Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32"

Transkript

1 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba Lind, Christine Svensson Icke närvarande: Jacob Johnsson Närvarande utan rösträtt: Karl Köllner, Anna Berger, Jacob Grentzelius, Anders Regnell, Daniel Smith, Anna Wernebratt, Truls Karlberg, Jonathan Grönberg 1) a) Ordförande, Carl Allert, förklarar mötet öppnat kl. 16:17 b) Till justeringsman valdes Ebba Lind c) Fastställande av dagordningen. d) Godkännande av föregående mötesprotokoll. 2) Föregående protokoll 3) Dagordning Inröstning idrottsutskottet (Joakim Lind) Den sökande till idrottsutskottet är Truls Karlberg. Joakim har haft kontakt med Truls tidigare under terminen och han skulle vara ett bra tillskott till utskottet. Styrelsen går till beslut om att rösta in Truls till idrottsutskottet. Styrelsen beslutar att Truls ska ingå i idrottsutskottet. Inröstning näringslivsutskottet (Erik) Till näringslivsutskottet är den sökande Jonathan Grönberg. Erik och Jonathan har haft kontakt och han skulle vara lämplig till utskottet. Styrelsen går till beslut om att rösta in Jonathan till näringslivsutskottet. Styrelsen beslutar att Jonathan ska ingå i näringslivsutskottet. Valberedning (fyllnadsval) (Carl) Vi saknar två personer i valberedningen och har sökt personer till valberedningen. Anna Wernebratt och Daniel Smith har ansökt och ett fyllnadsval hålls idag. De sitter perioden fram till vårstämman och har sedan möjlighet att bli valda igen på vårstämman. Styrelsen går till beslut om att rösta in Anna och Daniel till valberedningen. Styrelsen beslutar att Anna och Daniel ska fylla de tomma platserna i valberedningen. Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32 KEY (Carl) Val av projektledare till KEY-dagen 2016 där totalt tre har ansökt. De sökande är Jacob Grentzelius, Anna Berger och Anders Regnell. De sökande får presentera sig själva och vad de har för planer i dagsläget för KEY-dagen 2016.

2 Anna Berger, Anders Regnell och Jacob Grentzelius justeras ut 16:59 Styrelsen för en diskussion om vilken av de sökande som skulle vara lämpligast som projektledare till KEY-dagen. Klockan 17:35 ajourneras mötet och återupptas 17:54 Röstning sker genom handuppräckning i två delar, där varje styrelsemedlem har en röst var. Styrelsen går till beslut om val av projektledare för KEY-dagen Styrelsen beslutar genom handuppräckning att Anders Regnell är projektledare för KEY-dagen Marknadsföringutskottet gör en intervju med Anders, så snart som möjligt, om att han blivit vald till projektledare och vilka planer han har. Vi håller en introduktionsdag där även Nicole (projektledare 2015) är med, för att tillsammans se vad som kan förbättras på KEY-dagen detta år. Ebba och Carl sätter även ihop mål om vad som förväntas av projektledare, projektgruppen och KEY-dagen. Budgeten (Emelie) Genomgång av vad som hänt under januari med intäkter och kostnader. Försäljning kr under januari. Allmänt om marknadsföring idéer (Jacob) Karl Köllner Karlekon har nu skaffat Snapchat för att kunna öka marknadsföringen även i det mediet. Förslag på att anordna en dag/halvdag med temat att öva på att prata inför människor, där man får promota exempelvis en dålig uppfinning. Eventuellt även ordna ett casetillfälle samma morgon tillsammans med ett marknadsföringsföretag eller liknande. Karl och Fredrik fortsätter att titta på detta och återkommer. Förslag på att ha en teambuilding med styrelsemedlemmarna och utskotten för att öka engagemanget och kontakten mellan styrelse och utskott. Förslag på att detta skulle ske i maj. För att locka medlemmar till årsstämman finns det förslag på att ordna mingel innan stämman startar. Vi beslutar dock att ha fika eller mat under stämman då årsstämman är lång, vi ska se över möjligheterna att äska för detta. Istället välkomnas de deltagande till Caps efter mötet för mingel. Förslag finns även på att de 30 första som kommer till årsstämman får en goodiebag. Allmänt om sexet (Philip) Eventet på Tables blev lyckat med mindre incidenter som löste sig på plats under kvällen. Till nästa tillfälle behöver vi ha en bättre kommunikation med Tables och även förmedla informationen bättre till medlemmarna. Welo har uttryckt att de vill ha ett samarbete tillsammans med Karlekon och erbjuda 2 för 1 i inträde. Vi för en diskussion om detta och vi bordlägger detta ärende till nästa möte.

3 Till Nollefesten är 62 biljetter sålda och nästa tillfälle för försäljning är på fredag, 4 mars. Allmänt om idrott (Joakim Lind) Första Volleyboll tillfället imorgon och det verkar vara ett stort intresse redan nu. Under konferensen har Joakim fått tips om Sverige akademiska IF där studentföreningar kan söka bidrag för att hålla idrottsevent och liknande inom idrott. Joakim ska återkomma nästa vecka med mer information om det är något vi kan göra. Allmänt om Caps (Joakim Knutas) Budgeten är satt och ser bra ut. Caps har planer på att hålla en Fifa turnering den 19 mars och ska gå ut med information om detta i slutet av veckan. Eventuellt kommer en anmälningsavgift ett tas för att kunna ge vinnaren ett pris. Fått ansökning till utskottet (marknadsföring och event posten) som kommer på nästa möte för inröstning. Uppdatering SM (Fredrik) Totalt har vi 18 lag som ska vara med i SM. Problemet som finns i dagsläget är lokalerna SM-gruppen försöker hitta en till lokal på stan att skriva tentan i. Sponsringen har gått sådär och Karlekon kan gå in med sponsring till vinnarlaget på kr totalt. SM-gruppen söker efter tentamensvakter och uppmanar de som är i styrelsen och utskotten som inte ska tävla att anmäla sig till tentamensvakter. De personer som deltar i SM, bidrar Sero med 150 kr per person så de kan delta på Nollefesten där den stora prisutdelningen kommer att ske. Medlemsregister (Ebba) Vi ska skicka medlemsregistret för 2015 till Sero senast 12 april och vi behöver se till att vi har 62 st underskrifter på medlemmarna. Ebba tillsammans med Christine ordnar detta och ser till att medlemsregistret skickas in i tid. Aktietävling (Ebba) Carl och Ebba har pratat om att anordna en aktietävling. Tävlingen skulle gå ut på att under en månad förvalta ett kapital (inte riktiga pengar) och få så hög avkastning/vinst som möjligt. Det finns en hemsida för en sådan tävling som vi kan använda. Vi anser att det är ett bra event och Ebba börjar titta på detta. Under tävlingen kan vi även hålla utbildning i hur man förvaltar aktier. Workshop gamla och nya styrelsen + engagerade medlemmar (Ebba) Förslag på att hålla en Workshop tillsammans med Sero, den sittande styrelsen, nya styrelsemedlemmarna och engagerade medlemmar (utskotten) för att visa att det finns mer än Karlekon. Detta kan hållas på Caps och även här kan vi ha övning att promota exempelvis en dålig uppfinning, som diskuterades tidigare. Vi kan äska för maten. Ett förslag på datum för detta tas med till nästa möte.

4 Tentamensgenomgång och lön från KAU (Ebba) Under konferensen har vi fått tips från andra föreningar om att skolan betalar studenter som under terminerna håller i liknande studiecirklar där en genomgång av gamla tentamens gör. Vi bör prata med Handelshögskolan och se om det finns möjlighet till detta Carl och Erik pratar med dem under nästa möte. Om vi får godkännande från Handelshögskolan tar Fredrik vid och fortsätter planering. Broderi (Ebba) Prisförslag från företag i Karlstad gällande att lägga till extra broderier på väskorna som finns i förrådet: 38 kr per broderi kr exkl. moms, totalt 7.457,50 kr inkl. moms. Styrelsen beslutar att anta erbjudandet och vi ska inte sälja några välskor tills de nya broderierna är på väskorna. Ansvarsfrihet Jocke (Ebba) Löst innan mötet startade 24 hour lockdown (Carl) Diskussion om Karlekon ska hålla i ett event 24 hour lockdown på Caps som går ut på att styrelsen är inlåsta på Caps och ska utföra uppdrag. I samband med detta hålls en sittning som, om styrelsen misslyckas med sina uppdrag, skänker pengar till för att få ner biljettpriset. Syftet med detta event är att marknadsföra styrelsen samt gynnande för medlemmar genom att biljettpriset blir lägre. Förslagen för när eventet skulle ske är före och efter sommaren. Ärendet bordläggs till nästa möte. Årsstämman (Carl) Den 13 april är årsstämman. De poster som går att söka är vice ordförande, skattmästare, ordförande näringsliv, sexmästare och vice ordförande Caps. De personerna bör gå ut i klasserna (termin 5 och neråt) och marknadsföra sina poster för att locka fler sökanden. De bör även prata med personer som de tror skulle passa till posten. Under nästa vecka läggs marknadsföring upp om vilka poster som går att söka. Handlingarna för årsstämman måste finnas tillgängliga senast två veckor innan mötet. Ordförande och sekreterare under mötet kommer Natalie och Elin från Sero att vara. Tala inför andra (Carl) Redan diskuterat under marknadsföring SÖFRE helgen (Carl) Vi har bjudit in SÖFRE (Södertörns Förenade Ekonomer) till Karlstad för en resursdag samt umgänge. Förslag på datum är april, vi inväntar svar från SÖFRE. På fredagskvällen skulle en temafest hållas och på lördagen har Sero en resursdag de skulle återkomma om det var möjligt från deras håll.

5 Vi står för husrum för SÖFRE medlemmarna. Om de kan den helgen fortsätter vi planeringen. 4) Rundan/vad ska göras till nästa möte Emelie: Faktura till handelshögskolan. Föra över pengar. Ebba: - Knutas: Fifa turnering. utskottsmöte imorgon onsdag Fredrik: Korriander har en utförsäljning, något som vi är intresserade av? Skicka gärna gamla tentor för FEGA01 till utbildningen vid studiecirklar. Erik: kontakt EY om marknadsföring. Carl och Erik ska på möte hos EY nästa vecka. Philip: sälja biljetter på fredag och göra bordsplacering inför Nollefesten Karl (Marknadsföring): bli administratör för karlekon på Facebook. Intervjua Anders Regnell. Lägga upp om Flottracet. Mikaela: tips till sexet: göra trailer inför sittningar. Lind: Volleyboll imorgon. Fixa event om volleyboll turnering. Möte med Calle på lördag ang. välgörenhetsloppet alla som vill får hjälpa till! Kolla på SAIF Christine: - Carl: fixa profilbild på Facebook att vi har Snapchat, fixa att Karl K är Facebookansvarig. Torsdag intervju om Flottracet och fixa kommitefilmen. Måndag lunch med EY tillsammans med Erik. Tisdag möte Handelshögskolan. Fixa mejl till de nya i utskotten Erik skickar namn. Plug-in för tentor på hemsidan att ladda ner. Övertala Jocke och Erika om 24 lockdown. 5) Övrigt 6) Nästa möte Fika Carl 7) Mötet avslutas Ordförande, Carl Allert, avslutar mötet kl. 19:19 Carl Allert Christine Svensson Ebba Lind Ordförande Sekreterare Justeringsman

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38.

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-05-16 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Jacob Johnsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24

Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-01-11 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Jacob Johansson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas,

Läs mer

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu.

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-12-13 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Elvira Eråker, Christine Svensson, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Jacob Johnsson, Malin Carlsson, Joakim

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande.

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-01-10 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Johanna Sjödahl, Malin Andersson, Amos Friedman, Carl-Fredrik

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD  Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2012-04-23 Plats: 1B-347 Närvarande: Stefan Orbaum Fredriksson, Viktoria Pettersson, Hampus Gerlach, Jonas Björkman, Kristin Eriksson, Simon Strid, Gustav Johansson,

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler.

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Sida 1 av 5 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-03-14 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Malin Karlsson, Amos Friedman, Johanna Sjödahl, Marcus Pfeiff, Malin

Läs mer

Det har blivit avhopp från faddrarna men alla platser har fyllts upp av reserver. Fortfarande ca.10st på reservlistan.

Det har blivit avhopp från faddrarna men alla platser har fyllts upp av reserver. Fortfarande ca.10st på reservlistan. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-01-17 Plats: C.A.P.S Närvarande: Mikaela Lind Edin, Daniel Eriksson, Malin Andersson, Amos Friedman, Marcus Pfeiff, Manfred Bergkvist, Elvira Eråker, Elinor Carlén

Läs mer

2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare).

2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare). Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-10-08 Plats: Grupprum 1D321 KAU Närvarande: Sofia Melin, Simon Strid, Ronnie Jonsson, Helena Engström, Anthon Crona, Patrik Sjöstedt, Ludvig Gabrielii, Karl-Axel

Läs mer

Mikaela yrkar att det är ett krav på projektgruppen för nollningen att de måste göra en plan för hur de ska förebygga alkoholhets.

Mikaela yrkar att det är ett krav på projektgruppen för nollningen att de måste göra en plan för hur de ska förebygga alkoholhets. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-04-11 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Carl-Fredrik

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD   Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-05-23 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

3. SM i Ekonomi (Gustav) Universitetsgatan KARLSTAD

3. SM i Ekonomi (Gustav) Universitetsgatan KARLSTAD Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-21 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

3. CAPS-betalningssystem (Johanna) Johanna har fått mer information angående appen som var ett förslag till ett nytt

3. CAPS-betalningssystem (Johanna) Johanna har fått mer information angående appen som var ett förslag till ett nytt Sida 1 av 7 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-28 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Johanna Sjödahl, Carl-Fredrik

Läs mer

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 22 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

KarlEkons Vårstämma

KarlEkons Vårstämma KarlEkons Vårstämma 2016-04-13 Plats: Geijersalen, Karlstad Universitet 1. Stämman öppnas Ordförande Carl Allerth öppnar mötet den 13 april, klockan 17:35 2. Val av stämmans talman Yrkande 1: Att välja

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

Närvarande: 1 Mötets öppnande. Ordförande öppnade mötet. 2 Val av en justeringsman tillika rösträknare

Närvarande: 1 Mötets öppnande. Ordförande öppnade mötet. 2 Val av en justeringsman tillika rösträknare Närvarande: Ordförande: Christina Odengran Vice Ordförande: Mary Ohrling Sekreterare: David Wedar Skattmästare: Fredrik Jonasson Ordförande för Sociala Utskottet: Filip Lindell Ordförande för Juridiska

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 02 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 13 mars klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 13 mars klockan 14:00 I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Agnes Olsson, Camilla Carlén, Therese Meissner, Otto Helgesson, Tina Wendpaap,

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag 20141013 kl 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Holgersson, Daniela Backlund, Melinda Winninge, Joel Carlsson,

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Mikaela yrkar på att avvakta med föregående protokoll och börja med dagordning punkt 1,2 och 4 först.

Mikaela yrkar på att avvakta med föregående protokoll och börja med dagordning punkt 1,2 och 4 först. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-07 Plats: ID230. Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna

Läs mer

IMF Föreningen 06/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 06/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Måndag den 6 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00.

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 3 oktober, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 5 februari Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 4 februari klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 20 mars klockan 18:15 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 20 mars klockan 14:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet

Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Föreningen Ekonomerna vid Stockholms Universitet Styrelsemöte #4 Onsdag 11/08 2010 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Mötet öppnades 18:02..2 Val av sekreterare Emilia Nordlander

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Josefine Johansson Datum 2015-12- 12 Senast uppdaterad 2016-10- 23 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE

Läs mer

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN DEN 4 OKTOBER 2017 IMF-FÖRENINGEN Mälardalens Högskola INLEDNING 1 Mötets öppnande Martina öppnar mötet 16.31 2 Val av mötesordförande för föreningsmötet Krister Frost väljs

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-09-12 Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare Erik Johansson och Niklas Waldt valdes till justerare. 3. Mötets

Läs mer

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala.

KarlEkons syfte är att vara den naturliga mötesplatsen för studenten mellan akademin, näringslivet och det studiesociala. Välkommen till Karlstads universitet och studentföreningen KarlEkon! Mitt namn är Julia Zakrisson och jag är ordförande för KarlEkon, ekonomistudenters förening. Jag vill här med hälsa dig varmt välkommen

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Plats: Skype Tid: torsdag 11 januari kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Sara Rösare, Frej Persson (anslöt vid punkt

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

IMF Föreningen 1/ Protokoll styrelsemöte Sida 5

IMF Föreningen 1/ Protokoll styrelsemöte Sida 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE FRÅNVARANDE 1 februari 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK)

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 09. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 09. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 09 2016-05-12 Kl 12.15 Plats: 21E302 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte

Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Mötesanteckningar PULS Styrelsemöte Tid: 16.15 18.00, torsdag, 2014-12- 11 Plats: DG35 Närvarande: Emma Rydén, Linnea Fällström, Martina Kraff, Sandra Sjölander, Petra Landestål. Sofia Lindblad samt gästande

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #5 Torsdag 5/9 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16.00 19.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 16:05..2 Val av sekreterare

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-03-20 Plats: Hos Linnea, Stockholm Närvarande: Linnea Hjerpe, Lisa Sindsjö, Klara Fogelberg Skoglösa, Patrik

Läs mer

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär.

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär. Sektionsmöte Dag: 2010-09-14 Tid: 16:00 Plats: Beslutet, Örat Närvarande styrelsemedlemmar: Mårten Berg, Frida Johnson, Nisse Höglund, Minna Juntura, Cicci Lindren, Johanna Malmgren, Emelie Allenius, Peter

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos Årsmöte SEKE 2019 Styrelsen: Julia Olsson Ordförande Sandra Hellgren Vice Ordförande Martin Similä Kassör Moa Björklund Sekreterare Anton Bergenudd Webmaster Andreas Rogne Ordf: Utbildnings-utskottet Hanna

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4

MASKINTEKNOLOGSEKTIONEN Protokoll 2014-09-08 #4 s styrelsemöte 2014-09-08 Plats: Tid: Konferensrummet Måndagen den 8:e september Närvarande: Alexander Malmberg, Dennis Norman, Erik Kvarnström, Hedvig Olsson, Joel Renulf, Malin Settergren 1 Mötets öppnande

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar

Spelschema för årets fotbollsmästerskap! island tyskland Söndag 14/7 Växjö Arena, Växjö. Söndag 14/7 Kalmar Arena, Kalmar ! Onsdagen 10/7 Onsdagen 10/7 Torsdag 11/7 Torsdag 11/7, Fredag 12/7 Fredag 12/7 Lördag 13/7 Lördag 13/7 Söndag 14/7 Söndag 14/7 Måndag 15/7 Måndag 15/7 Tisdag 16/7 Tisdag 16/7 Onsdag 17/7 Onsdag 17/7

Läs mer

GAVLECON Verksamhetsplan 2014

GAVLECON Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Ekonom- och Mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Inledning: I enlighet med Gavlecons stadgar skall föregående styrelse avsluta sitt uppdrag med att skriva en verksamhetsberättelse

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH

Maskinsektionen inom TLTH Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: Klockan 12.05 (..), ons 22 januari 2014 Plats: Styrelserummet M-huset Närvarande styrelseledamöter: Henrik Håkansson (ordf.), Robin Hjerén (cafémästare),

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 29 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka Jussi.

Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka Jussi. Ärende: Styrelsemöte Datum: 2018-04-09 Plats: Arena Jernvallen Tid: 18:15 Närvarande: Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka

Läs mer

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2016, Medicinska Föreningen 9 februari 2016, kl. 17:15 Stigbygeln, Örat Närvarande: Hanna Landberg, Sofia André, Lars Östman, Nathalie Vilhelmsson, Klara Nilsson, Sarah Fransson, Lovisa Sundqvist,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Styrelsen den 22-02-2016

Styrelsen den 22-02-2016 KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 22 februari, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, våning 2 Ärende till mötet anmälas senast fredag 19 februari, klockan 18.00. I tjänsten, dag som

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2015-03-31

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2015-03-31 Styrelsemöte, PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2015 03 31 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Louise Lyckvik (Admin), Carolina Ramberg

Läs mer

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 1. Mötets öppnande 2. Närvarande Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 Anna, Niklas, Jonn, Simon, Hanna, Calle, Elin, Veronika 3. Dagens sekreterare Veronika 4. Dagordning a. Information

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2011-04-20 Styrelsemöte, Onsdag den 20 april 2011, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Christopher Blacker, Johan Lundberg, Elin Pennegård, Anna Egardt

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte Juridiska Föreningen i Uppsala den kl.17.00

Protokoll Styrelsemöte Juridiska Föreningen i Uppsala den kl.17.00 Protokoll Styrelsemöte Juridiska Föreningen i Uppsala den 31-01-2017 kl.17.00 Närvarande: Ordförande: Hedvig Lind Vice ordförande: Simon Alsing Sekreterare: Andreas Skjöldebrand Kommunikationsansvarig:

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 12 november 2013, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research, Gamla Torget, Uppsala. 1 Mötets

Läs mer

Ordförande för näringsliv:

Ordförande för näringsliv: Ordförande för näringsliv: LINNEA JOHANSSON Hej, jag heter Linnéa och vill söka till ordförande för näringslivet. Jag är en social tjej som är väldigt driven. Det jag tidigare har varit med på inom Karlekon

Läs mer