Styrelsemöte i Lambda Studentförening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07"

Transkript

1 Styrelsemöte i Lambda Studentförening Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Agnes Olsson, Camilla Carlén, Therese Meissner, Otto Helgesson, Tina Wendpaap, Maarten Nelson, Lucas Hallgren, Lucas Eriksson, Daniel Regnér, Daniel Sivertsson, Sebastian Bolin, Pontus Ivarsson, Kristoffer Helgesson (Career Event), Anton Johansson (Career Event) 1 Ordförande öppnar mötet. Studentföreningen Lambdas vice ordförande Camilla Carlén förklarar mötet öppnat. 2 Val av mötesordförande, sekreterare, och två justeringsmän Styrelsen beslutade: att välja Camilla Carlén till mötesordförande att välja Agnes Olsson till sekreterare att välja Daniel Regnér och Therese Meissner till justerare 3 Mötesdeltagarna godkänner dagordningen. Förslag om att tidigarelägga 7 f då båda Idrottministrarna behövde avvika tidigare från mötet. Styrelsen beslutade att: godkänna dagordning med flytt av 7f till efter 5. 4 Godkännande av föregående mötesprotokoll Styrelsen beslutade att: godkänna föregående mötesprotokoll 5 Career Event Career Events projektledare Kristoffer Helgesson informerade styrelsen om Career Event Under Career Event kommer 47 utställare. Ekonomin ser bra ut. Career Event beräknas att i år gå plus med ca kr. Styrelsen undrade om det finns några förväntningar på oss under eventet. Career Eventgruppen återkommer med information om detta. På föregående möte diskuterades omformulering av organisationen kring Career Event. Camilla presenterade ett förslag för organisationen kring Career Event för styrelsen och representanterna från Career Events Projektgrupp Se bifogad fil. Förslag kom om att ändra namn på Branschansvarig till Projektledare, att ha ytterligare två poster i gruppen: Kommunikationsansvarig och IT/reklam/katalogansvarig. Förslag fanns även om att Projektledaren ska ha mandat att tillsätta fler poster vi behov. Camilla omformulerar dokumentet och återkommer med det för beslut till nästa styrelsemöte. Agnes och Therese kommer under Career Event att representera Lambda i en monter i foajén. Daniel R hjälper till under de tider då de har obligatoriska lektioner. Lucas H och Maarten kommer att fotografera under Career Event. Agnes och Therese förslog att det vid Lambdas monter ska finnas en godisskål och att det ska hållas i en tävling med ett pris.

2 9 f Styrelsen beslutade att Agnes och Therese får 200kr till inköp av godis och pris till Career Event att mellan den 15/4 och 16/ bevilja företagsrepresentanterna under Career Event ett tillfälligt medlemskap i Studentföreningen Lambda i enlighet med Studentföreningen Lambdas stadgar: 2.4. att sista datum för att anmäla sig som Projektledare för 2016 års Career event är den 30/ Lucas informerade styrelsen om studentrodden, där Lambda har ett lag anmält. Ett informationsmöte kommer att äga rum den 14 maj på Fredrikskans. Då detta äger rum efter att skolan slutat är ingen i styrelsen intresserad av att jobba med detta. Lucas ber Johan att avanmäla Lambdas lag. Lucas och Lucas sitter med i projektgruppen för Studentruset. De informerade styrelsen om Studentruset som kommer att äga rum den 23 maj. Daniel informerade styrelsen om Rosenhills fotbollsturnering, 24timmars-turneringen, som går av stapeln den 28-29/ Studentiaden, StudentSM, kommer att äga rum i Växjö helgen vecka 19. FIKS, Föreningen Idrottsliga Kalmar Studenter kommer att skicka tre lag, och två studenter från Sjöfartshögskolan kommer att vara med! Anmälningsavgift för five-aside-open där Lambda deltog var 1500kr. Styrelsen beslutar att Lambda sponsra anmälningsavgiften för five-aside open. 6 Vinterspelen Vinterspelen gick bra och alla var nöjda. Det tråkiga var att vi gick minus, främst på grund av skadegörelse på hotellet där våra gäster bodde. Agnes och Camilla presenterade resultatet ifrån Vinterspelen. Slutsumman för skadegörelsen blev kr, och Agnes, Camilla och Patrik jobbar på dela upp kostnaderna på ett bra sätt mellan de olika föreningarna. Förslaget är att föreningarna procentuellt delar på de gemensamma kostnaderna och att Kalmars deltagarantal jämställs med Chalmers. Detta resulterar att Studentföreningen Lambda totalt går back med ca 7000kr. Alla fakturor har inte inkommit, men de fakturor som kvarstår gäller trasiga hotelldörrar och ska tas upp med personerna som bodde på respektive rum. Styrelsen ställde sig positiva till en procentuell fördelning beroende på deltagarantal av de extra kostnaderna mellan de olika föreningarna. Styrelsen diskuterade hur vi kan förebygga att detta händer igen.

3 7 Rapport från: a. Ordförande Lambdas ordförande Johan Sjöstrand befinner sig ute på praktik. b. Vice Ordförande Den 15 april kommer det att anordnas en Beer pong turnering på Sjösjukan. Alla är välkomna att deltaga! Under gemenskapmötet på Sjösjukan framkom det att det förekommer för mycket ingästande (att medlemmar låter andra personer gå in som gäster istället för att de köper eget medlemskap). Om detta fortsätter kommer Sjösjukan att ta inträde för alla gäster. Den 29 april är det After School på Cårhuset. Förslag är att vi skickar två jobbare eftersom vi under förra After Schoolen hade tentavecka och inte skickade jobbare. Vi tar beslut om detta på nästa möte. Studentföreningen IDéHuS är numera vilande. CNaS arbetar med ett initiativ för att samla in pengar till Barncancerfonden. Tanken är att detta ska äga rum efter nollningen. De undrar om Lambda kan tänka sig att hålla en aktivitet under detta arrangemang. Styrelsen ställer sig positiva till att vara med. Den 22 april är det styrelseutbildning. Camilla tar ansvar för att de styrelsemedlemmar som kan medverka blir anmälda. Alla i styrelsen uppmuntras att delta. Under föregående möte fattades beslut om att en Lambda flagga ska tillverkas till Sjösjukan. Sjösjukan (Intresseföreningen för Sjöfart), har tagit beslut om att stå för ¼ av kostnaden för en flagga till varje förening (Lambda, Meskalin, Humanus). Maria har fått en offert på ca 550kr ex moms, för en flagga. Styrelsen vill avvakta och höra hur de andra föreningarna tänker kring sina flaggor och prisförslag innan en Lambda-flagga beställs. Styrelsen beslutade Att Otto undersöker hur de andra förningarna tänker kring sina flaggor. Att Styrelsen vill ha ett konkret pris innan definitivt beslut fattas. Under sommaren kommer det att hållas sommarskola i Kalmar. Vill man hyra ut sin lägenhet under sommaren är detta ett bra tillfälle. Information om detta kommer att finnas på skolans hemsida. c. Kassör Lambdas kassör Praktik Tränstad befinner sig ute på praktik. Patrik har mailat ett förslag på en budget för detta verksamhetsår som styrelsen fick ta del av. Styrelsen ställde sig positiva till budgetförslaget, som bifogas till protokollet.

4 d. Sekreterare Agnes och Maria har varit på möte om kommande öppna föreläsningar på Sjöfartshögskolan. Tyvärr är det få studenter som besöker de öppna föreläsningarna, och alla uppmanas att uppmuntra studenter och medlemmar att besöka dem. Har man synpunkter och förslag om framtida öppna föreläsningar får man gärna framföra dessa. Studentföreningen Lambdas presidie har fattat beslut om att Att sälja de Vinterspelens märken som finns kvar för 20kr styck. Styrelsen ställde sig positiva till detta. Extra simulatorkörningar för nautiker kommer att starta torsdagen den 9/ Frågan om möjligheten för extra simulatorkörningar för ingenjörer diskuterades. Daniel R och Otto undersöker om detta. Arbetet med att ordna DP-kursen till ett reducerat pris går bra. Nya märken behöver köpas in. Märkena Sjöman från Kalmar och I <3 Sjöman är nästan slut. Camilla undersöker möjligheten att beställa fler av dessa märken. Under vinterspelen är det en Kalmartradition att ha en GT-dunk. Josefin Dellevik köpte ingredienser till en sådan, och har undrat om Studentföreningen Lambda kan tänka sig att sponsra den. Styrelsen ställde sig negativa till en sådan sponsring, men slutresultatet ifrån Vinterspelen i åtanke. e. It Otto uppmanar alla styrelsemedlemmar att skicka information till honom om allt som ska läggas upp på hemsidan. Nätverksmappen är inte synkad med vår nya dator. Otto ska prata med skolans IT ansvarig om detta. f. Idrott g. Utbildning Lambdas utbildningsminister Maria Olsson befinner sig ute på praktik. h. Fest Tina har pratat med ESN om gemensam finsittning under nollningen. Föreslaget datum är 5/ Witt och Cårhuset är redan bokat men Tina undersöker andra alternativ. Daniel undersöker samarbete med Meskalin och SPIIK under nollningen. Daniel informerade även styrelsen om att han kommer att ha praktik under sommaren och första veckan av nollningen. Fadderanmälning är nu öppen. Sista dagen att anmäla sig som fadder och superfadder 17/4 2015

5 i. Socialt Ansvarig Lucas arbetar med korvgrillning under Valborg. Lucas bad styrelsen om 2000 kr, för inköp till Valborg. All vinst går tillbaka till Lambda. Styrelsen beslutade Att Lucas får ta 2000kr för inköp till Valborg. j. Jobbarminister Maarten har undersökt möjligheten med att ha ett styrelsejobbarlag på Cårhuset under en kväll. Han återkommer med datumförslag och så väljer vi ett datum efter intresse. Det finns ingen info om jobbare till nollningen. k. Info Imorgon är det styrelsesittning på Cårhuset, klockan Klädkod är föreningsfärger. Den 11/ är det kontorsstäd klockan På kvällen har vi styrelsefest med start Therese har gått igenom bilderna från vinterspelen. De kommer att läggas ut på Lambdas hemsida. Dasspappret för April/Maj är i princip klar och kommer att publiceras inom kort. l. Sjukans ordförande Sjösjukans ordförande Henrik Eklund befinner sig ute på praktik. m. LYC Pontus meddelade styrelsen om att han vill avgå på sin post som LYC-representant. Lucas E informerade styrelsen om båtarnas skick. Idag finns den en offert på att laga dem på ca kr. Båtar är dock i väldigt dåligt skick och kräver mycket underhållsarbete. Johan har meddelat att han kan undersöka om skolan är villiga att lägga pengar på LYC-båtarna. 8 Övriga Frågor Intresset är lågt för det planerade styrelselaget till kvastkampen. Detta på grund av prishöjning jämfört med tidigare år och att det i år är lådbilsrally istället för kanalrace. 9 Tid för nästa möte

6 Nästa styrelsemöte kommer att hållas måndagen den 20/4 2015, klockan 17:00, Skeppet, 4e våningen Sjöfartshögskolan, Kalmar. 10 Mötesordförande förklarar mötet avslutat Mötesordförande Camilla Carlén förklarade mötet avslutat. Mötesordförande, Camilla Carlén Sekreterare, Agnes Olsson Justerare, Daniel Regnér Justerare, Therese Meissner

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03-03 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Otto Helgesson, Maarten Nelson, Lucas Hallgren,

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-03- 17 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Camilla Carlén, Agnes Olsson, Lucas Hallgren, Daniel Regnér, Tina Wendpaap,

Läs mer

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Närvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, SR, RH och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-08-31

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-08-31 Sidan 1 av 6 Kl: 12:00 Mötesnummer: 5-2012/2013 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Johan Sjöblom sjoblomj Vice Oscar Carlsson coscar Sekreterare Caroline Strandberg carstra

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Datum: 20130618 Tid: 18.30 Plats: Klubbstugan Närvarande: Alf Karlström Bengt Jonsson Ingrid Lundh Ingela Brandt Jerker Jeppsson Ida

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2014-03-24 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018

Kallelse till styrelsemöte. Dagordning. Styrelsen Måndagen den 10 september 2018 Studentföreningen Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 10 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 10 september, klockan 16.00. I tjänsten,

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsemöte #6, HT 2013

Styrelsemöte #6, HT 2013 Styrelsemöte #6, HT 2013 Tid: Onsdagen den 18:e september, kl 12.00 Plats: Styrelserummet, Vasa Närvarande Viktor Sjöstrand Anna Danielsson Daniel Wising Caroline Hansson Caroline Eriksson Henrik Nel Jerkrot

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

/Styrelsen, Calmare Naturvetenskaplig Studentförening.

/Styrelsen, Calmare Naturvetenskaplig Studentförening. CNaS Calmare Naturvetenskapliga Studentförening (CNaS) bildades år 1983 och är därmed Kalmars äldsta studentförening. CNaS är studentföreningen för dig som studerar vid den naturvetenskapliga institutionen

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 14 januari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 14 januari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2015 03 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice Ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Gry Frölich (Kassör)

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 9 oktober, klockan 18:30. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 9 oktober, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 4 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Torsdagen den 8 maj 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Maria Uller, MU

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-03-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Martin Sigvardsson Julia Lennartsson Sofia Majtorp Andreas Stagnebo Erika

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41. Närvarande: 1 Mötets öppnande. 2 Justeringspersoner Logistiksektionens styrelsemöte 2014-09-17 Tid: 17.15 19.10 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 5 februari Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 4 februari klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

Styrelsen Måndagen den 18 september 2017

Styrelsen Måndagen den 18 september 2017 Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 18 september klockan 17:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 18 september klockan 14:00 I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2014-09-18 Adress: (Hemma hos Amanda Sievers) Styrelsemöte nr 2, VÅ 2014/2015 Datum: 2014-09-18 Tid: 18.50 21.14 Närvarande: Amanda Sievers (Mottagningsansvarig),

Läs mer

IDIOTIntresseförening

IDIOTIntresseförening Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 5/14 Tisdagen 8/4 2014 12:15-13:00 21A 344 Hus 21, Karlstads Universitet IDIOTIntresseförening en för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1

Läs mer

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse

Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Studentföreningen Agoras verksamhetsberättelse Juli - augusti Allting började, den 1 juli 2011 då vi som styrelse helt plötsligt står för nya, spännande och roliga utmaningar. Under vår första månad var

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11.

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. 1. Mötets öppnande Ordförande Sarah Galien hälsade välkommen och förklarade

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 16 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 05 25 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Två gigs har arrangerats, vardags hardcore och en screamo spelning

Två gigs har arrangerats, vardags hardcore och en screamo spelning Styrelsemöte Ungdomens Hus 29 September 2010 Bilagor styrelsemöte 29 september 1. Dagordning 2. Närvarolista 3. Graffitiregler och priser 1. Mötets öppnande Sven förklarar mötet öppnat klockan 17.30 i

Läs mer

Styrelsen den 17 oktober 2016

Styrelsen den 17 oktober 2016 Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 17 oktober 18.00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen Martin Grandelius

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

Kallelse till styrelsemöte

Kallelse till styrelsemöte Kallelse till styrelsemöte Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 25 februari, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 25 februari, klockan 15.00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-03-01 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00.

Styrelsen den Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 3 oktober, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 2 oktober, klockan 23:00. I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr Protokoll Sammanträde med styrelsen för Nr 3-2014 Måndag 5 maj 2014, kl.18:30 Klockargården, Bredareds IF:s klubbstuga Närvarande Ordförande Ledamöter Suppleant Konsulent Kansli Roland Nilsson Agneta Berlin

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum 2013-10-01 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 14/14 Torsdagen 30/10 2014 12:15-13:00 1B 237 Hus 1, Karlstads Universitet IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 13 mars klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 13 mars klockan 14:00 I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb

Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb Mötesprotokoll för Chalmers Dykarklubb 18:30 2019-01-16 CDK lokalen, Chalmers, Göteborg Närvarande: David Scharin, Irina Sveide, Malin Waern, Filip Petersson, Daniel Willim, Nicklas Åkerlund, Lovisa Bodin,

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10)

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll 2010-01-09 Styrelsemöte nr 11 Fastställd dagordning Protokoll 2010-01-09... 1 Styrelsemöte nr 11... 1 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande...

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 19 september, klockan 18:00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 18 September, klockan 16:00. I tjänsten, dag som på

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #10 Måndag 14/10 2013 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.00 21.00.1 Mötets öppnande Sead öppnar mötet 18:06.2 Val av sekreterare Emmie Argus väljs

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013

Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 Sida 1 av 6 Protokoll från årsmötet i Hackvads Bygdeförening, söndagen den 10 februari år 2013 1 Årsmötets öppnande. Klas Wetter hälsade alla 25 medlemmar välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Godkännande

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

Punkter som togs upp enligt på Anteckningar mötet fastställd dagordning 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av Jane.

Punkter som togs upp enligt på Anteckningar mötet fastställd dagordning 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av Jane. Protokoll EHSS styrelsemöte 25 september 2014 (telefonmöte kl. 15.00-16.30) Närvarande: Jane, Göran, Per-Johan, Susanne, Anna, Mathias. Frånvarande: Cecilia, Anna-Lisa, Hillevi, Olle. Punkter som togs

Läs mer

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte , Uppsala

Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte , Uppsala Protokoll fört vid Sveriges Cytodiagnostikers årsmöte 2016-04-14, Uppsala 1 Mötets öppnande Lars Övergaard, vice ordförande, hälsade alla välkomna och förklarade årsmötet öppnat. 2 Kallelsens godkännande

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 7 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast den 6 november klockan 23:00 I tjänsten, dag som på ovan

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-11- 23 Tid: 13:00-15:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 21 oktober 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 21 oktober 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 21 oktober 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, NICKLAS NULAND, CAROLINE REMULA TILL OCH MED 7.8, JOSEFINE PETTERSSON, LAILA MÄLLINEN,

Läs mer

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002 GEOS Protokoll, möte 23:e januari 2002 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justerare 4. Förra mötets protokoll 5. Meddelanden från institutionsstyrelsen och andra instanser

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november 2014

Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november 2014 Mötesprotokoll Mötesprotokoll för styrelsen i Chalmers Dykarklubb (802416-3019). Plats: CDK:s lokal i maskinhuset, Chalmers Chalmers tvärgata 4, Göteborg Tid och datum: 18:15 20:06, onsdagen den 5:e november

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 16 maj, klockan 18.00. Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast fredag 13 maj, klockan 18.00. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014

Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 PROFESSIONSFÖRENINGEN NUTRITIONISTFÖRENINGEN Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret 2014 Bilagor till verksamhetsberättelsen: 1) Verksamhetsplan 2014 2) Projektsammanställning för fokusprojektet Kvalitetssäkring

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2012-11-29, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: måndag 20141013 kl 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Holgersson, Daniela Backlund, Melinda Winninge, Joel Carlsson,

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte 6

Protokoll för styrelsemöte 6 Protokoll för styrelsemöte 6 Styrelsemöte för den ideella föreningen Sverok Skåne (SKuD) den 20 juli 2015 på Nobelvägen 145A Malmö. Närvarande: Alexandra Hjortswang, Sam Schönbeck, Louise Claesson & Jonatan

Läs mer

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 3-2015

Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 3-2015 Protokoll Sammanträde med styrelsen för Västergötlands Orienteringsförbund Nr 3-2015 Måndag 18 maj 2015 O-Ringen kansliet i Borås Närvarande: Styrelsen: Agneta Berlin, Morgan Bodin, Charlotte Österman,

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat.

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL Sörmländska Folkdansringen Distriktstyrelsen Sörmländska Folkdansringen Sammanträde 2007-1 Tid 20 januari 2007 Plats Nyköping Närvarande Pierre Marklund, via telefon Ann-Sofie Svensson Agneta

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2015 03 16 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-11-12, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-11-12, TELEFONMÖTE +9 PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-11-12, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, JOSEFINE PETTERSSON, CAROLINE REMULA, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015

Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Protokoll för ADADnätverkets ÅRSMÖTE 2015 Torsdagen den 26 mars 2015, Karlavägen 66, Östermalm, Stockholm, Klockan 19.35 20.00 Närvarande: Göran Fjällborg, Jenny Kvam, Niklas Waitong, Dani Balladares,

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-03, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer