1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?"

Transkript

1 Mark/växtagronom - introduktion LB0018, Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Gerd Johansson Värderingsresultat Värderingsperiod: Antal svar 20 Studentantal 22 Svarsfrekvens 90 % Obligatoriska standardfrågor 1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Medel: 10,0 Median: : : : : : 0 >50: 0 2. Vad anser du om dina förkunskaper inför kursen? Medel: 3,3 Median: 3 1: 1 2: 2 3: 8 4: 9 5: 0 3. Hur har informationen/administrationen i samband med kursen fungerat?

2 Medel: 4,0 Median: 4 1: 1 2: 1 3: 4 4: 5 5: 9 4. Jag anser att helhetsintrycket av kursen är mycket gott Medel: 3,2 Median: 3 1: 2 2: 4 3: 5 4: 7 5: 2 5. Jag anser att kursens svårighetsgrad har varit Medel: 2,6 Median: 3 1: 1 2: 6 3: 13 4: 0 5: 0 6. Jag anser att kursen har behandlat alla lärandemål som anges i kursplanen. Om Du markerar (1), (2), (3), eller (4) ange vilket/vilka lärandemål som blivit otillräckligt behandlade. 7. Betygskriterierna var tydligt formulerade och enkla att förstå Medel: 4,4 Median: 5 1: 0 2: 1 3: 3 4: 4 5: 12

3 Medel: 4,1 Median: 4 1: 0 2: 1 3: 3 4: 9 5: 7 Kommentarer Kursansvarigs kommentarer Svarsfrekvensen är bra, 90% av studenterna har svarat. Många studenter har lagt in kommentarer i kursvärderingen, som tillägg till sin bedömning. Som kursledare är jag mycket tacksam för dessa. Studenternas helhetsintryck av årets kurs fick betydligt lägre omdöme än förra årets kurs (2011 medel 3,2 jfr med 2010 medel 4,1). Vi har inte gjort några stora förändringar i kursen från det ena året till det andra. Jag ska här försöka att lyfta fram några saker som kan ha bidragit till utfallet. En viktig del i introduktionskurserna är presentation av generella färdigheter och tillfälle till träning av vissa av kompetenserna, t ex i uppsatsarbetet. Studenterna upplever vissa av momenten som relevanta och bra studieteknik (medel 4,5), muntlig presentation (medel 3,8) och uppsatsarbetet (medel 4,1). Andra generella färdighetsmoment (tro och vetande, gruppdynamik, miljöetik, kartövning) har studenterna gett betydligt lägre medelbetyg (under 3). Genomgående för dessa är att det är en stor spridning i bedömningen, från 1(Mycket dåligt) till 5 (Mycket bra). Gruppdynamik och kartövning bör ev tas upp i anslutning till ett moment där de sätts i ett sammanhang. Ett sådant sammanhang för gruppdynamik kan vara ett större grupparbete som genomförs på Växtproduktionskursen i åk 3. Om kartövningen tidigareläggs i introduktionskursen kan kunskapen ev användas i Geologi- och hydrologikursen. Schemamässigt kan detta vara svårt. Biblioteksintroduktionen bör tidigareläggas för att matcha bättre med uppsatsarbetet. Jordarts-, bergarts- och vattenkvalité-momenten behöver tydliggöras som en del i introduktionskurserna för att inte upplevas som ostrukturerade och t o m överlappande med Geologi- och hydrologikursen. Studenterna upplever nu en otydligt när det gäller dessa moment, om de ingår i introduktionskurserna eller hör till Geologi och hydrologikursen. Även Ålandsresan kopplades av några mer till Geologi och hydrologikursen än till introduktionskurserna. Vi bör också se över momentens placering i tiden. Agrara moment och tema med inriktning växtproduktion ges överlag goda omdömen och upplevs som väsentliga i kursen. Flera vill ha fler moment som tar upp grunderna i växtproduktion. Omdömena varierar om Agraintroduktionen. En del upplever att dagen ger nyttig grundläggande kunskap medan andra uttrycker att de har lantbrukserfarenhet och att åtminstone delar av dagen inte ger något ytterligare. Agrarintroduktionsdagen behöver inte vara obligatorisk. Det är svårt att arrangera denna dag så att den ger alla ett bra utbyte trots så olika förkunskaper om lantbruk. Omdömena om de olika ämnen som tas upp som Teman varierar och även här är det ofta en stor spridning i bedömningen, från Mycket dåligt till Mycket bra. En del uttycker att de ämnen som tas upp som teman ger en bra bild av utbildningens bredd och att de har lärt

4 mycket av ofta avslappnade diskussioner. Andra uttrycker att det har varit för många teman om miljö och för lite om lantbruk och mark/växt. De miljöämnen som tas upp är relevanta för mark/växtagronomutbildningen, men möjligen behöver de ibland sättas in i ett agrart sammanhang. Introduktionskursen upplevs av en del ta för stor plats och att den stör matematik- och kemikurserna (framförallt kemikursen). Att många moment är obligatoriska upplevs ibland onödigt. Obligatoriska Agronom som yrke sammanföll med inläsning till kemitentamen. Det var olyckligt och det bör vi kunna åtgärda. Bäst vore om kemikursen lägger in en inläsningsdag i kursschemat. Vi har i möjligaste mån anpassat introduktionskursens schema till kemikursen som är tidskrävande för studenterna, men vi kan inte minska omfattningen på kursen som ska vara 10 hp. Introduktionskursen betygssätts inte med en 4-gradig skala, precis som de flesta andra introduktionskurser. Vi har då valt att för godkänd kurs kräva aktivt deltagande i obligatoriska moment, istället för godkänd tentamen. Vi kommer att göra en översyn av vilka moment som ska vara obligatoriska tillsammans med övriga introduktionskurser som momenten samordnas med. Gerd Johansson Studentrepresentantens kommentarer 1. Nedlagd tid Majoriteten har lagt ned mellan 0 och 10 timmar i veckan på kursen. Vissa veckor har det dock blivit mer tid än andra. 2. Förkunskaper De flesta ansåg sig ha tillräckliga kunskaper. Kommentarerna visar att vissa ansåg att det inte krävdes särskilt höga förkunskaper. 3. Information och administration Majoriteten anser att information och administration har fungerat bra. Det har varit bra att ha en huvudlärare (i detta fall Gerd) som har kunnat kontaktas om man har haft några frågor. Vissa anser dock att information om schemaändringar inte gått ut på ett tydligt sätt. 4. Helhetsintryck Kursen har ett medelvärde på 3,2 och en median på 3 på denna punkt. Bland kommentarerna finns synpunkter på att vissa föreläsningar (de som rör de generella färdigheterna) känts irrelevanta samt att kursen stört de kurser som lästs parallellt. Någon tycker att kursen bör inrikta sig mer på just mark och växt och inte innehålla så mycket miljö som den i nuläget gör. Positiva saker med kursen är att den ger en översikt över vad utbildningen kommer att handla om samt om hur jordbruk fungerar. 5. Svårighetsgrad Ingen student har gett kursen mer än en trea i betyg. Den generella uppfattningen är att det inte ställts så höga krav för att bli godkänd. 6. Lärandemål Majoriteten anser att alla lärandemål behandlats. Det studenterna tycker har saknats är föreläsningar om konventionell odling. Man tycker också att områden som t ex artkunskap och kartkunskap behandlats väl översiktligt. Föreläsningar om jordbrukets betydelse för samhället och samhällsutveckling efterfrågas.

5 7. Betygskriterier De flesta anser att kriterierna är tydligt formulerade. Någon kommenterar dock att betygskriterier alltid är luddigt formulerade. 8. Artkunskap Studenterna anser att momentet är intressant och roligt men att instruktionerna hade kunnat vara tydligare. Man uppfattade föreläsaren som oförberedd och tyckte att själva övningen var ostrukturerad. Med lite bättre organisation har denna övning potential att bli riktigt bra! 9. Temadag: Produktion och miljövård Studiebesöket uppskattades men den ekologiska bonden uppfattades inte som särskilt representativ för hur ekologiskt jordbruk fungerar. 10. Temadag: Agrarintroduktion Momentet fick blandad kritik. Det som var bra var att de som inte har jordbruksbakgrund fick se hur de olika jordbruksmaskinerna såg ut. Föreläsningen om lantbruksdjur fick bra kommentarer. Det som var mindre bra med momentet var att det var väldigt mycket information som skulle ut på en väldigt kort tid. Några önskade en heldag med fokus på maskiner för att få en tydligare bild av hur de används i jordbruket. 11. Studiebesök demoodlingar Ekhaga/Lövsta Studenterna tyckte att besöket var intressant. Övningen där vegankost/kött skulle diskuteras med avseende på hur stor odlingsyta de båda kostvarianterna upptar ansågs av någon vara mycket bra medan någon annan tyckte att den inte gav särskilt mycket. 12. Ålandsexkursion Resan uppskattades av majoriteten, främst för att den skapade god stämning i gruppen snarare än för dess innehåll. Önskemål fanns om att få en tydligare inriktning på produktion och naturvård än det är nu. Vissa trodde att exkursionen ingick i GE/HY-kursen. 13. Jordarts- och bergartsområden Denna föreläsning blandades ihop med GE/HY-kursen. Läsanvisningarna till provet stämde inte överens med provfrågorna. Har fått 3,2 i medelbetyg. 14. Vattenkvalitet Även denna föreläsning blandades ihop med GE/HY-kursen. Någon tyckte att den var onödig att ha i INTRO-kursen. 15. Skogsbruk Studenterna tyckte att föreläsaren var bra och att ämnet var intressant. Någon önskade att föreläsningen skulle vara mer inriktad på produktion snarare än biologisk mångfald. En annan tyckte att skogsbrukets miljökonsekvenser borde behandlats djupare. 16. Studieteknik Studenterna tyckte att föreläsaren var mycket bra! Föreläsningen var inspirerande. 17. Mineral- och bergartskännedom Medelbetyg 3,2. Blandade kommentarer; någon tyckte att det var för lite tid att lära sig saker på. Någon tyckte att det var intressant och roligt att lära sig medan ett par studenter tyckte att momentet var onödigt och kunde tas up i GE/HY-kursen istället. 18. Stråsädens utveckling Övningen uppskattades. Den kändes relevant för utbildningen. Dock uppfattades handledaren som något oförberedd. 19. Markvård Det var roligt att få ett internationellt perspektiv på utbildningen. Inspirerande för framtiden.

6 20. Mänsklig påverkan på vattenresurserna Medelbetyg 3,6 21. Vetenskapligt skrivsätt Medelbetyg 3,2. De som kommenterat tyckte att de redan hade koll på det som togs upp. 22. Miljöetik Relevansen ifrågasattes. Medelbetyget var bara 2,8. Några tyckte dock att det var intressant. Ett tydligare syfte med dagen krävs för att momentet ska kännas meningsfullt. 23. Tro och vetande Få studenter närvarade då föreläsningen låg precis innan en tenta och tentaplugg prioriterades framför en icke-obligatorisk föreläsning med oklart syfte. 24. Kretslopp Någon tyckte att det inte fanns någon koppling till Sverige. Flera tyckte att det var en mycket intressant föreläsning med engagerade, miljömedvetna föreläsare. Det internationella perspektivet uppskattades. 25. Biblioteksintro Önskemål om att ha detta moment tidigare i kursen fanns. Det var nyttigt att lära sig inför uppsatsskrivandet. Relevant moment att ha! 26. Statistik Momentet har fått mycket blandad kritik. Förläsaren har uppfattats både som rörig och välstrukturerad. En del saker har visat sig vara nödvändiga för senare kurser. Provet tog upp relevanta saker och var uppbyggt på ett bra sätt. Momentet skulle kunna bantas ned något. 27. Tema miljömål Medelbetyg 3,1. Någon tyckte att dagen inte gav någonting. Andra tyckte att dagen innehöll intressanta diskussioner. Tydligare instruktioner för redovisningen önskades. Någon tyckte att studenterna hade för lite kunskap om ämnet för att det skulle kunna hållas riktigt givande diskussioner och redovisningar. 28. Gruppdynamik Ett par studenter tyckte att föreläsningen var givande och att föreläsaren var duktig. Majoriteten tyckte dock att momentet var onödigt och behandlades på ett konstigt sätt. Förbättringsförslag är att göra övningarna i mindra grupper eller som samarbetsövningar istället för intervjuer. 29. Kartövningen Önskemål om att ha denna samtidigt som GE/HY-kursen läses för att få en sammansatt bild av hur kartor hänger ihop med den verkliga världen. Innehållet på övningen kan förbättras något genom att rikta in den mer på hur man läser av olika typer av kartor. 30. Muntlig framställning Föreläsaren fick mycket beröm. Det som togs upp på föreläsningen var relevant och intressant. Den låg lite olyckligt till i schemat, klassen hade väldigt mycket kemiplugg plus en uppsats att lämna in och många hade hellre skrivit på uppsatsen. 31. Växtodling i Sverige Föreläsningen fick mycket bra kritik. Den var relevant för utbildningen. 32. Tema växtodling Diskussionerna uppskattades och ansågs relevanta och intressanta. 33. Tema vattenmiljö

7 Föreläsningen behandlade ett viktigt ämne men hade kunnat göras lite mer intressant. Någon ansåg att studenterna redan har tillräcklig kunskap om Östersjöns problem och att föreläsningen kunnat riktas in på något annat vatten. 34. Agronom som yrke Många tyckte att temadagen låg dåligt i tiden då det var kemitenta dagen efter. Att få möjlighet att lyssna på agronomer med olika yrken uppskattades av väldigt många, det var inspirerande. Några efterlyste större valfrihet bland de inbjudna föreläsarna, fler mark/växtagronomer hade varit kul. 35. Uppsats Studenterna uppskattade att få en handledare att bolla idéer med. Någon tyckte att vi fick för mycket tid på oss att skriva uppsatsen. Formatet med redovisningar i mindre grupper vad bra. 36. Kurspärmen Pärmen fick blandad kritik. Någon tyckte att den innehöll mycket relevant information. Flera kommenterade priset och tyckte att den var för dyr i förhållande till hur mycket den används. Någon föreslog att materialet istället skulle finnas tillgängligt på kurshemsidan och att den som ville ha det utskrivet fick ordna det på egen hand. 37. Bra saker i kursen (värt att behålla) Bäst kritik fick de delar som fokuserat på växtodling och agronomgrejer. Det var bra att få en översikt över yrket och utbildningen. Studieresorna uppskattades mycket. 38. Dåliga saker i kursen Många anser att kursen varit alltför miljöinriktad, de efterfrågar mer fokus på mark/växtdelen. De obligatoriska momenten ansågs av många onödiga. Dessa kunde man dyka upp på, skriva upp sig på närvarolistan och sedan strunta i att lyssna. För att dessa moment ska kännas värdefulla bör återkoppling ske efteråt. 39. Bussafari runt Uppsala Trevligt initiativ men inte direkt relevant för kursen. Några tyckte att det var bra att få en uppfattning av hur Uppsalas närområde såg ut. Kontakta support: it-stod@slu.se

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Ekonomikandidat- introduktion MX0040, 10216.1112 10 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Studierektor Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-01-09-2012-01-23 Antal svar 39 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Landskapsarkitekt - en introduktion LK0148, 10133.1415 7 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Marina Queiroz Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-10-01-2014-10-10 Antal svar 49

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vertebratzoologi BI0852, 20054.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Göran Hartman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-24-2014-04-17 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Kandidatarbete i skogsvetenskap med företagsekonomisk inriktning EX0593, 30269.1213 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund C Kursledare = Dimitris Athanassiadis Värderingsresultat Värderingsperiod:

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Vattenresursteknik MV0190, 30056.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Abraham Joel Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-05-2014-04-04 Antal svar 8 Studentantal 52 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Urban development and landscape urbanism LK0250, 10282.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Ulla Berglund Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-10-28-2015-11-14 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teorier i nutida landskapsarkitektur LK0115, 20168.0910 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad E Kursledare = Ulla Myhr Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-01-12-2010-01-26 Antal svar 4

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Introduktion till landsbygdsutveckling LB0068, 10132.1314 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Camilla Eriksson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-11-05-2013-11-15 Antal svar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Kvalificerad agronompraktik 1 LB0047, 50005.1112 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Jan Olofsson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-09-07-2012-10-07 Antal svar 17 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Landscape architecture: History, theory and practice LK0249, 10281.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Ylva Dahlman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-10-29-2016-02-25

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Arbetsplanering inom djursjukvård DO0045, 40160.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lena Svendenius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-03-2014-06-22 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologiska och biologiska grunder för odling TN0325, 30216.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-03-26-2015-06-05 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Skogsekonomisk grundkurs SH0093, 20181.1011 13 Hp Studietakt = 90% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Ola Carlén Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-02-11-2011-02-18 Antal svar 40 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Makroekonomi NA0133, 40043.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-06-04-2015-09-30 Antal svar 29 Studentantal 88 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädgårdsmarknaden FÖ0352, 20116.1112 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Erik Hunter Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-01-13-2012-03-27 Antal svar 50 Studentantal 74 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SG0102, 40112.1112 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-04-24-2012-05-16 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Animalieproduktion I BI1168, 10289.1112 20 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Madeleine Magnusson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-01-09-2012-03-15 Antal svar 32 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Botanik för hortonomer BI1174, 10291.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Jonatan Leo Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-11-03-2015-11-17 Antal svar 11 Studentantal 20

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Medicinska vetenskaper, valbar kurs VM0084, 40074.1314 6 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Björkman Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-05-19-2014-06-13 Antal svar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Landskapsarkitekturens miljöpsykologi - teori och metod LK0203, 10199.1314 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Sarah Andersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-12-18-2014-01-17

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Allmän sjukdomslära VM0056, 10022.1415 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Eva Tydén Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-09-02-2015-02-20 Antal svar 51 Studentantal 84 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädvård LK0196, 20078.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Johan Östberg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-12-2016-01-22 Antal svar 30 Studentantal 36 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Växtskydd, grundkurs BI1148, 10230.1314 7 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Boel Sandskär Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-09-28-2013-10-17 Antal svar 19 Studentantal 62

Läs mer

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor

Värderingsresultat. Obligatoriska standardfrågor Små avloppssystem, näringsåterföring och slambehandling TN0320, 20056.1415 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Håkan Jönsson 5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Avancerad Kursledare

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädvård LK0196, 40089.1314 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Johan Östberg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-06-05-2014-06-15 Antal svar 14 Studentantal 16 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Självständigt arbete i veterinärmedicin EX0700, 30120.1314 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund C Kursledare = Eva Tydén Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-02-03-2014-04-30 Antal svar 36

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Klinisk patologi VM0077, 10051.1516 4.5 Hp Studietakt = 15% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Karin Vargmar Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-08-31-2016-05-12 Antal svar 24 Studentantal 33

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Smådjurskirurgi och -medicin VM0076, 10243.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Helene Hamlin Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-09-05-2012-02-14 Antal svar 16 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Markvetenskap MV0152, 40051.0809 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund B Kursledare = Jan Eriksson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2009-05-25-2009-06-05 Antal svar 10 Studentantal 11 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Biomedicinsk baskurs VM0048, 10018.1415 20 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Liya Wang Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-12-15-2015-02-15 Antal svar 54 Studentantal 98 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Anthrozoology HV0038, 20157.0910 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Lena Lidfors Värderingsresultat Värderingsperiod: 2009-12-14-2010-02-21 Antal svar 8 Studentantal 20 Svarsfrekvens

Läs mer

Veterinär folkhälsovetenskap med tillämpad epidemiologi och epizootologi VM0090,

Veterinär folkhälsovetenskap med tillämpad epidemiologi och epizootologi VM0090, Veterinär folkhälsovetenskap med tillämpad epidemiologi och epizootologi VM0090, 30042.1516 7 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Nils Fall Värderingsresultat Värderingsperiod:

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Bilddiagnostik VM0073, 10341.1415 3 Hp Studietakt = 10% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Kerstin Hansson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-09-01-2015-02-09 Antal svar 5 Studentantal 31 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Geologi och hydrologi MV0173, 10242.1516 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lars Lundin Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-10-13-2015-11-10 Antal svar 31 Studentantal 46 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fältkurs i växtproduktion BI1003, 40100.1213 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Nilla Nilsdotter-Linde Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-28-2013-06-28 Antal svar 20 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Hydroponiska system inom trädgårdsodling och i offentlig miljö BI1233, 20101.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Helena Karlén Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-12-2016-01-24

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Lantbrukets ekonomi och politik LB0072, 20023.1314 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Hans Andersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-01-13-2014-02-11 Antal svar 59 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Växtskydd, grundkurs BI0925, 10165.0910 5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Guy Svedelius Värderingsresultat Värderingsperiod: 2009-09-26-2009-10-09 Antal svar 29 Studentantal 56

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Markvetenskap och geoteknik MV0180, 10089.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Jan Eriksson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-12-16-2014-01-24 Antal svar 31 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Husdjursavel HV0081, 10057.1516 15 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Anna Maria Johansson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-01-14-2016-01-31 Antal svar 20 Studentantal 35 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Introduktion till energisystem TN0287, 10251.1516 10 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Serina Ahlgren Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-12-18-2016-01-29 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Studio - Stadens offentliga rum LK0159, 30098.1314 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Lars Johansson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-03-27-2014-04-03 Antal svar 17 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Jordbruks- och miljöekonomi NA0117, 10140.1011 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Rob Hart Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-10-29-2010-11-18 Antal svar 33 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Laserskanning och digital fotogrammetri i skogsbruket SH0122, 10375.1213 7.5 Hp Studietakt = 25% Nivå och djup = Grund Kursledare = Karin Nordkvist Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-02-14-2013-03-01

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Ridkonst och hästhantering - ridhäst III HO0085, 10023.1314 10 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = Grund Kursledare = Marianne Esseen-Söderberg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-12-19-2014-01-31

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Perspektiv på landsbygdsutveckling LB0064, 10165.1112 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Cecilia Waldenström Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-10-27-2011-11-15 Antal svar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Trädgårdens, parkens och landskapets historia LK0076, 10271.1112 10 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Anna Jakobsson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-11-28-2011-12-21 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Biologi BI1112, 30149.1415 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Per-Olof Lundquist Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-02-18-2015-03-10 Antal svar 19 Studentantal 56 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Teknologi, mark och klimat för odling TN0327, 30263.1516 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Siri Caspersen Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-03-16-2016-05-01 Antal svar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Ambulatorisk klinik VM0069, 30297.1314 7.5 Hp Studietakt = 10% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Arne Persson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-02-14-2015-02-09 Antal svar 4 Studentantal 10

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SH0121, 40173.1213 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-04-30-2013-05-26 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Farmakologi och toxikologi VM0065, 10063.1011 14 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund C Kursledare = Jonas Tallkvist Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-10-12-2011-01-31 Antal svar 66 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Cellbiologi BI1034, 30284.0910 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Mattias Thelander Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-03-18-2010-03-31 Antal svar 25 Studentantal 32 Svarsfrekvens

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SH0121, 40155.1314 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-04-14-2014-06-09 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Markbyggnads- och skötselekonomi FÖ0407, 30167.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Anders Kristoffersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-05-11-2015-05-25 Antal svar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Lantbrukets ekonomi och politik LB0072, 20045.1213 5 Hp Studietakt = 35% Nivå och djup = Grund Kursledare = Hans Andersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-01-14-2013-02-21 Antal svar 64 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Farmakologi och toxikologi VM0089, 10026.1415 14 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Jonas Tallkvist Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-10-16-2015-05-15 Antal svar 49 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Skoglig planering ur ett företagsperspektiv SG0060, 20013.1112 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Ola Eriksson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-01-20-2012-02-03 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Stadens utmaningar LK0194, 10171.1516 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Petra Bengtsson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-10-02-2016-02-12 Antal svar 16 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Djurskydd, författningskunskap och epizootologi VM0066, 10019.0910 5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund C Kursledare = Lotta Berg Värderingsresultat Värderingsperiod: 2009-09-17-2009-10-15 Antal

Läs mer

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design

PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design PD104A - Introduktion för Produktuteckling och design Antal svar: 13 (41) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 23,1% 3. Bra 69,2% 4. Mycket bra 7,7%

Läs mer

Kursutvärdering GEOL01, Kandidatarbete,VT 2018

Kursutvärdering GEOL01, Kandidatarbete,VT 2018 Kursutvärdering GEOL01, Kandidatarbete,VT 2018 Antal respondenter: 27 : 17 Svarsfrekvens: 62,96 % Generella frågor Jag är nöjd med den här kursen. Jag är nöjd med den här kursen. 3 1 (8,3%) 4 9 (75,0%)

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Mikrobiologi och parasitologi BI1137, 30045.1011 8 Hp Studietakt = 60% Nivå och djup = Grund Kursledare = Daniel Isaksson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-05-10-2011-08-22 Antal svar 26 Studentantal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Utökad växt- och ståndortskännedom LP0562, 10291.1011 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund Kursledare = Kenneth Lorentzon Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-11-02-2010-11-24 Antal svar

Läs mer

Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006

Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006 Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av Introduktionskursen på 7 poäng som ingår i receptarieutbildningen på 120 poäng vid Umeå

Läs mer

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015

Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Kursutvärdering Sid 1 (5) Kursutvärdering - Barnpsykiatri, 3 hp / ht 2015 Svarsfrekvens: 78 % (18/23) 1. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? (1-5) Medel: 4,1 2. Dina förväntningar innan kursen?

Läs mer

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status:

Enkätresultat. Kursutvärdering öppen Datum: :57:27. Enkät: Status: Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering öppen Datum: 2012-02-29 08:57:27 Grupp: Aktiverade deltagare (LFD200 H11 Läkemedel för djur) Besvarad av: 9(19) (47%) Typsjukdomar hos hund, katt och gnagare

Läs mer

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS

RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS UPPSALA UNIVERSITET Institutionen för musikvetenskap RAPPORT FÖR UTVÄRDERING AV AVSLUTAD KURS/DELKURS Kurs: Musikteori 1/Musikvetenskap A Delkurs: Satslära/funktionsanalys Termin: VT 211 Totalt besvarade

Läs mer

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 4 poäng, vt 2007

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 4 poäng, vt 2007 Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 4 poäng, vt 2007 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av Naturläkemedel och kosttillskott på 4 poäng som ingår i receptarieutbildningen

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Markvetenskap MV0202, 40170.1415 10 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Grund Kursledare = Magnus Simonsson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-05-29-2015-06-12 Antal svar 4 Studentantal 6 Svarsfrekvens

Läs mer

Programbokslut för VASIN med start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN

Programbokslut för VASIN med start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Programbokslut för VASIN med start 2017 Specialistsjuksköterskeprogrammet Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Innehållsförteckning Om programbokslutet... 2 Intensivvårdssjukvård 100 % VASIN... 3 Om

Läs mer

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning HT 2015

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning HT 2015 Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs Universitet, HT:2015 Kurs: SK 1313 Metod inklusive uppsatssamordning 15 hp Kursansvarig: Jenny de Fine Licht Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313

Läs mer

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 6 hp, vt 2008

Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, 6 hp, vt 2008 Kursutvärdering av Naturläkemedel och kosttillskott, hp, vt 8 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av Naturläkemedel och kosttillskott på högskolepoäng som ingår i receptarieutbildningen

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Komparativ reproduktion, obstetrik och juverhälsa VM0024, 10013.1011 16.5 Hp Studietakt = 30% Nivå och djup = - Kursledare = Ylva Lindgren Värderingsresultat Värderingsperiod: 2010-09-28-2011-06-03 Antal

Läs mer

Programbokslut för VASOP 100 % start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN

Programbokslut för VASOP 100 % start Specialistsjuksköterskeprogrammet. Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Programbokslut för VASOP 100 % start 2017 Specialistsjuksköterskeprogrammet Lunds universitet MEDICINSKA FAKULTETEN Innehållsförteckning Om programbokslutet... 2 Operationssjukvård 100 % VASOP... 2 Om

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Projektledning och kommunikation för agronomer LB0080, 10301.1314 20 Hp Studietakt = 65% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Hanna Bergeå Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-01-17-2014-03-27 Antal

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Svensk och internationell skogspolitik SH0121, 40145.1415 7.5 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Camilla Widmark Värderingsresultat Värderingsperiod: 2015-04-28-2015-05-15 Antal

Läs mer

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning:

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning: 1(6) Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II 3p Antal reg: 27 Program: Frist, Period: Period 4 V05 Antal svar: 21 IT, DVP Lärare: Erik Borälv, Johan Wikström

Läs mer

MILJÖRÄTT, 5 HP. Resultat. https://studentportalen.uu.se/portal/portal/uusp/admin-courses/evaluation?uusp.portal...

MILJÖRÄTT, 5 HP. Resultat. https://studentportalen.uu.se/portal/portal/uusp/admin-courses/evaluation?uusp.portal... Page 1 of 6 MILJÖRÄTT, 5 HP Kurskod: 1TV023, Anmälningskod: 68831, 33%, DAG, NML, vecka: 04-12 Termin: VT 2015 Resultat Den här kursvärderingen har besvarats av 56% (49/87) av studenterna. Skriv gärna

Läs mer

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning VT 2016

Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313 Metod inklusive uppsatssamordning VT 2016 Statsvetenskapliga institutionen, Göteborgs Universitet, VT:2016 Kurs: SK 1313 Metod inklusive uppsatssamordning 15 hp Kursansvarig: Jenny de Fine Licht Sammanställning av kursutvärderingen för SK1313

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H

Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H Kursrapport för kursen Vetenskapsteori och forskningsmetoder 1, 7,5 hp, VT17, NGBIB16H Kursansvariga: Maria Lindh och Gustaf Nelhans Studentresultat/Genomströmning 45 studenter var registrerade på kursen

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Kyrkogårdsförvaltning LK0198, 30141.1314 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Helene Båtshake Värderingsresultat Värderingsperiod: 2014-05-19-2014-06-05 Antal svar 10 Studentantal

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 25 Medelvärde: 4.3

Allmänna frågor om kursen: 1. Vilket är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 25 Medelvärde: 4.3 Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1IT240 Användarcentrerad systemdesign 5p Antal reg: 31 Program: IT, DV Period: Period 2 H04 Antal svar: 25 Lärare: Jan Gulliksen Svarsfrekvens: 80% Kursutvärderare:

Läs mer

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016

Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 UMEÅ UNIVERSITET Institutionen för informatik Lärare: Rikard Harr, Angelica Svelander oktober 6, 2016 Sammanställd kursutvärdering för samhällets digitalisering SVP, HT 2016 Sammanlagt lämnades 36 utvärderingar

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Produktionsdjur inklusive livsmedelssäkerhet VM0092, 30222.1516 17 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Catarina Svensson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2016-02-26-2016-05-09

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 SAMMANSTÄLLNING 1 (6) ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 Sammanfattning: Detta är en mycket intressant, relevant och väl genomförd kurs. Både kursens huvudsakliga föreläsare och de flesta

Läs mer

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 %

FYTA12 stat vt16. Antal respondenter: 15. Antal svar. Svarsfrekvens: 53,33 % FYTA12 stat vt16 Antal respondenter: 15 : 8 Svarsfrekvens: 53,33 % Allmänna omdömen Ge ditt omdöme på en skala 1-5. 1 = mycket negativ 2 = negativ 3 = neutral 4 = positiv 5 = mycket positiv Dessa "betyg"

Läs mer

FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR BAKGRUNDSFRÅGOR

FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR BAKGRUNDSFRÅGOR FRÅGEBANK: EXEMPEL PÅ KURSVÄRDERINGSFRÅGOR Frågebanken är tänkt att kunna utgöra en inspirationskälla vid utformning av kursvärderingsenkäter. Tillämpliga frågor väljs ut utifrån kursinnehåll och hur kursen

Läs mer

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag

Kortfattad sammanfattning av studenternas synpunkter och förslag Termin: VT 2015 Program: W Kurs: Klimat 1TV026 10 hp Antal registrerade studenter: 11 Svarsfrekvens: (54%) 6/11 Datum: 2015-04-08 Utfall av examination Antal examinerade: 9 Betyg 5: 0 (0%) Betyg 4: 5 (56%)

Läs mer

Planering och förvaltning för hållbar utveckling av stadslandskapet, tillämpningskurs LK0205,

Planering och förvaltning för hållbar utveckling av stadslandskapet, tillämpningskurs LK0205, Planering och förvaltning för hållbar utveckling av stadslandskapet, tillämpningskurs LK0205, 20085.1415 15 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Helena Mellqvist Värderingsresultat

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17

Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar 1, VT17 Kursutvärdering Förvärvade tal, språk och sväljstörningar, VT7 Förvärvade tal- språk- och sväljstörningar (60VT7) Resultat på utvärdering Startade: den juni 07 Avslutad: den 8 juni 07 Svarsfrekvens: 8%

Läs mer