BRAVE defy expectations

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRAVE defy expectations"

Transkript

1 be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes

2

3 be world class CHANGE THE WOR LD Har du förmågan att inspirera andra människor? Är du beredd att jobba hårt för att nå perfektion? Har du en dröm om att göra ditt största intresse till ditt jobb? Då är Les Mills utbildningar något för dig! Les Mills är världens ledande producent av gruppträningsprogram. Över 5 miljoner människor i mer än 70 länder tränar Les Mills program varje vecka. Som instruktör i något av Les Mills åtta olika gruppträningsprogram kan du söka jobb på 850 anläggningar i Norden och på över träningsställen över hela världen. Vi arrangerar grundutbildningar kontinuerligt i alla större städer i Norden och kvartalsutbildningar på fler än 40 orter var tredje månad. Välkommen till Les Mills

4

5 1 ÄR DU RÄTT PERSON? Först är det viktigt att du kollar vilket program som passar dig. Har du kampsportsbakgrund, vana att röra dig till musik och leda grupper, eller har du tränat väldigt mycket BODYCOMBAT? Då är det troligt att en grundutbildning i BODYCOMBAT passar dig. Några sidor längre fram läser du mer om programmen och får specifik information om vad som krävs av dig som instruktör. Gå in på lesmills.com, klicka på Instructors i övre menyn och klicka på grundutbildning i vänstra menyn. Där kan du se när du kan gå din grundutbildning. Kontakta oss och gör din anmälan. Maila till lesmills@lesmills.net, eller ring GRUNDUTBILDNING Les Mills grundutbildningar är tre dagar (undantag för RPM som är två dagar) där vi blandar teoretiska block med fysiska övningar för att optimera och underlätta din inlärning. Under de här dagarna kommer du att få prova på att instruera delar av passet, du videofilmas och får individuell feedback. Du kommer även att lära dig mer om programmets specifika tekniker och få ökad kunskap och förståelse om passets upplägg och utformning. En stor del av utbildningen handlar om hur du coachar deltagarna till säker, effektiv och inspirerande träning. Du får också lära dig att anpassa din coaching till olika individers behov och mål. På en grundutbildning hos Les Mills får du alla redskap som du behöver för att göra ett bra jobb: instruktörsmanual, koreografihäfte, musik-cd och dvd på programmet. Men jobbet behöver du göra själv - förbered dig på en rolig, utmanande och intensiv helg med högt tempo, mycket information och en stor mängd fysisk träning! Datum för grundutbildningarna hittar du på lesmills.com. 3 LICENSIERING Tre månader efter att du har blivit godkänd från din grundutbildning filmar du en video/dvd och skickar in för utvärdering. Din licens är internationell och du får skriftlig feedback på hur du instruerar ditt pass. Alla Les Mills-instruktörer måste vara licensierade för att få instruera i våra program, vara med på kvartalsutbildningar och för att beställa material. Syftet med licensiering är att ge deltagare över hela världen kvalitetssäkrade och positiva träningsupplevelser.

6

7 4 KVARTALSUTBILDNINGAR Var tredje månad släpps en ny release med ny musik och nya rörelser i alla Les Mills program. Kvartalsutbildningarna är en viktig del i systemet och syftar till att ge dig kontinuerlig uppdatering och inspiration så att du kan ge allt på dina pass. Kvartalsutbildningarna är också ett perfekt tillfälle att träffa branschkollegor och prata med Les Mills tränare. Under en kvartalsutbildning får du uppleva den nya releasen live och vi tar upp ett specifikt ämne som hjälper dig att fortsätta utvecklas som instruktör. Utbildningsdelen av en kvartalsutbildning handlar till exempel om nya övningar, poser eller stilar som används i den nya releasen, fördjupad kunskap om anatomi, musik, coaching eller nya forskningsrön. Vanligtvis pågår en kvartalsutbildning i två timmar och körs under två helger på över 40 orter i Norden. Datum för utbildningarna finns publicerade på lesmills.com sex veckor innan kvartalsstart. Bokning av kvartalsutbildning och beställning av material gör du i vår webshop shop.lesmills.net/webshop. 5AIM & GFM AIM betyder Advanced Instructor Module och är en utbildning i ledarskap och personlig utveckling. Under utbildningen utmanas du att blicka inåt för att hitta verktyg inom dig för att kunna fortsätta att utvecklas. Under en AIM-utbildning lär du dig att granska dig själv för att få en klarare bild av vad som driver dig i din instruktörsroll. Du får chansen att ta fram nya sidor hos dig själv, som du kanske är mindre benägen att visa, och lär dig hur du kan använda dessa sidor till din fördel. AIM är öppen för fler personer än enbart gruppträningsinstruktörer. Eftersom utbildningen berör personlig utveckling har de flesta något att hämta ur utbildningen. Ju öppnare inställning du har, desto mer kommer utbildningen att ge dig. Om du vågar blicka inåt och om du är mottaglig för nya idéer och vinklar då kommer utbildningen att ge dig många stärkande upplevelser. GFM betyder Group Fitness Management och är en kurs som fokuserar på lönsamma lösningar inom gruppträning. Kursen tar upp alla aspekter för hur du driver gruppträning framgångsrikt, från design av salen till rekrytering av instruktörer - ett måste för ägare och ansvariga som vill få en inblick i Les Mills beprövade managementsystem. Vi håller regelbundet GFM-utbildningar på flera orter. Kontakta oss för nästa datum.

8

9 UP FOR THE CHALLENGE empower others TAKE A DEEP BREATH. MORE THAN 5 MILLION PEOPLE TAKE A LES MILLS CLASS EVERY WEEK. Att vara instruktör i ett Les Mills-program är fantastiskt kul, inspirerande, utmanande och utvecklande. Det är också krävande och det ligger ett stort ansvar på dig som instruktör. Vi förser dig med programmen och utbildar dig. Ditt jobb är att leverera träningsupplevelser av hög kvalitet. Det är viktigt att du är beredd på att lägga ned tid och energi för att bli en bra instruktör. Are you one of our new HEROES? Här kan du läsa mer om våra åtta träningsprogram. BE UNSTOPPABLE BODYATTACK är konditionsträning som ger styrka och uthållighet. Passet består av högintensiv intervallträning där konditionsrörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska instruktörer och kraftfull musik motiverar alla att nå sina egna träningsmål - från helgmotionär till elitutövare! En blivande BODYATTACK -instruktör: har mycket god kondition, uthållighet och styrka, tränar regelbundet löpning, aerobic, gympa eller BODYATTACK, inspirerar sin omgivning med sin fysiska form.

10

11 RESTORE BALANCE TO YOUR WORLD BODYBALANCE är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. En blivande BODYBALANCE -instruktör: är rörlig, lugn och harmonisk, har erfarenhet av yoga, pilates eller BODYBALANCE, gillar att lära sig nya utmanande poser och rörelser, tycker om att röra sig till musik, inspirerar andra med sin egen teknik. UNLEASH YOUR INNER WARRIOR BODYCOMBAT är ett pass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwando, capoiera, boxning och muy thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. Vem är du? Catwoman eller Bruce Lee? En blivande BODYCOMBAT -instruktör: har bra kondition och styrka, har erfarenhet av kampsport, boxning eller BODYCOMBAT, gillar att släppa loss och utmana fysiska gränser, tycker om att röra sig till musik, inspirerar ofta personer i sin omgivning att utmana sig själv. TRIGGER A DANCE EXPLOSION BODYJAM är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken. Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt få koordinations- och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och bli beroende av dans! En blivande BODYJAM -instruktör: behärskar flera olika dansstilar, har erfarenhet av dans eller BODYJAM, älskar att röra sig till musik, sätter egna trender.

12

13 LIFT WAY BEYOND YOUR LIMIT BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens större muskler med hjälp av en skivstång. Du väljer själv dina vikter och utmanar din kropp att nå det resultat du vill ha. En blivande BODYPUMP -instruktör: är i god fysisk form, tränar styrketräning regelbundet, kan röra sig i takt till musik, inspirerar andra med sin fysiska form. LET NOTHING STAND IN YOUR WAY BODYSTEP är en modern version av step up och är fullproppad med energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik. Deltar du regelbundet förbättrar du din kondition, blir mer koordinerad och ökar din styrka. En blivande BODYSTEP -instruktör: är atletisk och har god kondition, har erfarenhet av step up/bodystep eller liknande träning, rör sig med lätthet till musik, är en stark, glad och inspirerande person. DEFY EXPECTATIONS En timmes BODYVIVE -träning till musik innehåller pulshöjande rörelser utan hopp som ger dig bättre kondition, motståndsträning som ökar din styrka samt stabilitets- och rörlighetsövningar som förbättrar din smidighet. Genom att använda VIVE -bollen och gummibandet stärker du kroppen samtidigt som du njuter av musiken. En blivande BODYVIVE -instruktör: har lätt att få kontakt med andra människor, tycker om musik från 70-, 80- och 90-talet, tycker om att röra sig till musik, är omtyckt av många.

14

15 SET YOUR OWN SPEED RECORD RPM är träning inomhus där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. Ge dig ut i terrängen med en inspirerande coach som leder dig och dina medcyklister genom backar, raksträckor, bergstoppar, tidslopp och intervaller. Svettas och ge allt för att nå din endorfinkick. En blivande RPM -instruktör: har bra kondition, tränar cykling regelbundet, tycker om att låta musiken driva cykelupplevelsen, gillar att utmana sig själv och andra. LESMILLS.COM På Les Mills hemsida hittar du mer information om de olika programmen, beställer kläder, läser om kost och träning och bokar dig på utbildningar. Specifik information för dig som är eller ska bli instruktör hittar du under fliken Instructors i menyn längst upp på sidan. Om det är första gången som du utbildar dig i något träningsprogram från Les Mills behöver du kontakta oss för att vi ska kunna registrera dig: , lesmills@lesmills.net. Har du redan fått lösen och användarnamn till vår webshop bokar du dig själv på utbildningen på shop.lesmills.net/webshop. Les Mills Tel Narvavägen 12 Mail lesmills@lesmills.net Stockholm

16 one TRIBE we work as one WE SHARE THE SAME INSTINCT AND ARE ALL PART OF SOMETHING BIGGER. WE CREATE LIFE-CHANGING FITNESS EXPERIENCES EVERYTIME EVERYWHERE. there is an army of me

UTBILDNINGSKATALOG 2010

UTBILDNINGSKATALOG 2010 UTBILDNINGSKATALOG 2010 NO 1 IN GROUP FITNESS WORLDWIDE Les Mills Narvavägen 12, 115 22 Stockholm Tel: 08-556 096 90 Web: lesmills.com Email: lesmills@lesmills.net Fax: 08-644 19 50 VID FRÅGOR KONTAKTA:

Läs mer

Helhetslösningar för din gruppträning

Helhetslösningar för din gruppträning Helhetslösningar för din gruppträning Din framgång vår passion Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa. 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Adam Gripenblom, Michael Steenhouwer, Jennie Wall Dans 10.15 11.15 Instruktör: Tobias Karlsson GRIT Strength 11.30 12.00 Instruktör: Belmin

Läs mer

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig!

Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Friskvårdskompaniet erbjuder gruppträningspass som passar just dig! Vi erbjuder över 70 gruppträningspass per vecka! Du får alltid vägledning av en instruktör så att du får ut så mycket som möjligt av

Läs mer

GRIT STRENGTH GRIT PLYO

GRIT STRENGTH GRIT PLYO GRIT STRENGTH LES MILLS GRIT series är designade för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna är 30 minuter långa och uppdelade i tre grenar med olika fokus.

Läs mer

10-årsjubileum för. rpm

10-årsjubileum för. rpm 10-årsjubileum för rpm RPM fyller 10 år i norden jubileumserbjudande Betala endast 10% FÖR EN RPM -grundutbildning 270 SEK per instruktör, ordinarie pris 2 700 SEK. (Privatperson ordinarie pris 5 000 SEK).

Läs mer

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se

OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på www.strand-fysio.se Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 Sön: 15:30- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! För dagsaktuellt schema se appen eller bokningen på

Läs mer

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition.

ViPR finns i olika vikter från 4 kg och uppåt vilket skapar en mängd olika kombinationsmöjligheter för personer med olika nivåer och kondition. KLASSBESKRIVNINGAR GRIT SERIES: GRIT series är en förkorograferad HIT-klass (High Intensity Training) designat för att på ett effektivt sätt utmana dig fysiskt genom högintensiv intervallträning. Serierna

Läs mer

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr)

RADIANT MORNING YOGA KURS. Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: Torsdagar kl. 7.00 8.00 (7 ggr) KURS RADIANT MORNING YOGA Möt vår nya yogainstruktör Chris Boyer Så här beskriver han kursen: The Five Elements of Yoga. Each week looks at a different element (Fire, Earth, WInd, Water and Sky). How each

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Cardio Step 10.15 11.15 Instruktör: Karin Björneloo GRIT Plyo 11.30 12.00 Instruktör: Belmin Belic En rolig stepklass där du tränar kondition

Läs mer

THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME.

THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME. THE WORLD S BEST CLASSES. ANYTIME. Vi älskar LES MILLS Virtual Klasserna är helt fantastiska. Deltagare på LES MILLS Virtual-klass VAD ÄR LES MILLS VIRTUAL? LES MILLS Virtual tar Les Mills världsledande

Läs mer

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L

Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Lördag Söndag C POLAR CYKEL 45 Lena Li C RPM 30 Annica L 19.05 19.35 L* 18.55-19.25 C RPM 30 Lena 19.00-19.30 L 19.40-20.35 L N N 19.05-19.35 C POLAR CYKEL 30 Niklas 19.45-20.15 Y YOGA 30 Tove W Inga pass Dag före helgdag (Nationaldagen) 18.55-19.25 C RPM 30

Läs mer

ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011

ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011 ERBJUDANDE RPM GÄLLER T.O.M 31/7-2011 RPM UTBILDNINGSDATUM Maj 7-8 RPM Malmö Juni 11-12 RPM Stockholm September 24-25 RPM Göteborg VÄLKOMMEN TILL LES MILLS Les Mills Nordic, Narvavägen 12, 115 22 Stockholm

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer B-hallen C-hallen 09.00 Feel the Flow Sofia Get fit Lena 10.00 Medelgympa

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 EN INSPIRATIONSDAG FÖR ALLA TRÄNINGSINTRESSERADE 14 OKTOBER, TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ Tider SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2017 09:30-09:50 Inregistrering 09:50-10:00 Välkommen gemensam

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen.

... Ett gympapass med en kort konditionsdel som följs av en styrkedel där fokus ligger på att stärka bålmuskulaturen. Friskvårdsutbud... Gympa Ryggympa Stretchgympa Vinyl Hela Core Cirkelträning Ett konditions- och styrkepass utan svåra stegkombinationer där fokus ligger på enkla men roliga rörelser. (Passet finns i olika

Läs mer

Dina ben kan rädda liv!

Dina ben kan rädda liv! 29:e mars 2014 Träningsmagasinet i Kungälv Dina ben kan rädda liv! Vad händer under dagen? Detta är ett event för alla! Vi öppnar därför upp klubben för alla och framförallt för barnen. Vi kommer att köra

Läs mer

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa

PASSBESKRIVNINGar Studio rosa PASSBESKRIVNINGar Studio rosa Bodypump 09.00 10.00 Instruktörer: Cardio Step 10.15 11.15 Instruktör: Karin Björneloo GRIT Plyo 11.30 12.00 Instruktör: Belmin Belic En rolig stepklass där du tränar kondition

Läs mer

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors

FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors FaR - fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hällefors 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning... 5 Utomhusaktiviteter...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65

8 9 oktober. Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 8 9 oktober Två inspirerande dagar för din hälsa! Fri entré, Lidingö stadshus www.lidingo.se/livsgladje65 Livsglädje att leva livet hela livet Det finns så mycket att njuta av och bli glad av i livet,

Läs mer

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019

Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den maj 2019 Program för träningsresa på Mallorca med M-magasin den 11-18 maj 2019 LÖRDAG 11/5 14.30 Informationsmöte för de som ankommer på fm LOBBYN 15.30-16.00 Water aerobics - SATS POOLEN 15.30-16.00 Core - SATS

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 Vecka

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 8 juli 2013

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 8 juli 2013 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 8 juli 2013 Foto: Kicki Dafgård Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning, Trupp och Barn- & ungdom

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 17 juni 8 juli 2016 Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning och Barn- & ungdom Vill du utbilda dig till

Läs mer

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet

The new kitt. En introduktion till nya utbildningsprogrammet The new kitt En introduktion till nya utbildningsprogrammet Nytt i nya utbildningsprogrammet Målet med Friskis&Svettis utbildningsverksamhet har alltid varit att skapa förutsättningar för varje ledare

Läs mer

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning

Passbeskrivning. Jympa och annan gruppträning Passbeskrivning Jympa och annan gruppträning Jympa Soft Rörelsevalet är lätt att hänga på. Passet genomsyras av en hållningsbefrämjande medvetenhet som ger en säker och effektiv träning. Att bibehålla

Läs mer

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013

Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Convent 2013 ÖSTERSUND 24 augusti 2013 Schema: Tider Hall 1 (stora salen PC) 2 (Lilla salen PC) 3 (Körfältskolan) 8.30-9.00 Inskrivning 9.00-9.30 Gemensam uppvärmning HALL 1 Kersti 9.40-10.30 1. Gymmix

Läs mer

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december

GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december GRUPPTRÄNING HÖSTEN 2015 1 september 18 december Stora salen Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag Helg 7.00 7.00-7.45 Nyhet! 06.55 ETC Tabata 30 min ETC Stilla morgon (4 tillfällen) Cirkelfys 45 min Egen

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (Juli: tis + tors 07:30-18:00)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (Juli: tis + tors 07:30-18:00) en bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:-20:00 (Juli: tis + tors 07:-) 0921-139 00 Fre: 07:-17:00 www.strand-fysio.se Lör: -12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:- Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS! När receptionen är stängd

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 24 juni 12 juli 2015 Foto: Kicki Dafgård Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning, Trupp och Barn- & ungdom

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf Mårten Neiman. Utbildningsutbud

Gymmix gruppträning. Fotograf Mårten Neiman. Utbildningsutbud gruppträning Fotograf Mårten Neiman Utbildningsutbud UTBILDNING I RÖRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Våra utbildningar sätter rörelse och ledarskap i centrum,

Läs mer

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid.

PRAKTISK INFO. Yoga kan lära dig bli mer medveten om nuet, ge dig mer glädje samt inre lugn och frid. PRAKTISK INFO Plats bokas i Tidsbokare på hemsidan Kösystem finns, avboka plats senast en timma innan klass vid förhinder. Kom i tid, om du ej meddelat att du är sen släpps din plats till ev. drop-in-elev

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Höstterminen 2015 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www.actic.se EnerQi Arent Grapegatan 14 0980-26 90 00 www.enerqi.cc

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2013 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Betty-Anne 3f. Storgatan 45 0730-80 63 22 Personlig

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2015 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix www.flowkalix.se Kalix Gymnastikklubb Hästholmsv. 15 0923-67 00 76 952 95 Båtskärsnäs

Läs mer

TRÄNA DIG I TENTAFORM. Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson

TRÄNA DIG I TENTAFORM. Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson TRÄNA DIG I TENTAFORM Peter Lundell & Karl-Fredrik Andersson INNEHÅLL Vad händer när man tränar? Hur påverkar träning studierna? Hur får man till träningen? Vad, varför och hur ska man träna? Hur får man

Läs mer

Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till. Gymmix Träningskonvent 2014

Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till. Gymmix Träningskonvent 2014 Gymnastikförbundet Mitt hälsar dig välkommen till Gymmix Träningskonvent 2014 Njurundahallen, Sundsvall den 23 augusti 2014 Datum: 23 augusti 2014 Plats: Njurundahallen, Sundsvall Tid: 08.00-17.00 (Registrering

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto gruppträning Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto UTbILdnInG I RöRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Vi ser oss gärna som en folkrörelse inom friskvården

Läs mer

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast.

PÅ MALLORCA OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: MAJ Micael Bindefeld Pr-guru och Mallorca fantast. TRÄNINGSVECKA PÅ MALLORCA 19-26 MAJ 2018 Vi bor på Sunprime Waterfront Hotel, Playa de Palma, Mallorca. OSS TRÄFFAR NI UNDER TRÄNINGSVECKAN: Martina Bonnier Damernas Världs chefredaktör. Micael Bindefeld

Läs mer

BERGA. Träningsstudio. Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill. Nya danspass för barn. Nyheter Hösten

BERGA. Träningsstudio. Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill. Nya danspass för barn. Nyheter Hösten Träningsstudio BERGA Massor av nyheter och många bra erbjudanden! Träna när du vill med passerkort Nya danspass för barn FunkyKidz & Bliss Nyheter Hösten 2011 1 Välkommen till en inspirerande höst hos

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Haparanda Höstterminen 2012 Deltagande aktörer Actic Åkergatan 1 0922-150 47 953 34 Haparanda www.actic.se everybody Strandgatan 33 070-471 45 20 953 31

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015

GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 TRÄNINGSVÄRKET I LULEÅ, LÖRDAG 14 NOVEMBER Sista anmälningsdag: 31 oktober VARMT VÄLKOMNA! SENIORSTYRKA SENIORSTYRKA NORR Tider: SCHEMA GRUPPTRÄNINGSKONVENT 2015 09:30-09:50 Inregistrering

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kiruna Vårterminen 2013 Deltagande aktörer Actic Adolf Hedinsvägen 37 0980-702 88 981 33 Kiruna www. Friskis & Svettis c/o Berit Karkiainen Hjalmar Lundbohmsvägen

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Jubileumsaktiviteter 14 23 November

Jubileumsaktiviteter 14 23 November Jubileumsaktiviteter 14 23 November Under våra jubileumsdagar så kommer ordinarie träningsschema att ligga som en grund med vissa avvikelser. Vi kryddar till alla dagar med speciella jubileumsaktiviteter,

Läs mer

HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR

HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR _1 HANDBOK FÖR KLUBBMEDLEMMAR SUUNTO FITNESS SOLUTION Komma igång! Suunto Fitness Solution är ett nytt sätt för dig att få ut mer av träningen. Systemet registrerar dina aktiviteter, ger en bild i realtid

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2013 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

DU - som vill bli gyminstruktör

DU - som vill bli gyminstruktör DU - som vill bli gyminstruktör ATT VARA GYMINSTRUKTÖR är ett ideellt, utvecklande, utmanade och engagerande fritidsuppdrag. Du får garanterat många härliga upplevelser, du får och ger mycket energi, du

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 4 Utomhusaktiviteter... 5 Aktiviteter på egen hand...

Läs mer

Inspirationsdag Gruppträning 2018

Inspirationsdag Gruppträning 2018 Inspirationsdag Gruppträning 2018 Östersund 1 september 2018 Tid Schema Info för dagen och presentation av instruktörer B-hall C-hall Vattengympa 9,00 Kom igång gympa Evalena Lindvall Pilates Sofia Sterner

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Höstterminen 2012 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Malmbergets Fysioterapi Järnvägsgatan 4 tel.

Läs mer

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar:

Summer Camp 2012. Passbeskrivningar: Summer Camp 2012 Afrodans (22): Passbeskrivningar: Följ med på en resa genom den afrikanska kontinenten! Skönt barfotapass med enkel koreografi & grundade rörelser till afrikanska rytmer. Mycket träning

Läs mer

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene

PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 2018 i Skene PRELIMINÄRT Schema HÖSTEN 208 i Skene Dagar MÅN TIS ONS TOR Tider Pass & Kurser Vem kan komma? Inspiratör Start.30 2.30 Yoga för personer med svår värk** v 37 6.45 8.5 8.30 20.00 Dynamisk Flow2* Fortsättning

Läs mer

LPP Idrott och hälsa Tema 2 Kropp och Genus

LPP Idrott och hälsa Tema 2 Kropp och Genus 1 Centralt innehåll tema 2: Rörelse Hälsa livsstil Friluftsliv utevistelser Åk 6 Åk 7-9 Sammansatta grundformer i kombination med gymnastikredskap andra redskap. Olika idrotter, inomhus utomhus, samt danser

Läs mer

Goda vanor fysisk aktivitet

Goda vanor fysisk aktivitet Goda vanor fysisk aktivitet Varför ska jag röra på mig? För att må bra. Kroppens organ samt muskler och skelett påverkas positivt. Jag får ett bättre skydd mot sjukdom och smitta. Jag orkar mer i vardagen.

Läs mer

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen!

Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden. Hitta träningsglädjen! Apollo presenterar i samarbete med AerobicWeekends Sweden Vi erbjuder ett unikt tillfälle till inspiration, välbefinnande och värme FormaKroppen Träningsresa Följ med på en unik resa till Playitas Resort

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Höstterminen 2012 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Fellingsbro 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Styrketräning... 5 Mat, fysisk aktivitet och beteendeförändring

Läs mer

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan

TRÄNINGSKONVENT 19/10 FRISKIS&SVETTIS PASSBESKRIVNINGAR SAL 1. på Västra Hamngatan & Kungsgatan PASSBESKRIVNINGAR SAL 1 10.00 Core 3D Duo Core 3D duo är passet för dig som vill utmana din coreträning. Funktionella övningar där du jobbar i par gör detta pass till en rolig och annorlunda träningsupplevelse.

Läs mer

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 -

TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - TRÄNINGSPROGRAM - 13 JUNI 2009 - Karlstad Stadslopp är ett arrangemang som alltid legat mig extra varmt om hjärtat. Jag har under åren haft flera tuffa duster runt de 10 000 metrarna. Så det finns minst

Läs mer

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA

PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA PRELIMINÄRT PROGRAM FÖR AFTONBLADET SÖNDAGS MÅ- BRA RESA Måndag 9/1 15.30 17.00 Bassängtid simma i din egen takt och väck kroppen efter flygresan 18.00 Rundvandring på anläggningen 18.20 Välkomstmöte Tisdag

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix

Läs mer

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018.

Sommarschema öppna klasser from v 24, 2018. 20-06-14 Öppna klasser - Sans och Balans (/images/training/oppna_klasser.jpg) Läs om våra pass Vårt efterlängtade sommarschema börjar 11 juni, se nedan för en överblick. Kom när det passar dig - våra öppna

Läs mer

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute?

Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Är du intresserad av att bli ledare inom Indoor Walking, Spin eller Träna ute? Ledare inom Träna ute Vad krävs av mig? Att du är intresserad av träning generellt och specifikt konditionsträning. Du har

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Piteå Vårterminen 2014 AKTÖRER Actic Norra Björklundsvägen 4 0911-69 63 90 941 31 Öjebyn www.nautilus.com Iyengar Yogaskolan Yogahuset,prästgårdsgatan 11

Läs mer

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli)

Receptionen bemannad: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) Receptionen bemannad: Kontakt: Mån-Tor: 07:30-20:00 (07:30-17:00 i Juli) 0921-139 00 Fre: 07:30-17:00 www.strand-fysio.se Lör: 09:00-12:00 (Stängt JULI) Sön: 15:30-19:00 Slussen öppen: 05:00-23:00 OBS!

Läs mer

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se

Företagshälsa. Sagas utbud och konsultativa tjänster. Saga. Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Företagshälsa Sagas utbud och konsultativa tjänster Saga Mariatorget 5, 118 48 Stockholm Tel 070-34 40 593 www.saga-motion.se Innehåll Gruppträning 3 Personlig träning & Styrkeinstruktioner 4 Personlig

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Malmberget/Gällivare Vårterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Anna Haapaniemi tel. 070-319 81 84 happa78@hotmail.com Laponia Fysiocenter Järnvägsgatan 4 tel. 0970-233

Läs mer

Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01

Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01 Sommarträning 2015 AIK Innebandy P01 Sommarträning väldigt viktigt Sommarträning är inget tvång men det är bra om du försöker träna under sommaren. Hinner och kan du köra 2-3 pass i veckan löpande under

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Degerfors 2014 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 6 Ridning... 6

Läs mer

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress!

Tjejkickoff i Fjällbacka Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Tjejkickoff i Fjällbacka 2017 Följ med på årets Tjejkickoff i Fjällbacka och låt oss vaccinera dig mot stress! Boka in sommarens energiboost 28-30 juni! I årets Tjejkickoff i Fjällbacka, som är det tredje

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 4 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Vårterminen 2019 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix hjart-lung.se/kalix Kalix Gymnastikklubb

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 23 juni 13 juli 2014

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 23 juni 13 juli 2014 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 23 juni 13 juli 2014 Foto: Kicki Dafgård Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning, Trupp och Barn- & ungdom

Läs mer

Kvissleby 29 oktober 2016

Kvissleby 29 oktober 2016 Träningskonvent 2016 Kvissleby 29 oktober 2016 Schema: Tid 08.00 Registrering 08.30 Gemensam uppvärmning, presentation av instruktörer 09.00 Parkour (1) Rudy Get fit Lena 10.00 Medelgympa Streetdance/pop

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Gruppaktiviteter Huddinge Gym

Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktiviteter Huddinge Gym Gruppaktivitetsschema... 2 Passförklaringar... 3 Kurser... 5 Japanskt Karate... 5 Zumba... 6 Magdans... Fel! Bokmärket är inte definierat. Yoga... 7 Pilates... 8 Kangoo Jumps...

Läs mer

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11.

Välkommen på rekryteringsdag söndagen 22 maj kl 11. 2016-04-08 Rekryteringsdag för alla som har lust Vi söker ledarämnen! Vill DU testa på hur det känns att leda/instruera? Nu har du en jättechans! Du lovar inget, bara kom och känn på det, träna med oss

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2017 Vårterminen 2017 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63

Läs mer

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014

HÄLSOTEKET. Örgryte-Härlanda. Sommaren 2014 HÄLSOTEKET Örgryte-Härlanda Sommaren 2014 Välkommen att delta på våra inspirerande aktiviteter i sommar! Hälsoteket i Örgryte-Härlanda är till för att ge dig förutsättningar för en hälsosam livsstil. I

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Hallsbergs kommun 2016 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Ridning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13

Eva Ekström Ergonom, sjukgymnast 0515-852 15. Malin Ljus Friskvårdskonsulent 0515-852 13 Den här foldern är till för dig som är anställd i Falköpings kommun. Vi vill ge dig inspiration till aktiv friskvård och bättre hälsa. Basprogrammen är helt kostnadsfria och vi hoppas att du ska hitta

Läs mer

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 25 juni 8 juli 2012

VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 25 juni 8 juli 2012 VÄLKOMMEN till sommarens kurser på Lillsveds Idrottsfolkhögskola 25 juni 8 juli 2012 Foto: Kicki Dafgård Utbildningar för Instruktörer, träningsintresserade m fl inom Gruppträning, Trupp och Barn- & ungdom

Läs mer

GRUPPTRÄNINGSSCHEMA Kvarteret Kronoberg våren 2011 Gäller vecka 2-22. Med reservation för förändringar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 08.00 YOGA 45 min * * * * 09.00 PILATES 55 min 10.00 PUMP 55

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog för Laxå kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Bollaktiviteter... 4 Dans... 4 Gympa... 4 Kroppskännedomsträning... 5 Styrketräning...

Läs mer

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY!

Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! Utbildningsprogram 2009 STRONG IS HAPPY! strong is happy! Vill du utveckla din träning? Få bättre träningsresultat och nå nya framgångar som tränare, instruktör, terapeut eller för egen del? Då har du

Läs mer

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013!

SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS. Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! SKÅNE INSPIRATIONUTBILDNINGWORKSHOPS Inspiration & utbildning i Skåne under våren 2013! Information Du som är Friskis&Svettis-funkis och vill gå på någon av inspirationsdagarna, anmäl dig till din förening

Läs mer

Träning för kropp och själ

Träning för kropp och själ Yoga Träning för kropp och själ Under 2000-talet har yogan snabbt gått från att vara en livsstil för få, till att bli en träningsform för många. På Hagabadet har vi ett brett utbud av yogaklasser med stor

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto gruppträning Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto Utbildning i rörelse Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Vi ser oss gärna som en folkrörelse inom friskvården

Läs mer

Träning och studier - en oslagbar kombination Samhällsvetenskap (SA) Träning och hälsa (BF) www.hbgsportgymnasium.com Utmana dig själv! Härlig gemenskap Vill du kombinera dina studier med tuff och rolig

Läs mer

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson

Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson Allmänt om träningslära Text - Bernt Johansson För att använda pulsen som en mätare behöver du veta hur snabbt ditt hjärta kan slå maximalt, med andra ord vad du har för maxpuls. Det är viktigt att notera

Läs mer

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront!

Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! Program den 29 april - 6 maj 2016 M- magasins träningsresa på Sunprime Waterfront! FREDAG 29 april Hotellets ordinarie klasser som alla som landar på fredagen kan vara med på. M-magasins representanter

Läs mer

LPP Idrott och hälsa Tema 2 Kropp och Genus

LPP Idrott och hälsa Tema 2 Kropp och Genus 1 Centralt innehåll tema 2: Rörelse Hälsa livsstil Friluftsliv utevistelser Åk 6 Åk 7-9 Sammansatta grundformer i kombination med gymnastikredskap andra redskap. Olika idrotter, inomhus utomhus, samt danser

Läs mer

Fysisk aktivitet på Recept

Fysisk aktivitet på Recept Fysisk aktivitet på Recept Aktivitetshäfte för Kalix Höstterminen 2016 DELTAGANDE AKTÖRER Flow Centrumvägen 74 052 32 Kalix flowkalix.se Hjärt- och Lung Furuhedsvägen 5G 070-285 35 63 Kalix 952 31 Kalix

Läs mer

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun

FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun FaR - Fysisk aktivitet på recept Aktivitetskatalog Nora kommun 2017 Folkhälsoenheten Innehåll Kontaktuppgifter... 3 Dans... 4 Kroppskännedom... 4 Styrketräning... 5 Vattenaktiviteter... 5 För pensionärer...

Läs mer

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa...

Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande Resa... Sommarkursen ~ 2014 Inbjudan Till Den Nya Människan ~ Ett med Kroppen och Själsresan Hej och välkommen, Denna Sommar har du möjligheten att följa med mig och andra likasinnade på en Magisk, Själv Transformerande

Läs mer