BRAVE defy expectations

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRAVE defy expectations"

Transkript

1 be BRAVE defy expectations WE BELIEVE, WE CAN, WE DO. WE HAVE A RELENTLESS DRIVE TO IMPROVE. GO HARD, BE LOUD, STAY REAL. be one of our new Heroes

2

3 be world class CHANGE THE WOR LD Har du förmågan att inspirera andra människor? Är du beredd att jobba hårt för att nå perfektion? Har du en dröm om att göra ditt största intresse till ditt jobb? Då är Les Mills utbildningar något för dig! Les Mills är världens ledande producent av gruppträningsprogram. Över 5 miljoner människor i mer än 70 länder tränar Les Mills program varje vecka. Som instruktör i något av Les Mills åtta olika gruppträningsprogram kan du söka jobb på 850 anläggningar i Norden och på över träningsställen över hela världen. Vi arrangerar grundutbildningar kontinuerligt i alla större städer i Norden och kvartalsutbildningar på fler än 40 orter var tredje månad. Välkommen till Les Mills

4

5 1 ÄR DU RÄTT PERSON? Först är det viktigt att du kollar vilket program som passar dig. Har du kampsportsbakgrund, vana att röra dig till musik och leda grupper, eller har du tränat väldigt mycket BODYCOMBAT? Då är det troligt att en grundutbildning i BODYCOMBAT passar dig. Några sidor längre fram läser du mer om programmen och får specifik information om vad som krävs av dig som instruktör. Gå in på lesmills.com, klicka på Instructors i övre menyn och klicka på grundutbildning i vänstra menyn. Där kan du se när du kan gå din grundutbildning. Kontakta oss och gör din anmälan. Maila till eller ring GRUNDUTBILDNING Les Mills grundutbildningar är tre dagar (undantag för RPM som är två dagar) där vi blandar teoretiska block med fysiska övningar för att optimera och underlätta din inlärning. Under de här dagarna kommer du att få prova på att instruera delar av passet, du videofilmas och får individuell feedback. Du kommer även att lära dig mer om programmets specifika tekniker och få ökad kunskap och förståelse om passets upplägg och utformning. En stor del av utbildningen handlar om hur du coachar deltagarna till säker, effektiv och inspirerande träning. Du får också lära dig att anpassa din coaching till olika individers behov och mål. På en grundutbildning hos Les Mills får du alla redskap som du behöver för att göra ett bra jobb: instruktörsmanual, koreografihäfte, musik-cd och dvd på programmet. Men jobbet behöver du göra själv - förbered dig på en rolig, utmanande och intensiv helg med högt tempo, mycket information och en stor mängd fysisk träning! Datum för grundutbildningarna hittar du på lesmills.com. 3 LICENSIERING Tre månader efter att du har blivit godkänd från din grundutbildning filmar du en video/dvd och skickar in för utvärdering. Din licens är internationell och du får skriftlig feedback på hur du instruerar ditt pass. Alla Les Mills-instruktörer måste vara licensierade för att få instruera i våra program, vara med på kvartalsutbildningar och för att beställa material. Syftet med licensiering är att ge deltagare över hela världen kvalitetssäkrade och positiva träningsupplevelser.

6

7 4 KVARTALSUTBILDNINGAR Var tredje månad släpps en ny release med ny musik och nya rörelser i alla Les Mills program. Kvartalsutbildningarna är en viktig del i systemet och syftar till att ge dig kontinuerlig uppdatering och inspiration så att du kan ge allt på dina pass. Kvartalsutbildningarna är också ett perfekt tillfälle att träffa branschkollegor och prata med Les Mills tränare. Under en kvartalsutbildning får du uppleva den nya releasen live och vi tar upp ett specifikt ämne som hjälper dig att fortsätta utvecklas som instruktör. Utbildningsdelen av en kvartalsutbildning handlar till exempel om nya övningar, poser eller stilar som används i den nya releasen, fördjupad kunskap om anatomi, musik, coaching eller nya forskningsrön. Vanligtvis pågår en kvartalsutbildning i två timmar och körs under två helger på över 40 orter i Norden. Datum för utbildningarna finns publicerade på lesmills.com sex veckor innan kvartalsstart. Bokning av kvartalsutbildning och beställning av material gör du i vår webshop shop.lesmills.net/webshop. 5AIM & GFM AIM betyder Advanced Instructor Module och är en utbildning i ledarskap och personlig utveckling. Under utbildningen utmanas du att blicka inåt för att hitta verktyg inom dig för att kunna fortsätta att utvecklas. Under en AIM-utbildning lär du dig att granska dig själv för att få en klarare bild av vad som driver dig i din instruktörsroll. Du får chansen att ta fram nya sidor hos dig själv, som du kanske är mindre benägen att visa, och lär dig hur du kan använda dessa sidor till din fördel. AIM är öppen för fler personer än enbart gruppträningsinstruktörer. Eftersom utbildningen berör personlig utveckling har de flesta något att hämta ur utbildningen. Ju öppnare inställning du har, desto mer kommer utbildningen att ge dig. Om du vågar blicka inåt och om du är mottaglig för nya idéer och vinklar då kommer utbildningen att ge dig många stärkande upplevelser. GFM betyder Group Fitness Management och är en kurs som fokuserar på lönsamma lösningar inom gruppträning. Kursen tar upp alla aspekter för hur du driver gruppträning framgångsrikt, från design av salen till rekrytering av instruktörer - ett måste för ägare och ansvariga som vill få en inblick i Les Mills beprövade managementsystem. Vi håller regelbundet GFM-utbildningar på flera orter. Kontakta oss för nästa datum.

8

9 UP FOR THE CHALLENGE empower others TAKE A DEEP BREATH. MORE THAN 5 MILLION PEOPLE TAKE A LES MILLS CLASS EVERY WEEK. Att vara instruktör i ett Les Mills-program är fantastiskt kul, inspirerande, utmanande och utvecklande. Det är också krävande och det ligger ett stort ansvar på dig som instruktör. Vi förser dig med programmen och utbildar dig. Ditt jobb är att leverera träningsupplevelser av hög kvalitet. Det är viktigt att du är beredd på att lägga ned tid och energi för att bli en bra instruktör. Are you one of our new HEROES? Här kan du läsa mer om våra åtta träningsprogram. BE UNSTOPPABLE BODYATTACK är konditionsträning som ger styrka och uthållighet. Passet består av högintensiv intervallträning där konditionsrörelser kombineras med styrke- och stabilitetsövningar. Dynamiska instruktörer och kraftfull musik motiverar alla att nå sina egna träningsmål - från helgmotionär till elitutövare! En blivande BODYATTACK -instruktör: har mycket god kondition, uthållighet och styrka, tränar regelbundet löpning, aerobic, gympa eller BODYATTACK, inspirerar sin omgivning med sin fysiska form.

10

11 RESTORE BALANCE TO YOUR WORLD BODYBALANCE är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie av noga utvalda rörelsekombinationer tränar du styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni. En blivande BODYBALANCE -instruktör: är rörlig, lugn och harmonisk, har erfarenhet av yoga, pilates eller BODYBALANCE, gillar att lära sig nya utmanande poser och rörelser, tycker om att röra sig till musik, inspirerar andra med sin egen teknik. UNLEASH YOUR INNER WARRIOR BODYCOMBAT är ett pass med massor av kraft och energi! Med tekniker från karate, taekwando, capoiera, boxning och muy thai utmanar du din fantasimotståndare, samtidigt som du förbrukar massor av energi, blir skickligare, starkare och får ett större självförtroende. Vem är du? Catwoman eller Bruce Lee? En blivande BODYCOMBAT -instruktör: har bra kondition och styrka, har erfarenhet av kampsport, boxning eller BODYCOMBAT, gillar att släppa loss och utmana fysiska gränser, tycker om att röra sig till musik, inspirerar ofta personer i sin omgivning att utmana sig själv. TRIGGER A DANCE EXPLOSION BODYJAM är en dansklass med sköna moves till den senaste musiken. Passet är perfekt för dig som älskar att dansa och släppa loss, och samtidigt få koordinations- och konditionsträning utan att du knappt märker det. Öka din kroppskontroll, bli skickligare att uttrycka dig med din kropp och bli beroende av dans! En blivande BODYJAM -instruktör: behärskar flera olika dansstilar, har erfarenhet av dans eller BODYJAM, älskar att röra sig till musik, sätter egna trender.

12

13 LIFT WAY BEYOND YOUR LIMIT BODYPUMP är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens större muskler med hjälp av en skivstång. Du väljer själv dina vikter och utmanar din kropp att nå det resultat du vill ha. En blivande BODYPUMP -instruktör: är i god fysisk form, tränar styrketräning regelbundet, kan röra sig i takt till musik, inspirerar andra med sin fysiska form. LET NOTHING STAND IN YOUR WAY BODYSTEP är en modern version av step up och är fullproppad med energi, kraft och glädje! Det är ett enkelt, atletiskt pass där du använder en höj- och sänkbar låda och tränar till motiverande musik. Deltar du regelbundet förbättrar du din kondition, blir mer koordinerad och ökar din styrka. En blivande BODYSTEP -instruktör: är atletisk och har god kondition, har erfarenhet av step up/bodystep eller liknande träning, rör sig med lätthet till musik, är en stark, glad och inspirerande person. DEFY EXPECTATIONS En timmes BODYVIVE -träning till musik innehåller pulshöjande rörelser utan hopp som ger dig bättre kondition, motståndsträning som ökar din styrka samt stabilitets- och rörlighetsövningar som förbättrar din smidighet. Genom att använda VIVE -bollen och gummibandet stärker du kroppen samtidigt som du njuter av musiken. En blivande BODYVIVE -instruktör: har lätt att få kontakt med andra människor, tycker om musik från 70-, 80- och 90-talet, tycker om att röra sig till musik, är omtyckt av många.

14

15 SET YOUR OWN SPEED RECORD RPM är träning inomhus där du cyklar till rytmer av kraftfull musik. Ge dig ut i terrängen med en inspirerande coach som leder dig och dina medcyklister genom backar, raksträckor, bergstoppar, tidslopp och intervaller. Svettas och ge allt för att nå din endorfinkick. En blivande RPM -instruktör: har bra kondition, tränar cykling regelbundet, tycker om att låta musiken driva cykelupplevelsen, gillar att utmana sig själv och andra. LESMILLS.COM På Les Mills hemsida hittar du mer information om de olika programmen, beställer kläder, läser om kost och träning och bokar dig på utbildningar. Specifik information för dig som är eller ska bli instruktör hittar du under fliken Instructors i menyn längst upp på sidan. Om det är första gången som du utbildar dig i något träningsprogram från Les Mills behöver du kontakta oss för att vi ska kunna registrera dig: , Har du redan fått lösen och användarnamn till vår webshop bokar du dig själv på utbildningen på shop.lesmills.net/webshop. Les Mills Tel Narvavägen 12 Mail Stockholm

16 one TRIBE we work as one WE SHARE THE SAME INSTINCT AND ARE ALL PART OF SOMETHING BIGGER. WE CREATE LIFE-CHANGING FITNESS EXPERIENCES EVERYTIME EVERYWHERE. there is an army of me

Helhetslösningar för din gruppträning

Helhetslösningar för din gruppträning Helhetslösningar för din gruppträning Din framgång vår passion Vår passion, kunskap och erfarenhet är gruppträning. Vi är 100 % fokuserade på att ge dig och dina instruktörer den hjälp och de redskap ni

Läs mer

LES MILLS SUPER SATURDAY

LES MILLS SUPER SATURDAY LES MILLS SUPER SATURDAY 30 AUG 2008 ERIKSDALSHALLEN STOCKHOLM ONE TRIBE CHANGING THE WORLD Det handlar om dig! Det handlar om dig, din inspiration och din utveckling. Och kanske inte minst om din motivation

Läs mer

10-årsjubileum för. rpm

10-årsjubileum för. rpm 10-årsjubileum för rpm RPM fyller 10 år i norden jubileumserbjudande Betala endast 10% FÖR EN RPM -grundutbildning 270 SEK per instruktör, ordinarie pris 2 700 SEK. (Privatperson ordinarie pris 5 000 SEK).

Läs mer

ALLA alla kan träna hos oss!

ALLA alla kan träna hos oss! Programblad PROGRAMBLAD formtoppen FORMTOPPEN VÅren VÅREN 2015 ÅRSKORT FRÅN 235:-/MÅN ÅrSKort från 235:-/mÅn CROSSFIT CroSSfIt NÄSET näset se sidan 6-7 50% större gym! se sidan 8 ALLA alla kan träna hos

Läs mer

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 PROGRAMBLAD FORMTOPPEN HÖSTEN 2013 BLI BÄTTRE! Kombinera din träning se sidan 6-7 NYHET! Ungdomsspinning se sidan 10 FÖRELÄSNING MED Terese Alvén Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 INNEHÅLL SID

Läs mer

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Programblad formtoppen VÅREN 2014 HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Varit kollegor längre än par se sidan 28 MER TRÄNINGSYTA PÅ FORMTOPPEN I HÖLLVIKEN se sidan 6-7 innehåll ny termin sid 2 Sid 3 Sid 4 Sid 5 Sid 6-7

Läs mer

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net

SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011. shop.lesmills.net SUPER SATURDAY FOR A FITTER PLANET STOCKHOLM 3 SEP 2011 shop.lesmills.net Det är på Supern man får all inspiration för hur man med lite fantasi kan skapa Fitness Magic för alla våra kunder. Det är där

Läs mer

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning!

DET KOM ETT MAIL... Grymt bra jobbat! Återigen tack för SUPER SATURDAY och för Les Mills som gör träning till sann underhållning! shop.lesmills.net DET KOM ETT MAIL... Hej Jesper! Stort tack för en fantastisk helg, jag kan inte i ord beskriva hur fantastisk lördagen var det är det bästa jag vart med om sedan min egna förlossning

Läs mer

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel Föreläsningar Novotel PROGRAM föreläsningar ALLT ÄR MÖJLIGT (1) Som åttaåring startade dansintresset som kom att göra Tobias Karlsson till världsartist med utsälda shower och enorma tittarsuccér världen

Läs mer

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset www.friskissvettis.se/norrkoping Han tog hem VINSTEN Johan Roth Är Bäst i Sverige text & foto: katarina ekeström Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset Men på jobbet är det tvärtom han som

Läs mer

Karriärcoaching hos CoachHuset

Karriärcoaching hos CoachHuset Karriärcoaching hos CoachHuset En karriärcoach hjälper dig att bli tydlig med vem du är, vad du vill och vad du kan. Du blir handlingskraftig för att kunna uppnå dina visioner och mål. En erfaren karriärcoach

Läs mer

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10

JULYOGA BOOST Lördag 20 december kl 08:30-10:30 200:- Minimum 10. JULYOGA BOOST Måndag 22 december kl 18:30-20:30 200:- Minimum 10 NYA KURSER VÅREN 2015 Här är först några härliga yogaklasser där vi boostar oss tillsammans inför jul och ett nytt härligt & spännande år som väntar. Massor av härliga kurser väntar sedan 2015 läs nedan.

Läs mer

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning Friskispressen Haninge missa inte! sänkt pris Allträningskort nu 2900:- foto: anna henriksson taktik och träning FOKUS PÅ ung spinning funktionell träning core & core/spinning Ordföranden har ordet GOTT

Läs mer

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden

Ledarskapsprogrammet. Mästarskaparna Lär dig framgångsrika beteenden Ledarskapsprogrammet Många menar att NLP är det bästa man kan hitta inom chefsutveckling. Det tror vi är en bra grund för framgångsrikt ledarskap. Läs här om alla verktyg du kommer lära dig. Genom hela

Läs mer

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter

Eskilstuna. Gymmet växer och blir Multihall. En nyhet som får dig att sväva. Indoor walking. Nya möjligheter Välkommen till Sveaplan Träning på hög nivå! Att må bra och ha kul är det viktigaste Andreas Mallin, gyminstruktör Nya möjligheter Gymmet växer och blir Multihall Ett stort gym med moderna träningsmaskiner,

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning ! 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning 1. Vilken inriktning och kunskapsnivå vill du ha efter din utbildning?

Läs mer

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar.

Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Tack för att du har köpt den här boken om hur du som företagare kan paketera din kunskap, sälja den och tjäna mer pengar. Jag hoppas att boken ger dig nya perspektiv på hur du på bästa sätt kan ta vara

Läs mer

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget!

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget! Friskis&Svettis Ängelholm föreningen! Friskis&Svettis Ängelholm är en ideell idrottsförening med visionen att få människor att le när dom tänker på träning. FLER NYHETER Senior station CirkelFuncgym CirkelFuncgym

Läs mer

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA

LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA En guide till dig som ska ha en LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA 1 INNEHÅLL 2 Hur guiden kan användas... 2 3 Mentorprogrammets upplägg... 3 3.1 Mål med mentorprogrammet... 3 3.2 Utformning av mentorprogrammets...

Läs mer

Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas.

Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas. Hos oss får du möjlighet att växa och utvecklas. Gillar du idrott och att röra på dig? Då är Hälsogymnasiet skolan för dig! Hälsogymnasiet ger dig en gedigen utbildning inom hälsa och kommunikation. Du

Läs mer

Guide till föreningar som vill utveckla sin. gruppträning. gruppträningsguide

Guide till föreningar som vill utveckla sin. gruppträning. gruppträningsguide Guide till föreningar som vill utveckla sin gruppträning gruppträningsguide Varför denna guide? Antagligen håller din förening på att starta upp en gruppträningsverksamhet eller att utveckla er befintliga

Läs mer

Stockholm 5. Lust har ingen gräns

Stockholm 5. Lust har ingen gräns Styrka och smidighet syns inte alltid på utsidan. Men lusten att röra sig ger dig oanade krafter. Därför har vi olika träningsformer och olika nivåer så att du kan hitta något som passar just dig. Alltför

Läs mer

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way

ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8. TEMA: Hard Sell the Right Way ADVISER PARTNER Får företag att öka sin försäljning AFFLUENCE 8 Hard Sell The Right Way BIG 3 CLOSING TECHNIQUES TEMA: Hard Sell the Right Way AFFLUENCE 8 Affluence [ıæflʊəns]: Sudden peaks of income En

Läs mer

IDROTTS- OCH HÄLSOKONVENTET 2008 5 ÅR

IDROTTS- OCH HÄLSOKONVENTET 2008 5 ÅR IDROTTS- OCH HÄLSOKONVENTET 2008 5 ÅR Gymnastik- och idrottshögskolan i Stockholm inbjuder till Idrotts- och hälsokonventet 2008 5-års jubileum! För femte året i följd ordnar GIH Idrotts- och hälsokonventet,

Läs mer

Matematik sommarskola

Matematik sommarskola Matematik sommarskola Metodkategori 4. Individuellt anpassat stöd/utbildning Problemet: Elever från grundskolan saknar i högre grad betyg i matematik än i andra kärnämnen. Detta leder till att de ej är

Läs mer

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 mf Hälsokonvent En helg full av inspirerande klasser och föreläsare med fokus på naturlig mat, naturlig träning, och en naturlig livsstil - Naturligt Vis! mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 PROGRAM

Läs mer

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning Södertälje utejympa & utefys måndagar & onsdagar kl. 18.00 hela sommaren, i mälarparken. Sid 2. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna Utejympan är här och samtidigt flyttar Friskis&Svettis Södertälje

Läs mer

Guide till dig som är. ansvarig för din förenings. gruppträning

Guide till dig som är. ansvarig för din förenings. gruppträning Guide till dig som är ansvarig för din förenings gruppträning KORPENS GRUPPTRÄNINGSSGUIDE 2 Varför denna guide? Den här guiden är främst till för dig som är gruppträningsansvarig i din förening. Kanske

Läs mer