Protokoll styrelsemöte Fjällhöjdens samfällighetsförening. Närvarande: May Nürnberg (ordförande) Nicklas Glimstad Gozzi

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll styrelsemöte Fjällhöjdens samfällighetsförening. Närvarande: May Nürnberg (ordförande) Nicklas Glimstad Gozzi"

Transkript

1 Sida 1 av 10 Protokoll styrelsemöte Datum: 3 juni 2019 Tid: Plats: Klubblokalen Närvarande: May Nürnberg (ordförande) Nicklas Glimstad Gozzi (kassör) Anna Thunman (ledamot) Magnus Erkstam (sekreterare) Jimmy Ämtö (ledamot/tk) Anne Claesson-Magnusson (suppleant) Mats Tägt (suppleant) Elina Kramer (TK) Jonas Aaslund (TK) Daniel Vinberg (TK) 1 Mötets öppnande Mötet öppnades. 2 Val av justerare Nicklas valdes till att justera mötesprotokollet.

2 Sida 2 av 10 3 Föregående protokoll Protokollet från föregående styrelsemöte godkändes och lades till handlingarna. 4 TK-uppgifter 4.1 Schneider Electric May har pratat med Göran på Schneider Electric. I serviceavtalet ingår att han kommer ut och kontrollerar vår undercentral en gång om året. Han kan komma och gå igenom den tillsammans med nya TK. Dock arbetar han kontorstid, så det kommer att behöva tas mellan kl May hör med Göran om förslag på en tid då han kan komma. Uppgift: Hör med Göran på Schneider Electric om tid för genomgång av undercentralen tillsammans med TK. (May) 4.2 Fartdämpare Fartdämpare har monterats. Dock fanns det inga plugg som passade på Woodys, så de monterades med skruv istället. Det verkade också fungera. Ett av guppen var lite kort och placerat så att det går att runda. Det bör förlängas och kompletteras med ytterligare ett gupp. Det fördes en diskussion om man skulle asfaltera permanenta fartdämpare. Det är antagligen dyrare, men kräver mindre underhåll, då de inte tas bort under vintern. Ser vi ett behov av att ha fartdämpare på många ställen i området kan kostnaden för asfalteringen antagligen gå ner per gupp. Ett annat alternativ skulle kunna vara flyttbara betonghinder.

3 Sida 3 av 10 Diskussionen slutade i att vi avvaktar med asfaltering, utan köper istället in ytterligare tre flyttbara gupp. Beslut: Det beslutades att köpa in tre fartdämpare. Uppgift: Köp in tre fartdämpare. (Elina, TK) 4.3 Hängrännor Elina hade fått in svar från alla längor utom länga N/O och Å. Jonas meddelade att länga N/O hade ett läckage från hängrännan i skarven vid M172. Vi antar att länga Å inte har några problem då de inte rapporterat något. Länga V hade problem med utkastaren i stupröret vid förråd var igensatt. May kontrollerar detta med längombudet, men det är troligen något som behöver spolas rent och inte ett plåtarbete. Beslut: Det beslutades att beställa plåtarbete för att åtgärda läckagen i hängrännorna vid B118 och M172. Uppgift: Beställ plåtarbete för att åtgärda läckage i hängrännor vid B118 och M172. (Elina, TK) 4.4 Skottkärror Arbete pågår. Det fanns inga lämpliga hjul på Woody, däremot hade Jula hjul för 199:-. Elina köper in, men behöver kolla så att dimensionen blir rätt först. Uppgift: Köp hjul och skottkärror efter behov. (Elina, TK)

4 Sida 4 av Snöröjningsofferter Daniel tar hand om offerten vi fått in, samt ber om ny offert från Granholm samt Selviki, för jämförelse. Uppgift: Ta in och jämför, samt redovisa offerter för snöröjning. (Daniel, TK) 4.6 Kulvertar TK kontrollerar kulvertkammare. Ritning och förteckning av dessa finns på föreningens hemsida under Dokument Ritningar och ledningskartor. Uppgift: Kontrollera kulvertkammare. (TK) 4.7 Bord Jimmy har inventerat borden. 6 stycken är hela och ett är trasigt. Anne kollar på vad det skulle kosta att köpa in ett ersättningsbord. Uppgift: Kolla prisuppgifter på nytt bord. (Anne) 5 Uppgiftslistan Uppgiftslistan från föregående protokoll ( ) gicks igenom. Förutom de punkter som redan behandlats under TK-punkten så var alla avklarade utom punkt 8 om infohäfte, samt punkt 9 om enkät angående köp av elbil. Dessa kvarstår. Uppgift: Ta fram uppdaterat infohäfte för nyinflyttade. (Anna) Uppgift: Ta fram enkät om vilka medlemmar som funderar på att köpa elbil. (Nicklas)

5 Sida 5 av 10 6 Trädgruppen Trädgruppen hade markerat några små träd i slänten ovan länga Ä, för bevarande. Detta för att få en återväxt av träd på sikt och kunna hantera bortfall av äldre större träd som blivit dåliga eller behöver tas bort av andra skäl. En del av dessa markerade träd har emellertid skövlats någon gång kring tiden för städdagarna. Styrelsen vill trycka på att då föreningens medlemmar har olika åsikter om träd har det inrättats en trädgrupp som bereder och verkställer trädarbete efter beslut från styrelsen. Det är inte tillåtet att egenmäktigt såga ner träd på föreningens gemensamma ytor. Har man åsikter om träden ska man kontakta styrelsen eller trädgruppen som hanterar dessa. Dessutom har några träd beskurits under vårstäddagarna, vilket inte är lämpligt, då dessa riskerar att sava ihjäl, då träden är under en tillväxtsfas. Föreningen tar med regelbundna intervall in en professionell arborist för tillsyn och beskärning av träden. Styrelsen uppmanar alla som har åsikter om beskärning att kontakta trädgruppen, så att vi kan utnyttja den kompetens på området som vi har betalat för. Vi bestämde att förbättra informationen om detta inför de kommande städdagarna. Då trädgruppen ännu inte utsetts för detta verksamhetsår, så kollar May och Anne om vilka som är intresserade av att ingå i gruppen i år. Uppgift: Kolla upp vilka som är intresserade av att ingå i trädgruppen. (Anne och May)

6 Sida 6 av 10 7 Trädbeskärningen Vi har bokat Järna trädvård för att utföra arbeten den 17:e juni. Bland annat ska rönnen ovanför länga Ä tas ned och eken vid fotbollsplanen ska kronbeskäras. I samband med detta kontrolleras även en del andra träd. 8 Grussopning Grussopningen som beställdes till vårstädningen diskuterades. Överlagd var alla nöjda med det utförda arbetet. Det togs upp att det skulle vara bra att veta datumet för slutsopningen lite mer exakt. Nu utfördes det direkt på måndagen efter städdagen, vilket var bra, men det hade varit bra att vet i förväg. Nu hade vi bara fått uppgiften om att det skulle vara klart innan slutet av april. Några mindre problem var att det stått bilar ivägen så att det inte blivit sopat överallt. Till nästa städdag ska vi förbättra instruktionerna, så att grus på parkeringsplatserna sopas ut och kan tas med i slutsopningen. Vidare hade en del grus sopats ut på Balingsnäsvägens trottoar, vilket sköts av kommunen och inte av oss. Dock hade kommunen redan sopat där i år, vilket medfört att det gruset blivit liggande. 9 Laddning av hybridbilar Laddar man el- eller hybridbil i garaget behöver man betala för elen som man förbrukar. Styrelsen ser över fakturering av detta i de fall som det är aktuellt.

7 Sida 7 av 10 Arbetet med att ta fram en enkät om vilka som i framtiden är intresserade av att skaffa sig en elbil, för att kunna avgöra behovet av investering i infrastruktur för elbilsladdning, pågår. 10 Lekplats Arbetet med renovering av den övre lekplatsen fortgår. Då entreprenören grävt upp ett gammalt betongblock som användes av den tidigare lekplatsen, kommer det att tillkomma lite kostnader för frakt och deponi av detta. Dessa kostnader bedöms emellertid inte bli alltför stora. Det har lagts ut fallsand vid gungställningar och kring klätterställningen. Däremot har det inte gjorts någon avgränsare mellan denna och övrig leksand. Det bör vara OK. För att förbättra gräsmattan bredvid lekplatsen beslutades det att köpa in 6 ton jord för 3800:-, via entreprenören. Beslut: Det beslutades att köpa in ett halvt lass jord (6 ton) för att förbättra gräsmattan vid övre lekplatsen. Däckgungorna som tidigare fanns vid övre lekplatsen och som nu befinner sig på Mays tomt ska skruvas upp på den nedre lekplatsen. Uppgift: Skruva upp däckgungor på nedre lekplatsen. (TK) Vi har en extra bebisgunga över efter renoveringen av lekplatsen som vi sparar som reserv. En bebisgunga kommer att sättas upp igen när renoveringen är färdig.

8 Sida 8 av Övriga frågor 11.1 Garagelås Frågan lyftes om vems ansvar det är om det är problem med ett garagelås. Garagen ingår i föreningens gemensamma egendom, enligt anläggningsbeslutet, så garagelås lagas i samråd med TK och bekostas av föreningen Containrar till städdagarna Nicklas kollar upp alternativa leverantörer till containrar till städdagarna. Uppgift: Kontrollera alternativ till SRV för container till städdagen. T.ex. Thyssingen. (Nicklas) 11.3 Höststäddagarna Datum för höststäddagarna bestämdes till oktober Målning av räcken Det var för kallt att måla en del metallräcken på de gemensamma ytorna under vårstädningen. Troligen är det för kallt även till hösten, så det vore bra om dessa målas under sommaren. 12 Nästa möte Nästa möte är tisdagen 20 augusti, kl

9 Sida 9 av 10 Magnus Erkstam Mötessekreterare May Nürnberg Mötesordförande Nicklas Glimstad Gozzi Justeras

10 Sida 10 av 10 Sammanfattning av beslut 1 Det beslutades att köpa in tre fartdämpare. 2 Det beslutades att beställa plåtarbete för att åtgärda läckagen i hängrännorna vid B118 och M Det beslutades att köpa in ett halvt lass jord (6 ton) för att förbättra gräsmattan vid övre lekplatsen. Sammanfattning av uppgifter 1 Hör med Göran på Schneider Electric om tid för genomgång av undercentralen tillsammans med TK. (May) 2 Köp in tre fartdämpare. (Elina, TK) 3 Beställ plåtarbete för att åtgärda läckage i hängrännor vid B118 och M172. (Elina, TK) 4 Köp hjul och skottkärror efter behov. (Elina, TK) 5 Ta in och jämför, samt redovisa offerter för snöröjning. (Daniel, TK) 6 Kontrollera kulvertkammare. (TK) 7 Kolla prisuppgifter på nytt bord. (Anne) 8 Ta fram uppdaterat infohäfte för nyinflyttade. (Anna) 9 Ta fram enkät om vilka medlemmar som funderar på att köpa elbil. (Nicklas) 10 Kolla upp vilka som är intresserade av att ingå i trädgruppen. (Anne och May) 11 Skruva upp däckgungor på nedre lekplatsen. (TK) 12 Kontrollera alternativ till SRV för container till städdagen. T.ex. Thyssingen. (Nicklas)

FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN

FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN FÖRSLAG TILL UNDERHÅLLS- OCH FÖRNYELSEPLAN för BETAN-VITKÅLEN samfällighetsförening 2019-03-25 Sammanfattning Styrelsen har under det gångna året jobbat med att sätta sig in i områdets skick för att kunna

Läs mer

BRF Älvsjöbadet 4, Org.num Styrelsemöte 7 Datum: Sida 1/5

BRF Älvsjöbadet 4, Org.num Styrelsemöte 7 Datum: Sida 1/5 BRF Älvsjöbadet 4, Org.num. 716421-3519 Styrelsemöte 7 Datum:2004-10-03 Sida 1/5 Närvarande Styrelseledamöter: Catharina Jaraquemada Guillermo Burgos Kjell Kernen Maria Sandgren Monica Eriksson Susanne

Läs mer

2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger ett nytt förslag till budget 2014.

2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger ett nytt förslag till budget 2014. Protokoll från styrelsemöte 2014-01-20 Deltagare: Besne, Bernt och Karin 1. Besne öppnade mötet och hälsade deltagarna välkomna. 2. Ekonomin har följt budget under 2013 och är fortsatt god. Styrelsen lägger

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2015-02-17 När: Tisdag 2015-02-17 kl.19.00. Var: Humlebacken 28 (Lasse). Närvarande Magnus Ehdwall (44), Johan Olofson (36), Mona Lif (4), Lasse Eriksson (28), Sara Ekström (38),

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

Frånvarande: Jonnie Svensson, Andreas Sandberg, Bård Framnes, Andreas Fahlstedt

Frånvarande: Jonnie Svensson, Andreas Sandberg, Bård Framnes, Andreas Fahlstedt Protokoll fört vid Samfälligheten Arnö-Långsätter 1 styrelsemöte den 2014-05-13 Närvarande: Ebbe Carlzon, Fredrik Stenman, Kenneth Nilsson, Mikael Palm, Anna Källberg, Lennart Lindqvist, Anders Eriksson

Läs mer

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING HALLSTENSHAGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Protokoll för styrelsemöte 2017-03-23 Plats: Hos Elisabeth Persson, hus 45. Närvarande: Anmält förhinder: Lars Englund, Lars Danielsson, Tommy Kristensson, Elisabeth

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 7 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 12 september, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Ragnar Andersson Patrik Odén Jörgen Olausson Stefan Weiss

Läs mer

Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45

Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45 1(5) Protokoll 1179 Från styrelsemöte för Tallkobbens samfällighetsförening tisdagen den 14 oktober 2014 kl 18.30 21.45 Närvarande ledamöter: Sabina Augustsson Lars Erkstam Karin Glanshed Molly Lind Eva

Läs mer

LindhagaBladet Sep 2009

LindhagaBladet Sep 2009 LindhagaBladet Sep 2009 Ordförande Kaj Lautinen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Tommy Södervall Axgatan 77 87 77 71 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Viktoria Edvardsson Axgatan

Läs mer

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller:

Bybladet. Juni 2015. Bybladet innehåller: Bybladet Juni 2015 Bybladet innehåller: Ordförande har ordet Nya styrelsen och ansvarsområden Städdagen den 9/5 Fasadprojektet Takprojektet Bollspel förbjudet på innergårdarna Nya trafikskyltar i området

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Kallelse till årsstämma När Söndagen den 23 mars 2014 Var Hemängsskolans matsal Tid 17.00 Med detta utskick följer: Dagordning Verksamhetsberättelse Förslag till underhålls- och förnyelseplan Förteckning

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 6 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 13 juni, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Lena Jansson Ragnar Andersson Patrik Odén Jörgen Olausson Kenneth

Läs mer

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen

Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Protokoll Brf Dalen 10, Grangården Onsdag den 26 februari 2014 19:00 22.00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Margareta Olofsson Gunnar Scott (tom 10) Sasa Radisavljevic Andreas

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte 2015-01-19 Deltagare: Besne, Bernt, Karin, Nubar, Eva, suppleant, Mido, suppleant. 1. Ordförande Besne öppnade mötet. 2. Ekonomi: Det preliminära bokslutet visar ett mindre

Läs mer

Lavendelns samfällighetsförening

Lavendelns samfällighetsförening Lavendelns samfällighetsförening Protokoll nr 10 fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 7 maj 2014 Närvarande: Frånvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 9 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 22 november, 2017 Närvarande: Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Jörgen Olausson Lena Jansson Odén Ingela Gullberg Frånvarande:

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011.

PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. PROTOKOLL FÖRT VID ÅRSSTÄMMA MED DEGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING DEN 16 NOVEMBER 2011. Närvarande: Enl. bifogad förteckning 1 Årsstämman Styrelsens ordförande hälsade de närvarande välkomna öppnas och förklarade

Läs mer

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap Sid 1 (8) Närvarande: Frånvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Janne Björck, sekreterare vid protokollet Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Paul-Lando Matiesen, hamnkapten Björn

Läs mer

Kallelse extrastämma

Kallelse extrastämma Kallelse extrastämma Tid: 16 maj 2018 kl. 19.00 Plats: Skogsängsskolans matsal 1. Mötets öppnande och val av mötesordförande 2. Val av mötessekreterare 3. Val av två justeringsmän tillika rösträknare 4.

Läs mer

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006

Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Ljunghedens samfällighetsförening Måndagen den 20 november 2006 Protokoll (06-07) fört vid styrelsemöte för Sida 1 (3) Närvarande: Ulf Hertin ordf., Owe Eriksson v ordf., Bo Andersson kassör, Jan Holmgren UC-ansvarig, Susanne Härfstrand suppl., Kenneth Mölleborn suppl.,

Läs mer

Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn

Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn Protokoll nr 1 fört vid medlemsmöte för Brf Allébyn Datum: 2015-04-27 Tid: 19:30 Plats: Salongen, Wenngarns slott Närvarande: Nathalie Luna Persson, Lgh 33B Kenny Kvarnström, Lgh 32A Erik Lundqvist, Lgh

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Sjöbrisens Samfällighetsförening Sollentuna Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen Tid: Måndag 27/3-2017, kl 19-21 Plats: Elisabeth, Lomv 271 Närvarande: Elisabeth Asp,

Läs mer

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7)

Myrängens Samfällighetsförening. Årsstämma Stämmoprotokoll (7) Årsstämma 2015 2015.03.26 2015 2015.03.26 1(7) 1 Fråga om mötets behöriga utlysande... 3 2 Val av ordförande och sekreterare för stämman... 3 3 Val av två justerare och tillika rösträknare... 3 4 Styrelsens

Läs mer

Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson. Dagordning:

Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson. Dagordning: Nr 4 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 4 april, 2018 Närvarande: Jörgen Olausson Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Lena Jansson Stefan Weiss Ragnar Andersson Frånvarande:

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 6 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 juni, 2017 Närvarande: Jörgen Olausson Maricka Berntson Ronny Persson Mikael Kolk Lena Jansson Odén Ingela Gullberg Kenneth

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte nr (den 27 augusti)

Protokoll från styrelsemöte nr (den 27 augusti) Protokoll från styrelsemöte 2018-08-27 1 (5) Protokoll från styrelsemöte nr 9 2018 (den 27 augusti) Närvarande Anders Klingström, Dag Ribbing, Fredrik Björnstigen, Gerhard Eliassen Lian, Lars Andersson,

Läs mer

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen

Information. för medlemmar i. samfällighetsföreningen Degen Information för medlemmar i samfällighetsföreningen Degen Uppdaterad år 2007 Innehållsförteckning Innehållsförteckning s. 1 Dengens samfällinghetförening s. 2 Försäkring s. 3 Värme och el i garagen s.

Läs mer

Styrelsen bearbetar stadgeändring till nästa årsmöte för ett godkännande, då förslaget avslogs av stämman.

Styrelsen bearbetar stadgeändring till nästa årsmöte för ett godkännande, då förslaget avslogs av stämman. Juni 2016 Nu har den nya styrelsen haft sitt första möte, vi tackar för Ert förtroende. Vi välkomnar Tobias Norman som ny suppleant, och tackar André Jaoui och Daniel Raanaes som avgår. Styrelsen bearbetar

Läs mer

GSF: Göteborgs Skateboardförening

GSF: Göteborgs Skateboardförening Styrelsemöte: 2011-08-04, PROTOKOLL 1. Mötet öppnas Föreningens ordförande Johanna Jonstrand hälsade välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande Närvarande på mötet: Johanna Jonstrand Martin Ohldin Joakim

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte nr (den 1 okt)

Protokoll från styrelsemöte nr (den 1 okt) Protokoll från styrelsemöte 2018-10-01 1 (6) Protokoll från styrelsemöte nr 10 2018 (den 1 okt) Närvarande Anders Klingström, Dag Ribbing, Fredrik Björnstigen, Gerhard Eliassen Lian, Lars Andersson, Lena

Läs mer

PROTOKOLL 14 oktober 2012

PROTOKOLL 14 oktober 2012 PROTOKOLL 14 oktober 2012 FÖRENINGEN FANGORNS ÅRSMÖTE I HÄSSJABERG 18 augusti 2012 Närvarande föreningsmedlemmar: Vivi Adler, Peter Adler, Annika Ljung, Benkt Åbom, Ingvar Lundberg, Renée Olsåker och Lasse

Läs mer

Information om blockindelning. 1 Inledning. 2 Bakgrund. 3 Mål

Information om blockindelning. 1 Inledning. 2 Bakgrund. 3 Mål Information om blockindelning 1 Inledning Alla hushåll inom Samfällighetsföreningen Bakbordet har ett ansvar att sköta om och se till att gemensamhetsområden såsom lekplatser, cykelbanor, parkeringar,

Läs mer

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 7 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 september, 2016 Närvarande: Kolk Odén Jörgen Olausson Johanna Johansson Persson Lundqvist Kenneth Erskog (del av mötet) Frånvarande:

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen

Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen Protokoll för styrelsemöte Brf Dalen 10, Grangården Torsdagen den 25 oktober 2012 19.00 21.30 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Afsaneh Heidarian Ann-Sofie Fredrikson Gunnar Scott Margareta Olofsson

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 9 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 14 november, 2018 Närvarande: Maricka Berntson Kolk Ronny Persson Ragnar Andersson Patrik Odén Lena Jansson Frånvarande: Stefan

Läs mer

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 3 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 7 mars, 2018 Närvarande: Frånvarande: Jörgen Olausson - Maricka Berntson Ronny Persson Kolk Patrik Odén Lena Jansson Ingela

Läs mer

Askegårdens samfällighetsförening

Askegårdens samfällighetsförening Askegårdens samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämma i Askegårdens samfällighetsförening den 15 april 2012. $1 Mötets öppnande Stämman förklarades öppnad av styrelsens ordförande Henrik Eriksson.

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga.

Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga. Kontaktman Det ska för Svampstigen finnas minst en kontaktman för varje gård/länga. Varför finns kontaktman För att underlätta kontakten mellan medlemmarna och styrelsen finns en kontaktman på varje gård.

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

BRF Prästgården Januari 2017

BRF Prästgården Januari 2017 Januari 2017 EXTRASTÄMMA! Vi kommer att ha en extrastämma för val av valberedning den 2/2 klockan 18.30. Tanken är att ha denna extrastämma på expeditionen då endast denna punkt kommer att diskuteras.

Läs mer

Samfälligheten Grimsta B

Samfälligheten Grimsta B Samfälligheten Grimsta B Protokoll från ordinarie stämma 2005 2006-02-21 kl.19:00-21:30 1. Stämmans öppnande Björn Hedlund hälsade samtliga välkomna och förklarade stämman öppnad. 2. Val av mötesfunktionärer

Läs mer

Hur fungerar Hamnsektionen

Hur fungerar Hamnsektionen Hur fungerar Hamnsektionen Beskrivning: För att båtklubben ska fungera så smidigt som möjligt har styrelsen utsett en hamnkapten som har fullt ansvar att sköta och organisera det dagliga funktionen av

Läs mer

styrelsemöte 2010-08-29 kl.18.30-21.00

styrelsemöte 2010-08-29 kl.18.30-21.00 GLASSEN 1 (5) fört vid styrelsemöte 2010-08-29 kl.18.30-21.00 Närvarande: Stig-Arne Sjögren, Paul Nilsson, Per-Anders Lindgren, Åsa Bergström, Carina Lundberg, Catarina Hanell, Daniel Fredlander, Elsine

Läs mer

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening

uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening uppdaterad augusti 2010 Välkommen till Sjöfruns Samfällighetsförening Allmän information Sjöfruns samfällighet består av radhus och fristående hus på Sjöfruvägen Tomtebo, Umeå. Här finns 76 hushåll. Gemensamma

Läs mer

Styrelsemöte, protokoll

Styrelsemöte, protokoll Sidan 1 av 6 Samfällighetsföreningen Rydebäck II Huvudskär Styrelsemöte, protokoll Närvarande: Stefan, Tora, Eva, Ingvar, Rolf, Anna och Filip Frånvarande: Plats: Ingvar Datum: Tisdag 27 september 2011

Läs mer

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och

Spikverksbladet. Nr 208 2015-06-18. Trevlig midsommar! www.spikverket.se. Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 208 2015-06-18 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig sommar och Trevlig midsommar! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE

Läs mer

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA

FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA FJÄLLE S SAMFÄLLIGHETSFÖRE I G I JÄRFÄLLA Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma den 23 mars 2010. 1 Mötets öppnande. Ordförande Magnus Bergsten hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Fråga om

Läs mer

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF

Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF Förslag: Ansvarsfördelning Skogsbärens SFF STYRELSEN Ledamöter - Rapportera planerade och utförda aktiviteter till övriga i styrelsen. - Dokumentera sådant som inte dokumenteras i styrelseprotokoll på

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

Underhållsplan Breddens Samfällighetsförening Kalkyl upprättad år 2015. Bakgrund. Samfällighetens tillgångar enligt anläggningsbeslut

Underhållsplan Breddens Samfällighetsförening Kalkyl upprättad år 2015. Bakgrund. Samfällighetens tillgångar enligt anläggningsbeslut Bakgrund Vår samfällighet är enligt lag skyldig att avsätta medel till en fond som skall användas för underhåll och förnyelse av den samfällda egendomen. Samfälligheten är också skyldig att upprätta en

Läs mer

Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma

Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma Styrelsen informerar Ordinarie föreningsstämma 2015-04-28 Härmed kallas medlemmarna i Klevbergets Samfällighet nr 1 och 2 till ordinarie föreningsstämma tisdagen den 28 april 2015 kl 19.30 Församlingsgården.

Läs mer

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 2 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 8 februari, 2017 Närvarande: Mikael Kolk Lundqvist Ingela Bjärkby Odén Ronny Persson Kenneth Erskog Jörgen Olausson Frånvarande:

Läs mer

PROTOKOLL FRÅN STYRELSEMÖTE #6 2015 Tid: 2015-08-13 Plats: Majorsgatan 12A; hos Pär Hedén

PROTOKOLL FRÅN STYRELSEMÖTE #6 2015 Tid: 2015-08-13 Plats: Majorsgatan 12A; hos Pär Hedén PROTOKOLL FRÅN STYRELSEMÖTE #6 2015 Tid: 2015-08-13 Plats: Majorsgatan 12A; hos Pär Hedén Deltagare: Pär Hedén (PH) Thomas Hansson (TH) Maria Spens (MS) Yvonne Strandberg (YS) Ordförande Kassör - Sekreterare

Läs mer

LindhagaBladet Juni 2013

LindhagaBladet Juni 2013 LindhagaBladet Juni 2013 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 270962 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 875058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 871443 Sekreterare Stefan Runevik Axgatan

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

S^+ N"- Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl. 18:15

S^+ N- Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl. 18:15 N"- p S^+ Skogsbo Samfä I I ighetsförening i M öl nda Is Kom mu n Org nr 7L7905-5863 Protokoll från Föreningsstämma 15:e april 2OL5 kl 18:15 Plats: Kållereds ishall Mötets öppnande Föreningens kassör Åsa

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 26 mars 2010 kl 21.00 Plats: Quality Hotel Nacka Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren (TM) Kassör Börje Andersson (BA)

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte, Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 27 november 2014 kl 19:00 Enskededalen

Protokoll fört vid styrelsemöte, Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 27 november 2014 kl 19:00 Enskededalen Protokoll fört vid styrelsemöte, Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 27 november 2014 kl 19:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Närvarande suppleanter Sasa Radisavljevic Anita Hale tjg 12c samt

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi

MÖTESPROTOKOLL. Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell Ekonomi Tid: 2015-12-01, kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande: Svante Nyman (Ordf), Elin Håkansson (Vice ordf), Emil Persson (Kassör),

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Spikverksbladet. Nr Glad Påsk! Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en

Spikverksbladet. Nr Glad Påsk!   Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en Spikverksbladet www.spikverket.se Nr 207 2015-03-20 Styrelsen önskar alla boende i området en riktigt härlig vår och en Glad Påsk! SPIKVERKET STYRELSE, REVISORER & VALBEREDNING 2014-2015 STYRELSE Ordförande

Läs mer

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening NYBILDNINGSGUIDE Guide till att starta er Vi Unga-förening Hur startar vi en Vi Unga-förening? Vill du starta en egen förening eller kanske hjälpa andra att starta sin förening? Här finns all information

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsesammanträde Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 19 mars 2015 kl 19:00 Enskededalen

Protokoll fört vid styrelsesammanträde Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 19 mars 2015 kl 19:00 Enskededalen Protokoll fört vid styrelsesammanträde Brf Dalen 10, Grangården Torsdag den 19 mars 2015 kl 19:00 Enskededalen Närvarande styrelseledamöter Närvarande suppleanter Sasa Radisavljevic Johan Martinsson fr

Läs mer

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren

Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena Lisspers, Lotta Bogren Protokoll styrelsemöte Föreningen VisbyGymnasterna 2016, nr 11 Måndag den 15/8 kl. 18.00-21.00 Solbergavillan Närvarande Magnus Israelsson, Lena Jacobson, Åsa Andersson, Barbro Ronsten, Tova Ahl, Anna-Lena

Läs mer

Matrosbladet. Brf Matrosen Nr 1 2013-12-01

Matrosbladet. Brf Matrosen Nr 1 2013-12-01 Matrosbladet Brf Matrosen Nr 1 2013-12-01 1 Ordföranden har ordet: Att informera är viktigt och svårt. Information till medlemmar i Matrosen har främst skett via vår hemsida, www.matrosen.se samt på anslagstavlor

Läs mer

LindhagaBladet September 2014

LindhagaBladet September 2014 LindhagaBladet September 2014 Ordförande Kaj Lautiainen Axgatan 131 27 09 62 V ordförande Leif Ahlberg Rågkornsgatan 126 87 5058 Kassör Sven Göran Palm Rågkornsgatan 56 87 14 43 Sekreterare Stefan Runevik

Läs mer

PROTOKOLL GYLLERÖD ÅRSMÖTE 2018

PROTOKOLL GYLLERÖD ÅRSMÖTE 2018 PROTOKOLL GYLLERÖD ÅRSMÖTE 2018 Gylleröd årsmöte 2018 Sida 1 Innehåll: Årsavgift 2018... 3 Ordinarie föreningsstämma den 14 april 2018... 4 1. Val av ordförande för stämman... 4 2. Val av sekreterare vid

Läs mer

Askegårdens samfällighetsförening

Askegårdens samfällighetsförening Askegårdens samfällighetsförening Protokoll fört vid årsstämma i Askegårdens samfällighetsförening den 25 april 2010. $1 Mötets öppnande Stämman förklarades öppnad av ordförande Fredrik Samuelsson. $2

Läs mer

1 Mötets Ordföranden förklarade mötet öppnat och noterade att kallelsen skett korrekt.

1 Mötets Ordföranden förklarade mötet öppnat och noterade att kallelsen skett korrekt. Närvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Johan Mandelius, kassör Janne Björck, sekreterare vid protokollet Björn Littorin, särskild ledamot Magnus

Läs mer

Romarbäcken 1:s samfällighetsförening

Romarbäcken 1:s samfällighetsförening Romarbäcken 1:s samfällighetsförening Policydokument Senast uppdaterad 2016-10-18 INNEHÅLLSFÖRTECKNING INFORMATION TILL SAMFÄLLIGHETENS MEDLEMMAR. 2 SAMFÄLLD ÄGARE TILL FASTIGHET ÄLVESTA 3:22 2 ÅRSSTÄMMA

Läs mer

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN

MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN MURGRÖNAN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING INFORMATION FÖR KVARTEREN BLÅKLOCKAN, LUKTÄRTEN OCH LILJEKONVALJEN Information om Murgrönan Samfällighetsförening i Västerås Organisationsnummer 716412-3205 De 107 fastigheterna

Läs mer

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening

Välkommen till. Samfälligheten Silvermossans Villaförening Välkommen till Samfälligheten Silvermossans Regler Rättigheter & Skyldigheter för medlemmar. 2016.04.08. Silvermossan Silvermossan är en samfällighetsförening som består av 63 hushåll. Området byggdes

Läs mer

Villaföreningen Dungen

Villaföreningen Dungen Villaföreningen Dungen Protokoll fört vid vårstämman med Villaföreningen Dungen, den 11 mars 2008 i Magasinet, Segeltorp 1. Stämmans öppnande Mötet öppnades av Arne Lindqvist som hälsade de närvarande

Läs mer

Styrelsemöte, protokoll

Styrelsemöte, protokoll Sidan 1 av 5 Samfällighetsföreningen Rydebäck II Huvudskär Styrelsemöte, protokoll Närvarande: Frånvarande: Plats: Stefan, Anna, Rolf, Marcus Filip, Sune Rya Golfkrog Datum: Tisdag 24/8 2010 Tid: 18.30-20.30

Läs mer

Välkommen till Liegatan

Välkommen till Liegatan Välkommen till Liegatan - - - - - Hej och välkommen till ditt nya boende på Liegatan! Vi vill i denna mapp ge dig en kort presentation av samfälligheten samt lite information som kan vara bra att känna

Läs mer

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar

ÅRSMÖTESPROTOKOLL. För Unga Örnar-avdelningar ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Unga Örnar-avdelningar Alla avdelningar i Unga Örnar måste ha årsmöte senast den 28 februari varje år. Ni kan göra en egen dagordning men i det här årsmötesprotokollet finns alla

Läs mer

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordföranden Mikael Kolk hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Nr 1 Protokoll fört vid möte med styrelsen i Stenlidens Samfällighetsförening 18 januari, 2017 Närvarande: Kolk Johanna Johansson Ingela Bjärkby Odén Ronny Persson Kenneth Erskog t.o.m. 5 Jörgen Olausson

Läs mer

TIPS OCH RÅD OM LADDINFRASTRUKTUR. Tips och råd om laddinfrastruktur FÖR DIG SOM VILL INSTALLERA LADDSTATION I DIN BOSTADSRÄTTSFÖRENING

TIPS OCH RÅD OM LADDINFRASTRUKTUR. Tips och råd om laddinfrastruktur FÖR DIG SOM VILL INSTALLERA LADDSTATION I DIN BOSTADSRÄTTSFÖRENING Tips och råd om laddinfrastruktur FÖR DIG SOM VILL INSTALLERA LADDSTATION I DIN BOSTADSRÄTTSFÖRENING Tips och råd till dig som vill installera laddstation i din bostadsrättsförening Förberedelser För att

Läs mer

MOTIONER TILL FÖRENINGSSTÄMMA 2014

MOTIONER TILL FÖRENINGSSTÄMMA 2014 MOTIONER TILL FÖRENINGSSTÄMMA 2014 Motion nr 1 Motion om fortsatta medel för initiering av stambyte i Kritklippans samfällighetsförening Föregående årsstämma avsattes 30 000kr för initiering/behovsanalys

Läs mer

Protokoll. Art: Styrelsemöte i Bostadsrättsföreningen Klitterbyn 1 Tid: Lördagen kl

Protokoll. Art: Styrelsemöte i Bostadsrättsföreningen Klitterbyn 1 Tid: Lördagen kl Protokoll Art: Styrelsemöte i Bostadsrättsföreningen Klitterbyn 1 Tid: Lördagen 2017-09-02 kl 10.00-13.30 Plats: Styrelsestugan Närvarande: Lennart Jangälv, ordförande Sverker Rydelius, vice ordförande

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Tid: 2016-05-30, 9.00-11.30 Plats: Folkets Hus, Uddevalla Beslutande Ej närvarande styrelseledamöter Övriga deltagare Ordförande Justerare Sekreterare Underskrifter: Sekreterare

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 957105-6101 Zenith, den 16e mars 2017, 19:00-20:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. e Sjöbrisens Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag 24/10-2016, kl 19-21 Plats: Kathrin, Lomv 601 Närvarande: Henry Eivarsson, Björn LundelI, Lars Ehmer,

Läs mer

Protokoll årsstämma Söderöra Samfällighetsförening

Protokoll årsstämma Söderöra Samfällighetsförening Ordförande Karin Lindström välkomnade samtliga till årsstämma för Söderöra Samfällighet. 1. Val av ordförande för stämman Föreslagen/Vald: Karin Lindström 2. Val av sekreterare för stämman Föreslagen/Vald:

Läs mer

Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen

Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen Infomöte anläggningsbeslutet och miljöhusen Upplägget är att vi först berättar och sedan svarar på frågor och debatterar. Tid 18:30-19:30 Vad beslutade vi förra året? Konsekvens av missförstånd och oklart

Läs mer

Sammanfattat protokoll 01/2017

Sammanfattat protokoll 01/2017 HSB Brf Annexet Sammanfattat protokoll 01/2017 Plats: Annexets lokal, Biblioteksgången 6, Täby Tid: Tisdag den 17 januari 2017, kl. 19.45 1. Mötets öppnande Vice ordförande Alexander Follin öppnar mötet

Läs mer

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen.

Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Protokoll från ordinarie styrelsemöte i Samfällighetsföreningen Sjöbrisen. Tid: Måndag den 19 december 2016, kl 18-21 Plats: Henry, Lomvägen 141 Närvarande: Henry Eivarsson, Lars Ehmer, Björn LundelI,

Läs mer

MINNESANTECKNINGAR GRÖNFINKSVÄGEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MINNESANTECKNINGAR GRÖNFINKSVÄGEN SAMFÄLLIGHETSFÖRENING 1 / 5 Allmänt Nästa möte Ej bokat Justeras Vid protokoll Deltagande: N= närvarande, D= del av tid, F= Frånvarande Närvaro Delg Namn Initial Adress och tele Funktion N D Johan Påhlsson johan.pahlsson@stocksundsgruppe

Läs mer

Protokoll till styrelsemöte nr Dag: Lördag den 20 augusti Tid: Kl Plats: Solveig Norrman, Ö T 75. Närvarande Anders Reyman

Protokoll till styrelsemöte nr Dag: Lördag den 20 augusti Tid: Kl Plats: Solveig Norrman, Ö T 75. Närvarande Anders Reyman Protokoll till styrelsemöte nr 2-2016-2017 Dag: Lördag den 20 augusti Tid: Kl 10-12 Plats:, Ö T 75 Närvarande Hans-Göran Hermansson Pär Svensson Roger Johnsson Jan Dahlström ordf kassör ledamot ledamot

Läs mer

Lavendelns samfällighetsförening

Lavendelns samfällighetsförening Lavendelns samfällighetsförening Protokoll fört vid styrelsemöte i Lavendelns samfällighetsförening (LSF) den 13 november 2013 Närvarande: Mikael Ichu Stig Privén Jaakko Mottinen Farouk Bikandi Patrick

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: F337, den 20141117 Tid: 11.51 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Tolvtin, Melinda Winninge, Jesper Dalgren, Adjungerade: ingen 1 Mötets öppnande

Läs mer

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll Närvarande vid mötet: Oskar Karlin (Ordförande) Lotta Magnusson (Kassör) Mette Petersson (Ledamot) Fredrik Holmström (Ledamot) Joel Berring (Ledamot) Josefina Ekström (Sekreterare) Plats: hemma hos Lotta

Läs mer

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer , Zenithgården, , 19:00-20:00

Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer , Zenithgården, , 19:00-20:00 Årsmöte Kvisljungeby Lilleby vägsamfällighet Organisationsnummer 9571056101, Zenithgården, 20180315, 19:0020:00 1 Öppnande av mötet. Mötet öppnades och ansågs behörigt utlyst. Deltagare, se bilaga 1 2

Läs mer

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Närvarande: Nichlas Strandberg (ordf.), Peter Eklund, Martin Åberg, Marie Johansson, Fredrik Eytzinger, Barbro Lorentzon, (sekr.) Frånvarande: Tomas Eriksson,

Läs mer

Verksamhetsplan för 2002

Verksamhetsplan för 2002 Verksamhetsplan för 2002 1. Långsiktig underhålls- och förnyelseplan Den långsiktiga planen ligger till grund för årets budgetförslag vad avser inriktning och prioritering av större underhålls- och förnyelsearbeten.

Läs mer

Beslutades att fastställa dagordningen för dagens möte enligt utskickat förslag till dagordning.

Beslutades att fastställa dagordningen för dagens möte enligt utskickat förslag till dagordning. BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN SPANNMÅLSKAJEN STYRELSEPROTOKOLL NR 8/2015 Plats: Sweden Green House, Mjölnarvägen 34 Tid: 2 juni 2015 kl 19:00 Närvarande Dan Lindqvist, Ordförande David Ng, Ledamot Leif Persell,

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer