Kravspecifikation EB53 Redovisar reserver som blivit antagna och återbud

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Kravspecifikation EB53 Redovisar reserver som blivit antagna och återbud"

Transkript

1 Redovisar reserver som blivit antagna och återbud Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare PerLindgren Skapad Ds Fler listningar enligt önskemål från NYa Anna-Carin Wiklund Ändrat så att anmkod/paketkod kommer först i resultatlistorna. Samt delat upp namn i efternamn och tilltalsnamn.

2 PerLindgren (13) Innehållsförteckning 1 INLEDNING SYFTE FÖRUTSÄTTNINGAR INNAN KÖRNING BESKRIVNING PARAMETRAR KRAV RESULTAT AV KÖRNINGEN SAMMANFATTNING ANTAGNA PÅ KURSPAKET SOM TIDIGARE VARIT RESERVPLACERADE ANTAGNA PÅ KURS SOM TIDIGARE VARIT RESERVPLACERADE ÅTERBUD PÅ KURSANTAGNING RESERVER PÅ KURSPAKET MED ÅTERBUD RESERVER PÅ KURS MED ÅTERBUD ANTAGNA PÅ PROGRAM SOM TIDIGARE VARIT RESERVPLACERADE ÅTERBUD PÅ PROGRAMANTAGNING RESERVER PÅ PROGRAM MED ÅTERBUD KRAVFÖRTECKNING...13

3 PerLindgren (13) 1 Inledning 1.1 Syfte Att i samband med att Nya tar över hanteringen av reserver kunna lista reserver som blivit antagna och även antagna som lämnat återbud. Detta är tänkt att ske under V Förutsättningar innan körning Nya har tagit över reservhanteringen. Innebär att möjligheten att anta reserver i Ladok tas bort och att möjligheten att lägga in återbud i Ladok tas bort. 1.3 Beskrivning Termin anges vid beställningen, normalt sett ska detta vara V16 men väljer att ha termin som parameter om försening av Nyas övertagande av reservhanteringen Läser reservtabellerna LANTRES(kurs) och LOKANTLR(program). Utifrån inlästa data sker kontroll om studenterna blivit antagna, dvs finns i LANTKURS/LOKANTLB. De som blivit antagna listas. Läser tabellerna LANTKURS/LOKANTLB(antagna) och listar de som lämnat återbud. Läser tabellerna LANTRES/LOKANTLR(reserver) och listar de som lämnat återbud. Kurs- och programinfo presenteras under egna rubriker för respektive lista. Beställning av körning görs i den generella batchbeställningsfunktionen RB70. Endast inspektionsläge eftersom inga uppdateringar görs. Programmet går att köra mer än en gång 1.4 Parametrar Parametrarna skrivs ut i mailet till användaren. EB53 anges i RB70 som parameter. TERMIN i treställig form ska anges som parameter. Alla parametrar kontrolleras av EB53 och allt måste vara korrekt innan behandlingarna kan utföras.

4 PerLindgren (13) 2 Krav R1 Kontrollera angivna parametrar från RB70 Om avbrott måste göras så skriv ut varför i avbrottsmailet. TERMIN=X99 Kolla att angivet terminsvärde finns i tabellen TERMIN R2 Lista reserver på kurspaket som blivit antagna Läs LANTRES med inskickad terminsparameter. Observera att det kan finnas flera LANTRES-poster som pekar på en LANTKURS-post. Ex. kan det finnas tre LANTRES som ger träff tre gånger på samma LANTKURS-post men vi är bara intresserade av att lista posten en gång. Vi måste kolla LANTRES-posterna både mot kurspaket/lantkurs och vanliga antagningar i LANTKURS. Kontrollera om det är ett kurspaket. Det kan finnas ett okänt antal ingående kurstillfällen. Är det inte ett kurspaket så se krav R3 o NYAPAKET.ANMPAKET = LANTRES.ANMALT o NYAPAKET.STARTTER= LANTRES.TERMIN Läs motsvande i LANTKURS PNR = LANTRES.PNR TERMIN= NYAPAKET.STARTANM ANMALT = NYAPAKET.ANMKOD Om träff ska denna listas. Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> PAKETKOD ANMALT(anmälningskoden) SVAR PROGR(programkoden) PROGINR(programinriktningskoden) VILLKORx3 (villkoren för antagningen i kodform) URVGRP(urvalsgruppen) URVNR(antagen i urval nr) MERITV(meritvärdet) REG(påbörjad kurs eller inte)

5 PerLindgren (13) R3 Lista reserver på kurs som blivit antagna Läs LANTRES med inskickad terminsparameter. Observera att det kan finnas flera LANTRES-poster som pekar på en LANTKURS-post. Ex. kan det finnas tre LANTRES som ger träff tre gånger på samma LANTKURS-post men vi är bara intresserade av att lista posten en gång. Vi måste kolla LANTRES-posterna både mot kurspaket/lantkurs och vanliga antagningar i LANTKURS. Kontrollera om det är ett kurspaket. Är det ett kurspaket så se krav R2 o NYAPAKET.ANMPAKET = LANTRES.ANMALT o NYAPAKET.STARTTER= LANTRES.TERMIN Läs motsvande i LANTKURS PNR = LANTRES.PNR TERMIN= LANTRES.TERMIN ANMALT = LANTRES.ANMALT Om träff och LANTKURS.SVAR <> N ska denna listas. (om =N kommer den med i listningen för återbud). Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> ANMALT(anmälningskoden) PROGR(programkoden) PROGINR(programinriktningskoden) VILLKORx3 (villkoren för antagningen i kodform) URVGRP(urvalsgruppen) URVNR(antagen i urval nr) MERITV(meritvärdet) REG(påbörjad kurs eller inte)

6 PerLindgren (13) R4 Lista återbud på kursantagning Läs LANTKURS med inskickad terminsparameter. Ta med de som har SVAR=N Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> ANMALT(anmälningskoden) PROGR(programkoden) PROGINR(programinriktningskoden) VILLKORx3 (villkoren för antagningen i kodform) URVGRP(urvalsgruppen) URVNR(antagen i urval nr) MERITV(meritvärdet) REG(påbörjad kurs eller inte) R5 Lista återbud på reservantagning kurspaket Läs LANTRES med inskickad terminsparameter. Kolla om anmälningskoden finns i KTILL2. Om den finns är det inte ett kurspaket:läs nästa LANTRES o KTILL2.STARTTER = LANTRES.TERMIN o KTILL2.KOD = LANTRES.ANMALT En till koll om det är ett kurspaket annars: läs nästa LANTRES o PAKETDEF.ANMPAKET = LANTRES.ANMALT o PAKETDEF.STARTTER = LANTRES.TERMIN Ta med de som har SVAR=N Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> ANMALT(anmälningskoden som också är paketkoden i detta fall och skrivs ut som detta) PROGR(programkoden) PROGINR(programinriktningskoden) VILLKORx3 (villkoren för antagningen i kodform) URVGRP(urvalsgruppen) MERITV(meritvärdet) RESNR(reservnr)

7 PerLindgren (13) R6 Lista återbud på reservantagning kurs Läs LANTRES med inskickad terminsparameter. Kolla om anmälningskoden finns i KTILL2. Om den saknas är det ett kurspaket och vi ska inte ta med posten här o KTILL2.STARTTER = LANTRES.TERMIN o KTILL2.KOD = LANTRES.ANMALT Läs motsvarande post i LANTKURS. Ta inte med om den finns där Ta med de som har SVAR=N Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> ANMALT(anmälningskoden) PROGR(programkoden) PROGINR(programinriktningskoden) VILLKORx3 (villkoren för antagningen i kodform) URVGRP(urvalsgruppen) RESNR(reservnummer) MERITV(meritvärdet)

8 PerLindgren (13) R7 Lista reserver på program som blivit antagna Läs LOKANTLR med inskickad terminsparameter. Observera att det kan finnas flera LOKANTLR-poster som pekar på en LOKANTLB-post. Ex. kan det finnas tre LOKANTLR som ger träff tre gånger på samma LOKANTLB-post men vi är bara intresserade av att lista posten en gång. Läs motsvande i LOKANTLB PNR TERMIN SOKALT Om träff och LOKANTLB.SVAR <> N ska denna listas(om =N kommer den med i listningen för återbud). Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> SOKALT(anmälningskoden) REG(påbörjat program eller inte) URVGRP(urvalsgruppen) JMFTAL(jämförelsetal vid antagning) VILLKOR x3(villkoren för antagningen i kodform) R8 Lista återbud på programantagning Läs LOKANTLB med inskickad terminsparameter. Ta med de som har SVAR=N Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> SOKALT(anmälningskoden) URVGRP(urvalsgruppen) JMFTAL(jämförelsetal vid antagning) VILLKOR x3(villkoren för antagningen i kodform)

9 PerLindgren (13) R9 Lista återbud på reservantagning program Läs LOKANTLR med inskickad terminsparameter. För säkerhets skull ska vi läsa motsvarande post i LOKANTLB. Finns den där ska vi inte ta med aktuell post. Ta med de som har SVAR=N och saknar post i LOKANTLB Räkna hur många PNR Namn, hämta i NAMN. <ENAMN>, <TNAMN> SOKALT(anmälningskoden) URVGRP(urvalsgruppen) JMFTAL(jämförelsetal vid antagning) RESNR VILLKOR x3(villkoren för antagningen i kodform)

10 PerLindgren (13) 3 Resultat av körningen 3.1 Sammanfattning Skrivs ut i avslutsmailet och resultatlista <EGENHSK.BENAMN>,<dagens datum> Antal antagna på kurspaket som tidigare varit reservplacerade: nnnn (totalt nn antagningar efter uppackning) Antal antagna på kurs som tidigare varit reservplacerade: nnnnn Antal återbud på kursantagning: nnnn Antal reserver på kurspaket med återbud: nnnn (samma pnr/paket kan finnas på flera urvalsgrupper) Antal reserver på kurs med återbud: nnnn Antal antagna på program som tidigare varit reservplacerade: nnnnn Antal återbud på programantagning: nnnn Antal reserver på program med återbud: nnnn 3.2 Antagna på kurspaket som tidigare varit reservplacerade Skrivs ut i resultatlista. Sortera på PAKETKOD, PNR Antagna på kurspaket <termin> som tidigare varit reservplacerade: nn (totalt nn antagningar efter uppackning); Paketkod;anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;prog r;proginr;urvalsnr;meritvärde;svar;påbörjad;villkor1,villko r2;villkor ;25634; ; osv 3.3 Antagna på kurs som tidigare varit reservplacerade Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Antagna på kurs <termin> som tidigare varit reservplacerade nn ; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;progr;proginr ;urvalsnr;meritvärde;påbörjad;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv

11 PerLindgren (13) 3.4 återbud på kursantagning Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Återbud på kursantagning <termin> ; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;progr;proginr ;urvalsnr;meritvärde;påbörjad;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv 3.5 Reserver på kurspaket med återbud Skrivs ut i resultatlista. Sortera på PAKETKOD, PNR Återbud reserver på kurspaket <termin> (samma pnr/paket kan finnas på flera urvalsgrupper); Paketkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;progr;progi nr;reservnr;meritvärde;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv 3.6 Reserver på kurs med återbud Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Återbud reserver på kurs <termin> ; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;progr;proginr ;reservnr;meritvärde;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv

12 PerLindgren (13) 3.7 Antagna på program som tidigare varit reservplacerade Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Antagna på program <termin> som tidigare varit reservplacerade; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;påbörjad;jämf örelsetal;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv 3.8 Återbud på programantagning Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Återbud på programantagning <termin> ; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;jämförelsetal ;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv 3.9 Reserver på program med återbud Skrivs ut i resultatlista. Sortera på ANMKOD, PNR Återbud reserver på program <termin> ; Anmkod;pnr;efternamn;tilltalsnamn;urvalsgrupp;resnr;jämföre lsetal;villkor1,villkor2;villkor ; ; osv

13 PerLindgren (13) 4 Kravförteckning R1 KONTROLLERA ANGIVNA PARAMETRAR FRÅN RB R2 LISTA RESERVER PÅ KURSPAKET SOM BLIVIT ANTAGNA... 4 R3 LISTA RESERVER PÅ KURS SOM BLIVIT ANTAGNA... 5 R4 LISTA ÅTERBUD PÅ KURSANTAGNING... 6 R5 LISTA ÅTERBUD PÅ RESERVANTAGNING KURSPAKET... 6 R6 LISTA ÅTERBUD PÅ RESERVANTAGNING KURS... 7 R7 LISTA RESERVER PÅ PROGRAM SOM BLIVIT ANTAGNA... 8 R8 LISTA ÅTERBUD PÅ PROGRAMANTAGNING... 8 R9 LISTA ÅTERBUD PÅ RESERVANTAGNING PROGRAM... 9

Funktionsbeskrivning EB53 Redovisar reserver som blivit antagna och återbud

Funktionsbeskrivning EB53 Redovisar reserver som blivit antagna och återbud Redovisar reserver som blivit antagna och återbud 2015-09-24 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar 2015-05-27 Anna-Carin Wiklund Skapad 2015-09-24 Anna-Carin Wiklund https://jira.its.umu.se/browse/ladok-20216

Läs mer

Kontrollpaket check_utbtillf_avgift

Kontrollpaket check_utbtillf_avgift Kontrollpaket check_utbtillf_avgift 2013-04-08 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2013-04-08 PerLindgren Leverans från STU T 3101 studiavgifter Per Lindgren 2013-04-08 2 (15) Innehållsförteckning

Läs mer

Funktionsbeskrivning EB47 Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för kurser inom program med terminsregistrering

Funktionsbeskrivning EB47 Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för kurser inom program med terminsregistrering Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för kurser inom program med terminsregistrering 2016-02-19 Thom Jönsson 2016-02-19 2 (13) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkänd av 2014-11-26 Thom Jönsson

Läs mer

Kravspecifikation Service Skapa betalningsunderlag

Kravspecifikation Service Skapa betalningsunderlag Kravspecifikation Service Skapa Nouveau STU T-0107 Studieavgifter 2012-01-31 Status: Jenny H Svensson 2012-01-31 2 (13) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2010-10-21 Jenny H Svensson Första

Läs mer

Funktionsbeskrivning EB48 Engångsbatch för att skapa kurstillfällen

Funktionsbeskrivning EB48 Engångsbatch för att skapa kurstillfällen Engångsbatch för att skapa kurstillfällen 2015-08-28 Magnus Böhlin 2015-02-05 2 (9) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkänd av 2015-02-05 Magnus Böhlin Första versionen - 2015-04-02 Magnus Böhlin INREGFFG

Läs mer

Kravspec EB56 Exportfiler till polishögskolan

Kravspec EB56 Exportfiler till polishögskolan Exportfiler till polishögskolan 2016-05-23 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2016-05-23 PerLindgren Skapad 2016-06-23 PerLindgren Korrigerat läsning mot tabellen LARARE PerLindgren

Läs mer

Återbud och reservantagning - SA03

Återbud och reservantagning - SA03 Återbud och reservantagning SA03 1(7) Återbud och reservantagning - SA03 Allmänt om funktionen (Se även Funktionshjälpen som finns under Hjälp i menyraden) Denna funktion används för att anta reserver

Läs mer

Funktionsbeskrivning EB50. Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer

Funktionsbeskrivning EB50. Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer 2016-08-19 David Andersson 2016-08-19 2 (9) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkänd av 2015-02-26 David Andersson Första versionen

Läs mer

Funktionsbeskrivning EB45 Engångsbatch för att skapa saknade förstagångsregistreringar

Funktionsbeskrivning EB45 Engångsbatch för att skapa saknade förstagångsregistreringar Engångsbatch för att skapa saknade förstagångsregistreringar 2014-11-27 Thom Jönsson 2014-11-27 2 (7) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkänd av 2014-09-24 Thom Jönsson Första versionen - 2014-10-16

Läs mer

Kravspec EB24 Konvertera persontabeller examen

Kravspec EB24 Konvertera persontabeller examen Kravspec EB24 Konvertera persontabeller examen 2009-08-21 Version: Beteckning: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.00 2009-08-21 Per Lindgren Leverans till septemberutskicket

Läs mer

Kontrollpaket avgifter - check_avgift

Kontrollpaket avgifter - check_avgift Kontrollpaket avgifter - check_avgift 2014-02-25 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-01-10 PerLindgren Leverans STU T-0107 Efter granskning av projektet 2011-01-24 Densamme

Läs mer

Kravspec EB23 Konvertera katalogtabeller examen

Kravspec EB23 Konvertera katalogtabeller examen Kravspec EB23 Konvertera katalogtabeller examen 2009-08-21 Version: Beteckning: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.00 2009-08-21 Per Lindgren Leverans till septemberutskick

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning UB40 Antal sökande, antagna och registrerade 2014-02-20 Beteckning: UB40_funkbeskr Ändringshistorik Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 2008-02-21 Maria Valtersson Till webben

Läs mer

KA25 Programtillfällen - indata

KA25 Programtillfällen - indata KA25 Programtillfällen - indata 2016-01-25 p\catalog ue\ka25\doc\ka25_kravspec.doc Göteborgs Universitet KA25 - Kravspecifikation 2 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare Framgår ej GunBritt Hagberg

Läs mer

Kravspec EB19-KAGRPSCB.KURS

Kravspec EB19-KAGRPSCB.KURS Kravspec EB19-KAGRPSCB.KURS 2009-05-29 Version: Beteckning: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.00 2009-05-29 Per Lindgren Leverans - Per Lindgren 2009-03-23 2 (13)

Läs mer

Kravspec EB36 Examen 5tkn inriktning 4tkn

Kravspec EB36 Examen 5tkn inriktning 4tkn Examen 5tkn inriktning 4tkn 2016-10-20 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-01-03 Per Lindgren Första - 2011-01-11 Densamme Andra 2011-01-20 PL EXKURSOB, EXKURSVF o EXPOKRAV

Läs mer

Engångsprogram EB21 Projekt STU T-8108

Engångsprogram EB21 Projekt STU T-8108 Engångsprogram EB21 Projekt STU T-8108 Webbadress https://projekt.ladokenheten.umu.se/ /STU T-8108 Projektnamn Projekt STU T-8108 Engångsprogram EB21 Fastställt av Dokumentansvarig Mikaela Asplund Dokumentidentitet

Läs mer

Kravspecifikation EB50. Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer

Kravspecifikation EB50. Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer Engångsbatch för att skapa kurstillfällen för avvikande FOterminer 2016-08-19 David Andersson 2016-08-19 2 (15) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkänd av 2015-02-20 David Andersson Första versionen

Läs mer

Kravspec EB26 Behandling av DKLASS

Kravspec EB26 Behandling av DKLASS Behandling av DKLASS Projekt EXA-9206 Huvudområde 2009-06-15 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2009-06-10 Jenny H Svensson Första försöket - 2009-06-15 Jenny H Svensson Uppdaterat kontroll

Läs mer

Kravlista för Ladok annan utbildning

Kravlista för Ladok annan utbildning Kravlista för Ladok annan utbildning RG80 - Registrering - en person 2009-01-15 Version: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 0.01 2002-08-06 Ann-Mari Strand Första utkast

Läs mer

Kravspec UB70. UB70 Migrationsverket. Ändringshistorik Beteckning:

Kravspec UB70. UB70 Migrationsverket. Ändringshistorik Beteckning: Kravspec UB70 UB70 Migrationsverket 2012-08-27 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-05-13 PerLindgren Leverans från STU T- 1101 studieavg 2011-05-30 PerLindgren Batchbeställningsform

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning EB13 Konverterings program för 2008-06-10 Version: Beteckning: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.00 2008-06-10 Mattias Wickberg Första version

Läs mer

Funktionsbeskrivning SB05 Skapa behörighet till avancerad nivå

Funktionsbeskrivning SB05 Skapa behörighet till avancerad nivå Funktionsbeskrivning SB05 Skapa behörighet till avancerad nivå 2014-08-08 Mattias Wickberg 2010-10-11 2 (7) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 2010-06-08 Mattias Wickberg Första version

Läs mer

Handbok för registervård. - Del 21

Handbok för registervård. - Del 21 Handbok för registervård - Del 21 Sida 2 av 12 Innehåll 1 UNDERLAGSTABELLER... 3 1.1 ÄNDRADE OCH ÅTERKALLADE SKRIPT... 3 1.2 KONVERTERADE TABELLER... 3 1.3 SKICKA IN RESULTAT TILL SD+... 3 1.4 ANVÄND FORUMET

Läs mer

Antagning till ht 2018, tidplan för utbildningar med sista anmälningsdag 16/4

Antagning till ht 2018, tidplan för utbildningar med sista anmälningsdag 16/4 Utbildningsenheten Sektionen för antagning Studierektorer Studievägledare Studieadministrativa chefer Studieadministrativ personal vid inst, motsv Antagning till ht 2018, tidplan för utbildningar med sista

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning EB16 Överföring av GENUTBGUx poster från BEHFORUT till BEHBESL 2008-06-10 Version: Beteckning: 1.00 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 1.00 2008-06-10

Läs mer

Kravspec UB52. UB52 HST utan resultat. Ändringshistorik Beteckning: Datum Av Kommentar Godkännare PerLindgren Leverans

Kravspec UB52. UB52 HST utan resultat. Ändringshistorik Beteckning: Datum Av Kommentar Godkännare PerLindgren Leverans Kravspec UB52 UB52 HST utan resultat 2014-01-08 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2014-01-08 PerLindgren Leverans Per Lindgren 2014-01-08 2 (20) Innehållsförteckning 1 HST UTAN

Läs mer

Kravspecifikation för UT22 Utskrift av antagningsbevis

Kravspecifikation för UT22 Utskrift av antagningsbevis Kravspecifikation för UT22 Utskrift av antagningsbevis Projekt 112 2008-09-09 Version: Beteckning: Carina Ytterström 2008-05-08 2 (24) Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare

Läs mer

Studiedeltagande * övar vi på idag

Studiedeltagande * övar vi på idag Studiedeltagande Studiedeltagande * övar vi på idag Innehåll Begreppen kurs, kurstillfälle och program, programtillfälle Antagningsregler Anta en student på en kurs inom program Återbud/Ta bort förväntat

Läs mer

Kravspecifikation SA07 Antagen- utresande på utbytesprogram

Kravspecifikation SA07 Antagen- utresande på utbytesprogram Kravspecifikation SA07 Antagen- utresande på utbytesprogram Bengt Reinholdsson 2013-05-16 2 (12) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2007-02-28 Bengt Reinholdsson Första utkast - 2007-08-30

Läs mer

Antagningsordning för Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2013/2014

Antagningsordning för Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2013/2014 1 Antagningsordning för Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2013/2014 Dnr: 62/12 Reviderad 2013-10-28 och ersätter antagningsordning från 2012-09-12 2 Innehåll 1. INLEDNING... 3 2. TILLTRÄDE/BEHÖRIGHET...

Läs mer

OBS: Vänta med att köra EB50 skarpt tills ni har kört EB47 och EB48 för samtliga terminer!

OBS: Vänta med att köra EB50 skarpt tills ni har kört EB47 och EB48 för samtliga terminer! Leverans 2015_02 från den 23 april togs i drift den 27 maj. I driftsättningen ingår även leveranskompletteringen från den 20 maj. Här följer en sammanfattning av nyheterna. Utförligare information finns

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning RG12 Ändra programanmärkning av kursregistrering 2016-05-25 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2013-04-12 Anna-Carin Wiklund Första utkast. Gjort om den PDF som ligger

Läs mer

Kravspecifikation RG10 Avbrott på kurs

Kravspecifikation RG10 Avbrott på kurs Kravspecifikation RG10 Avbrott på kurs Studok 2016-08-25 Status: PerLindgren 2016-08-25 2 (14) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-05-17 PerLindgren STU T-1101-studieavgifter. Kravspec

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning RB06 Gallring personuppgifter - flera personer 2014-01-10 Version: Beteckning: Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar 0.1 2007-04-02 A-M Strand Nytt dokument 1.0 2007-05-03 Maria

Läs mer

Frågor och svar om reservantagning

Frågor och svar om reservantagning Frågor och svar om reservantagning 1. Frågor om tekniska problem (att saker inte syns eller att man inte kommer åt vissa funktioner). 1 2. Frågor som gäller strykningar och återbud... 2 3. Frågor som gäller

Läs mer

Antagning och reservantagning. Antagning till kurs och program vid KI

Antagning och reservantagning. Antagning till kurs och program vid KI Antagning och reservantagning Antagning till kurs och program vid KI Anmälan Sökande i de nationella antagningsomgångarna skapar användarkonto och anmäler sig på antagning.se Internationella sökande skapar

Läs mer

Ladok. Registrering. RG01 Registrering en person 2. RG02 Registrering flera personer 4. RG10 Avbrott på kurs 9

Ladok. Registrering. RG01 Registrering en person 2. RG02 Registrering flera personer 4. RG10 Avbrott på kurs 9 Ladok Registrering OBS! Studenten skall själv registrera sig via webb tjänst och det är endast i undantagsfall som administratören ska registrera studenter. RG01 Registrering en person 2 Beskrivning av

Läs mer

Ladok. Funktionsbeskrivning. för RV16 - Ändring av registreringsuppgifter - kurs Version: Beteckning:

Ladok. Funktionsbeskrivning. för RV16 - Ändring av registreringsuppgifter - kurs Version: Beteckning: Ladok Funktionsbeskrivning för RV16 - Ändring av registreringsuppgifter - kurs 2016-01-29 Version: Beteckning: 1.00 Carina Ytterström 2013-04-11 2 (11) Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare

Läs mer

Handbok för registervård. - Del 5

Handbok för registervård. - Del 5 Handbok för registervård - Del 5 Sida 2 av 14 Innehåll 1 FELSÖKNING INFÖR MIT-LEVERANS 3... 3 1.1 FELSÖKNING... 3 1.2 NAMNGIVNING OCH NUMRERING I DB03... 3 1.3 RESULTAT AV KÖRNING - UNDERLAG TILL RÄTTNINGSSKRIPT...

Läs mer

Kravspec UB40 Antal sökande, antagna och registrerade

Kravspec UB40 Antal sökande, antagna och registrerade Antal sökande, antagna och registrerade Uppföljning kurs och program Antagningsuppgifter från NyA-systemet 2016-04-20 Beteckning: UB40_kravspec Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2010-03-08

Läs mer

Skapa förväntat deltagande på kurstillfälle eller kurspaketeringstillfälle (Manuell antagning i Ladok)

Skapa förväntat deltagande på kurstillfälle eller kurspaketeringstillfälle (Manuell antagning i Ladok) Skapa förväntat deltagande på kurstillfälle eller kurspaketeringstillfälle (Manuell antagning i Ladok) Innehåll. Förväntat deltagande på kurstillfälle -2 2. Förväntat deltagande på kurspaketeringstillfälle

Läs mer

Registrering av studenter i utbildning på grundnivå och avancerad nivå vårterminen 2016

Registrering av studenter i utbildning på grundnivå och avancerad nivå vårterminen 2016 1 15 januari 2016 Dnr STYR 2016/55 Institutioner utanför LTH med studenter i utbildning på grundnivå och avancerad nivå Student och utbildning Ladokavdelningen Avd chef L Schmidt Registrering av studenter

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning RG12 Ändra programanmärkning av kursregistrering 2013-04-12 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2013-04-12 Anna-Carin Wiklund Första utkast. Gjort om den PDF som ligger

Läs mer

Funktionsbeskrivning SY02 Användare -indata

Funktionsbeskrivning SY02 Användare -indata Funktionsbeskrivning SY02 Användare -indata 2016-02-01 FunktionsbeskrivningSY02 Författare Datum Sida Lotten Hultgren Viklund 2015-11-17 2 (21) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2015-10-12

Läs mer

Utbildningsinformation - Studieplaner

Utbildningsinformation - Studieplaner Utbildningsinformation - Studieplaner Innehåll Samspel SISU - Ladok Skapa studieplan på programtillfälle Studieplanen i Ladok Antagningsförfarande i studieplanen Lägg till Ingående delar i studieplanen

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning RG04 Registering utresande på utbytesprogram 2013-10-18 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2013-05-29 Anna-Carin Wiklund Första utkast. Gjort om det dokument som låg på

Läs mer

Kravspec KA53. KA53 Bevakning av uppfyllda antagningsvillkor. Ändringshistorik Beteckning:

Kravspec KA53. KA53 Bevakning av uppfyllda antagningsvillkor. Ändringshistorik Beteckning: Kravspec KA53 KA53 Bevakning av uppfyllda 2014-08-13 Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2008-09-04 Per Lindgren Leverans - 2010-03-22 Densamme Proj 0106 Ny flik för kopiering av

Läs mer

UB03 Körloggsstatistik

UB03 Körloggsstatistik UB03 Körloggsstatistik 2012-11-30 Bengt Reinholdsson 2012-11-30 2 (23) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2006-05-10 Bengt Reinholdsson 2012-11-06 PerLindgren Specen fanns bara som pdf-dokument

Läs mer

Utdata för grupper av studenter i Ladok Nouveau

Utdata för grupper av studenter i Ladok Nouveau Utdata för grupper av studenter i Ladok Nouveau Utdata för Grupper av studenter...2 Utdata kurs...2 UT30 Antagna/reserver till kurs...2 UT31: Förväntade deltagare i kurs...5 UT32: Registrerade på kurs/inst...6

Läs mer

Det generella Utsökningspaketet i Ladok Nouveau

Det generella Utsökningspaketet i Ladok Nouveau Det generella Utsökningspaketet i Ladok Nouveau Det generella utsökningspaketet... 2 Utsökning via kurs... 3 Utsökning via kursresultat... 4 Utsökning via programresultat... 5 Utsökning via grupp... 6

Läs mer

Ladok. Funktionsbeskrivning. för RG02 Kursregistrering - flera personer Beteckning: RG02_funkbeskr

Ladok. Funktionsbeskrivning. för RG02 Kursregistrering - flera personer Beteckning: RG02_funkbeskr Ladok Funktionsbeskrivning för RG02 Kursregistrering - flera personer 2013-10-24 Beteckning: RG02_funkbeskr 2013-10-24 RG02_funkbeskr.doc 2 (17) Ändringshistorik Av Kommentar Granskare Godkännare 2008-07-28?

Läs mer

Kravspecifikation. Funktion UX03, Kohortuppföljning. (Batch)

Kravspecifikation. Funktion UX03, Kohortuppföljning. (Batch) Kravspecifikation (Batch) 2011-09-12 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Granskare 2010-02-23 MAVA Byter ut läsning i BESTBAT mot BATCHJOB och BATVILL 2011-08-12 Jenny Svensson Specen uppdateras och anpassas

Läs mer

ATT ARBETA MED STUDENTER I LADOK3 GRUND OCH AVANCERAD NIVÅ

ATT ARBETA MED STUDENTER I LADOK3 GRUND OCH AVANCERAD NIVÅ 2018-03-13 ATT ARBETA MED STUDENTER I LADOK3 GRUND OCH AVANCERAD NIVÅ MARIA EINLER, UTBILDNINGSENHETEN 1 Innehåll Samma slags studentdokumentation... 4 Ladok3 nytt sätt att arbeta... 5 Nya begrepp... 6

Läs mer

Funktionsbeskrivning. - SA06- Etablering och antagning av utbytesstudenter

Funktionsbeskrivning. - SA06- Etablering och antagning av utbytesstudenter sbeskrivning - SA06- Etablering och antagning av utbytesstudenter Sida 2 av 17 er Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare X.X 1994-04-15 Första versionen? 2009-01-21 2010-06-08 2011-02-17 2012-08-24

Läs mer

KURSINFO. Manual för program KursInfo > webben (Vill studera) Versionsförteckning. Datum Version Beskrivning Författare

KURSINFO. Manual för program KursInfo > webben (Vill studera) Versionsförteckning. Datum Version Beskrivning Författare KURSINFO Manual för program KursInfo > webben (Vill studera) Versionsförteckning G:\GF\UF\KURSINFO\Manualer\Publicerade manualer\manual KursInfo Program_webb.docx Datum Version Beskrivning Författare 2013

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning SB02 Emottagning av katalog- och urvalsdata från NyA 2016-03-30 Beteckning: SB02_funkbeskr Författare Datum Beteckning Martin Edlund 2016-03-30 SB02_funktbeskr Ändringshistorik Datum

Läs mer

Kravspecifikation Hur man söker fram poängbidrag för en given kursregistrering

Kravspecifikation Hur man söker fram poängbidrag för en given kursregistrering Kravspecifikation Hur man söker fram poängbidrag för en given Område studiedokumentation 2010-06-10 Status: Första utkast Martin Edlund 2010-06-10 2 (8) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2010-06-10

Läs mer

Antagning inför VT11: snabbstatistik, antagningstal, nyheter

Antagning inför VT11: snabbstatistik, antagningstal, nyheter 1 (5) 2010-10-22 Åsa Mäki 1:e byråsekreterare Studentavdelningen Sektionen för antagning och högskoleprov Kontaktpersoner enligt sändlista Antagning inför VT11: snabbstatistik, antagningstal, nyheter Snabbstatistik

Läs mer

Detaljerad beskrivning av kravlista för KA81

Detaljerad beskrivning av kravlista för KA81 Detaljerad beskrivning av kravlista för KA81 inom Annan utbildning 2002-10-16 Version: Beteckning: 660-112-002 Bengt Reinholdsson 2002-10-16 660-112-002 2 (12) Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar

Läs mer

Funktionsbeskrivning. SB10 Adressuppdatering. Innehållsförteckning

Funktionsbeskrivning. SB10 Adressuppdatering. Innehållsförteckning 12016-12-022016-12-022016-12-021151 Dokument 1 Adressuppdatering Innehållsförteckning 1. Allmänt om funktionen 2. Uppdelning i delfunktioner 3. Behörighetsanalys 4. Preferensstyrning 5. Utskrifter 6. Avvikelser

Läs mer

Kravspecifikation. Uppdatering RG_UPPDAT (RG01, RG02, RG03)

Kravspecifikation. Uppdatering RG_UPPDAT (RG01, RG02, RG03) Kravspecifikation Uppdatering RG_UPPDAT (RG01, RG02, RG03) Bengt Reinholdsson 2013-04-10 2 (21) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2008-01-22 Bengt reinholdsson Brutit ut detta från gamla kravlistan

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning 2013-09-13 1 (16) Funktionsbeskrivning RG01- Registrering en person 2013-09-13 Version: Beteckning: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 2008-07-28?? 2009-01-23 2009-06-04 Mattias Wickberg

Läs mer

Studentrekrytering vid vårterminsstarten 2017

Studentrekrytering vid vårterminsstarten 2017 Sid 1 (5) Studentrekrytering vid vårterminsstarten 2017 Totalt sett i riket var det 250 590 personer som sökte en eller flera utbildningar i den nationella antagningsomgången vårterminen 2017. Detta motsvarar

Läs mer

KRAVSPECIFIKATION. Borttagning av antagningsvillkor delfunktion SA02_I. webbadress. Projektnamn STU-07-T18 Åtgärd &

KRAVSPECIFIKATION. Borttagning av antagningsvillkor delfunktion SA02_I. webbadress. Projektnamn STU-07-T18 Åtgärd & KRAVSPECIFIKATION Borttagning av antagningsvillkor delfunktion SA02_I webbadress Projektnamn STU-07-T18 Åtgärd 14613 & 15109 Fastställt av Dokumentansvarig Mikaela Asplund Dokumentidentitet Datum 2010-01-29

Läs mer

Inloggning i Ladokportalen för personal

Inloggning i Ladokportalen för personal Inloggning i Ladokportalen för personal Ladokportalen är en webbtjänst som gör det möjligt för all personal att via webben få tillgång till uppgifter i Ladok. Gå till https://ladokportalen.hb.se Ange de

Läs mer

Kravspecifikation SA02_J Studenter i utbildningssamarbete

Kravspecifikation SA02_J Studenter i utbildningssamarbete Kravspecifikation SA02_J Studenter i utbildningssamarbete Nouveau STU T-0121 2015-03-12 Maria Vännman 2010-09-06 2 (26) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2010-09-06 Maria Vännman Slutgiltig

Läs mer

KRAVSPECIFIKATION. INAMN01 Indexformulär Sök person

KRAVSPECIFIKATION. INAMN01 Indexformulär Sök person KRAVSPECIFIKATION INAMN01 Indexformulär Sök person STU-08-T-8108 webbadress Projektnamn STU-T-8108 Fastställt av Dokumentansvarig Lars Hansson Dokumentidentitet Datum 2009-01-15 Status Levererad Lars Hansson

Läs mer

Kravspecifikation RV15

Kravspecifikation RV15 Margareta Poovi 2016-05-20 RV15 1 (17) RV15 Margareta Poovi 2016-05-20 RV15 2 (17) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-03-11 Thomas Dahlberg Lägger till en första sida, innehållsförteckning

Läs mer

Projekt STU T 4102 Samordning med NyA har genomfört en ändring i SB02 som förbättrar logghanteringen och minskar storleken på fellistorna.

Projekt STU T 4102 Samordning med NyA har genomfört en ändring i SB02 som förbättrar logghanteringen och minskar storleken på fellistorna. Leverans 2014_04 från den 6 november togs i drift den 10 december. I driftsättningen ingår även leveranskompletteringen från den 3 december. Här följer en sammanfattning av nyheterna. Utförligare information

Läs mer

Tjänstespecifikation T04

Tjänstespecifikation T04 Tjänstespecifikation T04 Skriv ut Adresslista, emaillista Ladok på webb 2009-03-13 Version: Beteckning: LPW-09-02-007 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 0.1 2002-05-22 Jnbm

Läs mer

Lägga till inledande kurser på programtillfälle eller inriktningstillfällen

Lägga till inledande kurser på programtillfälle eller inriktningstillfällen Lägga till inledande kurser på programtillfälle eller inriktningstillfällen 2018-12-13 1 Lägga till inledande kurser på programtillfälle eller inriktningstillfällen Innehåll Läs detta först / Förutsättningar

Läs mer

Handbok för registervård. - Del 23

Handbok för registervård. - Del 23 Handbok för registervård - Del 23 Sida 2 av 10 Innehåll 1 HANDBOK 23... 3 1.1 KONVERTERADE TABELLER... 3 1.2 LANDSKOD NATIONELL DATA... 3 1.3 ÄNDRADE SKRIPT... 3 1.4 RAPPORT MED RESULTAT TILL SD+... 3

Läs mer

Information till programstudenter. Söka kurser inför VT2016

Information till programstudenter. Söka kurser inför VT2016 Information till programstudenter Söka kurser inför VT2016 Viktiga datum 15 oktober sista anmälningsdag November kontrollbesked skickas ut 9 december antagningsbesked 1 skickas ut OBS! svarskrav! 18 december

Läs mer

REGISTRERING LADOK NOUVEAU

REGISTRERING LADOK NOUVEAU 2002-02-19 MALMÖ HÖGSKOLA REGISTRERING LADOK NOUVEAU 1. Registrering flera personer på kurs sid 2 2. Registrering av en person sid 5 3. Uppflyttning av terminsreg på program sid 7 4. Registrering på program

Läs mer

Selma - Manual Administration

Selma - Manual Administration Selma - Manual Administration Selma 5.4 2013-10-09 Innehållsförteckning Innehåll 1. Inför nytt läsår 3 2. Defaultvärde för sökandewebben 4 3. Administration>Läsår 5 4. Administration>Redigera 7 5. Administration>Katalogdata

Läs mer

Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2015/2016

Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2015/2016 Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2015/2016 Dnr: 62/12 Reviderad 2015-03-24 och ersätter antagningsordning från 2014-03-26 Innehåll

Läs mer

KA21-Programplaner - utdata

KA21-Programplaner - utdata Malou Engberg de Carvalho 2010-02-25 Sida 1 KA21-Programplaner - utdata 2010-02-25 Ändringshistorik Av Kommentar Godkännare 1997-10-31 Malou Engberg de Carvalho Denna del av funktionen är färdigprogrammerad

Läs mer

Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret

Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret Antagningsordning för utbildning på grund och avancerad nivå Röda Korsets Högskola Studiestart läsåret 2017-2018 Dnr:: 62/2012 Antagningsordningen fastställd av Högskolenämnden 2012-09-12 och reviderad

Läs mer

Anmälan mot Karolinska institutet och urvalet till tandläkarprogrammet

Anmälan mot Karolinska institutet och urvalet till tandläkarprogrammet BESLUT 1(8) Avdelning Juridiska avdelningen Handläggare Mattias Wande 08-563 087 34 Mattias.Wande@uka.se Karolinska institutet Rektor Anmälan mot Karolinska institutet och urvalet till tandläkarprogrammet

Läs mer

Lathund: Programplanering Innevarande version vid senaste uppdatering:

Lathund: Programplanering Innevarande version vid senaste uppdatering: Lathund: Programplanering Innevarande version vid senaste uppdatering: 0.97.0 Mer information om Ladok Utbildningsmaterial hittar du på Ladok.se: Aktuellt utbildningsmaterial Systemdokumentationen och

Läs mer

Kravspecifikation RS93 Alla kurser klara på forskarnivå

Kravspecifikation RS93 Alla kurser klara på forskarnivå Kravspecifikation RS93 Alla kurser klara på forskarnivå Ofullständig Birgitta Lewén-Johansson 2016-12-12 2 (26) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2009-11-12 BLN Första utkast, skapat för projekt

Läs mer

Kravspecifikation. RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet. Batchkörning

Kravspecifikation. RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet. Batchkörning Kravspecifikation RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet Batchkörning webbadress www.umu.se/projektetswebbplats/projektplan STU-07-T08/Krav Projektnamn STU-07-T08 Felsökningsfunktionalitet

Läs mer

Tidigt uppföljningssystem Skövde

Tidigt uppföljningssystem Skövde Tidigt uppföljningssystem Skövde TUSS Bakgrund rev 2, 2012-08-10 Inledning Det tidiga uppföljningssystemet TUSS är ett verktyg för de programansvariga (eller motsvarande befattning) att arbeta med studentuppföljning,

Läs mer

Kravspecifikation RG01 Registrering - en person

Kravspecifikation RG01 Registrering - en person Bengt Reinholdsson 2013-09-26 1 (60) Kravspecifikation RG01 Registrering - en person Bengt Reinholdsson 2013-09-26 2 (60) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2008-01-23 Bengt Reinholdsson Brutit

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning [DB01 ] 2007-03-30 Version: Beteckning: 0.01 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar Granskare Godkännare 2007-03-30 Bengt Reinholdsson 20080902 Anna-Carin Wiklund Nytt utsökningsalternativ;

Läs mer

Studentens väg från antagen till registrerad Vad ser studenten i Studentportalen? Lägg till en kursregistrering... 7

Studentens väg från antagen till registrerad Vad ser studenten i Studentportalen? Lägg till en kursregistrering... 7 Guide Uppdaterad 2014-05-28 Kursregistrering Via Studentportalens funktion för Kursregistrering är det möjligt att lägga upp information om kursregistrering, kursstart och kontaktuppgifter per kurstillfälle

Läs mer

Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning

Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning Kravspecifikation 970524 1. SA42 Val av programinriktning Ersätter PJ40 2. Konstruktör: Matz-Ola Cajdert 3. Beskrivning av funktionen - Syftet Denna funktion används då studenter inom ett program skall

Läs mer

Information till programstudenter. Söka kurser inför HT2016

Information till programstudenter. Söka kurser inför HT2016 Information till programstudenter Söka kurser inför HT2016 Viktiga datum 15 april sista anmälningsdag Maj & juni kontrollbesked skickas ut 20 juni sista kompletteringsdag 12 juli antagningsbesked 1 skickas

Läs mer

KURSINFO. Katalogtankning. Datum Version Beskrivning Författare Första utkast JEAN Justering inför första utskick JEAN

KURSINFO. Katalogtankning. Datum Version Beskrivning Författare Första utkast JEAN Justering inför första utskick JEAN KURSINFO Katalogtankning Versionsförteckning Datum Version Beskrivning Författare 2012-04-23 1.0 Första utkast JEAN 2012-05-02 1.1 Justering inför första utskick JEAN 2012-05-09 1.2 Justering urval för

Läs mer

Antagning till högre utbildning vårterminen 2016

Antagning till högre utbildning vårterminen 2016 Avdelningen för analys, främjande och tillträdesfrågor Föredragande Carina Hellgren Utredare/ställföreträdande avdelningschef 010-4700390 carina.hellgren@uhr.se RAPPORT Datum 2016-01-12 Diarienummer Dnr

Läs mer

Kravspecifikation SA02_K Delfunktion avgifter

Kravspecifikation SA02_K Delfunktion avgifter Kravspecifikation SA02_K Delfunktion avgifter Nouveau STU T-0107 Studieavgifter 2016-09-30 Status: Utkast Jenny H Svensson 2013-03-14 2 (17) Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2010-10-21 Jenny

Läs mer

Kravspecifikation för RV16 Ändring av registreringsuppgifter - kurs

Kravspecifikation för RV16 Ändring av registreringsuppgifter - kurs Kravspecifikation för RV16 Ändring av registreringsuppgifter - kurs Projekt 109 2016-01-29 : Beteckning: Gammal Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2004-04-16 Carina Ytterström Första utkast

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning [UB80 Hantering av ] 2012-03-26 Version: Beteckning: 1.01 Ändringshistorik Revision Datum Av Kommentar 1,01 2009-03-02 Maria Valterssson Kompletterar preferenser på delfunktionsnivå

Läs mer

Information till programstudenter. Söka kurser inför VT2017

Information till programstudenter. Söka kurser inför VT2017 Information till programstudenter Söka kurser inför VT2017 Viktiga datum 17 oktober sista anmälningsdag Oktober & november kontrollbesked skickas ut 1 december sista kompletteringsdag 8 december antagningsbesked

Läs mer

Antagning till högre utbildning höstterminen 2015

Antagning till högre utbildning höstterminen 2015 Avdelningen för analys, främjande och tillträdesfrågor Föredragande Carina Hellgren Utredare/ställföreträdande avdelningschef 010-4700305 carina.hellgren@uhr.se RAPPORT Datum 2015-08-12 Diarienummer Dnr

Läs mer

Selma - Manual Programtillfälle

Selma - Manual Programtillfälle Selma - Manual Programtillfälle Selma 5.4 2013-10-09 Innehållsförteckning PROGRAMTILLFÄLLE... 3 SÖK UT PROGRAMTILLFÄLLE... 3 SKAPA NYTT PROGRAMTILLFÄLLE... 4 FLIK 1 NÄRVARHUR... 5 FLIK 2. STUDIEAVGIFTER...

Läs mer

Kravspecifikation. SA09 Nouveau. Studieavgifter Nouveau Status:

Kravspecifikation. SA09 Nouveau. Studieavgifter Nouveau Status: Kravspecifikation SA09 Nouveau Studieavgifter Nouveau 2016-04-12 Status: Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2013- Bengt Reinholdsson - 2013-04-15 Anna-Carin Wiklund STU T-3101, Studieavgifter:

Läs mer

Kravspecifikation. RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet. Batchkörning

Kravspecifikation. RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet. Batchkörning Kravspecifikation RB06 - Gallring personuppgifter, flera personer - med eller utan behörighet Batchkörning webbadress www.umu.se/projektetswebbplats/projektplan STU-07-T08/Krav Projektnamn STU-07-T08 Felsökningsfunktionalitet

Läs mer

Funktionsbeskrivning

Funktionsbeskrivning Funktionsbeskrivning UT09 Visa studieavgifter 2016-04-05 Ändringshistorik Datum Av Kommentar Godkännare 2011-03-04 2012-05-04 2012-08-16 Lisa Eliasson Lisa Eliasson Lisa Eliasson Ny funktion Uppdatering

Läs mer