Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark (Informationsansvarig)"

Transkript

1 Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare: Malin Öhlin Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Marcus Wiking Simon Lundmark (Informationsansvarig) Björn Elebrink Gry Frölich (Kassör) Pontus Werme (Vice kassör) Övriga Simon Andersson (f.d. Ordförande), Jimmy Bråthen (UBS), Erik Okfors (Replokalen), Marcus Almqvist (Sexmästeriet), Simon Rova (FUSK), Sebastian Andersson(FUSK), Peter Bomark (Krets), Emma Prieto (Smygfixarna), Björn Elebrink (Kulturarna, Phöseriet), Maria Ny (Phöseriet), Lucas Lundin (Phöseriet), Torunn Törnblom Frånvarande Johannes Forsmark (Idrottssektionen), Charlotte Berglund (Skellefteå Kommun)

2 Formalia 1. Mötets öppnande 2. Val av mötessekreterare 3. Val av två mötesjusterare 4. Mötets behörighet 5. Fastställande av dagordning 6. Förra mötets protokoll 7. Adjungeringar Rapporter 8. Replokalen informerar 9. FUSK informerar 10. Uppföljning i. Skebo Boråd 11. Ordförande informerar 12. Kassören informerar 13. UBS informerar 14. Sexmästeriet informerar 15. Idrottssektionen informerar 16. Krets informerar 17. Smygfixarna informerar 18. Phöseriet informerar 19. Kulturarna informerar Beslut 20. Drakmärke 21. STOCK-access för vice fuskmästare Diskussion 22. Motioner 23. Studerande skyddsombud 24. Tillträde till replokal 25. Övriga frågor Avslutning 26. Nästa möte 27. Mötets avslutande

3 1. Mötets öppnande Ordförande Andreas Fredmer förklarar mötet öppnat kl. 16: Val av mötessekreterare Till mötessekreterare väljs Malin Öhlin. 3. Val av två mötesjusterare Till justerare väljs Marcus Wiking och Björn Elebrink. 4. Mötets behörighet Mötet förklaras behörigt då majoriteten av styrelsen är närvarande. 5. Fastställande av dagordning Dagordningen godkänns med följande justeringar: Replokalen informerar samt FUSK informerar flyttas fram till att vara 8 och 9 på dagordningen, efterföljande punkter fortsätter i den förutbestämda ordningen. Access till STOCK för nye vice fuskmästare läggs till under beslut. 6. Förra mötets protokoll Förra mötets protokoll läses upp och godkänns av styrelsen. 7. Adjungeringar Samtliga närvarande blir adjungerade yttrande- och förslagsrätt under mötet. Rapporter 8. Replokalen informerar Erik Okfors meddelar: att allt verkar fungera i vanlig ordning. att han inte längre är intresserad av att vara replokalsansvarig och letar efter ersättare. Han uppmanar Simon Lundmark att gå ut med information om att det behövs någon ny till posten. att det är dåligt loggat om vilka som har access till replokalen i helpdesk, och därför svårt att hålla koll på. att lärare för tillfället inte kan få access till replokalen men att han själv anser att en ändring på detta inte skulle innebära något problem. att införandet av ett gruppris för grupper där majoriteten är studentföreningsmedlemmar inte bör vara något problem så länge kontaktuppgifter till samtliga i gruppen finns att tillgå. Jimmy Bråthen påpekar att replokalen ej får ta in utomstående på grund av att de inte får konkurrera med andra replokaler i staden om potentiella kunder. Simon Andersson konstaterar att det i dagsläget inte är möjligt då man måste vara medlem i Studentföreningen för att ha tillgång till deras aktiviteter och lokaler.

4 9. FUSK informerar Simon Rova meddelar: Att deltagandet avtagit en aning efter jul och att han hoppas på bättring. Att det varit problem med beställningen av det nya tygmärket men att han fortfarande jobbar på det. Att Sebastian Andersson blivit ny vice fuskmästare. Simon R frågar om möjligheten att Studentföreningen kan betala access till STOCK åt honom. 10. Uppföljning i. Skebo boråd Andreas Fredmer meddelar att nya representanter till borådet fortfarande behövs. Eftersom ingen av de närvarande vid mötet visat intresse så uppmanar han Simon L att gå ut med information samt valberedningen att leta efter intresserade. 11. Ordförande informerar Ordförande Andreas Fredmer meddelar: att det fortfarande finns möjlighet att skicka in frågor att ta upp på kommunpolitikermötet. att ett nytt möte angående ombyggnationerna i B-huset kommer att hållas och efterfrågar intresserade. Lucas Lundin anmäler sig frivillig. att han tillsammans med Simon L besökt Kårfullmäktige i Luleå, han delger följande information därifrån: - Införandet av en fast och rörlig medlemsavgift har diskuterats, men att detta endast gäller studenter vid campus i Luleå. - Doktorandavgiften planeras att sänkas. - Ett förslag har uppkommit om att kontakt med undersektioner för bl.a. föreläsningar och mässor i framtiden kommer att gå via Teknologkåren. Detta skulle i sin tur innebära att de kan resultat och kontaktuppgifter som andra sektioner kan få tillgång till vid visat intresse. Förslaget hade dock undergått en del kritik då det skulle innebära att TKL behåller 10% av vinsterna. - Ett nyval till kårstyrelsen har hållits. - Skellefteåsektionen är i dagsläget nog stor för att ha fyra representanter i Kårfullmäktige, vilket innebär att ytterligare två behöver hittas. Vice ordförande Marcus Wiking meddelar att han varit i kontakt med Lena Forsberg på Centek, som gärna vill vara med på möten angående utveckling av campus. 12. Kassören informerar Kassör Gry Frölich meddelar: att hon varit på kassörsutbildning i Umeå. att hennes arbete i övrigt fortsatt som vanligt. 13. UBS informerar Jimmy Bråthen meddelar att han fortsatt arbetet på ett stort fall. Han kommer att gå ut med en sammanställning av sitt senaste möte till berörda studenter.

5 14. Sexmästeriet informerar Marcus Almqvist meddelar: att finsittningen har genomförts och gått bra. att den nya kassan har kommit och tycks fungera bra. att han och Johanna Gudmundsson undersökt möjligheten till inköp av kortläsare, men att detta inte är aktuellt i dagsläget. att ett flertal band visat intresse för att spela på Traversen. att han försöker inleda ett samarbete med Piteå Studenthus, där Sexmästeriet tänk hålla i en kväll i deras lokaler mot att de får göra samma sak på Traversen. Jimmy B påminner om Sexmästeriet bör skicka in sina arbetsplaner för vårterminen till ABF. Marcus A meddelar att detta kommer att göras snarast. 15. Idrottssektionen informerar Johannes Forsmark är ej närvarande vid mötet. 16. Krets informerar Peter Bomark meddelar: att de ännu inte har fixat någon affisch. att en av deltagarna på Krets har varit intresserad av att skapa ett makerspace, en förening för kreativt skapande i olika former, och att Krets planerar att låna ut en 3D-skrivare till dem om detta blir av. 17. Smygfixarna informerar Emma Prieto meddelar: Att ansökningar fortsatt komma in. Att en skattjakt på campus har genomförts visa Smygfixarnas facebooksida. Att hon vill ha mer koll på ekonomin så att hon vet hur mycket pengar de kan gå ut med samt vad som behöver sökas. Hon säger sig ha pratat med Henning om detta men efterfrågar mer information och exakta siffror. Andreas F frågar om de tänkt göra mer reklam för undersektionen. Emma P förklarar att hon inte vill marknadsföra mer innan hon vet hur de ligger till ekonomiskt, men när att hon gärna går ut med info när de vet mer. 18. Phöseriet informerar Björn Elebrink meddelar: att han och Maria Ny besökte Luleås phösarutbildning på Pite Havsbad för att se hur den gick till och de tyckte att detta varit lärorikt. att möten bokats in regelbundet under den kommande månaden, under vilka de olika ansvarskvällarna diskuteras. Lucas Lundin tillägger: att man planerar att anordna en teambuildingaktivitet för Phöseriet. att en phösarfest planeras till slutet av terminen. att de varit i kontakt med Älvy angående sittningar under nolleperioden. att de arbetar på sammanställningen av en handbok till phösarna med information inför nolleperioden. att de fortfarande söker sponsring.

6 19. Kulturarna informerar Björn Elebrink meddelar: Att FiST fortsatt som vanligt. Att han arbetat med ett avtal för utlåning av videokameran och vill att Henning Sjöberg läser igenom och ger feedback. Beslut 20. Drakmärke Andreas Fredmer tar upp frågan om att göra ett tygmärke med drakmaskoten att ge ut till styrelsemedlemmar och undersektionsansvariga. Diskussioner uppstår och det konstateras att märket bör göras tillgängligt för samtliga studenter då draken är en maskot för hela skellefteåsektionen. Eventuellt kan märket ges ut gratis till styrelsen och undersektionsansvariga som en tacksamhetsgest, medan övriga kan köpa det på Traversen. Andreas F tar på sig uppgiften att prata med Johanna Gudmundsson, som designat drakmaskoten, för att skapa en preliminär märkesdesign och sedan återuppta frågan för att få ett godkännande av styrelsen. 21. STOCK-access för vice fuskmästare Simon Rova ber om access till STOCK för vice fuskmästare och styrelsen bifaller förslaget. Diskussion 22. Motioner Andreas F uppmanar deltagande vid möten att skicka in motioner i god tid för att de ska hinna läggas till på dagordningen. 23. Studerande skyddsombud Jimmy B tar upp frågan om att hitta ett studerande skyddsombud för campusområdet som kan prata med huvudskyddsombudet för TKL. Han föreslår också att göra det till rutin att välja skyddsombud vid vårstämmorna. Andreas F uppmanar valberedningen och Simon L att leta kandidater till rollerna samt informera på campus. 24. Tillträde till replokal Diskussion fördes under Replokalen informerar. 25. Övriga frågor Andreas F berättar att han och Gry F pratat med Handelsbanken om fullmakt för firmatecknare i föreningen. Gry F förtydligar att de inte kunde få fullmakt utan ett beslut från föreningen om deras rättigheter för bankärenden. Henning S uppmanar Andreas F att ta kontakt med banken och undersöka exakt vilken information de vill ha och fatta ett beslut under ett kommande möte. Andreas F meddelar att Studentföreningen skulle vilja ha en representant för doktorander på campus. Peter B berättar att en grupp för doktoranderna redan finns och att han ska ta kontakt med den ansvarige om att ta på sig rollen. Andreas F föreslår även att göra om i stadgarna så att man endast har ett årsmöte i stället för två. För- och nackdelar diskuteras och Simon A föreslår att man analyserar följderna av en potentiell förändring bättre och tar upp frågan igen på ett framtida möte.

7 Marcus A frågar om programmärken för scenografer och förskollärare. Han uppmanas ta kontakt med Kristin Horne och Cornelia Stenlund och fråga om de tagit tag i det. Lucas L berättar att elingenjörer och processoperatörer som läser utbildningar på distans har blivit inbjudna att delta i nolleperioden på campus. Andreas F frågar om en eventuell drakstaty till grönområdet. Jimmy B berättar att någon villig konstnär med rimligt pris ännu inte hittats. Peter B föreslår beställa en 3D-utskriven modell eller köpa in en betongstaty att måla. Emma P föreslår att ta kontakt med Johanna Gudmundsson om en design för statyn och påpekar även att de kan söka pengar från smygfixarna för detta. Andreas F efterfrågar ytterligare två frivilliga till att sitta i Kårfullmäktige. Han uppmanar valberedningen och informationsansvarige att fortsätta sökandet. Maria Ny berättar att ett förslag har uppkommit om ett websamarbete mellan Campus hemsida och Phöseriet. Detta skulle innebära att Phöseriet och andra undersektioner får möjlighet att själva lägga upp information och marknadsföra evenemang via hemsidan för att göra denna information mer tillgänglig för studenterna. Simon L, som i dagsläget är ansvarig för att nå ut med denna typ av information, uppmanas ta kontakt med de ansvariga för att undersöka ett eventuellt genomförande av samarbetet. Avslutning 26. Nästa möte Nästa styrelsemöte ska hållas den 22:a april klockan 11:30 på STOCK. 27. Mötets avslutande Andreas Fredmer förklarar mötet avslutat kl. 18:39.

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2014-05-19 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin Öhlin Simon Lundmark Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2014-03-24 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Malin Öhlin (Sekreterare) Sekreterare: Malin

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #10 som ägde rum 2015 02 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna) Simon Lundmark

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2014 10 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich (Kassör)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #2 som ägde rum 2014 09 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2013-10-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum 2014 11 03 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande), Marcus Wiking (Vice ordförande), Malin Öhlin (Sekreterare), Simon Lundmark (Informationsansvarig),

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson. Henning Sjöberg (Kassör) Justerare: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2013-12-09 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #12 som ägde rum 2015 03 02 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice Ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Gry Frölich (Kassör)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum 2014 09 22 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2015 01 19 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2015 03 31 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare, Kulturarna), Simon

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20

Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20 Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2013-05-20 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 05 25 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum 2015 04 13 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #16 som ägde rum 2015 04 28 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14

Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Protokoll fört vid styrelsemöte #9 som ägde rum 2013-01-14 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2015 03 16 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid stormöte #14 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid stormöte #14 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid stormöte #14 som ägde rum 2016 04 12 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Malin Zedigh (Vice ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #1 som ägde rum 2015 09 04 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #4 som ägde rum 2015 09 28 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen; Rasmus Johansson (Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum

Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum Protokoll fört vid styrelsemöte #3 som ägde rum 2013-10-01 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #8 som ägde rum 2014 12 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Simon Lundmark (Informationsansvarig) Gry Frölich(Kassör)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #7 som ägde rum 2015 11 23 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2016 03 29 (Flyttat från 16 03 22) Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson (Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 10 12 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Gregor

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #15 som ägde rum 2016 04 26 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Eja Höglund

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt höststämma som ägde rum 2016 02 08 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08

Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08 Protokoll fört vid vårstämman som ägde rum 2013-04-08 Närvarande: Roller: Underskrifter Robin Lundgren (Ordförande) Mötesordförande: Robin Lundgren Simon Andersson (Vice ordförande) Sekreterare: Emil Hedemalm

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #6 som ägde rum 2015 11 3 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig)

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

2014-04-03, kl 18.30 i C305

2014-04-03, kl 18.30 i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 6 2013/2014 2014-04-03, kl 18.30 i C305 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2014-04-03, kl 18.30 Plats: C305 Ärenden: 61-70 Bilaga Föredragare 61. Formalia

Läs mer

Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08

Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08 Protokoll fört vid extra-insatt styrelsemöte #1 som ägde rum 2013-11-08 Närvarande: Roller: Underskrifter Simon Andersson (Ordförande) Mötesordförande: Simon Andersson Johanna Johansson (Vice ordförande)

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Samsek Taniya Sahlström Ordförande Protokoll Styrelsemöte nr. 1-12/13 PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Datum: 2012-11-28 Tid: 16.45 Plats: s101 Närvarande Samsek Samsek Samsek Samvetet SOSUM RHSF UMSYS

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: Geoexpen, Tid: Måndag den 21e mars 2016 kl. 12.00 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Marika Gille, Vanessa Olli, Oscar Forsberg, Madeleine Jacobsson, Ellinor Gros. 1 Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats:A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 16/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionens ordförande Sander Riedberg öppnar mötet klockan 16.38. 1.2

Läs mer

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt

Lunds KFUK-KFUM Scoutdistrikt Följebrev Hej Dessa handlingar är skickade i pappersform till postmottagarna i respektive kår. Årsmötet kommer äga rum söndagen den 13 mars med början klockan 15.00 i Uppåkra scoutkårs lokal i Hjärup.

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats: A3001

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid: Plats: A3001 Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-09-11. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Valerie Dahl, studienämndsordförande

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Mattias Thorwid Dennis Forslund August Naij Jennifer Davidsson Thomas Sahleström Philip Sundström Johan Backlund Lisa Andersson Sara Kafi Alexander Lyckebo Ordförande Vice Ordförande Kassör

Läs mer

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll

Logistiksektionen Logistiksektionen Protokoll 20120914 Logistiksektionen styrelsemöte 20120912 Närvarande: Jonas Hutter, ordförande Erica Andersson, sekreterare Victor Ottosson, studienämndsordförande KTS Viktor Westin, studienämndsordförande FTL

Läs mer

Dagordning & Bilagesamling

Dagordning & Bilagesamling Dagordning & Bilagesamling Sektionsmöte 1 29 September 2016 Sidan 2 Dagordning sektionsmöte 1 Geosektionen torsdag den 29 September i sal E632 kl. 18:30 1 Formalia 1.1. Mötets öppnande 1.2. Val av mötesordförande,

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 6 Torsdag den 16/10 2014, 13:00 å Tolvan, Stockholm Fröken Anderberg öppnar mötet kl 13:00. Väl tajmat även denna gång.

Läs mer

, kl i C305

, kl i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 3 2016/2017 2016-12-08, kl 18.30 i C305 Föredragningslista 3-16/17, 21-30 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2016-12-08, kl 18.30 Ärenden: 21-30 Bilaga Föredragare

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 3 2014-11-13 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 13:e november 2014, klockan 12.00. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-2 22 mars 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum B, Läkarförbundet, Villagatan 5 ärvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, ST och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL väljs

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2014-01-21. Tid 17:15-19:00, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Valerie

Läs mer

Teknologkårens styrelse Axelina Flote. Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte 6 13/14

Teknologkårens styrelse Axelina Flote. Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte 6 13/14 2014-02-18 Axelina Flote Kallade: Kårstyrelsens ledamöter För kännedom: Inspektor Proinspektor Kanslichef Revisorer Sektionsordföranden Adel Kallelse och föredragningslista för Teknologkårens kårstyrelsemöte

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare

1 Inledande formalia. Närvarande. 1.1 Mötet öppnas. 1.2 Mötets behörighet. 1.3 Val av mötesordförande. 1.4 Val av mötessekreterare Närvarande Benjamin Bylund, Alumnansvarig Erika Werner, Utbildningsbevakningssamordnare Christoffer Muhl, Kassör Patrik Valfridsson, Sekreterare Filip Lanneld, PR/informationsansvarig Mattias Nordin, Arbetsmiljökvalitetsansvarig

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga)

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga) Årsmöte 23/04/09 1. Mötets öppnande 2. Fråga om årsmötet blivit behörigt utlyst 3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd 4. Fastställande av dagordning 5. Val av funktionärer för årsmötets

Läs mer

Styrelsemöte protokoll

Styrelsemöte protokoll Sidan 1 Plats: F337, den 20141117 Tid: 11.51 Styrelsemöte protokoll Närvarande: Harald Börestam, Emelie Hedlund Nilsson, Alfred Tolvtin, Melinda Winninge, Jesper Dalgren, Adjungerade: ingen 1 Mötets öppnande

Läs mer

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer)

TE JN SK AL (ordförandes initialer) (sekreterares initialer) (justeringsmännens initialer) Närvarande: Tobias Edström Johannes Nilsson Jacob Samuelsson Simon Kronmar Andreas Lundqvist Elias Olson Jonathan Ohlson Christoffer Gremlin 00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan

Läs mer

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm

Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Protokoll: Sektionen för Medicinsk Teknik Styrelsemöte 7 Tisdag den 18/11 2014, 15:17 å Tolvan, Stockholm Mötet öppnas fyra minuter sent, 15:21. Detta tack vare en viss Sekreterare

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Protokoll. fört vid stormöte #12 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid stormöte #12 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid stormöte #12 som ägde rum 2016 03 09 Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson(Ordförande) Annie Riström (Sekreterare) Viktor Andersson (Informationsansvarig) Eja

Läs mer

Protokoll Årsmöte

Protokoll Årsmöte Protokoll Årsmöte 2012.05.08 Datum: 8 maj Tid: 18.00 Plats: E244, Luleå Tekniska Universitet Ärende: 1 Inledande formalia 1.1 Mötets öppnande Ordförande Linnea Bladfors öppnar mötet klockan 18.07 1.2 Upptagande

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 19 Äskning från Draglaget, lades till dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-16 Tid: 17:15 Plats: A36 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Sonja

Läs mer

Sekreterare: Johanna Schuhmeier kommer att ta bort mailalias a-ovrig ur maillistan a-styrelsen eftersom den inte används.

Sekreterare: Johanna Schuhmeier kommer att ta bort mailalias a-ovrig ur maillistan a-styrelsen eftersom den inte används. Styrelsemöte 20140221 1. OFMÖ Klockan 12:10 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Lukas Annermarken 4. Eventuella adjungeringar Tobias Lundkvist

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Geosektionen

Protokoll sektionsmöte Geosektionen Protokoll sektionsmöte Geosektionen Plats: Sal A117,. Tid: 10 mars 2016 kl. 18:30 Närvarande: 29 medlemmar. 2 icke medlemmar, se Bilaga 1. 1 Formalia 1.1. Mötets öppnande Oscar Forsberg förklarade mötet

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14

Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Kårstyrelsesammanträde 2 13/14 Protokoll Datum: Tid: Lokal: 2013-09-26 17.15 MC323 F13-2 FORMALIA ANMÄRKNING F13-2.1 Mötets öppnande Mötet öppnas klockan 17.22 F13-2.2 Avstängning av mobiltelefoner På

Läs mer

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner Ett årsmöte hålls för att stämma av vad som har hänt under det föregående året, bestämma vad som ska hända det kommande året och att välja

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS

Protokoll från styrelsemöte - FLiNS Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20130903 Tid: 12:0014:00 Plats: R22 Närvarande: Matilda Hjalte, Martina Johansson, Filippa Pyk, Elin Lager,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat.

Sektionen för Medieteknik Stockholm Klockan förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. Styrelsemöte 19 september 2018 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Klockan 17.32 förklarade Jesper Lundqvist styrelsemötet öppnat. 1.2. Mötets behöriga utlysande Kallelsen skickades

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-03-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Martin Sigvardsson Julia Lennartsson Sofia Majtorp Andreas Stagnebo Erika

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

CHALMERS STUDENTKÅRS FLIPPERSÄLLSKAP

CHALMERS STUDENTKÅRS FLIPPERSÄLLSKAP CHALMERS STUDENTKÅRS FLIPPERSÄLLSKAP DAGORDNING FÖR ÅRSMÖTE 30 NOVEMBER 2010 TID: 17:30 PLATS: FOCUS NÄRVARANDE 1 Preliminärer ORDFÖRANDE: HENRIK ENGMAN SEKRETERARE: TOBIAS SVENSSON MEDLEM: ERIC ERLANDSSON

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10, 11, 14 och 15 ändrade plats i dagordningen som sedan fastställdes i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-05-07 Tid: 17:15 Plats: S2 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara Nilsson, Benjamin

Läs mer

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12

Datateknologsektionen Chalmers studentkår Protokoll styrelsemöte 2012-09-12 Sidan 1 av 6 Kl: 12:00 Mötesnummer: 7-2012/2013 Plats: Styrelserummet Närvarande: Funktion Namn E-mail Ordförande Johan Sjöblom sjoblomj Sekreterare Caroline Strandberg carstra Kassör Sebastian Weddmark

Läs mer

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11.

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. 1. Mötets öppnande Ordförande Sarah Galien hälsade välkommen och förklarade

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

Örgryte Schackklubb. Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015. Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan

Örgryte Schackklubb. Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015. Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan Sidan 1 av 7 1 Mötets öppnande Protokoll fört vid årsmöte 19 februari 2015 Tid: 18:30 Plats: Örgryte SK:s klubblokal, Kärralundsskolan Ordförande Ari Ziegler hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat.

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum

JF EG AB JP. Sektionen för Elektronikdesign Protokoll vårmötet Datum Datum 2013-02-26 Närvarande: 50, varav 8 styrelsemedlemmar och 3 adjungerade. Se Bilaga 1. Dagordning 00001 Mötet öppnas 00010 Val av mötesordförande 00011 Val av mötessekreterare 00100 Adjungeringar 00101

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 20.05 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Isabella Ostojic, sekreterare Karin Ström, kassör Therese Haga, studienämndsordförande KTS Nina Alfredsson,

Läs mer

, kl i C305

, kl i C305 KÅRFULLMÄKTIGE 6 2014/2015 2015-04-23, kl 18.30 i C305 Föredragningslista 6-14/15, 61-70 Föredragningslista för Teknologkåren vid LTUs kårfullmäktige. Tid: 2015-04-23, kl 18.30 Ärenden: 61-70 Bilaga Föredragare

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet Samsek Pontus Neander Sekreterare Protokoll Årsmöte 14/15 PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-27 Tid: 15:15 Plats: Samvetet Närvarande Samsek Filip Åhlander Ordförande Alexandra Eriksson Vice ordförande Pontus

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 18/ Hemma hos Albin

Styrelsemötesprotokoll 18/ Hemma hos Albin Sidan 1 Styrelsemötesprotokoll 18/10 2015 Hemma hos Albin Mötets öppnande Närvarande: Matilda Vikström, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Josef Persson, Annika Paulsson Gölin, Liv-Johanna Lindberg,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10)

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll 2010-01-09 Styrelsemöte nr 11 Fastställd dagordning Protokoll 2010-01-09... 1 Styrelsemöte nr 11... 1 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande...

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer