BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS"

Transkript

1 BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

2 Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA BALINGSNÄS! Var området ligger och status på objekten hittar du på Trollskogen/Hällmarkshöjden är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs, Huddinge. Vi uppför nu den tredje etappen och här är husen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna och på så sätt möta naturens förutsättningar. Trollskogen kommer att bestå av Brf Trollskogen som inkluderar 19 friliggande villor i bostadsrättsform samt 9 friliggande villor i äganderättsform. De blir vackert belägna på höjden sydväst om Balingsnässkolan. De totalt 28 husen är certifierade för Miljöbyggnad nivå Silver vilket innebär att de kommer att uppfylla krav om effektiv energianvändning, sunda materialval, tyst inomhusmiljö, god ventilation och hög fuktsäkerhet. Dessutom kommer husen att utrustas med solcellspaneler och få möjlighet till laddare för elbil. Naturligtvis uppfyller även husen rådande tillgänglighetskrav. Husen i Balingsnäs är utrustade med stjärnnät, som ger goda förutsättningar för TV, telefoni och datauppkoppling. All trafik strålar samman i en lättåtkomlig media-central som är förberedd för morgondagens kommunikationslösningar. Som boende här kan man räkna med att få en lugnare och mer bekymmersfri vardag, i en grönskande idyll för barnen att växa upp i, och en lugn plats att åldras på.

3 NÄRA TILL ALLT Hälften av Huddinge kommun utgörs av vackra odlingslandskap, sjöar, berg och skog och en tredjedel av marken är dessutom skyddade naturreservat. Trots att man bor mitt i naturen tar det mindre än tio minuter med buss 744 till Huddinge centrum. Här återfinns allt man kan önska sig med butiker, livsmedelsaffärer, vårdcentral och bank och man kan gå eller cykla till det mesta. När längtan efter Citypulsen kommer, tar du pendeltåget från Huddinge till Stockholm på ca femton minuter. LUGNT OCH FRIDFULLT Västra Balingsnäs är ett riktigt paradis för naturälskare. Följ de vackra stigarna i Orlångens naturreservat och upptäck fornborgar och andra sevärdheter längs vägen. Sörmlandsleden ligger endast en liten bit från dina kvarter och här avnjuts naturens lugn och man är långt ifrån storstadens trafikbrus och intensiva tempo. Många som bor i området idag uppskattar att kunna plocka svamp och bär i skogarna intill, ta en joggingtur i elljusspåret och ett svalkande dopp i någon av badsjöarna i området. NÄRHET TILL SKOLOR OCH AKTIVITETER Barnfamiljer kan njuta av fördelen att skolor och förskolor ligger så nära att barnen vart efter kan promenera dit själva. En helt ny förskola står klar i Västra Balingsnäs och inom kort cykelavstånd finns flera gymnasium i Huddinge. Inom områdets kvarter finns fotbollsplan och idrottsplats, många fria utomhusaktiviteter för både vuxna och barn finner du här året runt. Huddingehallen erbjuder både badhus och gym.

4 KVADRAT PLANSHUS, 120 M² Vi presenterar stolt vår nykomling Kvadrat, ett ovanligt väldisponerat hus som vi ser fram emot att få uppföra. Arkitektritat med ljusinsläpp från alla fyra väderstreck och utgång till trädgården från samtliga av husets sidor ger en fin öppenhet och tillgänglighet. Invändig takhöjd om ca 2,5 meter på båda planen ger en fin rymd oavsett var i huset man befinner sig. Villan är planerad för moderna behov med väldisponerade ytor och noggrant utvalda detaljer.

5 PLANLÖSNING KVADRAT 120 PLANLÖSNING DM m DM DM F750 F750 F750 Skala 1:100 / m

6 INTERIÖR Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gott om arbetsytor och här finns en väl tilltagen bardisk för de enklare måltiderna. Fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn och mikro i arbetshöjd finns i högskåp, fullstor kyl och fullstor frys. I köket kommer ljusinsläppet via en glasdörr till trädgården samt två fönster längs arbetsbänk. Öppen planlösning till vardagsrum som har plats för både matsalsbord och soffhörna. Stora fönsterpartier släpper in gott om dagsljus, trädgården nås från två utgångar med altandörrar i glas. Wc/dusch med fönster, intill finns en rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan nås via trappa direkt vid entréhallen. Vår ursprungsplanlösning erbjuder tre rejäla sovrum samt ett allrum. Samtliga rum på övre planet har två fönsterpartier för att även här släppa in gott om dagsljus. För den som har behov av fler bäddplatser, kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum med fönster och plats för badkar för den som önskar.

7

8 EXTERIÖR EXTERIÖR MED HÄRLIGA NATURTOMTER Omgivningarna består av ett gammalt skärgårdslandskap och har en spännande utformning med karaktärsfulla bergssidor och mystiska trollskogar. Känslan av att bo mitt i skogen är ständigt närvarande. Villorna i Trollskogen uppförs längs en återvändsgata, passerande trafik minimeras på så sätt till endast de som bor längs gatan. Fasader gestaltas med liggande funkisträpanel som vi valt att färgsätta med jordnära nyanser för att smälta in i närmiljön, stora spröjsade fönster och dörrar med glaspartier. Varje hus har sin egen trädgård med individuellt utformade naturtomter, där vissa är mer kuperade och andra mer plana. En uteplats i form av en trädäckad altan byggs till varje hus och många av tomterna vetter mot skogsparti. Eftersom tomterna till stor del består av naturmark, blir trädgårdarna både spännande och lättskötta. På varje tomt finns dessutom plats för två bilar, varav en i carport. Förvaring av cyklar, trädgårdstillbehör och egna återvinningskärl sker smidigt i tillhörande utvändigt förråd om ca 5 kvm.

9 ETT HELT NYTT HEM Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. När du flyttat in dröjer det lång tid innan det uppstår behov att renovera eller byta ut gamla vitvaror, husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver. Dina grannar är även dom nyinflyttade, vilket gör att ni snabbt kommer in i gemenskapen i området. Våra fasta försäljningspriser hjälper dig att beräkna hushållsekonomin i lugn takt och få kontroll på din boendekostnad. I ett helt nytt hem kan du helt enkelt känna dig trygg och spendera din fria tid på sådant du tycker om att göra. ETT HÅLLBART HEM FÖR FRAMTIDEN I Trollskogen skapar vi inte bara bostäder, vi skapar hållbara hem för framtiden. Utöver sunda och miljövänliga material har också husen solcellspaneler på taket vilket kan minska hushållets elförbrukning med ca kwh/år. Väljer du att kombinera med laddare för elbil, kan du ladda din elbil direkt från dina egna solceller under sommarhalvåret.

10 ATT KÖPA BOSTADSRÄTT Nedan förklarar vi i korthet hur köpet av din bostadsrätt går till. BOKNINGS- AVTAL FÖRHANDS- AVTAL BOKNINGSAVTAL Avtalet upprättas för att Myresjöhus AB skall få en bekräftelse på att det finns intresse för bostäderna samt för att köparen ska få dokumentation över bokningen av sin bostad. I samband med att avtalet tecknas betalas en bokningsavgift om kr FÖRHANDSAVTAL Förhandsavtal tecknas mellan bostadsrättföreningen och köparen. Avtalet innebär att föreningen binder sig till att upplåta en bostad med bostadsrätt till förhandstecknaren. I samband med att du skriver på ska du betala ett förskott på insats om kr. När tillräckligt många förhandsavtal tecknats kan byggnationen påbörjas. UPPLÅTELSE- AVTAL UPPLÅTELSEAVTAL Upplåtelsen av ditt nya hem upprättas av bostadsrättsföreningen. Genom upplåtelseavtalet blir du medlem i föreningen. INREDNINGS- VAL INREDNINGSVAL Som köpare av en ny bostad kan du erbjudas möjligheten att göra en rad personliga val utöver grundstandard. Inredningsvalen görs genom ett separat tillvalsavtal med Myresjöhus AB. De flesta inredningsvalen innebär en tillkommande kostnad som betalas i samband med slutbetalningen av bostaden på inflyttningsdagen. INFLYTTNING INFLYTTNING I samband med inflyttningen betalas resterande del av bostadens pris. Byggtiden varierar beroende på storlek på projektet. Du får tillgång till din bostad så fort den står klar.

11 GARANTIER OCH FÖRSÄKRINGAR- BOSTADSRÄTT MYRESJÖHUS ANSVAR FÖR KOSTNADER AVSEENDE EVENTUELLA OSÅLDA BOSTADSRÄTTER Efter färdigställandet svarar Myresjöhus för de kostnader som rör bostadsrätter som eventuellt inte har sålts. Är de efter sex månader fortfarande osålda köper Myresjöhus bostadsrätterna ifråga och svarar därigenom, som bostadsrättsinnehavare även fortsättningsvis för lägenhetens avgifter. ENTREPRENADGARANTI Vid entreprenadens färdigställande samt vid garantibesiktning två år efter entreprenadens godkännande sker besiktning av en opartisk besiktningsman. De fel som besiktningsmannen noterar och för vilka Myresjöhus är ansvarig, åtgärdas av Myresjöhus inom en av besiktningsmannen framställd tidsperiod.

12 RUMSBESKRIVNING BRF TROLLSKOGEN Entré/hall Golv Sockel Väggar Tak Inredning Kök Golv Sockel Väggar Tak Inredning Köksluckor Vitvaror Klinker 300x300 mm. Eklamell, Boen Concerto 14 mm. mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Tät trappa med sättsteg i eklaserad klarlackad furu. Förråd under trapp med städförvaring. Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. HTH Mono Vit/KP, överskåp med takanslutning. Bänkskiva laminat med infälld diskbänk. Stänkskydd 100x300 mm. Handtagsbyglar i krom. Induktionshäll, Siemens Ugn inbyggd i högskåp, Siemens Mikrovågsugn inbyggd i högskåp, Siemens Spisfläkt utdragbar, Siemens Kyl/Sval, Siemens Frys, Siemens Diskmaskin, Siemens Vardagsrum Golv Eklamell Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Sockel Trä, vit. Väggar Gipsskiva, vitmålad. Tak Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Inredning Fönsterbänk av stenmaterial. Wc/dusch Golv Väggar Tak Inredning Klinker 150x150 mm. Kakel 200x200 mm. Gipsplank, vitmålad. Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med luckor, spegelskåp med belysning och eluttag. Golvansluten toalettstol. Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt.

13 Tvätt Golv Väggar Tak Inredning Bad Golv Väggar Tak Inredning Allrum Golv Sockel Väggar Tak Inredning Sovrum Golv Sockel Väggar Tak Inredning Klinker 150x150 mm. Målad våtrumsväv, vit. Gipsplank, vitmålad. Tvättmaskin, Siemens Torktumlare, Siemens Bänkskiva laminat, tvättho med underskåp. Klinker 150x150 mm. Kakel 200x200 mm. Gipsplank, vitmålad. Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med luckor, spegelskåp med belysning och eluttag. Golvansluten toalettstol. Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. Trappräcke och handledare i eklaserad och klarlackad furu. Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. Garderober/linneskåp HTH levereras med dörrar Dekor vit, handtagsbyglar i krom. Innerdörrar Vita släta, Dooria Polar 1000, handtag Ibiza F1 Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt.

14 TEKNISK BESKRIVNING BRF TROLLSKOGEN Grund: Ytterväggar: Innerväggar: Platta på mark med underliggande isolering. 100 mm betong, 300 mm cellplast. Förhöjd sockel på vissa hus. Regelstomme 220 mm med 250 mm isolering. Utvändig beklädnad med träpanel. Invändig beklädnad med 13 mm gipsskivor. Bärande och icke bärande väggar. Regelverk beklädda med gipsskivor. Vindsbjälklag: Fackverkets underram utgör bärning. 400 mm mineralull, armerad plastfolie, glespanel, 13 mm gipsplank. Vindslucka. Landgång på vind, bredd 240 mm. Mellanbjälklag: 22 mm spånskiva, träbjälkar, glespanel, 13 mm gipsplank. Yttertak: Plåt: Fönster: Fönsterdörr: Ytterdörr: 22 mm råspont, underlagspapp, grafitgrå plåt. Hängrännor, stuprör, vindskivelister och fönsterbleck av plastbelagd förzinkad grafitgrå plåt. Fabrikat Elit fönster. Vitmålade aluminiumbeklädda träfönster, glasade med 3-glas isolerruta. Öppningsbara samt fasta. Öppningsbara fönster är horisontellt hängda och vändbara. Spröjs, fast mittstycke enligt A-ritning. Lika fönster, med säkerhetslås. Fabrikat NorDan, entrédörr CYD838G med klart glas, groventré dörr CYD-819G med klart glas, kulör enligt separat färgsättningsschema. Låssystem ASSA 700-serien. Innerdörrar: Dörrblad typ Dooria Polar 1000, släta vitmålade med trycken i matt krom. Fönsterbrädor: Natursten Listverk: Invändiga lister och foder av trä, fabriksmålade vita. Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt.

15 Hushållsprodukter: Vita, fabrikat Siemens. Badrumsinredning: Vita, fabrikat Vedum. VVS/Ventilation: Nibe F750 med FTX ventilation. Effektivt system för värmeåtervinning med ventilationsaggregat, värmepump och varmvattenberedare. Uppvärmning med vattenburen golvvärme i entrévåning och radiatorer i övervåning. Reglerbara tilluftsventiler i ytterväggarna, mekanisk frånluft. 1 st utvändig väggvattenutkastare. Vitt sanitetsporslin, blandare fabrikat Oras. El: Tv/data/tele: Målning: Utemiljö: Komplett el-anläggning enligt gällande normer. Jordfelsbrytare. Utvändig armatur vid entrédörr och uteplats. Utvändiga eluttag vid entré och uteplats. Invändiga armaturer i wc/dusch, tvätt, bad och kök inkl. bänkbelysning. Solcellspaket NIBE PV, 12st paneler. Fiberkabel till media-central. Stjärnnätverk med uttag på entrévåning samt övervåning, omkopplingsbara till alternativt TV, data eller telefon. Färgsättning enligt separat färgsättningsschema. Utvändiga fasader och foder är grundoljade och grundmålade från fabrik och stryks på plats en gång med oljetäcklasyr. Infart, gångar och uteplats grusade. Insteg vid entré av tryckimpregnerat trä. Terrass intill hus av tryckimpregnerat trä. Tomt och gräsmatta färdigställs av Myresjöhus. Carport/förråd Grund carport: Betongplintar, avgrusad yta Grund förråd: Ytterväggar: Yttertak: Oisolerad betongplatta Regelstomme med liggande panel Grafitgrå plåt Förrådsdörr: NorDan vit CYD 801. El: Armatur i tak carport/förråd Uttag carport/förråd Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt.

16 Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande BRF TROLLSKOGEN SÄLJS I SAMARBETE MED SVENSK NYPRODUKTION MATS KARLSSON Fastighetsmäklare Tel: mats.karlsson@svensknyproduktion.se Myresjöhus i Stockholm Gustav III Boulevard Solna Tel: myresjohus.se/stockholm

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3

BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 BRF VIKAHOLMS ALLÉ 3 911 912 811 812 1012 1011 1112 1111 1512 1511 1212 1211 1312 1311 1412 1411 MODERNT BOENDE I POPULÄRA VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA BALINGSNÄS! Var området ligger och status på objekten

Läs mer

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP

SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP SKOGSIDYLL I KORTEDALA ETAPP 02 Området PILGRIMSPARKEN Pilgrimsparken är ett populärt nybyggt bostadsområde i Kortedala. Husen i första etappen sålde slut på nolltid och nu är det dags för nästa etapp

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

Brf Hagabo 2 BOFAKTA

Brf Hagabo 2 BOFAKTA Brf Hagabo 2 BOFAKTA Välkommen till Brf Hagabo 2 i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Haganäs planerar vi för 18 moderna och eleganta bostadsrätter fördelat på två plan i tre olika hus.

Läs mer

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t

v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t v ä x j ö h o v s k u l l e Bofakta d e s i g n h e l h e t t r y g g h e t p r i s v ä r t Så här går det till att köpa nytt i bostadsrättsföreningen Hållplatsen i Växjö! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet,

Läs mer

Brf Ränndalen BOFAKTA

Brf Ränndalen BOFAKTA Brf Ränndalen BOFAKTA Ovan 3D-bild vy över trädgårdssida. Välkommen till Brf Ränndalen i Växjö. Vikaholm är Växjös gröna uppstickare bland bostadsområden. I kvarteret Ränndalen planerar vi för 14 st moderna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2006-05-16 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR: 4575 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR:4575 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med underliggande

Läs mer

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart

Toltorpsgatan. Storgatan. Frölundagatan. Infart. Åbyvägen. Infart Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus

Ljusstaden. Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Brf Picknicken i Kalmar Bofakta Parhus och Kedjehus Välkommen till Brf Picknicken i Kalmar. Nu bygger vi eleganta bostadsrätter i Ljusstadens mest citynära del. Kvarteret Picknicken blir en modern oas

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Ystad porten mot Österlen

Ystad porten mot Österlen Ubåten I Edvinshem Ystad porten mot Österlen En gammal småstad som växer är precis vad Ystad är. Med sina genuina gatstensmiljöer kantade av unika korsvirkeshus och milslånga stränder så förstår man varför

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Radhus 110 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult

BOFAKTA. BRF Paradisparken Älmhult BOFAKTA BRF Paradisparken Älmhult Välkommen till BRF Paradisparken i Älmhult BRF Paradisparken i Älmhult ligger i området Paradiset som består av varierad småskalig bebyggelse. Det nya området kommer att

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015 02 12 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Backa Lycka, Nödinge NR: 4664 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på förstärkt

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-12-13 Rev. 2011-06-14 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Furulund 1-planshus NR: 4607 KORTFATTAD TEKNISK- OCH RUMSBESKRIVNING OBJEKT: Furulund 1-planshus OBJEKT NR: 4607 Grund Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Sluttningshus 152 kvm Ormhasseln 6-11 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Planlösningar Hus 3 och 4

Planlösningar Hus 3 och 4 Planlösningar Hus 3 och 4 Brf ppsala, ppsala 24,5 kvm 12,5 kvm 8,0 kvm Badrum 2 7,5 kvm 9,0 kvm Badrum 3,5 kvm 22,0 kvm Sovrum 4 lk 3,5 kvm Mitt i ppsala I den här broschyren hittar du alla planlösningar

Läs mer

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD

BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD BRF BORGEN - UNIKT OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD STADSNÄRA OCH BEKVÄMT BOENDE I KNEIPPEN SYD. Här skapas ett nytt och attraktivt område där Brf Borgen kommer att vara en del i en bebyggelse med tilltalande

Läs mer

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN

Kvibergs terrasser - Brf MAJOREN BOADSATA vibergs terrasser - Brf MAJORE IEHÅ Att köpa och äga bostadrätt... orienteringsplan... BOADSATABAD...-8 BYTEIS BESRIVI...9 ÄEHETSBESRIVIar...0- BESRIVI AV AMÄA UTRYMME... A ÖPA OCH ÄA BOADSRÄ.

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Hagabostrand i Älmhult På bästa läget i Älmhults nya bostadsområde Hagabostrand planerar vi för byggnation av 44 stycken bostadsrättslägenheter med sjöutsikt.

Läs mer

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER

KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER KV BRAGE 4, SUNDBY PARK STRÄNGNÄS NYA LÄGENHETER MED HISS OCH HÄRLIGA UTEMILJÖER NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Nyproduktion av bostadsrätter 1-4 rok med balkong, uteplats eller härliga takterrasser. I Kv. Brage

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-04 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Åkarp Lyckö Äng, 1-planshus NR: 4651. Etapp 5 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Lyckö Äng NR: 4651 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev.

2010-01-26. 08-704 90 44 www.svh.se. Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. 2010-01-26 08-704 90 44 www.svh.se Då denna broschyr är framtagen i ett tidigt skede i projektet vill vi reserva oss för ändringar och ev. tryckfel STRÄNGNÄS BÄSTA LÄGE MODERNA BOSTADSRÄTTER VID MÄLAREN

Läs mer

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart.

Bifrostgatan Toltorpsgatan E20 MÖLNDAL. Storgatan. Frölundagatan SOLÄNGEN CENTRUM FÄSSBERG. Infart. Åby Travbana. Åbyvägen. Infart. 0 2 Innehåll 5... På Stallbacken 6... Situationsplan 8... Exteriör 10... Enplanshus 16... Tvåplanshus 21... Interiör 24... Treplanshus 31... Byggnadsbeskrivning 32... Att köpa småhus 33... Våra miljötankar

Läs mer

BRF VIDABLICKEN 2015-09-25

BRF VIDABLICKEN 2015-09-25 BRF VIDABLICKEN BRF VIDABLICKEN Bleck Fastigheter, i samarbete med Borohus, uppför 8 bostadsrättslägenheter i parhus i 2-plan. Området är i en mycket positiv expansion då över 70 tomter har släppts för

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TERRASSEN 12 BOSTADSRÄTTER I SÖDERBY PARK, SALEM Välkommen till Söderby Park! I lugna och trivsamma Söderby Park, bygger Derome Mark & Bostad 12 bostadsrätter i parhusform som tillsammans

Läs mer

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen

SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON. Spelhagen SILON - VÄSTRA SKEPPSBRON Spelhagen Silon I expansiva Nyköping planerar Peab bostadsprojektet Västra Skeppbron. Ett högklassigt boende med omedelbar närhet till Nyköpings hamn och skärgård. I första etappen

Läs mer

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE

NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE NYTT HEM MED BÄSTA LÄGE MODERNT BOENDE NÄRA DET MESTA Preliminära skisser på terrassradhusen Nyproducerat hem - Terrassradhus I korsningen Blåsippsbacken/ Blåeldsvägen i Hässelby Villastad planerar vi

Läs mer

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta

BOFAKTA. 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta BOFAKTA 10 bostadsrätter i Tingshuset, Alvesta Steg för steg Så här går det till att köpa bostadsrätt 1 Ta del av informationen i försäljnings- och bofaktafoldern om bostadsrätterna. 2 Studera planlösningarna

Läs mer

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA BRF ALSIKE PARK KNIVSTA 12 19 20 21 13 14 17 18 22 23 24 15 16 11 10 9 25 26 27 28 32 31 30 29 4 5 3 6 2 7 1 8 33 34 35 36 40 39 38 37 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund

DANSKA PARKEN. Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund DANSKA PARKEN Funkisinspirerade stadshus i Lund På gröna, sköna Oscarshem i ett naturligt grönområde växer bostadsområdet Danska Parken fram. Här uppför

Läs mer

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar

Limhamns Sjöstad. Malmö. Planlösningar Limhamns Sjöstad. Malmö Planlösningar 2 4 Hur ser området ut Karta, situationsplan och förklaring 6 Hus 1 4 Hus 1 Hus 2 4 Tredje våning i hus 2 Alternativ planlösning våning 2 14 Hus 5 16 Hus 5 7 1 Hus

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Enplansvillor i Gränna Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som

Läs mer

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult

BOFAKTA. BRF Hagabostrand Älmhult BOFAKTA BRF Hagabostrand Älmhult Välkommen till BRF Minerva i Ljungby Mitt i Ljungby vid Stora Torg, ett stenkast från Ljungbys nya busstation och i direkt anslutning till Stationsparkens lummiga miljö

Läs mer

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER

Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Höviks Äng HÖVIKSNÄS, TJÖRN 16 BOSTADSRÄTTER Välkommen till Höviksnäs På den nordöstra delen av Tjörn, ett par minuters bilfärd från Tjörnbron, hittar du idylliska Höviksnäs. Ett gemytligt samhälle omgivet

Läs mer

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan

KRYDDHYLLAN nybyggnation. 1,5-planshus på Kryddhyllan KRYDDHYLLAN nybyggnation 1,5-planshus på Kryddhyllan 2 KRYDDHYLLAN NYBYGGNATION Välkommen till Kryddhyllan 64 På lugn återvändsgata ligger detta nya och fräcka 1,5-planshus om ca 150 kvm med bl a påkostat

Läs mer

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet

BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 1 BRF ONSALA HERRGÅRD Elegant boende vid havet 2 Innehåll Allmänt om projektet s3 Priser s4 Ritningar s6 Illustrationer s8 Byggnads och rumsbeskrivning s9 Tillval s12 Frågor och svar s13 Företagspresentation

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS

AMUNDÖ MARINA HOVÅS HILLS BOFAKTA OM HOVÅS HILLS På de högst belägna tomterna i hela ya Hovås byggs Hovås Hills. Två exklusiva bostadshus i mo dern och stilren tappning. Husens fasader är främst klädda i ljust tegel som ger struktur

Läs mer

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG

Planlösningar. Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 1 6 HT SG. Sovrum 1 16,0 m ². Bad/tvätt 5,5 m ². Vardagsrum 22,0 m ² SG SG Planlösningar Fredriksdalskajen, Västra Hammarby Sjöstad Trapphus 6 5,5 m ² TM TT Sovrum 6,0 m ² 22,0 m ² Sovrum 2 0,0 m ² 4,0 m ² 2,0 m ² EC HS Skansbron Fredriksdalskajen Fredriksdalsgatan Hammarby allé

Läs mer

Rumsbeskrivning. Rums- & byggnadsbeskrivning. Generellt Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom.

Rumsbeskrivning. Rums- & byggnadsbeskrivning. Generellt Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom. Rumsbeskrivning Generellt Lägenhetsdörr Innerdörrar Sockel, karm, foder Skåpsnickerier Vitvaror Typ villadörr, vit med runt fönster Dooria Addera vit, trycke i krom Fabriksmålade vita Fabr Vedum Fabr Siemens

Läs mer

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68

Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Gränna Lakeview Mällby 13:67 & 13:68 Park & Villas reserveras sig för ändringar och avvikelser till den slutliga produkten som beskrivs i detta prospekt samt myndighetsbeslut som påverkar slutlig byggnation.

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö

Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö Mysiga Skanör På Skanörs Vångar bygger vi nu åtta moderna hus i unik mysig gatuhusmiljö Hej! Mitt namn är Niklas Jacobson och jag innehar agenturen för VårgårdaHus i Skåne. Jag kommer vara med er genom

Läs mer

KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN

KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN KNÄPPLAN ETAPP 1 12 NYBYGGDA VILLOR I HJO - ETT MODERNT NATURNÄRA BOENDE FÖR FAMILJEN VILLALIV I HJO Alldeles intill Vättern ligger Hjo med sin småbåtshamn och vackra träbebyggelse. Välkommen att ta del

Läs mer

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem

Brf Förstäven 2, Västerås. Inredningsstandard för ditt nya hem Brf Förstäven 2, Västerås Inredningsstandard för ditt nya hem Innehåll Inledning............................. 3 Ditt Kök.............................. 5 Standardval, kök...................... 6 Ditt Badrum...........................

Läs mer

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn

AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn AKTIELÄGENHET I VÄSTERNÄS Nybyggd lägenhet i ett plan vid Svärtesgränd 2 E i Västernäs, Mariehamn Nybyggt parhus omfattande 2 lägenheter i Västernäs. Vardera lägenhet omfattar 4 rum och kök och har öppna

Läs mer

B R F Ä n g s h u s e n

B R F Ä n g s h u s e n BRF Ängshusen en ny sorts ekoby På östra sidan av Tjörn, i Höviksnäs, växer det just nu fram en ekoby. Den kommer att bestå av ett femtiotal lägenheter, där de första bostäderna kommer vara klara för inflyttning

Läs mer

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05

HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL. 2014-02-27, rev 2014-04-05 HSB BRF KLOCKARängen INREDNING INREDARENS VAL 2014-02-27, rev 2014-04-05 INNEHÅLL Information om Inredarens val... 3 Inredarens val Generellt... 4 Inredarens val Hall, sov- och vardagsrum... 4 Inredarens

Läs mer

LB Optimal 151 Pulpet

LB Optimal 151 Pulpet LB Optimal 151 Pulpet 2-plan BOA 151.8 m2 BYA 88.5 m2 Antal rum 6 Byggnadshöjd 6.1 m Taklutning 18 och 22 Nockhöjd 8.0 m Husdesign: Filip Behr Andersson Det här är en vidareutveckling av en av våra mest

Läs mer

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Nejlikevägen 5 Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lerum Storlek 7 rum (4 sovrum) / 180 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Det bästa med huset är det lugna, avskilda och barnvänliga läget med trevliga grannar

Läs mer

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm

, Gåshaga. Planlösning. Tomtarea: 828 Kvm , Gåshaga Välplanerad och stilren villa om 232 kvm totalyta fördelat på två plan. Ljust och härligt vardagsrum med stora fönster som släpper in mycket ljus, vackra trägolv, braskamin på båda våningsplan

Läs mer

OFAKTA INGARED RADHUS

OFAKTA INGARED RADHUS OFAKTA INGARED RADHUS Situationsplan INNEHÅLL Situationsplan och områdesbeskrivning sid. 3 Planlösningar sid. 4-6 Fasader sid. 8-9 Rumsbeskrivning sid. 10-11 Teknisk beskrivning sid. 12-13 Byggnaderna

Läs mer

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn

Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus Hamnallén Lomma Hamn Välplanerade lägenheter i ljusa och gedigna stenhus amnallén Lomma amn TT TM / dusch/ Sovrum,0 kvm all Sovrum 7,5 kvm,5 kvm Sovrum,0 kvm Välj din drömlägenhet Det är nu det roliga börjar för på de kommande

Läs mer

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval)

VILLABYN NEW ENGLAND. (Bilderna är extrautrustade med tillval) VILLABYN NEW ENGLAND - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design med ett pris som är överkomligt. Det är

Läs mer

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD

LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD HEM SOM HåLLER VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB VÄLLINGBY PARKSTAD PEAB LÄGENHETSBESKRIVNING. BRf RåcK16, VÄLLINGBY PARKSTAD MER ÄN BARA KVADRATMETER I Råck16 kommer 231 lägenheter att byggas i varierande storlekar

Läs mer

Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit.

Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit. Hamn Oasen Material och möjligheter när du flyttar hit. Bilden är en illustration och visar uteplatsen till ett av parhusen. Välkommen till HamnOasen design som får dig att sova gott Bilden är en illustration

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping

Brf Vasaportalen. - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Brf Vasaportalen - 78 moderna bostadsrätter i centrala Linköping Övre Vasastaden - Linköpings nyaste stadsdel! Linköpings nyaste stadsdel, Övre Vasastaden, är belägen i Linköpings norra del som en förlängning

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nyponvägen 52

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Nyponvägen 52 Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Lysekil Storlek 4.0 rum / 106.5 m² Område Tröten Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 6 Beskrivning Välkomna till detta trevliga,

Läs mer

Här hälsar havet dig välkommen hem...

Här hälsar havet dig välkommen hem... TANUMS BOSTÄDER BYGGER PASSIV PÅ HÄRLIDSBERGET I GREBBESTAD Här hälsar havet dig välkommen hem... HYRESRÄTTER Grebbestad är den perfekta platsen för alla som vill bo i ett levande kustsamhälle Höjden av

Läs mer

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN 211 212 213 411 412 313 312 311 116 115 114 113 112 111 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping

Livskvalité invid grönskan. Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Livskvalité invid grönskan Kooperativa hyresrätter i södra Linköping Boka din lägenhet Bostäder i Ullstämma - Närhet till grönska och service I Ullstämma söder om Linköping bygger vi åtta hyresradhus och

Läs mer

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter.

Nära alla möjligheter. Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Nära alla möjligheter Brf Vildvinet. Här hittar du planritningar och situationsplan över alla våra lägenheter. Välkommen till brf Vildvinet Situationsplan och lägenhetsnummer 3 Planlösningar 1 rok 4 Planlösningar

Läs mer

FA L K E N B E R G S K R E A PA R K. Bofakta. helhet. design

FA L K E N B E R G S K R E A PA R K. Bofakta. helhet. design S K R E A PA R K Bofakta design helhet t ryg g h e t p r i s vä r t FA L K E N B E R G Så här går det till att köpa villa i Skrea Park i Falkenberg! 1. Läs igenom försäljningsmaterialet, studera anslagna

Läs mer

HM-hus Typhus 179kvm New England stil Pris: 2097.000 inkl moms (2012-02-20)

HM-hus Typhus 179kvm New England stil Pris: 2097.000 inkl moms (2012-02-20) HM-hus Typhus 179kvm New England stil Pris: 2097.000 inkl moms (2012-02-20) I priset Hus i utgångsstandard (1.758.00kr inkl moms)ingår bl.a följande: Grund: Platta ingår med 30cm cellplast, 40cm höga

Läs mer

Drömmen om en grön idyll för familjen

Drömmen om en grön idyll för familjen BRF Skogshöjden KRONOGÅRDEN Drömmen om en grön idyll för familjen Brf Skogshöjden Emily Larsson - Göteborg Brf Skogshöjden Emily Larsson - Göteborg Mer plats för allt och alla i Älvängen Här i Älvängen

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola

Modernt boende med äldre charm. Bostadsrätter i Karl Johans skola Modernt boende med äldre charm Bostadsrätter i Karl Johans skola Fastighetsbyrån Folkparken som granne - Bostadsrätter i hjärtat av Norrköping Med Folkparken som närmaste granne och närhet till det bästa

Läs mer

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter

Backahusen. Hyresrätter i Malmö. Allt om din nya bostad! ikanobostad.se/hyresratter Backahusen Allt om din nya bostad! Hyresrätter i Malmö Kontakt: Uthyrare Anna Cederström, 010-330 44 92 Förvaltare Ulrica Altenborg, 010-330 44 81 ikanobostad.se/hyresratter Välkommen till Kirseberg 3

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

LUGNET PÅ LANDET, PULSEN FRÅN STAN. SAMSET ETAPP 4

LUGNET PÅ LANDET, PULSEN FRÅN STAN. SAMSET ETAPP 4 LUNET PÅ LANDET, PULEN FÅN TAN. AET ETAPP 4 NÄHET TL Centrum Badsjöar Flygplats Dagis och skola AET ETAPP 4 E BOENDE ED TID FÖ LIVKVALITET. Kan du tänka dig att bo nära naturen i ett härligt bekymmersfritt

Läs mer

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping

Livskvalité i Brf Mässingen. Bostadsrätter i centrala Norrköping Livskvalité i Brf Mässingen Bostadsrätter i centrala Norrköping Fastighetsbyrån Kv. Mässingen - Livskvalité i hjärtat av Norrköping! Med Motala ströms vackra promenadstråk runt knuten och Norrköpings Centralstation

Läs mer

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil

Bastasjö. www.karnhem.se. Nära till. Skapa livsrum! 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil www.karnhem.se Bastasjö 25 vackra tidlösa villor i klassisk stil Nära till Centrum, 9 km Skola, 2 km Förskola, intill Mataffär, 2 km Cykelväg, intill Mitt i naturen! Bastasjö friluftsområde med elljusspår

Läs mer

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2

Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Westerbergs gata 2 Län Halland Typ Lägenhet Kommun Halmstad Storlek 80 m2 Område Nissastrand Tillträde tidigast Gatuadress Westerbergs gata 2 Nu finns möjlighet att köpa denna fräscha och ljusa trea med

Läs mer

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Örebro Gatuadress Älgstigen 10 Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Örebro Gatuadress Kommun Degerfors Storlek 8 rum (5 sovrum) / 146 m² Område Svartå Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och trivsamt område. Huset är nyrenoverat med bl a nya ytskikt,

Läs mer

Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan

Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan Riksbyggens bostadsrättsförening Överstinnan Bofakta 16 moderna bostadsrättslägenheter på Viksäng i Västerås. 2 Riksbyggen BOFAKTA Överstinnan Riksbyggen reserverar sig för ev. tryckfel och förbehåller

Läs mer

New England-stil i Linköping. Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil.

New England-stil i Linköping. Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil. New England-stil i Linköping Ullstämma, Bronslunden. Titta närmare på våra fräscha kedje hus i bästa New England-stil. Innehållsförteckning Välkommen till Bronslunden... 5 Situationsplan... 6 Byggnadsbeskrivning...

Läs mer

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus A1 och A2 RUMSBESKRIVNING

Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7. Byggnation av 2 st parhus A1 och A2 RUMSBESKRIVNING Kvarter: Sjötungan 7 Brf: Sjötungan 7 Adress: Knäpparvägen 7 Byggnation av 2 st parhus A1 och A2 RUMSBESKRIVNING 2015-11-11 Sida 1 av 14 Innehållsförteckning ALLMÄNNA ANVISNINGAR 3 YTSKIKT 3 HUS A, KÄLLARPLAN

Läs mer

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service

Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service Ett nytt hem nära naturen, villakvarteren och all tänkbar service 1 Nya fräscha bostäder centralt i Karlskoga med trädgårdsmiljö! Etapp 1 Charmen med Fruktlunden är dess läge bland små flerbostadshus och

Läs mer

OFAKTA INGARED LÄGENHETER

OFAKTA INGARED LÄGENHETER OFAKTA INGARED LÄGENHETER Situationsplan INNEHÅLL Situationsplan och områdesbeskrivning sid. 3 Planlösningar sid. 4-14 Fasader sid. 16-17 Rumsbeskrivning sid. 18-19 Teknisk beskrivning sid. 20-21 Byggnaderna

Läs mer

BOFAKTA. BRF BROTTKÄRR HAMN, A2962 A2964 sida 1

BOFAKTA. BRF BROTTKÄRR HAMN, A2962 A2964 sida 1 BOFAKTA BRF BROTTKÄRR HAMN, A2962 A2964 sida 1 RUMSBESKRIVNING GENERELLT BRF BROTTKÄRR HAMN, A2962-A2964 YTTERDÖRRAR OCH SIDOLJUS Entrédörr i aluminium, KYM 1500x2100 (dörr + sidoljus M10x21+5x21), kulörmålad,

Läs mer

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR

Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Mandolinen TRÖINGE ÄNGAR, FALKENBERG 12 KEDJEHUS & 2 VILLOR Välkommen till Tröinge Ängar Vid foten av Tröingeberg, bland böljande ängar och hagar växer Falkenbergs nya stadsdel Tröinge Ängar vidare. I

Läs mer

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Malörtsvägen 29 Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Skövde Storlek 5 rum (3 sovrum) / 155 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Vi älskar ljusflödet i huset som gör att bostaden upplevs som väldigt luftig och

Läs mer

Bli närmaste granne med Ingemar och Anja. Hus 20

Bli närmaste granne med Ingemar och Anja. Hus 20 Bli närmaste granne med Ingemar och Anja Hus 20 Nu släpper vi 25 nyrenoverade bostadsrätter mitt emellan Ingemar- och Anjabackarna i anrika Tärnaby ett av landets absolut snösäkraste områden. Ett unikt

Läs mer