BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS"

Transkript

1 BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

2 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan skilja sig från verkligheten. VÄLKOMMEN TILL VÄSTRA BALINGSNÄS! Var området ligger och status på objekten hittar du på Brf Trollskogen är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs, Huddinge. Vi uppför nu den tredje etappen och här är husen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna och på så sätt möta naturens förutsättningar. Brf Trollskogen kommer att bestå av 28 friliggande villor i bostadsrättsform. De blir vackert belägna på höjden sydväst om Balingsnässkolan. Husen kommer att bli certifierade för Miljöbyggnad nivå Silver vilket innebär att de kommer att uppfylla krav om effektiv energianvändning, sunda materialval, tyst inomhusmiljö, god ventilation och hög fuktsäkerhet. Dessutom kommer husen att utrustas med solcellspaneler och få möjlighet till laddare för elbil. Naturligtvis uppfyller även husen rådande tillgänglighetskrav. Husen i Balingsnäs är utrustade med stjärnnät, som ger goda förutsättningar för TV, telefoni och datauppkoppling. All trafik strålar samman i en lättåtkomlig media-central som är förberedd för morgondagens kommunikationslösningar. Som boende här kan man räkna med att få en lugnare och mer bekymmersfri vardag, i en grönskande idyll för barnen att växa upp i, och en lugn plats att åldras på.

3 NÄRA TILL ALLT Hälften av Huddinge kommun utgörs av vackra odlingslandskap, sjöar, berg och skog och en tredjedel av marken är dessutom skyddade naturreservat. Trots att man bor mitt i naturen tar det mindre än tio minuter med buss 744 till Huddinge centrum. Här återfinns allt man kan önska sig med butiker, livsmedelsaffärer, vårdcentral och bank och man kan gå eller cykla till det mesta. När längtan efter Citypulsen kommer, tar du pendeltåget från Huddinge till Stockholm på ca femton minuter. LUGNT OCH FRIDFULLT Västra Balingsnäs är ett riktigt paradis för naturälskare. Följ de vackra stigarna i Orlångens naturreservat och upptäck fornborgar och andra sevärdheter längs vägen. Sörmlandsleden ligger endast en liten bit från dina kvarter och här avnjuts naturens lugn och man är långt ifrån storstadens trafikbrus och intensiva tempo. Många som bor i området idag uppskattar att kunna plocka svamp och bär i skogarna intill, ta en joggingtur i elljusspåret och ett svalkande dopp i någon av badsjöarna i området. NÄRHET TILL SKOLOR OCH AKTIVITETER Barnfamiljer kan njuta av fördelen att skolor och förskolor ligger så nära att barnen vart efter kan promenera dit själva. En helt ny förskola står klar i Västra Balingsnäs och inom kort cykelavstånd finns flera gymnasium i Huddinge. Inom områdets kvarter finns fotbollsplan och idrottsplats, många fria utomhusaktiviteter för både vuxna och barn finner du här året runt. Huddingehallen erbjuder både badhus och gym.

4 KVADRAT PLANSHUS, 120 M² Vi presenterar stolt vår nykomling Kvadrat, ett ovanligt väldisponerat hus som vi ser fram emot att få uppföra. Arkitektritat med ljusinsläpp från alla fyra väderstreck och utgång till trädgården från samtliga av husets sidor ger en fin öppenhet och tillgänglighet. Invändig takhöjd om ca 2,5 meter på båda planen ger en fin rymd oavsett var i huset man befinner sig. Villan är planerad för moderna behov med väldisponerade ytor och noggrant utvalda detaljer.

5 PLANLÖSNING KVADRAT 120 PLANLÖSNING DM F m Skala 1:100

6 INTERIÖR KVADRAT 120 Entréplanet består av sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Köket har gott om arbetsytor och här finns en väl tilltagen bardisk för de enklare måltiderna. Fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn och mikro i arbetshöjd finns i högskåp, fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin. I köket kommer ljusinsläppet via en glasdörr till trädgården samt två fönster längs arbetsbänk. Öppen planlösning till vardagsrum som har plats för både matsalsbord och soffhörna. Stora fönsterpartier släpper in gott om dagsljus, trädgården nås från två utgångar med altandörrar i glas. Wc/dusch med fönster, intill finns en rymlig tvättstuga med groventré. Övre plan nås via trappa direkt vid entréhallen. Vår ursprungsplanlösning erbjuder tre rejäla sovrum samt ett allrum. Samtliga rum på övre planet har två fönsterpartier för att även här släppa in gott om dagsljus. För den som har behov av fler bäddplatser, kan allrummet enkelt göras om till ytterligare ett sovrum. Badrum med fönster och plats för badkar för den som önskar.

7

8 SMART PLANSHUS, 150 M² Ett av våra mest omtyckta hus som ingår i Level One-serien. Med sina fem rejäla sovrum passar detta hus för både dig som ofta arbetar hemifrån och för dig med stor familj. Stora fönsterpartier med inkommande dagsljus från fyra väderstreck, och en invändig takhöjd om ca 2,5 meter på båda planen, ger en fin rymd och gör varje yta i huset till en trivsam plats att vistas på. Villan är planerad för den stora moderna familjen och kan erbjuda en egen plats för alla.

9 PLANLÖSNING PLANLÖSNING SMART m Skala 1:100 DM F750 DM F750 DM m Skala 1:100

10 INTERIÖR SMART 150 Entréplanet erbjuder sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket är stort och kan inredas med ett omfångsrikt matbord utan att kompromissa med utrymmet. Fullt utrustat med vitvaror från Siemens. Induktionshäll, ugn, mikro, fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin. Vardagsrummet får ett generöst ljus från de stora fönsterpartierna i sammanhängande ytor, utgång till trädgården via glasad altandörr. Husets största sovrum är beläget på entréplanet. Fönsterförsedd Wc/dusch med plats för badkar, intill finns en rymlig tvättstuga med stort fönster samt groventré. Trappa med öppna steg leder till övre plan, nås direkt via entréhallen. På övre plan finns fyra rejäla sovrum placerade i var sitt hörn av huset samt ett allrum med plats för soffhörna. Garderob i varje sovrum samt en klädkammare tar hand om förvaringen. Badrum med stort fönster.

11

12 EXTERIÖR EXTERIÖR MED HÄRLIGA NATURTOMTER Omgivningarna består av ett gammalt skärgårdslandskap och har en spännande utformning med karaktärsfulla bergssidor och mystiska trollskogar. Känslan av att bo mitt i skogen är ständigt närvarande. Villorna i Trollskogen uppförs längs en återvändsgata, passerande trafik minimeras på så sätt till endast de som bor längs gatan. Fasader gestaltas med liggande funkisträpanel som vi valt att färgsätta med jordnära nyanser för att smälta in i närmiljön, stora spröjsade fönster och dörrar med glaspartier. Varje hus har sin egen trädgård med individuellt utformade naturtomter, där vissa är mer kuperade och andra mer plana. En uteplats i form av en trädäckad altan byggs till varje hus och många av tomterna vetter mot skogsparti. Eftersom tomterna till stor del består av naturmark, blir trädgårdarna både spännande och lättskötta. På varje tomt finns dessutom plats för två bilar, varav en i carport. Förvaring av cyklar, trädgårdstillbehör och egna återvinningskärl sker smidigt i tillhörande utvändigt förråd om ca 5 kvm.

13 ETT HELT NYTT HEM Det finns många fördelar med att välja ett nytt hem framför ett begagnat. När du flyttat in dröjer det lång tid innan det uppstår behov att renovera eller byta ut gamla vitvaror, husen är noga genomtänkta för att hålla i många år framöver. Dina grannar är även dom nyinflyttade, vilket gör att ni snabbt kommer in i gemenskapen i området. Våra fasta försäljningspriser hjälper dig att beräkna hushållsekonomin i lugn takt och få kontroll på din boendekostnad. I ett helt nytt hem kan du helt enkelt känna dig trygg och spendera din fria tid på sådant du tycker om att göra. ETT HÅLLBART HEM FÖR FRAMTIDEN I Trollskogen skapar vi inte bara bostäder, vi skapar hållbara hem för framtiden. Utöver sunda och miljövänliga material har också husen solcellspaneler på taket vilket kan minska hushållets elförbrukning med ca kwh/år. Väljer du att kombinera med laddare för elbil, kan du ladda din elbil direkt från dina egna solceller under sommarhalvåret.

14 RUMSBESKRIVNING TROLLSKOGEN ENTRÉ/HALL WC/DUSCH Golv Klinker 300x300 mm. Golv Klinker 150x150 mm. Eklamell, Boen Concerto 14 mm. mattlack. Väggar Kakel 200x200 mm. Sockel Trä, vit. Tak Gipsplank, vitmålad. Väggar Gipsskiva, vitmålad. Inredning Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med Tak Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. luckor, spegelskåp med belysning och Inredning eluttag. Golvansluten toalettstol. Kvadrat 120: Tät trappa med sättsteg i eklaserad klarlackad furu. Förråd under trapp med städ förvaring. TVÄTT Smart 150: Öppen trappa med sättsteg i eklaserad klarlackad furu. Golv Väggar Klinker 150x150 mm. Målad våtrumsväv, vit. Tak Gipsplank, vitmålad. KÖK Inredning Bänkskiva Tvättmaskin, torktumlare båda Siemens Laminat med tvättho samt underskåp Golv Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Sockel Väggar Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. BAD Tak Inredning Köksluckor Vitvaror Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. HTH Mono Vit/KP, överskåp med takanslutning. Handtagsbyglar i krom. Bänkskiva laminat med infälld diskbänk. Stänkskydd 100x300 mm. Induktionshäll, utdragbar spisfläkt, Golv Väggar Tak Inredning Klinker 150x150 mm. Kakel 200x200 mm. Gipsplank, vitmålad. Tvättställ av vitt porslin ovan kommod med luckor, spegelskåp med belysning och eluttag. Golvansluten toalettstol. Kvadrat 120: kyl/sval, frys, diskmaskin. ugn och mikro inbyggd i högskåp. ALLRUM Smart 150: ugn under häll samt mikro i vägg- skåp. Samtliga vitvaror från Siemens. Golv Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. VARDAGSRUM Golv Sockel Väggar Eklamell Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Sockel Väggar Tak Inredning Trä, vit. Gipsskiva, vitmålad. Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. Trappräcke och handledare i eklaserad klarlackad furu. Tak Inredning Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Fönsterbänk av stenmaterial. SOVRUM Med reservation för ändringar och eventuella tryckfel. Produkter / modeller som utgår kommer att ersättas av motsvarande likvärdig produkt Golv Eklamell, Boen Concerto, 14 mm. mattlack. Sockel Trä, vit. Väggar Gipsskiva, vitmålad. Tak Gipsplank, vitmålad. Taklist vit. Inredning Fönsterbänk av stenmaterial. Garderober/ linneskåp HTH levereras med dörrar Dekor vit, handtagsbyglar i krom. Innerdörrar Vita släta, Dooria Polar 1000, handtag Ibiza F1

15 TEKNISK BESKRIVNING GRUND YTTERVÄGGAR INNERVÄGGAR VINDSBJÄLKLAG MELLANBJÄLKLAG YTTERTAK PLÅT FÖNSTER FÖNSTERDÖRR YTTERDÖRR Platta på mark med underliggande isolering.100 mm betong, 300 mm cellplast. Förhöjd sockel på vissa hus Regelstomme 220 mm med 250 mm isolering. Utvändig beklädnad med träpanel. Invändig beklädnad med 13 mm gipsskivor. Bärande och icke bärande väggar. Regelverk beklädda med gipsskivor. Fackverkets underram utgör bärning. 400 mm mineralull,armerad plastfolie, glespanel, 13 mm gipsplank. Vindslucka. Landgång på vind, bredd 240 mm. 22 mm spånskiva, träbjälkar, glespanel, 13 mm gipsplank. 22 mm råspont, underlagspapp, grafitgrå plåt. Hängrännor, stuprör, vindskivelister och fönsterbleck av plastbelagd förzinkad grafitgrå plåt. Fabrikat Elit fönster. Vitmålade aluminiumbeklädda träfönster, glasade med 3-glas isolerruta. Öppningsbara samt fasta. Öppningsbara fönster är horisontellt hängda och vändbara. Spröjs, fast mittstycke enligt A-ritning. Lika fönster, med säkerhetslås. Fabrikat NorDan, entrédörr CYD838G med klart glas, groventré dörr CYD-819G med klart glas, kulör enligt separat färgsättnings- Låssystem ASSA 700-serien. INNERDÖRRAR Dörrblad typ Dooria Polar 1000, släta vitmålade, trycken i matt krom. FÖNSTERBRÄDOR LISTVERK Natursten Invändiga lister och foder av trä, fabriksmålade vita. HUSHÅLLS- PRODUKTER BADRUMS- INREDNING VVS/ VENTILATION EL TV/DATA/TELE MÅLNING UTEMILJÖ Vita, fabrikat Siemens. Vita, fabrikat Vedum. Nibe F750 med FTX ventilation. Effektivt system för värmeåtervinning Med ventilationsaggregat, värmepump och varmvattenberedare. Uppvärmning med vatteburen golvvärme i entrévåning och radiatorer i övervåning.reglerbara tilluftsventiler i ytter-väggarna, mekanisk frånluft. 1 st utvändig väggvattenutkastare. Vitt sanitetsporslin, blandare fabrikat Oras. Komplett el-anläggning enligt gällande normer. Jordfelsbrytare. Utvändig armatur vid entrédörr och uteplats. Utvändiga eluttag vid entré och uteplats. Invändiga armaturer i wc/dusch, tvätt, bad och kök inkl. bänkbelysning. Solcellspaket NIBE PV, 12st paneler. Fiberkabel till media-central. Stjärnnätverk med uttag på entrévåning samt övervåning, omkopplingsbara till alternativt TV, data eller telefon. Färgsättning enligt separat färgsättningsschema Utvändiga fasader och foder är grundoljade och grundmålade från fabrik och stryks på plats en gång med oljetäcklasyr. Infart, gångar och uteplats grusade. Insteg vid entré av tryckimpregnerat trä. Terrass intill hus av tryckimpregnerat trä. Tomt och gräsmatta färdigställs av Myresjöhus. Carport/förråd Grund carport: Betongplintar, avgrusad yta Grund förråd: Oisolerad betongplatta Ytterväggar: Regelstomme med liggande panel Yttertak: Grafitgrå plåt Förrådsdörr: NorDan vit CYD 801. El: Armatur i tak carport/förråd. Uttag carport/förråd

16 Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande TROLLSKOGEN SÄLJS I SAMARBETE MED SVENSK NYPRODUKTION MATS KARLSSON Fastighetsmäklare Tel: mats.karlsson@svensknyproduktion.se Myresjöhus i Stockholm Gustav III Boulevard Solna Tel: myresjohus.se/stockholm

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF TROLLSKOGEN VÄSTRA BALINGSNÄS Myresjöhus AB förbehåller sig rätten till eventuella ändringar. Bilderna och illustrationerna i denna trycksak kan innehålla detaljer som ej ingår i standardutförande.

Läs mer

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN

VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄSTRA BALINGSNÄS DALGÅNGSSLINGAN VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA

BRF ALSIKE PARK KNIVSTA BRF ALSIKE PARK KNIVSTA 12 19 20 21 13 14 17 18 22 23 24 15 16 11 10 9 25 26 27 28 32 31 30 29 4 5 3 6 2 7 1 8 33 34 35 36 40 39 38 37 Illustrationerna i denna broschyr skall ses som vägledande och kan

Läs mer

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS

BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS BRF BÄRKORGEN VÄSTRA BALINGSNÄS VÄLKOMMEN TILL V. BALINGSNÄS Dalgångsslingan är ett helt nytt villakvarter i Västra Balingsnäs i Huddinge. Här är hemmen och tomterna planerade för att smälta in i omgivningarna

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 146 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 2014-12-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-plans husen 19-24 PROJEKT: Liden, Lidköping NR: 4675 BYGGNADSBESKRIVNING Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande markisolering.

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-09-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Blodhasseln 5-8 PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Hasselbacken, Skövde NR: 4662 Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-01-24 Rev 2012-04-04 Rev 2012-10-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillan 4669, 1-plan parhus NR:1-12 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Seniorvillor KV.Ritaren Vara kommun projekt 4669 Grund

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-12-21 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Friliggande 122 kvm PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Svarte Mosse Villastad NR: 4713 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 1-7 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 1-7 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-05-02 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Etapp II NR: 4642 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Stångby Väster, Lund NR: 4642 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-09-24 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Hentorp, Skövde NR: 4670 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT:Hentorp, Skövde NR: 4670 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-03-11 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park Mariestad NR: 4676 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ekudden Park - Mariestad NR: 1 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING Datum 2015-06-07 Rev 2015-06-15 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Brf Ekan 10 i Båstad NR: 4714 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Brf EKAN 10 i Båstad NR: 4714 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3

PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 PRODUKTBLAD HUS NR. 1-3 INNEHÅLL Hus 1-82 m² Hus 2-130 m² Hus 3-165 m² Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Husen på Klyvaregränd finns i tre grundutföranden beroende på storlek 80, 130 eller 165

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-07-02 rev. 2011-10-18 Ver. 4 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Trädgårdsstaden, Skövde kommun NR: 4638, Sluttningshus BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Trädgårdsstaden, Sluttningshus NR: 4638 Grund

Läs mer

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD

PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD PRODUKTBLAD MODERN SOMMARGÅRD INNEHÅLL Situationsplan Huvudbyggnad Sidobyggnad Specifikation Material Kontakt 3 4 5 6 7 7 Vår vision Sommargård med två (2) bostadshus utformas och offereras efter överenskommelse

Läs mer

Brf Malmen Gäddeholm

Brf Malmen Gäddeholm Brf Malmen äddeholm Västanfors i samarbete med Mälarvillan Möjlighet Brf Malmen äddeholm A 2850 5750 2500 5750 AVEL V NORMAL 2500 5750 AVEL H Terrass Plank Terrass Plank Terrass Plank D10 D10 D10 1940

Läs mer

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN

BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN BRF SARA LISAS VÄG LILLA KÄLLVIKEN, FALUN 211 212 213 411 412 313 312 311 116 115 114 113 112 111 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2011-03-23 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan, Lidköping NR: 4647 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Gräddkannan NR: 4647 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med erforderlig

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2013-02-19 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 142 kvm Hus 7-12 PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012-03-06 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2-planshus 152 kvm Hus 1-6 PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Flygfyren Riksten NR: 4665 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN

BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN BRF LILLA KÄLLVIKEN 1 FALUN 9 10 7 11 12 6 13 5 14 4 15 16 3 2 1 8 NATURSKÖNT BOENDE I LILLA KÄLLVIKEN Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen till Lilla

Läs mer

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2.

RADHUS ELISE HUS NR 20 och 28 FHK 2013-02-25. ODLARVÄGEN, 86 m 2 Plan. Entréfasad mot gata UTEPLATS KYLSKÅP. VARDAGSRUM 23 m 2. Entréfasad mot gata Fasad mot trädgård Gavelfasad SOVRUM 1 13 m 2 VARDAGSRUM 23 m 2 KYLSKÅP FRYSSKÅP DISKMASKIN KLV/VVS 5 m 2 WC/D Tillval: badkar eller duschväggar (90x90 cm) HÄLL + UGN STÄDSKÅP TVÄTTMASKIN

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-03-24 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: BRF TULPANEN NR: 4615 OBJEKT: Hus 2 lägenhet 11-16 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: BRF TULPANEN NR: 4615 Lgh11-16 HUVUDBYGGNAD Grund platta på mark Kantisolerad

Läs mer

Bofakta tomtblad fasadritningar

Bofakta tomtblad fasadritningar Bofakta tomtblad fasadritningar D2 D1 E1 E2 E3 A4 La B1 n A3 rbe tar ta ga tan Innehåll Situationsplan B2 B8 Bofakta Jo A1 rd br uk ar ga A2 E4 nta C1 B3 B7 Fasadritningar 34 38 or ag at nd m 39 C3 Bo

Läs mer

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934

Bygg- och Rumsbeskrivning för Rambodal Daterad 2013-05-01. Rambodal 2A. Norrköpings kommun. PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Box 1934 Rambodal 2A Norrköpings kommun PEAB Sverige AB 1(6) tfn: 011-32 52 28 Bofakta, standardutförande. Peab har valt en god standard i sitt standardutförande. Därutöver kommer Peab att erbjuda tillval enligt

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2012 04 10 Rev 2012 05 09 Rev 2012 05 28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: STADSRADHUS vid TRANSISTORGATAN JÄRNBROTT, GÖTEBORG NR: 4653 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: NR:4653 Stadsradhus vid Transistorgatan,

Läs mer

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun

- Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 1 (6) - Beskrivning av projekt Karusellen- Trädgårdsstaden Skövde kommun Karusellen Skövde 200 2016-06-23 D C 2 (6) RUMSBESKRIVNING Plan 1 Hall Trappa: Vardagsrum Klinker

Läs mer

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89

situationsplan Situationsplan 2 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43 Myggvägen Humlevägen Tomtblad Tuppstugevägen Myggvägen 83 89 faktafolder situationsplan T20 T21 T18 T19 T16 H3 Innehåll T17 Humlevägen Situationsplan 2 T15 Tuppstugevägen T13 T14 H1 Myggvägen T12 T10 M27 M25 M23 T4 M21 M19 M15 M17 Bofakta 4 61 Tuppstugevägen 4 43

Läs mer

Byggnads. Byggnads & Rumsbeskrivning. Bruket Köpingebro

Byggnads. Byggnads & Rumsbeskrivning. Bruket Köpingebro Byggnads Byggnads & Rumsbeskrivning Bruket Köpingebro BYGGNADS NADSBESKRIVNING Grund Isolerad kantförstyvad betongplatta på mark m ed 300 m m isolering (cellplast). Uppbyggnad av grund: - 100 m m armerad

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping

Design och priser. grundutförande. Brf Harvestads trädgårdar Linköping Design och priser grundutförande Brf Harvestads trädgårdar Linköping Rumsbeskrivning Brf Harvestads trädgårdar Linköping Bottenvåning Övervåning Entré Skjutpartier Ytterdörr Kök Skåp Sparksockel Stänkskydd

Läs mer

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153

BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 BESKRIVNING BJÖRKHAGA 153 DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105

TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105 TEKNISK BESKRIVNING Brf Skogsparken 5 i Haninge, H105 MARK Kallförråd med storlek ca 6 m2 ingår med placering i närheten av bostaden, kallförråd till bostad 26 och 29 är placerade vid parkeringsanläggning

Läs mer

Teknisk beskrivning Nordiska Teknikhus

Teknisk beskrivning Nordiska Teknikhus Teknisk beskrivning Nordiska Teknikhus Mark Normalschakt Makadam/Bergkross 300 ton. Servisledning till huskropp. Drän och dagvattens ledningar runt huskropp. Grovplanering med befintliga massor. Finplanering

Läs mer

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Hotellviken. Byggnads- & rumsbeskrivning BRF Hotellviken Byggnads- & rumsbeskrivning Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Yttervägg med fasadbeklädnad av träpanel. Träpanel

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-03-17 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby backe Hus 8-14 NR: 4677 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ängby Hus 8-14 NR: 4677 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

LågenergiHus STANDARD OCH UTRUSTNING. Hus 2, 4-5, 7-8. Harvestad, Brandliljegatan

LågenergiHus STANDARD OCH UTRUSTNING. Hus 2, 4-5, 7-8. Harvestad, Brandliljegatan Generellt ute och innemiljö Fasad: Plåt: Entrédörrar: Liggande träpanel, 170 mm. Grundmålad och ytterligare en strykning i fabrik. (Panelen är ej färdigmålad, sista strykningen görs på plats av kund, ingår

Läs mer

Leveransdeklaration 2-planshus

Leveransdeklaration 2-planshus DD HUS/ARKAPE Standardkatalog DD HUS Leveransdeklaration 2-planshus 12 1 Standardkatalog DD HUS Mark, grund och hus Mark Betongplattor körbara vid entréer. Gräsytor sådd vid nyanläggning. Befintlig mark

Läs mer

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO

BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO BRF TÄPPAN I KUMLABY KUMLA, ÖREBRO 120 119 118 117 116 115 114 113 112 111 PRISVÄRT OCH BEKVÄMT BOENDE Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Kumlaby är ett trivsamt

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-11-20 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning JÄRVA KULLE, JÄRVASTADEN, SUNDBYBERG sid 2 (6) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset.

Vatten, spillvatten, takavvattning, el och kanalisation till fiberoptik ingår. Dränering, väggrus vid infart och fram till huset. 1 Beskrivning Rumsfördelning: 4 rum och kök med tvättstuga Boyta: ca 126 m² Grundpris med carport utan tillval: 2 990 000 kr Tomt och anslutningar Fastighetsbeteckning: Stavsjö 2:159, 2:160 Tomtstorlek:

Läs mer

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011.

BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA. peabbostad.se. OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. BOFAKTA. SOLHÖJDEN, PASSIVHUS TUMBA OMFATTNING 3 st passivhus. ADRESS Planetbacken. INFLYTTNING Från 2011. FÖRSÄLJNING HusmanHagberg, tel 08-530 388 80. peabbostad.se PEAB BYGGER PASSIVHUS PÅ SOLHÖJDEN

Läs mer

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal

Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda Ljungsbro. Unikt läge vid Göta kanal Slussvaktaren Åhlin & Ekeroth bygger 16 vackra parhus i Heda jungsbro Unikt läge vid öta kanal Vardagsrummets yttre del har extra takhöjd på ca fem meter och med generösa fönsterytor över två plan. Vardagsrummet

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2015-09-07 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Ormbacka 2-planshus 142 kvm NR: 4707 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning 2013-08-14 Kortfattad teknisk beskrivning trädgårdsstaden i vallentuna etapp 5, kedjehus nr 42-55 sid 2 av 5 Mark e även särskild markplaneringsplan. Ytor på tomtmark enligt bofaktablad. Utrustning på

Läs mer

Skuggspelet 6. Beskrivning. innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el. omslag 2011-01-20 1 av 8

Skuggspelet 6. Beskrivning. innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el. omslag 2011-01-20 1 av 8 Skuggspelet 6 Beskrivning innehåll: mark byggnad interiör rumsbeskrivning kök vitvaror vvs och el omslag 2011-01-20 1 av 8 mark Entresida Betongplattor körbara Uteplats Altan av tryckimpregnerat trä. Runt

Läs mer

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING

RUMS OCH TEKNISK BESKRIVNING GENERELLT (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Ekparkett Släta målade vita Målat vitt Fabriksmålade vita Fabriksmålade vita Tät vitlackerad

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

KALMAR. Kv Vimpelmästaren

KALMAR. Kv Vimpelmästaren KALMAR Kv Vimpelmästaren 2 KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN KALMAR / KV VIMPELMÄSTAREN 3 Fakta Antal hus 9 st BoA ca 130 m 2 Våningar 2 obos.se/vimpelmastaren KV VIMPELMÄSTAREN Bo enskilt men inte avskilt I

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2014-02-28 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Glasberga etapp 2 NR: 4680 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med 300 mm underliggande

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, VILLOR sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, allrum/kontor/sovrum,

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2010-12-13 Rev 2011-03-22 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Vasatorps trädgård. NR: 4634 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Vasatorp radhus/parhus NR: 4634 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta

Läs mer

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N

Kvarteret Ingo. Kv Ingo. Parhus för fritidsboende. www.mossholmen.se. 16 fritidsbostäder i 8 parhus av två hustyper. 1 N arhus för fritidsboende fritidsbostäder i parhus av två hustyper. 0 Reserverade hus är rödmarkerade. SID () , A 0 arhus för fritidsboende Hustyp A (r ) Träpanel Skivmaterial, vitt låt, grå Fasader i skala

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

BESKRIVNING VILLA BRO

BESKRIVNING VILLA BRO BESKRIVNING VILLA BRO DESIGN OCH KVALITET ÄR LEDORD FÖR WILLA NORDIC. DÄRFÖR ÄR DET SJÄLV- KLART ATT MATERIALEN I VÅRA HUS ÄR VALDA MED OMSORG. DETTA KRYDDAR VI MED FUNKTIONELLA LÖSNINGAR FÖR ATT SKAPA

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus.

Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. BRF BRÄNNINGE HABO VÄLKOMMEN TILL BRÄNNINGE, HABO Välkommen till Bränninge i Habo, här bygger Myresjöhus 16 bostadsrätter i 8 parhus. I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger

Läs mer

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning

BRF Ullna allé. Byggnads- & rumsbeskrivning. www.brfullnaalle.se. BRF Ullna allé Byggnads- & rumsbeskrivning www.brfullnaalle.se Byggnadsbeskrivning Grundläggning Platta på mark med 300 mm underliggande cellplastisolering. Ytterväggar Ytterväggar har uppbyggnad enligt följande, räknat från utsida till insida:

Läs mer

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen 2 brf Klätterhusen 2 Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

LEDET ETAPP 2 ONSALA

LEDET ETAPP 2 ONSALA LEDET ETAPP 2 ONSALA 25 26 24 23 22 ÖVERSIKT Var området ligger och status på husen hittar du på www.onsalaledet.se 27 28 29 21 VÄLKOMMEN TILL LEDET, ONSALA Natursköna Ledet ligger attraktivt med närhet

Läs mer

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär.

brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. brf Klätterhusen brf Klätterhusen Flexibla och välplanerade kvadrat med känsla, kvalitet och karaktär. Brf Klätterhusen Beläget i Klågerup med trivsel, grönska och ro. Först och främst en eloge till arkitekten.

Läs mer

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113

Alingsås. Brf Hasseln, Sörhaga. Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 Nya bostäder vid Säveån i Sörhaga RÄTT TILL ÄNDRINGAR FÖRBEHÅLLES, ANGIVNA YTOR ÄR PRELIMINÄRA 120113 fasadskiss, hustyp A Här erbjuds lägenheter med exklusivt läge vid Sävån. Närhet till bad och sandstrand

Läs mer

Hustyper och Ridanläggning

Hustyper och Ridanläggning Hustyper och Ridanläggning BYGGENTREPRENÖR MÄKLARE ARKITEKT Tel 0322-661236 - Mobil 0707-661240 Tel 0512-797277 - Mobil 0706-644538 Tel. 031-743 84 80, 0322-63 76 00 www.rydlersbygg.se www.lansfast.se

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-05-26 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, STOCKHOLMS KOMMUN ETAPP 2, KEDJEHUS sid 2(8) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, allrum/matplats, vardagsrum/matplats, hall,

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-02-24 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING JÄRVA KULLE, NORRA DELEN, SUNDBYBERG sid 2 (7) MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Kallförråd enligt bofaktablad

Läs mer

Med sikte på ett bra boende

Med sikte på ett bra boende Vi erbjuder 7 byggklara tomter i Velanda, Trollhättans kommun. Med sikte på ett bra boende I Kvarteret Blacken i Velanda 8 kilometer från Trollhättan erbjuder vi nu 7 byggklara tomter. Tomtstorlekarna

Läs mer

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12

Rumsbeskrivning. Datum: 2015-01-12 Revideringsdatum: 2015-02-12 , Rumsbeskrivning : Revideringsdatum: 2015-02-12 Rumsbeskrivning brf. Lindhagen, Sida 1 av 12 Generell byggbeskrivning Grund: Ytterväggar: Yttertak: Fönster, fönsterdörrar Ytterdörr: Utvändig plåt: Innerväggar:

Läs mer

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK

BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK BRF GULDHOLMEN RYDEBÄCK HELSINGBORG 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 MALMÖ Källa: openstreetmap.org VÄLKOMMEN TILL RYDEBÄCK! Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Välkommen

Läs mer

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt

Långetjärns höjd, Etapp 3. 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd, Etapp 3 21 villor i Mölnlycke med storslagen utsikt Långetjärns höjd naturnära med storslagen utsikt Med storslagen utsikt på Långetjärns höjd i Mölnlycke uppför vi totalt 43 fristående

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning sid 1 av 6 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning EDS ALLÉ, UPPLANDS VÄSBY ALLMÄNT sid 2 av 6 MARK UTRUSTNING PÅ TOMTMARK Se även bofaktablad för respektive tomt Ytor på tomtmark enligt bofaktablad

Läs mer

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Green Village Radhus 2014-12-15 Bygghandling Sida 1 av 7 Miljöbyggnad GULD MiljöByggnad är ett certifieringssystem som bedömer kvalitén på en byggnad gällande energi,

Läs mer

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II

BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II BRF VIKAHOLMS ALLÉ ETAPP II NYTT BOENDE I VIKAHOLM Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/projekt Myresjöhus bygger den andra etappen av Brf Vikaholms Allé med 20 bostadsrätter

Läs mer

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27

2012-02. Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 Bofakta, 1-plans villa Tomtsätra 2:25 och 2:27 DD HUS/ARKAPE Bofakta Kv Tomtsätra 2:25, 2:27, Nykvarn Välkommen till Södra Skogen lugnets, ljusets och livskvalitetens hemvist. Det idylliska villa- och

Läs mer

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr:

Alsike - Dalbogatan 1l. Telefon: Org.nr: Alsike - Dalbogatan 1l 1 (8) Snabbfakta Pris 3 790 000 kr, eller bud Boarea 138 m² + biarea 6 m² (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen) Tomtarea 190 m², friköpt. Antal rum 5 varav 3-4 sovrum Byggår

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning

OLYMPEN. RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning OLYMPEN RUMSBESKRIVNING teknisk beskrivning RUMSBESKRIVNING PARHUS RUMSBESKRIVNING PARHUS allmänt KAPPRUM/HALL VARDAGSRUM INNERDÖRRAR Vita, Diplomat FÖNSTERBRÄDOR Entréplan: Slipad ölandssten Övre plan:

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 15 FASTIGHETEN Vattenkannan ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 19 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1502. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING AB

Läs mer

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Teknisk beskrivning och rumsbeskrivning Green Village Radhus 2015-07-02 Bygghandling Sida 1 av 7 Miljöbyggnad GULD MiljöByggnad är ett certifieringssystem som bedömer kvalitén på en byggnad gällande energi,

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING

KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING 2016-04-18 KORTFATTAD TEKNISK BESKRIVNING OCH RUMSBESKRIVNING KOLORISTEN, LILLA SKÖNDAL, ETAPP 2, RADHUS sid 2 (9) ALLMÄNT HUSEN Entré, kök, matplats/allrum, vardagsrum/matplats, förråd, wc/dusch, klädvård

Läs mer

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden.

Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning är

Läs mer

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING

BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING 2006-05-16 BYGGNADS- OCH RUMSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR: 4575 BYGGNADSBESKRIVNING PROJEKT: Kvarnskogen, Hustyp G NR:4575 Grund platta på mark Kantisolerad betongplatta på mark med underliggande

Läs mer

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering

Villan. Ett energismart alternativ. Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Villan Ett energismart alternativ Sandwichkonstuktion med SPU-isolering Målgrupp Vår målgrupp med huset är den moderna människan som uppskattar sin fritid och vill ha ett energieffektivt hus som är framtids

Läs mer

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY

BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY BRF HÄGERNEHOLM PARK 1 ETAPP 1 TÄBY Illustration av framtida Brf Hägerneholm, avvikelser kan förekomma. FAMILJEVÄNLIGT OCH NATURNÄRA Var området ligger och status på objekten hittar du på www.myresjohus.se/hagerneholm

Läs mer

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018

RUMSBESKRIVNING Bålsta, Brf Krägga Allé 2-plans parhus 11 september 2018 Generellt Väggar (ej våtrum) Innertak list och dörrfoder Fönster- och dörrsmygar Trappa Innerdörrar Fönsterbänkar Garderober Kök Inredning Diskbänk Bänkskiva Stänkskydd Lucka Handtag Vitvaror Ekparkett

Läs mer

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni.

NYA BJÖRKHAGA. Österåkers kommun, med Åkersberga som centralort, är kommunen där vacker roslagsnatur möter skärgård i skön harmoni. NYA BJÖRKHAGA Nu erbjuder Willa Nordic dig möjligheten att bo i ett modernt, nybyggt hus, nära vacker natur, svampskogar, ängar och stora rekreationsområden. Husens moderna formspråk, materialval och färgsättning

Läs mer

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta

Björkviken. Brf Björkviken Bofakta Brf Björkviken Bofakta Välkommen till Brf Björkviken i Borgholm Med bästa läge mitt emellan Borgholm och Köpingsvik ligger Björkviken med havet som närmsta granne. Området ligger mitt i det öländska lugnet

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer