Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening"

Transkript

1 Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: , kl Plats: Blå rummet, EC Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga närvarande: Mira Singer, TM08 Kristin Skjutar, TM08 Patrik Torstensson, TM08 Isabel Carlebom, TM08 Karin Bertelman, TM08 Mathilda Lundin, TM08 Sammanfattning (sammanfattad den 8/3) Christer och Isabel representerar studenterna på TMC-mötet den 5/3. Alumniträffen i Stockholm bestäms till den torsdagen den 23 april. Mira kontaktar Scania angående partnerskap och eventuella dagsevent 23/4. Mathilda kontaktar P&G angående partnerskap och eventuella dagsevent 23/4. Patrik kontaktar Carl-Henric angående inspirationsträffen för blivande TM-studenter. Preliminärt datum bestäms till 16/3. (I efterhand reviderat preliminärdatum till den 17/3) Patrik undersöker intresse inom utskottet för att skriva en artikel om TM till diverse studenttidningar. Patrik undersöker möjligheterna för ett paketpris på luvtröja och piké/t-shirt. Kristin och IT-utskottet ordnar mail-adresser för styrelseposterna. Christer och Isabel arbetar fram ett förslag på utformning av företagsregistret. Gemensam förfest med efterföljande utgång planeras till den 21 mars. Mathilda undersöker möjligheterna att lösa inträde på nation/nattklubb i förskott. Avkastningskrav för TMA beslutas till 15,5% på faktisk inkomst, vilket innebär :-. Klassmöte för TM08 den 11/3 för att diskutera överbliven inkomst från TMA. (I efterhand bokad tid: 8.15 i EC309)

2 Dagordning 1 OFMÖ 2 Val av justerare 3 Godkännande av föredragningslistan 4 Genomgång av föregående protokoll 5 Information från ordförande 6 Information från Alumni 7 Information från TMM 8 Information från TM-Utbildning 9 Information från TM-IT 10 Information från TM-Social 11 Information från TMA 12 Information från TM-dagen 13 Information från Ekonomiansvarig 14 Övriga frågor 15 Tidpunkt för nästa möte 16 OFMA

3 1 OFMÖ Ordförande förklarar mötet öppnat. 2 Val av justerare Mathilda Lundin och Isabel Carlebom väljs till justerare. 3 Godkännande av föredragningslistan Föredragningslistan godkännes. 4 Genomgång av föregående protokoll Protokollet från föregående möte godkännes. 5 Information från ordförande Christer: Möjligheter till utdelning av visitkort samt dess utformande fortsätts diskuteras med Katharina Köhler. TM:s programstyrelse, TMC har möte torsdagen den 5/3 kl Christer Gerdin representerar teknologerna och Isabel Carlebom representerar ekonomerna. 6 Information från Alumni Mira: Förslag till datum för alumniträffen i Stockholm är torsdagen den 23 april. Förhoppningen är att kunna kombinera detta med ett dagsevent på Scania. I detta fall skulle möjligtvis Scania kunna bekosta busstransport till och från Södertälje. Skulle inte Scania vara intresserade kommer troligtvis studenterna själva behöva bekosta transporten. Kristin: Samuel har kontakt med Pricewaterhouse Coopers och har börjat diskutera möjligheterna till ett partnerskap med TM. Mathilda: Har en bra kontakt på P&G. Dessa skulle möjligtvis vara intresserade av ett partnerskap alternativt ett dagsevent vilket skulle kunna möjliggöra transport upp till Stockholm i samband med alumniträffen.

4 Beslut: Datum för alumnievent i Stockholm bestäms till den 23/4. Mathilda kontaktar P&G angående partnerskap. Mira kontaktar Scania angående partnerskap och vid intresse även om dagsevent den 23/4. 7 Information från TMM Patrik: Under eee-dagarna samlades kontaktuppgifter in till HRansvariga på flertalet företag. Planen är att sammanställa en kort information om TM vilken sedan skickas ut till företagen för att öka medvetenheten och kunskapen om vår utbildning. En inspirations- och informell informationsträff med korvgrillning är planerad för ekonomistudenter på EC. Planen är att informera studenterna om träffen under en föreläsning på Strategi och Styrsystem då det specifikt är dessa vi riktar oss mot. Förslag på 2 mars alternativt 9 mars. Mathilda: Det bör uppmuntras till att så många av TM08 som möjligt deltar. Christer: Den 25 alternativt 26 mars kommer ett informationsmöte från ledningen att hållas inför sista ansökningsdagen den 15 april. Troligtvis kommer det bli ett lunchmöte på EC. Ett förslag är att anordna inspirationsträffen den 16 mars istället för att ha det mer i anknytning till ledningens information. Patrik: Tillfällen som dessa informationsträffar är lämpliga att uppmärksamma våra partnerföretag på. Detta både lockar studenter till utbildningen och uppskattas av partnerföretagen. Förslag på att skaffa roll-ups från våra partnerföretag till att använda vid denna typ av event. Christer: Förslag att försöka få med ett reportage om TM i de olika studenttidningarna som finns, tex Studentliv, Lundagård etc.

5 Det är troligtvis lättare att få med artikeln om vi själva skriver den så att den levereras färdig till redaktionerna. Patrik: Det är lämpligt att skriva en sådan typ av artikel i samband med eventet i Stockholm för kunna ge tydliga exempel på vad vi i TMS organiserar och jobbar med. Christer: Det är snart tid att skaffa nya TM-tröjor. Förslag på att ha även ha piké eller vanliga t-shirts med TM-tryck till att kunna användas vid finare tillfällen och vid varmare årstider. Patrik: Har fått kontaktuppgifterna till tröjtryckeriet. Frågan är vilka typer av företag vi vill ska sponsra tröjorna. Mathilda: Det spelar ingen roll vilka företag som sponsrar så länge det inte utgör en konflikt med några utav våra partnerföretag. Kristin: Möjligtvis bör partnerföretagen erbjudas plats för sin logga på tröjorna utan kostnad. Patrik: Det är viktigt att tröjorna inte ser för plottriga och översponsrade ut. Beslut: Patrik pratar med Carl-Henric om var det är lämpligt att stå på inspirationsträffen och vilka regler som gäller för EC. Preliminärt datum för träffen sätts till den 16 mars. Patrik undersöker vem inom TMM-utskottet som kan ta på sig att göra ett utkast till en artikel om TM och undersöker möjligheterna att få ett paketpris på luvtröja och piké/t-shirt. 8 Information från TM-Utbildning Information från TMU behandlades under föregående punkt.

6 9 Information från TM-IT Kristin: Fredrik Hedberg har löst problemet med halva mail som skickas från tmonline. Förslag finns på att ta bort formateringen från mailfunktionen på hemsidan. Formateringen gör nämligen funktionen mer avancerad, vilket oftare ger upphov till problem. Isabel: Är det möjligt att ha formateringen kvar utan större problem fyller den en bra funktion. Kristin: Har undersökt möjligheten att ha specifika TMmailadresser: exempelvis Detta är möjligt men skulle då endast fungera som ett alias och inte ett mailkonto. Adressen skulle var kopplat till ens vanliga inbox. Det uppstår ofta problem vid utskick till företag från tmonline eftersom utskicket kommer från en annan server än det servernamn som angetts. Detta gör att mailen ofta fastnar i företagens brandvägg. Christer: Förslag att ha specifika styrels adresser, exempelvis en adress till varje styrelsepost. Ex: ordforande@tmonline.se Kristin: På hemsidan finns tillgång till ca tio stycken mailadresser. Används dessa som styrels er skulle de lätt kunna ärvas vidare då styrelseledamöter byts ut. Gällande företagsregistret anser sig inte utskottet ha tid att bygga upp ett helt nytt system. Styrelsen bör istället sätta ihop ett förslag på hur databasen bör se ut, vilka rubriker etc som bör finnas och sedan hyra in någon externt för att implementera förslaget. Kalendarium är ordnat, förslag att på hemsidans förstasida ha en lista med vad som har hänt, dvs ett mer synligt nyhetsflöde, samt en lista på vad som snarast kommer att hända, kopplad till kalendariet.

7 Mathilda: Förslag att lägga upp kommande styrelsemöten i kalendariet för att visa på att vi är aktiva både mot övriga studenter samt mot företag. Kristin: Hemsidan är uppbyggd av Daniel Estephan i TM06 som själv programmerat alla funktioner. Det vore lämpligt att ha sidan kodad i ett mer standardiserat språk. Exempelvis ha en Opensourcekod där alla funktioner redan är färdigprogrammerade föra att sedan bara organisera efter önskemål. Christer: Det finns en gemensam standard för alla universitetssidor som hemsidan skulle kunna byggas upp kring. Beslut: Kristin och IT-utskottet ordnar styrelseadresser. Formateringen i mailfunktionen behålls om det inte skapar för stora problem. Christer och Isabel arbetar fram ett förslag om hur företagsregistret bör se ut. 10 Information från TM-Social Mathilda: Förslag på gemensam förfest med efterföljande utgång den 21 mars, alternativt sittning på Sydskånska den 14 mars för TM07 och TM08. Den 21 mars har TM08 ToL under dagen vilket borde göra att många har möjlighet att närvara även under kvällen. Den 20 maj hålls det första nollningseventet för de nyantagna TM11. Förslag på schema: Samling för gemensam frukost och introduktion till en kortare pay it formward-liknande aktivitet. Förslag på att anordna soppkök för hemlösa och missbrukare på stortorget alternativt Mårtenstorget. I detta fall skulle tillstånd och sponsring m.m. vara ordnat i förväg. Under eftermiddagen presenterar några studenter från TM07 sina exjobb och dagen avslutas med middag på IKDC med kort information från ledningen. Förslag på att under middagen presentera TMS på ett mer lättsamt och opretentiöst vis.

8 För de som är intresserade fortsätter sedan kvällen på Avenue, Vgs eller Krischan. Ledningen sponsrar med ca :- till mat under dagen och kvällen. Christer: Finns det möjlighet att trycka upp tröjor till de nyantagna redan till den 20 maj? Mathilda: Den 29 maj hålls den årliga brännbollsturneringen. TM11 uppmuntras till gemensam fördrink innan alternativt ges dem en uppgift eller ett uppdrag att lösa inför kvällen. Beslut: Gemensam förfest med utgång planeras till den 21 mars. Mathilda undersöker möjligheten att lösa inträde på nattklubb/nation i förväg. 11 Information från TMA Förslag på klassmöte för TM08 den 11/3 kl 13-14, för att diskutera hur överskottet på intäkterna från TMA bör disponeras. I år beräknas intäkterna från TMA bli :- varav kostnader för mentorskapsprogrammet kommer att uppgå till ca :-. Avkastningskravet, dvs arvodet till styrelsen, uppgick förra året till :- vilket är 15,5% på maximal intäkt. Christer: Beslut bör tas huruvida avkastningskravet ska vara 15,5% på maximal inkomst alternativt på faktisk inkomst. TM-dagens avkastningskrav baserades på faktiskt inkomst, TMA använder dock TM:s namn i marknadsföringssammanhang lika mycket oavsett inkomster. Beslut: Avkastningskrav för TMA beslutas till 15,5% på faktisk inkomst, vilket innebär :-. Detta ger :- för TM08 att fritt disponera. Isabel undersöker möjligheten att hålla klassmötet för TM08 i EC309, där anslutande lektion ska hållas.

9 12 Information från TM-dagen Ingen information. 13 Information från Ekonomiansvarig Ingen information. 14 Övriga frågor Inga övriga frågor 15 Tidpunkt för nästa möte Christer återkommer med tid och plats. Mötet beräknat till om ca två veckor. 16 OFMA Ordförande förklarar mötet avslutat. Sekreterare Ordförande Karin Andersson Christer Gerdin Justerat Mathilda Lundin Isabel Carlebom

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-03-23, kl. 16.30 Plats: Blå rummet, EC Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-09-01, kl. 16.30 Plats: Blå Rummet, EC. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-05-21, kl. 10.45 Plats: Studentlyckan, Christers lägenhet. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-03-10, kl. 16.30 Plats: Blå rummet, EC Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-09-15, kl. 13.15 Plats: Blå Rummet, EC. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-10-07, kl. 17.00 Plats: Studentgården, Skanör Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-04-28, kl. 15.45 Plats: Blå rummet, EC Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-02-10, kl. 17.35 Plats: Skanörsgården Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-01-19, kl. 18.00 Plats: Saltholm, Studiecentrum LTH. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2009-11-09, kl. 08.15 Plats: Blå Rummet, EC. Ordförande: Christer Gerdin, TM08 Sekreterare: Karin Andersson, TM08 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-03-31, kl. 15.00 Plats: Blå Rummet, EC Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-09-27 Plats: Skanörsgården, Skanör Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-05-28, kl. 14.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-05-28, kl. 15.00 Plats: Blå Rummet, EC Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-10-17 Plats: Studiecentrum, Saltholm Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-12-04, kl. 15.00 Plats: Blårummet, EC Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-03, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-01-30 Plats: EC, grupprum informatik 2-055 Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-04-26, kl. 17.00 Plats: IKDC, Lund Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-11-24, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-10-19, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-05-05, kl. 10.00 Plats: Blå Rummet, EC Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-03-16, kl. 17.00 Plats: IKDC, Lund Ordförande: Björn Ohlsson, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-09-08, kl. 16.00 Plats: Blå Rummet, EC Ordförande: arlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-03-15, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist, TM13 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-01-31, kl. 15.30 Plats: Saltholmen, Studiecentrum Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-08-30, kl. 12.00 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist, TM13 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-04-29, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2006-10-09 Plats: Studiecentrum Ordförande: Erik Wendel TM05 Sekreterare: Anna Hansson TM05 Jenny A Andersson TM06 Jenny

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-04-05, kl. 17.00 Plats: IKDC, Lund Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-05-12, kl. 10.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

TECHNOLOGY MANAGEMENT

TECHNOLOGY MANAGEMENT TECHNOLOGY MANAGEMENT STUDENTERNAS FÖRSTA ORDINARIE STÄMMA 2010 TORSDAGEN DEN 28 JANUARI Plats: Pepparholm, Studiecentrum, Lund öö öö öö ö åäöä å ä öå öå ä ä ä å ö ö ö ä Öå öö ö Procedurregler 1. Yttranderätt

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-05-08 kl. 17.00 Plats: Ordförande: Sekreterare: Övriga närvarande: E-huset Astrid Sjögren, TM13 Elin Lindqvist, TM13

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-05-30 kl. 15.30 Plats: Ordförande: Sekreterare: Övriga närvarande: IKDC Astrid Sjögren, TM13 Elin Lindqvist, TM13

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-02-23, kl. 16.00 Plats: Sal 137, EC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-11-30, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-10-11, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Postbeskrivning för Technology Management Studenternas styrelseposter

Postbeskrivning för Technology Management Studenternas styrelseposter Postbeskrivning för Technology Management Studenternas styrelseposter Detta dokument är avsett att vara en guide och en beskrivning av hur tidigare styrelser har arbetat. Det är inte ett regelverk och

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2013-10-30, kl. 08.00 Plats: E-huset, LTH Ordförande: Elin Wennerström, TM14 Sekreterare: Sara Melin, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2014-01- 22, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Elin Wennerström, TM14 Sekreterare: Julia Skäremo, TM15 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-01-24, kl. 18.30 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-11-27, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist, TM13 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-11-05, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist, TM13 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-02-26, kl. 15.30 Plats: Saltholmen, Studiecentrum Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum (Flyttat från ) Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid styrelsemöte #13 som ägde rum 2016 03 29 (Flyttat från 16 03 22) Närvarande: Roller: Underskrifter: Styrelsen: Rasmus Johansson (Ordförande) Malin Zedigh (Vice Ordförande) Annie Riström

Läs mer

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 14/14 Torsdagen 30/10 2014 12:15-13:00 1B 237 Hus 1, Karlstads Universitet IDIOT intresseföreningen för design, innovation och teknik vid Karlstads universitet

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95

Företagspaket. Umeå 27/1-30/1. Tema: mentorskap. Kontaktpersoner. Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Företagspaket datatjej 2005 Umeå 27/1-30/1 Tema: mentorskap Kontaktpersoner Projektledare: Stina Ingvarsson 070-381 15 87 Annelie Dammander 070-241 42 95 Hemsida: Mailadress: www.cs.umu.se/ datatjej datatjej@cs.umu.se

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-09-15, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-05-04 Plats: Stockholm Närvarande: 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea 2. Val av mötessekreterare:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 05 25 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark

Läs mer

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014

Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 Juridiska föreningens styrelsemöte tisdagen den 23 september 2014 1 Mötets öppnande Mötet öppnades av ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo. 2 Närvaro Ordförande Fredrik Ferrand Drake del Castillo,

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-11-28 Tid 12:10 Plats Beslutande BIIF-rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Gabriel

Läs mer

Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser:

Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser: LATHUND FONDSÖKNINGAR 2014/2015 Sida 1 av 8 Dokumentet är en enkel guide till hur du löser följande händelser: Reglemente för fondsökningar o o o Sektionsfonden Projektfond Föreläsningsfond Hur bör en

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-02 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Maja Wilhelmsson Jonas Larsson 130 OFMÖ 131

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016

Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016 Styrelsemötesprotokoll 22/3-2016 1 Närvarande ledamöter. 1. Matilda Hallgren 2. Sophia Arbman 3. Felix Kristoffersson 4. Erik Nordström 5. Simon Borell 6. Henrik Elvingsson 7. Linus Gunnarsson 8. Rickard

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll Styrelsemötesprotokoll 2017-02-22 1 Närvarande ledamöter. 1. Dana Pourkomeylian 2. Malin Källgren 3. Fredrik Eliasson 4. Enzar Kosuta 5. Atle Edvinsson 6. Alexandra Thörnroos 7. Mathilda Lundberg 8. David

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014

Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Protokoll för Juridiska Föreningen i Uppsalas Styrelse Sammanträde den 15e oktober 2014 Närvarande: Ordförande Markus Marttila Vice ordförande Mary Ohrling Skattmästare Anton Sahlén Ordförande för sociala

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-21 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-11-27 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Dea Ternström Karolina Lundh Eleonora Grönlund Pernilla Lindau Johannes Corbee Daniel

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 04. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 04. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 04 2016-03-10 Kl 12.15 Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Stadgar. Technology Management Studenterna. Antagna 2014-02-12

Stadgar. Technology Management Studenterna. Antagna 2014-02-12 Stadgar Technology Management Studenterna Antagna 2014-02-12 1 Förening Technology Management Studenterna (TMS) är en ideell förening som drivs utan vinstsyften. 2 Syfte Föreningens syfte är att tillvarata

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2011-04-20 Styrelsemöte, Onsdag den 20 april 2011, kl. 12-13 Rönnen Närvarande: Gusten Nyberg, Jakob Pälvärinne, Christopher Blacker, Johan Lundberg, Elin Pennegård, Anna Egardt

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47) 35 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 36 Planering inför hösten v. 36 Carpe

Läs mer

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S.

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S. Protokoll FliNS Föreningen för Linköpings nationalekonomer och statsvetare Datum: 20100825 Plats: Kårallen, Luxor Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L,

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-03-18 Stockholm 2015-03-18 Styrelsemöte 10 mars 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat kl 16.14 1.2. Mötets behöriga utlysande Extrainsatt Styrelsen beslutar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande:

Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Logistiksektionens styrelsemöte 2014-12-17 Tid: 17.15 19.00 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Lövdahl, vice ordförande och rekryteringsansvarig Alice Jensen Kjellberg, vice sekreterare, näringslivs- och

Läs mer

Åtvidabergs Golfklubb

Åtvidabergs Golfklubb Åtvidabergs Golfklubb Protokoll möte nr 2 Art: Styrelsemöte Åtvidabergs Golfklubb Datum: Söndagen den 16 mars 2014 Plats: Golfklubben, Åtvidaberg Närvarande: Peter Björling, PB Ordförande Per Lindqvist,

Läs mer

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07

Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07 Styrelsemöte i Lambda Studentförening 2015-04-07 Klockan 17:00 i Skeppet, 4e våningen, Sjöfartshögskolan, Kalmar. Närvarande: Agnes Olsson, Camilla Carlén, Therese Meissner, Otto Helgesson, Tina Wendpaap,

Läs mer

Playstars årsmöte 2014-03-30

Playstars årsmöte 2014-03-30 Playstars årsmöte 2014-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad

DATUM: TID: PLATS: Å Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad DATUM: TID: 12.15 PLATS: Å4004 BILAGOR 1 Vågtoppen styrdokument 2 Budget HT2012 reviderad Närvarande Håkan Emilsson, Ordförande Amanda Olsson, Vice ordförande tillika studiesocialt ansvarig Joel Nordin,

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemöte, Onsdagen den 26 oktober 2016, kl. 18:15 Lokal: Kanel Närvarande: Sarah, Frank, Salik, Klara, Petra, Ellen, Ebba W, Ebba B (via skype), Lovisa, Lydia och Ida Lindberg. 1. Mötets öppnande Klara

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-03-20 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Linnéa Hjelte Sekr. Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau Johannes

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-03-04 Styrelsemöte 2014, 4 mars 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta K, Ebba D, Hannah E, Fredrik Ra, Fredrik Ro, Boris K, Hanna N, Melinda P, Albin T, Julia FE, Julia M samt

Läs mer

Historiska institutionens studentråd 6/ Mötesprotokoll

Historiska institutionens studentråd 6/ Mötesprotokoll Historiska institutionens studentråd 6/10 2014 Mötesprotokoll 1. Mötet öppnas Mötesordförande: Karl Petterson Sekreterare: Sandra Fröjd Justerare: Josefine Kärrman Övriga närvarande: Niclas Älmeby, Karin

Läs mer

Protokoll styrelsemöte SAKS

Protokoll styrelsemöte SAKS Protokoll styrelsemöte SAKS Datum: Tid: 12.00 13.00 Plats: S-min Närvarande: Alexander Högberg, Felix Eriksson, Fredrik Arvidsson, Emma Olander, Hanna Ljung, Malin Lindestreng, Louise Roséen, Agnes Hedberg,

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Datum Senast uppdaterad Daphne Sevelin 2015-08-17 2015-08-18 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) 68 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 69 Diskussion om Tu Lajvs

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2008-03-13

Protokoll Styrelsemöte 2008-03-13 Protokoll Styrelsemöte 2008-03-13 Närvarande Anna Engman (AE), Victor Backström (VB), Dan Bross (DB), Karin Öst (KÖ), Nathalie Karlsson (NK), Karl-Robert von Schewen (KRS), Johan Kenneberg (JK), Stefan

Läs mer

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG

I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG I-SEKTIONENS ARBETSMARKNADSKATALOG Innehållsförteckning EVENT... TJEJKVÄLLEN... KARRIÄRKVÄLLEN... TIMES WEEK... STUDIERESAN... LUNCHFÖRELÄSNING... SKRÄDDARSYTT EVENT... 1 2 3 4 5 6 7 MARKNADSFÖRING...

Läs mer

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Närvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, SR, RH och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Protokoll från MSF Stockholms styrelsemöte 2008-04-02 Villagatan 5, mötesrum G

Protokoll från MSF Stockholms styrelsemöte 2008-04-02 Villagatan 5, mötesrum G Protokoll från MSF Stockholms styrelsemöte 2008-04-02 Villagatan 5, mötesrum G 1. Mötets öppnande Mötet öppnades kl. 18:03. 2. Närvarolista och adjungeringar CT (ordf.), LL (vice ordf.), TG (webmaster),

Läs mer