Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)"

Transkript

1 Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 3/12-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) 68 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 69 Diskussion om Tu Lajvs framtid Tulajv har för mycket som vi inte kan ta hand om, stadgar odyl. Det är för stort för att uppnå. Man åtar sig mer än vad man klarar av. Moriaberg spelar roll, men olika medlemmar tycker olika och det är viktigt att värna om allas åsikter. Lösning: 1. Skära ner på saker och koncentera på Moriaberg. 2. Dela upp föreningen i två föreningar: moriabergföreningen och eventförening. Medlemmar har olika intressen. Skära ner på allt arr. Ändra stadgarna och målen till att fokusera på Moriaberg. Styrelsen fick mycket att göra som de kanske inte kändes viktigt för dem. 3. Arbetsgrupper. Renodla styrelsens arbete. Tydliga ansvarsgrupper i styrelsen. Utskott; moriabergsutskott, mysutskott etc. Uppdelning i två: tydligare vem som gör vad. Styrelsen driver frågan om uppdelning på årsmötet. Nils får i uppdrag att skriva om det som ska tas upp på årsmötet. Viktigt att alla är närvarande på årsmötet. Medlemskap: de som gör något vikigt får gratis medlemskap; t.ex. sitter i styrelsen, är husvärd etc. 70 Ekonomi. Bidrag från sverok till bygglov Kostnaden om tunnhämtning har höjts. Andreas pratar med Fredrik om priset på hämtning av tunnor.

2 71 Studiefrämjandet Linnéa har pratat med en kontakt på Bilda, och försöker ha ett mötet med henne snart. Om vi lämnar studiefrämjandet ska vi lämna ett utförligt brev om varför vi gör det och om de konflikter och problem som uppstått. 72 Inför årsmötet När och var? Lördagen den 20 mars. 12:00. Hos Fredrik. Kamil frågar Fredrik. Linnéa och Nils skriver kallelse tillsammans. Minst två veckor i förväg. Linnéa kollar upp maillista. Mailas och på forumet. Valberedningen; det behöver bara vara 3 personer till styrelsen. Ordförande, kassör och sekreterare. Linnéa pratar med Doffe. Linnéa spånar på verksamhetsplan och Karin sammanställer och skickar ut. Verksamhetsberättelser: Skapa tråd på forumet. Moriaberg- Andreas. Rollspel Studiecirklar- Maila de vi vet har cirkel och ber de skriva vb. Uthyrningar- Linnéa. Karin sammanställer alla papper kopierar upp till häften. - Verksamhetsplan - Verksamhetsberättelser - Motioner - Ekonomigrejjer Deadline: 1 februari.

3 Styrelsemötet inför årsmötet. Torsdagen den 21:a januari. 73 Thule har ställt in sitt arrangemang. 74 Airedanlajv Annelie vill arrangera ett lajv I kampanjen och styrelsen beslutar at thon får det. 75 Sammarbete i vår Stf Botkyrka Salem. De vill ha en arbetsdag 29 maj och komma ut och se när vi arbetar. Våraktiviteter i Vinterskogens naturreservat. 76 Byggloven Vi skulle behöva skriva på forumet att det vi fått bygglov så att medlemmarna får se och kan engagera sig. Andreas skriver på forumet. * Kommunen ska fälla träd på Moriabergs området. Linnéa går till botten med det här. * Två gasoltuber på Moriaberg. Våra Drömmars Stad? * Motion om medlemskap. De som gör bra saker I föreningen får gratis medlemskap. Jenny skriver motion. 77 Styrelseuppmuntran Styrelsen bestämmer att styrelseuppmuntran ska skjutas upp. 78 Övrigt 79 Mötet avslutas.

4 Uppdraglista per paragraf Matilda fick i uppdrag att uppdatera inventarielistan på Tu Lajvs prylar Jennie fick i uppgift att skriva texter om tidigare lajv med hjälp av Doffe. 109 Vi beslutade att ge Josef uppdraget att fixa design till hemsidan, när vi kommit så långt. 109 Josef och Jennie fick i uppdrag att göra en folder om Moriaberg Linnéa hör med Nils och Josef om kalender på hemsida Jennie ringer elabonnemang angående kostnad och om abonnemanget kan skrivas på Tu Lajv Linnéa frågar Nils om bidrag från Sverok Jennie söker bidrag om isolering av hus på Moriaberg i höst Zolie kontaktar Studiefrämjandet om kurser om studiecirklar. Jennie ber Josef göra Moriabergsfolder och skickar foton honom Linnéa får i uppdrag att träffa Nils och fråga om hur man ansöker om bidrag från Sverok Linnéa får i uppdrag att skriva första blogginlägget Linnéa får i uppdrag att kopiera karta över Moriaberg till nästa möte till Zolie Folder behövs, Linnéa hör med Jennie/Josef om foldern Linnéa hör med Andreas angående den ekonomiska biten Karin informerar på forumet om Sommarmys med middag på kvällen, och bygg på dagen Karin pratar med Anneli om att föreläsa på Tullinge Bibliotek, ger henne kontaktuppgifter till biblioteket och låter henne sköta det Medlemmarna i styrelsen får ansvar för olika evenemang på Moriaberg Karin inventerar föreningens förråd Linnéa kollar med Fredrik om container och pris Linnéa kontaktar Mikael om konfirmationssammarbete Karin ansvarar för bullar och saft på halvårsmötet Zolie gör styrelsen till studiecirkel.

5 Andreas kollar upp nordeakonto, går med rätt uppgifter Linnéa gör en checklista för vad som ska göras, i mån av städning etc. inför och efter ett arrangemang på Moriaberg Linnéa kollar upp förutsättningar hos förbundet Blida (som ett alternativ till Studiefrämjandet) Linnea pratar med Nils vart bloggen finns och Linnea ansvarar för att skriva första inlägget stryks Jennie skriver om CC och spelveckan Jennie hör sig för bland vänner om någon kan göra en hemsida åt Tu lajv för en summa Kamil hör sig för om någon vill göra en hemsida åt Tu lajv för en summa Andreas pratar med Fredrik om priset på hämtning av tunnor Linnéa och Nils skriver kallelse till årsmötet tillsammans Linnéa kollar upp mailinglista inför utskick till kallelse till årsmötet Linnéa pratar med Doffe angående nimineringar till nästa styrelsen Linnéa funderar på verksamhetsplan Karin sammanställer årsmöteshandlingar och skickar ut kallelse Andreas skriver på forumet om att vi fått bygglov. Uppdragslista per person: Jennie 109 Josef och Jennie fick i uppdrag att göra en folder om Moriaberg Jennie ringer elabonnemang angående kostnad och om abonnemanget kan skrivas på Tu Lajv Jennie söker bidrag om isolering av hus på Moriaberg Jennie ber Josef göra Moriabergsfolder och skickar foton honom Jennie skriver om CC och spelveckan Jennie hör sig för bland vänner om någon kan göra en hemsida åt Tu lajv för en summa.

6 Doffe Doffe fick i uppgift att skriva texter om tidigare lajv. Andreas Andreas kollar upp nordeakonto, går med rätt uppgifter Andreas pratar med Fredrik om priset på hämtning av tunnor Andreas skriver på forumet om att vi fått bygglov. Josef 109 Vi beslutade att ge Josef uppdraget att fixa design till hemsidan, när vi kommit så långt. 109 Josef och Jennie fick i uppdrag att göra en folder om Moriaberg. Anneli Matilda Matilda fick i uppdrag att uppdatera inventarielistan på Tu Lajvs prylar. Nya styrelsen 109 Vi beslutade att föreslå den nya styrelsen att starta en blogg med namn: Nyhetsbrev från styrelsen. 116 Nya styrelsen fick i uppdrag att ge Code:Fenix en kontaktperson. Linnéa: Linnéa hör med Nils och Josef om kalender på hemsida Linnéa frågar Nils om bidrag från Sverok Linnéa kontaktar Studiefrämjandet om kurser om studiecirklar Linnéa pratar med Nils om uthyrning av Moriaberg.

7 Linnéa får i uppdrag att träffa Nils och fråga om hur man ansöker om bidrag från Sverok Linnéa får i uppdrag att höra med Josef om blogg på hemsidan Linnéa får i uppdrag att kopiera karta över Moriaberg till nästa möte till Zolie Folder behövs, Linnéa hör med Jennie/Josef om foldern Linnéa hör med Andreas angående den ekonomiska biten Linnéa kollar med Fredrik om container och pris Linnéa kontaktar Mikael om konfirmationssammarbete Linnéa gör en checklista för vad som ska göras, i mån av städning etc. inför och efter ett arrangemang på Moriaberg Linnéa kollar upp förutsättningar hos förbundet Blida (som ett alternativ till Studiefrämjandet) Linnea pratar med Nils vart bloggen finns och Linnea ansvarar för att skriva första inlägget stryks Linnéa och Nils skriver kallelse till årsmötet tillsammans Linnéa kollar upp mailinglista inför utskick till kallelse till årsmötet Linnéa pratar med Doffe angående nimineringar till nästa styrelsen Linnéa funderar på verksamhetsplan. Kamil Kamil hör sig för om någon vill göra en hemsida åt Tu lajv för en summa. Karin Karin informerar på forumet om Sommarmys med middag på kvällen, och bygg på dagen Karin inventerar föreningens förråd Karin ansvarar för bullar och saft på halvårsmötet Karin sammanställer årsmöteshandlingar och skickar ut kallelse. Zolie Zolie kontaktar Studiefrämjandet om kurser om studiecirklar.

8 Zolie gör styrelsen till studiecirkel.

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 17/2-10 Närvarande: Andreas ( 80-81) Jenny ( 80-81) Karin ( 80-81) Kamil ( 80-81)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 17/2-10 Närvarande: Andreas ( 80-81) Jenny ( 80-81) Karin ( 80-81) Kamil ( 80-81) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 17/2-10 Närvarande: Andreas ( 80-81) Jenny ( 80-81) Karin ( 80-81) Kamil ( 80-81) 80 Öppnande av möte Vice ordförande öppnar mötet. 81 Årsmöteshandlingar och kallelse

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 22/7-09 Närvarande: Andreas ( 35-47) Karin ( 35-47) Linnéa ( 35-47) Zolie ( 35-47) 35 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 36 Planering inför hösten v. 36 Carpe

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 28/9-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67)

Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 28/9-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) Styrelsemötesprotokoll för Tu Lajv 28/9-09 Närvarande: Andreas ( 48-67) Jenny ( 48-67) Karin ( 48-67) Linnéa ( 48-67) Zolie ( 48-67) 48 Öppnande av möte Ordförande öppnar mötet. 49 Höstschema Förra veckan

Läs mer

Styrelsemöte för Tu Lajv 5/3-08 Närvarande: Nils Bryntesson, Kristoffer Carlsson, Fredrik Hellman och Andreas Jemstedt.

Styrelsemöte för Tu Lajv 5/3-08 Närvarande: Nils Bryntesson, Kristoffer Carlsson, Fredrik Hellman och Andreas Jemstedt. Styrelsemöte för Tu Lajv 5/3-08 Närvarande: Nils Bryntesson, Kristoffer Carlsson, Fredrik Hellman och Andreas Jemstedt. 59 Öppnande Ordförande öppnade mötet. Nils valdes till sekreterare. 60 Årsmöte Mötet

Läs mer

UPPSTARTSPROTOKOLL FÖR BAKOM KRÖNET. Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09. Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok.

UPPSTARTSPROTOKOLL FÖR BAKOM KRÖNET. Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09. Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok. 1. Mötesdata Datum 2014-01-09 Tid från 19:00 Tid till 23:09 Plats Mötets Ordförande Mötets Sekreterare ESKILSTUNA Andreas Saxin Ingen sekreterare valdes då protokollet skapas i starta.sverok.se 2. Förberedelser

Läs mer

Brainstormanteckningar från Sverok Västs visionshelg, 2009-01-18

Brainstormanteckningar från Sverok Västs visionshelg, 2009-01-18 Brainstormanteckningar från Sverok Västs visionshelg, 2009-01-18 Närvarande: Johan Herrnsdorf, Sabina Braun, Johan Bjärsborn, Anna Malmér, Jörgen Engström, Malin Thorsson Hur vi gjorde Vi började med att

Läs mer

Styrelsemöte Sverok Väst

Styrelsemöte Sverok Väst Närvarande: Cecilia Hällstrand, Martin Brosser, Joakim Öfverholm, Sigrid Svensson, Svetozar Kljajin, Simon Österlund, Mikael Jönsson 1. Mötet öppnas Cecilia Hällstrand öppnade mötet klockan 18:36. 2. Val

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 18 februari 20 kl 19.00 Plats: Telefonkonferens mellan närvarande styrelsemedlemmar Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren

Läs mer

Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen

Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen 2012/03/23-25 Nr 690/ 2011-2012:14 Närvarande: Ej närvarande: Bilagor: Lovisa Nilsson, Ann-Christine Troberg, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Pontus Johansson, Marina Widén och Andreas Hansen Sara Vikström,

Läs mer

TÄNK HUND 2014. studieframjandet.se

TÄNK HUND 2014. studieframjandet.se TÄNK HUND 2014 studieframjandet.se Studiefrämjandet hundorganisationernas självklara studieförbund! Studiefrämjandet har även 2014 valt att satsa extra på samarbetet med Sveriges stora hundorganisationer:

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013.

Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013. Protokoll fört på Årsmötet med Berghemsvänner den 2 mars 2013. Närvarande: 15 föreningsmedlemmar. 1. Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Mötet var med behörighet kallat 3.

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 9 2010-10-24 1

Protokoll styrelsemöte nr 9 2010-10-24 1 Protokoll styrelsemöte nr 9 2010-10-24 1 Protokoll 2010-10-24 Styrelsemöte nr 9 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia...3 1.1 Mötets öppnande...3 1.2 Val av mötesordförande...3 1.3 Val av mötessekreterare...3

Läs mer

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 2014-08-24 Nr / 2014 Önskehemsgatan 40 124 54 Bandhagen Sida 1 av 7

STYRELSEMÖTE HYRESGÄSTFÖRENINGEN SYD-OST 2014-08-24 Nr / 2014 Önskehemsgatan 40 124 54 Bandhagen Sida 1 av 7 124 54 Bandhagen Sida 1 av 7 Plats: Enskede Värdshus Tid 2014-08-24 kl 10:00-16:00 Närvarande ledamöter; Janåke Skoog, ordförande Rita Lundin, ledamot Karl-Roger Johansson, ledamot Hervor Holm, ledamot

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Närvarande: Ulf Lundell, Birgitta Biderman, Leif Wärme, Kjell Larsson, Anders Ahlström, Anders Ekholm, Arri Hirvasniemi, samt Susanne Bergqvist. Jennie Norén kom till

Läs mer

Klas Rosenkvist, Elsa Sohlberg, Hilda Bergström, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Lovisa Nilsson, Patrick Scott Rossi.

Klas Rosenkvist, Elsa Sohlberg, Hilda Bergström, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Lovisa Nilsson, Patrick Scott Rossi. Närvarande: Klas Rosenkvist, Elsa Sohlberg, Hilda Bergström, Salomon Abresparr, Carin Fröjd, Lovisa Nilsson, Patrick Scott Rossi. Utom styrelsen: Jenny Luukkonen ( 17) Ej närvarande: Jakob Andrén Bilagor:

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats

Talmanus till film om stadgar. Se filmen på MUCF:s webbplats Talmanus till film om stadgar Se filmen på MUCF:s webbplats www.mucf.se/stadgar ATT BILDA EN FÖRENING Att bilda en förening är att samlas kring en idé. Det kan vara att man vill förändra något i världen

Läs mer

Arbetsplan. Förslag planering:

Arbetsplan. Förslag planering: Arbetsplan Vi använder följande referenslitteratur: Civilförsvarsförbundets egna skrifter samt, om cirkeldeltagarna vill, även boken Styrelsearbete i ideella föreningar författad av David Gustafsson. Sammankomst

Läs mer

Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson

Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson Närvarande: Utom styrelsen: Ej närvarande: Bilagor: Salomon Abresparr, Sara Vikström Olsson, Andreas Hansen, Marina Widén och Pontus Johansson Linn Carin Fröjd, Ann-Christine Troberg, Lovisa Nilsson och

Läs mer

Årsmöteshandlingar för Sverok Väst 2009

Årsmöteshandlingar för Sverok Väst 2009 Årsmöteshandlingar för Sverok Väst 2009 Årsmötet Årsmötet är inplanerat till den 28/2 klockan 18:00-21:00. Även detta kommer att vara i Fängelsets lokaler. I samband med årsmötet kommer det serveras middag,

Läs mer

Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten.

Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Datum: 12-10-02 Tid: 17:15-20:00 Plats: Alurama Bakgrund Styrelsen sammanträder för fjärde gången under verksamhetsåret 2012/2013 för att diskutera och besluta kring den löpande verksamheten. Dagordning

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10)

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll 2010-01-09 Styrelsemöte nr 11 Fastställd dagordning Protokoll 2010-01-09... 1 Styrelsemöte nr 11... 1 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande...

Läs mer

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga)

3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd Röstlängd godkänns. (se bilaga) Årsmöte 23/04/09 1. Mötets öppnande 2. Fråga om årsmötet blivit behörigt utlyst 3. Upprop av mötesdeltagare och fastställande av röstlängd 4. Fastställande av dagordning 5. Val av funktionärer för årsmötets

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA. 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga.

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA. 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga. STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA SVENSKA KYRKANS UNGA 75170 Uppsala tfn: 018-640 640 fax: 018-640 655 www.svenskakyrkansunga.se STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Spännande att ni vill starta lokalavdelning

Läs mer

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg

Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg orgnr 875003-0861 Protokoll TUG 190114 Närvarande: Runar Adamsson, Mia Cleryd, Madeleine Larsson, Lisa Hellman, Per Hellman, Kristina Mjörndal, Arne Olofsson, Lars-Olof Sohlberg 1 Mötet öppnades. 2 Arne

Läs mer

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA

STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING I SVENSKA KYRKANS UNGA STARTA LOKALAVDELNING HEJ! Varsågod! Spännande att ni vill starta lokalavdelning i Svenska Kyrkans Unga. Här får ni de handlingar ni behöver. Läs först igenom

Läs mer

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg

Utrikespolitiska Föreningen Göteborg The Society of International Affairs in Gothenburg Protokoll Årsmöte 2013-01-17 Tid: 17:00 Plats: B210, Statsvetenskapliga fakulteten, Sprängkullsgatan 19, Göteborg Närvarande tillika röstberättigade: Emili Börjesson, mötessekreterare (ej röstberättigad)

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer

Styrelsemöte Sverok Väst

Styrelsemöte Sverok Väst Närvarande: Cecilia Hällstrand, Joakim Öfverholm, Martin Brosser, Max Svensson (via telefon), Emma Carlström (revisor). 1. Mötet öppnas Mötet öppnades klockan 18:41. 2. Val av mötesordförande Cecilia Hällstrand

Läs mer

Årsmötesprotokoll

Årsmötesprotokoll Årsmötesprotokoll 2016-02-06 Dagordning: 1. Datum 2. Mötets öppnande 3. Mötets behörighet 4. Deltagare 5. Mötets ordförande och sekreterare 6. Justerare 7. Verksamhetsberättelse 8. Ekonomisk berättelse

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte för Sverok GävleDala Falun 2011-02-26

Protokoll fört vid årsmöte för Sverok GävleDala Falun 2011-02-26 Protokoll fört vid årsmöte för Sverok GävleDala Falun 2011-02-26 1. Mötets öppnande Distriktsordförande Lina Svensson förklarar årsmötet öppnat. 2. Mötets behörighet Mötet förklaras behörigt. 3. Fastställande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS per telefon

Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS per telefon Protokoll fört vid styrelsemöte i TTS 2019 01 09 per telefon Närvarande: Göran Löf, Maria Åhlin, Linda Bowenius, Cathrin Hansson, Mia Wulff, Jennie Parneryd, Anne-Christine (A-C) Slevin, Lena Larsman Anmält

Läs mer

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening

NYBILDNINGSGUIDE. Guide till att starta er Vi Unga-förening NYBILDNINGSGUIDE Guide till att starta er Vi Unga-förening Hur startar vi en Vi Unga-förening? Vill du starta en egen förening eller kanske hjälpa andra att starta sin förening? Här finns all information

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 7 2015-03-05 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 5:e mars 2015, klockan 16.30. Styrelserummet, Department of Peace and

Läs mer

Svenska Pastafarikyrkan

Svenska Pastafarikyrkan Svenska Pastafarikyrkan Standardstadgar lokal församling 1 Församlingens Namn Församlingens namn är [Föreningens Namn]* 2 Föreningen har sitt säte i [Ort] 3 Föreningsform Församlingen är en ideell förening.

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse FÖRENINGEN LÄSTRINGEBYGDEN Verksamhetsberättelse För år 2014 Föreningen Lästringebygden 2015-01-22 Verksamhetsberättelse för år 2014, innehållande Miljöplan, Balans- och Resultaträkning, Budgetförslag

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 1 2014-10-15 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 15:e oktober 2014, klockan 17.15. Department of Peace and Conflict Research,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 87001-9727) Tid: 9 november 2009 kl 19.00 Plats: Telefonkonferens mellan närvarande styrelsemedlemmar Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren

Läs mer

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information

Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Struktur Yrkesförbundet Översikt & information Sektion SPA Sektion Make- Up SEYF Styrelsen Ordförande: Raija Zallot Sekreterare: Maria Sundberg Kassör: Mia Elisdotter Vice Ordförande: Mia Esperlind Ledamot:

Läs mer

Medlemsmöte 2012-10-28

Medlemsmöte 2012-10-28 Medlemsmöte 2012-10-28 Dagordning 1 Val av mötesordförande. 2 Val av sekreterare och justeringsmän. 3 Dagordningens godkännande. 4 Lägesrapport. 5 Presentation av kanalisationsförslag. 6 Övriga ärenden.

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Infopack. Juniorernas feb. årsmöte

Infopack. Juniorernas feb. årsmöte Infopack Juniorernas 24-26 feb årsmöte Vad är Juniorernas årsmöte? På Juniorernas årsmöte samlas juniorer från hela Sverige för att höja sina röster om hur CISV Sweden ska utvecklas. Vi enas om hur de

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll Svenska Rottweilerklubben/AfRs telefonmöte 2013-01-30 Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Tord Sivén, Birgitta

Läs mer

Att starta en förening

Att starta en förening Att starta en förening Att starta en förening I den här broschyren kan du läsa om hur flera människor kan starta en förening tillsammans. I en förening kan människor som har samma intresse träffas och

Läs mer

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st

Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13. 1. Årsmötet öppnades. 2. Röstlängd fastställdes till 10st Protokoll fört vid Umeå Disc Golf Clubs årsmöte 2008-04-13 1. Årsmötet öppnades 2. Röstlängd fastställdes till 10st 3. Till ordförande för mötet valdes Fredrik Nordfelth och till sekreterare Jenny Eriksson.

Läs mer

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner

En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner En guide i att arrangera årsmöten i SSU-klubbar och SSU-kommuner Ett årsmöte hålls för att stämma av vad som har hänt under det föregående året, bestämma vad som ska hända det kommande året och att välja

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19

Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Styrelsemötesprotokoll 2012-11-19 Närvarande Anna Green-Liljedahl (AGL), Carl Ahldén (CA), Charlotta Mossberg (CM), Jesper Denckert (JB), Karin Öst (KÖ), Linda Tarmet (LT), Pommeline Bleeker (PB), Stefan

Läs mer

ROM 2015. Gör din röst hörd! Dagordningen

ROM 2015. Gör din röst hörd! Dagordningen ROM 2015 Gör din röst hörd! 1 Dagordningen Dagordningen, eller ärendelistan som den ibland kallas, är en sorts plan över vad mötet ska diskutera och i vilken ordning. Det finns regler i stadgarna för vilka

Läs mer

TÄNK JAKT 2015. www.studieframjandet.se

TÄNK JAKT 2015. www.studieframjandet.se TÄNK JAKT 2015 www.studieframjandet.se Studiefrämjandet Svenska Jägareförbundets studieförbund! Studiefrämjandet värdesätter samarbetet med våra medlemsorganisationer, där Svenska Jägareförbundet är ett

Läs mer

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat.

1 Sammanträdets öppnande Ordföranden önskar alla välkomna och en god fortsättning på det nya året och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL Sörmländska Folkdansringen Distriktstyrelsen Sörmländska Folkdansringen Sammanträde 2007-1 Tid 20 januari 2007 Plats Nyköping Närvarande Pierre Marklund, via telefon Ann-Sofie Svensson Agneta

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

Playstars årsmöte 2014-03-30

Playstars årsmöte 2014-03-30 Playstars årsmöte 2014-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län

BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län 1(5) BLCS Styrelsemöte nr 4 2009 Blodcancerföreningen Stockholms Län Styrelsemöte nr 4 2009 2009-03-26 kl 18.00 20.30 Mötesplats: Sturegatan 4, 5 tr, Sundbyberg Närvarande: Özge Özen Zink, Catarina Larson,

Läs mer

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid

Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid Hur du bildar en förening! Kultur & Fritid En grupp människor med samma intresse samlas till ett möte för att bilda en förening. En provisorisk styrelse(interimsstyrelse) som kan bestå av tre personer

Läs mer

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1.

välja till justerare vid årsmötet. välja till rösträknare. Röstlängden med namnen på alla medlemmar som får rösta finns med som bilaga 1. ÅRSMÖTESPROTOKOLL För Svenska Kyrkans Unga Datum, år och plats: MÖTETS ÖPPNANDE öppnade mötet. MÖTETS BEHÖRIGA UTLYSANDE Kallelsen till årsmötet fanns tillgänglig den årsmötet var behörigt utlyst. VAL

Läs mer

Lydnads/Bruks-sektor

Lydnads/Bruks-sektor Ordförande Tillsammans med sekreterare göra upp dagordning inför varje möte. Planera, genomföra och leda styrelsemöten och klubbmöten. Se till att alla som vill, kan framföra sin åsikt, idé och liknande

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Supporterklubben Röda Havet

Supporterklubben Röda Havet Stadgar för Supporterklubben Röda Havet Eskilstuna Antagna 2010-07-04 1. Föreningens syfte 2. Räkenskapsår 3. Regler för hur verksamheten ska bedrivas 4. Regler för medlemskap och uteslutning. 5. Regler

Läs mer

Innehåll. Material Valberedningsguide Uppdaterad: 2015-01- 27 Sida 2 av 7

Innehåll. Material Valberedningsguide Uppdaterad: 2015-01- 27 Sida 2 av 7 Sida 2 av 7 Innehåll Information till valberedningen... 3 Inför årsmötet... 4 Att sätta ihop kravprofiler... 4 Saker att ta ställning till... 5 Att hålla informationsmöte... 5 Att förbereda en intervju...

Läs mer

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014

Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 Protokoll årsmöte Älvsjö BMX 12/2 2014 1. Upprop och fastställande av röstlängd för mötet Mattias Särnholm (Ordf) Kristian Andersson (V.ordf) Kristina Gille (Kassör) Håkan Torhult (ledamot) Björn Winbladh

Läs mer

STADGAR FÖR ERITREANSKA KVINNOFÖRBUNDET I SVERIGE

STADGAR FÖR ERITREANSKA KVINNOFÖRBUNDET I SVERIGE STADGAR FÖR ERITREANSKA KVINNOFÖRBUNDET I SVERIGE 1. FÖRBUNDETS NAMN Förbundets namn är ERITREANSKA KVINNOFÖRBUNDET I SVERIGE och förkortas EKRFS. EKRFS är ett ideellt förbund av lokala föreningar. 2.

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

Minnesanteckningar Volontärträff Farmacevter utan gränser

Minnesanteckningar Volontärträff Farmacevter utan gränser Minnesanteckningar Volontärträff Farmacevter utan gränser Datum 20 oktober 2015 Plats; UMC, Bredgränd 7, Uppsala Närvarande; Sten Olsson, Jenni Falgén, Malin Olsen, Johanna Degerman, Yasmine Biladama,

Läs mer

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK

Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Protokoll fört vid årsmöte 2012 i SFLK Tid och plats: 1 september 2012 i Malmö Föreningens ordförande Aviva Suskin-Holmqvist öppnade årsmötet och hälsade alla välkomna. 1 Val av mötesordförande Som ordförande

Läs mer

Styrelsemöte 14, Sverok Stockholm

Styrelsemöte 14, Sverok Stockholm Protokoll från styrelsemöte 14 2007-12-11 1( 7) Styrelsemöte 14, 2007-12-11 Närvarande: Anneli Henriksson, Nina Högberg, Olivia Totemark-Lindström, Alina Olestad, Frida Åhlvik, John Lundhgren, Petter Blomberg.

Läs mer

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte 2013/2014, 25 november 2013, kl. 17.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Hansson Engbom, Anna Jadelind, Erik Levander, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin

Läs mer

Protokoll från Årsmöte för år 2011 Åre SDFK 2012-01-28.

Protokoll från Årsmöte för år 2011 Åre SDFK 2012-01-28. Protokoll från Årsmöte för år 2011 Åre SDFK 2012-01-28. Närvarande: Per Jönsson, Patrik Nietlisbach, Lasse Nilsson, Linda Lindgren, Karin Andersson, Henning Westgård, Mikael Kjellman, Emil Selin, Pernilla

Läs mer

Playstars årsmöte 2013-03-30

Playstars årsmöte 2013-03-30 Playstars årsmöte 2013-03-30 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol

Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol Svenska Pokerförbundets årsmöte 21 februari 2016, Casino Cosmopol 1. Mötets öppnande Ordförande Ulf hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2. Kontroll av närvarande och röstberättigade medlemmar Alla närvarande

Läs mer

Årsmöte i Göteborgs go-klubb den 27:e maj kl 18.00

Årsmöte i Göteborgs go-klubb den 27:e maj kl 18.00 Årsmöte i Göteborgs go-klubb den 27:e maj kl 18.00 Närvarande: Ross Linscott, Eskil Varenius, Viktor Kämpe, Anton Sörensen, Erik Engvall, Lukas Lindroos, Magnus Sandén. Bilagor: Antagna stadgar, antagen

Läs mer

IKFC. (Iranska Kulturforskningens Center) i Göteborgs

IKFC. (Iranska Kulturforskningens Center) i Göteborgs Förkortad översättning av IKFC () i Göteborgs stadgar sep. 1989/feb. 94/feb. 2001/31 maj 2002/ 5 feb 2011/ 26 jan 2013 9 sidor Sidan 2 av 9 Förkortad översättning av IKFC:s stadgar 1 Benämning: Föreningens

Läs mer

Handlingar för extra årsmöte 3/6 2012 För Sverok Västerbotten. Dagordning

Handlingar för extra årsmöte 3/6 2012 För Sverok Västerbotten. Dagordning Handlingar för extra årsmöte 3/6 2012 För Sverok Västerbotten I detta dokument finner du handlingarna för det extra inkallade årsmötet för sverok västerbotten, du kan dels hitta den nuvarande Verksamhetsplanen

Läs mer

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet.

6. Fastställande av dagordningen 10 och 12 byter plats i dagordning som sedan fastställs i sin helhet. Mötesprotokoll Datum: 2012-11-14 Tid: 17:15 Plats: R19 Närvarande: Alexandra Sterne, Albin Mannerfelt, Anna Allerth, Anna Olausson, Per Randell, Filip Jöndell, Linnéa Svanström, Malin Fredriksson, Sara

Läs mer

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor.

Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. Styrelseposter 2014 Vi söker personer till tio styrelseplatser i Kids of Ugandas styrelse, samt valberedningens ordförande och verksamhetsrevisor. För att söka en plats i Kids of Ugandas styrelse 2014

Läs mer

STADGAR FÖR ERITREANSKA RIKSFÖRBUNDET I SVERIGE

STADGAR FÖR ERITREANSKA RIKSFÖRBUNDET I SVERIGE STADGAR FÖR ERITREANSKA RIKSFÖRBUNDET I SVERIGE 1 FÖRBUNDETS NAMN Förbundets namn är ERITREANSKA RIKSFÖRBUNDET I SVERIGE och förkortas ERIS. ERIS är ett ideellt förbund av lokala föreningar. 2 FÖRBUNDET

Läs mer

Styrelsemöte föreningen BiS, den 6 februari 2016

Styrelsemöte föreningen BiS, den 6 februari 2016 Styrelsemöte föreningen BiS, den 6 februari 2016 Närvarande: Christian, Tobias, Lena (mötesordf.) och Martin (sekreterare) Plats: Kulturhuset, Stockholm Mötet öppnas Dagordningen godkändes. Val av ordförande

Läs mer

Protokoll för SHS-möte 2009-01-09 klockan 17:00, E-husets cafeteria.

Protokoll för SHS-möte 2009-01-09 klockan 17:00, E-husets cafeteria. Protokoll för SHS-möte 2009-01-09 klockan 17:00, E-husets cafeteria. Närvarande: Johan Fasting, Vladimir Klicic, Rizkalla Beydoun, Thomas Ahlström, Thomas Strömberg, Jonas Carlgren, John Bengtsson, Hans

Läs mer

Playstars årsmöte

Playstars årsmöte Playstars årsmöte 2015-03-29 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Mötets behörighet 3. Val av mötets ordförande 4. Val av mötets sekreterare 5. Val av två personer att justera protokollet 6. Val av rösträknare

Läs mer

Stadgar - Funkibator ideell förening

Stadgar - Funkibator ideell förening Stadgar - Funkibator ideell förening Stadgar för Funkibator ideell förening. Antagna vid årsmöte 19 mars 2013. 1 - Föreningens namn Föreningens namn är Funkibator ideell förening. 2 - Föreningens säte

Läs mer

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter:

Protokoll. fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum. Närvarande: Roller: Underskrifter: Protokoll fört vid extrainsatt styrelsemöte #5 som ägde rum 2015 05 25 Närvarande: Roller: Underskrifter: Andreas Fredmer (Ordförande) Marcus Wiking (Vice ordförande) Malin Öhlin (Sekreterare) Simon Lundmark

Läs mer

Nästan lika lätt som att räkna till tre.

Nästan lika lätt som att räkna till tre. Nästan lika lätt som att räkna till tre. 1 Håll ett första årsmöte. Meddela din kör två veckor i förväg att ni ska ha ett årsmöte där ni bildar förening, ett så kallat konstituerande möte. UNGiKÖR kan

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 Plats WSP Stockholm Närvarande Delges: Åsa Vagland Annelie Paavo Ordförande Sekreterare N-dep., Stockholm Trafikverket Region Mitt Tobias Thorsson Vice ordförande WSP, Göteborg Björn Gunnarsson Anna Berlin

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111211 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Marianne Hyllested vice ordf., Ingela Jonsson kassör, tom (9)

Läs mer

Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00. NNBF STYRELSE Närvarande

Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00. NNBF STYRELSE Närvarande Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00 NNBF STYRELSE Närvarande Frånvarande Eva Eriksson, ordförande Urban Jonsson, vice ordförande Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

VETA FÖR ATT ARRANGERA EN

VETA FÖR ATT ARRANGERA EN ALLT DU BEHÖVER! VETA FÖR ATT ARRANGERA EN? DISTRIKTSSTÄMMA! Några viktiga datum! 30 april sista datum att medlemsrapportera via registret. 30 april sista dag enligt stadgarna att ha distriktets stämma.

Läs mer

Mallar till Föreningsårsmöte

Mallar till Föreningsårsmöte Mallar till Föreningsårsmöte 2016 INLEDNING I detta häfte finns förberedda mallar för ett årsmöte i er Vi Unga-förening. Mallarna är tänkta som ett stöd till ert årsmöte och finns också att ladda ned i

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte 2012-01-18

Protokoll Styrelsemöte 2012-01-18 Närvarande: Johan Herrnsdorf, Mikael Ölmestig, Rasmus Palm och Robert Tiinus 1. Mötet öppnas Robert Tiinus öppnar mötet 18.13. 2. Mötets beslutsmässighet Mötet anser att mötet är behörigt utlyst. 3. Val

Läs mer

Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-06-14-15, #695

Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-06-14-15, #695 Protokoll från distriktsstyrelsens möte 2014-06-14-15, #695 Närvarande Anna Gottfridsson Karolina Natt och Dag Magnus Bernhardson Jenny Irwert Jan Månsson Pernilla Niemi Micael Andreasson Mathilda Wihlborg

Läs mer

Föreningen Projekt Nepal Protokoll från årsmöte på Teknikens Hus, Luleå

Föreningen Projekt Nepal Protokoll från årsmöte på Teknikens Hus, Luleå Föreningen Projekt Nepal Protokoll från årsmöte på Teknikens Hus, Luleå 2017-03-26 1. Mötetsformalia Ordförande öppnade mötet. David Broström valdes till ordförande för årsmötet och till sekreterare valdes

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Marina Widén, Pontus Johansson, Sara Vikström Olsson, Lovisa Nilsson, Salomon Abresparr, Andreas Hansen.

Marina Widén, Pontus Johansson, Sara Vikström Olsson, Lovisa Nilsson, Salomon Abresparr, Andreas Hansen. Närvarande: Utom styrelsen: Ej närvarande: Bilagor: Marina Widén, Pontus Johansson, Sara Vikström Olsson, Lovisa Nilsson, Salomon Abresparr, Andreas Hansen. Carin Fröjd, Ann-Christine Troberg, Hilda Bergström

Läs mer

Till ordinarie årsmöte för Sveriges Kommunala Näringslivstjänstemän (SKNT)

Till ordinarie årsmöte för Sveriges Kommunala Näringslivstjänstemän (SKNT) KALLELSE Till ordinarie årsmöte för Sveriges Kommunala Näringslivstjänstemän (SKNT) Tid och plats: torsdagen den 26 maj 2016 kl. 16.45 i Marketplace stora konferensrum i Textile Fashion Center i Borås.

Läs mer

Årsmöte Dagordning

Årsmöte Dagordning Årsmöte 2014-03-01 Närvarande: Anders Jibbefors Söderström Christoffer Otter Caroline Otter David Christensen Elin Jibbefors Ellinor Eriksson Felix Agborg Kenneth Mellkvist Kenny Svensson Lars-Åke Johansson

Läs mer

Ann-Christine Strömgren, Ledamot

Ann-Christine Strömgren, Ledamot 2018-01-24 Styrelsemöte BS Nordboulen Närvarande Mikael Rännar, Ordförande Staffan Karp, Vice ordförande Israelsson, Ledamot Magnus Sandberg, Ledamot Ann-Christine Strömgren, Ledamot Inger Olsén, Suppleant

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 kontaktperson: Kalle Söderman

Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 kontaktperson: Kalle Söderman Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 Plats och datum: Festlokalen i Fyrtalet på Värtavägen 66 i Stockholm, den 04 December 2004, kl 13-16 Närvarande:, Martin Stålhamre, Micke

Läs mer