CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!"

Transkript

1 KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Höstterminens första dag 20/8-14 Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet under början av vt-14. CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information Skolavslutningen onsdagen den 11 juni är det dags för terminens skolavslutning. Årskurs F-2 kommer att ha sin avslutning på skolgården kl.9.00 och ca har vi tårtkalas på avdelningarna. Årskurs 3-5 kommer att ha sin avslutning kl och ca har vi tårtkalas för dem på avdelningarna. På skolavslutningsdagen är det skoldag fram till lunch och efter lunch är det fritids. Öppning på onsdagarna då Citrons elever har sovmorgon öppningen sker fortfarande inne. Det vill säga att eleverna går in för att kryssa i sig i närvarolistorna. Ibland kommer personalen att gå ut med de som vill, men det är viktigt att eleverna alltid gå in och kryssa i sig först. Modersmål Nu är det dags att välja modersmål. Blanketter finns att hämta på skola eller ladda ner från hemsidan. Blanketten ska senast lämnas in den 30 april. 22 och 23 maj Under veckan har ni fått ut en lapp angående den 22 maj som vi ber er lämna in senast den 2 maj. Den 22 maj är en studiedag och då har fritids öppet med vikarier. Den 23 maj är en planeringsdag för skolans personal, vilket innebär att skolan är stängd. Finns behov av omsorg den 23 maj kontaktar ni skolans biträdande rektorer senast den 2 maj. Tisdag den 29 april - På tisdag den 29 april har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl Skriftliga omdömen Från och med denna termin kommer vi inte att skicka hem de skriftliga omdömena i pappersformat. Nu loggar ni med hjälp av bank-id eller E-legitimation på Skolwebben och tar del av ert/era barns skriftliga omdömen. Nedan hittar ni en länk med mer information och inloggningshjälp. Sjukanmälan För varje dag som ert barn är sjukt behöver vårdnadshavaren ringa och sjukanmäla sitt barn. När detta inte görs måste pedagogerna ringa upp de vårdnadshavare som inte ringt in och vars barn inte kommit till skolan. Detta är för ert barns säkerhet. När ni själv sjukanmäler kan pedagogernas tid istället användas i den pedagogiska verksamheten.

2 Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Från och med vårterminen är det expeditionen som lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Telefonnummer till arbetslag citron A-huset: B-huset: Paviljongen klubben: Fritids A- och B-huset Då var vi igång igen efter en veckas påsklov. Vi har även fått behålla det fantastiska soliga vädret! Det innebär även att det är dags att uppdatera barnens ryggsäckar. När solen står som högst och värmer är det kanon om man har med sig t.ex. en keps/hatt, även solskyddsfaktor kan behövas. Törsten släcker man enklast genom att ha med sig en vattenflaska av valfritt slag, kan vara en sportflaska, vanlig PET-flaska, sirapsflaska, i stort sett vilken plastflaska som helst. Alltså: keps/hatt, solskyddsfaktor och vattenflaska. Vi har även startat vårt nya fördjupningsområde Miljö. Det är planerat många roliga aktiviteter och den här veckan har vi börjat med att tillverka egna troll av stenar vi hittat ute i naturen. Veckan avslutades med leksaksfredag. Alltid lika populärt och även bland det mest önskade från eleverna. Förskoleklass A I veckan har vi talat om vänskap och svek, våga säga ifrån och respektera varandra. Vi har sett några relevanta avsnitt av Kompissatelliten från Utbildningsradion. Det blev lite längre förmiddagsraster denna vecka dels på grund av det fina vårvädret och dels för hinna leka mycket med varandra efter lovet. Veckans bokstav är T, t, klassen har skrivit och ritat om Taxen Ture som ser en tårta. I svenska har vi suttit i smågrupper och letat ord i bokstavskvadrater. Det var populärt så veckans hemuppgift blir en liknande övning. Hemuppgiften lämnas ut på fredag och man har en hel vecka på sig att göra den. Den är naturligtvis frivillig. Veckorna framöver kommer vi att repetera alfabetisk ordning, ljuda bokstäver, matematiska begrepp och lite annat. Förskoleklass B Den här veckan har barnen ritat och berättat om sitt påsklov och bilderna sitter uppe på anslagstavlan i vårt klassrum. Vi har övat på alfabetbluessången och barnen har varsin bokstav och en liten vers om den som alla nu kan och de sjunger så tydligt och fint. Nu är det vår och vi har från och med denna vecka börjat med ute gympa uppe på fotbollsplanen. Barnen behöver ha gympaskor och kläder som de kan röra sig i. Vi kommer inte att byta om och duscha längre. I temat har vi påbörjat våra sista verkstadsveckor så nu håller barnen på med sin sista verkstadsgrupp. Vi har tittat på mangafilmen om Sailor Moon.

3 I bild och skapande har vi målat med sockervatten och i matten och i arbetsboken har vi arbetat med statistik och diagram. Vi vill påminna er om att titta i postpärmen och att det ligger brev om skolläkarbesök för de som inte har varit på det ännu. 1B Nu är vi igång igen efter en skön och solig påskledighet. Tack för alla givande utvecklingssamtal, det är så roligt att få träffa er alla tillsammans med era barn! Nästa vecka kommer för kännedom Hasse ha klassen på tisdag. På torsdag är det röd dag och ledigt och på fredag är det vanlig skoldag. SO/NO/Tema Verkstäderna har fortsatt i tema Japan, det var ett sista verkstadsbyte denna vecka så nu har alla elever fått prova på alla verkstäder. I onsdags fick vi även prova på att uttrycka vårt tema i dans när Amanda och Ingrid från Skapande skola var här. Vi påbörjade en vulkandans som vi ska fortsätta träna på nästa vecka. I NO:n har vi denna vecka lärt oss mer om blommor och deras fortplantning. Vi har sett en film där ett honungsbi berättar om hur hon hjälper blommorna att bli fler. Vi har också lärt oss blommans delar och eleverna har byggt egna blommor med stjälk, blad, foderblad, kronblad, ståndare och pistill. De står i fönstret i klassrummet, kom gärna in och titta! Svenska Vi har arbetat med läs-kort i våra nya skrivböcker. När vi arbetar med läs-kort läser eleverna en kort text och tränar på att svara på frågor med hela meningar. Denna vecka fick alla samma svårighetsgrad på korten för att känna efter, nästa vecka får eleverna (med min hjälp) välja om de behöver ett lättare eller svårare läs-kort. Eleverna har även redovisat sina recensioner av påsklovsböckerna och boktipsat varandra. Även de som inte ännu hunnit göra en recension fick möjlighet att berätta om en bok de läst. Den här veckan har vi börjat med utomhusidrott. Vi har bl a spelat brännboll. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik. Denna vecka har vi arbetat med tiotalen på talraden och hundrakamrater. Vi har bland annat placerat talkort med tiotalen i rätt ordning på en tvättlina och spelat spel där det gäller att hitta vilka tiotal som blir etthundra tillsammans. Hemuppgifter Läxa 23 till onsdag (eleverna behöver en citron eller en apelsin). Läsa i valfri bok 15 minuter varje dag och fylla i läsprotokoll till torsdag. Gå gärna igenom kommande veckors planering. Jag lägger läsprotokoll och pedagogisk planering för veckorna fram till sommarlovet i elevernas skoldagböcker. 2A Alla är tillbaka efter ett härligt påsklov och den här veckan har det samlats många stjärnor, roligt.

4 Nu är vi inne på den sista verkstaden i Tema Japan. Varje verkstad är 2 ggr och torsdag 8 maj är sista tillfället. Den verkstad jag ansvarar för handlar om det japanskaspråket, kalligrafi och manga. Vi är i blandade grupper klass 2 och 3. Det går jättebra! Den här veckan har Skapande skola börjat sitt arbete som i år vävs in i Japantemat. I klassrummet pratade vi om Samurajer, barnen gjorde sedan egna fantasibilder om samurajer och tog med sig som inspirationsunderlag till danspedagogerna på Skapande skola. Vårt nästa tillfälle med Skapande skola är mån 5 maj 8:30. Barnen ska tillsammans med danspedagogerna arbeta fram en dans om samurajer. Fredag den 25 april skickas våra larver till fjärilstemat från England. Vi har därför denna vecka inlett temat med att fundera över vad vi vet om larver, vad vi vill veta, och vad vi tror kommer att hända med våra larver. Det tar 3-5 dagar för larverna att komma hit. Vårt arbete kommer mycket att styras av dessa larver framöver. Ons em var jag på kurs och jag kommer åter att vara på fortbildning kring fjärilstemat onsdag em den 7 maj. Då är det vikarie. Nu på måndag 28 maj ska jag rätta nationella prov i svenska och kommer därför att vara borta hela dagen. Veronica som tidigare vikarierat är då vikarie. En del föräldrar har valt att skriva upp sig för samtalstid. På måndag får alla en lista med tider för alla barn. Ni får sedan gärna byta tider om ni vill med varandra men då måste ni meddela mig. Vi har börjat förbereda oss i klassen på hur det ska gå till med samtalet. Det kommer vi arbeta med ganska mycket fram till samtalen. Kom ihåg att läsa informationen ni fått hem och fråga mig gärna om ni undrar över något. Nu är snart Diamantjakten utläst. Det är en lånebok och när barnen tar hit den för sista läxan så stannar den kvar i skolan. Om en bok tappats bort eller blivit förstörd kommer föräldrarna att få ersätta den. Jag återkommer om hur i aktuella fall. Som ni hör är det mycket på gång nu och dessutom är det många veckor med lediga dagar. Det innebär att det kommer bli mycket schemabrytande verksamhet och att vissa delar faller bort och andra kommer till, hela samtalsveckan v20 kommer att vara schemabrytande. I klassrummet går vi alltid igenom och har uppskrivet på tavlan vad som händer under dagen. Barnen skriver också alltid en översiktlig planering i sina skoldagböcker. Självklart påverkas också läxor. Nya rutiner: Från nästa tisdag ska alla ha en egen läsebok som läseläxa. De kan alltså välja en hemma. Den som inte väljer hemma kommer jag att välja åt i skolan och då får de låna hem den. Den som väljer en hemifrån ska ta med läseboken tisdag 29 maj. Vi kommer att arbeta med läxuppgifter till våra läseböcker och barnen ska också föra läslogg om vilken bok de läser, det kommer att vara den nya skrivläxan. Som vanligt ska alla läxor med till skolan på måndagar och hem på tisdagar. Samtalsveckan, v20 ska inga läxor med till skolan, inga nya kommer heller att delas ut. De arbetar istället hemma med sin läsebok och matteuppgift. Nu på tisdag kommer inte någon ny vanlig matteläxa. Istället är det individuell läxa att träna på det var och en behöver. Då får var och en välja på att ta hem arbetsblad med sådant man behöver träna. Ibland kan hända att jag väljer. Har man möjlighet hemma så kan man istället träna på Ipad, bra appar är Moji klockis och behöver man träna taluppfattning för att lättare klara huvudräkning är King of Math väldigt bra om man börjar på första nivån. Den är också bra för träning på alla nivåer och alla räknesätt. En del av detta går självklart inte att ta med till skolan och då får barnen istället berätta vad de arbetat med. Det finns självklart också andra datorprogram och appar. Huvudsaken att man tränar det man behöver. Träna på den tid som ni brukar göra läxan hemma. Fungerar detta bra kommer vi att göra så resten av terminen. Klassvärdarna fortsätter med sin nyhetsbevakning som tidigare. Mycket kortfattat om vad som mer hänt i veckan:

5 Svenska Tyst läsning, dokumentation kring temaarbete, högläsning, bokrecensioner. Klockan, upprepad addition=multiplikation, Diamanttest, huvudräkning och hur man kan tänka kring klockan och minuter. Går ex att dela i fyra delar. Den här veckan har vi det bara varit simskola. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik. SO/NO So - Nyhetsbevakning och Lilla Aktuellt, förberedelse av elevledda samtal. No- Start Fjärilars liv 3A och B I tisdags var vi ute och undersökte hur fort bilarna kör förbi vår skola. Vi mätte upp en sträcka på 100 meter och sen arbetade eleverna i grupper om tre och tre och mätte hur lång tid bilarna tog på sig att köra denna sträcka. Uppe i klassrummet räknade vi om tiden med hjälp av en kalkylator på internet där eleverna fick fram hastigheten mätt i km/h. Av de bilar vi mätte hastigheten på körde lite mer än 35 % för fort förbi skolan? Den bilen som körde fortast kom upp i en hastighet på 67 km/h, då tog vi bort de högsta och lägsta värdena i undersökningen. Vi kommer fortsätta att jobba med detta under nästa vecka. Tyvärr åkte jag, Åsa på en riktig vårförkylning och var hemma onsdag-torsdag så fortsättning på undersökningen på bilarna fortsätter. 3A Citron: Den här veckan har vi lekt General och Spion i Äventyrslekparken. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik, kulstötning och kast med liten boll. 3B Citron: Den här veckan har vi börjat med utomhusidrott. Vi har bl a spelat brännboll. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik, kulstötning och kast med liten boll. Bild Vi tränar på idé- process- produkt och motivet är kokeshidockor och tekniken akrylmåleri på kartong. Trevlig helg! Önskar hela Citrons arbetslag.

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag.

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 15 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 15 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 14-17/4 Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 14-17/4 Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Veckobrev årskurs 1 v. 7 och

Veckobrev årskurs 1 v. 7 och Veckobrev årskurs 1 v. 7 och 8 2013 Hej igen! Våra utvecklingssamtal är nu i full gång. Tyvärr är det många som, av olika anledningar, inte kunnat komma på sin samtalstid. Detta är ett stort bekymmer för

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 12 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 14-17/4 Studiedag 22/5 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Höstterminens första dag 20/8-14

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Information från ledningen.

Information från ledningen. På gång Torsdag 7/12 EKORRAR går på utflykt. Fredag 8/12 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. Torsdag 21/12 Sista skoldagen innan lov. Skoldag fram till lunch. Onsdag 10/1-2018 Terminstart

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 8 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

Hej därhemma!

Hej därhemma! 2013-01-11 Hej därhemma! Den här veckan inleddes på onsdagen, med en skoluppstartsfest ute på fotbollsplanen där vi vid eldar löste uppgifter, åt macka och saft och gjorde en gemensam jätteraket för att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM KALENDARIUM 12/9 Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 Kl. 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 20 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret

Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret Välkommen till Pluggparadisets förskoleklasser Läsåret 2019-2020 Dagordning o Presentation av personal o Bocka för ditt barns namn på klasslistan o Fyll i ditt omsorgsbehov. OBS! Ansök om Fritids på e-barnungdom.

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

Vecka nr 41 Veckobrev

Vecka nr 41 Veckobrev 2016-10-14 Vecka nr 41 Veckobrev Hej alla föräldrar i 4B Veckan har innehållit bland annat elevens val där en stor andel av eleverna besökte Cosmonova. De elever som inte var med på Cosmonova vid det här

Läs mer

Visättraskolan informerar December 2015

Visättraskolan informerar December 2015 Semira Vikström (Rektor) Visättraskolan Visättravägen 61-63 141 50 HUDDINGE Tel: 08-535 345 02 E-post: semira.vikstrom@huddinge.se Hemsida: http://grundskolor.huddinge.se/visattraskolan/ Visättraskolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin:

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: Festis år 3 v.42 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 Hej! Tiden går fort när man har roligt! Nu är det snart dags för en paus, ett lov, från skolan. Nästa

Läs mer

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y Hej! Festis år 3 v.40 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 y Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen 95 121 55 Johanneshov Skolan: v.41 * Måndag: Frukt till rasten.

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer