Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM"

Transkript

1 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl kl maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista dag 11/6 Höstterminens första dag 20/8-14 Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: VINBÄRSNYTT F-3 v.22 Allmän information Ny medarbetar Vi välkomnar Peter Lindeberg till arbetslag vinbär. Peter är fritidsledare och kommer att arbeta i B-huset fram till skolavslutningen. Nästa termin kommer Peter att vara knuten till de äldre barnen på skolan. Friidrottsdagar Tisdagen den 3 juni och onsdagen den 4 juni kommer vi ha friidrottsdagar på Zinkensdamms IP. Den 3 juni kommer år F-2 vara där och den 4 juni kommer år 3-5 vara där. Eleverna börjar och slutar som vanligt. Det är dock viktigt att de elever som har sovmorgon den dag de har idrottsdag (vinbär tisdag och citron onsdag) är beredda att gå till idrottsplatsen exakt klockan 9. Vi kommer nämligen börja gå klockan 9 från skolan. Eleverna behöver ha med sig matsäck den här dagen. VIKTIGT: Inga nötter eller spår av nötter i matsäcken. En vattenflaska är också bra att ha med sig, samt kläder efter väder. Skolavslutningen onsdagen den 11 juni är det dags för terminens skolavslutning. Årskurs F-2 kommer att ha sin avslutning på skolgården kl.9.00 och ca har vi tårtkalas på avdelningarna. Årskurs 3-5 kommer att ha sin avslutning kl och ca har vi tårtkalas för dem på avdelningarna. På skolavslutningsdagen är det skoldag fram till lunch och efter lunch är det fritids. Uppsägning av fritidsomsorg Du ska säga upp ditt barns plats på fritidshemmet eller fritidsklubben om du inte längre vill ha den. Om du vill säga upp en plats ska du göra det skriftligen till skolan. På uppsägningen anger du: barnets personnummer, barnets namn, vilket datum som blir barnets sista dag på fritidshemmet/klubben. Uppsägningstiden är en månad och räknas från den dag då din uppsägning kommer in till skolan. Du betalar avgiften under uppsägningstiden. Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Från och med vårterminen är det expeditionen som lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

2 Fritids B-huset Denna vecka har varit en kort vecka, då skolan hade utvecklingsdagar torsdag och fredag. Eleverna har varit ute en hel del i det fina vädret. I onsdags hade alla treor på skolan avslutningsdisco i idrottsalen. A-huset Vi har haft en kort vecka med ett fantastiskt soligt väder. Barnen valde själva att leka ute och njuta av solen. I tisdags repeterade Fsk.d sin sommarkonsert med Irina. I onsdags valde barnen olika verkstäder bla musikverkstad, datorverkstad och skapande verkstad. Fsk C En kort vecka med tre arbetsdagar. Då Annika var på utbildning och Heléne fick gå hem så blev idrotten inställd i måndags. Nya tag på måndag med inomhusidrott och förberedelser för idrottsdagen. Vi hade klassråd i tisdags och pratade om trivsel och miljö på skolan. Vi använde oss av skalan för att ta reda på var på skalan 1-10 vi befinner oss just nu. 10 är det absolut bästa då allt fungerar och 1 är det sämsta vi kan tänka oss. Klassen gav allt från 4 till 10. Många barn tar upp ljudvolymen som ett problem. Vi arbetar för att ha en bra ljudnivå och en god arbetsro. Prata gärna om detta hemma så hjälps vi åt med att lyfta vikten av att alla trivs i skolan. I bokstavslandet är det bokstaven G. Vi har även tränat på att höra det sista ljudet i ord. Fsk d Vi har gjort allt som vi skrev om i förra veckans veckobrev, vi glömde dock att tillägga att barnen har haft sin sista idrottslektion för denna termin. Nästa vecka startar vi med Blomsterdalen. Vi kommer att sammanställa tanddiagrammet tillsammans med barnen och fortsätta med att arbeta klart med påbörjade arbeten. På onsdagens idrottslektion kommer det att vara disco för barnen i gympasalen eftersom ärtburken är full!! Popcorn och dryck serveras förstås! 1c Idrott: Den här veckan har vi börjat med utomhusidrott. Vi har bl a spelat brännboll. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna kulstötning och kast med liten boll. SV: Eleverna har nu skrivit egna bokrecensioner och vi fortsätter att skriva några till som träning. SO/NO: I veckan har vi pratat om källsortering och återvinning. Eleverna har skrivit och ritat en serie om en glasspinnes äventyr. Vi har även sett en faktafilm om hur man gör tidningspapper. Matematik: Eleverna har fortsatt att arbeta med klockan och subtraktion och addition inom talområdet De har också arbetat vidare med i-pads på Parama 1, King of math junior och Moji Klockis.

3 Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berättat om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutningssånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Matematik: Gå in på och testa t.ex. mattespelet Kungens tiokamrater, klockan, stjärnräknaren och räknedosan. Det är bra om de går in på den sidan flera gånger i veckan. Svenska: Sista läsläxa för denna termin. Lämnas in tisdag den 28 maj. 1d Svenska: Vi har läst det allra sista kapitlet i Vov hotell, det var Xerxes som flyttade in. Vi löste korsord i olika svårighetsgrad som hörde till kapitlet. Vi har även denna vecka haft tre olika läsgrupper där vi läst högt och arbetat med Kiwiböcker. Vi hade boksamtal både om textens innehåll och form. SO/NO: I veckan har vi pratat om källsortering och återvinning. Eleverna har skrivit och ritat en serie om en glasspinnes äventyr. Vi har även sett en faktafilm om hur man gör tidningspapper. Matematik: Eleverna har funderat över vad de kan i matematik och vad de behöver träna mer på. Kunskapsprofilerna har de satt in i sina portfolier. Vi har också arbetat med tiotalsövergång inom talområdet Vi har byggt tal med hjälp av konkret material och pratat om att vid subtraktion är det entalen som minskas först. Eleverna har också fått arbeta klart med olika arbeten som inte blivit helt klara tidigare. Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berättat om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutningssånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Idrott: Den här veckan har vi börjat med utomhusidrott. Vi har bl a spelat brännboll och tränat kulstötning och kast med liten boll. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik. Svenska: Läsläxa till tisdag den 27 maj. Matematik:

4 2b Svenska: Eleverna har fått fortsätta sitt omtyckta arbete med sagor och att göra egna böcker. Vi har pratat om hur de skriver beskrivande texter för att de ska utöka sina meningar. De har även fått lyssna till Matilda och arbetat vidare i tillhörande arbetsbok. Matte: Arbetet med elevernas mattelexikon fortsätter. Denna vecka har de fått arbeta med orden subtraktion och differens. Syftet med mattelexikonet är att eleverna ska känna igen och vara bekant med mattebergrepp. Det underlättar för dem senare när de möter orden under nationella proven. NO: Nu har äntligen alla puppor börjat kläckas och fina fjärilar tittar fram! Eleverna tycker det är superspännande. Vi har i veckan studerat vad en fjäril äter samt hur den äter. Eleverna har även lärt sig om fjärilens olika kroppsdelar. Vi har haft bra samtal om hur fjärilens kroppar skiljer sig från larvens och från vår egen. SO: De flesta är klara med arbetshäftet om världen där de själva söker information utifrån presenterat material och skriver svaren i ett arbetshäfte. Vi gör en egen jordglob av cerenitlera. Engelska: Eleverna har fått gjort färdigt sina The very hungry catepillar. De hänger nu i klassrummet. Kom gärna och titta! De har också arbetat med sina arbetsböcker. Sv veckans ord, delas ut onsdag åter måndag. Ma fortsätter med individuella matteläxor. Delas ut på onsdag åter måndag. 2c Svenska: Vi skriver bokrecension om diamantjaktens läsebok. Vi arbetar med att göra klart olika arbeten inför terminsavslut. Matte: Arbetet med elevernas mattelexikon fortsätter. Denna vecka har de fått arbeta med orden subtraktion och differens. Syftet med mattelexikonet är att eleverna ska känna igen och vara bekant med mattebergrepp. Det underlättar för dem senare när de möter orden under nationella proven. NO: Nu har äntligen alla puppor börjat kläckas och fina fjärilar tittar fram! Eleverna tycker det är superspännande. Vi har i veckan studerat vad en fjäril äter samt hur. Eleverna har även lärt sig om fjärilens olika kroppsdelar. Vi har haft bra samtal om hur fjärilens kroppar skiljer sig från larvens och från vår egen. SO: De flesta är klara med arbetshäftet om världen där de själva söker information utifrån presenterat material och skriver svaren i ett arbetshäfte. Vi gör en egen jordglob av cerenitlera. Engelska: ingen engelska denna vecka Idrott: Den här veckan har vi börjat med utomhusidrott. Vi har bl a spelat brännboll. Kommande veckor kommer vi ägna mycket tid åt friidrottsträning inför friluftsdagen på Zinkensdamms IP i början av juni. Nästa vecka ska vi träna höjdhoppsteknik.

5 Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berätta om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutnings sånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Svenska veckans ord 5 Matte fortsätter med individuella matteläxor. Delas ut på onsdag åter måndag. 3:an NO: Vi funderar på tekniska lösningar i vår vardag. Främst fokus på köksverktyg! Matte: Vi har arbetat i matteboken, haft matteteater, samt arbetat med IPAD. Sv: Denna vecka har de som vanligt haft tyst läsning och skrivit recensioner när de läst ut sin bok. Eleverna har fortsatt med sitt berättelseprojekt då de ska få skapa sin egen mysterieberättelse. Detta kommer vi arbeta med framtill sommaren. Vi fortsätter med den andra boken om Lars och Urban av Eva Dahlgren. SO: Vi har nu avslutat Judendomen och kommer gå vidare med Kristendom. Engelska: Vi har jobbat i Right on med att läsa ur boken samt utföra tillhörande skrift- tal samt hörövningar. Kapitlet handlade om olika verb. Eleverna fick även spela ett mycket roande spel. Idrotten: Vi har fortsatt med friidrott. Vi har hoppat höjdhopp ett pass och hoppat längdhopp och trehopp det andra passet. Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berättat om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutnings sånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Slöjd- Under terminen har vi arbetat med tema Japan för fullt! Vi började terminen med att broderat Sashiko en japansk broderiteknik. Finns att titta på i Navet, bottenplan. Vi har testat en annan japansk teknik som heter Kumihimo, en knytteknik som blev till armband och nyckelringar. Vi har tovat japanska filtfigurer. Terminen avslutas med vävning av fodral/mobilfodral. Ett arbete eleverna själva planerat utifrån temat Japan. På sidan av de andra arbetena har vi tryckt pannkakstryck tillsammans i grupp. De flesta arbetsområdena kommer finnas att titta på under skolans vernissage och temaavslut. Bild: Vi tränar på skiss-process-produkt och motivet är Kokeshidockor och tekniken akryl på kartong. Svenska: Läs minst 20 min hemma varje dag. Hälsningar hela Vinbärs arbetslag.

6

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag.

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Höstterminens första dag 20/8-14

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 19 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet.

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 22

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 22 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 4/2, 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.20 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 19 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 Påsklov: (v.16): 14 17 april 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 8 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 6 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov!

VINBÄRSNYTT F-2 v.13 Allmän information Vi önskar alla en glad påsk och ett härligt påsklov! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore.

KALENDARIUM. Skolmaten App - Från och med nästa vecka finns skolmatsmenyn inlagd i en App som heter Skolmaten som går att ladda ner från Appstore. KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 27/5 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer