CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM"

Transkript

1 KALENDARIUM 12/9 Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 Kl / /9 Skolfotografering 9/10 22/10 Föräldraråd kl Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl /11 5/12 Föräldraråd kl /12 20/12 Terminsavslutning CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information Föräldramöte Ber om ursäkt för att datumet i den allmänna informationen i förra veckobrevet blev fel. Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 går av stapeln den 12 september kl Vi startar upp föräldramötet i idrottssalen för att sedan gå vidare till olika klassrum. Sovmorgon Citrons elever har sovmorgon på onsdagar då arbetslag citron har arbetslagsmöte. På skolgården finns personal från vinbär som tar emot Citronelever som behöver morgonomsorg. Skolan börjar denna dag kl Sjukanmälan av elever telefonnumret till telefonsvararen för sjukanmälan är: Telefon lyssnas av varje dag kl De elever som är frånvarande och ej har anmälts frånvarande registreras som ogiltigt frånvarande. Man behöver sjukanmäla sitt barn varje dag som det är sjukt eller meddela hur länge barnet blir borta från skolan. Löss Nu har lössen också börjat skolan, så nu gäller det att kamma, kamma och åter kamma era barn. Det rekommenderas att kamma barnen varje vecka för att ha koll och slippa stora epidemier. Den september är det avlusningsdagar och då ber vi er alla kamma era barn för att få stopp på lössen. Modersmål undervisningen i modersmål kommer att komma igång under de närmaste veckorna. Till er som anmält till modersmålsundervisning och inte blivit kontaktade av modersmålsläraren ber vi kontakta Språkcentrum i och med att det är de som bestämmer vilken modersmålslärare och vilken tid ert barn ska ha modersmålsundervisning. Telefonnummer till Språkcentrum är: Skoljoggen Alla barn på skolan kommer att springa, jogga eller gå skoljoggen på tisdag den 10/9. Citroner kl och Vinbär kl Bra att ha med sig är kläder och skor för aktivitet och vattenflaska. Ska bli roligt att se hur långt Årstadalsskolans elever kommer i år. Årstadalsskolans dag 18/9- Vi firar skolans dag med traditionell hattparad. De som har en hatt, mössa, keps eller annan huvudbonad får gärna ta med sig den till skolan, för utsmyckning. Man kan gärna ta med tomma toarullar till maracastillverkning.

2 Telefonnummer till arbetslag citron A-huset: B-huset: Paviljongen klubben: Fritids A-huset Veckan på fritids började med regn och hagel som snabbt drog vidare och gjorde plats för lek och utforskande i Äventyrsparken. I tisdags lektes det för fullt på gården och skogsgårdarna och många barn skapade fantastiska tavlor med vattenfärg. Veckan bjöd också på ett andra besök i Äventyrsparken med lek och frisbeekastande på konstgräsplanen. Pyssel, spel, sagoläsning, legobygge, pärplattor och lek med nyfunna vänner är andra exempel på vad barnen gjort på fritids i veckan! Måndagens regn- och hagelskur påminner om att sommarens värme nu lämnar plats åt kallare och blötare dagar, ordentliga regnkläder och torrt ombyte behöver därför finnas i barnens hyllor. Förskoleklass A Den här veckan har vi skrivit bokstäverna A och B och siffrorna 1 och 2. Vi har varit ute väldigt mycket. Till Äventyrsparken och till skogen. Bilder finns uppsatta på väggen i klassrummet. Fr.o.m vecka 38 kommer vi att gå till skogen på tisdagarna. Det är bra om ditt barn har med sig en liten matsäck i ryggsäcken med någon frukt eller smörgås och något att dricka. Lunch äter vi som vanligt i skolan när vi kommer tillbaka från skogen klockan Nästa tisdag den 10 är det skoljoggen. Förskoleklasserna går då till Årstaängar och har aktiviteter, då behöver ditt barn ha med sig lunch matsäck i ryggsäcken då vi går klockan 9.00 och är tillbaka vid 12-tiden. Mellanmål äter vi i skolan. Förskoleklass B Tack för ett trevligt föräldramöte! Vi kommer att lägga ut minnesanteckningar i postpärmen och även den kontaktlista med de telefonnummer och mejladresser ni fyllde i. I måndags hade vi vår första skogsutflykt med matsäck och lek. Vi har pratat om att ta hänsyn till naturen och varför vi sorterar våra sopor. Vi lär oss om dagar, veckor, månader och årstider. I vårt tema tiden/hösten har vi gjort lersvampar. Barnen har börjat sitt arbete med att göra en bok, boken om mig själv, där första uppgiften var att rita sin familj. I svenskan har vi arbetat med språklekar enligt Bornholmsmodellen som vi berättade om på föräldramötet. Vi har pratat om matematik och lyssnat efter barnens beskrivning på vad matematik är och gjort jämförelser av bl.a. stor, störst, mindre, minst. På tisdag 10/9 kommer alla förskoleklasser ha gemensam uteaktivitet i samband med skoljoggen så en lunchmatsäck, bra skor och kläder efter väder behövs denna dag! Vi äter mellis i skolan som vanligt.

3 1A och B Inför föräldramötet den 12:e sept. kl :30 Vi skrev tidigare att alla föräldrar till klass 1A och B ska ha ett gemensamt möte i ett av klassrummen. Vi har nu valt att dela upp mötena så 1A och 1B fortsätter föräldramötet i respektive klassrum. Vi fortsätter med bokstavsarbete och introducerar läsinlärningsböcker. Vi har börjat komma igång med siffror och antal. Vi har samtalat om hur många siffror det finns och vad det är för skillnad på siffra och tal. Barnen får också träna på att skriva siffror. Vi har också börjat med sorteringsövningar där barnen har fått sortera föremål efter storlek, form och färg. So Vi fortsätter arbetet med kamratskap och barns rättigheter genom att se filmer och göra olika övningar. No Vi har inte börjat med arbetet kring hösten ännu. Just nu arbetar vi lite extra kring värdegrunder och barns rättigheter. Vi har varit i idrottsalen första gångerna. Vi leker olika lekar och lär känna varandra. Kom på idrottslektionerna inomhus. Bara strumpor är inte tillåtet pga halkrisk! 2A Några ämnen har fått byta plats på vårt schemat men alla tider är desamma. Nästa vecka börjar vi med skoldagböcker och då delar vi ut ett nytt schema samtidigt. Skoldagboken får man ta hem på helgen för att föräldrar ska kunna titt och skriva kommentar. Det är annars viktigt att den finns i skolan varje dag. Första läsläxan är utdelad och ska åter på måndag! Det är viktigt att både läsebok och läseschema kommer med. På föräldramötet kommer vi att prata om läxor och rutiner. Vi har också arbetat med hur en bok ser ut och var man hittar information och vad olika begrepp betyder som ex författare, titel, kapitel och rubrik. Vi har arbetat med sammansatta ord och hittat på hur många som helst. Arbetet med meningsstruktur och hur en berättelse ser ut har fortsatt. Här skriver vi egna berättelser om Mäster Jakob. Alla har fått sin egen Talmatta där vi tränat på hur man kan använda den. Vi har arbetat med större än mindre än och lika med, talmönster och addition/subtraktion i talområdet 0-20.

4 Vecka 37 delas första matteläxan ut på tisdag. Den ska lämnas åter senast måndag veckan efter (16/9). Lägg den i plastbacken till fröken i klassrummet. Läxan består av en vanlig del och en utmaning. Den vanliga gör alla och utmaning en gör de som tycker att den vanliga läxan är lätt! NO Biologin har fortsatt med arbete kring äpplen. Vi har lärt oss fakta om äpplets delar och pratat om olika talesätt och symboler kring äpplet. Vi har också lärt oss lite mer om några äppelsorter. Vi fortsätter arbeta kring äpplet nästa vecka. SO Nu har första klassrådet varit och vi har utsett representanter till elev och matråd. Vi har också fortsatt arbetet kring regler och normer. Där har vi lärt oss Stoppljuset och pratat om lugna-ner-mig-teknik. Vi har varit i idrottssalen första gångerna. Vi leker olika lekar och lär känna varandra. Kom på idrottslektionerna inomhus. Bara strumpor är inte tillåtet pga. halkrisk! 3A och B Läsning: Alla elever har tränat läsförståelse och läst ett kort stycke individuellt för undervisande lärare. Märks tydligt att många elever har hållit i gång läsningen under sommarlovet, vilket är super! Det gör att det är lättare för eleverna att återuppta läsningen så här i början av läsåret. Bra jobbat där hemma! Skrivning: För att komma i gång med skrivningen har vi ägnat en del arbetspass åt klassisk friskrivning. Eleverna har valt att skriva dikter, berättelser och sångtexter. Vi har även repeterat vad som är viktigt att tänka på när man skriver d.v.s. i fråga om form och innehåll. Ett antal elever har önskat att få läsa upp det de skapat för klassen och klassen har gett feedback utifrån modellen Two stars and a wish. Ljudbok/film: Efter att ha lyssnat på ljudboken Cirkusmysteriet som tillhör LasseMajaböckerna har vi nu börjat lyssna på berättelsen Vargbröder. Parallellt med den berättelsen följer vi även Astrid Lindgrens klassiska film Ronja rövardotter. Vi kommer under terminen att lyssna på ljudböcker och se film som vi sedan tillsammans pratar om för att träna på att analysera berättelser och för att hämta inspiration till annat skolarbete så som till elevernas eget berättande och textskapande. Åsa är sedan måndagen v.36 sjukskriven och kommer att vara det i en månad framöver. Hon har fått fel på sköldkörteln och det innebär att man måste medicineras och medicinen tar tid att ställa in vilket gör att hon är sjukskriven under denna period. Vi jobbar på att få in en lärarvikarie som kan vara med klassen under denna period. Hon hälsar så gott till alla elever och föräldrar.

5 MILJÖTEMA SO/NO/SV Både ljudboken Vargbröder och filmen Ronja, som vi nu följer, utspelas i en skogsmiljö som präglas av vidsträckta och fantasifyllda skogar där människor och djur samt övernaturliga väsen lever tillsammans. Bland annat denna miljö dvs skogsmiljön kommer vi att arbeta med under terminens kommande miljötema. Miljötemat kommer att vara ett ämnesövergripande tema där vi arbetar både med praktiska-estetiska ämnen och teoretiska ämnen. Inom miljötemat arbetar barnen just nu också med att forska om djur. Barnen kommer under en period att arbeta i smågrupper kring ett djur som de vill lära sig mer om. Vi kommer även att prata om utrotningshotade djur och vad man kan göra för att hjälpa dessa. Vi har varit i idrottsalen första gångerna. Vi leker olika lekar och lär känna varandra. Kom på idrottslektionerna inomhus. Bara strumpor är inte tillåtet pga halkrisk! SLÖJD Hemuppgifter Engelska: Glosor måndag till torsdag. OBS! v.37 torsdag. Ta med en leksakskaraktär hemifrån t ex en hund eller drake i valfritt material som eleverna kan använda för att träna engelska dialoger med. Tema: Onsdag till måndag v. 36 Om trafikmiljön där jag bor Onsdag till måndag v.37 Leta en tidningsartikel som handlar om miljö. Läs och återberätta. Trevlig helg! Önskar hela Citrons arbetslag.

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information

Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM 5/9 Förskoleklass har föräldramöte Kl. 18-19.30 12/9 Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 Kl. 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Förskoleklass A Förskoleklass B 1B

Förskoleklass A Förskoleklass B 1B KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 20/12 Terminsavslutning Sjukanmälan

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Samuel, Lisa, Clara J, Nelli och Hugo

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Samuel, Lisa, Clara J, Nelli och Hugo KLASS 2A vecka 38 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Hälsovecka Kodord: skoljoggen Sjukanmälan görs i Schoolsoft Tel fritids: 08/718 82

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 KALENDARIUM 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3

Läs mer

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 13 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information

CITRONNYTT vecka 42 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 36

VINBÄRSNYTT vecka 36 KALENDARIUM 5/9 Förskoleklass har föräldramöte 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 VINBÄRSNYTT vecka 36 Allmän information Välkomna tillbaka till ett nytt läsår önskar vi på

Läs mer

Skuttungeposten Nr 1 v

Skuttungeposten Nr 1 v ETT STORT TACK från all personal för presenten vi fick vid skolavslutningen! RÖRELSE UTE På torsdagar kommer alla klasser att starta dagen ute med olika rörelseaktiviteter i 20 minuter. KLÄDER Då vi är

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM. Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet)

KALENDARIUM. Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet) KALENDARIUM 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Terminsavslutning Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet) 8/1 Vårterminens första dag Sportlov (v.9): 24 28 februari

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

Hembrev för veckorna 6 och 7

Hembrev för veckorna 6 och 7 Hembrev för veckorna 6 och 7 Hej alla! Nu var det dags för lite information igen. När ni får hem det här har vi haft föräldramöte och för er som inte kunde närvara hälsar vi att ni kommer att få ta del

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

VECKOBREV V PÄRLAN 1

VECKOBREV V PÄRLAN 1 VECKOBREV V. 49-51 PÄRLAN 1 Hej alla elever och föräldrar i Pärlan 1! 4 december 2014 Vi har nu landat i december månad och varje morgon hör jag flera barn som räknar ner till självaste julafton :) Tänk

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KLASS 2A vecka 39. Vi är ute varje dag. Se till att barnen har kläder efter väder!

KLASS 2A vecka 39. Vi är ute varje dag. Se till att barnen har kläder efter väder! KLASS 2A vecka 39 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Vi är ute varje dag. Se till att barnen har kläder efter väder! Sjukanmälan görs

Läs mer

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13.

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13. 53 52 51 50 49 DECEMBER 2015 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 30 november 1 2 3 4 Jennifer i Gävle Läsläxan in och 7 8 9 10 11 Läsläxa in och Biblioteket 2C Luciafirande Åk 5 lussar för hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Hej på er därhemma! Hela fredagen gick åt att träna på vad barnen ska säga på utvecklingssamtalet nästa vecka.

Hej på er därhemma! Hela fredagen gick åt att träna på vad barnen ska säga på utvecklingssamtalet nästa vecka. Hej på er därhemma! Även denna vecka har vi jobbat med arbetsschema. I matematiken har vi fortsatt att träna på subtraktion med tiotalsövergångar (0-20). Barnen har fått ta del av genomgångar, då de har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

Veckobrev v. 47. Information om vad som hänt i skolan den här veckan.

Veckobrev v. 47. Information om vad som hänt i skolan den här veckan. Veckobrev v. 47 Information om vad som hänt i skolan den här veckan. I matematik har vi arbetat med begreppen fler, färre, lika många och med likhetstecknet betydelse. Vi har jobbat med klockan främst

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum MÅNADSBREV JANUARI 2013 God fortsättning och välkomna till en ny termin hos oss på Midimalen norr. Vi vill börja med att tacka för de goda och fina julklapparna vi fick av er och era barn. Vi blev väldigt

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

Informationsbrev oktober 2015

Informationsbrev oktober 2015 Informationsbrev oktober 2015 Hej alla föräldrar! Nu har terminen varit igång i några veckor och vi börjar lära känna varandra i de olika grupperna. Eftersom föräldramötet inte blev av så bifogar vi ett

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin:

Festis år 3. v.42. Skolan: v.43. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: Festis år 3 v.42 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 Hej! Tiden går fort när man har roligt! Nu är det snart dags för en paus, ett lov, från skolan. Nästa

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8 Veckobrev för Opalen 1 v 6-8!!! 12 februari 2015 Hej alla barn och föräldrar!!!! Äntligen har det kommit snö och det är underbart att se vilken aktivitet det blir ute på än gång. Eleverna leker, bygger

Läs mer

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 4 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 17 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 14-17/4 Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar och lovdagar har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Fabian, Britta, Truls, Sally och Nadir

Musik. Idrott, medtag idrottskläder, skor och handduk. Utvecklingssamtal för Fabian, Britta, Truls, Sally och Nadir KLASS 2A vecka 37 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Kodord: skolgård Sjukanmälan görs i Schoolsoft Tel fritids: 08/718 82 35 Måndag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KLASS 2A vecka 40. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder:

KLASS 2A vecka 40. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder: KLASS 2A vecka 40 Vi arbetar här: Sara Nordström Ola Thörnberg Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Här nedan finner ni länken angående höstlovsanmälan på fritids! Fyll i så fort ni

Läs mer

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej!

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej! Vecka 37-2013 Bloggen: http://roselidf3b.wordpress.com STUDIEDAG Hej! Vi vill inleda detta veckobrev med att tacka för ett mycket trevlig och givande föräldramöte tillsammans med er alla som närvarade.

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Opalens Förskoleklass

Opalens Förskoleklass Opalens Förskoleklass Veckobrev för vecka 38 Vilken härlig vecka vi har haft tillsammans, men det är rysligt vad dagarna går fort! Jag skulle ha suttit på en sten och haft tråkigt, så hade det inte tagit

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 16-18

Veckobrev för Opalen 1 v 16-18 Veckobrev för Opalen 1 v 16-18!!! Hej alla barn och föräldrar! 23 april 2015 Så underbart att våren är här! Det är härligt att se hur glada barnen är ute på rasterna när det inte regnar eller blåser. Det

Läs mer

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y

Festis år 3. v.40. Skolan: v.41. Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen Johanneshov. Sjukanmälan: Päron: Apelsin: y Hej! Festis år 3 v.40 www.skarpnacksskola.stockholm.se Sjukanmälan: Päron: 076 1293098 Apelsin: 076 1294450 y Skarpnäcks skola Kärrtorpsvägen 95 121 55 Johanneshov Skolan: v.41 * Måndag: Frukt till rasten.

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

Seniorernas veckobrev V.43

Seniorernas veckobrev V.43 Denna vecka har vi fokuserat på att avsluta alla uppdrag då vi efter höstlovet kommer att påbörja ett nytt tema med nya utmaningar. Det vi redan nu kan avslöja är att begreppet kärlek kommer att få en

Läs mer

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet.

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet. 4or vecka 8 Fredag den 17 februari 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Hej på er! Jag var hemma sjuk tisdag och onsdag så jag missade teatern med gruppen Zebradans. Kritikerkåren (de teater- och

Läs mer

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013

Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Veckobrev årskurs 2 v. 43 2013 Hej på er! Näst sista veckan innan höstlovet, oj vad tiden har gått fort! Vi har fortsatt vårt arbete med vår storyline Bondgården och denna vecka så fick vi ett sms från

Läs mer

Hej därhemma!

Hej därhemma! 2013-01-11 Hej därhemma! Den här veckan inleddes på onsdagen, med en skoluppstartsfest ute på fotbollsplanen där vi vid eldar löste uppgifter, åt macka och saft och gjorde en gemensam jätteraket för att

Läs mer

Denna veckan firade vi vår elev som fyllde år i onsdags. Vi firade stort med paket, glass, snacks och film såsom vi brukar göra varje månad.

Denna veckan firade vi vår elev som fyllde år i onsdags. Vi firade stort med paket, glass, snacks och film såsom vi brukar göra varje månad. Veckobrev för v.41 Vi vill börja med att välkomna Adam till klass F-1. Det känns så bra att ha dig här, hjärtligt välkommen Adam. Vi vill även meddela er föräldrar att vår lärare Johan fått en annan tjänst

Läs mer

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 5 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Allmän information: Fritidsinformation: Aktivitetstisdag: Tre lekar inne/ ute. Veckans pyssel: Krympplattor

Allmän information: Fritidsinformation: Aktivitetstisdag: Tre lekar inne/ ute. Veckans pyssel: Krympplattor Kom ihåg vecka 43 Förskoleklassen Inneidrott, ta med ombyte, inneskor och handduk. No-tema. Meja får visa och berätta om en bok eller en sak hon tagit med hemifrån. Barnens show kl 12:30. Återigen en bra

Läs mer

KLASS 2A vecka 41. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder:

KLASS 2A vecka 41. Glöm inte att kika in på bloggen för att se veckan i bilder: KLASS 2A vecka 41 Klicka på brevet så kommer alla sidor i veckobrevet upp. Här nedan finner ni länken angående höstlovsanmälan på fritids! 3 av 21 har svarat,sista dag är den 11/10! http://nacka.proofx.se/nuxwy3ykwrq6eozyji4vde/

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

Dagordning Vi hänger upp en mobilnummer listan i hallen. Vi kommer att lägga upp kvällens minnesanteckningar på hemsidan.

Dagordning Vi hänger upp en mobilnummer listan i hallen. Vi kommer att lägga upp kvällens minnesanteckningar på hemsidan. Föräldrarmöte 3 september 2015, 18.00-19.30 Annika J hälsar alla välkomna Dagordning Vi hänger upp en mobilnummer listan i hallen. Vi kommer att lägga upp kvällens minnesanteckningar på hemsidan. Presentation

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar

Läs mer

VECKOBLADET V.42 KÖKEN SERVERAR: IDROTT. Strandskolan. Elevens val inne. Kom ihåg att ha ombyte och duschgrejor till varje tillfälle.

VECKOBLADET V.42 KÖKEN SERVERAR: IDROTT. Strandskolan. Elevens val inne. Kom ihåg att ha ombyte och duschgrejor till varje tillfälle. VECKOBLADET V.42 KÖKEN SERVERAR: Måndag: Tisdag: Onsdag: Torsdag: Fredag: Pasta Bolognese Köttgryta och potatis Fisk, kall sås och potatis Morotssoppa Hawaiigratäng och ris Måndag: Tisdag: Onsdag: Torsdag:

Läs mer

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se

Välkomna till år 4! PERSONAL. Vi som arbetar i år 4 är. Mikael Nyberg 0738-130377 mikael.nyberg@edu.boras.se Välkomna till år 4! Vi önskar er välkomna till ett nytt läsår och framförallt önskar vi er välkomna till vår nya skola! Vi har väntat länge och äntligen får vi kliva in de nya lokalerna! Vi ser verkligen

Läs mer

Veckoschema v. 5 -Järvar-

Veckoschema v. 5 -Järvar- Veckoschema v. 5 -Järvar- Hej! Trevligt att se flera av er på föräldramötet i måndags! Tre igen Vi blir nu tre pedagoger igen i Järvarna. Peter Halldin, fritidsledare som har arbetat länge på skolan, kommer

Läs mer

Veckobrev Vecka 38 Jupiter och Venus 1-2:or

Veckobrev Vecka 38 Jupiter och Venus 1-2:or Veckobrev Vecka 38 Jupiter och Venus 1-2:or Kalender 20/9 Trekantsloppet v.40 Jupiter år 1 utv. samtal 4/10 Jupiter år 2 utv. samtal 5/10 Venus år 1 utv. samtal 6/10 Venus år 2 utv. samtal 7/10 4/10 Skolan

Läs mer

Vecka nr 43 Veckobrev

Vecka nr 43 Veckobrev 2016-10-29 Vecka nr 43 Veckobrev Hej alla elever och vårdnadshavare! Läsåret två första perioder är nu till ända och den senaste veckan har gått i rasande fart. Eleverna har längtat så efter den här veckan

Läs mer

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16 Välkommen till klasserna 4-6 läsåret 2015-16 Efter en skön sommar med både sol och regn hoppas vi att alla är sugna på att börja skolan igen! Här kommer viktig information till er, föräldrar och elever,

Läs mer

Vecka nr 41 Veckobrev

Vecka nr 41 Veckobrev 2016-10-14 Vecka nr 41 Veckobrev Hej alla föräldrar i 4B Veckan har innehållit bland annat elevens val där en stor andel av eleverna besökte Cosmonova. De elever som inte var med på Cosmonova vid det här

Läs mer

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare.

MÅNADSBREV FEBRUARI. Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. MÅNADSBREV FEBRUARI 2013 Hej! Nu är vi inne i februari och dagarna börjar långsamt bli ljusare. Viktiga datum: Åk 4 13/2 åker på teater till Tivolihuset på fm. Åk 5 Brandstationen blev inställd förra gången.

Läs mer

Allmän information: Ring eller maila vid sjukfrånvaro.

Allmän information: Ring eller maila vid sjukfrånvaro. . Allmän information: Förskoleklassen Idrott ute. Ta med lämpliga skor och ev. en t-shirt att byta till Elevens val. Melinda får visa och berätta om en bok eller en sak hon tagit med hemifrån. Vilka fina

Läs mer