VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "VINBÄRSNYTT F-3 v.41 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger /10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd"

Transkript

1 KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever har sovmorgon på tisdagar då arbetslaget har arbetslagsmöte. På skolgården finns personal från Citron som tar emot Vinbärselever som behöver morgonomsorg. Skolan börjar denna dag kl Viktigt att lämna in höstlovslappen! För att vi ska kunna planer aktiviteter och personalens ledighetsansökningar är det viktigt att ni snarast lämnar in höstlovslapparna. De lappar som inte kommer in räknar vi som barn som ej ska ha omsorg. Sjukanmälan Telefonnumret till telefonsvararen för sjukanmälan är: Telefon lyssnas av varje dag kl De elever som är frånvarande och ej har anmälts frånvarande registreras som ogiltigt frånvarande. Man behöver sjukanmäla sitt barn varje dag som det är sjukt eller meddela hur länge barnet blir borta från skolan. Skolsköterskan Öppen mottagning måndagar och torsdagar , övrig tid enligt överenskommelse. Ni är alltid välkomna att ringa till skolsköterskan på telenr: Vår skolläkare heter Minoti Sen och finns på skolan en gång per månad. Fritids Det finns fortfarande barn som saknar kläder efter väder samt ombyte! Inte kul att behöva frysa eller att bli blöt. Vi fortsätter att jobba med rutiner och trivselregler. Veckans aktiviteter samt annan information finns att läsa i hallen. Vi vill påminna om att ej inlämnad talong angående höstlovet v. 44 räknas som att inget behov av fritids finns de dagarna. B-huset I måndags var vi ute på skolgården en stund innan vi gick in för lek, spel och pyssel. Bl.a. gjordes det ansiktsmaskar och kompisarmband. I tisdags var vi till äventyrsparken, då ett gäng även höll till på fotbollsplan. Kul att både flickor och pojkar vill spela! I onsdags var idrottshallen upptagen för fotografering. I torsdags var ett gäng till äventyrsparken samt fotbollsplan med A-huset Vinbär. I fredags hade vi mys med film för dem som ville.

2 A-huset Tvärgruppsaktiviteter uteblev i måndags på grund av sjuk personal. Tre av fem i personalstyrka på fritids har varit sjuka. Vi valde då att vara ute med barnen och njuta av höstens fantastiska väder. Efter utevistelse fick barnen komma in och sysselsätta sig med skapande, lekar, spel och läsning i soffhörnan. Många barn tillverkade pappersaskar men hjälp av Jaana och flygplan, många valde att bygga med lego och färglägga bilder. Barnens fantasi och kreativitet har inga gränser! 1D önskade att ha en sångstund med Irina i tisdags. Det blev en härlig stund av gemenskap där alla barn sjöng sina älskade sånger i en vacker kör. I onsdags tog barnen av Fsk D toner och repeterade många glada sånger till FN-dagen. De fick höra en spännande historia om Druttens resa från Afrika och lära sig en ny sång Min vän. I fredags fortsatte 1 D med sin veckoutvärdering och en kort rolig timme med gåtor och roliga historier. 2 B:s repetition till höstkonsert flyttades till torsdag. Fsk c Nu får vi acceptera att sommaren är slut. Barnen har berättat om att sommarkläderna har packats längst ner i lådor och mössor och annat som kan vara bra att ha på hösten har införskaffats. I tisdags var vi i Äventyrsparken på förmiddagen. Att gunga och klättra utan vantar upplevdes nu som kallt. Vantsäsongen har startat och vi tipsar om vantar som är lätta att känna igen. Märkning, märken, starka färger eller mönster är lättare att hålla reda på för barnen än svarta vantar. På Idrotten tränade vi på våra grundrörelser, att hoppa hopprep, springa och balansera. Vi har pratat om mätning och har gissat hur lång Annika är. Allt från 1 ½ centimeter till 41 meter kom på förslag. När vi istället pratade om hur många kaplastavar lång man var blev det enklare att gissa. Alla kände till begreppet och hade både känsla och en bild av en kaplastav. Barnen arbetade två och två- de gissade och kontrollerade sedan om gissningen stämde. Vi mätte även andra saker med kaplastavar, mätte vår längd i centimeter och klippte vår längd i snöre. Barnen har fått en matematikbok som heter prima matematik. På torsdagen arbetade vi i den. I fredags firade vi kanelbullens dag med ma-kluringar och fika. På måndag går vi till skogen. Sköna kläder, frukt, vattenflaska och sittunderlag är bra att ha. Fsk d I veckan har vi att arbetat med bokstaven K. På fredagen var det kanelbullens dag. Det betydde kanelbulle matte mm! Vi har haft två vikarier under veckan, Rebecca och Sara. Vi har lärt oss en sång som heter Ajka Solajka och en god morgon dans. Vi har haft spelhåla och pratat om Halloween. 1c Svenskan: 1C och 1D har denna vecka läxa. Den får de hem på onsdagar och ska åter till skolan på tisdagen veckan efter. Detta kommer att pågå fram till vecka 49. Ytterligare information finns i plastfickan som läxboken ligger i. Vi har börjat arbeta med vokaler, att en bokstav kan ha flera ljud. Arbetet med att skapa arbetsro är pågående under hela terminen.

3 SO/NO- Vi fortsatte arbetet med hösten med att titta på äpplen som alla sedan målade av. Äpplena finns upphängda i klassrummet. Sedan delade vi på äpplena och lärde oss hur de ser ut inuti. Eleverna lärde sig vad de olika delarna heter, såsom fruktkött, skaft och foder.vi arbetar även vidare med livskunskap och har hemlig kompis. Klassråd har vi varje vecka. Matematik: I matematik har eleverna fortsatt att arbeta med tiokamraterna. Både att förstå dem och kunna dem någorlunda snabbt. De har också fortsatt att arbeta med talet två och sett på mattefilm om hur man mäter upp cm och dm. De har också spelat mattespel under temat tiokamrater. Musik: Vi fortsätter improvisera och leka med olika klanger, rytmer och melodier. Elever tränar nya sånger om fred och vänskap till FN-dagen. Vi har härmat olika ljud och har klappat takten till olika sånger. Hemuppgifter: Matematik: träna på tiokamraterna med ditt barn (1+9, 2+8, 6+4 osv) 1d Svenskan: 1C och 1D har denna vecka läxa. Den får de hem på onsdagar och ska åter till skolan på tisdagen veckan efter. Detta kommer att pågå fram till vecka 49. Ytterligare information finns i plastfickan som läxboken ligger i. Vi har börjat arbeta med vokaler, att en bokstav kan ha flera ljud. Arbetet med att skapa arbetsro är pågående under hela terminen. SO/NO- Vi fortsatte arbetsområde hösten med att titta på äpplen och måla av dem. De blev jättefina och finns att titta på i klassrummet. Vi kom äntligen iväg på vår höstpromenad där eleverna letade hösttecken. Tillbaka i klassrummet pratade vi om hur man ser att det är höst, hur hösten luktar och hur hösten känns. Eleverna plockade med sig hösttecken från skogen som finns uppsatta i korridoren. Vi jobbar även vidare med livskunskap och har hemlig kompis, ser film och diskuterar. Varje vecka har vi klassråd. I matematik har vi denna vecka arbetat med att berätta räknesagor och lekt mattelekar. Eleverna har använt en egen liten whiteboardtavla för att på mattespråk skriva ner vad vi berättat, väldigt roligt tyckte många. Musik: Vi fortsätter improvisera och leka med olika klanger, rytmer och melodier. Elever tränar nya sånger om fred och vänskap till FN:s dag. Vi har härmat olika ljud och har klappat takten till olika sånger. Vi har lyssnat på en ljudsaga Hungriga hönan och pratat om olika ljudeffekter. 2b Svenska: Vi fortsätter att läsa kapitel 5 ur Diamantjakten. Vid genomgång av kapitlet diskuterar vi ord, dess betydelse och stavning. Vi läser kapitlet och samtalar om innehållet. Den här veckan arbetar vi spec. med datum och månader. Vi tränar på att skriva dagbok där de ska skriva egna tankar och funderingar samt datum. Vi gör övningar i Arbetsboken och muntliga övningar tillsammans. Eleverna tränar varje vecka på att svara skriftligt på frågor i sin svenskbok om föregående kapitel.

4 No: Under terminens första del kommer vi att arbeta med biologi. Vi utvecklar förmågan att använda biologins begrepp för att beskriva och förklara biologiska samband i naturen. Nu arbetar vi med löv och träd. Vi har varit ute och spelat Lövbingo. Vi tittar och undersöker löven. Löven kommer sedan användas till ett träd. Ma: Vi har börjat arbeta med bråk. Vi målar halvor, tredjedelar och fjärdedelar på olika objekt Eleverna får också träna på att ta ut t.ex. en tredjedel från ett visst antal föremål. Vi kommer också lägga fokus på addition med ental 75+2 och addition med tiotal So: Vi är på sista delen av arbetet med värdegrund. Vi ser på filmer och diskuterar skillnader och likheter mellan olika länder i världen. Engelska: Eleverna har tittat på English zone och där tränat på namn på bland annat kroppsdelar och färger. De har fått göra ett gemensamt engelskt monster. Musik: Vi fortsätter arbeta med ljud som begrepp. Elever har fått lyssna på en ljudberättelse och skapa en egen gemensam ljudberättelse. Vi har repeterat sånger till FN-dagen och fritidsshow. 2c Svenska: Vi fortsätter att läsa kapitel 5 ur Diamantjakten. Vid genomgång av kapitlet diskuterar vi ord, dess betydelse och stavning. Vi läser kapitlet och samtalar om innehållet. Den här veckan arbetar vi spec. med datum och månader. Vi tränar på att skriva dagbok där de ska skriva egna tankar och funderingar samt datum. Vi gör övningar i Arbetsboken och muntliga övningar tillsammans. Eleverna tränar varje vecka på att svara skriftligt på frågor i sin svenskbok om föregående kapitel. No: Under terminens första del kommer vi att arbeta med biologi. Vi utvecklar förmågan att använda biologins begrepp för att beskriva och förklara biologiska samband i naturen. Nu arbetar vi med löv och träd. Vi har varit ute och spelat Lövbingo. Vi tittar och undersöker löven. Löven kommer sedan användas till ett träd. Ma: Vi har börjat arbeta med bråk. Vi målar halvor, tredjedelar och fjärdedelar på olika objekt Eleverna får också träna på att ta ut t.ex. en tredjedel från ett visst antal föremål. Vi kommer också lägga fokus på addition med ental 75+2 och addition med tiotal So: Vi är på sista delen av arbetet med värdegrund. Vi ser på filmer och diskuterar skillnader och likheter mellan olika länder i världen. Engelska: Eleverna har arbetat med de olika kroppsdelarna och fått göra ett gemensamt engelskt monster. De har också tittat på English zone och tränat på namn på medlemmar i en familj.

5 Musik: Vi fortsätter arbeta med ljud som begrepp. Elever har fått lyssna på en ljudberättelse och skapa en egen gemensam ljudberättelse. Vi har repeterat sånger till FN:s dag. 3:an I matte har vi arbetat vidare med området multiplikation/division i matteboken, samt med olika övningar på datorn och räknemåla. Läxa till 9 oktober är ett mattepapper som handlar om räknekaniner. I No har vi fortsatt resan i rymden och arbetet med både månen och planeterna. I huvudsak är det vår egen planet som står i fokus. Vi har också påbörjat arbete med ett frågeformulär som handlar om vår resa genom rymden. Eleverna söker fakta i våra häften och hittar svaren på frågorna. Svenska: Flera har fått presentera sitt hemliga föremål och klassen har fått gissa vad det är. De har också arbetat med att skriva en vägbeskrivning. De har läst i sina tystläsningsböcker och arbetat med läsförståelse. Det är jättebra om eleverna kan ta med sig skönlitterära böcker hemifrån då vi fortfarande inte fått igång det mobila skolbiblioteket. Vi fortsätter med den spännande boken Tonje och det hemliga brevet av Maria Parr. SO: Stenåldern rullar vidare. Nu börjar vi bli bofasta och odla så smått. Eng: Denna vecka har vi jobbat med väder och gjort läxförhör på veckodagarna. På idrotten har vi avslutat byggandet av vindskydd och kommer nu att ägna tiden åt kunskaper kring eld. Vad får man göra, hur ska man göra och finns det olika sätt att göra det på? Detta görs i mindre grupper och utvärderas i stor grupp. Glöm inte att eleverna behöver ombyte och handduk. Vi är ute under en period och då kan det behövas lite varmare kläder. Skulle det vara så att ert barn av någon anledning inte kan vara med på idrotten, vill jag att ni hör av er till mig. (jens.erhardsson@stockholm.se) Musik: Vi fortsätter arbeta med begreppet ljud. Förra veckans ljudimprovisationer som genomfördes i små grupper fick sin utveckling i form av skapande ljudarbete med sångtexter. Elever har lyssnat på en ljudsaga Hungriga höna och dens ljudeffekter. Vi har repeterat sånger till FN-dagen och Sång om friheten blev veckans höjdpunkt Hemuppgifter: Svenska: Skrivhemuppgift till boken de läser i hemma 15 minuter varje vardag. Ska lämnas in torsdag den 10/10, Intervjua någon i boken. Engelska: Veckodagarna se ovan Ma: Läxa till 9 oktober är ett mattepapper som handlar om räknekaniner. Hälsningar från hela Vinbärs arbetslag.

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5

VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM. 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 KALENDARIUM 25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3

Läs mer

Hörselkontroll! Hörselkontroll för elever i årskurs 1 på torsdag börjar hörselsköterskan att göra hörselkontroller med elever i årskurs 1.

Hörselkontroll! Hörselkontroll för elever i årskurs 1 på torsdag börjar hörselsköterskan att göra hörselkontroller med elever i årskurs 1. KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 38 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

KALENDARIUM. 22/10 Föräldraråd

KALENDARIUM. 22/10 Föräldraråd KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 36

VINBÄRSNYTT vecka 36 KALENDARIUM 5/9 Förskoleklass har föräldramöte 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 VINBÄRSNYTT vecka 36 Allmän information Välkomna tillbaka till ett nytt läsår önskar vi på

Läs mer

KALENDARIUM. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

KALENDARIUM. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37

VINBÄRSNYTT F-3 vecka 37 KALENDARIUM 17/9 18/9 Årstadalsskolans dag 24-25/9 Skolfotografering 26/9 Föräldramöte år 1-5 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.47 Allmän information Utvecklingssamtal och skriftliga omdömen

Läs mer

Fritids Det behövs fortfarande kläder för alla väder, för att vi kommer att vistas ute. KALENDARIUM

Fritids Det behövs fortfarande kläder för alla väder, för att vi kommer att vistas ute. KALENDARIUM KALENDARIUM 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Sovmorgon Vinbärs

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM 5/12 Föräldraråd 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.48 Allmän information Utvecklingssamtal och skriftliga omdömen Vi vill informera om att de skriftliga

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM

CITRONNYTT vecka 37. F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM KALENDARIUM 12/9 Föräldramöte för föräldrar till elever i årskurs 1-5 Kl. 18-19.30 17/9 24-25/9 Skolfotografering 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 4/2, 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Förskoleklass A Förskoleklass B 1B

Förskoleklass A Förskoleklass B 1B KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 20/12 Terminsavslutning Sjukanmälan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Skolwebben. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Skolwebben. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Julpyssel Julen närmar sig med stormsteg och vi planerar att ha en pysseldag sista veckan innan jullovet. Från oss alla, till er alla kommer därför en önskan om att få

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Trevlig helg Monika och Helene

Trevlig helg Monika och Helene Hej! v.47 Den här veckan har vi börjat tänka lite matte, vi har tex 6 kulor i handen och "gömmer" 3 i andra handen hur många finns då kvar? jo 3, vi har också 6 små fyrkanter till hjälp som ligger framför

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

Allmän information: Fritidsinformation: Aktivitetstisdag: Tre lekar inne/ ute. Veckans pyssel: Krympplattor

Allmän information: Fritidsinformation: Aktivitetstisdag: Tre lekar inne/ ute. Veckans pyssel: Krympplattor Kom ihåg vecka 43 Förskoleklassen Inneidrott, ta med ombyte, inneskor och handduk. No-tema. Meja får visa och berätta om en bok eller en sak hon tagit med hemifrån. Barnens show kl 12:30. Återigen en bra

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8

Veckobrev för Opalen 1 v 6-8 Veckobrev för Opalen 1 v 6-8!!! 12 februari 2015 Hej alla barn och föräldrar!!!! Äntligen har det kommit snö och det är underbart att se vilken aktivitet det blir ute på än gång. Eleverna leker, bygger

Läs mer

Allmän information: Barnens show fredag 24/10 kl: Välkomna!

Allmän information: Barnens show fredag 24/10 kl: Välkomna! en den 29/10 18:00-19:30 är det Höstfest med maskerad. Kom ihåg vecka 43 Förskoleklassen Fredag Idrott inne. Ta med ombyte och handduk. Tema: FN. Matilda har boktips. Barnens show 12.30, vi i F är publik

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13.

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13. 53 52 51 50 49 DECEMBER 2015 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 30 november 1 2 3 4 Jennifer i Gävle Läsläxan in och 7 8 9 10 11 Läsläxa in och Biblioteket 2C Luciafirande Åk 5 lussar för hela skolan

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Seniorernas veckobrev V.43

Seniorernas veckobrev V.43 Denna vecka har vi fokuserat på att avsluta alla uppdrag då vi efter höstlovet kommer att påbörja ett nytt tema med nya utmaningar. Det vi redan nu kan avslöja är att begreppet kärlek kommer att få en

Läs mer

Kom ihåg ombyteskläder.

Kom ihåg ombyteskläder. Hej v48 Nu har vi börjat med massage, med tända ljus och skön musik masserade barnen varandra medan jag visade i luften vilka rörelser de skulle göra. Först var det lite fnissigt och de hade lite svårt

Läs mer

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

Allmän information: Skoltider: måndag- fredag 8:20-13:40. Barnens show hålls fredagen den 28/10 kl 12:30.

Allmän information: Skoltider: måndag- fredag 8:20-13:40. Barnens show hålls fredagen den 28/10 kl 12:30. Kom ihåg vecka 41 Förskoleklassen Idrott ute, ta med bra skor och eventuellt ombyte. Visa och berätta för Elvis Elevens val Efter en skön semester är det kul att vara tillbaka i Förskoleklassen. Veckans

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Månadsblad september Hej alla föräldrar!

Månadsblad september Hej alla föräldrar! Månadsblad september 2015 Hej alla föräldrar! Information: Det har gått fem veckor sedan skolstarten och vi är full igång med verksamheten. Vi har börjat med aktiviteterna och det gör givetvis att barnen

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej!

Vecka STUDIEDAG SKOLA OCH FRITIDS ÄR STÄNGT. Hej! Vecka 37-2013 Bloggen: http://roselidf3b.wordpress.com STUDIEDAG Hej! Vi vill inleda detta veckobrev med att tacka för ett mycket trevlig och givande föräldramöte tillsammans med er alla som närvarade.

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017

VINBÄRSNYTT F-3 v.39. Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 VINBÄRSNYTT F-3 v.39 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VECKOBREV V PÄRLAN 1

VECKOBREV V PÄRLAN 1 VECKOBREV V. 49-51 PÄRLAN 1 Hej alla elever och föräldrar i Pärlan 1! 4 december 2014 Vi har nu landat i december månad och varje morgon hör jag flera barn som räknar ner till självaste julafton :) Tänk

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allmän information: Barnens show fredag 27/3 efter lunch. Anmäl senast 20/3 om du vill uppträda

Allmän information: Barnens show fredag 27/3 efter lunch. Anmäl senast 20/3 om du vill uppträda Kom ihåg vecka 12 Förskoleklassen Ingen idrott eftersom vi åker skidor fredag. Teater Min kralliga kamrat. Ingen har boktips. Skidåkning. Ta med utrustning och eventuellt lite tunnare kläder att åka i

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45

Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Veckobrev för Kristallens Förskoleklass v.45 Hej på er alla barn och föräldrar i Kristallens Förskoleklass Ååå vad kul det är att vara tillbaka Så roligt att träffa alla igen, har saknat er alla massor/annika

Läs mer