KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:"

Transkript

1 KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl eleverna börjar kl i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för elever i förskoleklass, 1och 2 kl på skolgården Skolstart för elever i årskurs 3, 4 och 5 kl på skolgården. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: VINBÄRSNYTT F-3 v.24 Allmän information Till elever och föräldrar på vinbär I höst kommer jag att börja arbeta på Observatorielundens skola. Jag vill tacka er för åren tillsammans på Årstadalsskolan och önska er alla en riktigt skön sommar! Stor kram! Annika Borgström Även jag kommer att gå vidare i höst och vill tacka alla elever och föräldrar för de fina åren. Önskar er alla en riktigt solig och fin sommar! Kram Hellie Ahola Organisationen läsåret Längst bak i veckans veckobrev hittar ni organisationen för nästa läsår. Vi förbehåller oss att ändringar kan ske. Elevkort på måndag den 2 juni kommer alla elever på skolan få med ett elevkort inför nästa läsår. Denna blankett vill vi att ni fyller i och lämnar åter till skolan senast den 11 juni. Inbjudan till vernissage för tema Japan Varmt välkomna på vår Japanvernissage måndag den 9/6. Denna eftermiddag kommer ni att få vandra runt, se och uppleva Japan på olika sätt. Här kommer ni få se allt som eleverna skapat under vårterminens temaarbete. Vernissagen har öppet mellan kl Ni hittar utställningen i navet, kuben, korridoren vid expeditionen och i idrottssalen. Som kompensation för denna vernissage erbjuds eleverna en extra sovmorgon till kl måndag 9/6. Fritids öppet som vanligt. Skolavslutningen onsdagen den 11 juni är det dags för terminens skolavslutning. Årskurs F-2 kommer att ha sin avslutning på skolgården kl.9.00 och ca har vi tårtkalas på avdelningarna. Eleverna i f-2 ses i sina klassrum kl På skolavslutningsdagen är det skoldag fram till lunch och efter lunch är det fritids. Årskurs 3-5 kommer att ha sin avslutning kl och ca har vi tårtkalas för dem på avdelningarna. Eleverna i årskurs 3-5 ses i sina klassrum kl Uppsägning av fritidsomsorg ska enbart göras om ert barn ska sluta på skolan eller inte ska gå på fritids under nästa läsår Du ska säga upp ditt barns plats på fritidshemmet eller fritidsklubben om du inte längre vill ha den. Om du vill säga upp en plats ska du göra det skriftligen till skolan. På uppsägningen anger du: barnets personnummer, barnets namn, vilket datum som blir barnets sista dag på fritidshemmet/klubben. Uppsägningstiden är en månad och räknas från den dag då din uppsägning kommer in till skolan. Du betalar avgiften under uppsägningstiden.

2 Nummer till sjukanmälan på telefonnummer anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Från och med vårterminen är det expeditionen som lyssnar av och lägger in sjukanmälan direkt på skolwebben. Detta innebär att ni behöver lämna information i en viss ordning för att förenkla hanteringen av sjukanmälan. Ordningen är: datum, klass, avdelning, elevens namn. Frånvaro app det finns nu en app att ladda ner för att anmäla ert barn som frånvarande. Gå in på hemsidan så finns en beskrivning. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. Fritids B-huset Vi har haft ännu en kort vecka bakom oss. Den har tillbringats både ute och inne. Ett härligt gäng har jobbat och genrepat inför vinbärsshowen, vilket resulterade i en uppvisning i onsdags. Vi tackar alla som deltog och alla föräldrar och elever som kom och tittade! I tisdags såg vi på Vi på Saltkråkan, men den gick tyvärr inte hem hos alla. I torsdags var vi ute. A-huset Vi har haft en kort vecka med ute- och inne aktiviteter. I måndags körde vi igång tvärgrupper, då barnen fick leka lekar i gymnastiksalen, sjunga och ha dramaövningar i musiksalen, leka ute i det fina vädret. Fsk. D hade sin generalrepetition inför stora konserten på onsdagen. I tisdags var det lek ute. Några barn tränade dans till skolavslutningen, några utvecklade sitt gitarrspel, många lekte med lera. I onsdags var det dags för verkstäder. Datorverkstad och skapande verkstad lockade många. Fsk. D bjöd föräldrar på en minnesvärd föreställning. Fsk C Tack för i tisdags! Det var trevligt trots att vädret inte lät oss ha picknick utomhus. På måndag den 9 juni gör vi en heldagsutflykt till Årstaängar. Vi går klockan och är tillbaka klockan Skolan tar med lunch till alla barn. Vi har sovmorgon till klockan för de som kan, annars är fritids öppet som vanligt. Just nu är det lite leksaker som kommer med till skolan. Vi låter leksakerna stanna hemma tills sommarfritids börjar den 12 juni. Under sommarfritids kan man ha med sig en leksak om dagen (de som vill). Vi avslutar nu våra arbeten, gör i ordning en portfoliopärm som ska följa med till ettan och städar ur våra lådor. Alla barn ska ha med sig en pappkasse för att ta hem alla sina saker. På onsdagen pratade vi med era barn om hur det kommer att se ut i höst. De har träffat Camilla Svensson som blir deras lärare i svenska och SO. Hon har också hunnit med att läsa med alla barn under veckan för att se var de ligger i sin läsutveckling, LUS. Vi har också berättat att Heléne kommer att följa med till ettan läsåret 14/15 och vara med under skoltid men även arbeta på fritids. På torsdagen kom fsk D från A-huset och hälsade på. Efter sommaren kommer de att flytta till B-huset och bli 1D. Läs om skolavslutningen och vernissagen under allmän info.

3 Fsk d Vår idrottsdag blev en stor succe! Ta er en titt på alla bilder så förstår ni. Likaså vår vårkonsert och vår bild vernissage. Kul att så många kunde komma! Vi har också hunnit upp och tittat i de lokaler som vi kommer att befinna oss i nästa läsår. Nästa vecka startar vi på måndag med vårt Japan vernissage på eftermiddagen, varmt välkomna! På onsdag som är skolavslutningsdagen ska vi ALLA barn+föräldrar samlas inne i klassrummet kl.8.30 för en sista gemensam samling. Kl.8.55 går vi ut på skolgården där ni kommer att bjudas på sång därefter är det ett stort tårtkalas. Glöm inte att innan kl.8.30 då vår samling startar att lämna in er tårta i vårt kök. Ni måste även skriva vilken tid ert barn kommer att vistas på fritids efter tårtkalaset eftersom fritids startar då och Anette och Maggan inte kommer vara med. Detta är det sista veckobrevet från Anette, Maggan och Irina till er från förskoleklastiden. Tusen tack för ett spännande och mycket givande och lärorikt år tillsammans med era barn och er. Glad sommar! 1c Idrott: Idrottsdag SV: Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. SO/NO: Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. Matematik: Denna vecka har vi mest sorterat våra skolmaterial, städat och fixat i klassrummet. De har också fått möjlighet att arbeta med mattespel på i-pads. Musik: Vi repeterar våra sånger till skolavslutningen. Vi har utvärderat läsåret och pratat om elevernas favoritsånger. Matematik: Gå in på och testa t.ex. mattespelet Kungens tiokamrater, klockan, stjärnräknaren och räknedosan. Det är bra om de går in på den sidan flera gånger i veckan. Svenska: 1d Svenska: Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. SO/NO: Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. Matematik: Eleverna har funderat över vad de kan i matematik och vad de behöver träna mer på. Kunskapsprofilerna har de satt in i sina portfolier. Vi har också arbetat med tiotalsövergång inom talområdet Vi har byggt tal med hjälp av konkret material och pratat om att vid subtraktion är det entalen som minskas först. Eleverna har också fått arbeta klart med olika arbeten som inte blivit helt klara tidigare.

4 Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berättat om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutningssånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Idrott: Idrottsdag Svenska: Matematik: 2b Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. På torsdag så hade eleverna filmfest då de hade samlat ihop sina 40 stjärnor. Mycket bra jobbat! Ingen läxa 2c Denna vecka har eleverna fått arbeta klart med arbeten i sina lådor. Vi har även städat ur och gjort fint i deras lådor och i klassrummet. Ingen läxa 3:an Elevkort och anmälan till fritidsklubb på måndag den 2 juni kommer alla elever i årskurs 3 och 4 att få med ett elevkort och en anmälningsblankett till fritidsklubben till nästa läsår. Dessa blanketter vill vi att ni fyller i och lämnar åter till skolan senast den 11 juni. NO: Läxa över sommaren: Lukta på en blomma, smaka på en glass, lyssna på en fågel, titta på en match! Glad sommar!! Matte: Vi har jobbat med Ipad och sedan haft friidrottsdag när vi skulle haft matte. Eleverna kommer få ta hem matteböckerna som vi arbetat med då och då under läsåret. Vi kommer inte arbeta mer med dessa böcker och vill man så får man gärna arbeta i dem under sommaren, fast självklart ska eleverna har sommarlov också. Svenska: Nu har vi läst färdigt Lars och Urban valparna tar över av Eva Dahlgren. De har fått arbeta lite till på mysteriet som de kommer att fortsätta med till hösten. Vi har också sorterat och fixat med skolarbeten som ska tas hem till skolan. Alla elever får som sommarläxa att läsa en bok i sommar. SO: Vi har nu avslutat Kristendomen och kommer gå vidare med Islam. Engelska: Vi har nu arbetat klart med samtliga kapitel i Right on. Eleverna har även fått möjlighet att jobba färdigt med tidigare rester. Idrotten: Vi har spelat doppboll och haft friidrottsdag.

5 Musik: Vi har fortsatt utveckla våra kunskaper om japansk kultur. Eleverna har fått lyssna på japansk musik och berättat om sina tankar och känslor. Vi har repeterat skolavslutningssånger och många elever har fått möjlighet att testa spela på digital trumma och sjunga i mikrofon. Sånger på japanska framfördes med en stor glädje och sånglust. Slöjd- Under terminen har vi arbetat med tema Japan för fullt! Vi började terminen med att broderat Sashiko en japansk broderiteknik. Finns att titta på i Navet, bottenplan. Vi har testat en annan japansk teknik som heter Kumihimo, en knytteknik som blev till armband och nyckelringar. Vi har tovat japanska filtfigurer. Terminen avslutas med vävning av fodral/mobilfodral. Ett arbete eleverna själva planerat utifrån temat Japan. På sidan av de andra arbetena har vi tryckt pannkakstryck tillsammans i grupp. De flesta arbetsområdena kommer finnas att titta på under skolans vernissage och temaavslut. Bild: Vernissage- tema Japan! Svenska: Sommarläxa läs en bok i sommar som du sedan kommer att få redovisa till hösten. Hälsningar hela Vinbärs arbetslag.

6 Organisationen A-hus Plan 2 3a Citron: Kerstin 3b Vinbär: Emily, Lotta 3c Vinbär: Lotta, Emily Fritids: Niclas R, Jaana, vakant Plan 1 2c Vinbär: Matilda, Lotta, Camilla B 2d Vinbär: Maria A, Matilda, Emily Fritids: Azadeh, Irina, vakant B-hus Plan 2 Förskoleklass A Citron: Micka, Cecilia 1a Citron: Johannes, vakant lärare 1b Citron: vakant lärare 2b Citron: Catrin Fritids: Hasse, Love, Ann-Britt, Maggan W, Gunilla S Plan 1 Förskoleklass B: Anette, Maggan S 1c Vinbär: Camilla S, Staffan 1d Vinbär: Camilla B, Camilla S, Staffan 4 Vinbär: Andreas, Jessica, Maria VD, Camilla B, Matilda Fritids: Maud, Heléne, Abbe, vik. Hinda, Ximena Paviljongen Plan 2 5 Vinbär: Jessica, Andreas, Matilda, Maria A 5 Citron: Maria VD, Andreas, Jessica Fritids: Peter Plan 1 4a Citron: Maja, Åsa 4b Citron: Åsa, Maja, Maria AH Fritids: Claudia

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 24 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar kl.10.00 i klassrummen Höstterminens första dag 20/8-14 Skolstart för

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 eleverna börjar kl 8.30 i klassrummen 3-5 kl.10.30 eleverna börjar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr:

KALENDARIUM. Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag:

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 24. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen KALENDARIUM höstterminen 2015

CITRONNYTT vecka 24. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen KALENDARIUM höstterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens sista dag 10 juni KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 21 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 22/5, fritids öppet med vikarier Planeringsdag 23/5 skolan stängd på studiedagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever ska göras innan kl.8.00 (varje sjukdag) på tel.nr: 08-50842871 VINBÄRSNYTT

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass!

VINBÄRSNYTT F-2 v.22 Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Läs mer under respektive klass! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 21 maj Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.23

VINBÄRSNYTT F-3 v.23 VINBÄRSNYTT F-3 v.23 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdag Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Vårterminens sista dag 9/6

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.24 Allmän information Organisation läsåret längst ner på veckobrevet hittar ni organisationen inför nästa läsår.

VINBÄRSNYTT F-2 v.24 Allmän information Organisation läsåret längst ner på veckobrevet hittar ni organisationen inför nästa läsår. KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens sista dag 10 juni KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid)

Adventsfirandet i Sofia kyrka sker den 1 december kl. 14 (obs! ny tid) På gång Torsdag 5/10 GRODOR går på utflykt. Fredag 6/10 -SIMSKOLA för Hörngruppen. Möts 8.40 vid grinden. ÖPPETHUS Tisdag 3/10 8-8.30 Telefonnummer: Hemvistet: Mobil: 0761-243377 Sjukanmälan: Via skolwebben

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag.

VINBÄRSNYTT F-3 v.18 Allmän information OBS! Vi vill påminna er om att fredagen den 2 maj är en VANLIG skoldag. KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 29/4 22 maj Studiedag, fritids öppet med vikarier 23 maj Planeringsdag. Skolan stängd. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Vårterminens sista

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl

VINBÄRSNYTT F-3 v.6 Allmän information På tisdag den 4 februari har vi planeringsmöte på skolan så vi ber er hämta era barn kl KALENDARIUM Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 4/2, 17/3, 29/4 Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd

VINBÄRSNYTT F-3 v.40 KALENDARIUM. 9/10 Skola och fritids stänger 15.45. 22/10 Föräldraråd. Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd KALENDARIUM 9/10 22/10 Föräldraråd Vecka 44 Höstlov Fritids öppet 13/11 Likabehandlingsråd 18/11 5/12 Föräldraråd 11/12 20/12 Julavslutning VINBÄRSNYTT F-3 v.40 Allmän information Sovmorgon Vinbärs elever

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA!

INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! INFORMATIONSBREV VECKA 45-46 HEJ PÅ ER DÄRHEMMA! Hoppas att allt är bara bra med er inför den stundande All Helgonahelgen. Dagen idag bjuder ju på ett härligt höstväder. Vi får hoppas det håller i sig

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev.

Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev. Hej på er igen! Vi är inne i mars månad och det är dags för ett nytt veckobrev. Veckan har varit en enda stor aktivitet av rymd, skriva, läsa upp våra deckare och en hel del skridskoåkning. När vi planerade

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Välkommen till Fruängens skola

Välkommen till Fruängens skola Välkommen till Fruängens skola Program: Kort presentation av skolan Fritidshemmet Förskoleklassernas verksamhet Planering vt 2017-ht 2017 Besök i förskoleklassernas lokaler 2017-01-26 SIDAN 2 Fruängens

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 20-21 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 18 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

JÄRLÅSA SKOLAS NYHETSBLAD

JÄRLÅSA SKOLAS NYHETSBLAD JN Nr 6 läsåret 2013/2014, 5 juni 2014 JÄRLÅSA SKOLAS NYHETSBLAD Rektor har ordet! Det är inte riktigt klokt vad tiden går fort. Nu är snart ytterligare ett läsår till ända. Mycket har hänt under året,

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum

MÅNADSBREV JANUARI. -Måndag kl.14.30-15.30 på Söder i klassrum 3 -Tisdag kl.14.10-14.45 i Karins klassrum -Fredag kl.13.45-14.20 i Johannas klassrum MÅNADSBREV JANUARI 2013 God fortsättning och välkomna till en ny termin hos oss på Midimalen norr. Vi vill börja med att tacka för de goda och fina julklapparna vi fick av er och era barn. Vi blev väldigt

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Arbetsplan för förskoleklassen på Castorskolan. läsåret 2012/2013

Arbetsplan för förskoleklassen på Castorskolan. läsåret 2012/2013 Arbetsplan för förskoleklassen på Castorskolan läsåret 2012/2013 Organisation Personal Rektor: Gunilla Falk. Förskollärare: Sofia Gladewitz 100% och Helena Fridsson 70%. Övrig personal: Ulrika Bergman

Läs mer

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! CITRONNYTT vecka 22 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Skolavslutning F-2 kl.9.00 3-5 kl.10.30 Höstterminens första dag 20/8-14

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.43 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 24 Organisation läsåret längst ner på veckobrevet hittar ni organisationen inför nästa läsår.

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 24 Organisation läsåret längst ner på veckobrevet hittar ni organisationen inför nästa läsår. VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 24 Organisation läsåret 15-16 längst ner på veckobrevet hittar ni organisationen inför nästa läsår. KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens sista dag 10 juni KALENDARIUM höstterminen

Läs mer

Välkomna till föräldramöte 3a och 3b. Herrängensskola Tisdagen den 23/8-2016

Välkomna till föräldramöte 3a och 3b. Herrängensskola Tisdagen den 23/8-2016 Välkomna till föräldramöte 3a och 3b Herrängensskola Tisdagen den 23/8-2016 Mötets innehåll Vad gör vi i skolan? Skolan informerar Fritids Läxor Utvecklingssamtal Om ett år En vädjan Skolans informationskanaler

Läs mer

KALENDARIUM. Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet)

KALENDARIUM. Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet) KALENDARIUM 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och fritids stänger 15.45 20/12 Terminsavslutning Vt-2014 7/1 Studiedag (fritids öppet) 8/1 Vårterminens första dag Sportlov (v.9): 24 28 februari

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16

Välkommen till klasserna. 4-6 läsåret 2015-16 Välkommen till klasserna 4-6 läsåret 2015-16 Efter en skön sommar med både sol och regn hoppas vi att alla är sugna på att börja skolan igen! Här kommer viktig information till er, föräldrar och elever,

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Sportlov (v.9): 24 28 februari Påsklov: (v.16): 14 17 april 2 maj är en studiedag vilket innebär ingen skola men fritids har öppet. Lov vid Kristi Himmelsfärdsdag: 30 maj Sjukanmälan av elever

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Förskoleklass en trygg skolvärld. Förskoleklassens arbetssätt. Språk

Förskoleklass en trygg skolvärld. Förskoleklassens arbetssätt. Språk Förskoleklass en trygg skolvärld Det år ditt barn fyller sex är det dags att välja plats i förskoleklass. De flesta föräldrar låter sitt barn gå i förskoleklass eftersom det ger en mjuk och trygg övergång

Läs mer

Arbetsplan för. förskoleklassen på Castorskolan. läsåret 2011/2012

Arbetsplan för. förskoleklassen på Castorskolan. läsåret 2011/2012 Arbetsplan för förskoleklassen på Castorskolan läsåret 2011/2012 Organisation Personal Rektor: Gunilla Falk. Klassföreståndare: Kristina Jonsson Rosell 100% och Helena Fridsson 70%. Övrig personal: Thomas

Läs mer