Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte (3) tisdagen den 28 juni 2016.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte (3) tisdagen den 28 juni 2016."

Transkript

1 Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte (3) tisdagen den 28 juni Namn Närv Namn Närv Niclas Jansson, ordf. x Martin Björendahl, suppl. Ulrica Alderhell, v. ordf. x Christer Janson, suppl. x Maria Berndtsson, sekr. Yvonne Wiik, suppl. x Anna Kans-Rydén, ledamot, kassör x Susanne Bengtsson, ledamot x Frida Westerberg, ordf. Cavaletti Robert Kartler, ledamot x Camilla Billö-Josefsson, verks.chef Annki Rask, ledamot 3:1 Ordföranden öppnar mötet Niclas hälsar alla välkomna. 3:2 Godkännande av dagordningen och föregående mötesprotokoll Dagordningen godkändes. Inga korrigeringar eller invändningar till föregående mötesprotokoll. 3:3 Val av justeringsperson Susanne Bengtsson utsågs att justera dagens protokoll. 3:4 Ekonomi Då verksamhetschefen sagt upp sig och därför inte närvarar föredrar kassören balansräkning och resultaträkning. Lånet från kommunen är färdigbetalt. Beslut att kassören arvoderas med 550 kr/tim för att genomföra en övergång/modernisering av ekonomisystemet samt för att sköta den löpande bokföringen under juni juli och därmed kunna göra en avstämning innan vi tar beslut om hur bokföringen ska skötas framåt. Beslut att Christer Jansson tar in jämförande offerter gällande den fortlöpande bokföringen som verksamhetschefen skött. Beslut att ordföranden samt kassören undersöker villkoren för ett nytt lån till hästinköp. Skatt och avgifter SKV för maj månad är betalda i tid. 3:5 Ridskolan En ny häst Ready Teddy har efter provridning och besiktning inköpts till ridskolan för pengarna som kom in på familjedagen. Ytterligare häst behöver köpas. Sida 1(5)

2 Personalen har kommit överens om att ridlärarna tar ansvar för vilka hästar som går på ridskolan. De anser inte att Rambo ska vara kvar och önskar en kontaktperson i styrelsen för information runt hästar. Beslut Ulrica åtar sig att vara kontaktperson ang. hästar. Styrelsen hade en diskussion angående Spartacus. Beslut Ulrica undersöker vad personalen tycker om Spartacus. Ridskolan har ca 70 uppsägningar av de vanliga orsakerna, dock ett något större bortfall från hoppgrupperna på onsdagen. Översyn av höstens schema pågår av ridlärarna för att få till bra grupper. Familjedagen/kampanj köpa hästen inbringade runt kr, kommer fortfarande in pengar till kampanjen och summan är f.n. runt kr. Kommande aktiviteter som är planerade är julmarknad/luciafirande samt klubbens 50- årsfirande. Eva Sundén har påbörjat arbetet med att bilda arbetsgrupper. Styrelsen ska försöka bidra med förslag på personer till arbetsgrupperna. Diskussion: Hur kan vi involvera ridskoleeleverna/medlemmar mer för att skapa mer gemenskap. Hur kan vi öka samarbete med t.ex. skolor etc. gällande ridning, olika former av projekt som t.ex. genom bygg och anläggning. Berörde även hur vi ska kunna behålla våra elever när de blir duktigare genom att ge ex. utmaningar som alternativ till egen häst. Vi önskar också bättre informationsflöde ut till medlemmarna och ökat engagemang i klubben. Beslut En arbetsgrupp bildas för att arbeta med dessa frågor. Den består av Yvonne och Christer samt att Eva Sundén tillfrågas. Det ska även organiseras ett medlemsmöte i september tillsammans med ordföranden och tävlingssektionen 3:6 Marknadsföring/sponsring Daniel Lagesson presenterar sitt förslag till prissättning för olika sponsringsalternativ, se separat PP presentation. Beslut: Förslaget till prislista godkändes. Daniel informerar om sammanställningen av sponsorlistan. Listan innehåller tidigare sponsorer utifrån kategorier som reklamblad, annonser, skyltar, priser, tävlingsklasser. Daniel erbjuder sig att fördela och administrera sponsorlistan t.o.m. augusti och fördela sponsorkontakterna till ett par personer. Fokus är främst SM där det behövs mycket priser/sponsorer. Det behövs även någon som samordnar priser/sponsorer till SM. Sida 2(5)

3 Beslut: Daniel kontaktar Martin i styrelsen som är sponsoransvarig och samordnar arbetet runt administrationen av sponsorlistan. De fördelar ut sponsorkontakter till styrelsen och övriga medlemmar som kan tänka sig att hjälpa till med att kontakta olika företag för sponsring av klubben, i första hand genom priser/sponsorer till SM, i andra hand genom tävlingar och i tredje hand genom skyltning på anläggningen. Samtliga i styrelsen åtog sig att kontakta sponsorer. 3:7 Information Beslut All förberedande information inför styrelsemöten läggs i Styrelsemappen på driven senast en vecka före kommande styrelsemöte. Där noteras också förslag till beslut. På dagordningen tas endast upp punkter som kräver beslut eller diskussion. Information på driven är var och en ansvarig att läsa. 3:8 Medlemsstallet 2 boxar lediga f.n. Beslut: Annonsera om det inte är gjort. Yvonne och Ulrica kollar med personalen. Regler för att ta in nya hyresgäster till medlemsstallet måste ses över. 3:9 Idrotts- och hälsocertifiering Föreningskunskap är bokad i oktober för våra 14 åringar. Förslag att Maria B tar över detta ansvarsområde. 3:10 Cafeterian Reneé kommer att skicka ut en utvärdering av den gångna perioden med förslag att försöket pågår även under hösten med sikte att övertas på annat sätt vid jul. Beslut: Tacksamt om Reneé och Maria H fortsätter bygga upp verksamheten med sikte på att den ska bli mer självgående sedan. Det behövs nya ansvariga för tävlingskaféet. Susanne och Yvonne kollar med Renée resp. Anna om de har några förslag på lämpliga personer. 3:11 Personal Christer visade jackor till personalen som han ordnat genom sponsring. Beslut: Ulrika undersöker med sin kontakt angående tryck på ryggen. Ridskolan har använt sig av verksamhetschefens transport mot ersättning. Ida Bofeldt har erbjudit att ridskolan kan använda hennes transport på samma sätt. Beslut: Ridskolan använder Idas transport löpande enligt samma villkor. Det är bokat konferens för personal och styrelse den september. Behöver veta definitivt antal senast 4 juli. Beslut: Niclas gör en inbjudan till samtliga i styrelsen där vi svarar till Maria P senast 4 juli. Yvonne kontaktar Maria Hamnemo på SISU för att ta del av planerat program och skickar ut det till styrelsen. Sida 3(5)

4 Personalansvarig informerar om sina kontakter med personalen och redogjorde i stora drag för den psykosociala miljön och hur man arbetar för att lösa verksamhetschefens arbetsuppgifter. Det behöver tydliggöras vad som förväntas av personalen samtidigt som det behövs en bra arbetsmiljö och trygghet. Nu pågår arbetet med att se över alla schema och tjänster, för att kunna åstadkomma så bra tjänster för alla som möjligt, vilket är svårt utifrån de tjänster och behov som finns idag. Det finns just nu behov av ny ridlärare samtidigt som det inte finns tillräckligt med tid att erbjuda för en bra tjänst. De som redan är anställda har heller inte så mycket tid som de önskar. Ulrika fortsätter arbetet med att försöka lösa höstens tjänster och schema tillsammans med personalen. Arbetet med befattningsbeskrivningar för att tydliggöra arbetsuppgifter och ansvarsområden fortskrider. Beslut: Christer kommer att bistå på nästa möte den 8 juli kl. 12 med personalen samt Anna och Yvonne kommer också vara närvarade. Beslut: Personalansvarig får mandat att ta fram förslag som presenteras för styrelsen gällande höstens tjänster och scheman. Diskussion om kommunikationen/dialogen mellan styrelse och personal utifrån mailkontakter. Beslut: Ulrica såsom personalansvarig sköter all kommunikation med personalen. Då verksamhetschefen slutar behöver administrationsansvarig Eva Sundén överta arbetsuppgifter interimt. Bytet till nytt ekonomisystem kommer också att kräva mer tid under en övergångsperiod. Beslut: Eva Sundén får betalt för sin mertid under denna period. 3:12 Tävlingssektionen För information hänvisas till protokollen från möten 6 och 27 juni. Höstens tävlingar är planerade och arbetet med funktionärer pågår. Susanne redogjorde för SM och vad det innebär. Behövs någon som håller i allt runt anläggningen och har det övergripande ansvaret för att allt på anläggningen blir ordnat. Susanne har det tävlingsmässiga ansvaret. Beslut: Ordföranden åtar sig det övergripande ansvaret för anläggningen inför SM. Gemensam hoppträning planeras till hösten varannan v med Sandra G i lilla manegen. Beslut: Varannan onsdag kl samt varannan söndag vid behov. Yvonne stämmer av med Sandra om tiden fungerar samt ser till att information kommer ut i god tid innan första tillfället. 3:13 Anläggning Rutiner för felanmälan är upprättade liksom klargörande av kommunens resp. klubbens ansvar för underhåll. En lista är upprättad över det regelbundna underhåll som klubben behöver genomföra resp. de större åtgärder klubben behöver genomföra på kort/lång sikt för att förbättra för verksamhet/personal. Rutiner för det regelbundna underhållet behövs. Sida 4(5)

5 Utbyte av möbler till kontor och sekretariat pågår. Sekretariatet ska bli styrelserum när konferensrummet blir ungdomsrum En frivillig arbetsdag har ägnats åt sten plockning på stora utebanan. Två arbetsdagar är planerade till hösten. Susanne, Eva och Yvonne har planerat Min insats inför arbetsdagar, tävling och aktiviteter. Beslut: Alla medlemmar gör Min insats även styrelse och tävlingsryttare Daniel Lagesson fortsätter renoveringen av hinderpark för tävling och träningshinder samt ridskolans hindermaterial. 80 bommar har inköpts och bekostas till största delen genom sponsorintäkter till hinder. Flera sponsorer finns. Arbetet beräknas klart i slutet av augusti då hela hinderparken på NHRK beräknas vara i gott skick och tillräckligt med hinder ska finnas för tävlingsverksamhet. För att bekosta material bygger Daniel också hinder som säljs på Blocket. Underlaget i manegen behöver kompletteras då det blir hårt för fort pga att det är för tunt/lite. Enligt verksamhetschefen är kostnaden för detta runt kr. Beslut: Niclas åtar sig att undersöka om kommunen bidrar till detta. 3:14 Projekt lösdrift (Aktiv hästhållning) Styrelsen har delgivits Rebeckas skisser för anläggningen. Nhrk har fått ett antal frågor att besvara gällande följande: Storlek och antal boxar och spiltor? Storlek sadelkammare, spolspiltor, torkrum? Antal spolspiltor i nya samt befintligt? Beslut: Niclas tar in Annki som bollplank ang. medlemshästar 3:15 Övrigt Annki har meddelat att hon avgår från styrelsen. Ordföranden konstaterar att även efter Annkis avgång är styrelsen tillräckligt många för beslut. 3:16 Nästa möte Onsdagen den 25 augusti kl :17 Mötet avslutas Vid protokollet Yvonne Wiik Ordförande Niclas Jansson Justeras Susanne Bengtsson Sida 5(5)

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Årsmötesprotokoll del 1, NHRK 2015

Årsmötesprotokoll del 1, NHRK 2015 Årsmötesprotokoll del 1, NHRK 2015 1 Mötet öppnades av Stefan Petersson. 2 Till mötets ordförande föreslogs Stefan Petersson, samt Pether Nordström. Inför omröstning beslöt Pether Nordström att träda tillbaks,

Läs mer

Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 2 juni 2010

Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 2 juni 2010 Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 2 juni 2010 Närvarande: Ulrika Sonn, Camilla Billö, Per Anders Melin, Gunilla Tochtermann, Susanne Bengtsson, Peter Fridolfsson, Lisa Andersson, Malla

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK.

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK. PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK. Närvarande: Elizabeth Svanberg Rebecka Alves-Martins Bethanie Carney Almroth Anneli Fagerberg Jessica

Läs mer

Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 5 maj 2010

Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 5 maj 2010 Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte onsdagen den 5 maj 2010 Närvarande: Camilla Billö, Per Anders Melin, Gunilla Tochtermann, Peter Fridolfsson, Karina Bohlin, Susanne Bengtsson, Elisabeth Carlsson Byröd,

Läs mer

Datum: Anläggningen Behov anmält från personalen om uppfräschning av underlag i ridhuset.

Datum: Anläggningen Behov anmält från personalen om uppfräschning av underlag i ridhuset. 1. Mötets öppnande Ordförande hälsar alla välkomna 2. Föregående protokoll Inköp container som ska användas som hinder förråd. Johan och Gunilla beslutar om lämplig plats på anläggningen där den ska placeras.

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111106 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot, Kristina Westberg,

Läs mer

Verksamhets- berättelse

Verksamhets- berättelse Verksamhets- berättelse 2016 Nordhallands Ridklubb Verksamhetsberättelse 2016 Ordförandes ord År 2016 har passerat och inför årsmötet kommer här en summering på det arbete som gjorts av oss i styrelsen,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 20 juni 2018 i konferensrummet, GFRK.

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 20 juni 2018 i konferensrummet, GFRK. PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 20 juni 2018 i konferensrummet, GFRK. Närvarande: Elizabeth Svanberg Rebecka Alves-Martins Bethanie Carney Almroth Anneli Fagerberg Jessica

Läs mer

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 11111111111 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 Närvarande: Lotta Persson (LP) vice ordf., Johanna Sandelin (JS) kassör, Johanna Alkberg (JA) sekr., Linnea Bergman (LB), Maria Brolin (MB), Terese Öström

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111002 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Kristina Westberg, (sekreterare) + Marianne Hyllested vice ordf., Ingela Jonsson kassör, Malin

Läs mer

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: söndag 12/4 2015 Tid: kl 18:00 Plats: hemma hos Ulrica Widmark Norberg Närvarande: Maria Engström (ordförande) Anna Nordell Niklas Axelsson Torbjörn

Läs mer

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013

Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Jönköpings Fältrittklubb Verksamhetsplan 2013 Vår vision Att bli en arena för högkvalitativa tävlingar samt att erbjuda marknadens bästa ridskola. Övergripande mål 2013 Attraktiv anläggning där alla grupper

Läs mer

GSF: Göteborgs Skateboardförening

GSF: Göteborgs Skateboardförening Styrelsemöte: 2011-08-04, PROTOKOLL 1. Mötet öppnas Föreningens ordförande Johanna Jonstrand hälsade välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande Närvarande på mötet: Johanna Jonstrand Martin Ohldin Joakim

Läs mer

Protokoll styrelsemöte 29 November 2016

Protokoll styrelsemöte 29 November 2016 Falkenbergsortens Ryttarförening 29 November 2016 Protokoll fört vid föreningens styrelsemöte Närvarande Martin Gustafsson Lena Olandersson Marie-Louise Nilsson Hans Lundahl Lena Sige Lene Maxe Malmstedt

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-03-11 Plats: Fryele Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Carina Manestam Angelika Lang Anna Skärin Marita

Läs mer

Styrelsemöte den 26 augusti 2014

Styrelsemöte den 26 augusti 2014 2014-08-26 2014:8 Styrelsemöte den 26 augusti 2014 Närvarande: Håkan Bergman Kerstin Lindqvist Ulrika Forsgren Magdalena Johansson Marita Bergman Anneli Bystedt Irene Lundberg Gösta Andersson 1. Mötet

Läs mer

Protokoll vid styrelsemöte Örebrocyklisterna

Protokoll vid styrelsemöte Örebrocyklisterna Protokoll vid styrelsemöte Örebrocyklisterna 2017-05-03 Tid och plats: Klubblokalen kl 18.00 Närvarande: Camilla Hansén, Lars-Erik Aversjö, Helena Kihlberg, Christer Rydén, Jenny Sverker, Gabriel Litzell,

Läs mer

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

André Lennberth, Reidar Otterbjörk, Caroline Graflund och Solveig Bryn. 132 Mötets öppnande. Jonas Peterson hälsade alla välkomna och öppnade mötet. Protokoll fört vid styrelsemöte för SRRS/C i Stockholm DELTAGARE Ordf. Jonas Peterson, Helena Sirén, Maria Kierkegaard och Karin Nilsson. ANMÄLT FÖRHINDER MÖTESDATUM UTSKRIFTSDATUM SIDA 2007-06-09 2007-06-12

Läs mer

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte

Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Protokoll fört vid Karlstads ridklubbs styrelsemöte Tid: Måndagen den 21 mars 2011, kl. 17.30 Plats: Närvarande: Frånvarande: KRK Maria Andersson, ledamot Lars Boberg, ledamot Karin Johansson, ledamot

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb

Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb 1(5) Protokoll fört vid styrelsemöte i Tomelilla Golfklubb Tomelilla Golfklubb 273 94 Ullstorp Tel. 0417-19430 Datum : 2016-01-11 kl 18:00 i konferensrummet Närvarande: Kenth Bergström (ordförande) Lars

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll Svenska Rottweilerklubben/AfRs telefonmöte 2013-01-30 Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Tord Sivén, Birgitta

Läs mer

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb

Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Protokoll vid styrelsesammanträde / konstituerande möte i Torslanda Tennisklubb Klubbhuset, Torslanda IK Tisdagen den 27 mars 2012 Närvarande: Katarina Foxenius (ordf.), Nicolas Lopez, Elise Orderud, Thomas

Läs mer

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare

Kick-Off. För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Kick-Off För alla tävlingsintresserade SoRK ryttare Dagens upplägg Tävlingar 2016 och 2017 Vad krävs för att få tävla? SoRK:s funktionärer T-SEK Verksamhetsplan/Värdegrund TDB och Equipe och tävlingsplatsen

Läs mer

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 1. Mötet öppnas 2. Val av justerare - Kaj väljs till justerare. 3. Mötesprotokollet godkändes 4. Senaste mötesprotokollet Häst och husesyn Ansvar

Läs mer

Styrelsemöte Torslanda Ridklubb

Styrelsemöte Torslanda Ridklubb Styrelsemöte Torslanda Ridklubb 2013-06-18 Närvarande: Rebecca Palosaari Fogler (ordf), Maria Millnert Szamer (sekr), Camilla Dahlén (kassör), Louise Öman (ledamot tävling), Josefin Ekelund (ledamot utbildning),

Läs mer

Protokoll för Mk Scandias styrelsemöte 15.04.22

Protokoll för Mk Scandias styrelsemöte 15.04.22 Protokoll för Mk Scandias styrelsemöte 15.04.22 Närvaro: Lars Axelsson, Magnus Sandberg, Jan Österberg, Jan Johansson, Max Lundgren, Annelie Feuk, Ulf Klasa, Helén Toivonen, Tomas Karlsson, Besök; Tabita

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 16 augusti 2017 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Anneli Fagerberg Maja Hedström Jonas Hemlin Dana Pirooz Gunilla Walther Linda

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 19 oktober 2016 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Caroline Bornsjö Joel Carlsson Anneli Fagerberg Maja Hedström Johanna Maxson

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 29 mars 2017 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Anneli Fagerberg Maja Hedström Jonas Hemlin Veronika Nihlén Dana Pirooz Maria

Läs mer

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande Protokoll - Södra Sallerups Ryttarförening Mötesdatum: 2017-02-26 Fridentorp kl.16,00 Närvarande (markerade med X efter namn Carola Granström X Martina Nilsson X Jan Hultgren X Maria Asklund X Marianne

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 5

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 5 Page 1 of 5 SOLNA FÄLTRITTKLUBB Järvavägen 7 170 79 Solna www.sfrk.nu Närvarande: Anne Nordgren Thomas Tonndorf Anita Söderqvist Inger Nordström Marie Tholl Claes Karlström Madeleine Westberg, del av mötet

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll fört vid :s konstituerande möte i Borlänge 2010-03-06 Närvarande: Ulrica Thorén, Anna Rexlinger, Ingela Plahn Lindström, Carina Johansson, Veronica Nilsson, Patrik Ohlsson, Ann-Sofie Modin, Anna

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111211 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Marianne Hyllested vice ordf., Ingela Jonsson kassör, tom (9)

Läs mer

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06

Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Protokoll fört vid KAS styrelsemöte 2013-05-06 Närvarande: Nichlas Strandberg (ordf.), Peter Eklund, Martin Åberg, Marie Johansson, Fredrik Eytzinger, Barbro Lorentzon, (sekr.) Frånvarande: Tomas Eriksson,

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2016 Nr 2 Datum: 2016-03- 01 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Catharina Hårsmar Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar

Läs mer

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014

Protokoll Nr 7, 83-101, 2014 Protokoll från styrelsemöte i Svenska Jujutsufederationen Tid: 2014-05-25, kl. 10.00-15.00. Plats: Färs och Frosta Sparbank Arena, Lund. Närvarande: Jesper Kedjevåg ordförande Nico Christoforidis kassör

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 1 juni 2016 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Caroline Bornsjö Anneli Fagerberg Maja Hedström Veronika Nihlén Dana Pirooz Elizabeth Svanberg

Läs mer

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2018-09-16 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Kallade: Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Linda Strandfjäll, Johan Ording,

Läs mer

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S.

Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L, Hanna J, Daniella N, Daniel S. Protokoll FliNS Föreningen för Linköpings nationalekonomer och statsvetare Datum: 20100825 Plats: Kårallen, Luxor Närvarande: Karolina S, Therese H, Therese S, Björn H, Robert J, Charles W, Sebastian L,

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 21 mars 2018 i konferensrummet, GFRK.

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 21 mars 2018 i konferensrummet, GFRK. PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 21 mars 2018 i konferensrummet, GFRK. Närvarande: Elizabeth Svanberg Anneli Fagerberg Jessica Sunnervall Bethanie Carney Almroth Rebecka

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120812 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Anmält förhinder: Marianne Hyllested, vice ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot,

Läs mer

Stockholms Bilsportförbund

Stockholms Bilsportförbund Senast sparad: 2015-08-17 PROTOKOLL 2015-05 fört vid s Styrelsemöte i Hos Kenta, Junivägen 9, FARSTA, tisdagen den 9 juni 2015 Förhinder: Befattning Närvarande: Befattning Jonna Eson Brådhe (JBr), Innehåll

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 17 oktober 2018 i konferensrummet, GFRK.

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 17 oktober 2018 i konferensrummet, GFRK. PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 17 oktober 2018 i konferensrummet, GFRK. Närvarande: Rebecka Alves-Martins Anna Anderberg (Adjungerad) Jonas Hemlin Elizabeth Svanberg Göran

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (11) Datum: 2012-11-18 Plats: Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman (#6,0 =>) Carina Manestam Anna Skärin ( => #5,4 ) Gunilla Grimståhl

Läs mer

Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum

Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum Årsmöte Årnäs Båtklubb Datum 2011-04-03 Protokoll Plats Österängs Bygdegård Punkt 1 Årsmötet öppnades av ordf. Lars Jerkerot. 2 Den föreslagna dagordningen, som utdelats, antogs. 3 Frågan om årsmötets

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, NICKLAS NULAND, CAROLINE REMULA TILL OCH MED 7.8, JOSEFINE PETTERSSON, LAILA MÄLLINEN,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 14 december 2016 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Caroline Bornsjö Joel Carlsson Anneli Fagerberg Johanna Maxson Veronika Nihlén

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren har föreningen

Läs mer

PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb

PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2019-03-10 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Närvarande: Linda Strandfjäll, Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Stefan Längeby,

Läs mer

Plats: Sunne Tid: 10.00-15.30 Lämnat återbud: Ann Kristin Kallesgården, Peter Agge,Thomas Klasér, Jocke Gustafsson och Jonas Hed

Plats: Sunne Tid: 10.00-15.30 Lämnat återbud: Ann Kristin Kallesgården, Peter Agge,Thomas Klasér, Jocke Gustafsson och Jonas Hed Protokoll från styrelsmöte 2013-05-14 Plats: Sunne Tid: 10.00-15.30 Lämnat återbud: Ann Kristin Kallesgården, Peter Agge,Thomas Klasér, Jocke Gustafsson och Jonas Hed 1) Mötets öppnande Johan förklarar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2015-02-05 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Pernilla Lindau Sekr. Anton Håkansson Hampus Ragnar Andreas Stagnebo Julia Lennartsson Karl Borg Martin Sigvardsson

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-10-20 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN VÄNERSBORGS RYTTARFÖRENING

VERKSAMHETSPLAN VÄNERSBORGS RYTTARFÖRENING VERKSAMHETSPLAN VÄNERSBORGS RYTTARFÖRENING 2017-2020 VÄRDEGRUND FÖR VÅR FÖRENING Vi visar respekt för häst och människa Det betyder att Vi är goda förebilder som hälsar på varandra, är hjälpsamma och visar

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

132. Mötets öppnande Ordförande hälsar alla deltagare välkomna och mötet öppnas.

132. Mötets öppnande Ordförande hälsar alla deltagare välkomna och mötet öppnas. Närvarande: Anne-Marie Kossowski, Anna Blomstam, Elin Walser, Eva Senderovitz, Malin Johansson (adjungerad ridskolan), Daniel Järlestig, Charlotte Bäckström, Julia Hagström, Anneli Gustafsson och Richard

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Kurt hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Kurt hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (8) Datum: 2011-10-30 Plats: SCA, Värnamo Närvarande: Kurt Sjöberg Emma Karlsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Håkan Andersson Sven Strandh Raimo Hänninen Kerstin

Läs mer

Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR)

Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR) Manual för Hultsfredsbygdens Ridklubb (HBR) Innehållsförteckning 1 HBR S VISION OCH VERKSAMHETSIDÉ...1 2 VERKSAMHETSOMRÅDEN...2 2.1 Styrelsearbetet...3 2.2 Anläggning...4 2.3 Trivsel...5 2.4 Tävling...5

Läs mer

Medlemsföreningens styrelse

Medlemsföreningens styrelse Medlemsföreningens styrelse På ett medlemsföreningsårsmöte (läs dokumentet Medlemsföreningsårsmöte ) beslutar medlemmarna vilka som ska sitta i medlemsföreningens styrelse under ett år framåt. Det måste

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120115 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120115 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120115 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, tom 9 Marianne Hyllested vice ordf., Ove

Läs mer

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet.

Ordförande Gunbritt Öhlén hälsade de närvarande välkomna och öppnade mötet. Sida 1 av 5 Styrelsemöte tisdagen den 8 mars 2016 Protokoll Närvarande: Gunbritt Öhlén, Ingmari Amoson, Bo Sanfridsson, Lilian Arvidsson, Owe Wåhlin och Göran Magnusson (delvis). Anders-Eric Andersson

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Plats: Borlänge, Blå rummet Tid: 10.00-15.00 Lämnat återbud: Helena, Lennart, Herman, Joakim och Linda

Plats: Borlänge, Blå rummet Tid: 10.00-15.00 Lämnat återbud: Helena, Lennart, Herman, Joakim och Linda Protokoll styrelsemöte 2013-04-23 Plats: Borlänge, Blå rummet Tid: 10.00-15.00 Lämnat återbud: Helena, Lennart, Herman, Joakim och Linda 1) Mötets öppnande Mikke förklarar mötet öppnat 2) Närvarande Staffan,

Läs mer

Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad.

Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad. Sid1(5) Hans Rosén från Lantmäteriet informerade om förslaget till det nya anläggningsbeslutet för Årsta Havsbad. Ordförande Bo Hellberg öppnade mötet. 1 Stämmans behöriga utlysande Då handlingarna skickades

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll.

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll. 1 Protokoll nr 5 2004/2005 2004-11-01 Sammanträde: Styrelsemöte Tid: 26 Oktober 2004 Plats: Närvarande: 1 Öppnande Jenny Nyström Skolan Lasse Törnqvist Niclas Hallberg Eva Lindh Marie Norregårdh Susanne

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll 2015 Nr 3 Datum: 2015-04- 07 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Bo Bergström Ordförande Paul Fältman Vice Ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Närvarande: Ulf Lundell, Birgitta Biderman, Leif Wärme, Kjell Larsson, Anders Ahlström, Anders Ekholm, Arri Hirvasniemi, samt Susanne Bergqvist. Jennie Norén kom till

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120304 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ove Wikström ledamot, Malin Savander ledamot, Sussie Hägglund

Läs mer

Järvavägen 7 STYRELSEMÖTE 2010-04-12 170 79 Solna TID: kl. 18.00

Järvavägen 7 STYRELSEMÖTE 2010-04-12 170 79 Solna TID: kl. 18.00 SOLNA FÄLTRITTKLUBB PROTOKOLL Järvavägen 7 STYRELSEMÖTE 2010-04-12 170 79 Solna TID: kl. 18.00 www.sfrk.nu PLATS: Nya cafeterian Närvarande: Ej närvarande Vice ordf. Åsa Edquist Tove Almquist Bo Adrianzon

Läs mer

PROTOKOLL. Distribution Möte Protokoll nr. FRÅNVARANDE. Ordförande Anders Augustsson öppnar mötet

PROTOKOLL. Distribution Möte Protokoll nr. FRÅNVARANDE. Ordförande Anders Augustsson öppnar mötet 1 (5) PROTOKOLL Distribution Möte Protokoll nr. Styrelse, verksamheter, valberedning, revisorer, klubbstuga NÄRVARANDE Antal Medlemmar 17st Ordf. Anders Augustsson, Sekr. Malin N Ögren Kassör Anna-Carin

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Styrelsemöte Protokoll Nr 4 Datum: -05-03 Plats: Klubbstugan Gälltofta Närvarande: Paul Fältman Ordförande Kurt Bengtsson Vice ordförande Gunilla Ferm Kassör Elin Weiffert Sekreterare Ingvar Nilsson Ledamot

Läs mer

Kristianstads Brukshundklubb

Kristianstads Brukshundklubb Medlemsmöte Datum: -10-11 kl. 19:00 Plats: Klubbstugan i Gälltofta 1: Mötets öppnande Vice ordförande hälsade deltagarna välkomna och förklarade mötet öppnat. 2: Fastställande av röstlängden Röstlängden

Läs mer

LYSEKILS BRUKSHUNDKLUBB Sammanträdesprotokoll

LYSEKILS BRUKSHUNDKLUBB Sammanträdesprotokoll P R O T O K O L L LYSEKILS BRUKSHUNDKLUBB Sammanträde: Dat: Tid: 2011-05-31 18.00 20.00 Plats: Lysekilsbrukshundklubb Närvarande För LBK:, Ordförande Camilla Bengtler sekreterare Harriet Alfredsson kassör

Läs mer

Protokoll fört vid i Skandinaviska Klubbens styrelsemöte den 6 oktober 2016, i Las Palmas

Protokoll fört vid i Skandinaviska Klubbens styrelsemöte den 6 oktober 2016, i Las Palmas Protokoll fört vid i Skandinaviska Klubbens styrelsemöte den 6 oktober 2016, i Las Palmas Närvarande: Peter Fernström, ordförande Thomas Bauer, ledamot, kassör Solweig Lansgård, suppleant Margaretha Kristensson,

Läs mer

Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka Jussi, Hannu Virkkunen.

Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka Jussi, Hannu Virkkunen. Ärende: Styrelsemöte Datum: 2018-02-26 Plats: Arena Jernvallen Tid: 18:15 Närvarande: Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Johan Eriksson, Andreas Lindberg, Tobias Östlund, Marcus Lindberg, Karina Persson, Pekka

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 5

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 5 Page 1 of 5 SOLNA FÄLTRITTKLUBB Järvavägen 7 170 79 Solna www.sfrk.nu Närvarande: Anne Nordgren Thomas Tonndorf Ann-Sophie Forsmark Inger Nordström Marie Tholl Eva Benckert Åsa Edquist Claes Karlström

Läs mer

Lindbergs Trophy

Lindbergs Trophy Lindbergs Trophy 2014 2014-01-04 Ansvar Resp. ansvarsområde definierar själva vilka arbetsuppgifter som behöver genomföras. Arbetsuppgifterna som listas i kommande bilder är endast ett stöd och är inte

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, , (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, , (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-08-18, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, JOHANNA WISFELT SAMT VALBEREDNINGEN NICKLAS NULAND

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte i GBBF

Protokoll från styrelsemöte i GBBF Protokoll från styrelsemöte i GBBF 2016-11-23 Närvarande: Bert Nilsson, vice ordförande Agneta Ohlsson, sekreterare Ove Olsson, kassör Doris Lundin, ledamot Leif Allvin, ledamot Lisbeth Örgård Jonas Neijmar

Läs mer

Styrelsemöte 2015 Bankeryd Business Network

Styrelsemöte 2015 Bankeryd Business Network Styrelsemöte 2015 Bankeryd Business Network Plats: Corroventa Avfukting AB Tid: 08.00-09.30 Närvarande Christer Rickman Ordförande Patrik Holst, Näringslivsavdelningen, Jönköpings kommun B-O Hulting, Eva

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 6

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Page 1 of 6 Page 1 of 6 SOLNA FÄLTRITTKLUBB Järvavägen 7 170 79 Solna www.sfrk.nu PROTOKOLL STYRELSEMÖTE TID PLATS 2015-12-07 17:45 20:00 Nya klubbrummet Närvarande: Åsa Edquist Linnea Taxen Fanny Karlsson Martin

Läs mer

Välkommen till. Ny i styrelsen. - en introduktion för nya styrelseledamöter

Välkommen till. Ny i styrelsen. - en introduktion för nya styrelseledamöter Välkommen till Ny i styrelsen - en introduktion för nya styrelseledamöter Ny i styrelsen - en introduktion för nya styrelseledamöter -Vad har man att rätta sig efter vad styr en förening -Styrelsens ansvar

Läs mer

1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna. Protokoll fört vid Sydöstra Skånes Styrelsemöte 2014-04-07 1 Mötets öppnande Ordförande Jeanett öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Närvarande Styrelsen: Jeanett Gerdin, Marie Jönsson, Bengt Christensson,

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, , TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, , TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-03, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE REMULA, FREDRIK BOMAN,EMMA JOSEFSSON,NIKLAS

Läs mer

Ärende: Datum: Plats: Tid: 18:15:00 Närvarande: STYRELSEMÖTE. Styrelsemöte. Arena Jernvallen

Ärende: Datum: Plats: Tid: 18:15:00 Närvarande: STYRELSEMÖTE. Styrelsemöte. Arena Jernvallen Ärende: Styrelsemöte Datum: 2018-01-08 Plats: Arena Jernvallen Tid: 18:15:00 Närvarande: Tommy Olofsson, Joel Svedberg, Christer Fagerlund, Marcus Lindberg, Andreas Lindholm, Pekka Jussi, Göran Olsson,

Läs mer

SPONSORBLAD FÖR VKRK

SPONSORBLAD FÖR VKRK SPONSORBLAD FÖR VKRK Hur vill ni stötta och synas i en av Landskronas största idrottsföreningar och Sveriges bästa ridskola? Viarps kör- och ridklubb är en ideell förening som grundades 1972. Under åren

Läs mer

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat.

52 Mötets öppnande. Ordförande hälsade välkommen och förklarade mötet öppnat. Sid 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2005-11-12 I SVENSHÖGEN. Närvarande: Kjell Nielsen, Johan Andersson, Lennarth Ericsson, Ingela Sandström, Marie Ullatti,

Läs mer

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: Söndag 27/9 2015 Tid: Klockan 18:00 Plats: Hemma hos Torbjörn Lindström, Taxivägen 3 i Matfors Närvarande: Maria Engström (ordförande) Anna Nordell

Läs mer

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015.

Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 20150928 Beskrivning av förtroendeposter i Örebro läns orienteringsförbund ÖLOF, 2015. 0 En beskrivning av förtroendeposter i ÖLOF 2015: Ordföranderollen inklusive styrelsens uppdrag och arbetsuppgifter

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb Datum: 2019-04-07 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Närvarande: Linda Strandfjäll, Kristina Malmborg, Stefan Längeby, Madelene Jonsson,

Läs mer

Årsstämma Örebro Läns Stövarklubb

Årsstämma Örebro Läns Stövarklubb Årsstämma Örebro Läns Stövarklubb 2019 04-14. Plats: Viiby Krog, Vretstorp kl. 16:00. 1. Ordförande Daniel Ingehult Gustavsson hälsar de 12 närvarande medlemmarna välkomna och förklarade mötet öppnat.

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11.

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-04-15 Plats: Gula Villan, Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Manestam Angelika Lang Raimo Hänninen

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Härnösands Draghundsklubb Datum: 15 maj 2016 Tid: 18:00 Plats: Hemma hos Niklas Närvarande: Marie, Lars, Johan, Janne, Niklas, Anna och Anita 1 Mötets

Läs mer

PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund

PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund org.nr 802437-2073 PROTOKOLL Nr 9. Protokoll fört vid styrelsemöte, Rasklubben för dansk-svensk gårdshund Datum: 2018-05-27, kl. 20.00 Plats: Telefonmöte Närvarande: Susanne Fagrell, Maja Lind, Eva Wieslander,

Läs mer