Summer Camp G n e s t a.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Summer Camp 2014. G n e s t a. www.gnestahalsa.se"

Transkript

1 Summer Camp 2014 L ördagen den 30 augusti G n e s t a

2 Schema finner du på baksidan, och nyheter denna gång är löpskolning, backintervall samt multibana! Föredrag Ta det onda med det goda Ann Jansson Järpling, Leg naprapat, håller föredrag om idrottsskador. Det är härligt att träna och vi mår bra, men vad gör jag när det gör ont? När ska jag träna och inte? Summer Camp 2014 Gnesta Hälsa Friskvård AB har sedan 2012 haft visionen att skapa ett lokalt projekt i hälsans tecken. Vi vill erbjuda ett träningsevent i Gnesta, med utmanande och roliga pass och få konceptet att växa med tiden. Nu två år senare anordnar vi det fjärde konventet Välkomna! Lördagen den 30 augusti i och omkring Dansutskolan, Gnesta Inskrivning mellan samt praktisk information Lunch samt frukt och kaffe under dagen ingår i priset som är 600 SEK (ink moms) Frågor eller funderingar över vilka pass som ska väljas hör av dig via e-post eller telefon alt ) Anmälan skickas till Vi går igenom de vanligaste idrottsskadorna och pratar om hur man förebygger, behandlar och rehabiliterar dem. Marie-Louise Andersson Arbetar som redovisningsekonom på Södertuna slott där jag även är friskvårdsansvarig. Uppvuxen i en idrottsfamilj som provade på det mesta. Tävlade i pingis och ishockey som ungdom. Numera är det stora intresset motion i allmänhet med längdskidåkning som det största intresset. Har nyligen åkt Vasaloppet och genomfört halvklassikern. Stavgång började jag med för 4-5 år sedan i Björns grupp "Träna inför Vasaloppet". Stavgångsträningen är en utmärkt förberedelse träning inför skidsäsongen eller för den som bara vill hålla sig i trim. Ger så mycket mer än att bara ta en rask promenad eller joggingrunda. Att få aktivera fler muskler i kroppen förebygger skador och att komma väl förberedd till en tävling man anmält sig till är så mycket roligare. Ann Jansson Järpling Legitimerad naprapat sedan 1995 med examen från Naprapathögskolan i Stockholm. Jag har tidigare haft en klinik på World Class i Vällingby och arbetat med friskvård på företag. Jag har hållit på med många olika idrotter. Framför allt ridning och fäktning med framgångar på tävlingsbanorna. Numera är det orientering och orienteringsskytte som är det stora idrottsintresset. På fritiden tränar jag orienteringsungdomar, njuter av skärgårdssegling eller kopplar av i stugan i fjällen.

3 Linda T Bingman Började med yoga I kombination med löpträningen upptäckte jag att yogan gjorde mig starkare, smidigare och mer uthållig började jag min yoga lärarutbildning och har sedan dess haft både grupp- och individuell träning. Under höstterminen 2011 gick jag en fördjupad kurs i min utbildning för internationell licensiering enligt Yoga Alliance. Jag arbetar även som lärare i ämnet Idrott och Hälsa. Rörelse, träning och en hälsosam livsstil för kropp och själ är det jag brinner för och det jag vill inspirera till, i mina möten med stora som små. Josefin Edvall 21 år gammal och bor i Bromma. Jag tränar friidrott på elitnivå och min huvudgren är 400 m häck. En vanlig vecka brukar jag köra ca 6-8 pass. De senaste två åren har jag studerat och tränat friidrott på ett college i Colorado, USA. Eftersom jag är väldigt sport- och träningsintresserad har jag läst ett program som heter "Exercise and Sport Science". Förutom friidrott är jag hästintresserad, spelar mycket golf och åker snowboard. Friidrott är en väldigt påfrestande idrott med stora skaderisker. Jag har sedan flera år tillbaka fått behandlingar och otroligt bra hjälp från Björn här i Gnesta. Vinyasa Yoga - Nybörjare & Medel Detta är en individanpassad yogaform där alla tränar och utvecklas efter sin förmåga. Den har sitt ursprung i Hatha yoga (fysisk yoga) och består av en kombination av rörelse och positioner tillsammans med en fokuserad andning. Vi sänker stressnivån och håller oss friska och energifulla. M -Aerobox Moveoometoden ger utrymme för oregelbundenhet, instabilitet, rotationer och framför allt en lustfylld utmaning. Kroppen får helt enkelt stärkas och utvecklas på ett naturligt utmanande sätt. I Aerobox använder vi gummiband och handskar som främsta redskap. Vi arbetar med snabba och effektiva rörelser samt arbetar mer med rörelsen än tekniken. Framför allt har vi roligt! Löpskolning En förbättrad löpteknik ger ett effektivare löpsteg och en högre fart i din löpning. Du spar energi och orkar springa längre. Löptekniken kan tränas upp med hjälp av löpskolning. Här får du testa på ett antal olika övningar som ger dig möjlighet att avsevärt förbättra ditt löpsteg.

4 Björn Jansson Sedan 2008 driver Björn företaget Gnesta Hälsa Friskvård AB. Björn är utbildad friskvårdskonsulent, Personlig Tränare (PT) och certifierad Massör. I de unga åren tränade Björn orientering på elitnivå, samtidigt spelande fotboll och ishockey. Det har även blivit några starter i multisporttävlingar, i Lidingöloppet och på senare år Vasaloppet samt Cykelvasan. Zumba - Nybörjare Välkommen att upptäcka glädjen och energin i Zumba! Vi möter dansstilar såsom Merengue, Salsa, Reggeaton och Cumbia i passet. Även influenser av belly dance, flamenco, tango och samba finns med. Passar alla som älskar att röra sig till medryckande musik på ett kravlöst sätt. Här finns inga rätt och fel - din egen stil och rörelseglädje är det som räknas! Enkel koreografi så alla kan hänga med. Kettle Boll Kettlebell är en gjutjärnsvikt som liknar en kanonkula med ett handtag. I Kettlebellträningen får du; träning av de långsamma och de explosiva muskelfibrerna, stärkt kärnmuskulatur samt träning av både styrka och uthållighet. Medicinbollträning involverar både balans och koordination. Styrkebelastningen kan varieras genom olika tyngd, men också med hjälp av avstånd. I Kettle Boll passet sammanför vi dessa två redskap och utmanar både oss själva och varandra! Backintervall Varför är backintervaller bra för mig? Det stärker viktiga lårmuskler samtidigt som det ger en hel del träning för syreupptagningen. Backintervaller konserverar dessutom träningen, d v s leder och ligament håller kvar formen längre. Här utmanar vi kroppen på ett av de tyngsta sätten genom att springa i uppförsbackar. Sedan 2002 har Björn arbetat heltid med friskvård och varit instruktör inom gruppträning på bl a Scanias friskvårdsanläggning Gröndal, Korpen Södertälje och åt Smedsta Gymnastikförening. Björn är utbildad instruktör inom funktionell styrketräning, Box o Kick, gympa, vattengympa, spinning, styrka i grupp, coretraining, coreballtraining, cirkelträning, Moveoo konceptet mm. Katarina Sterner Jansson Till vardags arbetande som Financial analyst på Hewlett-Packard Sverige AB, med nordiskt ansvar för outsourcade ekonomiska processer till center runt om i världen. Jobbar mycket med projekt vilket innebär samarbete och utmaningen att arbeta med olika kulturer och tidszoner. Suppleant i bolaget Gnesta Hälsa Friskvård AB. Stort intresse av friskvård och gruppträning. Har arbetat som instruktör i 30 år, både med barn, ungdomar och vuxna. Utbildningar genom Svenska Gymnastikförbundet, AerobicWeekends samt Zumba Fitness (licencierad Zumba -instruktör/zumba Core instruktör). Instruerar i vattengymnastik/aerobics, Zumba och EFIT/ Box i Smedsta Gymnastikförening och är också ordförande för föreningen.

5 Nordic Walking CORE Multibana Lightvarianten av Tough Viking. Vi arbetar oss runt en bana i skogen som utmanar balans, styrka, smidighet och kondition. Vi möter ett antal hinder på vägen var beredd på det oväntade. Oömma kläder och handskar rekommenderas för detta pass. EFIT I Effektiv Funktionell Intensiv Träning tränas både styrka och uthållighet med hjälp av funktionella övningar, med egna kroppsvikten eller med redskap. Övningarna görs ofta under hög intensitet. Ibland görs övningarna med ett visst antal upprepningar, och ibland med flesta möjliga upprepningar under en viss tid. I EFIT tränar man dessutom rörlighet, explosivitet, snabbhet, koordination, precision, smidighet och balans. OffTrail Funktionell löpning, Outdoor training eller OffTrail är populära namn som egentligen är det vi kallar orientering. Löpträning i terräng bedrivs utan några som helst redskap. Vi springer genom skog och mark, underlaget varierar och kroppen utmanas av underlag och terräng. Det är viktigt att ha kläder efter väderlek och som tål att bli smutsiga/tål väta. MTB MTB handlar om teknik och uthållighet. Vi cyklar på stigar, grusvägar och genom våtmarker så leran stänker. För att få en rolig och fartfylld färd behöver vi få en bra teknik vad gäller växling i uppför resp utförsbacke samt den tekniska svårigheten som kan uppstå vid rötter, stenar och våtmarker. Under passet tränar vi på hur vi kan framföra cykeln på ett enkelt och smidigt sätt i skog och mark. Egen MTB cykel medtages. Nordic Walking är en en effektiv konditionsträning som passar alla. Positiva effekter: -Ökad kaloriförbrukning -Ökad puls -Ökad energiförbrukning -Ökad rörlighet, minskad belastning Det är tempot, hur länge, samt i vilken terräng man tränar som avgör om det blir lätt och enkelt,eller tufft och svårt. Vi börjar med en teknikgenomgång för att sedan ge oss ut i terrängen. Bålen kallas ibland kroppens kärna (Core) och består av många små muskler som ligger djupt inne i kroppen nära ryggraden. Deras främsta uppgift är att stabilisera ryggen och att överföra kraft från överkropp ner till benen. Eftersom bålen involveras i så gott som alla styrkeövningar är en stark bål en förutsättning för att man ska kunna träna andra muskelgrupper med god teknik och få ut maximalt av övningen.

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012

mf Hälsokonvent mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 mf Hälsokonvent En helg full av inspirerande klasser och föreläsare med fokus på naturlig mat, naturlig träning, och en naturlig livsstil - Naturligt Vis! mf Hälsokonvent på Bosön 31/3-1/4 2012 PROGRAM

Läs mer

Produktkatalog Friskvårdsaktiviteter. för ditt företag

Produktkatalog Friskvårdsaktiviteter. för ditt företag Produktkatalog Friskvårdsaktiviteter för ditt företag INNEHÅLL STRATEGISK HÄLSA 4 FYSTESTER 6 GRUPPTRÄNING 8 SATS MOTIVATIONSTÄVLING 9 PERSONLIG TRÄNING 10 FÖRELÄSNINGAR 12 SJUKGYMNASTIK 14 MASSAGE 15

Läs mer

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning

Haninge. ung spinning funktionell träning core & core/spinning. Friskispressen. Allträningskort. sänkt pris. nu 2900:- taktik och träning Friskispressen Haninge missa inte! sänkt pris Allträningskort nu 2900:- foto: anna henriksson taktik och träning FOKUS PÅ ung spinning funktionell träning core & core/spinning Ordföranden har ordet GOTT

Läs mer

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN

HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Programblad formtoppen VÅREN 2014 HJÄRTAT PÅ FORMTOPPEN Varit kollegor längre än par se sidan 28 MER TRÄNINGSYTA PÅ FORMTOPPEN I HÖLLVIKEN se sidan 6-7 innehåll ny termin sid 2 Sid 3 Sid 4 Sid 5 Sid 6-7

Läs mer

Hälsotips! LEKRUMMET! magazine. Kom igång med Pernilla & Jessica! STYRKE- TRÄNING Vi listar fördelarna. nyheter. Ett paradis för de små

Hälsotips! LEKRUMMET! magazine. Kom igång med Pernilla & Jessica! STYRKE- TRÄNING Vi listar fördelarna. nyheter. Ett paradis för de små Gruppförsändelse till hushåll magazine VÅREN 2012 Kom igång med Pernilla & Jessica! STYRKE- TRÄNING Vi listar fördelarna Vårens nyheter Vänd! Läs om Tedacthuset Hälsotips! Naprapaterna vägleder dig LEKRUMMET!

Läs mer

SATS PRODUKTKATALOG. Friskvårdspaket. för ditt företag

SATS PRODUKTKATALOG. Friskvårdspaket. för ditt företag SATS PRODUKTKATALOG Friskvårdspaket för ditt företag INNEHÅLL STRATEGISK HÄLSA 4 FRISKVÅRDSPAKET 6 FÖRELÄSNINGAR 8 GRUPPTRÄNING 12 MOTIVATIONSTÄVLINGAR 13 HÄLSOKONSULT 14 KOSTRÅDGIVNING 15 Personlig Träning

Läs mer

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28

NYHET! BLI BÄTTRE! Terese Alvén FÖRELÄSNING MED. Kombinera din träning se sidan 6-7. Ungdomsspinning. Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 PROGRAMBLAD FORMTOPPEN HÖSTEN 2013 BLI BÄTTRE! Kombinera din träning se sidan 6-7 NYHET! Ungdomsspinning se sidan 10 FÖRELÄSNING MED Terese Alvén Driver bloggen: Spark i baken se sidan 28 INNEHÅLL SID

Läs mer

ALLA alla kan träna hos oss!

ALLA alla kan träna hos oss! Programblad PROGRAMBLAD formtoppen FORMTOPPEN VÅren VÅREN 2015 ÅRSKORT FRÅN 235:-/MÅN ÅrSKort från 235:-/mÅn CROSSFIT CroSSfIt NÄSET näset se sidan 6-7 50% större gym! se sidan 8 ALLA alla kan träna hos

Läs mer

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen.

Hitta inspiration och styrkan att göra hållbara livsstilsförändringar när du återvänder hem till vardagen. Hälso- och Träningsweekend Sälens Högfjällshotell 19-20 sept Träning, rörelse och näringsriktig god mat, i vacker fjällmiljö. En helg för att öka din hälsa och ditt välbefinnande. Fyll på med ny kunskap

Läs mer

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget!

PULS SPINNING INDOORWALKING INDIVIDUELL GYMTRÄNING. Träningsguide. Ett fullspäckat schema. - en karta över all vår träning på mittuppslaget! Friskis&Svettis Ängelholm föreningen! Friskis&Svettis Ängelholm är en ideell idrottsförening med visionen att få människor att le när dom tänker på träning. FLER NYHETER Senior station CirkelFuncgym CirkelFuncgym

Läs mer

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel

PROGRAM föreläsningar. Föreläsningar Novotel Föreläsningar Novotel PROGRAM föreläsningar ALLT ÄR MÖJLIGT (1) Som åttaåring startade dansintresset som kom att göra Tobias Karlsson till världsartist med utsälda shower och enorma tittarsuccér världen

Läs mer

EFIT. Tidningen för dig som är medlem NY BOK PAOLO ROBERTO: ALLT SITTER I HUVUDET KUNSKAP OCH INSPIRATION SEDAN 1994 NR 4/2015

EFIT. Tidningen för dig som är medlem NY BOK PAOLO ROBERTO: ALLT SITTER I HUVUDET KUNSKAP OCH INSPIRATION SEDAN 1994 NR 4/2015 Tidningen för dig som är medlem KUNSKAP OCH INSPIRATION SEDAN 1994 NR 4/2015 EFIT perfekta uteträningen Träningstips från de bästa NY BOK UTGES I SEPTEMBER SVARA SENAST 21 AUGUSTI PAOLO ROBERTO: ALLT SITTER

Läs mer

Stockholm 5. Lust har ingen gräns

Stockholm 5. Lust har ingen gräns Styrka och smidighet syns inte alltid på utsidan. Men lusten att röra sig ger dig oanade krafter. Därför har vi olika träningsformer och olika nivåer så att du kan hitta något som passar just dig. Alltför

Läs mer

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset

Norrköping. Jympa bas och HIT Ytterligheter i ett stort utbud. Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset www.friskissvettis.se/norrkoping Han tog hem VINSTEN Johan Roth Är Bäst i Sverige text & foto: katarina ekeström Årets ledare är vår Johan Roth tog hem förstapriset Men på jobbet är det tvärtom han som

Läs mer

UTBILDNINGEN. Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011. Fys och styrketräning i Västgötaklubbarna U10-U16. Stefan Johansson

UTBILDNINGEN. Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011. Fys och styrketräning i Västgötaklubbarna U10-U16. Stefan Johansson Svenska Ishockeyförbundet Elitkurs 2011 ELITTRÄNAR UTBILDNINGEN Fys och styrketräning i Västgötaklubbarna U10-U16. Stefan Johansson Handledare: Göran Lindblom 1 Sammanfattning När spelare kommer till ett

Läs mer

Tyresö. Inspiratören. pluggar till sjuksköterska. Se sidorna 3, 5 & 8.

Tyresö. Inspiratören. pluggar till sjuksköterska. Se sidorna 3, 5 & 8. Tyresö glöm inte att anmäla dig till friskisloppet Se sidorna 3, 5 & 8. Kämpen Jenny köar för att få en ny njure Jenny Stensson, 19 år, väntar på en njurtransplantation, pluggar till sjuksköterska, tränar

Läs mer

Sollentuna. Värdering 10 Lätt att börja, lätt att fortsätta

Sollentuna. Värdering 10 Lätt att börja, lätt att fortsätta 2-13 we want you! Friskis&Svettis sollentuna växer. därför behövs flera funktionärer. anmäl ditt intresse i receptionen. foto: ilea hajalmarsson Grundfys Bra och kul teknikträning Grundfys är en ny träning

Läs mer

Haninge. Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september. Friskispressen. nummer 4 2009

Haninge. Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september. Friskispressen. nummer 4 2009 nummer 4 2009 Friskispressen Haninge Lotta Dahlgren som leder höstens nyhet Spin/start foto: Peter Dahlgren Nya, gamla och fräscha Kom igång Kom igen Upptakt 1 september Ordföranden har ordet Nytt schema

Läs mer

Örebro. Softa ofta. Är vikt viktigt? Experterna och folket svarar. En snäll träningsnyhet ÅRSMÖTE 20 MARS

Örebro. Softa ofta. Är vikt viktigt? Experterna och folket svarar. En snäll träningsnyhet ÅRSMÖTE 20 MARS Örebro ÅRSMÖTE 20 MARS GÖR DIN RÖST HÖRD Läs mer på sid 5 foto: Emma melkersson Softa ofta En snäll träningsnyhet gör entré Kanske är du ny, ovan eller äldre? Kanske tränar du tufft och vill varva med

Läs mer

Nu öppnar vi i Trelleborg

Nu öppnar vi i Trelleborg Premiär! www.formochfigur.se Qvinnlig mötesplats för kvinnor med intresse av kropp & själ Nu öppnar vi i Trelleborg Låt dig inspireras av andra kvinnor Goda råd inom kvinnlig träning, hälsa & livsstil

Läs mer

Stockholm 1. Våga Yoga SID 10 Träna Yoga på olika nivåer. Upplev mjuk kraft och lugn energi på dina villkor.

Stockholm 1. Våga Yoga SID 10 Träna Yoga på olika nivåer. Upplev mjuk kraft och lugn energi på dina villkor. Stockholm 1 2014 ÅRSMÖTE 24/4 F&S Stockholms årsmöte kommer att hållas torsdag 24 april 2014 18.00 på F&S Hagastan. Gör din röst hörd om motioner och i val av styrelseledamöter, valberedning och revisorer.

Läs mer

Idrott - en fullträff

Idrott - en fullträff Idrott - en fullträff En skrift om idrott för människor med funktionsnedsättningar 1. Vad är idrott? Enligt Riksidrottsförbundet och Svenska handikappidrottsförbundet är idrott fysisk aktivitet som människor

Läs mer

RESURSNYTT. Träning och rehab. Tema: Skratt och hård träning i gymmet

RESURSNYTT. Träning och rehab. Tema: Skratt och hård träning i gymmet RESURSNYTT ser dina resurser #4 Tema: Träning och rehab Skratt och hård träning i gymmet För många av oss på Resursteamet betyder onsdag förmiddag ett par svettiga timmar på gymmet. LEDARE Träning på Resursteamet

Läs mer

Västerås. Styrelsearbete. Nya redskap i gymmet. Nytt år och nya utmaningar. Funktionell träning

Västerås. Styrelsearbete. Nya redskap i gymmet. Nytt år och nya utmaningar. Funktionell träning Västerås BOKA IN VÅRENS VIKTIGASTE MÖTE - ÅRSMÖTET DEN 31 MARS! LÄS MER PÅ SIDAN 5 foto: karin wittur Nya redskap i gymmet Funktionell träning Våra två gym är toppmoderna med stora ytor för bland annat

Läs mer

1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013. Verksamhetsplan 2012-2013 F&S Nynäshamn

1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013. Verksamhetsplan 2012-2013 F&S Nynäshamn 1 (1) Verksamhetsplan Friskis&Svettis Nynäshamn 2012-2013 1 (8) Verksamhetsplan 2012-2013 Syfte och Mål Verksamhetsplanen beskriver planerad och i viss mån visionerad verksamhet i IF Friskis&Svettis Nynäshamn

Läs mer

YOGA. magazine. My Kickstart. Spring i benen TOUGH VIKING. Fridfull styrka. Kom igång med LÖPNING. Din guide till Gruppträning. Danielas nya liv med

YOGA. magazine. My Kickstart. Spring i benen TOUGH VIKING. Fridfull styrka. Kom igång med LÖPNING. Din guide till Gruppträning. Danielas nya liv med Gruppförsändelse till hushåll magazine SOMMAREN 2015 YOGA Fridfull styrka Kom igång med LÖPNING Danielas nya liv med My Kickstart TOUGH VIKING Spring i benen Din guide till Gruppträning 1 1 TRÄNA MED PT

Läs mer

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto

Gymmix gruppträning. Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto gruppträning Fotograf: Andreas Svensson, Westphoto UTbILdnInG I RöRELSE Gymnastikförbundet är ett av de största förbunden inom Riksidrottsförbundet. Vi ser oss gärna som en folkrörelse inom friskvården

Läs mer

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning

10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning ! 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning 10 viktiga frågor att ställa dig själv innan du väljer PT-utbildning 1. Vilken inriktning och kunskapsnivå vill du ha efter din utbildning?

Läs mer

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning

Södertälje. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna. Utefys Utmanande och intensiv träning Södertälje utejympa & utefys måndagar & onsdagar kl. 18.00 hela sommaren, i mälarparken. Sid 2. F&S flyttar ut Ut i naturen & ut ur lokalerna Utejympan är här och samtidigt flyttar Friskis&Svettis Södertälje

Läs mer

KOM IGÅNG. Angered Arena. Störst och modernast i stan. Här finns allt under samma tak. Ung träning. Bästa tipsen

KOM IGÅNG. Angered Arena. Störst och modernast i stan. Här finns allt under samma tak. Ung träning. Bästa tipsen EN TIDNING OM FRISKVÅRD FRÅN IDROTTS- OCH FÖRENINGSFÖRVALTNINGEN KOM IGÅNG Ung träning Izabella och Pauliina tränar på gym efter skolan Bästa tipsen Få in en bra träningsrutin Börja springa Kom igång-tips

Läs mer