Mötesanteckningar Sektionsmöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesanteckningar Sektionsmöte"

Transkript

1 Mötesanteckningar Sektionsmöte Datum: 28 januari, kl 10:00-15:00 Plats: Scandic Opalen, Göteborg Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare 1. Mötets öppnande Ordförande öppnade mötet och hälsade deltagarna välkomna. 2. Godkännande av dagordning Dagordningen godkändes 3. Val av justeringsman Håkan Svensson justerar dagens protokoll. 4. Genomgång av föregående protokoll (pkt 6) Vid mötet med Team, MC-importörer och SM-arrangörer den 15 januari togs formuleringen angående Tjej-SM upp. Sektionsmedlemmarna såg inte någon anledning att ändra denna, men förtydligar att säkerheten under SM inte på några villkor får sättas ur spel p.g.a. tidsbrist. (pkt 8) Håkan och Margareta kommenterade sina positiva reaktioner från mötet på Motocrossgymnasiet i Tibro 16 januari. Sektionen ska framöver, på alla nivåer, arbeta för ett bredare samarbete med Mx-Gymnasiet. 5. Budget Budgeten för 2005 samt planerade utvecklingsåtgärder för mx4all diskuterades. Sektionen beslöt att träffa Anders Eriksson i mars månad för att närmare diskutera budgetfördelning m.m. för Skrivelser S1 / Angående Elitserien från Ronnie Johansson Motivering: Sektionen hänvisar till den beslutsmotivering som finns i föregående protokoll och som tidigare tillsänts Ronnie samt tillägger att samtliga distrikt inte är positiva till SM-status för serien. S2 / Motivering: Angående Elitserien från Södras Motocrosskommitté Sektionen hänvisar även här till beslutsmotiveringen från föregående

2 protokoll. Ett återinförande av Lag-SM är inte aktuellt eftersom det redan funnits med i Motocrosskalendern ett antal år. S3 / Överklagan av dispensbeslut 31och 32/ från Bengt Edh, Södra distriktet. Motivering: Sektionens beslut att inte ge dessa förare elitlicens följer den policy som sektionen hittills hållit sig till. Sektionen rekommenderar dessa förare att köra Sverige Cup då ledaren där har möjlighet att delta vid nästkommande SM kval. Den första deltävlingen i Sverige Cup 2005 genomförs innan första SM-deltävlingen, närmare bestämt den april i Hökensås. Den 31april-1maj går första SM:et i Vissefjärda. S4 / Motivering: Protest angående beslut 32/ från Robert Augustsson Sektionen hänvisar till beslutsmotiveringen ovan. S5 / Protest angående icke godkänt Elitlicensuppklassning för Michael och Daniel Walter. Motivering: Efter att sektionen tagit del av inkommen ansökningshandling och resultatlistor från dessa båda förare avslogs protesten. Reglerna i SR Motocross för uppklassning till elitlicens kräver att föraren bifogar start- och resultatlistor med ansökan. Detta har inte skett och Michael och Daniel har inte heller i efterhand lyckats få fram dessa listor. Viss kontroll har skett från kansliet i ärendet. S6 / Angående tränarutbildningar motocross från Lars-Göran Thor Motivering: Skrivelsen beskriver bristen på utbildade tränar i våra svenska klubbar. Som svar på Lars-Görans skrivelse, som på ett bra sätt beskriver nuläget på tränarsidan, hänvisar sektionen till tränarutbildningen som sker den 29 januari samt de tre planerade utbildningarna för steg 2-tränare (Teknik, Mental, Fysik) som kommer att ske under våren S7 / Angående önskemål om flyttning av Junior-SM i Västerås MK Motivering: Västerås MK har sökt och fått JSM men är tyvärr tvungna att avsäga sig detta på grund av den sena tid på året som datumet är lagt. Sektionen beklagar dock att inget ersättningsdatum kunnat erbjudas. Sektionen tvingas därför att söka efter en ny arrangör på samma datum, men hoppas att klubben även i framtiden visar intresse för och söker någon av våra statustävlingar. S8 / Angående förslag till tävlingsarrangörer för RM-Quad Supermotard samt önskemål om ungdomsreglemente från ATV&Quadrace föreningen. Motivering: Peter Isgren uppdrogs att kontrollera om föreslagna klubbar sökt RM för 2005, om så inte skett ska detta ske snarast möjligt. Sektionen inbjuder ATV&Quadraceföreningen till en diskussionsträff i samband med nästkommande sektionsmöte. Inkommet regelförslag samt diskussioner om fordons-, utrustnings,- och banreglemente bordlades till detta möte.

3 S9/ Muntlig förfrågan om reducerad maskinersättning i samband med ett eventuellt SM Supermotard i Kortedala Motivering: Sektionen diskuterade ovanstående och beslutade att ingen dispens på ovanstående kan ges med hänsyn till förare och övriga arrangörer. Sektionen hoppas på en lösning internt för klubbens problem med publikintäkter. Sektionen tog del av inkommen skrivelse, S10/ angående ordval och uppträdande i samband med TV-sänding av Supermotard-SM 2004 från Bo Svensson. Sektionen har den 15/12 godkänt det förslag till körschema som framställts av Svenska Bilsportförbundet och Rallycrossutskottet gällande samkörning av Rallycross SM och Supermotard SM SVEMO Styrelse har bifallit ansökan från motocrossektionen om Riksmästerskap för Supermotard Quadracer fr.o.m Sektionen ser mycket positivt på den träningsredovisning från de uttagna förarnas verksamhet som inkommit från förbundstränaren. Sektionen avser att diskutera detta vidare med förbundstränaren under mars månad. 7. Policy för SR och rutiner för regeländringar Sektionen beslutade i samråd med handläggaren att denne ansvarar för att de regelbeslut för motocross som protokollförs, sammanfattas och publiceras på SVEMO s hemsida. För uppdatering av Supermotardreglementet 2005 åtog sig Magnus Lindh att göra detta i samråd med Martin Holm innan beslut i sektionen. Det tidigare tillämpade UEM-reglementet ska ligga till grund för framtagningen av ett svenskt specialreglemente (SR) för Supermotard till Höjd efteranmälningsavgift Sektionen fattade, i samråd med SM-arrangörerna, den 15 januari beslut om att i SM solo och Tjej-SM höja efteranmälningsavgiften till 1000 kr per tävling. I och med detta hoppas sektion och arrangörer att förarna anmäler sig i tid. Önskan finns att kunna anmäla sig till alla sex deltävlingarna samtidigt, vilket sektionen undersöker om det är möjligt. 9. Handlingsplan Beslöts att Margareta fortsätter arbetet med handlingsplanen, genom underhandskontakter med övriga i sektionen. Denna bör vara klar snarast.

4 10. Steg för domarutbildning Sektionen beslutade att följande utbildningssteg ska gälla för utbildandet av nya domare för Motocross och Supermotard. Steg Genomförande Om man verkat som tävlingsledare minst 5 gånger 1 dom senaste 2 åren har man rätt att söka till domarutbildning. Man ska genomgå en domarkurs Man ska sedan gå parallellt med en etablerad domare vid två tillfällen. Därefter skall två tävlingar genomföras på egen hand i sitt eget distrikt. 5 Efter detta bedömer sektionen om personen slutligt godkänns som domare. Efter att personen är godkänd som domare måste 6 han/hon gå fortbildningskurs minst vartannat år för att få behålla licensen. Den som tidigare haft domarlicens men blivit av med 7 denna, måste genomgå punkterna 4-5 på för att bli godkänd på nytt. Ansvar Följs upp från kansliet (uppgifter från tävlingsrapporterna). Genomförs av sektionen. Aspiranten bedöms av sektionen. Sektionen följer upp hur och var detta genomförs. Kansliet följer upp att dessa genomförts och tar reda på hur det har gått. Sektionen rådgör utifrån de uppgifter som finns Kansliet följer upp Kansliet följer upp Sektionen gör en bedömning om lämplighet efter varje steg och avgör om personen ska gå vidare. 11. Resultathantering av SM, JSM, Sverige Cup samt SVEMO Cup Sektionen beslutade att ge Team Vrigstad och Nils-Göran Hellkert ansvaret för resultathanteringen och resultatredovisningen vid ovanstående arrangemang. Aktuella arrangörer ska snarast möjligt informeras om de kostnader detta beslut medför. 12. Övriga frågor Nordiskt Mästerskap i Sverige 2005 Två ansökningar att få arrangera Nordiskt mästerskap har tidigare inkommit till SVEMOs kansli. Båda arrangörerna har dock avsagt sig uppdraget. Därför tvingas sektionen att överlåta detta arrangemang 2005 till något av de övriga nordiska länderna. SM-bankett 2005 Sektionen beslutade att SMK Kristianstad har fullt ansvar för detta arrangemang. Viktigt är dock att statusen på arrangemanget bibehålls. Margareta kontaktar arrangören.

5 Tjej SM Under 2004 har tjejer med Ungdomslicens tillåtits delta i Tjej-SM. Detta är fr.o.m inte längre tillåtet. Lag-SM 2005 Varbergs MK har ansökt om att få arrangera denna tävling och sektionen föreslår klubben att arrangera denna den 6-7 augusti. Peter Isgren uppdrogs kontakta klubben om detta datum. Supermotard Sektionen beslutade att Supermotardförarna under 2005 är undantagna tidigare beslut om transponderkrav. Supermotard SM kan fr.o.m genomföras över max 6 deltävlingar. Ansökan från arrangerande klubb, för att få arrangera SM, skall vara SVEMOs kansli tillhanda senast den 28 februari Sektionen beslöt att nummer noll (0) inte får användas som fast startnummer i SMsupemotard. SM-Jury Sektionen beslöt att en jury fr.o.m ersätter domaren vid SM-solo. Sammansättningen är dock ännu inte färdig, men klart är att Jan-Eric Sällqvist blir ordförande och Klas-Göran Gravander (klar som tävlingsläkare vid samtliga SM) blir ledamot. En tredje ledamot kommer att beslutas vid nästa möte mellan sektionen och SM-arrangörerna. Distriktsfrågor Sektionen diskuterade förslag till utökat samarbete med distrikten. Detta arbete fortsätter och förslag skickas till distrikten i samband med förslag till regeländringar inför mötet i juni. Sektionen uppmanar distrikten att redan nu aktivt arbeta med års Motorkalender och inkomma med förslag till sektionen. mx4all Sektionen har förstått att informationen om verksamheten inom mx4all inte är tillfredsställande. Ett arbete för att kontinuerligt informera och följa upp denna verksamhet och redovisa den på SVEMO s hemsida har också påbörjats. Sektionen skall också ta fram tydligare resultatrelaterade regler för uttagning av förare och sektionen vill samtidigt påpeka att ingen förare på något sätt får en permanent plats i mx4all. Sektionen föreslog att på något sätt förändra upplägget för mx4all och övrig verksamhet. Frågan tas upp vid nästa sektionsmöte.

6 Importerade motorcyklar Efter påtryckning från flera håll angående motorcyklar som importeras men inte momsregistreras i Sverige, tog sektionen upp frågan och beslöt att diskutera detta med Pelle Westling, Jörgen Hafström och övriga grensektioner. Kommande aktiviteter 5-6 februari Domarutbildning Nästa möte Margareta skickar ut alternativa datum till sektionsmedlemmarna. Avslut Margareta tacka deltagarna och avslutade ett konstruktivt och intensivt möte. Vid protokollet Justerat Peter Isgren Håkan Svensson

Protokoll Sektionsmöte

Protokoll Sektionsmöte Protokoll Sektionsmöte 8-2004 Datum: Plats: 3 december Fredag 10:00-19:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion (pkt 1-6)

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN Nr 2 2003 Datum: 18-19 oktober 2003 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: lör 9:30 sön 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Jan-Eric

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Datum: Plats: 29-30 Augusti Söndag 10:00 Måndag 13:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Isgren ordf sekr Jörgen Hafström

Läs mer

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast )

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast ) Protokoll Sektionsmöte 2-2005 Datum: Plats: 2, 3-4, 6, 9 maj Scandic Sege, Malmö Ibis Hotell, Veendal Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2008 2008-09-03 18:00-21:00 (Telefonmöte) Närvarande Svemo Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Peter Isgren Roger Karlsson Ledamot Sammankallande Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5)

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 7-2006 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum: 2006-10-22 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

3. Val av justeringsman Peter Larsson samt Jan-Eric Sällqvist justerar dagens protokoll.

3. Val av justeringsman Peter Larsson samt Jan-Eric Sällqvist justerar dagens protokoll. 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 2-2005 Plats: Datum: Scandic Elmia, Jönköping 29-30 oktober Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Margareta Lindfors Ledamot Roger

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2018 2018-01-30 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Olivia Olsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2012 2012-09-08 (09.30-17.30) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 12-2014 2014-11-25 (19.30-20.45) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. 2015-10-30 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2015 2015-10-26 (19:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot

Läs mer

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2005 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum/Tid: Lördagen den 18 september, kl.10:00 20:00 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Datum: 9 april 2004 Plats: Hotell Åhusstrand Tid: 09.00 15.00 Deltagare: Margareta Lindfors Ordförande Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Handläggare Elitseriekommittén

Läs mer

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna.

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 08-2015 2015-12-14 (18:00-21:00) (Telefonmöte) Deltagare Svemo Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Tommy Allansson Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2014 2014-09-08 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 05-2016 2016-07-21 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor:

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor: PROTOKOLL MOTOCROSSEKTION Nr 1 2004 Datum: 9-10 januari 2004 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: Fredag 9:30 Lördag 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 5-2013 2013-05-24 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2016 2016-02-10 (18.00 20.00) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot Ledamot Koordinator 1. Mötets

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2012 2012-10-17 (18.30-21.05) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2017 2017-08-14 (18:00-19:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator 1.

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2009 2009-12-19 00.00-00.00 Deltagare SVEMO Per Lennerman Gäster Åke Knutsson Delegat Ledamot Sammankallande SVEMO Styrelse 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (10) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2011 2011-03-13 (10.00-17.30) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Gäster Tommy Landin Koordinator Ledamot

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2004 Datum: Plats: 4-5 december Lördag 10:00 Söndag 15:30 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 07-2014 2014-06-16 (19.00-21.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 8-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 8-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-11-28 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR.5-2015 2015-06-09 (19.00-21.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping

PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) Tid kl och kl Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping PROTOKOLL STY 4/2006 1(5) PROTOKOLL STY 4/2006 Sammanträdesdata Tid 2006-05-05 kl 18.00 och 2006-05-06 kl 09.00-12.00 Plats Scandic Hotel Nord, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz,

Läs mer

ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001

ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001 ANTECKNINGAR FRÅN SEKTIONSRÅDSMÖTET I UPPLANDS VÄSBY DEN 1-2 DECEMBER 2001 1 (6) Deltagare: Enligt bifogad lista INLEDNING Margareta Lindfors, motocrossektionen, hälsade alla välkomna och gick igenom helgens

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 Tid: 2008-10-22, kl 19.00 Plats: Telefonmöte Deltagare Fredrik Hansson Ordförande FH Rikard Sthillert Ledamot RS Per Träff Ledamot PT Annika Pettersson Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2018 2018-10-23 (18:00-20:10) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4)

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 5-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-07-12 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2016 2016-05-12 (19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping

Tid , kl Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 13/2004 1(6) PROTOKOLL STY 13/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-11-12, kl 10.00-16.00 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 1-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2006 Plats: SVEMO-kansli, Norrköping Datum: 2006-10-28 Deltagare: Peter Larsson Ledamot Fransson

Läs mer

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1-2012 2012-01-21 (09.00-16.00) Klubblokal (Botkyrka MK) Deltagare SVEMO Rudi Alferi Fredrik Palm Lars Rostedt Gäster Christoffer Barrett Marcus Almqvist Ledamot

Läs mer

TELEFONMÖTE SEKTIONSRÅDSMÖTE MOTOCROSS 1/2002. Deltagare Micke Karlsson - Ordförande/sekreterare. - Övre Norra, förhinder

TELEFONMÖTE SEKTIONSRÅDSMÖTE MOTOCROSS 1/2002. Deltagare Micke Karlsson - Ordförande/sekreterare. - Övre Norra, förhinder Motocross 1 Norrköping 2002-06-14 TELEFONMÖTE SEKTIONSRÅDSMÖTE MOTOCROSS 1/2002 Sammanträdesdata Tid 2002-06-14 kl. 18.30-19.22 Deltagare Micke Karlsson - Ordförande/sekreterare Gunnar Hedin - Mellersta

Läs mer

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping

PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) 2005-10-27. Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping PROTOKOLL STY 6/2005 1(6) PROTOKOLL STY 6/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-10-15 kl 10.00-17.15 Plats SVEMO kansli, Norrköping Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (12) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 7-2012 2012-05-25 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm

PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) 2004-12-08. Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm PROTOKOLL STY 14/2004 1(6) PROTOKOLL STY 14/2004 Sammanträdesdata Tid 2004-12-04 kl 10.00-15.00 Plats Electrolux AB, S:t Göransgatan 143, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Olle Bergman Bertil

Läs mer

Protokoll Motocross nr.4,

Protokoll Motocross nr.4, PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2017 2017-05-08 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 2014-02-12 (20.30-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 11-2018 2018-12-27, Scandic Portalen, Jönköping Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Sammankallande Ledamot Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 2014-09-20 (12.00) - 2014-09-21 (12.00) Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Sammankallande Ledamot Per Lennerman Gäster Anders Lindén 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 2014-10-23 (19.00-20.35) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 3-2010 2010-03-06 10.00-16.15 SVEMO kansli Deltagare SVEMO Sture Fredell Stig Klemetz Agneta Andersson Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen Hafström Åke Knutsson Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 5-2019 2019-05-15 (20:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svenson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2008 2008-03-04 18:00-21:00 Telefonmöte Närvarande Svemo Peter Isgren Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Koordinator Ledamot Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2011 2011-06-29 (19.00-21.45) Deltagare SVEMO Marie Landh Rikard Sthillert Fredrik Hansson Koordinator Ledamot Sammankallande Gäster Jannica Sjöstedt 1 MÖTETS

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 10-2015 2015-10-21(19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Roadracingsektion Patrik Marklund Therese Hammarberg Sammankallande Ledamot Gäster Åke Rydergren Niclas Wärlander Henrik

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017

4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2017 2017-10-15 (09:00-14:00) Svemo-Huset, Norrköping Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2011

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2011 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2011 2011-11-20 (10.00-16.00) Scandic Continental, Stockholm Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 5-2011 2011-07-30 (10.00) - 2011-07-31 (16.00) SVEMO kansli, Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 3-2012 2012-04-15 (10.00-14.00) Sollentuna Scandic Star Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Annika Pettersson Gäster Magnus Sjögren Tony Jacobsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 2007-04-24 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 18 april Plats Scandic Hotel, Västerås Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot Christer Melander Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 2-2008 2008-03-01 10:00-16:35 Scandic Hotel, Norrköping Närvarande Svemo Sture Fredell Stig Klemetz Lisbeth Hagman Jörgen Hafström Bertil Bergström Åke Knutsson Olle Bergman

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 2015-03-03 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Åke Rydergren Sammankallande

Läs mer

1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN. Den i förväg utsända dagordningen godkändes efter kompletteringar.

1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN. Den i förväg utsända dagordningen godkändes efter kompletteringar. PROTOKOLL STY 1/2003 1(5) PROTOKOLL STY 1/2003 Sammanträdesdata Tid 2003-01-25 kl 10.00-15.00 Plats Elite Plaza Hotel, Göteborg Närvarande Jacob Douglas Stig Klemetz Ann-Kristin Blomgren Jörgen Hafström

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 6-2014 2014-02-10 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 2-2013 2013-03-02 (17.00-19.00) Göteborg Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Gäster Fredrik Holmgren Sammankallande Ledamot Ungdomsansvarig 1 MÖTETS

Läs mer

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll.

5. Val av två justerare Mikael Messing och Niclas Wattman valdes att justera dagens protokoll. PROTOKOLL ISMÖTE Mötesdata: Tid: 2017-04-29, kl. 13:00 15.40 Plats: Scandic Nord, Sundsvall. 1. Mötets öppnande. Tony Olsson öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Sundsvall. 2. Dagordning Dagordningen

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10 2013 2013-10-19 (10.00-17.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Magnus Granstedt Robin Ericsson Daniel Corin-Stig Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 2007-06-13 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 13 juni, 2007 Plats Scandic Nord, Norrköping samt SVEMO s kansli Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2014 2014-09-27 (09.30-16.00) Svemo-huset, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Robin

Läs mer

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte.

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte. 2005-12-14 PROTOKOLL TRIAL 7-2005 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 2005-12-11 Plats: Märsta, Hotell Park Inn NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Lars Svedje LS Jan-Erik Mellberg JEM Arne Hedin Adj AH Jonas

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing 05-2015

Sektionsmöte Roadracing 05-2015 Sektionsmöte Roadracing 05-2015 2015-08-18 (19:00-21:15) Telefonmöte Deltagare Svemo Patrik Marklund Rikard Sthillert Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Gäster Niclas Wärlander Förbundstekniker

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 5-2011 2011-05-30 (18.30-22.30) Deltagare SVEMO Marie Landh Rikard Sthillert Per Träff Fredrik Hansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Håkan Olsson

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Sektionsrådsmöte 1 2010 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2010-11-13 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Motocrossektionen Roger Karlsson Motocrossektionen Håkan Olsson Motocrossektionen Peter Isgren Koordinator

Läs mer

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen.

Ordförande öppnade mötet med att hälsa ledamöterna välkomna till dagens möte. Ordförande hälsade revisor Björn Samuelson särskilt välkommen. PROTOKOLL STY 2/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-03-03 kl 10.00-16.30 Plats SVEMO kansli, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström Jörgen

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4-2011

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4-2011 1 (8) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4-2011 2011-05-14 (09.00-16.00) Grand Hotel Opera, Göteborg Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 2013-12-16 (14.00-18.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Gäster Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Ny ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 9-2010 2010-10-09 (10.00-16.00) SVEMO kansli Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

Micke Karlsson Handläggare (endast 29/10) Ordförande Thomas Blomgren hälsade deltagarna välkomna.

Micke Karlsson Handläggare (endast 29/10) Ordförande Thomas Blomgren hälsade deltagarna välkomna. Norrköping 2000-10-30 1(5) PROTOKOLL MOTOCROSS 7/2000 Sammanträdesdata Tid 2000-10-28, kl 10.00-19.00 2000-10-29, kl 09.00-16.30 Plats Scandic Grand Hotel, Örebro Deltagare Thomas Blomgren Ordförande Margareta

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 01-2015 2015-01-06 (11.00-17.00) Kungsholmen, Stockholm Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Gäster Åke Rydergren Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 (7) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 7-2011 2011-10-08 (10.00-17.30) Hotell Best Western Carlia, Uddevalla Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson

Läs mer

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML.

Till sekreterare valdes LS och till justeringsman valdes ML. 2006-12-27 PROTOKOLL TRIAL 7-06 SAMMANTRÄDESDATA Tid: Söndagen den 17 december kl.10.00 16.00 Plats: Hotell Park Inn, Märsta NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Jan-Erik Mellberg JEM Lars Svedje

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling

Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Svenska Brukshundklubbens Utskott för prov och tävling Protokoll 6/2014 Datum: 2014-06-09 Tid: 20:00-21:15 Plats: Telefonmöte Närvarande: Ange ev. nedan Ordförande Barbro Olsson Lennart Larsson (UG Bruks)

Läs mer

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017 Ny regler och upplägg 2017 Nyköping 14 Januari 2017 Några nya regler 2017 1.6.2 Övriga nordiska förare Godkännande och giltigt försäkringsskydd krävs från förarens nationsförbund för deltagande i tävlingar

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 2015 2015-05-17 (09:00-15:00) Kalmar Deltagare - SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Carl-Erik Sörman Olle Bergman Peter Svensson Thomas Avelin Tony Jacobsson Per

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 1 (6) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 11-2010 2010-11-20 (10.00-16.15) Kansliet Norrköping Deltagare SVEMO Sture Fredell Bertil Bergström Agneta Andersson Olle Bergman Jörgen Hafström Tony Jacobsson Åke Knutsson

Läs mer

Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping

Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping PROTOKOLL STY 3/2007 Sammanträdesdata Tid 2007-04-13 kl 13.00 18.00 Plats Elite Grand Hotel, Norrköping Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman Bertil Bergström

Läs mer

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm

Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm PROTOKOLL STY 8/2005 1(6) PROTOKOLL STY 8/2005 Sammanträdesdata Tid 2005-12-03 kl 10.00-15.45 Plats Grand Hotel, Stockholm Närvarande Sture Fredell, ordförande Stig Klemetz, vice ordförande Olle Bergman

Läs mer

Tid Onsdagen den 26 januari 2000. SVEMO kansli, Norrköping

Tid Onsdagen den 26 januari 2000. SVEMO kansli, Norrköping Norrköping 00 01 27 1(6) PROTOKOLL UK 1/00 Sammanträdesdata Tid Onsdagen den 26 januari 2000 Plats Deltagare SVEMO kansli, Norrköping Jörgen Hafström, sammankallande Inge Blank (frånvaro p g a sjukdom)

Läs mer