PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte"

Transkript

1 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot Ledamot Koordinator 1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes 2. Val av justeringsman Magnus Markenfelt valdes att justera dagens protokoll. 3. Föregående protokoll Motocrossektionen tog del av nedanstående protokoll, vilka därefter lades till handlingarna. Mötesanteckningar Grenmöte Motocross, nr.2 ( ,15) Motocross Protokoll nr.8 ( ) Mötesanteckningar Supervisorutbildning Motocross ( ,24)

2 4. Ärenden 4.1 Principbeslut gällande ansökningar om Guldhjälmslicens Motocrossektionen har genom underhandbeslut fastställ följande riktlinjer och principbeslut gällande ansökningar om Guldhjälmlicens. A) Förare som är 13 år under säsongen och är nybörjare, utan tävlingserfarenhet eller Guldhjälmlicensinnehav, kan beviljas Guldhjälmlicens. Dock krävs även intyg från såväl klubbledare som aktuellt distrikts motocrosskommitté som intygar lämpligheten av Guldhjälmslicens för aktuell förare. B) Förare som fyller lägst 13 år under säsongen och har flerårig tävlingserfarenhet och är Guldhjälmslicensinnehavare, kan endast beviljas Guldhjälmslicens om läkarintyg bifogas ansökan samt att intyg från såväl klubbledare som aktuellt distrikts motocrosskommitté intygar lämpligheten av Guldhjälmslicens för aktuell förare. 4.2 Wiktor Leander ansöker om Guldhjälmslicens 2016 I enlighet med utlåtandet från motocrosskommitteen i södra distriktet, beviljade Motocrossektionen ansökan om Guldhjälmlicens under 2016 för Wiktor Leander ( ). 4.3 Hampus Björkenfjäll ansöker om Guldhjälmslicens 2016 I enlighet med utlåtande från motocrosskommitteen i östra distriktet, delgivit under mötet, beviljade Motocrossektionen ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för Hampus Björkenfjäll ( ). 4.4 Eric Werder ansöker om Guldhjälmslicens 2016 Motocrossektionen beslutande att bevilja ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för Eric Werder ( ).

3 4.5 Esteban Arundel ansöker om Guldhjälmslicens 2016 I enlighet med utlåtande från motocrosskommitteen i västra distriktet, beviljade Motocrossektionen ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för Esteban Arundel ( ). 4.6 William Heneryd ansöker om Guldhjälmslicens 2016 I enlighet med utlåtande från motocrosskommitteen i övre norra distriktet, beviljade Motocrossektionen ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för William Heneryd, ( ). 4.7 Melker Kimby ansöker om Guldhjälmslicens 2016 Med anledning av att föraren har tidigare dokumenterad erfarenhet av Guldhjälmstävlingar under tidigare säsong och i enlighet med utlåtande från motocrosskommitteen i östra distriktet, delgivit på mötet, beviljades ej ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för Melker Kimby ( ). 4.8 Joakim Westerlund ansöker om att få köra MX1-maskin som 16-åring 2016 Motocrossektionen tog del av ansökan om deltagande med MX1 klassad motocrosscykel för Joakim Westerlund ( ). Ansökan beviljades ej, med anledning av att vikt och längde på föraren, av erfarenhet från andra förare, ej bedöms utgöra någon säkerhetsrisk och också väl fungera för körning av MX2 maskin. Motocrossektionen förtydligar att förare som 16-åring får träna på MX1-maskin, men ej tävla. 4.9 Tidsschema för Motocross-SM 2016 Motocrossektionen diskuterade det förslag på tidsplan som framtagits för genomförande av Motocross-SM Flera mindre justeringar gjordes och tidsplanen kommer att förankras med ett antal förare och arrangörer, beslut bordläggs till ett kommande möte.

4 4.10 Reglemente statustävlingar 2016 (SM, JSM, USM etc.) Motocrossektionen konstaterade att inga större regeländringar kommer att ske för Junior-SM, Ungdoms-SM eller för Sverige Cup st wildcard införs per deltävling i Sverige Cup. - För SM MX1, MX2, MX-Girls, USM125cc (mxsm) kommer ett större antal ändringar att göras gällande särskild tränings-, kvalificerings,- och tävlingsupplägget. Publicering av reglementet för statustävlingarna planeras till början av mars RM Classic 2016 Motocrossektionen tog del av och ser positivt på inkomna tävlingsansökningar för genomförande av Riksmästerskapet för Veteran Mästerskapet får en spridning över landet och arrangörerna publiceras på inom kort Tävlingskalender MXSM (MX1,MX2) och SM MX-Girls 2016 Motocrossektionen förtydligande att den planerade SM-deltävlingen i Tomelilla flyttas till den 9-10 juli. Motocrossektionen diskuterade de intresseanmälningar som inkommit från arrangörer att genomföra deltävling för SM MX-Girls. Motocrossektionen beslutade att tilldela denna extra deltävling till Helsingborgs MCK och därmed samköra Junior-SM och SM MX-Girls den 31 juli. Det är viktigt för Motocrossektionen att även MX-Girls får en 7:e deltävling precis som MX1/MX2 och hoppas även att detta uppskattas av förarna Motocross SM 2016 (Marknadsföring m.m.) Motocrossektionen diskuterade upplägg, rutiner och lägesrapport för arbetet med marknadsföring av Motocross SM och pågående dialog med aktuella samarbetspartners i MX-Future. Genomförandet av Holeshot Award diskuterades kort och ska genomföras även 2016, dialog förs med tilltänk samarbetspartner. Arbetet fortsätter enligt plan inför säsongsstarten 2016 och offerterförfrågningar på diverse marknadsföringsmaterial kommer att sändas ut inom kort. Marknadsföring av Motocross-SM via facebook kommer att genomföras inför respektive deltävling, enligt överenskommelse vid SM-arrangörsmötet, där arrangörerna bidrar med kostnaden för detta. Joakim Svensson ansvarar för genomförandet och publicering planeras cirka 2 veckor före respektive deltävling.

5 4.14 Ansökan gällande design av nummerplåt Motocrossektionen har tagit del av en inkommen förfrågan gällande användning av nummerplåt med särskild design. Med anledning av att nummerplåten ej följer gällande regelverk, där omgivande område mellan och runt siffrorna ska vara minst 10mm samt att aktuell bakgrundsfärg är tvåfärgad, godkänns inte skylten i presenterat utförande. Föraren föreslås också kontakta ansvariga för den tävlingsserie han planerar att köra under 2016, för ytterligare klargörande om vad som gäller för design på nummerplåt. Motocrossektionen ber att få förtydliga i sammanhanget att det är viktigt att gällande regler för nummerplåtar, färgkombinationer och logos, efterlevs för att underlätta avläsningen av startnummer för såväl varvräkningspersonal, tävlingsledning som publik Isac Wennbring ansöker om Guldhjälmslicens 2016 Med anledning av att föraren har tidigare dokumenterad erfarenhet av Guldhjälmstävlingar under tidigare säsong, beviljades ej ansökan om Guldhjälmslicens under 2016 för Isac Wennbring (lic.nr ) SM Sprint Motocross (SM-Veckan 2016, Norrköping) Peter Isgren rapporterade till Motocrossektionen om pågående arbete och förberedelsering kring SM i Sprint Motocross som planeras att genomföras i Norrköping i samband med SM-veckan (Sommar) Flera detaljer gällande upplägg och genomförande föreslogs från Motocrossektionen och Peter Isgren uppdrogs fortsätta sin dialog med arrangören. Ett detaljerat upplägg för tävlingen med regelverk och körschema presenteras inom kort Mötesplan för Motocrossektionen 2016 Motocrossektionen diskuterade att fastställa en mötesplan för Beslut togs att införa generellt fasta mötesdatum för sektionsmöte via telefon (2:a tisdagen alternativ onsdagen) i varje månad. Peter Isgren uppdrogs sammanställa en datumplan och delge sektionen inom kort Svemo Miljöforum mars 2016 Motocrossektionen planerar inte att delta vid årets Miljöforum. Istället tas kontakt med sektionens adjungerade för Miljöfrågor, kring dennes deltagande vid mötet.

6 4.20 Klargörande av uttagning av förare till förbundsläger Motocrossektionen har mottagit en skrivelse med ett klagomål kring uttagningen av förare till utvecklingsgrupper. Ett skriftligt svar har sammanställts i dialog mellan Motocrossektionen och ansvarig coach, ett svar som Peter Isgren tidigare uppdragits att tillsända aktuell person. Motocrossektionen tycker det är mycket tråkigt att föräldrar och vårdnadshavare på ett orealistiskt sätt ifrågasätter uttagningar och förarnomineringar som görs av välutbildade coacher. Ett förtydligande gjordes också att ett antal av de förare som i dagsläget inte ingår som ordinarie förare i utvecklingsgruppen MX-Future, kommer att inbjudas till planerade träningsträningsläger under Rapporter 5.1 Licensstatistik (Januari) Ekonomirapport (Sammanställning 2015) 5.3 Rapport Ronnie Johansson, Adjungerad (Tävlingskalender Lag-SM 2016) Rapporten granskades och motocrossektionen kan konstatera att intresset från klubbat att delta i mästerskapet har minskat. Deltävlingarna för Lag-SM/Elitserien 2016 har skrivits in i Svemo TA. Rapporten lades därefter till handlingarna. 5.4 Rapport Anja Rauch gällande återbäring förbundskläder Förtydligande om försäkringar för barn t.o.m. 12 år & Guldhjälmsutbildning 5.6 Rapport MC-Mässan, Göteborg 2016 Tommy Allansson rapporterade från Motocrossektionens deltagande vid mc-mässan. Mycket positiv dialog har förts med ett antal intressenter. Möte genomfördes med Fredrik Hedman, kring uppbyggnaden av kommande banbesiktningsutbildning.

7 5.7 Rapport Supervisorutbildning, Norrköping januari 2016 Motocrossektionen tog del av mötesanteckningarna från utbildningen och diskuterade kort vissa punkter. Årets nya supervisorer kommer att godkännas efter gjorda uppdömningar men Motocrossektionen vill önska dem välkomna i rollen som Supervisor och i deras viktiga förbundsuppdrag. 5.8 Rapport från uttagningsträff till Motocrossgymnasiet, Tibro 16 januari 2016 Tommy Allansson rapporterade om den upplevda höga ambitionsnivån hos de förare som deltog. Deras positiva inställning till den verksamhet som distriktstränare bedriver var också något som Motocrossektionen särskild uppskattade och en signal om att verksamheten med träningsläger och utvecklingsgrupper i distriktsgrupper fungerar väl. 6.1 Internationell licens för tidtagning Motocrossektionen diskuterade inkommen ansökan och vidhåller tidigare beslut att ingen förnyelse av licensen ska ske just nu. Finns önskemål kan Motocrossektionen intyga att aktuell person har god kunskap inom området och är väl kvalificerad för uppdraget. Diskussion fördes också kring att under 2016 genomföra tidtagarutbildning, med fokus på motocross och införa en tidtagarlicens. 7. Nästa möte Svemo Förbundsmöte 9 april 2016 Övriga datum för sektionsmöte presenteras i kommande mötesplan. 8. Avslut Tommy Allansson tackade deltagarna och avslutade mötet. Vid protokollet Justerat vi e-post Peter Isgren Magnus Markenfelt

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna.

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 08-2015 2015-12-14 (18:00-21:00) (Telefonmöte) Deltagare Svemo Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Tommy Allansson Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2018 2018-01-30 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Olivia Olsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2018 2018-10-23 (18:00-20:10) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 05-2016 2016-07-21 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 5-2019 2019-05-15 (20:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svenson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 12-2014 2014-11-25 (19.30-20.45) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2016 2016-05-12 (19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2017 2017-08-14 (18:00-19:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator 1.

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2012 2012-09-08 (09.30-17.30) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR.5-2015 2015-06-09 (19.00-21.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 5-2013 2013-05-24 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. 2015-10-30 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2015 2015-10-26 (19:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2014 2014-09-08 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 07-2014 2014-06-16 (19.00-21.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

Protokoll Motocross nr.4,

Protokoll Motocross nr.4, PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2017 2017-05-08 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017

4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2017 2017-10-15 (09:00-14:00) Svemo-Huset, Norrköping Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (10) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2011 2011-03-13 (10.00-17.30) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Gäster Tommy Landin Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 11-2018 2018-12-27, Scandic Portalen, Jönköping Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Sammankallande Ledamot Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 2014-10-23 (19.00-20.35) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2008 2008-09-03 18:00-21:00 (Telefonmöte) Närvarande Svemo Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Peter Isgren Roger Karlsson Ledamot Sammankallande Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2012 2012-10-17 (18.30-21.05) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (12) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 7-2012 2012-05-25 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1-2012 2012-01-21 (09.00-16.00) Klubblokal (Botkyrka MK) Deltagare SVEMO Rudi Alferi Fredrik Palm Lars Rostedt Gäster Christoffer Barrett Marcus Almqvist Ledamot

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte

Protokoll Sektionsmöte Protokoll Sektionsmöte 8-2004 Datum: Plats: 3 december Fredag 10:00-19:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion (pkt 1-6)

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2009 2009-12-19 00.00-00.00 Deltagare SVEMO Per Lennerman Gäster Åke Knutsson Delegat Ledamot Sammankallande SVEMO Styrelse 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2013 2013-02-06 (19.00-22.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Sammankallande Ledamot Koordinator Adjungerad

Läs mer

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017 Ny regler och upplägg 2017 Nyköping 14 Januari 2017 Några nya regler 2017 1.6.2 Övriga nordiska förare Godkännande och giltigt försäkringsskydd krävs från förarens nationsförbund för deltagande i tävlingar

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5)

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 7-2006 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum: 2006-10-22 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 09 2013 2013-10-01 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 2015-03-03 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Åke Rydergren Sammankallande

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsmöte

Mötesanteckningar Sektionsmöte Mötesanteckningar Sektionsmöte 1-2005 Datum: 28 januari, kl 10:00-15:00 Plats: Scandic Opalen, Göteborg Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion Magnus

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 10-2015 2015-10-21(19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Roadracingsektion Patrik Marklund Therese Hammarberg Sammankallande Ledamot Gäster Åke Rydergren Niclas Wärlander Henrik

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10 2013 2013-10-19 (10.00-17.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Magnus Granstedt Robin Ericsson Daniel Corin-Stig Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2008 2008-03-04 18:00-21:00 Telefonmöte Närvarande Svemo Peter Isgren Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Koordinator Ledamot Sammankallande Ledamot

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN Nr 2 2003 Datum: 18-19 oktober 2003 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: lör 9:30 sön 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Jan-Eric

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12-2014 2014-10-28 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therése Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4)

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 5-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-07-12 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4-2010 2010-04-21 19.00-21.00 Telefon Deltagare SVEMO Kristian Stenström Rikard Sthillert Per Träff Fredrik Hansson Gäster Jannica Sjöstedt Håkan Olsson Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 2014-05-18 (16.00-19.00) Svemo-huset Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 11 2013 2013-11-06 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Daniel Corin Stig Robin Ericsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 5-2010 2010-05-19 19.00-21.00 Telefon Deltagare SVEMO Kristian Stenström Rikard Sthillert Per Träff Fredrik Hansson Gäster Håkan Olsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 6-2014 2014-02-10 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2011 2011-06-29 (19.00-21.45) Deltagare SVEMO Marie Landh Rikard Sthillert Fredrik Hansson Koordinator Ledamot Sammankallande Gäster Jannica Sjöstedt 1 MÖTETS

Läs mer

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag.

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag. Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text ( ) 1. ALLMÄNT 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag. 1.2 Tävlingen kan genomförs över en eller två dagar, efter beslut

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 01-2015 2015-01-06 (11.00-17.00) Kungsholmen, Stockholm Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Gäster Åke Rydergren Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015 PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015 2015-06-10 (19:00-20:19) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Patrik Marklund Sammankallande Rikard Sthillert Therese Hammarberg Anja Rauch Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 8-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 8-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-11-28 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2013 2013-03-06 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Datum: Plats: 29-30 Augusti Söndag 10:00 Måndag 13:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Isgren ordf sekr Jörgen Hafström

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 1-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2006 Plats: SVEMO-kansli, Norrköping Datum: 2006-10-28 Deltagare: Peter Larsson Ledamot Fransson

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing 05-2015

Sektionsmöte Roadracing 05-2015 Sektionsmöte Roadracing 05-2015 2015-08-18 (19:00-21:15) Telefonmöte Deltagare Svemo Patrik Marklund Rikard Sthillert Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Gäster Niclas Wärlander Förbundstekniker

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Sektionsrådsmöte 1 2010 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2010-11-13 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Motocrossektionen Roger Karlsson Motocrossektionen Håkan Olsson Motocrossektionen Peter Isgren Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 2014-02-12 (20.30-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster

Läs mer

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Datum: 9 april 2004 Plats: Hotell Åhusstrand Tid: 09.00 15.00 Deltagare: Margareta Lindfors Ordförande Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Handläggare Elitseriekommittén

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2014 2014-09-27 (09.30-16.00) Svemo-huset, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Robin

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 2007-04-24 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 18 april Plats Scandic Hotel, Västerås Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot Christer Melander Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 3-2012 2012-04-15 (10.00-14.00) Sollentuna Scandic Star Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Annika Pettersson Gäster Magnus Sjögren Tony Jacobsson Sammankallande

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 07 2017 2017-10-09 (20:00 22:00 ) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Anja Rauch Roadracingsektionen Adjungerad Minimoto

Läs mer

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast )

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast ) Protokoll Sektionsmöte 2-2005 Datum: Plats: 2, 3-4, 6, 9 maj Scandic Sege, Malmö Ibis Hotell, Veendal Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter

Läs mer

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text.

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1. ALLMÄNT 1.1 Varje år genomförs Sverige Cup i ett antal klasser och organiseras enligt Svemo regler och (SR) Specialreglemente i Motocross. En serie

Läs mer

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2005 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum/Tid: Lördagen den 18 september, kl.10:00 20:00 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

2014-11-08,09 1 (10) Mötesdata: Plats: Quality Hotell, Arlanda Stad Tid: 8-9 november 2014

2014-11-08,09 1 (10) Mötesdata: Plats: Quality Hotell, Arlanda Stad Tid: 8-9 november 2014 1 (10) Mötesdata: Plats: Quality Hotell, Arlanda Stad Tid: 8-9 november 2014 Mötesdeltagare: Tommy Allansson Sammankallande Motocrossektionen Håkan Olsson Ledamot Motocrossektionen Magnus Markenfelt Ledamot

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4)

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4) Sektionsrådsmöte 1 2009 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2009-11-13,14 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Håkan Olsson Peter Isgren Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 11-2015 2015-12-05 (10:00-16:30) i Svemo-huset, Norrköping Deltagare Patrik Marklund Therese Hammarberg Åke Rydergren Niclas Wärlander Anja Rauch Sammankallande Ledamot Adjungerad

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor:

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Dagordningen godkändes med tillägg av punkter på Övriga frågor: PROTOKOLL MOTOCROSSEKTION Nr 1 2004 Datum: 9-10 januari 2004 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: Fredag 9:30 Lördag 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Ordförande

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 08 2017 2017-11-11 (14:00 17:00) Svemo-huset i Norrköping Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Henrik Björling Anja Rauch Gäst: Jonas

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 2013-12-16 (14.00-18.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Gäster Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Ny ledamot

Läs mer

Följande klass är tillåten att delta: (För detaljer kring klassindelningen se, Specialreglementet i Motocross)

Följande klass är tillåten att delta: (För detaljer kring klassindelningen se, Specialreglementet i Motocross) Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1. ALLMÄNT 1.1 Cuperna genomföres över en serie deltävlingar, dessa ska vara inskrivna i Svemo tävlingskalender. Tävlingen kan genomföras som 1- (en)

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 05 2018 2018-06-07 (18:00 19.30) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte (5)

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte (5) Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2007 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2007 Plats: Quality Airport Hotell, Arlanda Stad Datum: 2007-11-11 Deltagare:

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1-2012 2012-02-12 (10.00-17.00) Möte Kansliet Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Eva Ericson Annika Pettersson Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 05-2013 2013-05-22 (19.00-22.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster Robin

Läs mer

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN PROTOKOLL 2-2010 TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN Sammanträdesdata Tid Måndagen den 17 maj kl 17.00-18.30 Deltagare Christer Melander Mats Ericsson Anders Sjöholm Tommy Landin Bodil Dahl sammankallande medlem

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2004 Datum: Plats: 4-5 december Lördag 10:00 Söndag 15:30 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2010 2010-08-10 (17.00-19.00) Deltagare SVEMO Patricia Eneroth Per Lennerman Robert Svensson Ledamot Ledamot Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

Välkomna till årets Storforum!

Välkomna till årets Storforum! Välkomna till årets Storforum! 09.30 10.00 Fika Agenda 10.00 12.00 Storforum 2018 12.00 12.45 Lunch 12.45 15.30 Tävlingsplaneringsmöte 2018 Regel ändringar MX 2018-2019 Fr.o.m 2019 ska startnummer, anmälan

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 03 2018 2018-03-15 (18:00 20:15) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Per Holmström Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 5-2013 2013-10-01 (20.30-22.30) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 5-2011 2011-05-30 (18.30-22.30) Deltagare SVEMO Marie Landh Rikard Sthillert Per Träff Fredrik Hansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Håkan Olsson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 04-2015 2015-04-14 (19.00-22.15) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Daniel Corin-Stig

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 4-2012 2012-10-15 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Magnus Liljeblad

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 2012-07-25 (10.50-19.40) Karlskoga Motorstadion Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007 2007-09-26 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007 Sammanträdesdata Tid fre-lör 21-22 september, 2007 Plats Clarion Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson

Läs mer