4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017"

Transkript

1 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (09:00-14:00) Svemo-Huset, Norrköping Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator 1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Ett antal tillägg gjordes på presenterad dagordning, vilken därefter godkändes. 2. Val av justeringsman Malin Nylund valdes att justera dagens protokoll. 3. Föregående protokoll Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr.08, som har publicerats. Uppföljande diskussion fördes kring ett antal ärende. 4. Ärenden 4.1 Stefan Olsson ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017 Motocrossektionen har genom underhandsbeslut beviljat ett starttillstånd för Stefan Olsson. 4.2 Jesper Höglund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling, i Finland november 2017 Motocrossektionen har genom underhandsbeslut beviljat ett starttillstånd för Jesper Höglund. 4.3 Adam Fridlund ansöker om starttillstånd för Internationell Supercrosstävling i Finland november 2017 Motocrossektionen har genom underhandsbeslut beviljat ett starttillstånd för Adam Fridlund.

2 4.4 Angående deltagande vid fortbildning för tävlingsledare och supervisor i motocross Motocrossektionen diskuterade kravet om deltagande vart 3:e år på Supervisorutbildning. Deltagande vid denna utbildning, likställs som fortbildning för tävlingsledarlicens. Specifikt Supervisor godkänns som fortbildad för sin tävlingsledarlicens men ska också delta vid nästkommande supervisorutbildning i Motocross. 4.5 Alicia Johansson ansöker om att köra 85cc Ungdom under I enlighet med utlåtandet från motocrosskommitteen i Östra distriktet, beviljade Motocrossektionen genom underhandsbeslut , ansökan om fortsatt deltagande i 85cc Ungdom för ovannämnda förare ( ). Motocrossektionen förtydliga att om förutsättningarna kring ansökan förändras, kan beslutet dras tillbaka beslutet och föraren återgår då till ordinarie licensklass. 4.6 Tristan Ojala ansöker om Guldhjälmslicens för säsongen Motocrossektionen tog del av ansökan om Guldhjälmlicens under 2018 för ovannämnda förare ( ). Föraren inkommer med ansökan med anledning av den lägsta åldersgräns på 8 år för Guldhjälmslicens Motocrossektionen tidigare beslutat, ska gälla fr.o.m Detta beslut har ändrats och tävlingsålder på 7 år gäller istället, se punkt Föraren får därmed ta ut en Guldhjälmslicens och tävla i Guldhjälmstävlingar fr.o.m Skrivelse angående att öppna Svenskt Mästerskap för Isbana och Backe för föraren från annan federation Se punkt 4.15 i detta protokoll 4.8 Resultat RM Minicross 2017 Efter tre genomförda deltävlingar kunde det konstateras att resultatberäkningen var felaktig. I samråd med arrangören och adjungerad person för Minicross, korrigerades RMtabellen inför den fjärde deltävlingen utifrån gällande RM-regler. 4.9 Uppklassning till Ungdomslicens för Albin Zilverarn Föraren har tidigare under säsongen fått en dispens om att erhålla Guldhjälmslicens under Motocrossektionen har tagit del av ett antal resultatlistor där Albin presterat framskjutna placeringar. Genom underhandsbeslut klassades Albin Zilverarn upp till Ungdomslicens. Vårdnadshavaren och licensavdelningen är informerade om beslutat och licensen är uppklassad.

3 4.10 Skrivelse gällande banmarkering för Motocross Motocrossektionen diskuterade frågan kring att använda däck som banmarkering på motocrossbana. För att detta ska vara möjligt krävs följande:(höjd om 50cm och en diameter på 120 cm är minimum för godkännande enligt nu gällande banbesiktninsgmanual.)dialog fördes kring vikten av att en bankontroll görs av supervisor och tävlingsledare i samband med tävling för att säkerställa en hög säkerhet och minskad skaderisk. Motocrossektionen efterlyser en funktion i Svemo TA, där Supervisorn i kan notera eventuella brister på banan, så att klubbarna kan åtgärda detta snarast möjligt. Supervisorn kan för kommande tävling därmed kontrollera att eventuella noteringar är åtgärdade. Förslag uppkom även om att polistillståndet ska bifogas till tävlingen senast ca 5 dagar före tävlingen. Detta skapar en god kontrollfunktion FÖRE respektive tävling. Punkten sänds vidare till Svemo IT-ansvarig, John Lundberg 4.11 Statustävlingar Motocross 2018 Motocrossektionen tog del av inkomna intresseanmälningar om statustävlingar i motocross Tommy kontaktar arrangörerna och för en dialog om datum för arrangemang. Då det finns en del vakanta arrangörer till Junior-SM, Ungdoms-SM/Svemo Cup och Sverige Cup kommer sektionen att ta upp frågan vid distriktens kommande höstmöten Årets Bästa Arrangör 2017 Motocrossektionen diskuterade årets arrangemang och arrangörskapet av årets SM-serie. Arrangemangen håller generellt en mycket hög klass av väl rutinerade arrangörer. En start och tydlig arrangörsstab är mycket viktigt för ett väl fungerande arrangemang. Årets Bästa SM-arrrangör utsågs och priset utdelas vid höstens SM-arrangörsmöte som genomförs söndagen den 19 november på Svemo-kansli i Norrköping Speciella Projekt Motocrossektionen planerar att fortsätta med ett antal befintliga projekt men också att starta några nya för säsongen Malin Nylund uppdrogs att jobba vidare med och sammanställa fullständiga projektbeskrivningar som under hösten delges till Svemo Styrelse. Här följer en sammanfattad beskrivning för respektive projekt: Women Motocross Camp Motocrossektionen planerar att fortsätta med detta projekt även under säsongen Vissa förändringar sker för upplägget där även tävling ska genomföras. Ambitionen att tränare, ledare och chefsfunktionärer skulle vara kvinnor, förändras något då tränare och tävlingsledare tillåts vara män. Masters Motocross Camp Motocrossektionen planerar att fortsätta med detta projekt även under säsongen Anmälningsavgiften maximeras till 200 kr per dag, till följd av att upplägget också förändras. Campen öppnas också för alla förare oavsett Svemo Motocrosslicens.

4 Banbyggnation Projektet fortsätter som tidigare, med fokus på arrangörsklubbarna av statustävlingar. Ambitionen att få arrangörer, banchefer och ledare, engagerade i säkerheten kring banan och förståelse för värdet av en säker bana. Marknadsföring Att visa sporten och får fler intresserade är av största vikt för ökad rekrytering, sponsorintäkter och ökad publiktillströmning. Ett marknadsföringsprojekt, kopplat till Svemo Play planeras, där ambitionen är att kostnadsfritt och live sända samtliga SM-deltävlingar (MXSM) Vissa andra tävlingar av värde skulle också kunna blir aktuella att sända och visa upp. Prova på (Ett samarbete mellan lokal handlare och klubb) Detta är et nytt projekt med ambition att öka tillgängligheten för förare på maskiner 50cc och uppåt att kunna prova-på Motocross. Klubb kan ansökan om bidrag för sina aktiviteter, med offert på material/utrustning för inköp. Fördelning av dessa dagar sker genom ansökan till Motocrossektionen, geografisk fördelning etc. Motocross-SM / Säkerhet Permanent Biträdande tävlingsledare vid samtliga deltävlingar 2018, skulle generellt kunna höja både säkerheten och den sportsliga rättvisan i SM-serien. Föreslagen person kommer att kontaktas kring detaljer för ett samarbete Reglemente Motocross Motocrossektionen diskuterade upplägget och arbetet med att skriva om Specialreglementet i Motocross inför säsongen Nedanstående regeländringar diskuterades och beslutades. Startgaller (Enligt VM/EM) Motocrossektionen beslutade att startgaller ska vara tillåtet att använda fr.o.m. säsongen Det är en rekommendation att det används för MXSM och valfritt för övriga arrangörer. Motocrossektionen har begärt in offerter på produktion och framtagning av dess startgaller, med likvärdig konstruktion som VM/EM. Ungdoms-SM/Svemo Cup/Junior-SM/Sverige Cup Upplägget för USM/Svemo Cup diskuterades och i kombination med höjd ålder till 11 år för Ungdom 2018, togs beslut att Svemo Cup 65cc ej kommer att genomföras fr.o.m Fokus läggs istället få att försöka stärka Svemo Cup 85cc Rookie. Samkörningsmöjligheter mellan USM/Svemo Cup och JSM/Sverige Cup diskuterades och eventuella förändringar i dagens upplägg, presenteras när arrangörerna för 2018 statustävlingar publiceras.

5 Guldhjälmslicens och tävlingsålder i Guldhjälm 2018 Motocrossektionen har tidigare inför säsongen 2017 beslutat om en lägsta åldersgräns på 8 år för att erhålla Guldhjälmslicens. Efter dialog kring vissa frågeställningar kopplade till försäkringsfrågor och Guldhjälmsutbildningen förändras beslutet enligt nedanstående: - Ålderskravet om lägst 8 år för att få ta Guldhjälmslicens fr.o.m tas bort. - Barn som genomgår Guldhjälmsutbildningen och tillsammans med vårdnadshavare godkänns, kan även fortsättningsvis ta ut sin Guldhjälmslicens och därmed få fullvärdigt försäkringsskydd vid träning på Svemo godkända banor (aktuella öppettider.) - Fr.o.m införs istället en lägsta ålder på minst 7 år under kalenderåret, för att få tävla i Guldhjälmsklass. (Fr.o.m är tävlingsåldern 8 år). - Istället för dispenser, för de förare som ej uppfyller tävlingsåldern för att få delta i Guldhjälmstävlingar, är tanken att skapa en Rookieverksamhet i 50cc-klassen med start redan från säsongen Detaljer för detta upplägg kommer att fastställas under hösten men utgår ifrån att förare och vårdnadshavare ska kunna närvara på en tävling tillsammans med övriga klasser. Istället för tävling erbjuds en organiserad träning, utan transpondrar, utan resultaträkning och utan gemensam start. Målsättningen är att verksamheten ska förberedas barn och vårdnadshavare för kommande Guldhjälmstävlande. MX2 U19 (15-19 år) För att öka förarunderlaget för MX2U beslutades att höja den högsta tillåtna åldern från 17 till 19 år och endast juniorlicens tillåts. Klassen döps om från MX2 U17 till MX2 U19. Motocrossektionen vill uppmärksamma berörda på att även 125cc och 250cc 2-takt ingår i MX2-klassen. 125cc U17 (13-17 år) Motocrossektionen vill förtydliga att reglerna för klassen 125cc U17, är oförändrade 2018 med endast 125cc 2-taktsmaskiner. Ungdomslicens (13-16 år) eller Juniorlicens (15-17 år) Svenskt Mästerskap Motocrossektionen har under säsongen fört en dialog med branschrepresentanter, ledare, arrangörer och förare om Svemos styrelses tidigare beslut att titeln Svensk Mästare endast ska kunna tilldelas förare med Svemo-licens fr.o.m Motocrossektionen har även fått en skrivelse från personerna andjuderad för Backa och Isbana. Åsikten är samstämmiga såväl Motocross, Back och Isbana att det ska vara möjligt för förare från annat nationsförbund, att kunna vinna SM-titeln i respektive gren. Motocrossektionen önskar också att nuvarande mästerskap för kvinnor (MX-Girls), döps om till MX-Women, istället för DAM-SM som styrelsen beslutat. Motocrossektionen kommer att tillskriva Svemos styrelse inför kommande möte med önskan om att nämnda grenar undantas från tidigare styrelsebeslut.

6 4.16 Möten och utbildningar 2017 Supevisorutbildning Motocrossektionen beslutade att den planerade Supervisorutbildningen genomförs i Norrköping den 9-10 december. Samtliga Supvisorer uppmanas att senast den 27 oktober insända förslag på eventuella regeländringar och frågor de önskar ta upp på mötet. Förslagen på regeländringar diskuteras därefter vid Nationellt Grenmöte och beslutas av Motocrossektionen. Ambitionen är att på utbildningen fokusera på uppdraget och ansvaret i rollen som supervisor och dialog kring speciella händelser m.m. istället för att diskutera planerade regeländringar. Inbjudan sänds till berörda supervisorer inom kort. SM-arrangörsmöte. Årets SM-arrangörsmöte genomförs söndagen den 19 november på Svemo-kansli, Norrköping. Inbjudan sänds till berörda klubbar inom kort. 5. Rapporter 5.1 Licensstatistik (September) 2017 Motocrossektionen tog del av rapporten och diskuterade detaljer kring befintliga licenser. 5.2 Rapport gällande genomförande av Women Motocross Camp Motocrossektionen tog del av rapporten och förtydligade att de personer som ansvarar för ledarledda träningar i motocross, måste vara utbildade och ha Svemo tränarlicens Nivå 1. När barn 12 år och yngre, måste ledaren ha Barnledarlicens. Följs inte dessa regler enligt specialreglementet i motocross, riskerar både förare och ledare att stå utan gällande försäkringsskydd vid olycka/skada. Ansvars-, och försäkringsfrågan är en mycket viktig fråga som ska tas på största allvar. Klubbar som hyr ut bana för träningsläger kan bli ansvariga då banlicensen står på klubben. Frågan kommer att inkluderas i revideringen av tränarutbildningen och diskuteras med distrikten vid kommande möte. Ansvariga för genomfört Women Motocross Camp kommer att tillskrivas. 5.3 Protokoll från Isbanemöte, 1 oktober 2017 Motocrossektionen tog del av rapporten och godkänner de förslag på regeländringar som prestenterats. 5.4 Protokoll från Backmöte, 1 oktober 2017 Motocrossektionen tog del av rapporten och godkänner de förslag på regeländringar som prestenterats. 5.5 Rapport från FIMs tekniska kommittee Motocrossektionen tog del av rapporten där en svenskt förare använt felaktigt bränsle vid en VM-deltävling i Motocross. Dialog har förts med berörd förare. 5.6 Ekonomirapport (September) 2017 Motocrossektionen tog del av rapporten.

7 5.7 Tävlingsrapport , (Ulricehamns MK) Motocrossektion tog del av rapporten och särskilda noteringar gjorda av Supervisorn gällande tävlingens genomförande. 5.8 Tävlingsrapport 80-4, (Nyköpings MS) Motocrossektion tog del av rapporten och särskilda noteringar gjorda av Supervisorn gällande tävlingens genomförande. 5.9 Tävlingsrapport 64-62, (Oskarshamns MSK) Motocrossektion tog del av rapporten och särskilda noteringar gjorda av Supervisorn gällande tävlingens genomförande Lag-SM Motocross Ett mycket lyckat genomförande av Lag-SM i Woxnadalens diskuterades och upplägget för 2018 års upplägg diskuteras under hösten och presenteras tillsammans med övriga regler. 6. Nästa möte Sektionsmöte nr.10, 11 november (Svemo-Huset, Norrköping) Avstämningsmöte SM-Veckan/Sommar 2018, SM Sprint Motocross,19 oktober (Helsingborg) Banbesiktning/Banbyggarutbildning, 22 oktober (Jönköping) Nationellt Grenmöte / Grenmöte Motocross, november (Svemo-Huset, Norrköping) SM-arrangörsmöte, 19 november (Svemo-kansli, Norrköping) Supervisorutbildning, 9-10 december (Norrköping) 7. Avslutning Tommy Allansson tackade mötesdeltagarna och avslutade mötet. Vid protokollet Justerat via e-post Peter Isgren Malin Nylund

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (19:15-20:45) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 10-2018 2018-11-28 (19:15-20:45) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2017 2017-08-14 (18:00-19:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator 1.

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2013 2013-03-27 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 2-2013 2013-01-31 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 05-2016 2016-07-21 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

Protokoll Motocross nr.4,

Protokoll Motocross nr.4, PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2017 2017-05-08 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:10) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 09-2018 2018-10-23 (18:00-20:10) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 5-2013 2013-05-24 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-19:30) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 02-2016 2016-03-07 (18:00-19:30) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammanfallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (18:00-20:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2018 2018-01-30 (18:00-20:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Malin Nylund Peter Isgren Olivia Olsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 07-2014 2014-06-16 (19.00-21.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2013 2013-06-14 (10.00-17.00) Ulricehamn Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Sammankallande 1

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 05-2014 2014-04-22 (19.30-21.30) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE (20:00-22:00) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 5-2019 2019-05-15 (20:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svenson Malin Nylund Peter Isgren Sammankallande Koordinator Motocross

Läs mer

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna.

Motocrossektionen tog del av protokollet från det senaste mötet, nr , vilket därefter lades till handlingarna. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 08-2015 2015-12-14 (18:00-21:00) (Telefonmöte) Deltagare Svemo Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Tommy Allansson Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE MOTOCROSS NR.4-2015 2015-04-16 (20.00-22.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE ( ) Telefonmöte PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 01-2016 2016-02-10 (18.00 20.00) Telefonmöte Deltagare Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot Ledamot Koordinator 1. Mötets

Läs mer

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

1. Mötets öppnande samt godkännande av dagordningen Tommy Allansson hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 04-2016 2016-05-12 (19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE , Scandic Portalen, Jönköping PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 11-2018 2018-12-27, Scandic Portalen, Jönköping Deltagare - Svemo Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Sammankallande Ledamot Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 12-2014 2014-11-25 (19.30-20.45) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2014 2014-09-08 (18.00-20.00) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 8-2010 2010-12-28 (14.00-19.00) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 10-2012 2012-09-08 (09.30-17.30) Scandic Elmia, Jönköping Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2010 2010-02-05 15.00-19.00 Arlanda Stad Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR

PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN MÖTE NR.5-2015 2015-06-09 (19.00-21.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Joakim Svensson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes.

Tommy Allansson hälsade deltagande välkomna och öppnade mötet. Presenterad dagordning godkändes. 2015-10-30 PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN, MÖTE 07-2015 2015-10-26 (19:00-22:00) Telefonmöte Deltagare - Svemo Tommy Allansson Håkan Olsson Joakim Svensson Magnus Markenfelt Peter Isgren Ordförande Ledamot

Läs mer

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017

Ny regler och upplägg Nyköping 14 Januari 2017 Ny regler och upplägg 2017 Nyköping 14 Januari 2017 Några nya regler 2017 1.6.2 Övriga nordiska förare Godkännande och giltigt försäkringsskydd krävs från förarens nationsförbund för deltagande i tävlingar

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 4-2010 2010-08-27 (15.00) - 2010-08-28 (16.00) Scandic Hotell Opalen (Göteborg) Deltagare SVEMO Peter Isgren Roger Karlsson H Olsson Jan-Eric Sällqvist Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (9) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2012 2012-10-17 (18.30-21.05) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 1 (5) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 09-2013 2013-11-23 (15.00-20.00) Deltagare SVEMO Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Sammankallande 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 6-2008 2008-09-03 18:00-21:00 (Telefonmöte) Närvarande Svemo Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Peter Isgren Roger Karlsson Ledamot Sammankallande Koordinator Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 1 (8) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 11-2014 2014-10-23 (19.00-20.35) (Telefonmöte) Deltagare SVEMO Peter Isgren Magnus Markenfelt Håkan Olsson Tommy Allansson Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1 (6) PROTOKOLL SUPERMOTO SEKTIONSMÖTE 1-2012 2012-01-21 (09.00-16.00) Klubblokal (Botkyrka MK) Deltagare SVEMO Rudi Alferi Fredrik Palm Lars Rostedt Gäster Christoffer Barrett Marcus Almqvist Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (10) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2011 2011-03-13 (10.00-17.30) Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Roger Karlsson Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Gäster Tommy Landin Koordinator Ledamot

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5)

Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) Protokoll Sektionsmöte 7-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 7-2006 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum: 2006-10-22 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

Välkomna till årets Storforum!

Välkomna till årets Storforum! Välkomna till årets Storforum! 09.30 10.00 Fika Agenda 10.00 12.00 Storforum 2018 12.00 12.45 Lunch 12.45 15.30 Tävlingsplaneringsmöte 2018 Regel ändringar MX 2018-2019 Fr.o.m 2019 ska startnummer, anmälan

Läs mer

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004

Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Protokoll Motocrossektionen Nr 6-2004 Datum: Plats: 29-30 Augusti Söndag 10:00 Måndag 13:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Isgren ordf sekr Jörgen Hafström

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte

Protokoll Sektionsmöte Protokoll Sektionsmöte 8-2004 Datum: Plats: 3 december Fredag 10:00-19:00 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion (pkt 1-6)

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (12) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 7-2012 2012-05-25 (13.00-16.00) Motocrossgymnasiet, Tibro Deltagare SVEMO Peter Isgren Tommy Allansson Magnus Markenfelt Håkan Olsson Roger Karlsson Gäster Agneta

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 1-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2006 Plats: SVEMO-kansli, Norrköping Datum: 2006-10-28 Deltagare: Peter Larsson Ledamot Fransson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2015 2015-02-08 (14.00-16.00) Hotel Elite Grand, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 09 2013 2013-10-01 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS

Läs mer

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet.

Ordföranden Margareta Lindfors hälsade deltagarna välkomna och öppnade mötet. PROTOKOLL MOTOCROSSEKTIONEN Nr 2 2003 Datum: 18-19 oktober 2003 Plats: Scandic Hotell, Norrköping Tid: lör 9:30 sön 15:00 Deltagare: Margareta Lindfors Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Jan-Eric

Läs mer

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast )

Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter Isgren Handläggare (endast ) Protokoll Sektionsmöte 2-2005 Datum: Plats: 2, 3-4, 6, 9 maj Scandic Sege, Malmö Ibis Hotell, Veendal Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Magnus Lindh Sektion Peter

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12 2013 2013-12-04 (18.30-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Johnnie Silfverhielm Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2015 2015-03-03 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Åke Rydergren Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 6-2014 2014-09-20 (12.00) - 2014-09-21 (12.00) Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Sammankallande Ledamot Per Lennerman Gäster Anders Lindén 1 MÖTETS

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 7-2014 2014-02-17 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Urban Backman Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Sammankallande Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 07 2017 2017-10-09 (20:00 22:00 ) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Anja Rauch Roadracingsektionen Adjungerad Minimoto

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 2007-04-24 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 1/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 18 april Plats Scandic Hotel, Västerås Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot Christer Melander Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 01-2015 2015-01-06 (11.00-17.00) Kungsholmen, Stockholm Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Gäster Åke Rydergren Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007 2007-09-26 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 3/2007 Sammanträdesdata Tid fre-lör 21-22 september, 2007 Plats Clarion Hotel Bolinder Munktell, Eskilstuna Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsmöte

Mötesanteckningar Sektionsmöte Mötesanteckningar Sektionsmöte 1-2005 Datum: 28 januari, kl 10:00-15:00 Plats: Scandic Opalen, Göteborg Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson Sektion Magnus

Läs mer

Protokoll sektionsmöte Roadracing

Protokoll sektionsmöte Roadracing Protokoll sektionsmöte Roadracing 03 2018 2018-03-15 (18:00 20:15) via telefon Deltagare Fredrik Hansson Åke Rydergren Robert Wallberg Niclas Wärlander Per Holmström Henrik Björling Sandra Altesson Roadracingsektionen

Läs mer

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 1 (5) PROTOKOLL ENDURO SEKTIONSMÖTE 5-2009 2009-12-19 00.00-00.00 Deltagare SVEMO Per Lennerman Gäster Åke Knutsson Delegat Ledamot Sammankallande SVEMO Styrelse 1 MÖTETS ÖPPNANDE SAMT GODKÄNNANDE AV DAGORDNINGEN

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2004 Datum: Plats: 4-5 december Lördag 10:00 Söndag 15:30 Scandic Elmia, Jönköping Deltagare: Margareta Lindfors Sektion Ordförande Håkan Svensson Sektion Joakim Karlsson

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4)

Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) Protokoll Sektionsmöte 5-2006 1 (4) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 5-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-07-12 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Sektionsrådsmöte 1 2010 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2010-11-13 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Motocrossektionen Roger Karlsson Motocrossektionen Håkan Olsson Motocrossektionen Peter Isgren Koordinator

Läs mer

Licenskrav: Giltig SVEMO guldhjälmslicens. Licensen ska vara utställd på den klubb man tävlar för. Engångslicens kan EJ lösas.

Licenskrav: Giltig SVEMO guldhjälmslicens. Licensen ska vara utställd på den klubb man tävlar för. Engångslicens kan EJ lösas. Regler Mälarfräsen 2017 Enligt Svemo SR 2016-17 samt tillägg. Klasser Mälarfräsen 2017: Rookie träning och 2 st tränings heat. Ålder det kalender år man fyller 12 år. Gäller ej girl men ej 125cc>. 50cc

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 4 2013 2013-04-24 (19.00-21.30) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10 2013 2013-10-19 (10.00-17.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Magnus Granstedt Robin Ericsson Daniel Corin-Stig Sammankallande

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 10-2015 2015-10-21(19:00-21:00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Roadracingsektion Patrik Marklund Therese Hammarberg Sammankallande Ledamot Gäster Åke Rydergren Niclas Wärlander Henrik

Läs mer

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL MOTOCROSS SEKTIONSMÖTE 1-2008 2008-03-04 18:00-21:00 Telefonmöte Närvarande Svemo Peter Isgren Håkan Olsson Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Koordinator Ledamot Sammankallande Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE SNÖSKOTER 6-2014 2014-02-10 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Tobias Eklund Anders Karlsson Rickard Stenberg Anders Tibbling Ledamot Ledamot Ledamot Koordinator 1 MÖTETS ÖPPNANDE

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 02-2013 2013-02-06 (19.00-22.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Anja Rauch Gäster Robin Ericsson Sammankallande Ledamot Koordinator Adjungerad

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 11 2013 2013-11-06 (18.30-21.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Daniel Corin Stig Robin Ericsson Sammankallande

Läs mer

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg.

2. GODKÄNNANDE AV DAGORDNING Mötet godkände framtagen dagordning med några tillägg. Protokoll Enduro 2008-1 Sammanträdesdata Tid: 19 Januari Plats: Norrköping Närvarande Robert Svensson RS Sammankallande Patricia Eneroth PE Ledamot Anders Tibbling AT Koordinator 1. MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande

Läs mer

,12 1 (16) Mötesdata: Plats: Svemo-Huset, Norrköping Datum: november 2017 (Lördag: kl Mötesdeltagare: Joakim Liljedal

,12 1 (16) Mötesdata: Plats: Svemo-Huset, Norrköping Datum: november 2017 (Lördag: kl Mötesdeltagare: Joakim Liljedal 1 (16) Mötesdata: Plats: Svemo-Huset, Norrköping Datum: 11-12 november 2017 (Lördag: kl.13.30 - Mötesdeltagare: Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Malin Nylund Peter Isgren Felicia lund

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2014 2014-09-27 (09.30-16.00) Svemo-huset, Norrköping Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Robin

Läs mer

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli

Magnus Lindh Adjungerad (fr.o.m. 2005-09-17) Koordinator Motocross/SuperMoto, SVEMO-Kansli 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 1-2005 Plats: Scandic Elmia, Jönköping Datum/Tid: Lördagen den 18 september, kl.10:00 20:00 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE

PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 1 (7) PROTOKOLL ROADRACING SEKTIONSMÖTE 05-2013 2013-05-22 (19.00-22.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster Robin

Läs mer

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4)

Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s styrelse (deltog på punkt 1-4) Sektionsrådsmöte 1 2009 Scandic Hotell, Upplands-Väsby 2009-11-13,14 1. Mötesdeltagare Jan-Eric Sällqvist Roger Karlsson Håkan Olsson Peter Isgren Koordinator Motocross, SVEMO-kansli Agneta Andersson SVEMO:s

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 12-2014 2014-10-28 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therése Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015 PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2015 2015-06-10 (19:00-20:19) Telefonmöte Deltagare - SVEMO Patrik Marklund Sammankallande Rikard Sthillert Therese Hammarberg Anja Rauch Ledamot Ledamot Koordinator

Läs mer

FIM Europé blankett skickas till Håkan Olsson Stämplas och läggs på intranät och skicks till arrangör (alternativt assisterande)

FIM Europé blankett skickas till Håkan Olsson Stämplas och läggs på intranät och skicks till arrangör (alternativt assisterande) EM 65cc (Kval North-West European Zone) EM 85cc (Kval North-West European Zone) Svemo. Svemo. Förare mailar: motocross@svemo.se och som Förare mailar: motocross@svemo.se och som Mats Berglund Mats Berglund

Läs mer

Följande klass är tillåten att delta: (För detaljer kring klassindelningen se, Specialreglementet i Motocross)

Följande klass är tillåten att delta: (För detaljer kring klassindelningen se, Specialreglementet i Motocross) Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1. ALLMÄNT 1.1 Cuperna genomföres över en serie deltävlingar, dessa ska vara inskrivna i Svemo tävlingskalender. Tävlingen kan genomföras som 1- (en)

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 1 (7) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 6-2012 2012-07-25 (10.50-19.40) Karlskoga Motorstadion Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007

PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 2007-06-13 1 PROTOKOLL MÖTE BARNKOMMITTÉN, 2/2007 Sammanträdesdata Tid Onsdag 13 juni, 2007 Plats Scandic Nord, Norrköping samt SVEMO s kansli Deltagare Tommy Landin Ordförande Kenneth Karlsson Ledamot

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 03-2013 2013-03-06 (19.00-21.00) Telefon Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Anja Rauch Sammankallande Ledamot Ledamot Koordinator Gäster

Läs mer

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte.

73. MÖTETS ÖPPNANDE OCH GODKÄNNANDE AV DAGORDNING ML hälsade välkommen till Park Inn Arlanda och dagens möte. 2005-12-14 PROTOKOLL TRIAL 7-2005 SAMMANTRÄDESDATA Tid: 2005-12-11 Plats: Märsta, Hotell Park Inn NÄRVARANDE Magnus Liljeblad Ordförande ML Lars Svedje LS Jan-Erik Mellberg JEM Arne Hedin Adj AH Jonas

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing 05-2015

Sektionsmöte Roadracing 05-2015 Sektionsmöte Roadracing 05-2015 2015-08-18 (19:00-21:15) Telefonmöte Deltagare Svemo Patrik Marklund Rikard Sthillert Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Gäster Niclas Wärlander Förbundstekniker

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 13 2013 2013-12-16 (14.00-18.00) Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Patrik Marklund Rikard Sthillert Gäster Therése Hammarberg Sammankallande Ledamot Ledamot Ny ledamot

Läs mer

Jeanette Nyberg Svemo Barnkommitté (Gäst, söndag) Sören Östlund Arrangör (Gäst, söndag) Patrik Håkansson Ungdomsledare, Helsingborgs MCK (Gäst)

Jeanette Nyberg Svemo Barnkommitté (Gäst, söndag) Sören Östlund Arrangör (Gäst, söndag) Patrik Håkansson Ungdomsledare, Helsingborgs MCK (Gäst) 1 (9) Mötesdata: Plats: Svemo-Huset, Norrköping Datum: 12-13 november 2016 Mötesdeltagare: Tommy Allansson Magnus Markenfelt Joakim Svensson Peter Isgren Sammankallande Motocrossektionen Ledamot Motocrossektionen

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ENDURO NR 2-2013 2013-03-02 (17.00-19.00) Göteborg Deltagare SVEMO Robert Svensson Patricia Eneroth Gäster Fredrik Holmgren Sammankallande Ledamot Ungdomsansvarig 1 MÖTETS

Läs mer

Sektionsmöte Roadracing

Sektionsmöte Roadracing Sektionsmöte Roadracing 11-2015 2015-12-05 (10:00-16:30) i Svemo-huset, Norrköping Deltagare Patrik Marklund Therese Hammarberg Åke Rydergren Niclas Wärlander Anja Rauch Sammankallande Ledamot Adjungerad

Läs mer

Helår Tvåårs Tillfällig

Helår Tvåårs Tillfällig Rev.2018-02-21 Prova på Träning tävling Enklare tävling Nationell tävling Internationell tävling i Sverige Mästerskapstävling i Sverige Ansökan i Svemo TA Nej Nej Ja Ja Ja Ja Nej Svemo styrelse Tävlingstillstånd

Läs mer

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag.

Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text. 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag. Tillägg i reglementet för 2019 beskrivs i röd text ( ) 1. ALLMÄNT 1.1 Lag-SM i Motocross genomförs som en deltävling med 3 förare per lag. 1.2 Tävlingen kan genomförs över en eller två dagar, efter beslut

Läs mer

REGLER FÖR NORDCUPEN 2019

REGLER FÖR NORDCUPEN 2019 REGLER FÖR NORDCUPEN 2019 1. TÄVLING Årets Nordcupen består av 9 deltävlingar fördelade på två sammanhängande tävlingsdagar på 9 orter i distriktet med prisutdelning efter varje avslutad tävlingshelg (gäller

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008

PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 PROTOKOLL FÖR SEKTIONSMÖTE ROADRACING 10-2008 Tid: 2008-10-22, kl 19.00 Plats: Telefonmöte Deltagare Fredrik Hansson Ordförande FH Rikard Sthillert Ledamot RS Per Träff Ledamot PT Annika Pettersson Koordinator

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 1 (8) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1-2014 2014-02-12 (20.30-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster

Läs mer

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte (5)

Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte (5) Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2007 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Mötesanteckningar Sektionsrådsmöte 2-2007 Plats: Quality Airport Hotell, Arlanda Stad Datum: 2007-11-11 Deltagare:

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL 4-2012 2012-10-15 (20.00-22.00) Deltagare SVEMO Anders Tibbling Peter Alfredsson Nils Granath Lars Nyberg Koordinator Ledamot Ledamot Sammankallande Gäster Magnus Liljeblad

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 3-2012 2012-04-15 (10.00-14.00) Sollentuna Scandic Star Deltagare SVEMO Fredrik Hansson Rikard Sthillert Annika Pettersson Gäster Magnus Sjögren Tony Jacobsson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN

PROTOKOLL TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN PROTOKOLL 2-2010 TELEFONMÖTE BARNKOMMITTÉN Sammanträdesdata Tid Måndagen den 17 maj kl 17.00-18.30 Deltagare Christer Melander Mats Ericsson Anders Sjöholm Tommy Landin Bodil Dahl sammankallande medlem

Läs mer

3. Val av justeringsman Peter Larsson samt Jan-Eric Sällqvist justerar dagens protokoll.

3. Val av justeringsman Peter Larsson samt Jan-Eric Sällqvist justerar dagens protokoll. 1 SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 2-2005 Plats: Datum: Scandic Elmia, Jönköping 29-30 oktober Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Margareta Lindfors Ledamot Roger

Läs mer

Tilläggsregler för Ultimate MX Cup 2015,. ULTIMATE CUP bedrivs enligt SVEMO:s reglemente för nationell tävling ungdomstävling. Plats Bredstorps banan

Tilläggsregler för Ultimate MX Cup 2015,. ULTIMATE CUP bedrivs enligt SVEMO:s reglemente för nationell tävling ungdomstävling. Plats Bredstorps banan Tilläggsregler för Ultimate MX Cup 2015,. ULTIMATE CUP bedrivs enligt SVEMO:s reglemente för nationell tävling ungdomstävling. Plats Bredstorps banan Tranås Datum 20150426 Tävlingsledare Bengt "Mulle"

Läs mer

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004

Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Protokoll MOTOCROSSEKTION Nr 3 2004 Datum: 9 april 2004 Plats: Hotell Åhusstrand Tid: 09.00 15.00 Deltagare: Margareta Lindfors Ordförande Håkan Svensson Peter Johansson Peter Isgren Handläggare Elitseriekommittén

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 06-2014 2014-05-18 (16.00-19.00) Svemo-huset Deltagare SVEMO Patrik Marklund Therese Hammarberg Rikard Sthillert Anja Rauch Gäster Fredrik Hansson Sammankallande

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 1 (5) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE ROADRACING 5-2010 2010-05-19 19.00-21.00 Telefon Deltagare SVEMO Kristian Stenström Rikard Sthillert Per Träff Fredrik Hansson Gäster Håkan Olsson Koordinator Ledamot Ledamot

Läs mer

Protokoll Sektionsmöte (5)

Protokoll Sektionsmöte (5) Protokoll Sektionsmöte 8-2006 1 (5) SVENSKA MOTORCYKEL- OCH SNÖSKOTERFÖRBUNDET Protokoll Sektionsmöte 8-2006 Plats: (Telefonmöte) Datum: 2006-11-28 Deltagare: Jan-Eric Sällqvist Sammankallande Roger Karlsson

Läs mer