E-SEKTIONEN INOM TLTH

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "E-SEKTIONEN INOM TLTH"

Transkript

1 DAGORDNING VT/13 DAGORDNING Tid och sätt Datum: 23:e april 2013 När: kl 17 Var: E:B Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt 5 Val av två justeringspersoner 6 Adjungeringar 7 Föredragningslistan 8 Föregående sektionsmötesprotokoll 9 Meddelanden 10 Beslutsuppföljning Bilaga 1 11 Utskottsrapporter Bilaga 2 12 Ekonomisk rapport 13 Val av funktionärer enligt Reglemente Bilaga 3 14 Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Bokslut för verksamhetsåret Revisorernas berättelse för Frågan om ansvarsfrihet för 2011:s: a) Funktionärer 1 (31)

2 DAGORDNING VT/13 b) Utskott c) Styrelse d) HeHE-redak tion e) Revisorer f) Valberedning 18 Styrelsens förslag resultatdisposition för Verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Bokslut för verksamhetsåret Revisorernas berättelse för Frågan om ansvarsfrihet för 2012:s: a) Funktionärer b) Utskott c) Styrelse d) HeHE-redak tion e) Revisorer f) Valberedning 23 Styrelsens förslag resultatdisposition för Uttag ur sektionens fonder sedan förra terminsmötet 25 Stadgeändringar i andra läsning Bilaga 4 26 Behandling av motioner a) Byte av namn på posten PKP Bilaga 5 b) Jämlikshetspolicy Bilaga 6 Bilaga 6.1a Bilaga 6.1b 2 (31)

3 DAGORDNING VT/13 Bilaga 6.1c c) Publiceringspolicy Bilaga 7 Bilaga 7.1 d) Renovering av Biljard Bilaga 8 27 Behandling av propositioner a) Införande av posten rekryteringsansvarig Bilaga 9 b) Avskaffa funktionärsposten Bildrulle Bilaga 10 c) Ändringar i SRE Bilaga 11 d) Namnbyte av Arbetsmarknadsutskottet Bilaga Övrigt 29 TaFMA I styrelsens tjänst Johan Westerlund Ordförande 3 (31)

4 BESLUTSUPPFÖLJNING Bilaga 1 Taget Beslut Tilldelat Notering HT/11 Att ta fram en policy om PKP innehållet i sektionens publikationer HT/11 Att installera nyckelbrytare i köket Sara Gunnarsson Att installera en nyckelbrytare i köket till diskmaskin, den stora ugnen samt HT/11 Medaljdesign Fredrik Gustafsson mikron. Ska ta fram en design på medaljer till posterna Decad och Macapär 4 (31)

5 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 UTSKOTTSRAPPORTER STYRELSEN Vi i styrelsen har kommit igång med verksamhetsåret 2013 oerhört bra och vi gör vårat bästa för att föra sektionen fram! Vi har både haft KPL och anordnat Skipthe för alla funktionärer vilket verkade var ett uppskattat tack. Nästintill alla i styrelsen har varit med på t.ex styrelseutbildningen och Tour de Styrelse, vilket har stärk gemenskapen och sammarbetsviljan inom styrelsen. Vi har möten i stort sätt varje vecka, och har precis börjat med lite längre kvällsmöten varannan vecka för att kunna ta tag i de längre diskussionerna inför t.ex. sektionsmöten med mera. Alla utskottordförande är otroligt duktiga och driftiga människor som försöker sitt yttersta för att axla deras poster, vilket jag måste säga de gör galant! Johan Westerlund Ordförande 5 (31)

6 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 FÖRVALTNINGSUTSKOTTET Sedan årsskiftet har vi jobbat på med ekonomin och lokalerna. Ett samarbete har inletts med källarmästaren på D-sektionen för att få större koll på borden i EKEA. Funktionärer på E-sektionen meddelar sin utskottschef ifall de behöver låna borden i EKEA, vilken sedan meddelar mig som informerar D-sektionens källarmästare. Under våren har det även diskuterats ifall vi ska byta bokföringsprogram till ett internetbaserat, då kåren fått ett erbjudande utan kostnad från Fortnox. På grund av osäkerhet ifall programmet kommer innebära kostnader i framtiden, då avtalet med Fortnox förlängs årsvis, tackade vi nej till erbjudandet. Paula Persson Förvaltningschef 6 (31)

7 Bilaga 2 E-SEKTIONEN INOM TLTH UTSKOTTSRAPPORTER INFORMATIONSUTSKOTTET Under årets första kvartal har det hänt mycket inom InfU. En inledande genomgång av anslagstavlorna har gjorts men mer kommer göras som att t.ex. ta fram gemensamma regler med D- sektionen. Kårens info-kollegie har även nystartats och sektionernas representanter har diskuterat att ta fram en gemensam event-kalender. DDG har haft fullt upp och släppte under första delen av läsperiod 3 den nya designen av hemsidan vilket har möts med positiva reaktioner. ArmUE har fått en logg på hemsidan för att organisera sina företagskontakter lättare. Arbetet med nollehemsidan ligger i framkant och det finns en bra kommunikation med NollU. Ekiperingsexperten har inventerat lagret och sålt märken, sejdlar och E-hoodies. Under året så kommer förhoppningsvis hemsidan utökas med en sida för att enkelt kunna se och bläddra i sortimentet. FpT-ansvariga har fixat faddrar till Flickor på Teknis och har även varit representanter på en mässa i Helsingborg. Picasso har försett sektionens olika arrangemang med planscher och grafik när de så önskat. PKP har genomfört en enkät angående sektionens tillgänglighet med positivt resulat och jobbar på en likabehandlingspolicy. De har även haft regelbunda möten med kåren. Under perioden så har ett möte hållits med programledningen för elektroteknik med syftet att få igång elektro.nu. Hemsidan är ett samarbete med flera andra högskolor för att bättre marknadsföra programmet. Mötet ledde till en budget från programledningen och en inledande träff med representanter från de andra skolorna har arrangerats Ludvig Nybogård Kontaktor 7 (31)

8 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 ARBETSMARKNADSUTSKOTTET Under vårterminen 2013 har Arbetsmarknadsutskottet kommit igång med sin verksamhet och består nu av totalt 16 personer inklusive ordförande och Vice Ordförande. Utskottet är uppdelat i två delar med en del bestående av folk som studerar Elektroteknik ansvariga för Elektroteknik företag och en del med folk som studerar Medicin och Teknik ansvariga för Medicin och Teknik företag. Under våren har vi anordnat ett lunchföredrag tillsammans med ABB samt ett kvällsevent med Academic Work och en företagspub med Capgemini. När det gäller nollningsponsringen har vi en person i utskottet som är ansvarig och samarbetar med phoset, detta har fungerat väldigt bra från vår sida hittills. Vi har också inlett arbetet med ett namnbyte av utskottet från Arbetsmarknadsutskottet till Näringslivsutskottet och vad allt detta innebär, detta för att bättre reflektera vad vi gör och lägga oss mer i linje med resten av motsvarande utskott på de andra sektionerna inom TLTH. Sist men inte minst anordnades också tillsammans med Datatekniksektionen arbetsmarknadsdagen Teknikfokus den 20 Februari där vi hade 19st medverkande företag inom branscherna Datateknik och Elektroteknik. Dagen blev mycket lyckat samt omtyckt av både studenter och företag. Oscar Sönnergren ArmuEO 8 (31)

9 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 NÖJESUTSKOTTET Sedan årsskiftet har NöjU mestadels jobbat med planering inför kommande stora händelser. Vi kommer att åka på DömD (Datas öppna mästerskap i Dart) i Linköping under april. Bussresan fram och tillbaka från Linköping kommer att ske tillsammans med F- och M-sektionen. Den 26 april inträffar det årliga paintballmötet mot M-sektionen. I år kommer det att ha lite annorlunda upplägg, och till skillnad från föregående år kommer dagen att avslutas med en sittning (som sexmästeriet håller i). Planerna för Tandem 2013 är i full gång och vi kommer i år att få äran att åka med A- och V- sektionen. Tandem går av stapeln maj. Något som sker varje vecka, och där alla är välkomna att delta, är Sporta med E. Fredagar kl i Victoriastadion kör sektionens medlemmar igång volleyboll, fotboll, innebandy eller liknande. Under lp 4 kommer NöjU även försöka att dra igång Dansa med E. Mer info om detta kommer. Frida Hammarberg Entertainer 9 (31)

10 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 KÄLLARMÄSTERIET Under de första månaderna har vi i källarmästeriet kommit igång bra. Vi har öppet för lunchöl varje fredag där vi nu även säljer toasts. Vi fortsätter även på förra årets spår med att ha gillen varje fredag med olika teman. Vi startade stakt med Hawaii-gille tillsammans med sexets sittning. Teman som mexicogille, shotgille och irländskt gille med liveband har tagit upp KM:s fredagar. Ni kommer framöver få fler gillen så som mellanstadiedisco, collegefest och barcraft. Även en pubrunda mellan de olika sektionerna ska göras. Prissättningen är inte förändrat, vi sätter +2kr och avrundar sedan upp till närmsta femma. Kläggen ligger på samma pris som innan men vi har nu börjat med colslaw till dem och priset för detta ska kollas upp. (Coleslawn kommer självklart vara frivillig vid prishöjning). Resultatmässigt går det bra och vi har haft ett par riktigt lyckade gillen. Tror även det är bra att vi håller öppet varje fredag lunch och kväll så andra sektioner har lättare för att hitta ner till oss. För att få mer folk till pubarna har vi posters som ska upp i alla hus på lth, vi använder även TV:n varje vecka och även hemsidan samt facebook. Jag och mina vice ska även försöka vara aktiva på andra sektioners pubar, och på så sätt knyta kontakter som sedan blir våra potentiella kunder. My Reimer Krögare 10 (31)

11 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 CAFÉMÄSTERIET Under den gångna perioden har Cafémästeriet jobbat mycket och hårt för att hålla alla studenter mätta och belåtna. Det har hållits en hel del möten, bland annat lunchmöten med de centrala delarna av utskottet. Det har också varit en del möten med Cafémästarkollegiet där caféfesten med mera har diskuterats. Den nyaste posten i utskottet Diod har varit en ofantlig avlastning för Ulla och cafét. Det har även märkts att mängden mackor och sallader som kan göras har hållits högt då denna posten funnits. En extra kaffebomb har inhandlats för att avlasta alla som jobbar i cafét vid de stora kafferusherna. Detta har inte bara hjälpt som avlastning utan även gett en möjlighet att sälja mer kaffe under de kortare rasterna. Det har varit en del evenemang och högtidsdagar som uppmärksammats utav CM. Under fettisdagen sålde vi semlor som var mycket uppskattade. På teknikfokus gjorde vi maten till ett utav lunchföredragen. Under den intersektionella innebandytävlingen sålde vi kakor, läsk, godis etc. På alla hjärtans dag gavs det ut hjärtan till caféts kunder. Vi firade att LED-café fyllde 1år med lite extra pynt. Vi har nyligen bytt leverantör från Snabbgross till Servera. Detta har haft som följd att vissa av våra varor har bytts ut och även att priserna på varor vi köper in över lag har sänkts. Det har också märkts av en förbättring av varornas kvalitet och punktligheten av leveranserna. Gabriel Jönsson Cafémästare 11 (31)

12 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 SEXMÄSTERIET Hawaii E6 har rivstartat 2013 med en hejdundrande sittning 1 san Hawaii-tema. Under kvällen serverades det, utöver lyxiga Piña Coladas, två olika sorters pizzor; den ena med fruktiga ananaser och den andra med köttfärs och paprika. Teknikfokus Lite i bakgrunden har vi även, tillsammans med D6:s hjälp, stårr för en svensk buffé under Teknikfocus mingelkväll. Även den var en stor succé, med ett tjugotal rätter där varje rätt var godare än den föregående. Flikor På Teknis Som förhoppningsvis våra FTP-phaddrar redan vet styrde vi sittning för ett 40-tal gymnasietjejer i Edekvata. Inte nog med att vi rockade den sittningen, vi lyckades framförallt, tillsammans med alla fantastiskta phaddrar, insperera många tjejer att söka till E och BME nu till hösten. Vi har dessutom försökt att visa upp E6 även utanför vår egen sektion genom våra nya sexmästerikavajjer, med ett sprilland nytt E6-tryck på ryggen. Målet är att lyfta fram E6 som LTH:s mest taggade sexmästeri. Trots allt kul vi har bakom oss blickar vi bara framåt på de många roliga event som närmar sig. Just nu ligger vår energi och vår fokus på Masqueradbalen med M på fredag! Utöver det kommer vi ha en hel del annat att göra i vår, för att inte tala om höstens nollning då vi ska visa de nya nollorna hur en Guld-standard på sittningar verkligen ser ut (och känns). Axel Lundholm Sexmästare 12 (31)

13 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 NOLLEUTSKOTTET Under våren har phöset som väntat ägnat sig åt förberedelser inför nollningen. Vi har haft en hel del utbildningar på kåren. Bland annat om ledarskap och likabehandling. Mest tid har hittils lagts på att intervjua och välja phaddrar. Vi hade rekordmånga sökande och har nu valt ut 60 phaddrar och 5 internationella phaddrar. Vi är fantastiskt nöjda och ser mycket fram emot nollningen men så engagerade och bra phaddrar bakom oss! Överhudphaddrarna har kommit en bra bit på väg med nollehemsidan, det ser lovande ut. Tanken är att hemsidan ska uppdateras med information och bilder under nollningen. Phöset har tillsammans med ENU kontaktat företag angående samarbete under nollningen. Det ser mycket lovande ut och vi har redan flera företag som vill vara med. I övrigt har vi helt enkelt planerat nollning med allt vad det innebär. Aktiviteter, sittningar, sittningar med andra sektioner, phöskläder, lunchföreläsningar, spex, nolleuppdrag osv. Vi ska fortsätta jobba stenhårt under våren och sommaren och lovar att leverera den wildaste nollning som E-sektionen någonsin har skådat. Må westliga vindar blåsa er gött om öronen! Olof Jansson Överphös 13 (31)

14 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 STUDIERÅDET Under föregående läsperiod har studierådet anordnat pluggkvällar och sett över sin verksamhet. Studierådet har inlett en omstrukturering kring organisationsstrukturen som förhoppningsvis kommer leda till tydligare arbetsuppgifter. De förändringar som studierådet önskar genomföras kommer presenteras på nästa sektionsmöte. Det har skett ett kontinuerligt samarbete med de resterande studieråden på LTH i form av möten för studierådsordföranden och sedan ett större möte där alla studierådsrepresentanter fick möjlighet att närvara. Adam Urga SREordförande 14 (31)

15 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 VALBEREDNINGEN Det är vi som håller i och anordnar valen på sektionen. Under våren har vi berett sektionen på vårterminsval. För första gången välja en teknikfokusansvarig samt för första gången inte välja en SRE-ordförande sedan denna nu mer bereds till hösten. Vi blickar framåt och ser kommande val, gör ditt val,öka valmöjligheterna genom att nominera mera så ska vi fortsätta att bereda mera. Johan Kjellman Valberedningens ordförande 15 (31)

16 UTSKOTTSRAPPORTER Bilaga 2 HeHE I år har HeHE utkommit högst oregelbundet, med ett nummer i läsveckan, majoriteten av läsveckorna. Fokus har legat på layoutförändring/-förbättring, den mest bidragande faktorn till samtliga avvikelser från ordinarie utgivningstillfälle. Layouten överfördes initialt till LaTeX, däreften Scribus. Scribus kraschar ofta, men ger åtminsone vackra layouter. All respons vi har fått från läsarskaran har aldrig varit negativ, däremot alltid positiv, och i samtliga fall inte kritisk, ibland konstruktiv. Tidningen har bytt från förkortningen "HeHE" på framsidan, till att skriva ut hela namnet "Hent i Hus E". Planen är för tillfället att framarbeta en standardiserad layout, med fokus på ett professionellt synoch förhållningssätt med grafisk design och eventuellt innehåll i avseende, för att kunna stabilisera det informationsflöde HeHE ska tillandahǻlla. Lite insändare från vem som helst hade varit gött, tycker faster Agnes. Johan Osvaldsson Chefsredaktör HeHE 16 (31)

17 VALÄRENDEN Bilaga 3 VALÄRENDEN ARMUE Teknikfokusansvarig (1) ael10hru Hanna Runer CM Mojtis(2-5) ark04rer Rebecka Erntell mte12sle Simon Leppänen Johan Kjellman Valberedningsen ordförande 17 (31)

18 Stadgeändringar i andra läsning Bilaga 4 Stadgeändringar i andra läsning - Ändra mandattiden för SREordförande Idag så säger stadgarna att hela styrelsen utom SREordförande ska väljas på kalenderår. Vi ser ingen anledning till att det skulle vara viktigt att SREordförande sitter per läsår. Däremot så ser vi en nackdel i det hela då den här personen får sitta i två olika styrelser och då kanske får det svårare att känna gemenskap med någon av styrelserna. Istället för att vara den enda som skiftas efter ett läsår så tror vi att SREordförande skulle få ut mer av själva styrelsearbetet om denne också fick vara med i uppstarten av ett nytt styrelseår istället för att komma in mitt i och gå av då resten av styrelsen är mitt uppe i sitt arbete. Därför yrkar vi att i stadgarna, under 8:4 MANDATTID ändra från För Styrelsen, utom studierådsordföranden, är mandattiden kalenderår. För studierådsordföranden är mandattiden 1/7-30/6. till För Styrelsen är mandattiden kalenderår. att SREordförande som väljs vårterminsmötet 2012 väljs på mandatperioden I styrelsens tjänst Sara Gunnarsson Ordförande Emeritus 18 (31)

19 MOTION Byte av namn på posten PKP Bilaga 5 Motion Byte av namn på posten PKP I samråd med övriga Likabehandlingsombud på LTH vill vi byta namn på posten Politisk Korrekt Person till just Likabehandlingsombud. Detta då det är viktigt att vi med posten på alla sektioner verkar för samma saker och detta bör vara tydligt delvis genom att ha samma namn men även genom att ha ett namn som talar för vad vi arbetar med. Vi yrkar därför att namnet på posten Politiskt Korrekt Person i reglementet, under 10:2:F Funktionärerna i Informationsutskottet, InfU, ska bytas till Likabehandlingsombud. Kajsa Eriksson Rosenqvist Politisk Korrekt Person Micaela Bortas Politisk Korrekt Person STYRELSENS SVAR PÅ MOTIONEN Styrelsen yrkar att bifalla motionen i sin helhet I styrelsens tjänst Johan Westerlund Ordförande 19 (31)

20 MOTION Jämlikhetspolicy Bilaga 6 Motion Jämlikhetspolicy För att lättare kunna kontrollera sektionens verksamhet i ett jämlikhetsperspektiv är det lämpligt att ha ett dokument som specificerar hur verksamheten bör se ut. Därför har vi i samråd med kåren och studievägledningen tagit fram en jämlikhetspolicy som kan fylla denna funktion. Vi yrkar därför att sektionen antar Jämlikhetspolicyn nedan. Kajsa Eriksson Rosenqvist Politisk Korrekt Person Micaela Bortas Politisk Korrekt Person STYRELSENS SVAR PÅ MOTIONEN Styrelsen yrkar att bifalla motionen i sin helhet I styrelsens tjänst Johan Westerlund Ordförande 20 (31)

21 Jämlikhetspolicy E-SEKTIONEN INOM TLTH Jämlikhetspolicy Bilaga 6.1a E-sektionen ställer sig bakom TLTH s jämlikhetspolicy och åtar sig att ansvara för att en uppdaterad version av denna alltid finns tillgänglig på sektionens hemsida. För en god studiemiljö ska även en handlinsplan fastsällas och årligen följas upp. Handlingsplanen fastsälls varje år av styrelse och likabehandlingsombud inför vårterminsmötet. Uppföljning görs på nästkommande vårterminsmöte av avgående styrelse och likabehandlingsombud. 21 (31)

22 Jämlikhetspolicy Bilaga 6.1b 22 (31)

23 Handlingsplan Likabehandlingsombud Bilaga 6.1c Handlingsplan Likabehandlingsombud Mål 1. Skapa en dialog mellan likabehandlingsombud och styrelse samt studieråd. 2. Skapa en dialog mellan styrelse och studievägledning. 3. Marknadsför posten: Se till att e-sektionens medlemmar vet om att vi finns. Skapa ett formulär på hemsidan där sektionsmedlemmar anonymt kan ta kontakt med oss. 4. Se till att en uppdaterad version av jämlikhetspolicyn finns tillgänglig på hemsidan. Handlingsplan 1. Var med på styrelsemöten samt be att få kallelser till dessa. Be studierådet att kontakta oss vid utvärdering av CEQ-enkäter. Se till att handlingsplanen antas. 2. Prata med studievägledning och styrelse. Se till att representanter från studievägledningen är med på minst ett styrelsemöte. 3. Prata med kontaktorn och få hjälp med att skapa ett formulär på hemsidan. Gå igenom och följ upp handlingsplanen på sektionens terminsmöten. 4. Be kontaktorn om hjälp med att lägga upp aktuella dokument på hemsidan. Tidsplan 1. Anta första handlingsplanen: Vara med på styrelsemöte: Prata med studievägledning och styrelse: Kontaktformulär uppe på hemsidan innan: Gå igenom handlingsplan på valmöte: Aktuella dokument uppe på hemsidan innan: (31)

24 MOTION Publiceringspolicyn Bilaga 7 Motion Publiceringspolicyn Till följd av oklarheter kring vad sektionens publikationer får innehålla så har nu en publiceringspolicy tagits fram på sektionens begäran. Vi yrkar därför att sektionen inför publiceringspolicyn nedan i reglementet: Kajsa Eriksson Rosenqvist Politisk Korrekt Person Micaela Bortas Politisk Korrekt Person STYRELSENS SVAR PÅ MOTIONEN Styrelsen yrkar att bifalla motionen med tillägget att lägga till politiska budskap till de punkter som ej bör publiceras. I styrelsens tjänst Johan Westerlund Ordförande 24 (31)

25 Publiceringspolicyn Bilaga 7.1 Publiceringspolicyn Publiceringspolicy De publikationer som görs för sektionens räkning får inte innehålla material som kan vara stötande eller diskriminerande under någon av punkterna: Kön Könsidentitet eller könsuttryck Etnisk tillhörighet Religion eller annan trosuppfattning Funktionsnedsättning Sexuell läggning Ålder Personangrepp eller material som anses kränkande får heller inte förekomma i sektionens publikationer. Vid osäkerhet gällande innehållet i en publikation ska Likabehandlingsombud rådfrågas. 25 (31)

26 MOTION Renovering av Biljard Bilaga 8 Motion Renovering av Biljard Då Biljard har blivit ganska nedgånget och därför är en till större delen outnyttjad yta har Trivseansvariga, Hustomte och Spelemännen i samråd tagit fram en renoveringsplan. Denna specificerar en omfattande renovering som kommer transformera Biljard från skräpigt hörn till inbjudande lounge. För en renovering av denna kaliber krävs ett omfattande kapital vilket bör ses som en långsiktig investering i Edekvata och medlemmarnas trivsel. För dessa pengar kommer får sektionen en mysig lounge med soffhörn, ny belysning, väggfast avställningsbänk samt möjlighet för klädupphängning. I budgeten ingår även kostnader för uppsättning och inkoppling av dessa. För att inte störa den nuvarande studiemiljön kommer denna renovering att ske under sommaren. Vi yrkar därför att sektionen avsätter en budget på 8500 kr (som takbelopp) att dessa kostnader belastas utrustningsfonden Kajsa Eriksson Rosenqvist Trivselansvarig Ylva Jonasson Trivselansvarig Måns Fällman Hustomte Theodor Hallerby Speleman Emil Landqvist Speleman 26 (31)

27 MOTION Renovering av Biljard Bilaga 8 STYRELSENS SVAR PÅ MOTIONEN Styrelsen yrkar att bifalla motionen med tillägget att placera en kamera i biljard för skydd av värdesaker samt inredning. I styrelsens tjänst Johan Westerlund Ordförande 27 (31)

28 PROPOSITION Införande av posten rekryteringsansvarig Bilaga 9 Proposition Införande av posten rekryteringsansvarig E-sektionen har idag ingen ansvarig för rekrytering av nya studenter till sektionens två program, Elektroteknik och Medicin och Teknik. Med jämna mellanrum så kommer programledningarna till sektionen och behöver representanter till högskolemässor. Detta ärende brukar hamna hos ordförande som då efter bästa förmåga måste hitta någon som är intresserad. Med en funktionärspost som är dedikerad för just rekrytering kan man höja kvalitén på rekryteringen och avlasta ordförande. Den rekryteringsansvarige kommer inte nödvändigtvis behöva representera programmen själv utan ska skapa ett kontaktnät av medlemmar som är intresserade av att representera sitt program. När programledningen eller kåren sedan frågar så kan ett antal frivilliga snabbt tas fram. Under våren så har en nystart av elektro.nu inletts och någon behövs som ser till att den sköts, både tekniskt och innehållsmässigt. Tanken är att de som sköter sidan innehållsmässigt och har kontakt med andra högskolor inte behöver vara funktionärer, utan istället att den rekryteringsansvarige skall fungera som en sektionskontakt och se till att arbetet med sidan fungerar. Då posten är väldigt informationsrelaterad och innefattar webbverksamhet så kommer den tillhöra Informationsutskottet, InfU och ligga under Kontaktorn. Sammanfattningsvis så kommer posten alltså ha som huvuduppgifter att hitta programrepresentanter och se till att elektro.nu sköts. Styrelsen yrkar att införa posten Rekryteringsansvarig under punkten 10:2:F i reglementet med postbeskrivningen ovan. att Rekryteringsansvarig väljs på valmötet under hösten och sitter ett helt kalenderår. att posten fyllnadsväljs av styrelsen med mandattid till kalenderårets slut. I styrelsens tjänst Ludvig Nybogård Kontaktor 28 (31)

29 PROPOSITION Avskaffa funktionärsposten Bildrulle Bilaga 10 Proposition Avskaffa funktionärsposten Bildrulle Bildrulle-posten uppkom för att tillgodose sektionens behov av philmaphtnar. För närvarande anser styrelsen att intresset av att se på film inte är särskilt stort på sektionen, samt att om philmaphtnar önskas då kan anordnas av exempelvis fritidsledare. Förra läsåret visades film under ett fåtal tillfällen, och i stort sett var det då enbart Bildrullarna själva som var på filmvisningen. När exempelvis KM visade landskamp i fotboll (Sverige Irland) skötte de detta själva och behövde inte hjälp av Bildrullarna. Därför yrkar styrelsen på att i reglementet under 10:2:H Funktionärerna inom Nöjesutskottet, NöjU ta bort posten Bildrulle (1-2) med postbeskrivningen: - ansvarar för att Diplomat funkar som fullgod biograf, - ansvarar för att sektionens behov av philmaphtnar tillgodoses. efter kalenderåret I styrelsens tjänst Frida Hammarberg Entertainer 29 (31)

30 PROPOSITION Ändringar i SRE Bilaga 11 Proposition Ändringar i SRE Då ett antal av posterna inom SRE var i behov av en uppdatering har vi valt att se över dessa. Ändringarna med motivation finns i att-satserna. Därför yrkar styrelsen på att i reglementet under 10:2:M Funktionärerna i Studierådet, SRE, ta bort posten STUFUrepresentant (1) med postbeskrivningen: bevakar och jobbar för en förbättring av E-teknologers fysiska studiemiljö, ansvarar för att lokaler och studielokaler uppfyller en rimlig standard, representerar E-sektionen i Teknologkårens studentfackliga utskott då utskottet upphörde att existera för ett antal år sedan. att i reglementet under 10:2:M Funktionärerna i Studierådet, SRE, lägga till posten Programansvarig (1-2) med postbeskrivningen: håller sig uppdaterad kring sitt angivna programs situation, agera som en informationskanal till studierådet för sitt program som väljs internt inom SRE. att byta namn från Studiekvällsansvarig till Pluggkvällsansvarig och utöka antalet från 1 person till (1-2) personer i reglementet under 10:2:M Funktionärerna i Studierådet, SRE. I styrelsens tjänst Adam Urga SRE-Ordförande Johan Westerlund Ordförande 30 (31)

31 PROPOSITION Namnbyte av Arbetsmarknadsutskottet Bilaga 12 Proposition Namnbyte av Arbetsmarknadsutskottet I syfte att förtydliga meningen med utskottet och hamna mer i linje med resten av sektionerna på LTH yrkar styrelsen på att Arbetsmarknadsutskottet Elektrotekniksektionen ska byta namn till Näringslivsutskottet. Därför yrkar styrelsen på att det officiella namnet på utskottet i stadgarna byts från Arbetsmarknadsutskottet Elektrotekniksektionen till Näringslivsutskottet. att titeln för utskottets ordförande ändras från Arbetsmarknadsutskottet Elektrotekniksektionens Ordförande till Ordförande för Näringslivsutskottet. att titeln för utskottets Vice Ordförande ändras från Arbetsmarknadsutskottet Elektrotekniksektionens Vice Ordförande till Vice Ordförande för Näringslivsutskottet. att titeln på funktionärer i utskottet kommer att ändras från Arbetsmarknadskontakt till Näringslivskontakt. att utskottets namn kommer att förkortas (ifall nödvändigt) som ENU som står för E-sektionens Näringslivsutskott. I styrelsens tjänst Oscar Sönnergren ArmuEO 31 (31)

Protokoll för styrelsemöte S03/16

Protokoll för styrelsemöte S03/16 Protokoll för styrelsemöte S03/16 Närvarande Ordinarie Ordförande Fredrik Peterson E14 Kontaktor Erik Månsson E14 Förvaltningschef Anders Nilsson E13 Närvarande under 7-18 Cafémästare Stephanie Mirsky

Läs mer

E-SEKTIONEN INOM TLTH

E-SEKTIONEN INOM TLTH E-SEKTIONEN INOM TLTH SEN MOTION UTÖKA POSTEN VICE CAFÈMÄSTARE Bilaga 15 SEN MOTION UTÖKA POSTEN VICE CAFÈMÄSTARE Under mitt år som funktionär på E-sektionen har jag både varit Vice Cafémästare samt Cafémästare.

Läs mer

Protokoll för styrelsemöte S02/16

Protokoll för styrelsemöte S02/16 Protokoll för styrelsemöte S02/16 Närvarande Ordinarie Ordförande Fredrik Peterson E14 Närvarande under 1-18b Kontaktor Erik Månsson E14 Förvaltningschef Anders Nilsson E13 Cafémästare Stephanie Mirsky

Läs mer

Stadgar för E-sektionen inom TLTH

Stadgar för E-sektionen inom TLTH r för E-sektionen inom TLTH Innehåll Kapitel 1 Sektionen 3 Kapitel 2 Medlemmarna 5 Kapitel 3 Organisation 7 Kapitel 4 Sektionsmöte 8 Kapitel 5 Inspektor 11 Kapitel 6 Revision 12 Kapitel 7 Valberedning

Läs mer

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015

ELEKTRA. Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2015 ELEKTRA Höstterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING Tid och sätt Datum: 2015-12-08 Tid: kl 17:15 Plats: E:C Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt

Läs mer

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00.

2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 1. OFMÖ Klockan 12:15 2. Godkännande av dagordning och tid Punkt 7 skjuts upp till nästa möte. Dagordningen med revidering godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Elias Friberg väljs till justeringsperson.

Läs mer

E- SEKTIONEN INOM TLTH

E- SEKTIONEN INOM TLTH DAGORDNING HT/13 DAGORDNING Tid och sätt Datum: 12:e november 2013 När: kl 17 Var: E:B Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt 5 Val av två justeringspersoner

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

E-sektionens mentorsprogram 2017

E-sektionens mentorsprogram 2017 Detta dokument beskriver och behandlar ett mentorsprogram som E-sektionen kommer anordna under höstterminen 2017. Innehåll Förord 2 Bakgrund och syfte 3 Ansvariga för mentorsprogrammets genomförande 4

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 5/år 2015 Datum: 3/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 21/år 2015 Datum: 31/8 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Verksamhetsplan för D-sektionen, 2003

Verksamhetsplan för D-sektionen, 2003 Verksamhetsplan för D-sektionen, 2003 Styrelsen Styrelsens syfte är att agera som ett samarbetsorgan för sektionens olika mästerier och verksamheter, samt att behandla de frågor som av någon anledning

Läs mer

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se

AktU. InfU. Anna Allerth, Sekreterare sekreterare@embassaden.liu.se Sök utskott! Nu har det blivit dags att söka till Maskinteknologsektionens utskott för verksamhetsåret 2012/2013. Ta chansen att påverka sektionens arbete genom att engagera dig! Nedan finns beskrivningar

Läs mer

ELEKTRA Höstterminsmöte 2016

ELEKTRA Höstterminsmöte 2016 Föreningen Elektra Höstterminsmöte 2016 ELEKTRA Höstterminsmöte 2016 Tid och plats Datum: 2016-12-05 Tid: 17:10 Plats: E:C Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet

Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Maskinsektionens styrelsemöte 2012-01-31 Tid: 12.05 Plats: Styrelserummet Närvarande: Jonas Bergström, Aktu-ordförande Gustav Nilsson Orviste, Ngm-ordförande Robin Gustavsson, Verkmästare Benjamin Mattsson,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 3/år 2015 Datum: 16/2 Tid: 12:10(..) Plats: Brunnen, Studiecentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 3/år 2015 Datum: 16/2 Tid: 12:10(..) Plats: Brunnen, Studiecentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare.

Emelie Jeppsson och Carl August Agrell föreslås och väljs till justeringsmän, tillika rösträknare. 1. OFMÖ 2. Val av mötesordförande Axel Andersson, kårordförande, föreslås och väljs till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Miranda Westfelt föreslås och väljs till mötessekreterare. 4. Val av

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-12-13, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Sofie Tapper Jansson, TM14 Övriga närvarande:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Verksamhetsplan F1 röj, Lund 2011 Ansvariga: Malin Sohlmér Alexander Fredh-Ojala 1 Verksamhetsplan: F1 röj 25 m 2 minröj F1 röj är en stor studentsammankomst som är planerad att inträffa under ett veckoslut

Läs mer

Verksamhetsrapport, Vårterminen 2015

Verksamhetsrapport, Vårterminen 2015 Verksamhetsrapport, Vårterminen 2015 Styrelsen Vi som styrelse inledde i februari med att åka iväg på ett styrelseshiphte i en stuga utanför Hörby där vi tillsammans med den gamla styrelsen hade en väldigt

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011

Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011 Protokoll A-styrelsemöte 14/3-2011 1. Mötets öppnande. 2. Godkännande av dagordning och tid. Sluttid bestäms till 19:30 3. Beslutsuppföljning. Föregående protokolls beslutslista gås igenom. 4. Val av justeringsperson.

Läs mer

Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan. Sektionen för Energi och Miljö

Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan. Sektionen för Energi och Miljö Jämställdhets-, Mångfalds- och Likabehandlingsplan 2013 Sektionen för Energi och Miljö Kontakt Om du någon gång känner dig kränkt eller diskriminerad under din tid på KTH så kan du vända dig till Jämlikhetsnämden

Läs mer

Postbeskrivningar inför SM-1

Postbeskrivningar inför SM-1 Postbeskrivningar inför SM-1 Innehåll Styrelsen... 2 Ettans representant... 2 Klubbmästare... 3 Andra förtroendevalda... 3 Vice SNO... 3 Sektionslokalsansvarig... 4 Valberedning... 4 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Sektionsmöte Torsdagen den 24/5 å Tolvan, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppande Sektionsordförande Tonima Afroze öppnar mötet 17.07.

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Vårterminsmöte 2015 Datum: 13/8 Tid: 17:15(..) Plats: KC:D, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Vårterminsmöte 2015 Datum: 13/8 Tid: 17:15(..) Plats: KC:D, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 4 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan

Styrelsen. Ordförande. Sekreterare. Skattmästare. Hejsan - sektionen Välkommen in i studentlivet blivande Maskiningenjör. Du har nu ditt livs absolut roligaste tid framför dig tillsammans med massor av vänner som du kommer att träffa under studietiden. Genom

Läs mer

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet

Mötet utlystes via facebook, hemsidan och via mejlutskick minst två veckor innan mötet SIDA 1 AV 9 COPEN VAL-SM 2013 Tisdagen den 15 oktober 2013 kl. 15.15, M2, KTH Campus * = medföljd bilaga 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Niklas öppnar mötet 15:20 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: torsdag 20 februari 2014 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Mötet öppnades av vice ordförande Kajsa. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

ELEKTRA. Vårterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Vårterminsmöte 2015

ELEKTRA. Vårterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING. 4 Tid och sätt. 7 Föredragningslistan. Föreningen Elektra Vårterminsmöte 2015 ELEKTRA Vårterminsmöte 2015, Handlingar DAGORDNING Tid och sätt Datum: 2015-05-25 Tid: kl 12:10 Plats: E:B Föredragningslista 1 TaFMÖ 2 Val av mötesordförande 3 Val av mötessekreterare 4 Tid och sätt 5

Läs mer

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04

Sektionen för Medieteknik Stockholm 2015-08-04 Styrelsemöte 4 augusti 2015 (* betyder att bilaga finns) 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet förklaras öppnat klockan 18.21 1.2. Mötets behöriga utlysande att anse mötet behörigt utlyst 1.3. Emma Klint

Läs mer

1. Föreningens verksamhet utövas som stadgar föreskriver genom: c) Utbildningsbevakningssamordnare (UBS)

1. Föreningens verksamhet utövas som stadgar föreskriver genom: c) Utbildningsbevakningssamordnare (UBS) NU GÄLLANDE STADGAR för Sektionen för industriell ekonomi Versionsdatum: 2014-03-04 Kapitel 1 Allmänt 1. Sektionen för industriell ekonomi, i fortsättningen benämnd I-sektionen, är en ideell förening för

Läs mer

Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet

Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet Stadgar för Datasektionen vid Luleå Tekniska Universitet Innehållsförteckning Förord 2 1. Föreningen 3 2. Syfte 3 3. Obundenhet 3 4. Verksamhetsåret 3 5. Medlemskap 3 6. Sektionsmöte 3 7. Årsmöte 4 8.

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE A-sektionen verksamhetsåret 2010. Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH

VERKSAMHETSBERÄTTELSE A-sektionen verksamhetsåret 2010. Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH Verksamhetsberättelse 2010 - A-sektionen inom TLTH Under verksamhetsåret 2010 har A-sektionen växt och har för första gången sedan den återskapades 2005, lyckats fylla alla styrelseposterna. Under året

Läs mer

Proposition: Ändrade mandatperioder för Cafémästeriet

Proposition: Ändrade mandatperioder för Cafémästeriet Proposition: Ändrade mandatperioder för Cafémästeriet Vid vårterminsmötet lade styrelsen fram följande proposition om att ändra cafémästeriets mandatperiod. Mötet valde att avslå propositionen och ålade

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

STADGAR FÖR SEKTIONEN FÖR ARKITEKTUR OCH INDUSTRIDESIGN INOM TEKNOLOGKÅREN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA, A-SEKTIONEN

STADGAR FÖR SEKTIONEN FÖR ARKITEKTUR OCH INDUSTRIDESIGN INOM TEKNOLOGKÅREN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA, A-SEKTIONEN STADGAR FÖR SEKTIONEN FÖR ARKITEKTUR OCH INDUSTRIDESIGN INOM TEKNOLOGKÅREN VID LUNDS TEKNISKA HÖGSKOLA, A-SEKTIONEN Organisationsnummer: 802433-7175 Förening grundad: 651111 Stadgar tagna: 050510 samt

Läs mer

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda

Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Postbeskrivningar inför Val-SM: Förtroendevalda Innehåll: Vice SNO... 2 Vice NLG... 2 Den som säljer grejer (DSSG)... 3 Sektionslokalsansvarig... 3 Valberedning... 3 Boll-Kalle... 3 Webmaster... 4 Revisor...

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 13/år 2015 Datum: 28/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

E-sektionen inom TLTH Höstterminsmöte, E:

E-sektionen inom TLTH Höstterminsmöte, E: Närvarande Styrelsen Kontaktor Evert Alm E99 Industrimästare Calle Siversson E99 Sexmästare Bibi Sandberg Cafemästare Susanne Truuberg E99 Inquisateur Markus Jansson E99 Ordförande Anneli Andersson E99

Läs mer

Maskinsektionens styrelsemöte

Maskinsektionens styrelsemöte Maskinsektionens styrelsemöte Protokoll fört onsdagen den 7/5 i Styret Närvarande styrelseledamöter Johan Hansson, Vice Ordförande Henrik Håkansson, Ordförande Viktor Nilsson, Skattmästare Carl-Johan Fredman,

Läs mer

REVISIONSBERÄTTELSE A-SEKTIONEN. inom teknologkåren vid lunds tekniska högskola VERKSAMHETSÅR 2015

REVISIONSBERÄTTELSE A-SEKTIONEN. inom teknologkåren vid lunds tekniska högskola VERKSAMHETSÅR 2015 1 REVISIONSBERÄTTELSE A-SEKTIONEN s e k t i o n e n f ö r a r k i t e k t u r o c h i n d u s t r i d e s i g n inom teknologkåren vid lunds tekniska högskola VERKSAMHETSÅR 2015 INLEDNING I denna revisionsberättelse

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 11/år 2015 Datum: 14/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 11/år 2015 Datum: 14/4 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(9) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL. Ordförande Samuel Plönning förklarar mötet öppet kl. 12:10. Mötet beslutar att godkänna Sigrid Skarsgård som protokollförare.

MÖTESPROTOKOLL. Ordförande Samuel Plönning förklarar mötet öppet kl. 12:10. Mötet beslutar att godkänna Sigrid Skarsgård som protokollförare. MÖTESPROTOKOLL Närvarande styrelsemedlemmar: Styrelsemöte: Nr 6, 2017 Datum: 2017-02-28 Tid: Kl. 12:10(..) Plats: Styrelserummet, V-huset Lund Ordförande Informationschef Näringslivsansvarig Skattmästare

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15.

Protokoll SSTSS Vårmöte 2013-05-15. Protokoll SSTSS Vårmöte. Tid: onsdagen den 15 maj, kl. 17.15 Plats: Häggsalen, Ångströmslaboratoriet Bilagor: A. Föredragningslista B. Närvarolista C. Proposition Utredning av möjligheten starta upp STS-mentorskapsprogram

Läs mer

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida.

Elaine besvarar mötets frågor. Resultatrapporten i sin helhet finns att läsa på A-sektionens hemsida. 1. SOFMÖ 2. Val av mötesordförande Rasmus Kjellén, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Rasmus Kjellén till mötesordförande. 3. Val av mötessekreterare Amanda Oskarsson

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 8/år 2015 Datum: 24/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 8/år 2015 Datum: 24/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet

STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet STADGAR SEKE Civilingenjörerna Karlstad Karlstads Universitet Stadgar SEKE 1 (7) 1 Föreningens namn Föreningens namn är SEKE Civilingenjörerna Karlstad. 2 Föreningens säte Föreningen har sitt säte i Karlstad

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-03-28 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Johan Karlelid Tomas Mo Gabriel Larsson Jonas Larsson 84

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 14/år 2015 Datum: 5/5 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

AKTIVITETSGUIDE 2011 EKOSYSTEMTEKNIKSEKTIONEN LTH

AKTIVITETSGUIDE 2011 EKOSYSTEMTEKNIKSEKTIONEN LTH AKTIVITETSGUIDE 2011 EKOSYSTEMTEKNIKSEKTIONEN LTH 1 Innehållsförteckning Styrelsen... 3 Funktionärsposter som väljs under höstterminsmötet... 4 Ordförande - Hammarhaj... 5 Kassör - Börshaj... 5 InfU -

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19

Protokoll styrelsemöte S05 2011 02 19 Protokoll styrelsemöte S05 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös Albin Rosberg Studierådsordförande, t.o.m. 13 Fredrik

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 9 Lund, 2019-01-27 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 9, 18/19 Tid: Onsdag 30:e januari 2018 17:15 Plats: 234, Kårhuset Ärende Åtgärd

Läs mer

Maskinsektionens vårterminsmöte

Maskinsektionens vårterminsmöte Maskinsektionens vårterminsmöte Protokoll fört tisdagen den 19/3 i M:A 1 TFMÖ Talman Johan Bson Bergfalk förklarade mötet öppnat kl. 17.15. 2 Val av mötessekreterare att välja Rakel Hed till mötessekreterare.

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17

Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Protokoll -sektionens styrelse 25 december 2017 Protokoll från styrelsemöte F08 HT17 Ledningscentralen, kl. 17.15 tisdagen den 12 december 2017 1 O.F.M.Ö. Styrelseordförande Petter Karlow Herzog förklarade

Läs mer

E-SEKTIONEN INOM TLTH SENA HANDLINGAR

E-SEKTIONEN INOM TLTH SENA HANDLINGAR Motion Ändring av invalsperiod för poster inom SRE Som det är i nuläget väljs studierådets samtliga poster med undantag för SRE-ordföranden på vårterminsmötet och de som väljs sitter det kommande läsåret.

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 4/år 2015 Datum: 25/2 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 4/år 2015 Datum: 25/2 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson

MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4. Närvarande. Bilagor: 12 1. Mötets öppnande. 2. Formalia. a. Mötets behöriga utlysande Bilaga 1. b. Val av justeringsperson Sid 1(7) MÖTESPROTOKOLL $$M 8 20/4 Tid: Måndagen den 20 april 2015, kl. 18:08. Plats: Dragskåpet, Teknikringen 36B. Närvarande Aneri Patel, ordförande Michael Ekström, vice ordförande Daniel Ruotsalainen,

Läs mer

Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/ :10 i E:C

Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/ :10 i E:C Handlingar till Extra Sektionsmöte E01/17 12:10 i E:C Innehåll En kort guide till Sektionsmötena 2 Dagordning 4 Tid och plats.......................................... 4 Föredragningslista.......................................

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51.

00000 Mötets öppnande Ordförande Tobias Edström förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP51. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Simon Kronmar, Kassör Andreas Lundqvist, SnOrdf Elias Olsson,

Läs mer

Proposition: Ordförandes tack till funktionärer

Proposition: Ordförandes tack till funktionärer Proposition: Ordförandes tack till funktionärer I dagsläget delar medaljelelekommittén medaljer till funktionärer samt personer som på något sätt hjälpt Datatekniksektionen i dess arbete. Utdelning av

Läs mer

Närvarande. E-sektionen inom TLTH. Styrelse. Protokoll HT/

Närvarande. E-sektionen inom TLTH. Styrelse. Protokoll HT/ Närvarande Styrelse Ej närvarande under punkt Ordförande Hanna Nevalainen E12 22 g)- 24 Kontaktor Alexander Najafi E12 Förvaltningschef Henrik Felding E12 Cafémästare Anders Nilsson E13 1-4, 22 c)- 22

Läs mer

Verksamhetsberättelse

Verksamhetsberättelse Verksamhetsberättelse styrit 2011/2012 Förord Verksamhetsåret 2011/2012 var ett spännande år att sitta i styrelsen. Chalmers Studentkår centralt förde flera viktiga debatter om bl.a. sektionernas dispositionsavtal,

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen. Kapitel 1 Sektionen. 1:1 Teknologia. 1:1:1 Maskotar Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Reglemente för Ingenjörssektionen Kapitel 1 Sektionen 1:1 Teknologia 1:1:1 Maskotar De olika utbildningsprogrammen har egna maskotar enligt nedanstående: Bygg: Elektro:

Läs mer

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR:

ORDFÖRANDES ARBETSUPPGIFTER BESTÅR TILL HUVUDSAK AV: NUVARANDE ORDFÖRANDE OSCAR BESKRIVER POSTEN SÅHÄR: POSTBESKRIVNINGAR ORDFÖRANDE Som ordförande i FF-styrelsen kommer du tillsammans med fyra andra personer att leda möten för att samordna festeristvärlden. Dessa möten är till för att underlätta samarbetet

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 6/år 2015 Datum: 10/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 6/år 2015 Datum: 10/3 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 16/år 2015 Datum: 19/5 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Datatekniksektionen vid Lunds Tekniska Högskola 2002-04-22

Datatekniksektionen vid Lunds Tekniska Högskola 2002-04-22 Datatekniksektionen vid Lunds Tekniska Högskola 2002-04-22 Motion angående Intresseföreningen InfoCom Förslag angående Intresseföreningen InfoCom (IC) Som många förmodligen redan är medvetna om så har

Läs mer

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015

Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Budget för Datasektionen verksamhetsåret 2014/2015 Intäkter: Sektionstillskott 25000 Företagskontakt 15000 Försäljning 10000 Utgifter: UBSmedel - 4000 Medlemsaktiviteter - 13000 Nolleperioden - 10000 Sektionsaktiva

Läs mer

Motion 1- Motion om Detektivnämnden

Motion 1- Motion om Detektivnämnden Motion 1- Motion om Detektivnämnden Till SM 3 2014/2015 Motivering/bakgrund: Trots att W-sektionen inte har funnits särskilt länge så kretsar en hel del mysterier runt i dess inre. Var befinner sig den

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15

Protokoll styrelsemöte S01 2010 01 15 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Tobias Månsson Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Joakim Andersson Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mazdak Farzone Sexmästare

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Styrelserummet, M-huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Styrelserummet, M-huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 30 mars 2016, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M-huset Närvarande styrelseledamöter: Hanna WIggman, Ordförande Wilhelm Andrén, Vice Ordförande

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18

Protokoll styrelsemöte S01 2011 01 18 Protokoll styrelsemöte S01 Närvaro: Alexander Nässlander Ordförande Daniel Perván Sekreterare Carl Cristian Arlock Källarmästare Mazdak Farzone Överphös, t.o.m 14 Mikael Rudner Industrimästare Albin Rosberg

Läs mer

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset

Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Maskinsektionen inom TLTH Styrelsemöte Tid och datum: ons 11 feb 2015, kl 1215 (..) Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande styrelseledamöter: Rasmus Johnsson, Ordförande Marie Bye Løken, Vice Ordförande

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) Styrelsemöte 2016-04-13 Protokoll Ingenjörssektionen inom TLTH 1(7) 1 Mötet öppnas 18.08 2 Val av mötesordförande Johanna Björkman 3 Val av mötessekreterare Ylva Larsson 4 Val av en justerare Carl Kardell

Läs mer

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19

Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 DAGORDNING Styrelsesammanträde 6 Lund, 2018-11-19 Hanna Järpedal, Styrelseordförande 18/19 Dagordning Styrelsesammanträde 6, 18/19 Tid: Torsdag 22:e november 2018 17:15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende

Läs mer

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande

1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Styrelsemöte den 20 november 2013 1. Formalia 1.1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 17:19. 1.2. Mötets behöriga utlysande Mötet anses vara behörigt utlyst. 1.3. Närvarande Alla förutom Lukas Häggström.

Läs mer

HeHE Hent i Hus E. Den tid som förflutit

HeHE Hent i Hus E. Den tid som förflutit HeHE Hent i Hus E Utgiven av E-sektionen inom TLTH Chefredaktör: Olle Oswald BME14 Utrikeskorrespondenter: Hack Stiernblad E11, Tom Johansson E13 Ansvarig Utgivare: Alexander Najafi E12 Nyhetsbrev N26/15

Läs mer

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik

Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik Protokoll fört vid: Sektionen för Medicinsk informatik och Teknik Styrelsemöte Torsdagen den 25/10 å grupprum i E-huset, Stockholm 1 Formalia 1.1 Mötets öppnande Ordf öppnar mötet 17.14! 1.2 Närvaro Närvarande

Läs mer

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare.

4. Val av två justeringsmän tillika rösträknare Katrin Johansson och Elaine Åhslund föreslår sig själva som justeringsmän, tillika rösträknare. 1. SOFMÖ Klockan 17:30 2. Val av mötesordförande Björn Hansson, ordförande TLTH, föreslås som mötesordförande. Mötet beslutar att välja Björn Hansson till mötesordförande. Björn Hansson har en noggrann

Läs mer

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1

Logistiksektionen Höstmöte Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Logistiksektionen Höstmöte 2013-11-07 Tid: 17:25-19:49 Plats: TP1 Närvarande: På mötet fanns 55 st personer närvarande och 12 st av dessa var ur den sittande styrelsen. 1 Mötets öppnande Logistiksektionens

Läs mer

Vårterminsmötesprotokoll

Vårterminsmötesprotokoll Vårterminsmötesprotokoll Närvaro: Mattias Axelsson D96 Talman Christian Berling D00 Sekreterare Jonas Hörström D99 Anders Rangevall D98 (tom 20) Fredrik Salomonsson D98 Johan Persson D99 Torbjörn Eklund

Läs mer

SAKS Sektionen för Systemvetenskap och Informatik Reviderade 2012-05-24 2011-05-16 Antagna 2000-04-26

SAKS Sektionen för Systemvetenskap och Informatik Reviderade 2012-05-24 2011-05-16 Antagna 2000-04-26 STADGAR för SAKS Sektionen för Systemvetenskap och Informatik Reviderade 2012-05-24 2011-05-16 Antagna 2000-04-26 Innehåll 1 Ändamål... 5 1.1 Ändamål... 5 1.2 Sektionens namn... 5 2 Medlemskap... 6 2.1

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja Elias Olsson och Christoffer Gremlin till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 24/år 2015 Datum: 22/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 24/år 2015 Datum: 22/9 Tid: 12:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl (till 12) AktU-ordförande

Läs mer

STADGAR FÖR ELEKTRA. version 1.1, tagen

STADGAR FÖR ELEKTRA. version 1.1, tagen STADGAR FÖR ELEKTRA version 1.1, tagen 140512 INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1 Föreningen KAPITEL 2 Medlemmar KAPITEL 3 Myndigheter KAPITEL 4 Föreningsmöte KAPITEL 5 Föreningens styrelse KAPITEL 6 Föreningens

Läs mer

Ärende Åtgärd Kom Bilaga

Ärende Åtgärd Kom Bilaga DAGORDNING S9 Kårhuset Lund, 2017-01-21 Karin Dammer, Kårstyrelsens ordförande Dagordning S9, 16/17 Tid: Onsdag, 25 januari, 17.15 Plats: Perstorp, Kårhuset Ärende Åtgärd Kom Bilaga 1 OFMÖ Beslut 2 Tid

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2013-11-07 Adress: Roslagstullsbacken 13A Stockholm, (Hemma hos Vincent) Styrelsemöte nr 4, VÅ 2013/2014 Datum: 2013-11-07 Tid: 18.59 21.22 Närvarande:

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Vårterminsmöte 2016 Datum: 12/4 Tid: 17:15(..) Plats: KC:F, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Vårterminsmöte 2016 Datum: 12/4 Tid: 17:15(..) Plats: KC:F, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Patrik Gustafsson Infochef Carl- Michael Bjälkensäter Cafémästare Klara Egerström Näringslivsansvarig Arvid Widén Studierådsordförande Hanna Järpedal AktU- ordförande Emma

Läs mer

Organisationsnummer: 845001-8281 Tagna 991116 Senast reviderade 150113

Organisationsnummer: 845001-8281 Tagna 991116 Senast reviderade 150113 STADGAR MASKINSEKTIONEN INOM TLTH Organisationsnummer: 845001-8281 Tagna 991116 Senast reviderade 150113 INNEHÅLLSFÖRTECKNING KAPITEL 1 4 Sektionen 4 KAPITEL 2 6 Medlemmarna 6 KAPITEL 3 7 Organisation

Läs mer

STADGAR för SEKTIONEN för MASKINTEKNIK. inom Teknologkåren. vid. Lunds Tekniska Högskola, LTH.

STADGAR för SEKTIONEN för MASKINTEKNIK. inom Teknologkåren. vid. Lunds Tekniska Högskola, LTH. STADGAR för SEKTIONEN för MASKINTEKNIK inom Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola, LTH. Organisationsnummer: 845001-8281 Tagna 991116 Ändringar tagna 000411 010403 021119 041123 051122 060405 061115

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Mötesinformation Mötesdatum: 2014-02-05 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Oscar Sellhed Martina Ridne Olof Suneson Henrik Näslund Hannah Öst Maria Brand Frida Björklund Calle Arkelid Emil

Läs mer

Protokoll styrelsemöte S

Protokoll styrelsemöte S Protokoll styrelsemöte S28 Närvaro: Sofia Mattsson Ordförande Daniel Perván Sekreterare Fredrik Andersson Skattmästare Carl Cristian Arlock Källarmästare Anders Eriksson Cafémästare Mikael Rudner Industrimästare

Läs mer