MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar!

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar!"

Transkript

1 MANGO vecka 51 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl /12 Föräldraråd kl /12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 5/11, 17/12 Höstterminens sista dag 18/12 Allmän Information Vinterkräksjuka- Det går vinterkräksjuka på skolan och för att stoppa smittspridningen ber vi er hålla era barn hemma 48 timmar efter sista kräkningen. Löss på skolan - Fall av löss har upptäckts så var noga med att luskamma era barn! Nummer till sjukanmälan på telefonnummer Anmäler ni varje dag innan kl.8.00 om ert barn kommer att vara frånvarande från skolan. Telefonnummer till arbetslag Mango A-huset plan 1 (klubben/fritids): Paviljongen plan 2: Paviljongen plan 1: Elev och vårdnadshavar-registret är avstängt under vecka 51. Det innebär att möjligheten att anmäla frånvaro via Skolwebben eller smstjänsten inte fungerar. Vi reserverar oss för att det kan ske vissa ändringar i kalendariet. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. Fritids/fritidsklubben I veckan har vi julpysslat en massa, bland annat har vi gjort vackra julkort. Vi gör vårt bästa för att komma i julstämning trots avsaknaden av snö. Vi har också dansat, lekt en massa ute, tittat på film och avslutat vår biljardturnering. En kul och händelserik vecka! Vi vill påminna om datumet som står här till vänster i kolumnen - torsdagen den 17/12 vill vi att ni hämtar era barn/att de går hem senast då vi har kvällsmöte. Tack på förhand!

2 Ma: 3b och 3d Vi har arbetat med att mäta med linjal och då framförallt i hela cm. Vi har också övat på multiplikation/divisionstabellerna, samt arbetat med matteboken och IPAD. 3c har arbetat vidare i matteboken med multiplikation och tränat på multiplikation med snottror. De har också arbetat med en problemlösning med bråk först enskilt, sedan i par och gemensam diskussion i helklass. De har även börjat arbeta med att förstå att mäta med längd. NO Vi har börjat jobba med Big Bang och om hur jorden och universum blev till. Det hör ihop med det stora SO-område som vi jobbar med. Den här veckan har vi pratat mer om Big Bang och hur man tänker sig att det gått till när jorden och solsystemet blev till. Vi har kommit så långt som till att jorden fått sin atmosfär. Nästa vecka kommer vi att jobba med det första livet. SO Vi har påbörjat ett stort område som pågår under hela läsåret, Från Big Bang till vikingatid. Kort sagt handlar det om mänsklighetens historia. Vi börjar med att titta på hur vi människor förr och nu försökt förklara var vi egentligen kommer ifrån. Den här veckan har vi framförallt jobbat med den nordiska skapelseberättelsen. Under nästa vecka avslutar vi det och glider över på att jobba med Barnkonventionen och FN inför FN-dagen. Varje tisdag jobbar vi också med aktuella händelser och diskuterar nyheterna. Vi tittar på Lilla Aktuellt och sammanfattar nyheterna tillsammans. Den här veckan har vi pratat mycket om vad budget, elitsatsningar och toppning av lag och om rymden. Musik: Under november kommer vi att arbeta med: 1. Få kännedom om Rap som en specifik genre, lära sig att sjunga minst en sång i rapform; 2. Utveckla gitarrspel med 2 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon och två stämmor. 4. Skapa ett färdigt projekt (sång/filmmusik/melodi/ rapsång mm) med hjälp av Garage band på i Pad och olika instrument. Svenska: Vi har fortsatt med faktatexter, dels att söka svar i en faktatext om Island samt att skriva en kort egen faktatext om Finland. Vissa elever har också hunnit börja med att göra tankekarta/mind map om sin egen faktatext. Vissa skriver om ett djur, andra om ett land eller solsystemet. Vi kommer att fortsätta arbetet efter jullovet. Engelska: 3B och 3D har arbetat med kapitel 6 i What s up. Det handlade bland annat om olika färdmedel, vissa elever har också arbetat med engelsk läsförståelse. 3C Har fått träna på ordförståelse och läsförståelse med hjälp av Lyckospelen. Några gjorde även läsförståelse ur en bok och skriv i ett skrivhäfte. Idrott: Vi har sett och diskuterat filmer om simning, isvett och båtvett den här veckan. Nästa vecka ska vi leka lekar och träna i en redskapsbana. Obs! 3c har ingen idrott på fredag eftersom skolan slutar vid lunch! Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar på proportioner i ett ansikte.

3 Hemuppgift: Svenska: 3D och 3B behöver ta med sig boken Nyckeln till skatten på måndag den 14 december, vi ska arbeta med kapitel 13 på lektionerna. Ingen läsläxa till nästa vecka, kapitel 14 läses till vecka 2 (13, 14 och 15 januari). Nästa vecka kommer alla elever att få ett Läsbingo att göra under jullovet för att upprätthålla läsningen. Läsbingot tar man med sig till skolan måndag den 11 januari. Matematik: Vi har ett mål för varje vecka vad eleverna ska hinna med i matteboken. De får läxa hem om de behöver arbeta med några sidor. 4:or Hej Jag vill passa på att tacka för den här terminen i dubbel bemärkelse. Jag har precis fått en tjänst i närheten där jag bor, och för mig känns det väldigt bra att få så nära till arbetet. Jag har också tänkt på min mamma som är gammal och behöver mycket hjälp, då jag inte har någon resväg kan jag ställa upp för henne på ett annat sätt. Jag vet att det kommer att bli en bra lösning då Sarina kommer att ta hand om klassen, som många elever redan känner. Hon kommer att arbeta till mars därefter kommer Emily att ta över, och vara deras mentor. Andreas som de har i idrott kommer att ha matematiken. Jag kommer självfallet att sakna era barn. Tack än en gång och En riktig God Jul önskar Kristina. Idrott 4A: Vi har spelat bordtennis och innebandy. Vi har också haft en elevledd lektion. Nästa vecka (51) behöver eleverna inte ha med sig idrottskläder. Idrottssalen är uppbokad för julkonsert på måndag och på fredag är det julavslutning. Idrott 4B: Idrotten har varit inställd eftersom det har varit övning inför Lucia den här veckan! Nästa vecka ska vi leka lekar och träna i en redskapsbana. Musik: Under november kommer vi att arbeta med: 1. Utveckla kunskaper om rap som en specifik genre, lära oss att sjunga minst en sång i rapform, prova skapa egen rap; 2. Utveckla gitarrspel med 2 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon och två stämmor. 4. Uppträda framför klassen med ett färdigt projekt, ge positivt feedback. 4A- NO: Kemi- Parallellt med att vi labbar och undersöker olika ämnen läser vi nu även teorin kring atomer och molekyler, grundämnen och kemiska föreningar med mera. Vi jobbar med materialet Kemi/Fysikboken av Hans Persson. Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar proportioner i ett ansikte men även detaljteckning av ögon, näsa, mun och öron. Vi kommer sedan gå vidare med att teckna skuggor och ljus i ansiktet= skapa rymd i våra porträtt genom gråskalor.

4 SV: Vi håller på att avsluta kapitlet om Faktatexter och de som är färdiga har börjat på ett fördjupningskapitel i ZickZack som handlar om förklarande texter. MA: 4A. Vi hade vår diagnos i veckan ang..längdenheter. Eleverna tyckte det var lätt. Jag har inte hunnit att rätta det ännu. Läxa till tisdag v.51 är att kunna 5:ans tabell. 4 B: Vi ska under nästa vecka arbeta klart med kapitlet om Längd och räknesätt. Efter jullovet ska vi arbeta med nästa kapitel som heter Tal och enheter. Det handlar bland annat om volym. Om ni bakar ngt med eleverna över jul, prata gärna då om de olika måttenheterna liter, deciliter och milliliter om ni använder dessa vill säga. ENG: Vi arbetar med julen. SO : Eleverna tränar på namngeografi till sina resp. landskap som de har redovisat.. Hemuppgifter åk 4 Sista hemuppgiften innan jullovet. ENG: Till tis den 15 dec. Text och glosor tillhörande kapitlet Christmas sidorna De elever som vill ha en extrautmaning i engelska får gärna träna på en valfri julsång och redovisa den för klassen nästa torsdag. OBS! Jag vill ha in elevernas läsloggar i SV! 5:or NO: Dags att fördjupa oss i ämnet KROPPEN. Då vi tränar på att teckna ögon, näsa, mun och öron på bildlektionerna passar det ju bra att börja med dessa kroppsdelar samt våra sinnen. Vi jobbar även med ljud och ljus i fysiken då det hör ihop med våra sinnen hörsel och syn. SO: Vi redovisar samt slutför våra arbeten om Norge,Danmark.En del har forskat om sälar valrossar m. De har gjort jätte fina arbeten. Ma: Vi har arbetat med problemlösning i bråk. Vi haar också övat på multiplikation/divisionstabellerna, samt arbetat i matteboken. Idrott: Vi har spelat bordtennis och innebandy, samt haft en elevledd lektion. Nästa vecka (51) behöver eleverna inte ha med sig idrottskläder. Idrottssalen är uppbokad för julkonsert på måndag och på fredag är det julavslutning.

5 Musik: I november kommer vi att arbeta med: 1. Utveckla kunskaper om rap som en specifik genre, lära oss att sjunga minst en sång i rapform; 2. Utveckla gitarrspel med 3 nya ackord och en ny sång; 3. Fortsätta arbeta med röst som eget instrument, sjunga i kanon, två stämmor, solo eller i duett; 4. Skapa ett färdigt projekt och uppträda framför klassen. Bild: Från färglära till porträtt-teckning i blyerts. Vi tränar proportioner i ett ansikte men även detaljteckning av ögon, näsa, mun och öron. Vi kommer sedan gå vidare med att teckna skuggor och ljus i ansiktet= skapa rymd i våra porträtt genom gråskalor. Svenska: Denna vecka har eleverna börjat redovisa sina faktaarbeten. En del gör det i helklass och en del i smågrupper. I redovisningen har klasskamraterna fått träna på att ge positiv feedback i form att två stjärnor och ett önskemål. Vi har i samband med redovisningarna pratat om hur man är en god talare och en god lyssnare. Alla har nu kommit igång med sitt dagbokskrivande utifrån ramen de får från boken Skrivmix. Nu har även 5b läst färdigt boken Balladen om en bruten näsa av Arne Svingen. Några elever arbetar även med extraböcker och extra skrivuppgifter i olika genrer där de får välja mer själva. Engelska: 5a De har gått igenom ett nytt kapitel i Right on som handlar om en Beach Läxan är stencilen: One day de ska träna uttal samt kunna översätta och svara på frågorna. 5B De har läst upp sina texter om Stockholm. Det var jätte bra texter som de hade formulerat. Vi har även läst i extra böcker denna vecka. Ingen läxa kommande vecka. Hemuppgift: Svenska: 5a ingen hemuppgift 5b Sista hemuppgiften till boken Balladen om en bruten näsa till torsdag 3/12. Läs till och med sidan 214. Engelska: 5a ord och fraser under temat Beach shop, sista hemuppgiften för i år. Engelska: 5b glosor 10 st NO: 5A 17 dec och 5B 14 dec Youtube- klipp med instuderingsfrågor Ljud och Ljus samt Regnbåge Trevlig helg! Önskar hela Mangos arbetslag

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 49 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 48 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 47 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 6 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 6 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 46 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.51 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.52 Allmän information Vi önskar alla elever och föräldrar ett härligt jullov! KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1

Läs mer

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 4 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 40 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl

Läs mer

MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 41 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 Allmän

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 35

MANGO Åk 4-6 vecka 35 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.37 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 20 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter på skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 43 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 37 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 50 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte.

KALENDARIUM höstterminen 2014. Torsdag den 11 december önskar vi att ni hämtar era barn kl.15.45 med anledning av att all personal har kvällsmöte. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen 2014

KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 22 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet!

VINBÄRSNYTT F-2 v.38 Allmän information Tack för ert deltagande vid föräldramötet! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 39 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM

VINBÄRSNYTT vecka 23 KALENDARIUM KALENDARIUM Datum för läsårets föräldraråd Dagar då skolan stänger 15:45 4/6 Tack för att ni respekterar tiden Vårterminens sista dag 12/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Planeringsdag 7/6 (hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 46 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015

CITRONNYTT vecka 23. Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! Allmän Information. KALENDARIUM vårterminen 2015 CITRONNYTT vecka 23 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

MANGO vecka 39 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 39 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.48 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 41 Allmänt KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Veckobrev för Opalen2 v.35-37

Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Veckobrev för Opalen2 v.35-37 Hej alla barn och föräldrar!! 3 september 2015 Nu har vi satt igång på riktigt med skolarbetet och det är underbart att se hur engagerade och flitiga era barn är! Vi har haft

Läs mer

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 9-10 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever!

Råbyskolan. Fredag 29/ Veckobrev v.5. Hej alla föräldrar och elever! Fredag 29/1 2016 - Veckobrev v.5 Hej alla föräldrar och elever! Tisdag den 9/2 kommer en fotograf till Råbyskolan för att ta bilder till en bok om skolutveckling och en artikelserie om skolan i sociala

Läs mer

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 38 F-klass - årskurs 2 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar!

I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! I MANGO vecka 23 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.47 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron.

Föräldramötet för elever i årskurs 4 och 5 vinbär kommer att ske tillsammans med 5 Citron. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi

Läs mer

MANGO vecka 38 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 38 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Höstterminens första dag 19/8-15 Föräldramöte 10/9 Skoljoggen 16/9 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.40 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

VECKOBREV V PÄRLAN 1

VECKOBREV V PÄRLAN 1 VECKOBREV V. 49-51 PÄRLAN 1 Hej alla elever och föräldrar i Pärlan 1! 4 december 2014 Vi har nu landat i december månad och varje morgon hör jag flera barn som räknar ner till självaste julafton :) Tänk

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 18 Allmänt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era

Läs mer

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13.

MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG. Jennifer i Gävle SIMNING OBS 2A slutar SIMNING OBS 2A slutar 13. 53 52 51 50 49 DECEMBER 2015 MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 30 november 1 2 3 4 Jennifer i Gävle Läsläxan in och 7 8 9 10 11 Läsläxa in och Biblioteket 2C Luciafirande Åk 5 lussar för hela skolan

Läs mer

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 49 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet

Läs mer

MANGO vecka 7 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 7 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 Planeringsdag 23/5 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 47 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.41 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 37 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet.

KALENDARIUM höstterminen Lärarrekrytering - Vi välkomnar Torbjörn Söderman som kommer att ha engelska med Vinbärs fyror efter jullovet. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 41 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 51 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 18 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka!

Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka! Fredag 22/4 2016 - Veckobrev v.17 Hej alla Duvans föräldrar och elever! Vi börjar med att be om ursäkt för uteblivet veckobrev föregående vecka! Animineringsprojekt åk 5 Förra veckan var klass 5A på Brohuset

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.7 Allmän information KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 29/2 3/3 Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Vårterminens första dag 8 januari 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 39 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 35 F-klass - årskurs 3 KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov: v.44 Jullov: 22/12-9/1 Studiedag: 9/1 Sportlov: v.9 Påsklov: 10/4-13/4 Kristi himmelsfärd: 26/5 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar

Läs mer

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15.

En liten påminnelse angående klubbens öppettider: Mån fre 8.00 16.30 Vi städar 16.15. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

MANGO vecka 37 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 37 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Höstterminens första dag 19/8-15 Föräldramöte 10/9 Skoljoggen 16/9 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 22/9, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov

Läs mer

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Skoljoggen på tisdag! Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar! MANGO vecka 42 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Likabehandlingsråd kl.18.00-19.00 13/10, 1/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 8/10, 1/12 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov 26/10-30/10 På studiedagar

Läs mer

MANGO vecka 11 Hej alla barn och föräldrar!

MANGO vecka 11 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov 29/3 1/4 Planeringsdag för personalen, skolan stängd 25/4 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20

Veckobrev för Opalen 1 v 18-20 Veckobrev för Opalen 1 v 18-20!!! Hej alla barn och föräldrar! 7 maj 2015 Tänk vad fort tiden går! Det gäller att stanna upp nu och njuta av det långa, ljusa och härliga dagarna. Vi startar inte upp så

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.38

VINBÄRSNYTT F-3 v.38 VINBÄRSNYTT F-3 v.38 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.46 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 Fritids stängt Studiedag 9/1 Fritids öppet På studiedagar

Läs mer

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015

VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015 VINBÄRSNYTT 3-5 vecka 13 Allmänt Pedagogiskt forum den 26/3- Observera att datumet för pedagogiskt KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 forum är flyttat

Läs mer

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på

Allmän information Friluftsdagen på Zinkensdamms IP onsdagen 3 juni. Obs! Alla förskoleklasser, ettor och tvåor samlas 8.45 på KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45 Likabehandlingsråd Föräldraråd Vårterminens

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 40 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 39 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3

CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 CITRONNYTT vecka 36 F-klass - årskurs 3 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.49 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.36

VINBÄRSNYTT F-3 v.36 VINBÄRSNYTT F-3 v.36 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Föräldramöte 7/9 kl. 18.00 19.30 Pedagogiskt forum

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka.

VINBÄRSNYTT F-2 v.42 Allmän information Tack för ert engagemang på veckans föräldraråd protokollet kommer att läggas ut på hemsidan under nästa vecka. KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23

KALENDARIUM. Telefonnummer till arbetslag citron. A-huset: 08-508 428 99 B-huset: 08-508 428 70 Paviljongen klubben: 08-508 471 23 KALENDARIUM 22/10 Föräldraråd kl.18.00-19.30 Vecka 44 Höstlov (Fritids öppet) 13/11 Likabehandlingsråd kl.18.00-19.30 18/11 Skola och fritids stänger 15.45 5/12 Föräldraråd kl.18.00-19.30 11/12 Skola och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 50 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse.

10.00 Musik med Erik, Idrott i Tippenhallen. Glöm ej idrottkläder, inneskor och handduk. Lämna in idrottsläxan om mat och rörelse. KLASS vecka DENNA VECKA: Meddelande: Kom ihåg att logga in på schoolsoft och läsa ditt barns IUP!! OBS Alla barn behöver fylla på sina extrakläderslådor. Det är blött nu... Vi arbetar här: Alex Helin Sjukanmälan:

Läs mer

MANGO Åk 4-6 vecka 23

MANGO Åk 4-6 vecka 23 MANGO Åk 4-6 vecka 23 KALENDARIUM Hej alla barn och föräldrar. Lov, studiedagar och planeringsdagar Studiedag 5/6 Sveriges nationaldag: 6/6 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges

Läs mer

KALENDARIUM vårterminen 2015

KALENDARIUM vårterminen 2015 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.37

VINBÄRSNYTT F-3 v.37 VINBÄRSNYTT F-3 v.37 KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Pedagogiskt forum Skolan stänger 15.45 5/10 7/11

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter.

VINBÄRSNYTT F-4 v.4. Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola, gäller även vid utflykter. KALENDARIUM Vårterminens sista dag 11/6 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov 24-28/2 Påsklov 14-17/4 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar

Läs mer

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar.

Vi välkomnar Manuela - som arbetstränar hos oss fram till sommarlovet. Hon kommer att vara på fritids i A-huset måndagar, tisdagar och onsdagar. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill

Läs mer

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM

Friidrottsdag på Zinkensdamm IP KALENDARIUM KALENDARIUM Lov, studiedagar och planeringsdagar På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte annat anges Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl:15:45 Vårterminens sista dag 9/6 Skolavslutning

Läs mer

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet.

Om ni vill få kontakt med andra lärare och inte har deras mejladress går det bra att mejla mig så vidarebefordrar jag, så ni vet. 4or vecka 8 Fredag den 17 februari 2012 Sjukanmälan görs på tel nr 08-659 53 13 Hej på er! Jag var hemma sjuk tisdag och onsdag så jag missade teatern med gruppen Zebradans. Kritikerkåren (de teater- och

Läs mer

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar!

CITRONNYTT vecka 7 Årskurs 3-5 Hej alla barn och föräldrar! KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Sportlov v.9 23-27/2 2015 Planeringsdag för all personal 2 mars Påsklov v.15-7-10/4 2015 Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015

Läs mer

POLICY KRING LÄXOR OCH ANNAT HEMARBETE

POLICY KRING LÄXOR OCH ANNAT HEMARBETE POLICY KRING LÄXOR OCH ANNAT HEMARBETE Värdet av läxläsning är ett omdiskuterat ämne. Det finns forskning som stöder läxläsning som metod för befästande av kunskaper, men också forskning som inte påvisar

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.41 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Höstlov v.44 På studiedagar och lovdagar har fritids öppet om inte

Läs mer

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2

CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 CITRONNYTT vecka 23 F-klass - årskurs 2 KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn kl 15:45

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär!

VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! VINBÄRSNYTT F-3 v.51 Allmän information Hej alla föräldrar och elever på Vinbär! KALENDARIUM HT-2017 Lov, studiedagar och planeringsdag Planeringsdag 8/1 (fritids stängt) Studiedag 9/1 (Fritids öppet)

Läs mer

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information

VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information VINBÄRSNYTT F-2 v.39 Allmän information KALENDARIUM höstterminen 2015 Höstterminens första dag 19/8 Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov v.44 Jullov 21/12-7/1 på studiedagar och lovdagar har fritids

Läs mer

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan.

Allergier Årstadalsskolan är en nötfri skola. Detta innebär att vi inte får äta eller ta med oss några slags nötter till skolan. KALENDARIUM vårterminen 2015 Lov, studiedagar och planeringsdagar Kristi himmelsfärdsdag - 14/5 2015 Lov 15/5 2015 på studiedagar och lovdagar har fritids öppet Dagar då vi vill att ni hämtar era barn

Läs mer

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014

Allergier. KALENDARIUM höstterminen 2014 KALENDARIUM höstterminen 2014 Höstterminens sista dag 19 december Lov, studiedagar och planeringsdagar Höstlov - v. 44 Jullov - 20/12 2014-7/1 2015 Studiedag 7/1 2015 (fritids öppet) på studiedagar och

Läs mer