Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24"

Transkript

1 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Jacob Johansson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Christine Svensson Icke närvarande: Mikaela Lind, Ebba Lindh Närvarande utan rösträtt: Hjalmar Svensson, Elinor Carlén Björemo, Karl Köllner, Emma Wiggur, Elvira Eråker, Julia Benzon, Mathilda Johansson 1) a) Ordförande, Carl Allert, förklarar mötet öppnat kl. 16:22 b) Till justeringsman valdes: Erik Gunnarsson c) Fastställande av dagordningen. d) Godkännande av föregående mötesprotokoll. 2) Föregående protokoll 3) Dagordning Rösta in utskotten (Car Allert) Julia Benzon och Mathilda Johansson justeras in kl.16:24 Marknadsföringsutskottet: De sökande till marknadsföringsutskottet är Hjalmar, Emma, Ellinor och Karl. Karl och Emma sökte direkt efter årsstämman och Jacob har haft möte och kontakt med dem alla och de är lämpliga till utskottet. Styrelsen går till beslut om att rösta in Hjalmar, Emma, Ellinor, Karl till marknadsföringsutskottet. Det beslutas att Hjalmar, Emma, Ellinor, Karl ska ingå i marknadsföringsutskottet. Utbildnings utskottet: Elvira. Fredrik har varit i kontakt med Elvira och tror att hon kommer kunna bidra bra till utbildningsutskottet då hon har tidigare erfarenhet. Styrelsen går till beslut om att rösta in Elvira i utbildningsutskottet. Det beslutas att rösta in Elvira i utbildningsutskottet. Sexmästeriet: Julia. Mathilda. Julia och Mathilda har visat intresse via Philip om sexmästeriet och de har även erfarenhet från att ha medverkat i projektgruppen för Mega-konferansen. De blir totalt 8 i utskottet, men det är bara positivt för att kunna dela upp arbetet och även hjälpa till vid exempelvis idrottsevents. Styrelsen går till beslut att rösta in Julia och Mathilda i Sexmästeri utskottet Det beslutas att Julia och Mathilda röstas in i utskottet.

2 Hjalmar Svensson, Elinor Carlén Björemo, Karl Köllner, Emma Wiggur, Elvira Eråker, Julia Benzon, Mathilda Johansson justeras ut 16:40 Undersökning (Carl Allert): Diskussion om att skicka ut undersökningsenkäter till de som varit medlem i Karlekon tidigare år för att få feedback om vad de tycker för att kunna förbättra Karlekon. Carl och Christine ska skapa ett Google forms för detta vilket Jacob ska hjälpa till att skicka ut samt lägga upp på hemsidan och Facebook. Nollning (Carl Allert) Vårens nollning börjar 25/1. Det kommer börja ca 50 studenter på det nya programmet. Gustav Krantz och Linus Eriksson ska ha ett möte med KBAB om CAPS och även med Karlstadbuss. Gustav och Linus samt fadderansvariga är inbjudna till nästa möte för genomgång av nollningen. Styrelsen bör stå i baren på CAPS under nollningen för att visa upp oss för de nya. JUSEK kommer och grillar korv en dag under nollningen. Nollningsavgiften kommer bli 200 kr. Eventuell summa som blir kvar efter nollningen kommer eventuellt att läggas på Nollephesten, detta kommer beslutas senare. Philip kommer se vad sittningen kommer kosta och vad medlemmarna tjänar på det, sen tas beslut. Detta måste kommuniceras till fadderansvariga så alla gör lika. Styrelsen ska ringa och presentera Karlstad och Karlekon och berätta om nollningen, listor kommer så snart som möjligt. Ett välkomstmejl kommer även att skickas ut så snart som möjligt av Jacob. Nollearmbanden kommer att beställas i veckan. 700 st band kommer att beställas in så det finns band till höst nollningen också, fakturan kommer att ligga på ca 550 kr. Vid nästa möte kommer nollningen att presenteras ytterligare. Styrelsetröjor (Carl Allert) Diskussion om styrelsetröjor, vore positivt för att öka exponeringen och öka intresset från nya medlemmar. Joakim Lind ska se med Prepare om priser. Emelie kommer att se över ekonomin, om budget inte går ihop får det tas beslut om hur vi ska göra då. Överens om att det gäller munktröjor med dragkedja i mörkblå färg som man kan behålla efter mandatperiod. Ekonomi (Emelie Gårdh) Diskussion om problemen som uppstår när CAPS och Karlekon bokför på samma ställe. Karlekon har fått en större summa pengar än planerat från SERO gällande resor. Vi har sålt mindre än budgeterat. Diskussion om att Megan (Madeleine) ska få bokför själv, då hon är insatt i bokföringen. Ev. överskott från Megan kommer gå tillbaka till SERO. Swishkostnader har gjort att vi gått över budget på bankkostnader.

3 Emelie vill att styrelsen är med och gör budgeten för 2016, sker vid nästa möte. Caps (Joakim Knutas) Ansökning om att ingå i utskottet för CAPS är uppe till 1 februari, det kommer bli totalt 8 stycken i utskottet efter det. Vill gärna ha in från andra föreningar. Nollningen är klar för CAPS del. Stående event som CAPS planerat är beerpong och caps och schema ska komma i början av varje månad (månadsschema) i samband med nyhetsbrevet. Möte med KBAB ska vara innan nollningen börjar. Vill att styrelsen ska vara med och jobba i baren under terminerna. Diskussion om hur medlemskontroll ska göras och det kommer ske i den mån det går med Handelskorten och resterande med CAPS medlemskort. Behöver påminna dem som ska vistas på CAPS att se till att de har Handelskortet eller CAPS medlemskort med sig. Alkoholprov Carl behöver skriva detta så snart som möjligt. Projekt (Key) (Erik Gunnarsson) Diskussion om KEY ska gå med överskott eller inte. Vi behöver en strategi för att kunna styra de projekt som berörs och hur medlemmarna gynnas mest. Konsensus blev att vi behöver ha en bättre kommunikation mellan projektledarna och styrelsen. I framtiden bör det göras en målplan i början av projekt med tydliga mål och riktlinjer. Vid eventuellt överskott från projekt är det ok, så länge pengarna investeras för att gynna medlemmarna. Projekt i NRV - liv (Erik Gunnarsson) Diskussion om vi ska använda oss av restaurangchansen häften med rabatter för Karlstad. Då Handelskortet ska ha denna funktion är detta något som inte ska användas. Vi fokuserar på att utveckla Handelskortet och näringslivsutskottet ska involvera sig i att hitta fler samarbeten med rabatter i Karlstad. Utskott (Erik Gunnarsson) Diskussion om hur länge de personer som sitter i utskotten ska sitta på sina poster om de ska följa ordförande posten eller ej. Viktigt att vi ser till att de personer som sitter i utskotten är drivna och inte tappat intresset samt att vi måste se till att nya studenter också får möjligheten att delta. Långsiktigt bör ansökningar till utskott sökas när ordförande tillträder och sedan följa ordförande, med möjlighet att söka igen. Styrelsen går till beslut om att utskotten ska följa ordförande posten men man har möjlighet att söka om, om personen har intresset att sitta kvar samt att man kan söka in till utskottet även under terminen med samma villkor som ovan. Det beslutas att utskotten ska följa ordförande perioden och att de i utskotten kan söka till utskotten även vid byte av ordförande. Erik kommer söka personer till utskottet nu i vår som kommer sitta tills han

4 går av i sommar, men de har då möjlighet att söka igen om de vill (Jacob ska lägga upp annons på facebook). Näringslivsutskottet bör ha en person som går varje inriktigt, för att kunna skapa en större spridning på samarbeten än idag Utvärderingar - (Erik Gunnarsson) Utvärderingar bör göras med våra sponsorer för att få reda på förbättringspunkter. Kommer bli en officiell och inofficiell intervju med Handelsbanken och GT om KEY dagen, där även info och fördelar med kontaktsamtalen kommer att tas upp. Efter KEY dagen i framtiden bör det ligga på projektgruppen att göra en utvärdering tillsammans med företaget som deltagit på mässan (ex. enkät). Detta bör även göras efter andra aktiviteter. Erik kommer att skicka ut enkäter till de företag som deltog i KEY 2015 för utvärdering. Projekt Marknadsföring (Jacob Johansson) Intervjuer och märken är i rullning och mejl till de blivande studenterna kommer att göras i veckan. Kostnadsförslag för märken: beställer 100st och då måste 70st säljas för att gå +/- 0. Försäljningen av nollemärket kommer att ske både under och efter nollningen. Jacob har haft genomgång med utskottet om vad som gäller på sociala medier. Joakim Lind justeras ut 18:00 Webbshoppen, beställningar (Jacob Johansson) Beställningarna via hemsidan bör kopplas till ett google forms för bättre kolla, detta har sedan Carl eller Ebba kolla på. Standardmejl bör även skickas till de som beställt om att ordern är mottagen och att betalning sker vid uthämtandet via Swish eller med kontanter. Webbshoppen, biljetter (Carl Allert) Diskussion om hur biljettförsäljningen på hemsidan kommer att se ut. Carl har förslag på att vi gör som Söfre betalar med Paypal på hemsidan och får en QR-kod som man sedan har med sig på eventet. Detta istället för pappersbiljetterna som tidigare använts. Styrelsen går till beslut om att skaffa detta system vid biljettförsäljningen på hemsidan med en engångskostnad på kr. Beslut tas om att betala kr (engångskostnad) för ett biljettförsäljnings system på hemsidan Närmaste månaden (Carl Allert) Nollning behöver bestämmas vilka som står i baren på CAPS under nollningen. Styrelsetröjor Joakim Lind ska se prisförslag på detta. Budgeten görs vid nästa mötestillfälle.

5 Nya bilder till hemsidan tas vid nästa möte 18/1 Vilken dag som styrelsemötet ska ligga på kommer diskuteras vid nästa möte. 4) Rundan/vad ska göras till nästa möte Joakim Knutas: beställa armband för nollningen samt ha möte med KBAB och boka nya tider för alkotestet Philip: boka utskottsmöte och lägga upp terminen Nollephesten och Mexica sittning Erik: söka utskott, mejla LRF, JUSEK, Civilekonomer. Försöka få ut utvärderingarna. Sätta upp info om speeddating med GT 11/2 Emelie: Rätta till bokföringen så det stämmer och förbereda för nya budgeten. Jacob: dela ansökningar för utskott, fixa nyhetsbrev senast onsdag nästa vecka samt välkomstbrevet till de nya studenterna och utvärdering Fredrik: programråd och möte med utskottet. Sätta ansvarig inom utskottet för SM i ekonomi. Samt en från styrelsen Christine: göra enkäten tillsammans med Calle, om hur karlekon har sköt sig som ska skickas till medlemmar Carl: prata med Joakim Knutas och fixa enkäten, lunch med EY, fixa med hemsida och även CAPS hemsida så det går till rätt personer. 5) Övrigt 6) Nästa möte 18/ Fika 7) Mötet avslutas Ordförande, Carl Allert, avslutar mötet kl. 18:41 Carl Allert Christine Svensson Erik Gunnarsson Ordförande Sekreterare Justeringsman

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38.

Karl Köllner, Julia Benzon, Albin Johansson, Anders Ädling justeras ut 16:38. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-05-16 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Jacob Johnsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu.

Carl yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 1 på dagordningen då Anders är närvarande nu. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-12-13 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Elvira Eråker, Christine Svensson, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Jacob Johnsson, Malin Carlsson, Joakim

Läs mer

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32

Truls Karlberg, Jonathan Grönberg, Daniel Smith, Anna Wernebratt justeras ut 16:32 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2016-03-01 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Carl Allert, Emelie Gårdh, Erik Gunnarsson, Fredrik Beskow, Joakim Lind, Philip Westlander, Joakim Knutas, Mikaela Lind, Ebba

Läs mer

Mikaela och Malin justeras in 16:25.

Mikaela och Malin justeras in 16:25. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-06-06 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande.

Mikaela yrkar på att vi avvaktar med föregående protokoll och tar punkt 10 på dagordningen då Oscar och Anna är närvarande. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-01-10 Plats: C.A.P.S. Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Johanna Sjödahl, Malin Andersson, Amos Friedman, Carl-Fredrik

Läs mer

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler.

Styrelsen beslutar att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Styrelsen går till beslut att anta de nya rutinerna för KarlEkons kanaler. Sida 1 av 5 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-03-14 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Malin Karlsson, Amos Friedman, Johanna Sjödahl, Marcus Pfeiff, Malin

Läs mer

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott.

Manfred yrkar att rösta in Emma och Philip som klump till sexmästeriet utskott. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-11-13 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Matilda Persson, Rickard Beergrehn, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Jessica Kajs, Julia Zakrisson, Axel Almqvist,

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD   Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-05-23 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna Sjödahl,

Läs mer

Det har blivit avhopp från faddrarna men alla platser har fyllts upp av reserver. Fortfarande ca.10st på reservlistan.

Det har blivit avhopp från faddrarna men alla platser har fyllts upp av reserver. Fortfarande ca.10st på reservlistan. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-01-17 Plats: C.A.P.S Närvarande: Mikaela Lind Edin, Daniel Eriksson, Malin Andersson, Amos Friedman, Marcus Pfeiff, Manfred Bergkvist, Elvira Eråker, Elinor Carlén

Läs mer

Mikaela yrkar att det är ett krav på projektgruppen för nollningen att de måste göra en plan för hur de ska förebygga alkoholhets.

Mikaela yrkar att det är ett krav på projektgruppen för nollningen att de måste göra en plan för hur de ska förebygga alkoholhets. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-04-11 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Karlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Carl-Fredrik

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

3. SM i Ekonomi (Gustav) Universitetsgatan KARLSTAD

3. SM i Ekonomi (Gustav) Universitetsgatan KARLSTAD Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-21 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna

Läs mer

2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare).

2) Budget 2013 Förre skattmästaren presenterar budgeten för höstterminen 2013 tillsammans med Karl-Axel (nuvarande skattmästare). Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-10-08 Plats: Grupprum 1D321 KAU Närvarande: Sofia Melin, Simon Strid, Ronnie Jonsson, Helena Engström, Anthon Crona, Patrik Sjöstedt, Ludvig Gabrielii, Karl-Axel

Läs mer

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor.

2.Sexettröjor (Emma) Emma vill använda sina 1500 kronor på utskottströjor. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2018-11-19 Plats: CAPS Närvarande: Julia Zakrisson, Rebecca Lennartz, Linnea Wigström, Philip Jansson, Alexandra Mets, Linnéa Johansson, Emma Palmborn, Erik Sjökvist,

Läs mer

Universitetsgatan KARLSTAD Postadress Internet Bankgiro Organisations nr

Universitetsgatan KARLSTAD  Postadress Internet Bankgiro Organisations nr Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2012-04-23 Plats: 1B-347 Närvarande: Stefan Orbaum Fredriksson, Viktoria Pettersson, Hampus Gerlach, Jonas Björkman, Kristin Eriksson, Simon Strid, Gustav Johansson,

Läs mer

KarlEkons Vårstämma

KarlEkons Vårstämma KarlEkons Vårstämma 2016-04-13 Plats: Geijersalen, Karlstad Universitet 1. Stämman öppnas Ordförande Carl Allerth öppnar mötet den 13 april, klockan 17:35 2. Val av stämmans talman Yrkande 1: Att välja

Läs mer

3. CAPS-betalningssystem (Johanna) Johanna har fått mer information angående appen som var ett förslag till ett nytt

3. CAPS-betalningssystem (Johanna) Johanna har fått mer information angående appen som var ett förslag till ett nytt Sida 1 av 7 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-28 Plats: CAPS Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Johanna Sjödahl, Carl-Fredrik

Läs mer

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/?

IMF Föreningen 11/ Protokoll styrelsemöte Sida 1/? DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdagen den 11 oktober 2017 kl15:30 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Martina Algurén (MA) Linn Eriksson (LE) Hanna Trygg (HT) Alexander Nordström (AN) Jonathan Vahlkvist

Läs mer

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013.

Genom sluten votering av styrelsen väljs Fredrik Hartman till projektledare för KEY-dagen 2013. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-02-05 Plats: 1D311 KAU Närvarande: Mathilda Nordlander, Marcus Ljungdahl, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt, Gustav Johansson, Helena Engström,

Läs mer

Mikaela yrkar på att avvakta med föregående protokoll och börja med dagordning punkt 1,2 och 4 först.

Mikaela yrkar på att avvakta med föregående protokoll och börja med dagordning punkt 1,2 och 4 först. Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2017-02-07 Plats: ID230. Närvarande: Mikaela Lind Edin, Elvira Eråker, Daniel Eriksson, Elinor Carlén Björemo, Malin Carlsson, Amos Friedman, Manfred Bergkvist, Johanna

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08

Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Protokoll från KarlEkons Styrelsemöte 2013-01-08 Plats: Kårens styrelserum Närvarande: Simon Strid, Marcus Ljungdahl, Gustav Johansson, Helena Engström, Elin Karlsson, Karwan Nisstany, Patrik Sjöstedt,

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-17

Styrelsemöte 2015-09-17 Närvarande Johanna Persson Jonas Barsing Rasmus Sjögren Carl-Philip Bertilsson Jennie Karlsson Andreas Trägårdh Hanna Bertilsson Tobias Bengtsson Peter Hedman Adjungerande David Randa Frånvarande Max Nilsson

Läs mer

Protokoll styrelsemöte SAKS

Protokoll styrelsemöte SAKS Protokoll styrelsemöte SAKS Datum: Tid: 12.00 13.00 Plats: S-min Närvarande: Alexander Högberg, Felix Eriksson, Fredrik Arvidsson, Emma Olander, Hanna Ljung, Malin Lindestreng, Louise Roséen, Agnes Hedberg,

Läs mer

IMF Föreningen 06/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 06/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Måndag den 6 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

Föreningen Uppsala Medievetare

Föreningen Uppsala Medievetare Art: Höststämma HT18 Plats: Ekonomikum, B153 Tid: 17.15 Närvarande: Linn Seipel, Amela Muratspahic, Caroline Matts, Elin Olsson, Agnes Eriksson, Liam Karatas, Elin Sjöberg, Teodor Hårdänge, Anneli Modin,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2010-08-31, kl. 17.00 Plats: IKDC Ordförande: Olle Eliasson, TM11 Sekreterare: Emelie Gustafsson, TM11 Övriga närvarande:

Läs mer

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6)

Ingenjörssektionen inom TLTH 1(6) Styrelsemöte 2017-09-19 Protokoll 1 Mötet öppnas 17.20 2 Val av mötesordförande Frida Granath 3 Val av mötessekreterare Oliver Ekström 4 Val av en justerare Emmy Göransson 5 Adjungeringar Christoffer Maljanovski

Läs mer

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande.

Mötesprotokoll. 1. Mötets öppnande Erik Helander förklarade mötet öppnat. 2. Val av mötesordförande Erik Helander valdes till mötesordförande. Mötesprotokoll Datum: 2011-01-26 Tid: 17:15 Plats: P36 Närvarande: Erik Helander, Emilia Björe-Dahl, Petra Lange, Kristina Lam, Linda Gunnarsson, Nina Petrén, Tobias Gefors, Markus Engren, Andréas Göransson,

Läs mer

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54

Logistiksektionen styrelsemöte Tid 17:15-18:50, plats TP54 Logistiksektionen styrelsemöte 2013-11-05. Tid 17:15-18:50, plats TP54 Närvarande: Lisa Roslund, ordförande samt festerichef Escort Erik Andersson, sekreterare Maria Modin, kassör Stina Odebo, studienämndsordförande

Läs mer

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a

Maskinteknologsektionens styrelsemöte Sammanträdesdatum: Tid:18:18 Plats: A3101a Närvarande Arvid Marklund Lucas Asplund Oskar Tengberg Emma Nordekvist Carl Ekberg Philip Skånberg Erika Holmgren Tove Audhav Jonas Dahlgren Ordförande Vice Ordförande Kassör Utbildningsbevakningssamordnare

Läs mer

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR

Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR Dokumentansvarig Josefine Johansson Datum 2015-12- 12 Senast uppdaterad 2016-10- 23 Södertörns Förenade Ekonomer BEFATTNINGS- BESKRIVNINGAR 1 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 3 2. STYRELSEN...

Läs mer

GAVLECON Verksamhetsplan 2014

GAVLECON Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Ekonom- och Mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Inledning: I enlighet med Gavlecons stadgar skall föregående styrelse avsluta sitt uppdrag med att skriva en verksamhetsberättelse

Läs mer

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden:

Mötesprotokoll. Stormöte, I-sektionen. Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum. Ärenden: Mötesprotokoll Stormöte, I-sektionen Tid: onsdag 7 maj klockan 17.00 Plats: Pepparholm, Studiecentrum Ärenden: 1. Mötet öppnas Vice ordförande Kajsa öppnade mötet. 2. Val av mötessekreterare Anne valdes

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm, hemma hos Agnes, Årsta

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm, hemma hos Agnes, Årsta Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2018-05-24 Plats: Stockholm, hemma hos Agnes, Årsta Närvarande: Agnes Westerberg, Jessica Kvint, Tilda Avesseon,

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Hos Linnea, Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-03-20 Plats: Hos Linnea, Stockholm Närvarande: Linnea Hjerpe, Lisa Sindsjö, Klara Fogelberg Skoglösa, Patrik

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VIDSTOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #17 Onsdag 8/1 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 13.00 17.00.1 Mötets öppnande Jonas öppnade mötet kl.13:08..2 Val av sekreterare Ellinor Israelsson

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

IMF Föreningen 1/ Protokoll styrelsemöte Sida 5

IMF Föreningen 1/ Protokoll styrelsemöte Sida 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE FRÅNVARANDE 1 februari 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK)

Läs mer

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26

Protokoll D-Chip styrelsemöte 2014-03-26 Protokoll D-Chip styrelsemöte Närvaro: Sofia Siljeholm Lia Karida Amelia Andersson Elise Eborn Sandra Olsson Sara Lindgren Per Ahlbom Lisa Claesson Ella Eriksson Ordförande Sekreterare Vice Ordförande

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 15. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E308 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 15. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E308 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 15 2016-09-128 Kl 12.15 Plats: 21E308 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Sekreterare: Johanna Schuhmeier kommer att ta bort mailalias a-ovrig ur maillistan a-styrelsen eftersom den inte används.

Sekreterare: Johanna Schuhmeier kommer att ta bort mailalias a-ovrig ur maillistan a-styrelsen eftersom den inte används. Styrelsemöte 20140221 1. OFMÖ Klockan 12:10 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Lukas Annermarken 4. Eventuella adjungeringar Tobias Lundkvist

Läs mer

Årsberättelse Karlekon 2014

Årsberättelse Karlekon 2014 Ordförande... 5 Vice Ordförande... 7 Skattmästare... 7 Sekreterare... 9 Ordförande Sexmästeriet (Projektkoordinator)... 9 Driftansvarig Rumpan Bar... 10 Ordförande C.A.P.S.... 11 Vice Ordförande C.A.P.S....

Läs mer

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN

FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN FÖRENINGSSTÄMMA IMF-FÖRENINGEN DEN 4 OKTOBER 2017 IMF-FÖRENINGEN Mälardalens Högskola INLEDNING 1 Mötets öppnande Martina öppnar mötet 16.31 2 Val av mötesordförande för föreningsmötet Krister Frost väljs

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

1. Dagordningen antas av samtliga deltagare utan förändring.

1. Dagordningen antas av samtliga deltagare utan förändring. Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2018-10-18 Plats: Rosa Rummet, Stockholms Universitets Studentkår Närvarande: Josefin Engström, Louice Claesson,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2012-09-18, kl. 18.00 Plats: Yuquan Campus, Hangzhou, Kina Ordförande: Astrid Sjögren, TM13 Sekreterare: Elin Lindqvist,

Läs mer

Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2013-10-10

Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2013-10-10 Styrelsemöte no 5 2013/2014, 10 oktober2013, kl. 19.15 Örat Närvarande: Märta Kron, Liisa Andersson, Anna Jadelind, Jonas Lundgren, Boris Keselman, Fredrik Rabén, Albin Thorén, Julia Fagergren Ekholm,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenternas Ideella Förening Datum: 2011-09-20, kl. 17.15 Plats: IKDC Ordförande: Malin Helldin, TM12 Sekreterare: Anna Lindstedt, TM12 Övriga närvarande:

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 04. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 04. Protokoll fört vid Kl Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 04 2016-03-10 Kl 12.15 Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare

Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 20120511 Plats: Luftrummet, Kårallen Närvarande: Erik Arfvidsson, Jakob Fridell, Anders Güetller, Martin

Läs mer

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort.

Kassör: Internetbanken är nu igång och utbetalningar för utlägg kommer att ske inom kort. Styrelsemöte 20140306 1. OFMÖ Klockan 12:12 2. Godkännande av dagordning och tid Dagordning godkänns. Sluttid 13.00. 3. Val av justeringsperson Emanuel Mettmann väljs till justeringsperson. 4. Eventuella

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-05-04 Plats: Stockholm Närvarande: 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea 2. Val av mötessekreterare:

Läs mer

Närvarande: 1 Mötets öppnande. Ordförande öppnade mötet. 2 Val av en justeringsman tillika rösträknare

Närvarande: 1 Mötets öppnande. Ordförande öppnade mötet. 2 Val av en justeringsman tillika rösträknare Närvarande: Ordförande: Christina Odengran Vice Ordförande: Mary Ohrling Sekreterare: David Wedar Skattmästare: Fredrik Jonasson Ordförande för Sociala Utskottet: Filip Lindell Ordförande för Juridiska

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 Protokoll vid möte 2018-09-12 Mötestid: 17:15-19:20 Plats: TP40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare Erik Johansson och Niklas Waldt valdes till justerare. 3. Mötets

Läs mer

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Innehållsförteckning ORDFÖRANDE... 1 Internt... 1 Externt... 2 VICE ORDFÖRANDE... 3 Internt... 3 Externt... 4 EKONOMIANSVARIG... 5 UTBILDNINGSUTSKOTTET... 6 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET...

Läs mer

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek.

6 fakuliteter varje fakulitet har en sektion. Men samhällssektionen har två delar. Dels eko-sek och sam-sek. Dagordning Måndag 5:e november 2012 kl 17:00 Eng 4 / K1007 Inofficiell öppning av mötet: Våra studiebevakare (Linda och Alexandra) presenterade sig. De är tillsatta av kåren för att komma närmare studenterna.

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #5 Torsdag 5/9 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 16.00 19.00.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarade mötet öppnat 16:05..2 Val av sekreterare

Läs mer

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott!

Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Äntligen är det dags att söka till PiLs styrelse och utskott! Vill du vara med och engagera dig i en av Sveriges främsta personalvetarföreningar? engagerar hundratals medlemmar som alla brinner för personalfrågor

Läs mer

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822

Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 1. Mötets öppnande 2. Närvarande Stimulus styrelsemöte Psykologprogrammet Linköping 150822 Anna, Niklas, Jonn, Simon, Hanna, Calle, Elin, Veronika 3. Dagens sekreterare Veronika 4. Dagordning a. Information

Läs mer

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5

IMF Föreningen 22/ Protokoll styrelsemöte Sidor 5 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 22 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2018-05-23 Tid 12:10 Plats Beslutande -rummet Ordf. Jakob Kullmann Sekr. Fanny Selin Denise Pettersson Elin Pettersson Johan Karlelid Maja Wilhelmsson Tomas Mo

Läs mer

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande.

00001 Val av ordförande Mötet väljer sittande ordförande Tobias Edström till mötets ordförande. Närvarande: Tobias Edström, Ordförande Johannes Nilsson, Sekreterare Jacob Samuelsson, Alumniansvarig Jonathan Ohlson, Rekryteringsansvarig Christoffer Gremlin, Festerichef Simon Kronmar, Kassör Andreas

Läs mer

Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle

Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Gavlecon Ekonom- och mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Styrelsemöte datum: 15/1-2013, Nya vall 16.15 Närvarande: Alexandra Hellström, ordförande Marcus Andersson, vice ordförande Valeria Lingran,

Läs mer

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare

00000 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppet klockan 17:15 i TP52. 00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Närvarande: Philip Karlsson, Ordförande Mike Persson, Festerichef Alexander Lagerbielke, Rekrytering Erik Wetterin, Webb/Tryck/PR Elias Olsson, Näringsliv Jerry Sundin, SnOrdf Niklas Bohman, Vice SnOrdf

Läs mer

IDIOTIntresseförening

IDIOTIntresseförening Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 5/14 Tisdagen 8/4 2014 12:15-13:00 21A 344 Hus 21, Karlstads Universitet IDIOTIntresseförening en för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1

Läs mer

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping

Tekniska högskolan Liu Campus Norrköping Logistiksektionens styrelsemöte Tid: 17.15 18:44 Plats: Tp41 Närvarande: Andreas Wikström, ordförande Karin Ström, kassör Nina Alfredsson, studienämndsordförande FTL Eleonor Gärdshagen, studienämndsordförande

Läs mer

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare.

Dagordning. 1 Mötet öppnas Mötet öppnas onsdagen den 18 april klockan Val av justerare Styrelsen väljer Isabella Lockner till justerare. Datum: 2018-04-18 Mötesform: Styrelsemöte Plats: Nbvh Styrelserum Sekreterare: Angelica Wickström Närvarande: Olivia Schönfeldt, Andreas Berglund, Angelica Wickström, Emma Wiberg, Isabella Lockner, Elin

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte 4 2014-11-26 Protokoll Styrelsemöte Styrelsemöte för Uppsala Peace and Development Student's Association den 26:e november 2014, klockan 16.15. Styrelserummet, Department of Peace

Läs mer

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär.

SSKåls förslag: En del av de som är ÖF i T3 skall också vara huvudansvarig faddrar för nollan på grund av liten erfarenhet för vad Nolle-P innebär. Sektionsmöte Dag: 2010-09-14 Tid: 16:00 Plats: Beslutet, Örat Närvarande styrelsemedlemmar: Mårten Berg, Frida Johnson, Nisse Höglund, Minna Juntura, Cicci Lindren, Johanna Malmgren, Emelie Allenius, Peter

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 19/år 2015 Datum: 20/8 Tid: 17:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR UTSKOTTSORDFÖRANDEN. Reviderad 2014-03-25

BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR UTSKOTTSORDFÖRANDEN. Reviderad 2014-03-25 BEFATTNINGSBESKRIVNINGAR UTSKOTTSORDFÖRANDEN Reviderad 2014-03-25 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET - Ordförande för Näringslivsutskottet ansvarar för att det sker löpande kontakt mellan sitt utskott och andra näringslivsrelaterade

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2008-10-07, kl. 17.00 Plats: Studentgården, Skanör Ordförande: Anna Karlsson TM07 Sekreterare: Elisabeth Andersson TM07

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 03. Protokoll fört vid. 2016-02-25 Kl 12.15 Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 03. Protokoll fört vid. 2016-02-25 Kl 12.15 Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 03 2016-02-25 Kl 12.15 Plats: 21E310 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Styrelsemöte HHUS Agenda

Styrelsemöte HHUS Agenda Adress: Samhällsvetarhuset, SE-901 87 Umeå Mötesinformation Mötesdatum: 2015-02-11 Kl. 17.15 Mötesplats: Ansvaret Närvarande Post Parsa Lalehzar Kabba Jallow Coenraad Coster Viktor Fredlund Maja Lundmark

Läs mer

Styrelsemöte. Dagordning

Styrelsemöte. Dagordning Styrelsemöte Tid: 2016-09-27 kl. 17:15-19:00. Plats: DG44 Närvarande: Johanna Nyrén, Amanda Jönsson, Elin Schönqvist, Julia Wistrand, Felicia Hedström, Johanna Lenhammar, Hanna Falk och Isa Welander. Dagordning

Läs mer

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40

Protokoll vid möte Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 Protokoll vid möte 2018-10-10 Mötestid: 17:16-18:27 Plats: TP 40 1. Mötets öppnande Victoria Eriksson öppnade mötet. 2. Val av justerare 3. Mötets behöriga utlysande Niklas Waldt och Veronika Andrijević

Läs mer

Protokoll arbetshelg. Rapporter

Protokoll arbetshelg. Rapporter Protokoll arbetshelg 2 september 2017 1. Mötets öppnande Mötet öppnas kl 09:11 Närvarande: Desirée Ernestad, Anna Svensson, Amanda Wessne, Freja Swärdh, Clara Sege, Emelie Johansson, Cornelia Nellgård,

Läs mer

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos

Medlemmar Jonathan Berg Amelie Carlsson Simona S Pettersson Marcus Mattsson Alexandra Lund Anton Göransson Alma Söderström Sandra Lord Claudia Bartos Årsmöte SEKE 2019 Styrelsen: Julia Olsson Ordförande Sandra Hellgren Vice Ordförande Martin Similä Kassör Moa Björklund Sekreterare Anton Bergenudd Webmaster Andreas Rogne Ordf: Utbildnings-utskottet Hanna

Läs mer

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6

IMF Föreningen 29/ Protokoll styrelsemöte Sidor 6 DATUM OCH TID PLATS NÄRVARANDE Onsdag den 29 mars 2017 LF-rummet Mälardalens Högskola Västerås Victor Öman (VÖ) Ellionor Persson (EP) Felicia Genlund (FG) Ellinor Hammar (EH) Josefine Karlsson (JK) Martina

Läs mer

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON

VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON VICE ORDFÖRANDE: MATILDA PERSSON Hej! Matilda Persson heter jag och i detta mejl kommer ni få reda på varför jag är den bästa kandidaten för att bli KarlEkons nya vice ordförande. Jag är 21 år gammal och

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21

Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi 2014-10-21 Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi PROTOKOLL Styrelsemöte, Sektionen för Industriell ekonomi Tid: 2014-10- 21 kl. 12.00 Plats: Styrelserummet, M- huset Närvarande: Joel Oredsson (Ordf), Hedda

Läs mer

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte 2014, Medicinska Föreningen Protokoll styrelsemöte 2014-10-14 Styrelsemöte 2014, 14 oktober 2014, kl. 17.15 Örat Närvarande: Hanna Sofia N, Melinda P, Fredrik T, Hanna Maria N, Jonatan P, Art V, Hannah E, Ebba D, Tor M, Julia M,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-09-27 Plats: Skanörsgården, Skanör Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2018-09-16 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Kallade: Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Linda Strandfjäll, Johan Ording,

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening

Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Styrelsemötesprotokoll Technology Management Studenterna Ideella Förening Datum: 2007-10-17 Plats: Studiecentrum, Saltholm Ordförande: Jenny K. Andersson TM06 Sekreterare: Therese Wemnér TM06 Övriga närvarande:

Läs mer

Styrelsen den

Styrelsen den Studentföreningen KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 21 november klockan 18:00 Plats: Helsingborgen Ärende till mötet anmälas senast 20 november. I tjänsten, dag som på ovan på Helsingborgen

Läs mer

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet

IDIOT. IDIOT Styrelsemöte nr 02. Protokoll fört vid. 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet Protokoll fört vid IDIOT Styrelsemöte nr 02 2016-02-11 Kl 12.15 Plats: 21A344 Hus 21, Karlstads universitet IDIOT Intresseföreningen för Design, Innovation Och Teknik vid Karlstads Universitet 1 Öppnande

Läs mer

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm

Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: Plats: Stockholm Styrelsemöte SthlmUP Stockholms Universitets Personalvetarförening, org. nr: 802488-6403 2017-12-13 Plats: Stockholm Närvarande: Samtliga 1. Mötet öppnas 1. Val av mötesordförande: Linnea Hjerpe 2. Val

Läs mer

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund

MÖTESPROTOKOLL Styrelsemöte: nr 18/år 2015 Datum: 2/6 Tid: 13:10(..) Plats: Styrelserummet, Kemicentrum, Lund Närvarande ledamöter: Ordförande Johanna Hallberg Informationschef Niklas Uhlin Cafémästare Trang Huynh Näringslivsansvarig Line Wänglund Forsberg Studierådsordförande Maria Lindahl AktU-ordförande Jenny

Läs mer

Styrelsen den 22-02-2016

Styrelsen den 22-02-2016 KALLELSE Härmed kallas styrelsen till möte: Den: 22 februari, klockan 17.00. Plats: Konsul Perssons Villa, våning 2 Ärende till mötet anmälas senast fredag 19 februari, klockan 18.00. I tjänsten, dag som

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #1 Tisdag 8/7 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 18:46..2 Val av sekreterare

Läs mer

Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad

Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad 2012 Verksamhetberättelse 2012 Karlekon Universitetsgatan 1 656 37 Karlstad Innehållsförteckning Ordförande... 3 Goodwill... 3 Flottracet... 4 Ekonomi... 4 Sekreterare... 5 Utbildning... 5 Näringsliv...

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen

Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Sidan! 1 Styrelsemötesprotokoll 14/9 2015 Geoexpen Närvarande: Hampus Hugosson, Joakim Tapper, Josef Persson, Mathilda Norell, Charlotte Jakobsson, Liv-Johanna Lindberg, Albin Brette, Annika Paulsson Ghölin,

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19

Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19 Mötesprotokoll, Sektionen för Energi och miljö Styrelsemöte 2015-05-19 Adress: Sal E51 Styrelsemöte nr 16, VÅ 2014/2015 Datum: 2015-05- 19 Tid: 17.35-19.46 Närvarande: Emma Hedman (Mottagningsansvarig),

Läs mer

Ordförande för näringsliv:

Ordförande för näringsliv: Ordförande för näringsliv: LINNEA JOHANSSON Hej, jag heter Linnéa och vill söka till ordförande för näringslivet. Jag är en social tjej som är väldigt driven. Det jag tidigare har varit med på inom Karlekon

Läs mer