Verksamhetsplan 2016/2017

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsplan 2016/2017"

Transkript

1 Verksamhetsplan 2016/2017

2 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ska utföra det kommande året. Verksamhetsplanen anger riktning för arbetet samt visar vilka fokusområden som är prioriterade under året. Styrelsen VT16 diskuterade under maj 2016 fram rekommenderade fokusområden för verksamhetsåret 2016/2017. Under kickoff-helgen för föreningens förtroendevalda den 2-4 september arbetades sedan ett förslag fram tillsammans med föreningens samtliga förtroendevalda. Baserat på detta beslutade styrelsen om de övergripande punkterna för verksamhetsplanen under ett styrelsemöte den 6 september, vilket sedan sammanställdes till ett utkast som presenterades och reviderades på styrelsemötet den 19 september. Slutligen klubbades den färdiga versionen under styrelsemötet den 3 oktober. Hur verksamhetsplanen ska användas En viktig aspekt är att verksamhetsplanen inte är en fast mall. Dokumentet ska vara ett levande verktyg som kommer att förändras allt eftersom förutsättningarna förändras. En gång i månaden ska styrelsen återkomma till planen för att se hur arbetet fortlöper jämfört med vad vi har arbetat fram. Tidsplan När verksamhetsberättelsen för verksamhetsåret 2016/2017 skrivs ska samtliga mål och strategier ha uppnåtts. 1 (7)

3 1. Uppsalaekonomerna som kår Efter många års arbete fick föreningen den 1 juli 2016 kårstatus för Företagsekonomiska och Nationalekonomiska institutionen. Vi har nu större möjlighet till påverkan, större förväntningar på oss och högre krav vad gäller vårt studiebevakande arbete. Under VT16 beslutades att starta tre studieråd vid namn ska utbildningsrådet (STRUT), Bachelors Educational Committee (BEC) och Masters Educational Committee (MEC). Vi har tillsatt två arvoderade heltidsposter samt arvoderar nu Skattmästaren en månad under sommaren. Som en av kårerna i Uppsala har vi även slutit avtal med universitetets övriga kårer genom Kårsamverkan. Under detta år måste vi ställa om från att arbeta förberedande till att faktiskt prestera som studentkår. Föreningen Uppsalaekonomerna ska driva utbildningsbevakande verksamhet och arbeta aktivt för att ekonomstudenter vid Uppsala Universitet ska få en utbildning i europeisk toppklass. Under verksamhetsåret ska vi bedriva välfungerande studiebevakning samt påbörja förberedelserna inför nästkommande kåransökan. STRUT samt BEC ska sammanträda minst fyra gånger per termin. MEC ska sammanträda minst två gånger per termin. STRUT ska ta fram ett åsiktsprogram. Påbörja arbetet med att lägga en strategi inför kåransökan Besöka samtliga introduktionsföreläsningar för Företagsekonomi och Nationalekonomi under både höst- och vårterminen. 2 (7)

4 2. Tillhörighet Föreningen har under en lång tid strävat efter att vara det självklara valet för alla ekonomistudenter i Uppsala. Under de senaste åren har föreningen blivit mer välkomnande och fler medlemmar kommer till Borgen för att äta lunch eller ta en kopp kaffe. Det vardagliga umgänget är viktigt för föreningens image och en väsentlig del i arbetet för att få fler att engagera sig och känna tillhörighet till Uppsalaekonomerna. Föreningen bör fortsätta arbeta aktivt med att involvera fler medlemmar och få alla, oavsett engagemang, att känna sig som uppsalaekonomer. En ekonomistudent vid Uppsala universitet ska aldrig reflektera över huruvida hen är en Uppsalaekonom eller inte, då detta ska vara en självklarhet för alla. Vi ska under året arbeta för att få varje medlem att känna sig som en viktig del av föreningen, vilket bör leda till en mer inbjudande föreningskultur, en bättre image samt ökat söktryck till föreningens poster och projekt. Se över vilka incitament som finns för engagemang, samt huruvida aktiva medlemmar tycker att engagemanget är värt tiden de lägger ner. Skapa tre nya kontaktnät/forum där medlemmar kan interagera. Utveckla profilprodukter som ska finnas tillgänglig för alla. Göra Borgen till en trevligare plats att vara på. Arbetet mellan Utskottsgruppen och Styrelsen ska bli mer integrerat. 3 (7)

5 3. Kommunikation Föreningen Uppsalaekonomerna är en studentförening av ekonomer, för ekonomer. Därför är det ytterst viktigt att medlemmar kommer till tals och att förslag ageras på. Stora delar av den verksamhet föreningen bedriver är okänd för många medlemmar, vilket skapar ett glapp mellan exempelvis förtroendevalda, projektmedlemmar och icke-engagerade. Idag finns det alltså en bristande tvåvägskommunikation i föreningen vilket leder till att inte alla medlemmar känner att de kan identifiera sig med föreningen. Föreningens samtliga medlemmar ska känna att deras åsikter tas på allvar, samt känna sig involverade i de beslut som tas. Under året ska föreningen utveckla en strategi för att förbättra tvåvägskommunikationen och skapa en kontinuerlig dialog med medlemmarna. Detta ska leda till fler idéer på verksamhetsutveckling från alla medlemmar. Styrelsen ska behandla minst tre punkter vilka är initierade av en medlem som inte sitter i styrelsen. Skapa en broschyr om Uppsalaekonomernas verksamhet för att informera om vad föreningen och dess olika utskott och organ gör. Publicera en rapport från Medlemsundersökningen samt vilka förändringar den har lett till. Kommunicera styrelsebeslut till samtliga medlemmar. Ökad informationsdelning mellan Styrelsen och Utskottsgruppen. Presentera föreningsbudgeten på Utskottsgruppens möten. Skapa förståelse för förtroendevaldas arbetsuppgifter. Ta fram en strategi för hur vi bör kommunicera studierådens arbete. 4 (7)

6 4. Verksamhetsbreddning Med bakgrund i utskottsutredningen samt medlemsundersökningen VT15 innehöll föregående års verksamhetsplan en punkt vid namn Verksamhetsutfyllnad, där fokus låg på att täcka hål i existerande verksamhet. Existerande verksamhet riktar sig dock huvudsakligen till, och upplevs framförallt huvudsakligen vara riktad till, företagsekonomer. Föreningens verksamhet har därför betydligt svagare förankring bland studenter inom de tre andra inriktningarna på ekonomprogrammet; Nationalekonomi, Statistik och Ekonomisk Historia, vilket aktualiserades ytterligare i och med kåransökan Under VT16 genomfördes också en styrelseutredning vilken bekräftar ovanstående. För att kunna erbjuda medlemsnytta för våra samtliga målgrupper är nu nästa steg inte att fylla ut, utan att bredda vår verksamhet. Utöver detta har det bland annat under kickoff-helgen för föreningens förtroendevalda HT16 framkommit att föreningens medlemmar önskar mer fest. Föreningen Uppsalaekonomerna ska vara det självklara valet för samtliga studenter vid de fyra ekonomiska institutionerna. Under året ska föreningen arbeta för att bredda vårt projektutbud för att uppnå en högre anslutningsgrad bland studenter på de fyra ekonomiska institutionerna. Genomföra minst två framtidsprojekt som riktar sig till andra ekonomrelaterade institutioner utöver företagsekonomi. Anordna minst en till fest. 5 (7)

7 5. Företagsrelationer Under de senaste två åren har vi sett en minskning av intäkter från partnerföretag, och samtidigt upplevt ett svalt intresse för flera av de projekt vi anordnar med företag. Sättet som föreningar och kårer arbetar med företag är även under förändring på ett nationellt plan. I samband med att employer branding blir allt viktigare för att fånga upp kompetenta studenter så gör företagen själva fler evenemang, vilket visas genom tex. PwCs Project X. Föreningen ska vara den mest attraktiva samarbetspartnern bland Sveriges ekonomföreningar, och det ska vara en självklarhet för alla våra medlemmar att ta del av våra företagsevenemang. Vi ska under året öka antalet relevanta deltagare till våra företagsevent samt skapa nya relationer inom näringslivet. Genomföra event med nya företag som inte verkar inom finans, revision eller konsulting och som vi inte samarbetat med tidigare. Knyta till oss en ny samarbetspartner som inte verkar inom finans, revision eller konsulting och som vi inte samarbetat med tidigare. Utforma riktlinjer för hur vi placerar våra event över kalenderåret. 6 (7)

8 6. Värdegrund Föreningen lanserade under tidig hösttermin en värdegrund, vilken innehåller Öppenhet, Respekt, Gemenskap och Framåtanda. Denna har kommunicerats med hjälp av broschyrer, tavlor på Borgen, via hemsidan och på uppstartsmöten och är numera välkänd för många medlemmar. Nästa steg bör därför vara att se till att samtliga ord är införlivade i vår verksamhet på riktigt och att begreppen genomsyrar föreningens dagliga arbete. Samtliga uppsalaekonomer ska leva efter föreningens värdegrund och denna ska genomsyra föreningens hela verksamhet och samtliga aktiviteter. Under året ska vi skapa tydlighet kring hur vi aktivt arbetar med att använda värdegrunden i vårt dagliga arbete samt se till att samtliga medlemmar känner till den. Inkludera diskussion kring hur projektgrupper kan arbeta med värdegrunden i uppstartsmöten. Inkludera diskussion kring hur deltagare i - och Utvecklingsmötena kan arbeta aktivt med värdegrunden genom sitt ledarskap. Samtliga utredningar och projekt i Styrelsen och Utskottsgruppen ska vara förankrade i värdegrunden och påvisa detta i sin slutversion. 7 (7)

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ämnar att utföra det kommande året. Verksamhetsplanen

Läs mer

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019

UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 UPPSALAEKONOMERNAS VERKSAMHETSPLAN 2018/2019 Syfte Syftet med verksamhetsplanen är att skapa en tydlighet i det arbete som föreningen Uppsalaekonomerna ämnar att utföra det kommande året. Verksamhetsplanen

Läs mer

Bilaga 2 STRUT Projektgrupp: Simon Billinger, Mathias Lien och Christopher Lin (samt Kasper Fantenberg) Presenterades: 2017-09-11 Syfte Detta beslutsunderlag baseras på ett material sammanställt av vice

Läs mer

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Antaget av Strategiska utbildningsrådet den 2018-01-15 Syfte Syftet med detta dokument är att redogöra de åsikter som Uppsalaekonomerna har angående utbildning

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015

VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 VERKSAMHETSPLAN 2014/2015 Näringslivsutskottet Näringslivsutskottet (NU) verkar som en länk mellan Föreningen Ekonomernas medlemmar och näringslivet. Genom projekt och event skapar utskottet en bra kontakt

Läs mer

Styrelseutredning Färdigställt 2018-03-13 För: Beslut/diskussion/information Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2018-03-05 Syfte Den här utredningen syftar till att utreda frågan kring huruvida

Läs mer

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram

Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Föreningen Uppsalaekonomernas Åsiktsprogram Reviderat den Christopher Lin, Vice ordförande med utbildningsansvar, 2019-02-22 Antaget den 2018-01-15 Syfte Syftet med detta dokument är att redogöra de åsikter

Läs mer

Kårfullmäktigesammanträde

Kårfullmäktigesammanträde Verksamhetsåret 2012/2013 Kårfullmäktigesammanträde den 17 december 2012 - Utskotts- och kommittéförslag a) förslag om ändring i Reglemente för Ekonomiska sektionen 2011-01-18 Reglemente för Ekonomiska

Läs mer

Bilaga 2 Medlemskap i SFS

Bilaga 2 Medlemskap i SFS Bilaga 2 Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2017-08-31 Syfte Den här utredningen syftar till att utforska huruvida Uppsalaekonomerna bör ansöka om medlemskap i Sveriges Förenade Studentkårer

Läs mer

FSAstuds verksamhetsplan för verksamhetsåret 2015

FSAstuds verksamhetsplan för verksamhetsåret 2015 FSAstuds verksamhetsplan för verksamhetsåret 2015 FSAstuds ska under verksamhetsåret 2015 koncentrera verksamheten till tre fokusområden: En starkare studentorganisation En yrkesidentitet redan under studietiden

Läs mer

Verksamhetsplan Friskis&Svettis Norrköping

Verksamhetsplan Friskis&Svettis Norrköping Verksamhetsplan 2018-2019 Friskis&Svettis Norrköping Verksamhetsidé & ändamål Verksamhetsidén Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Allt passar inte alla, men det finns något för

Läs mer

U PPSA LAE KO N O M ER N A

U PPSA LAE KO N O M ER N A U PPSA LAE KO N O M ER N A Föreningen Uppsalaekonomerna - Styrelsemöte Datum: 2019-02-25 Tid: 17:32-23:00 Plats: KPMG Arenan Närvarande: Theo Örtengren Nora Malmberg Christopher Lin Julia Forssell Evelina

Läs mer

Luleå Studentkår Vision

Luleå Studentkår Vision Luleå Studentkår Vision Luleå tekniska universitet 971 87 Luleå Mail: ks@luleastudentkar.com Tel: 0920-49 33 00 1/7 Innehållsförteckning VISION...3 MÅLBILD...4 Vad vi gör... 4 Utbildningsbevakning... 4

Läs mer

Styrelseutredning Arvoderingar Färdigställt 2018-02-27 För: Beslut/diskussion/information Arvoderingar Projektgrupp: Ordföranderiet Presenterades: 2018-03-05 Syfte Det finns organisatoriska problem med

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala verksamhetsår 2016/2017 BAKGRUND Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala under 2015-2016.

Läs mer

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål

UTSKOTTSVERKSAMHET. Verksamhetsplan Eventutskottet 2014-09-27. Verksamhetsbeskrivning. Syfte och mål UTSKOTTSVERKSAMHET Verksamhetsbeskrivning skapar möjligheter för studenter att engagera sig inom diverse projekt, internt för aktiva samt externt för medlemmar, och bidrar till personlig utveckling genom

Läs mer

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet

Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Verksamhetsplan Näringslivsutskottet Näringslivsutskottets övergripande mål är att stärka kontakten mellan utbildningarna som tillhör PULS och arbetslivet genom det arbete som utskottets arbetsgrupper

Läs mer

Verksamhetsplan för Göta studentkår 2017/2018.

Verksamhetsplan för Göta studentkår 2017/2018. Verksamhetsplan för Göta studentkår 2017/2018. Inledning Göta studentkår organiserar studenterna på grund-, avancerad- och forskarnivå vid samhällsvetenskapliga fakulteten, humanistiska fakulteten, naturvetenskapliga

Läs mer

SÖFREs Befattningsbeskrivningar

SÖFREs Befattningsbeskrivningar SÖFREs Befattningsbeskrivningar 1 (15) Innehåll Föreningens revisor... 3 Styrelsen... 4 Ordförande... 5 Vice ordförande... 6 Skattmästare... 7 Sekreterare... 8 E-day projektledare... 9 Sociala utskottet...

Läs mer

Stadga för Lok Studerandeförening på HLK

Stadga för Lok Studerandeförening på HLK Stadga för Lok Studerandeförening på HLK Kapitel 1 Loks syfte 1:1 Lok är en religiöst-, politiskt- och fackligt obunden studerandeförening för studenter på Högskolan för lärande och kommunikation (HLK)

Läs mer

ordförande Ann-Sofie Isaksson

ordförande Ann-Sofie Isaksson ordförande Ann-Sofie Isaksson Allmänt Som ordförande för Ekonomsektionen verksamhetsåret 2012 kommer jag se till att sektionen framstår som en attraktiv arbetsplats, att alla våra studenter kommer i kontakt

Läs mer

Bilaga 1 - Förslag till propositioner till höststämman gällande stadgar Projektgrupp: Kasper Fantenberg, Sebastian Augustsson & Petter Granath Presenterades: 2016-11-01 Bakgrund Nedan kommer projektgruppen

Läs mer

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida 1 (8) 2 (8) Verksamhetsplanen beslutas av kårfullmäktige och är ett av de styrdokument genom vilka kårfullmäktige styr LinTek. Verksamhetsplanen tas fram med LinTeks mål- och visionsdokument som grund.

Läs mer

Verksamhetsplan 2018/2019 Studentsektionen Sesam

Verksamhetsplan 2018/2019 Studentsektionen Sesam Verksamhetsplan 2018/2019 En del av Inledning Sesams verksamhetsplan är antagen av kårsektionens medlemmar på sektionsmöte och ska ligga som grund för verksamheten under det kommande verksamhetsåret. Verksamhetsplanen

Läs mer

Verksamhetsplan 2019/2020

Verksamhetsplan 2019/2020 Verksamhetsplan 2019/2020 SöderS Södertörns högskolas studentkår Antagna i andra läsningen av valfullmäktige 2019/05/09 Verksamhetsplan 2019/2020 Innehållsförteckning Ett starkt studentinflytande samt

Läs mer

F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N

F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N F Ö R E N I N G E N U P P S A L A E K O N O M E R N A Å T G Ä R D S P L A N Bakgrund I samband med Kuratorskonventets möte den 25:e oktober 2017 skickade två av Uppsalas studentnationer in en motion med

Läs mer

Verksamhetsplan 2015/2016

Verksamhetsplan 2015/2016 Verksamhetsplan 2015/2016 Fastställd av fullmäktige 2015-05-20 Bakgrund och Syfte Verksamhetsplanen är det styrdokument som beskriver de frågor Studentkåren i Borås planerar arbeta med under året utöver

Läs mer

Inköp av Mac-datorer Färdigställt 2017-08-02 Underlag till beslut gällande inköp av Macdatorer Projektgrupp: Aras Amin Presenterades: 2017-08-02 Syfte Det här underlaget syftar till att fungera som beslutsunderlag

Läs mer

Beslutsunderlag Reglementesändring Reversen Färdigställt 2017-11-01 För: Beslut/diskussion/information Bilaga 2 Reglementesändring Reversen Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2017-11-06 Syfte

Läs mer

Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar

Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar Föreningen Uppsalaekonomernas stadgar Senast uppdaterad av Theo Örtengren, Ordförande & Christopher Lin, Vice ordförande med utbildningsansvar 2018-11-14 Innehåll Kapitel 1 Allmänna stadganden... 6 1 Namn...

Läs mer

Nordpols Verksamhetsberättelse VT-14

Nordpols Verksamhetsberättelse VT-14 VT-14 Nordpols Verksamhetsberättelse Nordpols styrelse har under vårterminen 2014 genomfört en rad aktiviteter och lagt stort fokus på arbetslivsanknytning men också kommunikationen mellan styrelsen och

Läs mer

Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016

Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016 Verksamhetsplan Uppsala Datavetare 2016 Innehållsförteckning Verksamhetsplan för Uppsala Datavetare, 2016 3 Inledning 3 Syfte 3 Omfattning 3 Användning 3 Organisationsmål 3 Mål gällande organisationen

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2015/2016

VERKSAMHETSPLAN 2015/2016 VERKSAMHETSPLAN 2015/2016 Antaget av LinTeks fullmäktige den 3 mars 2015 2 (9) Inledning Verksamhetsplanen beslutas av kårfullmäktige och är ett av de styrdokument genom vilka kårfullmäktige styr LinTek.

Läs mer

EKEN Verksamhetsförordring

EKEN Verksamhetsförordring EKEN Verksamhetsförordring Innehållsförteckning Syfte och struktur... 3 Syfte verksamhetsförordning... 3 Struktur och stadgar... 3 Program som ingår under EKEN... 4 Styrelse... 5 Krav på kårmedlemskap...

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2016/17.

Verksamhetsberättelse 2016/17. Verksamhetsberättelse 2016/17. Pubar, sittningar och fester SSF Festkommittén har anordnat sex pubar under detta verksamhetsår, med insparksfester inräknade. SSF har även anordnat två sittningar under

Läs mer

Verksamhetsplan 2015/16 Gemenskap Utveckling Glädje Fastställd av Kårfullmäktige den 12 maj 2015 enligt beslut 1415-KF

Verksamhetsplan 2015/16 Gemenskap Utveckling Glädje Fastställd av Kårfullmäktige den 12 maj 2015 enligt beslut 1415-KF Sid 1(10) Verksamhetsplan 20 Gemenskap Utveckling Glädje Fastställd av Kårfullmäktige den 12 maj 2015 enligt beslut 1415-KF-05 6.4 Sid 2(10) INTRODUKTION Tekniska Högskolans studentkårs verksamhetsplan

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN 2018 Utrikespolitiska föreningen i Göteborg

VERKSAMHETSPLAN 2018 Utrikespolitiska föreningen i Göteborg VERKSAMHETSPLAN 2018 Utrikespolitiska föreningen i Göteborg INNEHÅLL Verksamhetsåret 2018 Utblick Medlemmar Externa relationer Ekonomi Kommunikation Utrikespolitiska förbundet Sverige VERKSAMHETSÅRET 2018

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015

Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 Sida 1 av 5 Verksamhetsplan Verksamhetsåret 2014/2015 1. Organisation UPS viktigaste mål under det kommande verksamhetsåret är att öka sammanhållningen i föreningen. Det kommer ske genom att arbeta aktivt

Läs mer

Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektg

Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektg Beslutsunderlag Reglementesändring Inspektor Färdigställt 2018-05-02 För: Beslut/diskussion/information Bilaga 1 Reglementesändring Inspektor Projektgrupp: Simon Billinger Presenterades: 2018-05-14 Syfte

Läs mer

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy.

Styrelseledamöterna ingår i krisledningen enligt föreningens krispolicy. Styrelseledamöter Styrelseledamöterna är en del av föreningens styrelse och fyra till antalet. De medverkar på styrelsemöten varannan vecka under terminerna. Inför dessa möten rapporterar de om hur arbetet

Läs mer

Verksamhetsplan 2019/2020. Teknologkåren vid LTH

Verksamhetsplan 2019/2020. Teknologkåren vid LTH Verksamhetsplan 2019/2020 Vad är en verksamhetsplan? Verksamhetsplanen är medlemmarnas verktyg att genom påverka de arbetsområden som Teknologkåren ska arbeta med och lägga extra tyngd på under verksamhetsåret.

Läs mer

Verksamhetsplan 2016/2017

Verksamhetsplan 2016/2017 Verksamhetsplan 2016/2017 Studentsektionen Sesam Verksamhetsplan 2016/2017 Verksamhetsplanen är utarbetad utifrån den verksamhetsplan som Örebro studentkår har gällande hela organisationen i upplägg och

Läs mer

1(8) Personalpolitiskt program. Styrdokument

1(8) Personalpolitiskt program. Styrdokument 1(8) Styrdokument 2(8) Styrdokument Dokumenttyp Program Beslutad av Kommunfullmäktige 2019-02-13, 9 Dokumentansvarig Personalchefen Reviderad av 3(8) Innehållsförteckning 1 INLEDNING...4 s personalpolitiska

Läs mer

UTBILDNINGSRÅD HT 2012. Ultuna 19-20 oktober ULS kårhus

UTBILDNINGSRÅD HT 2012. Ultuna 19-20 oktober ULS kårhus UTBILDNINGSRÅD HT 2012 Ultuna 19-20 oktober ULS kårhus SCHEMA Lördag 07.30 Frukost 08.30 Mötet inleds, punkt 1-6 Kort bensträckare 10.00 Utvärdering med prorektor 11.00 Fika 11.15 Intern kommunikation-

Läs mer

2013-05-07 Sida 1 av 6. Förbundsstyrelsens förslag till strategisk målbild Jakten i framtiden

2013-05-07 Sida 1 av 6. Förbundsstyrelsens förslag till strategisk målbild Jakten i framtiden 2013-05-07 Sida 1 av 6 Förbundsstyrelsens förslag till strategisk målbild Jakten i framtiden 2013-05-07 Sida 2 av 6 Inledning Jakten på framtiden har under 2012 och 2013 inneburit ett omfattande arbete,

Läs mer

Förskolan Minigiraffens Likabehandlingsplan

Förskolan Minigiraffens Likabehandlingsplan Förskolan Minigiraffens Likabehandlingsplan Årlig plan mot kränkande behandling- likabehandlingsplan Förskolan Minigiraffens ställningstagande Förskolan Minigiraffen tar avstånd från alla tendenser till

Läs mer

Mål- och visionsdokument

Mål- och visionsdokument Mål- och visionsdokument Antaget av LinTeks fullmäktige 2013-02-19 Reviderad av kårfullmäktige 2014-05-06 samt 2016-04-19 Inledning LinTeks måldokument beskriver LinTeks vision samt de långsiktiga mål

Läs mer

S T Y R E L S E N. a) Val av justeringsperson b) Närvaro och godkännande av. c) Fastställande av. d) Ev. adjungeringar

S T Y R E L S E N. a) Val av justeringsperson b) Närvaro och godkännande av. c) Fastställande av. d) Ev. adjungeringar S T Y R E L S E N Närvarande styrelseledamöter: Jonas Boström Kristina Ekholm Caroline Erlandsson Niclas Karlsson Cinna Lagestrand Johan Lundmark Carl Nettelblad Stella Papasotiriou (fr.om 4) Emil Paulsrud

Läs mer

GAVLECON Verksamhetsplan 2014

GAVLECON Verksamhetsplan 2014 Verksamhetsplan 2014 Ekonom- och Mäklarföreningen vid Högskolan i Gävle Inledning: I enlighet med Gavlecons stadgar skall föregående styrelse avsluta sitt uppdrag med att skriva en verksamhetsberättelse

Läs mer

U PPSALAE KO N O M ER N A

U PPSALAE KO N O M ER N A U PPSALAE KO N O M ER N A Föreningen Uppsalaekonomerna - Styrelsemöte Datum: 2019-04-08 till 2019-04-09 Tid: 17:31- OO:O1 Plats: KPMG Arenan Närvarande: @ Theo Örtengren * Nora Ma!mberg * Christopher Lin

Läs mer

Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 13/14

Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 13/14 Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 13/14 1.1 Fullmäktige Juridiska Föreningens ( JF) fullmäktige ska under året sammanträda minst tre gånger per termin, med undantag för juni, juli och augusti. Fullmäktige

Läs mer

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål

KARLEKONS STADGAR. Kapitel 1. Sammansättning och ändamål KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida

Postadress Besöksadress Telefon Org.nr Plusgiro Bankgiro E-post Hemsida 1 (8) 2 (8) Verksamhetsplanen beslutas av fullmäktige och är ett av de styrdokument genom vilka fullmäktige styr LinTek. Verksamhetsplanen tas fram med LinTeks måldokument som grund och aktuella fokusområden.

Läs mer

Farmacevtiska Studentkåren Styrelsemöte nr 4 Pharmen Kl. 17:15

Farmacevtiska Studentkåren Styrelsemöte nr 4 Pharmen Kl. 17:15 Farmacevtiska Studentkåren Styrelsemöte nr 4 Pharmen 160304 Kl. 17:15 Närvarande: Oskar Holmér, ordförande; Maria Färdborg, vice ordförande med ansvar för ekonomifrågor; Jakob Rasch, vice ordförande med

Läs mer

Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017

Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017 Stämmotexter Uppsalaekonomernas extrastämma#1 2017 10 maj, 09:00 i H1, Ekonomikum Vice ordförande med näringslivsansvar (1 post) Namn: Aras Amin Det här är jag: Jag är 22 år och kommer från Västerås. För

Läs mer

Bilaga 4 - VERA. Syfte. Bakgrund. Vad är VERA?

Bilaga 4 - VERA. Syfte. Bakgrund. Vad är VERA? Bilaga 4 - Projektgrupp: Aras Amin och Louise Jönsson Medverkande i utredningen: Christopher Lin, Frida Wallentheim, Nora Malmberg och Mikael Holmgren Presenterades: 2018-05-29 Syfte Att diskutera och

Läs mer

<VERKSAMHETSPLAN> <2015> Förslag 2015-02- 06. Föreningen Energisystemteknologerna Verksamhetsplan 2015

<VERKSAMHETSPLAN> <2015> Förslag 2015-02- 06. Föreningen Energisystemteknologerna Verksamhetsplan 2015 Förslag 2015-02- 06 Föreningen Energisystemteknologerna Verksamhetsplan 2015 1 Innehåll Innehåll... 2 Inledning... 3 Föreningens syfte & mål... 3 Organisation... 3 Medlemmar... 3 Styrelse... 3 Styrelsemöten...

Läs mer

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå

arbetsmarknad@luleastudentkar.com 0920-49 32 72 Luleå Studentkår Luleå Tekniska Universitet 971 87 Luleå Luleå Studentkår är en intresseorganisation som verkar för studenter på Luleå tekniska universitet. Genom våra studentföreningar har vi en nära anknytning till studenter hos samtliga utbildningar inom

Läs mer

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR

BEFATTNINGBESKRIVNINGAR BEFATTNINGBESKRIVNINGAR Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) 2014 Innehållsförteckning 1. FÖRENINGENS REVISOR... 2 2. STYRELSEN... 3 3. ORDFÖRANDE... 4 4. VICE ORDFÖRANDE... 5 5. SKATTMÄSTARE... 6 6. SEKRETERARE...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN SEKTIONSSTYRELSEN 2015/2016 THS KEMISEKTIONEN

VERKSAMHETSPLAN SEKTIONSSTYRELSEN 2015/2016 THS KEMISEKTIONEN VERKSAMHETSPLAN SEKTIONSSTYRELSEN 2015/2016 THS KEMISEKTIONEN Sid! 2(! 5) Innehåll 1. Introduktion... 3 1.1. Allmänt om Sektionsstyrelsens verksamhet... 3 2. Fokusområden... 4 2.1. Ett värdefullt medlemskap...

Läs mer

EKONOMSEKTIONEN I LULEÅ

EKONOMSEKTIONEN I LULEÅ FÖREDRAGNINGSLISTA Datum: 2013-02-21 Plats: LKAB/A117 Tid: 18.30 Mötestyp: Vinterstämma Kallade: Studenter inom sektionens utbildningsområde Dagordning Bilaga Föredragare Formalia 1. Mötets öppnande Carolina

Läs mer

Arbetsordning för KogVet

Arbetsordning för KogVet Arbetsordning för KogVet sektionen för det kognitionsvetenskapliga programmet Verksamhetsåret 2017 8 november 2016 Sammanfattning Denna arbetsordning syftar till att ge styrelsen och ordföranden stöd vid

Läs mer

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning

att verka för Karlstad universitets ekonomiutbildnings kvalitet att väcka intresse och debatt kring ekonomisk utbildning och forskning KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Verksamhetsplan 2018/2019

Verksamhetsplan 2018/2019 Verksamhetsplan 2018/2019 Föreningens syfte Föreningens målsättning är enligt 1 kap. 2 JF-stadgar att verka för dess medlemmar och att stärka juridiken som ämne vid Örebro universitet. Vidare framgår att

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE

PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Samsek Taniya Sahlström Ordförande Protokoll Styrelsemöte nr. 1-12/13 PROTOKOLL STYRELSENS SAMMANTRÄDE Datum: 2012-11-28 Tid: 16.45 Plats: s101 Närvarande Samsek Samsek Samsek Samvetet SOSUM RHSF UMSYS

Läs mer

Befattningsbeskrivning för övriga engagemang inom FET

Befattningsbeskrivning för övriga engagemang inom FET Sida 1 av (17) för övriga engagemang Föreningen Energisystemteknologerna, FET Innehåll Revisor Revisorsuppleant Fullmäktigeledamot Fullmäktigesuppleant Valberedning Representant i UTN:s valberedning Projektledare

Läs mer

STRATEGISK MÅLBILD Beslutad vid årsstämman 1 2 juni 2013

STRATEGISK MÅLBILD Beslutad vid årsstämman 1 2 juni 2013 STRATEGISK MÅLBILD Beslutad vid årsstämman 1 2 juni 2013 INLEDNING Jakten på framtiden har under 2012 och 2013 inneburit ett omfattande arbete, vars syfte har varit att bygga en tydlig och klar målbild

Läs mer

Verksamhetsplan 12/13

Verksamhetsplan 12/13 Verksamhetsplan 12/13 Styrelsen Styrelsen bör sträva efter att göra hemsidan mer användarvänlig för engelsktalande personer. Motivering: UF Linköping ska vara en tvåspråkig förening och öppen för personer

Läs mer

Stadgar för Enskilda Gymnasiets elevkår Antagen på årsmötet den 16/9 2010 Organisationsnummer: 802455-7798

Stadgar för Enskilda Gymnasiets elevkår Antagen på årsmötet den 16/9 2010 Organisationsnummer: 802455-7798 Stadgar för Enskilda Gymnasiets elevkår Antagen på årsmötet den 16/9 2010 Organisationsnummer: 802455-7798 1 Organisation och Syfte mom. 1 Föreningens juridiska namn är Enskilda Gymnasiets elevkår, men

Läs mer

MILJÖPLAN. Mål Åtgärd Tidsplan Ansvarig. Vi har utsett miljöansvariga. Vi har en miljöansvarig vid sektionen. Verksamhetsåret 13/14.

MILJÖPLAN. Mål Åtgärd Tidsplan Ansvarig. Vi har utsett miljöansvariga. Vi har en miljöansvarig vid sektionen. Verksamhetsåret 13/14. MILJÖPLAN Mål Åtgärd Tidsplan Ansvarig Vi har utsett miljöansvariga vid sektionen. Vi har en miljöansvarig vid sektionen. Verksamhetsåret Minst en av de miljöansvariga har under året deltagit av LiU anordnad

Läs mer

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag

Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Verksamhetsplan - Diskussionsunderlag Linköping 150225 Utifrån diskussioner med styrelsen och FUM så har styrelsen nu skrivit ett utkast till verksamhetsplan för verksamhetsåret 15/16. De strukturella

Läs mer

Kommunikationsplan 13/14

Kommunikationsplan 13/14 Kommunikationsplan 13/14 Chalmers Studentkår är dess medlemmar. I enlighet med Chalmers Studentkårs verksamhetsidé innefattar Chalmers Studentkårs kärnverksamhet med utbildningsfrågor, sociala frågor och

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

Verksamhetsplan för 2015/2016

Verksamhetsplan för 2015/2016 2015-05-25 Fastställd på SSCO studentråd 2015-07-30 Reviderad enligt beslut av SSCO studentråd Verksamhetsplan för 2015/2016 SSCO:s vision Stockholm ska vara den ledande studentstaden i Sverige och en

Läs mer

Syfte och övergripande långsiktiga mål

Syfte och övergripande långsiktiga mål Syfte och övergripande långsiktiga mål Sektionen för Industriell ekonomi Inom Teknologkåren vid Lunds Tekniska Högskola, Lunds Universitet Antagna 2014-04-10 Senaste ändringar tagna 2014-04-10 SektionenförIndustriellekonomi

Läs mer

Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan

Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan 2019 Friskis&Svettis Östersund verksamhetsplan 1(9) INLEDNING I Friskis&Svettis lyfter vi gärna fram vår framgång och njuter av vårt goda självförtroende. Med all rätt. Vi gör en otroligt bra grej för

Läs mer

Propositioner. Proposition 2012-1 Avskaffande av ledamot i styrelsen: Projektkoordinator

Propositioner. Proposition 2012-1 Avskaffande av ledamot i styrelsen: Projektkoordinator Propositioner Proposition 2012-1 Avskaffande av ledamot i styrelsen: Projektkoordinator Projektkoordinatorns uppgifter har under de gångna verksamhetsåren legat så pass nära vice ordförandens uppgifter

Läs mer

Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 14/15

Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 14/15 Verksamhetsplan för Juridiska Föreningen 14/15 1.1 Fullmäktige Juridiska Föreningens (JF) fullmäktige ska under året sammanträda minst tre gånger per termin, med undantag för juni, juli och augusti. Fullmäktige

Läs mer

Riktlinjer för medborgardialog och medborgarengagemang. Beslutad av kommunstyrelsen , 155/18. Dnr KS

Riktlinjer för medborgardialog och medborgarengagemang. Beslutad av kommunstyrelsen , 155/18. Dnr KS Riktlinjer för medborgardialog och medborgarengagemang Beslutad av kommunstyrelsen 2018-06-18, 155/18. Dnr KS2015.0513 Innehåll 1 Inledning... 3 2 Syfte och önskade effekter... 3 3 Definitioner... 3 3.1

Läs mer

Introduktionspolicy för introduktionen av nya studenter vid Örebro universitet och Örebro studentkår

Introduktionspolicy för introduktionen av nya studenter vid Örebro universitet och Örebro studentkår Introduktionspolicy för introduktionen av nya studenter vid Örebro universitet och Örebro studentkår Sammanfattning Introduktionens värdeord trygghet, delaktighet, respekt och glädje ska ständigt genomsyra

Läs mer

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse

Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Befattningsbeskrivningar KarlEkons styrelse Allmänt En styrelsemedlem i KarlEkon skall ständigt arbeta för föreningens och medlemmarnas bästa. Förutom det dagliga arbetet på den specifika posten skall

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31

Verksamhetsplan Föreningen Samhällsvetarna Uppsala Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 ! Verksamhetsplan 2015-2016 Verksamhetsplan Verksamhetsår 2015-06-01 till 2016-05-31 Bakgrund Denna verksamhetsplan har skrivits av oss som har varit förtroendevalda i Föreningen Samhällsvetarna Uppsala

Läs mer

Förslag på Verksamhetsplan 13/14

Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Förslag på Verksamhetsplan 13/14 Styrelsen Styrelsen åläggs att i början av terminen ha ett gemensamt planeringsmöte inför verksamhetsåret. Motivering: Detta är ett bra sätt för de nya styrelsemedlemmarna

Läs mer

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen

Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Befattningsbeskrivningar IMF Föreningen Innehållsförteckning ORDFÖRANDE... 1 Internt... 1 Externt... 2 VICE ORDFÖRANDE... 3 Internt... 3 Externt... 4 EKONOMIANSVARIG... 5 UTBILDNINGSUTSKOTTET... 6 NÄRINGSLIVSUTSKOTTET...

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN & Budget IF Friskis&Svettis Lidingö

VERKSAMHETSPLAN & Budget IF Friskis&Svettis Lidingö VERKSAMHETSPLAN & Budget 2014 IF Friskis&Svettis Lidingö Vi har som mål att få fler att röra på sig Lusten ska vara drivkraften det ska vara lätt att börja och lätt att fortsätta Basen i Friskis&Svettis

Läs mer

Riktlinjer för anställning och befordran av lärare samt för antagning av docent och av excellent lärare vid teknisknaturvetenskapliga

Riktlinjer för anställning och befordran av lärare samt för antagning av docent och av excellent lärare vid teknisknaturvetenskapliga TEKNAT 2018/239 Riktlinjer för anställning och befordran av lärare samt för antagning av docent och av excellent lärare vid teknisknaturvetenskapliga vetenskapsområdet Fastställda av teknisk-naturvetenskapliga

Läs mer

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa

erlagd medlemsavgift vars storlek bestäms av årsmöte intresse att verka för föreningens bästa KARLEKONS STADGAR Kapitel 1 Sammansättning och ändamål 1.1 Sammansättning Karlstads ekonomistuderandes förening (KarlEkon), är en självständig ideell förening vid Karlstads universitet. KarlEkon är fackligt

Läs mer

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2013 VERKSAMHETSPLAN MSF Stockholm 2013

Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2013 VERKSAMHETSPLAN MSF Stockholm 2013 - en del av Sveriges Läkarförbund Proposition till MSF Stockholms årsmöte 2013 VERKSAMHETSPLAN MSF Stockholm 2013 Inledning I enlighet med MSF Stockholms stadgar är verksamheten som bedrivs inriktad på

Läs mer

!!! STADGAR. Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS. Stockholm. Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm

!!! STADGAR. Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS. Stockholm. Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm STADGAR Konglig Samhällsbyggnadssektion, THS Stockholm Org. nr. 802412-5737 Drottning Kristinas väg 19, 100 44 Stockholm Sid 2(14) Stadgan fastställd 2002-10-30. Sammanställd av Malin Svenningsson L99.

Läs mer

Utkast 2. Underlag för remissrunda inom rörelsen. Förslag till kongressen beslutas av förbundsstyrelsen under mars 2013.

Utkast 2. Underlag för remissrunda inom rörelsen. Förslag till kongressen beslutas av förbundsstyrelsen under mars 2013. Utkast 2. Underlag för remissrunda inom rörelsen. Förslag till kongressen beslutas av förbundsstyrelsen under mars 2013. IOGT-NTO-rörelsens grundsatser utgör en ideologisk kompass och riktning för hela

Läs mer

tydlighe kommunice feedback tillit förtroende vision arbetsglädje LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY ansvar delegera närvarande bemötande tillåtande humor

tydlighe kommunice feedback tillit förtroende vision arbetsglädje LEDAR- OCH MEDARBETARPOLICY ansvar delegera närvarande bemötande tillåtande humor dialog delegera tydlighe humor besluta stöd lojal kommunice feedback bemötande motivera rättvis tillåtande lyhörd delaktighet inkluderande ansvar närvaro tydlighet samarbete närvarande förtroende vision

Läs mer

Riktlinjer. Lönekriterier

Riktlinjer. Lönekriterier Riktlinjer Lönekriterier Förord Lönekriterier ger underlag för lönebildning men bidrar också till verksamhetsutveckling. Genom att formulera övergripande lönekriterier vill Luleå kommun hålla den gemensamma

Läs mer

Verksamhetsplan En stark röst i samhället. En väg in i yrkeslivet. En inspirerande plattform. Ett studentfackligt forum.

Verksamhetsplan En stark röst i samhället. En väg in i yrkeslivet. En inspirerande plattform. Ett studentfackligt forum. Verksamhetsplan 2019 En stark röst i samhället. En väg in i yrkeslivet. En inspirerande plattform. Ett studentfackligt forum. En stark röst i samhället Sveriges Arkitekter Studenterna ska stötta initiativ

Läs mer

Målgrupper. Med målgrupper menar vi. Syfte. Målgrupperna. Vad händer inom fallskärmsvärlden?

Målgrupper. Med målgrupper menar vi. Syfte. Målgrupperna. Vad händer inom fallskärmsvärlden? Målgrupper Med målgrupper menar vi - Ett behovs- eller beteendemönster - i relation till fallskärmsförbundets kommunikation - som är relevant för vårt syfte Syfte - Transparens och insyn ger delaktighet,

Läs mer

IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE

IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE IDROTTSVETENSKAPLIGA FÖRENINGENS ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-28 Tid: 17:00 Plats: Tryggheten, plan 1 i Samhällsvetarhuset plan Närvarande med rösträtt (röstlängd): Närvarande utan rösträtt: FORMALIA Punkt Ärende

Läs mer

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET

FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET FÖRENINGEN EKONOMERNA VID STOCKHOLMS UNIVERSITET Styrelsemöte #1 Tisdag 8/7 2014 Styrelserummet, Smedjan Kl. 18.30 21.30.1 Mötets öppnande Christoffer Hintze förklarar mötet öppnat 18:46..2 Val av sekreterare

Läs mer

EKONOMIPOLICY. Syfte och bakgrund. Budget för utskott, mästerier och projekt

EKONOMIPOLICY. Syfte och bakgrund. Budget för utskott, mästerier och projekt EKONOMIPOLICY Upprättad 20100627 Reviderad 20100808 Reviderad 20120515 Reviderad 20120725 Reviderad 20120822 Reviderad 20130207 Reviderad 20130221 Reviderad 20170516 Syfte och bakgrund Denna policy klargör

Läs mer

Mål Åtgärd Tidsplan Ansvariga Sektionsstyrelsen ska. Vi har två miljöansvariga vid sektionen. Under verksamhetsåret 2016 är det David Brostedt och

Mål Åtgärd Tidsplan Ansvariga Sektionsstyrelsen ska. Vi har två miljöansvariga vid sektionen. Under verksamhetsåret 2016 är det David Brostedt och MILJÖPLAN Mål Åtgärd Tidsplan Ansvariga ska ha minst en miljöansvarig Vi har två miljöansvariga vid sektionen. Under verksamhetsåret 2016 är det David Brostedt och Åtgärda i början av varje ny termin Minst

Läs mer