Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering"

Transkript

1 Personalsystem Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering

2 FLEX Personalsystem komplett och kraftfullt Att FLEX står för flexibilitet hörs redan på namnet. För oss har det alltid varit självklart att sätta användarens behov i centrum och skapa lösningar utifrån de nya krav och förväntningar som uppstår i takt med utvecklingen. Vi har utvecklat system för tid, reseräkning och lön i drygt 20 år och har nu integrerat dessa till ett enhetligt personalsystem. Vinsterna är förstås uppenbara. Integrationen ger en bättre överblick med gemensamt personalregister där all data om medarbetarna finns samlad på ett och samma ställe. Hanteringen blir smidigare när all överföring av till exempel tid- och reseräkningstransaktioner sker direkt till lönefunktionen utan omständliga filöverföringar. Ytterligare en stor fördel är det enhetliga och behagliga gränssnitt som får användarna att känna igen sig överallt i systemet. Systemets moduler kan dessutom användas var för sig vilket ger er friheten att börja med valfri modul och därefter komplettera med andra allt eftersom nya behov uppstår. FLEX Personalsystem blir på så sätt ett personalsystem som kan växa i takt med företagets behov.

3 FLEX Personalsystem minimerar administrationen och frigör resurser Vilka krav bör man då ställa på ett personalsystem? Vår ambition har varit att utveckla en komplett lösning, där allt som har med ett företags personaladministration att göra ingår. Från självservice där den anställde registrerar sina reseräkningar och tidrapporter till löneberäkning och slutlig utbetalning med tillhörande dokumentation till medarbetaren för avstämning och kontroll. Personalsystemet eliminerar därmed mycket dubbelarbete och administration och gör att ni kan lägga resurser på annat, mer kvalificerat arbete. Lyhördhet och tillgänglighet Vi på Flex Datasystem har utvecklat våra system i nära samarbete med dem som ska använda dem. För något effektivare sätt att bygga ändamålsenliga och användarvänliga system finns inte. Genom att vara lyhörda för önskemål och synpunkter säkerställer vi att systemen är anpassade efter användarnas verkliga behov och står rustade inför de problem som uppstår i vardagen. Naturligtvis lägger vi också stor vikt vid att hålla en förstklassig support som präglas av hög tillgänglighet och utpräglad serviceanda. Något som vi har fått mycket beröm för.

4 FLEX Schemaläggning ger god framförhållning FLEX Tidredovisning totalkoll på tiden Med hjälp av modulen för schemaläggning är det mycket enkelt att lägga scheman för medarbetarna och planera bemanning för olika avdelningar eller tjänster. Självklart går det också att kalkylera medarbetarnas kostnader. Arbetet i modulen bygger på att skapa överskådliga planer. När planeringen av en period är bestämd får den automatiskt genomslag i tidsystemet utan att några separata överföringar av scheman krävs. FLEX Tidredovisning är så mycket mer än bara ett system för närvaroredovisning. Här finns också funktioner för frånvaroansökningar, planering av frånvaro, avvikelserapportering, projektredovisning och fakturering. Kort sagt allt som är relevant för hela tidredovisningen på ditt företag. För att underlätta planeringen finns ett antal olika hjälpfunktioner, som exempelvis planeringscykler och schemacykler, för varje medarbetare. Denna teknik frigör tid eftersom cyklerna bara behöver definieras en enda gång därefter rullas de ut på schemorna automatiskt. För användarvänlighetens och överskådlighetens skull kan du dessutom välja mellan olika färger för olika avdelningar och tjänster. Om någon del av verksamheten skulle vara underbemannad syns det i systemet där du får en tydlig bild av lediga resurser. Schemaläggning av olika avdelningar. Överskådliga färgscheman visar vilken avdelning de anställda är schemalagda på. Systemet är unikt på så sätt att det kan användas för alla personalkategorier på företaget oavsett vad de har för arbetsuppgifter. Kanske matar tjänstemännen enbart in sina avvikelser från normalschemat medan kollektivanställda använder stämpelklocka och konsulter redovisar sin tid på olika projekt. FLEX Tidredovisning klarar all typ av tidrapportering. Med ett gemensamt användargränssnitt och en riktigt bred funktionalitet kan företaget använda FLEX Tidredovisning som ett enhetligt system för all hantering av tid inom företaget. Att samtliga uppgifter finns tillgängliga i ett enda system gör att det går enkelt att sammanställa statistik och annan information för all personal inom företaget. I Dagredovisning visas de tider som den anställde stämplat. Programmet räknar bland annat ut eventuell övertid och flextid. Under Dagplanering visas schemaläggningen uppdelad i timmar för aktuell dag. I Planerad frånvaro ges en översikt över personalens frånvaro och övriga planering.

5 FLEX Reseräkning det ska vara lätt att resa FLEX Lön säkert, smidigt och flexibelt För FLEX Lön spelar bransch eller avtal ingen roll. Systemet är allt ditt företag behöver när det gäller löneadministration. Det vänder sig till dig som hanterar olika sorters löner och har höga krav på anpassning och flexibilitet. Med hjälp av det inbyggda kalendariet håller systemet reda på all typ av frånvaro, som karensdagar i samband med sjukfrånvaro, intermittent frånvaro mm. FLEX Reseräkning är förmodligen det mest kompletta programmet som finns för att ta hand om ditt företags reseräkningar. Alla moment i reseräkningshanteringen täcks in. Från att det bestäms att en resa ska göras, via registrering av reseräkning som resenären naturligtvis kan göra själv, till uträkning, attestering och utbetalning. Trots de många funktionerna och finesserna är programmet förvånansvärt enkelt att använda. Vi har lagt stor möda på säkerhet och smidighet. Skulle en körning gå fel är det mycket enkelt att backa den för att rätta eller komplettera den. Därefter är det bara att göra om körningen utan besvärliga backuper eller återställningar av dessa. En annan stor fördel är att systemet arbetar med fria formler i löneartsregistret. Det skapar utrymme för hantering av ditt företags lokala avtal. Antal lönearter i katalogen kan hållas på ett minimum eftersom samma löneart kan användas för flera personalkategorier. Hanteringen av historik har ytterligare en unik fördel jämfört med många andra system. I FLEX Lön kan du skriva ut redan utbetalda lönespecifikationer med de uppgifter som gällde då. Detsamma gäller alla rapporter i systemet. Naturligtvis är systemet helt integrerat med både tid och reseräkningsfunktionerna vilket gör att transaktioner från båda systemen hämtas direkt till löneberedningen utan omständliga filöverföringar. Medarbetaren kan själv registrera sina reseräkningar utan några manuella sammanräkningar överhuvudtaget. Systemet beräknar automatiskt traktamenten, utlägg, representation och bilersättning i samband med resorna. Enklare än så här blir det inte att resa. Det finns dessutom kopplingar till de flesta kreditkortsföretag. Om resenären haft utlägg som betalats med företagskort eller företagsupphandlat privatkort visas dessa i systemet och kan enkelt komplettera reseräkningen. Ansvariga chefer kan därefter granska reseräkningarna och attestera dem elektroniskt. För att höja säkerheten ytterligare kan även administratörerna göra kontroller så att reseräkningarna är korrekt ifyllda och att de stämmer överens med bifogade kvitton. Resenären registrerar datum och klockslag för resan, eventuell utlandskod, uppgifter om utlägg för logi, bilkostnader och andra uppgifter som behövs. Löneberedningsbilden i FLEX Lön.

6 FLEX Portal ger medarbetarna hela bilden FLEX Personalsystem FLEX Schemaläggning 4Valfritt antal planer 4Behovsplanering 4Dagplanering 4Underbemanning 4Färgval av avdelningar 4Schema- och planeringscykler 4Uppskattning av kostnader FLEX Reseräkning 4Valutahantering 4Kontokortshantering 4Förskottshantering 4Reseanmälan 4Körjournal 4Nordiska traktamentsregler 4Språkmodul 4Export av rapporter till Excel 4Rapportgenerator 4Historik 4Projektredovisning 4Fakturering 4Elektronisk attestering 4Behörighetssystem 4Koppling till vanligaste lönesystemen I FLEX Portal sammanstrålar alla systemen till ett. Du kan mata in din tidrapport eller reseräkning, titta på dina saldon eller din lönespecifikation. Ytterligare en stor fördel är att systemet är webbaserat vilket betyder att det kan användas oavsett var du befinner dig förutsatt att du har tillgång till Internet. Men detta är inte nog. Systemet innehåller så mycket mer. FLEX Portal är i själva verket en hel informationscentral där utbyte av information kan göras mellan alla som har behov av det. Administratörer, anställda och attestansvariga här finns plats för alla. I FLEX Portal finns också en riklig tillgång till rapporter där du enkelt kommer åt dina uppgifter. Det avlastar förstås både lönekontoret och ekonomiavdelningen. Gränssnittet är lika inbjudande som lättanvänt. På startsidan möts du av information riktad just till dig. Du får personliga påminnelser om klarmarkering av tidrapporter, reseräkningar och mycket annat. Här finns en kalender där du kan lägga in egna anteckningar samt information om vem du kan vända dig till i olika personalärenden. Vill du vara ledig kan du göra frånvaroansökan. När den har behandlats av närmaste chef får du besked om den har avslagits eller godkänts. Allt via FLEX Portal. FLEX Tidredovisning 4Terminal/PC-stämpling 4Avvikelserapportering 4Närvarotablå/Planerad frånvaro 4Projektredovisning 4Fakturering 4Hantering av flextid, övertid, komptid, OB m.m. 4Hantering av olika typer av frånvaro 4Personliga dagschemor 4Språkmodul 4Export av rapporter till Excel, PDF m.m. 4Rapportgenerator 4Historik 4Elektronisk attestering 4Behörighetssystem 4Koppling till vanligaste lönesystemen FLEX Lön 4Kalendarium 4Rapportgenerator 4Export av rapporter till Excel 4Historik 4Lönearter per personalkategori 4Personaladministration 4Avancerad formelhantering 4Behörighetssystem

7 Drottninggatan 22, SE Örebro Växel Fax

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering Personalsystem Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering FLEX Personalsystem komplett och kraftfullt Att FLEX står för flexibilitet hörs redan på namnet.

Läs mer

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem PLAN TRAVEL TIME UPPTÄCK VALFRIHETEN med framtidens personalsystem PAYROLL Ledare UPPTÄCK VALFRIHETEN Flex i företagsnamnet står för flexibilitet, vilket har varit vår ledstjärna genom alla år. Vi har

Läs mer

Tidrapportering i FLEX Portal

Tidrapportering i FLEX Portal Tidrapportering i FLEX Portal Inloggning När du startar FLEX Portal möts du av en inloggningsruta. Ange ditt användar id och mata in ditt lösenord. Klicka på OK. 2 Inloggning saknade inloggningsuppgifter

Läs mer

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem UPPTÄCK VALFRIHETEN med framtidens personalsystem VARFÖR VÄLJA FLEX HRM? Valfrihet Helt webbaserat. Du har alltid tillgång till programmet, via dator, surfplatta eller smartphone. Det enda som krävs är

Läs mer

Expense - Reseräkning

Expense - Reseräkning Vi tar bort allt krångel! Skriv din reseräkning vart du vill, när du vill på en knapptryckning räknar Expense fram alla skattefria och skattepliktiga ersättningar i samband med din resa. Givetvis efter

Läs mer

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (Maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! Vi har nu släppt FLEX Tidredovisning version 12.2a. Bland nyheterna i denna version kan nämnas utökade möjligheter att kombinera

Läs mer

Visma Lön 300. Förenkla din lönehantering! flera finesser för dig med upp till 20 anställda! Steg för steg-hjälp. Arbetsscheman håller koll

Visma Lön 300. Förenkla din lönehantering! flera finesser för dig med upp till 20 anställda! Steg för steg-hjälp. Arbetsscheman håller koll Visma Lön 300 (1-20 anställda). Pris från 3.290:- (frakt och moms tillkommer). Förenkla din lönehantering! Visma Lön 300 flera finesser för dig med upp till 20 anställda! Det här är programmet för dig

Läs mer

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK är den webbaserade ingången till ProMark både för chefer och löneadministration samt anställda. I portalen kan man registrera sin egen tid, sina arbetsuppgifter

Läs mer

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare Vi hjälper transportföretag att jobba smartare I den här foldern kan du läsa hur transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre

Läs mer

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning

Ett program för tidrapportering och. Aveny. Tidredovisning Ett program för tidrapportering och u p p f ö l j n i n g av P r o j e k t Aveny Tidredovisning Aveny Tidredovisning Med Aveny Tidredovisning erbjuder vi ett toppmodernt hjälpmedel som förenar tidrapportering

Läs mer

Användarmeddelande (november 2011) Ny programversion. Version 11.3a

Användarmeddelande (november 2011) Ny programversion. Version 11.3a Användarmeddelande (november 2011) Ny programversion Version 11.3a Bäste Kund! Vi har nu släppt FLEX Tidredovisning version 11.3a. Bland nyheterna i denna version kan nämnas att systemet nu hanterar flera

Läs mer

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid

Webbtidsrapportering. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com. 2. Klicka på Rapportera tid Webbtidsrapportering 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord. Var noga med små och stora bokstäver. 4. Klicka

Läs mer

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ett komplett personalsystem

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ett komplett personalsystem UPPTÄCK VALFRIHETEN med ett flexibelt personalsystem Det unika med Flex HRM är flexibiliteten. Använd Flex HRM som en helhetslösning för alla moment i er personaladministration: bemanning, tidrapportering,

Läs mer

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda

LEGA ONLINE. Du blir lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största bokningssystem. Kraftfullt och enkelt att använda - Sveriges största bokningssystem Du blir lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och möjlighet till fakturering?

Läs mer

2.990:- Många fi nesser för dig med 20 anställda Visma Lön 300 med arbetsschema och kalendarium Guiden hjälper dig att komma igång

2.990:- Många fi nesser för dig med 20 anställda Visma Lön 300 med arbetsschema och kalendarium Guiden hjälper dig att komma igång Visma Lön 300 (1-20 anställda). Pris från 2.990:- (frakt och moms tillkommer). Många finesser för dig med 20 anställda Visma Lön 300 med arbetsschema och kalendarium Visma Lön 300 är ett lätthanterligt

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

Automatisera din reseräkning Digitalisera dina kvitton

Automatisera din reseräkning Digitalisera dina kvitton Automatisera din reseräkning Digitalisera dina kvitton En smart och automatiserad tjänst för reseräkningar. Allt görs i telefonen eller på webben. Enkelt för den anställde, chefen och ekonomi- och löneavdelningen.

Läs mer

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR:

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR: ASTRAKAN COURSEPLAN Programmet som sparar tid...... och förenklar kursadministrationen! Med webbaserade Astrakan CoursePlan kan onödig administration undvikas samtidigt som kursdeltagarna erbjuds en förstklassig

Läs mer

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat Förenkla tidarbetet och få tid över till annat When time is important transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre transpa är

Läs mer

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM.

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Välkommen till Bluegarden HR-plus. Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön? Arbetar du på en stor offentlig eller privat verksamhet med höga krav

Läs mer

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ditt personalsystem i molnet!

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ditt personalsystem i molnet! UPPTÄCK VALFRIHETEN med ett flexibelt personalsystem Det unika med Flex HRM är flexibiliteten. Använd Flex HRM som en helhetslösning för alla moment i er personaladministration: bemanning, tidrapportering,

Läs mer

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin

EduAdmin. Du blir lönsammare med. EduAdmin. www.eduadmin.se. - Allt en utbildare behöver! Upptäck friheten med EduAdmin - Allt en utbildare behöver! Du blir lönsammare med EduAdmin Tänk om du alltid hade full koll på dina kurstillfällen, deltagare, bokningar från hemsidan och samtidigt kunde se vilken inkomst bokningarna

Läs mer

Så här fungerar löneadministrationen i SamTid:

Så här fungerar löneadministrationen i SamTid: Välkommen som användare av SamTid den enkla och effektiva lösningen för personaladministration, schemaläggning och tidrapportering för mindre butiker! Så här fungerar löneadministrationen i SamTid: Tidrapporteringsperioden

Läs mer

Medarbetarens ansvar i Självservice HR/Lön - Följande ska göras

Medarbetarens ansvar i Självservice HR/Lön - Följande ska göras Medarbetarens ansvar i Självservice HR/Lön - Följande ska göras 1. Kontrollera at dit schema i Självservice HR/Lön stämmer överens med dit arbetsschema. Du kan antingen kontrollera ditt schema i din kalender

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ditt personalsystem i molnet!

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med ett flexibelt personalsystem. Ditt personalsystem i molnet! UPPTÄCK VALFRIHETEN med ett flexibelt personalsystem Det unika med Flex HRM är flexibiliteten. Använd Flex HRM som en helhetslösning för alla moment i er personaladministration: bemanning, tidrapportering,

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med hela personalsystemet i fickan. Ditt personalsystem i molnet!

UPPTÄCK VALFRIHETEN. med hela personalsystemet i fickan. Ditt personalsystem i molnet! UPPTÄCK VALFRIHETEN med hela personalsystemet i fickan Det unika med Flex HRM är flexibiliteten och mobiliteten. Använd Flex HRM som en helhetslösning för alla moment i er personaladministration: bemanning,

Läs mer

BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER

BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER PRONOTIFY BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER är modulet som automatisk påminner relevanta personer om saknade registreringar samt oattesterade transaktioner. Detta förenklar administrationen och ger en mer korrekt

Läs mer

Lathund för Attesterare Egenrapportering

Lathund för Attesterare Egenrapportering 2011-04-01 Lathund för Attesterare Egenrapportering Har du frågor ring gärna Birgitta Fröjd 021-10 16 04 Eva Johansson 021-10 15 41 Margareta Mehlqvist 021-10 31 11 Innehållsförteckning 1. Vad innebär

Läs mer

Komplett HR med extra allt.

Komplett HR med extra allt. Komplett HR med extra allt. När det kommer till HR handlar det inte längre om vad man ska göra utan hur. Och frågar du oss så tycker vi bara det finns ett sätt: det enklast möjliga. Med Aditro Helhetslösning

Läs mer

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25 Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige Sverige 2013-10-24 25 Konsulting Outsourcing Molntjänster Utbildning Programvara HR Löner Ekonomi

Läs mer

Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans

Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans Mille Salomaa Lindström Enhetschef Enheten för personligt stöd i Farsta Sdf Marie Kringberg Kundansvarig projektledare Kaustik AB RÖRIGT FELAKTIG REDOVISNING

Läs mer

Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion. Flex HRM Travel. Version 14.2a

Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion. Flex HRM Travel. Version 14.2a Användarmeddelande (september 2014) Ny programversion Flex HRM Travel Bäste kund! Version 14.2a På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX HRM Travel i version 14.2a. Bland nyheterna

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

Självservice Personec P

Självservice Personec P 2013-08-19 Självservice Personec P Manualen finns även att hämta på http://www.mtgskaraborg.se under Löneadministration ALLMÄNT... 2 Vad är Personec självservice... 3 INLOGGNING... 4 INSTÄLLNINGAR... 5

Läs mer

Delrapport Värnamo sjukvårdsområde

Delrapport Värnamo sjukvårdsområde Bilaga 1d Delrapport Löpande granskning av redovisning och administrativa system Värnamo sjukvårdsområde Innehållsförteckning 1 Granskningsresultat Värnamo sjukvårdsområde 3 1.1 Det finns en landstingsövergripande

Läs mer

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a

Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion. Version 14.1a Användarmeddelande (januari 2014) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 14.1a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning under 2013. Bland

Läs mer

PS SJÄLVSERVICE Sid 1 (35)

PS SJÄLVSERVICE Sid 1 (35) Sid 1 (35) Innehållsförteckning INLOGGNING VIA INTERNET (exempelvis hemifrån):... 2 INLOGGNING I SJÄLVSERVICE... 3 ADRESS... 6 BARN... 7 FRÅNVARO... 8 TURBYTE... 13 AVVIKANDE TJÄNSTGÖRING... 18 TILLÄGG/AVDRAG

Läs mer

Heroma Rese. Användarmanual Medarbetare

Heroma Rese. Användarmanual Medarbetare Heroma Rese Användarmanual Medarbetare Kilometerersättning/Utlägg Innehåll Allmänt... 3 Vad är Heroma rese?... 3 Var hittar jag Heroma rese?... 3 Var hittar jag mina reseräkningar i Heroma rese?... 3 Var

Läs mer

Visma Company Expense. Manual för administratörer och redovisningskonsulter

Visma Company Expense. Manual för administratörer och redovisningskonsulter Visma Company Expense Manual för administratörer och redovisningskonsulter 1 Innehållsförteckning Sida 1. Kom igång 3 2. Inställningar 3-5 2.1. Rapportmottagare 3 2.2. Utläggskoder och Kontoplan 4 2.3.

Läs mer

Lathund för Attesterare Egenrapportering

Lathund för Attesterare Egenrapportering Lathund för Attesterare Egenrapportering Har du frågor? Ring: Malin Jonsson 063-165436 Violeth Lindström 063-165321 Jenny Smedman 060-148553 Helene Karlsson 063-165322 Katarina Bouvin 060-148871 Innehållsförteckning

Läs mer

VISMA Tid. Innehåll. Läs även. GSC Data Dalagatan 2 803 10 GÄVLE Tfn: 026 456 50 00 Fax: 026-16 70 41 e-post: info@gsc.se Hemsida: www.gsc.

VISMA Tid. Innehåll. Läs även. GSC Data Dalagatan 2 803 10 GÄVLE Tfn: 026 456 50 00 Fax: 026-16 70 41 e-post: info@gsc.se Hemsida: www.gsc. VISMA Tid Vi kan Visma SPCS Innehåll - Register - Tider/utlägg - Nyhet! Resursplanering - Faktura-/bokföringsunderlag - Löneunderlag - Utskrifter - Ut- och incheckning av data - Möjlighet till webbregistrering

Läs mer

2012-01-30. Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering. Granskare: Förvaltningen: Karin Johnson Birgitta Fröjd. UKK Kicki Konpan Susanne Nastri

2012-01-30. Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering. Granskare: Förvaltningen: Karin Johnson Birgitta Fröjd. UKK Kicki Konpan Susanne Nastri 2012-01-30 Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering Granskare: Förvaltningen: Karin Johnson Birgitta Fröjd UKK Kicki Konpan Susanne Nastri Om du har frågor hör gärna av dig till Birgitta Fröjd 021-10

Läs mer

Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg

Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg Säkerställ er tillgänglighet Kommunikationsrapporteringsverktyg Vad är Meridix Studio? Meridix Studio är ett verktyg som låter er analysera och följa upp er kommunikation via ett enkelt men kraftfullt

Läs mer

Riktlinjer för ansvar och behörigheter i Personec P

Riktlinjer för ansvar och behörigheter i Personec P Riktlinjer för ansvar och behörigheter i Personec P Antagen av: Dokumentansvarig: Yvonne Stolt Innehåll Inledning... 3 Syfte... 3 Allmän beskrivning av Personec P... 3 Ansvar... 4 Behörighetsroller i Personec

Läs mer

Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering

Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering 2013-10-24 Version 5.40 Lathund för Reserapportörer i Egenrapportering Har du frågor? Ring: Malin Jonsson 063-165436 Violeth Lindström 063-165321 Jenny Smedman 060-148553 Helene Karlsson 063-165322 Katarina

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProMileage

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProMileage När medarbetare är ute och kör i förbindelse med tjänsteresa, kan de under utgiftsregistrering i portalen ange sin körda sträcka och registrera övriga utgifter. REGISTRERING AV ALLA UTGIFTER PROMILEAGE

Läs mer

Heroma Rese. Användarmanual Medarbetare

Heroma Rese. Användarmanual Medarbetare Heroma Rese Användarmanual Medarbetare Inrikes tjänsteresa med övernattning Innehåll Allmänt... 3 Vad är Heroma rese?... 3 Var hittar jag Heroma rese?... 3 Var hittar jag mina reseräkningar i Heroma rese?...

Läs mer

Hur flexibel är din schema- läggning?

Hur flexibel är din schema- läggning? Hur flexibel är din schema- läggning? Hallå, det är inget fel med penna & papper Kan förbättras Automatisk backup Universell kompatibilitet Ingen installation Online handledning Stöd för fler språk Schemaläggning

Läs mer

Medarbetarens ansvar i självservice

Medarbetarens ansvar i självservice Sida 1 av 9 Medarbetarens ansvar i självservice Avvikelser (frånvaro, extratid, turbyten mm) skall vara registrerade senast den 10:e varje månad. Registrera dina avvikelser så snart som möjligt Logga in

Läs mer

LATHUND PA-WEBBEN SNABBKURS RESOR. Redigerad 2012-01-20

LATHUND PA-WEBBEN SNABBKURS RESOR. Redigerad 2012-01-20 LATHUND PA-WEBBEN SNABBKURS RESOR Redigerad 0-0-0 INLOGGNING OCH UTLOGGNING... INLOGGNING... UTLOGGNING... SPRÅKVAL... FLÖDET FÖR RESERÄKNINGAR OCH UTLÄGG... SYMBOLER I PA-WEBBEN... 4 FÖR DIG SOM ÄR RESENÄR...

Läs mer

Från och med 1 nov 2017 så hanteras detta i Poolia Benefits, länk finns på konsultportalen eller

Från och med 1 nov 2017 så hanteras detta i Poolia Benefits, länk finns på konsultportalen eller 1 (13) Lathund Flex HRM Innehållsförteckning Inloggning och grunduppgifter Registrera reseräkning o Inrikes eller utrikes resa o Bilresa o Utlägg & Representation Klarmarkering & Attestering Kortfattad

Läs mer

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV Vad är ExFlow NAV? För vem? ExFlow NAV är en tilläggsmodul i Microsoft Dynamics

Läs mer

Medarbetarens ansvar i Visma självservice

Medarbetarens ansvar i Visma självservice Sida 1 av 9 Medarbetarens ansvar i Visma självservice Registrera dina avvikelser (frånvaro, extratid, turbyten mm) så snart som möjligt Logga in på självservice och välj rapportera. Lägg till dina avvikelser

Läs mer

Lathund Registrera Hogia Travel

Lathund Registrera Hogia Travel Lathund Registrera Hogia Travel Registrera reseräkningar Hogia Travels webbklient består av flera olika flikar. Webbläsare Använd Firefox eller Google Chrome. Internet Explorer bör ej användas. Reseräkning

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a

Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion. Version 13.2a Användarmeddelande (maj 2013) Ny programversion FLEX Tidredovisning Version 13.2a Bäste Kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Tidredovisning i version 13.2a. Bland

Läs mer

Marknad för affärssystem

Marknad för affärssystem Marknad för affärssystem Vi samarbetar med SoftOne som är en av tre ledande leverantörer av moduluppbyggda standardprogram och tjänster på en svenska marknaden. Vad kännetecknar detta marknadsegment? Moduluppbyggd

Läs mer

Användarmanual Attestering

Användarmanual Attestering Användarmanual Attestering Upprättad av Maria Rosén Upprättat 2008-06-19 Version 5.0 Innehållsförteckning Inledning...3 1.1 Ledigheter...3 1.2 Övertid/Mertid...3 1.3 Sjuk...3 1.4 Avsluta Egenrapportering...3

Läs mer

Audit KPMG AB 2011-10-31 Antal sidor: 6

Audit KPMG AB 2011-10-31 Antal sidor: 6 Rapport avseende granskning av lönerutin Audit KPMG AB 2011-10-31 Antal sidor: 6 2011 KPMG AB, a Swedish limited liability company and a member firm of the KPMG network of independent member firms affiliated

Läs mer

KATS DESKTOP. Katscenter AB Helsingborgsvägen 60 262 72 ÄNGELHOLM +46 (0)435-448140 www.kats.se

KATS DESKTOP. Katscenter AB Helsingborgsvägen 60 262 72 ÄNGELHOLM +46 (0)435-448140 www.kats.se KATS DESKTOP Katscenter AB Helsingborgsvägen 60 262 72 ÄNGELHOLM +46 (0)435-448140 www.kats.se Kats Tid- och Ärendehantering Enkelt och lättarbetat, snabbt och kraftfullt. Kats Tid- och Ärendehantering

Läs mer

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING SRF tar pulsen på PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA Just nu är det stort fokus på automatiseringar i redovisningsbranschen. Teknikutvecklingen möjliggör att mer tid kan läggas på kvalificerade arbetsuppgifter

Läs mer

Ärendets Första giltig- Diarieplandiarienummer. 1 Det åligger kommunens nämnder att tillse att bestämmelserna i detta reglemente om attest iakttas.

Ärendets Första giltig- Diarieplandiarienummer. 1 Det åligger kommunens nämnder att tillse att bestämmelserna i detta reglemente om attest iakttas. Ärendets Första giltig- Diarieplandiarienummer hetsdatum beteckning 925/99 2000-01-31 003 ATTEST- OCH UTANORDNINGSREGLEMENTE 1 Det åligger kommunens nämnder att tillse att bestämmelserna i detta reglemente

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion. FLEX Lön. Version 15.2a

Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion. FLEX Lön. Version 15.2a Användarmeddelande (maj 2015) Ny programversion FLEX Lön Version 15.2a Bäste kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som har tillkommit i FLEX Lön i version 15.2a. Bland nyheterna kan nämnas

Läs mer

www.artologik.net Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera!

www.artologik.net Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera! Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera! Projekthantering Tidredovisning Enkäthantering E-posthantering HelpDesk Publiceringsverktyg Bokningssystem www.artologik.net

Läs mer

Webbtidsrapportering

Webbtidsrapportering Webbtidsrapportering - kan se olika ut beroende på era inställningar. 1. Gå till sidan www.mytranspa.com 2. Klicka på Rapportera tid Logga in 1. Skriv ert kundnummer 2. Ange signatur. 3. Ange lösenord.

Läs mer

AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET

AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET AUTOMATISKA PROCESSER I ORIGO, FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET ORIGO SYSTEMET FÖR EFFEKTIVARE PASSERADMINISTRATION OCH HÖGRE SÄKERHET Med Origo har vi i nära samarbete med våra

Läs mer

Heroma självservice för arbetsledare

Heroma självservice för arbetsledare Heroma självservice för arbetsledare 2011-12-02 1 Innehållsförteckning 3. Allmän orientering 4. Löneresultat Grundlista 5. Statistik 6. Fastställ frånvaroärende 7. Registrera frånvaro och fastställ 8.

Läs mer

Utbildningsprogram. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på

Utbildningsprogram. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på Utbildningsprogram Kontek erbjuder utbildningar som får både din kunskap och effektivitet att växa. Fördjupa din lönekompetens eller lär dig mer om de avancerade funktionerna i våra programvaror. Aktuella

Läs mer

Administration av närvarostämplingar

Administration av närvarostämplingar Administration av närvarostämplingar Detta dokument används endast under utbildning i MONITOR G5. Det arbetssätt som beskrivs i utbildningen kanske inte stämmer på just ditt företag, så anteckningar behöver

Läs mer

Heroma. Modul 4 Chefens meny

Heroma. Modul 4 Chefens meny Heroma Modul 4 Chefens meny Innehållsförteckning Om Heromas utbildningsmiljöer och övningsmaterial i. Allmänt... 3 ii. Övningsmaterialets uppbyggnad och utseende... 4 iii. Heroma e-learning... 5 vi. Inloggning...

Läs mer

ProAbs Semester PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ÄR AVANCERAD FRÅNVAROHANTERING

ProAbs Semester PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROABS ÄR AVANCERAD FRÅNVAROHANTERING PROABS ÄR AVANCERAD FRÅNVAROHANTERING ProAbs består av två funktionella områden: ProAbs Sjukdom PROABS SEMESTER möjliggör avancerad semesterhantering och förenklar semesterredovisningen i företaget. Modulen

Läs mer

SuperanvändarService

SuperanvändarService LÅT OSS VARA DIN PROMARK-SUPERANVÄNDARE Med kan du tryggt överlåta funktionen som superanvändare i Pro- Mark till Mark Information. Vi ansvarar både för den löpande installationen och underhållet av grunddata,

Läs mer

Visma Lön 600. Förenkla din lönehantering! komplett löneprogram för det större företaget! Steg för steg-hjälp. Arbetsscheman håller koll

Visma Lön 600. Förenkla din lönehantering! komplett löneprogram för det större företaget! Steg för steg-hjälp. Arbetsscheman håller koll Visma Lön 600. Pris från 4.490:- (frakt och moms tillkommer). Förenkla din lönehantering! Visma Lön 600 komplett löneprogram för det större företaget! Vårt mest heltäckande löneprogram som passar både

Läs mer

TIDWEBB TIDRAPPORTERING VIA INTERNET

TIDWEBB TIDRAPPORTERING VIA INTERNET TIDWEBB TIDRAPPORTERING VIA INTERNET med SoftIT SK AB Innehåll Anställda... 3 Inloggning... 3 Registrera tidrapport... 3 Sänd tidrapporten... 4 Utskrift... 4 Översikt tidrapport... 5 Byt lösenord... 5

Läs mer

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window

Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window Självservice/Aditro Window 1 (18) Personalkontoret 2015-04-07 Nu kommer du in i Självservice via Aditro Window På startsidan ser du: Meddelanden som just nu visar löneutbetalningsdatum. Klockan flexar

Läs mer

Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a

Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion. Version 12.2a Användarmeddelande (maj 2012) Ny programversion Version 12.2a Bäste Kund! På följande sidor kan du läsa om de nyheter som tillkommit under våren 2012 i FLEX Lön. Bland nyheterna kan nämnas en funktion

Läs mer

UTBILDNINGSPROGRAM. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på www.kontek.se

UTBILDNINGSPROGRAM. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på www.kontek.se UTBILDNINGSPROGRAM Kontek erbjuder utbildningar som får både din kunskap och effektivitet att växa. Fördjupa din lönekompetens eller lär dig mer om de avancerade funktionerna i våra programvaror. Aktuella

Läs mer

Heroma Rese. Manual för medarbetare. vid inrikes tjänsteresor. Version 1.0 Version 1.0 Version 1.0. Löneservice, senast uppdaterad

Heroma Rese. Manual för medarbetare. vid inrikes tjänsteresor. Version 1.0 Version 1.0 Version 1.0. Löneservice, senast uppdaterad Heroma Rese Manual för medarbetare vid inrikes tjänsteresor Löneservice, senast uppdaterad 2019-07-12 Version 1.0 Version 1.0 Version 1.0 Innehåll Funktioner och knappval... 2 Registrera ny reseräkning...

Läs mer

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige 2013-10-24 25 Aditro HRM Suite

Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige 2013-10-24 25 Aditro HRM Suite Aditro Our focus benefits yours Nyhetsdagar för användare av Aditros lösningar för Privat Marknad Sverige 2013-10-24 25 Aditro HRM Suite Konsulting Outsourcing Molntjänster Utbildning Programvara HR Löner

Läs mer

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER Med appen kan alla mobila och resande medarbetare registrera närvaro, frånvaro och tid på olika uppgifter i sin mobiltelefon när och var som helst. De kan också se

Läs mer

Time Care Kommun Suite

Time Care Kommun Suite Time Care Kommun Suite Time Care Kommun Suite En intelligent bemanningslösning som balanserar kommunens, medborgarnas och medarbetarnas behov. Med Time Cares lösning har verksamheten fått en bättre överblick

Läs mer

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter.

Logga in För att förenkla och ge bättre överblick över sin arbetstid har var och en som tidrapporterar sina unika inloggningsuppgifter. Inledning Bakgrunden till införandet av systemet har bl a varit att minska dubbelarbete och automatisera sammanställningen av tidrapporterna samt överföringen av underlaget för kostnadsfördelningen till

Läs mer

RUTINER FÖR SJÄLVSERVICE

RUTINER FÖR SJÄLVSERVICE RUTINER FÖR SJÄLVSERVICE Uppdaterad 2011-06-07 Hur använder jag självservice? 1 Kom & Gå 1. Starta Webbläsaren och välj din favorit Persona Tid Självservice eller lägg den som startsida så att den alltid

Läs mer

- Ett heltäckande projektverktyg

- Ett heltäckande projektverktyg Retendo Enterprise - Ett heltäckande projektverktyg Statistik Portföljanalys Planering Statistik Tidredovisning & prissättning Förslagshantering Uppföljning Beläggning Förslagshantering Resurshantering

Läs mer

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23 Mobiltid Sida 1 av 23 Innehåll TIDREDOVISNING... 3 MOBIL TID... 3 Redovisa tid... 3 SPÄRR MOT ÖVERLAPPANDE TIDPERIODER... 3 LÖNEPERIODSTYP... 4 REGISTRERA RESA... 7 Förutsättningar för att registrera resa...

Läs mer

FLEX Personalsystem. Uppdateringsanvisning

FLEX Personalsystem. Uppdateringsanvisning FLEX Personalsystem Uppdateringsanvisning Innehållsförteckning UPPDATERING... 3 Allmänt... 3 Förberedelser... 3 Informera om uppdatering... 3 Ladda hem uppdateringsfiler... 4 Att observera vid uppdatering...

Läs mer

ROOFCALCULATOR. Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram. Framsida. Eurocode EN 1991-1-4

ROOFCALCULATOR. Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram. Framsida. Eurocode EN 1991-1-4 TM ROOFCALCULATOR Eurocode EN 1991-1-4 Framsida Webbaserad mjukvara KOMPLETT vindlastberäkningsprogram för yttertak MED TÄTSKIKT Eurocode 1991-1-4 Automatisk beräkning för varje land Webbaserat verktyg

Läs mer

LÖNEPROGRAMLEVERANTÖRERNA

LÖNEPROGRAMLEVERANTÖRERNA F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER LÖN En jämförelse mellan LÖNEPROGRAMLEVERANTÖRERNA I förra numret av Konsulten tog vi pulsen på programvaruleverantörerna när det gäller redovisningsprogram.

Läs mer

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015

Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Användarhandledning Time Care Pool och Personec för vikarier 2015 Göteborgs Stad Askim-Frölunda-Högsbo Bemanningspoolen förskola/skola/måltidsservice Tel. 031-366 33 03/29 vikariepool.barn.ungdom@afh.goteborg.se

Läs mer

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO Med appen ProMobile kan medarbetarna registrera närvaro, frånvaro och tid på olika aktiviteter i sin mobiltelefon oavsett var de arbetar. De

Läs mer

Gör livet i föreningen så mycket enklare.

Gör livet i föreningen så mycket enklare. Gör livet i föreningen så mycket enklare. SportAdmin är utvecklat av föreningsmänniskor. För föreningar. Välkommen till SportAdmin. Vi erbjuder ett administrativt, webb-baserat system som gör livet enklare

Läs mer

Till er tjänst www.statenssc.se

Till er tjänst www.statenssc.se Till er tjänst Vi gör den administrativa vardagen enklare för statliga myndigheter Regeringen har gett oss i uppdrag att arbeta för en mer effektiv statsförvaltning genom att erbjuda myndigheter hjälp

Läs mer

Lathund skriva reseräkning. Tur och Retur (T&R) 2009-11-10

Lathund skriva reseräkning. Tur och Retur (T&R) 2009-11-10 Lathund skriva reseräkning Tur och Retur (T&R) 2009-11-10 Innehållsförteckning - Normal inloggning Sidan 3 - Inloggning första gången (eller om du glömt lösenordet) Sidan 4 - Ändra lösenord Sidan 5 - T&R

Läs mer

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2

1.1 Inbjudan Inloggning Viktigt att tänka på 2 Tidrapportering TIDRAPPORTERING 1 1 VAD BEHÖVS 2 1.1 Inbjudan 2 1.2 Inloggning 2 1.3 Viktigt att tänka på 2 2 UPPBYGGNAD 3 2.1 Startsida 3 2.2 Profilsida 4 2.3 Schema 6 2.4 Tidrapport 7 2.4.1 Översikt

Läs mer

Visma Lön. Välkommen till storfamiljen för småföretagare

Visma Lön. Välkommen till storfamiljen för småföretagare Visma Lön Välkommen till storfamiljen för småföretagare Välkommen till Visma Lön För att ge dig en överblick av programmets funktioner presenterar vi på följande sidor hur det är uppbyggt och fungerar.

Läs mer

Revisionsrapport: Granskning av löner och ersättningar. Revisionen har genom KPMG genomfört en granskning av löner och ersättningar.

Revisionsrapport: Granskning av löner och ersättningar. Revisionen har genom KPMG genomfört en granskning av löner och ersättningar. Revisorerna Direktionen Revisionsrapport: Revisionen har genom KPMG genomfört en granskning av löner och ersättningar. Revisionen önskar att direktionen lämnar synpunkter på de slutsatser som finns redovisade

Läs mer

HR-manual för timanställda som ska rapportera egen tid inom Oxelösunds Kommun

HR-manual för timanställda som ska rapportera egen tid inom Oxelösunds Kommun HR-manual för timanställda som ska rapportera egen tid inom Oxelösunds Kommun Reviderat datum: Innehåll Logga in i HRportal... 3 HRportalen... 3 Lägga in tider... 4 Välj period... 4 Tidrapport.. 6 Klarmarkering...

Läs mer

Manual. Artologik PM-Flex. Plug-in till ProjectManager version 3.1. Artisan Global Software

Manual. Artologik PM-Flex. Plug-in till ProjectManager version 3.1. Artisan Global Software Projekthantering Tidsredovisning Enkäthantering E-posthantering HelpDesk Publiceringsverktyg Bokningssystem Manual Artologik PM-Flex Plug-in till ProjectManager version 3.1 Innehållsförteckning Artologik

Läs mer