Brukarenkät Hemsjukvård 2012

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Brukarenkät Hemsjukvård 2012"

Transkript

1 Brukarenkät Hemsjukvård 2012 Göteborgs stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11)

2 Uppdrag: Brukarenkät Hemsjukvård 2012 Beställare: Göteborgs stad Projektledare Markör: Roger Söderkvist Undersökningsperiod: Vecka Markör Marknad och Kommunikation AB Markör hjälper större företag och organisationer att fatta rätt beslut det gör vi genom utredningar, undersökningar och utvecklingsarbete på plats hos våra kunder. Markör AB 2 (11)

3 Innehåll 1. Information om undersökningen Genomförande Beskrivning av rapporteringen Huvudresultat Resultat per bakgrundsfråga Bakgrund och NKI Tabell kön Prioritetsplan Resultat... 9 Markör AB 3 (11)

4 1. Information om undersökningen Göteborgs Stad har sedan 2004, bortsett från 2010, årligen genomfört en undersökning riktad till patienter inom hemsjukvården i Göteborg. Syftet med undersökningen är dels att få kunskap om patienternas/brukarnas bedömning av verksamheten samt dels att få underlag till kommande förbättringsarbete. 2. Genomförande Frågeformulär och följebrev har tagits fram av Göteborgs Stad och är baserade på tidigare undersökningar. Frågeformulär och följebrev har även översatts till finska. Markör har ansvarat för tryckning, packning och distribution av frågeformulär, svarskuvert, påminnelse till de olika stadsdelarnas enheter inom Göteborgs stad. Vid respektive enhet har personalen sedan delat ut frågeformulär samt sedan även påminnelsen. Patienterna har sedan skickat sina besvarade frågeformulär direkt till oss i det svarskuvert som de fått med. Frågeformulär och svarskuvert levererades vecka 43 och sista vecka för att svara på enkäten var vecka 46. Totalt delades 3671 enkäter ut till patienterna. När fältarbetet avslutades hade 934 enkäter besvarats och skickats till Markör. Det ger en svarsfrekvens på totalt 25%. I tabellen nedan redovisas total svarsandelen per stadsdel. Fig 1. Svarsandel 2012 Stadsdel Urval Svar Svarsfrekvens Angered % Östra Göteborg % Örgryte-Härlanda % Centrum % Majorna-Linné % Askim-Frölunda-Högsbo % Västra Göteborg % Västra Hisingen % Lundby % Norra Hisingen % Göteborgs stad totalt % Markör AB 4 (11)

5 3. Beskrivning av rapporteringen För att kunna utveckla en verksamhet och ha nytta av en undersökning är det viktigt att rapporteringen av undersökningsresultatet är viktigt att ta till sig för läsaren samt att rapporten visar relevant information på ett tydligt sätt. Utgångspunkten för denna rapport har varit att behålla index och kvalitetsfaktorer så att det ska underlätta vid jämförelser över tid. Rapportering av resultatet sker i ett antal bilagor till denna rapport och då i form av huvudresultat, prioriteringsplan och resultat uppdelat per bakgrundsfråga, både för Göteborg som helhet och på stadsdelsnivå. 3.1 Huvudresultat I dessa rapporter presenteras huvudresultatet i undersökningen på nivåerna: Göteborgs som helhet. Alla stadsdelar. Resultatenheter. Undergrupper med minst 7 svar. På första sidan i rapporten redovisas NKI och kvalitetsindex samt uppgifter om antal svarande och svarsfrekvens. Fig 2. Exempelbild - huvudresultat På de följande sidorna redovisas huvudresultatet per fråga. Svarsfördelningen för respektive fråga redovisas i stapeldiagram med referenspunkt för Göteborg som helhet. Markör AB 5 (11)

6 Fig 3. Exempelbild huvudresultat per fråga 3.2 Resultat per bakgrundsfråga Dessa rapporter redovisar resultatet på kvalitetsfaktorerna brutet på de olika bakgrundsfrågor som ingick i undersökningen. Rapporterna redovisas på nivåerna, från Göteborgs Stad ner till enskilda undergrupper Bakgrund och NKI NKI och index för kvalitetsfaktorerna finns här nedbrutet på bakgrundsfrågorna. I kolumner med färre än sju svar redovisas inget resultat. Rapporten är framtagen för Göteborg som helhet och på stadsdelsnivå. Markör AB 6 (11)

7 Fig 4. Exempelbild Bakgrund och NKI Tabell kön Tabellen är framtagen för Göteborg som helhet samt för alla stadsdelar. Resultatet redovisas fråga för fråga på totalnivå samt uppdelat på män och kvinnor. För varje fråga redovisas svarsfördelning, medelvärde och andel som svarat ingen åsikt. Fig 6. Exempelbild Tabell kön Markör AB 7 (11)

8 3.3 Prioritetsplan Prioriteringsplanerna är ett stöd för att komma igång med åtgärdsarbetet, både på central och på undergruppsnivå. Prioriteringsplanen sorterar alla frågor som ställdes i enkäten utifrån vad som först bör prioriteras för att ge störst effekt på patienternas totala nöjdhet. Prioriteringsplanen baseras på styrkan i sambandet mellan den enskilda frågan och totalnöjdheten. Detta innebär att de frågor som kommer längst upp i planen också är de som har den starkaste samhörigheten med hur man totalt sätt värderar hemsjukvården. Utifrån dessa faktorer har Markör, för varje grupp, rangordnat alla enskilda detaljfrågor i formuläret i en prioriteringsplan. I prioriteringsplanen finns också röda och gröna pilar. Dessa förekommer i de fall gruppens resultat på frågan avviker mer än 10 procent från det totala resultatet. En grön pil indikerar en positiv avvikelse och en röd pil en negativ avvikelse. Pilarna är ett snabbt sätt att se hur gruppens resultat förhåller sig till totalresultatet. Vidare innehåller prioriteringsplanen röda flaggor som markerar att andelen missnöjda med frågan är 20 procent eller mer. Den slutliga prioriteringen av vad hemsjukvården först ska prioritera i ett åtgärdsarbete bör baseras på flera faktorer. Ett första ingångsvärde är att se vilka tre faktorer som har störst inverkan på den övergripande nöjdheten. Det är dessa faktorer som markeras med en fyrkant längst upp i prioriteringsplanen. Utöver detta är det viktigt att väga in: 1. Avvikelsen från stadens resultat är frågan ett generellt problem eller är det unikt för gruppen? 2. Andelen missnöjda 3. Upplevd möjlighet att förändra/påverka kundens upplevelse i den aktuella frågan Fig 7. Exempelbild Prioriteringsplan Prioriteringsplan Göteborgs Stad Avvikelse på mer än 10 procent från totalresultatet för Göteborgs Stad markeras med grön pil om den är positiv och med röd pil om den är negativ. En andel missnöjda större än 20 procent rödflaggas Högst prioritet Nöjda (Andel 8-10) Missnöjda (Andel 1-4) Hur omtänksam personalen är? 86 3 Omfattningen av den hemsjukvård du får? 80 5 Hur väl personalen utför sina arbetsuppgifter? 84 4 Hur väl personalen känner till vilken hjälp du behöver? 72 7 Hur personalen tar hänsyn till dina åsikter och önskemål om den hjälp du vill ha? 78 6 Den information du får om vilken hjälp du ska ha när personalen kommer? Den respekt som personalen visar dig? 87 2 Hur personalen bemöter dig? 86 2 Personalens information till dig om förändringar? Möjligheten att få tag på personal om du behöver hjälp eller behöver fråga om något? Dina möjligheter att påverka vid vilka tider du får hjälp? Hur tryggt det känns för dig att bo kvar hemma med stöd från hemsjukvården? 84 4 I vilken mån hjälpen ges av samma personer? Markör AB 8 (11)

9 4. Resultat I följande avsnitt redovisas övergripande resultaten från 2012-års undersökning. Helhetsomdömet (NKI) har ökat jämfört med 2011 (från 81 procent till 83 procent). Kvalitetsfaktorerna bemötande, trygghet, hemsjukvårdens omfattning och hemsjukvårdens utförande ges högre värden än De kvalitetsfaktorer som i år bedöms sämre av patienterna är inflytande (från 82 procent till 79 procent) och information (från 79 procent till 74 procent). De kvalitetsfaktorer som erhåller högst värden 2012 är bemötande, utförande och omfattning. Lägst andel nöjda återfinns för information och inflytande. Sett över tid så har även kvalitetsfaktorerna information och inflytande haft minskad andel nöjda patienter för varje år. Fig 8. NKI och index för hemsjukvården över tid NKI, Helhet Bemötande Inflytande Trygghet Information Omfattning Utförande I tabellen nedan återfinns årets resultat övergripande nedbrutet per stadsdel. Även på stadsdelsnivå är det kvalitetsfaktorerna bemötande, utförande och omfattning som får höga index. Även inflytande, trygghet och information får höga index i enstaka stadsdelar. Störst skillnader mellan stadsdelarna har kvalitetsfaktorn information där det skiljer 21 indexenheter (mellan 66 till 87 i kvalitetsindex). Även för de övriga kvalitetsfaktorerna är det skillnader (mellan indexenheter per kvalitetsindex). Markör AB 9 (11)

10 NKI, Helhet Bemötande Inflytande Trygghet Information Omfattning Utförande Fig 9. Övergripande resultat per stadsdel Kvalitetsfaktor Angered Östra Göteborg Örgryte-Härlanda Centrum Majorna-Linné Askim-Frölunda-Högsbo Västra Göteborg Västra Hisingen Lundby Norra Hisingen Det är små skillnader mellan könen i deras bedömning av hemsjukvården. Männen är genomgående något nöjdare än kvinnor, förutom när det gäller bemötande. De kvalitetsfaktorer där det är skillnad mellan könen är skillnaden högst 2 indexinheter. Uppdelat på ålder är det större skillnader. Den tydliga tendensen är att ju äldre patienter är desto högre index, förutom gällande omfattning då de som är mellan år har ett högre index än de som är över 84 år. Den kvalitetsfaktorn med störst skillnad är bemötande där de som är 64 år eller yngre har ett index på 83 och de som är 85 år eller äldre har ett index på 91. Minst skillnaden är det gällande kvalitetsfaktorerna trygghet och information där det skiljer 5 indexenheter mellan den yngsta ålderskategorin och den äldsta ålderskategorin. Uppdelat på vart patienten är född så visar resultatet att de patienter som är födda i Sverige med en eller bägge föräldrarna födda i Sverige har hösta index för kvalitetsfaktorerna, förutom gällande inflytande där de patienter som är födda i Sverige och vars föräldrar är födda utomlands har högst index. Markör AB 10 (11)

11 Fig 10. Övergripande resultat per bakgrundfrågorna kön, ålder och var är du född Kön Ålder Var är du född? I Sverige med en I Sverige med båda eller båda föräldrarna Samtliga Kvinna Man 64 år eller yngre år 85 år eller äldre föräldrarna födda i Sverige födda utanför Sverige Utanför Sverige Helhet, NKI Bemötande Inflytande Trygghet Information Hemsjukvårdens omfattning Hemsjukvårdens utförande Antal svarande I separat rapporter finns en redovisning av kvalitetsfaktorerna nedbrutna på alla bakgrundsfrågor. I Markör AB 11 (11)

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (14) Uppdrag: Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Beställare:

Läs mer

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2013

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2013 Brukarenkät individ- och familjeomsorg 201 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (14) Uppdrag: Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Beställare:

Läs mer

Brukarenkät IFO FH Myndighet 2013

Brukarenkät IFO FH Myndighet 2013 Brukarenkät IFO FH Myndighet 013 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (14) Uppdrag: Brukarenkät IFO FH Myndighet 013 Beställare: Göteborgs Stad Projektledare

Läs mer

Samverkansenkäten 2012

Samverkansenkäten 2012 Samverkansenkäten 212 Göteborgs stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (8) Uppdrag: Kundundersökning Göteborgs stads bibliotek 212 Beställare: Göteborgs stad

Läs mer

Nöjd biblioteksbesökare 2012

Nöjd biblioteksbesökare 2012 Nöjd biblioteksbesökare 1 Göteborgs stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Kundundersökning Göteborgs stads bibliotek 1 Beställare: Göteborgs stad

Läs mer

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2011 GÖTEBORGS STAD MAJ 2011 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Göteborgs stad. Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH

Göteborgs stad. Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH Göteborgs stad Brukarenkät Myndighetsutövning FO-FH December 2015 Information om undersökningen Göteborgs Stad har under mer än tio års tid genomfört en undersökning riktad till klienter inom Individ-

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2015

Regiongemensam elevenkät 2015 Regiongemensam elevenkät 2015 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät 2015 Undersökning bland elever/barn och

Läs mer

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD MAJ 2011 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Undersökningens resultat...

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2015

Regiongemensam elevenkät 2015 Regiongemensam elevenkät 2015 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (25) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare

Läs mer

Brukarenkät IFO FH Myndighet 2012

Brukarenkät IFO FH Myndighet 2012 Brukarenkät IFO FH Myndighet 202 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB (2) Uppdrag: Brukarenkät IFO FH Myndighet 202 Beställare: Göteborgs Stad Projektledare

Läs mer

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2011 GÖTEBORGS STAD MAJ 2011 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2013

Regiongemensam elevenkät 2013 Regiongemensam elevenkät 2013 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (23) Uppdrag: Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare 2013 Beställare: Göteborgsregionens

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2014

Regiongemensam elevenkät 2014 Regiongemensam elevenkät 2014 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (24) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2014

Regiongemensam elevenkät 2014 Regiongemensam elevenkät 2014 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät 2014 Undersökning bland elever/barn och

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2013

Regiongemensam elevenkät 2013 Regiongemensam elevenkät 2013 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Undersökning bland elever/barn och vårdnadshavare 2013 Beställare:

Läs mer

Bilaga: Frågeformulär , Pnr:16253 Josefine Björnsson Annica Wahlman Marie Jeppson. Scandinfo Marketing Research AB, Göteborg,

Bilaga: Frågeformulär , Pnr:16253 Josefine Björnsson Annica Wahlman Marie Jeppson. Scandinfo Marketing Research AB, Göteborg, B R U K A R E N K Ä T I N O M F Ö R S K O L A N 2 0 1 4 Enkätundersökning riktad till föräldrar med barn inom förskoleverksamhet på uppdrag av Göteborgs Stad. Undersökningen är genomförd av Scandinfo Marketing

Läs mer

BRUKARENKÄT FUNKTIONSHINDER 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT FUNKTIONSHINDER 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT FUNKTIONSHINDER 0 GÖTEBORGS STAD MAJ 0 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade förbättringsområden...

Läs mer

BRUKARENKÄT INDIVID- OCH FAMILJEOMSORG 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT INDIVID- OCH FAMILJEOMSORG 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT INDIVID- OCH FAMILJEOMSORG 20 GÖTEBORGS STAD JUNI 20 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Information om undersökningarna

Information om undersökningarna Information om undersökningarna Göteborgs Stad har under flera års tid genomfört utförarundersökningar. Enkäten för utförare genomfördes senast 2016. Undersökningen för 2018 har riktat sig till brukare

Läs mer

Göteborgs stad. Utförarenkät 2016

Göteborgs stad. Utförarenkät 2016 Göteborgs stad Utförarenkät 2016 Information om undersökningarna Göteborgs Stad har under flera års tid genomfört utförarundersökningar. Enkäten för utförare genomfördes senast 2014. Undersökningen för

Läs mer

B R U K A R E N K Ä T E R I N O M I F O - FH 2014

B R U K A R E N K Ä T E R I N O M I F O - FH 2014 B R U K A R E N K Ä T E R I N O M I F O - FH 2014 E N K Ä T U N D E R S Ö K N I N G A R I N O M M Y N D I G H E T S U T Ö V N I N G O C H U T F Ö R A R V E R K S A M H E T E R I G Ö T E B O R G S S T A

Läs mer

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2011 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2011 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 20 GÖTEBORGS STAD MAJ 20 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade förbättringsområden...

Läs mer

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2012 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2012 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE HEMTJÄNSTEN 2012 GÖTEBORGS STAD SEPTEMBER 2012 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD SEPTEMBER 2012 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Övergripande resultat...

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 01 GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 91 9 9 9 91 9 Delaktighet och inflytande 9 9 81 81 5 8 Skolmiljö 0 0 69 0 66 1 Kunskap och lärande 90 90 9 9

Läs mer

N Ö J D B I B L I O T E K S B E S Ö K A R E

N Ö J D B I B L I O T E K S B E S Ö K A R E N Ö J D B I B L I O T E K S B E S Ö K A R E 2 0 4 G Ö T E B O R G S S TA D FEBRUARI 205 Scandinfo Marketing Research AB 205-02- Josefine Björnsson Annica Wahlman Marie Jeppsson Pnr. 6409 Innehållsförteckning

Läs mer

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2013 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2013 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 203 GÖTEBORGS STAD AUGUSTI 203 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Medarbetarenkäten 2014

Medarbetarenkäten 2014 Medarbetarenkäten 2014 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (29) Uppdrag: Medarbetarundersökning Göteborgs Stad 2014 Beställare: Göteborgs Stad Projektledare

Läs mer

S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N

S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N 2 0 1 4 E N U N D E R S Ö K N I N G O M V A D I N V Å N A R N A T Y C K E R O M S T A D S M I L J Ö N I G Ö T E B O R G P r e s e n t a t i o n 1 5 j a n u a r i 2 0 1

Läs mer

Göteborgs Stad. Myndighetsutövning Genomförd av CMA Research AB December 2017

Göteborgs Stad. Myndighetsutövning Genomförd av CMA Research AB December 2017 Göteborgs Stad Myndighetsutövning 2017 Genomförd av CMA Research AB December 2017 Göteborgs Stad, Myndighetsutövning 2017, sida 2 Information om undersökningen Göteborgs Stad har under mer än tio års tid

Läs mer

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT VÅRDTAGARE ÄLDREBOENDE 2012 GÖTEBORGS STAD SEPTEMBER 2012 SCANDINFO MARKETING RESEARCH 1 Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Antal svarande, n=46; Svarsfrekvens=8% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 15 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK8 totalt 15 Göteborg ÅK8 totalt 15 Trivsel och trygghet

Läs mer

Förskole-/familjedaghemsenkät 2016 Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem Göteborg. Sammanfattande resultat. kommunala verksamheter

Förskole-/familjedaghemsenkät 2016 Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem Göteborg. Sammanfattande resultat. kommunala verksamheter Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2016 Göteborg Sammanfattande resultat kommunala verksamheter Jämförelsevärde per frågeområde Frågorna har slagits samman i fem frågeområden. Nedan visas

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 14 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK totalt 14 Göteborg ÅK totalt 14 Trivsel och trygghet 95 9 99 93 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 215 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK2 totalt 215 Göteborg ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet 9 91 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Antal svarande, n=18; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 2 212 213 214 Västra Hisingen ÅK2 totalt 214 Göteborg ÅK2 totalt 214 Trivsel och trygghet

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Göteborg Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 8 78 7 93 BEMÖTANDE 84 86 77 93 INFLYTANDE 78 8 7 87 TRYGGHET 8 81 72 9 INFORMATION 73 72 58 9 HJÄLPENS OMFATTNING 82 82 73 92 HJÄLPENS

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=1 Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 215 totalt 215 Göteborg totalt 215 Trivsel och trygghet 95 94 1 93 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2016

Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2016 Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2016 Göteborg Sammanfattande resultat Offentliga och fristående förskolor, barn födda efter 15 sept 2015 Jämförelsevärde per frågeområde Frågorna har slagits

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 1 15 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK5 totalt 15 Göteborg ÅK5 totalt 15 Trivsel och trygghet 95 9 91 97 8 89 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 2013 2014 Lundby ÅK2 totalt Göteborg ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 5 93 9 91 Delaktighet och inflytande 65 7 75 1 3 Skolmiljö 61 63 66 63 64 Kunskap

Läs mer

Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2017

Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2017 Regiongemensam enkät i förskola och familjedaghem 2017 Göteborg Sammanfattande resultat Offentliga och fristående förskolor, barn födda tidigare än 1 juli 2015 Om undersökningen För andra året i rad görs

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 215 Östra Göteborg ÅK2 totalt 215 Göteborg ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 Västra Hisingen ÅK totalt Göteborg ÅK totalt Trivsel och trygghet 97 97 91 91 Delaktighet och inflytande 8 92 73 7 Skolmiljö 67 8 63 66 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Norra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 85 95 9 89 91 Delaktighet och inflytande 57 67 78 63 66 Skolmiljö 61 59 73 61 68 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 2014 Norra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 85 95 94 82 86 89 Delaktighet och inflytande 5 6 8 5 59 62 Skolmiljö 61

Läs mer

I N N E H Å L L. Bilaga: Frågeformulär , Pnr:16631 Josefine Björnsson Marie Jeppsson. Scandinfo Marketing Research AB, Göteborg,

I N N E H Å L L. Bilaga: Frågeformulär , Pnr:16631 Josefine Björnsson Marie Jeppsson. Scandinfo Marketing Research AB, Göteborg, B R U K A R E N K Ä T I N O M F Ö R S K O L A N 2 0 1 5 Enkätundersökning riktad till föräldrar med barn inom förskoleverksamhet på uppdrag av Göteborgs Stad. Undersökningen är genomförd av Scandinfo Marketing

Läs mer

Regiongemensam enkät i förskola/pedagogisk omsorg 2018

Regiongemensam enkät i förskola/pedagogisk omsorg 2018 Regiongemensam enkät i förskola/pedagogisk omsorg 2018 Göteborg Endast kommunala förskolor, barn i samtliga åldrar Om undersökningen För fjärde året i rad görs en regiongemensam enkät i förskola/pedagogisk

Läs mer

Delaktighet och inflytande 54 61 62. Skolmiljö 56 71 67. Kunskap och lärande 75 78 78. Bemötande 91 87 81. Helhetsintryck (NKI) 54 58 55

Delaktighet och inflytande 54 61 62. Skolmiljö 56 71 67. Kunskap och lärande 75 78 78. Bemötande 91 87 81. Helhetsintryck (NKI) 54 58 55 Skolrapport Antal svarande, n=8; Svarsfrekvens=9% Index per frågeområde samt NKI 2 212 21 214 Västra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 88 91 89 Delaktighet och inflytande 4 61

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Västra Göteborg ÅK2 totalt 214 Göteborg ÅK2 totalt 214 Trivsel och trygghet 94 95 9 9 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 2014 Angered ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 0 9 91 Delaktighet och inflytande 47 7 75 Skolmiljö 5 9 Kunskap och lärande 91

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 Majorna-Linné ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 92 9 98 97 92 9 Delaktighet och inflytande 84 75 77 82 75 81 Skolmiljö 75 75 75 7

Läs mer

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2012 GÖTEBORGS STAD

BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 2012 GÖTEBORGS STAD BRUKARENKÄT FÖRÄLDRAR/BARN FÖRSKOLA 202 GÖTEBORGS STAD SEPTEMBER 202 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen... 3 Tillvägagångssätt... 3 Rapportering... 5 Styrkor och prioriterade

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Antal svarande, n=2; Svarsfrekvens=8% Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Göteborg ÅK8 totalt 214 GR ÅK8 totalt 214 Trivsel och trygghet 84 91 9 Delaktighet

Läs mer

NÖJD BIBLIOTEKSBESÖKARE 2010 GÖTEBORGS STAD

NÖJD BIBLIOTEKSBESÖKARE 2010 GÖTEBORGS STAD NÖJD BIBLIOTEKSBESÖKARE 200 GÖTEBORGS STAD DECEMBER 200 ScandInfo Marketing Research AB 200-2-03 Jonas Persson Josefine Björnsson Pnr. 4398 SCANDINFO MARKETING RESEARCH Innehåll Information om undersökningen...

Läs mer

Index per frågeområde samt NKI Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Index per frågeområde samt NKI Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Totalrapport Index per frågeområde samt NKI 0 0 03 Trivsel och trygghet 96 95 93 93 Delaktighet och inflytande 88 9 85 85 Skolmiljö 75 74 67 67 Kunskap och lärande 95 95 90 89 Bemötande 95 94 9 9 Fritidshem

Läs mer

GÖTEBORGS STAD UTFÖRARE 2013 Huvudresultat

GÖTEBORGS STAD UTFÖRARE 2013 Huvudresultat GÖTEBORGS STAD UTFÖRARE 1 N1 Askim-Frölunda-Högsbo Referens samtliga SDF 1 1 Medelvärde Lägsta värde Högsta värde Tillgänglighet Effektivitet Information Bemötande Integritet Rättssäkerhet Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 1 Västra Göteborg ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 97 95 1 97 9 91 Delaktighet och inflytande 87 75 81 83 79 75 Skolmiljö 8 79 79 77

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 2 24 Göteborg ÅK8 totalt 24 GR ÅK8 totalt 24 Trivsel och trygghet 97 9 9 Delaktighet och inflytande 85 66 64 Skolmiljö 85 68 68 Kunskap och lärande 9 8 79

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 Norra Hisingen ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 9 88 93 87 88 91 91 Delaktighet och inflytande 85 7 79 81 75 73 75 Skolmiljö

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2018

Regiongemensam elevenkät 2018 Göteborg Åk 2 Kommunrapport Om undersökningen Bakgrund En regiongemensam elevenkät har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. Den gemensamma undersökningen omfattar alla kommuners

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Antal svarande, n=2; Svarsfrekvens=69% Index per frågeområde samt NKI 211 212 2 21 215 Lerum ÅK7 totalt 215 GR ÅK totalt 215 Trivsel och trygghet 6 9 96 9 9 Delaktighet

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Vårdtagare om hemsjukvården Göteborg våren 2005

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 013 Kungälv GY totalt GR GY totalt Trivsel och trygghet 0 Delaktighet och inflytande 7 6 66 Skolmiljö 75 73 Kunskap och lärande 76 77 Bemötande 3 Helhetsintryck

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 01 Skolrapport Fjällboskolan ÅK Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 014 01 Östra Göteborg ÅK totalt 01 Göteborg ÅK totalt 01 Trivsel och trygghet 9 94 94 99 9 89 91 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 2 21 215 Centrum ÅK2 totalt 215 Göteborg ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet 88 7 88 89 91 Delaktighet och inflytande 91

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 Västra Göteborg ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 96 98 92 95 9 91 Delaktighet och inflytande 83 8 8 75 79 75 Skolmiljö 59 73

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Västra Göteborg Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 69 4 66 84 BEMÖTANDE 85 84 81 91 INFLYTANDE 6 5 5 86 TRYGGHET 1 9 1 8 INFORMATION 61 0 52 85 HJÄLPENS OMFATTNING 63 6 63

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 Lerum ÅK1 totalt GR ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 99 97 96 9 9 Delaktighet och inflytande 98 97 86 87 85 Skolmiljö 82 81 74 7 67 Kunskap och lärande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 2 214 Göteborg ÅK8 totalt 214 GR ÅK8 totalt 214 Trivsel och trygghet 87 84 91 9 Delaktighet och inflytande 38 4 Skolmiljö 58

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NÄRSTÅENDE ÄLDREBOENDE, 211 Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 76 76 67 83 BEMÖTANDE 86 85 77 9 INFLYTANDET 71 78 71 88 TRYGGHETEN 76 78 73 84 INFORMATION 68 69 62 77 OMVÅRDNADENS

Läs mer

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index

SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index SCB:s analysmodell med Nöjd-Kund-Index Betyg Modellen pekar ut områden som bör prioriteras. Bevara Förbättra om möjligt Effekt Lägre prioritet Prioritera! Vårdtagare om hemsjukvården Göteborg våren 2009

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 14 Skolrapport Antal svarande, n=44; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 Kungsbacka ÅK8 totalt 14 GR ÅK8 totalt 14 Trivsel och trygghet 96 98 9 98 91 9 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Västra Göteborg ÅK5 totalt 214 Göteborg ÅK5 totalt 214 Trivsel och trygghet 9 98 91 94 9 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 20 202 20 Alingsås ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 89 9 9 90 90 90 Delaktighet och inflytande 6 69 6 6 7 6 Skolmiljö 60 9 6 7 77 68 Kunskap och

Läs mer

Regiongemensam enkät till vårdnadshavare inom förskola och pedagogisk omsorg

Regiongemensam enkät till vårdnadshavare inom förskola och pedagogisk omsorg 170210 Förskolenätverket Regiongemensam enkät till vårdnadshavare inom förskola och pedagogisk omsorg RESULTAT SYFTE Att ge ett underlag om hur vårdnadshavare uppfattar att förskoleverksamheten svarar

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem Regiongemensam elevenkät 14 Skolrapport Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=9% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 Kungsbacka ÅK totalt 14 GR ÅK totalt 14 Trivsel och trygghet 97 98 96 93 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Stadsdelsrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 Göteborg ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 92 86 92 9 91 90 Delaktighet och inflytande 6 62 69 7 66 64 Skolmiljö 66 62 68 80 68

Läs mer

Delaktighet och inflytande 71 76 75. Skolmiljö 57 64 66. Kunskap och lärande 81 88 89. Bemötande 82 86 87. Helhetsintryck (NKI) 51 57 58

Delaktighet och inflytande 71 76 75. Skolmiljö 57 64 66. Kunskap och lärande 81 88 89. Bemötande 82 86 87. Helhetsintryck (NKI) 51 57 58 Regiongemensam elevenkät 2 Antal svarande, n=13; Svarsfrekvens=1 Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 2 totalt 2 Göteborg ÅK5 totalt 2 Trivsel och trygghet 97 91 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät Index per frågeområde samt NKI 0 01 01 totalt GR GY totalt Trivsel och trygghet 96 94 9 4 94 90 Delaktighet och inflytande 61 0 69 60 66 Skolmiljö 6 9 6 9 Kunskap och lärande 6

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolenhetsrapport Index per frågeområde samt NKI 0 0 0 04 Lerum ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 9 95 90 89 Delaktighet och inflytande 7 78 66 6 Skolmiljö 68 78 7 67 Kunskap och lärande 8

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 2 Antal svarande, n= Index per frågeområde samt NKI 2 2 2 totalt 2 Kungsbacka GY totalt 2 Trivsel och trygghet 97 9 9 94 Delaktighet och inflytande 7 9 72 Skolmiljö 7 7 79 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 21 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 213 21 Göteborg ÅK5 totalt 21 GR ÅK5 totalt 21 Trivsel och trygghet 93 96 93 93 Delaktighet och inflytande 7 79 5 1 1 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande 97 52 54 100 87 85. Skolmiljö 82 50 48 72 68 66. Kunskap och lärande 100 73 84 100 91 89. Bemötande 97 66 84 100 92 91

Delaktighet och inflytande 97 52 54 100 87 85. Skolmiljö 82 50 48 72 68 66. Kunskap och lärande 100 73 84 100 91 89. Bemötande 97 66 84 100 92 91 Regiongemensam elevenkät 215 Antal svarande, n=1; Svarsfrekvens=1 per frågeområde samt NKI 211 212 2 214 215 totalt 215 GR ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet 1 9 9 1 93 93 Delaktighet och inflytande 9

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 2 Kungälv ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 1 7 92 92 93 Delaktighet och inflytande 8 7 42 79 81 Skolmiljö 7 52 59 72 71 Kunskap och lärande

Läs mer

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde

Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde Referens SDN Medel- Lägsta Högsta värde värde värde NKI, HELHET 70 78 70 93 BEMÖTANDE 86 93 INFLYTANDE 70 80 70 87 TRYGGHET 72 81 72 90 INFORMATION 72 90 HJÄLPENS OMFATTNING 74 82 73 92 HJÄLPENS UTFÖRANDE

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 9 90 88 89 90 Delaktighet och inflytande 68 67 9 6 6 Skolmiljö 62 61 68 Kunskap och lärande 8 78 7 76 79 Bemötande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 Kungsbacka ÅK totalt GR ÅK totalt Trivsel och trygghet 96 93 9 92 91 9 Delaktighet och inflytande 7 7 62 6 62 64 Skolmiljö 4 7 3 71 6 Kunskap och

Läs mer

Delaktighet och inflytande 84 66 93 78 84 81. Skolmiljö 85 85 94 74 71 70. Kunskap och lärande 92 81 95 83 92 92. Bemötande 93 86 98 81 92 91

Delaktighet och inflytande 84 66 93 78 84 81. Skolmiljö 85 85 94 74 71 70. Kunskap och lärande 92 81 95 83 92 92. Bemötande 93 86 98 81 92 91 Regiongemensam elevenkät 21 Skolrapport Antal svarande, n=26; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 Västra Göteborg ÅK5 totalt 21 Göteborg ÅK5 totalt 21 Trivsel och trygghet 95

Läs mer

S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N

S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N S TA D S M I L J Ö E N K Ä T E N 2 0 4 G Ö T E B O R G S S TA D N O V E M B E R 2 0 4 Scandinfo Marketing Research AB 204--26, Pnr. 63 7 Josefine Björnsson Marie Jeppsson Annica Wahlman Innehållsförteckning

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 21 Kommunrapport gymnasieprogram Antal svarande, n= Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 21 Lerum GY totalt 21 GR GY2 totalt 21 Trivsel och trygghet 9 96 1 92 9 9 91 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 23 Kungsbacka ÅK2 totalt GR ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 97 95 9 96 93 Delaktighet och inflytande 93 84 83 89 85 Skolmiljö 8 82 64 59 7 67 Kunskap och

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 2 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 2 Lerum ÅK7 totalt 2 GR ÅK totalt 2 Trivsel och trygghet 75 92 9 9 Delaktighet och inflytande 6 67 66 63 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Kungsbacka ÅK totalt GR ÅK totalt Trivsel och trygghet 96 9 9 9 91 9 Delaktighet och inflytande 5 67 57 7 6 6 Skolmiljö 77 7 71 6 Kunskap och lärande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Kungsbacka ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 86 85 93 95 91 9 Delaktighet och inflytande 56 63 76 6 6 6 Skolmiljö 7 61 67 71 71 68 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Index per frågeområde samt NKI 11 totalt Kungsbacka GY totalt Trivsel och trygghet 100 1 Delaktighet och inflytande 1 2 Skolmiljö 1 Kunskap och lärande 0 0 1 Bemötande 2 2 0 Helhetsintryck (NKI) 0 Prioriteringsplan

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 23 24 Kungsbacka ÅK2 totalt GR ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 97 93 96 96 96 93 Delaktighet och inflytande 82 95 9 88 89 9 85 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 15 Kungsbacka ÅK totalt 15 GR ÅK totalt 15 Trivsel och trygghet 96 96 96 93 Delaktighet och inflytande 89 89 91 85 Skolmiljö

Läs mer

Referensvärden samtliga resultatenheter

Referensvärden samtliga resultatenheter Referensvärden samtliga resultatenheter 13 Samtliga resultatenheter Lägsta värde Högsta värde HELHET, NKI 68 78 55 94 TILLGÄNGLIGHET 77 75 78 59 92 EFFEKTIVITET 82 77 81 55 95 INFORMATION 79 77 77 54 94

Läs mer