Regiongemensam elevenkät 2014

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Regiongemensam elevenkät 2014"

Transkript

1 Regiongemensam elevenkät 2014 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11)

2 Uppdrag: Regiongemensam elevenkät 2014 Undersökning bland elever/barn och vårdnadshavare 2014 Beställare: Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) Projektledare GR: Jenny Nordqvist Projektledare Markör: Sofia Palmér Datainsamling: Hanna Engvall Ansvarig statistiker: Robert Brundin Undersökningsperiod: Vecka Markör Marknad och Kommunikation AB Markör hjälper större företag och organisationer att fatta rätt beslut det gör vi genom utredningar, undersökningar och utvecklingsarbete på plats hos våra kunder. Markör AB 2 (11)

3 Innehåll 1. Information om undersökningen Genomförande Beskrivning av resultatrapportering Prioriteringsplan Markör AB 3 (11)

4 1. Information om undersökningen År 2010 påbörjade Göteborgsregionens kommunalförbund (GR) tillsammans med kommunerna inom regionen att ta fram underlag för en regiongemensam enkätundersökning inom skolan. Syftet med undersökningen är att få ett konkret underlag om hur elever och vårdnadshavare uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden. Eftersom undersökningen genomförs på samma sätt i alla kommuner ges även möjlighet för regionen att arbeta med gemensamma frågeställningar. Vidare ökar möjligheten att göra jämförelser mellan den egna kommunen och de övriga kommunerna inom GR och därmed kunna lära av varandra. Resultatet av undersökningen kan med andra ord ligga till grund för verksamhetsutveckling av skolan för såväl Göteborgsregionen som helhet som för enskilda skolor. Den gemensamma undersökningen omfattar alla kommuners grundskoleelever i årskurserna 2, 5 och 8 samt gymnasieelever i årskurs 2. Utöver den gemensamma omfattningen har kommunerna haft möjlighet att utöka undersökningen till att omfatta elever från fler årskurser och/eller vårdnadshavare. 2. Genomförande Undersökningens samtliga enkäter har tagits fram gemensamt inom projektet. Enkäterna innehåller frågor gällande följande områden: Bakgrundsfrågor Trivsel och trygghet Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem (endast årskurs f-5) Datainsamlingen har skett genom en webbenkät. Inför datainsamlingen har varje kommun rapporterat in antal elever per klass/förskola. Markör har därefter tagit fram inloggningsuppgifter till webbenkäten för respektive klass/förskola. Inloggningsuppgifterna är gemensamma för samtliga elever/ vårdnadshavare i en klass. För förskolorna i undersökningen har en inloggning tagits fram per förskola. Markör AB 4 (11)

5 Samtliga inloggningsuppgifter skickades ut tillsammans med instruktioner för genomförandet via mail till utsedda kontaktpersoner 1. Därpå har kontaktpersonerna bistått lärare/pedagoger med uppgifterna. Lärare/pedagoger har sedan ansvarat för att informera elever/barn och vårdnadshavare samt, i den mån det varit möjligt, erbjuda eleverna möjligheten att besvara enkäten i skolan. Datainsamlingen påbörjades den 17 februari 2014 och avslutades den 21 mars För att ytterligare stödja arbetet för ett högt deltagande rapporterade Markör en uppdaterad svarsfrekvens för respektive skola/förskola vid fyra tillfällen. Fig 1. Svarsandelar elever Kommun Antal svar Antal elever Svarsfrekvens Ale % Alingsås % Göteborg % Kungsbacka % Kungälv % Lerum % Lilla Edet % Mölndal % Partille % Stenungsund % Tjörn % Öckerö % Totalt % 1 Varje kommun har tagit fram en lista med namn på kontaktpersoner som ser till att inloggningsuppgifterna kommer ut till pedagogerna på respektive skola/förskola. Markör AB 5 (11)

6 Fig 2. Svarsandelar elever över tid Kommun Ale Alingsås Göteborg Kungsback Kungälv Lerum Lilla Edet Mölndal Partille Stenungsu Tjörn Öckerö Totalt Fig 3. Antal svar vårdnadshavare 2014 Kommun Summa av Antalsvar Summa av ANTAL ELEVER Ale Alingsås Kungsbacka Kungälv Mölndal Partille Tjörn Öckerö Totalt Markör AB 6 (11)

7 3. Beskrivning av resultatrapportering Rapportering av resultatet sker i ett antal bilagor till denna rapport och då i form av huvudresultat, resultat per frågeområde, resultat per fråga samt prioriteringsplaner (för de kommuner som har beställt NKI-frågor). Vidare görs jämförelser mellan kommunerna inom Göteborgsregionen, mellan skolor/förskolor inom respektive kommun samt jämförelser mellan utbildningar (gymnasieskolan). I rapportbilagorna presenteras huvudresultatet för elever och vårdnadshavare som ingår i undersökningen på följande nivåer: Elever: Göteborgsregionen (regional nivå) o Gymnasium Kommun o Gymnasium Skola o Gymnasium Vårdnadshavare: Göteborgsregionen (regional nivå) o Förskola Kommun o Förskola Skola o Förskola Markör AB 7 (11)

8 På första sidan i rapportbilagan finns index per frågeområde, uppgift om antal svar och svarsfrekvens 2 för den grupp som rapporten avser. På de följande sidorna redovisas svarsfördelningarna för alla fyrgradiga skalfrågor, medelvärden samt andelen som inte tagit ställning till respektive fråga. Förutom att redovisa svarsfördelningen per fråga och resultat på varje kvalitetsfaktor innehåller rapporterna också referenspunkter. Referenspunkten visar andel som instämmer helt, det vill säga som svarat fyra i redovisningsnivån över. Huvudrapporterna är ett stöd för att se den nuvarande upplevelsen per frågeområde och per enskild fråga i hela undersökningen. Nyckeltal och andelar beräknas på motsvarande sätt som tidigare år vilket underlättar jämförelser över tid. Kom ihåg att procentandelarna på gruppnivå ofta motsvarar relativt få personer. Varje persons svar får därmed stort genomslag. Om en större andel av gruppen har svarat blir resultatet mer tillförlitligt. Om sju av tio (70 procent) har svarat är således resultatet mer tillförlitligt än om tre av tio (30 procent) har svarat. För årskurs två och fem har frågor om fritidshem ställts. Antalet svarande på frågorna är färre på dessa frågor då alla elever inte har fritidshem. Utöver bakgrundsinformation som kön och eventuella tillvalsfrågor består undersökningen i huvudsak av skalfrågor där svarsskalan är från ett till fyra där ett står för Stämmer inte alls, och fyra står för Stämmer helt och hållet. För att en årskurs ska få ett eget resultat krävs minst fem svar från den aktuella årskursen. För att resultat ska tas fram fördelat på kön krävs att minsta gruppering har fem svar eller fler. 2 Svarsandelar tas enbart fram för elever då antal vårdnadshavare inte går att beräkna. För vårdnadshavare redovisas enbart antal svar från föräldrar samt antal elever/barn i den grupp som rapporten avser. Markör AB 8 (11)

9 Fig 4. Exempelbild - huvudresultat Markör AB 9 (11)

10 3.1 Prioriteringsplan En prioriteringsplan är ett stöd för att komma igång med åtgärdsarbete, på såväl kommunal som skolnivå. Prioriteringsplanen sorterar alla frågor som ställdes i enkäten utifrån vad som först bör prioriteras för att ge störst effekt på elevernas totala nöjdhet. Prioriteringsplanen baseras på styrkan i sambandet mellan den enskilda frågan och totala nöjdheten. Det innebär att de frågor som kommer längst upp i planen också är de som har den starkaste samhörigheten med hur man totalt sett värderar skolan. Utifrån dessa faktorer har Markör, för varje skola, rangordnat alla enskilda frågor i formuläret i en prioriteringsplan. I prioriteringsplanen finns också röda och gröna pilar. Dessa förekommer i de fall skolans resultat på frågan avviker mer än 10 procentenheter från kommunens totala resultat. En grön pil indikerar en positiv avvikelse och en röd pil en negativ avvikelse. Pilarna är ett snabbt sätt att se hur skolans resultat förhåller sig till totalresultatet. Vidare innehåller prioriteringsplanen röda flaggor som markerar att andelen missnöjda med frågan är 20 procentenheter eller mer. Den slutliga prioriteringen av vad skolan först ska prioritera i ett åtgärdsarbete bör baseras på flera faktorer. Ett första ingångsvärde är att se vilka tre faktorer som har störst inverkan på den övergripande nöjdheten. Det är dessa faktorer som markeras med en fyrkant längst upp i prioriteringsplanen. Utöver detta är det viktigt att väga in: 1. Avvikelse från kommunens resultat är frågan ett generellt problem eller är det unikt för skolan? 2. Andelen missnöjda 3. Upplevd möjlighet att förändra/påverka elevens upplevelse i den aktuella frågan Markör AB 10 (11)

11 Fig 5. Exempelbild prioriteringsplan Regiongemensam elevenkät 2014 Totalrapport GR ÅK5 Antal svarande, n=7159; Svarsfrekvens=90% Prioriteringsplan Avvikelse på mer än 10 procent från totalresultatet för GR ÅK5 markeras med om den är positiv och med om den är negativ. En andel missnöjda större än 20 procent rödflaggas Högst prioritet Nöjda (Andel 3-4) Missnöjda (Andel 1-2) Jag trivs i skolan 93 7 Klassrummen på min skola är bra Lärarna på skolan bemöter mig väl 94 6 Jag tycker att de läromodel (böcker, datorprogram etc) som används är bra Jag tycker att maten som serveras i min skola är god I min skola upplever jag att vi respekterar varandra Skolarbetet gör mig så nyfiken att jag får lust att lära mig mer Lärarna tar hänsyn till mina behov och förutsättningar 93 7 Lärarna i min skola hjälper mig med skolarbetet om jag behöver det 95 5 Lärarna i min skola tar hänsyn till elevernas åsikter Lärarna förklarar så att jag förstår 93 7 Skolans toaletter är bra Jag tycker att det finns bra utrymmen att vara på under rasterna Jag känner att jag kan påverka vad vi ska arbeta med i skolan (undervisningens innehåll) Det jag lär mig i skolan är nyttigt och användbart Det finns vuxna i skolan att prata med när jag behöver det Jag känner mig trygg i skolan 96 4 Andra elever i skolan bemöter mig väl Jag får veta hur det går för mig i skolarbetet Jag känner att jag kan påverka hur vi arbetar i skolan Jag får möjlighet till studiero i skolan Jag tycker att min individuella utvecklingsplan (IUP) är ett bra stöd för min utveckling I min skola pratar vi om hur vi ska vara mot varandra 96 4 Vi har god tillgång till datorer på min skola Jag vet vad jag ska kunna för att nå målen i de olika ämnena Mina lärare förväntar sig att jag ska nå målen i alla ämnen 96 4 Markör AB 11 (11)

Regiongemensam elevenkät 2013

Regiongemensam elevenkät 2013 Regiongemensam elevenkät 2013 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Undersökning bland elever/barn och vårdnadshavare 2013 Beställare:

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2014

Regiongemensam elevenkät 2014 Regiongemensam elevenkät 2014 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (24) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2015

Regiongemensam elevenkät 2015 Regiongemensam elevenkät 2015 Textuell rapport En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät 2015 Undersökning bland elever/barn och

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2013

Regiongemensam elevenkät 2013 Regiongemensam elevenkät 2013 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (23) Uppdrag: Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare 2013 Beställare: Göteborgsregionens

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2015

Regiongemensam elevenkät 2015 Regiongemensam elevenkät 2015 Totalrapport En undersökning genomförd av Markör Marknad Kommunikation AB Markör AB 1 (25) Uppdrag: Regiongemensam elevenkät Undersökning bland elever/barn vårdnadshavare

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 21 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 213 21 Göteborg ÅK5 totalt 21 GR ÅK5 totalt 21 Trivsel och trygghet 93 96 93 93 Delaktighet och inflytande 7 79 5 1 1 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 2 Kungälv ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 1 7 92 92 93 Delaktighet och inflytande 8 7 42 79 81 Skolmiljö 7 52 59 72 71 Kunskap och lärande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Antal svarande, n=2; Svarsfrekvens=8% Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Göteborg ÅK8 totalt 214 GR ÅK8 totalt 214 Trivsel och trygghet 84 91 9 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Antal svarande, n=2; Svarsfrekvens=69% Index per frågeområde samt NKI 211 212 2 21 215 Lerum ÅK7 totalt 215 GR ÅK totalt 215 Trivsel och trygghet 6 9 96 9 9 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 14 Skolrapport Antal svarande, n=44; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 Kungsbacka ÅK8 totalt 14 GR ÅK8 totalt 14 Trivsel och trygghet 96 98 9 98 91 9 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 2 2 214 Göteborg ÅK8 totalt 214 GR ÅK8 totalt 214 Trivsel och trygghet 87 84 91 9 Delaktighet och inflytande 38 4 Skolmiljö 58

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 2 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 2 Lerum ÅK7 totalt 2 GR ÅK totalt 2 Trivsel och trygghet 75 92 9 9 Delaktighet och inflytande 6 67 66 63 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Västra Göteborg ÅK5 totalt 214 Göteborg ÅK5 totalt 214 Trivsel och trygghet 9 98 91 94 9 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 1 Skolrapport Kyrkenorumskolan ÅK Index per frågeområde samt NKI 11 1 1 14 1 Stenungsund ÅK totalt 1 GR ÅK totalt 1 Trivsel och trygghet 9 9 94 96 9 91 9 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 20 202 20 Alingsås ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 89 9 9 90 90 90 Delaktighet och inflytande 6 69 6 6 7 6 Skolmiljö 60 9 6 7 77 68 Kunskap och

Läs mer

Delaktighet och inflytande 71 76 75. Skolmiljö 57 64 66. Kunskap och lärande 81 88 89. Bemötande 82 86 87. Helhetsintryck (NKI) 51 57 58

Delaktighet och inflytande 71 76 75. Skolmiljö 57 64 66. Kunskap och lärande 81 88 89. Bemötande 82 86 87. Helhetsintryck (NKI) 51 57 58 Regiongemensam elevenkät 2 Antal svarande, n=13; Svarsfrekvens=1 Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 2 totalt 2 Göteborg ÅK5 totalt 2 Trivsel och trygghet 97 91 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 Majorna-Linné ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 92 9 98 97 92 9 Delaktighet och inflytande 84 75 77 82 75 81 Skolmiljö 75 75 75 7

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 23 Kungsbacka ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 95 97 98 97 92 93 Delaktighet och inflytande 77 89 85 87 8 8 Skolmiljö 76 83 88 72 7 7 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 2 Kungsbacka ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 97 89 88 8 92 9 Delaktighet och inflytande 9 79 74 79 8 8 Skolmiljö 82 6 64 62 7 7 Kunskap och

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolenhetsrapport Index per frågeområde samt NKI 0 0 0 04 Lerum ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 9 95 90 89 Delaktighet och inflytande 7 78 66 6 Skolmiljö 68 78 7 67 Kunskap och lärande 8

Läs mer

Delaktighet och inflytande 84 66 93 78 84 81. Skolmiljö 85 85 94 74 71 70. Kunskap och lärande 92 81 95 83 92 92. Bemötande 93 86 98 81 92 91

Delaktighet och inflytande 84 66 93 78 84 81. Skolmiljö 85 85 94 74 71 70. Kunskap och lärande 92 81 95 83 92 92. Bemötande 93 86 98 81 92 91 Regiongemensam elevenkät 21 Skolrapport Antal svarande, n=26; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 Västra Göteborg ÅK5 totalt 21 Göteborg ÅK5 totalt 21 Trivsel och trygghet 95

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 1 15 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK5 totalt 15 Göteborg ÅK5 totalt 15 Trivsel och trygghet 95 9 91 97 8 89 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Kungsbacka ÅK totalt GR ÅK totalt Trivsel och trygghet 96 9 9 9 91 9 Delaktighet och inflytande 5 67 57 7 6 6 Skolmiljö 77 7 71 6 Kunskap och lärande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Kungsbacka ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 86 85 93 95 91 9 Delaktighet och inflytande 56 63 76 6 6 6 Skolmiljö 7 61 67 71 71 68 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 2 24 Göteborg ÅK8 totalt 24 GR ÅK8 totalt 24 Trivsel och trygghet 97 9 9 Delaktighet och inflytande 85 66 64 Skolmiljö 85 68 68 Kunskap och lärande 9 8 79

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 01 Skolrapport Fjällboskolan ÅK Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 014 01 Östra Göteborg ÅK totalt 01 Göteborg ÅK totalt 01 Trivsel och trygghet 9 94 94 99 9 89 91 Delaktighet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Antal svarande, n=46; Svarsfrekvens=8% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 15 Askim-Frölunda- Högsbo ÅK8 totalt 15 Göteborg ÅK8 totalt 15 Trivsel och trygghet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 Kungsbacka ÅK totalt GR ÅK totalt Trivsel och trygghet 96 93 9 92 91 9 Delaktighet och inflytande 7 7 62 6 62 64 Skolmiljö 4 7 3 71 6 Kunskap och

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 1 Västra Göteborg ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 97 95 1 97 9 91 Delaktighet och inflytande 87 75 81 83 79 75 Skolmiljö 8 79 79 77

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 Norra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 85 95 9 89 91 Delaktighet och inflytande 57 67 78 63 66 Skolmiljö 61 59 73 61 68 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 Västra Hisingen ÅK totalt Göteborg ÅK totalt Trivsel och trygghet 97 97 91 91 Delaktighet och inflytande 8 92 73 7 Skolmiljö 67 8 63 66 Kunskap

Läs mer

Skolundersökning 2012 Elevenkät. Göteborgsregionen Resultat

Skolundersökning 2012 Elevenkät. Göteborgsregionen Resultat Skolundersökning 2012 Elevenkät Göteborgsregionen Resultat Innehåll Innehåll Om undersökningen Bakgrund och syfte Metod och omfattning Genomförande Svarsfrekvens Liten ordlista Läsanvisning Resultat Årskurs

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 2014 Angered ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 0 9 91 Delaktighet och inflytande 47 7 75 Skolmiljö 5 9 Kunskap och lärande 91

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 Västra Göteborg ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 96 98 92 95 9 91 Delaktighet och inflytande 83 8 8 75 79 75 Skolmiljö 59 73

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 9 90 88 89 90 Delaktighet och inflytande 68 67 9 6 6 Skolmiljö 62 61 68 Kunskap och lärande 8 78 7 76 79 Bemötande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Särö skola ÅK Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 215 Kungsbacka ÅK totalt 215 GR ÅK totalt 215 Trivsel och trygghet 93 92 92 9 9 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 1 14 Kungsbacka ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 98 97 9 96 98 94 9 Delaktighet och inflytande 79 95 79 86 87 84 78 Skolmiljö 8 86 7 7 75 8

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 Norra Hisingen ÅK5 totalt Göteborg ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 9 88 93 87 88 91 91 Delaktighet och inflytande 85 7 79 81 75 73 75 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Stadsdelsrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 Göteborg ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 92 86 92 9 91 90 Delaktighet och inflytande 6 62 69 7 66 64 Skolmiljö 66 62 68 80 68

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 2014 Norra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 85 95 94 82 86 89 Delaktighet och inflytande 5 6 8 5 59 62 Skolmiljö 61

Läs mer

Index per frågeområde samt NKI Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Index per frågeområde samt NKI Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Totalrapport Index per frågeområde samt NKI 0 0 03 Trivsel och trygghet 96 95 93 93 Delaktighet och inflytande 88 9 85 85 Skolmiljö 75 74 67 67 Kunskap och lärande 95 95 90 89 Bemötande 95 94 9 9 Fritidshem

Läs mer

Gamla Långedragsskolan - Åk 4 - Göteborgs Stad

Gamla Långedragsskolan - Åk 4 - Göteborgs Stad Gamla Långedragsskolan - Åk 4 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal

Läs mer

Toleredsskolan - Åk 4 - Göteborgs Stad

Toleredsskolan - Åk 4 - Göteborgs Stad Toleredsskolan - Åk - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda områden.

Läs mer

Ekåsa internatskola - Åk 5 - Göteborgs Stad

Ekåsa internatskola - Åk 5 - Göteborgs Stad Ekåsa internatskola - Åk 5 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Bergums skola - Åk 5 - Göteborgs Stad

Bergums skola - Åk 5 - Göteborgs Stad Bergums skola - Åk 5 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Svenska Balettskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad

Svenska Balettskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad Svenska Balettskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Gunnilseskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad

Gunnilseskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad Gunnilseskolan - Åk 5 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Sannaskolan år F-9 - Åk 5 - Göteborgs Stad

Sannaskolan år F-9 - Åk 5 - Göteborgs Stad Sannaskolan år F-9 - Åk - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Delaktighet och inflytande 54 61 62. Skolmiljö 56 71 67. Kunskap och lärande 75 78 78. Bemötande 91 87 81. Helhetsintryck (NKI) 54 58 55

Delaktighet och inflytande 54 61 62. Skolmiljö 56 71 67. Kunskap och lärande 75 78 78. Bemötande 91 87 81. Helhetsintryck (NKI) 54 58 55 Skolrapport Antal svarande, n=8; Svarsfrekvens=9% Index per frågeområde samt NKI 2 212 21 214 Västra Hisingen ÅK8 totalt Göteborg ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 88 91 89 Delaktighet och inflytande 4 61

Läs mer

Delaktighet och inflytande 87 87 78 76 84 78. Skolmiljö 89 85 69 92 80 71. Kunskap och lärande 94 92 88 96 93 90. Bemötande 97 95 82 97 93 89

Delaktighet och inflytande 87 87 78 76 84 78. Skolmiljö 89 85 69 92 80 71. Kunskap och lärande 94 92 88 96 93 90. Bemötande 97 95 82 97 93 89 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 23 24 Kungsbacka ÅK5 totalt GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 97 94 9 99 94 92 Delaktighet och inflytande 87 87 78 76 84 78 Skolmiljö 89 85 69 92 8 7 Kunskap

Läs mer

om Regiongemensam elevenkät 2014

om Regiongemensam elevenkät 2014 Viktig information till lärare och annan personal om Regiongemensam elevenkät 2014 Sedan 2011 använder 12 av 13 kommuner i Göteborgsregionen samma enkät med syfte att kunna göra jämförelser inom s.k. mjuka

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Stadsdelsrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 2014 Göteborg ÅK8 totalt GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 90 88 92 89 8 89 89 Delaktighet och inflytande 4 57 59 2 Skolmiljö 4 57 2 1 7 7

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 01 GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 91 9 9 9 91 9 Delaktighet och inflytande 9 9 81 81 5 8 Skolmiljö 0 0 69 0 66 1 Kunskap och lärande 90 90 9 9

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Stadsdelsrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 013 01 Göteborg ÅK totalt GR ÅK totalt Trivsel och trygghet 90 9 9 9 91 91 9 Delaktighet och inflytande 78 77 8 80 73 7 78 Skolmiljö 7 68 7 71 63

Läs mer

Delaktighet och inflytande 73 72 72 72 66 63. Skolmiljö 64 56 59 71 71 67. Kunskap och lärande 80 75 73 80 78 77. Bemötande 87 81 82 81 79 81

Delaktighet och inflytande 73 72 72 72 66 63. Skolmiljö 64 56 59 71 71 67. Kunskap och lärande 80 75 73 80 78 77. Bemötande 87 81 82 81 79 81 Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 201 GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 92 89 9 89 90 89 Delaktighet och inflytande 2 2 2 66 6 Skolmiljö 6 6 9 1 1 6 Kunskap och lärande 80 80

Läs mer

Delaktighet och inflytande 73 68 68 66 63. Skolmiljö 63 67 68 68 67. Kunskap och lärande 81 78 82 80 77. Bemötande 86 81 82 81 81

Delaktighet och inflytande 73 68 68 66 63. Skolmiljö 63 67 68 68 67. Kunskap och lärande 81 78 82 80 77. Bemötande 86 81 82 81 81 Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 01 GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 9 88 91 89 89 Delaktighet och inflytande 7 68 68 66 6 Skolmiljö 6 67 68 68 67 Kunskap och lärande 81 78 8 80

Läs mer

Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 2013 2014 2015. Delaktighet och inflytande 88 92 85 85 85. Skolmiljö 75 74 67 67 66

Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 2013 2014 2015. Delaktighet och inflytande 88 92 85 85 85. Skolmiljö 75 74 67 67 66 Totalrapport Index per frågeområde samt NKI 0 0 03 04 Trivsel och trygghet 96 95 93 93 93 Delaktighet och inflytande 88 9 85 85 85 Skolmiljö 75 74 67 67 66 Kunskap och lärande 95 95 90 89 89 Bemötande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 21 Kommunrapport gymnasieprogram Antal svarande, n= Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 21 Lerum GY totalt 21 GR GY2 totalt 21 Trivsel och trygghet 9 96 1 92 9 9 91 Delaktighet

Läs mer

Brukarenkät Hemsjukvård 2012

Brukarenkät Hemsjukvård 2012 Brukarenkät Hemsjukvård 2012 Göteborgs stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (11) Uppdrag: Brukarenkät Hemsjukvård 2012 Beställare: Göteborgs stad Projektledare

Läs mer

Brukarundersökning 2013, årskurs 8

Brukarundersökning 2013, årskurs 8 Brukarundersökningen är en digital enkät som genomförs i Härryda kommun och i Göteborgsregionens övriga kommuner. Enkäten skickades ut till vårdnadshavare och elever i årskurs 2, 5 och 8 på alla grundskolor

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 013 014 GR ÅK5 totalt Trivsel och trygghet 94 95 93 9 94 9 Delaktighet och inflytande 83 85 8 81 84 78 Skolmiljö 75 77 7 71 80 71 Kunskap och lärande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Index per frågeområde samt NKI 2011 2012 201 201 GR ÅK8 totalt Trivsel och trygghet 92 90 91 91 90 89 Delaktighet och inflytande 65 61 58 62 65 6 Skolmiljö 6 68 69 71 71 67 Kunskap och lärande

Läs mer

Gärdsmosseskolan - Åk 3 - Göteborgs Stad

Gärdsmosseskolan - Åk 3 - Göteborgs Stad Gärdsmosseskolan - Åk 3 - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 2 Antal svarande, n= Index per frågeområde samt NKI 2 2 2 totalt 2 Kungsbacka GY totalt 2 Trivsel och trygghet 97 9 9 94 Delaktighet och inflytande 7 9 72 Skolmiljö 7 7 79 Kunskap

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät Index per frågeområde samt NKI 0 01 01 totalt GR GY totalt Trivsel och trygghet 96 94 9 4 94 90 Delaktighet och inflytande 61 0 69 60 66 Skolmiljö 6 9 6 9 Kunskap och lärande 6

Läs mer

Brudbergsskolan - Åk 2 - Göteborgs Stad

Brudbergsskolan - Åk 2 - Göteborgs Stad Brudbergsskolan - Åk - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal utvalda

Läs mer

Backegårdsskolan - Förskoleklass - Göteborgs Stad

Backegårdsskolan - Förskoleklass - Göteborgs Stad Backegårdsskolan - Förskoleklass - Göteborgs Stad Om undersökningen Syfte: Syftet med undersökningen var bland annat att få ett konkret underlag om hur elever och föräldrar uppfattar skolan inom ett antal

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2017

Regiongemensam elevenkät 2017 Regiongemensam elevenkät 2017 GR åk2 GR-rapport Bakgrund Om undersökningen En regiongemensam elevenkät har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. Den gemensamma undersökningen

Läs mer

Delaktighet och inflytande 50 71 68. Skolmiljö 64 74 73. Kunskap och lärande 64 76 78. Bemötande 75 83 85. Helhetsintryck (NKI) 64 58 63

Delaktighet och inflytande 50 71 68. Skolmiljö 64 74 73. Kunskap och lärande 64 76 78. Bemötande 75 83 85. Helhetsintryck (NKI) 64 58 63 Regiongemensam elevenkät 215 per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 215 totalt 215 GR totalt 215 Trivsel och trygghet 1 9 91 Delaktighet och inflytande 5 71 68 Skolmiljö 74 73 Kunskap och lärande 76

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI)

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Helhetsintryck (NKI) Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 011 01 013 Kungälv GY totalt GR GY totalt Trivsel och trygghet 0 Delaktighet och inflytande 7 6 66 Skolmiljö 75 73 Kunskap och lärande 76 77 Bemötande 3 Helhetsintryck

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem Regiongemensam elevenkät 14 Skolrapport Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=9% Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 Kungsbacka ÅK totalt 14 GR ÅK totalt 14 Trivsel och trygghet 97 98 96 93 Delaktighet

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Regiongemensam elevenkät 2016 Ängabo skola ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången

Läs mer

Regiongemensam elevenkät Lexbyskolan ÅK8. Skolrapport

Regiongemensam elevenkät Lexbyskolan ÅK8. Skolrapport Lexbyskolan ÅK8 Skolrapport Regiongemensam elevenkät 2016 Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången

Läs mer

Samverkansenkäten 2012

Samverkansenkäten 2012 Samverkansenkäten 212 Göteborgs stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (8) Uppdrag: Kundundersökning Göteborgs stads bibliotek 212 Beställare: Göteborgs stad

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Regiongemensam elevenkät 2016 Stadsskogenskolan ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första

Läs mer

Brukarundersökning 2016, årskurs 8

Brukarundersökning 2016, årskurs 8 , årskurs 8 Brukarundersökningen genomförs årligen via en digital enkät i Härryda kommun och Göteborgsregionens övriga kommuner. Enkäten besvaras av vårdnadshavare och elever i årskurs 2, 5 och 8 på alla

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 ÅK5 Årskursrapport GR Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefa>ar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den gemensamma

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 014 Skolrapport gymnasieprogram Index per frågeområde samt NKI 011 01 01 014 Elof Lindälvs Gymnasium GY totalt 014 Kungsbacka GY totalt 014 Trivsel och trygghet 9 89 96 96 9 94

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2018

Regiongemensam elevenkät 2018 GR Åk 2 GR-rapport Om undersökningen Bakgrund En regiongemensam elevenkät har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. Den gemensamma undersökningen omfattar alla kommuners grundskoleelever

Läs mer

1 Frågor årskurs 2 grundskola

1 Frågor årskurs 2 grundskola 1 Frågor årskurs 2 grundskola Skalan som används är 4- gradig och visualiseras med glada och ledsna gubbar. Det går även att svara Vet inte. Bakgrundsfrågor Är du (pojke/flicka) Var bor du? (lista med

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Kommunrapport Elever i skolor utanför hemkommunen - Göteborg GY Index per frågeområde 11 1 13 1 Göteborg GY totalt 1 GR GY totalt 1 Trivsel och trygghet 9 9 91 91 89 9 Delaktighet och inflytande 67 6 7

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport gymnasieprogram Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 1 15 Aranäsgymnasiet GY totalt 15 Kungsbacka GY totalt 15 Trivsel och trygghet 6 3 7 8 5 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Antal svarande, n=18; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 2 212 213 214 Västra Hisingen ÅK2 totalt 214 Göteborg ÅK2 totalt 214 Trivsel och trygghet

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Ingaredsskolan ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 2 22 23 24 Kungsbacka ÅK2 totalt GR ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 97 93 96 96 96 93 Delaktighet och inflytande 82 95 9 88 89 9 85 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Fritidshem Regiongemensam elevenkät 15 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 11 1 13 14 15 Kungsbacka ÅK totalt 15 GR ÅK totalt 15 Trivsel och trygghet 96 96 96 93 Delaktighet och inflytande 89 89 91 85 Skolmiljö

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=1% Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 21 215 Östra Göteborg ÅK2 totalt 215 Göteborg ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Antal svarande, n=5; Svarsfrekvens=1 Index per frågeområde samt NKI 211 212 213 214 215 totalt 215 Göteborg totalt 215 Trivsel och trygghet 95 94 1 93 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 214 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 214 Västra Göteborg ÅK2 totalt 214 Göteborg ÅK2 totalt 214 Trivsel och trygghet 94 95 9 9 91 Delaktighet och inflytande

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Index per frågeområde samt NKI 11 totalt Kungsbacka GY totalt Trivsel och trygghet 100 1 Delaktighet och inflytande 1 2 Skolmiljö 1 Kunskap och lärande 0 0 1 Bemötande 2 2 0 Helhetsintryck (NKI) 0 Prioriteringsplan

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Flatåsskolan 1 ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Tynneredsskolan ÅK8 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Nya Påvelundsskolan 2 ÅK8 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Regiongemensam elevenkät 215 Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 2 21 215 Centrum ÅK2 totalt 215 Göteborg ÅK2 totalt 215 Trivsel och trygghet 88 7 88 89 91 Delaktighet och inflytande 91

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Noltorpsskolan ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2016

Regiongemensam elevenkät 2016 Lendahlsskolan ÅK5 Skolrapport Om undersökningen Den regiongemensamma elevenkäten har genomförts sedan 2011 och innefattar samtliga GR:s medlemskommuner. I år är första gången som Härryda deltar i den

Läs mer

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (14) Uppdrag: Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Beställare:

Läs mer

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande

Delaktighet och inflytande Skolmiljö Kunskap och lärande Bemötande Skolrapport Index per frågeområde samt NKI 211 212 21 Lerum ÅK1 totalt GR ÅK2 totalt Trivsel och trygghet 99 97 96 9 9 Delaktighet och inflytande 98 97 86 87 85 Skolmiljö 82 81 74 7 67 Kunskap och lärande

Läs mer

Regiongemensam elevenkät 2019

Regiongemensam elevenkät 2019 Regiongemensam elevenkät 2019 Göteborgsregionen Åk 2 GR rapport åk2 Om undersökningen Bakgrund Sedan 2011 har Göteborgsregionens medlemskommuner haft möjlighet att genomföra regiongemensamma elevenkäter.

Läs mer

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2013

Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2013 Brukarenkät individ- och familjeomsorg 201 Göteborgs Stad En undersökning genomförd av Markör Marknad och Kommunikation AB Markör AB 1 (14) Uppdrag: Brukarenkät individ- och familjeomsorg 2012 Beställare:

Läs mer