Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005"

Transkript

1 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2005 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2005: Styrelsen har under år 2005 haft följande sammansättning: Ordförande Greta Tellström Tagg 147 Vice ordförande Ronny Krusell Flug 9 Kassör Ulf Zachrisson Bläck 28 Sekreterare Lena Averin Tagg 71 Ledamot Olle Larsson Flug 43 Ledamot Pierre Svanberg Tagg 79 Ledamot Johan Wahlström Bläck 113 Suppleant Roger Östman Flug 38 Suppleant Anders Palm Tagg 65 Styrelsen har under året haft 11 protokollförda möten. Revision av samfällighetens räkenskaper och verksamhet har utförts av Johan Blomgren F 73 och Erik Dahlberg T 189. Revisorssuppleanter har under året varit Göran Hallberg B 29 och Terje Rydén, Tagg 73.

2 Ansvarsområden: 2 Byalagsstugan Bollplan/isbanan Elavläsning/garage Entreprenad Flaggning Försäkringar Garagebelysning Garage Gästparkering Grannsamverkan Hemsidan Information till medlemmar Lekparker Miljöstationen Nya medlemmar Nyckel till förråd & garage Pulkaskydd Tak Telefonkatalog Trafiksäkerhet Tv-nät Vatten och avlopp Valborgsfirande Vårstädning Årsmöte Ulf Zachrisson/Johan Wahlström Olle Larsson/Robert Carlström (ej styr) Pierre Svanberg Olle Larsson Lars Hanson (ej styr) Olle Larsson Lars Elebäck (ej styr) Roger Östman Anders Palm Anders Palm Lars Hanson (ej styr) Lena Averin Olle Larsson Anders Palm Respektive gaturepresentanter Pierre Svanberg/Ronny Krusell Ronny Krusell/Allan Nyberg (ej styr) Ronny Krusell Ulf Zachrisson Anders Palm Pierre Svanberg/Ronny Krusell Pierre Svanberg/Ronny Krusell Samtliga Samtliga Samtliga Gaturepresentanter med uppgift att välkomna nyinflyttade m m: Bläcksvampsvägen: Taggsvampsvägen: 1 99 Johan Wahlström 1 23/ Greta Tellström Ulf Zachrisson 2 40/ Lena Averin 2 28 Ulf Zachrisson Anders Palm (Totalt 78) Pierre Svanberg (Totalt 118) Flugsvampsvägen: 1 31 Ronny Krusell Olle Larsson 2 40 / Roger Östman (Totalt 74)

3 Utdebitering och ekonomi 3 Försäkring Våren 2005 drabbades vi av skador på TV-antennsystemet, som visade sig vara följdskador från skadorna till följd av åsknedslaget sommaren Det kostade ca SEK att reparera de nya skadorna. Vårt försäkringsbolag If ersatte oss dock till 100% Information till medlemmarna Informationsbladet Hemma i Sörskogen har delats ut till medlemmarna sex gånger under året. Kompletterande information har delats ut vid behov, t ex inför städdagarna och Valborgsmässofirandet. Skridskois I likhet med tidigare år har vi ordnat skridskois på bollplanen. Robert Carlström, T83, har ställt upp ideellt och svarat för ismakeriet. Lekplatser Vi har kompletterat med s k stridsand (dämpande sand för att förhindra skador vid fall) vid lekredskapen på samtliga våra lekplatser. Utbyte av sand i samtliga sandlådor. Reparation av 10 skadade soffor vid lekplatser Flug o Tagg. Byte av dubbeldäckad gunga vid lekplats Tagg. Trädfällning Vi har tagit ner en tall vid uteplatsen Flug 101, som hotade att falla över byggnaden. Vi har tagit ner en björk vid Tagg 25. Björkens rötter växte in i spillvattenledningen och orsakade stopp. Vinter- och sommarunderhåll Riksbyggen har svarat för underhållet som vi anser fungerar bra. Det har vid snöröjning uppstår vissa skador på kantsten och staket, vilket är svårt att undvika beroende på att stora maskiner användes och att det på vissa platser är trångt att manövrera. Entreprenaden har dock återställt allt. Vi kommer att vidta åtgärder för att försöka eliminera skador i möjligaste mån i fortsättningen. Vatten och avlopp Ett stopp i avlopp som tillhör Samfälligheten har inträffat under Stoppet drabbade Taggsvampsvägen och inträffade i slutet på augusti. Vad som orsakat stoppet kunde inte konstateras, men det var troligtvis inte frågan om några rötter som växt in i brunnen. Styrelsen har under hösten gjort en okulärbesiktning av den spillvattenbrunn som finns vid varje radhuslänga. Generellt så såg det rent och fint ut i brunnarna. Styrelsen avser att lägga in denna okulärbesiktning i Underhållsplanen för Sörskogen så att denna görs regelbundet för att förebygga stopp. Det är viktigt att respektive fastighetsägare ser till att brunnen är lätt tillgänglig. Städdagar och Valborgsmässofirande Som vanligt ordnades en trevlig valborg med pub. Ovanligt många ställde upp på årets städdagar.

4 4 Trafiksäkerhet Blomlådorna som använts för att ge oss en säkrare trafikmiljö har tagits bort av kommunen, Det finns planer på att ersätta dem med vägmidjor men när kommunen kan göra detta är ännu inte klart. Skrivelser ligger inne hos kommunen om förbättrat vinterunderhåll så att vägarna snabbare blir plogade och att minst en trottoar kan göras säker för gångtrafikanter. Det är knepigt att tvinga barnen på väg till skolan att gå ute i gatan då trottoarerna är fulla av snö. Gästparkeringar Gästparkeringarna, där 24 timmars parkering gäller, har i stort sett fungerat bra. Parkeringsplatsen vid pumphuset Skrivelse ligger inne hos kommunen om förbättrad belysning och upprensning av träd runt p-platsen för förbättrad insyn från vägen. Under våren var det problem med långtidsparkerande husvagnar m.m., eftersom det är max 72 timmar. Under hösten har parkeringen fungerat bra. Garage Under året har ett antal elmätare lossnat från väggen och reparerats med en relativt enkel åtgärd. Ett par lås har behövt service samt mekanisk skada på en upphängnings- / glidskena reparerats. Förra vintern blev en gavelvägg på ett garage på Bläcksvampsvägen skadad i samband med snöröjning. Denna skada har, efter diverse påtryckningar, blivit åtgärdad. Grannsamverkan Ett relativt lugnt år, då bara enstaka garageinbrott har rapporterats. Miljöstationen SRV har gjort tappra försök att hålla jämna steg med behovet av att lämna återvinningsbart material. Detta har fungerat mycket bättre under året än under föregående år. Tänk på att det är straffbart att lämna sopor på fel ställe, dvs., även att lämna returavfall utanför behållarna även om de skulle råka vara fulla för tillfället! I Huddinge har man ännu inte vidtagit lika drastiska åtgärder som i Stockholm för att få returstationerna att fungera. På SRV upplever man detta som ett stort problem. Det kostar med extra städningsinsatser. Under nästa år kommer även SRV att införa sop-poliser för att komma tillrätta med felaktig användning av återvinningsstationerna. Varför inte vänta med att lämna återvinningsmaterial till ett senare tillfälle då containern har plats, istället för att dumpa godset utanför containern och riskera böter eller fängelse. Sopstationerna i Flemingsberg och Gladö har generösa öppettider och tar emot det som inte hör hemma på återvinningsstationen.

5 Samlingslådor takfläktar Tak 5 Garantibesiktning är utförd 24 augusti 2005 angående Huddinge ventilations tilläggstätning av befintliga/gamla plåtinklädningar. Besiktning utan anmärkning gällande dessa arbeten. Inrapporterade fel under garantitiden är åtgärdade. Garantitiden för takfläktar har upphört per den 21 november. Nu går ansvaret/ kostnaden över till respektive fastighetsägare att ombesörja reparation/byte av takfläktar som går sönder. Huddinge ventilation åtar sig reparation, byten av fläkt. Pris görs upp med dom. Tfn till Huddinge ventilation är Info till hemmapularna Vill passa på att påminna om att ingen förändring, åverkan för göras på fläkthuvarna i samband med byte av takfläkt, dvs. en passande takfläkt skall alltid monteras. Serviceavtal taken Sörsam har ett serviceavtal av yttertaken med Hagmans Tak. Serviceavtalet omfattar tillsyn av tätskikt på yttertaken med tillhörande detaljer, rengöring av tak och rensning av rännor. Avtalet innefattar även kontroll av uppstigningsanordningar, skyddsanordningar, taktäckning, vattenavrinning. Ovanstående tillsyn utförs en gång per år. Besiktning genomfördes maj, juni. Det finns fortfarande blåsor kvar i takbeläggningen på ett antal tak, detta skall åtgärdas av Hagmans under nästa år utan kostnad, (garantiåtagande). Ett påpekande rörande en solcell monterad på längan Tagg kommer undertecknad att kontrollera så snart vädret tillåter. Denna solcell ligger och nöter på takbeläggningen. Vill än en gång påpeka att det är absolut förbjudet att montera något på våra tak. Gäller ej gamla genomföringar/antenn som monterats satts upp före takomläggningen Läckage Tagg 107 har haft vattendropp i mellanstora sovrummet, plan 3, helgen december. Huddinge Ventilation har undersökt takläktens samlingslåda och inte hittat orsaken. Sätts på bevakning. Tagg 181 har haft dropp från sin öppningsbara takljuskupol. Sätts på bevakning. En hängränna på Bläck 2-28 har lagats. Släpp i skarven.

6 Se balans- och resultaträkning. Ekonomi 6 Elavläsning i garage Elavläsningen genomfördes under våren som vanligt, med senaste inlämningsdatum den 22:a april. Tyvärr uppmärksammade inte alla inlämningsdatumet, varför upprepade kontakter var tvungna att tas med en del medlemmar, sista elavläsningsblanketten inlämnades till styrelsen i början på maj, varefter debitering av förbrukad el kunde genomföras. Lars Hanson blev ny webbmaster. Hemsidan Byalagsstugan Lite siffror: Uthyrning antal ggr driftskostnader Som Ni ser är nivån relativt jämn, jag kan flika in med att under 2005 har vi haft en inkomst av uthyrning på :- Under året har vi målat dom vita partierna vid entrén (på våren), samt alla fönster (på hösten) 1 st trasigt glas (mot basebollplanen) är också bytt. Framtida planer för Byan är att montera in en luftvärmepump, för att minska uppvärmningskostnaderna. I driftskostnaderna ingår bla kostnader för el, vatten, försäkring, professionell städning ex golvboning och fönsterputsning och byanvärdarna (4500:-) Övrigt Verksamhetsplan för underhållsinsatser för år 2006 Då SÖRSAM de senaste åren kommit ikapp med de stora upprustningarna av området, kommer vi följande år att inrikta oss på löpande underhåll. För övrigt kommer vi att prioritera: Se över elförbrukningen och vidta åtgärder för att minska kostnaden för el i Byan. Se över vegetationen i området. Fortsätta arbetet med underhållsplanen. Styrelsens omfattning Enligt stadgarna ska styrelsen bestå av minst fem ordinarie styrelseledamöter och två suppleanter. Vi föreslår att styrelsen under 2006 arbetar med en ordförande, sex ordinarie ledamöter och två suppleanter.

7 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening Verksamhetsåret 2005 Sörskogen den 13 februari Greta Tellström Ronny Krusell Ulf Zachrisson Olle Larsson Lena Averin Anders Palm Johan Wahlström Pierre Svanberg Roger Östman

8 8 Sörskogens Samfällighetsförening Resultaträkning & budget för perioden T o m bokf.datum: T o m verifikation: 211 INKOMSTER Budget Medlemsavgifter ,00 Byan inkomst ,00 Inkomst Kabel TV ,00 Eldebitering Garage ,00 Förseningsavgifter ,00 Övriga intäkter ,00 Räntor 0 0,00 Summa inkomster ,00 UTGIFTER Budget Sommarunderhåll ,00 Vinterunderhåll ,00 Underhåll Tak ,00 Underhåll Lekparker ,00 Garage o hängrännor ,80 Kantsten/p-platser ,00 Byan Drift o Underhåll ,71 Diverse Underhåll ,00 Avgift TV nät ,00 Underhåll TV-nät & serv.avtal ,00 El garage/bollplan ,29 Kontor Tryck ,75 Årsstämma ,00 Styrelse o revisorer ,00 Fastighetsägarföreningen ,00 Försäkringar ,00 Diverse kostnader ,00 Ränta Taklån ,00 Ränta Ventilhuvar/kupoler ,00 Avskr. Maskiner/Invent. 0 0,00 Övr. finansiella kostnader ,25 Underhåll Fläktar/Kupoler ,00 Avsättn. Underhållsfond ,00 Avsättn. TV-fond ,00 Årets resultat , ,00 Årets resultat ,20 Amortering taklån ,00 Amortering lån fläktar & kup ,00 Överskott/Underskott ,80 Underskottet täcks av likvida medel på PlusGirot. Debitering sker kvartalsvis med följande belopp och förfallodagar: Förfallodag Medlemsavgift Kabel-TV kr 170 kr kr 205 kr kr 205 kr kr 205 kr kr 785 kr

9 9 Sörskogens Samfällighetsförening Balansräkning för perioden T o m bokf.datum: T o m verifikation: 211 TILLGÅNGAR Handkassa 300,00 300,00 PlusGiro , ,82 Kundfordringar 0,00 865,00 Fordran medlemsavgifter 0, ,00 Fordran Medlemmar 1) , ,18 Interimsfordringar , ,00 Summa tillgångar , ,00 SKULDER Leverantörsskulder ,00 565,00 Skuld till medlemmar 0,00 0,00 Interimsskulder 2 470, ,00 Förutbetalda medl.avgifter 0,00 0,00 Taklån 2) , ,00 Fond Underhåll 3) , ,00 Fond TV-nät 4) , ,00 Summa skulder , ,00 Not 1) Fordran hos medlemmar Fordran vid årets början , ,38 Årets resultat , ,20 Fordran vid årets slut , ,18 Not 2) Taklån Nordbanken Skuld vid årets början , ,00 Amortering Taklån , ,00 Amortering Lån fläktar & kupoler , ,00 Ökning av lån -11,97 0,00 Skuld vid årets slut , ,00 Not 3) Fond Underhåll Fond vid årets början 0, ,00 Förändring , ,00 Fonderat vid årets slut , ,00 Not 4) Fond TV-nät Fond vid årets början 7 431, ,00 Förändring , ,00 Fonderat vid årets slut , ,00

10 10 Sörskogens Samfällighetsförening Budget för perioden INKOMSTER Budget 2006 Medlemsavgifter Byan inkomst Inkomst Kabel TV Eldebitering Garage Förseningsavgifter Övriga intäkter Räntor 0 Summa inkomster UTGIFTER Budget 2006 Sommarunderhåll Vinterunderhåll Underhåll Tak Underhåll Lekparker Garage o hängrännor Kantsten/p-platser 0 Byan Drift o Underhåll Diverse Underhåll Avgift TV nät Underhåll TV-nät & serv.avtal El garage/bollplan Kontor Tryck Årsstämma Styrelse o revisorer Ordf. (valberedningens förslag) Fastighetsägarföreningen Försäkringar Diverse kostnader Ränta Taklån Ränta Ventilhuvar/kupoler Övr. finansiella kostnader Underhåll Fläktar/Kupoler 0 Avsättn. Underhållsfond Avsättn. TV-fond Årets resultat Summa utgifter Årets resultat Amortering taklån Amortering taklån Överskott/Underskott 0 Medlemsavgifter & debiteringslängd Debiteringslängd utgörs av fastigheterna Taggsvampen med lika andelstal. Avgiften för år 2006 föreslås till kr per delägarfastighet. För medlemmar som är anslutna till Kabel-TV:s grundutbud tillkommer en avgift med kr / år. Förseningsavg./Påminnelseavg. är 100 kr för Medlemsavgift och 50 kr för Eldebitering garage & Byanhyra. Debitering sker kvartalsvis med följande belopp och förfallodagar: Förfallodag Medl.avg KabelTV kr 205 kr kr 270 kr kr 270 kr kr 270 kr kr kr

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2009 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2009. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2008 i Sörskogens samfällighetsförening Onsdagen den 12 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets framtid

Läs mer

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll

Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll Reviderat bokslut enl årstämmoprotokoll 17-03-20 Sörskogens Samfällighetsförening Balansräkning för år 2016 T o m bokf.datum: 31/12 2016 T o m verifikation: A151 TILLGÅNGAR 2015-12-31 Förändring 2016-12-31

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening. Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2009 i Sörskogens samfällighetsförening Onsdagen den 11 mars klockan 19.30 Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets framtid

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2007 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2007. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2004 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2004: Styrelsen har under

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad.

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad. 1 ÅRSMÖTESPROTOKOLL SÖRSAM 2008. Sörskogens Samfällighetsförening Fört vid årsstämma med Sörskogens Samfällighetsförening onsdagen den 12 mars 2008 i Folkets Hus, Huddinge Centrum. Antalet närvarande röstberättigade

Läs mer

Kallelse extra årsstämma

Kallelse extra årsstämma Kallelse extra årsstämma Extra årsstämma 2017 i Sörskogens samfällighetsförening Tid: Måndagen den 9 oktober kl. 19:00 Plats: Huddingegymnasiets Aula, Gymnasietorget 1 Årsstämman är beslutande organ för

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2011 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2011. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012

Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012 Verksamhetsberättelse Sörskogens samfällighetsförening 2012 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2012. Styrelsen har under året haft följande

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening. verksamhetsåret 2003:

Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening. verksamhetsåret 2003: 1 Verksamhetsberättelse för Sörskogens Samfällighetsförening verksamhetsåret 2003 Styrelsen för Sörskogens samfällighetsförening avger härmed följande berättelse för verksamhetsåret 2003: Styrelsen har

Läs mer

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad.

1 Årsstämmans öppnande Ordf. Greta Tellström hälsade medlemmarna Välkomna och förklarade stämman öppnad. 1 ÅRSMÖTESPROTOKOLL SÖRSAM 2007. Sörskogens Samfällighetsförening Fört vid årsstämma med Sörskogens Samfällighetsförening onsdagen den 14 mars 2007 i Folkets Hus, Huddinge Centrum. Antalet närvarande röstberättigade

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 13 mars klockan 19.30. Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 13 mars klockan 19.30. Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2012 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 13 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Årsstämman är beslutande organ för frågor som rör områdets

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2014 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 11 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Den heta frågan: brandsäkerhet Årsstämman är beslutande

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2010-09-23 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Björkhagen Skepparkrokens vägförening

Björkhagen Skepparkrokens vägförening Dagordning 1. Föreningsstämman öppnas (inkl kallelseförfarande) 2. Val av ordförande för stämman Förslag: NN 3. Val av sekreterare för stämman Förslag: Hans-Olov Pettersson 4. Val av två justerare, tillika

Läs mer

Verksamhetsberättelse för år 2011

Verksamhetsberättelse för år 2011 Verksamhetsberättelse för år 2011 Sittande styrelse: Benny Horndahl Kenneth Jerreholt Veronica Kjellin Peter Widlund Martin Fleetwood Ordförande Kassör Sekreterare Ord. ledamot Ord. ledamot Antal styrelsemöten:

Läs mer

Samfällighetsföreningen Västerängen 1

Samfällighetsföreningen Västerängen 1 Årsredovisning för Samfällighetsföreningen Västerängen 1 Räkenskapsåret 2018-01-01-2018-12-31 Innehållsförteckning: Sida Förvaltningsberättelse 1-2 Resultaträkning 3 Balansräkning 4-5 Noter 6-8 Underskrifter

Läs mer

Årsstämma 28 november 2013

Årsstämma 28 november 2013 Handlingar för årsstämma 28:e november 2013 sida 1 av 14 Årsstämma 28 november 2013 Observera att varje fastighet har 1 röst. Om ni är 2 som äger huset gemensamt och bara en närvarar på årsstämman, måste

Läs mer

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE

Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening. VERKSAMHETSBERÄTTELSE ÅR 2013 2 Medlemmar i Humlan Vatten och Avlopp Samfällighetsförening kallas härmed till ordinarie årsstämma. Tid 2014-05-24 kl 09.30

Läs mer

Kallelse. Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma / Klockan 18.

Kallelse. Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma / Klockan 18. Kallelse Styrelsen önskar alla varmt välkomna till: Parklyckans Samfällighetsförenings 8:e ordinarie årsstämma Tid: 213 24/4-212 Klockan 18.3 Plats: BRF Brunnsängens gårdshus Innehåll: Dagordning Resultat

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2009

NSSF Förvaltningsberättelse 2009 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2009 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Håkan Westman, ordförande, Mikael Lyckinger, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Nicklas

Läs mer

VÄSTRA STENFRUKTENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

VÄSTRA STENFRUKTENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSREDOVISNING 2016 Styrelsen för Västra Stenfruktens samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2016, föreningens trettiosjätte verksamhetsår. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Under

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 21 mars 2018 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING MOLLÖSUNDS 2011-06-15 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie föreningsstämma Tid och plats: lördagen den 16 juli 2011 kl. 15.00 i Änggården Medlem i föreningen är ägare till fastighet eller därmed

Läs mer

MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING MOLLÖSUNDS 2012-06-16 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie föreningsstämma. Tid och plats: lördagen den 14 juli 2012 kl. 15.00 i Änggården Medlem i föreningen är ägare till fastighet eller därmed

Läs mer

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005

S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 S A M F Ä L L I G H E T S F Ö R E N I N G E N Ä N G S V Ä D D E N ÅRSBERÄTTELSE FÖR ÄNGSVÄDDEN S SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2005 INNEHÅLL 1. Förvaltningsberättelse 2. Föreningsstämma 3. Styrelse 4. Räkenskapsår

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2010 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Marie Hultgren Kassör Hus nr 20 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Hyllinge Nordöstra Samfällighetsförening Tid: 11:e mars 2015 kl. 19.00 Plats: Hyllinge Skola, matsalen, Hyllinge Bilagor Verksamhetsberättelse 2014 Årsredovisning 2014 Revisionsberättelse

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Onsdagen den 16 mars 2016 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING STENHAMRA SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie årsstämma den 2012-09-27 Klockan 19:00 Plats: Stenhamraskolans matsal, Stenhamra 1. Val av ordförande för stämman 2. Val av sekreterare för stämman.

Läs mer

Blåkragevägens Samfällighet

Blåkragevägens Samfällighet Blåkragevägens Samfällighet Org.nr. 716420-6216 ÅRSBOKSLUT Omfattar 2013-01-01-2013-12-31 Åresredovisningen omfattar sid -Verksamhetsberättelse 2 -Resultaträkning 3 -Balansräkning 4 -Tilläggsupplysningar

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2015

NSSF Förvaltningsberättelse 2015 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2015 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609

Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Årsredovisning för Seraljens samfällighetsförening 716416-2609 Räkenskapsåret 2011-01-01---2011-12-31 Förvaltningsberättelse verksamhetsåret 2011 Styrelsen för Seraljens samfällighetsförening lämnar härmed

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA 1 Stämmans öppnande 2 Kallelse till stämman 3 Fastställande av dagordning DAGORDNING FÖR ÅRSSTÄMMAN 4 a Val av ordförande för stämman b Val av sekreterare

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2011 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Tore Andersen Kassör - - 41 Ulf Linnarsson Sekreterare - - 36

Läs mer

Tisdagen den 15 april 2014 kl i gemensamhetslokalen

Tisdagen den 15 april 2014 kl i gemensamhetslokalen Boplatsens Samfällighetsförening Lund Samtliga delägare kallas till ordinarie föreningsstämma för Boplatsens Samfällighetsförening Tisdagen den 15 april 2014 kl 19.00 i gemensamhetslokalen Dagordning 1.

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2018

NSSF Förvaltningsberättelse 2018 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2018 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Monica Wittikko, sekreterare,

Läs mer

MOLLÖSUNDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

MOLLÖSUNDS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING MOLLÖSUNDS 2013-06-13 SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Kallelse till ordinarie föreningsstämma Tid och plats: lördagen den 13 juli 2013 kl. 15.00 i Änggården Medlem i föreningen är ägare till fastighet eller därmed

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2011

NSSF Förvaltningsberättelse 2011 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2011 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Åke Josefsson, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare, Anders

Läs mer

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum

Kallelse. till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening. Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Kallelse till ordinarie årsstämma 2013 i Sörskogens samfällighetsförening Tisdagen den 12 mars klockan 19.30 Plats: Folkets Hus i Huddinge centrum Heta frågor: fibernät, bergvärme och nyplantering av träd

Läs mer

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården

med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl på Nöbbelövsgården 2012-03-10 med Ståndskallets Samfällighetsförening Onsdag den 28 mars 2012 kl 19.00 på Nöbbelövsgården Dagordning: 1. Stämman öppnas. 2. Val av ordförande för stämman. 3. Val av två justeringsmän, tillika

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201

ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 ÅRSREDOVISNING 2012 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 12 oktober 2016 kl. 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2013 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20 Marie Hultgren Kassör Hus nr

Läs mer

Kallelse till föreningsstämma. Dagordning årsstämman. Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100

Kallelse till föreningsstämma. Dagordning årsstämman. Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100 Lillåns Samfällighetsförening Org.nr 717906-6100 Kallelse till föreningsstämma Ni kallas härmed till föreningsstämman söndagen den 13/4 Kl. 15:00 Plats: Älvsåkersskolans Bamba Föreningen bjuder på fika.

Läs mer

ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Svanjungfrun

ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Svanjungfrun ÅRSREDOVISNING Bostadsrättsföreningen Svanjungfrun Styrelsen får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 1.1-31.12 2014 Förvaltningsberättelse Information om fastigheten Föreningen äger fastigheten

Läs mer

Tisdagen den 9 april 2013 kl i gemensamhetslokalen

Tisdagen den 9 april 2013 kl i gemensamhetslokalen Boplatsens Samfällighetsförening Lund Samtliga delägare kallas till ordinarie föreningsstämma för Boplatsens Samfällighetsförening Tisdagen den 9 april 2013 kl 19.00 i gemensamhetslokalen Dagordning 1.

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454

Bostadsrättsföreningen Diana 23 Org. nr. 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31. Brf Diana 23 769624-8454 ÅRSREDOVISNING 2013-01-01-2013-12-31 Brf Diana 23 769624-8454 FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Styrelsen för Brf Diana 23 får härmed avge följande årsredovisning för föreningens förvaltning för tiden 2013-01-01-2013-12-31

Läs mer

Kallelse till Föreningsstämma

Kallelse till Föreningsstämma Kallelse till Föreningsstämma Härmed kallas medlemmarna i Krokanens samfällighetsförening till Förenings stämma onsdagen den 19 mars klockan 19.00 hos familjen Örtenstrand, Kringelkroken 19. Med kallelsen

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Sida 1 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Mollösunds Samfällighetsförening får härmed avgiva redovisning för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2007 05 01-2008 04 30, föreningens 2:a verksamhetsår.

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2010 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr:

ÅRSREDOVISNING 2010 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: ÅRSREDOVISNING 2010 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

Årsmöte/årsstämma Rörmöstvägens vägsamfällighet

Årsmöte/årsstämma Rörmöstvägens vägsamfällighet RÖRMÖSTVÄGENS VÄGSAMFÄLLIGHET Årsmöte/årsstämma Rörmöstvägens vägsamfällighet Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget. Styrelsen önskar alla

Läs mer

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TRUMSLAGAREN 12

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TRUMSLAGAREN 12 1 BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN TRUMSLAGAREN 12 ÅRSREDOVISNING 2014 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Trumslagaren 12, org.nr 716414-2551, får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under år 2014.

Läs mer

Årsredovisning. Bergets Samfällighetsförening

Årsredovisning. Bergets Samfällighetsförening Årsredovisning för Bergets Samfällighetsförening 857202-8317 Räkenskapsåret 2015 Innehållsförteckning Förvaltningsberättelse 1-3 Resultaträkning 4 Balansräkning 5-6 Tilläggsupplysningar 7-10 1 (10) Styrelsen

Läs mer

Mazurkans Samfällighetsförening

Mazurkans Samfällighetsförening Mazurkans Samfällighetsförening KALLELSE till ordinarie årsstämma i Mazurkans Samfällighetsförening Tid: onsdag den 25 april 2018 kl. 19.00 Plats: Brunnagården Dagordning 1 Stämmans öppnande och behörigt

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2014

NSSF Förvaltningsberättelse 2014 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2014 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustavsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING

GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING GÄRDSMYGENS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING ÅRSMÖTES HANDLINGAR för räkenskapsåret 2016 org nr 717905-2910 Gärdsmyg Välkomna till föreningens årsmöte den 10 maj 2017 Årsberättelse 2016 - Gärdsmygens Samfällighetsförening

Läs mer

NSSF Förvaltningsberättelse 2017

NSSF Förvaltningsberättelse 2017 1 NSSF Förvaltningsberättelse 2017 Styrelsen har under verksamhetsåret bestått av: Lars-Erik Gustafsson, ordförande, Anders Broander, vice ordförande, Ove Eriksson, kassör, Mats Clémentz, sekreterare,

Läs mer

Verksamhetsberättelse för Kåktorps Fastighetsägareförening. Verksamhetsåret 2010

Verksamhetsberättelse för Kåktorps Fastighetsägareförening. Verksamhetsåret 2010 Verksamhetsberättelse för Kåktorps Fastighetsägareförening. Verksamhetsåret 2010 Det gångna året har präglats av höga kostnader för underhåll. En sträng vinter har inneburit stigande kostnader för snöröjning.

Läs mer

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan

Hej. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av stapeln 22/11 klockan Hantverkarens Samfällighet www.hantverkarens.com INFORMATIONSBLAD från styrelsen NR9 2018 jdjyjjjjyswjysw Hej Här kommer materialet inför Höststämman. En liten påminnelse inför stämman. Stämman går av

Läs mer

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Murgrönan Samfällighetsförening Sida 1-3 KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Välkomna till årsstämma i Murgrönan Samfällighetsförening Tid: Torsdagen den 8 oktober 2015 kl 19.00. Plats: Samfällighetslokalen Blåklockevägen

Läs mer

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning

SKOPANS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Org.nr: Årsredovisning Årsredovisning 2015 ÅRSREDOVISNING Styrelsen för Skopans Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för Räkenskapsåret 2015-01-01 2015-12-31. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE Samfällighetens verksamhet

Läs mer

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA

HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA HANDLINGAR TILL ÅRSSTÄMMA BERGSJÖPLATÅNS SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Samfällighetslokalen 2015-03-25 kl.1900 OBSERVERA!!! Om ni är två ägare till Er fastighet och endast en ägare kan komma till årsstämman, måste

Läs mer

Bilagor till årsmöte 2013

Bilagor till årsmöte 2013 Verksamhetsberättelse för år 2012, Grimsta samfällighetsförening Styrelsen har under 2012 bestått av följande ledamöter. Monica Jacobsson Sten (74) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ola Granqvist

Läs mer

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011

Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 FJÄLLENS SAMFÄLLIGHET Fjällens Samfällighetsförening Informationsblad Juni 2011 Detta informationsblad innehåller: Information om extra stämman 2011 Garage tak Garage portar Städning i området under hela

Läs mer

Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget.

Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget. Dagordning, Verksamhetsberättelse, verksamhetsplan, motioner, resultat och balansräkning samt budget. Styrelsen önskar alla välkomna 2014-04-09 Kallelse till 2014 årsmöte i Rörmöstvägens vägsamfällighet

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2009 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr:

ÅRSREDOVISNING 2009 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: ÅRSREDOVISNING 2009 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE

DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE DUNÖ SAMFÄLLIGHETSFÖRENING VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2010 Styrelsen för Dunö samfällighetsförening i Kalmar får härmed avge redovisning för föreningens verksamhet under 20100101-20101231. Förvaltningsberättelse

Läs mer

Årsredovisning. Brf Killingen 22

Årsredovisning. Brf Killingen 22 Årsredovisning för Brf Killingen 22 Räkenskapsåret 2005 Brf Killingen 22 1(9) Styrelsen för Brf Killingen 22 får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2005. Förvaltningsberättelse Verksamhet Fastighet

Läs mer

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman.

FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING. Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013. 1. Val av ordförande för stämman. FATET m fl. SAMFÄLLIGHETSFÖRENING Dagordning, Årsmöte 2014-03-30 Verksamhetsår 2013 1. Val av ordförande för stämman. 2. Val av sekreterare för stämman. 3. Godkännande av dagordning. 4. Val av två justeringsmän.

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2006 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Ewa Lillskog Kassör Hus nr 18 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20

Läs mer

Verksamhetsberättelse år 2018

Verksamhetsberättelse år 2018 Verksamhetsberättelse år 2018 Bilaga 2 Styrelsen har under 2018 bestått av följande ledamöter. Stefan Morin (24) ordförande Björn Lindquist (63) sekreterare Ulf Härnström (96) Kassör Peter Lundgren (78)

Läs mer

ÅRSREDOVISNING 2011 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr:

ÅRSREDOVISNING 2011 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: ÅRSREDOVISNING 2011 för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren, Nyköping Org nr: 716402-1201 Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Blomsterhandlaren i Nyköping får härmed avge redovisning för föreningens

Läs mer

PLATS:!Kvarterslokal)2!

PLATS:!Kvarterslokal)2! Sida1(9 KALLELSE ÅRSMÖTEISKOGSMYRANSSAMFÄLLIGHETSFÖRENING TID: Tisdagenden27mars2018kl19.00 PLATS:Kvarterslokal2 Årsmöteshandlingarbifogas. Välkomna Underlagtillårsmöte2018SLUTLIG180312.docxUnderlagtillårsmöte2018SLUTLIG180312.docx

Läs mer

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening Årsredovisning för Kornhills Samfällighetsförening 716407-8797 Räkenskapsåret 2014 1 (8) Styrelsen för Kornhills Samfällighetsförening får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret 2014. Årsredovisningen

Läs mer

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015.

Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Kallelse till årsstämma Styrelsen för Storön-Vänerns Samfällighetsförening kallar härmed medlemmarna till ordinarie årsstämma för år 2015. Tid: Lördagen den 18 juli kl.15.00. Plats: Nämndehuset, Storön

Läs mer

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

ÅRSREDOVISNING FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE DAGORDNING Vid ordinarie föreningsstämma i Sammfällighetsföreningen Farsta Ekliden torsdagen den 23 oktober 2014 kl. 19.00 i lokal Rättaren, Farsta Gård. Detta är samtidigt föreningsstämma i Ekonomiska

Läs mer

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening

Årsredovisning. Kornhills Samfällighetsförening Årsredovisning för Kornhills Samfällighetsförening 716407-8797 Räkenskapsåret 2015 1 (8) Styrelsen för Kornhills Samfällighetsförening, med säte i Halmstad, får härmed avge årsredovisning för räkenskapsåret

Läs mer

Årsredovisning. Raftötångens Samfällighetsförening. avseende

Årsredovisning. Raftötångens Samfällighetsförening. avseende Årsredovisning Raftötångens Samfällighetsförening avseende verksamhetsåret 1 maj 2012-30 april 2013 Förvaltningsberättelse. Styrelsen för Raftötångens Samfällighetsförening avger härmed följande berättelse

Läs mer

Bostadsrättsföreningen Barkborren 8 769618-4352

Bostadsrättsföreningen Barkborren 8 769618-4352 Årsredovisning för Bostadsrättsföreningen Barkborren 8 Räkenskapsåret 2009-01-01 - Bostadsrättsföreningen Barkborren 8 1(8) Styrelsen för Bostadsrättsföreningen Barkborren 8, Stockholm, får härmed avge

Läs mer

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et

Portva v k a t k en e s S am f l ä ligh g et Portvaktens Samfällighet Årsstämma 2013 Presentation av Styrelsen Mikael Gisslegård, ordförande Leif Sandlert, kassör Ann Weidensjö, sekreterare Emelie Nordenhök, ledamot Göran Baurén, ledamot Maï Vodinh,

Läs mer

Mollösunds samfällighetsförening

Mollösunds samfällighetsförening 1 Mollösunds samfällighetsförening Protokoll fört vid ordinarie föreningsstämma Tid: Lördagen den 14 juli 2012 kl. 15 16.15. Plats: Änggården, Mollösund. Antal närvarande: 14 delägarfastigheter var företrädda

Läs mer

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015

Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Årsmöte för Geddebergsvägens samfälligheter verksamhetsåret 2014/2015 Dagordning Val av ordförande för stämman Val av sekreterare för stämman Val av två justeringsmän Fråga om kallelse till stämman utsänts

Läs mer

Lindhaga Samfällighetsförening

Lindhaga Samfällighetsförening VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR ÅR 2008-01-01 till 2008-12-31 Möten Under det gångna verksamhetsåret, har styrelsen haft 9 sammanträden varav 1 varit konstituerande. Olika arbetsgrupper har dessutom haft egna

Läs mer

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014

Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014 Årsredovisning för Mystängens SMF år 2014 Förvaltningsberättelse Styrelsen har bestått av följande medlemmar: Bo Seger Ordförande Hus nr 21 Bo Hultgren Sekreterare Hus nr 20 Marie Hultgren Kassör Hus nr

Läs mer

ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1

ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1 ÅRSMÖTE 2012 - Bilaga 1 Ordinarie årsmöte 2012 TID: 2012-09-25 (tisdag) kl 19.30 21.00 PLATS: Vallda Församlingshem Dagordning: 1. Öppnande 2. Val av ordförande för årsmötet 3. Val av sekreterare för årsmötet

Läs mer

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING

GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING ÅRSBERÄTTELSE FÖR GRÅHUNDENS SAMFÄLLIGHETS- FÖRENING 2013-01-01 2013-12-31 VERKSAMHETSBERÄTTELSE Styrelsen för Gråhundens Samfällighetsförening, 717911-1625, avger här verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

Läs mer

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51

Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Kärrbladet Styrelsemöte: 140119 Närvarande: Annette 35, Tommy 54, Rudolf 66, Andreas 96, John 137 och Curt 51 Välkomna till årsmötet som kommer att hållas i folkets hus den 23 februari 2014 kl. 17.00 Diskussioner

Läs mer

Väsbystrands Samfällighetsförening

Väsbystrands Samfällighetsförening Väsbystrands Samfällighetsförening KALLELSE Till ordinarie föreningsstämma 2018 Tid:Lördag den 9 juni 2018, klockan 11.00. Plats: Församlingshemmet fd. gamla prästgården, Ljusterö Förslag till dagordning

Läs mer

Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013

Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013 Förvaltningsberättelse för Anläggningssamfälligheten Timjanen i Uppsala för perioden den 1 september 2012 31 augusti 2013 ASF Timjanen Ordinarie stämma 2013 Bilaga 3 7 Sida 1 av 4 Styrelse Styrelsen har

Läs mer

Förvaltnings- och verksamhetsberättelse för BRF Vinteraspen

Förvaltnings- och verksamhetsberättelse för BRF Vinteraspen Förvaltnings- och verksamhetsberättelse för BRF Vinteraspen Styrelsen för bostadsrättsföreningen Vinteraspen får härmed avge berättelse för föreningens förvaltning och verksamhet året 27-1-1 till 27-12-31.

Läs mer

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014.

KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING. Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014. KLACKNÄSETS VÄGFÖRENING KVF Medlemmarna i Klacknäsets vägförening inbjuds härmed till ordinarie årsstämma 2015 för verksamhetsåret 2014. Årsmöte äger rum i Brunns skola, Matsalen, Ingarö Onsdag den 25

Läs mer

Möjavägen 4g Kassör. Möjavägen 14 Sekreterare. Möjavägen 29 Markgrupp. Möjavägen 1g Markgrupp

Möjavägen 4g Kassör. Möjavägen 14 Sekreterare. Möjavägen 29 Markgrupp. Möjavägen 1g Markgrupp I- Kremlan Samfällighetsförening Org nr 7179-9845 ÅnSnfOOVtSNlNG ZOIZO OI-ZO1Z1Z31 1 (6) ARSREDOVISNING styrelsen for samfällighetsföreningen Kremlan i Danderyds kommun får härmed avge redovisning för

Läs mer

Å R S R E D O V I S N I N G. för. Bostadsrättsföreningen Alviken 13. Organisationsnummer:

Å R S R E D O V I S N I N G. för. Bostadsrättsföreningen Alviken 13. Organisationsnummer: Å R S R E D O V I S N I N G för Bostadsrättsföreningen Alviken 13 Organisationsnummer: 716460-3164 2017-01-01--2017-12-31 Säte i Stockholm Bostadsrättsföreningen Alviken 13 Sid 1:8 ÅRSREDOVISNING Styrelsen

Läs mer

Kallelse till årsstämma

Kallelse till årsstämma Samfälligheten Porfyren Kallelse till årsstämma Styrelsen hälsar medlemmarna Välkomna till ordinarie årsstämma Måndagen den 17 mars 2014 kl. 19.00 i Lillsjöskolans matsal Verksamhetsberättelse och övriga

Läs mer

Föreningen bildades år 2007. Då vi tidigare år ej har haft någon verksamhet är detta den första årsredovisningen från Brf Basunen.

Föreningen bildades år 2007. Då vi tidigare år ej har haft någon verksamhet är detta den första årsredovisningen från Brf Basunen. Förvaltningsberättelse år 2010 för Bostadsrättsföreningen Basunen Föreningen bildades år 2007. Då vi tidigare år ej har haft någon verksamhet är detta den första årsredovisningen från Brf Basunen. Mål

Läs mer

Sjöberga Samfällighetsförening

Sjöberga Samfällighetsförening Sjöberga Samfällighetsförening Årsredovisning 2012/2013 Org nr:716406-1181 Styrelsen för Sjöberga Samfällighetsförening får härmed avge redovisning för verksamhetsåret 2012/2013. FÖRVALTNINGSBERÄTTELSE

Läs mer

Verksamhetsplan för 2002

Verksamhetsplan för 2002 Verksamhetsplan för 2002 1. Långsiktig underhålls- och förnyelseplan Den långsiktiga planen ligger till grund för årets budgetförslag vad avser inriktning och prioritering av större underhålls- och förnyelsearbeten.

Läs mer

Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22.

Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22. Brf Killingen 22 1(9) Årsredovisning 2004 för Brf Killingen 22. Styrelsen för Brf Killingen 22 får härmed avge årsredovisningen för föreningens verksamhet under räkenskapsåret 2004-01-01 2004-12-31. Förvaltningsberättelse

Läs mer