Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060521"

Transkript

1 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Närvarande: Erica Hjelm Hans Ericson Sjöstrand Andersson osengren Åkesson Sofie Falkman Lena Hedlund Giesela Edström Louice Sporrsäter Ej närvarande: Suzanne Adamsson Nathalie Andersson 1. öppnade mötet och hälsade alla välkomna till Björmannehög. 2. Dagordningen Punkten att publicera läggs till, denna gång som 8a. 3. Val av justerare Erica Hjelm valdes till justerare. 4. Föregående mötesprotokoll Inget att ta upp på föregående protokoll. 5. Kassaärenden Just nu har vi :- på kontot. T-shirtarna är betalda. Inga fakturor har inkommit för tävlingen. 130 medlemmar har betalat in medlemsavgift. Några av de medlemmar som bor i södra Halland har gått över till Falki, vilket vi ser som naturligt. En orsak till att vi ändå har så pass mycket pengar på kontot är att vi inte har haft några kostnader för Djarfurbladet hittills. Lena flaggar för att hon vill avgå till nästa år. Valberedningen förvarnas redan nu! Budget Hans har gjort en budget, som dock inte presenterades på mötet eftersom han glömt den hemma. Den kommer att mailas ut till styrelsen för synpunkter. Årets budget får ses som en mall för kommande år. Ca 90% av budgeten har gått åt till Djarfurbladet (tryckning och porto)! Styrelsen anser att det är väl använda pengar, eftersom tidningen varit mycket uppskattad. Antalet medlemmar och det ekonomiska resultatet från tävlingarna har stort utslag på budgeten. Tävlingarna bör ha ett budgettänk. Man har möjlighet att påverka det ekonomiska resultatet genom val av tävlingsplats, tävlingsdag mm. Hans har gått tillbaka fem år i boksluten, och det som hoppar mest upp och ner resultatmässigt är tävlingarna. I räkneexemplet har han gjort ett genomsnitt som ger 5000:- plus. Tävlingskommittéansvarig bör bjudas in till de styrelsemöten där tävlingarna skall diskuteras. Styrelsen vill kunna påverka när och var tävlingarna hålls, samt budgeten. 1(7)

2 Djarfur Open är en tävling vi har möjlighet att tjäna pengar på, medan KM är till för medlemmarna och kan få kosta. 6. Info från SIF Ingen info från SIF. har fått protokoll från styrelsemötena, men de har inte innehållit något av värde att informera om. 7. Info från Vestur Ingen info från Vestur. Just nu genomförs ett antal tävlingar. 8. Djarfurbladet Lägesrapport Bra jobbat av Sofie och Giesela med att sätta ihop och distribuera Djarfurbladet Light! Många har återmatat positiva synpunkter. Den nya enkla layouten upplevs som helt OK. Sofie kan tänka sig att fortsätta att sätta ihop Djarfurbladet, men vill inte hålla på och tjata ihop material. Det tar för mycket tid. Klubben äger en skrivare som kan användas för utskrift, om så är. Eventuellt kan en bättre skrivare köpas in. Giesela har mailat tidningen till alla som vi hade mailadress till, och skrev att de skulle höra av sig om de vill ha tidningen i pappersformat i stället. Elektronisk tidning sparar mycket resurser för klubben. Alla som var medlemmar förra året har fått utskicket, för att i någon mån påminna den som eventuellt fortfarande glömt betala medlemsavgiften. Deadline för nästa Djarfurblad: 15 juli. Måste vara klar för tryck senast 27/7. 8a) Att publicera: -Kvällstävlingar? Lite nytt upplägg, alla typer av klasser kommer att vara med på alla tävlingarna. -Ungdomsinfo från Louise -Sara Nilsson på Ungdoms VM 9. Hemsidan Det är väldigt mycket skräpreklam på hemsidan just nu, vilket är mycket jobbigt. Styrelsen är positiv till att skaffa en egen domän. Hemsidan fungerer för övrigt just nu mycket bra! Tack Åsa! 10. Info från tävlingskommittén Djarfur Open gick av stapeln 6 maj på Falkis bana. Det var ovanligt få startande ekipage, varför det kunde hållas som en endagstävling. Förra året låg Djarfur Open tidigare, vilket troligen gjorde att den drog fler startande. Kan vara något att tänka på till nästa år. Plus att det måste bestämmas plats mycket snabbare. Kommittéansvarig bjuds in till nästa möte. Nu är det läge att bestämma var KM skall hållas. Styrelsen anser att Falki var en engångsföreteelse, så det alternativ som ligger närmast till hands är Säve. Kan vi vara på Anderssons gård så är det dock att föredra. Djarfur har en del i Säve genom Vestur, och banan är billig att använda. 2(7)

3 Troligen kommer vi inte att kunna vara på Bräcke mer, eftersom det inte finns plats för parkering och hagar. 11. Verksamhetskommittén Erica har fått två mail med förslag på aktiviteter. Strandritt i Falkenberg är ett förslag som låter kul, men får tas till hösten pga att stranden är stängd sommartid. Hans har haft svårt att hitta ett datum för skogstur i Rigortorpet, men vi sa att två alternativa datum på en vardag i närzonen läggs ut på hemsidan snarast. Förstahandsförslaget är nationaldagen 6 juni. Kurs i sits och inverkan (som den som ungdomarna hade) önskas. Erica gör en inbjudan som läggs på hemsidan. 12. Ungdomsfrågor och Suzanne var på ett ungdomsmöte med Vestur. Mötet handlade mest om de pengar som ungdomarna samlar ihop via aktivitetsbidragen. Mötet upplevdes som otydligt och veligt. Den fråga som diskuterades mycket var hur och när man kryssar i blanketterna för ungdomsbidrag. Ungdom är man upp till 25 år, och Vestur måste ha 300 ungdomar för att det skall bli något. Otydligt vilka regler som gäller. Alla aktiviteter utom tävling och mer än 4 timmar har det sagts, men Louise tror inte att det gäller när barnen bara är i stallet, i alla fall inte om det är på en ridskola. Louise skickar ut reglerna, så får vi försöka läsa oss till vad som gäller. läser extra noga med juristögonen. Vestur fick in :- på dessa bidrag förra året :- gick till Säve-banan. Pengarna kommer inte att delas ut med automatik i fortsättningen, utan klubbarna skall äska pengar från Vestur. Louise har tagit på sig att försöka få ihop en buss för Vestur-ungdomarna till SM på Wången. Ungdomarna efterfrågar en träff i månaden för att få rida på Sävebanan. Förslagsvis att en klubb ansvarar per gång. Dock var det ingen som nappade på det på ungdomsmötet. tar upp frågan med Suzanne som får ta med det till Vestur. Ritt med övernattning planeras till i augusti. Under sommarhalvåret kommer Louise inte att arrangera några ungdomsaktiviteter, för det är mycket tävlingar och ungdomarna träffar varandra ändå. 13. Materialfrågor T-shirtar har kommit hem! Pris 60:- för barnstorlek, 80:- för vuxen. Inventering planeras till halvårsskiftet. Beslut på eventuella inköp tas utanför mötet om det behövs. Klistermärken skulle behöva tas fram. Kollas upp. 14. Islandshästens dag Dag är bestämd till 27 augusti, grusplanen bokad. El och vatten tas från ishallen. Finns möjlighet att låna toaletter där? 3(7)

4 Vi känner ett akut behov av att utöka arbetsgruppen! Sponsring med lotterivinster kan alla hjälpa till med. Lotterivinster av alla typer önskas, eftersom publiken inte är hästmänniskor. Alla sponsorer erbjuds exponering, t ex genom skyltar där vi tackar sponsorerna. 15. AP-listan (nya punkter och uppföljning) Se nedan. 16. Nästa möte (plats& tid) Söndag 13 augusti kl hos Lena i Frillesås. Vägbeskrivning kommer, samåkning ordnas. Ring om du vill samåka! 17. Övriga frågor Mötet avslutas $3OLVWDGrå = stängd $3QU 5XEULN 6WDWXV $QVYDULJ :3 Kolla priset för att hyra grusplanen vid sim/ishallen i Kungsbacka för Islandshästens dag. 6YDUNu har kommunen lämnat besked: De tycker det verkar vara ett trevligt arrangemang och ställer sig positiva till detta. Den 26/8 är redan bokad av Bouleklubben, fram till tiden på kvällen. Den 27 är ledigt, men då kan vi inte förbereda på plats förrän efter boulemänniskorna har försvunnit. De kommer dock ha en av bajamajorna på plats. Den 3/9 är också ledigt. Kostnaden för att hyra grusplanen är 231 kr/timme. Kontaktperson på kommunen för detta är Kristina Johansson, tel :1 Gör en budget för verksamhetsåret Presenteras på nästa möte. Bokat och klart Pågår. Mailas ut för beaktande. Eva B Hans :3 Ragga runt för att få tag i cafésamordnare. Ev Marie Caiman till hösten. ber henne rigna 4(7)

5 $3QU 5XEULN 6WDWXV $QVYDULJ :5 Lägg ut en annons på hemsidan för att hitta samordnare för caféet :8 Skriv en text om verksamhetskommittén och om fritidsridning för hemsidan :9 Plocka ihop giveaways till tävlingskommittén att användas för att ges till domare. kontaktar Ulrika :1 Stor blänkare behövs på hemsidan om att alla som inte betalat sina medlemsavgifter skall göra det snarast. Louise kontaktar Åsa om det :2 Påminnelsebrev om medlemsavgiften skrivs och skickas ut tillsammans med nyhetsbrevet ( Djarfurbladet ) :3 Maila ut protokollet från riksårsmötet till styrelsen, samt se till att det läggs på hemsidan :4 Be Ulrika skriva information från tävlingskommittén för tidningen :5 Skriv information från ungdomskommittén för tidningen :6 Skriv information från verksamhetskommittén för tidningen :7 Skriv upprop om funktionärer till Djarfur Open för tidningen Klar Erica klar. Hans ej klar. När datorn funkar., dock har Ulrika inte skrivit något ännu. Blir till nästa nr. Klar Stängd Erica, Hans Erica :8 Skriv ord från ordföranden för tidningen :9 Skriv en presentation om dig själv och din roll i styrelsen för tidningen. Skicka även texten till Åsa Adler för publicering på hemsidan :10 Den planerade putstävlingen datumsätts snarast och.info läggs ut på webben till halvklart, mestadel oklart. - Till hösten Alla 5(7)

6 $3QU 5XEULN 6WDWXV $QVYDULJ :11 Bestäm antal/storlek på T-shirtarna, antal ca 100 st. Beställs snarast :12 Kallelse till nästa möte om islandshästens dag läggs ut på hemsidan: 18/4 kl i Stall Klevsvik :1 Maila ut budgeten. Hans :2 Be tävlingskommittén göra en budget för nästa tävling att användas som beslutsunderlag och mall för kommande tävlingar :3 Bjud in Ulrika för att berätta om tävlingskommitténs verksamhet :4 Meddela valberedningen att en ny kassör behövs till nästa verksamhetsår :5 Alla som har möjlighet kollar upp vad de har för skrivare, toner, papper mm som kan bidra till att printa ut Djarfurbladet :6 Kolla vad som gäller för ungdomsbidragen. Lusläs reglerna! :7 Prata med Suzanne om önskemålet om kvällsträning för ungdomarna en gång i månaden på Sävebanan. Alla :8 Inventering till halvårsskiftet genomförs! :9 Inköp av klistermärken undersöks :10 Kontakta Nathalie om kvällstävlingar och skriv för tidningen :11 Be Linnea skriva rapport från ungdomsaktiviteter för tidningen. Erica :12 Lägg ut inbjudan till ridtur vid Rigortorpet snarast. Hans :13 Lägg ut inbjudan till kurs i sits och inverkning på hemsidan. Erica 6(7)

7 %HVOXWVORJJ %HVOXWQU 5XEULN :1 Inköp av 50 klubbtröjor i fleece :2 Inköp av tre DVD-filmer (tänder och Bennis två filmer) :1 3600:- låses för ungdomarna under år Pengar som ej utnyttjats under året går till klubbens kassa vid årsskiftet :2 I den mån snabba beslut behöver fattas har ordföranden mandat att fatta dessa själv. Ordföranden kan konsultera hela eller delar av styrelsen :3 Beslut att lägga ut styrelseprotokoll på hemsidan :1 Beslut om att godkänna bokföringsorder på handkassa som ej funnits hos kassören, sammanlagt 1039: :2 Beslut om att köpa in 100st T-shirts :1 Beslut att Djarfur skaffar en egen hemsidedomän. Vid tangentbordet: Andersson (sekreterare) Justeras: (ULFD+MHOP 7(7)

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060813

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060813 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060813 Närvarande: Hans Ericson Sjöstrand Karin Andersson osengren Monica Åkesson Sofie Falkman Louice Sporrsäter Lena Hedlund Ej närvarande: Suzanne Adamsson

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060402 Närvarande: Erica Hjelm Hans Ericson Sjöstrand Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Sofie Falkman Lena Hedlund Giesela Edström Ej närvarande: Suzanne

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071007

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071007 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071007 Närvarande: Andersson Giesela Edström Louise Rosengren Nathalie Andersson Monica Åkesson Eva Stark Tina Bodin Ej närvarande: Ericson Lena Hedlund Louice

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-06-10

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-06-10 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-06-10 Närvarande: Ericson Andersson Tina en Louise Rosengren Monica Åkesson Ulla Terneby Lena Jovén Ej närvarande: Nathalie Andersson Sofie Falkman Eva Stark

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 080120

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 080120 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 080120 Närvarande: Ericson Karin Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Louice Sporrsäter Tina Bodin Giesela Edström Sofie Falkman Ej närvarande: Lena Hedlund

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 061015 Närvarande: Sjöstrand Karin Andersson osengren Monica Åkesson Sofie Falkman Louice Sporrsäter Lena Hedlund Suzanne Adamson Giesela Edström Ej närvarande:

Läs mer

blanketter för ungdomsbidrag

blanketter för ungdomsbidrag Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 060219 Närvarande: Erica Hjelm Hans Ericson Sjöstrand Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Nathalie Andersson Sofie Falkman Suzanne Adamsson Ej närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-12-07 Närvarande: Ericson Louise Rosengren Sofie Falkman Ulla Terneby Giesela Edström Karin Andersson Lena Jovén Ej närvarande: Monica Åkesson Tina Bodin

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-04-27

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-04-27 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-04-27 Närvarande: Hans Ericson Karin Andersson Giesela Edström Sofie Falkman Monica Åkesson Ulla Terneby Tina Bodin Lena Jovén Ej närvarande: Nathalie Andersson

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-10-12 Närvarande: Andersson Sofie Falkman Giesela Edström Monica Åkesson Tina Bodin Ulla Terneby Lena Jovén Ej närvarande: Hans Ericson Tina Hansen Nathalie

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 070218 Närvarande: Eva Stark Hans Ericson Karin Andersson Lena Hedlund Louice Sporrsäter Monica Åkesson Falkman Tina Bodin Ej närvarande: Erica Hjelm Giesela Edström

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-08-17

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-08-17 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2008-08-17 Närvarande: Ericson Andersson Tina en Louise Rosengren Tina Bodin Eva Stark Ulla Terneby Lena Jovén Ej närvarande: Nathalie Andersson Sofie Falkman

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071125

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071125 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 071125 Närvarande: Ericson Andersson Louise Rosengren Monica Åkesson Eva Stark Louice Sporrsäter Sofie Falkman Ej närvarande: Tina Bodin Lena Hedlund Giesela Edström

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2010-02-28

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2010-02-28 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2010-02-28 Närvarande: Karin Andersson Tina en Ulla Terneby Eva Stark Ericson Marie Caiman Lena Jovén Ej närvarande: Louise Rosengren Nathalie Andersson Kajsa

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-04-17

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-04-17 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-04-17 Närvarande: Karin Andersson Julia Svenker Lena Jovén Ewa Dahlgren Tina Hansen Olivia Pethrus Kajsa Strömberg Agnetha Pethrus Annelie Silvander Ej närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-06-14

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-06-14 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-06-14 Närvarande: Karin Andersson Hans Ericson Agnetha Pethrus Louise Rosengren Marie Caiman Nathalie Andersson Ulla Terneby Tina Hansen Lena Jovén Ej närvarande:

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-12-06 Närvarande: Karin Andersson Agnetha Pethrus Ulla Terneby Louise Rosengren Eva Stark Hans Ericson Marie Caiman Lena Jovén Ej närvarande: Tina Hansen

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-02-15

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-02-15 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-02-15 Närvarande: Karin Andersson Hans Ericson Agnetha Pethrus Louise Rosengren Eva Stark Marie Caiman Falkman Ulla Terneby Tina Hansen Lena Jovén Ej närvarande:

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 19 april 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 19 april 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 19 april 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-01-16

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-01-16 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-01-16 Närvarande: Hans Ericsson Karin Andersson Eva Stark Marie Caiman Julia Svenker Lena Jovén Olivia Pethrus Ej närvarande: Tove Borgström Louise Rosengren

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2012-06-17. Marie Caiman Olivia Pethrus Agnetha Pethrus Annelie Silvander Tina Hansen

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2012-06-17. Marie Caiman Olivia Pethrus Agnetha Pethrus Annelie Silvander Tina Hansen Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2012-06-17 Närvarande: Karin Andersson Julia Svenker Lena Jovén Marie Caiman Olivia Pethrus Agnetha Pethrus Annelie Silvander Tina Hansen Ej närvarande: Agneta

Läs mer

Protokoll från Djarfurs årsmöte på Hanhalsgården

Protokoll från Djarfurs årsmöte på Hanhalsgården Protokoll från Djarfurs årsmöte 2008-01-27 på Hanhalsgården Närvarande: 17 medlemmar, se närvarolista sist i protokollet 1. Mötets öppnande Hans Ericson öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2. Godkännande

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 12 januari 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Elisabeth Wallenbring, ledamot Monica Rohland, ledamot Carolina

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-08-16

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-08-16 Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2009-08-16 Närvarande: Karin Andersson Hans Ericson Sofie Falkman Louise Rosengren Nathalie Andersson Lena Jovén Eva Stark Ej närvarande: Agnetha Pethrus Kajsa

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 28 oktober 2014

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 28 oktober 2014 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 28 oktober 2014 Närvarande: Ej närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Giesela Magnusson, kassör Elin Wallenbring, ledamot

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-03-20 Närvarande: Karin Andersson Julia Svenker Lena Jovén Tove Borgström Marie Caiman Kajsa Strömberg Annelie Silvander Ej närvarande: Olivia Pethrus Agnetha

Läs mer

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06

Sleipnir, Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Protokoll fört vid styrelsemöte/konstitueringsmöte 2008-02-06 Tid: 18.00 Plats: hos Camilla Reichenberg, Löpargatan 91 Närvarande: Camilla Reichenberg (CR) Sofia Kindlund (SK) Lise-Lott Jansson (LJ) Mia

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-07-03 Närvarande: Karin Andersson Julia Svenker Lena Jovén Ewa Dahlgren Olivia Pethrus Agnetha Pethrus Marie Caiman Ej närvarande: Tove Borgström Tina Hansen

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Svenska Agilityklubben 10-2014

Svenska Agilityklubben 10-2014 Svenska Agilityklubben 10-2014 2014-12-07 185-210 Protokoll från styrelsemöte med Svenska Agilityklubbens styrelse söndag 7 december 2014 på SKKs kansli. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande Christianne

Läs mer

81 Föregående mötesprotokoll Avvaktar protokoll fr fg möte. Påminnelse till Jocke! Vi går igenom protokollet på nästa möte istället.

81 Föregående mötesprotokoll Avvaktar protokoll fr fg möte. Påminnelse till Jocke! Vi går igenom protokollet på nästa möte istället. Styrelsemöte för SRRS Västra Datum: 2010-09-08 Plats: Drottninggatan, Göteborg Närvarande: Caroline Jensen, Sofia Orvelind, Jazmine Ohgami, John S. Berg Frånvarande anmälda förhinder: Louise Rosengren,

Läs mer

Svenska Squaredansförbundet

Svenska Squaredansförbundet Protokoll 2014:1 fört vid styrelsemöte 20140126 (webbmöte) Närvarande: Tommy Hansson, ordförande Gunnar Bodmar Henrik Kjellgren, vice ordförande Maria Keinänen Iris Åkerberg, sekreterare Göran Wetterqvist

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-19, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Inger Karlsson, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120812 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Anmält förhinder: Marianne Hyllested, vice ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot,

Läs mer

Svenska Agilityklubben 9-2014

Svenska Agilityklubben 9-2014 Svenska Agilityklubben 9-2014 2014-10-30 160-184 Protokoll från styrelsemöte via telefon med Svenska Agilityklubbens styrelse torsdag 30 oktober 2014. Närvarande Per-Inge Johansson ordförande (från punkt

Läs mer

Att starta en förening

Att starta en förening Att starta en förening Att starta en förening I den här broschyren kan du läsa om hur flera människor kan starta en förening tillsammans. I en förening kan människor som har samma intresse träffas och

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-09-29, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-09-29, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-09-29, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, SARAH HJULSTRÖM SAMT VALBEREDNINGEN NICKLAS NULAND,

Läs mer

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 PROTOKOLL 03/11 Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 Närvarande: Bo Gustavsson, Agneta Alderin, Ellen Knutsson, Liz Hasselqvist, Helen Kjellander Närvarande

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-03-02, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS NULAND, JENNIE HAMMARQVIST, SUZETTE ELESTEDT,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte

Protokoll från styrelsemöte Protokoll från styrelsemöte Torsdagen den 5 augusti 2004 Plats: Galtsjön i Ronneby, kl 18:30 Närvarande: Ledamöter: Rauno Lakso, Petra Lakso, Irene Nilsson, Christina Henriksson, Gerry Kjellsson och Oddvar

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-04-23

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-04-23 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och Gun Eriksson.

Läs mer

Svenska Rottweilerklubben/AfR

Svenska Rottweilerklubben/AfR Protokoll Svenska Rottweilerklubben/AfRs telefonmöte 2013-01-30 Närvarande: Helén Wallman ordförande, Patrik Ohlsson vice ordförande, Ann-Git Rammus kassör, Ingela Sundqvist sekreterare, Tord Sivén, Birgitta

Läs mer

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat.

105 Mötets öppnande Pär Westling hälsade alla välkomna till dagens möte och förklarade det öppnat. Styrelsemöte SGDK HS, den 17 augusti 2011 PROTOKOLL 11/2011 Plats: Telefonmöte. Tid: Kl 19:30-22:05 Närvarande: Ordförande, Pär Westling Kassör, Pär Franzen Sekreterare/suppleant, för dagen ledamot plats,

Läs mer

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna.

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna. PROTOKOLL styrelsemöte 10-2018 2018-10-23 Art: Plats: Närvarande: Styrelsemöte Klubbstugan Ulle Liukkonen, ordförande Karin Arkmo Larsson, sekreterare Kristina Nilsson, kassör Isabel Skogström, ledamot

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte.

Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C. 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Protokoll fört vid styrelsemöte i SRRS/C 2004-11-18 kl. 19.00 Telefonmöte. Deltagare: Ordf. Magnus Forsberg, Karin Nilsson, Maria Hjelm, Reidar Otterbjörk, Päranders Wärja och fr o m 115 Patrik Steen.

Läs mer

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte

Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte Mötesprotokoll från Djarfurs styrelsemöte 2011-08-14 Närvarande: Karin Andersson Julia Svenker Lena Jovén Annelie Silvander Olivia Pethrus Agnetha Pethrus Kajsa Strömberg Ej närvarande: Tove Borgström

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-09-29, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, NICKLAS NULAND, CAROLINE REMULA TILL OCH MED 7.8, JOSEFINE PETTERSSON, LAILA MÄLLINEN,

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30

Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Protokoll från styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Måndagen den 11 september 2006 Plats: Anders och Mia i Karlshamn, kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Valberedare: Revisorer: Rauno Lakso,

Läs mer

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5)

PROTOKOLL Sammanträdesdatum Sid 1 (5) 2018-04-14 Sid 1 (5) Plats och tid Ronneby Brunn 14 april 2018 kl 13:30 15:45 Beslutande: Lars-Åke Brincner, ordförande Gert Karlsson, kassör Lisbeth Nygaard Karlsson, sekreterare Peter Olsson Leif Sundahl

Läs mer

Protokoll styrelsemöte 2015 onsdag 8/4

Protokoll styrelsemöte 2015 onsdag 8/4 Protokoll styrelsemöte 2015 onsdag 8/4 Närvarande: Eva Rud Madeleine Bergfelt Hanna Petterson Mikael Kronstrand Roger Ölveryd Kenth Sandberg Håkan Forsvid Frånvarande: Sandra Svanström Jessica Mathiason

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-10-20 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-06-23, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Styrelsemöte för Sjöbo brukshundsklubb den 7 maj Plats: Sjöbo Brukshundklubb Anklam, Sjöbo

Styrelsemöte för Sjöbo brukshundsklubb den 7 maj Plats: Sjöbo Brukshundklubb Anklam, Sjöbo Styrelsemöte för Sjöbo brukshundsklubb den 7 maj 2018 Plats: Sjöbo Brukshundklubb Anklam, Sjöbo 1. Mötet öppnas Ordföranden hälsar alla välkomna 2. Närvarande Lena Ytterberg Sara Eronn Margareta Wertsberg

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30 PROTOKOLL FÖRT VID COCKER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE Närvarande: Daniel Svensson (ordförande), Kicki Bro (sekreterare), Ann-Catrine Bergh, Anders Carlsson, Hannah Säveholm, Anna-Carin Johansson och Eva

Läs mer

Årsmöte 2015-04-11 12:00 Alviksgatan 4, Söderköping

Årsmöte 2015-04-11 12:00 Alviksgatan 4, Söderköping Årsmöte 2015-04-11 12:00 Alviksgatan 4, Söderköping Efter Årsmötet sker prisutdelning Årets Katt 2014 samt Hedersmedlem i Maine Coon-Katten ÅRSMÖTESHANDLINGAR Dagordning årsmöte... s. 2 Verksamhetsberättelse

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, , (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, , (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-07-14, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM SAMT VALBEREDNINGEN

Läs mer

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6

Protokoll Nyköpings BIS Dok.beteckning Styrelseprotokoll Friidrott Utgåva P1.0-1 2010-06-10. Protokoll. Sida 1 av 6 Protokoll Sida 1 av 6 Protokoll från styrelsemöte i Nyköpings BIS Friidrott torsdagen den 20/5 2010. Deltagare närvarande: (vid pennan) Kent Andersson Mikael Carlsson Lars Hallberg Thomas Andreasson Siv

Läs mer

NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU

NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-10-27, SITTANDE MÖTE PLATS: LIDKÖPINGSVÄGEN 2, SKARA NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK SAMT LOUISE BUCKAU FRÅNVARANDE:

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2014-05-20, TELEFONMÖTE NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, MALIN ASK, LAILA MÄLLINEN, MALIN TOIVAINEN, NICKLAS NULAND, JOSEFINE PETTERSSON FÖRHINDER:

Läs mer

Protokoll Distanskommittén

Protokoll Distanskommittén Protokoll Distanskommittén Möte på Scandic Örebro 2013-06-16 Deltagare: Marianne Eriksson, Gitz Johansson, Frida Söderström. Från 2013-81 till och med 2013-83 medverkade Ulf Steisjö. 2013-72 Mötet öppnas

Läs mer

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2012-11-29, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1578 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte för föreningen Härnösands Draghundsklubb Datum: 15 maj 2016 Tid: 18:00 Plats: Hemma hos Niklas Närvarande: Marie, Lars, Johan, Janne, Niklas, Anna och Anita 1 Mötets

Läs mer

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5

Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Styrelsemöte 10-3 6 april 2010 kl. 17.30 Sammanträdesrum G, Läkarförbundet, Villagatan 5 Närvaro: AL, EL, KT, JL, MS, HL, SR, RH och BG. 1. Mötets öppnande Så sker kl 18.00. 2. Val av mötesordförande AL

Läs mer

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK

Protokoll fört vid Budget- och Styrelsemöte SBK Skaraborgsdistriktet. Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Datum: 2015-01-17 Tid: Klockan 10.00 Plats: Götene BK Närvarande: Jan-Olof Säll Ulla-Britt Norberg Britta Althorn Arne Våring Maria Lögdlund Barbro Lund Jan Åberg Lalla Hammarström Adjungerade: Ej närvarande:

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-03-11 Plats: Fryele Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Carina Manestam Angelika Lang Anna Skärin Marita

Läs mer

Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård

Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård Välkommen till Klevsviks startskott, SM-kvaltävling nivå 2 Lördagen den 6 april på Klevsviks gård i klasserna V1, F1, V5u, T1, T2 och T7u Tack för din anmälan till vår tävling. Jättekul att intresset varit

Läs mer

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE)

PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE SÖNDAG, 2013-05-05, (TELEFONMÖTE) NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, CAMILLA THÖRNER, CAROLINE REMULA, MALIN ASK, LOUISE BUCKAU, RIKARD WIKLUND, JOHANNA WISFELT, SARA HJULSTRÖM

Läs mer

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll Närvarande vid mötet: Oskar Karlin (Ordförande) Lotta Magnusson (Kassör) Mette Petersson (Ledamot) Fredrik Holmström (Ledamot) Joel Berring (Ledamot) Josefina Ekström (Sekreterare) Plats: hemma hos Lotta

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 7 juni 2015

Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 7 juni 2015 Protokoll från Styrelsemöte Vinir Islandshästförening 7 juni 2015 Närvarande: Karin Andersson, ordförande Agneta Lindmark, sekreterare Giesela Magnusson, kassör Elin Wallenbring, ledamot Hanna Löfgren,

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-06-09 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Karin Festin, Gunn Hellbom, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Mötesprotokoll styrelsemöte onsdagen den 9 september 2015 kl 18:30

Mötesprotokoll styrelsemöte onsdagen den 9 september 2015 kl 18:30 Mötesprotokoll styrelsemöte onsdagen den 9 september 2015 kl 18:30 Närvarande: Mikael Ström, Carina Simonsson, Andrea Watson Athley, Maritha Bertilsson, Felicia Andersson, Henrik Engström, Rickard Söderqvist,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll fört vid Ireortens Biodlarförenings styrelsemöte 2014-03-24 Plats: Naturskolan i Ire Närvarande: Hans Erlandsson Anna Erlandsson Lars Nilsson Nils-Erik Svensson Bengt Eriksson Göran Åstrand 1

Läs mer

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser Dagordning Hus- möte Datum: Tid: Plats: 8 oktober 2013 kl. 19.00 Klubbstugan 1. Mötets öppnande 2. Mötessekreterare 3. Höstens kurser 4. Allmänlydnad fortsättning idé av Ulrika 5. Information om pågående

Läs mer

2. Cecilia Hamilton, premierings länskommitté informerar om sommarpremieringarna.

2. Cecilia Hamilton, premierings länskommitté informerar om sommarpremieringarna. Styrelsemöte 2015-09-08 Studiefrämjandet, Uppsala Närvarande: Cecilia Birgersson, Rolf Arvidsson, Gunilla Söderberg, Kjell Sjöström, Carola Sahlin, Sanna Arndt Inbjudna: Cecilia Hamilton, Premierings länskommitté

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-02-13 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnéa Hjelte Kina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla Lindau

Läs mer

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: söndag 12/4 2015 Tid: kl 18:00 Plats: hemma hos Ulrica Widmark Norberg Närvarande: Maria Engström (ordförande) Anna Nordell Niklas Axelsson Torbjörn

Läs mer

Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås

Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås 1/10 Protokoll 18:01 fört vid styrelsemöte måndagen den 15:e Januari 2018 På Irsta bygdegård skjutbana, Västerås Närvarande ledamöter: Närvarande suppleanter: 1. Mötets öppnande CA öppnar mötet och hälsar

Läs mer

Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 kontaktperson: Kalle Söderman

Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 kontaktperson: Kalle Söderman Mitsu Club Sweden PROTOKOLL FÖR KONSTITUERANDE MÖTE 2 Sidan 1 av 5 Plats och datum: Festlokalen i Fyrtalet på Värtavägen 66 i Stockholm, den 04 December 2004, kl 13-16 Närvarande:, Martin Stålhamre, Micke

Läs mer

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26

PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 1 (6) PROTOKOLL SEKTIONSMÖTE TRIAL NR3 2015-02-26 2015-02-26 (20.00-22.00) Telefonmöte Deltagare SVEMO Jonas Bergqvist Lars Edvardsson Anders Tibbling Nils Granath Gäster Peter Folkeson Arne Hedin Magnus

Läs mer

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap

PROTOKOLL fört vid möte med styrelsen för Askrike Segelsällskap Sid 1 (8) Närvarande: Frånvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Janne Björck, sekreterare vid protokollet Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Paul-Lando Matiesen, hamnkapten Björn

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03

PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Fördelning: Handläggare Liza Stolt 1 (5) PROTOKOLL FÖRT VID STYRELSEMÖTE 2007-09-03 Styrelsen, revisorerna, samtliga sektionsledare NÄRVARANDE Peder Johansson Ingvar Wihlborg Bill Svensson Sune Pettersson

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 1 Plats WSP Stockholm Närvarande Delges: Åsa Vagland Annelie Paavo Ordförande Sekreterare N-dep., Stockholm Trafikverket Region Mitt Tobias Thorsson Vice ordförande WSP, Göteborg Björn Gunnarsson Anna Berlin

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i TMSK den 4 februari 2013.

Protokoll fört vid styrelsemöte i TMSK den 4 februari 2013. Protokoll fört vid styrelsemöte i TMSK den 4 februari 2013. Närvarande: Sebastian Lembke, Yngve Åkesson, Micke Wallin, Örjan Johansson, Rasmus Åström delvis, Göran Landenius 1. Mötets öppnande S. L hälsade

Läs mer

Protokoll fört vid ordinarie styrelsemöte i Chesapeake Bay retrieverklubben den 2 maj 2018 via Telefonmötet Punkt 73 till 90

Protokoll fört vid ordinarie styrelsemöte i Chesapeake Bay retrieverklubben den 2 maj 2018 via Telefonmötet Punkt 73 till 90 Protokoll fört vid ordinarie styrelsemöte i Chesapeake Bay retrieverklubben den 2 maj 2018 via Telefonmötet Punkt 73 till 90 Punkt/ärende Typ av ärende Beslut/Åtgärd/Handlinga r Deltagare:, Rebecca, Sonja,

Läs mer

Nordmalings Brukshundklubb 2012-09-05. Jenny Lund Erika Norberg Elin Söderholm Birgitta Johansson P-A Johansson

Nordmalings Brukshundklubb 2012-09-05. Jenny Lund Erika Norberg Elin Söderholm Birgitta Johansson P-A Johansson Nordmalings Brukshundklubb 2012-09-05 Klubbstugan Olofsfors Styrelsemöte Organisationsnummer: 894003-7511 Närvarande: Meddelad frånvaro: Elisabet Nilsson Jenny Lund Erika Norberg Elin Söderholm Birgitta

Läs mer

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2013-01-24, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Lena Norrman, ordförande Osa Albinson, sekreterare Anna-Lena Konradsson, kassör Inger Gustafsson Josefin Ekberg, suppleant

Lena Norrman, ordförande Osa Albinson, sekreterare Anna-Lena Konradsson, kassör Inger Gustafsson Josefin Ekberg, suppleant Protokoll sammanträde med styrelsen för Freija Tid och plats Torsdagen den 29 mars kl. 18.30 Pensionat Granparken i Norrtälje. Närvarande: Frånvarande: Styrelseledamöter Lena Norrman, ordförande Osa Albinson,

Läs mer

Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte

Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte Protokoll 2010-11-13 Intacts Vänners styrelsemöte Plats: Trefaldighetskyrkan Örebro Lunchuppehåll planeras 12.00 13.00 Närvarand: Britt-Marie Strandahl Carl Anders Alsätra Ulla Winroth Ordförande Vice

Läs mer

Dagordning. 1. Mötets öppnande Sofia öppnar mötet. 2. Val av sekreterare och justerare Linda sekreterare, Anna-Vera justerar.

Dagordning. 1. Mötets öppnande Sofia öppnar mötet. 2. Val av sekreterare och justerare Linda sekreterare, Anna-Vera justerar. Protokoll fysiskt styrelsemöte på Skansen, Skånska gruvan måndag 25 januari kl 9-15 (16-18 pedagogstafett) Anna-Vera, Kari, Rikard, Jessica, Fredrik, Lena, Julia, Susanna, Eva- Tua, Sofia, Linda, Jannicke

Läs mer

Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014. STYRELSE Närvarande

Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014. STYRELSE Närvarande Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014 STYRELSE Närvarande Frånvarande Eva Eriksson, ordförande Urban Jonsson, vice ordförande Åke Andersson, kassör Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

nummer 1»2013«årgång 34

nummer 1»2013«årgång 34 nummer 1»2013«årgång 34 =====================Ledare======================== God fortsättning på det nya året! Jag hoppas att ni alla har haft en skön ledighet under helgerna som varit. Årets första ON

Läs mer

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare.

00011 Val av justeringsmän och tillika rösträknare Beslut tas att välja S. Lahti och A.Backlund till justeringsmän tillika rösträknare. Närvarande: Jacob Fredriksson, Ordförande Anton Backlund, Kassör Sara Thorin, Festerichef Sebastian Lahti, Alumniansvarig Magnus Lundgren, Internrevisor Magnus Karlsson, Inspektor Erica Gunhardson, Sekreterare

Läs mer

Svenska Australian shepherdklubben

Svenska Australian shepherdklubben Styrelsemöte SASK 12/5 kl 19:00 via Skype Närvarande: Jeanette Forssman, Jessica Nyström, Veronica Hagéus, Per Edorson, Cari Hansson, Maria Jönsson, Ingrid Wigur Ej närvarande, anmäld frånvaro: Emma Farhang

Läs mer

1 Mötets Ordföranden förklarade mötet öppnat och noterade att kallelsen skett korrekt.

1 Mötets Ordföranden förklarade mötet öppnat och noterade att kallelsen skett korrekt. Närvarande: Ulf Haraldsson, ordförande Fredrik Söderholm, varvschef Lars-Erik Thorell, klubbmästare Johan Mandelius, kassör Janne Björck, sekreterare vid protokollet Björn Littorin, särskild ledamot Magnus

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 1. Mötet öppnas 2. Val av justerare - Kaj väljs till justerare. 3. Mötesprotokollet godkändes 4. Senaste mötesprotokollet Häst och husesyn Ansvar

Läs mer

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli.

Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana Kapuli. STYRELSEPROTOKOLL FÖR SSRK/V GBG SEKTIONEN 2014-11-22 Nr 4. Plats: Ljungslätt Närvarande: Marianne Johansson, Christer Fröje, Jan-Inge Glenberg, Helena Eliasson, Ingegärd Noaksson, Renée Selander, Jaana

Läs mer