PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2015 KORVLÅDOR KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2015 KORVLÅDOR KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER"

Transkript

1 PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2015 :s KORVLÅDOR KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

2 NÅGOT FÖR ALLA SMAKER OCH TILLFÄLLEN GRILL Ett somrigt utbud av korvar som ger inspiration till härlig matlagning vid grillen. Vi erbjuder allt i från traditionell grillkorv med hög kötthalt och riktigt tuggmotstånd till en Merguez gjord på lamm- och nötkött med en nordafrikansk kryddning. PÅLÄGG - TILLTUGG Våra delikatesskorvar passar utmärkt både på smörgåsen och som snacks. Klassikern Blomman, en så kallad prickig korv ligger fint på frukostmackan och våra ölkorvar ger bra kryddning då det är dags att duka upp till fredagsmyset. VARDAGSMAT För att underlätta matlagningen i vardagen så har vi komponerat några Korvlådor som ger utrymme för både näringsrik och mättande mat till veckans måltider. Vi önskar en god grillsommar!

3 SÄSONG - GRILL 1. Grillmästaren 250:- Ett stort urval av goda grillkorvar som är perfekta för sommarens alla grillstunder. Grillkorv 6st 100g/st En grillkorv med hög kötthalt och med riktigt tuggmotstånd. Chorizo 6st 100g/st Mustig och smakrik korv. Bra balans mellan kryddor och sälta, ej stark. Salsiccia 3st 85g/st Traditionell italiensk färskkorv med 98% kötthalt. Roasted Garlic & Herbs 6st 100g/st Härlig mix av rostad vitlök och örter som ger en somrig upplevelse. 3. Strongman 250:- Extra kryddade korvar för grillen i sommar. Finns i fyra olika smaker. Sweet & Chili 6st 100g/st Sweet chili kryddad grillkorv med bra balans mellansötma och styrka. Chipotle & Garlic 6st 100g/st Grillkorv med rökt chipotle och kryddad med vitlök. Chorizo Hot 6st 100g/st Mustig och stark korv med vitlök, mejram och chili. Piri Piri 3st 85g/st Het färskkorv med hög kötthalt 98%. 4. Jorden Runt 250:- Goda korvar från världens alla hörn. Santiago 6st 100g/st Rökt och kryddig sydamerikansk korv. Omsorgsfullt smaksatt med bacon, paprika och oregano. Salsiccia 6st 85g/st Traditionell italiensk färskkorv med 98% kötthalt. Merguez 8st 70g/st Lagom het lamm- och nötkorv med ursprung från Nordafrika. Kryddad med spiskummin, chili och vitlök. 5. Korvprovning 250:- En härlig blandning av våra korvar för grillsäsongen. Chorizo 3st 100g/st Mustig och smakrik korv. Bra balans mellan kryddor och sälta, ej stark. 2. Gourmet 250:- Delikata färskkorvar med en utsökt kryddning och 98% kötthalt. En smakupplevelse utöver det vanliga. Franska örter 6st 85g/st Smaksatt med örter från det klassiska franska köket. Tryffel 6st 85g/st Extravagant kryddning för den riktiga finsmakaren. Anco Chili 6st 85g/st Torkad chili med söt och mildare smak. Ett måste på grillen. 98% KÖTT Roasted Garlic & Herbs 3st 100g/st En härlig mix av rostad vitlök och örter som ger en somrig upplevelse. Sweet & Chili 3st 100g/st Sweet chili kryddad grillkorv med bra balans mellan sötma och styrka. Merguez 4st 70g/st Lagom het lamm- och nötkorv med ursprung från Nordafrika. Kryddad med spiskummin, chili och vitlök. Franska örter 3st 85g/st Smaksatt med örter från det klassiska franska köket. Santiago 3st 100g/st Rökt och kryddig sydamerikansk korv. Omsorgsfullt smaksatt med bacon, paprika och oregano.

4 VARDAGSMAT 6. Vardagslådan 250:- tillaga i vardagen. Falukorv 2st 500g/st En falukorv med extra hög kötthalt av både fläskoch nötkött. Ett måste till middagen. Wienerkorv 8st 53g/st Klassisk wienerkorv från Marieholmskorv med hög kötthalt av både fläsk- och nötkött. Lunchkorv 5st 100g/st Köttig lunchkorv med extra hög kötthalt av både fläsk- och nötkött. Chorizo 5st 100g/st Mustig och smakrik korv. Bra balans mellan kryddor och sälta, ej stark. VÅRA PRODUKTER Vi värnar alltid om bästa kvalitet. Därför har alla våra produkter hög kötthalt av svenskt kött och är tillverkade i Sverige av ett företag som har gjort korv sedan För att få riktigt mustiga korvar så röks dom alla traditionellt på en blandning av äkta bok- och alspån. Laktos-, Gluten- och Mjölkfritt Hög kötthalt 76-98% Äkta spånrökt 7. Vardagslådan Nöt 250:- tillaga i vardagen. Endast nötkött. Falukorv 2st 500g/st En falukorv med extra hög kötthalt. Ett måste till middagen. Wienerkorv 8st 53g/st En klassisk wienerkorv med hög kötthalt. Cayenne Grillare 8st 70g/st Smakrik grillkorv med bra tuggmotstånd och något hetare smak. 8. WP Lådan 250:- WP är en knackwurst, en korv som är mer grovmalen och köttigare i alla avseenden än den korv du är van vid. Det är en korv som är mustigt spånrökt med en mix av bok- och alspån och alldeles speciell koncistens. WP Knackwurst 15st 100g/st Knackwursten med ett spänstigt tuggmotstånd. Mustigt spånrökt och med det rätta knacket. WP Smal 15st 53g/st Samma korv som originalet WP Knackwurst, fast i en smal version.

5 PÅLÄGG - TILLTUGG 9. Marieholmskorv 250:- Delikatess Kallrökta delikatesser som passar både till vardag och fredagsmys. Marieholmskorvs klassiker blandade med specialtillverkade produkter. Rökt Ring 1st 500g Marieholmskorvs klassiska korv, gjord på samma sätt och samma recept ända sedan Vildsvinskorv 1st 320g Kallrökt delikatesskorv kryddad med rosmarin. En liten stark skåning 1st 280g Extra torkad liten rökt ring. Läcker som tilltugg. Blomman 1st 500g Marieholmskorvs storsäljare i delikatessdiskarna. Godare pålägg får du leta efter. 11. Jägaren 200:- Viltdelikatesser med kött från hjort, älg och vildsvin. Varje produkt med en unik kryddning och smak. Hjortkorv 1st 320g Kallrökt delikatesskorv kryddad med timjan och rosépeppar. Älgkorv 1st 320g Kallrökt delikatesskorv kryddad med enbär. Vildsvinskorv 1st 320g Kallrökt delikatesskorv kryddad med rosmarin. 10. Salami 250:- Vår salami passar utmärkt som smörgåspålägg eller tilltugg. Inspirera dig även av det italienska köket som ofta serverar salami i grytor, pastarätter och soppor. Salami Original 1st 400g Traditionell och mycket omtyckt salami med karaktäristisk och mild smak. Chili & Grönpeppar 1st 400g Skön medium hetta från chilin som avrundas med len grönpepparsmak. Fänkålssalami 1st 400g Smakrik salami med fänkål, kryddan som de stora kockarna arbetar med. ENDAST Svenskt kött Allt tillverkat i Sverige 12. Fredagsmys 200:- Kallrökta delikatesskorvar från stenugnsrök. Perfekt till ostbrickan eller bara som snacks. Whiskeypinne 4st 50g/st Ölkorv med en skvätt whiskey för det där lilla extra. Red Devil 4st 50g/st För den som gillar starka ölkorvar kryddad med chili och vitlök. 4 Pepper 4st 50g/st Ölkorv med en väl balanserad mix av rosé-, krydd-, vit- och svartpeppar. Whiskeyring 1st 280g Extra torkad specialare med en smak av whiskey.

6 VÅR TILLVERKARE Marieholmskorv är ett företag med gedigen erfarenhet av att tillverka korv och som dessutom lever på sina traditioner av att göra korv precis som man gjorde förr, på riktigt, med en process som får ta den tid det behöver. Allt för att korven skall blir så bra som möjligt. Rökt ring, korven allt började med. En kallrökt korv med en alldeles unik frisk och rätt syrlig smak som fortfarande tillverkas efter Yngve Nilssons originalrecept. Den speciella kryddningen i kombination med att korven kallröks över en bädd av alspån, under fem till sex dagar, ger den dess speciella karaktär och balanserade sälta. Perfekt att skära i skivor och lägga på frukostmackan eller att servera till en kall öl. 1. Grillmästaren 250:- Ett stort urval av goda grillkorvar som är perfekta för sommarens alla grillstunder. 2. Gourmet 250:- Delikata färskkorvar med en utsökt kryddning och 98% kötthalt. En smakupplevelse utöver det vanliga. 3. Strongman 250:- Extra kryddade korvar för grillen i sommar. Finns i fyra olika smaker. 4. Jorden Runt 250:- Goda korvar från världens alla hörn. 5. Korvprovning 250:- En härlig blandning av våra korvar för grillsäsongen. 6. Vardagslådan 250:- tillaga i vardagen. 7. Vardagslådan Nöt 250:- tillaga i vardagen. Endast nötkött. 8. WP Lådan 250:- Knackwurst med ett spänstigt tuggmotstånd. Mustigt spånrökt och med det rätta knacket. 9. Marieholmskorv Delikatess 250:- Kallrökta delikatesser som passar både till vardag och fredagsmys. 10. Salami 250:- Passar utmärkt som smörgåspålägg eller tilltugg. 11. Jägaren 200:- Viltdelikatesser med kött från hjort, älg och vildsvin. Varje produkt med en unik kryddning och smak. 12. Fredagsmys 200:- Perfekt till ostbrickan eller bara som snacks. Först ut var vår dröm om en egen Knackwurst, WP n. Nu är vi i gång med nästa dröm, Korvlådan. Vi erbjuder föreningar och skolor ett enkelt koncept med bra förtjänst. I utbudet finns specialtillverkade produkter som endast kan köpas genom WP:s Korvlådor, mixat med produkter som även finns i butik. Smaklig spis! :s KORVLÅDOR Något för alla smaker och tillfällen Winther & Persson WP Knackwurst, Bruksgatan 14, Marieholm. Tel: Mail: info@wpknackwurst.se

:s KORVLÅDOR PRODUKTFOLDER GRILLSÄSONG 2017 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

:s KORVLÅDOR PRODUKTFOLDER GRILLSÄSONG 2017 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTFOLDER GRILLSÄSONG 2017 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER HANDLA SMART OCH FRYS IN Alla våra korvar har en hållbarhet mellan 28-90 dagar och går

Läs mer

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2018

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2018 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2018 NÅGOT FÖR ALLA SMAKER OCH TILLFÄLLEN SÄSONG - JUL Ett säsongsutbud av korvar som ger inspiration

Läs mer

KORVLÅDOR KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

KORVLÅDOR KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTFOLDER GRILLSÄSONG 2019 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER HANDLA SMART OCH FRYS IN Alla våra korvar har en hållbarhet mellan 28-90 dagar och går

Läs mer

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2016 NÅGOT FÖR ALLA SMAKER OCH TILLFÄLLEN SÄSONG - JUL Ett säsongsutbud av korvar som ger inspiration

Läs mer

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2019

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2019 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2019 NÅGOT FÖR ALLA SMAKER OCH TILLFÄLLEN SÄSONG - JUL Ett säsongsutbud av korvar som ger inspiration

Läs mer

:s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2016 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

:s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2016 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD GRILLSÄSONG 2016 KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER HANDLA SMART OCH FRYS IN Alla våra korvar har en hållbarhet mellan 28-90 dagar och går

Läs mer

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER

KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER KORVLÅDORNA SÄLJS EXKLUSIVT AV SVERIGES FÖRENINGAR, LAG OCH SKOLKLASSER :s KORVLÅDOR PRODUKTBLAD JULSÄSONG 2015 NÅGOT FÖR ALLA SMAKER OCH TILLFÄLLEN SÄSONG - JUL Ett säsongsutbud av korvar som ger inspiration

Läs mer

Påskförsäljning 2016

Påskförsäljning 2016 Påskförsäljning 2016 Bingolotto Påsk 50 kr Vi värnar alltid om bästa kvalitet. Därför har alla våra produkter hög kötthalt av svenskt kött och är tillverkade i Sverige av ett företag som har gjort korv

Läs mer

God mat lyser upp i höstmörkret

God mat lyser upp i höstmörkret God mat lyser upp i höstmörkret Det är när höstvindarna friskar i utanför fönstret och det mörknar lagom till Rapport 19.30 som det behövs något som piggar upp i tillvaron. Och det behövs egentligen så

Läs mer

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter.

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter. Sverigeskafferiets rapsoljor Stek, grilla och rosta med Sverigeskafferiets nyttiga rapsoljor. Perfekta smaksättare till varmt och kallt. Njut som nyttig dressing direkt på sallader. Innehåller massor av

Läs mer

Crêpes med lax & spenat

Crêpes med lax & spenat Crêpes med lax & spenat Överraska med crêpes med lax & spenat - en smakfull fyllning som fungerar fint både som vardagslunch och festmiddag. Det handlar bara om hur du väljer att servera och garnera dina

Läs mer

Tjäna pengar till klassen & laget med lättsålda delikatesser. med Svensk Idrottssupport

Tjäna pengar till klassen & laget med lättsålda delikatesser. med Svensk Idrottssupport SVENSK IDROT TSSUPPORT Tjäna pengar till klassen & laget med lättsålda delikatesser med Svensk Idrottssupport Stöd idrottslag och skolklasser SAMARBETE MED GOTT SAMVETE! När du köper våra deliprodukter

Läs mer

VARMKORV NÖT. Nöt & Lamm-Låda LAMMKABANOSS LAMMKORV FALUKORV NÖT

VARMKORV NÖT. Nöt & Lamm-Låda LAMMKABANOSS LAMMKORV FALUKORV NÖT LAMMKORV FALUKORV NÖT Ingredienser: Nötkött vatten potatismjöl nötfett salt Kryddor (lök paprika koriander muskot) Ingredienser: Lammkött nötkött vatten potatismjöl salt Kryddor: paprika koriander spiskummin

Läs mer

Ingredienser: Salt 24%, lök, granulerad vitlök, mejram, kummin, söt paprika, kryddpeppar.

Ingredienser: Salt 24%, lök, granulerad vitlök, mejram, kummin, söt paprika, kryddpeppar. Kryddor DRANA i Sverige www.drana.cz KRYDDBLANDNINGAR Det går att lägga till eller ta bort smakförstarkare E 621 till/från alla kryddblandningar. AFRIKANSK kryddblandning Ingredienser: Salt 24%, lök, granulerad

Läs mer

Det går att lägga till eller ta bort smakförstarkare E 621 till/från alla kryddblandningar.

Det går att lägga till eller ta bort smakförstarkare E 621 till/från alla kryddblandningar. Kryddor DRANA i Sverige www.drana.cz KRYDDBLANDNINGAR Det går att lägga till eller ta bort smakförstarkare E 621 till/från alla kryddblandningar. AFRIKANSK kryddblandning Ingredienser: Salt 24%, lök, granulerad

Läs mer

Béarnaise Klassisk. Ingredienser: Vatten, rapsolja, vinäger, ägg, kryddor, emulgeringsmedel. (E202, E211), arom, färgämne (E160a).

Béarnaise Klassisk. Ingredienser: Vatten, rapsolja, vinäger, ägg, kryddor, emulgeringsmedel. (E202, E211), arom, färgämne (E160a). Béarnaise Klassisk Biggans Béarnaise klassisk är en fyllig sås med välbalanserad kryddning. Smakar utmärkt till stekt eller grillat fläsk- och nötkött. Vatten, rapsolja, vinäger, ägg, kryddor, emulgeringsmedel

Läs mer

Grillmackor. den perfektasommarmaten

Grillmackor. den perfektasommarmaten Grillmackor den perfektasommarmaten tio recept på nöjda gäster Det är så mycket som är bra med grillmackor! De är tacksamma att förbereda. När du gjort mackorna klara för grillning är det bara att låta

Läs mer

Beställ läckra delikatesser

Beställ läckra delikatesser SVENSK IDROT TSSUPPORT Beställ läckra delikatesser från Svensk Idrottssupport och ge alla chansen att vara med DELIPRODUKTER FÖR ALLA 2016 SAMARBETE MED GOTT SAMVETE! Stöd idrottslag och skolklasser Mer

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 11. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 11. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 11. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 11. Köp gärna med fler matvaror! dagar v Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 800 gram torskfilé pkt bacon Potatis/ris/pasta 900 gram potatis Hej! Ulrika Brydling är kocken som brinner för ekologiskt och närproducerat med hållbar mat

Läs mer

Beställ läckra delikatesser

Beställ läckra delikatesser SVENSK IDROT TSSUPPORT Beställ läckra delikatesser från Svensk Idrottssupport och ge alla chansen att vara med DELIPRODUKTER FÖR ALLA 2016 SAMARBETE MED GOTT SAMVETE! Stöd idrottslag och skolklasser Mer

Läs mer

Argentinsk Chorizo En kryddstark korv med paprika och oregano

Argentinsk Chorizo En kryddstark korv med paprika och oregano Art nr: 73601 Argentinsk Chorizo En kryddstark korv med paprika och oregano Griskött, nötkött, vatten, fett från gris, potatismjöl, koksalt, kryddor (kummin), kryddörter, kryddextrakt, jästextrakt, druvsocker

Läs mer

PRODUKTBLAD. ALLERGENER: Markerade med fetstil i ingrediensförteckningen ovan. Kan innehålla spår av nötter. KYLVARA: Förvaras vid VEGANSK

PRODUKTBLAD. ALLERGENER: Markerade med fetstil i ingrediensförteckningen ovan. Kan innehålla spår av nötter. KYLVARA: Förvaras vid VEGANSK Toscansk bönsallad ROSTAD BLOMKÅL MED TOMAT, PINJENÖTTER, OREGANO OCH RUCCOLA Toscana är kanske en av världens mest kända matregioner. När PG bad sin vän Christian di Luca att sätta ihop ett recept på

Läs mer

OBS! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! Tack för att du stödjer:

OBS! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! Tack för att du stödjer: ÖVER 2 MILJONER NÖJDA KUNDER! Beställ riktigt god salami av högsta kvalitet! OBS! Detta provexemplar får inte användas vid försäljning. Boka DelikatessKungens säljpaket innan försäljning påbörjas. Endast

Läs mer

Lista registrerade produkter Aktören har nedanstående produkter registrerade hos Kiwa Sverige AB: Anläggning: Gröna bladet HK

Lista registrerade produkter Aktören har nedanstående produkter registrerade hos Kiwa Sverige AB: Anläggning: Gröna bladet HK 1 (9) Anis, hel Anis, hel Anis, hel Anis, hel Basilika Basilika Basilika Basilika Bockhornsklöver, frö Bockhornsklöver, frö Bockhornsklöver, frö Bockhornsklöver, frö Brödkummin, hel Brödkummin, hel Brödkummin,

Läs mer

Gott och saftigt griskött från svenska gårdar. Från svenska gårdar sedan 1899

Gott och saftigt griskött från svenska gårdar. Från svenska gårdar sedan 1899 Gott och saftigt griskött från svenska gårdar. Från svenska gårdar sedan 1899 Scan Piggham antagligen världens bästa griskött Sveriges befolkning föredrar svenskt griskött framför utländskt. Och det är

Läs mer

Skandinaviens främsta köttleverantör

Skandinaviens främsta köttleverantör prisfolder från quality meat AUGUST 2014 JUST NU! PRISERBJUDANDEN MÅNADENS RECEPT Skandinaviens främsta köttleverantör sortiment Under vårt varumärke Quality Meat ingår ett brett sortiment av styckningsdetaljer

Läs mer

Förr. I dag då många pratar om lokal- och närproducerat så kan det vara skönt att veta att vi på Dahlmans alltid tänkt i dessa banor.

Förr. I dag då många pratar om lokal- och närproducerat så kan det vara skönt att veta att vi på Dahlmans alltid tänkt i dessa banor. God mat sedan 1924 Förr NU Mariehamns Korvmakeri grundades 1924 av Wilhelm Johannes Dahlman. Korvfabriken låg då i en enkel källar lokal och råvaran kom oftast från byslaktare i närheten. Av många skäl

Läs mer

ANTIPASTI. 08-556 94 200 dilucafoodservice.se dabas.com

ANTIPASTI. 08-556 94 200 dilucafoodservice.se dabas.com ANTIPASTI ANTIPASTI ANTIPASTI TILLTUGG, PLOCKMAT OCH FÖRRÄTT Familjen Di Luca har försett det svenska köket med antipasti sedan början av 2000 talet. En italiensk måltid börjar ofta med antipasti vilket

Läs mer

FINDUS WEBB-TV - GRÖN DELI OAS PRODUCTION. Copyright Oas Production

FINDUS WEBB-TV - GRÖN DELI OAS PRODUCTION. Copyright Oas Production FINDUS WEBB-TV - GRÖN DELI By OAS PRODUCTION Copyright Oas Production RECEPT 1: PASTA MED LAXSPETT () Produkt: Bladspenat, paprika & sockerärter FADE IN: INT. FINDUS/BJUV - CHEF S CORNER - DAG SUPER: FINDUS

Läs mer

Snabbfixat med korv på grillen Enklare kan det knappast bli! Här är fem goda grillrecept med korv. 5 Recept med korv

Snabbfixat med korv på grillen Enklare kan det knappast bli! Här är fem goda grillrecept med korv. 5 Recept med korv Snabbfixat med korv på grillen Enklare kan det knappast bli! Här är fem goda grillrecept med korv. 5 Recept med korv 1 Foto: Leif Jacobsson En grillad med bröd och zucchini 4 st chorizokorvar,, eller andra

Läs mer

Sätt din egen smak på grillfesten

Sätt din egen smak på grillfesten Sätt din egen smak på grillfesten Med hemgjorda grillmarinader, rubs och såser. 15 RECEPT MED SOCKER OCH SIRAP SOM SMAK- FÖRHÖJARE Magiska marinader Fördjupa och förhöj smaken på både kött och fisk snabbt

Läs mer

Beställ läckra delikatesser

Beställ läckra delikatesser R I RT SV ENS T TSSUPP Beställ läckra delikatesser från Svensk Idrottssupport och ge alla chansen att vara med EIUTER FÖR AA 2016 ARBETE ME SAM TT MVE SA Stöd idrottslag och skolklasser Mer info När du

Läs mer

GOGRILLA. Grillkatalog.

GOGRILLA. Grillkatalog. GOGRILLA Grillkatalog www.gogrilla.se 1231801 Gogrilla är en svensk produkt speciellt framtagen för att hjälpa lag, föreningar och skolklasser med inkomster till deras aktiviteter. Gogrilla står för högkvalitativa

Läs mer

Basilika Rapsolja. Rosmarin Rapsolja. Egenskaper. Elegant Kallpressad Rapsolja. Förpackning

Basilika Rapsolja. Rosmarin Rapsolja. Egenskaper. Elegant Kallpressad Rapsolja. Förpackning Elegant Kallpressad Rapsolja Egenskaper Förpackning Kallpressad rapsolja från utvald höstraps ger mild och elegant nötig smak. Perfekt att ringla på sallader, som bas i eleganta majonnäser, använd i röror,

Läs mer

GOGRILLA. Grillkatalog.

GOGRILLA. Grillkatalog. GOGRILLA Grillkatalog www.gogrilla.se 1231801 Gogrilla är en svensk produkt speciellt framtagen för att hjälpa lag, föreningar och skolklasser med inkomster till deras aktiviteter. Gogrilla står för högkvalitativa

Läs mer

Startpaket våren 2016

Startpaket våren 2016 Aktuella produkter Startpaket våren 2016 Startpaketet innehåller fem paket, ett av varje sort, två beställningslistor och en kraftig Spicy Dream kasse att bära allt i. Tanken är att varje säljare skall

Läs mer

Sätt smak på grillfesten! Marinader, rubs och såser.

Sätt smak på grillfesten! Marinader, rubs och såser. Sätt smak på grillfesten! Marinader, rubs och såser. Magiska marinader Fördjupa och förhöj smaken på både kött och fisk snabbt och enkelt med läckra marinader. Marinad till fläskkött Till cirka 1 ½ kg

Läs mer

3 DAGAR VECKA 3 VECKANS MENY

3 DAGAR VECKA 3 VECKANS MENY DAGAR VECKA Hej och välkomna tillbaka till vardagen efter några härliga julveckor. Vi fortsätter på temat med lätta och fräscha rätter så här i början av det nya året. Först ut på menyn har vi klassikern

Läs mer

KÖTT CHARK FÄRDIGMAT FÄRS KONSERV PORTION EKOLOGISKT JUL NÄRINGSVÄRDE. Ekologisk

KÖTT CHARK FÄRDIGMAT FÄRS KONSERV PORTION EKOLOGISKT JUL NÄRINGSVÄRDE. Ekologisk Ekologisk Vår nya Ekologiska märkning Scan är och har länge varit pionjärer inom svensk ekologisk mat. Vi har tillverkat ekologiska produkter i snart 20 år. Vi tror att det bästa sättet att stimulera till

Läs mer

Ingredienser v 19. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 19. Familjekasse 3-dagar. Allergenförteckning!

Ingredienser v 19. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 19. Familjekasse 3-dagar. Allergenförteckning! Familjekasse -dagar Ingredienser v 9 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs 500 gram fryst laxfilé kg frysta kycklingben Potatis/ris/pasta 500 gram potatis förp matvete Hej! Välkommen till en ny vecka som är

Läs mer

NYHE S TA S M. Nya recept

NYHE S TA S M. Nya recept DDTUM AK BÄ T D FÖR NYHE LA K RY S TA S M Nya recept Något av det godaste jag vet är helstekt kyckling och det önskar jag att alla kunde laga. Men ibland finns inte tiden och då lagar jag gärna Stinas

Läs mer

Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG. www.tulip.se

Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG. www.tulip.se Gäller från vecka 37, 2014 PRODUKTKATALOG www.tulip.se Våra varumärken är vårt största varumärke och vårt viktigaste redskap är en knivskarp blick för kvalitet. Råvaror av hög kvalitet är viktigt för oss.

Läs mer

Vecka 12. Pasta puttanesca

Vecka 12. Pasta puttanesca Snabba rätten A Vecka 12 Pasta puttanesca Pasta puttanesca En italiensk favorit som inte har så gamla anor som man kan tro på 1960-talet dök den smakrika pastarätten upp och blev snabbt populär. Vitlök,

Läs mer

SNABBT & GOTT. Mos, potatissallad, coleslaw samt surkål kan du välja att få två alternativ hälften av varje.

SNABBT & GOTT. Mos, potatissallad, coleslaw samt surkål kan du välja att få två alternativ hälften av varje. SNABBT & GOTT MED BRÖD MED MOS, KÖTTHALT POTATISSALLAD, (%) COLESLAW ELLER SURKÅL Speedwaykorv, mild... 39:-... 49:-... 69 Andouille, rödpeppar, timjan & vitlök... 49:-... 59:-... 85 Chistorras, spansk

Läs mer

Höst/Vinter. katalog.

Höst/Vinter. katalog. Höst/Vinter katalog www.gogrilla.se Svensk Senap och Ketchup av högsta kvalitet hk 100:- Gogrilla är en svensk produkt speciellt framtagen för att hjälpa lag, föreningar och skolklasser med inkomster till

Läs mer

CHICKEN RIBS. & andra goda nyheter

CHICKEN RIBS. & andra goda nyheter CHICKEN RIBS & andra goda nyheter v ä r &s m ervera värm & servera gnyoh da eter Mer tid, mer smak, mindre jobb! God mat får ibland ta lite extra tid. Men inte för dig. Vi har tillagat våra nyheter enligt

Läs mer

GRILLA VILT INSPIRATION OCH LÄCKRA GRILLRECEPT FÖR DIG SOM UPPSKATTAR DET GODA I LIVET

GRILLA VILT INSPIRATION OCH LÄCKRA GRILLRECEPT FÖR DIG SOM UPPSKATTAR DET GODA I LIVET GRILLA VILT INSPIRATION OCH LÄCKRA GRILLRECEPT FÖR DIG SOM UPPSKATTAR DET GODA I LIVET Grilla Vilt är något alldeles extra Receptsamlingen med grillat från åke P är här. Fullproppad med unika recept med

Läs mer

Chorizo. med rostad paprikapasta. Vecka 14

Chorizo. med rostad paprikapasta. Vecka 14 Chorizo med rostad paprikapasta A Chorizo med rostad paprikapasta En enkel men tilltalande pastarätt med mycket smak från kryddig chorizokorv, grillad paprika, lök, oliver, pumpakärnor och basilika. Chorizo

Läs mer

Frukt. och grönt på ditt sätt

Frukt. och grönt på ditt sätt Frukt och grönt på ditt sätt Du vet väl att det också finns frukt och grönsaker hos Chipsters? Sortimentet är mångsidigt och varierar efter säsong. Hos oss hittar du inhemska och utländska frukt- och grönsaksprodukter

Läs mer

Smaker att älska. Julen 2010. www.sverigeskafferiet.se. Jul 2010 1. Tips & recept: www.sverigeskafferiet.se

Smaker att älska. Julen 2010. www.sverigeskafferiet.se. Jul 2010 1. Tips & recept: www.sverigeskafferiet.se Premium Smaker att älska Julen 2010 www.sverigeskafferiet.se Jul 2010 1 i stolt samarbete med stjärnkocken Leif Mannerström I delikatessföretaget Sverigeskafferiet jobbar endast utbildade kockar som alla

Läs mer

Du hittar fler goda recept på vår hemsida www.saltakvarn.se

Du hittar fler goda recept på vår hemsida www.saltakvarn.se Gott med BÖNOR BÖNOR & LINSER Bönor och linser är lätta att använda och passar bra i både kalla och varma rätter. Snabbt kan du göra en härlig bönsallad, en het salsa eller piffa upp grytan lite extra

Läs mer

Så här beställer du catering från Malmborgs

Så här beställer du catering från Malmborgs Så här beställer du catering från Malmborgs I samtliga våra butiker finns ett kök med kunniga kallskänkor. Allt du behöver göra för att beställa är att besöka delidisken i din närmsta Malmborgsbutik eller

Läs mer

Uppskattad gåva - Köp fler!

Uppskattad gåva - Köp fler! N Y H E T Stöd oss! Beställ goda delikatesser!! Uppskattad gåva - Köp fler! N Y H E T! OBS! Detta provexemplar får inte användas vid försäljning. Boka DelikatessKungens säljpaket innan försäljning påbörjas.

Läs mer

BACON ALVIKSGÅRDEN. Att linda ett par baconskivor runt. magert kött gör det saftigare, samtidigt som du får en rökig. karaktär på ditt kött.

BACON ALVIKSGÅRDEN. Att linda ett par baconskivor runt. magert kött gör det saftigare, samtidigt som du får en rökig. karaktär på ditt kött. GRILL ABC A B ALVIKSGÅRDEN På Alviksgården utanför Luleå har vi fött upp grisar sedan mitten av 1970-talet. Då lade Mikael Hugoson grunden till det som idag är Norrlands ledande producent av lokala köttoch

Läs mer

Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju

Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju Fem enkla och goda recept med Findus Wok Spicy Zanju Findus Wok Spicy Zanju är en fräsch, kryddstark och färgsprakande wokgrönsaksblandning som är gjord på gul morot, bönor, röd paprika, rödlök, bambuskott,

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: classic Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Viktig information om din leverans Gåvan levereras av Postens paketservice till den adress du anger på önskad dag mellan 08.00

Läs mer

Nu säljer OBS! Innehåll: Årets kock presenterar Köp salami - vinn priser Salami som företagsgåva Om salamin Beställningslista

Nu säljer OBS! Innehåll: Årets kock presenterar Köp salami - vinn priser Salami som företagsgåva Om salamin Beställningslista Tack för att du stödjer: Nu säljer Fyll i namnet på laget, klassen vi! eller föreningen Beställ Sveriges mest köpta salami! Se mer sidan 6. Köp 2 eller fler salami och vinn. Middag av Årets kock iphone

Läs mer

Måndag. 1. Kyckling Malabar 99 kr. 2. Chicken Tikka Butter Masala 110 kr. 3. Kyckling Sizlar 120 kr. 4. Räkor Spenat 120 kr

Måndag. 1. Kyckling Malabar 99 kr. 2. Chicken Tikka Butter Masala 110 kr. 3. Kyckling Sizlar 120 kr. 4. Räkor Spenat 120 kr Måndag halv 1. Kyckling Malabar 99 kr kycklingfilé tillagas med färsk citronblad, kokosmjölk, ingefära vitlök och malda cashewnötter. Kycklingfiléer tillagad med smörfrästa kryddor, kokos, cashew nötter,

Läs mer

already TORSK, NUDLAR OCH GRÖNSAKER i cocosbuljong med citrongräs, chili och stjärnanis

already TORSK, NUDLAR OCH GRÖNSAKER i cocosbuljong med citrongräs, chili och stjärnanis MENY already Tag fram ingredienser (innehåll, se nästa sida) följ färgkod, och börja med det som tar längst tid. Använd gärna termometer för bästa resultat. Smaklig måltid önskar vi på KitchenWiz! V. 18,

Läs mer

Matiga tips från Atria Foodservice Nr 2 2016. Ekologiska nyheter som både smakar gott och gör gott. Fira Vegetariska Världsdagen och Måltidens dag

Matiga tips från Atria Foodservice Nr 2 2016. Ekologiska nyheter som både smakar gott och gör gott. Fira Vegetariska Världsdagen och Måltidens dag Matiga tips från Atria Foodservice Nr 2 2016 ATRIA FOODSERVICE Ekologiska nyheter som både smakar gott och gör gott. Fira Vegetariska Världsdagen och Måltidens dag NYHETER: Ekologiskt, vegetariskt Ekologiskt

Läs mer

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN CATERING För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST PRISBELÖNTA MATBUTIK! Vår butik har belönats med bl a Arlas Guldko för Bästa Matglädjebutik och med utmärkelsen Årets

Läs mer

Halstrad tonfisk med grönärtguacamole. vecka 41

Halstrad tonfisk med grönärtguacamole. vecka 41 Halstrad tonfisk med grönärtguacamole vecka 41 inspiration Halstrad tonfisk med grönärtguacamole Ett välsmakande fiskrecept där en härlig vit tonfisk halstras i stekpanna. Som tillbehör serveras en läcker

Läs mer

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis.

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. CATERING För alla tillfällen och på vårt vis. VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST PRISBELÖNTA MATBUTIK! Vår butik har belönats med bl a Arlas Guldko för Bästa Matglädjebutik och med utmärkelsen Årets butik på

Läs mer

Inspiration. lite recept och upplägg. Charkprodukter AB Billesholm www.charkprodukter.se

Inspiration. lite recept och upplägg. Charkprodukter AB Billesholm www.charkprodukter.se Inspiration lite recept och upplägg Rostat surdegsbröd med bakad leverpastej 6 skivor surdegsbröd 450 gr bakad leverpastej 6 st delade champinjoner 12 skivor krispigt stekt bacon 3 st halverade salt gurkor

Läs mer

PÅ 5 MINUTER. Turkisk yoghurt som bas

PÅ 5 MINUTER. Turkisk yoghurt som bas Sås med PÅ 5 MINUTER Turkisk yoghurt som bas DEN MAGISKA INGREDIENSEN Kring Medelhavet har man syrat mjölk med yoghurtkultur i tusentals år. Ordet yoghurt kommer från turkiskans yoghurmak, göra tjockare,

Läs mer

OBS! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar!

OBS! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar! ÖVER 2 MILJONER NÖJDA KUNDER! Beställ delikatesser av högsta kvalitet! Sveriges mest köpta salami och världens godaste cheddar! OBS! Detta provexemplar får inte användas vid försäljning. Boka DelikatessKungens

Läs mer

Gulärtsbiffar i ugn /Falafel

Gulärtsbiffar i ugn /Falafel Gulärtsbiffar i ugn /Falafel Här har vi försökt ta fram en variant av falafel som kan bakas i ugn istället för stekas. Utmaningen ligger i att kombinera plantor för att få fram en produkt som inte faller

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 32. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 32. Köp gärna med fler matvaror! dagar Ingredienser v Recept Potatis/ris/pasta kg potatis, Grönsaker rödlök gul lök vitlök paprika blomkål chilipeppar citron kruka dill knippe rädisor ask babyspenat kg morötter,,,, Hej! Välkomna till

Läs mer

Örter. Smaker, karaktärer och kombinationer från Svegro.

Örter. Smaker, karaktärer och kombinationer från Svegro. Örter Smaker, karaktärer och kombinationer från Svegro. Vår historia Det är 1960. Om fem år ska Sverige få sitt första snabbköp. Ytterligare två år senare ska vi gå över till högertrafik. Mamma och pappa

Läs mer

TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK

TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK TOUCH SMAKGLÄDJE RECEPT FÖR DIG I STORKÖK KYCKLINGGRYTA GREKLAND Denna mustiga gryta sprider härliga dofter av citron och medelhav. FÄRSBIFFAR MED FETAOST Den enkla goda klassiska pannbiffen når högre

Läs mer

BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska.

BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska. BON APPÉTIT! Enkla rätter på franska. Det franska köket förknippas ofta med tidskrävande metoder och svårfunna råvaror. Så behöver det inte alls vara. På bistron och brasseriet i Frankrike serveras ofta

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 41. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 41. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 41. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 41. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Grönsaker gula lökar vitlök avokado chilipeppar gurka paprikor 5 tomater salladshuvud kruka koriander kruka persilja,,,,,,,,, Mejeri dl grädde 5 dl soyayoghurt 50 gram brieost Hej! Välkomna

Läs mer

5 dagar. Ingredienser v 52. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 52. Köp gärna med fler matvaror!

5 dagar. Ingredienser v 52. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 52. Köp gärna med fler matvaror! 5 dagar v 5 Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 600 gram kycklingfilé Ca 400 gram räkor Ca 600 gram fläskkotletter Recept 3 4 5 Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta 3,5 4 Hej! Julaftonsveckan är här

Läs mer

Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter

Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter Innehåller recept! Herbamare och Trocomare ekologiska örtsalter 1 I harmoni med naturen Alfred Vogel, som föddes 1902, sysselsatte sig redan som barn med växternas helande krafter. Han var övertygad om

Läs mer

Läckerheter i snygga förpackningar

Läckerheter i snygga förpackningar Läckerheter i snygga förpackningar Godsaker PRIS 299:- / ART NR SILVER 1418 Sötsaker som fyller munnen med ljuvliga smaker. Spröda mandelskorpor, fikonmarmelad perfekt till en bit ost eller på en skorpa.

Läs mer

7 recept. #laxkorv #godarematfrånhavet

7 recept. #laxkorv #godarematfrånhavet 7 recept #laxkorv #godarematfrånhavet Laxkorv, sparris & ljummen tomatvinegrette 20 min Förrätt: 2 portioner, huvudrätt: 4 portioner Lätt 2 stora kvisttomater 50 g lagrad parmesan 1-2 msk hackade färska

Läs mer

Karins Skafferi. Årstidernas godaste matgåva

Karins Skafferi. Årstidernas godaste matgåva Karins Skafferi Nya läckerheter att glädja kunder och medarbetare med. Ur Karins skafferi har vi plockat ihop smakfulla Matgåvor fyllda med läckerheter som passar till många tillfällen. Men det finns mycket

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 34. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Potatis/ris/pasta 900 gram potatis pkt pasta Grönsaker gul lök vitlök chilipeppar äpplen avokado 400 gram grönkål 500 gram morötter purjolök salladshuvud 50 gram cocktailtomater broccolihuvuden,,,,

Läs mer

Recept. Ingredienser v.48. Hej! Bra att ha hemma v.48. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror!

Recept. Ingredienser v.48. Hej! Bra att ha hemma v.48. Veckans meny: Köp gärna med fler matvaror! v.48 Recept Kött/fisk Ca 00 gram sidfläsk Ca 600 gram laxfilé Ca 800 gram högrev, Grönsaker rödlök gula lökar vitlök lime grön chilipeppar röd chilipeppar kruka basilika kruka koriander avokado aubergine

Läs mer

Recept. Ingredienser v.39. Veckans meny: Bra att ha hemma v.39. Köp gärna med fler matvaror! Hej!

Recept. Ingredienser v.39. Veckans meny: Bra att ha hemma v.39. Köp gärna med fler matvaror! Hej! v.39 Kött/fisk Ca 600 gram rödspättafilé Ca 500 gram nötfärs Ca 000 gram kycklingben Ca 800 gram falukorv Ca 500 gram lövbiff Recept 2 5 3 Potatis/ris/pasta mm kg mjölig potatis 3 bakpotatisar pkt pasta

Läs mer

Rostad aubergine med köttbullar och citronyoghurt. vecka 7

Rostad aubergine med köttbullar och citronyoghurt. vecka 7 Rostad aubergine med köttbullar och citronyoghurt vecka 7 inspiration Rostad aubergine med köttbullar och citronyoghurt En rätt inspirerad av det marockanska köket. Köttbullar med smak av spiskummin, pistagenötter

Läs mer

Årets godaste matgåvor. kylvaror!

Årets godaste matgåvor. kylvaror! K A R I N S M A T G Å V O R 2015 Årets godaste matgåvor Ej 1 Låt oss hjälpa er till en smakfull lösning! För 25:e året i rad har vi glädjen att presentera ett nytt fräscht sortiment av Matgåvor att glädja

Läs mer

Givetvis är även deluxepressen tillverkad av robust aluminium med teflonbehandling. Teflonbehandlingen gör att köttet inte fastnar på pressen.

Givetvis är även deluxepressen tillverkad av robust aluminium med teflonbehandling. Teflonbehandlingen gör att köttet inte fastnar på pressen. Hamburgerpressar Här är den. Hamburgerpressen som lyfter dina hemmagjorda hamburgare till en ny nivå. Vill du göra succé på grillfesten i sommar? Klicka hem en hamburgerpress redan idag. Välj mellan en

Läs mer

Vecka 25. Lax med rosépeppar och fänkålssallad. Pasta penne med bacon och dijonsenap. Köttfärspanna. Vegetarisk enchiladas

Vecka 25. Lax med rosépeppar och fänkålssallad. Pasta penne med bacon och dijonsenap. Köttfärspanna. Vegetarisk enchiladas Vecka 25 Lax med rosépeppar och fänkålssallad Pasta penne med bacon och dijonsenap Köttfärspanna Vegetarisk enchiladas Laktosfria kassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak,

Läs mer

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till 12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk är en härlig blandning gjord på grillad aubergine, svarta bönor, sugar snap peas och tomater. FISK I FOLIE 1 portion

Läs mer

Ingredienser v 9. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 9. Köp gärna med fler matvaror! 2 personer 4 dagar

Ingredienser v 9. Recept. Hej! Veckans meny: Bra att ha hemma v 9. Köp gärna med fler matvaror! 2 personer 4 dagar personer 4 dagar v 9 Recept Kött/fisk förp räkor i lake Ca 00 gram kycklingfilé förp korv 4 Potatis/ris/pasta Ca 500 gram potatis Hej! Vi har en härlig vecka framför oss här i matkassen. Du hittar bland

Läs mer

Nygrillat från butiken. Recept för en skönare vardag!

Nygrillat från butiken. Recept för en skönare vardag! Nygrillat från butiken Recept för en skönare vardag! Jag står för middagen med nygrillad kyckling. Middag på en kvart! Skönare vardag godare vardag! Ditt kök är en källa för att skapa vardagsmagi varje

Läs mer

3 dagar. Recept. Ingredienser v 34. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Recept. Ingredienser v 34. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 34. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Kött/fisk Ca 600 gram torskfilé Ca 650 gram minutfilé pkt salsiccia Potatis/ris/pasta kg potatis, Hej! Den här veckan bjuder på många härliga smakupplevelser. Först ut på menyn så hittar

Läs mer

*6416345001475* försäljningsenhet/pall: 30 st 1 st EAN *6416345001482* 120 Kebabstock original 20 kg

*6416345001475* försäljningsenhet/pall: 30 st 1 st EAN *6416345001482* 120 Kebabstock original 20 kg Kebab Original Kebab redan 25 år Finskt nötkött med den höga kötthalten 85% och traditionsenlig tillverkning, garanterar den bästa smaken! 145 Kebabflarn original 20 x 100 g försäljningsenhet/pall: 168

Läs mer

SMÖRGÅSTÅRTOR MAJONNÄSBASERADE SALLADER SÅSER & DRESSINGAR PAJER & FÄRDIGMAT GRÖNSALLADER & BAGUETTER KOKTA SKALADE ÄGG GRILLSPETT MARINERAD PASTA

SMÖRGÅSTÅRTOR MAJONNÄSBASERADE SALLADER SÅSER & DRESSINGAR PAJER & FÄRDIGMAT GRÖNSALLADER & BAGUETTER KOKTA SKALADE ÄGG GRILLSPETT MARINERAD PASTA SMÖRGÅSTÅRTOR MAJONNÄSBASERADE SALLADER SÅSER & DRESSINGAR PAJER & FÄRDIGMAT GRÖNSALLADER & BAGUETTER KOKTA SKALADE ÄGG GRILLSPETT MARINERAD PASTA SMÖRGÅSTÅRTOR Smörgåstårta, räkor Större smörgåstårta

Läs mer

Pasta med krämig vitlökssås och kräftstjärtar. Kyckling tandoori. Falukorv caprese. Sötpotatis- och kikärtsgryta

Pasta med krämig vitlökssås och kräftstjärtar. Kyckling tandoori. Falukorv caprese. Sötpotatis- och kikärtsgryta Vecka 48 Pasta med krämig vitlökssås och kräftstjärtar Kyckling tandoori Falukorv caprese Sötpotatis- och kikärtsgryta Laktosfria kassen är för dig som känner som jag, att det är viktigt med smak, gärna

Läs mer

PRODUKTBLAD. Kikärtor, olivolja, rapsolja, citronjuice, sesampasta (sesamfrö), vatten, vitlök, salt, chili, sumak.

PRODUKTBLAD. Kikärtor, olivolja, rapsolja, citronjuice, sesampasta (sesamfrö), vatten, vitlök, salt, chili, sumak. Hummus citron MED SUMAK, VITLÖK OCH RAPSOLJA FRÅN GUNNARSHÖG Kikärtsröran hummus har sitt ursprung i arabvärlden. Den är populär i Mellanöstern och Cypern och sprider sig alltmer över världen. På medelhavskrogen

Läs mer

Recept på svensk grillsommar!

Recept på svensk grillsommar! Recept på svensk grillsommar! KYCKLING BBQ Rabarberchutney 4 personer Tillagningstid 15 min ½ dl äppelcidervinäger 3 msk råsocker 1 hackad röd chili 3 tsk chipotle kryddpasta 1 svenskt äpple (skalat och

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 46. Måltid 1 Köttfärssoppa. Måltid 2 Pasta med räkor, persilja och vitlök. Måltid 3 Frasiga fläskpannkakor

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 46. Måltid 1 Köttfärssoppa. Måltid 2 Pasta med räkor, persilja och vitlök. Måltid 3 Frasiga fläskpannkakor HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 46 Måltid

Läs mer

Att marinera är inte alltid så lätt men här är några tips som kan användas till kött, fågel och fisk. 6 sidor om marinader.

Att marinera är inte alltid så lätt men här är några tips som kan användas till kött, fågel och fisk. 6 sidor om marinader. Att marinera är inte alltid så lätt men här är några tips som kan användas till kött, fågel och fisk. 6 sidor om marinader. 1 Foto: Ulrika Pousette Marinad till lamm Ingredienser 1 sats 0,5 dl olivolja

Läs mer

Vecka 19. Ljummen potatissallad med kallrökt lax. Pasta med tomatsås och linser. Nötfärsspett med grekisk tomatsalsa. Nudelsoppa med primörer och tofu

Vecka 19. Ljummen potatissallad med kallrökt lax. Pasta med tomatsås och linser. Nötfärsspett med grekisk tomatsalsa. Nudelsoppa med primörer och tofu Vecka 19 Ljummen potatissallad med kallrökt lax Pasta med tomatsås och linser Nötfärsspett med grekisk tomatsalsa Nudelsoppa med primörer och tofu Hälsokassen är för dig som vill äta lite bättre, lite

Läs mer

Det här är bara början

Det här är bara början Det här är bara början Husmanskost från hela världen samlas i nytt varumärke. Vi kallar det Dagens Rätt Husman. Det här är bara början Under vårt nya varumärke Dagens Rätt Husman kommer vi att samla spännande

Läs mer

Julkatalog Företagspresenter

Julkatalog Företagspresenter Julkatalog 2017 Företagspresenter Välkommen till Lokalt från Sjuhärads Julkatalog för företagspresenter! Här kommer du att hitta mängder med produkter och presenter, allt från Sjuhärad! Om du ger dina

Läs mer

Sätt smak på grillfesten! Marinader Rubs Såser

Sätt smak på grillfesten! Marinader Rubs Såser Sätt smak på grillfesten! Marinader Rubs Såser Glad grillsommar! Magiska marinader! Fördjupa och förhöj smaken på både kött och fisk snabbt och enkelt, med läckra marinader. Marinad till fläskkött Till

Läs mer

SOUL FOOD TOve NiLSSON SaNNa FergmaN WOLFgaNg KLeiNSchmiDT

SOUL FOOD TOve NiLSSON SaNNa FergmaN WOLFgaNg KLeiNSchmiDT SOUL FOOD I det kreolska köket är grunden lök, selleri och paprika som fräses med het cayenne. Matlagningen är enkel men smakerna djupa och mustiga. Tillbehör som skaldjur och rökigt kött ger maten den

Läs mer