MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Kommunstyrelsens arbetsutskott (24)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Kommunstyrelsens arbetsutskott (24)"

Transkript

1 Nr Kommunstyrelsens arbetsutskott (24) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 13 mars 2007, klockan , Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Daniel Jensen (kd) Eva Pärsson (m) Ola Johansson (s) Tjänstgörande ersättare Övriga närvarande Ersättare Tjänstemän Ingmar Johansson, kommunchef Ingrid Engqvist, chefssekreterare Lars Nilsson, kultur- och utbildningschef Torbjörn Svedung, arbetsmarknadschef Sune Svensson, personalchef Björn Lindquist, ekonomichef Personalföreträdare Övriga Bo Nilsson, Civilförsvarsförbundet 100 Utses att justera Johnny Stücken (s), ersättare Daniel Jensen (kd) Justeringens plats och tid Melleruds kommunkontor den 15 mars 2007, kl Underskrifter Sekreterare... Paragrafer Ingrid Engqvist Ordförande... Robert Svensson Justerande... Johnny Stücken ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats för protokollet Kommunkontoret Underskrift... Ingrid Engqvist

2 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Frivillig resursgrupp För att förstärka Melleruds kommuns krisberedskap kan kommunen besluta inrätta en frivillig resursgrupp (FRG). En frivillig resursgrupp, FRG, är en form för samarbete mellan en kommun och frivilliga organisationer. Syftet med FRG är att på ett smidigt sätt ge kommunen tillgång till extra personalresurser vid extraordinära händelser och andra kriser. FRG administreras och utbildas av den lokala civilförsvarorganisationen och finansiering sker via krisberedskapsmyndigheten (KBM). Arbetsutskottet beslutar att ta upp ärendet till ny behandling vid arbetsutskottets sammanträde den 27 mars 2007.

3 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om nära barnomsorg till alla i Melleruds kommun Mikael Olsson, Sverigedemokraterna, skriver i en motion till fullmäktige att kommunen ska tillhandahålla nära barnomsorgsplatser. Sammanfattning Kultur- och utbildningsnämnden efterlever redan i möjligaste mån motionärens krav. Beslutsunderlag Kultur- och utbildningschefens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige beslutar att avslå motionen eftersom Kultur- och utbildningsnämnden redan i möjligaste mån efterlever motionärens krav. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

4 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om teoretisk körkortsutbildning för elever i Melleruds kommun Mikael Olsson, Sverigedemokraterna, har i en motion till fullmäktige föreslagit att gymnasieelever i Mellerud ska erbjudas körkortsteoriutbildning. Sammanfattning Det motionären föreslår erbjuds redan i Mellerud. Beslutsunderlag Kultur- och utbildningschefens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige beslutar avslå motionen med hänvisning till att detta redan erbjuds inom gymnasieutbildningen. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

5 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om nya busslinjer inom Melleruds kommun Mikael Ohlsson (sd) har lämnat in en motion om införande av nya, anropsstyrda busslinjer på landsbygden. Den lagstiftning som styr den kollektiva persontrafiken är Lag (1997:734) om ansvar för viss kollektiv persontrafik, som trädde i kraft 1 januari 1998 och med senaste ändringar införda 1 januari Här stadgas bl.a. att 1 För att främja en tillfredsställande trafikförsörjning skall det i varje län finnas länstrafikansvariga som ansvarar för den lokala och regionala linjetrafiken för persontransporter. De länstrafikansvarigas uppgifter skall handhas av en trafikhuvudman. De länstrafikansvariga ansvarar också för persontransporter enligt lagen (1997:736) om färdtjänst eller lagen (1997:735) om riksfärdtjänst i sådana kommuner som överlåtit sina uppgifter enligt någon av dessa lagar till trafikhuvudmannen i länet Länstrafikansvariga är landstinget och kommunerna i länet gemensamt I Västra Götalands län ansvarar Västtrafik AB för denna trafik. Västtrafik AB ägs till hälften av Regionen (landstinget) och till hälften av länets 49 kommuner. Enligt gällande bolagsordning är det ekonomiska ansvaret för trafiken i princip uppdelat så att Regionen betalar för den regionala trafiken (mellan två eller flera kommuner) och respektive kommun för den lokala trafiken i respektive kommun. När det gäller den anropsstyrda trafiken (färdtjänsten) svarar kommunen för samtliga kostnader. Sammanfattning Motionärens förslag har redan tillgodosetts genom införandet av Blommanbussarna. Förhoppningsvis kommer denna trafik att fortsätta och att utvecklas, men det ekonomiska utfallet får i stor grad styra framtida beslut om eventuell fortsättning. Behovet av kollektivtrafik även utanför tätorten är dock klart identifierat. Beslutsunderlag Kollektivtrafiksamordnarens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige beslutar avslå motionärens förslag med hänvisning till befintlig trafik och genomförd utredning och beslutar lägga motionen till handlingarna.

6 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om införande av tågstopp i Dalskogs samhälle Mikael Ohlsson (sd) har lämnat in en motion med förslag att återinföra tågstopp i Dalskog med sikte på att utveckla orten, bl.a. turistiskt. Dalskog ligger utmed gamla Dalslands Järnväg (Fredrikstad Sunnanå Järnväg). Järnvägen förstatligades 1948 och förlorade 1995 sin direkta anknytning till Mellerud genom att ett nytt spår mellan Skälebol och Dals Rostock. (Redan 1956 lades ett triangelspår in söder om Melleruds station. Därmed behövde inte tågen vända i Mellerud som tidigare). Persontrafiken på järnvägen startade 1879 och det sista lokala personförande tåget lämnade Dalskog den 12 maj Lokalgodstrafiken upphörde 1 oktober Stationshuset står kvar, men är ordentligt förfallet. I samband med avvecklingen av persontrafiken revs bangården upp och kvar finns idag bara ett genomgående spår. Sammanfattning Kommunen är fortlöpande engagerad i diskussioner och överläggningar med olika intressenter för att utveckla och förbättra både infrastruktur och kollektivtrafik. Motionärens förslag till tågstopp i Dalskog med målet att utveckla lokalsamhället är positivt och värd att beakta i det fortsatta arbetet med att utveckla hela kommunen. Däremot är det i nuläget inte aktuellt att driva denna fråga på ett mer aktivt sätt, eftersom detta bl.a. skulle medföra stora kommunala kostnader. Beslutsunderlag Kollektivtrafiksamordnarens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige avslår motionärens förslag med hänvisning till genomförd utredning och med konstaterandet att kommunen fortlöpande verkar för en utveckling av kollektivtrafiken i hela kommunen. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

7 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om resursanvändning från röjningsarbeten i kommunen Sverigedemokraternas tjugofemte motion gäller resurserna från röjningsarbeten i kommun. När skogslaget eller skogsbrukare röjer, gallrar och avverkar, så blir det massor med spill som vanligtvis inte tas omhand. Allt detta material, som oftast får ligga kvar, kan användas som miljövänlig energiråvara, vid eldning på fjärrvärmeverket i Mellerud, efter det malts eller frästs, i en kvarn eller flistugg. Sammanfattning I snitt skulle skördningen av GROT, generera ca m³ flis per år till en kostnad av kr. Säljs GROT skulle det ge en intäkt på ca kr, vilket ger en förlust på kr. Till detta kommer sedan kostnader runt inköp och spridning av gödning för skogen. I den lilla skala som AME:s Servicelag normalt gallrar och röjer i skogsmark, skulle ett skördande av GROT innebära en kraftig ekonomisk förlust samtidigt som det innebär en betydande miljöförstörning p.g.a. försurning i mark och bristande skogsvård. Beslutsunderlag Arbetsmarknadschefens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige beslutar att avslå motionen om att skörda GROT efter gallring och röjning som görs av AME:s servicelag med hänvisning till de höga kostnaderna. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

8 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Ansökan om ekonomisk hjälp till föreningen Integration 3000 Föreningen Integration 3000 ansöker i en skrivelse daterad 23 februari 2007 om ekonomisk hjälp med kronor för 2007 samt gratis tillgång till dator, skrivare och kopiator som stöd för sin verksamhet. Beslutsunderlag Föreningen Integration 3000 skrivelse Arbetsutskottet ger kommunchefen i uppdrag att bereda ärendet vidare. Expedieras Kommunchefen

9 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om kommunens klotter- och vandalismproblem Mikael Olsson (sd) skriver i en motion till fullmäktige att kommunen ska informera om kostnader för skadegörelse och anordna en tipspromenad där skolklasser tävlar mot varandra. Sammanfattning Motionen är författad utifrån en bild om att vi har väldigt mycket klotter och vandalism. De största problemen vi har med skadegörelse är på vissa skolområden och där kommer åtgärder att vidtas. Beslutsunderlag Samhällsbyggnadschefens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige avslår motionärens förslag med hänvisning till att andra åtgärder redan pågår för att få bort klotter och vandalism. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

10 Kommunstyrelsens arbetsutskott Aktuella frågor Kommunstyrelsens arbetsutskotts ledamöter och kommunchefen diskuterar aktuella frågor: Administrationen för Melleruds Bolagshus med dotterbolag Hälsokraftprojektet Melleruds Bolagshus Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

11 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om löneutjämning bland kommunens anställda Sverigedemokraterna har genom Mikael Ohlsson lämnat in en motion där man föreslår en löneutjämning bland kommunens anställda och att alla vårdbiträden får hjälp med kompetenshöjning till undersköterska. Sammanfattning Det motionären föreslår inte är möjligt och förenligt med gällande löneavtal på arbetsmarknaden. När det sedan gäller kompetenshöjning av vårdbiträden till undersköterskor så är detta sedan långt tid tillbaka en fråga som kommunen arbetat aktivt med och i stort sett kan konstateras att de som velat ta denna kompetenshöjning redan fått det. Beslutsunderlag Personalchefens förslag till motionssvar. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige avslår motionen med hänvisning till att lönepolitiska frågor finns reglerade i såväl centrala som lokala kollektivavtal och att kommunen sedan långt tid tillbaka arbetat aktivt med kompetenshöjning av vårdbiträden till undersköterskor. Motionen är därmed besvarad och läggs till handlingarna.

12 Kommunstyrelsens arbetsutskott Personalfrågor Personalchefen och kommunchefen redogör för aktuella personalfrågor. Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

13 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Budget 2008 Kommunchefen och ekonomichefen redovisar förvaltningschefernas förslag avseende budget för Beslutsunderlag Förslag från kommunchefens ledningsgrupp. Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

14 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Bokslutsdialog för år 2006 Överskott- och underskott i bokslut för 2006 föreligger enligt följande: Kommunstyrelsen Bygg- och miljönämnden Kultur- och utbildningsnämnden Socialnämnden tkr +99 tkr tkr tkr Kommunstyrelsen beslutade den 14 februari 2007, 20, att föra över 200 tkr av kommunstyrelsens överskott till arbetsmarknadsenheten för finansiering av kommunala sommarjobb till ungdomar. Yrkande Johnny Stücken (s) yrkar att socialnämnden tar med sig 0 tkr, kultur- och utbildningsnämnden tar med sig 1,1 mnkr och byggnadsnämnden tar med sig 99 tkr. Eva Pärsson (m) yrkar att socialnämnden tar med sig 0 tkr, kultur- och utbildningsnämnden tar med sig 600 tkr och byggnadsnämnden tar med sig 0 tkr. Propositionsordning Ordföranden ställer proposition på yrkandena och finner att arbetsutskottet antar Eva Pärssons yrkande. Arbetsutskottets förslag Kommunfullmäktige beslutar att kommunstyrelsen tar med ett överskott på 200 tkr, kultur- och utbildningsnämnden tar med ett överskott på 600 tkr och socialnämnden och byggnadsnämnden tar med 0 tkr. Reservation Johnny Stücken (s) och Ola Johansson (s) reserverar sig mot beslutet.

15 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Ansökan om kommungemensam aktivitet inom Kompetensstegen Melleruds kommun har tillsammans med Bengtsfors, Dals Ed och Åmål kommuner ansökt om medel för utvecklingsaktiviteter från Kompetensstegen enligt bilaga. Sammanfattning Syftet är att höja personalens kompetens och därigenom höja kvaliteten för den enskilde vårdtagaren. Metoden är att skapa en kompetensbank genom att inventera spetskompetenser hos sjuksköterskorna i berörda kommuner. Sjuksköterskornas specialkunskaper kommer sedan att användas för att undervisa omvårdnadspersonalen i det arbetsplatsförlagda utbildnings-/utvecklingsarbetet. Sjuksköterskorna kommer att undervisa över kommungränserna. Stöd från kompetensstegen söks för kostnader för processledning, externa utbildningskostnader, lokaler, teknisk utrustning m.m. Kommunens finansiering består av personalkostnader. Beslutsunderlag Ansökningshandlingar. Socialnämndens beslut , 27. Arbetsutskottets förslag Kommunstyrelsen godkänner ansökan om bidrag från kompetensstegen till kommungemensam fortbildnings-/personalutvecklingsaktivitet. Paragrafen förklaras omedelbart justerad. Robert Svensson Johnny Stücken

16 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Bokföringsmässig avskrivning av fordran Följande förfallna fordringar föreligger: Ärendenummer Belopp IK-avg Förfallodag Arbetsutskottet beslutar att bokföringsmässigt avskriva ovanstående under år 2006 förfallna fordringar på sammanlagt kronor.

17 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om förlängning av gång- och cykelväg längs Brunnsvägen i Dals Rostock Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förlängning av gång- och cykelväg längs Brunnsvägen i Dals Rostock. Arbetsutskottet ger kommunchefen i uppdrag att utreda motionen. Expedieras Kommunchefen

18 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om förbättring av vägkorsning Brunnsvägen i Dals Rostock/ länsväg 166 Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förbättring av vägkorsning Brunnsvägen i Dals Rostock/länsväg 166. Arbetsutskottet ger kommunchefen i uppdrag att utreda motionen. Expedieras Kommunchefen

19 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Motion om förändring av delgivning av kommunfullmäktigeutskick Mikael Olsson (sd) har den 1 mars 2007 lämnat in en motion med förslag på förändring av delgivning av kommunfullmäktigeutskick. Arbetsutskottet återremitterar motionen till Mikael Ohlsson för förtydligande. Expedieras Mikael Ohlsson

20 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Konceptet Sommarlovsentreprenör i Mellerud Stefan Hellman (v) redovisar i skrivelse inkommen några tankar kring konceptet Sommarlovsentreprenör i Mellerud. Han föreslår att förslaget utreds vidare. Konceptet bygger på att gymnasieelever under ett sommarlov driver ett fiktivt företag under ledning av certifierad handledare. Beslutsunderlag Skrivelse Några tankar kring Sommarlovsentreprenör i Mellerud. Arbetsutskottet ger kommunchefen i uppdrag att bereda ärendet. Redovisning ska ske vid arbetsutskottets sammanträde den 27 mars Expedieras Kommunchefen

21 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Vänerns vattenreglering, gemensamt forum Kristinehamns kommun har översänt en förfrågan till samtliga Vänerkommuner om intresset att bilda ett gemensamt forum som enbart ska behandla frågan om Vänerns vattenreglering. Beslutsunderlag Kristinehamns kommuns skrivelse Arbetsutskottet beslutar att lämna skrivelse utan åtgärd. Expedieras Kristinehamns kommun

22 Kommunstyrelsens arbetsutskott Rapporter Kommunstyrelsens arbetsutskotts ledamöter och kommunchefen rapporterar från sammanträden m.m: Möten ang. Leaderområden Biogasprojekt Brålanda Arbetsutskottet godkänner redovisningen.

23 Kommunstyrelsens arbetsutskott Dnr Val av ombud och ersättare vid bolagsstämmor med Dalslands Turist AB Arbetsutskottet förrättar val av ombud och ersättare vid bolagsstämmor med Dalslands Turist AB för mandatperioden Till ombud och ersättare vid bolagsstämmor med Dalslands Turist AB utses Ombud Ersättare Johnny Stücken (s) Eva Pärsson (m) Expedieras Dalslands Turist AB De valda Ansvarig Troman

24 Kommunstyrelsens arbetsutskott Företagsbesök på Arctic Paper Kommunstyrelsens arbetsutskott besöker Arctic Paper i Åsensbruk för att informera sig om dess verksamhet.

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen (25)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen (25) Nr 4 Kommunstyrelsen 2007-04-11 1(25) 8Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 april 2007, klockan 08.30-12.05, 13.00 16.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Per-Olof Hilmér (c) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (25)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunfullmäktige (25) Nr 3 Kommunfullmäktige 2007-04-24 1(25) Plats och tid Kulturbruket, Mellerud, tisdagen den 24 april 2007, klockan 19.00-20.15 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (32) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-12-05 1(32) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 5 december 2006, klockan 08.30-12.15, 13.05-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Melleruds Bolagshus AB (7) Nr 8 Melleruds Bolagshus AB 2009-09-09 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 september 2009, klockan 11.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-04-20 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 20 april 2010, klockan 08.30-11.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 4 Melleruds Bolagshus AB 2007-08-15 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 11.20-11.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott (12) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-05-30 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 maj 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 24. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 24 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-12-16 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 december 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-03-08 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 mars 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen (KD)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-01-12 1(11) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 januari 2010 klockan 08.30-12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-04-04 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 4 april 2006, klockan 08.30-12.10, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 oktober 2005, klockan 08.30-12.15, 13.00 16.45 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 18. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 18 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-10-04 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 4 oktober 2010, klockan 13.00-16.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 12 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-05-19 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 19 maj 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (16) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-01-30 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 januari 2007, klockan 08.30-11.45, 12.45-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-10-25 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 oktober 2005, klockan 08.30-12.10, 13.00-16.30 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-08 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 september 2009, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Nr 8 AB Melleruds Bolagshus 2011-11-02 1(7) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 2 november 2011 sammanträdestid klockan 08.30 10.55 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsens arbetsutskott (22) Nr 7 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-03-11 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 mars 2008, klockan 08.30-12.05, 13.05-15.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Lena Engdahl Stefan Hellman Nr 7 Kommunstyrelsen 2007-08-15 1(10) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 15 augusti 2007, klockan 08.30-11.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Melleruds Bolagshus AB (6) Nr 1 Melleruds Bolagshus AB 2010-02-10 1(6) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 08.30 09.55 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (13) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-01-13 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 13 januari 2009, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) 1-9 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Nr 15 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-08-12 1(22) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 augusti 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (23) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-01-11 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 januari 2005, klockan 08.30-12.25, 13.20 17.50 Beslutande Robert Svensson (c) 1-7, 9-22 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4 Nr 4 Kommunstyrelsen 2010-03-16 1(5) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 16 mars 2010, klockan 15.00 17.40 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 13. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Nr 13 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-06-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 2 juni 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-09-12 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 12 september 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3 Nr 3 Kommunstyrelsen 2009-02-11 1(12) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 februari 2009, klockan 08.30 10.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Nr 11 Kommunstyrelsen 2010-11-03 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 3 november 2010, klockan 08.30 11.20, 12.00-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 19. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 19 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-11 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 11 september 2007, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunfullmäktige (14) Nr 8 Kommunfullmäktige 2010-11-17 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 17 november 2010, klockan 19.00 20.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-11-04 1(15) Tid och plats Tisdagen den 4 november 2014, klockan 08.30 12.30, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-11-21 1(24) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 21 november 2006, klockan 08.30-12.10, 12.50-18.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-12-14 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 14 december 2010, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (15) Nr 3 Kommunstyrelsen 2014-03-12 1(15) Tid och plats Onsdagen den 12 mars 2014, klockan 08.30 12.00, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Jeanette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4 Nr 4 Kommunstyrelsen 2008-03-12 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 mars 2008, klockan 13.00 14.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Anette Levin

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-01-24 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 januari 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-15 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 15 januari 2008, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10 Nr 10 Kommunstyrelsen 2009-08-12 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 12 augusti 2009, klockan 08.30-11.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Anette

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-09-22 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 september 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-02 1(18) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 2 november 2010, 5lockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 26 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-18 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 december 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00-15.15 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2016-04-05 1(14) Tid och plats Tisdagen den 5 april 2016, klockan 08.30 12.00, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Gunnar Karlsson (C)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-04-22 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 april 2008, klockan 08.30-12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2 Nr 2 Kommunstyrelsen 2010-02-10 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 10 februari 2010, klockan 10.10 12.20 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2006-10-24 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 oktober 2006, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 16. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Nr 16 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-09-07 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 september 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsens arbetsutskott (15) Nr 4 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-02-22 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 februari 2005, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Eva Pärsson (m)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen (15) Nr 2 Kommunstyrelsen 2006-02-08 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 februari 2006, klockan 08.30 11.40 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Nr 9 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-03-22 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen 22 mars 2005, klockan 08.30-12.05, 13.00 17.15 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Eva

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Nr 2 Kommunstyrelsen 2005-02-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 februari 2005, klockan 08.30-12.45 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11 Nr 11 Kommunstyrelsen 2008-11-05 1(13) Plats och tid Hotell Laholmen, Strömstad, onsdagen den 5 november 2008, klockan 10.00 12.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken, v. ordf. (s) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-01-25 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 januari 2005, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.50 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 2 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-01-22 1(19) Tid och plats Tisdagen den 22 januari 2013, klockan 08.30 12.10, 13.00 16.00 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 9. Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Nr 9 Kommunstyrelsen 2006-10-11 1(13) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 11 oktober 2006, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Daniel

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 6. Kommunstyrelsen (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 6. Kommunstyrelsen (14) Nr 6 Kommunstyrelsen 2005-05-04 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 maj 2005, klockan 08.30-12.20 Beslutande Robert Svensson (c) 64-71, 73-75 Gunnar Karlsson (c) 64-70, 72-75 Stig

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-09-25 1(23) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 25 september 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Nr 1 Kommunstyrelsen 2016-01-13 1(19) Tid och plats Onsdagen den 13 januari 2016, klockan 08.30 12.30, i Dalslandsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Christine Andersson (S) Marianne Sand

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen (17) Nr 10 Kommunstyrelsen 2006-11-08 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 8 november 2006, klockan 08.30-11.30 Beslutande Robert Svensson (c) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson (fp) Eva Pärsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Eva Pärsson (m) 21-36, 38 Ola Johansson Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-01-29 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 29 januari 2008, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.05 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 17. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Eva Pärsson (M) Michael Melby Nr 17 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-10-05 1(14) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 5 oktober 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.00 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Nr 1 Miljö- och hälsorådet 2010-02-22 1(7) Plats och tid Melleruds kommunkontor, måndagen den 22 februari 2010, klockan 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) KS Daniel Jensen (kd) SN Harald Ericsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen (18) Eva Pärsson Roland Björndahl Tommy W Johansson (S) Katarina Norgren Nr 3 Kommunstyrelsen 2011-03-09 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2011, sammanträdestid klockan 08,30-11,00 Sammanträdet återupptas klockan 11,55-12,00 Beslutare Robert Svensson,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1 Nr 1 Kommunstyrelsen 2010-01-13 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 13 januari 2010, klockan 08.30 12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S) Per-Olof

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsen (6) Peter Ljungdahl (C) Daniel Jensen Ulf Rexefjord Nr 11 Kommunstyrelsen 2017-11-22 1(6) Tid och plats Onsdagen den 22 november 2017, klockan 17.00 17.30, i Tingshuset i Mellerud Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson (S) Thomas Hagman (S) Martin Eriksson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Michael Melby. Tommy W Johansson. Katarina Norgren Nr 4 Kommunstyrelsen 2012-04-04 1(19) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 4 april 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.15, 13.10 14.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) 37-45, 47-51 Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-03-09 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 5. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-03-09 1(15) Nr 5 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-03-09 1(15) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 9 mars 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf. (S)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Daniel Jensen (KD) Eva Pärsson Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Daniel Jensen (KD) Eva Pärsson Michael Melby Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2013-04-02 1(17) Tid och plats Tisdagen den 2 april 2013, klockan 08.30 12.10, 13.00 15.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef Bo S. Carlén, sekreterare

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (14) Ingmar Johansson, kommunchef Bo S. Carlén, sekreterare Nr 2 Kommunfullmäktige 2005-02-23 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 23 februari 2005, klockan 19.00 20.25 Beslutande Enligt närvarolista Övriga närvarande Ingmar Johansson, kommunchef

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2008-11-18 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 november 2008, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.45 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11. Kommunstyrelsens arbetsutskott (20) Nr 11 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-05-18 1(20) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 maj 2010, klockan 08.30-12.05, 13.00-15.35 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (43)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunstyrelsens arbetsutskott (43) Nr 1 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-01-17 1(43) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 17 januari 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00-16.00 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2005-02-08 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 8 februari 2005, klockan 08.30-12.15, 13.00 17.10 Beslutande Robert Svensson (c) Eva Pärsson (m)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 21. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Andreas Jonsson (S) Nr 21 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-10-20 1(21) Tid och plats Tisdagen den 20 oktober 2015, klockan 08.30 12.00, 13.00 16.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Andreas

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 1. Kommunfullmäktige (15) Nr 1 Kommunfullmäktige 2007-01-31 1(15) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 31 januari 2007, klockan 19.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 15. Kommunstyrelsens arbetsutskott (19) Nr 15 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-24 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 24 augusti 2010, klockan 08.30-12.05, 13.00-15.05 Beslutande Johnny Stücken, ordf. (S) Daniel Jensen

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson Michael Melby

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 26. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson Michael Melby Nr 26 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-12-18 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 18 december 2012, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Nr Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Plats och tid Melleruds kommunkontor och Karolinen, tisdagen den 20 december 2005, klockan 09:00 17:00 Beslutande Kerstin Nordström (s) Eivor Östergren (c) Erik Johansson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Nr 10 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-06-07 1(15) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 7 juni 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (29) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (29) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-03-27 1(29) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 27 mars 2007, klockan 08.30-12.10, 13.00-15.50 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 25. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 25. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28) Nr 25 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2007-12-04 1(28) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 4 december 2007, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.00 Beslutande Robert Svensson, ordf. (c) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-02-10 1(19)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-02-10 1(19) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-02-10 1(19) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 10 februari 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00 16.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Kommunfullmäktige (13) Ingmar Johansson, kommunchef Björn Lindquist, ekonomichef 10 Nr 2 Kommunfullmäktige 2015-02-25 1(13) Tid och plats Onsdagen den 25 februari 2015, klockan 18.00 19.15, i Tingshuset Beslutande Ledamöter Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 23. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 23 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2018-12-04 1(21) Tid och plats Tisdagen den 4 december 2018, klockan 08.30 12.00, 13.15 14.30 i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Tommy W Johansson, ordf. (S) Marianne

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (17) Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2012-01-25 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen 25 januari 2012 sammanträdestid klockan 08.30 12.00, 13.00 14.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Nr 3 Kommunstyrelsen 2005-03-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 mars 2005, klockan 08.30-12.05 Beslutande Robert Svensson (c) Johnny Stücken (s) Gunnar Karlsson (c) Stig Larsson

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsen (17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 12. Kommunstyrelsen (17) Nr 12 Kommunstyrelsen 2011-11-02 1(17) Plats och Melleruds kommunkontor, onsdagen den 2 november 2011, sammanträdestid klockan 10.55 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

Kommunkontoret kl 08.30 11.15. Kerstin Andersson, ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Tarja le Hégarat, tjänstgörande ersättare

Kommunkontoret kl 08.30 11.15. Kerstin Andersson, ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Tarja le Hégarat, tjänstgörande ersättare Sida 1 (7) Plats och tid Kommunkontoret kl 08.30 11.15 Beslutande Kerstin Andersson, ordförande Catharina Tann, 2:e vice ordförande Tarja le Hégarat, tjänstgörande ersättare Övriga deltagande Göran Olsson,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 3. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Eva Pärsson Nr 3 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2011-02-22 1(18) Plats och Melleruds kommunkontor, tisdagen den 22 februari 2011, sammanträdestid klockan 08.30 12.30 Beslutare Robert Svensson, ordf. (C) Daniel Jensen

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 20. Kommunstyrelsens arbetsutskott (21) Nr 20 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2009-11-03 1(21) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 3 november 2009, klockan 08.30-12.00, 13.00-14.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken,

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (8)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 2. Miljö- och hälsorådet (8) Nr 2 Miljö- och hälsorådet 2009-05-20 1(8) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 20 maj 2009, klockan 08.30-12.00 Beslutande Robert Svensson (C) KS Daniel Jensen (KD) SN Gunnar Simonsson (S)

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (14)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 4. Kommunfullmäktige (14) Nr 4 Kommunfullmäktige 2010-05-19 1(14) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 19 maj 2010, klockan 19.00 20.10 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista Övriga

Läs mer

Förvaltningskontoret Lilla Rådmansgatan 2, kl

Förvaltningskontoret Lilla Rådmansgatan 2, kl 1 (9) Plats och tid Förvaltningskontoret Lilla Rådmansgatan 2, kl. 16.30 18.05 Beslutande Carl-Göran Svensson (C) Madli-Ann Pohla (M) Fredric Strömberg (FP) Christer Grankvist (S) Lennart Månsson (S) Övriga

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen 2010-10-06 1(17)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 10. Kommunstyrelsen 2010-10-06 1(17) Nr 10 Kommunstyrelsen 2010-10-06 1(17) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 6 oktober 2010, klockan 08.30 11.30, 12.15 12.25 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

Hälso- och sjukvårdsnämndens arbetsutskott

Hälso- och sjukvårdsnämndens arbetsutskott Hälso- och sjukvårdsnämndens arbetsutskott Datum: 2019-04-04 Tid: 08:45-09:00 Plats: Lokal Bolmen, regionhuset, Nygatan 20, Växjö Ledamöter Roland Gustbée (M) (ordförande) Eva Johnsson (KD) (vice ordförande)

Läs mer

Kommunkontoret kl

Kommunkontoret kl Sida 1 (9) Plats och tid Kommunkontoret kl 09.00 11.20 Beslutande Kent Holmer, ordförande Leif Andersson, 1:e vice ordförande Ann-Christine Sandell, 2:e vice ordförande Catharina Tann, ledamot Lars-Göran

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 11 Nr 11 Kommunstyrelsen 2009-09-09 1(16) Plats och tid Melleruds kommunkontor, onsdagen den 9 september 2009, klockan 08.30 10.55, 12.05 12.10 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Eva Pärsson Ola Johansson

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 22. Kommunstyrelsens arbetsutskott (14) Eva Pärsson Ola Johansson Nr 22 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-11-30 1(14) Plats och tid Melleruds kommunkontor, tisdagen den 30 november 2010, klockan 08.30-12.30 Beslutande Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v. ordf.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 8. Kommunstyrelsens arbetsutskott (18) Nr 8 Kommunstyrelsens arbetsutskott 2014-04-08 1(18) Tid och plats Tisdagen den 8 april 2014, klockan 08.30 12.25, i Skållerudsrummet Beslutande Ledamöter Robert Svensson, ordf. (C) Johnny Stücken, v.

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr 7. Kommunfullmäktige (15) Nr 7 Kommunfullmäktige 2005-09-28 1(15) Plats och tid Tingshuset, Mellerud, onsdagen den 28 september 2005 klockan 19.00 20.00 Beslutande Enligt närvarolista Tjänstgörande ersättare Enligt närvarolista

Läs mer