Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83"

Transkript

1 Rymlig och väldisponerad 3:a med hiss HESTRA RINGVÄG 13, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

2

3 Välkommen till Hestra ringväg 13! Välkommen på visning till denna rymliga och väldisponerade 3:a belägen med ett insynsskyddat och lugnt läge på populära Hesta. Lägenheten byggdes 2013 med ett stilrent och modernt kök, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, rymliga sovrum samt ett mycket fräscht badrum med tvättmöjligheter. Bostaden har en balkong med ett sällsynt bra läge precis bredvid skogen. Här kan du njuta av solen hela eftermiddagen.

4 PLANRITNING SNABBA FAKTA Kommun: Borås Församling: Borås Caroli Adress: Hestra ringväg 13, Borås Boendeform: Bostadsrättslägenhet Byggår: 2013 Boarea: 81 kvm Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen Våning: 3 av 6. Hiss finns Rum: 3 och kök, varav 2 sovrum Avgift: kr/mån. I avgiften ingår vatten, värme, kabel-tv. Pris: kr eller högstbjudande EKONOMI Driftkostnad: 250 kr/mån Andel i föreningen: 2,47102 % Andel av årsavgift: 3,15 % Pantsättning: Pantsatt Uppgifterna är kontrollerade: Skattesats: 33,74 % FÖRENING Föreningens namn: Brf Hestra Ringväg Organisationsnummer: Föreningsform: Bostadsrättsförening Lägenhetsnummer: Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

5 RUMSBESKRIVNING Välkommande hall i vinkel med parkettgolv, inbyggda spotlight i taket och vitmålade väggar. Plats för avhängning av ytterkläder samt en platsbyggd garderob med spegeldörrar. Längre in i hallen möts man av en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum.

6 Bostadens kök är modernt med vita skåpsluckor, matchande kakel över diskbänksytorna, spotlights i taket samt gott om arbetsytor vid de långa bänkskivorna. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys i fullhöjd. Här finns en naturlig plats för en matgrupp med skön utsikt över naturen. I anslutning till det väl utrustade köket ligger bostadens rymliga vardagsrum med genomgående ekparkettgolv, tapetserade väggar samt spotlight i taket. Här finns plats för soffgrupp samt stor matsalsmöbel. Utgång till en underbar balkong i en fantastisk miljö. Här kan du avnjuta solen på eftermiddagen med ett insynsskyddat läge. Möjlighet till inglasning. Väl tilltaget sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns plats för dubbelsäng, nattduksbord samt en stor garderob med skjutdörrar. Det andra sovrummet är något mindre men med plats för bäddsoffa alt enkelsäng, nattduksbord och skrivbord. Sovrummen ligger i anslutning till badrummet som är helkaklat med mörkt klinkergolv och vita kakelplattor på väggarna. Här finns toalett, tvättställ med tillhörande förvaringslådor, spegelskåp med spotlights, golvvärme samt dusch med glasdörrar. Varje lägenhet har även en egen tvättmaskin och torktumlare

7

8 BRA SAKER ATT VETA Gårdsplats/innergård Mitt emellan de två husen finns en gemensam grillplats, som är fri att låna. Ingen bokning krävs för lån av grillplatsen. Precis jämte finns också en bouleplan, som alla boende kan utnyttja. Kratta till bouleplanen hänger i cykelförrådet. Ingen bokning krävs för lån av bouleplanen. Övriga utrymmen Gemensamhetslokalen är belägen i bottenplan på Hestra Ringväg 13. Lokalen är enkelt möblerad med en bäddsoffa (täcken och kuddar finns), soffbord och ett matbord med tillhörande stolar. Möjlighet finns till enklare matlagning i ett minikök med kokplatta, kaffebryggare, vattenkokare, brödrost etc. Här finns även toalett, bastu samt dusch. Se mer information på föreningens hemsida. Plats för bilen? Parkeringsplats. Går att hyra för 306 kr/mån. Köpare erbjuds att ta över den p-plats som säljaren haft, om så önskas. Gästparkeringar: Bortanför Hestra Ringväg 11 finns sex stycken gästparkeringar, som enbart är till för gäster till Brf. Hestra Ringväg. Gällande gästparkeringar för rörelsehindrade så finns det en sådan utanför varje hus, och värt att uppmärksamma kan vara att dessa platser kräver "Parkeringstillstånd för rörelsehindrade". Hur är det med TV och Internet? Kabel-TV (basutbudet) ingår i månadsavgiften Bredband. Splitvision. Driftkostnad Driftskostnaden är ca 250 kr/mån och fördelas enligt följande: försäkring 50 kr, hushållsel 200 kr,. Föreningsinformation Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen Hestra Ringväg, belägen i Hestra Parkstad i Borås, består av Hestra Ringväg 11 och Hestra Ringväg 13. Föreningen består av medlemmar boendes i 38 lägenheter, fördelat på två hus med 19 lägenheter i varje. Husen föreningen förfogar över är så kallade passivhus, ett klimatsmart boende. Husen byggdes 2012/2013, med inflyttning i februari och mars Lägenheterna är 2:or, 3:or och 4:or. Från 65 till 105 kvm. Föreningens ekonomi Ordföranden informerar; Ingen avgiftshöjning finns planerad, men naturligtvis tas beslut i början av varje år på budgetmöte. Så skulle det bli en höjning sker det som tidigast till 1 juli nästa år. I år höjde vi inte, utan har så pass bra ekonomi att vi kunde låta det vara oförändrat Nuvarande ägare Stefan Jonsson, Cecilia Jonsson Information om energideklaration Energideklaration av byggnader är inte enbart en svensk företeelse, utan en del av EU miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer för byggnader trädde i kraft den 1 oktober Från den 1 juli 2012 ändras lagen om energideklarationer och blir mer omfattande. Målet med de nya reglerna är att energideklarationen ska delges köparen av en byggnad eller en del av en byggnad eller nyttjanderätt när den förmedlas.

9 BRA SAKER ATT VETA Allmänt Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt kontrollerad med föreningen. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning. Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl. Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

10

11 VAD HÄNDER NU? ANSVARIG MÄKLARE - ANNA TIDEBRINK Registrerad fastighetsmäklare Tel: , Mobil: E-post: anna.tidebrink@lansforsakringar.se Vad gör du om du är intresserad av Hestra ringväg 13? 1. Det första och viktigaste av allt är att du meddelar mig på något sätt - så jag har ditt namn och mobilnummer. För innan budgivningen startar kommer jag höra av mig till samtliga som visat intresse, så alla får chansen att vara med. 2. Under tiden föreslår jag att du tittar på finansieringen en gång till. Hur mycket har du? Behöver du en extra buffert till budgivningen? Det är skönt att känna sig trygg och stark när du går in i budgivningen. 3. Det kan också vara bra att börja fundera kring inflyttnings-datum. Inte minst om du först behöver sälja ditt nuvarande boende. Jag hjälper dig gärna om du har någon fråga kring timing och så vidare. Bara att ringa. Hur får du hjälp med boendekalkyl och bolån? En stor fördel med Länsförsäkringar är att vi har vår egen bank. Behöver du ett snabbt lånelöfte? Eller en snabb boendekalkyl? Vår bank är kundägd och agerar i våra kunders intresse och är nu Sveriges femte största bank. Har du någon som helst fråga kring bostadsfinansiering, oavsett vad, tveka inte att ringa. Hur går budgivningen till? Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Budgivningslistan lämnas med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljare, som tar ställning till om budet ska beaktas. TIPS När du ändå tittar på ny bostad, se till att bli redo att sälja din gamla under tiden. Oavsett om du hittar ditt nya hem idag eller nästa vinter, så kan du då agera mer självsäkert i affären och slippa ekonomisk risk. Och då är försäljningen färdigplanerad så det är bara att trycka på startknappen. Kontakta oss och fråga om SÄLJ MED FÖRSPRÅNG en helt kostnadsfri tjänst.

12 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borås Västerlånggatan Borås lansfast.se/boras

BODAGATAN 24, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BODAGATAN 24, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BODAGATAN 24, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Bodagatan 24! Välkommen till denna välplanerade tvårumslägenhet i gott skick belägen på våning 2 av 3. Lägenheten har stora rum,

Läs mer

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välplanerad etta med låg månadsavgift LÄRKGATAN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Lärkgatan 3d! Välkommen på visning till denna välplanerade etta med bästa läge, mitt

Läs mer

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 BARNHEMSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Barnhemsgatan 4! Välkommen på visningen till denna renoverade 5:a om 118 kvm med fungerade öppen spis, nyrenoverat kök, rymliga

Läs mer

KÄLLHAGSGATAN 35, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE 072-733 48 02

KÄLLHAGSGATAN 35, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE 072-733 48 02 KÄLLHAGSGATAN 35, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE 072-733 48 02 Välkommen till Källhagsgatan 35! Välkommen till denna välplanerade och trivsamma trerumslägenhet med nytt kök från 2015. Belägen i lugnt område

Läs mer

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt med sjöutsikt och dubbla balkonger STORGATAN 53, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Storgatan 53! Med ett centralt och högt utsiktsläge vid Åsunden finner ni denna

Läs mer

LINDORMSGATAN 27, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

LINDORMSGATAN 27, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 LINDORMSGATAN 27, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Lindormsgatan 27! Välkommen till denna 2-rumslägenhet på Sjöbo. Här finns bl.a. kök från 2010, helkaklat badrum och balkong i

Läs mer

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Nyrenoverad trea med balkong och sjöutsikt! KÖHLERPLATSEN 3D, ULRICEHAMN MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Köhlerplatsen 3d! Med ett högt och fritt utsiktsläge över Stadsparken ner mot

Läs mer

BODAGATAN 19, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

BODAGATAN 19, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 BODAGATAN 19, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Bodagatan 19! Tillfälle att förvärva en unik 4-5 rumslägenhet på populära Boda. Ljus och rymlig med bra planlösning samt låg avgift.

Läs mer

Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83

Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Modernt, välplanerat med solig balkong SKOGSHYDDEGATAN 50, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Skogshyddegatan 50! Välkommen till denna väldisponerade trerumslägenhet i mycket gott

Läs mer

KRANSVÄGEN 178, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

KRANSVÄGEN 178, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 KRANSVÄGEN 178, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Kransvägen 178! Exklusiv gavelfyra med moderna materialval på populära Trandared. Närhet till både skola, dagis och omsorg, lekplats

Läs mer

KÄLLHAGSGATAN 21, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

KÄLLHAGSGATAN 21, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 KÄLLHAGSGATAN 21, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Källhagsgatan 21! Nyrenoverad och fräsch lägenhet med stort kök och helkaklat badrum på första våning. Balkong med eftermiddagssol

Läs mer

KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37

KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 KANTORSGRÄND 12B, SANDARED MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Kantorsgränd 12b! Fräscht och välskött parhus med bra läge på populärt område. På entréplan finns bl.a. ett totalrenoverat,

Läs mer

Hestra HESTRA RINGVÄG 11, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN

Hestra HESTRA RINGVÄG 11, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN Hestra HESTRA RINGVÄG 11, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Hestra ringväg 11! Lägenhet med ett stilrent och modernt kök, öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt sovrum

Läs mer

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss.

Centralt 109.9 kvm 4 r o k. Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Centralt 109.9 kvm 4 r o k Skicket är som nytt. Öppen planlösning, två balkonger och hiss. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa

Läs mer

Centralt 91 kvm 3 r o k. Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns

Centralt 91 kvm 3 r o k. Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns Centralt 91 kvm 3 r o k Citynära. Generösa ytor och ett skick som är som nytt. Stor balkong. Hiss finns Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok

Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Skälby Skräddaretorpsvägen 11 A 41,5 kvm 2 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mia Alnerud Tel: 070-9755007 0480-420200 Mail: mia.alnerud@pontuzlofgren.se Målinriktat stjärnskott som spås en lång och framgångsrik

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Kalkstensvägen 19 Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 1.5 rum (1 sovrum) / 46 m² Område " Victoria Park/Limhamn Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Detta är ett extra bekvämt boende för alla åldrar, i ett lugnt

Läs mer

KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK KÄLLHAGSGATAN 45, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Källhagsgatan 45! Mycket välplanerad och fräsch 1:a med balkong i söder. Bostaden har ett rymligt kök med plats för matgrupp,

Läs mer

Tegelviken 50 kvm 2 r o k. Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong.

Tegelviken 50 kvm 2 r o k. Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong. Tegelviken 50 kvm 2 r o k Renoverad med helkaklat badrum och nytt kök. Hiss och inglasad balkong. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN

NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Norra Sjöbogatan 35! Ljus och trivsam lägenhet på första våning. Här bor du med låg avgift, nära till buss, Almenäs badstrand

Läs mer

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST KUMMINGÅNGEN 4B, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Kummingången 4B! Charmigt parhus beläget i lugnt och barnvänligt område med lekplatser runt knuten. Egen trädgård, två

Läs mer

RULLSTENSVÄGEN 27C, SANDARED MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

RULLSTENSVÄGEN 27C, SANDARED MÄKLARE ANNA TIDEBRINK RULLSTENSVÄGEN 27C, SANDARED MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Rullstensvägen 27c! Tvårumslägenhet på bottenvåning utan trappor med renoverat kök och badrum. Här bor man bekvämt i en

Läs mer

Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST Välkommen! STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Sturegatan 54! Med ljus och tilltalande planlösning, högt i tak, rejäl och solig balkong med vy ner över takåsarna

Läs mer

Skälby 74.5 kvm 4 r o k. Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening.

Skälby 74.5 kvm 4 r o k. Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening. Skälby 74.5 kvm 4 r o k Fint gavelläge med stor, inglasad balkong. Hiss finns i huset. Välskött förening. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

BARNHEMSGATAN 44, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN

BARNHEMSGATAN 44, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN BARNHEMSGATAN 44, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Barnhemsgatan 44! Fräsch 2:a med nya ytskikt och vitvaror. Låg månadsavgift. Närhet till Almenäs badstrand och Rya åsars strövområden.

Läs mer

BJÖRKHEMSGATAN 19, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE

BJÖRKHEMSGATAN 19, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE BJÖRKHEMSGATAN 19, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE 072-733 48 02 Välkommen till Björkhemsgatan 19! Välkommen till denna vindslägenhet med ett trivsamt vardagsrum/sovrum som är öppet upp till nock och har

Läs mer

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok

Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Tegelviken Nyslottsgatan 5 B 67,5 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets

Läs mer

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15

Kalkstensvägen 15. Kalkstensvägen 15. www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 64 m² Område Victoria Park Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 Exteriör Välkommen till våning två och

Läs mer

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm

Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Revsudden Fulviksvägen 44 175 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Södra området 65.5 kvm 2 r o k. I bottenplan med täppa. Genomgående renoverad.

Södra området 65.5 kvm 2 r o k. I bottenplan med täppa. Genomgående renoverad. Södra området 65.5 kvm 2 r o k I bottenplan med täppa. Genomgående renoverad. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Kungsängsgatan 19B Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 63 m² Område Östra hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ljus och öppen lägenhet med fin utsikt mot innergård och Mälaren.

Läs mer

Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k. En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt.

Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k. En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt. Bremerlyckan 73 kvm 3 r o k En egen fristad högst upp i huset med hiss. Nyrenoverat badrum och kök. Närhet till allt. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Soldatgatan 20

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Soldatgatan 20 Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 5 rum (4 sovrum) / 120 m² Område Viksäng Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Rymlig gavellägenhet med härlig öppen planlösning och en fantastisk

Läs mer

Centralt 28.5 kvm 1 r o k. Attraktivt läge. Renoverat kök och badrum. Inglasad balkong

Centralt 28.5 kvm 1 r o k. Attraktivt läge. Renoverat kök och badrum. Inglasad balkong Centralt 28.5 kvm 1 r o k Attraktivt läge. Renoverat kök och badrum. Inglasad balkong Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem.

Läs mer

Berga 93.5 kvm 4 r o k. Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter.

Berga 93.5 kvm 4 r o k. Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter. Berga 93.5 kvm 4 r o k Renoverat kök, två badrum och en stor inglasad balkong. Granne med lugna villakvarter. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Flaggskeppsgatan 8 Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 74 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Balkong på fritt läge mot Varvsparken och med delvis havsutsikt. Mitt

Läs mer

Fin 1:a med låg avgift! BJÖRKHEMSGATAN 61, BORÅS MÄKLARE SANNA NADJ

Fin 1:a med låg avgift! BJÖRKHEMSGATAN 61, BORÅS MÄKLARE SANNA NADJ Fin 1:a med låg avgift! BJÖRKHEMSGATAN 61, BORÅS MÄKLARE SANNA NADJ 076-768 80 82 Välkommen till Björkhemsgatan 61! Trivsam 1:a med bra och insynsskyddat läge på Sjöbo. Låg månadsavgift om 2.294 kr, tv-grundutbud

Läs mer

STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN

STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN STUREGATAN 54, BORÅS MÄKLARE JONAS ELMGREN 072-732 42 37 Välkommen till Sturegatan 54! Välkommen till denna ljusa och trivsamma två, belägen på våning 2/6 i ett av Borås nya landmärke - BRF Tuppen. Här

Läs mer

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok

Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Kalmarsundsparken Stensviksvägen 28 50 kvm 1 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och

Läs mer

NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST

NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST NORRA SJÖBOGATAN 35, BORÅS MÄKLARE ANNA GRUNDSTRÖM AHLQVIST 076-7688082 Välkommen till Norra Sjöbogatan 35! Belägen i mycket välskött förening finner vi denna välplanerade tvåa med balkong med eftermiddags-

Läs mer

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17

Westerbergs gata 4. Westerbergs gata 4. www.hemverket.se - Sida 1 av 17 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4.5 rum (3 sovrum) / 117 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Utsikt mot Nissan, lugnt läge och med ett par minuters promenad

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Repslagaregatan 10 A Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Vaxholm Storlek 4 rum (3 sovrum) / 150 m² Område " Vaxholm Centralt Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Unikt boende med sjöutsikt från samtliga rum - även badrum!

Läs mer

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14

Stenbockens gata 105. Stenbockens gata 105. www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 84 m² Område Brandbergen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område. Nära till alla stora butiker. Lägenheten har ett fritt

Läs mer

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité.

Kolboda 133 kvm. Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Kolboda 133 kvm Välbyggd 1-plansvilla med natur- och havsnära läge. Genomtänkt planlösning med hög kvalité. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård.

Centralt 128 kvm 5 r o k. Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Centralt 128 kvm 5 r o k Nära till allt i 20-talshus renoverat 2008 med tillgång till trädgård. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Rinkabyholm 182 kvm. En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område.

Rinkabyholm 182 kvm. En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område. Rinkabyholm 182 kvm En rymlig och mycket fräsch villa i attraktivt och bra område. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Södra Vallgatan 14 A Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Kävlinge Storlek 2 rum (1 sovrum) / 62 m² Område Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lägenheten känns ljus och luftig och jag gillar att badrummet är nyrenoverat.

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Kristianstad Storlek 2 rum (1 sovrum) / 52.4 m² Område Norra Åsum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Jag ville bo i ett lugnt område där man kunde vandra och uppleva

Läs mer

Oxhagen 95 kvm 4 r o k. Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum.

Oxhagen 95 kvm 4 r o k. Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum. Oxhagen 95 kvm 4 r o k Gavel, endast en halvtrappa upp. Renoverat kök. Två badrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE

BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE BOSTADSRÄTTSLÄGENHET - LOMMA - PRIS: 2 395 000:- ELLER HÖGSTBJUDANDE 3:a - På Höjeågatan i Lomma Här har vi fått förmånen att förmedla en fräsch och ljus lägenhet på fjärde våning med fantastisk utsikt

Läs mer

Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k. Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr.

Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k. Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr. Täljstenen 95.5 kvm 4 r o k Stor entrébalkong, ett fint läge vid skogsdunge och goda förvaringsmöjligheter. Pris 395 000 kr. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner

Läs mer

Skälby Klockhusgatan 5 B 71 kvm 3 rok

Skälby Klockhusgatan 5 B 71 kvm 3 rok Skälby Klockhusgatan 5 B 71 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Åsa Holmkvist Tel: 070-2126719 0480-420200 Mail: asa.holmkvist@pontuzlofgren.se Mycket framgångsrik bostadsrättsmäklare och kontorets stjärna

Läs mer

Nyrenoverad lägenhet på Trandared TÅMARKSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

Nyrenoverad lägenhet på Trandared TÅMARKSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK Nyrenoverad lägenhet på Trandared TÅMARKSGATAN 4, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Tåmarksgatan 4! Nyrenoverad lägenheten på sjätte våning med underbar utsikt. Här bor du med

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 1 D Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 82.5 m² Område Bunkeflostrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till

Läs mer

Djurängen 70 kvm 2 r o k. Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget.

Djurängen 70 kvm 2 r o k. Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget. Djurängen 70 kvm 2 r o k Väl tilltagna och renoverade ytor, totalrenoverat kök & ett insynsskyddat läget. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Djurängen 91 kvm 3 r o k. Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum.

Djurängen 91 kvm 3 r o k. Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum. Djurängen 91 kvm 3 r o k Gaveltrea med gott om ljusinsläp, rymd och fina ytor. Två badrum och ett tvätrum. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm

Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Berga Strandpark Bergaviksvägen 9 4 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid.

Läs mer

Lindsdal 82 kvm 3 r o k. Nyrenoveradtrea i bottenplan. Stort inglsat uterum. Perfekt läge i området.

Lindsdal 82 kvm 3 r o k. Nyrenoveradtrea i bottenplan. Stort inglsat uterum. Perfekt läge i området. Lindsdal 82 kvm 3 r o k Nyrenoveradtrea i bottenplan. Stort inglsat uterum. Perfekt läge i området. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Torslunda Torslunda 1 1 1 kvm

Torslunda Torslunda 1 1 1 kvm Torslunda Torslunda 1 1 1 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast

Hallegatan 13. Västra Gatuadress Hallegatan 13 Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75 m² Område Lundby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 15 www.hemverket.se - Sida 2 av 15 Hall

Läs mer

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus.

Färjestaden 153 kvm. Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Färjestaden 153 kvm Ett mycket välkomnande hus med, 6 rok varav 4 sovrum. Gästhus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 I Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Ellstorpsgatan 4 I Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2 rum (1 sovrum) / 47 m² Område Ellstorp Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Insynsskyddad balkong mot innergård i västläge. Placerat en bit in vilket

Läs mer

Berga 58 kvm 2 r o k. Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp

Berga 58 kvm 2 r o k. Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp Berga 58 kvm 2 r o k Öppen planlösning, ljusa färgval och renoverat kök. Endast en halvtrappa upp Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast

Barnens Byväg 24. Län. Västra Gatuadress Barnens Byväg 24. Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Stenungsund Storlek 3 rum (2 sovrum) / 101 m² Område Stora Höga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 17 www.hemverket.se - Sida 2

Läs mer

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast

Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2. Tillträde tidigast Cellovägen 51 Län Uppsala Typ Lägenhet Kommun Uppsala Storlek 105 m2 Område Östra Gottstunda Gatuadress Cellovägen 51 Tillträde tidigast enligt överenskommelse Fyrarummare med radhuskänsla! Välkommen till

Läs mer

Esaias Thoréns gata 3

Esaias Thoréns gata 3 Län Halland Gatuadress Kommun Halmstad Storlek 4 rum (3 sovrum) / 113 m² Område Nissastrand Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En lika elegant som väl fungerande våning, och läget, i fastigheten

Läs mer

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick!

Berga 116 kvm. 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Berga 116 kvm 1-plansvilla med 5 rok, stort ljust kök, helkaklat badrum och inglasad altan.a skick! Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt

Läs mer

Axel Wennergrens väg 18, 1tr

Axel Wennergrens väg 18, 1tr Län Stockholm Gatuadress Kommun Tyresö Storlek 3 rum (2 sovrum) / 75,5 m² Område Bollmora Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt och tryggt boende med närhet till Tyresö Centrum. Mycket välskött

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Tivolivägen 6 Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51 m² Område Västberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Stockholm Gatuadress Tivolivägen 6 Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51 m² Område Västberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Stockholm Gatuadress Kommun Stockholm Storlek 2 rum (1 sovrum) / 51 m² Område Västberga Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Lugnt område med närhet till både stad och grönområden. Goda kommunikationer

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Cirkusgränd 7 Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Sollentuna Storlek 4 rum (3 sovrum) / 99 m² Område " Sollentuna Centrum Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Komfortabelt boende med nära till allt. Direkt närhet till

Läs mer

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm

Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Lindsdal Kalles Gränd 6 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas av både

Läs mer

Centralt 69 kvm 2 r o k. På bottenvåning i gott skick med en skymt av Malmfjärden...

Centralt 69 kvm 2 r o k. På bottenvåning i gott skick med en skymt av Malmfjärden... Centralt 69 kvm 2 r o k På bottenvåning i gott skick med en skymt av Malmfjärden... Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 C Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 C Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 2 rum (1 sovrum) / 61,5 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Centralt belägen nära grönområden, vårdcentral, köpcentrum och mataffärer.

Läs mer

SVEDJEGATAN 30, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE

SVEDJEGATAN 30, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE SVEDJEGATAN 30, BORÅS MÄKLARE MATHIAS FOLKE 072-733 48 02 Välkommen till Svedjegatan 30! Välkommen till denna ljusa tvårumslägenhet, bra belägen på tredje våning med inglasad balkong. Lägenheten är genomgående

Läs mer

ERIKSLUNDSGATAN 18, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

ERIKSLUNDSGATAN 18, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK ERIKSLUNDSGATAN 18, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Erikslundsgatan 18! Kvadratsmart 2:a på första våning med fräscht kök, nyrenoverat badrum och rymligt vardagsrum. Bo i en

Läs mer

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund.

Revsudden 110 kvm. På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Revsudden 110 kvm På skyddad hörntomt mycket nära Kalmarsund. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill att du ska få all

Läs mer

Endast 3063 kr/mån i avgift! FJÄLLGATAN 54 B, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK

Endast 3063 kr/mån i avgift! FJÄLLGATAN 54 B, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK Endast 3063 kr/mån i avgift! FJÄLLGATAN 54 B, BORÅS MÄKLARE ANNA TIDEBRINK 076-827 23 83 Välkommen till Fjällgatan 54 B! Nyrenoverad och väldisponerade genomgångstrea med två sovrum, helkaklat badrum,

Läs mer

Län Västmanland Gatuadress Norrbygatan 3D Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80.5 m² Område. Tillträde tidigast

Län Västmanland Gatuadress Norrbygatan 3D Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80.5 m² Område. Tillträde tidigast Län Västmanland Gatuadress Kommun Västerås Storlek 3 rum (2 sovrum) / 80.5 m² Område " Östra Malmaberg Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Väldisponerad, stambytt lägenhet med två balkonger med morgonsol

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Falsterbogatan 20 Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 78 m². Tillträde tidigast

Län Skåne Gatuadress Falsterbogatan 20 Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 78 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2.5 rum (1 sovrum) / 78 m² Område Folkets Park/ Möllan Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Perfekt läge, nära både nattliv, restauranger och butiker. Utsikt

Läs mer

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast

Län Stockholm Gatuadress Ringvägen 64 Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m². Tillträde tidigast Län Stockholm Gatuadress Kommun Haninge Storlek 3 rum (2 sovrum) / 76,9 m² Område " Västerhaninge /Åby Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Lugnt och trivsamt område. Gemytliga grannar som värnar

Läs mer

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok

Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Lindsdal Bossevägen 3B 70 kvm 3 rok Jag är Er fastighetsmäklare Mattias Rosenlund Tel: 070-5451059 0480-420200 Mail: mattias.rosenlund@pontuzlofgren.se Mycket kompetent villamäklare som ofta efterfrågas

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Skräddarebyn 2 A Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 4 rum (3 sovrum) / 111 m² Område Annestad Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Här bor man på ett mycket lugnt och trivsamt område med närhet till storslagna

Läs mer

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 B Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse

Län Skåne Gatuadress Elisetorpsvägen 19 B Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse Län Skåne Gatuadress Kommun Burlöv Storlek 3 rum (2 sovrum) / 78 m² Område Arlöv Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Bra förening med stort utbud bl.a lekplatser, tennisbana, fotbollsplan, bandybana/basketplan,

Läs mer

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus.

Lindsdal 155 kvm. Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Lindsdal 155 kvm Rymlig och välplanerad 1,5 plansvilla med riktigt bra läge. Garage- och förrådshus. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Tillträde tidigast Carl Rosèns gränd 6

Län Gatuadress Kommun Storlek Tillträde tidigast Carl Rosèns gränd 6 Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Uddevalla Storlek 1 rum / 36.5 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 www.hemverket.se - Sida 2 av 14 Hall Välkommen in! Inre

Läs mer

Lindsdal Kyparevägen 6 154 kvm

Lindsdal Kyparevägen 6 154 kvm Lindsdal Kyparevägen 6 154 kvm Jag är Er fastighetsmäklare Ulrika Hjort Tel: 070-6420356 0480-420200 Mail: ulrika.hjort@pontuzlofgren.se Träningstokig villamäklare som gör allt för alla, alltid. Är också

Läs mer

Sockenstugan i Örsås ÖRSÅS SOCKENSTUGA, SVENLJUNGA MÄKLARE HENRIK DAHLGREN

Sockenstugan i Örsås ÖRSÅS SOCKENSTUGA, SVENLJUNGA MÄKLARE HENRIK DAHLGREN Sockenstugan i Örsås ÖRSÅS SOCKENSTUGA, SVENLJUNGA MÄKLARE HENRIK DAHLGREN 072-145 37 27 Välkommen till Örsås Sockenstuga! Tillfälle att förvärva Sockenstugan i Örsås. Byggnaden är uppförd 1922 och uppvärmning

Läs mer