LINDT Excellence 2016

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "LINDT Excellence 2016"

Transkript

1 Aktivitetsinstruktion LINDT Excellence 2016 Grattis till just Dig som har blivit speciellt utvald till att genomföra säljdemonstrationer för Lindt Choklad! Det är därmed ett bevis på att du är representativ, säljande och pro-aktiv i butik. Lindt Excellence [Äksela:ns] Väck dina sinnen med den yttersta chokladupplevelsen, Lindt Excellence! Med dessa exklusiva chokladkakor upptäcker du våra chokladmästares hantverk och expertis när de blandar de mest aromatiska kakaobönorna med ingredienser av högsta kvalitet! Dagens förväntningar 1. Öka försäljningen av produkterna Syftet med demo är inte att få så många som möjligt att äta gratis choklad utan att få så många som möjligt att köpa chokladen efter att de har fått smaka. 2. Öka kännedomen om Lindt och Lindts varumärken Excellence och Creation. Du spelar en roll! Under hela uppdraget är du kundens ansikte utåt och det du säger och gör i butiken kommer kunderna att förknippa med varumärket. Att du alltid är glad, social och positiv är ju självklart eftersom du är anställd av oss på Action People! Alla kan vi ha en sämre dag men en god säljare lämnar sådant hemma och går in i en roll under uppdraget. KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma av så att allt är under kontroll. Observera att du måste läsa igenom denna uppdragsbeskrivning innan du ringer. Säljaren - Stäm av om det är något speciellt som du ska tänka på, om säljaren kommer att finnas i butiken och ställa i ordning exponeringen. Butik Stäm av placeringen av kampanjplatsen, om bord är bokat, prisskyltar finns utskrivna, produkterna har kommit hem. Stäm av om materialpaketet har kommit fram samt vart det ligger. TA MED TILL BUTIKEN PERSONLIGT LIVSMEDELSINTYG Om du inte kan visa upp dessa dokument vid en miljö- och hälsoinspektion i butiken kan du enligt lag bli tvingad att avbryta demon. ACTION PEOPLES KOCKROCK, FÖRKLÄDE, MÖSSA OCH NAMNBRICKA ( till Lindts uppdrag ska du dock alltid bära Lindts MAÎTRE CHOCOLATIER-KOSTYM, se info på nästa sida). PLUGGA PÅ SÄLJARGUMENTEN Vet jag skillnaden på Excellence och annan choklads? Vilka tillfällen passar choklad? FYLL I FÖRBRUKNINGSRAPPORTEN Meddela demoansvarig i butik hur många kakor av respektive sort som har gått åt under dagen. Försök få fram säljstatistik från dagen. RAPPORTERA I ACTIONWEB Senast 24h efter uppdraget ska du återrapportera uppdraget, din arbetstid och ladda upp foto i ActionWeb. Lindt vill även veta hur mycket som gick för provsmak under dagen, vad konsumenterna tyckte om produkten och hur många förpackningar som såldes under dagen. JOUR Ring oss om du har några frågor inför eller under uppdraget.

2 KORT OM LINDT Allt började i ett litet konditori på Marktgasse i Gamla Stan i Zürich 1845 då far och son för första gången tillverkade chokladkakor i sitt lilla konditori Sprüngli & Son. Sedan dess har företaget passerat genom många faser, men entreprenörsandan och passionen för skapandet av choklad som drivit både familjen Sprüngli och Rodolphe Lindt, som uppfann mjukt smältande choklad och som sedermera sålde sitt företag till familjen Sprüngli, lever fortfarande kvar. Lindt är idag Sveriges ledande varumärke inom Premiumchoklad, och kan presentera en bred portfölj av både mörk och ljus choklad av högsta kvalitet. Kännetecknet för Lindt är våra engagerade Chokladmästare som i 160 år använt förstklassiga ingredienser för att bygga en lång Schweizisk tradition av att tillverka choklad av högsta kvalitet. Lindt har en passion för choklad och står för innovation och kreation med en mix av traditionella hemliga recept och nya spännande smaker. Vill du ha mer produktinformation eller får du en klurig fråga från en kund i butik? Hänvisa till Lindts hemsida alternativt Lindts konsumentkontakt på SÄLJARGUMENT 1 Lindt är Sveriges ledande varumärke inom Premiumchoklad med en bred portfölj av både mörk och ljus choklad av högsta kvalitet. MEDVERKANDE PRODUKTER Excellence Sea Salt En av Sveriges bäst säljande mörka choklad! Fin mörk choklad med en nypa halvsalt. Chokladen är len och den lilla tillsatsen av salt förhöjer verkligen smaken chokladens härliga smak, utan att på något vis ta över! Vår bäst säljande choklad och Excellence Karamell och Havssalt Mörk choklad med bitar av karamell och en nypa havssalt. En sötare variant av mörk choklad med härlig karamellsmak och med salt som förhöjer chokladens smak. Saltet bryter också av den söta karamellen något vilket skapar fin harmoni i smakupplevelsen! Observera att det är de 2 smakerna på denna sida som ingår i demonstrationen. Du får inte öppna några andra kakor. Om kunden är nyfiken på någon annan smak är det ett bra säljargument att de ska köpa en smak som de gillar och sedan chansa på ytterligare 1 smak. Gillar kunden en smak är det högst troligt att även de andra smakerna går hem! Excellence finns i följande smaker: 2 Lindt har en passion för choklad och står för innovation och kreation med en mix av traditionella hemliga recept och nya spännande smaker. 70% Mild 70% Madagascar 70% 85% Mild 85% 90% Intense Orange Intense Mint Intense Blueberry Dark Strawberry Coconut Roasted Almond White Vanilla Chili

3 MATERIAL OCH EXPONERING 1. Vinkla bordet naturligt mot kundvarvet så att ingen missar dig. 2. Placera pop-upen på sidan av demobordet, naturligt mot kundvarvet så att avsändaren är tydlig. 3. Placera papperskorgen på andra sidan av demobordet, inte framför bordet, så blir flödet naturligt. 4. Tejpa fast duken på bordet och se till så att alla sidor av bordet täcks. 5. Exponera produkterna snyggt på bordet så att det ser inbjudande ut. 6. Sätt upp tydliga prisskyltar så att kunden vet vad produkten kostar 7. Till sist Ställ dig framför bordet och ta några steg tillbaka. Ser allt bra ut från kundens håll är du redo att köra igång! Vid rast lämnar du alltid demoplatsen ren och prydlig och ställ fram rastskylten. Lämna inga smakprover framme. MATERIALPAKET Materialpaketet skickas till butik ca 3 dagar innan uppdraget och innehåller demorapport och nedan artiklar. Obs! Ring direkt om paketet saknas så kan vi spåra det samt se vem i butiken som har tagit emot det. Förbrukningsmaterial 2 Uppläggningsfat Engångshandskar Servetter AP-rapport Retursedel Kampanjmaterial Svart bord i wellpapp* (alt. svart duk, då lånar du bord i butiken). Maitre-rock* RETUR *Markerade artiklar ovan ska returneras! TIPS FÖR ÖKAD FÖRSÄLJNING En prydlig och snyggt exponerad aktivitetsplats som tydligt visar produkterna lockar fram kunder och ökar försäljningen! Lägg fram lagom med chokladprover på brickan så att de håller sig fräscha men inte så få så att kunden inte vågar ta. Demon kommer att vara i anslutning till en stor exponering som säljaren har ställt i ordning. Behöver det fyllas på med fler varor under dagen stämmer du av med kontaktpersonen om det finns mer på lagret. Prata med kunden! Visa att du är intresserad av vad kunden väljer att köpa och att du finns i butiken för att du vill dela med dig av din kunskap om Lindts produktsortiment. Ställ frågor till kunden och låt kunden känna på produkten. När kunden väl håller i produkten ökar chansen för att varan läggs ned i kundkorgen istället för att ställas tillbaka på hyllan! En bild säger mer än 1000 ord och uppskattas både av Lindts huvudkontor och oss på Action People. Be någon i butiken att fota så att du själv är med samtidigt som du samspråkar med kund. Ta 1-3 bilder från olika avstånd och vinklar. Torka av bordet, packa ned det tillsammans med kockkläderna i samma paket som det kom i och klistra fast retursedeln. Lämna in på närmaste postinlämning, oftast finns det i butiken. Avvikelser kan förekomma!

4 SERVERING Bryt chokladen efter rutorna. Enklast är att försiktigt bryta kakan med händerna (använd hanskar så klart). Du kan också be att få låna en vass kniv i butiken. Några rutor kan du även dela på mitten så att alla kunder orkar smaka av flera sorter. Servera de 2smakerna Excellence på 1 fat, en halva till ena smaken och den andra halvan till den andra smaken. Ställ/lägg respektive förpackning med motsvarande smak bakom proverna så att det är tydligt vilken bit som hör till vilken smak. 1. Öppna förpackningen och folien. Vänd den öppnade chokladkakan och dra bort folien (så att Lindts logga är uppåt) 2. Dela Excellence-kakorna i rutor. Gör detta för hand (med handskar så klart) för att minska risken för att rutorna går sönder. 3. Dela några av rutorna på mitten så att konsumenten kan välja om de vill smaka en hel ruta eller bara en halv. 4. Lägg upp rutorna och halvorna på silverfat. Placera en tom förpackning bakom så att det är enkelt att skilja de olika smakerna åt! Tips! Förbered flera bitar på sidan om men lägg enbart upp några bitar åt gången så att chokladen inte smälter. Visa intresse och sälj produkten Fråga kunden vad de tycker om produkten. Säg de säljargument som du tror passar just denna kund. MÖTET MED KONSUMENTEN 1. Titta alltid konsumenten i ögonen och le! 2. Säg varumärket: Vill ni smaka på Excellence från Lindt 3. Förklara vad kunden får smaka: Idag får ni smaka på Excellence exklusiva chokladkakor från Lindt. 4. Ge inte bara prover sälj! Idag har vi ett specialerbjudande på Lindt, varsågod att provsmaka! Eller: Passa på att köpa hem Lindt choklad, varsågod att provsmaka ). Säg inte Vi bjuder på Lindt choklad idag 5. Ta tid att sälja till varje person, ge inte bara ut prover. Det är viktigt att vara aktiv, röra på sig och inte bara stå och bjuda. HUR LÖSER DU BESVÄRLIGA SITUATIONER? En kund vill ha flera chokladbitar av samma sort och är påstridig: Svar: Jag är ledsen. Vi har inte så många prover och vi vill att så många som möjligt får prova Lindts choklad. Säg det med ett leende och ge dig absolut inte in i en diskussion med konsumenten. En grupp samlas runt dig och frågar aggressivt efter produkter: Svar: Backa undan och låtsas fylla på fatet.

5 MAîTRE-KLÄDSEL På samtliga Lindt- uppdrag ska du alltid bära Lindt s MAîTRE-KLÄDSEL Så här ska klädseln sitta steg för steg. FINN 3 FEL CHOKLAD-MÄSTAREN 1. Knäpp alla knappar och rätta till mössan så att den ligger fluffigt på ena sidan - precis som chokladmästaren! Vad är fel? Mössan ligger för platt/för högt, håret är utsläppt och rocken är oknäppt! 2. Sätt upp håret. Har du längre hår bör du fläta det eller sätta upp i en knut. 3. Vik ned ca 10 cm på förklädet. Vik 10 cm igen så att tyget blir dubbelt. Vänd den vikta kanten mot kroppen. Spara några decimeter på längden Knyt i midjan. så att förklädet inte släpar i marken. Använd mörka, hela och rena byxor och mörka skor.

KOM-IHÅG DAGENS FÖRVÄNTNINGAR. Ha som målsättning att varannan kund som provsmakar ska köpa med sig minst 1 påse hem!

KOM-IHÅG DAGENS FÖRVÄNTNINGAR. Ha som målsättning att varannan kund som provsmakar ska köpa med sig minst 1 påse hem! Aktivitetsinstruktion Lindor jul 2015 VARFÖR SÄLJAKTIVITET? Hösten och framförallt julen är den bästa försäljningsperioden för choklad. Detta firar Lindt med demo i utvalda butiker. Du bjuder kunderna

Läs mer

BALLERINA & OLW, v

BALLERINA & OLW, v BALLERINA & OLW, v.23-25 2016 SAMDEMO MED BALLERINA BITES & OLW WAFFELCUT KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt

Läs mer

BALLERINA & OLW, v SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN

BALLERINA & OLW, v SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN BALLERINA & OLW, v.40-45 2016 SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera

Läs mer

Naturligt Annorlunda

Naturligt Annorlunda Demokampanj Butiksaktivteter Rootfruit 2015 Naturligt Annorlunda Rootfruit Scandinavia AB grundades 2007 och är ett bolag som utvecklar, tillverkar och säljer chips och snacks av hög kvalitet. ROOTFRUIT

Läs mer

Nyhet! Low Carb + high protein

Nyhet! Low Carb + high protein Nyhet! Low Carb + high protein (LC+) mjölk, drick- och yoghurtkvarg, Vecka 46-49 2015 KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera

Läs mer

SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS

SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma av

Läs mer

AKTIVITETSINSTRUKTION. Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax

AKTIVITETSINSTRUKTION. Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax AKTIVITETSINSTRUKTION Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax INSTRUKTIONERNA Läs igenom instruktionerna CHECKSAMTAL Ring checksamtalen ett till säljaren och ett till butiken TA MED Ta med ditt personliga

Läs mer

Demokampanj. Butiksaktiviter med Matric Italgross

Demokampanj. Butiksaktiviter med Matric Italgross Demokampanj Butiksaktiviter med Matric Italgross Tradition, yrkesskicklighet och kärlek till produkten är de ord som vägleder Matric Italgross när de reser Italien runt för att välja ut produkter till

Läs mer

Jensen s Foods hösten 2015

Jensen s Foods hösten 2015 Aktivitetsinstruktion Jensen s Foods hösten 2015 KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma av så att allt är

Läs mer

FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland

FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland PREMIUMOSTAR FRÅN GREKLAND KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma

Läs mer

Krämig chokladkaka med en rik smak av choklad. Fri från mejerier, raffinerat socker och gluten.

Krämig chokladkaka med en rik smak av choklad. Fri från mejerier, raffinerat socker och gluten. Krämig chokladkaka Krämig chokladkaka Krämig chokladkaka med en rik smak av choklad. Fri från mejerier, raffinerat socker och gluten. Ingredienser botten 1,75 dl cashewnötter 1,25 dl urkärnade dadlar 3

Läs mer

Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Mica lär sig om återvinning. Busiga Pyssel med NR 5, 2017

Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Mica lär sig om återvinning. Busiga Pyssel med NR 5, 2017 NR 5, 2017 Wow, hösten är här. Så mycket att lära sig, höstlov och Halloween. Spännande! Nummer 5 Vecka 38 46 2017 Mica lär sig om återvinning Busiga Halloweentrix Pyssel med pussel I butiken... Vad enkelt

Läs mer

En lite sötare produktkatalog

En lite sötare produktkatalog En lite sötare produktkatalog Välkommen till Gamla stans polkagriskokeri! På en kullerstensklädd gata i Gamla stan i Stockholm ligger vårt polkagriskokeri. Hit kommer du för att dofta, smaka och handla

Läs mer

Äkta smakupplevelser!

Äkta smakupplevelser! Äkta smakupplevelser! Receptbroschyr för soliga vårdagar Ann-Louises Quinoasallad med passionsfrukt, torkad physalis och nötmix, 4 portioner Ann-Louises fantastiska Lemony-lime hummus, en stor sats Till

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksidan 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

glad påsk! Citronkulor med marsipan och vit choklad Recept sid 70. ELLE mat & vin 2/09

glad påsk! Citronkulor med marsipan och vit choklad Recept sid 70. ELLE mat & vin 2/09 glad påsk! Citronkulor med marsipan och vit choklad Recept sid 70. 64 ELLE mat & vin 2/09 för en Istället personligt påskblomma Bortbjuden? Baka ett gäng krispiga grissini och ta med i stället för en bukett

Läs mer

Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb!

Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb! Välkommen ombord! Nu är du Garantör. En av tio, bland över 11 000 sökande. Häftigt, va? Och grattis till ett av Sveriges mest sökta jobb! Matkassen du har framför dig är den första av totalt tolv, fylld

Läs mer

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ;

Bonad ca 21,5 x 21,5 cm. Du behöver ; 1 Bonad ca 21,5 x 21,5 cm Du behöver ; * Tyg till bakgrund 16,25 x 16,25 * Tyg till baksida 24 x 24 cm * Tyg till kantning 6,25 x tyg bredd (110 cm) * Vliesofix 10 cm * Diverse bitar tyg i olika färger

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ACTION PEOPLE!

VÄLKOMMEN TILL ACTION PEOPLE! PERSONALHANDBOK ACTION ACADEMY EN UTBILDNING FÖR MARKNADSKOMMUNIKATÖRER VÄLKOMMEN TILL ACTION PEOPLE! Vårt introduktionsprogram Action Academy innehåller det du som Marknadskommunikatör måste veta innan

Läs mer

Delprov C. Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 30 juni 2008.

Delprov C. Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 30 juni 2008. Delprov C Innehållet i detta häfte är sekretessbelagt t o m den 30 juni 2008. Efter varje uppgift anges maximala antalet poäng som du kan få för din lösning. T ex betyder (2/1) att uppgiften kan ge 2 g-poäng

Läs mer

Barnsligt roliga julbak När snön viner runt knuten och julen står för dörren, passa på att samla nära och kära till ett mysigt julbak.

Barnsligt roliga julbak När snön viner runt knuten och julen står för dörren, passa på att samla nära och kära till ett mysigt julbak. Pressmeddelande Oktober 2013 Barnsligt roliga julbak När snön viner runt knuten och julen står för dörren, passa på att samla nära och kära till ett mysigt julbak. Släpp fantasin fri och baka lekfulla

Läs mer

GUIDE 5 STEG TILL FRAMGÅNGSRIK DISPLAY I DIN BUTIK

GUIDE 5 STEG TILL FRAMGÅNGSRIK DISPLAY I DIN BUTIK GUIDE 5 STEG TILL FRAMGÅNGSRIK DISPLAY I DIN BUTIK Om du är stressad och inte har tid att läsa hela texten om hur du ska lyckas med display och skyltning kan du kontakta oss direkt istället. Vi hjälper

Läs mer

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com>

Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken <http://skrotboken.blogspot.com> Tutorial - Ryggsäckskort av Bi för Skrotboken Så här ser det färdiga ryggsäckskortet ut. Detta behöver du 1 cardstock eller mönsterpapper 12 x 12 1 cardstock eller mönsterpapper

Läs mer

EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV

EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV STEAKHOUSE EN HELT NY SERIE KVALITETSBURGARE FRÅN LAND OCH HAV BÄTTRE BURGARE FRÅN LINDSTRÖMS Vi är ett litet livsmedelsföretag med stora planer. Huvudkontoret ligger i Kristinehamn i Värmland men våra

Läs mer

Recept med Canderel Green

Recept med Canderel Green Recept med Canderel Green Smoothies: Exotisk sötma Energi-smoothie Varma drycker: Lätt-capuccino Efterrätter och sötsaker: Bakade äpplen Päronmos Tigerkaka med pistasch Chokladkaka och vaniljsås Cheesecake

Läs mer

Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar.

Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar. Middagsmenyn till Alla hjärtans dag är klar. Linnéa har med kärlek komponerat ihop en tvårättersmeny till Alla Hjärtans Dag. En oemotståndlig pizza med mycket smak och en ljuvlig panacotta med lyxig granita.

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 3kg

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 3kg 33-904lös Franska Fyllda Gröna Äpplen 44-5158lös 44-5158p 44-5158plexi 44-5145lös 44-5145p 44-5145plexi Engelsk Fudge Pepparkaka (styck inslagna i klar film) Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film)

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5145lös Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5090lös Engelsk Fudge Choklad (styck inslagna i klar film) 44-5143lös 44-5143plexi Engelsk Fudge Clotted Cream (styck inslagna i

Läs mer

299: 179: 295: 1695: PER SET. Klappat och klart alla julklappar på ett ställe! Julsäck God helg. Julpåse Cellofan

299: 179: 295: 1695: PER SET. Klappat och klart alla julklappar på ett ställe! Julsäck God helg. Julpåse Cellofan Klappat och klart alla julklappar på ett ställe! 2 Julsäck God helg 1346 g. ART NR 95090097 Julpåse Cellofan 665 g. Med Christmas Pudding Fudge 200 g, Merry Christmas fudge 215 g samt Swirly Chocolate

Läs mer

Vikt/st Ca 79 gr Vikt/krt 5,7 kg. Vikt/st Ca 120 gr Vikt/krt 8,7 kg

Vikt/st Ca 79 gr Vikt/krt 5,7 kg. Vikt/st Ca 120 gr Vikt/krt 8,7 kg Amerikansk chokladtårta, förskuren Fylld med härlig chokladcrème och täckt med ett tunt lager choklad som toppats med ringlad nougat. En tårta för den passionerade chokladälskaren. Art.nr 8104881 Amerikansk

Läs mer

Feriepraktik Bakelser

Feriepraktik Bakelser Feriepraktik 2017 - Bakelser Nutella & Jordnötsbitar Ingredienser: 1 dl strösocker 2 dl ljusirap 300 g nutella 5 dl special K flingor 1 ½ dl salta jordnötter 200 g mörk choklad Ca 100 st Gör så här: 1.

Läs mer

Det våras för söta små påskbakverk

Det våras för söta små påskbakverk Pressmeddelande Mars 2017 Det våras för söta små påskbakverk Våren står för dörren och det börjar äntligen nalkas färgsprakande påsk. Ge påskbordet ett extra lyft med fina små påskfigurer och bakverk som

Läs mer

Söta slut på påskbuffén! Bakelser Tårtor Desserter. 10 ljuvliga recept!

Söta slut på påskbuffén! Bakelser Tårtor Desserter. 10 ljuvliga recept! Söta slut på påskbuffén! Bakelser Tårtor Desserter 10 ljuvliga recept! Påskdessert 4 portioner Luftig njutning i portionsformat. 3 dl crème fraiche 1 dl Dansukker Ekologiskt Rörsocker 2 citroner ½ dl citronsaft,

Läs mer

carpaccio på nötrulle

carpaccio på nötrulle XköttX carpaccio på nötrulle från olsson s utvalda med confit på svamp Recept: Peter Häll 300 g nötrulle Olsson s Utvalda 300 g blandad svamp 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 1 dl olivolja skal och saft av 1

Läs mer

mina intressen:... mina favoriträtter:... JAG ÄR EN SOM... (SÄTT ETT KRYSS FÖR JA ELLER NEJ)

mina intressen:... mina favoriträtter:... JAG ÄR EN SOM... (SÄTT ETT KRYSS FÖR JA ELLER NEJ) namn:... klass:... ålder:... familj:... mina intressen:... mina favoriträtter:... dagens datum:... JAG ÄR EN SOM... (SÄTT ETT KRYSS FÖR JA ELLER NEJ) JA NEJ tycker om att vara tillsammans med andra tycker

Läs mer

LÄR DIG GÖRA. Nyttigt Julgodis. Goda sötsaker fria från gluten & vitt socker. Angelas Heaven

LÄR DIG GÖRA. Nyttigt Julgodis. Goda sötsaker fria från gluten & vitt socker. Angelas Heaven LÄR DIG GÖRA Nyttigt Julgodis Goda sötsaker fria från gluten & vitt socker Angelas Heaven Rocky road Spröd, frasig Rocky Road. En klassiker i nyttig version med nötter, dadlar, havrefras och mörk choklad.

Läs mer

GODA MÖJLIGHETER T1 2016

GODA MÖJLIGHETER T1 2016 T1 2016 GODA MÖJLIGHETER info@hultenforsaljning.se + 35,3% värdetillväxt* Blink mints fortsätter leverera! Sockerfritt! + 30,6% värdetillväxt* Ny design LEMON RASPBERRY LIQUORICE PINK GRAPE PEACHBERRY

Läs mer

Så klarar dina tänder julens goda Julklappstips Öppet hus hos Folktandvården

Så klarar dina tänder julens goda Julklappstips Öppet hus hos Folktandvården t e d a l b Frisk Så klarar dina tänder julens goda Julklappstips Öppet hus hos Folktandvården Gott nytt Frisktandvårdsår! Ett nytt år är snart här. För många är det dags att teckna ett nytt Frisktandvårdsavtal.

Läs mer

NORDISKT GA STABUD 2016 Förslag till festmeny

NORDISKT GA STABUD 2016 Förslag till festmeny NORDISKT GA STABUD 2016 Förslag till festmeny FÖRÄTT Räksallad med matkorn och broccoli HUVUDRÄTT Lättgravad lax med senap och fänkål alt. Kokt kyckling med len buljong och rotsaker EFTERÄTT Rödbetskaka

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev på www.odense-marcipan.se och få ny inspiration

Prenumerera på vårt nyhetsbrev på www.odense-marcipan.se och få ny inspiration ODENSE Mandelmassa Lyx Du smakar garanterat skillnaden Mandelmassa består av mandel och socker. Ingen konst, låter det som. Man tänker lätt att då är ju mandelmassa bara mandelmassa. Men så enkelt är det

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 17. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 17. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 17. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 17. Köp gärna med fler matvaror! 3 dagar Ingredienser v 7 Recept Kött/fisk 500 gram nötfärs Ca 650 gram kycklingfilé Ca 800 gram torskrygg 3 Hej! Den här veckan hittar du en spännande rätt med raw currysås och grönsakspasta på menyn.

Läs mer

Äpplebakelse i kapsel. Äppelpaj på chokladmördegsbotten. Bäste Zeelandia-kund!

Äpplebakelse i kapsel. Äppelpaj på chokladmördegsbotten. Bäste Zeelandia-kund! Recept Bäste Zeelandia-kund! Med detta recepthäfte vill vi ge dig inspiration till hur du kan ge dina kunder mer glädje och njutning. Vi har skapat ett antal recept på frukt- och bärpajer, kapselkakor

Läs mer

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål

Innehåll Rekommendationer Ömtåliga föremål Flytande innehåll Hårda och oregelbundna föremål Långsmala föremål Platta och sköra föremål Förpackningsguide Innehåll Rekommendationer 1 Ömtåliga föremål 2 Flytande innehåll 3 Hårda och oregelbundna föremål 4 Långsmala föremål 5 Platta och sköra föremål 6 Stora och lätta föremål 7 Vassa och

Läs mer

Tjäna pengar till klassen eller föreningen

Tjäna pengar till klassen eller föreningen Tjäna pengar till klassen eller föreningen Nyhet extra tjocka fryspåsar Enkelt, riskfritt och roligt TM www.freshab.se kontakt@freshab.se 0290-22 111 VI HJÄLPER ER ATT NÅ MÅLET Sedan starten 2007 har vi

Läs mer

Lättbakade LÄCKRA KAKOR. Kunglig Dansk Hovleverantör

Lättbakade LÄCKRA KAKOR. Kunglig Dansk Hovleverantör Lättbakade LÄCKRA KAKOR Kunglig Dansk Hovleverantör Fina danska kransekager (Biskvier) (cirka 20 stycken) Vit kräm: 2,5 dl vispgrädde 100 g ODENSE Vit Choklad Koka upp grädden och ta bort kastrullen från

Läs mer

ÄPPELSTRUDEL INGREDIENSER:

ÄPPELSTRUDEL INGREDIENSER: ÄPPELSTRUDEL Deg: Fyllning: 5 dl mjöl 0,5 dl skorpmjöl 1,5 dl ljummet vatten lite olja 5 droppar vinäger 6 st äpple 1 st ägg 1 dl socker 2 msk olja 2 msk kanel 1 kram salt Arbeta ihop en blank deg och

Läs mer

Om du i år varit snäll så kommer tomten med en karamell. Julgodis

Om du i år varit snäll så kommer tomten med en karamell. Julgodis Om du i år varit snäll så kommer tomten med en karamell Julgodis 2010 Chokladaskar Golden Chokladask 800 g Förstklassig belgisk chokladask i en lyxig guldfärgad kartong. Inslagen i ett band med rosett.

Läs mer

Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept

Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept Sött slut på påskbuffén! 8 äggstra goda recept Varmare, sötare tider! Följ upp påskmiddagen med ett härligt bakverk, en festlig kaka eller en läcker dessert. Smaskens för både stora och små. Citrondessert

Läs mer

Bakat i. Sverige PANINI INFO. www.mrpanini.se

Bakat i. Sverige PANINI INFO. www.mrpanini.se Bakat i Sverige PANINI INFO www.mrpanini.se Varje panini är ett Svenskt hantverk Mr. Panini, berättelsen om de varma och frasiga bröden började redan år 1993 från ett litet café. Vi har ända sedan dess

Läs mer

jul Höj stämningen med söta saker och bakade klappar...

jul Höj stämningen med söta saker och bakade klappar... jul Höj stämningen med söta saker och bakade klappar... lill s godbitar ca 30 stycken 1/2 dl vispgrädde 100 g choklad i bitar 1 tsk Dansukker Vaniljsocker 1 msk Dansukker Råsocker Flor 50 g rumsvarmt osaltat

Läs mer

Chokladfondant med Amarulakola

Chokladfondant med Amarulakola Chokladfondant med Amarulakola 8 portioner Fondant: 150 gram mörk choklad, cirka 70 % 150 gram normalsaltat smör 4 ägg ½ dl råsocker 1 ½ msk majsstärkelse 2 ½ msk kakao En nypa salt Kola: 1 dl amarula

Läs mer

Sweet dreams. Åsa Swanberg. Malou Holm. Wolƒgang Kleinschmidt. Matilda Boström. recept och bakning

Sweet dreams. Åsa Swanberg. Malou Holm. Wolƒgang Kleinschmidt. Matilda Boström. recept och bakning Sweet dreams recept och bakning Åsa Swanberg rekvisita, bildarrangemang och grafisk form Malou Holm foto Wolƒgang Kleinschmidt retusch Matilda Boström ordalaget . CHOKLAD 6 VITT 50 NÖTTER 78 FRUKTIGT 112

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet ROSA BANDET EDITION a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 42 a Broccolisoppa med tunnbrödsrulle b Chicken nuggets med arrabbiatakräm c Hoisinstekt lax med gröna bönor ica.se/matkasse

Läs mer

UPPLEVELSEBOK FÖR ÄVENTYRAREN NAMN

UPPLEVELSEBOK FÖR ÄVENTYRAREN NAMN UPPLEVELSEBOK FÖR ÄVENTYRAREN NAMN Häng med på äventyr! Tycker du om att glänsa i köket? Gillar du äventyr? Då har du en toppendag framför dig med hela klassen. Visste du förresten att Skolmjölkens dag

Läs mer

Färgglatt väggcollage

Färgglatt väggcollage SK-0081 Gör ett färgsprakande bildcollage till din vägg! Färgglatt väggcollage Av materialet i det här paketet gör du ett roligt, färgglatt bildcollage på din familj, dina kompisar, klasskamrater, husdjur

Läs mer

Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle. vecka 47

Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle. vecka 47 Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle vecka 47 familj Potatis- och purjolökssoppa med tunnbrödsrulle cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2400 kj/ 574 kcal. Protein 13,9 g. Fett 30,2

Läs mer

Sätt din egen smak på grillfesten

Sätt din egen smak på grillfesten Sätt din egen smak på grillfesten Med hemgjorda grillmarinader, rubs och såser. 15 RECEPT MED SOCKER OCH SIRAP SOM SMAK- FÖRHÖJARE Magiska marinader Fördjupa och förhöj smaken på både kött och fisk snabbt

Läs mer

ett svenskt whiskydestilleri

ett svenskt whiskydestilleri ett svenskt whiskydestilleri vår passion för whisky Välkommen att besöka ett svenskt whiskydestilleri. Vi brinner för det vi gör och vi tror att det märks. Hängivna traditionen, ödmjuka inför hantverket

Läs mer

insidan det är som räknas RepoRtage VåRda inredningen

insidan det är som räknas RepoRtage VåRda inredningen RepoRtage VåRda inredningen det är insidan som räknas Med några få, enkla tips kan du själv sköta om din läderklädsel och kanske till och med färga om skinnet. Steg för steg visar vi hur du får tillbaka

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 46 a Baconpasta med paprika b Halstrad tonfisk med vitlökssås c Kyckling i hoisinsås ica.se/matkasse a3dagar 6 Personer familj Enkelt,

Läs mer

Sommarbuffé på nolltid

Sommarbuffé på nolltid 1 Sommarbuffé på nolltid Smarta lösningar för den som inte vill stå i köket hela dagen 8 Recept Foto: Ulf Svensson Midsommarmatjes med pepparrot Ingredienser 4 personer 1 st matjessill, ask, hela filéer

Läs mer

Roliga runda paket. Det här behöver du:

Roliga runda paket. Det här behöver du: Flera f ina inslagningstips Roliga runda paket Det här behöver du: Scotch tejp för presentinslagning Ett papper, ca 50 x 50 cm Sidenband, ca 3 cm brett En flaska (t ex vin, olivolja eller ett blockljus)

Läs mer

MÄSSKOLAN FEM KORTA LEKTIONER FÖR BÄTTRE UTSTÄLLARE

MÄSSKOLAN FEM KORTA LEKTIONER FÖR BÄTTRE UTSTÄLLARE MÄSSKOLAN FEM KORTA LEKTIONER FÖR BÄTTRE UTSTÄLLARE 1. INTRODUKTION Ett väl genomfört mässdeltagande består av tre viktiga moment planering, genomförande och uppföljning. Här går vi igenom dessa grundermoment

Läs mer

Prisma. Besöksadress: Tryckerigatan 4, Box 2052, 103 12 Stockholm www.prismabok.se Prisma ingår i Norstedts Förlagsgrupp AB, grundad 1823

Prisma. Besöksadress: Tryckerigatan 4, Box 2052, 103 12 Stockholm www.prismabok.se Prisma ingår i Norstedts Förlagsgrupp AB, grundad 1823 Prisma. Besöksadress: Tryckerigatan 4, Box 2052, 103 12 Stockholm www.prismabok.se Prisma ingår i Norstedts Förlagsgrupp AB, grundad 1823 2008 Linn Larsson och Prisma, Stockholm. Formgivning och styling:

Läs mer

Projekt Bygdens Marknad

Projekt Bygdens Marknad Projekt Bygdens Marknad Ett litet bildspel om vad vi åstadkommit hittills. Första träffen 4 mars - Bygdens Vecka 20-25 augusti 2012. Monika Hulthe Projektet har 12 delmål 1. Att få ihop en grupp producenter

Läs mer

Vecka 44. Panerade fiskbiffar med picklad rödlök. Linsbiffar med klyftpotatis. Yakiniku. Tofugryta med kokosmjölk

Vecka 44. Panerade fiskbiffar med picklad rödlök. Linsbiffar med klyftpotatis. Yakiniku. Tofugryta med kokosmjölk Vecka 44 Panerade fiskbiffar med picklad rödlök Linsbiffar med klyftpotatis Yakiniku Tofugryta med kokosmjölk Ekologiska kassen är för dig som känner precis som vi, att det är viktigt med smak, gärna i

Läs mer

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) TST Plexikartong 150 g

Bild Artikelnr Förklaring Antal Pris/st/kg. Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) TST Plexikartong 150 g 44-5145lös 44-5145plexi Engelsk Fudge Apelsin/Tranbär (styck inslagna i klar film) 44-5090lös 44-5090plexi Engelsk Fudge Choklad (styck inslagna i klar film) 44-5143lös 44-5143plexi Engelsk Fudge Clotted

Läs mer

Hur mycket är du villig att betala för

Hur mycket är du villig att betala för Tidstämpel viktigt i 9/21/2011 0:22:10 Man 19-30 150 kr Online, På plats 250 kr Hemma 9/21/2011 0:24:45 Man 19-30 100 kr Online 100 kr Hemma Att den är 10/26/2011 9:36: 10 Man 0-18 150 kr Online uppbyggd

Läs mer

Lite information om praliner. ite information om praliner

Lite information om praliner. ite information om praliner Lite information om praliner ite information om praliner Goda recept av söta läckerheter Hemmalagade läckra praliner. Med goda ingredienser, de rätta tillbehören och lite rutin trollar även du fram de

Läs mer

MAT TILL MAGEN VIA SLANG ÄR A NNA T Ä T T ÄT 5 8 ÅR

MAT TILL MAGEN VIA SLANG ÄR A NNA T Ä T T ÄT 5 8 ÅR MAT TILL MAGEN VIA SLANG ÄR ET T A NNA S T Ä T T ATT A ÄT 5 8 ÅR ʼʼ Precis som Lilly och Alfred kommer du att få mat genom en slang. Lillys slang går in genom näsan och ner till magen. Alfred har en liten

Läs mer

Nutricia 2018 Material_28

Nutricia 2018 Material_28 www.alltomsondnaring.se Nutricia 2018 Material_28 MAT TILL MAGEN VIA SLANG ÄR ET T A NNA S T Ä T T ATT A ÄT 5 8 ÅR 02 ʼʼ Precis som Lilly och Alfred kommer du att få mat genom en slang. Lillys slang går

Läs mer

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed

Hemliga Clowndocka Yara Alsayed Hemliga Clowndocka Yara Alsayed - Olivia vakna! Du kommer för sent till skolan, ropade mamma. - Ja jag kommer. Olivia tog på sig sina kläder och åt frukosten snabbt. När hon var klar med allt och står

Läs mer

Skitfiske på dig önskar. Fiskeresurs i Eda

Skitfiske på dig önskar. Fiskeresurs i Eda Hej Här får du ett litet häfte med information om våra fyra vanligaste fiskar som finns i våra vatten. Här kan du få lite tips om var fiskarna tycker om att simma, hur de lever och varför det är bra att

Läs mer

jul 08 Höj stämningen med söta saker och bakade klappar...

jul 08 Höj stämningen med söta saker och bakade klappar... jul 08 Höj stämningen med söta saker och bakade klappar... 2 Julen är den tid på året när vi bryr oss lite extra om dem vi tycker om och vill skapa en ombonad stämning hemma. Här följer några tips på hur

Läs mer

Krämig pasta med kyckling och saffran. vecka 47

Krämig pasta med kyckling och saffran. vecka 47 Krämig pasta med kyckling och saffran vecka 47 familj Krämig pasta med kyckling och saffran cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2594 kj/ 620 kcal. Protein 48,2 g. Fett 21,7 g. Kolhydrater 54,4

Läs mer

VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR

VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR VÅRA TRUCK OCH TJÄNSTELÖSNINGAR Vi har truckar för alla tillfällen, mat, bar, demonstrationer, shop, DJ, café, roadshows, spel med mera. Följande sidor beskriver lite närmare vad vi har att erbjuda. VÅRA

Läs mer

De sju portarna. Innan eleverna börjar med arbetsboken kan det vara bra att repetera planschen Vägvisarens tips.

De sju portarna. Innan eleverna börjar med arbetsboken kan det vara bra att repetera planschen Vägvisarens tips. I arbetshäftet får eleverna tillämpa de kunskaper de tillägnat sig när de arbetat med Vägvisarens tips (Läs och förstå problemet, Välj en strategi, Visa hur du löst uppgiften och Bedöm om svaret verkar

Läs mer

939:- 1289:- 1019:- 1059:- Pris: 939:- / st. Pris: 1289:- / st. Pris: 1019:- / st. Pris: 1059:- / st FAT BLOOM MEDIUM & BELGISKA CHOKLADÄGG

939:- 1289:- 1019:- 1059:- Pris: 939:- / st. Pris: 1289:- / st. Pris: 1019:- / st. Pris: 1059:- / st FAT BLOOM MEDIUM & BELGISKA CHOKLADÄGG 939:- FAT BLOOM MEDIUM & BELGISKA CHOKLADÄGG Art.nr: BCPK-80319-1 Georg Jensen Bloom Medium i rostfritt blankpolerat stål. Mått: 21x178x150 mm Boncoca 12 st Belgiska Chokladägg, 130gr. Pris: 939:- / st

Läs mer

LATHUND Att planera en mässa eller utställning

LATHUND Att planera en mässa eller utställning LATHUND Att planera en mässa eller utställning När man medverkar vid utställningar av olika slag är det viktigt att ha en klar strategi kring sitt deltagande. Att bara åka dit på vinst och förlust med

Läs mer

EN SMAKSAK. Det About här these inlägget ads (http://en.wordpress.com/about these ads/) görs i samarbete med Ålandsmejeriet. (http://www.aca.

EN SMAKSAK. Det About här these inlägget ads (http://en.wordpress.com/about these ads/) görs i samarbete med Ålandsmejeriet. (http://www.aca. 1 von 7 24.05.2013 17:45 EN SMAKSAK AJ Det About här these inlägget ads (http://en.wordpress.com/about these ads/) görs i samarbete med Ålandsmejeriet. (http://www.aca.ax/) Scones är det perfekta brödet

Läs mer

Har du koll på dagarna?

Har du koll på dagarna? Har du koll på dagarna? Den här veckan hyllar vi kanelbullen och skickar ut en kasse fylld med godsaker för dig som älskar att baka. Och det passar dessutom perfekt eftersom det är Kanelbullens dag torsdagen

Läs mer

Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter

Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter Innehåller recept A.Vogels värld av örter! Herbamare och Trocomare med smak av färska grönsaker och kryddörter Ny förpackningsdesign under 2005 Ett axplock ur A. Vogels sortiment Välkommen att kontakta

Läs mer

EN SKETCH FRÅN STEFAN TUNEDAL

EN SKETCH FRÅN STEFAN TUNEDAL EN SKETCH FRÅN STEFAN TUNEDAL Utbildad personal 11 jan 2016 Fler sketcher En man i femtioårsåldern kliver in i ett litet snabbköp. Blicken är intensiv, undersökande och han har egen plastkasse instoppad

Läs mer

Nyckelordet för Lilla chokladfabriken i Borgå är ekologi

Nyckelordet för Lilla chokladfabriken i Borgå är ekologi Nyckelordet för Lilla chokladfabriken i Borgå är ekologi Peter Westerlund älskar choklad. Klart det, det måste man ju för att kunna tillverka god choklad, där allt handlar om smak och konsistens, säger

Läs mer

Äkta smakupplevelser!

Äkta smakupplevelser! Äkta smakupplevelser! Receptbroschyr för kyliga vinterdagar Receptet kommer från Ann-Louise som bloggar för Kung Markatta. Ann-Louise som bloggar för Ann-Louises Kokoslinssoppa med grön curry, 4 portioner

Läs mer

Nya designprodukter från sörmländska innovatörer

Nya designprodukter från sörmländska innovatörer Nya designprodukter från sörmländska innovatörer Möt Sörmex på Formex I Sörmex monter på Formex 2015 deltar vinnarna i det senaste årets idétävling. De produkter som presenteras har alla tagit sig igenom

Läs mer

Fisk Lönkan,

Fisk Lönkan, Fisk Lönkan, 15.5 2013 INNEHÅLLSFÖRTECKNING Mousse på laxrom... 3 Fiskfärs... 4 Ångkokt laxfilérulle... 6 Chevice... 8 Olivoljeposherad fisk... 9 Lönkan, Fisk, 15.5 2013 Sida 2/9 Mousse på laxrom (8-10

Läs mer

- Hjälpredan används till att pressa jos från citrusfrukter, riva citrusskal, separera äggvita/äggula.

- Hjälpredan används till att pressa jos från citrusfrukter, riva citrusskal, separera äggvita/äggula. Kaka: 35 g Smör 1 Ägg 1 dl Socker 1 dl Vetemjöl 1/2 tsk Bakpulver 1 tsk Vaniljpulver 1 msk Kakao 2 msk Mjölk 1. Smält smöret i MicroCook-kannan. 2. Vispa Ägg och Socker poröst i SpeedyChef. 3. Blanda de

Läs mer

VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN

VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN Gillekockarna 17.02.2016 VI KOCKAR MED GRÖNSAKER O ROTFRUKTER FÖR SÄSONGEN Närande o värmande vintermat av grönsaker och rotfrukter. Fyllda paprikor är en riktig 70-talsrätt som kan serveras till såväl

Läs mer

LANTMÄNNEN ROADSHOW BRA MAT FRÅN LANTMÄNNEN FRÅN JORD TILL BORD

LANTMÄNNEN ROADSHOW BRA MAT FRÅN LANTMÄNNEN FRÅN JORD TILL BORD LANTMÄNNEN ROADSHOW BRA MAT FRÅN LANTMÄNNEN FRÅN JORD TILL BORD KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma av

Läs mer

Handbok för butikskonsulenter. Ledord i butik Hygien Service Kvalitét

Handbok för butikskonsulenter. Ledord i butik Hygien Service Kvalitét Handbok för butikskonsulenter Ledord i butik Hygien Service Kvalitét December 2009 1. Notera eller scanna Din ankomsttid. Anmäl Din ankomst till Butikschefen alt. Avdelningsansvarig före Du påbörjar Ditt

Läs mer

Detta är en första inblick i vad du kan göra för att utveckla din försäljning på glasstillbehör.

Detta är en första inblick i vad du kan göra för att utveckla din försäljning på glasstillbehör. TILLBEHÖRSGUIDE Detta är en första inblick i vad du kan göra för att utveckla din försäljning på glasstillbehör. I varje produktgrupp ges lite mer ingående information om vilken produkt som kan användas

Läs mer

Meny Böckling röra. Nils Oscar India Ale. Corvina Veronese Ripasso Harveys Bristol Cream

Meny Böckling röra. Nils Oscar India Ale. Corvina Veronese Ripasso Harveys Bristol Cream Meny 2006-02-26 Böckling röra Nils Oscar India Ale Pepparstekt kalvfilé med rödbetor, getost och pinjenötter Serverad med risonipasta. Corvina Veronese Ripasso 2002 Choklad soppa med ananas & marshmallows

Läs mer

god bakning önskar Nybaka med kokosmjöl! Glutenfritt Rikt på fibrer och protein

god bakning önskar Nybaka med kokosmjöl! Glutenfritt Rikt på fibrer och protein god bakning önskar Nybaka med kokosmjöl! Glutenfritt Rikt på fibrer och protein Fröbröd med GOJIBÄR Ett alldeles ljuvligt bröd som är fullproppat med nyttigheter. Perfekt som frukostbröd, på ostbrickan,

Läs mer

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier

Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Starta din försäljning med hjälp av sociala medier Facebook Ett av de snabbaste sätten att sprida sin webbutik och få sin första beställning är att använda sig av Facebook. Det finns två olika sätt att

Läs mer

Var på plats senast 30 minuter före matchstart. Gäller även när det varit en match innan och cafeterian är öppen.

Var på plats senast 30 minuter före matchstart. Gäller även när det varit en match innan och cafeterian är öppen. Före Var på plats senast 30 minuter före matchstart. Gäller även när det varit en match innan och cafeterian är öppen. Öppna Slå på strömbrytaren för vattnet. Öppna luckan. Höj upp jalusin med nyckelbrytaren

Läs mer

150 RECEPT FRÅN NESTLÉ

150 RECEPT FRÅN NESTLÉ Recept 135-142 150 RECEPT FRÅN NESTLÉ 1 CHOKLADFONDANT MED AFTER EIGHT Ingredienser: 100 g smör 125 g mörk choklad 4 pastöriserade äggulor 4 pastöriserade äggvitor 40 g socker 20 g vetemjöl 10 stycken

Läs mer

Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne.

Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne. Tork LinStyle Servetter Tork LinStyle - Praktisk som en engångsservett. Känslan av linne. Hjälp till att förhöja smaken på maten med rätt färg på servetten! Tork LinStyle Linnekänsla med engångsservettens

Läs mer

Äkta smakupplevelser!

Äkta smakupplevelser! Äkta smakupplevelser! Receptbroschyr för mysiga höstdagar1 för Ann-Louises uppiggande pumpasoppa med kokosmjölk, 4 portioner Linas härliga Linfrösnittar med tomatkeso och äpple, ca 12 stycken Till soppan

Läs mer