AKTIVITETSINSTRUKTION. Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "AKTIVITETSINSTRUKTION. Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax"

Transkript

1 AKTIVITETSINSTRUKTION Korshags butiksaktiviteter med Norsk lax

2 INSTRUKTIONERNA Läs igenom instruktionerna CHECKSAMTAL Ring checksamtalen ett till säljaren och ett till butiken TA MED Ta med ditt personliga livsmedelscertifikat och dina profilkläder. Om du inte kan visa upp certifikatet vid inspektion så kan du enligt lag bli tvingad att avbryta demonstrationen. FÖRBRUKNINGSRAPPORT Förbrukningsrapporten finns i materialpaketet. Här fyller du i de antal varor som du har förbrukat under demon samt svarar på frågor om uppdraget. Kontaktperson i butiken måste skriva under denna. 1 ex. lämnas i butik, 1 ex. är din kopia så att du kan fylla i samma uppgifter i ActionWeb ÅTERRAPPORTERA Senast 24h efter uppdraget ska du återrapportera uppdraget, din arbetstid och ladda upp foto i ActionWeb JOURNUMMER: Vänd dig till jouren om du har några frågor eller funderingar inför, under eller efter ditt uppdrag OM UPPDRAGET Öka kännedomen om produkten Bygga kännedom om Korshags varumärke,. Få konsument att lära känna produkterna och att få så många som möjligt att provsmaka. VAD BJUDER VI PÅ? Du ska bjuda på Korshags produkter - Lax på tre olika vis. Samtidigt som du aktivt får kunderna att provsmaka Korshags produkter ska du samtidigt jobba med försäljningen! CHECKSAMTALEN Viktigt att stämma av med din butikskontakt: Att det finns en yta avsatt till aktiviteten intill det naturliga kundvarvet Att det finns ett demobord och en produktkyl Att materialpaketet kommit fram Att varor är beställda och kommer levereras till butiken Vem du ska fråga efter på aktivitetsdagens morgon Viktigt att stämma av med säljaren på Korshags: Att varor är beställda Vilka två av de tre alternativen du ska bjuda på Om säljaren kommer vara på plats under aktivitetens uppstart Att det kommer finnas en produktkyl intill aktivitetsplatsen

3 OM KORSHAGS Korshags är ett familjeföretag i Falkenberg, med en stolt historia & en tro på godare mat från havet. Under de 36 år som företaget har funnits har vi vuxit från ett litet hembyggt rökskåp till ett av Sveriges största fiskrökerier. Utöver rökt och gravad lax, rökt makrill och rökt sill erbjuder vi även såser, röror, patéer och senap. För oss är det självklart att våra produkter baseras på de allra bästa råvarorna och att all produktion sker lokalt i Falkenberg. Våra produkter ska vara enkla att tillreda och lätta att tycka om. Vår ambition är att genom inspiration och äkta matglädje få fler att äta godare mat från havet. SERVERING Du ska bjuda på två av dessa tre förslag. PRODUKTINFO Under ditt uppdrag kommer du att bjuda på flera av nedan produkter. Stäm av med säljaren vilka som kommer att ingå i ditt uppdrag. Kallrökt laxfilé, 200gr Gravad laxfilé, 200gr Varmrökt laxfilé (naturell, citronpeppar, cajun, jungfru) 150gr Laxsallad på gravad lax, 200gr Laxsallad på kallrökt lax, 200gr Laxsallad på varmrökt lax, 200gr Hovmästarsås, 200gr Romsås, 200gr Skivad kallrökt och gravad lax, serveras med Korshags Hovmästarsås. Lägg upp en bit lax i demofaten, toppa med en klick Hovmästarsås. Varmrökt laxfilé (olika smaker), serveras tillsammans med Korshags Romsås. Lägg upp en bit lax i demofaten, toppa med en klick romsås. Laxsallad (3 olika smaker) serveras på ett sprött delikatessknäcke Lägg upp delikatessknäcke på uppläggningsfaten. Toppa med de tre olika laxsalladerna. VISA INTRESSE OCH SÄLJ PRODUKTEN Fråga kunden vad de tycker om produkten och visa att du är där för att du är intresserad av vad kunden väljer att köpa och för att du VILL dela med dig av din kunskap om Korshags produkter. Säg de säljargument som du tror passar just denna kund och produkt. Korshags tillverkar sina laxprodukter uteslutande på pinfärsk lax från Norska odlingar. Korshags röker sina produkter med färskflisad alved från Halland. Korshags gravar sin lax enligt familjens hemliga recept från 40-talet flera ggr bäst i test.

4 KALLRÖKT LAXFILÉ Korshags kallrökta laxfilé tillverkas på superfärsk premiumlax från uteslutande Norska laxodlingar. Laxen färskröker vi i Falkenberg enligt gamla traditioner med färskflisad alved toppad med enbär. Alveden flisar vi själva färsk från stock, allt för att få ut så mycket som möjligt av de aromer och smakämnen som finns naturligt i veden. Veden är noggrant utvald från ett hållbart skogsbruk i Sibbart, Halland. Flisen blandas med enbär vilket ger en fantastisk god smak. Hållbarhet: 30 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Färdig att servera rumstempererad (ca 30 min).servera på traditionellt vis med Korshags Hovmästarsås. I bagel eller på surdegsbröd med Philadelphiaost. Skär i bitar och mixa i pastasås. Laxsnurror med pepparrotskräm gjord på färskost. Gott med pepparrotskräm på grovt bröd. Tapasrätter. Till äggröra mm. GRAVAD LAXFILÉ Korshags gravade laxfilé tillverkas på superfärsk premiumlax från uteslutande Norska laxodlingar. På korshags gravar vi vår lax manuellt enligt familjens recept och tradition från 1940-talet. Färsk lax täcks med blandning av salt, socker, dill och vitpeppar. Efter minst 48h har laxen fått smak och konsistens. Hållbarhet: 30 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Servera kylskåpskall. På traditionellt vis med Korshags Hovmästarsås. Gott på grovt bröd. För en matigare rätt, med dillstuvad potatis och sallad. Passar bra i olika pastarätter. Tapasrätter. VARMRÖKT LAXFILÉ Korshags varmrökta laxfilé tillverkas på superfärsk premiumlax från uteslutande Norska laxodlingar. Laxen färskröker vi i Falkenberg enligt gamla traditioner med färskflisad alved toppad med enbär. Alveden flisar vi själva färsk från stock, allt för att få ut så mycket som möjligt av de aromer och smakämnen som finns naturligt i veden. Veden är noggrant utvald från ett hållbart skogsbruk i Sibbart, Halland. Flisen blandas med enbär vilket ger en fantastisk god smak. Kryddning/smak: Citronpeppar, Cajun, Naturell & Jungfru Hållbarhet: 30 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Färdig att servera rumstempererad (ca 30min) som huvudrätt med en god sallad eller potatis, matvete eller bulgur. Passar bra med Korshags Romsås eller en sås på färska örter. Enkelt och gott i sallader eller pastarätter. Testa till en spännande sås med crème fraiche och hjortronsylt. Ett matigare alternativ är potatisgratäng och champinjonsås med färska champinjoner.

5 ROMSÅS En klassisk sås som passar utmärkt till fisk. Korshags Romsås baseras på riktiga varor, som t.ex. majonäs, Crème fraiche och vin. Såsen har en tydlig smak av stenbitsrom och dill. Hållbarhet: 60 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Passar utmärkt som tillbehör till fisk och potatis/sallad. HOVMÄSTARSÅS En förstklassig Hovmästarsås, baserad på stark grovkornig Halmstad senap original, med tydliga inslag av senapsfrö och dill. Hållbarhet: 60 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Klassiskit tillbehör till båda gravad och kallrökt lax. Även gott till krabba. LAXSALLAD KALLRÖKT LAX Korshags laxsallad på kallrökt lax är en underbart krämig sallad gjord på Korshags kallrökta lax, smaksatt med senap. Laxen röker vi enligt gamla traditioner med färskslipad alved toppad med enbär. Veden är noggrant utvald från ett hållbart skogsbruk i Sibbarp. Salladen är smaksatt med Korshags hemgjorda senap Halmstad senap söt & stark, en slät, söt och stark senap enligt deras originalrecept från Innehåller 52% lax och tillverkas på en äkta majonäs med 78% fetthalt. Hållbarhet: 42 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Passar utmärkt som spread på ett delikatessknäckebröd, till tapas, bakad potatis, baguette, fräscha sallader, paj & mycket, mycket mer.

6 LAXSALLAD GRAVAD LAX Korshags laxsallad på gravad lax är en härligt krämig sallad med en rund karaktär. Tydlig smak av citron och dill. Salladen tillreds omsorgsfullt med vår testvinnare Korshags Gravade Lax som gravas enligt farfar Ragnars recept på 40- talet. Salladen är smaksatt med citron, dill och rödlök. Innehåller 33% lax och tillverkas på en äkta majonäs med 78% fetthalt. Hållbarhet: 42 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Passar utmärkt som spread på ett delikatessknäckebröd, till tapas, bakad potatis, baguette, fräscha sallader, paj & mycket, mycket mer. LAXSALLAD KALLRÖKT LAX Korshags laxsallad på varmrökt lax är en krämig sallad gjord på Korshags varmrökta lax. Laxen varmröker vi enligt gamla traditioner med färskflisad alved toppad med enbär. Veden är noggrant utvald från ett hållbart skogsbruk i Sibbarp. Salladen har en balanserad smak av alrök med ett fräscht inslag av purjolök. Innehåller 49% lax och tillverkas på en äkta majonäs med 78% fethalt. Hållbarhet: 42 dagar i obruten förpackning Serveringstips: Passar utmärkt som spread på ett delikatessknäckebröd, till tapas, bakad potatis, baguette, fräscha sallader, paj & mycket.

7 Vid rast lämnar du alltid demoplatsen ren och prydlig och ställ fram rastskylten. Lämna inga smakprover framme. MATERIALPAKETET Följande material krävs till denna aktivitet: POP-UP Bordssvep Bordsskylt Profilerat förkläde (till det bär du Action Peoples kockrock och mössa) Svart duk Demofat Uppläggningsfat Gafflar Servetter Engångshandskar Aktivitetsrapport OBS! Om ni inte hittar materialpaketet i butik kontaktar du oss på Action People omgående. Vi spårar paketet och tar reda på vem i butik som mottagit det vid leverans. EXPONERING Vinkla bordet naturligt mot kundvarvet så att ingen missar dig. Lägg på duken på bordet och se till så att alla sidor av bordet täcks. Tejpa fast bordsvepet snyggt runt bordet. Placera pop-upen naturligt mot kundvarvet Placera ut bordsskylten på demobordet Se till så att du har en kyl fylld med medverkande produkter intill aktivitetsplatsen. Fyll upp bordet med färsk dill, citron, lime så att det ser inbjudande ut! Sätt upp tydliga prisskyltar så att kunden vet vad produkten kostar Till sist Ställ dig framför bordet och ta några steg tillbaka. Ser allt bra ut från kundens håll är du redo att köra igång! LYCKA TILL! Har du några funderingar så är det bara att ringa till journumret

BALLERINA & OLW, v

BALLERINA & OLW, v BALLERINA & OLW, v.23-25 2016 SAMDEMO MED BALLERINA BITES & OLW WAFFELCUT KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt

Läs mer

BALLERINA & OLW, v SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN

BALLERINA & OLW, v SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN BALLERINA & OLW, v.40-45 2016 SMAKFEST MED BALLERINA STRÖSSEL, OLW WAFFEL CUT & OLW POPCORN KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera

Läs mer

Delikatesser från rök & kök.

Delikatesser från rök & kök. Delikatesser från rök & kök. På Korshags vet vi hur fisk ska smaka. På Korshags vet vi hur fisk ska smaka och även hur den bör tillredas och bevaras genom rökning och gravning. Korshags produkter ska vara

Läs mer

Delikatesser från rök & kök.

Delikatesser från rök & kök. Delikatesser från rök & kök. På Korshags vet vi hur fisk ska smaka. På Korshags vet vi hur fisk ska smaka och även hur den bör tillredas och bevaras genom rökning och gravning. Korshags produkter ska vara

Läs mer

SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS

SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS SAMDEMOKAMPANJ CLAUSTHALER ALKOHOLFIR ÖL & ROOTFUITS GÅRDSCHIPS KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma av

Läs mer

Naturligt Annorlunda

Naturligt Annorlunda Demokampanj Butiksaktivteter Rootfruit 2015 Naturligt Annorlunda Rootfruit Scandinavia AB grundades 2007 och är ett bolag som utvecklar, tillverkar och säljer chips och snacks av hög kvalitet. ROOTFRUIT

Läs mer

LINDT Excellence 2016

LINDT Excellence 2016 Aktivitetsinstruktion LINDT Excellence 2016 Grattis till just Dig som har blivit speciellt utvald till att genomföra säljdemonstrationer för Lindt Choklad! Det är därmed ett bevis på att du är representativ,

Läs mer

Nyhet! Low Carb + high protein

Nyhet! Low Carb + high protein Nyhet! Low Carb + high protein (LC+) mjölk, drick- och yoghurtkvarg, Vecka 46-49 2015 KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera

Läs mer

Demokampanj. Butiksaktiviter med Matric Italgross

Demokampanj. Butiksaktiviter med Matric Italgross Demokampanj Butiksaktiviter med Matric Italgross Tradition, yrkesskicklighet och kärlek till produkten är de ord som vägleder Matric Italgross när de reser Italien runt för att välja ut produkter till

Läs mer

KOM-IHÅG DAGENS FÖRVÄNTNINGAR. Ha som målsättning att varannan kund som provsmakar ska köpa med sig minst 1 påse hem!

KOM-IHÅG DAGENS FÖRVÄNTNINGAR. Ha som målsättning att varannan kund som provsmakar ska köpa med sig minst 1 påse hem! Aktivitetsinstruktion Lindor jul 2015 VARFÖR SÄLJAKTIVITET? Hösten och framförallt julen är den bästa försäljningsperioden för choklad. Detta firar Lindt med demo i utvalda butiker. Du bjuder kunderna

Läs mer

7 recept. Godare mat från havet

7 recept. Godare mat från havet 7 recept Godare mat från havet 45 min Rice bowl med kallrökt lax, spenat, äggula och svarta sesamfrön 1. Majonnäs: Blanda äggula, miso, senap och risvinäger. Tillsätt oljan droppvis under tiden som du

Läs mer

--- Priser, Kalla rätter - gäller fr. o m 2015-10-01. att: ---

--- Priser, Kalla rätter - gäller fr. o m 2015-10-01. att: --- --- att: --- Priser, Kalla rätter - gäller fr. o m 2015-10-01 Smörgåstårtor Rostbiff/Kalkon - pris avser per bit. Valfri Smörgåsbakelse 90,00 kr 1. Rostbifftårta med rostbiff, skinka, ost, leverpastej

Läs mer

Sex lättlagade laxar. 6 Recept. Tillagning

Sex lättlagade laxar. 6 Recept. Tillagning 1 Sex lättlagade laxar Lata sommarmaten på gravad, rökt eller stekt laxfilé. 6 Recept Västerbottenslax med kräftor Ingredienser 4 portioner 4 st laxfilé, portionsbitar à 150 g 1 tsk salt 50 g löjrom dill

Läs mer

IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR

IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR IKEA FOOD TIO SKÄL ATT ÄLSKA FISK OCH SKALDJUR Inter IKEA systems B.V. 2015 DET BÖRJAR MED MATEN IKEA erbjuder moderna svenska smaker genom att sälja och servera mat med respekt för människor och miljö.

Läs mer

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 45 Varmrökt lax med citron- och dillsås

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 45 Varmrökt lax med citron- och dillsås bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 45 a Varmrökt lax med citron- och dillsås Gott till: Vitt vin med eller utan alkohol, alternativt smaksatt vatten b Krämig kalkonpasta med solrosskott

Läs mer

Pasta med rökt lax och salladsärter. vecka 40

Pasta med rökt lax och salladsärter. vecka 40 Pasta med rökt lax och salladsärter vecka 40 familj Pasta med rökt lax och salladsärter cirka 30 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2503 kj/ 599 kcal. Protein 27,1 g. Fett 28,6 g. Kolhydrater 55,3

Läs mer

FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN EXOTISK BRICKA KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK

FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN EXOTISK BRICKA KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN EXOTISK BRICKA KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK FÖR BESTÄLLNING Tfn: 08-564 895 30/72 VÄLKOMMEN! Med reservation

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 2 a Färssås med pesto och oliver b Ugnsstekta kycklingben med coleslaw c Stekt lax med pepparrotskräm ica.se/matkasse a3dagar 4 Personer

Läs mer

FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN - KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK FÖR BESTÄLLNING

FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN - KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK FÖR BESTÄLLNING FISK- & DELIKATESSAVDELNINGEN - KALLA FISKFAT SMÖRGÅSTÅRTA LANDGÅNGAR SALLADER SMÖRGÅSAR SMARRIGA FÖRRÄTTER PANNFÄRDIG FISK FÖR BESTÄLLNING Tfn: 08-564 895 30/72 VÄLKOMMEN! Med reservation för ev. prisjusteringar,

Läs mer

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN CATERING För alla tillfällen och på vårt vis. FÄLTÖVERSTEN VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST PRISBELÖNTA MATBUTIK! Vår butik har belönats med bl a Arlas Guldko för Bästa Matglädjebutik och med utmärkelsen Årets

Läs mer

Julbord på Hotel Skeppsholmen

Julbord på Hotel Skeppsholmen 03 dec 2015 Julbord på Hotel Skeppsholmen Skribent: Monika Österheim Restaurangen i Hotel Skeppsholmen i Stockholm med kökschef Magnus Johansson i spetsen värnar vårt svenska matarv och traditioner och

Läs mer

7 recept. #laxkorv #godarematfrånhavet

7 recept. #laxkorv #godarematfrånhavet 7 recept #laxkorv #godarematfrånhavet Laxkorv, sparris & ljummen tomatvinegrette 20 min Förrätt: 2 portioner, huvudrätt: 4 portioner Lätt 2 stora kvisttomater 50 g lagrad parmesan 1-2 msk hackade färska

Läs mer

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis.

CATERING. För alla tillfällen och på vårt vis. CATERING För alla tillfällen och på vårt vis. VÄLKOMMEN TILL SVERIGES MEST PRISBELÖNTA MATBUTIK! Vår butik har belönats med bl a Arlas Guldko för Bästa Matglädjebutik och med utmärkelsen Årets butik på

Läs mer

Upptäck möjligheterna med KVARG 9,2%

Upptäck möjligheterna med KVARG 9,2% Upptäck möjligheterna med KVARG 9,2% DET PROTEINRIKA ALTERNATIVET Till skillnad från de fettsnåla kvargvarianterna ute på marknaden är Lindahls Naturell Kvarg med 9,2% en klassisk matlagningsprodukt. Den

Läs mer

Kallt och gott på buffén. (5 recept).

Kallt och gott på buffén. (5 recept). 1 Kallt och gott på buffén. (5 recept). Sill, sikröra och lax i alla former går bra att förbereda till festen. Matjes i glas Ingredienser 8 personer 2 burk hela matjesfiléer, (200 g) 8 st potatisar, kokta

Läs mer

Catering. Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad helhet

Catering. Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad helhet Din önskan är vår lag!. Vi dukar, serverar, städar och transporterar Catering Vi älskar mat! Från råvara till dukat bord Luta dig tillbaka och låt oss sköta delarna för att du skall kunna bjuda på en lyckad

Läs mer

Lax med ljummen potatissallad. vecka 17

Lax med ljummen potatissallad. vecka 17 Lax med ljummen potatissallad vecka 17 familj Lax med ljummen potatissallad cirka 40 min a Näringsinnehåll/portion: Energi: 2081 kj/498 kcal. Protein 32,1 g. Fett 20,4 g. Kolhydrater 42,4 g. Ingredienser:

Läs mer

ENKLA SMÅRÄTTER MED. varg SOM BAS

ENKLA SMÅRÄTTER MED. varg SOM BAS ENKLA SMÅRÄTTER MED varg SOM BAS PROTEINRIKT OCH GOTT FÖR ÄLDRE Kvarg har blivit mycket populärt under de senaste åren. Med sitt höga innehåll av protein är det en bra produkt för alla med en aktiv livsstil.

Läs mer

CATERINGMENY FISK & SKALDJURSDELIKATESSER

CATERINGMENY FISK & SKALDJURSDELIKATESSER CATERINGMENY Vår passion är mat. Vi vill förenkla och förgylla tillvaron för er med omsorgsfullt tilllagad mat från havets djupa skafferi. Välkommen in till oss vi gör livet gott, vardag som helgdag. FISK

Läs mer

Recept NORSK FJORDÖRRET

Recept NORSK FJORDÖRRET Recept Carpaccio av med äggsås Prova detta recept på carpaccio där tunna skivor fjordörret kryddat med salt, peppar och körvel serveras med äggsås, citrongelé och knäckebröd. En perfekt förrätt. Dela fjordörretfilén

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk med örter och potatis. Måltid 2 Färsbiffar med grönsaksslaw. Måltid 3 Höstgryta med potatismos

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk med örter och potatis. Måltid 2 Färsbiffar med grönsaksslaw. Måltid 3 Höstgryta med potatismos FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 40 Måltid 1 Fisk med

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 5 MÅNDAG Champinjongratinerad

Läs mer

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 37. Måltid 1. Köttfärslåda med spenatsallad. Måltid 2. Smörstekt sk med senapssås. Måltid 3. Ost och skinkpaj.

VECKANS MENY. 2 pers. Vecka 37. Måltid 1. Köttfärslåda med spenatsallad. Måltid 2. Smörstekt sk med senapssås. Måltid 3. Ost och skinkpaj. Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 37 Måltid

Läs mer

Festen börjar på. Catering

Festen börjar på. Catering Festen börjar på ICA Saltis Catering från oss hem till dig! Bjud dina gäster på läcker festmat vår kunniga personal har många tips och idéer inför festen. Kom in i butiken eller ring 08-717 53 10 för mer

Läs mer

Våra sill sorter

Våra sill sorter Våra sill sorter Ne4o 5 minuters sill i bit 5 minuters sillfilé Anchochilli & ingefära Ansjoviskryddad sillfilé Branteviks sill Branteviks sill (dillmarinerad) Bryggsill Dillsill Drömsill Farfars sill (smakrik)

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 46 a Baconpasta med paprika b Halstrad tonfisk med vitlökssås c Kyckling i hoisinsås ica.se/matkasse a3dagar 6 Personer familj Enkelt,

Läs mer

7 recept. #godarematfrånhavet #korvstim #matfisk #fiskelycka #laxkorv

7 recept. #godarematfrånhavet #korvstim #matfisk #fiskelycka #laxkorv 7 recept #godarematfrånhavet #korvstim #matfisk #fiskelycka #laxkorv Laxkorv med sparris & ljummen tomatvinegrette 20 min 2-4 portioner Lätt 2 stora kvisttomater 50 g lagrad parmesan 1-2 msk hackade örter

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 10. Måltid 1 Allt i ett fisk med fetaost. Måltid 2 Mangochutneykyckling. Måltid 3 Nötfärsbiffar med äppel och rotselleri

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 10. Måltid 1 Allt i ett fisk med fetaost. Måltid 2 Mangochutneykyckling. Måltid 3 Nötfärsbiffar med äppel och rotselleri FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 10 Måltid 1 Allt i

Läs mer

Norrländska pannbiffar med brynt pepparrotssmör och ugnsbakade rotfrukter

Norrländska pannbiffar med brynt pepparrotssmör och ugnsbakade rotfrukter Norrländsk veckomeny - Måndag Norrländska pannbiffar med brynt pepparrotssmör och ugnsbakade rotfrukter 4 port (tillagningstid ca 50-60 min) Ugnsbakade rotfrukter 2 morötter 4 potatisar 1 palsternacka

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 49 a Krämig pasta med paprika och kotlettbacon b Ugnsstekt lax med romsås c Kebabstrimlor med vitlöksfil och ris ica.se/matkasse a3dagar

Läs mer

Lantmännen unibake HÖST/VINTER 2012. Sandwino Enklare kan det inte bli

Lantmännen unibake HÖST/VINTER 2012. Sandwino Enklare kan det inte bli Lantmännen unibake HÖST/VINTER 2012 Sandwino Enklare kan det inte bli Sandwino Nytt innovativt brödkoncept Enkelt och förberett med recept, menyer och paketering Sandwino är ett smörgåskoncept som passar

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 32 a Minestronesoppa med rimmad bog och ärtor b Stekt lax med pepparrotssås och broccoli c Gräddig köttfärssås med pesto ica.se/matkasse

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 21. Måltid 1. Köttfärslimpa med potatismos & gräddsås. Måltid 2. Ugnsbakad sk med nudelwok. Måltid 3

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 21. Måltid 1. Köttfärslimpa med potatismos & gräddsås. Måltid 2. Ugnsbakad sk med nudelwok. Måltid 3 Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka

Läs mer

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter.

Vinägretter är ofta baserade på olivolja, men med Sverigeskafferiets rapsolja kan man med stolthet göra svenska vinägretter. Sverigeskafferiets rapsoljor Stek, grilla och rosta med Sverigeskafferiets nyttiga rapsoljor. Perfekta smaksättare till varmt och kallt. Njut som nyttig dressing direkt på sallader. Innehåller massor av

Läs mer

Minnesanteckningar. Jag har beställt:

Minnesanteckningar. Jag har beställt: classic Minnesanteckningar Jag har beställt: Leveransdag: Mitt kortnummer: Viktig information om din leverans Gåvan levereras av Postens paketservice till den adress du anger på önskad dag mellan 08.00

Läs mer

Smörgås med päron, getost och valnötter

Smörgås med päron, getost och valnötter PICKNICK recept Smörgås med päron, getost och valnötter 1 msk Buko naturell blandad sallad 1 tunn skiva chevre 1 päron honung till honungsvatten 1 tsk valnötsvinägrett (se separat recept) ärtskott till

Läs mer

Makalösa matjes - 8 goda sätt

Makalösa matjes - 8 goda sätt Makalösa matjes - 8 goda sätt Matjes med brynt smör, eller matjes med en krämig sås till eller varför inte bara som den är? 1 Matjessilltårta Ingredienser 10-12 personer 75 g smör 225 g kavring Fyllning

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 19 MÅNDAG Laxfilé

Läs mer

Catering. Fat, brickor & smörgåstårtor

Catering. Fat, brickor & smörgåstårtor Catering Fat, brickor & smörgåstårtor Bra Beställning mat minst till 3 dagar festen! innan! Smörrebrö Räkor På ljust bröd med ägg, räkor, majonnäs mm. kräftor På ljust bröd med ägg, kräftor, sparris mm.

Läs mer

FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland

FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland FRIXOS FINEST Det finaste från Grekland PREMIUMOSTAR FRÅN GREKLAND KOM-IHÅG RING CHECKSAMTAL 3-5 dagar innan aktivitetstillfället ska du ringa till butik och säljare för att presentera dig samt stämma

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a3dagar 6 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 33 a Linguine med rökt kyckling och tomatsås Fläskkarré med champinjonsås b c Baconlindad kalkon med dragonsås ica.se/matkasse familj

Läs mer

Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater och salladsblad

Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater och salladsblad Cateringmeny Landgångar 69/st Rostbiff Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater och salladsblad Skinka Varmrökt skinka, prästost, pastej, köttbullar, rödbetssallad, ägg, majonäs,

Läs mer

Pasta med krämig spenat och rostade pinjenötter. vecka 48

Pasta med krämig spenat och rostade pinjenötter. vecka 48 Pasta med krämig spenat och rostade pinjenötter vecka 48 inspiration Pasta med krämig spenat och rostade pinjenötter x x Underbart krämig pastasås gjord på smörstekt lök, bladspenat, spänstiga bönor, grädde,

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 15 Måltid 1 Fisk

Läs mer

familj Stekt fi sk med citronsås Järpar med tzatziki BBQ-kyckling med rostad majskolv Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie

familj Stekt fi sk med citronsås Järpar med tzatziki BBQ-kyckling med rostad majskolv Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie Se veckans roliga tips och pyssel! Vecka 24 Stekt fi sk med citronsås a b Järpar med tzatziki c BBQ-kyckling med

Läs mer

NÄSTAN KLART. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

NÄSTAN KLART. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! NÄSTAN KLART Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 36 Måltid 1 Grillad fisk med

Läs mer

Paprikapasta med hyvlad halloumi. vecka 14

Paprikapasta med hyvlad halloumi. vecka 14 Paprikapasta med hyvlad halloumi vecka 14 inspiration Paprikapasta med hyvlad halloumi Grillad paprika bidrar till de fina aromerna i rätten. Genom att mixas med lök, vitlök, solrosfrön och basilikablad

Läs mer

Instagram avslöjar svenskarnas grillvanor Köttet dominerar men fler vill grilla fisk och skaldjur

Instagram avslöjar svenskarnas grillvanor Köttet dominerar men fler vill grilla fisk och skaldjur Instagram avslöjar svenskarnas grillvanor Köttet dominerar men fler vill grilla fisk och skaldjur Trots att en majoritet av svenskarna vill grilla fisk oftare väljer de flesta kött. Det visar en statistisk

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 7. Måltid 1 Fisk med senapssås. Måltid 2 Isterband med stuvad potatis. Måltid 3 Italiensk färsgratäng

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 7. Måltid 1 Fisk med senapssås. Måltid 2 Isterband med stuvad potatis. Måltid 3 Italiensk färsgratäng HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 7 Måltid

Läs mer

Foto: Barilla. 2 Häll olivoljan i en medelvarm stekpanna. Lägg lite lax åt sidan som du sparar till garnering.

Foto: Barilla. 2 Häll olivoljan i en medelvarm stekpanna. Lägg lite lax åt sidan som du sparar till garnering. 1 Vardagslyxa med lax Lax är lättlagat och ändå lite festligt. Prova våra enkla recept! 5 Recept Farfalle med lax och rosésallad Ingredienser 4 portioner 400 g pastafjärilar 400 g kallrökt lax, i bit 1

Läs mer

PROTEINRIKT OCH GOTT FÖR ÄLDRE

PROTEINRIKT OCH GOTT FÖR ÄLDRE PROTEINRIKT OCH GOTT FÖR ÄLDRE Kvarg har blivit mycket populärt under de senaste åren. Med sitt höga innehåll av protein är det en bra produkt för alla med en aktiv livsstil. Men protein är också bra för

Läs mer

MAT DRYCK FÖRELÄSNINGAR HÖST/VINTER

MAT DRYCK FÖRELÄSNINGAR HÖST/VINTER MAT DRYCK FÖRELÄSNINGAR HÖST/VINTER 2018-2019 Restaurang FABRICK. Gamla Almedalsvägen 23 412 63 Göteborg www.fabrick.se @fabrickrestaurant INFO & KONTAKT Vi jobbar med råvaror i säsong och strävar efter

Läs mer

Recepttips. biggans.se

Recepttips. biggans.se Recepttips biggans.se Klassisk smörgåstårta med lax och räkor 8 personer Botten: 9 skivor landgångsbröd, 3 skivor per lager Fyllning 1 2 st hackade hårdkokta ägg 2 st Lax- eller Böcklingpastejer 0,5 dl

Läs mer

NÄSTAN KLART. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

NÄSTAN KLART. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! NÄSTAN KLART Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 42 Måltid 1 Fiskgryta med smak

Läs mer

Drottningatan 89 catering

Drottningatan 89 catering Drottningatan 89 catering Vi är inte främmande för någon typ av beställning, kontakta oss så ska vi ordna allt till det bästa. Beställ via mail: fabegedrottninggatan.se@sodexo.com Vi bekräftar alltid din

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 24 MÅNDAG Citronbakad

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 18 MÅNDAG Fisk

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a5dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 49 a Krämig pasta med paprika och kotlettbacon b Kycklingkorv med stuvade makaroner c Ugnsstekt lax med romsås d Järpar med fetayoghurt

Läs mer

Krämig lax- och rucolapasta. vecka 45

Krämig lax- och rucolapasta. vecka 45 Krämig lax- och rucolapasta vecka 45 inspiration Krämig lax- och rucolapasta Avnjut en krämig pasta, ett lättlagat och gott vardagsrecept. Den fantastiska såsen får smak av kronärtskockscrème, paprika,

Läs mer

123 sill i bit (klargravad) Björnbär & citrus i bit Branteviks sill (dillmarinerad) * Farfars sill (smakrik) *

123 sill i bit (klargravad) Björnbär & citrus i bit Branteviks sill (dillmarinerad) * Farfars sill (smakrik) * Våra sill sorter Prinsen 2 sillfilé (klargravad) 2 sill i bit (klargravad) Björnbär & citrus i bit Branteviks sill (dillmarinerad) * Farfars sill (smakrik) * Farmors löksillsfilé Fransk löksill i bit KräPmarinerad

Läs mer

Arlandastad! Bli gäst på. din fest!

Arlandastad! Bli gäst på. din fest! CATERINGMENY ICA Maxi Arlandastad! Bli gäst på din fest! Njut av den stora dagen, vare sig det är bröllop, födelsedag eller studenter som firas. Fråga oss i delikatessen så berättar vi mer om vår catering.

Läs mer

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till

12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till 12 smaskiga enkla recept på Findus Grönsaker Perfekta till Grönsaker perfekta till fisk är en härlig blandning gjord på grillad aubergine, svarta bönor, sugar snap peas och tomater. FISK I FOLIE 1 portion

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 38. Måltid 1. Fisk med senapssås. Måltid 2. Kassler med tomatdressing & risoni. Måltid 3. Italiensk färsgratäng.

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 38. Måltid 1. Fisk med senapssås. Måltid 2. Kassler med tomatdressing & risoni. Måltid 3. Italiensk färsgratäng. Äkta matglädje BARNKASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka

Läs mer

Catering med Mats Wallenius

Catering med Mats Wallenius Catering med Mats Wallenius Lönkan, 3.3 2010 Innehållsförteckning Rotfruktssoppa...3 Laxtartar...4 Nizzasallad...5 Asiatisk nudelsallad...6 Couscous sallad...7 Italiensk pastasallad...9 Gurksallad...10

Läs mer

Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad. vecka 12

Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad. vecka 12 Rostade kikärtor med halloumioch bulgursallad vecka 12 inspiration Rostade kikärtor med halloumi- och bulgursallad En rätt inspirerad av det nordafrikanska köket. Bulgurn blandas med spenat och hyvlad

Läs mer

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet

familj Enkelt, gott och snabbt på bordet a5dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet Vecka 33 a Linguine med rökt kyckling och tomatsås b Ostburgare med klyftpotatis c Fläskkarré med champinjonsås d Baconlindad kalkon med dragonsås

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 34. Måltid 1. Gräddig köttfärsgryta med potatis. Måltid 2. Fiskgratäng med sting. Måltid 3

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 34. Måltid 1. Gräddig köttfärsgryta med potatis. Måltid 2. Fiskgratäng med sting. Måltid 3 Äkta matglädje FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 34 Måltid

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 50 MÅNDAG Fiskgratäng

Läs mer

Sortiment. Assortment.

Sortiment. Assortment. Sortiment. Assortment. Varmrökt lax & sik Hot smoked salmon & whitefish Fisk av premiumkvalitet. Korshags kunder garanteras färskrökt lax av högsta kvalitet. Vi köper endast pinfärsk och fulltrimmad lax

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 4. Måltid 1 Laxpytt med citronkräm. Måltid 2 Korv med potatisquesadilla. Måltid 3 Köttfärslåda med tomat & ost

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 4. Måltid 1 Laxpytt med citronkräm. Måltid 2 Korv med potatisquesadilla. Måltid 3 Köttfärslåda med tomat & ost FAMILJE- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 4 Måltid 1 Laxpytt

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 34. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Korv med potatissallad. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 34. Måltid 1 Fisk med dillpotatis. Måltid 2 Korv med potatissallad. Måltid 3 Enchiladas med köttfärs HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 34 Måltid

Läs mer

Green CATERING Hill TEL - 08 773 48 51 WWW.GREENHILLCATERING.SE 1

Green CATERING Hill TEL - 08 773 48 51 WWW.GREENHILLCATERING.SE 1 Green Hill CATERING TEL - 08 773 48 51 WWW.GREENHILLCATERING.SE 1 Mackor OST&SKINKA FRALLA (LJUS/GROV) OSTFRALLA (LJUS/GROV) CIABATTA MED KALKON ART NR: 1325/1327 VIKT: ca110g EAN-kod 1731-8907 ART NR:

Läs mer

Vecka 43,4 port. Tips! Monikas 3 dagarskasse! Ingredienser. Recept. Bra att ha hemma! 1, ,3 1

Vecka 43,4 port. Tips! Monikas 3 dagarskasse! Ingredienser. Recept. Bra att ha hemma! 1, ,3 1 Vecka 4,4 port Monikas dagarskasse! Välkomna till en härlig vecka fylld med läckra laxpaket, en krämig kycklinggryta och klassiska wallenbergare! Ingredienser Kött/fisk 500 g kalvfärs 500-600 g laxfilé

Läs mer

Stunder med fiskrätter...

Stunder med fiskrätter... Stunder med fiskrätter... Recept av Michael Björklund och Markku Luola www.prokala.fi Vitt är rött Recept : Michael Björklund Lutfisk-rödbetssallad och fetaostsås 0,8 kg Lutfisk 1 tsk Salt Ugnsrödbetor:

Läs mer

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN

ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN ÄKTA MATGLÄDJE PREMIUM- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY VECKA 7 MÅNDAG Laxpasta

Läs mer

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89

Vet du att ni kan få glutenfria, fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Vet du att ni kan få glutenfria, mjölkfria fat från oss på Toppenköket? Toppenbutiken 040 45 39 15 Catering 040 45 91 89 Detta erbjuder vi på Toppen: Delikatesser När du vill unna dig något extra! Bli

Läs mer

3 dagar. Ingredienser v 43. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 43. Köp gärna med fler matvaror!

3 dagar. Ingredienser v 43. Recept. Hej! Veckans meny: * Bra att ha hemma v 43. Köp gärna med fler matvaror! dagar v 4 Recept Kött/fisk Ca 500 gram nötfärs Ca 00 gram räkor Ca 700 gram tvådelad kycklingfilé Potatis/ris/pasta mm pkt glasnudlar Hej! Välkomna till en ny vecka fylld av spännande smaker från världens

Läs mer

A LA CARTE & BUFFÉ MENYER 2015

A LA CARTE & BUFFÉ MENYER 2015 A LA CARTE & BUFFÉ MENYER 2015 Här nedan kan du komponera ihop din egen 2 - eller 3 rätters meny. Observera att det måste vara samma meny till samtliga gäster. Laktos, gluten, veg, vegan och allergialternativ

Läs mer

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

LCHF. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! LCHF Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 36 Måltid 1 Smörstekt fisk med rödlökscreme

Läs mer

Våra finaste delikatesser

Våra finaste delikatesser Våra finaste delikatesser Sortimentslista hos Martin Olsson Cashar April 2015 Våra finaste delikatesser heter nu MARTIN OLSSON KAFFE Kaffe kommer från ett träd som beskärs till en buske. Det är de två

Läs mer

familj Apelsinbakad lax med sweet chilisås Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat Snabba köttgrytan med ärtor och ris

familj Apelsinbakad lax med sweet chilisås Ugnsbakad falukorv med bostongurka och tomat Snabba köttgrytan med ärtor och ris a3dagar 4 Personer familj Enkelt, gott och snabbt på bordet nu med vännerna Lollo & Bernie Se veckans roliga tips och pyssel! Vecka 13 a Apelsinbakad lax med sweet chilisås b Ugnsbakad falukorv med bostongurka

Läs mer

Djurgårdsgatan 31, 414 62 Göteborg Måndag - Fredag 9.00-18.00, Lördag 9.00-14.00 Söndag Avhämtningar av beställningar

Djurgårdsgatan 31, 414 62 Göteborg Måndag - Fredag 9.00-18.00, Lördag 9.00-14.00 Söndag Avhämtningar av beställningar PRISLISTA 2014-11-19 MAJORNAS SMÖRGÅSHÖRNA 031-14 05 72 Djurgårdsgatan 31, 414 62 Göteborg Måndag - Fredag 9.00-18.00, Lördag 9.00-14.00 Söndag Avhämtningar av beställningar sid 2 * SNITTAR * SPECIALERBJUDANDE

Läs mer

Delikata fiskprodukter från Hätäläs familjeföretag som vilar på 80 års erfarenhet REJÄL FISK FRÅN NORR

Delikata fiskprodukter från Hätäläs familjeföretag som vilar på 80 års erfarenhet REJÄL FISK FRÅN NORR Delikata fiskprodukter från Hätäläs familjeföretag som vilar på 80 års erfarenhet REJÄL FISK FRÅN NORR DEN FÄRSKASTE FISKEN FÖR DINA KUNDER Hätäläs familjeföretag är marknadsledande i Finland inom fiskprodukter

Läs mer

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk i paket. Måltid 2 Tacopaj. Måltid 3 Kyckling och bacon med pasta

VECKANS MENY. 6 pers. Vecka 40. Måltid 1 Fisk i paket. Måltid 2 Tacopaj. Måltid 3 Kyckling och bacon med pasta HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 6 pers. Vecka 40 Måltid

Läs mer

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid!

FLEXITARIAN. Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! Äkta matglädje FLEXITARIAN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi laga en blandning av klassiska och nya smaker. Smaklig måltid! VECKANS MENY 2 pers. Vecka 27 Måltid 1 Bönbiffar

Läs mer

NOGA UTVALDA DELIKATESSER TILL SOMMARMATEN ÄKTA MAJONNÄS NORSK LAX: VARMRÖKT, GRAVAD, KALLRÖKT & RIMMAD KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI

NOGA UTVALDA DELIKATESSER TILL SOMMARMATEN ÄKTA MAJONNÄS NORSK LAX: VARMRÖKT, GRAVAD, KALLRÖKT & RIMMAD KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI Sortimentslista sommar 2016 NOGA UTVALDA DELIKATESSER TILL SOMMARMATEN ÄKTA MAJONNÄS NORSK LAX: VARMRÖKT, GRAVAD, KALLRÖKT & RIMMAD KVALITETSKÖTT I SAMARBETE MED SKÖVDE SLAKTERI 2 MARTIN & SERVERA PREMIUM

Läs mer

Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater o salladsblad

Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater o salladsblad Cateringmeny Landgångar 54,90/st Rostbiff Rostbiff, pepparrotsost, pickles, rostad lök, gurka, cocktailtomater o salladsblad Skinka Varmrökt skinka, prästost, pastej, köttbullar, rödbetssallad, ägg, majonäs,

Läs mer

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 12 Kebabspett i tomatsås med yoghurt

bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 12 Kebabspett i tomatsås med yoghurt bistro Lite som på restaurang, fast hemma Meny Vecka 12 a Kebabspett i tomatsås med yoghurt Gott till: stilla neutralt eller smaksatt vatten, öl med eller utan alkohol b Varmrökt lax med curryrostat blomkålsris

Läs mer

Kycklingburgare. Vecka 5

Kycklingburgare. Vecka 5 Kycklingburgare A Vecka 5 Kycklingburgare Stekta möra kycklingfiléer med spröd vintersallad, krispig lök och gurka samt en krämig avokadoröra - det blir fantastiskt gott mellan rostade hamburgerbröd! Bröden

Läs mer

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1 Färsbiffar med potatiskompott. Måltid 2 Fisk med currykräm. Måltid 3 Korv med potatisquesadilla

VECKANS MENY. 4 pers. Vecka 42. Måltid 1 Färsbiffar med potatiskompott. Måltid 2 Fisk med currykräm. Måltid 3 Korv med potatisquesadilla HUSMANS- KASSEN Välkommen till en ny vecka med äkta matglädje. Denna vecka kommer vi att laga en blandning av klassiska och nya barnvänliga maträtter. Smaklig måltid! VECKANS MENY 4 pers. Vecka 42 Måltid

Läs mer