Sida 1 (5) Enovation AB Tyska Bryggaregården Phone KARLSKRONA Fax:

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Sida 1 (5) Enovation AB Tyska Bryggaregården Phone +46 455 30 71 90 371 70 KARLSKRONA Fax: +46 455 30 71 91 www.enovation.se"

Transkript

1 EPPSUS versionshistorik release 2 /Order Man kan nu mata in flera mailadresser i ett orderattribut som är kopplat till mail i ordermallen. Detta gör det möjligt att skicka mail till flera mottagare utan att behöva skapa flera mail orderattribut. Dessa separeras med ett semikolon. Om mail är aktivt i ordermallen och det finns bifogade filer i ordern, kan man välja (per status) om bifogade filer även ska bifogas i mailet vid statusförändringen. /Återrapportering Plocklistor (listor med tillagda men ej ännu sparade återrapporter) hanterar nu även dropdown listor. System/Formulär Det är nu möjligt att lägga till attribut även fast mallen används (det finns ordrar med återrapporter på aktuell formulärmall). Befintliga återrapporter får ett tomt värde i tillagt attribut. System/Ordermall Det är nu möjligt att lägga till attribut även fast mallen används (det finns ordrar skapade från aktuell ordermall). Befintliga ordrar får ett tomt värde i tillagt attribut. System/Register Det är nu möjligt att bifoga en fil till en registerpost. Om man skapar en order från en registerpost med bifogade filer, så bifogas filerna till ordern. Återkommande ordrar Vid uppdatering av återkommande ordrar får man nu en fråga om man vill uppdatera redan uppskapade ärenden. Om bokningstiden har ändrats får man en fråga om man vill makulera de ärenden som redan är uppskapade men ej avslutade eller makulerade. Om man uppdaterar en order som är skapad utifrån en återkommande order så kommer en fråga om man vill uppdatera den återkommande ordern med ändringen. Om man även har uppdaterat bokningen så kommer en fråga om man vill makulera redan uppskapade ordrar (i och med att nya kommer att skapas upp). Rapporter Fax och fakturarapporterna är numera språkstödda. Detta gör det möjligt att själv bestämma vad det ska stå i rubrikerna, i dessa rapporter. Signatur kommer nu med i faxrapporten på raden "Kvitteras". buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Sida 1 (5)

2 Nu loggas att faktura skapats från en order i orderloggen för aktuell order, samt vilken faktura som skapats. Nu loggas, i orderloggen, vem som gjort någon förändring med en order senast. Nu loggas, i orderloggen, ifall sms och/eller mail har skickats från aktuell order och till vem. I Ganttvyn visas nu ett utropstecken i de fält som är en order med högsta prioritet. I den nya orderlistsidorna är det nu möjligt att markera och avmarkera alla rader. Om man använder sig av den nya orderlistsidan kommer man nu till denna då man gör en ordersökning. Tack vare detta kan man editera sökresultatet. Det är nu möjligt att dölja ämne och prio i en arbetsorder som visas eller skapas. Meddelanden Man kan nu själva ange hur många meddelanden man vill ska visas på meddelandesidan. (sidan som är åtkomlig i översta listen) Service/Mina ordrar Det är nu möjligt att signera en order i service. Signaturen bifogas som en bild till ordern. Super/Roller Då en ny roll ska skapas, kan man nu välja mellan ett antal fördefinierade mallar. Dessa roller har redan ett antal kapabiliteter kopplade till sig och man behöver alltså inte fylla i dessa själv.följande rollmallar finns: Information, Organisation, Planering, Service, Arbetsledning, Ekonomi. System/Användare Det finns nu en ny nivåassociation att användas för att ange om en användare kan skapa order i mobilklienten eller ej. Det är nu möjligt att filtrera ut inaktiva användare och lista endast aktiva. Detta går att kombinera med visning av kundanvändare i samma lista. System/Inställningar Det är nu möjligt att ställa in hur många registerposter som ska returneras vid en sökning från mobilklienten. System/Ordermallar I alla ordermallar finns nu en ny kategori som avgör om man kan skapa order i mobilklienten från aktuell ordermall. Man kan även i ordermallarna ange att ett formulär ska vara förvalt i en order som skapas i mobilklienten. Nu visas även vilka ordermallar som ärver från aktuell ordermall. Sen tidigare är det ju möjligt att se vilken ordermall den aktulla ordermallen ärver ifrån. Möjlighet att uppdatera redan uppskapade ordrar med orderinformation efter att man har editerat en återkommande order. Java mobilklienten Ny klient med följande nyheter: Ett ny menyval på startsidan som erbjuder möjligheten att skapa order i mobilklienten. Möjligt att ringa från ett orderattribut som har kategorin Telefonnummer satt. (endast det första attributet visas). Möjlighet att utöka vad som ska visas i ämnet. (styrs av ordermallen) Möjlighet att i inställningar bestämma om ämne, id, ordermall och prio ska synas då man visar en order. Sida 2 (5)

3 Nytt elang för att hämta ut tiden i klienten. Detta kan vara bra då man vill ha den exakta tiden och inte den tid EPPSUS servern anger vid synkronisering. Möjlighet att få ut tidigare återrapporter på en order. Dessa skickas som ett meddelande och sparas inte på klienten. Windows Mobile klienten Ny klient med följande nyheter: Ett ny menyval på startsidan som erbjuder möjligheten att skapa order i klienten. Nytt elang för att hämta ut tiden i klienten. Detta kan vara bra då man vill ha den exakta tiden och inte den tid EPPSUS servern anger vid synkronisering. Möjlighet att få ut tidigare återrapporter på en order. Dessa skickas som ett meddelande och sparas inte på klienten. Möjlighet att filtrera ärenden (på ämnet) i Nya listan. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta release 3 och Service Det är nu möjligt att, i en formulärmall, aktivera en s.k. plocklista då man avrapporterar poster från registret. Mha plocklistan kan man lägga till och ta bort ett antal registerposter till en temporärlista och sedan spara ner hela denna som återrapporter i ordern. Finns det formulärfält som inte är registerkopplade så har man möjlighet att ändra dessa innan man spar ner återrapporten. Det är nu möjligt att lista de återkommande ordrar man har upplagda i systemet release 2 Det är nu möjligt att implementera regler för om man får öppna en order för editering eller inte. En standardregel finns där man kan förbjuda editering av arkiverade ordrar. /Planering I listan över kommande ordrar visas ett datum inom parantes, när den faktiska ordern kommer att skapas upp. Det går nu att skapa upp ett kommande uppdrag i förtid från orderlistan samt ta bort ett som ska skapas I Ganttvyn är det nu möjligt att ha olika färger för olika ordermallar. Dessutom är ramen olika beroende på antal ordermottagare och om ordern är vald eller ej. Det är nu möjligt att lista ordrar med olika status på samma sida. På denna sida visas även Ganttvyn, vilket kan underlätta resurshantering och tilldelning av ordrar. Det är nu möjligt att ange att en order ska återkomma med ett antal dagars mellanrum. T.ex var 3:de dag. Faktura Från en uppskapad faktura är det nu möjligt att arkivera de ordrar som fakturan är uppskapad från. Egen startsida Det är nu möjligt att ange en egen startsida som ska visas då man loggar in. Favoriter Man kan nu välja sina favoritkapabiliteter och samla dessa på en översiktssida. Favoriten Sida 3 (5)

4 väljs genom att man högerklickar på en kapabilitet i nivåträdet. Översiktssidan kan man sedan ha som startsida. Service Det är nu möjligt att ställa in så att ordrar, vars giltighetsdatum passerat, inte syns i listvisningen. Tidrapport Det är nu möjligt att sätta en Tidrapport - fritext kategori på formulärattribut. Om denna är satt, läggs det återrapporterade värdet in som en textrad i tidrapporten. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Faktura Det är nu möjligt att ha skapa faktura från ordrar utan koppling till kundregistret. Meddelande Meddelandefältet är nu dolt. Istället visas en länk till meddelande och antal olästa inom en parantes. Journal I journalen visas vilket fält som använts som journalreferens. Kopiera arbetsorder När man visar en order så finns möjlighet att kopiera denna. Skapa arbetsorder från register Det går att skapa arbetsorder från en registerpost. Värdena från registerposten kopieras över till ordern. Register När man har skapat en ny registerpost så finns en direktlänk till denna. Om inga poster hittas visas nu en länk till skapa registerpost sidan. De värden man angett i sökfälten skickas med till skapa sidan. Det är nu möjligt att skriva ut en order i kundwebben. Det är nu möjligt att, precis som i admin, styra vad som ska visas i listsidorna. Service Nu visas journalordrar på samma sida som orderinformation. Det är nu möjligt att se återrapporterad information på en order. Endast information som den inloggade användaren avrapporterat visas. Det är nu möjligt att se och ändra tidsbokning på en order i service. System Det är nu möjligt att kopiera en ordermall eller formulärmall. Ordermall - dropdown I ordermallen kan man nu definiera giltiga värden för ett orderattribut. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Faxrapport förändringar på faxrapport. Bland annat, finns orderid med i sidhuvudet. Det finns också stöd för att exkludera orderattribut, formulärmallar och formulärattribut i rapporten. Globala parametrar för rapporter De globala parametrarna är nu nivåstyrda. Detta innebär att man till exempel kan nivåstyra logotyper på rapporterna. Sida 4 (5)

5 Skapa order förbättringar på tidsplanering. Bland annat kan man sätta förifyllda värden i tidfälten. Förifyllda formulär Det går att förifylla formulär då man editerar en order i admin. Återkommande order Om en order är uppskapad utifrån en återkommande order så finns en länk till återkommande mallen. Tidrapport i service De som arbetar i service kan nu hämta ut sin egen tidrapport från startsidan. Bifogade filer i kundwebben Det är nu möjligt att se bifogade filer i kundwebben. Supportinformation Informationen nere i vänstra hörnet är ersatt med en länk till den nya supportsidan. Det är möjligt att ersätta denna med länk till egen supportsida. Meddelanderutan Olästa meddelanden visas nu i fetstil. Plugins Det är nu möjligt att se aktiva plugin i systemet. Det finns också två nya plugins för att skicka mail och sms utifrån händelser i systemet, oavsett om dessa sker i admin, service eller kundwebb. Lista och sök ordrar Det finns nu en ny sida för listning av ordrar som sorterar dessa över hela mängden. Denna sida är nu standard för sökresultatsida och valbar för listsidorna. Sortering av attribut i mallar Man har nu möjligheten att göra en autonumrering på sorteringsfälten i ordermallar och formulärmallar. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Tidrapport Ny rapport för att sammanställa inrapporterade tider. Man kan sätta kategorier på formulär och formulärattribut och peka ut vad som skall användas för att sammanställa en tidrapport. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Det finns nu en kundwebb där kunder kan logga in och få en överblick över sina uppdrag i EPPSUS.Kunden har möjlighet att skapa egna uppdrag, se återrapporterad information och se status. Kunden har även möjlighet att se historik på alla sina ärenden. Firefox kompabilitet EPPSUS är nu även kompatibelt med Firefox. Kundanpassad loginsida Det finns möjlighet att få en egen anpassad loginsida. buggfixar samt uppdateringar av systemet. För mer info om dessa, kontakta Sida 5 (5)

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb

Kom igång med Riksbyggen Kundwebb Kom igång med Riksbyggen Kundwebb På din nya kundwebb får du tillgång till information, hjälp och uppgifter kopplat till ditt boende samt en rad olika verktyg som underlättar i kommunikationen med Riksbyggen.

Läs mer

Release notes för RemoteX Applications Windowsklient version 4.4

Release notes för RemoteX Applications Windowsklient version 4.4 Release notes för RemoteX Applications Windowsklient version 4.4 Version 4.4 av RemoteX Applications fokuserar på att väsentligen förbättra användarupplevelsen med avseende på stabilitet och hastighet.

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.70. Release 2010-08-23 Easy Planning 6.70 1 Vad är nytt i Easy Planning 6.70 Denna uppdatering innehåller ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra en uppdatering för att få ett ännu mera lättarbetat

Läs mer

Vi hjälper allt från små företag till stora koncerner att ta hand om och effektivisera de ekonomiska processerna från beställning till betalning.

Vi hjälper allt från små företag till stora koncerner att ta hand om och effektivisera de ekonomiska processerna från beställning till betalning. Vi hjälper allt från små företag till stora koncerner att ta hand om och effektivisera de ekonomiska processerna från beställning till betalning. Med marknadens vassaste system och ett brett spektrum av

Läs mer

Funktionsbeskrivning TSROnline/Kundwebb

Funktionsbeskrivning TSROnline/Kundwebb Taqs II Funktionsbeskrivning TSROnline/Kundwebb Skapad: 2017-01-12 Uppdaterad: 2018-03-27 Innehåll Logga in 2 Startsidan 2 Nyheter 3 Beställda uppdrag 4 Beställ tolk. 5 Arbetsgång för beställning av tolk..

Läs mer

Kom igång med ibinder Avtalsregistret

Kom igång med ibinder Avtalsregistret Kom igång med ibinder Avtalsregistret Kom igång med avtal Grunderna i ibinder.com Denna manual beskriver hur avtal hanteras i ibinder.com och är ett komplement till den separata manualen Kom igång med

Läs mer

Datatal Flexi Presentity

Datatal Flexi Presentity Datatal Flexi Presentity En snabbguide för Presentity Innehållsförteckning 1. Login 2 2. Hänvisa 3 2.1 Att sätta hänvisningar 3 2.2 Snabbknappar 4 2.3 Windows gadget 4 3. Meddelande 5 4. Status 6 4.1 Exempel

Läs mer

Minimanual för Baltzaranvändare

Minimanual för Baltzaranvändare Minimanual för Baltzaranvändare Inloggning i Baltzar Öppna Baltzar via länken i mailet Ange användare och lösenord och logga in Du hamnar nu i din Inkorg Tryck på knappen F11 för att få hel bildskärm samt

Läs mer

Minimanual för Baltzaranvändare, ABF

Minimanual för Baltzaranvändare, ABF Minimanual för Baltzaranvändare, ABF Inloggning i Baltzar Öppna Baltzar via Internet Explorer i Citrix Klicka på ikonen för Internet Explorer i Citrix Via Startsidan väljer du Baltzar 5 Du hamnar nu i

Läs mer

Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister

Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister l a u n a m r a d n anvä o g k o o b r e t in Botkyrka kommuns system för lokalbokning föreningsbidrag förenings- och anläggningsregister 1 Sök ledig tid utan registrerad användare... 2 2 Sök ledig tid

Läs mer

Nyheter i version 3.2. Landlord. Global Snabbsök utökad funktion

Nyheter i version 3.2. Landlord. Global Snabbsök utökad funktion Landlord Global Snabbsök utökad funktion Möjligheten att söka i hela systemet har nu kompletterats med en funktion att kunna spara en gemensam profil för vilka delar, objekt och fält, som sökningar ska

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.31. Programmet nu Vistakompatibelt. Ny html hjälpfil anpassad för Vista

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.31. Programmet nu Vistakompatibelt. Ny html hjälpfil anpassad för Vista Vad är nytt i Easy Planning 6.31 Nya funktioner som tillkommit: 1. Programmet nu Vistakompatibelt. 2. Ny html hjälpfil anpassad för Vista. 3. Skapa egna rapporter i Access. 4. Databasen uppgraderas till

Läs mer

Pilar till länkade aktiviteter skrivs ut även från översikt

Pilar till länkade aktiviteter skrivs ut även från översikt Vad är nytt i Easy Planning 6.58 Detta är en större uppdatering som innehåller ett flertal förbättringar samt en del nya funktioner. Vi rekommenderar alla våra kunder att uppdatera till denna version.

Läs mer

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23

Mobiltid 3L Pro 2014. Mobiltid. Copyright VITEC FASTIGHETSSYSTEM AB Sida 1 av 23 Mobiltid Sida 1 av 23 Innehåll TIDREDOVISNING... 3 MOBIL TID... 3 Redovisa tid... 3 SPÄRR MOT ÖVERLAPPANDE TIDPERIODER... 3 LÖNEPERIODSTYP... 4 REGISTRERA RESA... 7 Förutsättningar för att registrera resa...

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Nyheter Vad är nytt i Easy Planning 6.80 Detta är en stor uppdatering som innehåller många nya funktioner och ett flertal förbättringar. Vi rekommenderar alla våra kunder att göra denna uppdatering. Nyheter -

Läs mer

Lathund Behörighetshantering

Lathund Behörighetshantering Lathund Behörighetshantering För att kunna ställa in behörigheter krävs det att SiteVision är kopplat till en katalogtjänst. Behörigheter Hantering av behörigheter och rättigheter kan göras för hela webbplatsen,

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 7.10. Nyheter. Åtgärdade fel. Release 2012-11-18 Easy Planning 7.10 1

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 7.10. Nyheter. Åtgärdade fel. Release 2012-11-18 Easy Planning 7.10 1 Vad är nytt i Easy Planning 7.10 Detta är en viktig uppdatering som bland annat åtgärdar ett problem med synkning mot Outlook. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter 1. Filtrera

Läs mer

Cloud. Manual. Version

Cloud. Manual. Version Cloud Manual Version 1.0 2016-10-31 Innehållsförteckning Introduktion... 3 Kom igång... 3 Skapa konto... 4 Navigering, vad är det du ser... 5 Användning... 6 Vad ser du när du INTE är ansluten... 6 Anslut

Läs mer

F o r d o n s k o n t r o l l N y v e r s i o n 2 0 1 3-0 9 S i d a 1. Ny version 2013-09

F o r d o n s k o n t r o l l N y v e r s i o n 2 0 1 3-0 9 S i d a 1. Ny version 2013-09 F o r d o n s k o n t r o l l N y v e r s i o n 2 0 1 3-0 9 S i d a 1 Ny version 2013-09 F o r d o n s k o n t r o l l N y v e r s i o n 2 0 1 3-0 9 S i d a 2 Innehåll Ny menystruktur... 3 Fordon... 3

Läs mer

Nyhetsbrev nummer 1 2010

Nyhetsbrev nummer 1 2010 Nyhetsbrev nummer 1 2010 Här kommer ett nyhetsbrev från SchoolSoft med allt som hänt i produkten under de senaste månaderna. Vid export av studieplaner kan man välja att exportera även inaktiva elevernas

Läs mer

Kundfakturors sändsätt

Kundfakturors sändsätt Kundfakturors sändsätt 2014-11-05. Åbergs DataSystem AB, Göran Gustafsson I version 217 som vi släppte i slutet av oktober 2014 gjorde vi en förändring på hur fakturor kunde skickas till kunderna. Till

Läs mer

Manual E-butiken Innehåll:

Manual E-butiken Innehåll: Manual E-butiken Innehåll: Allmänt... 2 Logga in... 2 Översikt... 2 Kategorisera produkter... 3 Lägg till en produkt... 4 Lägg till produktbilder... 5 Ändra en produkt... 5 Skapa menysidor... 6 Ladda upp

Läs mer

DIO Webb, en kort manual. Version 10.0 2015-05-26

DIO Webb, en kort manual. Version 10.0 2015-05-26 DIO Webb, en kort manual Version 0.0 05-05-6 Innehåll. Skapa nytt meddelande a. Välja mottagare b. Förklaring av de olika fälten c. Kartans funktion. Vidarebefordra inkommit meddelande 3. Uppdatera/avsluta

Läs mer

RUTINBESKRIVNING DIGITAL FAKTURAHANTERING EDGE

RUTINBESKRIVNING DIGITAL FAKTURAHANTERING EDGE RUTINBESKRIVNING DIGITAL FAKTURAHANTERING EDGE INNEHÅLLSFÖRTECKNING HSB Digital fakturahantering EDGE... 1 1. Startsidan... 2 1.1 Åtgärder i startsidan... 4 2. Fakturabild och fakturainformation... 5 2.1

Läs mer

Ny kvartalsuppdatering, den andra stora uppdateringen av Easy Planning under Vi rekommenderar alla att uppdatera till denna version.

Ny kvartalsuppdatering, den andra stora uppdateringen av Easy Planning under Vi rekommenderar alla att uppdatera till denna version. Vad är nytt i Easy Planning 8.43 Ny kvartalsuppdatering, den andra stora uppdateringen av Easy Planning under 2017. Vi rekommenderar alla att uppdatera till denna version. Uppdateringen gäller även för

Läs mer

INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING

INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING Entré INNEHÅ LLSFÖ RTECKNING ENTRÉ PORTAL MOBILWEBB... - 2 - Innehåll i Entré Portal Mobilwebb... - 2 - Förberedande arbete... - 2 - Start av Entré Portal Mobilwebb... - 3 - Inställningar i Entré Portal...

Läs mer

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH

Manual för. elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Manual för elektronisk fakturahantering AGRESSO EFH Version 7 Versionshantering Ändrad av Version Kommentar Datum Helena Hellqvist 1 Dokument skapat 2009-04-16 Jenny Eliasson Teesalu 2 Rättningar 2009-04-28

Läs mer

Lathund Behörighetshantering

Lathund Behörighetshantering Lathund Behörighetshantering För att kunna ställa in behörigheter krävs det att SiteVision är kopplat till en katalogtjänst. Behörigheter Hantering av behörigheter och rättigheter kan göras för hela webbplatsen,

Läs mer

Beställa varor från Webbutik KUL

Beställa varor från Webbutik KUL 1 (12) 2016-10-07 Status: i Pilotdrift Beställa varor från Webbutik KUL Innehållsförteckning Inloggning... 2 Snabbguide för beställning... 2 Spara beställning... 6 Spara som mall - Favoritbeställning...

Läs mer

Komma igång med MLTs Mobildata app.

Komma igång med MLTs Mobildata app. Komma igång med MLTs Mobildata app. Övriga uppstartspunkter. Vi börjar med det mest nödvändiga och ökar på funktionaliteten löpande. Inloggade som samma användare på fler enheter, fungerar inte nu. Lediglista.

Läs mer

Användarmanual för. Internetbokningen. Version 1.0

Användarmanual för. Internetbokningen. Version 1.0 Användarmanual för Internetbokningen Version 1.0 Hur fungerar Internetbokningen? Internetbokningen installerar två komponenter på klubben. Dels finns det ett nytt inställningsprogram som är en del av GK96,

Läs mer

Nya Mina vårdkontakter. En presentation över det nya gränssnittet för invånare

Nya Mina vårdkontakter. En presentation över det nya gränssnittet för invånare Nya Mina vårdkontakter En presentation över det nya gränssnittet för invånare Nyheter i nya Mina vårdkontakter Responsiv design gör Mina vårdkontakter tillgänglig även i mobiltelefon och surfplatta Stöd

Läs mer

Administration 1.x. RIW Software Techn AB info@riwsoftware.com telefon: 08-766 70 20 fax: 08-766 70 05 www.riwsoftware.com

Administration 1.x. RIW Software Techn AB info@riwsoftware.com telefon: 08-766 70 20 fax: 08-766 70 05 www.riwsoftware.com Administration 1.x Page 2 of 24 Innehållsförteckning Byggnader... 3 Rum... 4 Rumsfunktioner... 5 Resurser... 6 Resursfuntioner... 6 Användare - detaljer... 7 Användare listan... 8 Roller... 9 Användargrupper...

Läs mer

Stockholms Handelskammare

Stockholms Handelskammare Stockholms Handelskammare Skapa och underhålla innehåll på nya chamber.se Vokabulär Dokumentvy används för att placera innehåll i en innehållstruktur som används för att navigera på sajten. Dokumenttyp

Läs mer

Hantera dokument i arkivet

Hantera dokument i arkivet Hantera dokument i arkivet 2 Innehållsförteckning 1. SÖK EFTER DOKUMENT... 4 2. ÖPPNA ETT DOKUMENT... 5 3. BLÄDDRA MELLAN DOKUMENT... 6 4. STÄNG ETT ÖPPNAT DOKUMENT... 6 5. SPARA EN SÖKNING... 7 6. VÄLJ

Läs mer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Inledning Detta är en generell användarmanual till Elsmart - Nätanmälan. Den är skriven för att kunna användas av alla installatörer. Manualen kan användas

Läs mer

Datatal Flexi Presentity

Datatal Flexi Presentity Datatal Flexi Presentity En snabbguide för Presentity Innehållsförteckning 1. Login 2 2. Hänvisa 3 2.1 Att sätta hänvisningar 3 2.2 Snabbknappar 4 2.3 Windows gadget 5 3. Samtal 5 4. Status 6 4.1 Exempel

Läs mer

FirstClass Hur du använder FirstClass.

FirstClass Hur du använder FirstClass. OPEN TEXT FirstClass Hur du använder FirstClass. Mars 2008 Peter Gustafsson, Skf Logga in på FirstClass För att starta FirstClass, dubbelklicka på FirstClass ikonen på skrivbordet eller på start-menyn.

Läs mer

ServIT ärendehantering och CRM

ServIT ärendehantering och CRM ServIT ärendehantering och CRM Översikt Detta dokument beskriver ServIT:s ärendehanteringssytem. Detta är centralt i utbudet av kontaktvägar och tjänster i ServIT ehelpdesk plattformen. Här exempel på

Läs mer

Användarmanual. Meetings 1.5

Användarmanual. Meetings 1.5 Användarmanual Meetings 1.5 Revisionsnummer: 1 Dokumentnamn: FormPipe Meetings 1.5 - Användarmanual ipad Datum: 2013-12-05 Formpipe Software AB. All rights reserved. 2 (23) Innehållsförteckning 1 INLEDNING...

Läs mer

Demo. Detta är en demo för att se hur programmet ser ut. Du kan klicka på de vanligaste funktionerna för att se hur programmet ser ut.

Demo. Detta är en demo för att se hur programmet ser ut. Du kan klicka på de vanligaste funktionerna för att se hur programmet ser ut. Demo Detta är en demo för att se hur programmet ser ut. Du kan klicka på de vanligaste funktionerna för att se hur programmet ser ut. Gå till slut Börja med att välja typ av användare för att logga in!!

Läs mer

2. Dels går det att klicka sig fram via appsamlingen (2a) (som liknar en rutig kvadrat). Klicka på E-post (2b). 2b.

2. Dels går det att klicka sig fram via appsamlingen (2a) (som liknar en rutig kvadrat). Klicka på E-post (2b). 2b. Google E-post I Google Apps for Education (GAFE) ingår motsvarande Googles G-mail som e-postprogram. Eftersom det är skolan som administrerar våra GAFE-konton samt att vi behåller vår gamla domän zonline.se

Läs mer

Kleos 6.5 (Mars 2019) Nya och förbättrade funktioner. Kleos Knowledge Center. Choose a building block.

Kleos 6.5 (Mars 2019) Nya och förbättrade funktioner. Kleos Knowledge Center. Choose a building block. Choose a building block. Kleos Knowledge Center Version av det här dokumentet : 1.05 (SW) Datum: 25 februari 2019 Kleos 6.5 (Mars 2019) Nya och förbättrade funktioner Den här sidan visar en översikt över

Läs mer

Manual för ParaDifo Vårdgivare/Utförare inom Individ och Familjeomsorg

Manual för ParaDifo Vårdgivare/Utförare inom Individ och Familjeomsorg Manual för ParaDifo Vårdgivare/Utförare inom Individ och Familjeomsorg Vuxen, Insats Chefsspecifika uppgifter stockholm.se Titel: Manual för ParaDifo Vårdgivare/Utförare inom Individ och Familjeomsorg

Läs mer

NYHETER SiteCon version 2.50

NYHETER SiteCon version 2.50 NYHETER SiteCon version 2.50 Sammanfattning Med version 2.50 fortsätter vi utvecklingen av SiteCon. Vi förbättrar processen kring Arbetsorder samt öppnar upp för kopplingar till andra administrativa lösningar.

Läs mer

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån

Användarguide. Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 1 Användarguide Sök och administrera dina volontärer på Volontärbyrån 2 Välkommen till Volontärbyrån! Den här guiden beskriver alla funktioner i volontärsamordnaradmin på www.volontarbyran.org. Har du

Läs mer

Ny kvartalsuppdatering, vi rekommenderar alla att göra denna uppdatering.

Ny kvartalsuppdatering, vi rekommenderar alla att göra denna uppdatering. KVARTAL 4 Vad är nytt i Easy Planning Ny kvartalsuppdatering, vi rekommenderar alla att göra denna uppdatering. Uppdateringen gäller även för er som använder Access då versionen stöder både Access och

Läs mer

Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014

Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014 Fejjan för alla 1.0 Användarmanual för webbapplikationen Fejjan för alla. Manualens version:1.0. Datum: 5 februari 2014 Fejjan för alla gör det lättare för personer med olika typer av funktionsnedsättningar

Läs mer

Lathund Elektronisk fakturahantering

Lathund Elektronisk fakturahantering Sidan 1 av 8 Lathund Elektronisk fakturahantering Fakturahantering 2015-02-01 Sidan 2 av 8 1 Introduktion... 3 2 Mina fakturor... 4 2.1 Status... 4 2.2 Sortera och selektera... 4 3 Hantera en faktura...

Läs mer

Release 14.3 kommer finnas tillgänglig för er måndagen den 29 september 2014.

Release 14.3 kommer finnas tillgänglig för er måndagen den 29 september 2014. RELEASE 14.3 Release 14.3 kommer finnas tillgänglig för er måndagen den 29 september 2014. i andra webbläsare än Internet Explorer I och med denna release har vi migrerat alla de sidor man som kundföretag

Läs mer

DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning

DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning DGM E-Learning Manual för administratörer ADR Förareutbildning Sida 1 av 11 Förord Förarutbildningen är utvecklad av DGM Sverige AB och är godkänd av MSB. Hela idén är att den instruktörsledda ADR-förarutbildningen

Läs mer

Lathund Elektronisk fakturahantering

Lathund Elektronisk fakturahantering Sidan 1 av 13 Lathund Elektronisk fakturahantering 2014-11-01 Sidan 2 av 13 1 Introduktion... 3 2 Logga in... 4 2.1 Glömt lösenord... 5 3 Mina fakturor... 6 3.1 Status... 6 3.2 Sortera och selektera...

Läs mer

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering.

Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Vad är nytt i Easy Planning 6.89 Denna uppdatering omfattar ett stort antal förbättringar och nya funktioner. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter 1. Ganttvy 1 månad och 3 månader

Läs mer

lokalnytt.se Manual kundadministration

lokalnytt.se Manual kundadministration lokalnytt.se Manual kundadministration version 2.0 2012-08-23 Innehåll Inledning... sidan 2 Rekommendationer... sidan 2 Gemensamma funktioner... sidan 3 Inloggning... sidan 4 Startsida... sidan 5 Objekt...

Läs mer

Versionsinformation. Artvise e-tjänst Version 4.0

Versionsinformation. Artvise e-tjänst Version 4.0 Version 4.0 Uppdateringsinformationen beskriver nyheter, rättningar och andra förändringar i vid uppdateringen. Version 4.0 Version 4.0 Sida 2/9 Innehållsförteckning Nyheter och förändringar i version

Läs mer

Guide för att komma igång med Laget.se

Guide för att komma igång med Laget.se Guide för att komma igång med Laget.se För att lättare komma igång med hemsidan för laget har Öjebyns IBF skapat ett dokument för att hjälpa er med detta: Klicka på Menyerna nedan för att hoppa till det

Läs mer

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter.

Kommer det inget mail? Kontrollera i så fall att du matat in rätt mailadress och att mailet inte fastnat i ditt skräppostfilter. På de följande sidorna beskrivs hur du som installatör kan använda tjänsten föranmälan.nu för att hantera för- och färdiganmälningar till elnätsägare. Tjänsten är gratis för installatörer och är baserad

Läs mer

Manual för webportalen

Manual för webportalen Manual för webportalen Innehållsförteckning Manual för webportalen... 1 1.Startsida:... 1 2.Beställa/Förflytta:... 1 2.1 Beställa pallar och lådor... 2 2.2 Rapportera Godsleverans... 3 2.3 Hämtning av

Läs mer

KOM I GÅNG MED DIN HANDBOK STANDARD FRÅN THOLIN & LARSSON

KOM I GÅNG MED DIN HANDBOK STANDARD FRÅN THOLIN & LARSSON KOM I GÅNG MED DIN HANDBOK STANDARD FRÅN THOLIN & LARSSON Kom i gång med din handbok Standard Innehåll 1 Börja redigera 2 Arbetsbordet 3 Redaktörsfliken 3.1 Uppstart: Att-göra-listor 4 Redigera innehåll

Läs mer

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING...

ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... Entré Innehåll ENTRÉ DOKUMENTHANTERING... - 2 - Starta Dokumenthantering... - 3 - Lägga till dokument via frågeguide... - 4 - Frågeguiden... - 5 - Lägga till dokument manuellt... - 7 - Lägg till fil...

Läs mer

DIO Webb 2.0, en kort manual. Version

DIO Webb 2.0, en kort manual. Version DIO Webb.0, en kort manual 06-04-8 Innehåll. Skapa nytt meddelande a. Välja mottagare b. Fältens innebörd c. Kartans funktion. Vidarebefordra inkommet meddelande 3. Uppdatera/avsluta meddelande 4. Inställningar

Läs mer

Webforum. Nya funktioner i version 14.4. Senast uppdaterad: 2014-12-02

Webforum. Nya funktioner i version 14.4. Senast uppdaterad: 2014-12-02 Webforum Nya funktioner i version 14.4 Senast uppdaterad: 2014-12-02 Innehåll Om detta dokument... 3 Översikt... 4 Generellt och administration... 5 Dokument... 5 Seriell gransknings- och godkännandeflöde...

Läs mer

Manual - Symfoni - Kommunanvändare

Manual - Symfoni - Kommunanvändare Sidan 1 av 32 1. Symfoni för kommunanställda........................................................................... 2 1.1 Boendeenheter..................................................................................

Läs mer

Lathund Projektledare Jönköpingsprojektplats

Lathund Projektledare Jönköpingsprojektplats Lathund Projektledare Jönköpingsprojektplats Linda Höglund Pulsen Application AB 1 Innehållsförteckning Logga in på projektkontoret... 3 Startsida Projektkontoret... 4 Funktioner på projektkontorets startsida...

Läs mer

Lathund_ Lathund. Milestone 5 UBW

Lathund_ Lathund. Milestone 5 UBW Lathund Milestone 5 UBW Innehåll Startsidan i UBW... 3 Programverktygsfältet:... 3 Din Uppgiftslista... 3 Senast öppnade... 3 Favoriter... 3 Logga ut... 3 Chattfunktionen... 3 Sökfält... 3 Menyknappar...

Läs mer

Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. 2013-10-07

Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. 2013-10-07 2013-10-07 Autogiro Online för betalningsmottagare Webbtjänst för dig som erbjuder dina kunder Autogiro. Postadress: 105 19 Stockholm Besöksadress: Palmfeltsvägen 5 Webb: bankgirot.se Bankgironr: 160-9908

Läs mer

Rutin Förhandsbedömning

Rutin Förhandsbedömning Styrande rutindokument Rutin Sida 1 (5) Rutin Förhandsbedömning Inloggning Inloggning kan ske från nll+/tandvård inom hälso- och sjukvården, där finns en länk till Symfoni högt upp till höger på sidan.

Läs mer

Uppdatering

Uppdatering Uppdatering 2018-12-13 Arbetsledare, Granskare Ändrad visning startsidan av personer, ändrad visning lista personer för användare med roll Arbetsledare eller Granskare. På personer kopplas nu granskare.

Läs mer

Dokumentation för editering av sl.se

Dokumentation för editering av sl.se Version: 1 Datum: 2014-03-24 evry.com Redaktörsdokumentation Redaktörsdokumentation Dokumentation för editering av sl.se Versionshistorik Ändring nr. Ändring datum Förändringar Reviderad av 1 2014-03-24

Läs mer

Versionsnyheter PMO 6.1 Release

Versionsnyheter PMO 6.1 Release Versionsnyheter PMO 6.1 Release 2015-09-04 Förändring sker i följande moduler 1 Anteckning 2 Att göra 3 Checklista 4 Internpost 5 Lab 6 Löpande journal 7 Patientdata 8 Signera 9 Tidbok 10 Vaccination 11

Läs mer

Börja skriv för a6 lägga in text. Handbok - de la gardienätet. för vårdnadshavare. Uppdaterad 2012-09- 10

Börja skriv för a6 lägga in text. Handbok - de la gardienätet. för vårdnadshavare. Uppdaterad 2012-09- 10 Börja skriv för a6 lägga in text Handbok - de la gardienätet för vårdnadshavare innehållsförteckning Var loggar jag in?/ Inloggning... 1 Funktioner på De la Gardienätet... 2 Fält på startsidan... 2 Vid

Läs mer

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual

www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual www.grade.com LUVIT Utbildningsadministration Manual Innehåll 1. KURSKATALOG 3 1.1. SÖK EFTER KURSTILLFÄLLEN 3 2. MINA ATTESTERINGAR 6 3. MINA ANMÄLNINGAR 7 4. HANTERA KURSER 8 4.1. DELTAGARE 9 4.1.1.

Läs mer

Nyheter till release

Nyheter till release Nyheter till release 2015-06-29 Diverse buggrättningar är gjorda Inloggning Det går inte att spara inloggningsuppgifterna för Safe-Doc. Utskrifter Det går nu att välja hur många linjer du vill ha för underskrift

Läs mer

Att granska fakturaspecifikationer i websesam efaktura

Att granska fakturaspecifikationer i websesam efaktura Att granska fakturaspecifikationer i websesam efaktura När du loggar in i websesam finns rubriken efaktura i menyn till höger. Här kan du söka fram fakturor du vill granska på två olika sätt: a) Ange vilken

Läs mer

1. Enkel sökning Globalsökning Avancerad sökning Historik Söka via klassificeringsstruktur 14

1. Enkel sökning Globalsökning Avancerad sökning Historik Söka via klassificeringsstruktur 14 Ledningskansliet, Juridik och dokumentation Patrik Spånning Westerlund MANUAL 2017-11-16 SLU ID: SLU.ua.2017.2.1.1.IA-9 Manual Sökningar i Public 360 Manual Sökningar i Public 360 Dokumentägare: LK/Dokumentationsenheten/

Läs mer

Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor

Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor Användarguide: Pagero Free Web Portal Skapa och skicka fakturor Aktivera ditt Pagero Online-konto 1. När ditt företag har blivit registrerat skickas ett mail till din e-postadress. I mailet hittar du en

Läs mer

Komma igång med MLTs mobildata app.

Komma igång med MLTs mobildata app. 1 Komma igång med MLTs mobildata app. 2 Start /Hjälp För att logga in behöver man få inloggningsuppgifter och dessa får man av sin transportledare. Vet man inte vem man skall prata med så finns det generella

Läs mer

Uppdateringen innehåller både nya funktioner, förbättringar och åtgärd av fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering.

Uppdateringen innehåller både nya funktioner, förbättringar och åtgärd av fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Vad är nytt i Easy Planning 6.84 Uppdateringen innehåller både nya funktioner, förbättringar och åtgärd av fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter - Utskrift av översiktsschemat.

Läs mer

Lathund till VFU-portalen

Lathund till VFU-portalen Lathund till VFU-portalen VFU-samordnare Senast uppdaterad: 2013-01-14 Innehåll 1. Startsidan... 3 2. Översikt över arbetsplatser på ett område... 5 3. Redigera information för en arbetsplats... 6 4. Lägg

Läs mer

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering.

Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. Uppdatera Mobilus Professional till version 2.0.1 Krav: * Filen MpUpdate.exe får inte köras när du startar denna uppdatering. * Filen MP.exe (Mobilus programmet) får inte användas* under tiden uppdateringen

Läs mer

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2.

Krav på webbläsare. Manual för arbetslöshetkassorna. De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox 2. Användarmanual till IAF:s portal för arbetslöshetskassor 1 (8) Manual för arbetslöshetkassorna Krav på webbläsare De webbläsare som är kompatibla med portalen är minst Internet Explorer 6.x och Firefox

Läs mer

SportAdmin i GF Nikegymnasterna

SportAdmin i GF Nikegymnasterna SportAdmin i använder SportAdmin som system för medlemshantering, fakturering och hemsida. Här nedan kommer du att kunna läsa om de funktioner som du som ledare behöver ha koll på i systemet. För att logga

Läs mer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Nätanmälan_Användarmanual_Generell_0_9.docx Sida 1 av (23) Inledning Detta är en generell användarmanual till Elsmart Nätanmälan. Den är skriven för

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Release Easy Planning

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning Release Easy Planning Vad är nytt i Easy Planning 6.68 Denna uppdatering innehåller ett stort antal förbättringar och nya funktioner. De stora nyheterna är den nya kalendervyn, uppföljningen av uppdrag, arbetsorderhanteringen

Läs mer

Installatörswebben. Luleå Energi Elnät AB INSTRUKTION. Istallatörswebben Revision datum Jan Rosén Sign

Installatörswebben. Luleå Energi Elnät AB INSTRUKTION. Istallatörswebben Revision datum Jan Rosén Sign INSTRUKTION Namn Datum Istallatörswebben 2017-05-11 Författare Luleå Energi Elnät AB Godkänd av Revision datum Jan Rosén Sign 2017-05-11 1.0 Version Installatörswebben LULEÅ ENERGI AB, Energigränden 1,

Läs mer

Detta är en stor uppdatering som innehåller både många förbättringar och åtgärdar fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering.

Detta är en stor uppdatering som innehåller både många förbättringar och åtgärdar fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Vad är nytt i Easy Planning 7.38 Detta är en stor uppdatering som innehåller både många förbättringar och åtgärdar fel. Vi rekommenderar alla kunder att göra denna uppdatering. Nyheter 1. 10 gånger snabbare

Läs mer

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206

Visma Proceedo. Att attestera - Manual. Version 1.2 / 131206 Visma Proceedo Att attestera - Manual 1 Innehållsförteckning INNEHÅLLSFÖRTECKNING... 2 1) ALLMÄNT OM ATTESTERING/GODKÄNNANDE... 3 2) ATTESTNIVÅER OCH DELEGERING... 4 3) NYA BESTÄLLNINGAR ATT GODKÄNNA...

Läs mer

Idrottsmedel Förening

Idrottsmedel Förening Idrottsmedel Förening Start Under fliken Start så får föreningen en överblick över sina ansökningar. Det finns två olika blåa boxar. En som heter Med ändringar och en som heter Med notifieringar. Genom

Läs mer

RemoteX Applications Manual för Windows Mobile, version 5.1

RemoteX Applications Manual för Windows Mobile, version 5.1 RemoteX Applications Manual för Windows Mobile, version 5.1 RemoteX Technologies Innehållsförteckning 1 Inledning... 1 2 Installera klienten... 2 2.1 Starta klienten... 2 2.2 Logga in... 2 3 Startvy...

Läs mer

Användarmanual 1.x. RIW Software Techn AB info@riwsoftware.com telefon: 08-766 70 20 fax: 08-766 70 05 www.riwsoftware.com

Användarmanual 1.x. RIW Software Techn AB info@riwsoftware.com telefon: 08-766 70 20 fax: 08-766 70 05 www.riwsoftware.com Användarmanual 1.x Page 2 of 18 Innehållsförteckning BookitWise... 3 Systemkrav... 3 Logga in... 4 Kalenderförklaring... 5 Enkelt bokningsformulär... 6 Anvancerat bokningsformulär... 7 Avancerat Lägg till

Läs mer

efact Sök Sök/Rapporter (2008-04-18)

efact Sök Sök/Rapporter (2008-04-18) efact Sök Sök/Rapporter (2008-04-18) Sök För att söka efter fakturor, tryck Alt + Ö eller klicka på Sök i den övre menyraden. Man kan söka på tre olika typer av värden; 1. Fakturavärden. Information knutet

Läs mer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Inledning Detta är en generell användarmanual till Elsmart - Nätanmälan. Den är skriven för att kunna användas av alla installatörer. Manualen kan användas

Läs mer

Instruktion för applikation Var sitter känslan?

Instruktion för applikation Var sitter känslan? Instruktion Var sitter känslan 2016-02-25 1 (17) Instruktion för applikation Var sitter känslan? Instruktion Var sitter känslan 2016-02-25 2 (17) Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Allmänt...

Läs mer

mydsv finns på följande länk: Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto.

mydsv finns på följande länk:   Om du inte har något konto, välj Signup! Välj Login om du har ett konto. mydsv - Guide mydsv finns på följande länk: https://mydsv.com Om du inte har något konto, välj Signup"! Välj "Login" om du har ett konto. Tips: din e-postadress är ditt användar ID! När du loggar in på

Läs mer

Uppdatering

Uppdatering Uppdatering 2019-02-17 Platsvård Närvaroregistrering Utökade kontroller vi hämtning av kontaktpersoner på plats, avdelning och placering. Justering ny plats, vård ansvarig. Rättade anrop från personbilden

Läs mer

PP7Mobilemanual 1. Med PP7 Mobile har du alltid dina projekt med dig i fickan. Mobilappen är enkel att använda

PP7Mobilemanual 1. Med PP7 Mobile har du alltid dina projekt med dig i fickan. Mobilappen är enkel att använda PP7Mobilemanual 1 PP7 Mobile är en del i PP7s produktserie och är beroende av PP7 Pro Desktop för att fungera. Modulen är optimerad för användning på mobiltelefon och/eller tablet. För användning i desktop

Läs mer

Viva Resursregister. Handledning

Viva Resursregister. Handledning Viva Resursregister Handledning Viva Resursregister 1 Innehållsförteckning Inledning... 2 Resursregistret... 3 Organisationer... 3 Resurser... 5 Juridisk... 5 Fysisk... 6 Erbjudande om insats... 8 Inställningar...

Läs mer

5.3.4261.5. Bifoga foto i mobilen. Nya möjligheter för utskrift från Windows. RemoteX (/)

5.3.4261.5. Bifoga foto i mobilen. Nya möjligheter för utskrift från Windows. RemoteX (/) RemoteX (/) 5.3.4261.5 Bifoga foto i mobilen Nu kan du via arbetsordersidan bifoga en fil, såsom ett foto, en film eller annat. Funktionen fungerar endast på nyare telefoner och vilka filer som kan bifogas

Läs mer

Nyheter i. Solen Administration 6.6

Nyheter i. Solen Administration 6.6 Nyheter i Solen Administration 6.6 Solen Administration Nyheter och förbättringar Office oberoende. Vi använder SolenReportGenerator (SRG) för alla rapporter. Om Office finns installerat kan den fortfarande

Läs mer

Aktivera konto och logga in

Aktivera konto och logga in Aktivera konto och logga in Så här gör du för att aktivera ditt konto och logga in i Föreningsportalen Direktlänk till Föreningsportalen: foreningsportalen.foretagarna.se Den finns även att nå ifrån Företagarnas

Läs mer