Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10"

Transkript

1 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 9 december 2012, klockan Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com Michelle Schwabe, US representant michelleschwabe@hotmail.com Eva Grotander eva.grotander@folkbildning.net Inga Westlund i.c.w@telia.com Björn Modén bjorn.moden@telia.com Frida Ingels, US suppleant frida.ingels@telia.com Ted Danielsson ted@dalanet.com Fredrika Thor, VC fredrika@leksandsrk.org (ridklubben) Annika Sund annika.sund@leksandsbrod.se För kännedom: Jörgen Bond jorgen.bond@changeagent.se Lotta Svensson lotta.p.svensson@gmail.com Katrinne Bylund katrinne@live.se Ulf Tegelmark, Revisor uffetegelmark@telia.com AnnMarie Brus, Revisor annmarie@leksands.net Publiceras på LRK hemsida Publiceras på LRK anslagstavla Sida 1(8)

2 Formalia 1) Mötets öppnande Per-Erik Ingels hälsade alla närvarande välkomna och förklarade styrelsemötet öppnat. 2) Val av protokollsjusterare utse Michelle Schwabe till protokollsjusterare 3) Fastställande av dagordning samt anmälan av övriga frågor Lägga till punkten: - Rapport försäkringar samt att därefter fastställa förslaget till dagordning. Informationsärenden 4) Rapport från US Michelle rapporterar att: - US deltog vid invigningen av Leksands resecentrum med bl a ponnyridning. För detta fick US 3000 kr av kommunen. - US har haft ett möte med Fredrika för att diskutera de frågor som US tog upp vid förra styrelsemötet. US och Fredrika är nöjda med diskussionen. Fler möten kommer dock att bokas för att hålla en kontinuerlig dialog. - US har beställt jackor som de ska bära när de genomför US-aktiviteter. - Inom ramen för US samarbete med Friends mot mobbning genomfördes den 8 december en ledarutbildning för ledare och föreningsansvariga. Resultaten av enkäten redovisades också. - US har genomfört en filmkväll med övernattning den 8 december. - Träning inför US Julshow som går av stapeln söndagen den 16 december klockan pågår för fullt. Sida 2(8)

3 - US påminner om Julgalan på Moskogen som går av stapeln den 28 december. US hoppas på fler anmälningar. Förutom Michelles rapport så togs nedanstående ämne upp och diskuterades under denna punkt. - Klubbkläder till alla medlemmar Inga frågar Lotta om Sponsorgruppen vill åta sig att arbeta fram ett förslag till klubbkläder, samt att i övrigt tacka för rapporten och lägga rapporten till handlingarna 5) Rapport från verksamhetschefen Fredrika lämnar följande rapport: Verksamheten Lektionsverksamheten för hösten börjar gå mot sitt slut. Vi har idag 8st träningsgrupper, 3st vuxengrupper, 5st 30 min juniorgrupper och 9st övriga barn/ungdomsgrupper. Sammanlagt 25 ridgrupper. Vid terminsstart kommer vi ha 24, då vi placerar ut en grupp med få deltagare i andra grupper. Vi har några nya elever och ngn enstaka som ska sluta vid juluppehållet. Det känns som att nya elever som kommer är de yngre, så om vi arbetar på att behålla de elever vi har så kommer kanske elevantalet att öka så småningom. Veckoverksamheten fungerar bra och eleverna verkar på det hela nöjda. Klubbtävlingarna har varit väldigt populära under hösten medan exempelvis ridlekis helg varit svårt att få elever till, trots ett lågt minimiantal på fem. Hästis var också en väldigt populär aktivitet som jag ska söka nya bidrag till för vårterminen. Det har genererat ngr nya elever, senast nu i veckan. Julen försöker vi få ihop lite träningar och läger. Sitter uppe information. Julklappshoppning, hoppkurs, allroundkurs, nyårscup både dress/hopp, dagridläger. Håller tummarna för lite anmälningar Vi behöver en del frivilliga till stalltjänsten, det handlar om sju dagar. De som inte har dykt upp på stalljouren under HT ska ringas upp och ombes att skriva upp sig. Annars är det ju utlovat en debitering på 500 kr om de hellre vill ha den Vi måste komma tillrätta med att folk inte dyker upp på stalljouren, vilket sätter andra i en tråkig situation Sida 3(8)

4 Under våren vill jag ha 6 klubbtävlingar, samt ett KM i varje gren. Ha Hästis varannan vecka om vi får bidrag. Ridlekisstart då det blir lite varmare för kallt för de minsta barnen. Kanske ngt träningsläger/dagridläger helg då våren kommer. Prova-på ridning eller återfallsridning för vuxna, vi har ngr nya men vill ha fler, finns möjlighet att söka bidrag för i idrottslyftet. Vårens aktiviteter ska in i almanackan och sommarens läger planeras. Bete för hästarna v Uffe vill hyra anläggningen för kurser. SISU var på besök och nu ska jag ha fått lite rätsida på den redovisningen också. Det gynnar oss i all bidragssökning, att vara duktigare på att redovisa för SISU. US möte, se separat dokument från Lotta S. Personal Marika, barnledig men ska ha lite dressyrträning på lördag. Maya vik, har varit lite sjuk och skadad, men är nu tillbaka. Ebba, har varit föräldraledig 1,5 vecka. Är nu tillbaka. Conny har varit sjukskriven till och från. Senast på deltid, vilket har förlängts till slutat av januari. Conny tar semester över jul och nyår. Carina jobbar på och tar även hon semester över ju och nyår. Fakturor går ut i december före semestern. Petra Estéen har en grupp på fredagar som Uffe sagt upp, samt intag av hästar. Uffe har två grupper på fredagar samt hoppträningarna fram till jul. VT ska han enbart ha torsdagar. Fredrika försöker komma ikapp administration m.m. efter att ha varit mycket vikarie och haft mer praktiska sysslor. Hästar 12 hästar har vi tillgång till idag. Alla utom Parada är friska. Vi har bytlånat Lillen av Mia Weidlitz, han fungerar super i verksamheten, men kommer bli svår att ta med på uteritter pga bockande. Jag har bokat röntgen för Parada i veckan, ska kolla henne fredag först. Harry är åter i verksamheten, behöver få lite bättre kondis. Kiara ser jättefin ut, men skrittas än. Ska kollas i trav fredag. Åter i verksamhet i januari. Sida 4(8)

5 Kajsa har flyttat, pga att vi inte har så många små ryttare samt alldeles för plågad av insekter och eksem vissa perioder Daze är privathäst och vi har hyrt ut en av två boxar i skogsstallet. En till är för uthyrning a-c ponny. Annons på hemsidan. Daze är till salu till sommaren igen och kan då vara intressant för ridskoleverksamheten. Marion vet jag idag inte hur det blir med. Hennes ägare skulle höra av sig och jag har inte hört ngt. Är inte beredd att betala ngn stor summa för henne pga spatt. Överlag ser hästarna fina och välmående ut! Skulle behöva se över hästarnas tänder så småningom. Inget akut dock. Förutom Fredrikas rapport så togs nedanstående ämnen upp och diskuterades under denna punkt. - Leksands ridklubbs prislista - Vad ingår i att vara medlem i Leksands ridklubb? - Internetbokning av ridhuset - Fredrika arbetar utifrån redovisat underlag och diskussionen på dagens möte fram ett förslag till ny prislista - Fredrika arbetar utifrån redovisat underlag och diskussionen på dagens möte fram ett förslag till dokument som beskriver vad som ingår i ett medlemskap i Leksands ridklubb - Ted undersöker möjligheterna att ha ett internetbaserat system för bokning av ridhuset - tacka för rapporten och lägga den till handlingarna 6) Ekonomisk rapport Eva rapporterar att: - prognosen för resultatet 2012 nu är kr vilket är kr sämre resultat än budget tacka för rapporten och lägga rapporten till handlingarna Sida 5(8)

6 7) Klubbens försäkringar Det är rimligt att styrelsen är orienterade i vilka försäkringar som är tecknade samt att styrelsen reflekterar över om klubben är rätt försäkrad. Eva sammanställt klubbens försäkringar och rapporterar att klubben har nedanstående försäkringar hos Länsförsäkringar: MOTOR Personbil Traktor Hästsläp Självgående maskin Honda OLYCKSFALL M M Olycksfall ridverksamhet Kollektiv olycksfall besökare Olycksfall för medhjälpare HÄSTVERKSAMHET Inkluderar egendom, avbrott, ansvar, rättsskydd m m HÄSTFÖRSÄKRING Våra hästar: Agria A1 Liv, användbarhet och veterinärvård Ridavbrott PERSONAL Tjänstegrupp TGL Olycksfall TGL Summa totalt 2860 kr 415 kr 372 kr 280 kr 6111 kr 2100 kr 399 kr kr kr 2800 kr 600 kr 415 kr kr Tacka för rapporten samt se över eventuella förändringar i samband med budgetarbetet för ) Rapport ridhusprojektet Annika rapporterar att trots idogt arbete tillsammans med att hitta olika alternativa lösningar ligger byggkostnaden kvar på cirka 9 miljoner kronor. Klubben kan på sin höjd finansiera ett bygge på 4 miljoner kr. Annika meddelar styrelsen att hon avsäger sig uppdraget som projektledare för ridhusprojektet. Sida 6(8)

7 tacka för rapporten, utse Per-Erik Ingels till tillfällig projektledare fram till årsmötet, och lägga rapporten till handlingarna 9) Samarbete med Arbetsmarknadsenheten Leksands kommun Leksands kommuns arbetsmarknadsenhet kan åta sig fastighetsskötsel på vår anläggning. På styrelsemöte 6 tillsattes en grupp bestående av Inga, Per-Erik och Fredrika med uppdrag att arbeta vidare med idén och återkomma till styrelsen med ett färdigarbetat förslag. Inga har varit i kontakt med Leksands kommun och bokat ett möte den 14 januari 2013 för fortsatt arbete med frågan. lägga rapporten till handlingarna Diskussionsärenden 10) Budget och verksamhetsplanering 2013 Uppdra till Eva, Ted, Per-Erik och Fredrika att ta fram ett förslag till budget och verksamhetsplan till nästa styrelsemöte. 11) Interna kommunikationskanaler inom föreningen Hur fungerar och hur vill vi att den interna kommunikationen ska fungera inom föreningen. Hemsida, Facebookgrupper, automatiska mail, andra kanaler? Bordlägga ärendet till nästa möte Sida 7(8)

8 12) Planering av årsmötet Sedan tidigare är det beslutat att årsmötet blir den 17 februari hålla årsmötet klockan kontrollera om platsen kan vara hotell Moskogen styrelsen förbereder årsmötet på sitt nästa möte den 13 januari Formalia 13) Mötets avslutande Per-Erik tackar deltagarna och förklarar mötet för avslutat. Kommande styrelsemöten Möte Januari kl Årsmöte: 17 Februari 2013 Sida 8(8)

Leksands ridklubb PM 2013:2

Leksands ridklubb PM 2013:2 Leksands ridklubb PM 2013:2 Sändlista Närvarande: Ledamöter Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Eva Grotander eva.grotander@folkbildning.net 212 15 073-999 83 43 Björn Modén

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 8 december 2013, klockan 17.00-19.15 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Eva

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 7 oktober 2012, klockan 17.00 19.00 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Jörgen

Läs mer

Leksands ridklubb PM

Leksands ridklubb PM Leksands ridklubb PM Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 11 mars 2012, klockan 17.00 19.30 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-719 15 10 Katrinne Bylund katrinne@live.se

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 6 maj 2012, klockan 17.00-19.30 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-719 15 10 Ted Danielsson

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:5

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:5 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:5 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 11 augusti 2013, klockan 17.00-19.30 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Eva

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Leksands ridklubb. Att vara medlem i LRK FD Besluts-/Utgivningsdatum Bilagor - Sidor 4. Datum för revisionsändring

Leksands ridklubb. Att vara medlem i LRK FD Besluts-/Utgivningsdatum Bilagor - Sidor 4. Datum för revisionsändring FD 13-04 Utgivare Besluts-/Utgivningsdatum 2013-05-10 Bilagor - Handläggare Revision A Datum för revisionsändring 2015-01-14 Sidor 4 Sändlista Leksands ridklubb Att vara medlem i LRK 2015-01-14 INNEHÅLLSFÖRTECKNING

Läs mer

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Nummer 4 2008 INNEHÅLL.................. Sidan Rapport från ridskolan............ 2 Vikarie i vår.................. 2 Hyra häst i jul..................

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 15 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat.

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat. Verksamhetsplan Mälaröarnas ridklubb (MäRK) 2013 Innehåll Allmänt... 3 Verksamhetsidé... 4 Mål... 4 Verksamhet 2013... 6 Ridskolan... 6 Anläggning... 6 Utevolt... 6 Parkering... 6 Ridhus... 6 Klubbhus...

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför

INFORMATIONSBLAD! LERK. Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför LERK Lilla Edets Ridklubb är en klubb som håller till i Göta strax utanför Lilla Edet. Vi har funnits sedan 1981 och har ridskoleverksamhet samt anordnar tävlingar från klubb nivå upp till nationell nivå.

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

Ridpriser för höstterminen 2015 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75%

Ridpriser för höstterminen 2015 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% ! FAKTURA Välkommen till höstterminen. Lektionerna börjar måndag 10 augusti och sista lektionsdagen för terminen blir söndag 20 december. Inga lektioner under höstlov då är det andra aktiviteter istället.

Läs mer

Hur vill ni sponsra Leksands Ridklubb?

Hur vill ni sponsra Leksands Ridklubb? Hur vill ni sponsra Leksands Ridklubb? Sponsorerbjudande från Leksands Ridklubb 2015 Vad innebär ett sponsorskap för Leksands Ridklubb? Leksands Ridklubb, LRK, har i dagsläget 242 medlemmar. Vi satsar

Läs mer

2017 på Karlstads Ridklubb 1

2017 på Karlstads Ridklubb 1 2017 på Karlstads Ridklubb 1 Dagridläger På ponny Lördag 17/6 kl. 09.00-16.00 Här är en aktivitet för den unga ryttaren som vill lära sig mer om hästar och ridning. Kursen vänder sig till ponnyryttare

Läs mer

KFUK-KFUMs scoutförbund

KFUK-KFUMs scoutförbund Närvarande med rösträtt Ulf Klingnäs Jörgen Wallin Gustaf Haag Hanna Nilsson Carin Stegen Richard Trum Förhinder Ej tillämpbar Närvarande utan rösträtt Ej tillämpbar 5. Mötets öppnande Gustaf Haag hälsade

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening December 2013 Hej! Nu börjar höstterminen att närma sig sitt slut och förberedelser för jullovets aktiviteter och vårterminens ridning pågår för fullt. Dessutom lanseras

Läs mer

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll Närvarande vid mötet: Oskar Karlin (Ordförande) Lotta Magnusson (Kassör) Mette Petersson (Ledamot) Fredrik Holmström (Ledamot) Joel Berring (Ledamot) Josefina Ekström (Sekreterare) Plats: hemma hos Lotta

Läs mer

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 1. Mötet öppnas 2. Val av justerare - Kaj väljs till justerare. 3. Mötesprotokollet godkändes 4. Senaste mötesprotokollet Häst och husesyn Ansvar

Läs mer

Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening

Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening Protokoll från styrelsemöte 11 december, Matfors ryttarförening Datum: söndagen den 11 december 2016 Tid: klockan 15.00-17.30 Plats: hemma hos Annabell Andersson Närvarande: Fredrik Knutsson Patricia Knutsson

Läs mer

Ämne Äg. Utfall. Justerare Annika Ahlblom och Annica Roos. Formalia. Område

Ämne Äg. Utfall. Justerare Annika Ahlblom och Annica Roos. Formalia. Område Protokoll 150810 Deltagare: Ingemar Holmén, Anders Nilsson, Annica Roos, Suzanne Engelbert, Denise Dako, Patrik Ellström, Annika Ahlblom, Ulf Håkansson, Caroline Jönsson, Frida Carlsten. Xxx = markerar

Läs mer

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403 VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 1100403 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg, ordförande Susanne Almgren, sekreterare Ingela Jonsson, kassör Ove Wikström, ledamot Malin Savander,

Läs mer

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping

TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping PROTOKOLL FÖR SSBTK:S STYRELSEMÖTE TISDAG, 2015-03-28, Sittande möte, Studiefrämjandeslokaler Linköping NÄRVARANDE: JOHAN NORGREN, SUZETTE ELESTEDT, DANIEL ANDERSSON, NICKLAS NULAND,YVONNE LUNDGREN, CAROLINE

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK

Leksands Ridklubb. Att vara medlem i LRK Leksands Ridklubb Att vara medlem i LRK Innehållsförteckning 1 Inledning 1 2 Förmåner 1 2.1 Medlemstidningen Häst & Ryttare 1 2.2 Olycksfallsförsäkring 1 2.3 Delta i aktiviteter 1 2.4 Nyttja anläggningen

Läs mer

Föreningsdokument FD Besluts-/Utgivningsdatum Revisionsläge A 27. Sändlista. Leksands ridklubb. Årsredovisning

Föreningsdokument FD Besluts-/Utgivningsdatum Revisionsläge A 27. Sändlista. Leksands ridklubb. Årsredovisning Föreningsdokument FD 13-01 Besluts-/Utgivningsdatum 2013-02-17 Bilagor Revisionsläge Sidor A 27 Sändlista Leksands ridklubb Årsredovisning 2012 Årsredovisning 2012 INNEHÅLLSFÖRTECKNING 1 INLEDNING... 1

Läs mer

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar.

OBS! Några grupper har flyttat tid ca 20 minuter var noga med att kolla i HM när just din grupp börjar. Nyhetsbrev 10 2016-08-13 Hej! Här kommer det sista nyhetsbrevet innan terminsstart. Lite senare än tänkt, men här på Smedstad har det varit fullt ös med allt som skall fixas inför starten. Personalen har

Läs mer

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till.

Ridläger Vigelsjö Ridskolas ANMÄLAN. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till. Ridklubben Norrtälje Ryttare tillsammans med SISU inbjuder till Vigelsjö Ridskolas Ridläger 2017 ANMÄLAN Anmälan sker på hemsidan under Kurser & Anmälan och scrolla ner till Ridläger Ridklubben Norrtälje

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Inger Karlsson, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE VÅREN 14 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola o hästarna alla

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 2015 2015-05-17 (09:00-15:00) Kalmar Deltagare - SVEMO Håkan Leeman Åke Knutsson Agneta Andersson Carl-Erik Sörman Olle Bergman Peter Svensson Thomas Avelin Tony Jacobsson Per

Läs mer

------------------------- 1 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppnat och hälsade styrelsen välkommen.

------------------------- 1 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppnat och hälsade styrelsen välkommen. Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: söndag 14/12 2014 Tid: kl 19:00 Plats: hemma hos Annabell Andersson Närvarande: Lena Oskarsson Engberg (ordförande) Sofie Viklund Annabell Andersson

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 20 april 2009, kl 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Per Holm Lena Persson Pia Ek Bosse Ericsson Gita

Läs mer

FAKTURA. Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75%

FAKTURA. Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% FAKTURA Ridpriser för vårterminen 2016 med arbetsrabatt (900 kr) avdragen: 100% 90% 75% Hästis 2.400 kr Junior 3.360 kr 3.024 kr 2.520 kr Senior 4.200 kr 3.780 kr 3.150 kr Special grupp 4.800 kr = måndag

Läs mer

Styrelsemöte den 26 augusti 2014

Styrelsemöte den 26 augusti 2014 2014-08-26 2014:8 Styrelsemöte den 26 augusti 2014 Närvarande: Håkan Bergman Kerstin Lindqvist Ulrika Forsgren Magdalena Johansson Marita Bergman Anneli Bystedt Irene Lundberg Gösta Andersson 1. Mötet

Läs mer

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan   Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila Pakethoppning Lördag den 23 december med samling kl 10.00 klasser/höjder: o 40 cm, bed. A (endast rättuppstående hinder) o 50 cm, bed. A o 60 cm, bed. A o 70 cm, bed A häst, bed A:0+A:0 ponny o 80 cm,

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Lördagen den 26/9-2015 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsade alla medlemmar på årsmötet välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 12 medlemmar

Läs mer

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll.

Ordförande Lasse Törnqvist öppnade mötet och hälsade alla välkomna. 2 Niclas Hallberg valdes till justerare för dagens protokoll. 1 Protokoll nr 5 2004/2005 2004-11-01 Sammanträde: Styrelsemöte Tid: 26 Oktober 2004 Plats: Närvarande: 1 Öppnande Jenny Nyström Skolan Lasse Törnqvist Niclas Hallberg Eva Lindh Marie Norregårdh Susanne

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 11111111111 PROTOKOLL STYRELSEMÖTE 4 DECEMBER 2016 Närvarande: Lotta Persson (LP) vice ordf., Johanna Sandelin (JS) kassör, Johanna Alkberg (JA) sekr., Linnea Bergman (LB), Maria Brolin (MB), Terese Öström

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 14 december 2016 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Caroline Bornsjö Joel Carlsson Anneli Fagerberg Johanna Maxson Veronika Nihlén

Läs mer

Ämne Äg. Utfall. Justerare Annika Ahlblom och Annika Ahlblom. Formalia. Område

Ämne Äg. Utfall. Justerare Annika Ahlblom och Annika Ahlblom. Formalia. Område Protokoll 151014 Deltagare: Ingemar Holmén, Anders Nilsson, Annica Roos, Suzanne Engelbert, Denise Dako, Patrik Ellström, Annika Ahlblom, Ulf Håkansson, Caroline Jönsson, Frida Carlsten. Xxx = markerar

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare.

3 Val av justerare tillika rösträknare som jämte ordförande justerar dagens protokoll Mötet valde Inger och Gerd till justerare tillika rösträknare. PROTOKOLL ISLANDSHÄSTFÖRENING 2015-02-22 Org.nr 886501-3109 Årsmöte för räkenskapsåret 2014 Närvarande: 17 medlemar Tid: 16:00 - Plats: Humlans förskola i Iggesund. 1 Mötets öppnande Ordförande, Märta

Läs mer

Sommarläger och sommaraktiviteter 2017 Harplinge Ridklubb

Sommarläger och sommaraktiviteter 2017 Harplinge Ridklubb Sommarläger och sommaraktiviteter 2017 Harplinge Ridklubb På alla läger och aktiviteter gäller ett minimiantal för att det ska kunna genomföras. Trevlig sommar! 1-dagars Knatteläger 1 Torsdag 13/7. Knatteläger

Läs mer

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11.

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-04-15 Plats: Gula Villan, Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Manestam Angelika Lang Raimo Hänninen

Läs mer

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat.

Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. Årsmöte Kils Slalomklubb Torsdagen den 22/9-2016 1. Mötet öppnas Ordförande Jörgen Tränk hälsar alla medlemmar välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd 19 medlemmar deltar på

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Mars 2013 Hej alla BäRFare! Känner Ni hur solens strålar värmer lite mer? Märker ni att det inte är så mörkt på kvällen eller morgonen längre? Visst känns fötterna lite

Läs mer

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul

Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Nyhetsbrev #7 Årets medlem enkätresultat rapport från Höstmötet Adressändring? God Jul Sida 1 av 5 Vänner, Så kom vintern till slut, även om vi när vädret tillåter, fortfarande spelar golf på vår linksbana.

Läs mer

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck

Styrkelyftförbundet. Magnus Ekvall Tobias Lundström. Leif Waldeck Omfattar 18-29. Protokoll fört vid konstitueringssammanträde med Syd Svenska Styrkelyftförbundet Plats: Folkets Hus i Lund Datum: 2002 02 23 Tid: 13.30-14.15 Närvarande: Förhinder: Jörg Jönsson Stefan

Läs mer

Medverkan vid 117: Emili Andersson(EA) punkt Ungdomssektionen och Maria Berg(MB) Anställdas/Instruktörers punkter.

Medverkan vid 117: Emili Andersson(EA) punkt Ungdomssektionen och Maria Berg(MB) Anställdas/Instruktörers punkter. PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 27 okt 2013 Närvarande: Sarah Andersson (SA) ordf., Anna Nord (AN) kassör, Irene Ek (IE) sekr., Terese Öström (TÖ), Johanna Alkberg(JA), Åsa Frank (ÅF) ledamöter, Malin Stigenberg(MS)

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK.

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK. PROTOKOLL STYRELSEMÖTE Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb den 15 augusti 2018 i konferensrummet, GFRK. Närvarande: Elizabeth Svanberg Rebecka Alves-Martins Bethanie Carney Almroth Anneli Fagerberg Jessica

Läs mer

Kongahälla Ridsällskap

Kongahälla Ridsällskap Kongahälla Ridsällskap Nyhetsbrev juni 2015 Terminen närmar sig med stormsteg sitt slut. Vi vill först av allt tacka alla våra fantastiska, lojala medlemmar för denna termin som inte riktigt blev som vi

Läs mer

Ridskoledrift. Struktur för teamet & ekonomistyrning

Ridskoledrift. Struktur för teamet & ekonomistyrning Ridskoledrift Struktur för teamet & ekonomistyrning Vår verksamhetsidé och plattform Örebro Fältrittklubb erbjuder utbildning för ryttare och hästintresserade på alla nivåer. Vi hanterar hästen med kunskap

Läs mer

Lyckåbrevet Nr En informationsbroschyr från KLRK

Lyckåbrevet Nr En informationsbroschyr från KLRK Lyckåbrevet Nr 3.2017 En informationsbroschyr från KLRK Foto: Annika Svensson När du har detta Lyckåbrev, som är det sista för året, i din hand har hösten gått in i vinter och vi närmar oss jul. Vi vill

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (11) Datum: 2012-11-18 Plats: Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman (#6,0 =>) Carina Manestam Anna Skärin ( => #5,4 ) Gunilla Grimståhl

Läs mer

Protokoll från öppet styrelsemöte

Protokoll från öppet styrelsemöte Protokoll från öppet styrelsemöte Blekinges Motorcyklister Onsdagen den 6 februari 2008 Plats: Bräkne-Hoby Folkets Hus kl. 18:30 Närvarande: Ledamöter: Suppleanter: Valberedare: Webbmaster: Revisorer:

Läs mer

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul

JULLOVSAKTIVITETER. 23/12 Julklappshoppning. 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul JULLOVSAKTIVITETER 23/12 Julklappshoppning 24/12 Julafton med Julaftonsmorgon i stallet 25/12 Juldagen 26/12 Annandag jul 27/12 Hyr din favorithäst 28/12 Hoppkurs 29/12 Hoppkurs 30/12 Söndag Uteritt 31/12

Läs mer

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 Nr 8/2003 PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 PLATS: Gamla Kyrkvägen 24, Danderyd NÄRVARANDE: FRÅNVARANDE: Peter Söderberg Mary-Lotte Mattsson Kristian Falk Pia Berglund Christine Chiacchiaretta

Läs mer

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2013-01-24, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll

Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Örnsköldsviks Mangaförening (ÖMF) Styrelsemötesprotokoll Dagordningen för mötet 1. Mötets öppnande 2. Protokolljusterare 3. Beslutsförhet 4. Föregående protokoll 5. Dagordning 6. Sverok Nedre Norrland

Läs mer

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb.

Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Medlemsbrev oktober 2016 Hej alla medlemmar i Kils Slalomklubb. Nu är vi strax inne i oktober månad och förberedelserna inför kommande säsong är i full gång. Våra anmälningar till samtliga våra verksamheter

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10)

Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll styrelsemöte nr 11 2010-01-09 1(10) Protokoll 2010-01-09 Styrelsemöte nr 11 Fastställd dagordning Protokoll 2010-01-09... 1 Styrelsemöte nr 11... 1 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande...

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte

Protokoll Styrelsemöte Protokoll Styrelsemöte Tid: Måndagen den 27 januari 2014 kl. 09.00-12.00 Plats: Riverside, Uddevalla Beslutande Hans Henriksson, Eva Lind Johansson, Boel Lanne, Elin Ruist, Gunilla Magnusson, Karl-Erik

Läs mer

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet.

Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Det som står näst på tur för klubben är så klart årsmötet. --Medlemsblad 1, Januari 2019-- Hej! Då var det dags för 2019 års första medlemsblad. Medlemsbladet har gått ut var tredje månad under ett års tid och jag hoppas det är något ni uppskattat. För mig blir

Läs mer

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2018-09-16 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Kallade: Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Linda Strandfjäll, Johan Ording,

Läs mer

Översikt kurser och läger 2016

Översikt kurser och läger 2016 Översikt kurser och läger 2016 I anslutning till vårterminen: 18/6-21/6 1. Ponnyläger med övernattning, 4 dagar, nivå från Märke 3. 18-19/6 2. Dressyrkurs på häst för både lektions- och privatryttare.

Läs mer

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet.

Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Hej alla medlemmar! Här kommer del 2 av höstens föreningsbrev, vi han tyvärr inte få med allt i förra brevet. Tack alla medlemmar för hjälpen med att sälja Lindvalls korvlåda, vi sålde totalt 169 lådor

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb Datum: 2019-04-07 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Närvarande: Linda Strandfjäll, Kristina Malmborg, Stefan Längeby, Madelene Jonsson,

Läs mer

Familjedag med klubbtävling 31/5 DD Uppskattad. Tävlingen inbringade 9000kr

Familjedag med klubbtävling 31/5 DD Uppskattad. Tävlingen inbringade 9000kr Protokoll 150609 Deltagare: Ingemar Holmén, Anders Nilsson, Annica Roos, Suzanne Engelbert, Denise Dako, Patrik Ellström, Annika Ahlblom, Ulf Håkansson, Caroline Jönsson, Frida Carlsten. Ajournerade: Maria

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR

VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR VERKSAMHETSBERÄTTELSE FÖR LINKÖPINGS FRITEATER 2012 FÖRSLAG TILL DAGORDNING 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordning 3. Val av presidium a/ Årsmötets ordförande b/ Årsmötets sekreterare c/ Justerare

Läs mer

JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016

JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016 JULENS AKTIVITETER PÅ STERK 2016 JULENS AKTIVITETER 2016 BLANDAT PONNY HÄST Välkommen till stallet VARJE DAG!! PRIVATLEKTION Cicki 072 5664849 Carro 073 0592281 Hanna 070 8477467 Evelina 070 8806300 Kati

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120812 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Anmält förhinder: Marianne Hyllested, vice ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot,

Läs mer

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare.

Protokolljusterare Bodil Berntsson utses till protokolljusterare. Protokoll fört vid styrelsemöte för Gymnastikförbundet Väst, onsdag den 20 februari 2013 klockan 17.30 på Östra Hamngatan 52. Närvarande: Anders Larsson, ordf, Malin Bergendahl, Bodil Berntsson, Margaretha

Läs mer

PROTOKOLL från IK Standards styrelsemöte den 4 november 2014.

PROTOKOLL från IK Standards styrelsemöte den 4 november 2014. 1(3) PROTOKOLL från IK Standards styrelsemöte den 4 november 2014. Närvarande: Barry Widelund, Neta Larsson, Anders Edlund och Marcus Holmberg 01. Mötets öppnande. Barry Widelund förklarar mötet öppnat

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018

SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 1 SAMMANSTÄLLNING ENKÄT 2018 HUR VILL DU ATT RIDSKOLAN SKALL UTVECKLAS I FRAMTIDEN? Antal enkäter som lämnats in: 12 st ålder 7 11 år 4 st ålder 19 23 år 3 st ålder 40 + 2 st (1 förälder) ålder N/A (ej

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Torsdag 16/2 2017 1. Mötets öppnande - Ordförande Desirée öppnar mötet 17.34 Närvarande: Desireé Ernestad, Anna Svensson, Freja Swärdh, Clara Sege, Emelie Johansson, Atbin Motamedi,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 24 maj 2017 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Joel Carlsson Anneli Fagerberg Dana Pirooz Maria Stenberg Lina Svensson Gunilla

Läs mer

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset.

Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Protokoll Årsmöte Vinslövs RyttarFörening Lördagen den 20 februari i cafeterian Stora Ridhuset. Närvarande: 25 deltagare. 1. Årsmötets öppnande Ordförande Robin Gustavsson hälsade välkommen och öppnade

Läs mer

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Närvarande styrelsemedlemmar: Ordförande Lenita Hellman Sekreterare Jens Lindström Ledamot Linus Råde Kassör Adam Jonsson Vice

Läs mer

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll

PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013. 126. Mötets öppnande. 127. Godkännande av dagordning. 128. Val av justerare. 129. Föregående protokoll PROTOKOLL, STYRELSE MÖTE 8 dec 2013 Närvarande: Sarah Andersson (SA) ordf., Anna Nord (AN) kassör, Irene Ek (IE) sekr., Terese Öström (TÖ), Åsa Frank (ÅF) ledamöter, Jessica Wigren (JW), Malin Stigenberg(MS)

Läs mer

Välkommen till Sollentuna Ridklubb

Välkommen till Sollentuna Ridklubb Välkommen till Sollentuna Ridklubb Årsmöte 19 feb 2017 Årsmöte Information - resultat från medlemsenkät - om- och tillbyggnation av anläggningen - verksamhetsplan och budget 2017 Dagordning 1. Årsmötet

Läs mer

M-båtsförbundets årsmöte 2010

M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 (5) Protokoll 2010-11-28 M-båtsförbundets årsmöte 2010 1 Årsmötet öppnades Förbundets ordförande Kristina Lundevall hälsade närvarande medlemmar välkomna till mötet. Erik Persson anmäler frågan om mässan

Läs mer

Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4

Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4 INNEHÅLL Sidan Rapport från ridskolan 2 Wilda 2 Våra vikarier 2 Clear round-hoppning 2 Kurser & läger i sommar 2 Hyra ridskolehäst i sommar 3 Tord-träningarna 4 Fälttävlansektionen har ordet 4 Baccus 5

Läs mer

11. Nästa möte Kommande styrelsemöte hålls måndagen den 8 april i något av konferensrummen på Skepparegatan 5A, 4 tr.

11. Nästa möte Kommande styrelsemöte hålls måndagen den 8 april i något av konferensrummen på Skepparegatan 5A, 4 tr. 5. Extra årsmöte Beslutades att ett extra årsmöte om revisionsrapporten hålls söndagen den 24 mars 13.00 14.00 i föreningslokalen på Skepparegatan 5A, 4 tr. 6. Kansliet stängt måndagar tills vidare Bengt

Läs mer

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar.

Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vindelns Ridklubb söker nu sponsorer och samarbetspartners som vill synas i verksamheten och stödja en av Västerbottens populäraste ridklubbar. Vi hoppas att ni och ert företag vill vara med och sponsra

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

Protokoll styrelsemöte

Protokoll styrelsemöte Protokoll styrelsemöte Styrelsemöte Göteborgs Fältrittklubb 16 augusti 2017 i konferensrummet, GFRK. Närvarande Anna Anderberg Anneli Fagerberg Maja Hedström Jonas Hemlin Dana Pirooz Gunilla Walther Linda

Läs mer

Medlemsmöte 2014-06-15

Medlemsmöte 2014-06-15 Medlemsmöte 2014-06-15 Program Inledning Presentation av förslag till utvecklingsplan för vår ridanläggning 2014-2016 Tacobuffe Diskussion Beslut Inledning Bakgrund Syfte och mål med mötet Ordningsfrågor

Läs mer

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande

1) Mötet öppnas Mötet öppnades av ordförande Protokoll - Södra Sallerups Ryttarförening Mötesdatum: 2017-02-26 Fridentorp kl.16,00 Närvarande (markerade med X efter namn Carola Granström X Martina Nilsson X Jan Hultgren X Maria Asklund X Marianne

Läs mer

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE

SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE SUNDBY RIDSKOLA SUNDBY GÅRD 141 91 HUDDINGE HÖSTEN 15 - VÅREN 16 Sundby Ridklubbs ridskola för barn och ungdom med Svenska Ridsportförbundets kvalitetsmärkning Du är alltid välkommen till vår ridskola

Läs mer

Dagordning. Kallade: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Kassör 7. 8. 9. 10. Resultat och. och piren o Spolplatta. o Muren 11. 12. 13. Ordförande Sekreterare

Dagordning. Kallade: 1. 2. 3. 4. 5. 6. Kassör 7. 8. 9. 10. Resultat och. och piren o Spolplatta. o Muren 11. 12. 13. Ordförande Sekreterare Protokoll - Föreningsstämmaa Kallade: Föreningens medlemmar Söndagen den 20 februari 2011, kl 13.000 St Lars församlingshem Dagordning 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. Jan Strannegård valdes

Läs mer

Verksamhetsenkät 2017

Verksamhetsenkät 2017 Verksamhetsenkät 2017 Enkäten öppen i 4 veckor Mailutskick till medlemmar, före detta medlemmar, kursdeltagare, ridlägerdeltagare 137 svar, varav 112 fullständiga. Alla svar anonyma. 15% av de som svarat

Läs mer