Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4"

Transkript

1 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:4 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 6 maj 2012, klockan Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com Ted Danielsson ted.dalanet.com Eva Grotander eva.grotander@folkbildning.net Inga Westlund i.c.w@telia.com Sara Evertsson, RC sara@leksandsrk.org (ridklubben) Michelle Schwabe, US representant michelleschwabe@hotmail.com Frida Ingels, US suppleant frida.ingels@telia.com Annika Varghans (energirådgivare Leksands kommun). Punkt 5 För kännedom: Katrinne Bylund katrinne@live.se Björn Modén bjorn.moden@telia.com Jörgen Bond jorgen.bond@changeagent.se Lotta Svensson lotta.p.svensson@gmail.com Annika Sund annika.sund@leksandsbrod.se Ulf Tegelmark, Revisor AnnMarie Brus, Revisor uffetegelmark@telia.com annmarie@leksands.net Publiceras på LRK hemsida Publiceras på LRK anslagstavla Sida 1(7)

2 Formalia 1) Mötets öppnande Per-Erik Ingels hälsade alla närvarande välkomna och förklarade styrelsemötet öppnat. 2) Val av protokollsjusterare Utse Ted Danielsson till protokollsjusterare 3) Val av mötessekreterare Utse Eva Grotander till mötessekreterare. 4) Fastställande av dagordning samt anmälan av övriga frågor Från förslaget till dagordning stryka punkterna: - Rapport investeringsbidrag från Leksands kommun - Annons Leksand CC - Utbildningsplan Ridhusprojektet samt därefter fastställa förslaget till dagordning. Informationsärenden 5) Energi och miljöfrågor Annika Varghans fick ordet. Hon har gjort en energikalkyl för oss där hon jämför vår oljeanvändning med att installera pelletspanna o brännare. Överslagsmässingt kostar det ca kr (men vi bör i så fall be om offerter, t ex Niklas Wennström/Gröna Rum) och pelletsen sedan ca kr/år. Vår oljeförbrukning går på kr/år. Annika rekommenderar oss att byta till pellets om vi kommer ha klubbhuset kvar mer än 1 år. Sida 2(7)

3 Annika fortsatte att berätta vad hon vet om eldning av stallgödsel. Än så länge är tekniken inte bra nog för detta alternativ. Bäst är att göra biogas och elda detta. Dyra investeringar, men under utveckling. Annika rekommenderade oss också att byta ut våra armaturer mot induktionslampor. - Per-Erik kollar offerter på pelletspanna / brännare. Återkommer med info till nästa möte. - Per-Erik undersöker kostnader m m om induktionslampor. Återkommer med info till nästa möte. - Ted kontaktar Conny ang dörrbyte till Connys verkstad. Skall vara gjort innan nästa vinter. 6) Rapport från US Michelle rapporterar att: - Us var med och hjälpte till på prova på dagen för de med funktionshinder. Vi sålde fika för 5 kr, när vi pratade med Marika och Ebba tyckte de att vi skulle få något för att vi hade hjälpt till (de hade på förslag hälften av summan ni fick av kommunen), men vet inte hur det gick sedan vi har inte pratat med de sen dess. - Vi hade ponnyridning den 30 Maj, vi fick in cirka 2000 kr, Sandra Ackemo skjutsade oss hon hade sin egen transport och Us får låna den gratis. - Vi ska ha en sommarshow den 10 juni, programmet är spikat och klart. Träningarna är inbokade och hästarna är lånade för de olika träningarna. - Edla (vår kassör) hade fått ett kontoutdrag av vårt konto och där står de att vi har 9000 kr och det är konstigt då vi egentligen ska ha nästan kr. Ridskolan hade ( tagit lånat ) pengar i början av året men det sas att vi skulle få tillbaka pengarna. Men det verkar inte som det? Vi vill gärna ha svar på vart pengarna har tagit vägen. - Gymkhana den 6 maj 4 lag är anmälda än så länge. Michelle tog även upp frågan om vem som betalar ut för ULK-kurser. Gymkhana idag fungerade bra. Sida 3(7)

4 Sara berättade att kommunen kommit med en förfrågan om vår medverkan i en idrottsprovapådag den 2/6 på Siljansvallens idrottsområde. US funderar vidare på att ta på sig detta, t ex genom att ha voltige. Sara har redan meddelat Dan Söderström på kommunen att vi är intresserade. - Tacka US för hjälpen med prova på dagen samt att klubben och US delar intäkterna lika efter att kostnaderna för prova på dagen är täckta, vilket innebär 1000 kr till US. - de lånade pengarna ska föras tillbaka snarast möjligt och att be US om ursäkt för att vi inte haft en dialog med US gällande pengarna på US konto som lånats för att hantera klubbens likviditet i avvaktan på kommunens driftsbidrag. - Uppdra till Inga att kontrollera med Carina vilket konto som belastas för de ULKkurser som US går. - Uppdra till Sara och Michelle hanterat frågan om ett eventuellt deltagande på en idrotts prova på dag vid Siljansvallen den 2 juni. - Samt att därmed tacka för rapporten och lägga den till handlingarna 7) Rapport från ridskolechefen Sara rapporterar att: - Sommaren: Nya läger är inplanerade i stället för konfa-lägret. Vecka 26 är det inplanerat ett 4-dagars fälttävlansläger som Ebba ska ha (Ebba har även lägret vecka 25 märke I-II). Vecka 27 är det inplanerat ett dagridläger för barn och ett kvällsläger för vuxna. Här saknas det fortfarande personal, men vi jobbar på det. Vecka 28 är det läger i 6 dagar märke III som Åsa Lind ska jobba som ridlärare under. (Åsa är hipplog och väl kvalificerad). Det behövs fortfarande mer personal under sommaren som kan assistera och laga mat, sova kvar etc. Vi har några intresserade men ännu inget bestämt. Dom nya lägren ligger ute på hemsidan samt det sitter lappar uppe och anmälningar har börjat droppa in. - Det är dags att planera höstterminen och gå ut med infobrev till elever. Vi behöver först bestämma om det ska vara samma priser i höst. Jag bifogar ett separat förslag att ta ställning till. - Ronja är såld och kommer att försvinna från oss inom kort. Det skulle behövas en ponny i hennes storlek, men förslag att man försöker byta ut en av dom mellanstora hästarna mot en mindre. Sida 4(7)

5 - Det har anordnats en städdag av anläggningssektionen den 29 april. Det var få som kom (ca 10 pers) men mycket bra jobbat av dom som ställde upp! - Öppet hus för handikappade anordnades enligt överenskommelse med kommunen den 28 april. Ebba och Marika höll i det. Allt gick bra men tyvärr dåligt med besökande även här. (Ca 10 pers). Vi ska få 5000 kr från kommunen för att vi anordnade den här dagen. - Distriktets besöksgrupp var här och besökte våran anläggning den 26 april. Det var Louise Tysklind (kansliet) och Eva Bylander (ordförande i distriktet) som kom och träffade mig och Jörgen. Dom hade en del frågor om anläggningen och verksamheten men det var inget konstigt som hade förändrats sedan dom var här senast. Vi fick en del info om kurser som var på gång. - Rutiner för ansökan om LOK-stöd: Carina lägger in grupper i Idrott online som sedan ridläraren går in och rapporterar (fyller i närvaro). Carina ansvarar för att sedan skicka in själva ansökan till RF. Alla grupper ligger inlagda, även dom vuxengrupper som vi inte får något för. Man får bara LOK-stöd för elever mellan 7-20 år. LOK-stödet är 8 kr/elev per tillfälle samt 24 kr/ sammankomst. Jag har inte exakt koll på hur mycket det är vi får från kommunen. (Vi fick ca 4000 kr i kommunalt bidrag för höstterminen -11, samt kr i statligt bidrag). Aktiviteter som inte ligger regelbundet ex läger på lov, klubbtävlingar mm går vi (ridlärare) själva in och rapporterar. - Kostnader hösilage: Vi pratade på senaste mötet om varför silaget skulle bli så dyrt. Det vi gjorde då var att vi tog dom kostnader vi hade för 3 månader och gångade med 4. Då blir kostnaden mycket högre än förra året ( kr mot kr 2011). den senaste rapporten visar att i dag ligger kostanden för silage på Samma princip gångar med tre så hamnar vi på kr, i stort sett samma som förra året. Dessutom så ska det gå åt mindre hö nu under sommaren när hästarna förhoppningsvis kan börja äta gräs på helgerna. Vi gör just nu ett försök med att ha silagebalar i hagen i stället för halm. Det beror dels på att det inte går att få tag i halm. Dessutom beror det på personalens arbetssituation. Det arbete som man utför när man packar hösilagekassar samt släpar ut dem i hagen är inte speciellt skönt för ryggen. Så just nu sker ett prov om det kommer att bli mycket större åtgång eller om det blir ungefär det samma (vilket det borde bli enligt våra uträkningar). Det är en till häst i år jämfört med förra året. - Tacka för rapporten och lägga den till handlingarna. Sida 5(7)

6 8) Ekonomisk rapport Ingen förändring från senaste rapporten. Sara undrade om hon skall hyra ut sina boxplatser. - att Sara hyr ut en av sina boxplatser och avvaktar med den andra boxen ev till ny ridskolechef. - att ha ett möte med Sara, Eva, Per-Erik, Ted och Inga ang åtgärder för att förbättra ekonomin och få budgeten i balans. Även övriga i styrelsen är välkomna. Söndagen den 13/5 kl 19 hemma hos Eva. Eva förbereder med Carina. 9) Rapport från personalansvarig Då Jörgen inte är närvarnade rapporterar Per-Erik att rekryteringsgruppen arbetar med några kandidater till ny ridskolechef, bl a några som hört av sig. Rekryteringsgruppen (Jörgen, Ted och Per-Erik och Sara) arbetar vidare med sitt uppdrag. 10) Förslaget till ny prislista Ridskolechefen föredrog ett förslag till prislista från och med HT 2012, varefter den diskuterades och till viss del justerades. Fastställa nedanstående prislista för läsåret Priser 2011/2012 Priser 2012/2013 Lektionsavgifter Junior Senior Junior Senior Ridlektion 60 min Ridlektion 45 min Ridlektion 60 min, privathäst Ridlekis lördagar Hoppgrupp 5 elever/lektion, 60 min privat häst Dressyrgrupp 4elever /lektion 60 minuter alt 2 elever i 30 minuter Sida 6(7)

7 Priser 2011/2012 Priser 2012/2013 Ridhusavgifter Junior Senior Junior Senior Syskonrabatt Flerdags rabatt Privatlektion 30 min Vardagar dagtid Lektionsryttare Lektionsryttare egen häst/ponny Övriga medlemmar Övriga Kvällar /helger Vardagar dagtid Kvällar /helger Ridskolehäst Egen häst ) Verksamhetsplan och budget från sektionerna Sara har sammanställt inkommet material från sektionerna. att dokumentet (se bifogad fil) skall ut på remiss till sektionerna och vi vill ha skriftliga svar. Sara ombesörjer att dokumentet går ut till sektionerna. Formalia 12) Mötets avslutande Per-Erik tackar deltagarna och förklarar mötet för avslutat. Sida 7(7)

Leksands ridklubb PM 2013:2

Leksands ridklubb PM 2013:2 Leksands ridklubb PM 2013:2 Sändlista Närvarande: Ledamöter Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Eva Grotander eva.grotander@folkbildning.net 212 15 073-999 83 43 Björn Modén

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2013:9 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 8 december 2013, klockan 17.00-19.15 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Eva

Läs mer

Leksands ridklubb PM

Leksands ridklubb PM Leksands ridklubb PM Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 11 mars 2012, klockan 17.00 19.30 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-719 15 10 Katrinne Bylund katrinne@live.se

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:10 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 9 december 2012, klockan 17.00 19.30 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Michelle

Läs mer

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning

Diskussionspunkt Åtgärd Ansvarig Från 1 Mötets öppnande Ordförande 2 Val av sekreterare Johan 3 Val av justerare Henrik 4 Godkännande av dagordning PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2018-09-16 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Kallade: Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Linda Strandfjäll, Johan Ording,

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-03-11 Plats: Fryele Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Carina Manestam Angelika Lang Anna Skärin Marita

Läs mer

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11.

2) Föregående protokoll. Carina gick igenom föregående protokoll från möte 2012-03-11. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (7) Datum: 2012-04-15 Plats: Gula Villan, Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Manestam Angelika Lang Raimo Hänninen

Läs mer

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014

Lilla Edets Ridklubb Årsmöte 2015-03-07. Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 Verksamhetsberättelse Lilla Edets Ridklubb 2014 1 Styrelse:... Anställda under året:... Ridskola och anläggning:... Hästar:... Investeringar och förbättringar som gjorts under året:... 2 Styrelsen Ordförande:

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret

VERKSAMHETSBERÄTTELSE. Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2016 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK

Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Stallnytt Information m.m. för dig som är medlem i BRK Nummer 4 2008 INNEHÅLL.................. Sidan Rapport från ridskolan............ 2 Vikarie i vår.................. 2 Hyra häst i jul..................

Läs mer

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09

Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 Styrelsemöte Ridklubben Rimbo Ryttare Protokoll 2013-05-09 1. Mötet öppnas 2. Val av justerare - Kaj väljs till justerare. 3. Mötesprotokollet godkändes 4. Senaste mötesprotokollet Häst och husesyn Ansvar

Läs mer

Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012

Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012 Verksamhetsberättelse Distriktungdomssektionen 2012 Innehållsförteckning Ordförande har ordet 3 DUS STYRELSEN 2012 4 SAMMANTRÄDEN UNDER ÅRET 4 DUS VERKSAMHET UNDER 2012 5 DUS årsmöte 5 US-campen 5 Vi i

Läs mer

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat.

Innehåll Fel! Bokmärket är inte definierat. Verksamhetsplan Mälaröarnas ridklubb (MäRK) 2013 Innehåll Allmänt... 3 Verksamhetsidé... 4 Mål... 4 Verksamhet 2013... 6 Ridskolan... 6 Anläggning... 6 Utevolt... 6 Parkering... 6 Ridhus... 6 Klubbhus...

Läs mer

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403

Västra Medelpads brukshundklubb Styrelseprotokoll 110403 VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 1100403 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg, ordförande Susanne Almgren, sekreterare Ingela Jonsson, kassör Ove Wikström, ledamot Malin Savander,

Läs mer

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser

Dagordning Hus- möte. Nacka Brukshundklubb www.nackabk.com. 1. Mötets öppnande. 2. Mötessekreterare. 3. Höstens kurser Dagordning Hus- möte Datum: Tid: Plats: 8 oktober 2013 kl. 19.00 Klubbstugan 1. Mötets öppnande 2. Mötessekreterare 3. Höstens kurser 4. Allmänlydnad fortsättning idé av Ulrika 5. Information om pågående

Läs mer

VERKSAMHETSBERÄTTELSE

VERKSAMHETSBERÄTTELSE VERKSAMHETSBERÄTTELSE 2014 Styrelsen för Nordmalings Ridklubb avger härmed följande verksamhetsberättelse för verksamhetsåret Nordmalings Ridklubb är en ideell förening som är ansluten till Svenska Ridsportförbundet,

Läs mer

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte

Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Protokoll fört vid Borås Fältrittklubbs årsmöte Ämne: Mötesordförande: Ordförande: Ridhus Chef: Årsmöte Borås Fältrittklubb Pia Kilbo Nanette Espinasse Sara Eriksson Datum: 2016-02-28 Plats: Borås Fältrittklubb,

Läs mer

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson.

Har du idéer, önskemål eller frågor så kontakta grenledaren så försöker vi hjälpas åt. Saknas någon utbildning så kontakta Kicki Jakobsson. Hej! Då var det vår och aktiviteterna börjar komma igång lite runt om på ön. Då är det dags för lite uppdatering på vad som är på gång i klubben också. Lite förändringar i styrelsen har det blivit så här

Läs mer

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727)

PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR ALBIN 25 KLUBBEN (ORG.NR 874001-9727) Tid: 18 februari 20 kl 19.00 Plats: Telefonkonferens mellan närvarande styrelsemedlemmar Närvarande: Ledamot / vice ordförande Tommy Malmgren

Läs mer

1522 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1522 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2012-09-20, Tid: kl.18.00 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1522 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

"Vår budget har varit för tuff"

Vår budget har varit för tuff Page 1 of 5 LUDVIKA Publicerad 2015-08-07, 08:20 "Vår budget har varit för tuff" Page 2 of 5 Page 3 of 5 Tongångarna är positiva på Ludvika ridklubb efter kultur- och fritidsnämndens förslag att utöka

Läs mer

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll

Centrum OK styrelsemöte 9 juni 2009. Protokoll Närvarande vid mötet: Oskar Karlin (Ordförande) Lotta Magnusson (Kassör) Mette Petersson (Ledamot) Fredrik Holmström (Ledamot) Joel Berring (Ledamot) Josefina Ekström (Sekreterare) Plats: hemma hos Lotta

Läs mer

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat.

1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. Protokoll fört vid SMC-Hallands styrelsemöte Datum: 2013-01-24, Tid: kl.18.30 Plats: SMC-Hallands kansli, Halmstad SMC-HALLAND 1593 MÖTETS ÖPPNANDE Ordförande Magnus Carlsson hälsade alla välkomna och

Läs mer

Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00. NNBF STYRELSE Närvarande

Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00. NNBF STYRELSE Närvarande Protokoll 4-14 Fört vid styrelsemöte i Falun, den 20 maj 2014. Klockan 18.30-21.00 NNBF STYRELSE Närvarande Frånvarande Eva Eriksson, ordförande Urban Jonsson, vice ordförande Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00

Pakethoppning. Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 Pakethoppning Klasser/höjder: Söndagen den 22 december med samling kl 09.00 o 40 cm, bed. Clear Round o 50 cm, bed. Clear Round o 60 cm, bed. Clear Round o 70 cm, Ponny bed. A:0+A:0 Häst bed. Clear Round

Läs mer

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb

PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb PROTOKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb Datum: 2019-04-07 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Närvarande: Linda Strandfjäll, Kristina Malmborg, Stefan Längeby, Madelene Jonsson,

Läs mer

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande

Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl Närvarande. Frånvarande Protokoll 2-19 Fört vid styrelsemöte i Järbo den 16 mars 2019 kl. 12.00 STYRELSE Närvarande Elinore Selldén (ES), ordförande Urban Larsson (UL), vice ordf. Åsa Malkusson (ÅM), sekreterare Susanne Jonsson

Läs mer

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x

Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Maria Berndtsson, sekr. x Anna Gunnarsson, suppl. x Protokoll fört vid NHRKs styrelsemöte tisdagen den 18 november 2014. Namn Närv Namn Närv Lena Carlberg, ordf. x Stefan Petersson, suppl. Petra Nevrén-Lundgren, v. ordf. Denice Rask, suppl. Maria Berndtsson,

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE

VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 011-660 95 www.aby-ridskola.se VÄLKOMMEN TILL STALLGÄNGSUTBILDNING PÅ ÅBY RID- & TRÄNINGSCENTER FÖR FADDRAR & SKÖTARE 1 (6) Välkommen till Stallgängsutbildningen Stallgänget För att underlätta för er som

Läs mer

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten

Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Protkokoll för den 29 april 2012. För distriktsstyrelsen Sverok Västerbotten Närvarande styrelsemedlemmar: Ordförande Lenita Hellman Sekreterare Jens Lindström Ledamot Linus Råde Kassör Adam Jonsson Vice

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120812 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120812 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Anmält förhinder: Marianne Hyllested, vice ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot,

Läs mer

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg.

Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Protokoll 08/14 fört vid sammanträde med styrelsen för Neuroförbundet, Västra Götaland 2014-12-09 kl.10.15-12.15 Edsvägen 3B, Vänersborg. Närvarande Jan Magnusson Ordförande Åsa Lewau Johansson Kassör

Läs mer

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8

Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8 Leksands ridklubb PM styrelsemöte 2012:8 Plats: Klubblokalen, Styrsjöbo Tid: 7 oktober 2012, klockan 17.00 19.00 Sändlista Närvarande: Per-Erik Ingels per-erik.ingels@telia.com 130 39 070-724 57 50 Jörgen

Läs mer

DYKARLUBBEN KALMARSUND

DYKARLUBBEN KALMARSUND Styrelsemöte Tid: Plats: Konferenslokal simhallen Närvarande: Johan Bruun Nicklas Dahl Gabriel Mölleborg Mats Gustafsson Thorbjörn Ljungdahl Suppleanter: Rasmus Gustafsson Frånvarande: Magnus Bruun Joakim

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Carina hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (11) Datum: 2012-11-18 Plats: Sörsjö Närvarande: Kurt Sjöberg Felicia Stigsson Viktoria Bergman (#6,0 =>) Carina Manestam Anna Skärin ( => #5,4 ) Gunilla Grimståhl

Läs mer

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal.

Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. Protokoll Årsstämma 2009 Protokoll fört vid Fårtickegångens Samfällighetsförenings Årsstämma torsdagen den 26 mars 2009 i Krusbodaskolans elevmatsal. 1. MÖTETS ÖPPNANDE Björn Ericsson öppnade stämman och

Läs mer

Styrelsemöte Sverok Väst

Styrelsemöte Sverok Väst Närvarande: Cecilia Hällstrand, Joakim Öfverholm, Martin Brosser, Max Svensson (via telefon), Emma Carlström (revisor). 1. Mötet öppnas Mötet öppnades klockan 18:41. 2. Val av mötesordförande Cecilia Hällstrand

Läs mer

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08

Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte 2009-03-08 Protokoll från Golden retrieverklubben Stockholm/Gotlands styrelsemöte Närvarande: Katarina Swahn (ordförande), Marie Fredlundh, Inger Karlsson, Anna Carlfors Tingstedt, Lotta Vig, Annika Sahl-Kadar och

Läs mer

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Kurt hälsar alla välkomna.

1) Mötets öppnande. Mötet öppnades och Kurt hälsar alla välkomna. Ärende Subject Protokoll styrelsemöte 1 (8) Datum: 2011-10-30 Plats: SCA, Värnamo Närvarande: Kurt Sjöberg Emma Karlsson Viktoria Bergman Gunilla Grimståhl Håkan Andersson Sven Strandh Raimo Hänninen Kerstin

Läs mer

Sommaraktiviteter 2010

Sommaraktiviteter 2010 Sommaraktiviteter 2010 Bodens Ridklubb Bodens Ridkubb anordnar följande aktiviteter under sommaren 2010 1.) Träningsläger dagtid 21-24 juni 2.) Extralektion häst och ponny (kvällstid) 21-24 juni 3.) Helpensionsläger

Läs mer

Studentradion i Sverige

Studentradion i Sverige Studentradion i Sverige STYRELSEMÖTE 2015-10-15 Närvarande: Sangeeta Chauhan, Lisa Grettve, Eva Gustvfsson, Julia Lindström, Alexander Ljungqvist, Madeleine Ruuth Adjungerade: Sara Andrersson, Mary Atim,

Läs mer

HKK-NYTT Januari 2011

HKK-NYTT Januari 2011 HKK-NYTT Januari 2011 Hej HKK:are! Förra året avslutades med en bra luciaträff med stort deltagande trots isläget. Seglarna har just haft pubkväll där planerna smidits och bedrifterna målats ut. Nu siktar

Läs mer

Styrelsemöte den 26 augusti 2014

Styrelsemöte den 26 augusti 2014 2014-08-26 2014:8 Styrelsemöte den 26 augusti 2014 Närvarande: Håkan Bergman Kerstin Lindqvist Ulrika Forsgren Magdalena Johansson Marita Bergman Anneli Bystedt Irene Lundberg Gösta Andersson 1. Mötet

Läs mer

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: Söndag 27/9 2015 Tid: Klockan 18:00 Plats: Hemma hos Torbjörn Lindström, Taxivägen 3 i Matfors Närvarande: Maria Engström (ordförande) Anna Nordell

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-06-12 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson

Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson Protokoll fört vid årsmöte den 30 maj 2015 Koloniföreningen Solhällan. Närvarande ur styrelsen: Hanna Wallin, Tomas Gustavsson, Stefan Carlzohn och Eva Alexandersson 1 Mötets öppnande Styrelsens ordförande

Läs mer

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till

RIDLÄGER Anmäl dig idag! Tämta Ridklubb inbjuder till Tämta Ridklubb inbjuder till RIDLÄGER 2016 Anmäl dig idag! Fantastisk upplevelse! Ridning i underbar natur! Träna hoppning och dressyr! Träffa nya hästar och kompisar! Rid och bada i sjön! Ridlägerveckor

Läs mer

Protokoll från Västkustens Isjaktsällskaps, VIS, årsmöte 2003

Protokoll från Västkustens Isjaktsällskaps, VIS, årsmöte 2003 1(5) Västkustens Isjaktssällskap - VIS Protokoll från ordinarie årsmöte 20/11 2003 Plats: Johan Gregerssons kontor i Johanneberg Närvarande: 12 st. medlemmar 1 Fastställande av röstlängd för mötet. Enligt

Läs mer

Anteckningar från hästägarmöte

Anteckningar från hästägarmöte Anteckningar från hästägarmöte 130507 Närvarande För kännedom till Henrik Blom, Lotten Blom, Anna Kemi, Eva Tavér, Ulf Kauppila, Carina Kauppila, Moa Kauppila, Pia Brynefall, Inga-Maria Stoor, Elina Lindmark,

Läs mer

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund

SSAFF styrelsemöte den 6 juli Plats: Hemma hos Thomas P i Lund SSAFF styrelsemöte den 6 juli 2008. Plats: Hemma hos Thomas P i Lund 1. Ordförande, Bengt Björnehammar, hälsade alla välkomna och öppnade mötet. 2. Närvarande: Bengt Björnehammar, Dan Nilsson, Thomas Palmgren,

Läs mer

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna.

Ordförande öppnade mötet och hälsade de närvarande välkomna. PROTOKOLL styrelsemöte 10-2018 2018-10-23 Art: Plats: Närvarande: Styrelsemöte Klubbstugan Ulle Liukkonen, ordförande Karin Arkmo Larsson, sekreterare Kristina Nilsson, kassör Isabel Skogström, ledamot

Läs mer

Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014. STYRELSE Närvarande

Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014. STYRELSE Närvarande Protokoll 8-14 Fört vid styrelsemöte i Falun den 21 oktober 2014 STYRELSE Närvarande Frånvarande Eva Eriksson, ordförande Urban Jonsson, vice ordförande Åke Andersson, kassör Åsa Malkusson, sekreterare

Läs mer

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare

Barnridning. Söndag 29 oktober kl Max 8 deltagare Barnridning Söndag 29 oktober kl. 13.15-13.45 Max 8 deltagare 30 minuter ridning inklusive uppsittning. För barn i alla åldrar som vill prova på ridning. Du behöver ha stövlar/skor med en liten klack.

Läs mer

81 Föregående mötesprotokoll Avvaktar protokoll fr fg möte. Påminnelse till Jocke! Vi går igenom protokollet på nästa möte istället.

81 Föregående mötesprotokoll Avvaktar protokoll fr fg möte. Påminnelse till Jocke! Vi går igenom protokollet på nästa möte istället. Styrelsemöte för SRRS Västra Datum: 2010-09-08 Plats: Drottninggatan, Göteborg Närvarande: Caroline Jensen, Sofia Orvelind, Jazmine Ohgami, John S. Berg Frånvarande anmälda förhinder: Louise Rosengren,

Läs mer

LITE ATT KOMMA IHÅG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LICENSKURS Licenskurs i Rally kontakta Danne 016-140957 073-5844814 Licenskurs i Folkrace kommer att. meddelas via hemsidan. Kontakta Anita 070-6504532 eller

Läs mer

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?!

TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! TRÄNINGSELEV VID UPK VAD INNEBÄR DET?! Följande elever har möjlighet att få förmånen att bli förberedande träningselever respektive träningselever vid Uppsala Ponnyklubb: - Elev som rider i lägst P6 men

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120304 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ove Wikström ledamot, Malin Savander ledamot, Sussie Hägglund

Läs mer

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens

Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Sida 1 av 5 http://villaagarnalerum.se Styrelseprotokoll från föreningens styrelsemöte tisdag den 24/2-2015 kl. 19.00 på Aspenäs Hotell & Konferens Under sammanträdet serveras en enkel fika Närvarande:

Läs mer

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte

VERKSAMHETSPLAN. Jönköpings fältrittklubb. Årsmöte 1 VERKSAMHETSPLAN 2019 Jönköpings fältrittklubb Årsmöte 2019-02-28 2 Vision Få en god ordning på ekonomin, skapa en ridskola med mycket hög kvalitet, en konkurrenskraftig och välskött anläggning och tävlingar

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21

Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 19.1 Mötets öppnande Protokoll fört vid styrelsemöte i Springerklubbens huvudstyrelse Telefonmöte 2008-10-21 Närvaro : Tina Kauppinen, Barbro Collin, Sophia Jarl, Kerstin Nilsson, Anna-Greta Lingebrandt,

Läs mer

6 Lathund rikstäckande arrangemang

6 Lathund rikstäckande arrangemang LATHUND RIKSTÄCKANDE AR R A N G E M A N G SPÄNNANDE PROJEKT Att arrangera ett Rikstäckande Arrangemang är ett roligt men ganska stort och krävande arbete. Det behövs planering och mycket förberedelser

Läs mer

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge!

Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Programridning! Dressyrkurs för rutinerade storhästekipge! Cicki bjuder in till PROGRAMKURS Lördag 23 november med start 13.00 Söndag 24 november med start 08.00 Lördag: Kursen börjar kl 13.00 på lördagen

Läs mer

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte no X 2013/2014, Medicinska Föreningen Styrelsemöte no X 2013/2014, 26 augusti 2013, kl. 17.10 Basgruppsrummet Kotten Närvarande: Märta, Liisa, Anna J, Jonas Lundgren, Anna HE, Fredrik, Albin, Julia FE och Emmy 1. Mötets öppnande Ordförande

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsens skypemöte 2014-03-03

Protokoll fört vid styrelsens skypemöte 2014-03-03 Protokoll fört vid styrelsens skypemöte 2014-03-03 Sundsvall Närvarande: Carina Östberg, Anders Flodin, Agneta Östlund, Åsa Åberg. Närvarande fr sektion: Agneta Östlund - Sundsvall Örnsköldsvik Närvarande:

Läs mer

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll

www.shogun-halmstad.se Styrelsemötesprotokoll 1 (6) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hos Monica, 2013-11-29, kl. 18.00 Deltagare: Monica Lindberg Ordförande Morgan Engdahl Ledamot Peter Höglund Kassör Jonas Mattsson-Frost Ledamot Monika ledel Sekreterare

Läs mer

Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013

Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013 Protokoll från årsmötet, Stranden den 19 maj 2013 1. Mötet öppnades av ordförande Kicki. 2. Mötet ansågs vara behörigt utlyst. 3. Val av mötesordförande: Kicki 4. Val av mötessekreterare: Petra 5. Val

Läs mer

Adjungerade: Margareta Forsberg och Maria Axén Inbjudna: Cissi Andersson, Anita Mohall, Frida Gustavsson o Hugo Karlsson

Adjungerade: Margareta Forsberg och Maria Axén Inbjudna: Cissi Andersson, Anita Mohall, Frida Gustavsson o Hugo Karlsson Styrelsemöte Tid: 180225, 19.00 Plats: Klubblokalen, stall Nyckelby Kallade: Camilla Birkehorn, AnnLouise Tommydotter Karlsson, Anders Ståhlbom, Åsa Johansson, Katarina Werner, Maria Söderberg, Stefan

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA

PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA PROTOKOLL FÖRT VID CLUMBER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE 3/ 2014 LÖRDAGEN DEN 29 MARS, SÖNDAGEN DEN 30 MARS I STORVRETA Närvarande: Charlott Lundberg, Anna Liss-Daniels, Kristina Lindström, Lena Andreasson,

Läs mer

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek

Anmält förhinder: Adjungerade: Olivia Arnesson, U-sek Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: söndag 12/4 2015 Tid: kl 18:00 Plats: hemma hos Ulrica Widmark Norberg Närvarande: Maria Engström (ordförande) Anna Nordell Niklas Axelsson Torbjörn

Läs mer

Styrelsemöte 2015-09-14

Styrelsemöte 2015-09-14 Styrelsemöte 2015-09-14 Svalövs Brukshundklubb Närvarande: Ordf. Mats Jarl, v, ordf Björn Stenmark, sekr Christina Andersson, ledamöterna Lennart Fernebro, Linda Lundahl, Sofie Axelberg, Linn Joelsson

Läs mer

------------------------- 1 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppnat och hälsade styrelsen välkommen.

------------------------- 1 Mötets öppnande Ordförande förklarade mötet öppnat och hälsade styrelsen välkommen. Mötesprotokoll Matfors Ryttarförenings Styrelse Datum: söndag 14/12 2014 Tid: kl 19:00 Plats: hemma hos Annabell Andersson Närvarande: Lena Oskarsson Engberg (ordförande) Sofie Viklund Annabell Andersson

Läs mer

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA

UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA UPPLANDS-BRO RYTTARFÖRENING EN PLATS FÖR ALLA AFFÄRSPLAN 2015-2018 1 VISION 3 2 VÄRDEGRUND 3 3 VERKSAMHETSBESKRIVING 3 3.1 UTBUD 3 3.2 SÄKERHET 4 3.3 GOD HÄSTHÅLLNING 4 3.4 UTBILDNING 4 3.5 PERSONAL 4

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120115 Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB 120115 Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 120115 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, tom 9 Marianne Hyllested vice ordf., Ove

Läs mer

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar

VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Reviderad 171121 VIKTIG INFORMATION till alla som vill vara med och tävla på Djursholms ridklubbs interntävlingar Medlem För att tävla på klubbens interntävlingar måste du vara medlem i DRK och om du inte

Läs mer

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM

SUNDBYS JULLOVSPROGRAM SUNDBYS JULLOVSPROGRAM ANMÄLAN TILL JULLOVSKURSERNA För att göra det så rättvist som möjligt: Sön 11.12 kl 14.30 delar vi ut KÖLAPPAR (= lottad ordning) och 14.45 16.00 tar vi emot anmälningar. Därefter

Läs mer

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist

Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny Öhqvist PROTOKOLL STYRELSEMÖTE FÖR SPECIALKLUBBEN FÖR BEARDED COLLIE 2009-10-20 Närvarande: Johan Andersson, Tina Bengtsson, Gunn Hellbom, Karin Festin, Ingela Sandström, Margareta Toftevall, Marie Ullatti, Jenny

Läs mer

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6

Protokoll Sverok Stockholm 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Protokoll styrelsemöte nr 6 2010-07-18 1(7) Protokoll 2010-07-18 Styrelsemöte nr 6 Fastställd dagordning 1 Inledande formalia... 2 1.1 Mötets öppnande... 2 1.2 Val av mötesordförande... 2 1.3 Val av mötessekreterare...

Läs mer

PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb

PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb PROTKOLL Styrelsemöte för Sundsvalls Fältrittklubb 1 Datum: 2019-03-10 Tid: 18.00-20.00 Plats: Kontoret, Färsta ridcenter Närvarande: Linda Strandfjäll, Kristina Malmborg, Mikael Fridlund, Stefan Längeby,

Läs mer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer

SVENSKA RIESENSCHNAUZERKLUBBEN SBK:s rasklubb för Riesenschnauzer Protokoll fört vid Svenska Riesenschnauzerklubbens Årsmöte 2014-03-01 på Tånga Hed, Vårgårda Mötets öppnande Ordförande Alf Karlström hälsade alla välkomna till årsmötet. Efter ett kort anförande om klubbens

Läs mer

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd

PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) 2003-12-29. Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd PROTOKOLL STY 11/2003 1(5) PROTOKOLL STY 11/2003 Sammanträdesdata Tid Lördagen den 6 december kl 10.00-16.30 Plats Stockholms Golfklubb lokaler, Danderyd Närvarande Jacob Douglas ordf Stig Klemetz vice

Läs mer

2017 på Karlstads Ridklubb 1

2017 på Karlstads Ridklubb 1 2017 på Karlstads Ridklubb 1 Dagridläger På ponny Lördag 17/6 kl. 09.00-16.00 Här är en aktivitet för den unga ryttaren som vill lära sig mer om hästar och ridning. Kursen vänder sig till ponnyryttare

Läs mer

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003

PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 Nr 8/2003 PROTOKOLL LRK/ÖSTRA, STYRELSEMÖTE DEN 6 OKTOBER 2003 PLATS: Gamla Kyrkvägen 24, Danderyd NÄRVARANDE: FRÅNVARANDE: Peter Söderberg Mary-Lotte Mattsson Kristian Falk Pia Berglund Christine Chiacchiaretta

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10

Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Styrelsemötesprotokoll 2014-03-10 Närvarande: Ulf Lundell, Birgitta Biderman, Leif Wärme, Kjell Larsson, Anders Ahlström, Anders Ekholm, Arri Hirvasniemi, samt Susanne Bergqvist. Jennie Norén kom till

Läs mer

Protokoll för MASKUS Årsmöte

Protokoll för MASKUS Årsmöte Protokoll för MASKUS Årsmöte 2013-02-09 Plats: Ekelund 1 Mötets öppnande Bella Segerlund hälsar alla välkomna och öppnar mötet. 2 Val av a) Mötesordförande Bella Segerlund väljs till ordförande för mötet.

Läs mer

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening

Nyhetsbrev Bälinge Ryttarförening Nyhetsbrev Ryttarförening Februari 2013 Hej alla BäRFare! Nu har vårterminen dragit igång för fullt med den vanliga verksamheten men även med en hel del nya inslag! Ett säkert sätt att hålla sig uppdaterad

Läs mer

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset

VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Klubbstugan Västernäset VÄSTRA MEDELPADS BRUKSHUNDKLUBB Protokoll 111106 Klubbstugan Västernäset Närvarande: Birgitta Forsberg ordf., Susanne Almgren sekreterare, Ingela Jonsson kassör, Ove Wikström ledamot, Kristina Westberg,

Läs mer

PROTOKOLL FÖRT VID MEDLEMSMÖTE YSTADS BRUKSHUNDKLUBB 5 oktober, 2010 klockan 20

PROTOKOLL FÖRT VID MEDLEMSMÖTE YSTADS BRUKSHUNDKLUBB 5 oktober, 2010 klockan 20 PROTOKOLL FÖRT VID MEDLEMSMÖTE YSTADS BRUKSHUNDKLUBB 5 oktober, 2010 klockan 20 1. Mötets öppnande Ordförande hälsade alla välkomna och förklarade mötet öppnat. 2. Fastställande av röstlängd Upprop och

Läs mer

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011

Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 PROTOKOLL 03/11 Nybro Brukshundklubb Mötesprotokoll - Styrelsemöte med interimsstyrelsen 23 februari 2011 Närvarande: Bo Gustavsson, Agneta Alderin, Ellen Knutsson, Liz Hasselqvist, Helen Kjellander Närvarande

Läs mer

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll.

öppnat. 2. Val av justeringsperson. Beslutade att välja Mattias Andersson att jämte ordförande och sekreterare att justera dagens protokoll. 1 Tid: 2016-08-16 kl.18.30-20.45 Styrelsemöte med IK Graip Plats: Cementa Arena Närvarande: Maria Axemyr, ordf Anders Grönlund, v ordf Ingrid Rosenberg, kassör Yvonne Karlsson, sekr Mattias Andersson Magnus

Läs mer

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015

Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015 VÄSTERGÖTLANDS RIDSPORTFÖRBUND Verksamhetsberättelse 2014 Verksamhetsplan 2015 1 Innehållsförteckning 3 Ordförande har ordet 4 Styrelsen 5 Verksamhetsplan 2014 med avstämning 6 Nedslag i verksamheten 8

Läs mer

Styrelsemöte FSAstud 2012-06-04

Styrelsemöte FSAstud 2012-06-04 Styrelsemöte FSAstud 2012-06-04 Tid: måndag 4 juni Plats: FSAstuds nätbaserade rum på Adobe Connect PROTOKOLL Närvarande ledamöter: Sofie Ivarsson Helena Isacson Adina Cederblad Åsa Diös Ellemo Frida Bergman

Läs mer

Främja närvaro och åtgärda frånvaro på Kronan F-9

Främja närvaro och åtgärda frånvaro på Kronan F-9 Främja närvaro och åtgärda frånvaro på Kronan F-9 Skolplikten motsvaras av rätten till utbildning. Vårdnadshavare är skyldiga att se till att barnet fullföljer sin skolgång och skolan har ansvar för att

Läs mer

Karlstads ridklubb styrelsemöte

Karlstads ridklubb styrelsemöte Karlstads ridklubb styrelsemöte Tid: Måndagen den 15 juni 2009, kl. 18.30 Plats: Lektionssalen, Karlstads Ridklubb Närvarande: Frånvarande: Kjell Magnusson Lena Persson Per Holm Bo G Ericsson Gita Gambrick

Läs mer

Styrelsemötesprotokoll

Styrelsemötesprotokoll 2017-08-21 1 (5) Styrelsemötesprotokoll Plats: Hästskovägen, Åled Tid: 18.00-20.00 Deltagare: Peter Höglund Ordförande Stefan Eliasson Ledamot Morgan Engdahl Kassör Linda Ednarsson Ledamot Pernilla Engdahl

Läs mer

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila

Pakethoppning. Anmälan via hemsidan   Gå in på fliken Anslagstavlan - jullovsaktiviteter. Du kan även maila Pakethoppning Lördag den 23 december med samling kl 10.00 klasser/höjder: o 40 cm, bed. A (endast rättuppstående hinder) o 50 cm, bed. A o 60 cm, bed. A o 70 cm, bed A häst, bed A:0+A:0 ponny o 80 cm,

Läs mer

Protokoll styrelsemöte 1/2015

Protokoll styrelsemöte 1/2015 Sidan 1 av 6 Protokoll styrelsemöte 1/2015 Partille Ridklubb 2015-03-22 kl 17 Klubbstugan, Åstebo Närvarande: Jessica Ahlström, Björn Aronsson, Jenny Björkqvist, Ulrika Hallberg, Jens Howander, Martina

Läs mer

JULENS AKTIVITETER 2014

JULENS AKTIVITETER 2014 JULENS AKTIVITETER 2014 BLANDAT PONNY HÄST PRIVATLEKTION Välkommen till stallet VARJE DAG!! On 24 Juliga dagar i stallet! To 25 Fr 26 Lö 27 2 5 2 5 Barnkurs de små Julkurs för de små!! Ridning och pyssel

Läs mer

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30

STYRELSEMÖTE 2008-05-19, KL.19:30 PROTOKOLL FÖRT VID COCKER SPANIELKLUBBENS STYRELSEMÖTE Närvarande: Daniel Svensson (ordförande), Kicki Bro (sekreterare), Ann-Catrine Bergh, Anders Carlsson, Hannah Säveholm, Anna-Carin Johansson och Eva

Läs mer

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb

Välkommen att stödja Väsby Ridklubb Välkommen att stödja Väsby Ridklubb RIDKLUBBEN SOM SÄTTER HÄSTEN OCH ELEVEN I CENTRUM Väsby Ridklubb erbjuder ridutbildning i naturskön miljö vid Mälaren. Vi vänder oss till alla åldrar på olika nivåer.

Läs mer

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening

Sponsorbrev 2014. Trelleborgs Ryttarförening Sponsorbrev 2014 Trelleborgs Ryttarförening Trelleborgs Ryttarförening är en helt ideell förening som grundades 1971 och driver sin verksamhet på Brosjödals gård, föreningen har ca 350 medlemmar. Vår vision

Läs mer