Grunderna i inboundmarknadsföring

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Grunderna i inboundmarknadsföring"

Transkript

1 Grunderna i inboundmarknadsföring Attrahera Konvertera Avsluta Tillfredsställ Webb- användare Besökare Leads Kunder Förespråkare Blogg Sökord Webbsidor Calls-to-Action Landningssidor Formulär Kontaktdata Kvalificering CRM Smarta Calls-to-Action En beprövad metodik för den digitala 4dsåldern Sedan 2006 har inbound marknadsföring varit den mest effektiva metoden för att göra affärer i digitala kanaler. I stället för traditionella marknadsföringsmetoder som att köpa annonser, köpa e-postlistor och hoppas på leads, så fokuserar inbound marknadsföring på att skapa kvalitativt innehåll som på ett naturligt sätt drar besökare till ditt företag, produkter och tjänster. Genom att sammanföra innehållet med dina kunders intressen kan du på ett naturligt sätt attrahera trafik till din websida, som du sedan kan konvertera, kvalificera för avslut och över tiden vårda som nya kunder. Inboundmarknadsföring ger starka resultat och enligt Forrester Research levererar inboundmarknadsföring med en automatiserad leadshanteringsprocess 50% fler säljkvalificerade leads till 33% lägre kostnad. Vad betyder bilden? Bilden visar de fyra marknadsaktiviteterna (attrahera, konvertera, avsluta och tillfredsställ) som inboundmarknadsförare måste arbeta med för att generera besökare, leads och nya kunder. Varje aktivitet stöds av en uppsättning verktyg som marknadsförare använder för att nå sina mål. Vissa verktyg kan användas till flera olika aktiviteter och i stadier i metodiken. De vik4gaste mätbegreppen inom inbound- marknadsföring är: - Trafik besök per tidsenhet (månad) - Konverteringsgrad besök till leads - Kundkonverteringsgrad besök/leads till kund - Klickandel/frekvens interaktivitetsnivå hos kontakter/leads - Antal kvalificerade leads det antal kontakter som genom interaktivitet med ert material kan anses vara kvalificerade för säljkontakt - Avslutsfrekvens avslut/kvalificerat lead

2 Vad är inboundmarknadsföring? Att dela med sig är att bry sig om och inboundmarknadsföring handlar om att skapa och dela med sig av innehåll och kunskap till omvärlden. Genom att skapa innehåll som är specifikt formulerat för att väcka intresse hos dina drömkunder, attraherar inboundmarknadsföring just de leads du vill ha i ditt företag och får dem att återvända för mer information. Skapa den marknadsföring som dina kunder älskar! Genom att publicera rätt typ av innehåll, på rätt ställe, vid rätt tidpunkt, kommer dina kunder att uppleva informationen som både relevant och informativ och inte som störande eller bullrig. Vik4ga begrepp: Skap och dela information Du skapar information och innehåll specifikt för att svara mot dina drömkunders frågor och behov. Sedan delar du detta så vitt och brett du kan. Innehåll Marknadsföringens livscykel Du förstår att din publik på webben genomgår olika stadier i en köpprocess då de besöker dina sidor och att varje stadium kräver olika typer av material och aktiviteter. Individualisering Allteftersom du lär dig om dina leads och kundkontakter, kan du över tiden individanpassa innehåll och meddelanden för att nå bättre effekt. Plats Tidpunkt Digitala ekosystem - inbound marknadsföring består av det digitala ekosystemet med flera möjliga kanaler och du fångar upp din målgrupp genom att vara aktiv på platser där den vill interagera med dig. Integration - Dina verktyg för publicering av innehåll och för uppföljning av alla dina aktiviteter skall fungera sömlöst tillsammans, vilket ger tid att fokusera på det viktigaste: Att skapa rätt information, på rätt ställe, vid rätt tidpunkt. Inboundmarknads- föring är en holis4sk strategi som acraherar kunder 4ll dic varu- märke och skapar en långsik4g affärs- rela4on med dem.

3 Webb- användare Attrahera Blogg Sökord Webbsidor Besökare ACrahera Du vill naturligtvis ha trafik på din webbsida, men mer än så, du vill ha trafik av rätt besökare. Du vill att att de som mest sannolikt kan blir nya, nöjda kunder skall besöka just dina sidor. Men vilka är de rätta besökarna? Dina ideala kundprofiler (eng. Buyer Personas) är holistiska representationer av vilka dina drömkunder är, inifrån och ut. Kundprofilen omfattar mål, utmaningar, problem, invändningar mot dina produkter och tjänster, så väl som personlig och demografisk information gemensam för alla individer som tillhör kundprofilen. Dina aktiviteter och ditt innehåll ska vara uppbyggt kring dina ideala kundprofiler. Några av de viktigaste verktygen för att attrahera rätt användare till din webbsida är: Blogga Inboundmarknadsföring börjar med bloggande. En blogg är den avgjort mest effektiva metoden att attrahera rätt besökare till dina webbsidor. Innehållet måste vara informativt, kvalitativt och skall ge svar på de frågor dina kunder har. Sociala medier Genom att dela med dig av utmärkande och värdefull information, egen och andras, engagerar du kundkontakter och ger ett mänskligt ansikte åt ditt företag. Se sociala medier som en förstärkare av den information du vill dela med dig. Sökord Dina kunder påbörjar sin köpprocess på webben, vanligtvis genom att använda någon av de vanliga sökmotorerna för att finna svar på de frågor de har. Det är viktigt att de hittar ditt budskap just längst upp på söksidornas resultat. För att lyckas med det måste du analytiskt och noggrant välja och kontinuerligt uppdatera sökord och fraser, optimera dina sidor, skapa innehåll och bygga länkar kring de sökord och fraser som dina ideala kundprofiler söker efter. Sidor Dina webbsidor måste först och främst optimeras för dina ideala kundprofiler genom lämpligt val av innehåll och sedan för sökmotorer. Förvandla dina sidor till en informationscentral för just det innehåll som dina rätta användare av internet letar efter.

4 Besökare Konvertera Calls-to-Action Landningssidor Formulär Kontaktdata Leads Konvertera När du väl har rätt besökare på dina sidor är det dags att konvertera dem till leads genom att samla in deras kontaktinformation och som ett minimum vill du ha deras e-postadress. Denna kontaktinformation är det mest värdefulla som finns för en inboundmarknadsförare. För att få dina besökare att dela med sig av denna värdefulla information, måste du ge dem något värdefullt i gengäld. Belöningen för att ange sina kontaktdata är den eftersökta information som du delar med dig i utbyte mot kontaktinformation. Informationsblad, checklistor, tips, frekventa frågor, fallstudier kan alla vara attraktiva nog för att dina ideala kundprofiler skall konvertera från besökare till ny kundkontakt. Några av de viktigaste verktygen för att konvertera besökare till leads är: Calls- to- Ac4on De är knappar eller länkar som uppmanar dina användare att genomföra en handling. Det kan vara som exempelvis Ladda ner ett informationsblad, Läs denna fallstudie, Besök vårt frukostseminarium. Om inte dina Calls-to-Action är tillräckligt bra eller om du har för få, som kommer du inte att få den andel av leads du vil ha. Landningssidor När en besökare klickar på en Call-to- Action skall de ledas till en landningssida, en sida där du levererar erbjudandet som utlovats in din länk och där besökaren skriver in sin kontaktinformation i utbyte mot den information de vill ha. Du har nu konverterat en besökare till ett lead. Formulär För att konvertera från besökare till lead måste de fylla i ett formulär och skicka iväg. Formulär skall vara enkla och optimerade för att få så hög andel av konverteringar som möjligt av de som besöker dina landningssidor. Kundkontakter Du kan nu följa alla dina kontakter i en central databas som är optimerad för att spåra och analysera alla interaktioner som dina kontakter gör med ditt material på nätet, oansett om det är websidor, länkar i e-post eller via sociala medier. Du öppnar en möjlighet för ständig förbättring av hur du attraherar, konverterar, avslutar och tillfredsställer dina ideala kundprofiler.

5 Leads Avsluta Kvalificering CRM Kunder Kvalificera och avsluta Du är på rätt väg. Du har attraherat rätt besökare och konverterat dessa till de rätta nya kundkontakterna. Andelen nya leads I förhållande till dina besökare bör ligga mellan 4-6%. Har du 5000 besökare per månad bör du alltså uppnå mellan 200 och 300 nya leads per månad. Nu gäller det att dessa konverterar till kunder men detta är en process vilket betyder att en ny kundkontakt med all säkerhet inte är redo för avslut. De måste underhållas och kvalificeras för att du skall veta vilka som är redo för er säljprocess. Här är några av de viktigaste verktygen för detta: E- post Ett nytt lead är inte alltid redo att bli kund. Du måste underhålla och uppdatera dina leads med relevant information för att för dem framåt i säljprocessen. Genom segmentering baserad på kontaktdata och intresse kan du se till att informationen du skickar per e-post har den nivå på relevans som gör att förtroendet för ert företag successivt ökar. Du kan automatisera ett flöde av information och aktiviteter baserat på den information och det innehåll kundkontakten initialt angav. Du kan på detta vis leda kunden vidare i processen genom att skicka fördjupat material kring deras intresseområde. Om intressefokus ändras kan du på kontaktnivå följa detta och alternera innehållet i den information du delar. Kvalificering - Genom att automatiskt tilldela alla leads ett numeriskt värde baserat på nivå av interaktion kan du effektivt kvalificera en kontakts mognad i säljprocessen. Du kan också skapa listor baserade på aktivitetsnivå och vad en kundkontakt har intresserat sig för. CRM Du kan integrera din kontaktdatabas med ert företags CRM system och på det viset mäta vilka marknadsaktiviteter som ger de bästa kundkontakterna. Denna integration ger dig också nya möjligheter till att utveckla samarbetet mellan marknadsföring och försäljning.

6 Kunder Tillfredsställ Smarta Calls-to-Action Före- språkare Tillfredsställ dina kunder Inboundmarknadsföring handlar om att tillhandahålla utmärkt innehåll till internetanvändare oansett om de är besökare, leads eller existerande kunder. Genom att vårda och tillfredsställa dina kunder genom att erbjuda med ytterligare relevant och informativt innehåll kan du potentiellt skapa merförsäljning och kunder som agerar som rena förespråkare för era produkter och tjänster. Verktyg som används för att tillfredsställa kunder är: Sociala medier är en utmärkt plattform för realtidsbaserad kundservice. Smarta Calls- to- Ac4on Med smarta Calls-to-Action kan du presentera olika erbjudanden baserat på ideal kundprofil, mognadsgrad i säljprocessen och kundstatus. E- post och arbetsflöden Med e-post och automatiserade arbetsflöden kan du fortsätta att dela relevant information som är specifik till just den kundens intresseområde. Du kan effektivt informera om nyheter, produkter och tjänster som är relevanta för just den kunden. En beprövad metodik för nya 4der Metodiken ovan, kallas för inboundmarknadsföring. Vi beskriver varje steg, verktyg och mognadsgrad I säljprocessen som tar en främmande användare genom processen till att bli en ny kund och till och med en öppen förespråkare för ditt företags lösningar. Den ger marknadsförare kapaciteten att attraherarätt besökare, konvertera dem till nya kundkontakter, att odla relationen so leder till avslut och bygga en kundbas med nöjda kunder som förespråkar ert företag. Inboundmarknadsföring händer inte, det är något du gör. Genom att använda ett samlat set av verktyg som möjliggör hela genomförandet, utan tekniska komplikationer, kan marknadsförare säkerställa att de levererar exakt rätt information till rätt människor, på rätt ställen vid den rätta tidpunkten. Detta är en beprövad metodik som genererar nya kunder på ett kostnadseffektivt sätt Colabpro MarkeFng

Inboundmarknadsföring för stora företag

Inboundmarknadsföring för stora företag Inboundmarknadsföring för stora företag Attrahera Konvertera Avsluta Tillfredsställ Webb- användare Besökare Leads Kunder Förespråkare Blogg Sociala medier Sökord Webbsidor Calls-to-Action Landningssidor

Läs mer

2014-10- 16 RÄCK UPP HANDEN OM DU INBOUND MARKETING OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE

2014-10- 16 RÄCK UPP HANDEN OM DU INBOUND MARKETING OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE INBOUND OCH SOCIAL SELLING DRIVA TRAFIK VIA LINKEDIN & KONVERTERA BESÖKARE Annica Thorberg 14 OKT #inboundmarketing #nyab2bmafö #linkedinforforetag RÄCK UPP HANDEN OM DU Vill ha MER TRAFIK till företagets

Läs mer

fem områden för smartare marknadsföring

fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring fem områden för smartare marknadsföring Strukturerad information Sättet du lagrar information om dina kunder och prospekts beteenden, kontaktuppgifter och demografi

Läs mer

Marketing Automation! En lathund!

Marketing Automation! En lathund! Marketing Automation! En lathund! Inledning Kampen om kunder är idag tuffare än någonsin. Tack vare internet har kundens möjligheter a6 skaffa sig kunskap och beslutsunderlag fly6as mer och mer -ll kundens

Läs mer

INBOUND MARKETING. En guide med steg för steg mot framgång!

INBOUND MARKETING. En guide med steg för steg mot framgång! INBOUND MARKETING En guide med steg för steg mot framgång! Vad är Inbound marketing och hur funkar det? För att fullt förstå vad inbound marketing är och hur det funkar måste vi först förstå vad Outbound

Läs mer

Sökmotormarknadsföring

Sökmotormarknadsföring Sökmotormarknadsföring Kenth Johansson kejo@tomegroup.se Bakgrund Sökmotorer Sökmotoroptimering Hitta rätt nyckelord Hur får jag fler klick på min sida i sökresultatet? Genomgång av några verktyg Sökmotorannonsering

Läs mer

www.kennedyandersson.com

www.kennedyandersson.com www.kennedyandersson.com 7x step to inbound marke2ng paradise. Inboundmarke9ng check-list A?raherar du e? ökande antal besökare 9ll din hemsida? 1. Hur nöjd är du med antal besökare 9ll din hemsida? a)

Läs mer

Lyhördhet Passion Ärlighet Kvalitet Entreprenörskap

Lyhördhet Passion Ärlighet Kvalitet Entreprenörskap Lyhördhet Passion Ärlighet Kvalitet Entreprenörskap Öka servicenivån Med Market Automation? Lyhördhet Passion Ärlighet Kvalitet Entreprenörskap Fredrik Därth Marknadsansvarig Idrottstok som gillar matlagning

Läs mer

Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. A. Lägg grunden: Prioritera Strukturera - Fokusera

Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. A. Lägg grunden: Prioritera Strukturera - Fokusera Bra konvertering Grunden till en lönsam affär för alla parter. Bra konverteringsgrad är det superlim som binder ihop alla parter i en lönsam affär. Annonsörer som kan räkna hem sina kampanjer, återförsäljare

Läs mer

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011

Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Vilka trender kommer att vara viktiga för din business under 2011 Av Alice Christensson/ BarfotaChefen BarfotaChefen Häng på innovationerna För dina konsumenter är det viktigt med innovationer. Apples

Läs mer

Så ökade Go Nature sin onlineförsäljning med 20%

Så ökade Go Nature sin onlineförsäljning med 20% Kundcase: Go Nature Så ökade Go Nature sin onlineförsäljning med 20% Go Nature med Jajja Topp-10 placeringar på de viktigaste sökfraserna. Ökad konvertering från fler relevanta besökare Fler återkommande

Läs mer

Checklista med Tips & råd för din webbplats

Checklista med Tips & råd för din webbplats Checklista med Tips & råd för din webbplats Din hemsida är navet i din marknadsföring. Den ska visa vem du är, vad du erbjuder och hur just du kan lösa dina kunders problem och den ska hjälpa dig sälja

Läs mer

Guide för Mobil Site

Guide för Mobil Site Guide för Mobil Site Är konceptet mobilt internet nytt för dig? Här är den ultimata guiden för att snabbt & enkelt få en grundläggande förståelse inom denna livsviktiga grundpelare som de flesta företag

Läs mer

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter

Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter emag PRODUKTION Skapa epublikationer för Webben & Mobila Enheter Med emag kan du omvandla statiska PDF-dokument till interaktiva on-linepublikationer för vanliga webbläsare och mobila enheter, och detta

Läs mer

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök

Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök Smart synbarhet på Google fler lönsamma besök GARANTERAT 20% ÖKAD TRAFIK Utan Jajja SEO Din hemsida besöks inte av potentiella kunder De som hittar din hemsida tillhör inte din målgrupp Dina besökare lämnar

Läs mer

Guide. Marketing Automation

Guide. Marketing Automation Guide Marketing Automation Oktober 2011 Vad är Marketing Automation? INNEHÅLL: 2: Vad är Marketing Automation? 2: Marketing Automation är INTE CRM 4: Att spåra och följa affärsmöjligheter leads 4: Varför

Läs mer

7 steg för att starta ett affiliateprogram

7 steg för att starta ett affiliateprogram 7 steg för att starta ett affiliateprogram Affiliatemarknadsföring är en internetbaserad försäljningskanal där sk publicister (även affiliates eller publishers ) förmedlar besökare till en annonsör och

Läs mer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer

Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Öka effekten av DR med QR! Sju inspirerande exempel på hur du kan använda QR-koder i dina DR-kampanjer Innehållsförteckning 1. Introduktion 2. Actionkoder 3. Kanalerna 4. Statistik 5. 7 tips 6. Sammanfattning

Läs mer

Dialog bygger relationer

Dialog bygger relationer Tema Social Media Newsroom: Som många säkert har sett, lanserade MyNewsdesk för några veckor sedan en ny design på social media newsroom. Men vad innebär det för dig och ditt företag, vilka fördelar ger

Läs mer

Case Studies för! SMB & Entreprenörer! Digitala Strategier

Case Studies för! SMB & Entreprenörer! Digitala Strategier ! Case Studies för! SMB & Entreprenörer! Digitala Strategier SMB IT Företag Buyer Persona & Plattform Case: Buyer Persona & Plattform Beskrivning Lumagate ville öka trafiken 1ll sin hemsida och letade

Läs mer

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B

ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B ÖKA FÖRETAGETS MERFÖRSÄLJNING OCH FÖRETAGSKUNDERNAS LOJALITET MED EN KUNDKLUBB FÖR B2B Detta whitepaper hjälper dig att identifiera vilka faktorer som påverkar kundlojalitet och hur du kan stärka lojaliteten

Läs mer

Syns ni på sökmotorerna?

Syns ni på sökmotorerna? Syns ni på sökmotorerna? Internet är en av de snabbast växande reklamkanalerna just nu och allt fler företag riktar nu en allt större del av sin marknadsföring mot detta medie. Detta innebär att konkurrensen

Läs mer

Gör fler och bättre affärer

Gör fler och bättre affärer Gör fler och bättre affärer - sälj- och marknadsföringstips Margret Olsson 070-750 66 56 margret@affarsverkstan.se Att göra bra affärer - bygger på att man gör fler affärer! VERKTYG JADAJADAJADA JADAJADAJADAJADAJADA

Läs mer

CASE: Yobber ett modernt verktyg för rekrytering Utmaningen boka en demo av verktyget

CASE: Yobber ett modernt verktyg för rekrytering Utmaningen boka en demo av verktyget CASE YOBBER Yobber ett modernt verktyg för rekrytering Yobber tillhandahåller en webbaserad rekryteringstjänst med så kallad strukturerad videointervju. Ett modernt och effektiv verktyg för rekrytering

Läs mer

Guide. Kundvärde Optimering

Guide. Kundvärde Optimering Guide Kundvärde Optimering Syftet med denna guide är att på ett enkelt sätt förklara samma system som de mest framgångsrika företagen använder i sin marknadsföring. Den bygger på gamla principer inom marknadsföring

Läs mer

2 DAGARS KURS I CONTENT MARKETING FÖR FÖRETAG SOM VILL SATSA RÄTT FRÅN BÖRJAN. Starta denna fantastiska resa tillsammans med oss på Befound

2 DAGARS KURS I CONTENT MARKETING FÖR FÖRETAG SOM VILL SATSA RÄTT FRÅN BÖRJAN. Starta denna fantastiska resa tillsammans med oss på Befound 2 DAGARS KURS I CONTENT MARKETING FÖR FÖRETAG SOM VILL SATSA RÄTT FRÅN BÖRJAN Starta denna fantastiska resa tillsammans med oss på Befound DIGITALA STRAT EGIER FÖRORD CONTENT MARKETING Folk vill göra affärer

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det

Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Vi skapar din digitala närvaro - och vi älskar det Mscompanion.se We guide you in to the digital world for your business Ta steget in i den digitala världen med en mobilapp och/eller en hemsida Om oss

Läs mer

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal

Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Erbjud era kunder gratis Wi-Fi, samtidigt som ni bygger en ny unik marknadsföringskanal Med en social HotSpot från Idékonsulten får ni möjligheten att bygga en egen unik marknadsföringskanal till personer

Läs mer

** Mestadels om Marknadsföring **

** Mestadels om Marknadsföring ** Hur du skaffar fler kunder... en beprövad online-strategi I förra numret av nyhetsbrevet (http://www.webbutveckling.com/mestadels1238.php) pratade vi om kundanskaffning och kundvärde och hur du använder

Läs mer

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo.

Om VIVA. Bolaget har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm, Göteborg, Malmö, Kalmar och Oslo. Välkommen! önskar & Om VIVA Viva Media är en digital affärspartner som erbjuder strategier och tjänster med fokus på att konvertera digitala medieinvesteringar till konkreta affärer. Bolaget har kontor

Läs mer

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete

Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Hur jag skapar en webbplats värd 90 000 kr/år på 49 dagar med endast 10 timmars arbete Använd SEO Systemet och skapa webbplatser som kan ge dig 90 000 kr per år så snabbt som möjligt. Denna specialrapport

Läs mer

Hemsideskolan - Cheklistor

Hemsideskolan - Cheklistor Hemsideskolan - Cheklistor Den här PDF filen innehåller de checklistor som ingår i Hemsideskolan på www.hemsida24.se. Ladda ned hemsideskolan Hemsideskolan är en guide för dig som vill lära dig mer om

Läs mer

Guide. 10 steg till en lyckad dwords annonsering

Guide. 10 steg till en lyckad dwords annonsering Guide 10 steg till en lyckad dwords annonsering HUR HAMNAR MAN HÖGT PÅ GOOGLE? Det är en vanlig fråga bland många företag idag. Med tanke på att 96% av svenskar använder sig av Google i första hand när

Läs mer

Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125

Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125 Marrketinghouse Döbelnsgatan 29 SE- 113 58 Stockholm Tel: 0709-16 93 00 Epost: info@marketinghousese Följ oss I sociala medier VATnr: SE6516407-2125 Webbplats: www.marketinghouse Företaget är godkänt för

Läs mer

Guide. Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring

Guide. Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring Guide Den Nya Säljprocessen -En Guide i 5 steg som kommer att förändra din försäljning och marknadsföring February 2012 Introduktion: Möt Den Nya Säljprocessen Internet har förändrat marknadsföringen i

Läs mer

SEMSEO sökmotoroptimering SEO

SEMSEO sökmotoroptimering SEO SEMSEO sökmotoroptimering SEO Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2010 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring - SEO Begrepp - Grunder Planering Analys Exempel SEO verktyg - Tips Målsättning:

Läs mer

CONTENT MARKETING. 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi.

CONTENT MARKETING. 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi. CONTENT MARKETING 4 steg som hjälper dig att skapa en träffsäker strategi. Vad är nyttan med content marketing? Content marketing handlar om att använda egenproducerat innehåll i din marknadsföring för

Läs mer

Kap 8: Marknadsföring genom rela5oner

Kap 8: Marknadsföring genom rela5oner Kap 8: Marknadsföring genom rela5oner I takt med a) tjänstenäringarna växt sedan 1990- talet och kvaliteten jämnats ut mellan olika företag har service och goda rela>oner blivit allt vik>gare som konkurrensverktyg.

Läs mer

4 tips för fler affärer

4 tips för fler affärer 4 tips för fler affärer Författaren: Jonaz Kumlander Jonaz Kumlander är grundare av och VD för Doidea. Innan Jonaz grundade Doidea 2004 så arbetade han som konsult under 10 år på företag som Razorfish,

Läs mer

Om Pixelant. Offert Rapport, webbanalys, SEO, AdWords & Facebook

Om Pixelant. Offert Rapport, webbanalys, SEO, AdWords & Facebook Offert Rapport, webbanalys, SEO, AdWords & Facebook Om Pixelant Pixelant är en webbyrå i Malmö som är specialiserad på licensfri CMS och digital informationshantering. Sedan 2006 har vi utvecklat våra

Läs mer

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING

TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING TIPS FÖR ATT ÖKA 3DIN FÖRSÄLJNING Alla kontakter bidrar till nya affärer Genom ett förändrat tankesätt kring försäljning, och genom att värdera sina kontakter som potentiella kunder över en längre tidshorisont,

Läs mer

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa.

Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag Så om du delar detta vidare, ange gärna någon av dessa. 7 steg för att skapa en Hashtag- strategi för B2B- företag Marketinghouse (källor: Google, Hubspot, Twitter, Instagram och olika bloggar) Detta whitepaper har t ex hashtag #vadmenasmedhashtags eller #hashtagstrategiforetag

Läs mer

Fråga: Vi ska skapa en omvärldsbevakningsgrupp och undrar hur ska man tänka när man skapar bevakningar för att plocka upp trender inom ett ämne?

Fråga: Vi ska skapa en omvärldsbevakningsgrupp och undrar hur ska man tänka när man skapar bevakningar för att plocka upp trender inom ett ämne? FAQ Fråga: Vi ska skapa en omvärldsbevakningsgrupp och undrar hur ska man tänka när man skapar bevakningar för att plocka upp trender inom ett ämne? Först och främst måste ni bestämma vilka mål ni har

Läs mer

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier

Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero. Produktionsbolag digitala medier Hänger du med i den digitala revolutionen? Michael Fogelqvist, Animero Vilka är Animero och varför står jag här? = både webb och film Startade 2001 13 anställda Kontor i Helsingborg och Stockholm Vilka

Läs mer

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro

Lättanvänt Kraftfullt Flexibelt. Apsis Newsletter Pro Newsletter Pro Lättanvänt Kraftfullt Sökes: E-postmarknadsförare som vill spara tid, kvalitetssäkra sina utskick och arbeta med mottagaranpassad, relevant e-postmarknadsföring. Finnes: Så hjälper Newsletter

Läs mer

FÖRETAGARPAKETET WEB

FÖRETAGARPAKETET WEB Vi växer FÖRETAGARPAKETET WEB Sveriges enda kvalitetsnätverk till småföretagare 01 När Paketet du vill nå företagare och entreprenörer ÅTTA KVALITESSAJTER Om Paketet Här når du på ett enkelt sätt direkt

Läs mer

E-POSTBAROMETERN 2013

E-POSTBAROMETERN 2013 E-POSTBAROMETERN 2013 Marknadschefers val av olika medier 2013 E-postmarknadsföringens nuläge, framtid och trender. Statistik från en undersökning bland svenska marknadsförare. Creating e-mail success

Läs mer

Interntmarknadsföring i praktiken + tips och taktik Fördelar - Internetmarknadsföring Distributionen Billigt Flexibiliteten Lätt att uppdatera eller byta budskap Räckvidden Kan nå hela världen Mätbarheten

Läs mer

Kategorisidor optimeras för sina produktkategorier och synonymer till dem.

Kategorisidor optimeras för sina produktkategorier och synonymer till dem. Vill du ha nya kunder direkt från Google? Det är enkelt! Genom att synas på Google kan de som letar efter det du erbjuder hitta till din e-butik. Här kommer vi ge dig 4 tips om sökmotoroptimering (SEO)

Läs mer

Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien

Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien Här är några tips om hur du kommer igång med vanliga uppgifter. Komma igång -serien 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 och Microsoft Dynamics CRM Online hösten 2013 Först ska du välja rätt arbetsområde försäljning,

Läs mer

Slutprojekt 2010 Medieinstitutet. Förstudie Hur Icakuriren ska utveckla sin närvaro i sociala medier för att marknadsföra sig på webben

Slutprojekt 2010 Medieinstitutet. Förstudie Hur Icakuriren ska utveckla sin närvaro i sociala medier för att marknadsföra sig på webben Slutprojekt 2010 Medieinstitutet Förstudie Hur Icakuriren ska utveckla sin närvaro i sociala medier för att marknadsföra sig på webben http://www.youtube.com/watch?v=sifypqjyhv8 Problem, syfte och mål

Läs mer

Boknings- och värderingssajter Ida Blixt

Boknings- och värderingssajter Ida Blixt Boknings- och värderingssajter Ida Blixt Boknings- och va rderingssajter Internet kan kännas som en djungel, det finns oändligt många sajter som erbjuder dig som boendeanläggning möjlighet att öka din

Läs mer

Digital producent 4 dgr

Digital producent 4 dgr Digital producent 4 dgr Lär dig hur du framgångsrikt kan jobba med digitala medier. Få fler besökare, kunder och affärer. Under 4 dagar för du möjlighet att lära dig mer om hur du kan skapa en digital

Läs mer

Utbildningar i Sökmotormarknadsföring 7:e, 8:e och 9:e Juni 2011

Utbildningar i Sökmotormarknadsföring 7:e, 8:e och 9:e Juni 2011 Utbildningar i Sökmotormarknadsföring 7:e, 8:e och 9:e Juni 2011 Lär dig synas på Google! Google växer snabbt och är den främsta sökkanalen i Sverige med mer än 30 miljoner sökningar per dag. Med denna

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad!

FEBER BRÖLLOPS ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Stockholm Malmö Göteborg. Då bör du ställa ut på våra mässor! stad! ÄR BRÖLLOP EN DEL AV DIN AFFÄRSVERKSAMHET? Då bör du ställa ut på våra mässor! Bröllopsfeber i din stad! Stockholm Malmö Göteborg Våra bröllopsmässor i Stockholm, Malmö och Göteborg har på några års tid

Läs mer

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy

Intressetrappan i sociala medier. En mall från That Social Media Guy Intressetrappan i sociala medier En mall från That Social Media Guy Vad är intressetrappan? En intressetrappa är en förteckning över de mentala steg som dina kunder tar, från att de upptäcker ditt företag

Läs mer

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning

Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Agera Affärsstöd Webb - integrerad lösning Störst på lagom stora systemlösningar Vad är Agera Affärsstöd Webb? Montania har med utgångspunkt från det egenutvecklade affärssystemet Agera Affärsstöd 9 tagit

Läs mer

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB

Ramverk för: Resultatmätning. Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Ramverk för: Resultatmätning Aktivitet: Uppdragsgivare: Marknad 1: Aktivitetsperiod: Copyright 2013. Pyramid Communication AB Att mäta resultat av marknadsinvesteringarna Att följa upp och mäta resultaten

Läs mer

SEMSEO sökmotoroptimering SEO "Google Top 10. Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011

SEMSEO sökmotoroptimering SEO Google Top 10. Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011 SEMSEO sökmotoroptimering SEO "Google Top 10 Google SEO sökmotoroptimering Seminarier 2011 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring - SEO Begrepp - Grunder Planering Analys Exempel SEO verktyg

Läs mer

SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi

SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi SEMSEO Internetmarknadsföring och webbstrategi Internetmarknadsföring, strategi Seminarier 2010 Upplägg Presentation SEMSEO Internetmarknadsföring, möjligheter Webbstrategi, hur använda möjligheter Verktygen

Läs mer

Checklista för Google Adwords-annonsörer... Hur du får fler klick och hur du säkerställer att dyra klick blir värda mer för dig

Checklista för Google Adwords-annonsörer... Hur du får fler klick och hur du säkerställer att dyra klick blir värda mer för dig Checklista för Google Adwords-annonsörer... Hur du får fler klick och hur du säkerställer att dyra klick blir värda mer för dig En specialrapport skriven av Stefan Nilsson, SAN Webbutveckling 2008. En

Läs mer

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Innehåll Snabbstart och användarmanual 4 Personalhandbokens uppbyggnad 5 Redigeringsläget 6 Att redigera i personalhandboken 7 Publicering av de redigerade

Läs mer

Sociala medier och uppdragsutbildning

Sociala medier och uppdragsutbildning Sociala medier och uppdragsutbildning Vad ska jag prata om? Utveckla dina affärer med sociala medier Vägen fram till en framgångsrik social media-strategi Uppdragsutbildning i sociala medier? Mål med föreläsningen?

Läs mer

PRAKTISK GUIDE TILL INNEHÅLL

PRAKTISK GUIDE TILL INNEHÅLL PRAKTISK GUIDE TILL INNEHÅLL SOM MATCHAR INKÖPSPROCESSEN Det får inte bara vara innehåll. Det måste vara relevant, anmärkningsvärt Vill du verkligen marknadsföra dig på Internet måste du idag producera

Läs mer

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET

Mariah Gustavsson. Marknadsföring PÅ INTERNET Mariah Gustavsson Marknadsföring PÅ INTERNET Del 2 MARKNADSFÖRING PÅ INTERNET 6. Annonsering... 24 7. Sökordsannonsering... 35 8. Affiliatemarknadsföring... 42 9. E-postmarknadsföring... 47 10. Rekommendationsmarknadsföring...

Läs mer

FUNGERAR DIN PR-STRATEGI?

FUNGERAR DIN PR-STRATEGI? FUNGERAR DIN PR-STRATEGI? Så kan du använda data för att mäta effekten av din PR Mynewsdesk PR Academy Studieguide 4 av 5 Del 1 Ett ramverk för mätning AMEC-modellen är ett ramverk som är framtaget av

Läs mer

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på "Sekretesspolicy" längst ner på webbsidorna.

Denna Sekretesspolicy gäller endast för webbsidor som direkt länkar till denna policy när du klickar på Sekretesspolicy längst ner på webbsidorna. Sekretesspolicy Elanco, en division inom Eli Lilly and Company (Lilly), (härefter "Elanco" eller "Lilly" i denna Sekretesspolicy) respekterar integriteten hos dem som besöker våra webbsidor och det är

Läs mer

"Content is king" - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag

Content is king - Vacker Webbdesign & Effektiv Sökmotorsoptimering för företag "Content is king" Skapad den jul 20, Publicerad av Anders Sällstedt Kategori Webbutveckling Jag funderade ett tag på vad jag skulle kalla detta blogginlägg. Problemet som sådant är att många undrar varför

Läs mer

KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK

KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK KOMMUNGEMENSAM VERKSAMHETSHANDBOK Fastställt av Dokumentansvarig Datum Ställföreträdande kommundirektör Annette Andersson Enhetschef Christina Karlberg 2014-01-28 1 (5) Sociala medier 2 (5) Sociala medier

Läs mer

http://youtu.be/zqzsqkmfghe

http://youtu.be/zqzsqkmfghe http://youtu.be/zqzsqkmfghe Sociala medier vill du ta steget, men vet inte hur? 4 oktober 2012 Lisbeth Larsson, Marknadschef Jenny Stråhle, Marknadskommunikatör Vad använder företag sociala medier till?

Läs mer

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring

Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Mångdubbla din försäljning med målsökande marknadsföring Av alla besökare i en webbutik är det statistiskt sett bara en liten andel som handlar något. Tänk om du kunde återengagera den stora andelen potentiella

Läs mer

Godkänn villkoren, klicka på Förhandsgranska och sedan på Spara. Klart.

Godkänn villkoren, klicka på Förhandsgranska och sedan på Spara. Klart. Liten manual till Annonsportalen För uppdrags- och arbetsgivare www.gu.se/samverkan/annonsportalen/ Att lägga in en annons i några enkla steg: Gå till Annonsportalens sida för arbetsgivare Skriv namnet

Läs mer

Lektion: Annonser på YouTube

Lektion: Annonser på YouTube Lektion: Annonser på YouTube Lär dig hantera kanalen och innehållet så att du kan tjäna pengar på annonser. Annonsörerna, tittarna och du. Nyckeln till intäktsgenerering med annonser är engagerade tittare.

Läs mer

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga

Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Vi vet vilka som byggt, bygger och planerar att bygga Projektbevakning = ökad försäljning & nya kunder Bevakning av byggprojekt, upphandlingar och företag kopplade till projekten Som kund hos Byggfakta

Läs mer

White paper Välskrivna texter för e-post

White paper Välskrivna texter för e-post White paper Välskrivna texter för e-post Lär dig knepen som hjälper dig att skriva bättre texter Din guide till bra och välskrivna texter för e-post Den digitala marknadsföringen är ofta inriktad på teknik.

Läs mer

Sociala medier för företag

Sociala medier för företag Sociala medier för företag Utbildningen ingår i projektet Helikoopter vilket är ett kompetensutvecklingsprojekt som finansieras av Europeiska socialfonden och genomförs i Coompanion Norr och Västerbottens

Läs mer

DIGITAL MARKNADSFÖRING. SEO - SEA - Google AdWords - Google Analytics

DIGITAL MARKNADSFÖRING. SEO - SEA - Google AdWords - Google Analytics DIGITAL MARKNADSFÖRING SEO - SEA - Google AdWords - Google Analytics Uppstartsmöte 1 Tillsammans tar vi en diskussion kring din webbplats och vilka mål ni har med er digitala marknadsföring. Dessa mål

Läs mer

Mobilwebb.com - Mobila hemsidor, snabbt och enkelt

Mobilwebb.com - Mobila hemsidor, snabbt och enkelt Mobilwebb.com - Mobila hemsidor, snabbt och enkelt Agenda 8.30-8.40 Mobilwebb vilka är vi? 8.40-9.00 Mobila trender och mobilt beteende Vad händer på marknaden? Hur påverkar det mobila beteendet våra affärer?

Läs mer

KUNDGENERATOR. Därför kundgenerator! Du får feedback från dina kunder. www.kundgenerator.se - ett webbaserat program som ingår i MultiNet Office

KUNDGENERATOR. Därför kundgenerator! Du får feedback från dina kunder. www.kundgenerator.se - ett webbaserat program som ingår i MultiNet Office - Gör kundrekryteringen åt dig! Därför kundgenerator! Kundgenertor gör ditt företag lönsammare genom att maximera utbytet av er website. Kundgenerator är en tjänst med vilken du ser vilka företag som besöker

Läs mer

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se

Max Wimnell. Ställ gärna frågor! 50-10. max.wimnell@moredata.se Max Wimnell Handelshögskolan Be Better Online Digital strateg på More Data Digital strategi och beslutsstöd Undervisar på IHM Business School Bokia, Intersport, Castellum, Veidekke, Jollyroom Ställ gärna

Läs mer

Välkommen till Wednesday Academy och kursen: Annonsering på Facebook & Instagram

Välkommen till Wednesday Academy och kursen: Annonsering på Facebook & Instagram helen@salgado.se Välkommen till Wednesday Academy och kursen: Annonsering på Facebook & Instagram Information om alla aktuella event & kurser: www.wednesdayrelations.org Upp 9% Kampanjstruktur Kampanj

Läs mer

PageTurner är en tjänst för att skapa bläddringsbara Flash-dokument - ett inslag i den moderna webbvärlden som blivit alltmer populärt.

PageTurner är en tjänst för att skapa bläddringsbara Flash-dokument - ett inslag i den moderna webbvärlden som blivit alltmer populärt. PageTurner Vad är PageTurner? PageTurner är en tjänst för att skapa bläddringsbara Flash-dokument - ett inslag i den moderna webbvärlden som blivit alltmer populärt. Ett bra och snyggt sätt att göra dokument

Läs mer

Öka din försäljning med interaktiva offerter

Öka din försäljning med interaktiva offerter Öka din försäljning med interaktiva offerter Bakgrund Vi som utvecklat WebbOffert har levererat hemsidor via en egen plattform till svenska företag sedan 2012 och har idag hundratals nöjda kunder över

Läs mer

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING

Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Marknadschefens checklista för INBOUND MARKETING INOM KOMPLEX FÖRSÄLJNING Oliver Lopez har jobbat med försäljning i 15 år. Sedan ett par år driver han företaget Structsales där han hjälper sälj och marknadsorganisationer

Läs mer

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy

Plus500UK Limited. Sekretesspolicy Plus500UK Limited Sekretesspolicy Sekretesspolicy Sekretesspolicy hos Plus500 Vår högsta prioritet är att skydda våra kunders och våra webbplatsbesökares personliga och ekonomiska information. I följande

Läs mer

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag

Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag Nå Framgång på Instagram En guide till små och medelstora företag 2014-08-10 Svenska Web Voice Annika Elgeskog www.webvoice.se +46 725 861010 presenterar Företagarens guide till framgång på Instagram.

Läs mer

INDIVIDUELL INLÄMNINGSUPPGIFT

INDIVIDUELL INLÄMNINGSUPPGIFT INDIVIDUELL INLÄMNINGSUPPGIFT Sofia Aronsson ANVÄNDBARHET OCH GRAFISK DESIGN MIS 13, Nackademin Yrkeshögskola Lärare: Ellinor Ihlström Inledning... 3! Analys... 3! Hitta... 3! Förstå... 5! Använda... 6!

Läs mer

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer.

Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Smarter way to pay. Betala mindre. Tjäna mer. Snabbare. Säkrare. Billigare. Varför har inget tänkt på det här tidigare? Lösningen är så enkel och så smidig att man undrar. Så här ligger det till. En del

Läs mer

Google AdWords. Gustav Bergman

Google AdWords. Gustav Bergman Google AdWords Gustav Bergman Kort om Kanban Marketing Internetkampanjer Sociala medier Sökmotoroptimering (SEO) Webbyrå Kunder: Egmont Tidskrifter, Julius Biljettservice, LRF media, AF Borgen, Softhouse

Läs mer

5 TIPS FÖR ATT HEMSIDAN SKA ÖKA DIN FÖRSÄLJNING

5 TIPS FÖR ATT HEMSIDAN SKA ÖKA DIN FÖRSÄLJNING Camido Webbyrå Konverterande hemsidor till fast pris 5 TIPS FÖR ATT HEMSIDAN SKA ÖKA DIN FÖRSÄLJNING Att visa upp en snygg hemsida räcker inte långt i dagens marknad. På 3-7 sekunder måste du fånga besökarens

Läs mer

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler!

annonsinformation Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! sid 1/5 Annonsera på en av landets mest besökta turistportaler! annonsinformation Gotland.net marknadsför Gotland 365 dagar om året. Med i snitt 27.700 besök och nära 100.000 sidvisningar på sajten varje

Läs mer

Postens verktyg i datorn!

Postens verktyg i datorn! Postens verktyg i datorn! Postens verktyg i datorn Visste du att Posten har olika verktyg som förenklar vardagen för dig som driver företag. Du kan skapa egna reklamutskick, köpa frimärken och köpa frakt.

Läs mer

Google Analytics. www.jajja.com

Google Analytics. www.jajja.com Google Analytics r www.jajja.com Så funkar Google Analytics Mätbarheten är den viktigaste fördelen med webben framför andra kanaler. Det är först när du kan analysera dina besökare och förstå dem som du

Läs mer

Vad är SEO? Topp 10 SEO handlar om att förenkla för sökmotorerna att förstå vad din webbplats handlar om

Vad är SEO? Topp 10 SEO handlar om att förenkla för sökmotorerna att förstå vad din webbplats handlar om SEO en stilguide Vad är SEO? Har du sprungit på begreppet SEO? Kanske har någon försökt förklara vad det är utan att lyckas fullt ut. Du har förstått att din webbplats behöver SEO för att bli bra, men

Läs mer

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter

Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Checklista för kunders upplevelse av kontaktcenter Innan ni börjar förbättra ert kontaktcenter behöver ni sätta upp tydliga mål. Det finns nyckeltal att förbättra och det går att maximera effektiviteten,

Läs mer

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt.

GREEN STATE ANALYS BESLUT LÖNSAMHET. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. Vi sköter din marknadsföring, kostnadsfritt. DIGITAL PRESENCE Innehållsförteckning Detta dokument är till för att ge dig en förståelse i vilka vi är, vad vi erbjuder & hur vi arbetar för att gör din digitala

Läs mer

Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden.

Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. Den självklara kanalen för att nå beslutsfattarna på den offentliga marknaden. dagenssamhalle.se VÅRT DIGITALA ERBJUDANDE 2014 Navet i vårt digitala erbjudande är vår prisbelönta debattsajt dagenssamhalle.se.

Läs mer

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord.

EPOSTSERVICE. Därför är EpostService så effektiv! www.epostservice.se. - Ger dig nya kunder. Ett enda utskick räcker! En bild säger mer än 1000 ord. - Ger dig nya kunder Därför är EpostService så effektiv! EpostService gör dina kunder lönsammare genom att du håller dem informerad om vad ditt företag erbjuder. Detta gör du via nyhetsbrev och enkäter

Läs mer