Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet. Gäller från

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet. Gäller från 2011-01-01"

Transkript

1 Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från

2 Innehåll Inledning...3 Föreningsregistret på webben...3 Logga in...3 Uppdatera föreningens uppgifter...5 Godkännande...7 Allmänna föreningsuppgifter...8 Föreningsadresser...10 Medlemsdata...12 Lägg in logga...12 Krav på loggan...12 Lösenord...13 Problem?...13 Kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen...14 Kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen Kerstin Lundegårdh, , Janet Lindeborg, , Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

3 Inledning Kultur- och fritidsförvaltningen inför nya rutiner för föreningsregistret från 1 januari 2011, vilket innebär att föreningarna själva ansvarar för att ändra och uppdatera föreningsuppgifterna och medlemsantalet på webben. Detta kommer att förenkla administrationen och säkerställa att de uppgifter som finns i föreningsregistret är aktuella och korrekta. Med uppdaterade föreningsregister kan vi erbjuda föreningar och allmänheten bättre service. Föreningsregistret på webben De föreningar i Kalmar kommun som givit sitt samtycke finns på Internet Gå in på den adressen om du vill se eller ändra din förenings uppgifter. Spara gärna denna adress som Favorit så underlättar det för framtida ändringar eller sökningar. Du kan även dit via webbplats (använd sökord föreningsregister och använd länk). Logga in För att kunna se och ändra de uppgifter om din förening som Kultur- och fritidsförvaltningen har i sitt register måste du logga in. Har du inte fått ett användarnamn och lösenord, kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen, Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

4 Kerstin Lundegårdh, , Janet Lindeborg, , Möjlighet till inloggning finns på startsidan enligt nedan. Klicka direkt på länken för att komma till sidan för inloggning. Då kommer följande bild upp: Logga in med ditt användarnamn och lösen. Har du inte fått ett användarnamn och lösenord, kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen, Kerstin Lundegårdh, , Janet Lindeborg, , Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

5 Klicka på knappen Fortsätt till administration för att redigera era uppgifter. Uppdatera föreningens uppgifter Du kommer nu in till dina föreningsuppgifter. Här visas mer information än om du inte är inloggad. Den informationen du ser nu är också den som finns i kommunens register som bearbetas av Kultur- och fritidsförvaltningen. Du har nu möjlighet att uppdatera dina föreningsuppgifter. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

6 Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

7 Godkännande En gång om året skall uppgifterna om er förening godkännas. Detta ska du göra så snart ni haft ert årsmöte. Det är viktigt att föreningens uppgifter är godkända för att Kultur- och fritidsförvaltningen bland annat ska kunna betala ut bidrag till rätt konto, skicka information till rätt person och att intresserade personer ska kunna få kontakt med er förening. Stämmer era uppgifter är det bara att klicka i rutan för godkännande och sedan klicka knappen Godkänn Rutan för godkännande syns en gång om året, från den månad som er förening uppgivit att ni har ert årsmöte. Godkännandet gäller för innevarande år. Rutan försvinner efter att du godkänt och återkommer ett år senare. När du godkänt dina uppgifter ändras utseendet till följande: Om du vill ändra några uppgifter under pågående år går det också bra men då krävs inget speciellt godkännande. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

8 Allmänna föreningsuppgifter När du ändrar en föreningsuppgift så syns ändringen direkt i Kultur- och fritidsförvaltningens register och Föreningsregistret på Internet. Klicka på knappen Ändra om uppgifterna som finns i föreningsregistret inte är korrekta. Klicka på knappen Ändra för att ändra information om er förening När du klickat på knappen Ändra öppnas nytt fönster som visar informationen med inmatningsrutor vid sidan för möjlighet att redigera informationen. Om du ångrar dig och vill ändra, eller råkat trycka på en ändrings knapp för fel område, ska du scrolla längst ned på sidan och trycka Avbryt för att komma tillbaka till föregående bild. Du har INTE möjlighet att ändra: Kundnummer det är ett nummer vi använder internt. Plusgiro eller Bankgiro för att ändra dessa kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Organisationsnummer för att ändra detta kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Bildad år för att ändra detta kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

9 Om du matat in ett felaktigt värde och lämnar det inmatningsfältet visas en röd stjärna. Om det finns röda stjärnor kan man inte spara den inmatade informationen. Gå tillbaka och ändra innan du går vidare. Datum för när verksamhetsåret börjar. Skrivs in i formatet MMDD. Finns inget värde angivet används standardvärdet 0101 Ange den månad då föreningen har sitt årsmöte. Finns ingen månad angiven tolkar programmet mars som årsmötesmånad. Klicka i de verksamheterna som är er förenings huvudsakliga verksamhetsområde. Det går att ha fler verksamheter på en förening. Ange den riksorganisation som föreningen tillhör. Hittar du inte den riksorganisationen er förening tillhör, kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

10 Inmatningsfält med plats att registrera meddelanden i löpande text som berör föreningens verksamheter. Ex. öppettider eller mötesplatser. Skriv max 30 ord. Återställer inmatningsfälten som de var när du började inmatningen. Sparar dina ändringar i vårt föreningsregister. Om det finns en röd stjärna vid något av inmatningsfälten ovan, kommer det upp ett felmeddelande och informationen sparas inte. Rätta felet och prova igen. Exempel på felmeddelande Föreningsadresser En förening kan ha flera adresstyper namngivna i vårt register. Vanligt är att man har: Webb-kontakt * 1 Kontaktperson * 1 Ordförande Sekreterare Kassör Bokare * 2 * 1. Dessa personer finns registrerade i vårt kundregister på Kultur- och fritidsförvaltningen. Webb-kontakt är samma person som Kontaktperson men Webb-kontakt är den enda kontakt som visas offentligt i Föreningsregistret på Internet. * 2. Bokare är den/de personer som bokat lokaler via kommunens bokningssystem vid ett tidigare tillfälle. Ni kan aldrig ändra en bokares namn eftersom den som gjorde bokningen tidigare ansvarar tills bokningen raderas av kommunen. Ny bokare läggs automatiskt upp när ni gör en ny bokning. Vill du lägga till nya adresstyper, körledare/ styrelsemedlem, kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

11 Vill du ändra informationen på någon person, klicka på knappen Ändra. För att ändra namn på de registrerade personerna krävs att du godkänner ändringen. Detta har vi lagt in för att vara säkra på att de som ändrar i registret är medvetna om att ändringen påverkar Kultur- och fritidsförvaltningens register. Om du inte klickat i Godkännandet sparas inte dina ändringar och ett felmeddelande visas. Markera att du godkänner ändringen innan du klickar på knappen Spara ändring. Läs noga igenom vad godkännandet innebär. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

12 Medlemsdata Viktigt för bidragsberättigande och utvärdering av könsfördelning. Fyll i respektive rad Pojkar Flickor. Klicka på knappen Ändra för att redigera informationen. Lägg in logga Om föreningen har en logga kan man lägga in denna så den visas i föreningsregistret för allmänheten. För att ändra logga måste du först ha loggat in dig, se ovan. Klicka sedan på knappen Ändra. Krav på loggan Loggan måste vara av typen gif, jpeg eller jpg. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

13 Ha storleken 100 x 100 pixlar Döpas till ert användarnamn Klicka på knappen Bläddra för att leta upp er bild Klicka på knappen Ladda upp för att skicka den till vår server och publicera den på nätet. Lösenord Föreningar kan ansöka om webblösen via blankett på sökord webblösen, eller kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Max 2 personer per förening kan få webblösen. Föreningens kontaktperson ska alltid ansöka om lösen. Därutöver kan någon styrelsemedlem också ansöka om lösenord. Lösenordet är strängt personligt. Tänk på att: Ansvara för de uppgifter som registreras med din inloggning. Inte avslöja ditt lösenord för andra eller låna ut din behörighet. Skydda lösenordet väl. Omedelbart byta lösenord om du misstänker att någon känner till det. Meddela Kultur- och fritidsförvaltningen om du inte längre ska ansvara för föreningens webblösen. Webblösen för läsbehörighet Kontaktpersonen får även i samband med ansökan automatiskt ett webblösen som övriga inom föreningen kan använda för att läsa de uppgifter Kultur- och fritidsförvaltningen har om föreningen. Problem? Om du stöter på problem vid inloggning eller uppdatering av föreningsuppgifter. Prova först att logga ut och logga in igen lite senare. Fungerar det fortfarande inte, kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen. Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

14 Kontakta Kultur- och fritidsförvaltningen Kerstin Lundegårdh, , Janet Lindeborg, , Lathund föreningsuppgifter FRI-web (14)

Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27

Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27 Uppdatering av föreningsuppgifter på Internet Gäller från 2015-08-27 KULTURFÖRVALTNINGEN Innehåll Kontakta Kulturstöd... 2 Inledning... 3 Föreningsregistret på webben... 3 Logga in... 4 Uppdatera föreningens

Läs mer

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.halmstad.se Gäller från 2011-03-14 Version 1,0

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.halmstad.se Gäller från 2011-03-14 Version 1,0 Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.halmstad.se Gäller från 2011-03-14 Version 1,0 TEKNIK- OCH FRITIDS / IDROTT & FRITID Innehåll Kontaktperson idrott & fritid, teknik- och fritidsförvaltningen...

Läs mer

Uppdatering av föreningsuppgifter. Gäller från:

Uppdatering av föreningsuppgifter. Gäller från: Uppdatering av föreningsuppgifter Gäller från: 2017-01-01 Innehåll Inledning... 3 Föreningsregistret på webben... 3 Logga in... 4 Uppdatera föreningens uppgifter... 6 Godkännande... 7 Allmänna föreningsuppgifter...

Läs mer

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.horby.se GÄLLER FRÅN 2012-01-01

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.horby.se GÄLLER FRÅN 2012-01-01 Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på www.horby.se GÄLLER FRÅN 2012-01-01 Innehåll Kontaktperson Fritidskontoret Hörby Kommun...2 Inledning.2 Föreningsregistret på webben 3 Logga in..3

Läs mer

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på landskrona.se

Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på landskrona.se LATHUND Landskrona stad Uppdatering av föreningsuppgifter i föreningsregistret på landskrona.se Uppdaterad 2014-11-20 Innehåll Kontaktperson på fritids- och kulturförvaltningen...2 Inledning...2 Föreningsregistret

Läs mer

Manual webb-förening. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.

Manual webb-förening. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla. Manual webb-förening Giltig från 2015-02-01 Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.se Innehåll 1. Inledning 2. Föreningsregister på webben 3. Logga

Läs mer

Webb-förening. Uppdatering av föreningsuppgifter Gäller från

Webb-förening. Uppdatering av föreningsuppgifter  Gäller från Uppdatering av föreningsuppgifter www.solvesborg.se Gäller från 2014-10-01 Innehåll Kontaktperson Fritidskontoret Sölvesborg kommun Inledning Föreningsregister på webben Logga in Uppdatera föreningsregister

Läs mer

Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben

Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Lathund till Nyköpings föreningsregister - så gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Gäller från jan 2015 Innehåll Nu förenklar vi för dig som förening i Nyköping... 3 Kontaktpersoner Nyköpings

Läs mer

Uppdatering av kunduppgifter i kommunens föreningsregister

Uppdatering av kunduppgifter i kommunens föreningsregister Uppdatering av kunduppgifter i kommunens föreningsregister Inledning Föreningar, grupper och kulturaktörer som är registrerade i Halmstads kommuns föreningsregister ska själva ansvara för att uppdatera

Läs mer

Lathund till Nyköpings föreningsregister FRIså gör du enkelt dina föreningsärenden på webben

Lathund till Nyköpings föreningsregister FRIså gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Lathund till Nyköpings föreningsregister FRIså gör du enkelt dina föreningsärenden på webben Uppdaterad augusti 2017 Innehåll Föreningsregistret FRI... 3 Kontaktpersoner Nyköpings Arenor, Nyköpings kommun...

Läs mer

Ansökan om stöd till kulturverksamhet via webben Gäller från 2015-08-27

Ansökan om stöd till kulturverksamhet via webben Gäller från 2015-08-27 Ansökan om stöd till kulturverksamhet via webben Gäller från 2015-08-27 KULTURFÖRVALTNINGEN Innehåll Kontakta Kulturstöd... 2 Inledning, Ansökan på webben... 3 Logga in... 4 Felmeddelanden... 7 Godkänn

Läs mer

Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se

Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se GÄLLER FRÅN 2012-01-01 Innehåll Kontaktperson Fritidskontoret Hörby Kommun 1 Inledning 1 Följande bidrag går att söka på webben.1 Logga in..2 Dokumenthantering..3

Läs mer

Söka föreningsbidrag på webben - landskrona.se

Söka föreningsbidrag på webben - landskrona.se LAT HU Landskrona stad Söka föreningsbidrag på webben - landskrona.se Uppdaterad 2014-11-20 ND Innehåll Kontaktperson på fritids- och kulturförvaltningen...2 Inledning...2 Följande bidrag går att söka

Läs mer

FRI för föreningar i Sjöbo kommun. Manual i föreningsregistret och stödansökan via webben

FRI för föreningar i Sjöbo kommun. Manual i föreningsregistret och stödansökan via webben FRI för föreningar i Sjöbo kommun Manual i föreningsregistret och stödansökan via webben FRI FÖR FÖRENINGAR I SJÖBO KOMMUN VAD ÄR FRI? FRI är ett administrativt system som används av cirka 60 % av Sveriges

Läs mer

Manual webb-bidrag. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.

Manual webb-bidrag. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla. Manual webb-bidrag Giltig från 2015-02-01 Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.se Innehåll 1. Inledning och webbadress 2. Lösenord 3. Logga in 4.

Läs mer

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från

Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben. Kundens ex. Gäller från Ansökan om föreningsbidrag och kulturstöd via webben Kundens ex Gäller från 2017-01-01 Innehåll Inledning... 2 Ansökan på webben... 2 Förutsättningar... 2 Logga in... 2 Ansökan... 3 Felmeddelanden... 4

Läs mer

Sök föreningsbidrag på webben.

Sök föreningsbidrag på webben. Sök föreningsbidrag på webben /bidrag Innehållsförteckning Kontakt, kultur- och fritidsförvaltningen Ljungby kommun Inledning Föreningsbidrag på webben Logga in Dokumenthantering Söka bidrag Exempel Godkännande

Läs mer

Manual för ansökan om stöd från Mariehamns stad KULTUR- OCH FRITIDSSEKTORN

Manual för ansökan om stöd från Mariehamns stad KULTUR- OCH FRITIDSSEKTORN Manual för ansökan om stöd från Mariehamns stad KULTUR- OCH FRITIDSSEKTORN 22.11.2018 Innehåll E-tjänsten för bidrag... 2 Kort fakta om e-tjänsten... 2 Symboler... 2 Ansökan om bidrag som inte kräver inloggning...

Läs mer

Sök föreningsbidrag på webben.

Sök föreningsbidrag på webben. Sök föreningsbidrag på webben /bidrag Innehållsförteckning Kontaktperson, kultur- och fritidsförvaltningen Ljungby kommun 2 Inledning 2 Föreningsbidrag på webben 3 Logga in 3 Dokumenthantering 4 Söka bidrag

Läs mer

Webb-bidragsansökan Manual

Webb-bidragsansökan Manual sansökan Manual Kontakt: Maria Björk, turist- och fritidskonsulent maria.bjork@bromolla.se 0456-82 22 57 Uppdaterad 2019-09 Innehåll 1. Inledning och webbadress 2. Lösenord 3. Logga in 4. Uppdatera föreningsuppgifter

Läs mer

Manual Interbook. Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14)

Manual Interbook. Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14) Manual Interbook Datum: 2013 01 24 Version 1.3 Sidan 1 (14) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare och underanvändare... 3 2. Hitta

Läs mer

Webb-bidragsansökan Manual

Webb-bidragsansökan Manual sansökan Manual Kontakt: Föreningsutvecklaren 0171-46 43 46 forening@habo.se Giltig från 2019-01-25 Innehåll 1. Inledning och webbadress 2. Lösenord 3. Logga in 4. Uppdatera föreningsuppgifter 5. Sök bidrag

Läs mer

Manual för Webb-bidrag

Manual för Webb-bidrag Manual för Webb-bidrag Föreningar ska från och med 2019-01-01 söka sina bidrag via nätet: http://funktion.solvesborg.se/bidrag/ Fritids- och kulturkontoret Manual för Webb-bidrag Webb-bidrag innebär att

Läs mer

Manual webb-bokning. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.

Manual webb-bokning. Giltig från 2015-02-01. Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla. Manual webb-bokning Giltig från 2015-02-01 Kontakt: Emilia Lindberg, turist- och fritidskonsulent 0456-82 22 51 emilia.lindberg@bromolla.se Innehåll 1. Inledning och webbadress 2. Söka tider 3. Schemat

Läs mer

Kultur- och fritidskontoret LATHUND. Föreningsbidragsansökan

Kultur- och fritidskontoret LATHUND. Föreningsbidragsansökan Kultur- och fritidskontoret LATHUND Föreningsbidragsansökan Man hittar sidan där man ansöker om föreningsbidrag på http://bidrag.sodertalje.se Logga in med ditt användarnamn och lösenord som du har fått

Läs mer

Manual Interbook Bygdegårdar

Manual Interbook Bygdegårdar Manual Interbook Bygdegårdar Bidrag och föreningsuppgifter Datum: 2013 01 23 Version 1.0 Sidan 1 (10) Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 1. 1 Föreningsregistret... 3 1.2 Kontaktpersoner... 3 1.3 Huvudanvändare

Läs mer

manual interbook SKOLOR

manual interbook SKOLOR manual interbook SKOLOR Innehållsförteckning 1. Inledning 1.1 Huvudanvändare och underanvändare 2. Hitta Interbook 2.1 Hjälp-funktion 3. Logga in 3.1 Glömt lösenord 3.2 Byta lösenord 4. Boka lokal 5.1

Läs mer

Blankett Registrering av föreningsuppgifter

Blankett Registrering av föreningsuppgifter Blankett Registrering av föreningsuppgifter SID 1/5 SKICKAS TILL På denna blankett lämnas information om föreningen och dess styrelse, uppgifterna registreras därefter av fritidsförvaltningens personal.

Läs mer

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24)

Innehållsförteckning. Sidan 2 (24) Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen.. 2 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord... 5 1.4 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 7 2. Administration 8 2.1 Föreningens

Läs mer

Föreningsuppgifter - en beskrivning i hur du uppdaterar föreningsregistret

Föreningsuppgifter - en beskrivning i hur du uppdaterar föreningsregistret Sida 1 av 6 Föreningsuppgifter - en beskrivning i hur du uppdaterar föreningsregistret Logga in med ditt användarnamn och lösenord. Sida 2 av 6 För att ändra inaktuella uppgifter, klicka på länken Föreningsuppgifter

Läs mer

Kulturproceduren. Första hjälpen Arrangör är till för dig som är arrangör i Kulturproceduren.

Kulturproceduren. Första hjälpen Arrangör är till för dig som är arrangör i Kulturproceduren. Kulturproceduren Första hjälpen Arrangör Första hjälpen Arrangör är till för dig som är arrangör i Kulturproceduren. Här kan du läsa dig till hur man praktiskt använder Kulturprocedurens olika delar. Den

Läs mer

Manual för uppdatering av föreningsuppgifter

Manual för uppdatering av föreningsuppgifter Manual för uppdatering av föreningsuppgifter Föreningar ska från och med 2015-01-01 uppdatera uppgifter via nätet. För att ni ska vara en godkänd/bidragsberättigad förening krävs att ni uppdaterar och

Läs mer

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Aktivitetsstöd Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Aktivitetsstöd Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (27) Datum 2013-09-26 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen/föreningsadministratör... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt

Läs mer

ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL

ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL ANVÄNDARBESKRIVNING FÖR PERSONAL 1 INLEDNING Programmet ipool är ett system för att på ett effektivt sätt sköta bemanning och personalinformation via ett webbaserat gränssnitt som är enkelt att använda

Läs mer

manual interbook FÖRENINGAR

manual interbook FÖRENINGAR manual interbook FÖRENINGAR Innehållsförteckning 1. Inledning 1.1 Föreningsregistret på Botkyrka kommuns hemsida 1.2 Kontaktuppgifter till personer i föreningen 1.3 Huvudanvändare och underanvändare 2.

Läs mer

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8

uppgifter Närvarorapportering via mobiltelefon 3 via webben 5 Klarmärkning av närvarorappportering 6 Statistik 7 Teckenförklaring 8 Lathund Länk via www.linkoping.se/foreningskalender eller http://aktlin.argentum.se/login.aspx Föreningsledarens uppgifter Innehåll Sid Logga in 2 Byta lösenord, glömt lösenord, spärrad inloggning 2 Registrera

Läs mer

Weblogin Innehåll Startsida Språkinställning Efter inloggningen Ändra egna data - Personuppgifter Ändra egna data - Inställningar Ändra egna data - Ange lösenordsfråga Ändra lösenord Lösenordet har ändrats

Läs mer

Manual: Organisation/användare, utbildningsanordnare 2014. Mina sidor. Manual: Organisation/Användare Utbildningsanordnare 1(10)

Manual: Organisation/användare, utbildningsanordnare 2014. Mina sidor. Manual: Organisation/Användare Utbildningsanordnare 1(10) Mina sidor Manual: Organisation/Användare Utbildningsanordnare 1(10) Organisation och användare Den här manualen vänder sig till dig som är behörig att redigera användarkontot på Mina sidor. Din organisation

Läs mer

Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator

Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator Manual, Etikett- & Faktabladsgenerator http://www.easylabelcreator.se/customer/lantmannen/ Innehållsförteckning Om tjänsten... 2 Snabbguide... 3 Inloggning... 5 Skapa konto... 5 Glömt användarnamn... 6

Läs mer

Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare

Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare Aktivitetsstöd Behörighet - Ledare 1 Innehållsförteckning 1 Ledare... 3 1.1 Användare - Webbadress till Aktivitetsstöd... 3 1.2 Användare - Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Användare - Låst lösenord...

Läs mer

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö

Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö 1 Så här fungerar registreringen i Malmö stads Odlingsslottskö Det är givetvis kostnadsfritt att stå i Malmö stads odlingslottskö. Innehåll Steg 1: Registrera dig som ny kund och skapa en sökprofil...

Läs mer

Viktigt! Läs igenom hela anvisningen innan du påbörjar inloggningen för första gången.

Viktigt! Läs igenom hela anvisningen innan du påbörjar inloggningen för första gången. Inloggning för COINS och COINS Analys Genom inloggningsportalen på http://start.coins.se får du som användare tillgång till alla våra system och tjänster som du är behörig till med ditt SSL-användarcertifikat,

Läs mer

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar

MANUAL LAGLICENSER. Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Manual för registrering laglicenser Samtliga laglicenser samt EB/EBC registreringar Innehåll Kom igång Lägga till personer i medlemsregistret Import av personer genom excel Skapa lag (grupper) Redigera

Läs mer

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem

Uppdaterad: 2013-04-15. Lathund Klubbmedlem Uppdaterad: 2013-04-15 Lathund Klubbmedlem 1 1 FUNKTIONER Din förenings IdrottOnline sida är portalen för medlemmarna där du kan hitta information om vad som händer i din förening. Med ditt personliga

Läs mer

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA

MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA MANUAL TILL KFUM UPPSALA BASKETS HEMSIDA För coacher, lagföräldrar och informationsansvariga Denna manual är väldigt kortfattad och går bara igenom det mest elementära. För mer information hänvisar vi

Läs mer

LEMAN / Manual internetbokning

LEMAN / Manual internetbokning LEMAN / Manual internetbokning Välkommen till LEMAN Internetbokning. Manualen omfattar Login, inställningar och registreringsmöjligheter. Adress till internetbokning http://booking.leman.se eller via LEMANs

Läs mer

Hur kommer jag igång?

Hur kommer jag igång? 2015-01-12 Hur kommer jag igång? Hej och välkommen till Eftermarknadsutbildningen inom Konsumenträtt! Börja med att läsa igenom denna instruktion (i utskriftslayout). Den är till hjälp för att du snabbt

Läs mer

Handbok PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE

Handbok PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE Handbok PRIVERA FÖR VÅRDGIVARE 2 Innehållsförteckning Innehållsförteckning... 2 Vad är Privera... 3 Skapa underlag... 3 Logga in i Privera... 3 Startsida... 3 1. Skicka fil... 4 2. Mottagna filer... 4

Läs mer

Manual till Kultur- och fritidförvaltningens e-tjänst/självservice SÖKA BIDRAG

Manual till Kultur- och fritidförvaltningens e-tjänst/självservice SÖKA BIDRAG Manual till Kultur- och fritidförvaltningens e-tjänst/självservice SÖKA BIDRAG Webbadress: http://booking.jonkoping.se/netinterbook/ För behörighet till tjänsten krävs fullmakt, Ansökningsblankett för

Läs mer

Guide för att redovisa in dragna avgifter

Guide för att redovisa in dragna avgifter Guide för att redovisa in dragna avgifter För att logga in anger du dina inloggningsuppgifter, som du har fått på mail. Har du har ett konto sen tidigare loggar du in med samma inloggningsuppgifter här.

Läs mer

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen

Närvarorapportering. Ansvarig i Föreningen Närvarorapportering Ansvarig i Föreningen 2 (26) Datum 2011-09-16 Innehållsförteckning 1. Ansvarig i föreningen... 3 1.1 Internetadress... 3 1.2 Inloggning och glömt lösenord... 3 1.3 Låst lösenord...

Läs mer

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Klubbmedlem

Uppdaterad: 2014-05-07. Lathund Klubbmedlem Uppdaterad: 2014-05-07 Lathund Klubbmedlem 1 1 Skriv ej ut manualen! För att alltid ha aktuell information och slippa dyra utskriftskostnader ber vi dig att ladda hem manualen som en PDF från vår hemsida

Läs mer

Sök Idrottslyftet år 4

Sök Idrottslyftet år 4 Sök Idrottslyftet år 4 Du ansöker via din förenings Idrottonline sida enkelt och säkert! Förbered! Som vid all idrott är förberedelsen det viktigaste, förberedelsen för att ansöka om Idrottslyftet består

Läs mer

Skriv http:// före adressen och lämna bort www enligt modellen: http://foreningensnamn.hemochskola.fi/admin

Skriv http:// före adressen och lämna bort www enligt modellen: http://foreningensnamn.hemochskola.fi/admin INTRODUKTION Välkommen att ta i bruk uppdateringsverktyget DigiStoff. För att använda verktyget behöver du en Internetuppkoppling och en webbläsare. Det rekommenderas att du använder webbläsaren Firefox.

Läs mer

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 till projekt: Öppna projekt

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 till projekt: Öppna projekt Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 till projekt: Öppna projekt 1. Logga in på föreningens sida i IdrottOnline genom att klicka på hänglåset i högra hörnet (se bild), så måste du skriva i ditt

Läs mer

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1.

Användarbeskrivning ARBETSGIVARINTYG. för Sveriges alla arbetsgivare. arbetsgivarintyg.nu. En ingång för alla användare. Innehåll. Version 1. 2015 05 17 Arbetslöshetskassornas samorganisation SO Version 1.0 ARBETSGIVARINTYG för Sveriges alla arbetsgivare Användarbeskrivning arbetsgivarintyg.nu Med tjänsten arbetsgivarintyg.nu kan du som arbetsgivare

Läs mer

Lathund - Redaktörer

Lathund - Redaktörer Lathund - Redaktörer 1. Logga in sid 3 2. Ladda upp/publicera dokument...sid 4-6 2.1 Att lägga till ett dokument...sid 5 2.2 Var publiceras mitt dokument...sid 6 3. Jobba i befintligt dokument...sid 7

Läs mer

Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se/bidrag

Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se/bidrag Söka föreningsbidrag på webben www.horby.se/bidrag AKTUELL 2016-01-01 Innehåll Kontaktperson Fritidskontoret Hörby Kommun 1 Inledning 1 Följande bidrag går att söka på webben.1 Logga in..2 Dokumenthantering..3

Läs mer

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen

Ansöka om registrering hos kommunen. 1 Registrering av föreningen hos kommunen Föreningsförfrågan 1(9) Ansöka om registrering hos kommunen Innehåll 1 Registrering av föreningen hos kommunen... 1 2 Vad vill du göra?... 2 3 Ansöka om föreningsregistrering hos kommunen... 2 3.1 Grunduppgifter...

Läs mer

Hemknappen klicka på loggan Vem är inloggad? Meny

Hemknappen klicka på loggan Vem är inloggad? Meny Guide för att redovisa in dragna avgifter, på två olika sätt. Webblista registrering av avgifter, beskrivning klicka här >> Filer redovisning av avdragsfil, beskrivning klicka här >> För att logga in anger

Läs mer

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn

Vid fel och frågor Ta kontakt med förbundet. Logga in. Menyn Manual Spelarregistrering Manualen beskriver hur man lägger in spelare i sin spelartrupp och tilldelar fasta spelarnummer. Läs igenom manualen och följ den när du lägger in spelarna i ditt lag och föreningens

Läs mer

Användarmanual small

Användarmanual small S Användarmanual small Logistic Office Innehåll Inloggning...5 Produktprofil...6 Korrektur...7 Produktkategorier...8 Mallprodukt...8 Originalprodukt...8 Lagerprodukt...9 Beställning...9 Teknisk specifikation...

Läs mer

Användarinstruktioner

Användarinstruktioner Innehållsförteckning 1 Allmänt 2 Registrera 2 i. Instruktioner för registrering 2 ii. Organisationsnummer 2 iii. Dina uppgifter 2 iv. Bekräfta villkor 2 v. Aktivering av konto 2.1 Glömt lösenord 2.2 Mitt

Läs mer

APA för nybörjare. Innan du börjar. Översikt

APA för nybörjare. Innan du börjar. Översikt APA för nybörjare Den här texten är tänkt som en snabb introduktion hur du kan använda publiceringssystemet APA (Advanced Publication Application) för att redigera webbplatser. Texten kräver inga förkunskaper

Läs mer

batklubben.eu s hemsida

batklubben.eu s hemsida batklubben.eu s hemsida redigera din sida av webbplatsen 1. Skriv in http://www.din_doman.se/admin i browserns adressfält. 2. Skriv in ditt användarnamn och lösenord i inloggningsrutan, och tryck OK. 3.

Läs mer

Startanvisning för Bornets Internet

Startanvisning för Bornets Internet Startanvisning för Bornets Internet Denna guide kommer att hjälpa dig igång med Bornets Internet. Sidan 1 av 41 Innehållsförteckning Titel Sidan Kapitel 1. Introduktion... 3 Kapitel 2. TCP/IP-inställningar

Läs mer

Ny digital ansökningslösning inför 2016

Ny digital ansökningslösning inför 2016 Kultur- och bildningsförvaltningen Datum 2015-07-15 Sida 1 (6) Anna Skogberg Dnr Ideella, idéburna organisationer Studieförbund Politiska ungdomsförbund Ny digital ansökningslösning inför 2016 Landstinget

Läs mer

Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation

Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation Ansök till förskola och familjedaghem med Mobilt BankID eller e-legitimation Den här manualen är till för dig som vill ansöka om en plats i förskola eller på familjedaghem i Norrköpings kommuns e-tjänst.

Läs mer

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.31. Programmet nu Vistakompatibelt. Ny html hjälpfil anpassad för Vista

Release Notes. Vad är nytt i Easy Planning 6.31. Programmet nu Vistakompatibelt. Ny html hjälpfil anpassad för Vista Vad är nytt i Easy Planning 6.31 Nya funktioner som tillkommit: 1. Programmet nu Vistakompatibelt. 2. Ny html hjälpfil anpassad för Vista. 3. Skapa egna rapporter i Access. 4. Databasen uppgraderas till

Läs mer

Frågor och svar om Projektrummet

Frågor och svar om Projektrummet 1(6) Senast uppdaterad 2008-08-21 Frågor och svar om Projektrummet FRÅGOR OCH SVAR OM PROJEKTRUMMET... 1 1. Hur ändrar jag uppgifter för min organisation eller mitt arbetsställe?... 2 2. Hur ändrar jag

Läs mer

IT-system. BUP Användarmanual

IT-system. BUP Användarmanual IT-system Användarmanual Innehållsförteckning 1. Att komma igång med... 1 1.1 Installera... 1 1.1.1 Byt databas... 1 1.1.2 Behörighet att byta databas... 2 1.2 Logga in... 3 1.2 Inloggad... 3 1.3 Logga

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Instruktion för konfiguration av e-post IMAP-konto på Apple iphone

Instruktion för konfiguration av e-post IMAP-konto på Apple iphone Sida 1 av 6 Här är en tydlig steg för steg-guide som beskriver hur du konfigurerar din e-post på en iphone (Apple). Vad innebär ett IMAP-konto? Med protokollet IMAP sparas all din e-post för kontot på

Läs mer

Administrera projekt på arvsfonden.se

Administrera projekt på arvsfonden.se Administrera projekt på arvsfonden.se Den här manualen vänder sig till dig som är projektledare eller projektadministratör för ett projekt på www.arvsfonden.se Innan du kan börja arbeta med er projektsida

Läs mer

Manual. It s learning. Målgruppen: externa utförare inom Vård och Omsorg

Manual. It s learning. Målgruppen: externa utförare inom Vård och Omsorg Manual It s learning Målgruppen: externa utförare inom Vård och Omsorg Rekommenderade webbläsare: Internet Explorer, aktuella versioner (PC) Safari (ipad, Mac) Örebro kommun 20150911 v 1.1 orebro.se 2

Läs mer

Manual för administration av användare i Postens Kundportaler

Manual för administration av användare i Postens Kundportaler Uppdaterat 2010-09-10 Manual för administration av användare i Postens Kundportaler Innehåll Inledning 3 Begrepp 4 Sök användare 5 Sökområde 5 Hur man söker 5 Skapa ny användare 6 Användarinformation 6

Läs mer

Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida

Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida Text och galleri på fotoklubbens nya hemsida Inloggning Denna instruktion vänder sig till användare som skall lägga upp texter/blogginlägg på klubbens hemsida. Användarna har behörighetsnivå Författare

Läs mer

Användarmanual Pagero Connect 2.0

Användarmanual Pagero Connect 2.0 Användarmanual Pagero Connect 2.0 Innehåll 1. Grundläggande information... 3 1.1 Aktivera ditt Pagero Onlinekonto... 3 1.2 Ladda ner Pagero Connect 2.0... 3 1.3 Startsida... 4 1.4 Minimerad vy... 5 1.5

Läs mer

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness

TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness TIPS för BOKA ONLINE För medlemmar i SGIF Gymnastik & Fitness HEMSIDANS ADRESS : http://www.idrottonline.se/orust/svanesundsgif gymnastik eller http://www4.idrottonline.se/default.aspx?id=94244 Administratörer:

Läs mer

medrave4 Introduktionsmanual 2015-04-27 Specialist i Allmänmedicin

medrave4 Introduktionsmanual 2015-04-27 Specialist i Allmänmedicin medrave4 Introduktionsmanual För version 4.5.3.14727 Dr Per Stenström 2015-04-27 Specialist i Allmänmedicin MEDRAVE4 0 INTRODUKTIONSMANUAL 0 FÖRORD 2 INTRODUKTION TILL MEDRAVE4 3 KOMMA IGÅNG 3 LOGGA IN

Läs mer

Aktivitetsstöd Importfunktion

Aktivitetsstöd Importfunktion Utbildningsmaterial Aktivitetsstöd Importfunktion Sidan 1 (20) Datum: 2011-10-05 Version 1.2 Innehållsförteckning 1. Inledning... 3 2. Importera en fil med medlemmar i Aktivitetsstöd... 4 3. Lägga till

Läs mer

Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31

Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31 INSTRUKTIONER ENTREPRENÖRER 1 (8) Fastställt av Dokumentdatum Version Lina Nilsson 2012-05-22 1.2 Dokumenttitel Instruktioner entreprenörer Elektroniska blanketter 29-31 1. Innehåll 1. Innehåll... 1 2.

Läs mer

Användarhjälp Imyr myndighetsrapportering

Användarhjälp Imyr myndighetsrapportering Användarhjälp Imyr myndighetsrapportering Innehåll Om Imyr... 2 Logga in... 2 Byt lösenord... 4 Aktuella rapporteringar... 4 Formuläret... 6 En sida... 6 Flera sidor... 6 Frågetyper... 8 Obligatoriska

Läs mer

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15

1. Ledare... 3 2. Hantera deltagare... 5 3. Rapporter... 13 4. Övriga menyer... 15 Sidan 1 (18) 1. Ledare... 3 1.2 Huvudmeny i Aktivitetsstöd... 3 2. Hantera deltagare... 5 2.1 Deltagare... 6 2.1.1 Lägga in deltagare i ny grupp... 6 2.1.2 Lägga till deltagare i befintlig grupp... 6 2.2

Läs mer

En guide till mediekatalogen på SLI Utbildningsförvaltningen Uppsala. Svenska läromedel på internet

En guide till mediekatalogen på SLI Utbildningsförvaltningen Uppsala. Svenska läromedel på internet En guide till mediekatalogen på SLI Utbildningsförvaltningen Uppsala Svenska läromedel på internet Uppdaterad 19 augusti 2015 Konto Bli medlem Klicka på hänglåset uppe till höger och välj menyalternativet

Läs mer

Manual till din webbplats. Hur du administrerar Umbraco

Manual till din webbplats. Hur du administrerar Umbraco Manual till din webbplats Hur du administrerar Umbraco Logga in För att komma åt att administrera din sida slår du in din adress följt av /login Ex: www.teknikkompaniet.se/login Första gången du kommer

Läs mer

ANVÄNDARMANUAL FÖR WORDPRESS

ANVÄNDARMANUAL FÖR WORDPRESS FÖR WORDPRESS Surfa in på http://klubb.seko.se/< din sida >/wp-admin/ vet du inte vad < din sida > är kan du logga in direkt på http://klubb.seko.se/wp-admin 3. Fyll i ert användarnamn 3. Fyll även i ert

Läs mer

Uppdaterad: 2014-03-18. Lathund. Gräsroten

Uppdaterad: 2014-03-18. Lathund. Gräsroten Uppdaterad: 2014-03-18 Lathund Gräsroten Gräsroten - möjlighet för varje förening att tjäna pengar Gräsroten är en ny form av sponsring där Svenska Spels kunder får vara med och dela ut hela 50 miljoner

Läs mer

Beställa varor från Webbutik KUL

Beställa varor från Webbutik KUL 1 (12) 2016-10-07 Status: i Pilotdrift Beställa varor från Webbutik KUL Innehållsförteckning Inloggning... 2 Snabbguide för beställning... 2 Spara beställning... 6 Spara som mall - Favoritbeställning...

Läs mer

Användarhandledning Interbook

Användarhandledning Interbook Linköpings Kommun Användarhandledning Interbook För föreningar Kultur & Fritid, Lokalbokningen 2009-07-14 2 Användarhandbok till Interbook (för föreningar) Via länken http://interbook.linkoping.se/netinterbook/

Läs mer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer

Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Elsmart Användarmanual Nätanmälan för Installatörer Nätanmälan_Användarmanual_Generell_0_9.docx Sida 1 av (23) Inledning Detta är en generell användarmanual till Elsmart Nätanmälan. Den är skriven för

Läs mer

SCENKONSTKATALOGEN 3.0 Kulturdirekt - Kulturförvaltningen Stockholms Läns landsting

SCENKONSTKATALOGEN 3.0 Kulturdirekt - Kulturförvaltningen Stockholms Läns landsting SCENKONSTKATALOGEN 3.0 Kulturdirekt - Kulturförvaltningen Stockholms Läns landsting 2013-2014 Det här är Scenkonstkatalogen Startsidan Det här Scenkonstkatalogen Produktionsblad Logga in på din Administrationssida

Läs mer

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt

Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt Guide till hur jag ansöker i Idrottslyftet 2015 för projekt: Ishockeyn Vill och Fair play & Respekt 1. Logga in på föreningens sida i IdrottOnline genom att klicka på hänglåset i högra hörnet (se bild),

Läs mer

Manual för praktiker

Manual för praktiker Manual för praktiker Version: 2012-03-18 v.1 Innehållsförteckning Inloggning... 2 Logga in... 2 Glömt lösenord... 2 Logga ut... 3 Behandlingar / Tjänster... 4 Lägg in era behandlingar... 4 Hantering av

Läs mer

Att använda ELSA. Vad behövs för att använda ELSA?. Felrapportering och support

Att använda ELSA. Vad behövs för att använda ELSA?. Felrapportering och support KI Biobank Instruktion Användarmanual för ELSA Innehållsförteckning Allmänt... 1 Vad är ELSA?... 1 Vad behövs för att använda ELSA?... 2 Felrapportering och support... 2 Att använda ELSA... 2 Viktig information...

Läs mer

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör

Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Kom igång! Snabbstart för dig som är administratör Innehåll Snabbstart och användarmanual 4 Personalhandbokens uppbyggnad 5 Redigeringsläget 6 Att redigera i personalhandboken 7 Publicering av de redigerade

Läs mer

Webbmanual hittaut.nu

Webbmanual hittaut.nu Webbmanual hittaut.nu - Webbmanual för hittaut.nu Manualen är sammanställd av hittaut.nu-kansliet. Saknas något eller är det något som inte stämmer? Kontakta då hittaut.nu-kansliet på info@hittaut.nu!

Läs mer

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1

Användarmanual. Resultatrapportering Kurs1 Användarmanual Resultatrapportering Kurs1 Skapa ett konto... 2 Lärarenkät... 3 Rapportera elevresultat... 4 Ladda ned dina resultat... 6 Ändra, ta bort eller komplettera ett resultat... 7 Glömt lösenordet...

Läs mer

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration

Självbetjäning för arbetsgivare. Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Självbetjäning för arbetsgivare Användarhandledning Kom igång med Arbetsgivartjänsten Behörighetsadministration Innehåll 1 DOKUMENTINFORMATION... 3 1.1 SYFTE... 3 1.2 AVGRÄNSNINGAR... 3 1.3 STÖD VID LÄSNING...

Läs mer

Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28

Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28 1 (12) Manual för publicering och administration av gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet, uppdaterad 2009-09-28 Denna manual innehåller instruktioner för gruppaktiviteter inom Landsbygdsprogrammet.

Läs mer