BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER"

Transkript

1 BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER NY ETAPP NÄRA MARIEHEMS CENTRUM

2 HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar, olika storlekar och med en medveten anpassning till de människor som ska bo där. Det har gjort att vi idag har Sveriges i särklass populäraste bospar. Men hemligheten med de många bospararna i HSB är nog också att allt fler upptäcker att vi inte är riktigt som andra byggbolag. Faktum är att vi inte alls är ett byggbolag, utan en medlemsorganisation med medlemmar. Det är människor som vill bo och påverka sin och sina grannars närmiljö. Och det är människor som tycker att vår idé är vettig. För hur konstigt det än låter så går hela vinsten tillbaka till boendet. Det ger oss möjligheten att bygga bostäder med finare gårdar, bättre bullerskydd, fler rullstolsramper, effektivare uppvärmning och mindre av skadliga utsläpp i luften. Det betyder också en förvaltning av husen som ser till att det omsorgsfullt hålls i ett skick som du vill bo i. Andra bygger, säljer och försvinner. HSB stannar kvar. Vi är kort sagt inte som andra. Men är vi bättre? Ja, för dig som vill vara med och själv bestämma om ditt boende är vi snäppet bättre. Fråga de andra som redan hittat hem.

3 HUR ÄR LÄGET? FORTFARANDE MYCKET BRA TACK Lägenheterna i de två första etapperna sålde snabbt slut. Nu har du chans att hitta hem i någon av de 80 yteffektiva och prisvärda lägenheterna i Mariehöjd 3. Här bor du i ett lugnt område som kombinerar Nydalasjöns strövområden med promenadavståndet till stora arbetsplatser, service och kommunikationer. ATT BO I MARIEHÖJD Området ligger ca fyra kilometer nordost om Umeås stadskärna. Universitetet och Norrlands universitetssjukhus har du inom promenadavstånd. Precis som träningen på IKSUs anläggning och skolor för dig som har barn. Nydalasjöns friluftsområde intill har fina motionsspår och sjön bjuder in till bad, paddling och fiske. Det är nära till livsmedelsbutik och kvartersrestaurang i Mariehems centrum. Bussförbindelserna till övriga Umeå är utmärkta för dig som inte cyklar eller åker bil. ÖPPEN PLANLÖSNING, BRA FÖRVARING OCH HÄRLIGT LJUS Brf Mariehöjd 3 består av husen N, M och L och är sex respektive fem våningar höga. Husen är placerade kring gården som får planteringar och lekvänliga ytor. Lägenheterna har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket låter ljuset flöda, samtidigt som ytan kan användas effektivt och socialt. Sovrummen är rymliga och i många lägenheter finns en separat klädkammare. De flesta lägenheter har balkong. I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i mindre lägenheter) med en praktisk arbetsbänk och rymliga överskåp. I köken sitter ugn och mikro i bekväm arbetshöjd. Naturligtvis är alla hushållsmaskiner energiklassade. OMRÅDET FÅR NYTT LIV Det nya bostadsområdet Mariehöjd kommer få en stadskaraktär genom lummiga, gemytliga innergårdar och variation i fasadernas färgsättning och husens höjder. För att skapa trafikfria ytor för lek och avkoppling bygger vi garage under husen. Mariehöjd 1 står redo för inflyttning under vintern 2016/2017. Beräknad inflyttning för Mariehöjd 2 är 2018 och för Mariehöjd 3, 2018/2019. HSB planerar för ca 670 nya bostäder i området totalt.

4 HÅLLBARA AMBITIONER Vi arbetar för att byggnaden ska miljöcertifieras och nå nivå Silver enligt systemet Miljöbyggnad. Det innebär låg miljöbelastning, god innemiljö med naturliga material och att husen projekteras med högt ställda energikrav. KLIMATSMART BOENDE Med ett klimatsmart tankesätt redan från början får bostäderna och stadsdelen en hållbar utformning när det gäller miljö och energi. Det leder till en lägre driftskostnad och ett bra utgångsläge för att förvalta bostadsrättsföreningen i framtiden. Välisolerat klimatskal, väggar, tak och värmeisolerade fönster. Uppvärmning via fjärrvärme för att ta tillvara på det som annars går till spillo. Lägenheternas kök och tvättavdelning har energisnåla maskiner. Hög värmeåtervinning på ventilationen, FTX aggregat. Femledarsystem för elen i husen. På så sätt minimerar vi exponeringen av elektriska och magnetiska fält. HSB använder sig av en miljödatabas där vi kontrollerar de material som byggs in i huset för att minimera användandet av miljöfarliga produkter. Tillsammans kan vi bidra till ett klimatvänligare boende. Med små och stora förändringar av vardagsbestyren går det att göra massor för att gemensamt nå en halvering av koldioxidutsläppen till 2023.

5 FAKTA OM LÄGENHETERNA Mariehöjd har välplanerade lägenheter med smarta och yteffektiva planlösningar. Här kan du se fakta om lägenheternas grundstandard. LÄGENHETSFÖRDELNING 6 st 1 rok kvm 55 st 2 rok kvm 15 st 3 rok. 66,5 kvm 4 st 4 rok. 84,5 kvm SÄLJSTART BYGGSTART VÄLJ INREDNING FLYTTA IN PLANERING GENERELL LÄGENHETSFAKTA Dörr: säkerhetsklassad försedd med titthål och ringklocka. Innerdörrar: släta vita med trycke i matt krom. Fönster: karm av trä, vitmålad. Utsida i aluminium. Fönsterbänkar: marmor. Garderober: vit slät med rostfritt handtag. Lister och socklar: eklaserade eller vita i trä. Golv: klinker i badrum. Övrigt ekparkett. ENTRÉ/HALL Vägg: vitmålad. Tak: vitgrängat. Övrigt: kapphylla för ytterkläder, vid önskemål. KLÄDKAMMARE (DÄR DET FINNS) Vägg: vitmålad. Tak: vitgrängat. Övrigt: hylla med klädstång. WC/DUSCH/TVÄTT Golv: klinker. Tre färger att välja mellan: vit, grå och svart. Vägg: vitt kakel, blankt eller matt. Tak: vitmålat med infällda spotlights. Övrigt: vit golvstående toalettstol. Tvättställ med vit kommod. Spegelskåp med belysning. Duschvägg i glas. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva i laminat. Kombimaskin tvätt/ torktumlare i 1-2 rok. Överskåp ovan bänkskiva. VARDAGSRUM Vägg: vitmålad. Tak: vitgrängat. Övrigt: fönsterbänk i marmor. Gardinskensfästen vid önskemål. SOVRUM Vägg: vitmålad. Tak: vitgrängat. Övrigt: fönsterbänk i marmor. Gardinskensfästen vid önskemål. Garderob enligt lägenhetsritning/ bofaktablad. KÖK/MATPLATS Vägg: vitmålad. Tak: vitgrängat. Övrigt: vita skåpstommar med släta vita målade luckor. LED-list belysning under överskåp. Vitt kakel, blankt eller matt. Överskåp över kyl och frys. Bänkskiva i laminat. Underlimmad diskbänk. Inbyggnadsugn, mikro och spishäll. Spisfläkt. Vit kyl och frys (kombinerad vit kyl/ frys i 1-2 rok). Vit diskmaskin. Köksblandare. Gardinskensfästen vid önskemål. INREDNING OCH TILLVAL Inredningen är noga utvald och garanterar samtida design, funktion och hållbarhet. Köper du en nybyggd bostad av HSB kan du, om du är ute i god tid, göra ett antal kostnadsfria färg- och modellval till din nya bostad. I övrigt erbjuder HSB dig att göra olika val för en tillvalskostnad. Läs mer om utbudet och hur tillvalen går till i broschyren Inredningsval. Tips! Ta fram bofaktabladet för att se hur din lägenhet är utformad.

6 FAKTA OM HSB BRF MARIEHÖJD 3 DÄRFÖR HSB TRAPPHUS I trapphuset på entrévåningen finns en postbox per lägenhet. Utanför entrédörren till respektive lägenhet finns namnskylt och tidningshållare. VENTILATION Ventilationen består av ett mekaniskt tilloch frånluftssystem med värmeåtervinning. Ovan spis monteras en spisfläkt med kanal direkt ut på yttertaket. VÄRME Värmesystemet är anslutet till fjärrvärme med gemensam undercentral. I lägenheter monteras radiatorer som är försedda med termostatventiler begränsade till max +22 grader. Vattenburen golvvärme i alla badrum. Förbrukning av värme ingår i månadsavgiften. EL Elanläggningen är utförd med uttag och belysning enligt Svensk Standard. Gruppcentral är försedd med jordfelsbrytare. Kostnad för hushållsel ingår inte i månads avgiften. Bostadsrättsföreningen är kund hos elleverantören och betalar primärt all elförbrukning. För varje lägenhet finns undermätare och respektive bostadsrättshavare debiteras av bostadsrättsföreningen för sin egen förbrukning. VATTEN Varmvatten mäts individuellt i varje lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren och ingår inte i månadsavgiften. Förbrukning av kallvatten ingår i månadsavgiften. BREDBAND, TV OCH TELEFONI Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag från mediacentralen i hallen. Bostadsrättsföreningen tecknar ett gruppanslutningsavtal med Telia avseende bredband, ip-telefon och tv. Den fast kostnaden ingår inte månadsavgiften. FÖRRÅD Till varje lägenhet finns ett uppvärmt förråd om ca 3 4 kvm. HUSHÅLLSSOPOR Behållare kommer att grävas ner i marken. Inkast för sopor sker genom en lucka i arbetshöjd. En källsorteringslösning finns i varje kök. GEMENSAMMA UTRYMMEN Styrelserum för möten och ett övernattningsrum som du kan hyra för dina gäster. PARKERING Plats i kallgarage i området finns att hyra. CYKELFÖRVARING På gården finns plats för cykelparkering, med och utan tak. UTEPLATSER OCH BALKONGER De flesta lägenheter har balkong. HISS Varje trapphus är utrustat med hiss för person/möbeltransport. INFLYTTNING Inflyttningen i Mariehöjd 3 beräknas ske under 2018/2019. Definitiv inflyttningsdag meddelas ca 4 månader innan tillträdet. Innan inflyttningen sker en besiktning av lägenheten. MER INFORMATION På HSB.se hittar du planlösningar, prislistor, inredningsbroschyr, information om hur köpet går till med mera. Frågor om köpet besvaras bäst av ansvarig mäklare Maria Kolterud, Svensk Fastighetsförmedling. Kontaktuppgifter hittar du på baksidan av denna broschyr. Med reservation för ändringar. Huset och lägenheten på bilderna är illustrationer. Det betyder att det färdiga resultatet kan avvika. TRYGGARE KÖP MED HSB Det ska vara en positiv och trygg upplevelse att köpa sin bostad i HSB. Och det kan vi se till att det blir. HSB Tryggt Köp är en paketlösning som innehåller det väsentliga som du kan behöva inför ett köp. Skydd mot dubbla boendekostnader om försäljningen av din gamla bostad skulle dröja och återköpsgaranti för din nya bostadsrätt om du inte får din gamla bostad såld. FÖRTUR FÖR BOSPARARE Som bosparande medlem får du förtur till våra nybyggda bostäder. Enligt turordning får bosparare välja lägenhet först efter antal bosparpoäng och där efter övriga intressenter. HSB VILL HA ÄNNU NÖJDARE KUNDER Vi har redan utmärkt oss för vårt sätt att bemöta våra kunder. I mätningar kan vi glädjas åt många nöjda köpare och medlemmar. Men vi vill alltid bli bättre. Därför mäter vi hur nöjd du blir med din nya bostad. HSB LÅTER VINSTEN GÅ TILLBAKA TILL BOENDET DET ÄR DÄR DINA PENGAR HÖR HEMMA I HSB är du en av ägarna och du är med och påverkar vad vinsten ska gå till. HSB låter vinsten gå tillbaka till boendet. Det är där dina pengar hör hemma och det är där de gör nytta.

7 RING MIG REDAN IDAG Gå på visning innan huset är byggt. Mariehöjd 3 har två virtuella visningslägenheter och en 3D -modell av lägen heterna och huset där du kan se allt från solläget till var i huset lägenheten ligger. Titta själv på hsb.se eller kontakta mig. Maria Kolterud, Ansvarig mäklare Svensk Fastighetsförmedling maria.kolterud@svenskfast.se HSB Norr Box 14, Umeå Växel: E-post: kundcenter.umea@hsb.se hsb.se

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN HAMMARÖ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 hitta hem i umeås nya stadsdel HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE

BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE PÅ GÄVLE STRAND HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till

Läs mer

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan

åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet

Läs mer

HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN

HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och

Läs mer

Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma

Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma BO BEKVÄMT I KRISTIANSTAD, NYA HYRESRÄTTER I HAMMARSLUND VI Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG

Läs mer

HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE

HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE NY ETAPP I POPULÄRT OMRÅDE HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

skäret en ny kajplats på Gävles solsida

skäret en ny kajplats på Gävles solsida skäret en ny kajplats på Gävles solsida HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN

HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN MED STAD, HAV OCH UNIK NATUR INPÅ KNUTEN Å ena sidan ett modernt och strategiskt boende med storstad, hav och Öresundsbron på några minuters avstånd.

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB BRF VARPEN DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO

BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO BRF SKILJEBO BO BEKVÄMT I HJÄRTAT AV SKILJEBO HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär

Inredarens val. Brf Ofelia, preliminär Inredarens val Brf Ofelia, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

EGEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE

EGEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE BRF SKOSLÄNTAN EEN OAS CENTRALT I SÖDERTÄLJE HSB Är INTE SOM ANDRA BYBOLA TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYBOLA Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE

NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE HSB BRF IVAR NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren

BOFAKTA. Bostadsrättsföreningen Väktaren BOFAKTA Bostadsrättsföreningen Väktaren Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Inredarens val. Hammarby Sjöstad

Inredarens val. Hammarby Sjöstad Inredarens val Hammarby Sjöstad Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Materialbeskrivning Golv Ekparkett, trestav, mattlackat. Trösklar i trä, kulöranpassas mot

Läs mer

Skala 1:100. Lägenhetens placering

Skala 1:100. Lägenhetens placering Skala 1:100 Lägenhetens placering V A R V E T T O W N H O U S E Varvet Townhouse C Varvet Townhouse består av två fristående mindre hus med fyra lägenheter vardera. Nedre plan har tre rum och kök med

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredning och inspiration

Inredning och inspiration Inredarens val 2018 Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar Inredarens val. Inredningen

Läs mer

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05

Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06. Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 01 Materialbeskrivning INNEHÅLL: LÄGENHETER 02 Allmänt 02 Kök 03 Badrum 04 Entré/hall 04 Materialöversikt 05 GEMENSAMMA YTOR 06 EXTERIÖR 06 02 LÄGENHETER Allmänt GOLV Mattlackad enstavsparkett i ek. Socklar

Läs mer

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG SEX STEG TILL NY BOSTAD I HSB En av de bästa

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

hamregård 16 radhus med uterum

hamregård 16 radhus med uterum hamregård 16 radhus med uterum 2 Basa Ludv 118 Tfn www EDELSBERSVÄEN 30 B Carport Förråd arkering EDELSBERSVÄEN 28 BO BEKVÄMT I RDHUS rk B igsbergsgatan 18 23 Stockholm vxl 08-658 99 30.basark.se Uterum

Läs mer

Så här går det till att köpa bostadsrätt

Så här går det till att köpa bostadsrätt BOFAKTA Helgevärma Så här går det till att köpa bostadsrätt Steg för steg 1 Ta del av informationen i försäljning- och bofaktafolder om våra bostadsrätter. 2 Studera situationsplanen samt planlösningarna

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Borgen etapp 2, Norrköping 2 Med reservation för ändringar. Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad

Inredningsval för ditt nya hem. Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad Inredningsval för ditt nya hem Välkommen till Brf Råckringen etapp 2, Vällingby Parkstad INNEHÅLL Inledning............................. 3 Kök för alla livets middagar................ 5 Detaljerna i köket......................

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig.

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig. Bästa företagen i branschen Bästa företagen i branschen TOPP TOPP 3 3 Prognoscentrets Prognoscentrets branschmätning branschmätning 204 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma

Läs mer

Fönsterbänkar av grå kalksten. Monteras i bottensmyg till fönster. Gardinbeslag ingår. Valfritt montage.

Fönsterbänkar av grå kalksten. Monteras i bottensmyg till fönster. Gardinbeslag ingår. Valfritt montage. RUMS- OCH TEKNISKBESKRIVNING - KUND Med reservation för ev. ändringar. 2018-04-28 HSB BRF CYKELN Lägenheter Nedan beskrivning avser standardutförande. Hall Förvaring: Klinker i hall. Storlek 300x600 mm.

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar

Kvarteret. Backåkra. Materialval. Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Kvarteret Backåkra Materialval Standard, kostnadsfritt val och tillval för fast inredning, vitvaror och väggar Välkommen till Backåkra! Materialval i din lägenhet så går det till När du tecknar avtal för

Läs mer

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629

Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Brf Björknäs 629 Värmdövägen 629 Byggherre: JB Kollberg & Company AB Ansvarig Fastighetsmäklare: Välkommen till Värmdövägen 629, Björknäs! Med centralt läge, bland Björknäs trevliga villabebyggelse, tillgång

Läs mer

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Stilfull samvaro KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Stilfull samvaro, trapphus B2 , Stilfull samvaro, trapphus B2 matur badrum Rostfri diskho Kromad köksblandare Släta dörrar Rostfri fläktkåpa vid

Läs mer

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta

Hagabo. Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Brf Haganäs i Älmhult Bofakta Hagabo Välkommen till Brf Haganäs i Älmhult I Älmhults nya och naturnära bostadsområde Hagabo planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i fyra olika

Läs mer

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND 73 LKF HYRESLÄGENHETER LÄGE SÖDRA RÅBYLUND BOSTADSTYP FLERFAMILJSHUS BYGGSTART 2017 INFLYTTNING 2018/2019 Kvarteret Nymfen,med

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET

HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET CENTRALT PÅ SÖDRA SKEPPSBRON HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet A-1003 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum Bästa företagen i branschen TOPP 3 Prognoscentrets branschmätning 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma BRF MEDALJE AREAPARKE har något för dig Bo mitt i grönskan, granne

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021 ti ll Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning HYRESRÄTTER MED INFLYTTNIN 1 JANUARI 2021 VÅR DIAMANT Kv. Diamanten ligger ett stenkast från Stora Torget och med gångavstånd till såväl småskalig

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Välkommen till en av de bästa lägenheterna i den bästa bostadsrättsföreningen i området! Här finns boendet för dig som vill slippa problem. Med garage

Läs mer

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta Sida 1 av 5 Kv. Kardborren Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning,

Läs mer

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS

NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS NEW ENGLAND BOBERGA VRETBO VÄSTERÅS New England - BOBERGA VRETBO - De senaste åren har jag gång på gång stött på behovet från många kunder, att kunna kombinera trygghet och bekvämlighet, funktion och design

Läs mer

HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER

HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER DET HÄR ÄR BRF ELDAREN! Ett stenkast från stadskärnan, i ett helt nytt kvarter bygger vi framtidens boende. Brf Eldaren är HSBs första etapp på

Läs mer

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen

ROSINS VÄG 26 A. Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen ROSINS VÄG 26 A Beskrivning Nybyggt och exklusivt compact-living med havsutsikt granne med hamnen Exklusiv bostadsrätt i parhus längst ner vid hav och hamn i Båstad. Här bor du lättskött, nybyggt och kravlöst

Läs mer

HSB BRF LAESTADIUSPARKEN BEKVÄMT OCH NYBYGGT MITT I GÄLLIVARE

HSB BRF LAESTADIUSPARKEN BEKVÄMT OCH NYBYGGT MITT I GÄLLIVARE HSB BRF LAESTADIUSPARKEN BEKVÄMT OCH NYBYGGT MITT I GÄLLIVARE NÄRA SERVICE OCH KOMMUNIKATIONER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1006 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Njut av Gotlands sköna miljö! Välkommen till Rådhuset 3, Visby Mitt i Visbys vackra innerstad, ett stenkast från Almedalen

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Familjär funktion KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Familjär funktion, trapphus B1/B3 , Familjär funktion, trapphus B1/B3 matur badrum Rostfri diskho Handtag läder Kromad köksblandare Släta dörrar

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1004 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn

AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn AKTIELÄGENHET VID LOTSGATAN 5 A Lotsberget, Mariehamn 3 rum & kök om ca 76 m 2 Modern och rymlig 3 rum och kök i första våningen i nybyggt lägenhetshus som färdigställdes i december 2014. Öppen, modern

Läs mer

inredning Brf vitklövern, AlSike

inredning Brf vitklövern, AlSike inredning Brf vitklövern, ALSIKE INnehåll Välkommen till Brf Vitklövern sid 3 Inredning: kök sid 4 Inredning: KÖK/ÖVRIGA YTOr sid 5 Inredning: BAd sid 6 Med reservation för eventuella produktändringar

Läs mer

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta

Gamla Näsby. Brf Herrgårdsparken Bofakta Brf Herrgårdsparken Bofakta Välkommen till Brf Herrgårdsparken på Gamla Näsby, Kristianstad Där staden möter landet i naturnära Gamla Näsby planerar vi för tolv moderna och välutrustade bostadsrätter i

Läs mer

KVARTERET DRIVBÄNKEN

KVARTERET DRIVBÄNKEN DRIVBÄNKEN KVARTERET DRIVBÄNKEN På gamla Möllevägsskolan bygger FaBo ett nytt kvarter med moderna passivhus, kontorslokaler och parkeringshus. Kvarteret Drivbänken är FaBos nya och attraktiva område.

Läs mer

FLYTTA TILL IDYLLISKA ÅHUS, NYA HYRESRÄTTER I ÅHUSPARKEN

FLYTTA TILL IDYLLISKA ÅHUS, NYA HYRESRÄTTER I ÅHUSPARKEN Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma FLYA TILL IDYLLISKA ÅHS, NYA HYRESRÄER I ÅHSPARKEN VI ÄR INTE SOM ANDRA BYBOLA TILL A BÖRJA MED ÄR VI INTE E BYBOLA Vi på HSB bygger

Läs mer

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008

Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Inredningen i ditt nya hem Lägenhet B-1008 Välkommen till Brf Kanonhusholmen, Eskilstuna Inredning Kök Köket är för många hemmets hjärta. En självklar samlingspunkt för både familj och vänner. Samtidigt

Läs mer

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg

Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg Drachmannsgatan 4 Bromma Blackeberg VÄLKOMMEN HEM Näst högst upp, på nionde våningen, ovan trädtopparna, med stor altan i söderläge. Här flödar solen in genom de extra stora fönstren. Utsikten är magnifik

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-03-09 1 av 5 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning BRF CENRALPARKEN, NÄBYPARK, ÄBY sid 2 av 5 ALLMÄN MARK YBELÄNINAR PÅ EMENAM ÅRD årdar delvis på betongbjälklag Plattläggning vid entréer

Läs mer

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast

Västra varvsgatan 18A. Län Skåne Gatuadress Västra varvsgatan 18A Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m². Tillträde tidigast Län Skåne Gatuadress Kommun Malmö Storlek 2,5 rum (1 sovrum) / 65 m² Område Västra Hamnen Tillträde tidigast Enligt överenskommelse www.hemverket.se - Sida 1 av 14 Terrass Stor och härlig takterrass om

Läs mer

yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn

yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn N yproduktion av aktielägenheter vid Svärtesgränd 2 i Västernäs i Mariehamn 4 rum och kök, 89,5 m2 i markplan, utgångspris 242.000. 4 rum och kök, 97,0 m2 i våning II, utgångspris 262.000. BAB Svärtan

Läs mer

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL

Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL Klassisk komposition KARAKTÄRSBESKRIVNING ORIGINAL / TILLVAL , Klassisk komposition, trapphus B4 , Klassisk komposition, trapphus B4 matur badrum Rostfri diskho Handtag knopp Kromad köksblandare Profilerad

Läs mer

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan

Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Nyproduktion Ungdomsboende Kungsgatan Ettor och tvåor med hög standard och prisvärda hyror Nu är byggnationen i full gång av ett nytt ungdomsboende utmed Kungsgatan vid Hemgården. I bostadshuset kommer

Läs mer