BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE"

Transkript

1 BRF STRANDKANALEN FÖR DIG SOM DRÖMMER OM ETT VATTENNÄRA LÄGE PÅ GÄVLE STRAND

2 HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar, olika storlekar och med en medveten anpassning till de människor som ska bo där. Det har gjort att vi idag har Sveriges i särklass populäraste bospar. Men hemligheten med de många bospararna i HSB är nog också att allt fler upptäcker att vi inte är riktigt som andra byggbolag. Faktum är att vi inte alls är ett byggbolag, utan en medlemsorganisation med medlemmar. Det är människor som vill bo och påverka sin och sina grannars närmiljö. Och det är människor som tycker att vår idé är vettig. För hur konstigt det än låter så går hela vinsten tillbaka till boendet. Det ger oss möjligheten att bygga bostäder med finare gårdar, bättre bullerskydd, fler rullstolsramper, effektivare uppvärmning och mindre av skadliga utsläpp i luften. Det betyder också en förvaltning av husen som ser till att det omsorgsfullt hålls i ett skick som du vill bo i. Andra bygger, säljer och försvinner. HSB stannar kvar. Vi är kort sagt inte som andra. Men är vi bättre? Ja, för dig som vill vara med och själv bestämma om ditt boende är vi snäppet bättre. Fråga de andra som redan hittat hem.

3 TRE HUS MED VATTEN- NÄRA KÄNSLA Gävle Strand är ett nytt bostadsområde och en historisk plats som hamn- och varvsområde på Alderholmen vid Gavleån. Mellan havet och staden. Passera gemytliga tegelbyggnader och nyöppnade restauranger och du är snart hemma. Bara tio minuters promenad längs med kajpromenaden från centralstationen och hela Gävles utbud. Här kan du hitta en lägenhet som passar dig i någon av de tre husen. Oavsett om du letar efter ett hem för en person, eller hela familjen. ARKITEKTENS TANKAR Vi vill ta fram den härliga kanalen och lite av en sjökänsla i projektet. Färgsättningen är fräsch med en vattennära känsla. Vår ambition är att skapa ett livfullt kvarter med varierande höjder på byggnaderna. Lägenheterna har stora fönster vilket ger mycket ljus inomhus och utsikten bjuder på stor variation. De väl tilltagna balkongerna ligger mot gårdens lugna läge. Precis som sovrummen. Brf Strandkanalen har en kringbyggd, lugn gård för rekreation och lek. På gården finns solbelysta sittplatser och en pergola. Och självklart en lekplats för alla barn. Under gården ligger garaget som du når från Stuvaregatan. Vi har också ritat in en gemensamhetslokal till föreningens medlemmar för övernattning av långväga gäster samt en lokal förstyrelsemöten. KANALHUSET MED TERRASSER Vår utmaning har varit att göra Kanalhuset till ett flerfamiljshus med terrasskänsla och utsikt mot kanalen, för så många som möjligt. Här ligger de lite större lägenheterna. Kanalhuset har både balkonger mot kanalen samt balkonger och uteplatser i solläge mot gården. Lägenheterna som är i två plan har antingen nedervåning och ateljévåning (övervåning) eller en våning i entréplan samt en nedervåning med ett allrum. Vi har ritat genomgående ljusa trapphus och i Kanalhusets fall har du utsikt mot kanalen till och med från trapphuset. SOCKERTOPPSHUSET OCH STUVAREHUSET Sockertoppshuset har ett läge som vetter både mot öster, väster och kanalen i norr, där ett stort stråk sträcker sig ända ut mot Nyhamn. Kanalen bräddar sig där och ett öppet stadsrum/andrum öppnar upp sig med restauranger och folkliv. Norra delen av Sockertoppshuset har även lägenheter med sällskapsdelen mot kanalen, gott om fönster samt stora balkonger mot kanalen. Södra delen ser ner mot Gavleån. I Stuvarhuset som ligger längst från kanalen finns yteffektiva tvåor och treor. Stuvarehuset och Sockertoppshuset har glasade trapphus som på kvällen lyser upp som lyktor mot gatan. Vi hoppas att ni ska trivas hälsar Jenny Carne och Ola Bengtsson på Arkitekter Engstrand och Speek.

4 HÅLLBARA AMBITIONER I Strandkanalen arbetar vi för att miljöcertifiera huset. Materialen är naturliga och energikraven höga. Det ger i sin tur lägre driftkostnader och ett bra utgångsläge för att förvalta bostadsrättsföreningen i framtiden. Tillsammans kan vi bidra till ett klimatvänligare boende. Med små och stora förändringar av vardagsbestyren går det att göra massor för att gemensamt nå en halvering av koldioxidutsläppen till 2023.

5 FAKTA OM LÄGENHETERNA Brf Strandkanalen har 90 välplanerade 2:or till 5:or med smarta planlösningar. Här kan du se fakta om lägenheternas grundstandard. LÄGENHETSFÖRDELNING 40 st 2 rok. 46,5 73,5 kvm 34 st 3 rok kvm 12 st 4 rok. 97,5 121,5 kvm 4 st 5 rok. 116,0 132,5 kvm SÄLJSTART BYGGSTART VÄLJ INREDNING FLYTTA IN PLANERING GENERELL LÄGENHETSFAKTA Entrédörrarna till trapphusen är utrustade med lås och portkod. I trapphusen finns en postbox per lägenhet för post. Utanför lägenhetsdörren som är säkerhetsklassad, finns namnskylt och tidningsklämma. ENTRÉ/HALL Golv: Klinker innanför entré, ekparkett i övrigt. Sockel: vitmålad. Väggar: målade. Tak: vitmålat. Inredning: Garderober enligt planritning. KLÄDKAMMARE (DÄR DET FINNS) målade. Tak: vitmålat. Inredning: Hylla med klädstång enligt planritning. VARDAGSRUM målade. Tak: vitmålat. SOVRUM målade. Tak: vitmålat. Inredning: Garderober enligt planritning. TIPS! Ta fram bofaktabladet/planlösningen och se hur din lägenhet är utformad. KÖK/MATPLATS målade, kakel ovanför diskbänk. Tak: vitmålat. Fullutdragslådor med dämpning. Induktionshäll. Varmluftsugn och mikro i högskåp (i lägenheter med HS på bofaktabladet). Kyl och frys i större lägenheter, samt kombinerad kyl/frys i mindre lägenheter. Spisfläkt. Diskmaskin. Underlimmad rostfri diskbänk i bänkskiva av laminat. Belysning under överskåp (spotlights). BADRUM Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: vitmålat. Golvstående wc-stol. Duschväggar/badkar. Handfat med kommod. Spegelskåp med belysning och eluttag. Beslag i rostfritt. Takarmatur. Tvätt och tork med bänkskiva och överskåp med belysning i större lägenheter. Kombinerad tvätt/tork i mindre lägenheter. Elgolvvärme för komfort. WC/DUSCH (Det finns även wc utan dusch.) Golv: klinker. Väggar: kakel. Tak: vitmålat. Inredning: golvstående wc-stol. Duschväggar. Handfat med kommod. Spegelskåp med belysning och eluttag. Beslag i rostfritt. Takarmatur. Elgolvvärme för komfort.

6 ÖVRIGT DÄRFÖR HSB Med reservation för ändringar. Huset och lägenheten på bilderna är illustrationer. Det betyder att det färdiga resultatet kan avvika. TVÄTT Badrummen i lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Kombimaskin i mindre lägenheter. VENTILATION Ventilation sker genom att luft tillförs vardagsrum, sovrum och klädkammare (över 3 kvm) via takdon. Frånluft via kontrollventiler i kök och våtrum. Spisfläkt, med separat kanal till yttertak. VÄRME Uppvärmning sker med fjärrvärme via radiatorer i de olika rummen. Radiatorerna är termostatreglerade och avser att hålla en rumstemperatur om 21 C ± 1. EL Elanläggningen är utförd med uttag och belysning enligt Svensk Standard. Gruppcentral är försedd med jordfelsbrytare. Kostnad för hushållsel ingår inte i månadsavgiften. Bostadsrättsföreningen är kund hos elleverantören och betalar primärt all elförbrukning. För varje lägenhet finns undermätare och respektive bostadsrättshavare debiteras av bostadsrättsföreningen för förbrukningen. VATTEN Varm- och kallvatten mäts individuellt i varje lägenhet. Kostnaden för varmvattenförbrukningen debiteras bostadsrättshavaren direkt och ingår inte i månadsavgiften. BREDBAND, TV OCH TELEFON Lägenheterna är utrustade med uttag i de flesta rum och du väljer själv vilken tjänst du vill ha i respektive uttag. Bostadsrättsföreningen tecknar gruppanslutningsavtal avseende bredband, ip-telefon och tv. FÖRRÅD Till varje lägenhet finns 3 5 kvm förråd beläget i husets källarplan. KÄLLSORTERING I anslutning till huset finns ett gemensamt soprum med sorteringskärl. En smart källsorteringslösning finns i varje lägenhet. PARKERING I föreningen finns parkeringsplatser i källarens garage och parkeringsplatser med motorvärmaruttag i markplan att hyra. Cykelförvaring finns i källarplan. UTEPLATSER OCH BALKONGER Samtliga lägenheter har terrass, balkong eller uteplats. HISS Varje trapphus är utrustat med hiss för person/möbeltransport. GEMENSAMHETSLOKAL Föreningen kommer att ha en lokal som kan användas som styrelserum. ÖVERNATTNINGSLÄGENHET Föreningen kommer att ha en gemensam övernattningslägenhet. INREDNING OCH TILLVAL Du väljer själv vilken stil du vill ha på ditt nya boende. Vår inredare hjälper dig genom hela projektet. Du väljer utrustning till kök och bad, samt kulör och material till väggar och golv baserat på vår grundstandard. Utbudet präglas av nytänkande och valmöjligheter. Dessutom har du möjlighet att göra mindre och större tillval enligt en särskild broschyr med tillhörande prislista. I Strandkanalen kan du om du är ute i god tid göra en del kostnadsfria val.

7 RING MIG REDAN IDAG Gå på visning innan huset är byggt. Brf Strandkanalen har en virtuell visningslägenhet och en 3D -modell av huset och gården där du kan se solläget och var i huset lägenheten ligger. Titta själv på HSB.se eller kontakta mig. Maria Wallström, Mäklare Tel , E-post maria.wallstrom@ lansforsakringar.se HSB Södra Norrland, Gävle: Östra Hantverkargatan 64 E-post info.sodranorrland@hsb.se Tel Mer info på hsb.se/sodra-norrland

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE

BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE BRF SOLGLÄNTAN STRÅLANDE LÄGE FÖR BEKVÄMT BOENDE SÖDRA HAGA I SUNDSVALL HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR

HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÖGBO, FALUN NATURNÄRA CHARM I ETT HUS MED ANOR HÄR BOR DU GRANNE MED SKIDSPÅR OCH LUGNETS NATURRESERVAT HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över

Läs mer

åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan

åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan åsikten, etapp ett kasta loss mot en ny adress här bor du granne med fyrisån och östra ågatan HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet

Läs mer

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen.

ring oss redan idag Välkommen in på innergården för brf Pokalen. ring oss redan idag Gå på visning innan huset är byggt. Brf Pokalen har en virtuell 3D -modell av lägen heterna, huset och gården. Titta själv på hittabostad.hsb.se eller kontakta oss. Välkommen in på

Läs mer

HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN

HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN HSB BRF BÖRJETULL NÅGOT NYTT ATT LÄNGTA HEM TILL I NORRA LUTHAGEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och

Läs mer

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN

BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN BRF LILLÄNGSHAMNEN EN NY PLATS I SOLEN MED UTSIKT MOT VÄNERN HAMMARÖ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, ETAPP ETT NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR

MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR MARIEHÖJD, HUS C, D, E OCH F NYBYGGT I OMTYCKTA OMGIVNINGAR NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma

Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma BO BEKVÄMT I KRISTIANSTAD, NYA HYRESRÄTTER I HAMMARSLUND VI Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG

Läs mer

BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER

BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER BRF MARIEHÖJD 3 OMTYCKTA LÄGENHETER I POPULÄRA KVARTER NY ETAPP NÄRA MARIEHEMS CENTRUM HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA

HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB BRF ZEBRAN, TROLLHÄTTAN CENTRALT OCH NYBYGGT PÅ TINGVALLA HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN

Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN Brf frej I frej TAr Du HISSEN NEr på STAN HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN

ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN ETAPP 2 BRF GRÅSEJEN 2 TA CHANSEN ATT BO PÅ GAMLA LIMHAMN SISTA BYGGBARA TOMTEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG SEX STEG TILL NY BOSTAD I HSB En av de bästa

Läs mer

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD

ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, KARLSTAD ARKITEKT: MONDO. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT & KARLSTADHUS BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING NÄBBGATAN 8, 652 27 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 45 bostadsrättslägenheter i Brf Orrholmsstrand,

Läs mer

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD

SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD SÖDERGRUPPEN ARKITEKTER. BYGGHERRE: PREPART PROJEKT BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING BRF LAGBERGET. NORRA KYRKOGATAN 6 KARLSTAD BYGGNADS- OCH TEKNISK BESKRIVNING 34 bostadsrättslägenheter i Brf Lagberget,

Läs mer

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro

Ritningar och beskrivningar. Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är ute efter. Du letar efter

Läs mer

skäret en ny kajplats på Gävles solsida

skäret en ny kajplats på Gävles solsida skäret en ny kajplats på Gävles solsida HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika stilar,

Läs mer

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum

har något för dig TOPP 3 Bo mitt i grönskan, granne med slutspelsparken och lunds centrum Bästa företagen i branschen TOPP 3 Prognoscentrets branschmätning 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma BRF MEDALJE AREAPARKE har något för dig Bo mitt i grönskan, granne

Läs mer

NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE

NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE HSB BRF IVAR NYPRODUCERAT OCH CENTRALT I BORLÄNGE HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig.

TOPP TOPP 3 3. Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma. BRF pokalen. har något för dig. Bästa företagen i branschen Bästa företagen i branschen TOPP TOPP 3 3 Prognoscentrets Prognoscentrets branschmätning branschmätning 204 204 Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER

VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER BRF LINDHAGEN VÄLKOMMEN TILL ÖREBROS NYA SÖDER HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

FLYTTA TILL IDYLLISKA ÅHUS, NYA HYRESRÄTTER I ÅHUSPARKEN

FLYTTA TILL IDYLLISKA ÅHUS, NYA HYRESRÄTTER I ÅHUSPARKEN Bilden är en visualisering, avvikelser mot verkligheten kan förekomma FLYA TILL IDYLLISKA ÅHS, NYA HYRESRÄER I ÅHSPARKEN VI ÄR INTE SOM ANDRA BYBOLA TILL A BÖRJA MED ÄR VI INTE E BYBOLA Vi på HSB bygger

Läs mer

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta

Brf Stadsträdgården. Skönt modernt boende för ett aktivt liv. Bofakta Brf Stadsträdgården Skönt modernt boende för ett aktivt liv Bofakta Innehåll Situationsplan... 3 Våningsplan Vindsvåning och våning 2 5... 4 Våning 1 och källarplan... 5 Planritningar 2 rum och kök...

Läs mer

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ

BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ BRF NORRSKENET LJUS OCH RYMD ÖVER STADEN KUNGSGATAN/KÖPMANGATAN I CENTRALA LULEÅ HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND

NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND NYA RUM FÖR ALLA NYMFEN, SÖDRA RÅBYLUND GRÖNSKANDE OMGIVNINGAR NÄRA CENTRALA LUND 73 LKF HYRESLÄGENHETER LÄGE SÖDRA RÅBYLUND BOSTADSTYP FLERFAMILJSHUS BYGGSTART 2017 INFLYTTNING 2018/2019 Kvarteret Nymfen,med

Läs mer

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL

BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL BRF LANDMÄRKET ETT BOENDE ATT LÄGGA MÄRKE TILL HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

HSB BRF MURAREN LUGNET NÄRA HAVET

HSB BRF MURAREN LUGNET NÄRA HAVET HSB BRF MURAREN LUGNET NÄRA HAVET DITT DRÖMBOENDE VID STRANDPROMENADEN HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder,

Läs mer

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta

SVAMPEN. Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta SVAMPEN Längbrogatan/Dalbygatan Bofakta Nära till allt! När du hyr vid Svampen har du nära till allt. Beläget alldeles nedanför det välkända vattentornet Svampen men ändå på promenadavstånd till vacker

Läs mer

HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN

HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN HSB GRAFITEN HYRESLÄGENHETER VID KALKBROTTET LIMHAMN MED STAD, HAV OCH UNIK NATUR INPÅ KNUTEN Å ena sidan ett modernt och strategiskt boende med storstad, hav och Öresundsbron på några minuters avstånd.

Läs mer

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2

HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 HSB SANDÅKERN / BRF utsikten 2 hitta hem i umeås nya stadsdel HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi

Läs mer

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand

Sundsåker. 20 lägenheter vid ljusnans strand Sundsåker 20 lägenheter vid ljusnans strand Bo bekvämt vid Ljusnans strand Strikt och modern arkitektur i kombination med trivsel har varit i fokus. Här ska det vara bekvämt att leva. Med ett unikt läge

Läs mer

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala

Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala www.lyyski.ax E-post: inger@lyyski.ax, maria@lyyski.ax Modernt BOSTADSHUS i två plan med garage på Rävgränd 3, Solberget, Jomala Presentation Modernt, stilrent bostadshus i betong från 2010 i Vesterkalmare

Läs mer

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar

Lillhamra, Västerås. Ritningar och beskrivningar Lillhamra, Västerås Ritningar och beskrivningar 1 Hitta ditt drömhem bland våra radhus och lägenheter LILLHAMRA 28 lägenheter 8 radhus Parkeringsplatser på gården Lägenhetsförråd LÄGENHETERNA Ingång från

Läs mer

Välkommen till ditt nya boende.

Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Välkommen till ditt nya boende. KVARTERET RÖLLEKAN BRF Cederhuset Högt beläget, rymligt och med promenadavstånd till centrum. Välkommen hem. BRF Cederhuset uppför sex

Läs mer

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken

Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken - Bostäder för morgondagens stockholmare - 2013-04-26 Bostadsfakta Brf Flygplansfabriken Beställare: Brf Flygplansfabriken*, Org.nr. 769617-1052 Entreprenör: SSM Bygg & Fastighets AB, Kungsholmstorg 16,

Läs mer

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR

HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB BRF SJÖGLIMTEN NÄRA STORSTAD OCH NATUR HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, vi bygger i olika stilar,

Läs mer

Minnet bästa läget centralt på Väster

Minnet bästa läget centralt på Väster Minnet bästa läget centralt på Väster Stadsdelen Väster från ovan. Från Minnet tar du dig snabbt in till city. Lummigt och lugnt på Regementsgatan. Nytt boende i gammal stadsdel I utkanten av Väster, med

Läs mer

HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET

HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET HSB BRF SKONAREN BO BEKVÄMT MELLAN RESECENTRUM OCH HAVET CENTRALT PÅ SÖDRA SKEPPSBRON HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN

GALAMIDDAGEN & BANKETTEN GALAMIDDAGEN & BANKETTEN THE FULL SERVICE PROPERTY HOUSE VÄLKOMMEN HEM TILL SKÖNDAL! 2 STORA SKÖNDAL KOMMUNIKATIONER OCH NÄROMRÅDE Stora Sköndal har ett mycket bra kommunikationsläge oavsett om du väljer

Läs mer

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn

Limhamnsvägen 129, lgh 105. Malmö, Väster, Gamla Limhamn Limhamnsvägen 129, lgh 105 Malmö, Väster, Gamla Limhamn Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning

Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning 2015-03-09 1 av 5 Kortfattad teknisk beskrivning och rumsbeskrivning BRF CENRALPARKEN, NÄBYPARK, ÄBY sid 2 av 5 ALLMÄN MARK YBELÄNINAR PÅ EMENAM ÅRD årdar delvis på betongbjälklag Plattläggning vid entréer

Läs mer

HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE

HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE HSB BRF MARIEHÖJD 4 BEKVÄMT OCH NYBYGGT NÄRA NATUR OCH SERVICE NY ETAPP I POPULÄRT OMRÅDE HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från

Läs mer

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken

Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken Län Västra Götaland Gatuadress Färgfabriksgatan 16 Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 58 m² Område Centrala Hisingen Kvillebäcken " Tillträde tidigast Enligt överenskommelse En ljus och välplanerad

Läs mer

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala

GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala GAVELLÄGENHET i arkitektritat hus med inglasad balkong mot väster på Solberget, Jomala Presentation Stilfullt inredd gavellägenhet med modern och kvalitativ inredning om 3 R+K (83 m 2 ) samt stor inglasad

Läs mer

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03

FORNMINNESVÄGENS TRYGGHETSBOENDE Kv. Vallentuna-Mörby 1:310, Fornminnesvägen 10 A-B BOFAKTA 2014-04-16 rev. 2014-07-03 Fasad mot väster PLATSEN Fornminnesvägens trygghetsboende ligger i ett lugnt beläget bostadsområde i utkanten av Vallentuna centrum, med närhet till grönska, service och kommunikationer. HUSET OCH TOMTEN

Läs mer

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet

Stora Högestensgatan 3, lgh 033. Malmö, Väster, Kalkbrottet Stora Högestensgatan 3, lgh 033 Malmö, Väster, Kalkbrottet Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen

Skeppsgatan 1B. Malmö, Norr, Västra Hamnen Skeppsgatan 1B Malmö, Norr, Västra Hamnen Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt medverka till

Läs mer

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm

Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Loka Brunn. 153 lägenheter i hjärtat av Stockholm Tradition i ständig utveckling. sedan början av seklet, det förra, har vår verksamhet byggt på samma värderingar och kärnvärden. Det har tvingat oss att

Läs mer

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021

Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning. ti ll HYRESRÄTTER MED INFLYTTNING 1 JANUARI 2021 ti ll Välkommen till kv. Diamanten! Hyresrätter minflyttning HYRESRÄTTER MED INFLYTTNIN 1 JANUARI 2021 VÅR DIAMANT Kv. Diamanten ligger ett stenkast från Stora Torget och med gångavstånd till såväl småskalig

Läs mer

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN

Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish. Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN Phil Jones Jones Art & Des Kråsebovägen 9 272 94 Simrish Simrishamns Bostäder A JONEBERG HÖJDEN JONEBERG Kvarteret Joneberg ligger på en höjd nära Simrishamns centrum, inbäddat i ett äldre villaområde,

Läs mer

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär

Inredarens val. Sjödalen, Huddinge preliminär Inredarens val Sjödalen, Huddinge preliminär 3D Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi

Läs mer

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde

Murbruksgatan 4, lgh 037. Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Murbruksgatan 4, lgh 037 Malmö, Väster, Limhamns hamnområde Med 23 000 lägenheter är MKB Malmös största hyresvärd. Det innebär att MKB har ett särskilt ansvar för bostadsmarknaden i Malmö och för att aktivt

Läs mer

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast

Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Borås Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.7 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Ny och fräsch bostad med fönster som tillåter mycket ljusinsläpp. Integrerat kök

Läs mer

HSB BRF NORMANN BO BEKVÄMT MED BALKONG OCH BRA FÖRVARING

HSB BRF NORMANN BO BEKVÄMT MED BALKONG OCH BRA FÖRVARING HSB BRF NORMANN BO BEKVÄMT MED BALKONG OCH BRA FÖRVARING NORRA LUTHAGEN I UPPSALA HSB ÄR INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr

Läs mer

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr

LINDBACKEN. Storstensvägen 51-87, - UPPSALA. Storlek: 113,5 kvm Pris: 2 900 000-3 100 000 kr LINDBACKEN Storstensvägen 51-87, - UPPSALA Storlek: Byggår: 113,5 kvm 2015/2016 Antal rum: 5 rum & kök Pris: 2 900 000-3 100 000 kr Nybyggt bostadsrättsradhus i attraktiva Lindbacken! Detta moderna och

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten. Lås fönsterdörr/fönster:

Läs mer

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE

NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE NYPRODUKTION KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE - 24 NYA LÄGENHETER MED INFLYTTNING OKTOBER 2019 KUNGSHÖGA TRYGGHETSBOENDE En tryggare boendeform Mjölby kommun har tillsammans med Bostadsbolaget skapat ett unikt

Läs mer

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum

Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum FRESTA Prisvärda lägenheter endast några minuter från Sollentuna Centrum Prisvärda och ljusa bostadsrätter med ljust läge några minuter från Sollentuna Centrum. Nära vatten och grönska precis bredvid det

Läs mer

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast

Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Nockeby Backe 2 G Län Stockholm Typ Lägenhet Kommun Stockholm Område Nockebyhov Tillträde tidigast Storlek enligt överenskommelse 52 m2 Gatuadress Nockeby Backe 2 G Nyproducerad 2:a! Välkommen till denna

Läs mer

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ

DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB BRF VARPEN DRÖMMEN OM EGET ÄGANDE VID EN SJÖ HSB Är INTE SOM ANDRA BYGGBOLAG TILL ATT BÖRJA MED ÄR VI INTE ETT BYGGBOLAG Vi på HSB bygger över hela landet från norr till söder, och vi bygger i olika

Läs mer

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m

BRIGGEN 4. hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD. Briggen 4 lägenheter, Västra Hamnen, Malmö. T o r n a h e m BRIGGEN 4 hyreslägenheter, Malmö FAKTABLAD Västra Kanalgatan 1 211 41 Malmö telefon: 040-12 64 00 BESKRIVNING Fastighets AB Riggenhus bygger 37 lägenheter i det nya bostadsområdet Fullriggaren i Västra

Läs mer

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02

Bilagor. Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Bilagor Rumsbeskrivning 01 Teknisk beskrivning 02 Rumsbeskrivning Rumsbeskrivning Allmänt: Entrédörr: Säkerhetsdörr. Lås entrédörr: Cylinderlås. Innerdörrar: Släta vita. Fönsterbänkar: Fönsterbänk i kalksten.

Läs mer

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen

Moderna lägenheter i Gamla Brandstationen Situationsplan ff Bofakta ff Gamla Brandstationen ligger i lummig grönska i korsningen av Kävlingevägen och Kung Oskars väg i Lunds centrum. Byggnaden ritades av domkyrkoarkitekten Theodor Wåhlin och stod

Läs mer

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr.

Bostadsfakta. Rums- Lägenhetsbeskrivning. Byggnadsbeskrivning. Tamburdörr: Allmänt. Svart säkerhetsdörr. Bofakta Bostadsfakta Byggnadsbeskrivning Rums- ägenhetsbeskrivning Allmänt rundläggning: Stomme: Bjälklag: Yttertak: Ytterväggar: yproduktion av lägenheter i Breared Varberg. ällare platta på mark. Bjälklag

Läs mer

Hustyper och Ridanläggning

Hustyper och Ridanläggning Hustyper och Ridanläggning BYGGENTREPRENÖR MÄKLARE ARKITEKT Tel 0322-661236 - Mobil 0707-661240 Tel 0512-797277 - Mobil 0706-644538 Tel. 031-743 84 80, 0322-63 76 00 www.rydlersbygg.se www.lansfast.se

Läs mer

Nya lägenheter i Forshaga

Nya lägenheter i Forshaga Nya lägenheter i Forshaga Forshagabostäder presenterar förslag på nybyggnation av 26 lägenheter. Tomterna för de nya husen ligger på Geijersgatan och Storgatan i Forshaga. I denna broschyr kan du läsa

Läs mer

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET

BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET BRF MARTALLEN, MIDSOMMARKRANSEN NYA BOSTÄDER MED BÄSTA LÄGET NYTT HEM ATT LÄNGTA TILL Midsommarkransen bästa läget vid Svandammsparken. Nyproduktion bostadsrätter -5 rok med balkong, uteplats eller härliga

Läs mer

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning

o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning o2orminge.se Låt livet ta plats. Välkommen till O2 Orminge. Innehåll - Materialbeskrivning -Teknisk Beskrivning Materialbeskrivning Golv Ekparkett, trestav, mattlackat. Trösklar i trä, kulöranpassas mot

Läs mer

KVARTERET HELSINGBORG

KVARTERET HELSINGBORG KVARTERET HELSINGBORG BRF Rådhusgatan 15, Karlshamn Byggherre: Bostadsrättsföreningen Rådhusgatan 15 Totalentreprenör: PMB Sverige. Arkitekt: White Arkitekter PMB Sverige förbehåller sig rätten till ändringar.

Läs mer

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört.

Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k. Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Tegelviken 58-100 kvm 2-4 r o k Naturnära bostadsrätter med en stilren design såväl exteriört som interiört. Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som

Läs mer

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta

Byggprojektet VICTORIA. Kungsgatan 11 15 Örebro City. Bofakta Byggprojektet VICTORIA Kungsgatan 11 15 Örebro City Bofakta Objektfakta Upplåtelseform Byggherre Entreprenör Arkitekt Inflyttning Hyror Intresseanmälan och frågor Lägenheter Butikslokaler Garage Hyresrätt

Läs mer

MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE

MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE MURÉNGATAN I CENTRALA GÄVLE HYRESRÄTTER I TRYGGHETSBOENDEFORM DET HÄR ÄR MURÉNGATAN HSB bygger ett spännande trygghetsboende på Muréngatan i Gävle med inflyttning i början av 2019. Här skapar vi möjligheter

Läs mer

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER

SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER HSB BRF RÖSJÖ ÄNGAR SOLLENTUNA, NATURNÄRA LÄGENHETER MILJÖVÄNLIGT OCH NATURNÄRA BOENDE Letar du efter en ny och modern bostad nära natur och friluftsliv? Då är HSB brf Rösjö Ängar något för dig! Här bor

Läs mer

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast

24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Län Västra Götaland Gatuadress Norra Dragspelsgatan 24 Kommun Göteborg Storlek 3 rum (2 sovrum) / 83 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En fräsch bostad i ett mycket lugnt läge nära Frölunda

Läs mer

Bofakta - Kv. Pedellen. Lunds Kommuns Fastighets AB Box 1675, LUND. Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21. LKFs växel:

Bofakta - Kv. Pedellen. Lunds Kommuns Fastighets AB Box 1675, LUND. Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21. LKFs växel: Lunds Kommuns Fastighets AB Box 1675, 221 01 LUND Besöksadress: Lilla Tvärgatan 21 LKFs växel: 046-35 85 00 www.lkf.se/pedellen BOFAKTA Pedellen är en nybyggnation inom fastigheten Dövstumskolan 16, Lund.

Läs mer

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m²

Välkommen. Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen. Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Objektbeskrivning Välkommen Bostadsrättslägenhet, Farsta - Hökarängen Pris från: 1 100 000 kr, Boarea: från 65 m² Mäklare: Tommy Sundvall Telefon: 08 659 03 01, Mobiltelefon: 0708 74 05 45 e-post: tommy.sundvall@maklarhuset.se

Läs mer

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg

Situationsplan. Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Bostadsfakta Byggherre Totalentreprenör Arkitekt Försäljning Brf Studio 58 Aspelin Ramm Fastigheter AB Arkitekterna Krook & Tjäder AB Svensk Fastighetsförmedling, Göteborg Eriksberg Situationsplan öst

Läs mer

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland

Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter. Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Bostadsrätter i Visbys vackraste kvarter Välkommen till Brf Rådhuset 3, Gotland Njut av Gotlands sköna miljö! Välkommen till Rådhuset 3, Visby Mitt i Visbys vackra innerstad, ett stenkast från Almedalen

Läs mer

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM

42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM 42 NYPRODUCERADE BOSTADSRÄTTER VALSTA CENTRUM PROJEKTFAKTA ANTAL LÄGENHETER BERÄKNAD INFLYTTNING MÄKLARE BOSTADSUTVECKLARE MER INFORMATION 42 HÖSTEN 2015 SVENSK FASTIGHETSFÖRMEDLING MAGNOLIA BOSTAD AB

Läs mer

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär

Inredarens val. Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredarens val Brf Inspirera Hagastaden, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som

Läs mer

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11

Län Gatuadress Kommun Storlek Område Tillträde tidigast Lövbrunnavägen 11 Län Stockholm Gatuadress Kommun Täby Storlek 3 rum (2 sovrum) / 85 m² Område Lövbrunna Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " Funktionell och påkostad bostad i ett mycket trevligt område! För den

Läs mer

STRÖMSTAD BOLIGUTVECKLING AB

STRÖMSTAD BOLIGUTVECKLING AB STRÖMSTAD 28 LÄGENHETER PÅ TÅNGEN STRÖMSTAD BOLIGUTVECKLING AB +46 (0)70-252 45 25 e-post: info@ostbyeiendom.no 11 1 3 5 7 9 A A A A G G 13 15 17 19 B B B B 2 4 6 8 10 D D D D H 12 H 14 16 18 20 E E E

Läs mer

HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER

HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER HSB BRF ELDAREN MELLAN PULSEN I CITY OCH LUGNET PÅ SÖDER DET HÄR ÄR BRF ELDAREN! Ett stenkast från stadskärnan, i ett helt nytt kvarter bygger vi framtidens boende. Brf Eldaren är HSBs första etapp på

Läs mer

OFAKTA INGARED LÄGENHETER

OFAKTA INGARED LÄGENHETER OFAKTA INGARED LÄGENHETER Situationsplan INNEHÅLL Situationsplan och områdesbeskrivning sid. 3 Planlösningar sid. 4-14 Fasader sid. 16-17 Rumsbeskrivning sid. 18-19 Teknisk beskrivning sid. 20-21 Byggnaderna

Läs mer

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta

Kv. Kardborren. Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad. Bofakta Sida 1 av 5 Kv. Kardborren Ombyggnad av tvättstugor och lokal till hyresbostad Bofakta Bofaktan är en del av den information som beskriver lägenheten, och bildar tillsammans med bland annat planlösning,

Läs mer

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast

Västra Gatuadress Östra Eriksbergsgatan 79 Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Län Västra Gatuadress Götaland Kommun Göteborg Storlek 2 rum (1 sovrum) / 57.6 m² Tillträde tidigast Enligt överenskommelse " En ljus, välplanerad och väl ljudisolerad lägenhet med härlig balkong i rätt

Läs mer

Fastighetsprojekt i Norrköping AB

Fastighetsprojekt i Norrköping AB Fastighetsprojekt i Norrköping AB Handling Lägenhetsbeskr. Sidantal 13 FASTIGHETEN Vattenkannan 6 ÄGARLÄGENHET Albrektsvägen 21 603 50 Norrköping LÄGENHET NR 1001. Rev Upprättad av BYGG GG I NORRKÖPING

Läs mer

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten

Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval och bostadsfakta. Brf Frodigheten Inredningsval. Köpenhamn KÖK Kök underskåp Cymbal, vit med valnötsgrepp Kök överskåp Ballad vit Kök täckskivor/passbitar Valnöt Kök sparksockel vit Granitbänkskiva

Läs mer

Guntorp By en modern familjeidyll

Guntorp By en modern familjeidyll 29 trivsamma villor och parhus i Kode Guntorp By en modern familjeidyll Något utöver det vanliga Guntorp By en modern familjeidyll www.sverigehuset.se Ett tryggt boende i lantlig miljö med närhet till

Läs mer

Välkommen till Bergagårdshöjden. Moderna hus i naturnära miljö

Välkommen till Bergagårdshöjden. Moderna hus i naturnära miljö Välkommen till Bergagårdshöjden Moderna hus i naturnära miljö Försäljning sker via Pontuz Löfgren AB Marcus Lönnbom, Ansvarig mäklare E-post: marcus.lonnbom@pontuzlofgren.se Selma Kahrimanovic, Säljstöd

Läs mer

Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k. Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge

Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k. Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge Svensknabben 61-140 kvm 2-4 r o k Nyproducerade bostadsrätter med havsnära läge Pontuz Löfgren i Kalmar En för alla - alla för en. Kanske är det idag du finner den bostad som blir ditt nästa hem. Vi vill

Läs mer

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m²

Välkommen. Friliggande villa - Sörmarken Kv Klippingen - Tomt 16. Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Objektbeskrivning Välkommen Friliggande villa - Sörmarken Utgångspris : 3 125 000 kr, Boarea: ca 150 m² Mäklare: Andreas Bergqvist Telefon: 033-10 77 99, Mobiltelefon: 0733-46 09 16 e-post: andreas.bergqvist@maklarhuset.se

Läs mer

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro

Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro Reviderad 2015-06-12 Ritningar och beskrivningar Välkommen till Brf Söderängarna 2, Örebro 1 Välkommen till ditt nya hem! När du är ute och tittar på lägenheter så är det inte bara en ny bostad du är

Läs mer

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla

Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner. Kyrkogatan /Götgatan. Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla Scandinav Bildbyrå/Fotograf Anne Dillner Kyrkogatan /Götgatan Flerfamiljshus i fyra plan, centralt i Kumla DAGS FÖR NYTT BOENDE? Flytta in i Urmakaren! Ett nytt modernt boende väntar på dig mitt i centrala

Läs mer

Rumsbeskrivning. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S Entré WC/DUSCH/TVÄTT

Rumsbeskrivning. Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S Entré WC/DUSCH/TVÄTT Rumsbeskrivning Berg 20170808 Rumsbeskrivning Generellt utförs innerdörrar i semimassivt utförande i höjd 2300 mm, kulör S 1502. 1 ROK Entré Ljusgrå, målade, S 1502 Snickerier från Kvänum med förvaring

Läs mer

ORKESTERDIKET. hyreslägenheter, Lund FAKTABLAD. Orkesterdiket lägenheter, Östra Torn, Lund. T o r n a h e m

ORKESTERDIKET. hyreslägenheter, Lund FAKTABLAD. Orkesterdiket lägenheter, Östra Torn, Lund. T o r n a h e m ORKESTERDIKET hyreslägenheter, Lund FAKTABLAD Byggnads AB Tornahem postbox 1071 221 04 Lund telefon: 046-13 11 55 ORIENTERING Byggnads AB Tornahem bygger 64 hyreslägenheter i Kv Orkesterdiket på Östra

Läs mer

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn

BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn BILAGA TILL BAB HAMMAREN Lotsgatan 5 A, Lotsberget, Mariehamn Lägenhetshus som färdigställdes 1 december 2014. Lägenheterna har en hög standard och en takhöjd på 2,70 m som gör dem luftiga och ljusa. Samtliga

Läs mer

Föreningen innehåller 107 st bostadsrättslägenheter och fördelas enligt följande tabell: Gjuten betongplatta på berg, ev pålning vid behov.

Föreningen innehåller 107 st bostadsrättslägenheter och fördelas enligt följande tabell: Gjuten betongplatta på berg, ev pålning vid behov. Projektbeskrivning Projektet kommer att vara beläget i centrala Gottsunda. Kvarteret i stort kommer att byggas med varierande byggnadshöjder. Projektet utförs som bostadsrättsförening. Föreningens lägenheter

Läs mer

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär

Inredarens val. Skogsstjärnan, preliminär Inredarens val Skogsstjärnan, preliminär Inredning och inspiration Vi samarbetar med IKEA när vi inreder våra bostäder Inredarens val Till din nya lägenhet har vi tagit fram en inredning som vi kallar

Läs mer