Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott"

Transkript

1 1(19) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset Hultsfred kl , (Ajournering ) Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Lars-Erik Rönnlund, utvecklingschef Britt Olsson, sekreterare Staffan Svensson Per-Inge Pettersson Utses att justera Underskrifter Paragrafer Sekreterare Ordförande Justerande. Britt Olsson. Kira Berg. Per-Inge Pettersson Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Datum för anslags uppsättande Datum för anslags nedtagande Förvaringsplats av protokollet Kommunkansliet Underskrift. Britt Olsson

2 Kommunstyrelsen 2(19) KSAU 368/2009 Dnr 2009/ Ökad samverkan inom räddningstjänsten i norra Kalmar län Ordförande Kira Berg redogör för ett förslag om ökad samverkan i norra Kalmar län. Kommunstyrelseordförandena i norra Kalmar län (Hultsfred, Högsby, Mönsterås, Oskarshamn, Vimmerby och Västervik) träffades för att diskutera möjligheter till utökat samarbete och ökad effektivisering inom Räddningstjänsten. På mötet kom man fram till att man särskilt vill kartlägga tre områden: - Vad ligger bakom skillnaderna mellan kommunerna i Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) öppna jämförelse Trygghet och säkerhet och Statistiska CentralByråns (SCB) Vad kostar verksamheten i din kommun? - Inom vilka områden samarbetar man redan idag? - Inom vilka områden kan man utöka eller påbörja samarbete? Resultatet av kartläggningen ska redovisas genom en halvdagskonferens där kommunstyrelseordförande, kommundirektörer och räddningschefer i nämnda kommuner deltar. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen besluta att ge räddningschefen i uppdrag att tillsammans med övriga kommuners räddningschefer utreda vad som ligger bakom skillnaderna i SKL:s öppna jämförelse och SCB:s Vad kostar verksamheten i din kommun. Vidare föreslår arbetsutskottet att kommunstyrelsen beslutar utse Conny Jansson, Västerviks kommun, till samordnare och ges följande uppdrag: - tydliggöra och dokumentera inom vilka områden de olika kommunerna samarbetar idag utifrån det underlag räddningscheferna tar fram - ge förslag på vilka områden som kan utökas eller påbörjas samarbete inom - återrapportera uppdraget vid en gemensam halvdags konferens

3 Kommunstyrelsen 3(19) KSAU 369/2009 Dnr 2009/ Revisorernas granskning av barn- och utbildningsnämndens verksamhet De förtroendevalda revisorerna har gett Komrev inom Öhrlings PricewaterhouseCoopers i uppdrag att göra en granskning av barn- och utbildningsnämndens insatser för att anpassa verksamheten till barn- och elevunderlag. Granskningen ligger inom den av revisorerna antagna granskningsplanen. I rapporten redovisas gjorda iakttagelser och en revisionell bedömning. Rapporten är överlämnad till barn- och utbildningsnämnden för beaktande och åtgärd. Den lämnas även för kännedom till kommunfullmäktiges presidie och kommunstyrelsen. Rapporten överlämnas för kännedom till kommunstyrelsen.

4 Järnforsens samhällsförening Representanter från Silverdalen Representanter från Mörlunda Informationssekreteraren 4(19) KSAU 370/2009 Dnr 2009/ Protestlistor och skrivelser mot bl a nedläggningsförslag av skolor i kommunen Järnforsens samhällsförening har lämnat in namnlistor som skrivits under av 363 personer, fyra föreningar och 23 företag. Med namninsamlingen vill man att skolan ska finnas kvar och ett elevunderlaget ej ska vara avgörande i den politiska hanteringen och budgetarbetet. Vidare vill man att finansiering ska ske utifrån ett solidariskt och rättvist beaktande och att företagens möjligheter att expandera i Järnforsen beaktas. Skrivelsen avslutas med att Järnforsens skola behövs för vår orts utveckling och framtidstro!. Från Silverdalen har namnlistor inlämnats med tre olika inriktningar. - Det finns förslag om att ta bort kommunens bidrag till Folkets Hus i Silverdalen och 197 personer har skrivit på att det är viktigt att behålla samlingslokaler, biograf samt pizzeria som en samlingspunkt i Silverdalen. - Besparingsförslag om att ta bort rökdykarkompetensen hos brandvärnet i Silverdalen där 182 personer skrivit på för att behålla den. - Protestlista mot att ta bort skolan i Silverdalen Rör inte våran skola! med 316 namnteckningar. I Mörlunda har 980 namnunderskrifter lämnats på protestlistor mot nedläggning av Emådalsskolan i Mörlunda. Samtliga listor överlämnas till arbetsutskottet. Listorna är mottagna och ska tas i beaktande i det fortsatta budgetarbetet. Information om att listorna har mottagits ska även framgå på kommunens hemsida under Följ budgetprocessen.

5 BK Hulingen BK Varta 5(19) KSAU 371/2009 Dnr 2009/ Klubbsponsring av div 1-lag, BK Hulingen och BK Varta Bowlingklubbarna BK Hulingen och BK Varta anhåller i skrivelse och med komplettering , om att få teckna sponsoravtal med kommunen eftersom man avancerat till division ett i seriesystemet. Kommunens kostnad, om man tackar ja till avtalsförslaget, är kronor per klubb, totalt kronor. Kommunens gällande regler för att göra en överenskommelse om sponsringsåtagande framgår av kommunstyrelsens arbetsutskotts beslut 440/2001: Kommunen kan engagera sig inom eller utanför kommunens gränser beträffande: - tävlingsidrott på elitnivå, företrädesvis i högsta serien - landskamper - SM-tävlingar - riksarrangemang eller arrangemang med stort upptagningsområde - mässor med stort upptagningsområde. Bowlingklubbarna erbjuder i ett avtalsförslag bl a permanent skylt i bowlinghallen och reklam på alla spelmonitorer. Det är glädjande att kommunen har två så bra klubbar i Hultsfreds kommun. Enligt uppgift är bowlingens seriesystem organiserat så att det finns en elitserie, en allsvensk serie och därunder division 1,2 och 3. Därmed uppfyller spel i division ett inte gällande policy varför ansökan föreslås avstyrkas. Arbetsutskottet beslutar avslå ansökan då gällande policy ej uppfylls vad gäller spel i högsta serien.

6 Hultsfreds Handbollsförening Cynthia Strömberg Christina Brandt 6(19) KSAU 372/2009 Dnr 2009/ Ansökan om bidrag vid Ungdoms-SM i Handboll Hultsfreds Handbollsförening ansöker med skrivelse om ett kommunalt stöd i samband med att föreningen kommer att stå som arrangör för ett gruppspel i Ungdoms-SM för pojkar födda Föräldrar och hejaklackar, som följer med lagen från Karlskrona, Eslöv och Tibro, hänvisas till boende i kommunens stugor, vandrarhem och hotell. Deltagande lag i Ungdoms-SM hänvisas till logi på hårt underlag i skolsalar på Albäckskolan enligt kontakt med Cynthia Strömberg, grundskolechef. Hultsfreds Handbollsförening ansöker om ett kommunalt stöd motsvarande hallhyran för Hagadal lördag 17/10 kl och söndag 18/10 kl 9-17 och kostnaden för förläggningen i skolsal som är 2 000:- samt 40:- per person. Kultur- och fritidskontoret föreslår att Hultsfreds Handbollsförening hyresfritt får disponera Hagadals A-sal med omklädningsrum samt kommunens skolsalar för övernattning. Vidare föreslås att kommunens logotyp ska finnas med i Handbollsföreningens inbjudan för att visa att Hultsfreds kommun är med och ger sitt stöd till tävlingen. Arbetsutskottet beslutar att Hultsfreds Handbollsförening hyresfritt får disponera Hagadals A-sal med omklädningsrum samt kommunens skolsalar för övernattning. Kultur- och fritidschefen Christina Brandt får i uppdrag att ordna exponering i samråd med utvecklingschefen Lars-Erik Rönnlund och finansiering sker inom respektive budget.

7 Kommunstyrelsen 7(19) KSAU 373/2009 Dnr 2009/ Lokal trafikföreskrift för Sanatorievägen, väg 687, i Målilla Historiskt har skyltar för hastighetsbegränsning till 30 km/tim funnits uppsatta på Sanatorievägen, delen 40 meter norr järnvägskorsning till slut för väg 687, 170 meter norr järnvägskorsning, utan lokal trafikföreskrift. Skyltningen har förmodligen gjorts av landstinget som tidigare var ägare till Sanatorieområdet. Numera är området privatägt och skyltningen togs bort i samband med uppsättning av ny gatubelysning. Boende i området har till kommunen framfört önskemål om fortsatt hastighetsbegränsning till 30 km/tim då området idag används för hotell, restaurang och vandrarhemsverksamhet och trafiken har ökat markant. Eftersom väg 687, Sanatorievägen, är statlig väg inom tätortsgränsen för Målilla tätort har tekniska kontoret inhämtat godkännande från Vägverket för hastighetsbegränsning till 30 km/tim. Tekniska kontoret föreslår kommunstyrelsen i egenskap av trafiknämnd att med stöd av 10 kap. 1 andra stycket 14 och 3 trafikförordningen (1998:1276) besluta enligt nedan: Med avvikelse från 3 kap. 17 första stycket trafikförordningen (1998:1276) får fordon inte föras med högre hastighet än 30 kilometer i timmen på Sanatorievägen i Målilla, delen 40 meter norr järnvägskorsning till 170 meter norr om samma punkt. Beslutet föreslås träda i kraft Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att besluta enligt tekniska kontorets förslag ovan.

8 Tekniska kontoret 8(19) KSAU 374/2009 Dnr 2009/ Yttrande över Vägverkets Region Sydöst förslag till lokala trafikföreskrifter i samband med översynen av hastighetsgränserna i Kalmar län Vägverket Region Sydöst har i remiss till bland annat samtliga kommuner och till Polismyndigheten föreslagit förändringar av hastighetsgränser på det statliga vägnätet inom Kalmar län. Av det beredningsunderlag som tagits fram framgår också att som en följd av nya hastighetsgränser föreslås också en förändring av vissa av de lokala trafikföreskrifterna på dessa vägar. Frågan vad gäller de lokala trafikföreskrifterna prövas av Länsstyrelsen. Länsstyrelsen önskar yttrande över förslaget vad gäller de lokala trafikföreskrifterna senast 28 september Tekniska kontoret har lämnat följande förslag till yttrande: Lokala trafikföreskrifter (LTF) inom Hultsfreds kommun som berörs av nya föreslagna hastighetsbegränsningar Större vägar: Väg 23, länsgräns G/H-län Virserum Målilla, korsning med väg 34 norrut mot länsgräns H/E-län Förslag till lokala trafikföreskrifter (LTF) att upphäva: 23 Virserum, upphäva del 1 i beslut , , på 70 km. Nedtrappning inför 50 km/tim vid tättbebyggt område tas bort och ersätts med förberedande upplysning om 50 km/tim. 23 Virserum, upphäva del 2 i beslut , , på 70 km. Ersätts med ny LTF på 70 km/tim på en kortare sträcka. 23/47 Målilla, upphäva del 3 i beslut , , på 70 km. Ersätts med ny LTF på 70 km/tim på en kortare sträcka. 23/47 Målilla, upphäva del 4 i beslut , , på 50 km. Ersätts med ny LTF på 50 km/tim på en kortare sträcka. 23/34 Målilla, upphäva del 6 i beslut , , på 70 km. Ersätts med ny LTF på samma sträcka men med rätt formulering.

9 9(19) Förslag till nya lokala trafikföreskrifter (LTF): 23 Virserum, 70 km/tim, från 600 m söder om väg 681 Hultarp till 200 m norr väg 680 Virserum. 23/47 Målilla, 70 km/tim, från 450 m öster om väg 47 till 600 m öster om samma korsning. 23/47 Målilla, 50 km/tim, från 600 m öster om väg 47 till 100 m väster om väg 687 Sanatorievägen Målilla. 23/34 Målilla, 70 km/tim, från 260 m norr korsning 34/47/690 (cpl) till 130 m norr samma korsning för trafik i sydlig riktning. Befintlig lokal trafikföreskrift (LTF) på 70 km/tim vid Hagadalsgatan, Hultsfred föreslås vara kvar, då detta är en fyrvägskorsning med mycket trafik. Befintliga lokala trafikföreskrifter (LTF) på 50 och 70 km/tim vid cirkulationsplats väg 129/23/34 vid Hultsfred föreslås vara kvar, då de utgör en nedtrappning inför cirkulationsplatsen med mycket tung trafik De föreslagna förändringarna förutsätter att Vägverket beslutar om nya föreskrifter om hastighetsbegränsning på väg 23 enligt förslagen i beredningsunderlaget. Väg 34, Glahytt, korsning med väg 37 och 47 Cirkulationsplats, Målilla Befintliga lokala trafikföreskrifter (LTF) om hastighetsbegränsning till 70 km/tim vid Glahytt, Ryningsnäs och Mörlunda föreslås vara kvar. Befintliga lokala trafikföreskrifter (LTF) om hastighetsbegränsning till 50 och 70 km/tim vid Målilla föreslås vara kvar. Väg 47, Målilla Länsgräns H/F-län Befintliga lokala trafikföreskrifter (LTF) om hastighetsbegränsning till 70 km/tim i anslutning till tättbebyggda området Järnforsen föreslås vara kvar, då dessa utgör en nedtrappning, där bebyggelse finns, in mot samhället. Mindre vägar: Väg 711, Hultsfred - Vena Förslag till lokal trafikföreskrift (LTF) att upphäva: 711 Vena, upphäva del 1 i beslut , , på 70 km. Upphävs då det är en kort nedtrappning inför det tättbebyggda området i Vena, ersätts med en förberedande upplysning om 50 km/tim. Den föreslagna förändringen förutsätter att Vägverket beslutar om nya föreskrifter om hastighetsbegränsning på väg 711 enligt förslagen i

10 beredningsunderlaget. 10(19) Väg 681, Hultarp Järnforsen Förslag till lokal trafikföreskrift (LTF) att upphäva: 681 Järnforsen, upphäva del 1 i beslut , , på 50 km. Förlängning av 50 km/tim fram till tättbebyggda området tas bort och ersätts med en förberedande upplysning om 50 km/tim inför det tättbebyggda området Den föreslagna förändringen förutsätter att Vägverket beslutar om nya föreskrifter om hastighetsbegränsning på väg 681 enligt förslagen i beredningsunderlaget. Tekniska kontoret lämnar efter granskning av förslaget vad gäller de lokala trafikföreskrifterna (LTF) inom Hultsfreds kommun följande förslag till yttrande: Hultsfreds kommun har inget att invända mot föreslagna förändringar av lokala trafikföreskrifter (LTF) inom Hultsfreds kommun. Arbetsutskottet beslutar att Hultsfreds kommun har inget att invända mot föreslagna förändringar av lokala trafikföreskrifter (LTF) inom Hultsfreds kommun förutom att Hultsfreds kommun med hänvisning till tidigare beslut i kommunstyrelsen 67/ angående yttrande över Vägverkets förslag till nya hastighetsgränser där kommunen ifrågasätter starkt den föreslagna hastighetsbegränsningen till 80 km/tim på väg 23, delen Hultarp- Målilla, korsning med väg 47. Sträckan är relativt nybyggd och borde efter komplettering av räfflad mittlinje kunna uppfylla Vägverkets krav för högsta tillåtna hastighet till 90 km/tim.

11 Tekniska kontoret 11(19) KSAU 375/2009 Dnr 2009/ Förlängning av avtal om tömning och transport av slam från enskilda avloppsanläggningar Hultsfreds kommun har antagit Anders Tankservice AB, Vimmerby som entreprenör för tömning och transport av slam från enskilda avloppsanläggningar för åren 2007 till och med Avtalet medger förlängning av avtalsperioden med 1 år. Ingen uppsägning har gjorts. Avtalet är sedermera efter företagsförvärv övertaget av Samfrakt i Sydost AB. Tekniska kontoret föreslår kommunstyrelsen besluta om att förlänga avtalet med Samfrakt i Sydost AB, gällande tömning och transport av slam från enskilda avloppsanläggningar, med 1 år, det vill säga till och med Arbetsutskottet beslutar att förlänga avtalet med Samfrakt i Sydost AB, gällande tömning och transport av slam från enskilda avloppsanläggningar till och med

12 Kommunstyrelsen 12(19) KSAU 376/2009 Dnr 2009/ Uppdraget som kommunchef Tidigare har kommunstyrelsen beslutat 40/ att utse utvecklingschef Lars-Erik Rönnlund till biträdande kommunchef från och med Samtidigt godkändes att kommunchef Sven Carlsson lämnar kommunchefsuppdraget senast Kommunchefen kommer att arbeta deltid som VD i Hultsfreds Kommunala Industri AB och AB Hultsfreds Bostäder samt att stå till kommunledningens förfogande som resursperson i näringslivsfrågor och förhandlingar samt som allmän rådgivare. På sammanträdet lämnas förslag om att tjänsten som utvecklingschef ändras till kommunchef och att kommunchefen blir chef över utvecklingskontoret. I uppdraget som kommunchef ingår även de befintliga arbetsuppgifter som idag ligger på kommunchefen samt ett ledningsansvar för förvaltningscheferna. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Arbetsutskottet föreslår kommunstyrelsen att besluta om att tjänsten som utvecklingschef övergår till kommunchef samt att Lars-Erik Rönnlund utses till kommunchef från och med Inför kommunstyrelsens behandling av ärendet i november ska förslaget MBL-förhandlas.

13 Kommunstyrelsen 13(19) KSAU 377/2009 Dnr 2009/ 109 Förordnande av vigsel- och partnerskapsförrättare Tidigare har kommunstyrelsen beslutat att föreslå Bo Bergman, Gunilla Abrahamsson, Per-Inge Pettersson och Sivert Bergström till borgerliga vigsel- och partnerskapsförrättare och godkänts hos Länsstyrelsen i Kalmar län. Till detta föreslås nu en komplettering av kommunalrådet Kira Berg och biträdande kommunjurist Daniel Vagland. Arbetsutskottets förslag till kommunstyrelsen Kommunalråd tillika kommunstyrelsens ordförande Kira Berg och biträdande kommunjurist Daniel Vagland föreslås till borgerliga vigsel- och partnerskapsförrättare i Hultsfreds kommun fram till och med 2010.

14 Rockparty Ekonomikontoret 14(19) KSAU 378/2009 H Förslag från Rockparty om delbetalning Föreningen Rockparty har sänt skrivelse med erbjudande om frivilligt ackord, inkommet , till leverantörer till Hultsfredsfestivalen 09. Föreningen lämnar förslag om att Rockparty betalar 50 % av skulden som finns hos leverantören innan nyår samt att övriga 50 % betalas ut under de kommande tre åren. Om förslaget accepteras av alla berörda parter kommer ett avtal att upprättas som reglerar leverantörernas fordran på Rockparty. Svar önskas inom 14 dagar via e-post eller brev. ar att godkänna förslaget från Rockparty om att betalning sker med 50 % i år och resterande 50 % betalas ut under de kommande tre åren. Ekonomikontoret ges i uppdrag att meddela Rockparty om beslutet.

15 Rockparty Kommunchefen 15(19) KSAU 379/2009 Dnr 2009/ Avsiktsförklaring mellan Hultsfreds kommun och föreningen Rockparty Kommunchef Sven Carlsson redogör för ett förslag till avsiktsförklaring mellan Hultsfreds kommun och föreningen Rockparty. Förslaget lyder: Mellan Hultsfreds kommun och Föreningen Rockparty har följande avsiktsförklaring träffats. 1. Parterna är överens om att även fortsättningsvis samverka och arbeta för bl a följande: - säkra en fortsatt festivalverksamhet i Hultsfred - fortsätta utvecklandet av musikkommunen som varumärke - behålla och utveckla de högskole- och gymnasieutbildningar som drivs av Campus Hultsfred respektive Gyro. 2. Som ett led i en finansiell rekonstruktion av Föreningen Rockparty är kommunen beredd att genom Hultsfreds Kommunala Industri AB förvärva Rock City-fastigheten till en preliminär köpeskilling om 24 miljoner kronor. Fastighetsförvärvet är villkorat av dels att totala förutsättningar för en finansiell rekonstruktion av Föreningen Rockparty föreligger och dels att en lösning/affärsuppgörelse kan redovisas som säkerställer att Hultsfredsfestivalen kommer att anordnas även fortsättningsvis. 3. De medel som jämlikt punkt 2 tillförs Rock City Hultsfred AB används delvis till att av Rockparty förvärva del av aktierna i Gyro och till att återbetala del av Rockpartys villkorade aktieägartillskott i Rock City Hultsfred AB. Rock City Hultsfred AB blir även fortsättningsvis ett gemensamt ägt bolag för bl a utvecklingsarbete och projektverksamhet. Avsiktsförklaringen har upprättats i två likalydande exemplar av vilka parterna tagit var sitt.

16 16(19) Yrkanden Per-Inge Pettersson, c, med instämmande av Åke Nilsson, kd, yrkar avslag på förslaget till avsiktsförklaring. Tommy Ejnarsson, v, yrkar bifall till förslaget. Propositionsordning Ordförande ställer proposition dels på förslag till bifall dels på förslag till avslag och finner att förslaget ska bifallas. Arbetsutskottet beslutar godkänna förslaget till avsiktsförklaring. Reservation Per-Inge Pettersson, c och Åke Nilsson, kd reserverar sig mot beslutet till förmån för eget yrkandet om att ej godkänna förslaget till avsiktsförklaring.

17 Kultur- och fritidskontoret 17(19) KSAU 380/2009 Översyn av teknikutrustning i sal Balder, Valhall Ledamot Jonny Bengtsson, tillika ordförande i kommunfullmäktige, föreslår att en översyn bör göras vad gäller teknikutrustning i sal Balder, Valhall. Denna sal används vid bl a kommunfullmäktiges sammanträden. Dagens befintliga teknik, t ex overheadapparat och filmduk fungerar inte bra i en stor sal för att alla ska kunna se ordentligt. Arbetsutskottet beslutar ge kultur- och fritidskontoret i uppdrag att se över vad en uppgradering av tekniken skulle innebära i inköp och kostnader.

18 Barn- och utbildningsnämnden Socialnämnden Miljö- och byggnadsnämnden 18(19) KSAU 381/2009 Kallelse till Lokala hälsorådet Lokala hälsorådet har skickat en kallelse till ett möte där bl a en presentation av kommunens folkhälsoprofil kommer att ske. Mötet äger rum måndag 28 september 2009 i Valhall, Hultsfred. Arbetsutskottet beslutar uppmana nämnderna att delta på mötet.

19 19(19) KSAU 382/2009 Anmälningsärenden 1. Inbjudan till information om regeringens budgetproposition 2. Antagande av detaljplan del av Målilla 14:20 m fl och Målilla 14:4 m fl 3. Kallelse till lokala hälsorådet , utlyft till separat ärende 381

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1(9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-14.20 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-16.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Per-Inge Pettersson, C Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 11 september 2018 kl. 08:30-11.35 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-9.40 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Åke Nilsson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Lars Rosander, c Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Carola Nilsson, s Åke Nilsson, kd Övriga

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Stefan Ölvebring, Svenskt Rockarkiv 1 Stefan Ölvebring, s 2-4, 6-9

Sessionssalen, Hultsfred kl Stefan Ölvebring, Svenskt Rockarkiv 1 Stefan Ölvebring, s 2-4, 6-9 Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.35 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Gunilla Abrahamsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v 1(14) Plats och tid Revelj, Hultsfred kl. 08:30-16.35 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson,kd 45-47,52-56 Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Jonny Bengtsson, s Ove Engqvist, s Ingrid Rosen Per-Inge Pettersson Åke Bergh Övriga deltagande Sven Carlsson Bo Strangnefjord

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.05 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson, s Per-Inge Petterson, c Carola

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 18 december 2018 kl. 08:30-12:00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M 284-289 Gunilla Aronsson, C 290-291 Rosie Folkesson, S Tomas

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-06-08 kl. 08.30-12.05. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-06-08 kl. 08.30-12.05. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.05 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30

Sessionssalen, Hultsfred 2008-10-21 kl. 08.30-12.30 1(17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Kira Berg, s ej 504 Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.25 Beslutande Sivert Bergström Jonny Bengtsson Gun-Yvonne Fahlström Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603

Sessionssalen, Hultsfred 2007-11-20 kl. 08.30-10.45. Per-Inge Pettersson. Bo Bergman Tommy Ejnarsson 599-602 604-610 603 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-10.45 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl

Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl Plats och tid Trofast, kommunhuset i Hultsfred 5 februari 2019 kl. 08.30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Tomas Söreling, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Britt Idensjö, sekreterare

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-03-30 kl. 08.30-12.00. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Kira Berg, s Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 20 november 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD ej 259 Åke Bergh, M ej 259 Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred kl Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 10.15-12.10 Beslutande Övriga deltagande Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Carola Nilsson,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare

Lars Rönnlund, kommunchef Henric Svensson 102 Britt Idensjö, sekreterare Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 25 april 2017 kl. 08:30-12.15 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10, 17.00-18.00 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Ove Engkvist Övriga deltagande

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 31 januari 2017 kl. 08:30-13:30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 10 oktober 2017 kl. 08:00-16.30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S 218-221 Övriga deltagande Lars

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 28 november 2017 kl. 08:30-12.00 Beslutande Övriga deltagande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Lars Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2010-04-13 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius...

Tomas Söreling, s Torbjörn Wirsenius, fp Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Pia Rydh, v. Tomas Söreling Torbjörn Wirsenius... 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-15.50 Beslutande Kira Berg, s Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Kira Berg, s

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19

Lars Rönnlund, kommunchef 18, 20 Britt Idensjö, sekreterare Mikael Pettersson 13 Hans Andersson 19 Plats och tid Sessionssalen kommunhuset i Hultsfred 26 januari 2016 kl. 08.30-11.45 Beslutande Åke Nilsson, KD Gunilla Aronsson, C Åke Bergh, M Lena Hasting, S Tommy Rälg, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Silva Andersson Torbjörn Wirsenius Valhall Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(6) Plats och tid sal Balder, Valhall, Hultsfred kl. 17.00-18.20 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Utses att justera Silva Andersson

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Ove Engkvist, s Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson

Sessionssalen, Hultsfred 2008-05-06 kl. 08.30-11.30. Per-Inge Pettersson 1(12) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (6) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 09.00-12.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande Magnus

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred 2001- kl. 08.30-10.30 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Sivert Bergström Åke Nilsson Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 15 mars 2016 kl. 08.30-12.30 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85

Lars Rönnlund, kommunchef Lars Gjörloff 82 Britt Idensjö, sekreterare Stefan Fredriksson 82 Henric Svensson 85 Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 19 april 2016 kl. 08:30-13 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-16.30 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Bergh, m Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott Sammanträdesprotokoll 1 (9) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuet i kl. 08.30-10.40 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v ej 173 Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 5 december 2017 kl. 08:30-12.10 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (6) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 09.00-11.30 Beslutande Kira Berg, s 92 Åke Bergh, m Jonny Bengtsson, s Sture Persson, m Arne Fäldt, s Per-Inge Petterson,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-04-28 kl. 13.00-15.55. Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-04-28 kl. 13.00-15.55. Britt Olsson, sekreterare. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (17) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.00-15.55 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-15.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2013-04-02 kl. 08.30-12.10

Sessionssalen, Hultsfred 2013-04-02 kl. 08.30-12.10 Sammanträdesprotokoll 1 (15) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Kommunstyrelsens arbetsutskott 2010-08-18 1 (9) Plats och tid Sammanträdesrum Häverö, kl 09.00-09.55 ande Övriga deltagande Kjell Jansson (M), ordförande Berit Jansson (C) Hans Andersson (FP) Olle Jansson

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.10 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57

Per-Inge Pettersson, C Rosie Folkesson, S Gunilla Aronsson, C Tommy Ejnarsson, V Mikael Petersson, FP Carina Littorin 57 Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.20 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD Tomas Söreling, S Pär Edgren, M ej 57 Carola

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (8) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-15.20 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Sivert

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Magnus

Läs mer

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12)

HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) HULTSFREDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 10.00-12.15 Beslutande Sven Gustavsson Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande

Läs mer

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S

Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 23 januari 2018 kl. 08:30-12.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S ej 14 Tomas Söreling, S Övriga deltagande

Läs mer

PROTOKOLL Kommunstyrelsen

PROTOKOLL Kommunstyrelsen PROTOKOLL Kommunstyrelsen Sammanträdesdatum 2014-02-24 Sida 1 (6) Paragrafer 23-25 Plats och tid Kommunhuset i Klippan, Sessionssalen, kl. 17.00-17.30 Beslutande Bengt Svensson (M), ordförande Carl-Axel

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.50 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Per-Inge Pettersson Åke Nilsson Tommy Ejnarsson Övriga deltagande

Läs mer

Arnold Andréasson, ordförande Lars Svensson, 1:e vice ordförande Kaj Seger, 2:e vice ordförande

Arnold Andréasson, ordförande Lars Svensson, 1:e vice ordförande Kaj Seger, 2:e vice ordförande Plats och tid Kommunkontoret, sammanträdesrummet Eken, kl 08.00 11.06 1 (13) Beslutande Arnold Andréasson, ordförande Lars Svensson, 1:e vice ordförande Kaj Seger, 2:e vice ordförande Övriga deltagande

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(13) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 9.00

Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 9.00 Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 9.00 ande Roland Waern, M Åke Nilsson, KD Gunilla Schollin Borg, MP Per-Inge Pettersson, C Mikael Jonnerby, C Lennart

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Rosie Folkesson

Sessionssalen, Hultsfred kl Rosie Folkesson Sammanträdesprotokoll 1 (13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 8.30-11.30 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M ej 1-2 Rosie Folkesson, S Lena Hasting, S Övriga deltagande Britt

Läs mer

Anna Engström och Arne Jönsson. ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anna Engström och Arne Jönsson. ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1 1 Pats och tid Stadshuset rum 429, klockan 17.00 19.20 Beslutande Övriga närvarande Rune Johansson (m), ordförande Jan Magnusson (Fp) Christer Hansson (S) Christer Sandberg (M) tjg ersättare f ör Bertil

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 december 2017 kl. 08:30-13.00 ande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset 20 september 2016 kl. 08:30-11.45 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Britt Idensjö,

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Kira Berg, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (20) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.10 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Sven

Läs mer

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer......

Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00. Åke Bergh Tommy Ejnarsson Paragrafer...... Plats och tid Balder, Valhall, Hultsfred 27 juni 2016 kl. 14:00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Anders Andersson, KD Britt Idensjö, sekreterare Carl-Johan

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen i kommunhuset, Hultsfred 26 april 2016 kl. 08:30-12.40 Beslutande Lars Rosander, C ej 88 Åke Nilsson, KD ej 88 Åke Bergh, M ej 88 Tommy Rälg, S Lena Hasting, S Övriga deltagande

Läs mer

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Rosie Folkesson Underskrifter Paragrafer. Rosie Folkesson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08:30-12.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred 2014-01-21 kl. 08:30-13.15. Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (5) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08:30-13.15 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(15) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-12.30 Beslutande Kira Berg, s Pia Rydh, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Åke Nilsson, kd Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 2017-04-25 1 (10) Plats och tid Bruksgymnasiet, Gimo, kl. 15.30-16.45 Beslutande Enligt särskild närvarolista Övriga deltagande Peter Nyberg, kommundirektör Curt Nilsson, 74 Fredrik Borgelin, 76 Annila

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg

Sessionssalen, Hultsfred kl Mattias Wärnsberg Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Mattias Wärnsberg, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (12) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.20 Beslutande Sven Gustavsson Lars Hagberg, kl 10.15-12.20 Laila Ekström Lars Rosander Lennart Beijer Göran

Läs mer

Sessionssalen, Hultsfred kl

Sessionssalen, Hultsfred kl 1(9) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 13.30-14.45 Beslutande Kira Berg, s Gunilla Aronsson, c Tommy Rälg, s Sture Persson, m Silva Andersson,s Per-Inge Petterson, c Carola Nilsson, s Lars Rosander,

Läs mer

Förvaltningskontoret, kl. 17.30 19.45

Förvaltningskontoret, kl. 17.30 19.45 1 (11) Plats och tid Förvaltningskontoret, kl. 17.30 19.45 Beslutande Carl-Göran Svensson (c) Madli-Ann Pohla (m) Staffan Olzon (fp) Christer Grankvist (s) Maria Andersson (s) tjänstgör för Lennart Månsson

Läs mer

Raymond Asp, S Göran Lundberg, S Staffan Svensson, avdelningschef, 106 Helena Grybäck Svensson, förbundschef Ulla Nilsson, sekreterare

Raymond Asp, S Göran Lundberg, S Staffan Svensson, avdelningschef, 106 Helena Grybäck Svensson, förbundschef Ulla Nilsson, sekreterare Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 8.30-10.40 ande Roland Waern, M Åke Nilsson, KD Gunilla Schollin Borg, MP Per-Inge Pettersson, C Ewa Engdahl, C Gunilla

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll Kommunstyrelsens arbetsutskott 2015-11-03 1 Plats och tid Kommunkontoret, Malung, kl. 09:15-09:30 Beslutande Kurt Podgorski (S) ordförande Christin Löfstrand (V) Pär Kindlund (C) Tom Martinsson (M) Kristina

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, kl. 08:30-12.00 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars-Erik Rönnlund,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(13) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.00 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson,

Läs mer

Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd

Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd 1(12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-12.10 Beslutande Bo Bergman, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Åke Nilsson, kd Övriga deltagande

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 14.00-16.40 Beslutande Lars Rosander,C Mattias Wärnsberg, S Åke Nilsson, KD ej 16 Tomas Söreling, S Gunilla Aronsson,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Ingrid Rosén, v. Per-Inge Pettersson Bo Bergman 306-314 315-318

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Ingrid Rosén, v. Per-Inge Pettersson Bo Bergman 306-314 315-318 1(14) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 08.30-11.00, 13.30-16.00 Beslutande Bo Bergman, s 315-318 Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson, v Ingrid Rosén, v Övriga deltagande Sven

Läs mer

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s

Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt, s 1(13) Plats och tid Sessionssalen, Hultsfred kl. 14:00-15.15 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Bodil Liedberg-Jönsson, s Christel Rudiger-Karlsson, s Ove Engqvist, s Tommy Ejnarsson, v Arne Fäldt,

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (16)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (16) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (16) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-11.00 Beslutande Bo Bergman Jonny Bengtsson Laila Ekström Lars Rosander Annelie Milton-Björk Övriga deltagande

Läs mer

Ann-Charlotte Wikerud (KD) Christer Björkegren (KD) Hans Hansson (C) Kjell Andersson (SPI) Thomas Lundell (SPI) Torsten Hansson (C)

Ann-Charlotte Wikerud (KD) Christer Björkegren (KD) Hans Hansson (C) Kjell Andersson (SPI) Thomas Lundell (SPI) Torsten Hansson (C) 1(14) 2010-02-24 Tekniska förvaltningen nämndsekreterare Kemvik.Ann-Margarethe Tfn 040-42 5189 Sammanträdesdatum Plats Kommunhuset, rum 1 Tid 18:30 Ledamöter Ersättare Närvarorätt Tommy Larsson (M) (ordföranden)

Läs mer

Roland Leben (kd), ordf Björn Nyström (m) Margot Eriksson (s), tjänstgörande ers för Krister Nyström (s)

Roland Leben (kd), ordf Björn Nyström (m) Margot Eriksson (s), tjänstgörande ers för Krister Nyström (s) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(12) Plats och tid Sammanträdesrummet Björnidet, kl 14.00-15.30 Beslutande Ledamöter Roland Leben (kd), ordf Björn Nyström (m) Margot Eriksson (s), tjänstgörande ers för Krister

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v. Britt Olsson, sekreterare Eva Jönsson 488

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v. Britt Olsson, sekreterare Eva Jönsson 488 1(13) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 8.30-14-45 Beslutande Bo Bergman, s Per-Inge Pettersson, c Tommy Ejnarsson, v Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Hans Andersson 488,

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Tekniska nämnden 2003-12-08 1 (15 ) Plats och tid Magistraten, Rådhuset, Askersund, 2003-12-08 kl.16.00 16.50. Beslutande Kent Larsson (s), ordförande Ylva Averin (s) Kurt Andersson

Läs mer

Sammanträdesdatum Kommunstyrelsens arbets- och personalutskott 2012-06-29 1(12)

Sammanträdesdatum Kommunstyrelsens arbets- och personalutskott 2012-06-29 1(12) arbets- och personalutskott 2012-06-29 1(12) Plats och tid Beslutande Övriga deltagande Stora sammanträdesrummet, Kommunkontoret, Vindeln, tisdagen den 29 juni 2012, kl. 15.00-16.15 Ewa-May Karlsson, (c),

Läs mer

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott

Per-Inge Pettersson. Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Kommunstyrelsens arbetsutskott 1(14) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred kl. 08.30-11.30 Beslutande Bo Bergman, s Tommy Ejnarsson, v Per-Inge Pettersson, c Jonny Bengtsson, s Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef

Läs mer

Till KF:s förfogande för särskilda ändamål. Eget kapital Anslaget 1995 Återstår

Till KF:s förfogande för särskilda ändamål. Eget kapital Anslaget 1995 Återstår 1995-03-20 1 Kf 27 Meddelanden 1.Redovisning av anslagen för oförutsedda utgifter mm år 1995. Till Kf:s förfogande Anslag från Anslaget 1995 Återstår årets början 1 000 000 264 918 735 082 Till KF:s förfogande

Läs mer

Kommunstyrelsens arbetsutskott

Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred 12 juni 2018 kl. 08:30-12.20 Beslutande Lars Rosander, C Åke Nilsson, KD Åke Bergh, M Rosie Folkesson, S Tomas Söreling, S Övriga deltagande Lars Rönnlund,

Läs mer

Sammanträdesprotokoll

Sammanträdesprotokoll 2007-06-05 1 Organ Kommunstyrelsens arbetsutskott Plats och tid Kommunhuset, Gnosjö, kl 08.00-14.35 Beslutande Övriga närvarande LarsÅke Magnusson (kd), ordförande Bertil Nilsson (m), 1:e vice ordförande

Läs mer

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson

Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda Lindgren och Marika Hjelm, kulturinslag. Gunilla Abrahamsson Ivan Gunnarsson Sammanträdesprotokoll 1 (11) Plats och tid Bygdegården i Vena, Hultsfred kl. 18.30-21.00 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Lars Rönnlund, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Amanda

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Plats och tid Hotell Dacke, Virserum kl. 08.30-11.15 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Laila Ekström Lars Rosander Annelie Milton-Björk Övriga deltagande

Läs mer

Christina Johansson och Allan Myrtenkvist. Kommunsekreterarens rum måndag 2008-06-25

Christina Johansson och Allan Myrtenkvist. Kommunsekreterarens rum måndag 2008-06-25 Kommunstyrelsen 2008-06-23 1 (8) Plats och tid Kommunhuset, Hällefors, kl. 13.00 15.15 Beslutande Se bilagd förteckning Övriga deltagande Se bilagd förteckning Utses att justera Justeringens plats och

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL. Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478 1(17) Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-15.00 Beslutande Bo Bergman, s Jonny Bengtsson, s Per-Inge Pettersson, c Åke Nilsson, kd Tommy Ejnarsson,v 465-478 Övriga deltagande

Läs mer

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Anslag/Bevis Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Plats och tid Sessionssalen, kommunhuset i Hultsfred, måndagen den 1 juni 2015 kl. 8.30 Beslutande Åke Nilsson, KD Rosie Folkesson, S Åke Bergh, M Jonny Bengtsson, S, tj. ers. Övriga deltagande Jens Karlsson,

Läs mer

HAMMARÖ KOMMUN. Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum ANSLAG/BEVIS. Sida (10 ) Kommunstyrelsen

HAMMARÖ KOMMUN. Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum ANSLAG/BEVIS. Sida (10 ) Kommunstyrelsen Kommunstyrelsen 2017-01-16 1(10 ) Plats och tid Beslutande Nämndrummet, Kommunhuset, Skoghall, kl 13:30 16.10 med ajournering kl 15.10-15.20 Per Aspengren (S), ordförande Sara Asp (S), v ordförande Alexander

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (9) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 14.00-16.00 Beslutande Bo Bergman Annelie Milton-Björk Lars Hagberg Jonny Bengtsson Jan Kennmark Göran Berglund Laila

Läs mer

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14)

Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Hultsfreds kommun SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Plats och tid Kommunhuset, Hultsfred kl. 08.30-10.40 Beslutande Bo Bergman Lars Hagberg Göran Berglund Lars Rosander Lennart Beijer Övriga deltagande Sven

Läs mer

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00

Skeppet i Målilla, Hultsfred kl Erene Öberg Jonny Sigvardsson Kommunhuset, Hultsfred , kl 14.00 1(13) Plats och tid Skeppet i Målilla, Hultsfred kl. 18.30 Beslutande Se särskild närvarolista Övriga deltagande Sven Carlsson, kommunchef Magnus Blomberg, sekreterare Hanna Rotelius Utses att justera

Läs mer