La Manga Training Camp

Relevanta dokument
La Manga Training Camp

Marbella Training Camp

PT on the Run to Spain

CrossFit Camp DUBBLA TRÄNINGSPASS STRAND RELAX GOD MAT SPANIEN - OKTOBER Glädje - Gemenskap - Inspiration

Barcelona Training Camp

YOGA FUNKTIONELL TRÄNING LÖPNING MENTAL TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Fitness Camp La Manga

Yoga & Spa i Spanien med YogaByLink

Friskis & Svettis Kungsbackas träningsresa

Friskis & Svettis Eskilstuna

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

SPAIN TRAINING CAMP 8-15 okt. 2017

TRÄNING SOL INSPIRATION COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Friskis&Svettis Training Camp 5-12 nov La Manga Club, Spanien

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN OKTOBER, 2016

TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Mike s Gym & Training Camp

Trifit Triathlonläger 28 okt 4 nov La Manga Club, Spanien

6-13 MAJ 2018 LA MANGA, SPANIEN Träningsresa. I samarbete med:

Mike s Gym & Obstacle Course

Cykelresa med RHCK. Följ med oss till soliga Spanien! APRIL 2017

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL GOD MAT MARBELLA SPANIEN - APRIL 2016

Carl Brümmer. Starta upp säsongen 2016 med världsmästarna! OBS: Max 22 deltagare - boka din plats idag!

Träningsresa till Teneriffa!

Drivkraft Träningsresa Rethymnon, Kreta 9-16 maj 2019

YOGA SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Training Camp by PT Vladan Rethymnon, Kreta maj 2018

Nox Box Training Camp Tenerife Mars 2018

UNITED STRENGTH. Mike s Gym Marbella Training Camp 28 september 5 oktober BY JENNY ADOLFSSSON & ANGELICA BRAGE BOKA TIDIGT ERBJUDANDE

Sankt Jörgen Parks höstresa

Yogaretreat. Brahmayoga YOGA MEDITATION SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

Ge dig själv nya utmaningar Träna i inspirerande miljö Svettas, skratta och väx som team Train hard, Play hard! Strength is a choice!

Koppla bort från en stressig vardag Yoga i inspirerande och vacker miljö Njut av omgivningarna Skratta och trivs i solen!

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

YOGA MEDITATION AVKOPPLING SOL & BAD KULTUR COSTA DE VALENCIA, SPANIEN

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES OKTOBER 2016

Oliva Nova Runners Camp 2017

EGG - Resor presenterar: oktober 2018

Hälso och Träningsweekend september

Fitnesscoachen. Träningsinspiration med. Oliva Nova, Spanien 25 maj - 1 juni 2017

EGG - Resor presenterar: 7-14 oktober 2017

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Invictus Triathlon Camp

West Coast Triathlon Camp

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

Yoga- och vandringsresa till Costa Blanca 3-10 februari Dag 1- ankomst

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Träningsinspiration med She Gym

Bodensjön runt 5-13 juli 2016

Träningsinspiration med She Gym

Erasmus i Valencia, HT 2011

PREPARE YOURSELF FOR

Do it Event. Konferens/golfresa till Portugal Algarve 2013

Om skaparen. Tomas Öberg är idag entreprenör, föreläsare och på gång med sin första självbiografi Ilska, kärlek och framgång från insidan och ut.

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

TI OW Red Sea Liveaboard Camp!

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Upptäck världen med GO Cruising

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Jag gör saker som jag är rädd för, saker jag inte kan. TEXT: Marko Gyllenland FOTO: Raimo Gedda. Farmen-Amanda: Jag har gått Igenom så mycket!

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Helsingborg

TRIATHLON CAMP I SPANIEN

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Göteborg och angränsande kommuner

Kundundersökning juli Operatör: DESTINATION GOTLAND Trafikslag: Färja Sträcka: VISBY-NYNÄSHAMN

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Göteborg och angränsande kommuner

Jämtlandpåfötter.se Östersund juli 2011

Varför en vision? Och det roliga arbetet börjar nu!

Välkommen! Mikael Widerdal

ULTIMATE BIKE CAMP - GIRONA

JUL & NYÅR I SYDAFRIKA

Whisky och golfresa i speyside

Kursprogram Golfträning 2014

Lundabygdens Prova På IF

Vintererbjudanden 2008

Lyxlägenheter / radhus till salu i elegant 5 stjärnigt Spa resort i centrala Algarve. in Sesmarias - Carvoeiro

ZHelhet. Träningsresa. Program. entaio m. Turkiet / Side 28 april 2012 All inclusive

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

Transkript:

TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både fysiskt och mentalt. Woddar i en utmärkt Box Träna i vacker och inspirerande miljö Kunniga coacher som får DIG att utveckla Tid för spa och relax på fin resort Golf, tennis, fotboll, gym, och 25m bassäng Vackra stigar för fantastisk trail running Passar för hela familjen!

Följ med på en mäktig vecka som ger både fysisk och mental boost! Vi vill arrangera en inspirerande träningsresa med både massor av träning och förutsättningar för sol och värme. Som resmål har vi valt La Manga på Spaniens kust - en av Europas största och ledande träningsanläggningar. Här finns fantastiska möjligheter för oss att bedriva träning samtidigt som vi bor bra och äter gott. Som deltagare skall du tillsammans med nya och gamla vänner få uppleva massor av härlig träning under en rolig, intensiv och samtidigt avkopplande vecka som kommer få dig känna dig stärkt både fysiskt och mentalt. Grymma woddar och möjlighet till andra träningsaktiviteter såsom löpning, cykling, simning, tennis, golf, dykning och mycket annat. Sol, hav, spanska tapas, varma kvällar vid Medelhavet och bara riktigt skönt häng med dina Boxvänner. Det är vad vi nu ger dig möjlighet att hänga med på. Vi packar ner träningskläder, solskyddsfaktor och badkläder och sedan hoppar vi på flyget ner till Alicante för en veckas kvalitetstid på La Manga Resort och Kumuka. Vi ger dig chansen att utveckla din träning och din teknik. Ska du med? Kort sagt - vi har laddat på rejält för att maximera din träningsvecka. Anmäl dig och se till att komma riktigt laddad du också. Välkommen!

La Manga Club ligger i regionen Murcia på Costa Blanca, i sydöstra Spanien. Det unika läget mellan Medelhavet och landets största saltvattenslagun Mar Menor gör att resorten har en behaglig medeltemperatur året om. Vill du ha det bästa av alla träningsvärldar rekommenderar vi starkt det här alternativet. Under träningsveckan på La Manga Club kombineras woddar med vanlig fitnessträning och en mängd olika sporter. Det finns nästan obegränsade möjligheter att hitta sin egen träningsform och avslappning. Resorten har, förutom sitt enorma sportutbud, även tillgång till simning i öppet hav, cykelleder samt mängder av vandring- och löpstigar och leder i det enorma området. La Manga Club är den ultimata destinationen för träningsentusiaster med tillgång till 3 golfbanor, 28 tennisbanor, 8 FIFA standardiserade fotbollsplaner, ett stort gym och spa samt en 25m inomhuspool. Spa La Manga Club är skapat för maximal avslappning och återhämtning efter hårda träningspass. De erbjuder ett stort utbud av behandlingar och gör allt för att kunderna ska koppla bort stressen och bara njuta av stunden. Kumuka ligger ca 15 minuter med bil från La Manga Club och är en relativt nyöppnad, stor och luftig box med all tänkbar utrustning och härliga entusiastiska coacher och medlemmar, eller KumuKeros som de kallar sig. Närheten till La Manga Resort gör att boxen är en del av La Manga Clubs utbud och passar alltså perfekt för grupper som verkligen vill satsa på allt under sin träningsresa! Boende och övrig träning, förutom woddarna, sker i Las Lomas på La Manga Club, där man bor i dubbelrum i stora lägenheter. Frukost och stärkande middagsbuffé ingår också, liksom SPA-entré och tillgång till övriga aktiviteter. Tre dagar med en stor variation av träning på resorten kombinerat med 3 dagar med woddar på Kumuka är upplägget för denna träningsresa.

Om Crossfit Varberg På CrossFit Varberg erbjuder vi grymt effektiv träning i en atmosfär som präglas av glädje och gemenskap! Hos oss får du personlig träning i små grupper och vägleds av utbildade coacher som känner dina styrkor och svagheter. Det gör att vi kan hjälpa dig att utvecklas och nå dina mål på ett säkert sätt. Du kommer med vår guidning kunna utföra övningar och ta dig an fysiska utmaningar du inte trodde var möjliga, vilket också kommer ge dig träningsresultat du knappt kan få någon annanstans. Hos oss är du inte anonym. Vi har sammanhållning i boxen som bidrar till att göra CrossFit Varberg unika. Andan som genomsyrar CrossFit är att vi inspirerar och hjälper varandra och vi gläds åt varandras framsteg. Samhörigheten bidrar till goda träningsresultat vem vill inte träna med sina vänner? Vi hittar på en hel del skoj utanför träningen också så man kan räkna med att få ett gäng nya vänner. Hos oss känner man sig som en i familjen! Under CrossFit Varbergs träningsresa till Spanien kommer Head Coach Tony Ahlberg vara träningsansvarig. Han kommer att coacha de flesta träningstillfällen. Utöver CrossFit-pass kommer vi bl.a. att erbjuda trail running- och mountainbike-pass i fantastisk natur. Möjlighet till egen träning finns bl.a. i anläggningens gym, tennisbanor, simbassäng etc. Häng med CrossFit Varberg på en fantastisk vecka! Invictus Travel Mer än bara en resebyrå! Vi har valt att samarbeta med partners som lever för att leverera bästa tänkbara förutsättningar för gästernas vistelse och träning. På så sätt kan du komma hem som dig själv, bara starkare You. Just stronger! Invictus Travel & Training AB är teknisk arrangör för resan.

OM RESAN Datum 21-28 september, 2016 Resmål Costa Blanca, Spanien Event La Manga Training Camp Inkluderat i priset Flyg Köpenhamn - Alicante t/r (alternativa avreseorter mot tillägg) 7 nätter i del i dubbelrum på La Manga Club resort 2 måltider per dag: frukostbuffé & middagsbuffé 3 woddar på Kumuka (fördelat på 3 dagar) Totalt 6 dagars träning med valfria aktiviteter på La Manga Club Fri tillgång till gym, 25m inomhusbassäng och bastu Fritt wifi & lokala skatter Fri tillgång till minibuss för gruppen under vistelsen, hämtas och lämnas på flygplatsen (drivmedel & extra försäkring tillkommer) Ej inkluderat i priset Övriga aktiviteter, utflykter, spa behandlingar, utrustningshyra (t.ex. cykel) Övriga måltider som inte specificeras ovan, snacks och drycker Dricks Pris per person från: 12 995 SEK Tillval: enkelrumstillägg +2 900 SEK Pris för barn 3-11 år som delar rum med föräldrar i extrasäng: 5 995 SEK På vilka sätt kan jag betala min resa? Via bankgiro, kontoöverföring eller via onlinebetalning med VISA och Mastercard. Hur mycket skall jag betala och när? När du har bekräftat en bokning med Invictus Travel så kommer du att få en bokningsbekräftelse inom två arbetsdagar. För att kunna säkra din plats på resan så behöver du betala en deposition på 2 000 SEK inom 7 dagar från bokningsdatumet. Bokar du en resa med reguljärflyg måste även hela flygkostnaden betalas omgående för att Invictus Travel ska kunna boka ditt flyg, innan detta är gjort kan flygkostnad och tillgång förändras. Resterande slutbetalning skall betalas senast 14 dagar innan avresa.

OM RESAN Tillägg Hyra av utrustning Cyklar och golfklubbor finns tillgängliga på La Manga Club. Fråga oss om uppdaterad prislista. All utrustningshyra betalas på plats på resorten Avbeställningsskydd Avbeställningsskydd via ERV kan läggas till för 6 % av resans totala pris. Extra bagage På grund av de alltmer stränga restriktioner då det gäller bagagevikt på flygplan så måste varje väska godkännas av flygbolaget. Vi hjälper gärna till ifall ni behöver boka extra bagage. Avgifterna varierar mellan flygbolagen. Kontakta Invictus Travel i god tid inför avresa. Viktigt Alla pass måste vara giltiga minst 6 månader efter hemkomstdatum. Alla som cyklar måste ha en kopia på sitt pass med sig ut på cykelrundan. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna vid valutaförändringar och vid förändringar på flygpriser. När du bokar accepterar du Invictus Travels resevillkor, läs igenom dessa här: http://invictustravel.se/min-resa/resevillkor Angivet innehåll i Invictus Travel s resor, såsom destinationer, leverantörer, träningsupplägg etc är satta utifrån givna kriterier och optimala förhållanden. Ansvarig gruppledare/coach/beställare har alltid rätt att ändra resans innehåll p.g.a. väder, politiskt beslut eller annan åtgärd som ligger utanför vår kontroll för att inte äventyra resenärernas säkerhet. Vid sådan ändring har resenären ingen rätt till kompensation eller återbetalning från Invictus Travel om inte sådan är överenskommen.