Upptäck världen med GO Cruising

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Upptäck världen med GO Cruising"

Transkript

1 Upptäck världen med GO Cruising

2 Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida dig rätt. Vi samarbetar med välkända rederier, flygbolag och hotell för att ge dig hög kvalitet. Vi har också svenska guider på många platser i världen, exempelvis New York, Miami, Los Angeles, Rom, Barcelona och Marseille. Vi på GO Cruising vill hjälpa dig att göra din dröm till verklighet. Oavsett budget så hittar vi den bästa resan då vi har många års erfarenhet och bra kontakter. I denna katalog får ni tips och idéer på några resor som erbjuds. Kontakta oss för offert på just de datum och destinationer som ni önskar så tar vi fram ett bra förslag. Vi vet att en semester ombord på ett kryssningsfartyg kan ge en upplevelse långt utöver det vanliga. Amanda, Mimmi och Lina

3 Varför ska du välja en kryssning Om du tycker om att se och uppleva fler städer och länder, bör du prova på en kryssning. En kryssning bjuder på allt från härliga destinationer, god mat, shower i klass med de på Broadway och massor av aktiviteter så som språk- och danskurser, vinprovning, föreläsningar och träningsklasser. Det finns också flera poolområden, teater, restauranger, barer och butiker så ingen behöver gå sysslolös. Du bor på ett flytande hotell och packar därför bara upp en gång, men du kommer till nya destinationer nästan varje dag. Många av er tänker säkert på Medelhavet och Karibien när ni hör ordet kryssning. Men det finns mycket mer än så. Det finns till exempel kryssningar i Asien, Alaska, Sydamerika, runt Hawaii öarna, längst med Mexicos Riviera mm. Det finns flera hundra destinationer att välja bland. Under en kryssning bjuds det på kultur, historia, städer, natur, djurliv, stränder, äventyr, aktiviteter och lugn och ro. Ni kommer också få uppleva den fantastiska servicen ombord Kryssningar är också ett mycket prisvärt alternativ då det mesta ingår i priset. Gamla fördomar börjar också suddas bort och många fartyg har inte de traditionella klädkoderna och middagssittningarna som gällde tidigare.

4 Hawaii Hawaii Solens, vindarnas och surfingens hem. Solens, vindarnas och surfingens hem. Upplev fantastisk kultur, paradisstränder och en sol som Upplev fantastisk kultur, paradisstränder och en sol som nästan alltid lyser. Besök små mysiga butiker eller skåda efter nästan alltid lyser. Besök små mysiga butiker eller skåda efter valar. Pearl Harbour är ett måste för historieintresserade. valar. Pearl Harbour är ett måste för historieintresserade. Hawaii och dess vackra öar är en drömresa för de allra flesta! Hawaii och dess vackra öar är en drömresa för de allra flesta! Pris från :- per person Pris från :- per person Reslängd 11 dagar. Reslängd 11 dagar. I priset ingår flyg t/r, skatter, 2 hotellnätter och 7-nätters I priset ingår flyg t/r, skatter, 2 hotellnätter och 7-nätters kryssning. Under kryssningen ingår helpension och kryssning. Under kryssningen ingår helpension och underhållning underhållning

5 New York och Bermuda New York och Bermuda Från storstadspuls till strandliv. Från storstadspuls till strandliv. Börja er resa i världsmetropolen New York där ni kan Börja er resa i världsmetropolen New York där ni kan promenera i Central Park, se Frihetsgudinnan och upplev promenera i Central Park, se Frihetsgudinnan och upplev Times Square. Kliv sedan ombord på ett trevligt fartyg och Times Square. Kliv sedan ombord på ett trevligt fartyg och kryssa till sol, värme och kritvita stränder! kryssa till sol, värme och kritvita stränder! Pris från :- per person Pris från :- per person Reslängd 12 dagar. Reslängd 12 dagar. I priset ingår flyg t/r, skatter, 3 hotellnätter och 7-nätters I priset ingår flyg t/r, skatter, 3 hotellnätter och 7-nätters kryssning. Under kryssningen ingår helpension och kryssning. Under kryssningen ingår helpension och underhållning. underhållning.

6 Upplev en dag ombord Ni vaknar upp av att roomservice knackar på dörren och ni intar frukosten på balkongen med utsikt över havet Det är fint väder och idag lägger ni till vid St Maarten. Här kan ni sola vid fina stränder, shoppa taxfree eller göra en örundtur. Ni är iland hela dagen eller går tillbaka ombord tidigt om ni vill. När ni är ombord kan ni delta i olika aktiviteter som rederiet anordnar. Exempel följer här. Danskurs, språkkurs, minigolf, bridge, surfing, skridskoåkning, föreläsningar, bio, shopping, spa, ordlekar, gym, bingo, gym, matlagningskurs, tävlingar, ordlekar, spa, och mycket mer Njuter ni av en härlig lunchtallrik i bufférestaurangen Är det dags för alla att vara tillbaka och de har avseglingsparty vid pooldäck. Ta en färgglad paraplydrink och njut av bandet som spelar karibiska rytmer medan ni sakta kryssar iväg mot nästa destination Middag. Ikväll äter ni i A la carte restaurangen som bjuder på en fantastisk meny Kvällens show! Du beger dig till teatern där kvällens show består av fantastiska sångare och dansare som bjuder på underhållning i klass med en Broadway musikal Nu kanske ni går till puben ombord där en trubadur spelar eller varför inte sjunga en sång i Karaoke baren eller ta en svängom i dans salongen eller diskoteket. Imorgon vaknar ni upp vid en ny destination.

7 Generationsresor Generationsresor Att kryssa passar perfekt när familj och vänner vill resa tillsammans. Det blir allt vanligare med generationsresor och Att kryssa passar familj och vännerdå villniresa en kryssning är ettperfekt mycketnär bekvämt alternativ får en fin tillsammans. Det blir allt vanligare med generationsresor resa tillsammans och ni väljer enkelt att umgås när ni vill. och en kryssning är ett mycket bekvämt alternativ då ni får en fin resa tillsammans och ni av väljer enkelt att när nikanske vill. Ombord finns mängder aktiviteter förumgås alla åldrar. vill mamma och pappa ta en danskurs, farmor och farfar slå Ombord finns mängder aktiviteter förpå alla Kanske en rundaminigolf medanavbarnen provar attåldrar. vågsurfa. vill mamma ochfartyg pappaärtadetta en danskurs, farmor ochidag farfar Ombord på ett möjligt då fartygen är slå en rundaminigolf medan barnen provar på att vågsurfa. flytande resorts med restauranger, pooler, teater, spa- och Ombord på ett fartyg är detta möjligt då fartygen träningsanläggningar, butiker, och mycket mer. idag är flytande resorts med restauranger, pooler, teater, spa- och träningsanläggningar, butiker, och mycket mer.

8 Karibien Underbara stränder och turkosblått hav. Hör man ordet Karibien väcks direkt känslor av avkoppling och inre bilder av paradisstränder. Barbados, Jamaica, Aruba med flera. Alla bjuder på värme, bad och kristallklart vatten. Karibien har allt man behöver för en drömlik semester. Pris från :- per person Reslängd 11 dagar. I priset ingår flyg t/r, skatter, 2 hotellnätter och 7-nätters kryssning. Under kryssningen ingår helpension och underhållning.

9 Kortkryssning till Bahamas Kombinera 2 nätter i Miami med Karibien. Om ni ändå är i Florida, passa på att ta en kortkryssning för att prova på. Shoppa på Lincoln Road, beskåda art decodistriktet och upplev mysiga restauranger innan ni går ombord på fartyget som tar er till Bahamas för sol och bad. Pris från :- per person Reslängd 7 dagar. I priset ingår flyg t/r, skatter, 2 hotellnätter och 3-nätters kryssning. Under kryssningen ingår helpension och underhållning.

10 Medelhavet En kryssning är ett perfekt sätt att uppleva Medelhavet. Att uppleva Venedigs romantiska kanaler, Atens fantastiska historia eller Mykonos härliga stränder är något som många uppskattar. Besök den gamla staden Ephesus i Turkiet eller Colosseum i Rom. Medelhavet bjuder på många destinationer med vackra idyller och spännande historia. Pris från 6 995:- per person Reslängd 8 dagar. I priset ingår flyg t/r, skatter och 7-nätters kryssning. Under kryssningen ingår helpension och underhållning.

11 Kryssning med guldkant Kryssning med guldkant Vill ni ha något lite extra så erbjuder vi även kryssningar med Vill ni ha något lite extra så erbjuder vi även kryssningar med rederier så som Oceania cruises, Seabourn, SeaDream och rederier så som Oceania cruises, Seabourn, SeaDream och Azamara club cruises. Dessa rederier har fartyg som är lite Azamara club cruises. Dessa rederier har fartyg som är lite mindre i storlek. Tack vare det så besöks många exotiska mindre i storlek. Tack vare det så besöks många exotiska hamnar och det är inte ovanligt att de stannar i hamn två hamnar och det är inte ovanligt att de stannar i hamn två dagar. dagar. De har också specialkryssningar så att ni exempelvis besöker De har också specialkryssningar så att ni exempelvis besöker Rio när det är Karneval eller Monaco när de kör det klassiska Rio när det är Karneval eller Monaco när de kör det klassiska stadsloppet Monaco Grand Prix. stadsloppet Monaco Grand Prix.

12 Tel: Vi reserverar oss för ev. prisjustering och tryckfel.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Upptäck östra Medelhavet med MSC Musica

Upptäck östra Medelhavet med MSC Musica Pressmeddelande 2006-07-05 Upptäck östra Medelhavet med MSC Musica MSC Cruises nya flaggskepp, MSC Musica, är nu ute på sin första kryssning. Den inleddens den 1 juli, två dagar efter att hon döpts i Venedig

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Venedig Dubrovnik Kotor Corfu Crutone Giardini Naxos Sorrento Rom Venedigs vindlande kanaler och romantiska

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Miami Jungfruöarna - Iles des Saintes (Guadeloupe) Dominica Nevis St Barts Azamara Quest tar oss med på

Läs mer

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Dubai Abu Dhabi Indien Sri Lanka Thailand Singapore Följ med på en härligt varm och solig kryssning där

Läs mer

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Miami Curacao Bonaire Aruba Barbados - St. Lucia St. Kitts Nevis St. Maarten Följ med oss

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Hyr hus/villa i Florida

Hyr hus/villa i Florida Hyr hus/villa i Florida MyPlanet hyr ut hus och poolvillor i nästan hela Florida. Perfekt för större sällskap eller familjer som vill ha självhushåll. Låt oss hjälpa er med er semester i Florida. Att hyra

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Rom Sorrento Giardini Naxos Valletta Porto Empedocle Amalfi en av världens vackraste kuststräckor. Här

Läs mer

VINGS KRYSSNINGAR. MEDELHAVET :rabatt : Kryssningspaket. Just nu! på alla vår ka

VINGS KRYSSNINGAR. MEDELHAVET :rabatt : Kryssningspaket. Just nu! på alla vår ka HELA DENNA BILAGA ÄR EN FRÅN VING VINGS KRYSSNINGAR. Just nu! 1.000:rabatt a på alla vår ka r. Bo kryssninga 017. 22 senast 23/ Kryssningspaket.7.495: Paketpris inkl. flyg, hotell, kryssning och helpension

Läs mer

Vintererbjudanden 2008

Vintererbjudanden 2008 Vintererbjudanden 2008 Weekend i Göteborg Välkommen till Göteborg och upplev Sveriges vackra västkust. Vi erbjuder första klassens hotellmiljö och en stad med mat och nöjen för alla. Radisson SAS Scandinavia

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Fort Lauderdale Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Cozumel Vi börjar resan i Fort Lauderdale, Florida

Läs mer

La Manga Training Camp

La Manga Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS SOL RELAX GOD MAT SPANIEN - 21-28 SEPTEMBER, 2016 La Manga Training Camp Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du skall komma hem som dig själv men starkare både

Läs mer

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET

UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET UNNA DIG EN KRYSSNING ETT MINNE FÖR LIVET Ingenting kan mäta sig med en kryssning vad gäller romantik eller avkoppling. När du vaknar till ljudet av vågor, njuter av värmen på soldäck eller betraktar natthimlen

Läs mer

Sol & Bad Fort Lauderdale

Sol & Bad Fort Lauderdale Sol & Bad Fort Lauderdale Fort Lauderdale är en av s härliga storstäder. Här ligger miljonvillorna och privata yachts med utsikt till det stora nätverk av laguner och kanaler som går genom staden på kors

Läs mer

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT Stora Hawaiiresan BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT (Resan skall vara bokad och klar senast 28/2 - avresa senast 30/9) I bilagan 9/1 i Svenska Dagbladet står felaktigt pris vid 2 vuxna. Korrekt

Läs mer

Nyfiken på Kryssning?

Nyfiken på Kryssning? Nyfiken på Kryssning? Är kryssning något för mig? Den största gemensamma nämnaren på alla olika kryssningar är att ni kan besöka flera olika platser på samma semester och bo och äta lyxigt utan att behöva

Läs mer

Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox

Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox Florida Bonaire Aruba Curacao Barbados St. Lucia St. Maarten Antigua Följ med oss på en

Läs mer

tio tips om den grekiska ön Santorini

tio tips om den grekiska ön Santorini tio tips om den grekiska ön Santorini 01 Bo i Oía (ía) Oía är, i min smak, den finaste delen av Santorini. När du bildsöker på Santorini är det mest bilder av Oía du hittar. Men, när du söker efter boende

Läs mer

Resor och Läger 2012

Resor och Läger 2012 Resor och Läger 2012 Fritid LSS i Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Tomelilla och Ystad har gjort ett gemensamt utbud av resor och läger. Priset är anpassat till hur många som följer med eller får plats i buss

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016

HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 HÄLSORESA MED YOGA TILL SITGES 18-25 OKTOBER 2016 Återhämtningsresa med Lise och Anna en härlig och inspirerande resa som passar både vana yogautövare och nybörjare. Tillsammans med Anna Hallén och Lise

Läs mer

Förslag Bröllopsresa Australien

Förslag Bröllopsresa Australien Förslag Bröllopsresa Vi har satt samman ett paket på cirka två veckor där ni blir bortskämda med bra boende och utsökt mat men också med flera spännande upplevelser. Denna bröllopsresa kan köpas komplett

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016

Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Anna Hallén & Maria Helanders hälsoresa till Kreta - med fokus på hållbar viktminskning 6-13 oktober 2016 Du är varmt välkommen på höstens hälsoresa i att nå ditt bästa jag och fokus kommer att ligga på

Läs mer

Kryssningar. en semesterform i medvind. weekend

Kryssningar. en semesterform i medvind. weekend weekend Kryssningar en semesterform i medvind Av Lars Lindmark För snart 20 år sedan upplevde jag min första kryssning och sedan dess har det blivit dryga 40-talet kryssningar utanför Östersjöområdet.

Läs mer

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos.

Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Resebrev nr 8, 3 12 juli 2011. Kort resa från Kos till Rhodos o mötet med Elin o Larsa, som var ombord 1 vecka o var med o segla utmed Rhodos. Äntligen så kom då vårt besök, Elin o Larsa gående på gatan,

Läs mer

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB

Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Tack alla vänner som åkte med oss i år Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År Vi är: Mats, Christer och Peter på PETERS BUSS AB Jag hoppas att ni har trivts riktigt bra på våra resor, fått lite avkoppling,

Läs mer

Stadsrundtur & båtutflykt

Stadsrundtur & båtutflykt Stadsrundtur & båtutflykt Miami är bäst känd för sina långa och vackra stränder, smala palmer och färgstarka art-deco byggnader. Men bortanför strandlivet väntar en av s mest fascinerade multietniska storstäder.

Läs mer

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik

AoM Consult AB. Din utbildningskonsult. Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik AoM Consult AB Din utbildningskonsult Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning och kriminalteknik Plats: Honolulu- Hawaii Datum: 4-14 januari 2017 Brottmålskurs med inriktning på Förundersökning

Läs mer

Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas

Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Septemberkryssning runt pärlor i Medelhavet med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de

Läs mer

Caribbean Tour -16. I samarbete med

Caribbean Tour -16. I samarbete med I samarbete med Caribbean Tour -16 Grattis! Ni har valt att lämna Sverige under årets i särklass tristaste månad, november. Ett dubbelt grattis för att ni har den goda smaken att välja soliga Karibien

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015

REORIENT på Bali. Workshop Våren 2015 REORIENT på Bali Workshop Våren 2015 REORIENT [def: to adjust or align something in a new or different way] Varmt välkommen till en inspirerande och utforskande workshop i fantastiska Ubud, Bali. Vi erbjuder

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016

Vinresa till Nerja. Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Vinresa till Nerja Kulinarisk vinresa till Andalusien i vinskördetiden, 17-24 september 2016 Expertguide är den välkände Munskänken och sommelieren Sten Svenhage, vilket borgar för att våra upplevelser

Läs mer

Empress Yachtpartners

Empress Yachtpartners Empress Yachtpartners Investera i livskvalitet samt i ett optimalt ekonomiskt och bekymmersfritt båtägande! EC Charter AB, med säte i Höllviken, erbjuder delägarskap i en välutrustad motoryacht i Medelhavet.

Läs mer

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se

finns Som respektive snabbt som Ingmar Olsson .se Sommarens resor 2016 Semester! Koppla av och njut av er ledighet. Vi hoppas att det finns något som skall passa just Dig i årets reseprogram. Som vanligt samordnar Fritid LSS resan i era respektive kommuner.

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien ERBJUDANDE KRYSSNING! Boka balkonghytt eller högre hyttkategori senast 18 december och få gratis dryckespaket på seglingar mellan 1 maj och 30 september 2016. Paketet inkluderar: Utvalda

Läs mer

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr.

Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Florida och New York Florida och New York Boka resan mellan 9/11-8/12 och få 2 för 1 på valfri utflykt till ett maxvärde av 1.400 kr. Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på

Läs mer

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ!

Australien runt. Australien runt. Resan i korthet. Australien, HÖSTKAMPANJ! Australien runt NYHET 2015/2016! En fantastisk komplett resa till Australien Denna resa till Australien tar er till fyra fantastiska områden som alla erbjuder något helt olika. Från Sydneys vackra stad

Läs mer

PT on the Run to Spain

PT on the Run to Spain TRÄNING SOL RELAX GOD MAT COSTA DE VALENCIA, SPANIEN - 2016 Training Camp Spanien 15-22 SEPTEMBER 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Målsättningen är att du ska komma hem

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Fynda lyxkryssning i vinter

Fynda lyxkryssning i vinter Kryssningsrederierna sjösätter nya lyxkryssare på löpande band. För att fylla fartygen med passagerare finns det gott om erbjudanden som innebär att du kan lyxkryssa till lågpris. Privata Affärer hjälper

Läs mer

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta.

Vi kommer att arrangera en visningsresa och återkommer närmre om detta. The Lodge, Romelåsen The Lodge öppnar i September på Romeleåsens topp, 165 m över havet. Det kommer att bli en förträfflig lodge för konferens, boende, njutning, SPA och aktiviteter. Allt detta plus en

Läs mer

Stockholm, vårt mål.

Stockholm, vårt mål. 2013-07-13 Stockholm, vårt mål. Vi har varit för första gången med egen båt i vår huvudstad, en fin upplevelse att komma via södertörn och Dalarö in genom det vackra Stäket och Skurusundet ända in till

Läs mer

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA

Florida och New York. Florida och New York. Resan i korthet USA Florida och New York Florida och New York Upplev Florida och New York på samma resa. Först har ni sex dagar på Miami Beach. Sola och bada på den berömda stranden, njut av stämningen längs Ocean Drive under

Läs mer

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

Malvina 5B Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Felicia och är tio år. Jag bor på en gård i södra Sverige och jag har ett syskon som heter Anna. Hon är ett år äldre än mig. Jag har även en bror som är ett år, han

Läs mer

SVENSKA Inplaceringstest B

SVENSKA Inplaceringstest B SVENSKA Inplaceringstest Vilket av de fyra alternativen är rätt? Exempel: Svar: Har du tidningen idag? A läsa läst läser läste är rätt 1. et är viktigt att läser texten noga. A en er honom man 2. - Jag

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Florida - Honduras - Mexiko - Bahamas - Florida Med Royal Caribbeans nya fartyg Symphony

Läs mer

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ.

Hej. Du skall kryssa för minst två alternativ, då antalet platser är begränsat. Det är inte säkert att du får ditt första alternativ. Sommarresor 2016 Hej Nu har du 2016 års reseprogram i din hand. Programmet inbjuder vuxna funktionshindrade i Kramfors och Sollefteå kommuner. Alla resor är skrivna i tre textdelar. En del är lättläst.

Läs mer

Resebrev 14 september - 15 oktober, Sicilien runt

Resebrev 14 september - 15 oktober, Sicilien runt Resebrev 14 september - 15 oktober, Sicilien runt Från Malta o till Sicilien är det bara en Skagen resa i våra mått, det skuttet tog vi den 14 september o hamnade i viken Rada Di Portopalo på södra delen

Läs mer

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje

AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje AKTUELLA BOFÖRMÅNER OCH PRISER Norrtälje Version mars 2016 Seniorgårdens Boförmåner gör det bekvämt och enkelt att trivas hemma. Via lokala leverantörer får du tillgång till utvalda tjänster i samband

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Hotell Villa Platanias

Hotell Villa Platanias Hotell Villa Platanias ger dig det lilla extra här kan du njuta av livets goda, mitt i centrum av Platanias. Trots det centrala läget, är Hotell Villa Platanias lugnt och fridfullt. Hotellet är omgivet

Läs mer

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13

Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 Nollningsschema för dig som läser Sjuksköterska HT-13 19/8 Måndag Introduktionsdag Tid: 14.00 Samling sker på parkeringen vid spårvagnshållplatsen Medicinaregatan. Hållplats: Medicinaregatan Spårvagn:

Läs mer

Karibien i Privatflyg

Karibien i Privatflyg Karibien i Privatflyg Efter succén med Privatflyg i Västra & Östra USA lanserar nu MyPlanet Karibien i Privatflyg - ett helt nytt fantastiskt sätt att uppleva Karibien. Huvuddestinationerna i denna resa

Läs mer

Florida runt i husbil

Florida runt i husbil Florida runt i husbil FLORIDAVECKOR! Boka senast 29/2 och få en dagstur till Everglades påköpet. Med en egen husbil får man mer tid över till att umgås med familjen och man kan tillsammans planera varje

Läs mer

INTENDENTUREN PERSONAL 2015-10-23

INTENDENTUREN PERSONAL 2015-10-23 BIRKA CRUISES ÖSTERSJÖNS ENDA KRYSSNINGSFARTYG Vi är i drift 365 dagar om året dygnet runt LIVET OMBORD PÅ INTENDENTUREN MED KRYSSNINGSCHEF CHATARINA ISRAELSON 22 tim kryssningar STOCKHOLM-MARIEHAMN-STOCKHOLM

Läs mer

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan

Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan Formel 1 resor till Spanien & Barcelona guide för resan 2015 05 29 Inga kommentarer Guide för Formel 1 resor till Spanien & Barcelona Om du inte har varit på Formel 1 resa till Spanien & Barcelona kommer

Läs mer

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar

SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar 04220 25 96 / 070623 37 60 Harmoni och balans, inspiration och nystart, vila och positiva upplevelser det är spa! SPA- och hälsoresa till estniska Pärnu 7 dagar eller 9 dagar Följ med Asplunds Buss på

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

KAPITEL 6. Verb: preteritum. *imperativ som slutar på p, k, s, t eller x +te. Special (it-verb och oregelbundna verb) T ex: gå-gick, drick-drack

KAPITEL 6. Verb: preteritum. *imperativ som slutar på p, k, s, t eller x +te. Special (it-verb och oregelbundna verb) T ex: gå-gick, drick-drack KAPITEL 6 Verb: preteritum Imperativ Tala +de Ring +de Läs* +te Må +dde preteritum talade ringde läste mådde *imperativ som slutar på p, k, s, t eller x +te Special (it-verb och oregelbundna verb) T ex:

Läs mer

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Miami - Honduras - Belize - Mexiko Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Följ med oss på en

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland

Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland Club Eriks noga utvalda upplevelser Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland USA - Kanada - Grönland - Island Upplev pulserande Miami beach, New York städernas stad, historiska

Läs mer

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007

HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007 HANTVERKSKAMMAREN Har men ingen snö får man uppfinna den! HÄNDER I HK - HANTVERKSKAMMAREN DECEMBER (NR 2) 2007 SÅ HAR VI FIRAT 1:A ADVENT Vi mötes av regn den morgonen julmarknaden öppnade. Så här års

Läs mer

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012

BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTERRAPPORTEN 2012 BILSEMESTER ÄR FRIHET I år firar Stena Line 50 år och därför är vi extra stolta att kunna presentera vår största kartläggning av svenskt resande med bil hittills: Bilsemesterrapporten

Läs mer

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke

Simon K 5B Ht-15 DRAKEN. Av Simon Kraffke DRAKEN Av Simon Kraffke 1 Kapitel 1 Drakägget Hej jag heter Erik och jag är 7 år och jag bor på en gård och den gården heter Hemlighetensgård bara för att vad som helst kan hända här. Och den gården ligger

Läs mer

Sri Lanka Tour 2016 med helpension

Sri Lanka Tour 2016 med helpension Sri Lanka Tour 2016 med helpension Dag 1 Negombo Efter vår ankomst åker vi till vårt hotell i Negombo som ligger ca 30 min med bil från flygplatsen. Vi bor nära havet så att vi kan koppla av lite efter

Läs mer

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal

Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal Resebrev norra Spanien och en bra bit av Portugal När vi kom till den lilla viken Ria De Cedeira den 18 aug så blev vi liggande många nätter på svaj, vilket är det bästa vi vet (helt gratis och inga grannar

Läs mer

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015

Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Res med Plan till Laos och Thailand! Besök Thailand bortom turiststråken och ta chansen att uppleva en vardag fjärran från din egen i Laos! 1 Resperiod: 14 till 29 mars 2015 Resans innehåll Vi reser till

Läs mer

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp

Utvärdering 2015 deltagare Voice Camp Utvärdering 15 deltagare Voice Camp 8 deltagare Har det varit roligt på lägret? (%) 1 8 6 4 1 Ja Nej Varför eller varför inte? - Enkelt, jag älskar att sjunga och det är alltid kul att träffa nya vänner

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden

Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Håbo kommun Brukarundersökning inom äldreboenden Dalängen Hus 4 Hus 2 (Attendo Care) Brukarundersökning i Håbo Äldreboenden Syfte En temperaturmätning som signalerar hur våra brukare värderar oss och upplever

Läs mer

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök

press release Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök Visby, 2011-07-14 Nytt utflyktsmål på Gotland: Fröjel Resort inbjuder med poolhus, spa och bra kök En semesterresort på en semesterö det låter som ett ganska vanligt inslag, som knappast ges större utrymme

Läs mer

Isbjörnssafari vid Aurora Inn

Isbjörnssafari vid Aurora Inn Isbjörnssafari vid Aurora Inn Den här guidade turen kan du göra som den är eller lägga in som en avstickare i en större resa. Oavsett vad du väljer så är vi säkra på att du kommer att älska det här äventyret

Läs mer

Skriva berättande texter

Skriva berättande texter Skriva berättande texter Skriva berättande texter stavning, stor bokstav och punkter styckeindelning och struktur utvecklade svar textbindning och ett varierat språk grammatik Stavning, stor bokstav och

Läs mer

André 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget

André 5A Ht-15. Kapitel 1 Drakägget 1 Kapitel 1 Drakägget Hej, Jag heter Aragon. Jag och min far bor i en liten stuga i en liten stad kallas sed Wood. Här bor det inte många men vi odlar mat så det räcker till alla. Men vi har inte mycket

Läs mer

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja.

- nej, nu orkar jag inte planera mer vi ses Väll. - Nej vi kan väll sova över i natt och så kan. - Ja - Ja. Hej jag heter malva nu är det skola men om två dagar så är det sommarlov jag och mina kompisar har bestämt att vi ska resa i genom Sverige. Förresten heter jag ju Malva och är 10 år, jag älskar hästar,dansa,simma

Läs mer

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016!

EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016! EXPEDITION SVALBARD Svalbard 8-18 september 2016 En annorlunda fotoexpedition i ett spektakulärt landskap Omgiven av Svalbards spetsiga berg, stämningsfulla fjordar och gnistrande glaciärer har du nu chansen

Läs mer

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar)

Stora Kina. 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Stora Kina 15 DAGAR - PEKING-SUZHOU-TONGLI-SHANGHAI-GUILIN-YANGSHOU-XIAN Planerade avgångar 2016: 21/3 (kontakta oss för senare avgångar) Pris i delat dubbel: 26250kr med Air China, 28750kr med Finnair

Läs mer

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan.

MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. MCI har bokat upp ett antal hotellrum för att garantera boende till er deltagare på SFAI-veckan. Vi arbetar utifrån förste man/kvinna till kvarn... principen, så vad gäller nedan hotell, reserverar vi

Läs mer

Sommarlovsaktiviteter 2016

Sommarlovsaktiviteter 2016 Sommarlovsaktiviteter 2016 Sommarlovsaktiviteter 2016 är ett nytt spännande samverkansprojekt mellan Svalövs Kommun, Kulturhuset i Svalöv och andra föreningar för att möjliggöra fria, meningsfulla aktiviteter

Läs mer

Upptäck Torsö Vänerns största ö!

Upptäck Torsö Vänerns största ö! Ta bussen eller tåget till natur och kultur. Tur nr 2 (10) Upptäck Torsö Vänerns största ö! Torsö är den största ön i Mariestads skärgård. Torsö består av två delar som hänger samman, Torsö och Fågelö.

Läs mer

Arenales Del Sol Alicante Infinity View

Arenales Del Sol Alicante Infinity View Arenales Del Sol Alicante Infinity View Fastighetsbyrån spanska bostäder - Hem i Solen BESKRIVNING Tio kilometer söder om Alicante stad ligger "Solens sand", Los Arenales del Sol, som har vuxit till en

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Skall jag stanna eller ska jag gå? D

Skall jag stanna eller ska jag gå? D Skall jag stanna eller ska jag gå? D et är först när vi går ihop och vi blir många och starka som vi kan förändra våra villkor på arbetsplatsen. I över 100 år har facket vart med och påverkat arbetarnas

Läs mer