Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox"

Transkript

1 Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul- & nyårskryssning i södra Karibien runt paradisöar med Celebrity Equinox Florida Bonaire Aruba Curacao Barbados St. Lucia St. Maarten Antigua Följ med oss på en oförglömlig upplevelse där drömmar blir till verklighet. Ombord vår lyxkryssare Celebrity Equinox handlar livet om njutning och tillsammans upptäcker vi ett pärlband av solkyssta paradisöar. Sola, bada, snorkla, läs en spännande bok och svalka dig med en uppfriskande drink i skuggan av en palm. DATUM 18 dec jan 2017 PRIS PER PERSON Balkonghytt :- Kritvita stränder och den salta doften av det kristallklara havet. Inga krav, att bara vara Projektledare Andrea Rosso andrea.rosso@cluberiks.se Tel: Besöksadress: Saltmätargatan 8, Stockholm T-bana Rådmansgatan Postadress: Box 45405, Stockholm info@cluberiks.se

2 Kryssning i jul & nyår i Karibien Florida Bonaire Aruba Curacao Barbados St. Lucia St. Maarten Antigua I PRISET INGÅR Club Eriks värd Flyg t/r Stockholm-Miami inkl. alla idag kända skatter och avgifter Transfers flygplats hotell hamn flygplats 1 natt på hotell i Fort Lauderdale inkl. frukost 14 nätters kryssning på Celebrity Equinox, del i balkonghytt Helpension ombord inkl. Classic dryckespaket Högklassig underhållning och en mängd aktiviteter ombord Hamnavgifter, skatter och dricks ombord Citytur i Miami innan hemresan DATUM 18 dec jan 2017 PRIS PER PERSON Balkonghytt :- TILLÄGG Tillägg Enkelhytt: :- (Balkonghytt) Avbeställningsskydd Gouda 5% av resans pris Semesterförsäkring ERV 770:- per person PRELIMINÄRA FLYGTIDER DAG FLYG TIDER FLYGTID 18 dec Stockholm Frankfurt h dec Frankfurt Miami h jan Miami Frankfurt h jan Frankfurt Stockholm h 05 KRYSSNINGSSCHEMA DAG HAMN ANKOMST AVGÅNG 20 dec 21 dec 22 dec Kralendijk, Bonaire dec Oranjestad, Aruba dec Willemstad, Curacao dec 26 dec Bridgetown, Barbados dec Castries, St. Lucia dec Philipsburg, St. Maarten dec Philipsburg, St. Maarten dec St. Johns, Antigua dec 01 jan 02 jan Ft. Lauderdale, Florida Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella förändringar i program och pris som ligger utanför vår kontroll.

3 DAGSPROGRAM Dag 1 18 december Till Miami/Fort Lauderdale Vårt flyg lämnar Stockholm Arlanda på morgonen, för att landa i Miami under eftermiddagen lokal tid. På flygplatsen blir vi mötta av vår lokalguide och vi åker direkt till vårt hotell i Fort Lauderdale. Eftermiddagen och kvällen har vi till eget förfogande, passa på att sova ikapp lite eller upptäck Fort Lauderdale på egen hand. Staden sägs ha fler än soltimmar om året, det är aldrig långt till en härlig kritvit strand med svajande palmer och temperaturen i havet understiger sällan 23 grader. Med sitt 500 km långa kanalsystem kallas Fort Lauderdale ofta för Amerikas Venedig, och här erbjuds ett flertal utflykter med chans att upptäcka staden med båt. Från stadens centrum kan man följa Las Olas Boulevard mot havet, och längs gatan hittar vi flera inbjudande butiker och charmiga fisk- och skaldjurrestauranger. Dag 2 19 december Fort Lauderdale Vi spenderar morgonen på egen hand. Utcheckning från hotellet sker senast klockan 11.00, och det finns möjlighet att förvara ert bagage på hotellet tills transfern kommer. Ta ett dopp i hotellets pool, en shoppingrunda i Galleria Mall eller njut av en kopp kaffe i skuggan. Efter utcheckning tar vi gemensam transfer till hamnen och fartyget Celebrity Equinox. Efter ombordstigning kan vi njuta av en läcker lunch ombord och fartyget lämnar hamn klockan Packa upp, gör dig hemmastadd och ta dig tid att upptäcka fartyget i lugn och ro. Dag december Vi har nu två härliga dagar till havs på väg mot soliga Bonaire, och vi har chans att till fullo njuta av alla de faciliteter som erbjuds ombord vårt fartyg. Celebrity Equinox glänser ifrån för till akter och kryssningsfartyget fullkomligt andas lyx. Från de rymliga välplanerade hytterna till den unika gräsmattan på översta däck i Lawn Club. Du är här för att njuta och ha en fantastisk semester och Equinox gör dig inte besviken. Skäm bort dig själv ordentligt i underbara AquaSpa, eller beställ ett glas bubblande champagne och dröm dig bort i Sky Observation Lounge där utsikten är lika magnifik åt vilket håll du än vänder dig. Goda måltider och utomordentlig service är självklara inslag som bidrar till att göra denna kryssning så fantastisk.

4 Dag 5 22 december Kralendijk, Bonaire Precis norr om Venezuelas karibiska kust ligger Bonaire, ofta benämnd med sina grannar Curacao och Aruba som en av ABC-öarna. Bonaire är dykarnas paradis med sitt klara vatten och rika undervattenliv. Ön är omgiven av nationalparker och är även hem åt de ikoniska flamingofåglarna. I land kan ni göra allt från vandring till att besöka Karibiens enda barfota-kasino. Dag 6 23 december Oranjestad, Aruba Idag spenderar vi dagen på paradisön Aruba, en fröjd för både ögat och själen. Stränderna är vita, vattnet klarblått och palmerna svajar grönt bland de färggranna husen med stora öppna verandor i klassisk holländsk stil. Framför allt är det sol- och vattensporter som snorkling och utflykter till vackra stränder som gör sig bäst på Aruba men Oranjestad erbjuder även spännande marknader och bra shopping. Då fartyget inte lättar ankar förens till kvällen dagen efter, är detta även ett gyllene tillfälle för den kvällspigge att utforska även vad Oranjestads nattliv har att erbjuda. Dag 7 24 december Willemstad, Curacao God Jul! Självaste julafton spenderas idag på ljuvliga Curacao och den tidigare huvudstaden för Nederländska Antillerna, Willemstad. Efter 20-talets oljeboom flyttade arbetare hit med sina familjer från världens alla hörn vilket fortfarande gör sig påmint i denna spännande stad, sprudlande av olika kulturer, färger och smaker. Kanske hittar vi även en palm att dansa långdans kring? Dag 8 25 december Denna dag tillbringas till havs. Varva ned och smält alla nya intryck medan ni är på väg mot nästa destination, fantastiska Barbados.

5 Dag 9 26 december Bridgetown, Barbados Barbados blev självständigt från Storbritannien år 1966 men är fortfarande Karibiens lilla England med cricket som nationalsport, te som favoritdrink och engelskan som huvudspråk. Där slutar dock likheterna med Storbritannien för denna vackra ö är precis som sina grannar en grön pärla i det ljusblå havet. Här kan ni köpa massor av lyxiga varor till skattefria priser och göra intressanta turer till öns alla delar. Dag december Castries, St. Lucia St. Lucia är en av Västindiens vackraste öar med fantastisk natur långt ifrån 2000-talets överexploatering, och längs de slingrande kustvägarna ligger de små genuina fiskebyarna tätt. Ön är från början vulkanisk med höga regnskogsbeklädda berg och frodiga dalar, och vi bjuds på långa stränder och hemlighetsfulla små bukter. Upplev den grönskande naturen på nära håll med en uppfriskande vandringstur till Petit Pitons topp, eller besök världens enda drive-in vulkan, Sulphur Springs, där man kan köra in i kratern för att se bubblande pooler av lava. På St. Lucia hittar vi även Diamond Falls, ett strålande vattenfall vars vattenkaskader påverkas av naturens mineraler så att vattnet speglas i olika färgnyanser, likt en gnistrande diamant reflekterar ljuset. Dag december Philipsburg, St Maarten Dessa två dagar spenderar vi på ön St. Maarten, som säkerligen är världens minsta landmassa som delas av två länder, Nederländerna och Frankrike. Detta har fungerat i 350 år och de båda delarna har bevarat sin egen karaktär & charm. Staden Philipsburg är huvudstad på den holländska sidan, och grundades av en skotsk kapten som tjänstgjorde i den holländska flottan i mitten av 1700-talet. Staden ligger längs en smal landremsa, med karibiska böljor på ena sidan och en sjö, Great Salt Pond, på den andra. Stränderna är vita och inbjudande, men här kan vi även njuta av karibiskt stadsliv. Stadens affärsgator kantas av tax-free butiker, restauranger och caféer, västindisk arkitektur med pastellfärgade hus och färggranna blommor. Då detta är ett övernattningsstopp är det även ett gyllene tillfälle till att utforska även vad Philipsburgs nattliv har att erbjuda. Dag december St Johns, Antigua Idag kliver vi iland på ljuvliga Antigua, den större av de två öar som utgör riket Antigua och Barbuda. När Christofer Columbus landsteg här beboddes ön av olika indianstammar. I kolonialismens fotspår har både spanjorer, fransmän och engelsmän bosatt och styrt över ön. Idag är ön ett populärt turistmål med sitt sköna klimat, vackra landskap och 365 stränder!

6 Dag december Denna årets sista dag tillbringar vi ombord medan vi kryssar över de karibiska vattnen. På kvällen serveras en härlig middag och vid 12-slaget skålar vi in det nya året tillsammans med medresenärer ifrån hela världen HAPPY NEW YEAR! Dag 15 1 januari Vad kan passa bättre, än att spendera årets första dag med att njuta av den kravlösa tillvaron ombord? Att bara vara är underbart. Dag 16 2 januari Fort Lauderdale Tidig morgon lägger vi åter till i Fort Lauderdale, och efter en god frukost ombord är det dags att vinka adjö till Equinox för denna gång. Vi hinner med en citytur i Miami innan det är dags att bege sig till flygplatsen för hemresa. Dag 17 3 januari Hemma Under eftermiddagen är vi åter hemma på svensk mark, utvilade och med bagaget fyllt av härliga minnen och nya bekantskaper. Tack för denna gång!

7 Kryssningsfartyget Celebrity Equinox Celebrity Solstice, Eclipse, Equinox, Silhouette & Reflection Celebritys senaste fartyg är i den trendiga Solsticeklassen. Speciellt för denna är till exempel den stora gräsmattan på övre däck, ett modernt SPA samt den höga klassen på restaurangerna och servicen ombord. På gräsmattan på översta däck kan ni spela bocchia, crocket eller bara njuta av en picnic i solnedgången. Fartyget erbjuder många restauranger. Flertalet ingår i kryssningspriset och vid vissa specialrestauranger bokar man bord för en mindre summa. För Aquaclass exklusivt ingår restaurang Blu. Flera pooler, både inom- och utomhus samt gym med klasser och stor SPA-avdelning förenar nytta med nöje. Har ni Aquaclass har ni fri tillgång till SPAavdleningen hela kryssningen. Hytterna är ca 18 kvm stora. Balkonghytterna har en balkong mot havet på ca 4 kvm med ett bord och två stolar. I vissa hytter kan balkongerna och fönstren ha viss skymd sikt. Vi hälsar dig hjärtligt välkommen till Club Eriks upplevelser! Vill du boka den här upplevelsen klickar du på länken här» Du kommer då till hemsidan och där klickar du på knappen Tel: Besöksadress: Saltmätargatan 8, Stockholm T-bana Rådmansgatan Postadress: Box 45405, Stockholm info@cluberiks.se

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar

Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömmar blir till verklighet Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Miami Curacao Bonaire Aruba Barbados - St. Lucia St. Kitts Nevis St. Maarten Följ med oss

Läs mer

Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba...

Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba... Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba... Florida St. Maarten Antigua St. Lucia Barbados Bonaire Curacao Aruba Fly gråa november och följ

Läs mer

Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba...

Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba... Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Karibien St. Maarten, Antigua, St. Lucia, Barbados, Aruba... Florida St. Maarten Antigua St. Lucia Barbados Bonaire Curacao Aruba Fly gråa november och följ

Läs mer

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Fort Lauderdale Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Cozumel Vi börjar resan i Fort Lauderdale, Florida

Läs mer

Kryssning i södra Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssar

Kryssning i södra Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssar Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i södra Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssar Florida St. Maarten Antigua Dominica Barbados Bonaire Curacao Aruba Fly vintern och följ med oss på en

Läs mer

Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan

Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar vi flyr vintern och kylan Fort Lauderdale Aruba - Curacao Bonaire Grand Cayman Följ med oss på en oförglömlig upplevelse

Läs mer

Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar

Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar Miami St. Thomas - St. Maarten Antigua Dominica Barbados St.Kitts Fira jul och nyår med oss på en oförglömlig

Läs mer

Jul & Nyårskryssning i Södra Karibien ombord Celebrity Silhouette

Jul & Nyårskryssning i Södra Karibien ombord Celebrity Silhouette Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul & Nyårskryssning i Södra Karibien ombord Celebrity Silhouette Fort Lauderdale - U.S.V.I - Antigua - St Lucia - Barbados - Grenada - St Vincent - St Kitts Fira jul

Läs mer

Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette

Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette Club Eriks noga utvalda upplevelser Exotisk kryssning i Södra Karibien med Celebrity Silhouette Florida Aruba Curacao Bonaire Grand Cayman Fly vinterns mörker & snörusk för soliga & varma dagar i Karibien!

Läs mer

Nyårskryssning i Söra Karibien runt paradisöar med Celebrity Silhouette

Nyårskryssning i Söra Karibien runt paradisöar med Celebrity Silhouette Club Eriks noga utvalda upplevelser Nyårskryssning i Söra Karibien runt paradisöar med Celebrity Silhouette Florida Puerto Rico Antigua St. Maarten St. Thomas Florida Fira julhelgen i lugn och ro hemma

Läs mer

Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare

Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Karibien exotiska paradisöar med lyxkryssare Florida Grand Cayman Colombia Aruba Curacao Bonaire Fly hösten och ladda batteriet inför den kommande vintern

Läs mer

Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar

Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul och Nyår i Karibien lyxkryssning till exotiska paradisöar Florida - Dominikanska - US Virgin Islands - St Maarten - Dominica - Grenada - St Lucia - St Kitts Fira

Läs mer

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles

Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning runt Hawaiis paradisöar med San Francisco & Los Angeles San Francisco Hawaii Los Angeles Vi gör en fantastisk kryssning där vi upplever Hawaii och de fyra

Läs mer

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet

Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i de norska fjordarna Upplev naturens färgsprakande skönhet Köpenhamn Stavanger Bergen Ålesund Geiranger Tillsammans upplever vi de magiska norska fjordarna.

Läs mer

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien

Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Härlig kryssning med Azamara Quest från Miami till Västindien Miami Jungfruöarna - Iles des Saintes (Guadeloupe) Dominica Nevis St Barts Azamara Quest tar oss med på

Läs mer

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas

Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning under en vecka ombord lyxkryssaren Serenade of the Seas Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga Följ med oss under en härlig vecka ombord

Läs mer

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas

Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Midsommarkryssning till Medelhavets pärlor med Harmony of the Seas Barcelona - Palma - Marseilles - Rom - Neapel Följ med på en kryssning i Medelhavet. Detta är de sju

Läs mer

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar

Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Club Eriks noga utvalda upplevelser Hurtigruten i Vinterskrud Norrsken & vackra vita fjordsluttningar Norge Att färdas med Hurtigruten vintertid är nästan en sakral upplevelse. Norrskenet i kombination

Läs mer

Caribbean Tour -16. I samarbete med

Caribbean Tour -16. I samarbete med I samarbete med Caribbean Tour -16 Grattis! Ni har valt att lämna Sverige under årets i särklass tristaste månad, november. Ett dubbelt grattis för att ni har den goda smaken att välja soliga Karibien

Läs mer

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog

Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Centralamerika Mayakultur, strandparadis & regnskog Fort Lauderdale Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Cozumel Vi börjar resan i Fort Lauderdale, Florida

Läs mer

Upptäck världen med GO Cruising

Upptäck världen med GO Cruising Upptäck världen med GO Cruising Välkommen till GO Cruising GO Cruising är specialiserade på kryssningar runt om i världen. Det finns otroligt många rederier och resmål att välja mellan och vi kan guida

Läs mer

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka

Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Abu Dhabi till Singapore med Indien & Sri Lanka Dubai Abu Dhabi Indien Sri Lanka Thailand Singapore Följ med på en härligt varm och solig kryssning där

Läs mer

Caribbean Tour november

Caribbean Tour november I samarbete med Caribbean Tour 2019 7 17 november Grattis! Ni har valt att lämna Sverige under årets i särklass tristaste månad, gråa november. Nu väljer vi Celebrity Equinox i AQUACLASS. 8 hytter bokade.

Läs mer

Fly vintern och kylan Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar

Fly vintern och kylan Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Club Eriks noga utvalda upplevelser Fly vintern och kylan Kryssning till södra Karibiens sköna paradisöar Miami Curacao Bonaire Aruba Barbados - St. Lucia St. Kitts & Nevis St. Maarten Följ med oss på

Läs mer

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston

Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Club Eriks noga utvalda upplevelser Spännande kryssning från Köpenhamn via Norge, Island & Kanada till Boston Köpenhamn Oslo Kristiansand Reykjavik Akureyri Halifax Boston En skön kryssning från Skandinavien,

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Det finns många olika alternativ på reslängd och resrutt. Rådgör med

Läs mer

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten

Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks Sverigeresor Vi reser till Höga Kusten Höga kusten är ett unikt kustområde i Ångermanland som sedan istiden haft en landhöjning på 800 meter, vilket är världsunikt,

Läs mer

Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~

Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Höstlovskryssning i Karibien ~Harmony of the Seas~ Fort Lauderdale - Philipsburg - San Juan - Labadee Att kryssa i Karibien är en dröm för de flesta av oss. Nu kan de

Läs mer

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet

Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från Venedig Rom med Dubrovnik & Adriatiska havet Venedig Dubrovnik Kotor Corfu Crutone Giardini Naxos Sorrento Rom Venedigs vindlande kanaler och romantiska

Läs mer

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises

Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Italien längs Amalfikusten med Azamara Club Cruises Rom Sorrento Giardini Naxos Valletta Porto Empedocle Amalfi en av världens vackraste kuststräckor. Här

Läs mer

Kryssning i Centralamerika mayakultur strandparadis regnskog

Kryssning i Centralamerika mayakultur strandparadis regnskog Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Centralamerika mayakultur strandparadis regnskog Fort Lauderdale Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Puerto Costa Maya Cozumel Kryssningen går till strandparadiset

Läs mer

Kryssning i Asien Jul & Nyår Hongkong Vietnam Thailand Singapore

Kryssning i Asien Jul & Nyår Hongkong Vietnam Thailand Singapore Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Asien Jul & Nyår Hongkong Vietnam Thailand Singapore Hongkong Vietnam Thailand Singapore Res till Hongkong, Fira Jul i Vietnam, skåla in det nya året i Thailand

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Florida Costa Rica Colombia Panama Grand Cayman Mexiko Karibiens värme, grön regnskog och

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Florida Costa Rica Panama Colombia Grand Cayman Mexiko Karibiens värme, grön regnskog och

Läs mer

Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore

Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Asien Hongkong Vietnam Thailand Singapore Hongkong Vietnam Thailand Singapore Vi reser till Hongkong, upplever tre stopp i Vietnam, övernattar i Thailands

Läs mer

Kon-tiki Resor. Costa Rica

Kon-tiki Resor. Costa Rica Costa Rica Efter varje dag framgår i kursiv stil vilket hotell och vilka måltider som ingår i resans pris. Transfers, transporter och utflykter genomförs i internationella grupper, med engelsktalande guider

Läs mer

Kryssning från New York till Karibien ~Norwegian Cruise Line~

Kryssning från New York till Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning från New York till Karibien ~Norwegian Cruise Line~ New York -Puerto Rico -St Maarten -BVI -St Thomas -Dominica -St Lucia -Barbados -St Kitts Följ med oss

Läs mer

Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer

Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer Club Eriks noga utvalda upplevelser Till Havanna & Kubas kust Kryssning med Clipperfartyget Star Flyer Havanna Kubas sydkust Cayman Island Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den nästan

Läs mer

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby

Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Magnifika Kroatien till havs med SPF Munka-Ljungby Vi gör en härlig kryssning längs den magnifika dalmatiska kusten och dess vackra öar. Under tre dagar på Adriatiska havet åker vi från en ö till en annan

Läs mer

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN

Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN Ä V E N T Y R S R E S A I KROATIEN MULTISPORTRESA 10 DAGAR Denna resa tar dig till hjärtat av Dalmatien som ska utforskas med kajak, mountainbike och vandring. Kajak är det perfekta färdmedlet för att

Läs mer

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~

Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Club Eriks noga utvalda upplevelser Julkryssning med Miami & Karibien ~Norwegian Cruise Line~ Miami - Honduras - Belize - Mexiko Vi lämnar vintern i Sverige och firar jul i Karibien! Följ med oss på en

Läs mer

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3

Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Villa Dubrovnik 3 VILLA DUBROVNIK 3 Typ av boende: villa Plats: DUBROVNIK - KROATIEN Antal rum: 7 Max antal gäster: 13 Badrum: 7 Pool: Ja Hav avstånd: 100 m Början vid: 13.700 1 / 5 {gallery}vfr/dubrovnik3{/gallery}

Läs mer

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland

Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor Vi smakar på det bästa i Hälsingland Under tre härliga dagar i juli bjuds vi på det bästa Hälsingland har att erbjuda gällande mat, dryck, kultur

Läs mer

Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland

Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland Club Eriks noga utvalda upplevelser Kontrasternas kryssning Miami till Island via New York & Grönland USA - Kanada - Grönland - Island Upplev pulserande Miami beach, New York städernas stad, historiska

Läs mer

Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien

Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i november med Azamara från Miami till Västindien Miami St. John Nevis St. Maarten St. Barts Virgin Gorda Azamara Quest tar oss med på en västindisk upptäcksfärd

Läs mer

Sol & Bad Fort Lauderdale

Sol & Bad Fort Lauderdale Sol & Bad Fort Lauderdale Fort Lauderdale är en av s härliga storstäder. Här ligger miljonvillorna och privata yachts med utsikt till det stora nätverk av laguner och kanaler som går genom staden på kors

Läs mer

Kryssning till exotiska Asien med strandhugg i fyra länder

Kryssning till exotiska Asien med strandhugg i fyra länder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till exotiska Asien med strandhugg i fyra länder Singapore Thailand Vietnam Hongkong Följ med oss på en spännande resa i asiatiska farvatten där vi på nära

Läs mer

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017!

Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Upplev Costa Rica med SN/Resecity 1 16 februari 2017! Den perfekta kombinationen av djur- och naturupplevelser med både regnskog och strand i Costa Rica. Turen tar dig från huvudstaden San José till regnskogarna

Läs mer

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland

Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Club Eriks noga utvalda upplevelser Club Eriks sommarresor i Sverige Vi smakar på det bästa i Jämtland Under tre härliga sommardagar bjuds vi på det bästa Jämtland har att erbjuda gällande mat, dryck,

Läs mer

Storstad, rev och strand

Storstad, rev och strand Storstad, rev och strand En resa till med fokus på storstad och rev på s östkust. En fantastisk kombinationsresa med upplevelser i Sydney, fyra dagars kryssning från Cairns samt fyra dagar sol och bad

Läs mer

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas

Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Höstlovskryssning i Karibien med världens största fartyg Symphony of the Seas Florida - Honduras - Mexiko - Bahamas - Florida Med Royal Caribbeans nya fartyg Symphony

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur

Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika exotiska stränder, regnskog & mayakultur Florida Mexiko Honduras Costa Rica Panama Colombia Grand Cayman Karibiens värme, grön regnskog,

Läs mer

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli -

Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - Ett bättre sätt att uppleva Grekland & Aten finns inte! - 2, 9 & 16 Juli - För sjunde året i rad förläggs sommarens äventyrssegling till den Grekland övärlden. Vi reser tillsammans mot blått vatten, ljumma

Läs mer

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii

Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Club Eriks noga utvalda upplevelser Jorden Runt-resa Kalifornien Japan med kryssning runt Hawaii Kalifornien Hawaii Japan Har du alltid drömt om att åka längs Kaliforniens vackra kust, att segla runt Hawaiis

Läs mer

Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia

Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia Club Eriks noga utvalda upplevelser Den ultimata Kubakryssningen med lyxkryssaren Oceania Insignia Miami Havanna - Cienfuegos - Santiago de Cuba - Port Antonio, Bahamas - Miami Kryssning med eleganta kryssningsfartyget

Läs mer

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA

Sol & Bad Fort Myers. Sol & Bad Fort Myers. Resan i korthet USA Sol & Bad Fort Myers Sol & badsemester vid en av 's bästa stränder. Fort Myers på Floridas västkust är perfekt för en sol och badsemester. Klimatet är varmt och skönt året om, stranden är bland de bästa

Läs mer

Kryssning Västindien med lyxkryssare Rio Amazonas Barbados

Kryssning Västindien med lyxkryssare Rio Amazonas Barbados Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Västindien med lyxkryssare Rio Amazonas Barbados Rio Amazonas Västindien Miami Amazonas kallas jordens lungor och är världens största regnskog. Här lever en

Läs mer

Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg

Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg Club Eriks noga utvalda upplevelser Östersjökryssning i sommar från Stockholm till Helsingfors, Riga, Tallinn & St Petersburg Stockholm Helsingfors St. Petersburg Tallin - Riga För första gången någonsin

Läs mer

Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom

Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i Medelhavet som har allt Barcelona, Ibiza, Rivieran, Florens & Rom Barcelona Ibiza Marseille Cannes Nice Florens Rom Den här kryssningen i västra Medelhavet

Läs mer

Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami

Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning till Västindien i november med Azamara Quest från Miami Miami St. John Nevis St. Maarten St. Barts Virgin Gorda Azamara Quest tar oss med på en västindisk

Läs mer

Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa

Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa Norges vackra kust Detta är originalet! Ett enastående spektra av färger. En resa där naturen själv spelar

Läs mer

Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas

Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning i västra Karibien med Allure of the seas Miami Mexico - Jamaica Haiti Ombord på Allure of the Seas får du givetvis vara hur lat du vill, men önskar du en resa

Läs mer

Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa

Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning med Hurtigruten sydgående Världens vackraste sjöresa Norges vackra kust Detta är originalet! Ett enastående spektra av färger. En resa där naturen själv spelar

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & stränder Florida Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Mexiko Resan börjar i Fort Lauderdale, Florida och

Läs mer

Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey

Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey Club Eriks noga utvalda upplevelser Soldränkta Karibiska paradisöar med Azamara Journey Miami - Virgin Islands - St Maarten - St Barts - B.V.I - Dominikanska - Haiti Kliv ombord det mindre och mer genuina

Läs mer

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT

BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT Stora Hawaiiresan BOKA SOMMARRESAN NU OCH FÅ 500:-I RABATT (Resan skall vara bokad och klar senast 28/2 - avresa senast 30/9) I bilagan 9/1 i Svenska Dagbladet står felaktigt pris vid 2 vuxna. Korrekt

Läs mer

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår

En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Club Eriks noga utvalda upplevelser En hel vecka i Peking till superpris! Direktflyg, lyxhotell, utflykter & visum ingår Två avresedatum!! 17-24 & 20-27 november 2016 Sista minuten-erbjudande till Kina

Läs mer

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania.

Rundresa Tanzania. Dag 1 Avfärd Vi stiger ombord på planet som tar oss till Kilimanjaro Airport utanför Arusha i Tanzania. Rundresa Tanzania Njut av safari i några av världens bästa nationalparker, bl.a. Ngorongorokratern, Serengeti, (där du har mycket god chans att få se The Big Five ) och elefantparken Tarangire. Fortsätt

Läs mer

Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge!

Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge! Club Eriks noga utvalda upplevelser Fira Nyår i Karibien ombord nya fartyget Celebrity Edge! Florida - Puerto Rico - B.V.I - St Maarten Fira in det nya året ombord på den nya kryssningsfartyget Celebrity

Läs mer

Utblick från södra halvklotet

Utblick från södra halvklotet Utblick från södra halvklotet - det pulserande Sydney och Söderhavets mytomspunna historia och kultur 24 november 2016-20 dagar Värd: Staffan Heimerson Kryssning till Nya Kaledonien, Vanuatu och Fiji från

Läs mer

Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena

Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena Club Eriks noga utvalda upplevelser Rundresa på Kuba med salsaddrottningen Maria Llerena Havanna - Vinales - Trinidad - Cienfuegos - Varadero Det är svårt att inte bli både nyfiken och fascinerad av den

Läs mer

Vattenfall, safari & waterfront

Vattenfall, safari & waterfront Vattenfall, safari & waterfront Upplev tre fantastiska sevärdheter i tre olika länder på denna resa till det södra Afrika. Se de mäktiga Victoriafallen i Zimbabwe, upplev safari i Chobe National Park i

Läs mer

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero

Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kultur och strand 12 dages magisk rundresa till Cuba. Kultur i Havanna och strandsemester i Varadero Kulturel rundresa med 2 Kultur och Strand 12 dages rundresa till Kuba Havanna - Varadero - Havanna Denna

Läs mer

Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti

Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti Club Eriks noga utvalda upplevelser Rom, franska & italienska rivieran under en långweekend i augusti Nice - Portofino - St. Tropez - Nice Följ med på kryssning under en långweekend i Medelhavet som inkluderar

Läs mer

Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania

Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania Club Eriks noga utvalda upplevelser Transatlantisk kryssning våren 2017 med eleganta kryssningsfartyget Oceania Miami Puerto RIco St. Barts Antigua Barbados Kap Verde Senegal Spanien Portugal Följ med

Läs mer

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder

Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Club Eriks noga utvalda upplevelser Kryssning Karibien & Centralamerika regnskog, mayakultur & exotiska stränder Florida Grand Cayman Colombia Panama Costa Rica Mexiko Vi börjar resan i Fort Lauderdale,

Läs mer

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar

Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien. Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava, Roses Llançà, 5 nätter 1(5) Vandra i Spanien Costa Brava, 5 nätter Roses Llançà, 4 vandringsdagar Costa Brava bjuder på variationsrik vandring både längs kusten och lite längre inåt land.

Läs mer

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku!

Kryssning i Amazonas. 6 Dagars expedition Munduruku! Kryssning i Amazonas 6 Dagars expedition Munduruku! Det är ett oslagbart äventyr att på en flodkryssning upptäcka det mytomspunna och mystiska Amazonas! Amazonas är världens största regnskog, nära sex

Läs mer

Försommar i Japan Rundresa och kryssning

Försommar i Japan Rundresa och kryssning Club Eriks noga utvalda upplevelser Försommar i Japan Rundresa och kryssning Japan & Sydkorea Följ med på en härlig vårkryssning i Japan och Sydkorea. Vi spenderar fem dagar i kejsarstaden Kyoto och världsmetropolen

Läs mer

Resor med karibisk värme

Resor med karibisk värme Club Eriks noga utvalda upplevelser Resor med karibisk värme En kryssning i Centralamerika & Panamakanalen Kalifornien - Mexiko - Guatemala - Costa Rica - Curacao - Florida Karibisk värme, grön regnskog

Läs mer

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar:

Reykjavik. Icelandair Hotel Marina**** Paket inkluderar: Paket inkluderar: 4 nätter på 4* Icelandair Hotel Marina Del i dubbelrum, 25 nov 29 nov Frukost samtliga dagar Flyg, Göteborg Island T/R Transfer, flygplats hotell flygplats Blå Lagunen vid ankomst Välkomstdrink

Läs mer

Marbella Training Camp

Marbella Training Camp Marbella Training Camp TUFFA TRÄNINGSPASS STRANDLIV RELAX GOD MAT SPANIEN - 25 OKTOBER - 1 NOVEMBER, 2016 Vi vill skapa träningsresor som utvecklar dig på många sätt! Du ska komma hem som dig själv men

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

ALLURE OF THE SEAS DECEMBER 2016

ALLURE OF THE SEAS DECEMBER 2016 ALLURE OF THE SEAS 10-19 DECEMBER 2016 Flyg från Köpenhamn till Miami 25 platser Lördag, 10 december, SAS SK953 09:15 Avgång Köpenhamn 13:55 Ankomst Miami Söndag, 18 december, SAS SK954 15:45 Avgång Miami

Läs mer

Kryssning från Cairns

Kryssning från Cairns Kryssning från Cairns Vill du uppleva barriärrevet och slippa alla dagsturister? Då är detta kryssningen för dig. Detta är en 4-dagars minikryssning från Cairns med mindre fartyg, avslappning, grym snorkling

Läs mer

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014

KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 KENTAURS LÄSARRESA DOMINIKANSKA REPUBLIKEN 1-8/3-2014 Alla ryttares och hästälskares dröm besannas på denna resa Galoppera i vattenbrynet omgiven av vita stränder och turkosa dyningar som rullar in. Detta

Läs mer

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016

Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Res med Nordström assistans till Teneriffa 20 november- 27 november 2016 Koppla av i värmen med möjlighet till träning varje dag. Något för dig? Rehabanläggningen Mar y Sol, Los Cristianos Hej! Vi på Nordström

Läs mer

Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca

Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca Club Eriks noga utvalda upplevelser Jul och Nyår Spanien Kanarieöarna Madeira Casablanca Barcelona Casablanca Lanzarote Gran Canaria Teneriffa Madeira Malaga Alicante En varm och härlig kryssning över

Läs mer

Empress Yachtpartners

Empress Yachtpartners Empress Yachtpartners Investera i livskvalitet samt i ett optimalt ekonomiskt och bekymmersfritt båtägande! EC Charter AB, med säte i Höllviken, erbjuder delägarskap i en välutrustad motoryacht i Medelhavet.

Läs mer

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar

Vandra i Sverige. Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar Österlenleden, Simrishamn Kuskahusen 4 nätter Sida 1 av 5 Vandra i Sverige Österlenleden, 4 nätter Simrishamn Kuskahusen, 3 vandringsdagar I följande alternativ har du möjlighet att vandra den östra delen

Läs mer

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai

Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Club Eriks noga utvalda upplevelser Drömkryssning runt Hawaii Oahu, Maui, Hawaii & Kauai Hawaii - Oahu - Maui - Kauai & Los Angeles Varje vecka året runt! Kryssa runt Hawaiis öar och upplev så mycket mer

Läs mer

Kryssning till Lizard Island

Kryssning till Lizard Island Kryssning till Lizard Island På denna kryssning får ni chans att uppleva världens största rev, Stora Barriärrevet, som ligger längs med s norra östkust. Kryssningen är med lyxiga Coral Expeditions. Under

Läs mer

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA

VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA RESA MALTA VÄLKOMMEN TILL REPUBLIKEN MALTA Den vackra östaten Malta ligger i mellersta Medelhavet, mellan Libyen i söder och Italien i norr. Malta är Europas sydligaste stat och har drygt 400 000 invånare.

Läs mer

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små.

Att åka på en kryssning är ett fantastiskt sätt att uppleva Karibien på. Här finns något för alla, stora som små. Kryssning i Karibien ERBJUDANDE KRYSSNING! Boka balkonghytt eller högre hyttkategori senast 18 december och få gratis dryckespaket på seglingar mellan 1 maj och 30 september 2016. Paketet inkluderar: Utvalda

Läs mer

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016

DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 DUBAI Medlemsresa med Företagarna Sundsvall & Företagarna Timrå 2016 12-16 oktober Dubai - mellanösterns svar på Miami, en metropol som uppfyller alla drömmar! Staden passar alla - barnfamiljer, kompisgäng,

Läs mer

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare

Namibia med guide. Namibia med guide. Resan i korthet. Gruppresor med reseledare Namibia med guide Namibia sägs vara en av Afrikas bäst bevarade hemligheter och för äventyrslystna bjuder Namibia på några av Afrikas mest extrema, men vackra, landskap. Även de mer moderna Namibia är

Läs mer

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh

Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Club Eriks noga utvalda upplevelser Skotska smaker i vackra miljöer Islay - Inveraray - Edinburgh Karaktäristiska whiskydestillerier i vackra miljöer Följ med Club Eriks på vår välkomponerade whiskyresa

Läs mer

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016

Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Kryssning Greklands ö-värld 28 augusti 5 september 2016 Rederi: Royal Caribbean Cruise Line Fartyg: Jewel of the Seas Resrutt kryssning: 28/8 Rom (Civitavecchia), Italien 17:00 29/8 Till havs 30/8 Santorini,

Läs mer

Tåg i USA - Natur & storstäder

Tåg i USA - Natur & storstäder Tåg i - Natur & storstäder Detta är den perfekta tågresan för naturälskare. Från Denver kommer du till bergstoppar och vackra sjöar i Rocky Mountains National Park. Därefter går tåget genom svindlande

Läs mer

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade.

Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. ISLANDSRESA ISLAND ETT SAGOLIKT LANDSKAP Island är ett land som lämnar sina turister alltjämt förvånade och förundrade, hänförda och förtrollade. Än i dag syns spåren tydligt efter hur naturen har format

Läs mer