Socialnämnden (22)

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Socialnämnden 2008-04-15 1 (22)"

Transkript

1 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden (22) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, , kl Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Rolf Wennerlöf Benny Persson Marina Isaksson Anita Johansson Monica Löfgren-Larsson Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare Anders Nilsson Övriga deltagande Utses att justera Justeringens plats och tid Underskrifter Gunilla Abrahamsson, sekreterare Kristina Steijner, socialchef Ingela Svartnäs, ekonom Anita Johansson Socialförvaltningen Sekreterare Paragrafer Gunilla Abrahamsson ( 74 sekretess) Ordförande Justerande Sune Frisk Anita Johansson ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. Organ Socialnämnden Sammanträdesdatum Datum för anslagets Datum för anslagets nedtagande uppsättande Förvaringsplats för protokollet Socialförvaltningen, Stora Torget Underskrift

2 Socialnämnden Delegeringsregler för 2008 Socialnämnden har vid varje nämndsammanträde fått information om delegeringsreglerna. Nämnden beslutade , 112, att de föreslagna delegeringsreglerna skulle gälla och åter tas upp vid sammanträdet i april. På grund av tidsbrist hinner inte all information ske innan dess utan föreslås att de nuvarande reglerna förlängs gälla t o m och tas upp på junisammanträdet. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

3 Socialnämnden Verksamhetsuppföljning januari - mars 2008 Socialförvaltningen har upprättat en resultatuppföljning för verksamheterna efter 3 månader. Prognosen visar ett underskott med 186 kr. I prognosen ingår beräknad semesterlöneskuld, skuld för timanställda och OB med 550 tkr. En sammanställning över prognosen per ansvar redovisas i bilaga till detta protokoll. Kommentarer: I dagsläget visar prognosen ett underskott med 186 tkr. Förra prognosen visade en budget i balans. Förändringen avser främst uppstartskostnader för förvaltningens assistent- och bemanningscentral, som beräknas starta den 1 september. Inom vissa verksamheter förekommer dock mindre avvikelser, som jämnar ut sig totalt. Viss osäkerhet råder inom en del områden. LSS har några ärenden där Försäkringskassans beslut avgör om förvaltningen kan erhålla LASS-intäkter och dess storlek. Individ- och familjeomsorgen är svår att beräkna i dagsläget beroende på om gamla placeringar kan avslutas, hur många nya som tillkommer osv. När det gäller försörjningsstöd är kostnaden fortsatt hög. Arbetsmarknads- och integrationsenhetens prognos är även den osäker pga att en del intäkter släpar efter 2 till 5 månader. När det gäller kategoriboendet Masmästaren är det svårt att beräkna utfallet, eftersom det är första året som boendet är i drift. Förvaltningen kan göra återsökningar på vissa kostnader, men vilka som kommer att generera intäkter från Migrationsverket är ännu oklart. Då underskottet inte är större än 186 tkr avvaktar förvaltningen 4 månadersuppföljningen innan eventuella förslag till åtgärder tas fram. I dag är det för svårt att sia om dess eventuella omfattning. I bilagor redovisas material med resultatuppföljning, prognos och kommentarer för verksamheterna samt statistik. Socialnämnden föreslås besluta att ta del av uppföljningen. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

4 Socialnämnden Ersättning till familjehem Socialnämnden ger socialchef Kristina Steijner uppdraget att informera nämnden om förvaltningens kostnad då det gäller arvodes- och omkostnadsersättning vid släktplacering av ensamkommande flyktingbarn.

5 Socialnämnden Lokalutveckling Socialförvaltningen Kommunen hyr lokalyta av landstinget, inom Eklunden (gamla sjukhemmet) för kommunal rehabiliteringsverksamhet, bestående av 14 rehabiliterings- och korttidsplatser. Dessutom hyrs lokalyta för dagrehabilitering, kommunal sjukgymnastik och arbetsterapi inklusive träningsrum. Denna verksamhet finns i sin helhet på plan 3. Utöver detta hyr kommunen hjälpmedelsförråd och hjälpmedelsrekonditioneringsrum på bottenplan. Kommunen har också del i den bassäng som finns inom landstingets sjukgymnastik. Kostnaderna för Eklunden är efter senast hyresförhandlingen drygt 1,0 mkr. I samband med denna hyresförhandling fick förvaltningen ett uppdrag att försöka att se över det totala lokalbehovet och samtidigt försöka att minska förvaltningens hyresutgifter. Vid dessa hyresförhandlingar väckte landstinget frågan om intresse fanns för att hyra fler lokaler. Vid den tidpunkten fanns inte för kommunen intresse för att utveckla lokalfrågan. Under följande års budgetdiskussioner har lokalfrågor varit en tung bit av den kommunala ledningsgruppens punkter. Socialförvaltningen har också inom sin ledningsgrupp diskuterat lokaler vid ett flertal tillfällen, oftast med utgångspunkt budget och LSS lokalproblem. Frågan om att utveckla möjligheten att använda Eklundens tomma lokaler har alltmer kommit att framstå som ett mycket attraktivt alternativ. Främst genom de samordningsvinster som gruppen sett. Tillgängligheten i lokalerna är goda, flera ingångar, som dessutom är larmade. Bra omklädningsrum både för kvinnor och män. Många toaletter och bra duschmöjligheter. Att kunna få så stora delar av förvaltningens verksamhet under ett tak ger större möjligheter att kunna förändra verksamheten vid framtida pensioneringar, genom att hitta nya organisationslösningar. De kompetensöar som blir möjliga lokalmässigt att bygga upp, ger förvaltningen möjlighet att mer kostnadseffektivt ha fortbildning till personalen inom befintlig lokalyta. Socialförvaltningen har många arrangerade möten med personal, brukare och anhöriga, som kräver lokalyta. Vi har för LSS del köpt (utanför hyreskostnaden) detta av Folkets Hus. Vi kan på Eklunden tillgodose detta inom befintliga lokaler. Lokalen ger förvaltningen möjlighet att ha ett stort konferensrum och

6 Socialnämnden forts 61 för personalen goda lokalytor. Lokalen är dessutom helt handikappanpassad. Förvaltningschefen har vid flera möten med nämnden, i samband med budget, fört upp frågan muntligt, om det för nämnden skulle kunna vara ett alternativ att flytta verksamhet till Eklunden och av nämnden fått ett positivt gensvar. De verksamheter som idag finns på Stora Torget, hemtjänst och hemsjukvård, har på arbetsplatsträffar haft lokalfrågan som en punkt. De frågeställningar som kommit upp är, tillgänglighet, eventuella merkostnader och arbetsmiljö för centrala hemtjänstområdet, som idag saknar transportbilar. Frågan har utretts av ledningsgruppen. De har sett samordningsmöjligheter med Eklundens nuvarande verksamhet, samt med landstingets vårdcentral. Förvaltningschefen har haft långtgående diskussioner med landstingets representanter, både från deras fastighetsförvaltning och med vårdcentralens chef. Förslag till hyresunderlag; Plan 3 och plan 1 beskrivet som ovan redan förhyrd yta. Tillkommer gör plan 4, som då kan inrymma Stora Torgets nuvarande verksamhet, LSS verksamhet från Folkets Hus. Omklädningsrum, förråd och arkiv i bottenplan. Dessutom lokaler på plan 1 (källarplan) som kan inrymma det av nämnden beslutade Jobbcenter. Parkeringsplatser: Utökning 20 platser (leasingbilar) med motorvärmare. Hyreskostnaden är ca 150 tkr mindre per år jämfört med nuvarande hyreskostnad. Start , efter att landstinget renoverat vissa delar av lokalerna. Elkostnaden ingår i hyran. Fas 2 i denna lokalutveckling är att IFO:s lokaler på Bergmästarudden också flyttar till Eklundens lokaler. Denna utveckling har också skissats på men har ej hyressatts. Förvaltningen kommer att närmare presentera denna fas i det fall att fas 1 beslutas av socialnämnden. Bilaga: Utkast till hyresavtal MBL-förhandling enligt 19 och 11 har skett, och , bilaga.

7 Socialnämnden forts 61 Skrivelsen har inkommit, , från Harry Lendrup, dnr 84/08, bilaga. Bilaga: Skrivelse från Landstinget, , angående Lokaler i Filipstadsområdet. Socialförvaltningen föreslår socialnämnden föreslå Kommunstyrelsen att hyresavtalet med Stiftelsen Filipstadsbostäder angående verksamhet Stora Torget får sägas upp; att hyresavtalet med Folkets Hus angående verksamhet LSS administration får sägas upp; att hyresavtal får tecknas med Landstingets fastighetsförvaltningen fr o m för en avtalslängd om 10 år; att socialnämnden delegerar till förvaltningschefen att teckna avtalet, samt att ett extra Pensionärs- och handikappråd får ske Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

8 Socialnämnden Rapportering av ej verkställda beslut enligt 4 kap 1 socialtjänstlagen (SoL) för 1:a kvartalet 2008 Kommunerna har från 1 juli 2006 genom en ändring i socialtjänstlagen skyldighet att till Länsstyrelsen rapportera in gynnande beslut som inte verkställts inom tre månader från beslutsdatum. Från samma datum gäller även skyldigheten att rapportera in avbrott i verkställigheten om beslutet inte verkställts på nytt inom tre månader från dagen för avbrottet. Rapporteringsskyldigheten gäller beslut i alla verksamheter enligt socialtjänstlagen, omsorg om äldre och funktionshindrade samt individ- och familjeomsorgen. Detta omfattas inte av beslut om insatser enligt LSS. Detta ska ske en gång per kvartal. De uppgifter som ska rapporteras är tidpunkten för beslut, vilken typ av bistånd beslutet gäller samt skälen till dröjsmålet. För 1:a kvartalet 2008 rapporteras inget ej verkställt beslut. Rapport ska ske till nämnden varje kvartal samt även till revisorer och Kommunfullmäktige. Socialnämnden föreslås besluta att ta del av rapporten och lägga den till handlingarna. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

9 Socialnämnden Redovisning av antalet besökande barn på sinnesträningen Verksamhetsledare Ulla Kjellemar har fått i uppdrag av Socialnämnden att redovisa antalet barn som besöker sinnesträningen. För närvarande är det 15 barn som regelbundet, oftast 1 gång/vecka, besöker sinnesträningen. Statistik från förra året visar att det ständigt, med undantag för sommarlovet, är ca barn som använder sig av de träningsmöjligheter som sinnesträningen ger. Barn- och utbildningsnämnden betalar för alla barn/elever som får möjlighet att besöka sinnesträningen. Kostnaden för skolan blir då 10 x 100 kr/barn, sedan träder högkostnadsskyddet in och barnet/eleven kan alltså besöka sinnesträningen 1 gång/ vecka under resten av året utan kostnad för skolan. Initiativ till att ett barn/elev får besöka sinnesträningen tas av personal inom skolan/förskolan, elevhälsans personal och av Ingela Dullum, verksamhetsledare, Barn- och utbildningsförvaltningen. Skolan gör därefter en behovsbedömning innan barnet/eleven får möjlighet att komma till sinnesträningen. Ingela Dullum har skriftligt uttalat sig gällande vikten av att vissa barn kan få den här möjligheten och att hon ser en ekonomisk vinst av att skolans verksamheter, som är spridda över kommunen, inte behöver köpa in material i träningssyfte till varje enhet. Förvaltningen föreslår Socialnämnden besluta att godkänna redovisningen. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

10 Socialnämnden Socialnämnden Socialnämnden Ändring av avgifter för kommunal hälso- och sjukvård, dagrehab och sinnesträning För kommunal hälso- och sjukvård, dvs insats från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast, tas en avgift på 80 kr/besök med högkostnadsskydd max 240 kr/månad, om man inte har någon hemtjänst eller endast serviceinsats. Har man hemtjänst ingår insatserna i omvårdnadsavgiften. Inom Landstingets motsvarande verksamhet, besök hos distriktssköterska och sjukgymnast på Vårdcentralen betalar man en avgift på 100 kr/besök. Föreslås därför att höja avgiften för kommunal hälsooch sjukvård till 100 kr/besök med högkostnadsskydd på 300 kr/månad. De personer som kommer till dagrehab för träning/behandling betalar en avgift som består av kostnad för mat 45 kr och resa 20 kr. Dessutom betalar de personer som inte har hemtjänst eller endast någon service insats, en behandlingsavgift på 80 kr/besök, max 240 kr per månad. Tidigare har kommunen kunnat återsöka resekostnad i form av sjukresa från Landstinget. Med det nya färdtjänstavtalet är detta inte längre möjligt. Det innebär att kommunen inte får täckning för egenavgiften för resa till dagrehab med nuvarande avgiftsregler. Därför föreslås att en avgift om 25 kr (egenavgift för färdtjänst) tas ut i vardera riktningen, totalt 50 kr per dag. Den nya avgiften för dagrehab blir då 45 kr för mat, 50 kr för resa och ev 100 kr för behandling. De personer som deltar i dagverksamheten Solrosen betalar 45 kr för mat och 50 kr för resa. På sinnesträningen betalar man en besöksavgift om 100 kr/gång med ett högkostnadsskydd på kr. För att öka intäkterna för sinnesträningen föreslås att högkostnadsskyddet tas bort och att alla besök kostar 100 kr/gång oavsett antal besök. Socialnämnden föreslås besluta föreslå Kommunfullmäktige besluta att höja avgift för kommunal hälso- och sjukvård från 80 kr/besök till 100 kr/besök med högkostnadsskydd på 300 kr/månad, att höja avgiften för resa till dagrehab från 20 kr till 50 kr, samt att ta bort högkostnadsskyddet vid besök på sinnesträningen och betala 100 kr/besök oavsett antal besök.

11 Socialnämnden Socialnämnden Socialnämnden forts 64 forts 52 forts 102 Avgiftsändringarna föreslås träda i kraft Socialnämnden beslutar att ärendet återremitteras i avvaktan på Pensionärs- och handikapprådets synpunkter. Vid Pensionärs- och handikapprådets sammanträde, , godkändes förslaget utom sista att-satsen då det gäller att ta bort högkostnadsskyddet vid besök på Sinnesträningen. Socialnämnden beslutar att återremittera ärendet, samt att uppdra till verksamhetsledare Ulla Kjellemar att utreda antalet på besökande barn vid Sinnesträningen. Verksamhetsledare Ulla Kjellemar har lämnat redovisning i särskilt ärende, 63/08, bilaga. Socialnämnden beslutar föreslå Kommunfullmäktige besluta att höja avgift för kommunal hälso- och sjukvård från 80 kr/besök till 100 kr/besök med högkostnadsskydd på 300 kr/månad, att höja avgiften för resa till dagrehab från 20 kr till 50 kr, samt att ta bort högkostnadsskyddet vid besök på sinnesträningen och betala 100 kr/besök oavsett antal besök.

12 Socialnämnden Frågor från Pensionärs- och handikapprådet Vid Pensionärs- och handikapprådets sammanträde, , efterlyste Gunvor Axelsson nedanstående: 1. Utbildning för ledamöter 2. Genomgång av reglementet 3. Studiebesök till Falun 4. Gratis Fixarmalte Svar/åtgärder: För punkt 1 2: Pensionärs- och handikapprådet beslutade att utbildning sker på PH-center, , kl samt att socialförvaltningen bjuder på lunch och fika. För punkt 3: Planering pågår för besök i Falun, För punkt 4: Utarbetas via Jobbcentrum. Socialnämnden föreslås besluta att godkänna studiebesöket i Falun och att kostnaden för detta tas på socialförvaltningen, samt att svaret i punkt 4 godkänns. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

13 Socialnämnden Återbesättande av tjänst Verksamhetsledare Barbro Thorén vid Individ- och familjeomsorgen har varit visstidsanställd t o m Socialnämnden föreslås besluta att tjänsten får återbesättas fr o m , som allmän visstidsanställning i ett år. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

14 Socialnämnden Slutredovisning - projekt - utveckling av stöd till våldsutsatta kvinnor och deras barn Socialförvaltningen har sammanställt en slutredovisning av projekt "Utveckling av stöd till våldsutsatta kvinnor och deras barn", avseende år Bilaga: Slutredovisning Förvaltningen föreslår Socialnämnden besluta att godkänna slutredovisningen. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

15 Socialnämnden Dnr 39/08 Årlig övergripande granskning 2007 av nämnder och styrelse Förvaltningen har tagit del av revisorernas årliga granskning och föreslår följande svar och åtgärder; Till att börja med är det glädjande att det generellt finns en nöjdhet med utförande m.m. Däremot är det mycket tydligt att socialförvaltningens introduktion och regelbundna rapporteringar/uppföljningar till nämnden inte är tillräcklig eller av god kvalitet. Ledamöternas behov av fördjupning kring förvaltningens alla verksamheter har heller inte tillgodosetts på ett tillfredställande sätt. Förvaltningen kan konstatera att vissa punktinsatser redan har påbörjats såsom att uppdrag har givits till personalavdelningen att utforma en plan för att redovisa bisysslor, att ett arbete för att trygga IT-säkerhet pågår via IT-avdelningen och kommunens säkerhetssamordnare, förvaltningen har tagit ett krafttag med att inga ärenden skall komma upp på bordet och till sist har socialnämnden gett förvaltningen ett uppdrag att se över den årliga brukarenkäten och utveckla den tillsammans med pensionärsoch handikapprådet. Nämnden har tillsammans med förvaltningen planerat en arbetsdag i juni, denna arbetsdag är främst till för att se över nämndens mål, dessutom kommer denna dag vara ett tillfälle att fördjupa sig i revisorernas rapport och till förvaltningen föreslå förbättringsåtgärder. Revisorerna föreslås ta del av detta svar och därefter invänta ytterligare rapportering efter nämndens arbetsdag. Bilaga: Rapport Socialnämnden förelås besluta att godkänna svaret till Revisorerna. Socialnämnden beslutar enligt förslaget.

16 Socialnämnden Återbesättande av tjänst som verksamhetsledare Under våren 2009 kommer en verksamhetsledare inom Älvkullen att gå i pension. I dagsläget är Älvkullen delad mellan två verksamhetsledare, en ledare har verksamhet endast på Älvkullen och den andra har verksamhet på Älvkullen och Nils Ferlins väg. Förvaltningen förslår att denna tjänst får återbesättas i samband med pensionsavgången. I samband med återbesättandet föreslås tjänsten att flyttas till att omfatta verksamhet inom LSS gruppbostäder och Nils Ferlins vägs gruppbostäder. Den kvarvarande verksamhetsledaren föreslås leda samtlig verksamhet inom Älvkullen. Verksamheten inom LSS är i stort behov av att snarast få ytterligare en verksamhetsledare på grund av utökad verksamhet via arbetsmarknadsenheten och integrationsenheten. Detta innebär att förvaltningen har ett behov av att snarast lösa situationen. Förvaltningschefen föreslår att fram till att en ledningstjänst blir vakant på Älvkullen så får en omdisposition ske inom befintlig ledarram. 1.0 ledare får ensam leda Älvkullen och den andra ledaren på Älvkullen omdisponeras till att leda verksamhet gruppbostäder inom LSS och Tallhöjden/Gullvivan. MBL-förhandling har skett enligt 19 och 11, bilaga. Socialnämnden föreslås besluta att tjänsten får återbesättas. Socialnämnden beslutar att ärendet återremitteras.

17 Socialnämnden Återbesättande av tjänst registrator Socialförvaltningens registrator avser att gå i pension vid årsskiftet 2008/ Förvaltningen föreslår att denna tjänst får återbesättas. Förvaltningen föreslår att tjänsten i samband med detta omorganiseras till att även omfatta ärende och paragrafstöd till förvaltningen. Detta i sin tur kräver att tjänsten återbesätts med en person, som innehar en akademisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta inom socialtjänst. MBL-förhandling har skett enligt 19 och 11. Socialnämnden föreslås besluta att tjänsten får återbesättas. Socialnämnden beslutar enligt förslaget. _

18 Socialnämnden Kurs- och konferensinbjudan Nr Inbjudan från Benämning Plats och tid 1 Föreningen Sveriges Socialchefer (FSS) Välfärd med välmående Uppsala Skyddsvärnet Seminarier Rainbow Sweden Quo Vadis? Stockholm Region Värmland Socialnämnden beslutar Ensamkommande flyktingbarn Karlstad att lägga inbjudningarna till handlingarna.

19 Socialnämnden Anmälningsärenden Följande beslut fattade med stöd av delegeringsreglerna anmäles och läggs till handlingarna. - Protokoll, Individutskottet Ordförandebeslut - Delegationslistor m m för beslut fattade av tjänstemän - Anställningar - Jämkningsbeslut - Delegationslistor för beslut på avgifter inom äldreomsorgen

20 Socialnämnden Delgivningar 1. Domar / beslut från länsrätt, kammarrätt, tingsrätt, kronofogdemyndighet och länsstyrelse. 2. Protokollsutdrag, KS 23/08, angående ansökan om ekonomiskt bidrag från föreningen Sandbäcken i Karlstad. 3. Protokoll, Pensionärs- och handikapprådet, Europeiska Unionens beslut angående ansökan om stöd från Europeiska socialfonden. 5. Protokollsutdrag, BUN 16/08, angående förslag från nämnden till utredning i samverkan med BUN. 6. Protokoll, Värmlands läns Vårdförbund, Protokollsutdrag, KS 36/08, angående jämförelserapport inom hemtjänsten Nätverket Måttligan. 8. Protokollsutdrag, KS 39/08, angående granskning av ekonomisk rapportering i barn- och utbildningsnämnden och socialnämnden Revisionsrapport. 9. Protokollsutdrag, KS 38/08, angående nationell IT-strategi för vård och omsorg. Socialnämnden beslutar att lägga delgivningarna till handlingarna.

21 Socialnämnden Medverkan i projekt socialt företagande Värmlandskooperativen begär ett kommunbeslut från kommunen angående Socialt företagande. Där ska framgå att kommunen avsätter kronor fördelat på tre år till medverkan i projektet. Socialnämnden beslutar att bifalla detta; att kostnaden ska ingå inom budgeten för Sinnenas Trädgård, samt att paragrafen omedelbart justeras. Justeras: _

22

Socialnämnden 2007-08-21 1 (11)

Socialnämnden 2007-08-21 1 (11) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2007-08-21 1 (11) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-06-12, kl. 13.00-14.45 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Rolf Wennerlöf Anita

Läs mer

Socialnämnden 2007-11-20 1 (14)

Socialnämnden 2007-11-20 1 (14) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2007-11-20 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-11-20, kl. 13.00-14.55 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Rolf Wennerlöf Benny

Läs mer

Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-08-19, kl. 08.15-12.00

Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-08-19, kl. 08.15-12.00 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2008-08-19 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-08-19, kl. 08.15-12.00 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Britt-Marie

Läs mer

Socialnämnden 2010-03-09 1(8 )

Socialnämnden 2010-03-09 1(8 ) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2010-03-09 1(8 ) Plats och tid Socialförvaltningen, Eklunden våning 4, 2010-03-09, kl. 13.00-14.00 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Anita Johansson

Läs mer

Socialnämnden 2015-09-08 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-09-08 kl. 9:00-12:00 Ajournering kl. 10:00-10.

Socialnämnden 2015-09-08 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-09-08 kl. 9:00-12:00 Ajournering kl. 10:00-10. 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-09-08 kl. 9:00-12:00 Ajournering kl. 10:00-10.45 Beslutande Tjänstgörande ersättare Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson

Läs mer

Socialnämnden 2008-12-09 1(12) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-10-21, kl. 08.15-12.10. Anders Nilsson

Socialnämnden 2008-12-09 1(12) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-10-21, kl. 08.15-12.10. Anders Nilsson Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2008-12-09 1(12) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2008-10-21, kl. 08.15-12.10 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Rolf Wennerlöf Anita

Läs mer

Socialnämnden (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:10 Ajournering kl.

Socialnämnden (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:10 Ajournering kl. 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-01-13 kl. 9:00-12:10 Ajournering kl. 11:30-11:55 Beslutande Tjänstgörande ersättare Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson

Läs mer

Socialnämnden (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 8:30-11:00

Socialnämnden (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 8:30-11:00 Socialnämnden 2014-09-09 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-09-09 kl. 8:30-11:00 Beslutande Britt-Marie Wall, ordförande Sune Frisk Christina Persson Christer Olsson

Läs mer

Socialnämnden (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-11:11 Ajournering kl: 10:03-10:30

Socialnämnden (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-11:11 Ajournering kl: 10:03-10:30 Socialnämnden 2017-08-24 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 170824 kl. 9:00-11:11 Ajournering kl: 10:03-10:30 Beslutande Anders Nilsson Christer Olsson Britt-Marie Wall

Läs mer

Socialnämnden (12)

Socialnämnden (12) Socialnämnden 2017-05-11 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 13:15-15:45 Ajournering kl.14:30-15:00 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson Jomark Polintan

Läs mer

Socialnämnden Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl Ajournering, kl

Socialnämnden Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl Ajournering, kl Socialnämnden 2018-11-21 1 Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl. 09.00 11.20 Ajournering, kl. 10.40 11.05 Beslutande: Anders Nilsson (S), ordförande Britt-Marie Wall (S) Christer Olsson

Läs mer

Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:30 Ajournering kl. 11:35-11:50 Anders Nilsson, ordförande

Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:30 Ajournering kl. 11:35-11:50 Anders Nilsson, ordförande SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2016-09-12 kl. 9:00-12:30 Ajournering kl. 11:35-11:50 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson,

Läs mer

Socialnämnden Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl: 9:00-11:45 Ajournering kl: 10:10-10:33

Socialnämnden Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl: 9:00-11:45 Ajournering kl: 10:10-10:33 Socialnämnden 2018-05-16 1 Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 180516 kl: 9:00-11:45 Ajournering kl: 10:10-10:33 Beslutande Anders Nilsson (V) Christer Olsson (M) Britt-Marie

Läs mer

Socialnämnden 2015-11-10 1 (13)

Socialnämnden 2015-11-10 1 (13) Socialnämnden 2015-11-10 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-11-10 kl. 9:00-11:30 Ajournering kl. 9:50-10:30 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson

Läs mer

Socialnämnden (21) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-11:30 Ajournering kl.

Socialnämnden (21) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-11:30 Ajournering kl. Socialnämnden 2016-11-23 1 (21) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2016-11-23 kl. 9:00-11:30 Ajournering kl. 09:50-10:30 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande

Läs mer

Socialnämnden 2007-09-18 1 (15)

Socialnämnden 2007-09-18 1 (15) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2007-09-18 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-09-18, kl. 13.00-15.30 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Rolf Wennerlöf Benny

Läs mer

Socialnämnden (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:15 Ajournering kl.

Socialnämnden (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:15 Ajournering kl. 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-08-18 kl. 9:00-12:15 Ajournering kl. 11:10-11:40 Beslutande Tjänstgörande ersättare Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson

Läs mer

Socialnämnden 2010-08-17 1(13) Peter Johansson. Katarina Hammargren, sekreterare Kristina Steijner, socialchef Ingela Svartnäs.

Socialnämnden 2010-08-17 1(13) Peter Johansson. Katarina Hammargren, sekreterare Kristina Steijner, socialchef Ingela Svartnäs. Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2010-08-17 1(13) Plats och tid Socialförvaltningen, Eklunden våning 4, 2010-08-17, kl. 13.00-16.00 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare Övriga

Läs mer

Socialnämnden 2009-04-14 1(14) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-04-14, kl. 08.00-12.00

Socialnämnden 2009-04-14 1(14) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-04-14, kl. 08.00-12.00 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2009-04-14 1(14) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-04-14, kl. 08.00-12.00 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare Övriga deltagande

Läs mer

Socialnämnden 2013-11-12 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2013-11-12 kl. 8:00-11:00

Socialnämnden 2013-11-12 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2013-11-12 kl. 8:00-11:00 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2013-11-12 kl. 8:00-11:00 Beslutande Britt-Marie Wall, ordförande Sune Frisk Christina Persson Jomark Polintan Christer Olsson Benny

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum. Socialnämnden 2014-04-15 1 (19)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum. Socialnämnden 2014-04-15 1 (19) Socialnämnden 2014-04-15 1 (19) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-03-11 kl. 8:30-13:30 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare Britt-Marie Wall,

Läs mer

Socialnämnden 2007-03-13 1 (11) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-03-13, kl. 13.00-14.50

Socialnämnden 2007-03-13 1 (11) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-03-13, kl. 13.00-14.50 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2007-03-13 1 (11) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-03-13, kl. 13.00-14.50 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Benny Persson

Läs mer

Socialnämnden 2010-04-13 1(12 )

Socialnämnden 2010-04-13 1(12 ) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2010-04-13 1(12 ) Plats och tid Socialförvaltningen, Eklunden våning 4, 2010-03-09, kl. 13.00-14.00 Beslutande Sune Frisk, ordförande Anita Johansson Britt-Marie Wall

Läs mer

Socialnämnden 2012-01-17 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2012-01-17 kl. 13:00-16.30. Marianne Andersson

Socialnämnden 2012-01-17 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2012-01-17 kl. 13:00-16.30. Marianne Andersson Socialnämnden 2012-01-17 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2012-01-17 kl. 13:00-16.30 Beslutande Britt-Marie Wall, ordförande Sune Frisk Christer Olsson Jomark Polintan

Läs mer

Socialnämnden 2011-09-20 1 (9) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2011-09-20 kl 8.00-12.30. Marianne Andersson

Socialnämnden 2011-09-20 1 (9) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2011-09-20 kl 8.00-12.30. Marianne Andersson Socialnämnden 2011-09-20 1 (9) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2011-09-20 kl 8.00-12.30 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare Övriga deltagande Britt-Marie

Läs mer

Socialnämnden 2005-04-12 1 (17)

Socialnämnden 2005-04-12 1 (17) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2005-04-12 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-04-12, kl. 13.00-16.66 Beslutande Sune Frisk, ordförande Urban Granfelt Monica Löfgren-Larsson

Läs mer

Socialnämnden 2007-06-12 1 (14)

Socialnämnden 2007-06-12 1 (14) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2007-06-12 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2007-06-12, kl. 13.00-15.00 Beslutande Sune Frisk, ordförande Marina Isaksson Britt-Marie Wall Rolf

Läs mer

Socialnämnden 2005-05-17 1 (12)

Socialnämnden 2005-05-17 1 (12) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2005-05-17 1 (12) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-04-12, kl. 13.00-14.20 Beslutande Sune Frisk, ordförande Urban Granfelt Monica Löfgren-Larsson

Läs mer

Socialnämnden 2005-01-18 1 (16) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-01-18, kl. 13.00-15.15. Marianne Andersson (för Urban Granfelt)

Socialnämnden 2005-01-18 1 (16) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-01-18, kl. 13.00-15.15. Marianne Andersson (för Urban Granfelt) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2005-01-18 1 (16) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-01-18, kl. 13.00-15.15 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Benny Persson

Läs mer

Socialnämnden 2009-05-12 1(13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-05-12, kl. 08.00-11.55. Kerstin Thorstensson

Socialnämnden 2009-05-12 1(13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-05-12, kl. 08.00-11.55. Kerstin Thorstensson Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2009-05-12 1(13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-05-12, kl. 08.00-11.55 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Marina Isaksson Benny

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Socialnämnden. Innehåll

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum Socialnämnden. Innehåll Innehåll 76 Godkännande av ärendelista... 96 77 Köp av socialjour - information... 97 78 Skrivelse från Akademikerförbundet angående personalsituation och arbetsmiljö... 98 79 Månadsuppföljning 2016...

Läs mer

Gunnel Orselius-Dahl (FP), ordförande Marie-Louise Löwenbeck (M) vice ordförande Ing-Marie Elfström (S)

Gunnel Orselius-Dahl (FP), ordförande Marie-Louise Löwenbeck (M) vice ordförande Ing-Marie Elfström (S) Socialnämndens arbetsutskott 2010-08-10 Plats och tid för sammanträdet Beslutande Övriga deltagare Frösundarummet, Socialförvaltningen, Tuna torg 15, Vallentuna, tisdagen den 10 augusti kl. 15.00-16.15

Läs mer

Karl-Arne Larsson (C), ordförande Åke Malmqvist (MP) ersättare för Susanne Stambolidou Tellebo (FP) Jan Plantin (M) Kristina Pettersson (S)

Karl-Arne Larsson (C), ordförande Åke Malmqvist (MP) ersättare för Susanne Stambolidou Tellebo (FP) Jan Plantin (M) Kristina Pettersson (S) SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Plats och tid Vård och omsorgsförvaltningen, Heby, kl 12.30 16.00 Beslutande Karl-Arne Larsson (C), ordförande Åke Malmqvist (MP) ersättare för Susanne Stambolidou Tellebo

Läs mer

Socialnämnden (15)

Socialnämnden (15) 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2015-01-13 kl. 9:00-12:00 Ajournering kl. 10:20-11:00 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson Britt-Marie Wall Sebastian

Läs mer

Kommunkontoret, klockan 16:00-17:30. Eric Henriksson, S Vanja Persson, FP Åsa Törnkvist, FP Birgit Nilsson, C. Birgitta Johansson, C

Kommunkontoret, klockan 16:00-17:30. Eric Henriksson, S Vanja Persson, FP Åsa Törnkvist, FP Birgit Nilsson, C. Birgitta Johansson, C Socialnämnden 2014-10-14 1(12) Plats och tid Kommunkontoret, klockan 16:00-17:30 Beslutande Ledamöter Eric Henriksson, S Vanja Persson, FP Åsa Törnkvist, FP Birgit Nilsson, C Tjänstgörande ersättare Birgitta

Läs mer

Socialnämnden 2006-03-14 1 (11)

Socialnämnden 2006-03-14 1 (11) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2006-03-14 1 (11) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-15.50 Beslutande Sune Frisk, ordförande Anita Johansson Kerstin Hugosson Urban

Läs mer

Socialnämnden 2009-10-15 1(18 )

Socialnämnden 2009-10-15 1(18 ) Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2009-10-15 1(18 ) Plats och tid Socialförvaltningen, Eklunden våning 4, 2009-10-15, kl. 08.00-12.30 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Britt-Marie

Läs mer

Protokoll 2013-10-30

Protokoll 2013-10-30 2013-10-30 Socialnämnden Plats och tid Kumla, 2013-10-30, klockan 13:30 Beslutande Gunnel Kask (S) Jan Engman (C) Lars Malmberg (S) Göran Andersson (M) Sölve Persson (S) Barbro Backlund (FP) Agneta Eriksson

Läs mer

Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:10 Ajournering kl. 11:10-11:30

Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl. 9:00-12:10 Ajournering kl. 11:10-11:30 Sammanträdesdatum Blad 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2016-03-08 kl. 9:00-12:10 Ajournering kl. 11:10-11:30 Beslutande Tjänstgörande ersättare Ej tjänstgörande ersättare

Läs mer

Socialnämnden (17)

Socialnämnden (17) Socialnämnden 2016-10-12 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2016-10-12 kl. 9:00-11:15 Ajournering kl. 10:05-10:15 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson,

Läs mer

Ekhamras äldreboende, Överum 4 juni 2014 kl

Ekhamras äldreboende, Överum 4 juni 2014 kl 1 (11) Plats och tid Beslutande Ekhamras äldreboende, Överum 4 juni 2014 kl. 08.30 12-00 Peter Johansson (M) Leif Aringstam (M) tjg.ers. Ronny Pettersson (S) tjg.ers. Marianne Båtman (M) Angelica Katsanidou

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1 (10) Plats och tid Konferensrummet Uret kl. 13.00-14.45 Beslutande Mats Åstrand (s) ordförande Jörgen Alkberg (s) Elisabeth Henningsson (s) Elsie-Britt Eriksson (s) Peter Agelii (s) Maivi Hedlund

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 1(19)

Sammanträdesprotokoll 1(19) Sammanträdesprotokoll 1(19) Plats och tid Öjersbo konferens, 15.00-17.20 ande Annika Hedberg Roth (S), ordförande Ulf Olofsson (S), vice ordföranade Fredrik Johansson (V) Torsten Jansson (S) tjg. ers Nancy

Läs mer

Socialnämnden Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl :05 Ajournering, kl samt

Socialnämnden Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl :05 Ajournering, kl samt Socialnämnden 2018-09-12 1 Plats och tid: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan, kl. 09.00 12:05 Ajournering, kl. 9.55 10.15 samt 10.40 11.00 Beslutande: Anders Nilsson (S), ordförande Britt-Marie Wall (S)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(9) Plats och tid Yxningen, kommunhuset, kl. 08.30 11.15 Ledamöter Thomas Lidberg (S) ordförande Mira Wedenberg (M) vice ordförande Sören Söderström (C) Carl Donnér (M) Maria

Läs mer

Socialnämnden (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl: 09:00-11:45 Ajournering kl: 10:11-10:33

Socialnämnden (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, kl: 09:00-11:45 Ajournering kl: 10:11-10:33 Socialnämnden 2017-09-13 1 (14) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 170913 kl: 09:00-11:45 Ajournering kl: 10:11-10:33 Beslutande Anders Nilsson (V) Christer Olsson (M) Britt-Marie

Läs mer

Eva Pettersson, nämndsekreterare Monica Hammar, socialchef Lena Larsson, äldreomsorgschef Linda Tolliner, ekonom. Eva Pettersson Sekreterare

Eva Pettersson, nämndsekreterare Monica Hammar, socialchef Lena Larsson, äldreomsorgschef Linda Tolliner, ekonom. Eva Pettersson Sekreterare Socialnämnden 2011-01-24 1 (10) 6-14 PLATS OCH TID Socialkontoret, Hagfors, kl 13.00 15.00 BESLUTANDE Åsa Johansson (S), ordförande Ulla Lundh (S) Margot Carlsson (S) Thomas Pettersson (S) Gunilla Östlund

Läs mer

Bertil Börjeson (Hela Edas Lista) ordförande Anders Gustafsson (KD) Lars-Eric Andersson (C) Tommy Glader (S) Sofia Andersson (S)

Bertil Börjeson (Hela Edas Lista) ordförande Anders Gustafsson (KD) Lars-Eric Andersson (C) Tommy Glader (S) Sofia Andersson (S) 1(15) Plats och tid Kommunstyrelsesalen Kommunkontoret Charlottenberg kl 09.00-12.30 Beslutande Bertil Börjeson (Hela Edas Lista) ordförande Anders Gustafsson (KD) Lars-Eric Andersson (C) Tommy Glader

Läs mer

Utses att justera Justeringens plats och tid Kommunkontoret, fredagen den 23 november kl. 08:00

Utses att justera Justeringens plats och tid Kommunkontoret, fredagen den 23 november kl. 08:00 1(18) Plats och tid IFO-sammanträdesrum tisdagen den 20 november 2018 kl. 08:00-14:00, ajournering för lunch kl. 11:30-13:00 Beslutande Se särskild förteckning sid 2 Övriga Se särskild förteckning sid

Läs mer

Socialnämnden

Socialnämnden 50 Redovisning av plan för social hållbarhet... 2 51 Redovisning av delegationsbeslut enl. 35 Kommunallagen... 3 52 Budgetuppföljning... 4 53 Delgivningar... 5 54 Verksamhetsinformation... 6 55 Tillsyn

Läs mer

Socialnämnden 2009-06-09 1(22) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-06-09, kl. 08.00-12.00

Socialnämnden 2009-06-09 1(22) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-06-09, kl. 08.00-12.00 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2009-06-09 1(22) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-06-09, kl. 08.00-12.00 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Britt-Marie

Läs mer

Gun Ivesund (s) ordförande Kenneth Isaksson (m) Marta Pettersson (c) Lars-Gunnar Andersson (s) Sandra Brändström (s)

Gun Ivesund (s) ordförande Kenneth Isaksson (m) Marta Pettersson (c) Lars-Gunnar Andersson (s) Sandra Brändström (s) Plats och tid Kommunkontoret 2014-02-03 kl 8.00 11:40 Beslutande Gun Ivesund (s) ordförande Kenneth Isaksson (m) Marta Pettersson (c) Lars-Gunnar Andersson (s) Sandra Brändström (s) Övriga deltagare David

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Plats och tid Stora Vänortsrummet 19 november 2015 klockan 13:30-14:45 Beslutande Bertil Carlsson (S) ordförande Bertil Rutström (V) ersättare för Sarah Andersson (S) Torbjörn Nyholm (S) ersättare för

Läs mer

Gunnel Orselius-Dahl (fp), ordförande Marie-Louise Löwenbeck (m) Mauritz Lindroth (s) Anne Saaristo, socialchef Cecilia Stewart, adm.

Gunnel Orselius-Dahl (fp), ordförande Marie-Louise Löwenbeck (m) Mauritz Lindroth (s) Anne Saaristo, socialchef Cecilia Stewart, adm. Socialnämndens arbetsutskott 25 oktober 2007 Plats och tid för sammanträdet Beslutande Övriga deltagare Utses att justera Justeringens plats och tid Frösundarummet, Socialförvaltningen, Tuna torg 15, Vallentuna

Läs mer

Socialnämnden 2006-02-14 1 (19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-16.50.

Socialnämnden 2006-02-14 1 (19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-16.50. Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2006-02-14 1 (19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-16.50. Beslutande Sune Frisk, ordförande Anita Johansson Kerstin Hugosson Urban

Läs mer

Kjell-Åke Nilsson (s) ordförande Bo Lundqvist (c) Robert Lindgren (s) Sandra Brändström (s) Marie Viberg (c)

Kjell-Åke Nilsson (s) ordförande Bo Lundqvist (c) Robert Lindgren (s) Sandra Brändström (s) Marie Viberg (c) Plats och tid Kommunkontoret 2015-02-09 kl 8.00 12:00 Beslutande Kjell-Åke Nilsson (s) ordförande Bo Lundqvist (c) Robert Lindgren (s) Sandra Brändström (s) Marie Viberg (c) Övriga deltagare David Grahn

Läs mer

Protokoll 2013-08-27

Protokoll 2013-08-27 2013-08-27 Socialnämnden Plats och tid Kumla, 2013-08-27, klockan 13:30 14:25 Beslutande Gunnel Kask (S) Jan Engman (C) Lars Malmberg (S) Göran Andersson (M) Agneta Eriksson (S) Barbro Backlund (FP) Mats

Läs mer

Sammanträdesdatum 2011-11-24. Omsorgskontorets sammanträdesrum 2011-11-24 kl. 12.00 15.30

Sammanträdesdatum 2011-11-24. Omsorgskontorets sammanträdesrum 2011-11-24 kl. 12.00 15.30 SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1(12) Plats och sammanträdestid Beslutare Övriga deltagare Justeringens plats och tid Omsorgskontorets sammanträdesrum kl. 12.00 15.30 Leif Andersson (s) Roger Persson (s) tjg

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 1 (8)

Sammanträdesprotokoll 1 (8) Sammanträdesprotokoll 1 (8) Plats och tid Garvaren Röd, kl. 13.15 16.00 Beslutande ledamöter Övriga närvarande Sten Fransson, ordförande (S) Lena Kandergård, 1:e vice ordförande (S) Börje Wahlund, 2:e

Läs mer

Kommunhuset, Västervik 5 november 2014 kl

Kommunhuset, Västervik 5 november 2014 kl 1 (14) Plats och tid Beslutande Kommunhuset, Västervik 5 november 2014 kl. 09.00 12.10 Peter Johansson (M) Malin Sjölander (M) Birgitta Sjölander (M) tjg.ers Marianne Båtman (M) Angelica Katsanidou (S)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Socialnämnden 2015-08-27 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, KS-salen, kl. 9.00-12.00 Vissa personuppgifter kan vara raderade p g a gällande lag Beslutande Mariette Sjölund (S), ordförande Ingvor Regnemer

Läs mer

Underskrifter Sekreterare Paragrafer Maria Hedström. Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag.

Underskrifter Sekreterare Paragrafer Maria Hedström. Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag. 1(10) Plats och tid Sammanträdesrum A, kl. 09:00-11:30 Beslutande Ledamöter Jan-Åke Lindgren (S), Ordförande Anita Wallin (MP) ersättare för Carina Nordqvist (S) Emma Madueme (S) ersättare för Lars Jingåker

Läs mer

Josefine Petersson Lars Ottosson. Socialkontoret kl. Paragrafer. Eva-Mona Welther Stjernfeldt. Lars Svensson

Josefine Petersson Lars Ottosson. Socialkontoret kl. Paragrafer. Eva-Mona Welther Stjernfeldt. Lars Svensson 1 (9) Plats och tid Kommunförvaltningens sammanträdesrum Karpen, kl. 14.00 15.40 Beslutande Ej tjänstgörande ersättare Lars Svensson (S), ordförande Jenny Delén (M), 1:e vice ordf Lars Ottosson (PF), 2:e

Läs mer

FÖREDRAGNINGSLISTA. Socialnämnden. Tid: måndag 14 januari, kl. 09:00. Plats: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, vån 4, (ingång vårdcentralen)

FÖREDRAGNINGSLISTA. Socialnämnden. Tid: måndag 14 januari, kl. 09:00. Plats: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, vån 4, (ingång vårdcentralen) FÖREDRAGNINGSLISTA Socialnämnden Tid: måndag 14 januari, kl. 09:00 Plats: Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, vån 4, (ingång vårdcentralen) Anders Nilsson Ordförande ÄRENDEN FÖREDRAGANDE 1. Närvaro

Läs mer

Socialnämnden Sammanträdesdatum Sida (16)

Socialnämnden Sammanträdesdatum Sida (16) 2014-02-18 1 (16) Plats och tid Älmhults kommunhus 18 februari 2014 kl. 8.30 11.00 Beslutande Vidar Lundbäck (C), ordförande Ann Johansson (S), andre vice ordförande Annelie Olin (C) Josefin Grenander

Läs mer

Kommunförvaltningens sessionssal Karpen, kl Pehr Magnusson (M), ordförande Viveca Dahlqvist (PF), 1:e vice ordf

Kommunförvaltningens sessionssal Karpen, kl Pehr Magnusson (M), ordförande Viveca Dahlqvist (PF), 1:e vice ordf 1 (15) Plats och tid Beslutande Ej tjänstgörande ersättare Kommunförvaltningens sessionssal Karpen, kl 13.30-14.00 Pehr Magnusson (M), ordförande Viveca Dahlqvist (PF), 1:e vice ordf Krister Lundström

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 1 (10)

Sammanträdesprotokoll 1 (10) Sammanträdesprotokoll 1 (10) Plats och tid Garvaren Röd, kl. 13.15 16.30 Beslutande ledamöter Övriga närvarande Sten Fransson, Ordförande (S) Maria Rönnehäll, Vice ordförande (S) Per-Olov Ålander, Vice

Läs mer

Jessica Bergman, Verksamhetschef stöd och omsorg Birgitta Schmidt, Nämndsekreterare Verksamhetschefer 13. Stöd och omsorgsnämnden

Jessica Bergman, Verksamhetschef stöd och omsorg Birgitta Schmidt, Nämndsekreterare Verksamhetschefer 13. Stöd och omsorgsnämnden 1 (13) Plats och tid Kommunkontoret, Silen, 7 mars kl. 14.00 16.00 Beslutande Övriga närvarande Rolf Emanuelsson, Ordförande (C) Liv Pettersson, V. ordförande (S) Agneta Eklund (S) Hans Karlsson (S) Märta

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum. Socialnämnden (15)

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sammanträdesdatum. Socialnämnden (15) 2016-06-14 1 (15) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2016-05-11 kl. 9:00-13:00 Ajournering kl. 12:20-12:30 Beslutande Anders Nilsson, ordförande Christer Olsson Jomark Polintan

Läs mer

Socialnämnden 2014-12-09 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-11-11 kl. 8:30-11:30

Socialnämnden 2014-12-09 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-11-11 kl. 8:30-11:30 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-11-11 kl. 8:30-11:30 Beslutande Britt-Marie Wall, ordförande Sune Frisk Christina Persson Christer Olsson Björn Stålhammar Benny

Läs mer

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15)

MELLERUDS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Nr. Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Nr Socialnämnden 2005-12-20 1 (15) Plats och tid Melleruds kommunkontor och Karolinen, tisdagen den 20 december 2005, klockan 09:00 17:00 Beslutande Kerstin Nordström (s) Eivor Östergren (c) Erik Johansson

Läs mer

Socialnämnden 2006-01-17 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-15.55

Socialnämnden 2006-01-17 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-15.55 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2006-01-17 1 (13) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2005-12-13, kl. 13.00-15.55 Beslutande Sune Frisk, ordförande Monica Löfgren-Larsson Anita Johansson

Läs mer

Socialnämnden Sammanträdesdatum Sida 1 (14) Skärfläckan/Betan, Medborgarhuset, Arlöv kl. 18:00-19:25

Socialnämnden Sammanträdesdatum Sida 1 (14) Skärfläckan/Betan, Medborgarhuset, Arlöv kl. 18:00-19:25 Socialnämnden Sammanträdesdatum 2017-03-02 Sida 1 (14) Plats och tid Beslutande Ersättare Övriga närvarande Utses att justera Skärfläckan/Betan, Medborgarhuset, Arlöv kl. 18:00-19:25 Inger Borgenberg (S),

Läs mer

ÖCKERÖ KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Socialnämnden 2014-10-22 1(11)

ÖCKERÖ KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Socialnämnden 2014-10-22 1(11) SAMMANTRÄDES Socialnämnden 2014-10-22 1(11) Plats och tid Kommunhuset, klockan 16.00-18.00 ande Tjänstgörande ersättare Övriga deltagande Ersättare Tjänstemän Kent Lagrell (M) ordförande Jim Adolfsson

Läs mer

Kenneth Tinglöf (KD)

Kenneth Tinglöf (KD) Vård- och omsorgsnämnden Sammanträdesprotokoll Sammanträdesdatum 2016-09-30 Plats och tid: Folkets hus i Trosa, 12.30 16.00 ande ledamöter: Inte tjänstgörande ersättare: Martina Johansson (C), ordf. Ricken

Läs mer

Plats och tid Hälsön/Bårholmen :30-12:00

Plats och tid Hälsön/Bårholmen :30-12:00 1 Plats och tid Hälsön/Bårholmen 2018-06-12 08:30-12:00 Beslutande Eva Skoglund (S) tjänstgörande Ulla Kedbäck (MP) tjänstgörande Anders Tenghede (V) Ulf Sjölinder (L) Anders Arnell (M) tjä nstgörande

Läs mer

Socialnämnden

Socialnämnden Socialnämnden 2018-03-19 1 Plats och tid Beslutande Övriga deltagande Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 180319 kl: 9:03 12:13 Ajournering kl: 10:19-10:37 samt 11:32-11:44. Anders Nilsson

Läs mer

Socialnämnden. Lars G Andersson (S), Gunnar Hagström (S), Eleonor Westlund (C) 78-80, Maivor Norgren (M) och Mona Stavholt (KD)

Socialnämnden. Lars G Andersson (S), Gunnar Hagström (S), Eleonor Westlund (C) 78-80, Maivor Norgren (M) och Mona Stavholt (KD) Socialnämnden 1 (10) Plats och tid Kommunhuset, Hellqvistsalen, Kungsör, tisdagen den 24 november 2009, klockan 13.15 16.15. Ajournering 14.30-14.50 ande Görel Nilsson ordförande (S), Carina Granberg (S),

Läs mer

Socialnämnden 2009-09-21 1(19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-09-21, kl. 08.00-12.00

Socialnämnden 2009-09-21 1(19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-09-21, kl. 08.00-12.00 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2009-09-21 1(19) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2009-09-21, kl. 08.00-12.00 Beslutande Sune Frisk, ordförande Britt-Marie Wall Anita Johansson Benny

Läs mer

Patrik Wilhelmsson, verksamhetschef VO Anders Ferm, ekonom. 15 Underskrifter Sekreterare Anders Ivarsson

Patrik Wilhelmsson, verksamhetschef VO Anders Ferm, ekonom. 15 Underskrifter Sekreterare Anders Ivarsson 1 (7) Plats och tid Sammanträdesrum Boken, kl. 14.00-15.25 Beslutande Jenny Delén (M), 1 vice ordförande Lars Ottosson (PF), 2 vice ordförande Berith Lantz (S), tjänstgörande ersättare Catharina Tann (S)

Läs mer

Socialnämnden (15)

Socialnämnden (15) Socialnämnden 2016-03-17 1(15) Plats och tid Nämndrummet kl 13.00-17.00 Sammanträdet startar med studiebesök i nya solrummet på Björkhagsgården Ajournering 16.15-16.30 Beslutande Solweig Gard (S) ordförande

Läs mer

Tallgården, Östervåla, 19 juni 2014, kl 09.30. Sekreterare Paragrafer 63-75 ANSLAG/BEVIS

Tallgården, Östervåla, 19 juni 2014, kl 09.30. Sekreterare Paragrafer 63-75 ANSLAG/BEVIS SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (14) Sammanträdesdatum Plats och tid Kommunkontoret, Heby, kl 10.00 14.00 Beslutande Margaretha Gadde-Jennische (M), ordförande Gudrun Wängelin-Lernskog (C) Olof Nilsson (S), ersättare

Läs mer

Plats och tid Årholmen :30-11:30

Plats och tid Årholmen :30-11:30 1 Plats och tid Årholmen 2018-03-13 08:30-11:30 Beslutande Bertil Olsson (S) Maria Sörkvist (C) Anders Tenghede (V) Ulf Sjölinder (L) Eva Skoglund (S), tjänstgörande Ulla Kedbäck (MP), tjänstgörande ersättare

Läs mer

Kommunhuset, Fabriksgatan 21, Västervik 7 mars 2019 kl Ajournering kl

Kommunhuset, Fabriksgatan 21, Västervik 7 mars 2019 kl Ajournering kl Socialnämnden 1 (13) Plats och tid Beslutande Övriga närvarande Kommunhuset, Fabriksgatan 21, Västervik 7 mars 2019 kl. 9.00 13.00 Ajournering kl. 12.05-12.35 Saad Benatallah (S) Ewa Ståhl (S) Victor Oskarsson

Läs mer

Socialnämnden 2006-09-12 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2006-09-12, kl. 13.00-15.15

Socialnämnden 2006-09-12 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2006-09-12, kl. 13.00-15.15 Sammanträdesdatum Blad Socialnämnden 2006-09-12 1 (17) Plats och tid Socialförvaltningen, Stora Torget, 2006-09-12, kl. 13.00-15.15 Beslutande Tjänstgörande ersättare Sune Frisk, ordförande Solveig Andersson

Läs mer

Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl 08.30 14.00

Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl 08.30 14.00 1(18) Plats och tid: Kommunstyrelsens sammanträdesrum, kl 08.30 14.00 Beslutande: Tage Björk (s), ordförande Gerd Lindgren (s) Lena Norgren, (fp), tj g ersättare för Ingalill Jonsson, (m) Övriga deltagande:

Läs mer

Socialnämnden 2014-03-11 1 (27) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-03-11 kl. 8:30-12:30

Socialnämnden 2014-03-11 1 (27) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-03-11 kl. 8:30-12:30 1 (27) Plats och tid Socialförvaltningen, Vikhyttegatan 14, Filipstad, 2014-03-11 kl. 8:30-12:30 Beslutande Britt-Marie Wall, ordförande Sune Frisk Christina Persson Christer Olsson Björn Stålhammar Tjänstgörande

Läs mer

Protokoll. Thony Liljemark (OR) Pernilla Boström (S) Eva Johansson (OR) Sten-Inge Olsson (S) Roger Brodin (M)

Protokoll. Thony Liljemark (OR) Pernilla Boström (S) Eva Johansson (OR) Sten-Inge Olsson (S) Roger Brodin (M) Sammanträdesdatum Sida 1/8 Plats och tid Sammanträdesrummet, stadshuset kl 13:00 15:40 Beslutande Övriga Thony Liljemark (OR) Pernilla Boström (S) Eva Johansson (OR) Sten-Inge Olsson (S) Roger Brodin (M)

Läs mer

ÖCKERÖ KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Socialnämnden (9)

ÖCKERÖ KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Sammanträdesdatum Socialnämnden (9) SAMMANTRÄDES Socialnämnden 2014-09-24 1(9) Plats och tid Kommunhuset, klockan 16.00-17.50 ande Tjänstgörande ersättare Övriga deltagande Ersättare Tjänstemän Kent Lagrell (M) ordförande Jim Adolfsson (M)

Läs mer

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL

SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Socialnämnden SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida 1 (15) Plats och tid Västergården, Askersund, den 12 oktober 2010 kl 13.00-16.45 Beslutande Övriga deltagande Utses att justera Siv Ahlstrand, ordförande (S) Johan

Läs mer

Sammanträdesrum Dalen, Kommunhuset Torsdagen den 22 maj 2014 kl 18:00 19:30

Sammanträdesrum Dalen, Kommunhuset Torsdagen den 22 maj 2014 kl 18:00 19:30 1 (13) Plats och tid ande Övriga närvarande Sammanträdesrum Dalen, Kommunhuset Torsdagen den 22 maj 2014 kl 18:00 19:30 Jessica Ashworth (M), Ordförande Harriet Paulsson (C), 1e vice ordförande Anders

Läs mer

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Socialnämndens arbetsutskott

ANSLAG/BEVIS Protokollet är justerat. Justeringen har tillkännagivits genom anslag Socialnämndens arbetsutskott PAJALA KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1(11) Plats och tid Kommunförvaltningen, 2015-04-08, kl. 09:00 12:00 Beslutande Anna Kumpula Kostet, V Johny Lantto, S Anita Sköld, M Övriga deltagande Maj-Lis Ejderlöf,

Läs mer

Sammanträdesprotokoll 1 (12)

Sammanträdesprotokoll 1 (12) Sammanträdesprotokoll 1 (12) Plats och tid Garvaren Röd, kl. 13.15 16.20 Beslutande ledamöter Övriga närvarande Sten Fransson, Ordförande (S) Maria Rönnehäll, Vice ordförande (S) Per-Olov Ålander, Vice

Läs mer

Kommunkontoret, Silen, den 26 februari kl

Kommunkontoret, Silen, den 26 februari kl 1(13) Stöd och omsorgsnämnden Plats och tid Beslutande Kommunkontoret, Silen, den 26 februari kl13.00-15.30 Ledamöter Rolf Emanuelsson, FP, ordf Lotta Wignell, C Margareta Bryntesson, M Margareta Nilsson,

Läs mer

Kommunkontoret, Heby 24 november Sekreterare Paragrafer ANSLAG/BEVIS

Kommunkontoret, Heby 24 november Sekreterare Paragrafer ANSLAG/BEVIS SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (10) Sammanträdesdatum Plats och tid Vård och omsorgsförvaltningen, Heby, kl 09.00-11.45 Beslutande Margaretha Gadde-Jennische (M), ordförande Karl-Arne Larsson (C) Ulf Mattsson

Läs mer

Protokoll

Protokoll 2014-02-26 Socialnämnden Plats och tid Bielkemässen, 2014-02-26, klockan 16:30 Beslutande Sven-Håkan Trygg (S) Jan Engman (C) Gunnel Kask (S) Göran Andersson (M) Lars Malmberg (S) Barbro Backlund (FP)

Läs mer

Kjell-Åke Nilsson (S) Bo Lundqvist (C) Lars-Gunnar Andersson (S) Robert Lindgren (S) Mari Viberg (C)

Kjell-Åke Nilsson (S) Bo Lundqvist (C) Lars-Gunnar Andersson (S) Robert Lindgren (S) Mari Viberg (C) Kommunstyrelsens socialutskott 2018-02-19 Sida 1 Plats och tid Kommunkontoret 2018-02-19 Beslutande Kjell-Åke Nilsson (S) Bo Lundqvist (C) Lars-Gunnar Andersson (S) Robert Lindgren (S) Mari Viberg (C)

Läs mer

Kommunkontoret, Heby, 20 november 2013, kl 13.45. Sekreterare Paragrafer 97-106 ANSLAG/BEVIS

Kommunkontoret, Heby, 20 november 2013, kl 13.45. Sekreterare Paragrafer 97-106 ANSLAG/BEVIS SAMMANTRÄDESPROTOKOLL 1 (11) Sammanträdesdatum Plats och tid Kommunkontoret, Heby, kl 10.00 11.20 Beslutande Margaretha Gadde-Jennische (M), ordförande Gudrun Wängelin-Lernskog (C) Emilie Jansson (S) Åsa

Läs mer

Eva-Mona Welther Stjernfeldt, sekreterare. Elisabeth Holmer Viveca Dahlqvist. Socialkontoret kl Eva-Mona Welther Stjernfeldt

Eva-Mona Welther Stjernfeldt, sekreterare. Elisabeth Holmer Viveca Dahlqvist. Socialkontoret kl Eva-Mona Welther Stjernfeldt 1 (13) Plats och tid Kommunförvaltningens sessionssal Karpen, kl 14.00 16.30 Beslutande Pehr Magnusson (M), ordförande Viveca Dahlqvist (PF), 1:e vice ordf Elisabeth Holmer (S), 2:e vice ordf Catharina

Läs mer

SIMRISHAMNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Kommunrevisionen. 2010-10-21, kl. 09.00 17.00, Kommunhuset i Simrishamn

SIMRISHAMNS KOMMUN SAMMANTRÄDESPROTOKOLL Sida Kommunrevisionen. 2010-10-21, kl. 09.00 17.00, Kommunhuset i Simrishamn 2010-11-11 1 (1) Plats och tid 2010-10-21, kl. 09.00 17.00, Kommunhuset i Simrishamn Birgitta Larsson, ordförande Froste Persson, vice ordförande Ulf Bengtsson Alf-Göran Andersson Bengt Wieslander Ann-Mari

Läs mer