Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär"

Transkript

1 Affärssystem på ditt sätt Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär

2 SoftOne för detalj- och dagligvaruhandeln SoftOnes affärssystem är utvecklat särskilt för att förenkla planering och administration för handlare. Tack vare att systemet är moduluppbyggt, kan du börja i liten skala för att sedan låta systemet växa i takt med verksamhetens behov. Affärssystem för handeln Leverantörsreskontra Redovisning Elektronisk Fakturahantering Rapporter Specificerad moms Behandlingshistorik Inventarieregister Koppling till kassasystem Fakturering Kundreskontra Multisök Personalsystem för handeln Bemanning Tid Lön Outsourcing Självservice Powered by PaperLess Mobil Tidrapportering via iphone och Android

3 Optimera dina resurser Detalj- och dagligvaruhandeln hör till våra fokusbranscher och vi satsar hela tiden på att utveckla bättre verktyg för dig och dina kollegor. För många handlare utgör personalen den största kostnaden, samtidigt som rätt bemanning är avgörande för att din verksamhet ska fungera. Att hantera stora mängder leverantörsfakturor hör också till vardagen. SoftOne erbjuder en helhetslösning, särskilt anpassad för branschens behov. Du frigör tid och kan fokusera på det du kan bäst. Powered by PaperLess Affärssystem med EFH SoftOnes affärssystem med elektronisk fakturahantering är optimerat för att effektivt hantera stora mängder leverantörsfakturor. Du effektiviserar attestflödet, men framför allt sparar du och dina kollegor tid när ni behöver kontrollera tidigare fakturor och slipper leta i pärmar. Arbetar ni på olika orter, är vinsten ännu större. Systemet är godkänt av ICA och kan integreras med de flesta kassasystem som används i branschen. Bemanning och Tid Vårt internetbaserade personalsystem säkerställer att dina resurser utnyttjas optimalt. Du kan ge de anställda mer inflytande över arbetet genom att låta dem byta eller ta arbetspass. Du får mer motiverade medarbetare och kan behålla kompetent personal. Systemet håller dels reda på de pass som behöver bemannas, dels vem som passar bäst utifrån kompetens och anställningsvillkor. Medarbetarna kan rapportera sin arbetstid via mobil, dator eller ett stämpelsystem och du kan koncentrera dig på kundservice och kostnadskontroll i verksamheten. Outsourcing SoftOne erbjuder personlig löneadministration, där våra specialister har koll på löneområdets alla regler, avtal och nya lagar. Vi tar ansvar för att lönerna blir rätt och betalas ut i tid, men också all rapportering till myndigheter och andra organisationer, samt statistik och semesterårsskifte - det är upp till dig.

4 Öka lönsamheten med effektiva verktyg Det går snabbt att attestera och smidigt att söka gamla fakturor i dokumentarkivet istället för att slå i pärmar. Anne-Lie Eklöf ICA Kvantum Signalen i Linköping En ICA Maxi sparar 5 timmar varje vecka med SoftOne, när den manuella hanteringen av fakturor försvinner. Säker hantering av fakturor Undviker dröjsmålsränta Smidig arkivering Attestfunktionen stärker avdelningsredovisningen Rationella arbetssätt spar tid Modernt system underlättar jobbet

5 SoftOne på internet Tillgänglighet Du kommer åt systemet var du än är, med en internetuppkopplad dator, surfplatta eller smartphone. Det innebär att du kan arbeta mer med kunderna och förbättra din lönsamhet. Senaste versionen Vi sköter alla installationer och uppgraderingar, så att du kan vara säker på att du alltid arbetar i den senaste versionen. Eftersom systemet är internetbaserat är informationen alltid uppdaterad när du loggar in och dina uppdateringar görs i realtid, direkt i affärssystemet. Support Vår support hjälper dig om och när du stöter på problem eller har frågor. Du når oss via internet, e-post eller telefon. Säkerhetskopiering Du riskerar inte att kritisk information försvinner om din dator blir stulen eller slutar fungera. Vi sköter all back-up. Kunddelen Våra kunder kan logga in på en särskild del på vår hemsida Där finns information och tips, dokumentation och nyheter. Serverutrymme SoftOne sköter driften av systemet och du slipper investera i dyr hårdvara. Du kan spara resurser på IT-drift och underhåll och slipper ansvaret för att det fungerar. Redovisningsbyrå Anlitar du en redovisningsbyrå är det lätt att fördela arbetet i systemet som det passar dig. Du kan sköta fakturering mot kunder och scanna leverantörsfakturor, medan byrån hjälper till med resten. Du kan också följa bokföringen och få en god överblick över verksamheten.

6 SoftOne Affärssystem SoftOne Affärssystem hjälper våra kunder att förenkla administrationen. Med utgångspunkt i din verksamhet och dina behov, hjälper vi dig till rätt system. De allra mest avancerade funktionerna finns för närvarande i vårt lokalt installerade system. Internetbaserat affärssystem Allt fler kunder vill kunna nå sitt affärssystem från vilken dator som helst, utan att sitta på kontoret. SoftOne sköter alla uppdateringar och säkerhetskopior och du slipper bekymra dig för installationer, systemprogramvaror och servrar. Utvecklingen av det internetbaserade affärssystemet är intensiv och vi tillhandahåller hela tiden nya funktioner som underlättar för våra kunder. Ekonomi Basen i systemet är redovisning, med kundoch leverantörsreskontra, som ger överblick och kontroll på ekonomin. Många av våra kunder använder också funktionerna för order och fakturering. Systemet följer kundordern genom leveranskedjan och möjliggör en tydlig kommunikation och god service till slutkunden i alla steg.

7 Powered by PaperLess Scanning Använder du elektronisk fakturahantering med SoftOne Scanning, automatiseras hanteringen av leverantörsfakturor och attestflödet effektiviseras. Tolkfunktionen läser fakturan och konterar sedan direkt i leverantörsreskontran, något som spar tid både i attestflödet och i senare kontroll och sökning bland dokument. Projekt Mer projektinriktade företag får full överblick över alla projekt i SoftOnes kraftfulla projektverktyg. Projektledaren får kontroll på kostnaderna och kan optimera beläggning och marginaler. Samtidigt minskar kapitalbindningen med effektivare administration. Du ser vilka typer av projekt och kunder som är mest lönsamma och kan gå in i nya anbud med större säkerhet. Mobil SoftOne Mobil förenklar din administration ytterligare och finns för iphone och Android. Dina medarbetare kan välja arbetspass och registrera arbetstid eller material direkt i telefonen. Intresset från våra kunder har hittills varit överväldigande, vilket vi ser som ett bevis på att vi har rätt fokus på mobilitet. Anpassade funktioner SoftOne Affärssystem erbjuder en mängd ytterligare anpassade moduler för bl a koncernredovisning, likviditetsplanering, inköp, lager, inventarieregister, valutahantering, sälj- och kontaktstöd bland mycket annat. Våra system är överlag lätta att integrera med andra externa system.

8 SoftOne Personal Hur väl företagets anställda trivs och presterar, påverkar resultatet i stor utsträckning. Med en väl fungerande personaladministration är det lättare för medarbetarna att prestera på topp. Samtidigt ökar motivationen hos dem som kan påverka sin egen arbetstid. I SoftOnes personalsystem står den anställde i centrum, med inbyggda kommunikationsflöden och möjlighet till självservice via vår portal. Bemanning Med SoftOne Bemanning underlättas schemaläggningen för kunder med behov av flexibel resursplanering. Systemet håller reda på det löpande resursbehovet och medarbetarnas kompetens, samt när de är tillgängliga. Arbetsgivaren kan planera bemanningen, eller låta medarbetarna själva boka arbetspass. Tid SoftOne Tid har utvecklats helt utifrån användarens perspektiv, med mycket automatiserad funktionalitet och pedagogiska arbetsflöden. Tack vare automatattesten är många rapporterade tider godkända, redan när du som arbetsledare loggar in, medan de justeringar som behövs kan göras i en och samma vy. Systemet kan hantera en mängd olika frånvaro- och rasttyper för samma arbetsdag och fungerar som underlag för lön. Lön SoftOne Lön är utvecklat för att underlätta löneadministratörens vardag. I systemet finns färdiga regelverk och avtal, vid sidan om möjlighet att ta fram egna rapporter och intressant statistik.

9 Outsourcing Lön Svenska företag har allt svårare att rekrytera duktiga löneadminis tratörer. Många erfarna ekonomer närmar sig pension, medan få unga väljer att satsa på en karriär som lönespecialist. Personlig lönehantering med hög kvalitet SoftOne Outsourcing Lön är ett alternativ som säkrar kvalitet samtidigt som det visat sig sänka kostnaderna för många av våra kunder. Vi tar ansvar för att lönerna blir rätt och betalas ut i tid, men vi sköter också all statistik och rapportering till olika myndigheter och organisationer. Du kan lägga fokus på dina affärer och medarbetare. Våra lönespecialister har hög kompetens och lång erfarenhet av flera olika lönesystem. Vi har koll på löneområdets snårskog av krångliga regler, avtal och lagar och våra kunder har alltid ett nära personligt samarbete, direkt med sin dedikerade löneadministratör. Du kan välja mellan att överlåta hela eller delar av lönehanteringen till oss. Behöver du hjälp under en begränsad tid, t ex vid föräldraledighet eller en organisationsförändring, fungerar det lika bra som ett upplägg på längre sikt. Väljer du att låta oss sköta din löneadministration, får du tillgång till vårt moderna lönesystem, utan investering och löpande kostnader. Du behöver inte tänka på att uppdatera systemet och göra back-up. Allt sådant sköter vi, tillsammans med anpassningar och speciella rapporter.

10 Branschspecifik kompetens Våra affärs- och personalsystem är flexibla och moduluppbyggda, för att kunna växa i takt med kundernas behov. Funktionerna möter behoven hos de allra flesta företag, samtidigt som vi erbjuder specialanpassade funktioner för några branscher som vi kan särskilt väl. Detalj- och dagligvaruhandel Vi har utvecklat affärs- och personalsystem särskilt med tanke på handlares behov. De hanterar en stor mängd leverantörsfakturor samtidigt som schemaplanering och personal har stor betydelse för att verksamheten ska fungera. Hantverkare inom el, vvs och bygg SoftOnes affärssystem är utvecklat särskilt för att förenkla administrationen för hantverkare inom el, VVS, och bygg. Branschen präglas av många och varierande projekt, stora materialinköp och olika typer av fakturering. Att kunna optimera montörernas beläggning, förbättra marginalen på material och styra projekten effektivt är kritiska framgångsfaktorer.

11 Lojala kunder Den största delen av SoftOnes kunder är verksamma inom våra tre fokusbranscher, men många återfinns inom andra branscher som tjänsteföretag, tillverkande industri, hotelloch restaurang, samt branschorganisationer. Glädjande nog kan konstateras att SoftOnes kunder är väldigt lojala och mer än hälften av våra kundrelationer sträcker sig mer än tio år tillbaka i tiden. Kundrelation - första avtalstecknande Kundrelation - tid från första avtalstecknande 14% 17% Redovisnings- och revisionsbyråer Vi erbjuder en helhetslösning skräddarsydd för redovisningsbyråer. Med våra byråtjänster underlättas planering och klientfakturering, samtidigt som samarbetet med klienterna förenklas och byrån kan erbjuda en bättre service. 22% 14% 16% 17% 1-3 år 4-6 år 7-9 år år år > 15 år

12 SoftOne i praktiken Uppstart och driftsättning När vi har tagit emot din beställning går våra konsulter igenom vad som ska göras i detalj. Vi hjälper till att migrera information och data och sätter upp integration med andra system. Du får också hjälp att göra inställningar och sätta upp tabeller, rapporter, utdata mm, anpassade efter dina behov. Vi kan också skräddarsy rapporter och blanketter, samt sätta upp import- och exportrutiner mot andra system. Tillsammans med dina anställda går vi igenom arbetsflödet i systemet och alla funktioner, utifrån användargruppernas perspektiv. Vid behov tar vi fram dokumentation och lathundar. Slutligen stämmer vi av med dig att vi gjort det vi ska och att du är nöjd. Utbildningar Vi erbjuder löpande utbildningar på alla nivåer för våra system, från nybörjare som aldrig använt systemet till rutinerade användare som vill bli experter. Vi anordnar även skräddarsydda utbildningar som helt utgår från ditt företags behov. Konsult Våra erfarna konsulter hjälper dig utnyttja systemet bättre och effektivisera dina arbetsflöden. De lär dig att ta ut nyttig information, som du behöver som underlag och analys, för att utveckla din verksamhet. Våra konsulter är specialister på affärssystem för hantverkare, handel och redovisningsbyråer. Support Som kund hos SoftOne får du tillgång till vår support. Även om våra system är lättanvända, är det en extra trygghet att kunna vända sig till en expert när en fråga dyker upp. Du väljer hur du tar kontakt; via internet, e-post eller telefon. Du får alltid snabbast möjliga hjälp. Kundservice dygnet runt På vår hemsida finns en specifik del för dig att logga in på. Här lägger vi upp viktig produktinformation och senaste versionen finns alltid tillgänglig. Det går också att komma i kontakt med support och följa de egna ärendena, samt söka efter svar på frågor kring rutiner.

13 Teknik och utveckling En av SoftOnes styrkor är att vi utvecklar systemen själva. Det gör att vi kan stödja våra kunder fullt ut, lyssna på idéer om hur systemen kan utvecklas och faktiskt genomföra förbättringarna. Vår målsättning är att ligga i framkant avseende teknik, användarvänlighet och kundnytta. Därför investerar vi ungefär en fjärdedel av vår omsättning i produktutveckling. Ny teknologi SoftOne har under de senaste åren satsat stort på att utveckla internetbaserade affärs- och personalsystem. Tack vare detta har vi nu ett teknologiskt försprång och leder utvecklingen inom de branscher vi fokuserar på. Framöver ser vi att mer och mer av användandet flyttar över till mobilen, där vi utvecklar mycket ny funktionalitet. Utvecklingsplattformen för våra internetbaserade system är Microsoft.NET, som är det dominerande utvecklingsspåret på marknaden. Tack vare ett partnerskap med Microsoft och medlemskap i deras Microsoft Early Adopter Program METRO, får vi bättre support och nyheter tidigare än andra. Det hjälper oss i vår utveckling och gagnar våra kunder.

14 SoftOne ger livskraftiga kunder Livskraftiga kunder Vår mission är att hjälpa våra kunder skapa livskraft, genom att tillhandahålla effektiva stödsystem som tillåter dem att fokusera på sin kärnverksamhet. Ledande i Norden Vår vision är att bli Nordens ledande leverantör av affärskritiska system för små och medelstora företag och organisationer.

15 En stabil leverantör SoftOne har funnits på marknaden sedan 1985 Vi är ca 65 anställda som arbetar med: Utveckling Support Konsult Outsourcing Utbildning Ekonomi Försäljning Marknadsföring Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Motala, samt Helsingfors och representeras av en partner i Oslo SoftOnes tillväxt är självfinansierad och stabil Affärssystem på ditt sätt

16 Kontakta oss! Kontakta oss för affärssystem på ditt sätt. Besök oss på mejla till eller ring oss på Stockholm SoftOne Sverige AB Box 6207 Sveavägen Stockholm Göteborg SoftOne Sverige AB Norra Hamngatan Göteborg Motala SoftOne Sverige AB Box 94 Järnvägsparken Motala Helsingfors SoftOne Tietosauma Oy Box 94 Järnvägsparken Motala

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär Affärssystem på ditt sätt Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär SoftOne för hantverkare SoftOnes affärssystem är utvecklat särskilt för att

Läs mer

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär

Affärssystem på ditt sätt. Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär Affärssystem på ditt sätt Vi kan och har erfarenhet av din bransch Vi förstår dina behov och gör det som är bäst för din affär SoftOne Affärs- och Personalsystem SoftOnes system finns tillgängliga både

Läs mer

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV

EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV EXFLOW NAV BROSCHYR VÄLJ LÖNSAMHET ISTÄLLET FÖR ADMINISTRATION HANTERA DINA LEVERANTÖRSFAKTUROR DIREKT I MICROSOFT DYNAMICS NAV Vad är ExFlow NAV? För vem? ExFlow NAV är en tilläggsmodul i Microsoft Dynamics

Läs mer

Visma Projekt & Ekonomi Helhetslösning från försäljning till ekonomiadministration

Visma Projekt & Ekonomi Helhetslösning från försäljning till ekonomiadministration Visma Projekt & Ekonomi Helhetslösning från försäljning till ekonomiadministration FOKUSERA PÅ LÖNSAMMA PROJEKT OCH FÅ KONTROLL PÅ DIN EKONOMI! Visma Projekt & Ekonomi en helhetslösning med allt du behöver

Läs mer

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut

Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Över 400 000 kunder har redan valt en lösning från Mamut Komplett ekonomisystem med säljstöd och webbutik Testvinnende økonomisystem Allt i en lösning Mest för pengarna Enkelt att använda Tillgänglig support

Läs mer

Marknad för affärssystem

Marknad för affärssystem Marknad för affärssystem Vi samarbetar med SoftOne som är en av tre ledande leverantörer av moduluppbyggda standardprogram och tjänster på en svenska marknaden. Vad kännetecknar detta marknadsegment? Moduluppbyggd

Läs mer

Välkommen till Modern Ekonomi

Välkommen till Modern Ekonomi MODERN EKONOMI Mats Olsson - Falköping Lena Grevsjö - Kungsbackakontoret Mats Olsson - Falköpingskontoret Välkommen till Modern Ekonomi Modern Ekonomi är ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster.

Läs mer

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING

PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA. SRF tar pulsen på F R A M T I D S S P A N I N G PROGRAMVARULEVERANTÖRER REDOVISNING SRF tar pulsen på PROGRAMVARULEVERANTÖRERNA Just nu är det stort fokus på automatiseringar i redovisningsbranschen. Teknikutvecklingen möjliggör att mer tid kan läggas på kvalificerade arbetsuppgifter

Läs mer

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS

MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS MICROSOFT DYNAMICS NAV NAVCITE PROAPPS KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN KOMPLETT MOLNBASERAT AFFÄRSSYSTEM FÖR ELINSTALLATÖREN VÅRA LÖSNINGAR FUNGERAR

Läs mer

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK

PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK PROPORTAL WEBBASERAT GRÄNSSNITT TILL PROMARK är den webbaserade ingången till ProMark både för chefer och löneadministration samt anställda. I portalen kan man registrera sin egen tid, sina arbetsuppgifter

Läs mer

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering.

Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. Hitta guldgruvor och jaga tidstjuvar. Kompletta affärssystem för bemanning och rekrytering. intelliplan intelliplan Intelliplan Om företaget Vi hjälper kunder att hitta gömda guldgruvor. 2 Intelliplan

Läs mer

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt

FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt FunktionsIT FunktionsIT Lönsamt, enkelt och tryggt Vad är FunktionsIT? FunktionsIT är vårt koncept för att paketera IT som tjänst. Det ger dig som kund en centraliserad och automatiserad hantering av

Läs mer

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration

Accountor Online Effektiv ekonomiadministration DIN GUIDE TILL Accountor Online Effektiv ekonomiadministration 99 % av företagsledarna föredrar en redovisningskonsult som förstår deras verksamhet. 1 % före detta företagsledare. SPARA TID, INGA TÅRAR

Läs mer

ENKLARE E-HANDEL. symbrio.com

ENKLARE E-HANDEL. symbrio.com ENKLARE E-HANDEL symbrio.com Vi Gör det enklare Symbrio arbetar med att förenkla inköpen och effektivisera fakturahanteringen. Vi hjälper våra kunder att sänka sina kostnader och minska tiden för administration.

Läs mer

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget

Oslagbara affärsmöjligheter med. Software. Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget Oslagbara affärsmöjligheter med Mamut Business Software Mamut Partnerprogram Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Nå dina mål bli en del av vinnarlaget 3 Prisbelönta affärssystem som dina kunder kan

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB

+ Kunder berättar. Alfredsson Transport AB Kunder berättar + Alfredsson Transport AB Kontaktperson: Erik Alfredsson Kvicksilvergatan 5 602 23 Norrköping Tel: 011-31 26 20 Fax: 011-31 26 24 E- post: info@alfredssontransport.com Alfredsson Transport

Läs mer

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare

Vi hjälper transportföretag att jobba smartare Vi hjälper transportföretag att jobba smartare I den här foldern kan du läsa hur transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre

Läs mer

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag

Kontoret på fickan. Förbättra likviditeten. Öka lönsamheten. Skippa papperslapparna! En bättre vardag Kontoret på fickan Coredination hjälper dig planera och hålla ordning på din mobila verksamhet. Du och dina medarbetare har alltid uppdaterad information om varandra och arbetet ni utför. Oavsett var ni

Läs mer

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat

Förenkla tidarbetet och få tid över till annat Förenkla tidarbetet och få tid över till annat When time is important transpa AB 0524 48 00 10 marknad@transpa.se www.transpa.se Med transpa får du bättre koll samtidigt som du jobbar mindre transpa är

Läs mer

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering Personalsystem Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering FLEX Personalsystem komplett och kraftfullt Att FLEX står för flexibilitet hörs redan på namnet.

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det

Läs mer

Boka kostnadsfri workshop!

Boka kostnadsfri workshop! Branschlösning för dig som verkar i sektorerna för Bygg, Service & Underhåll och Entreprenad Vi har verktygen du behöver för full styrning över dina projekt, från anbud till genomförande och avslut shaping

Läs mer

Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay-

Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay- Baltzar Business Arena -The way from purchase to pay- Varför systemlösning istället för manuell hantering Kostnadsbesparing i både tid och pengar Effektivare hantering Bättre rutiner Bättre kontroll Får

Läs mer

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal

PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT ProPortal är en enkel, webbaserad ingång till ProMark både när det gäller att registrera sin egen tid, sina uppgifter, sin information och att utföra specifika arbetsuppgifter. körs i en webbläsare och kan även

Läs mer

Komplett HR med extra allt.

Komplett HR med extra allt. Komplett HR med extra allt. När det kommer till HR handlar det inte längre om vad man ska göra utan hur. Och frågar du oss så tycker vi bara det finns ett sätt: det enklast möjliga. Med Aditro Helhetslösning

Läs mer

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra

Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens. Leverantörsreskontra Ökad kontroll, högre effektivitet och bättre transparens Leverantörsreskontra Utforma leverantörsreskontran på det sätt som passar just dig Enklare lösningar Här kommer lösningen till ett enklare och smartare

Läs mer

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan.

Köpguide för mobila växlar. Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Köpguide för mobila växlar Modern telefoni till företaget är långt ifrån vad det var för bara några år sedan. Tänk om din nya telefonilösning kunde förenkla din vardag och hjälpa dina medarbetare att arbeta

Läs mer

E N P R E S E N T A T I O N

E N P R E S E N T A T I O N Visma Sverige Visma Sverige E N P R E S E N T A T I O N Vismas värld Visma ger företag, föreningar, organisationer och offentlig sektor effektiva lösningar för ekonomisk administration, verksamhetsstyrning

Läs mer

Innehållsförteckning. SoftOne Mobil

Innehållsförteckning. SoftOne Mobil Innehållsförteckning Om SoftOne Mobil... 3 Snabbstartsguide... 4 Aktivera mobilanvändare... 4 Bestäm synliga fält i mobilen... 4 Ladda ner appen... 4 Fakturering... 5 Mina ordrar... 5 Orderdetaljer...

Läs mer

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering

Personalsystem. Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering Personalsystem Tidredovisning Schemaläggning/bemanning Reseräkning Personaladministration Lönehantering FLEX Personalsystem komplett och kraftfullt Att FLEX står för flexibilitet hörs redan på namnet.

Läs mer

Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster

Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster Guide för inköp av redovisningsoch revisionstjänster Administration, revision, bokföring, deklaration, likviditetsplanering, kontrolluppgifter, aktieägaravtal, momsdeklarationer, lönehantering, förfrågan

Läs mer

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning

inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning PRECIO FISHBONE // INRIVER PIM inriver PIM och Precio Fishbone för ökad försäljning inriver PIM är Nordens mest köpta plattform för hantering av produktinformation Ökad försäljning och omsättning med PIM

Läs mer

Fem fördelar med att automatisera redovisningen

Fem fördelar med att automatisera redovisningen Fem fördelar med att automatisera redovisningen Redovisning och fakturering är ansträngande och tidskrävande processer. Säg farväl till tidstjuvarna så att du kan frigöra tid till kärnverksamheten och

Läs mer

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra!

Välj rätt affärssystem för att din. organisation ska blomstra! Välj rätt affärssystem för att din organisation ska blomstra! - En guide till dig som funderar på att byta eller investera i ett ERP system. Innehåll Därför är ett affärssystem viktigt för tillväxten...

Läs mer

BESKRIVNING AV SEMINARIEPASS

BESKRIVNING AV SEMINARIEPASS BESKRIVNING AV SEMINARIEPASS Alfabetisk ordning Nordea Nordea Betalningslösningar I vilken tjänst kan man rätta felaktiga betalningar online innan de går till bokföring i banken? Vad händer när gamla tjänster

Läs mer

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT

BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT INTRANÄT BÄTTRE VI-KÄNSLA MED INTRANÄT TEAMENGINE INTRANÄT JOBBA ÄNNU BÄTTRE TILLSAMMANS I ett företag vill man kunna fokusera på själva arbetet och uppnå stödjer och underlättar den interna kommunikationen

Läs mer

Presentation. Moretime Outsourcing Stockholm Öst

Presentation. Moretime Outsourcing Stockholm Öst Presentation 1 1. Presentation av är en auktoriserad redovisningbyrå som följer REKO, vilket är FARs regelverk för Redovisningskonsulter. Vi ingår i en växande kedja av redovisningsbyråer, vars samarbete

Läs mer

Molntjänster -- vad är molnet?

Molntjänster -- vad är molnet? En e-bok från Visma Spcs Molntjänster -- vad är molnet? Vad du bör tänka på för att göra rätt val till ditt företag Molntjänster -- vad är molnet? En guide till att förstå molntjänster Innehåll Hänger

Läs mer

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt.

Hur vill du hålla kontakten? Behöver du beställa något mer? Håll dig uppdaterad om nyheter och insikter. EFG är tillgängligt dygnet runt. EFG KUNDSERVICE Together we make it matter EFG Kundservice - gör det enklare att vara kund. EFG lanserar en helt ny kundservice och logistikmodell för snabbare, tydligare och bättre kommunikation. Det

Läs mer

Exklusiv chokladleverantör. full koll i molnet

Exklusiv chokladleverantör. full koll i molnet Exklusiv chokladleverantör får full koll i molnet 1 Introduktion Åsö i Åtvidaberg AB är en chokladgrossist som säljer och lagerför exklusiva produkter för tillverkning av bakverk, praliner, desserter,

Läs mer

W HIT E PA P ER. Vanliga frågor om Hybrid datacenter som tjänst. Hur kan jag veta att investeringen blir lönsam? t e xt : Johan Bentzel

W HIT E PA P ER. Vanliga frågor om Hybrid datacenter som tjänst. Hur kan jag veta att investeringen blir lönsam? t e xt : Johan Bentzel W HIT E PA P ER Vanliga frågor om Hybrid datacenter som tjänst Hur kan jag veta att investeringen blir lönsam? t e xt : Johan Bentzel p u b li c e r a d : September 2018 WHITE PAPER Vanliga frågor om Hybrid

Läs mer

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet...

App-klient för smartphones... 2. Power BI... 3. Arbetsflöde... 4. CRM Online... 5. Webb-klienten... 6. Dokumenthantering... 7. Molnet... Nyheter i Dynamics NAV 2016 Innehåll App-klient för smartphones... 2 Power BI... 3 Arbetsflöde... 4 CRM Online... 5 Webb-klienten... 6 Dokumenthantering... 7 Molnet... 8 Elektronisk fakturering... 9 App-klient

Läs mer

Vismas värld. Flera hundra tusen människor använder dagligen Vismas produkter och tjänster

Vismas värld. Flera hundra tusen människor använder dagligen Vismas produkter och tjänster Visma Sverige Vismas värld Visma ger företag, föreningar, organisationer och offentlig sektor effektiva lösningar för ekonomisk administration och verksamhetsstyrning samt service inom elektronik och IT

Läs mer

3 anledningar till varför du borde se på supply chain med nya ögon

3 anledningar till varför du borde se på supply chain med nya ögon 3 anledningar till varför du borde se på supply chain med nya ögon Supply chain management best of breed www.exsitec.se Supply chain att kombinera olika processer Supplychain består av en en process med

Läs mer

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem

PLAN PAYROLL UPPTÄCK VALFRIHETEN. med framtidens personalsystem PLAN TRAVEL TIME UPPTÄCK VALFRIHETEN med framtidens personalsystem PAYROLL Ledare UPPTÄCK VALFRIHETEN Flex i företagsnamnet står för flexibilitet, vilket har varit vår ledstjärna genom alla år. Vi har

Läs mer

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office.

IT SOM TJÄNST IT SOM TJÄNST - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS IT SOM TJÄNST. www.office. - IT-DRIFT - SÄKERHET - LAGRING - E-POST - BACKUP - MJUKVARA - OFFICE IT-ARBETSPLATS Vi vågar säga att en fungerande IT-drift är nyckeln till en fungerande verksamhet, och det vi också vet är att frågan

Läs mer

W e b b k a t a l o g

W e b b k a t a l o g DESIGNERSTUDION W e b b k a t a l o g 2010 H ö s t & V i n t e r Vi skrädda rs yr anpassade H e l h e t s l ö s n i n g a r U t b i l d n i n g a r S t r a t e g i e r Vi erbj uder I n t e r n & e x t

Läs mer

Köpguide för molntjänster. Hur fungerar det egentligen och vad innebär det för mig?

Köpguide för molntjänster. Hur fungerar det egentligen och vad innebär det för mig? Köpguide för molntjänster Hur fungerar det egentligen och vad innebär det för mig? Tänk om din nya it-lösning skulle kunna göra livet lite enklare för dina medarbetare och hjälpa dem att arbeta bäst där

Läs mer

Effektiv och smidig kommunikation

Effektiv och smidig kommunikation Effektiv och smidig kommunikation TAL TEXT VIDEO TAL TEXT VIDEO Ökad tillgänglighet, förbättrad kundservice och effek tivare försäljning. Med våra unika kommunikationslösningar är det möjligt. Vi har en

Läs mer

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM.

Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Stärk konkurrenskraften med effektiv HRM. Välkommen till Bluegarden HR-plus. Vad behöver du för att jobba smartare med HR och lön? Arbetar du på en stor offentlig eller privat verksamhet med höga krav

Läs mer

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION

Phonera Växel. Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel Framtidens växel redan idag INTRODUKTION Phonera Växel - en komplett telefonilösning för alla former av företag, stora som små. Phonera Växel erbjuder alla tänkbara funktioner som krävs,

Läs mer

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra

Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra Vi på Office IT-Partner står för ett lokalt engagemang, kunskap, erfarenhet och certifierad specialistkompetens vi vill skapa mervärde för våra kunder med hjälp av innovativa lösningar Vi tror på ett Partnerskap

Läs mer

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00

+ Kunder berättar. Älvsbyhus AB. Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 + Kunder berättar + AB Kontaktperson: Magnus Burström IT chef Besöksadress: Ställverksvägen 6 942 81 Älvsbyn Telefon: 0929-162 00 Hustillverkaren som gör det möjligt för fler att bygga nyckelfärdiga hus

Läs mer

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET

Makes quality Happen NÖJDA KUNDER EFFEKTIVITET Makes IT happen Idnet grundades 1991 och har på den tiden gått från att vara en teknikleverantör till att bli en expert på IT-logistiklösningar för varuflöden i både butik-, lager- och transportsektorn.

Läs mer

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER

ProMobile PROMARK WORKFORCE MANAGEMENT PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER PROMOBILE EN NY APP FÖR SMARTTELEFONER Med appen kan alla mobila och resande medarbetare registrera närvaro, frånvaro och tid på olika uppgifter i sin mobiltelefon när och var som helst. De kan också se

Läs mer

Ett steg längre inom Print och IT

Ett steg längre inom Print och IT Ett steg längre inom Print och IT TDO som IT-partner. Alla företag är i behov av IT-kompetens, men det är inte alla företag som kan eller vill anställa en IT-specialist. Låt oss berätta hur vi kan ta över

Läs mer

Donator. Partnerprogram. Från produkt till molntjänst.

Donator. Partnerprogram. Från produkt till molntjänst. Donator Partnerprogram Från produkt till molntjänst. Donator Partnerprogram Erbjuda vår applikation som en molntjänst? Javisst, men hur tar vi oss dit? De flesta programutvecklingsföretag (ISVer) ser möjligheterna

Läs mer

Välkommen till Be in Business

Välkommen till Be in Business Välkommen till Be in Business Be in Business erbjuder konsultation vid anskaffning, implementation och underhåll av affärssystem. Specialområden är Visma Business och elektronisk fakturahantering. Den

Läs mer

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness

Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness www.pwc.se/mybusiness Allt samlat på ett och samma ställe En användarmanual för vår affärsplattform MyBusiness MyBusiness version: 2.5 2014-12-22 Förenkla din arbetsdag med MyBusiness Tillgängligt från

Läs mer

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20

info@avtalsbevakning.se 08-500 052 20 08-500 052 20 Avtalsbevakning, / / 1 Vad är Avtalsbevakning? Full avtalskontroll till låg kostnad Avtalsbevakning är ett webbaserat affärssystem för elektronisk hantering av ett företags alla avtal. När

Läs mer

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO

Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO Rådgivning Revision Skatt Företagsservice Du är expert på att driva ditt företag, för allt annat finns BDO www.bdo.se 2018 FÖR SJÄTTE ÅRET I RAD TACKAR VI VÅRA 700 MEDARBETARE LITE EXTRA. BRANSCHENS NÖJDASTE

Läs mer

TMP Consulting - tjänster för företag

TMP Consulting - tjänster för företag TMP Consulting - tjänster för företag Adress: http://tmpc.se Kontakta: info@tmpc.se TMP Consulting är ett bolag som utvecklar tekniska lösningar och arbetar med effektivisering och problemslösning i organisationer.

Läs mer

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs

EXPERTER 12 NYA. Gör det enklare att vara proffs EXPERTER 12 NYA Gör det enklare att vara proffs Det är det personliga handslaget som skiljer oss från mängden. MED AHLSELL SOM LEVERANTÖR FÅR DU: En trygg partner. Tillgång till marknadens bredaste ortiment

Läs mer

Versionsnyheter. Visma Administration Visma Fakturering Visma Förening. Visma Mobil Scanner. Visma Administration Webbfakturering

Versionsnyheter. Visma Administration Visma Fakturering Visma Förening. Visma Mobil Scanner. Visma Administration Webbfakturering Visma Administration Visma Fakturering Visma Förening Versionsnyheter I denna text får du information om nyheterna i den senaste versionen av programmet. För mer utförlig hjälp om programmet i övrigt,

Läs mer

Time Care Kommun Suite

Time Care Kommun Suite Time Care Kommun Suite Time Care Kommun Suite En intelligent bemanningslösning som balanserar kommunens, medborgarnas och medarbetarnas behov. Med Time Cares lösning har verksamheten fått en bättre överblick

Läs mer

Välj affärssystem & partner i 5 steg. En guide för dig som ska välja, upphandla & implementera ett affärssystem

Välj affärssystem & partner i 5 steg. En guide för dig som ska välja, upphandla & implementera ett affärssystem Välj affärssystem & partner i 5 steg En guide för dig som ska välja, upphandla & implementera ett affärssystem Att byta affärssystem är en utmaning, men ofta ett nödvändigt steg för att lyfta verksamheten

Läs mer

ENGAGEMANG KUNNANDE SERVICE ANDERS PETTERSSON VD INTERCUT SVERIGE AB A ANDERS Det är med oerhörd stolthet och glädje jag ser att Intercut de senaste åren, tillsammans med vårt systerföretag Areg, har

Läs mer

Visma Revision. Med den nya revisionsstandarden. stöd genom hela revisionsarbetet. Så följer du nya revisionsstandarden. Ny unik SIE-analys förenklar

Visma Revision. Med den nya revisionsstandarden. stöd genom hela revisionsarbetet. Så följer du nya revisionsstandarden. Ny unik SIE-analys förenklar Visma Revision. Pris 5.900:- (frakt och moms tillkommer). Med den nya revisionsstandarden Visma Revision stöd genom hela revisionsarbetet Visma Revision ger dig stöd genom hela revisionsarbetet från revisionsplanering

Läs mer

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO

PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO PROMOBILE APP FÖR EFFEKTIV REGISTRERING AV TID OCH FRÅNVARO Med appen ProMobile kan medarbetarna registrera närvaro, frånvaro och tid på olika aktiviteter i sin mobiltelefon oavsett var de arbetar. De

Läs mer

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt!

HemsidaExpress. När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! HemsidaExpress När du vill ha en professionell hemsida snyggt, snabbt och enkelt! Skaffa din egen identitet på nätet Välkommen till HemsidaExpress! Med HemsidaExpress kan du skapa egna hemsidor utan att

Läs mer

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi

Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Webbkontoret alltid tillgång till företagets ekonomi Ett smartare sätt att arbeta Illustration: Robert Hilmersson Nu gör vi livet ännu enklare för dig som är företagare! Webbkontoret, som nu fått ny funktionalitet,

Läs mer

www.artologik.net Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera!

www.artologik.net Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera! Tidredovisningen som användarna gillar för att den är så smart och enkel att hantera! Projekthantering Tidredovisning Enkäthantering E-posthantering HelpDesk Publiceringsverktyg Bokningssystem www.artologik.net

Läs mer

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND

OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND 8 mars 2010 OBSERVATIONSGUIDE VAGABOND Version 1.0 8 mars 2010 Projektledare: Anders Ankarlid Vårt uppdrag: Att hjälpa företag med service. Invent Observer har funnits sedan

Läs mer

BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER

BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER PRONOTIFY BLI PROAKTIV MED PÅMINNELSER är modulet som automatisk påminner relevanta personer om saknade registreringar samt oattesterade transaktioner. Detta förenklar administrationen och ger en mer korrekt

Läs mer

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se

Mobiltjänster. Vi kan smartphones. den nya mobiltelefonin. www.dustin.se. Telefon: 08-553 44 000 E-mail: info@dustin.se Mobiltjänster Vi kan smartphones Skaffa kontroll över den nya mobiltelefonin UTMANINGARNA Smartphone-revolutionen skapar nya utmaningar för IT-avdelningen De traditionella mobiltelefonerna är snart ett

Läs mer

SOLUTION BRIEF. Varför backup som tjänst från Savecore?

SOLUTION BRIEF. Varför backup som tjänst från Savecore? SOLUTION BRIEF Står du inför utmaningar som berör backup, arkivering och lagring? Minimera risker för incidenter genom att låta de som har specialistkompetens ta hand om ditt data. Varför backup som tjänst

Läs mer

Varför Bison ÖKA ER KONKURRENSKRAFT VÄX MED BISON BISON EN TRYGG INVESTERING SUPPORT FRÅN EXPERTERNA. A urval av framgångsrika Bison-företag

Varför Bison ÖKA ER KONKURRENSKRAFT VÄX MED BISON BISON EN TRYGG INVESTERING SUPPORT FRÅN EXPERTERNA. A urval av framgångsrika Bison-företag Bison är ett heltäckande affärssystem för medelstora och stora kunder inom handels-, grossist- och postorderverksamhet. Bison riktar sig främst till er som ser era affärsprocesser och systemstödet för

Läs mer

Till ditt skrivbord som tjänst via Internet

Till ditt skrivbord som tjänst via Internet Till ditt skrivbord som tjänst via Internet UITs koncept är enkelt och kan sammanfattas med Inga burkar. Genom att anlita oss kan du helt enkelt glömma dyra investeringar i servers och programvara. Inte

Läs mer

MED OVÄNTAT MYCKET FRIHET

MED OVÄNTAT MYCKET FRIHET MED OVÄNTAT MYCKET FRIHET Jag bara längtar till detta kommer. Det är en jätteklar förbättring mot det som jag har varit van vid Tandläkare Behnamn Ghasemi, Sävedalen Ett öppet system som skapar frihet

Läs mer

NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter.

NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter. NätVerkstan Bli medlem i NätVerkstan och du får tillgång till värdefull expertkunskap och ett nätverk av samlade erfarenheter. Som medlem i IUC Sjuhärads NätVerkstan ingår ditt företag i ett nätverk där

Läs mer

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla.

Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Investera för framtiden. Lås er inte vid det gamla. Samuelsson & Partner är Sveriges enda renodlade digitala låssmed. Vi är experter på moderna låssystem som gör livet enklare och tryggare. Eftersom vi

Läs mer

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR:

ASTRAKAN COURSEPLAN. Programmet som sparar tid... ... och förenklar kursadministrationen! ASTRAKAN COURSEPLAN BESTÅR AV TVÅ DELAR: ASTRAKAN COURSEPLAN Programmet som sparar tid...... och förenklar kursadministrationen! Med webbaserade Astrakan CoursePlan kan onödig administration undvikas samtidigt som kursdeltagarna erbjuds en förstklassig

Läs mer

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård.

Time Care Hälso- och sjukvårds Suite. En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite Time Care Hälso- och sjukvårds Suite En intelligent bemanningslösning för effektiv resursanvändning och god vård. Time Care Hälso- och sjukvårds Suite erbjuder långsiktiga

Läs mer

Utbildningsprogram. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på

Utbildningsprogram. Aktuella datum och utbildningsorter hittar du på Utbildningsprogram Kontek erbjuder utbildningar som får både din kunskap och effektivitet att växa. Fördjupa din lönekompetens eller lär dig mer om de avancerade funktionerna i våra programvaror. Aktuella

Läs mer

Elektronisk fakturahantering

Elektronisk fakturahantering Elektronisk fakturahantering Vad är Elektronisk fakturahantering? Elektronisk fakturahantering som förkortas EFH är en tilläggsfunktion i MONITOR som tillhandahåller systemstöd för att scanna in och elektroniskt

Läs mer

Manual Attestering av fakturor på webb

Manual Attestering av fakturor på webb Manual Attestering av fakturor på webb Innehåll Förutsättningar...2 Mail och inloggning...3 Ekonomisk attest...5 Åtgärdsknappar för ekonomisk attestant... 10 Alternativ 1 - Fakturan är korrekt... 11 Alternativ

Läs mer

Smarta företag. En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01. Smarta företag TNS 1525977

Smarta företag. En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01. Smarta företag TNS 1525977 En undersökning genomförd av TNS Sifo på uppdrag av Cisco och TeliaSonera 2013-03-01 Innehåll 1 Resultat i sammandrag 3 2 Bakgrund och metod 5 3 : Index 9 4 Mobilt arbetssätt 33 5 Virtuella möten 35 6

Läs mer

FRAMTIDENS DIGITALA EKONOMIFUNKTION

FRAMTIDENS DIGITALA EKONOMIFUNKTION FRAMTIDENS DIGITALA EKONOMIFUNKTION Framtidens ekonomifunktion Som ekonomichef har du en viktig roll och ett stort ansvar. Ekonomifunktionen är central i varje företag och fungerar inte den får bolaget

Läs mer

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt...

Vad är molnet?... 2. Vad är NAV i molnet?... 3. Vem passar NAV i molnet för?... 4. Fördelar med NAV i molnet... 5. Kom igång snabbt... Produktblad för NAV i molnet Innehåll Vad är molnet?... 2 Vad är NAV i molnet?... 3 Vem passar NAV i molnet för?... 4 Fördelar med NAV i molnet... 5 Kom igång snabbt... 5 Bli kostnadseffektiv... 5 Enkelt

Läs mer

Välkommen till Preventums ekonomitjänster.

Välkommen till Preventums ekonomitjänster. Välkommen till Preventums ekonomitjänster. Vi är experter på tandvårdsekonomi och servar främst små och medelstora privata tandvårdsbolag. Vi förstår tandvårdens vardag och behov, någonting som vi anpassat

Läs mer

Logistik- och lagerlösningar. Är tredjepartslogistik något för ditt företag?

Logistik- och lagerlösningar. Är tredjepartslogistik något för ditt företag? Logistik- och lagerlösningar Är tredjepartslogistik något för ditt företag? Fokus på kärnverksamheten Att välja en tredjepartslösning och därmed välja att lägga lagerverksamheten på entreprenad är ett

Läs mer

H2O kundservice. Effektiv och säker.

H2O kundservice. Effektiv och säker. Experter för avloppsfri produktion German Engineering H2O kundservice. Effektiv och säker. www.h2o-de.com Vår ambition är att i möjligaste mån minska din arbetsbörda. Därför har kundservice så hög prioritet

Läs mer

Kom igång med Validoo

Kom igång med Validoo Kom igång med Validoo Om Validoo Vare sig du är en leverantör eller mottagare av varor och varuinformation behöver du ett smidigt och effektivt informationsflöde. Validoo hjälper dig. Våra tjänster utvecklas

Läs mer

Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans

Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans Hur du frigör tid och pengar i personlig assistans Mille Salomaa Lindström Enhetschef Enheten för personligt stöd i Farsta Sdf Marie Kringberg Kundansvarig projektledare Kaustik AB RÖRIGT FELAKTIG REDOVISNING

Läs mer

Utbildning Grupputbildning & företagsanpassad

Utbildning Grupputbildning & företagsanpassad Utbildning Grupputbildning & företagsanpassad Vill du ha en grundkurs på 2 dagar för att lära dig programmet grundligt eller en dags fördjupningskurs för att lära dig ännu mer i programmet och effektivisera

Läs mer

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem.

LEGA ONLINE. Bli lönsammare med Lega Online. www.legaonline.se. - Sveriges största internetbaserade bokningssystem. LEGA ONLINE - Sveriges största internetbaserade bokningssystem Bli lönsammare med Lega Online Tänk om alla dina bokningar, kunder och artiklar fanns samlade i ett system, med fullständig statistik och

Läs mer

40% 50% 75% Exklusivt julerbjudande. Utnyttja potentialen hos alla anställda. Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kampanj på extra användarlicens

40% 50% 75% Exklusivt julerbjudande. Utnyttja potentialen hos alla anställda. Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kampanj på extra användarlicens Exklusivt julerbjudande Förbättra lönsamheten i osäkra tider! Kunskap en säker investering över 50% Köp kurs och spara över 50%. Gå kurserna i 2009. Läs mer sida 4 Utnyttja ny funktionalitet 75 % genom

Läs mer

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare

All rådgivning på ett ställe. Vi gör det lättare att vara företagare. Lantbrukare All rådgivning på ett ställe Vi gör det lättare att vara företagare Lantbrukare Vi hjälper dig att tjäna pengar på ditt lantbruk I snart 100 år har vi på LRF Konsult hjälpt lantbruksföretagare i hela

Läs mer