Resultat av kursvärdering

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Resultat av kursvärdering"

Transkript

1 Resultat av kursvärdering Kurskod: Kursnamn: 5EL208 Linux som Operativsystem, 7,5hp Kursbeskrivning: Data, Elektro o Distans Kursstart: Lärare: Ulf Brydsten Medverkande : Ulf Brydsten, kursansvarig lärare Alla kursdeltagare via moodle2-forum-mail,, (Data, Elektro o Distans) Inledning: Denna sammanställning bygger på en webb-basserad kursvärdering, där 22 svarade. Detta är ett inte helt godkänt deltagande. Rådata och samanställningen har presenterats för alla kursdeltagarna för yttrande. Kursvärderingen är till för att förbättra kursen till nästa tillfälle som den ges. Kursadministration: Administrationen sker genom mail och kurshemsidan. Genomförande o Examination: Kursen går på fri kvartsfart ( 25% ). På kursen ges 13 större laborationer som redovisas med rapport. Sammanfattning: ( 3,9 ) Kursvärderingen ger som helhet ett bra betyg till kursen. Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet: (3,9) Det som var mindre bra och bör förbättras: Det är vissa frågor på forumen som inte har blivit besvarade. Labbinstruktioner behöver förbättras. Aktiviteten vid frågor i bl.a. forumet vid problem. Det som varit bra på kurser och bör behållas: Kursen gav en bra översikt. Ser inte något som jag tycker bör tas bort. Helheten har varit bra och innehållet i kursen har varit över förväntan. Följande förändring bör genomföras till nästa kurstillfälle: Ge mera tid för att underhålla forumen. Se över laborationerna. Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? (4,1) Övriga synpunkter: Stort tack för allt arbete ni lagt ner på att tillhandahålla denna kurs, speciellt för att den är tillgänglig som distanskurs. *** ***** ****.

2 Kursvärdering > 2014 Linux som operativsystem Fullgjorda Egna enkäter: 22 Hur bedömer du som helhet kursens kvalitet? ( , där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) -1 (1): 0-2 (2): 0-3 (3): 7 (31.82 %) -4 (4): 11 (50.00 %) -5 (5): 4 (18.18 %) Medel: 3.86 Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? ( , där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) -1 (1): 0-2 (2): 1 (4.55 %) -3 (3): 2 (9.09 %) -4 (4): 12 (54.55 %) -5 (5): 7 (31.82 %) Medel: 4.14 (1) - skriva en grundläggande drivrutin i Linux -Har behandlats (2): 20 (90.91 %) -Har ej behandlats (0): 0 Medel: 1.91 (2) - använda debugger för att felsöka kärnan och drivrutiner i Linux -Har behandlats (2): 18 (81.82 %) -Vet ej (1): 3 (13.64 %) -Har ej behandlats (0): 1 (4.55 %)

3 Medel: 1.77 (3) - förklara hur Linuxkärnan är uppbyggd -Har behandlats (2): 20 (90.91 %) -Har ej behandlats (0): 0 Medel: 1.91 (4) - konfigurera och bygga en Linuxkärna -Har behandlats (2): 19 (86.36 %) -Har ej behandlats (0): 1 (4.55 %) Medel: 1.82 (5) - beskriva initiering och uppstart av ett Linuxsystem. -Har behandlats (2): 20 (90.91 %) -Har ej behandlats (0): 0 Medel: 1.91 Vad var bra på kursen och bör behållas? - Kursen gav en bra översikt. Ser inte något som jag tycker bör tas bort. - Ofta praktiska uppgifter som att debugga eller skriva C-program, personligen lär jag mig bäst av att applicera kunskap på det sättet. Även skrivuppgifter och IMRAD kändes för det mesta konkret med tydliga frågor som har riktiga svar. Dvs. inget (eller inte mycket) "beskriv Linux på 3 sidor" eller "skriv om valfritt ämne" som bara tar tid utan att ge något. - Det som är bra med kursen är att man uppmuntras att ta in information själv för att lösa uppgifterna. Vissa av laborationerna skulle kunna ha en lite mer praktisk koppling, Drivrutins delen var perfekt avvägd med teoretiskt/praktiskt arbete. - Minneshantering var nyttig. - Kursens upplägg är bra. - Kursen är bra som den är. Verkligen mycket spännande och intressant. Trevliga lärare och gott bemötande.

4 - Jag tyckte kursen var väldigt bra - På det hela taget var kursen utmärkt. Jag gillar också upplägget med att ha ett flertal relaterade kurser runt/om Linux (LinUM, LinOS, LinIS, LinDRV, LinADM, LinSA) som kan läsas på distans. - Det var mycket lärorikt att själv få utforska Linux snarare än att endast bli tilldelad en bunte med teoretiskt material att studera. Ger mkt praktiskt användbar kunskap som och även teoretisk förståelse för Linux som också ger en bättre insikt i varför Linux fungerar som det ska i "userland". Ofta snabb rättning och alltid gott och positivt bemötande. - Det mesta var bra. Bra introduktion till drivrutiner, bör göra efterföljande kurs lättare. - Helheten har varit bra och innehållet i kursen har varit över förväntan. - Kursen som helhet är mycket bra. Den del jag framför allt kommer ta med mig och ha stor nytta av är skelettet till drivrutin och debug av denna. - Överlag tyckte jag innehållet i kursen var bra. Bootladdaren tyckte jag var extra intressant att få en förståelse för. - Väldigt intressant kurs med bra arbetstakt och mycket individuell frihet i schemaläggning. - Bra kurs. Framförallt kapitlet om drivrutiner har jag lärt mig väldigt mycket av! - Jag tycker att allt var bra och mycket lärorikt med något litet undantag. Speciellt intressant och av stor nytta för mig var att lära mig emulatorn qemu samt hur man bygger kärnmoduler och hittar fel i array-definitioner, program osv. Vad tycker du bör ändras för att kursen skall bli bättre - Uppdatera exempel och uppgifter för moderna Linux-kärnor. Se över uppgifter så att de är färdiga och tydligt beskrivna. - Mer interaktion mellan studenter. Kanske i form av ett grupparbete. Skulle ge chansen att lära av varandra. Ibland blev det lite väl teoretiskt med mycke läsning, mer praktiska programeringsuppgifter tror jag skulle hjälpa till att ge en djupare kunskap. - Alla laborationshandledningar borde vara mer konkreta i vad som krävs i rapporten. Handledningarna borde vara mer homogena, det skiljer sig mycket mellan till exempel drivrutiner och andra. Det är vissa frågor på forumen som inte har blivit besvarade trots att de är ett par år gamla... alla frågor borde besvaras inom kort tid. Fast det kanske är tänkt att forumen ska vara utväxling mellan studenter och inte mellan student och lärare? - Labbinstruktioner kan ibland behöva förbättras. Ibland är det svårt att veta vad det förväntade resultatet på en labb är. - Någon föreläsning om drivrutiner och linuxkärnan i stort (överskådlig)

5 - Debug av kärnan behöver förstärkas och uppdateras - kanske kommer mer i efterföljande kurser? Skulle vilja se någon del som behandlar POSIX, skapa trådar, signaler osv. Rent allmänt föredrar jag mer praktiskt och mindre teori. - Aktiviteten vid frågot i b la forumet vid problem med laborationerna. - Mitt enda klagomål är att många frågor i forumet besvarades sent eller inte alls. - Labbarna bör uppdateras baserat på vad som står i forumen, dvs vilka problem som eleverna stött på. En del labbinstruktioner har varit lite otydliga. Forumet används inte av lärarna, detta bör framgå. Hur ska elev->lärarkommunikationen fungera? Mail? Detta bör framgå tydligare. Sen bör sidan uppdateras. Det ser väldigt tråkigt ut när en elev ställt en fråga i forumet för över 2 år sedan som fortfarande inte är besvarad. Extra eloge till John Berge som alltid varit väldigt snabb på feedback. Både frågor samt att rätta labbar. Det uppskattas. - Svårt att säga. Å ena sidan kändes inlämningsuppgifterna lite väl spretiga. Å andra sidan är det nog oundvikligt på en kurs som den här där ett stort och brett område ska täckas. - Jag tycker att uppgiften "Schedulering, processer" var ganska svår. Dels för att jag aldrig använt någon typ utav plot-program förut samt att den artikel som refereras var väldigt svårläst för mig som använder en liten laptop med tillhörande liten skärm samt att pdf:en var uppdelad i 2 blad per sida så att man måste scrolla upp och ned ett flertal gånger för att få en överblick av de olika segmenten. Artikeln var heller inte helt tydlig och borde nog göras om för att passa övningen lite bättre. Det omgjorda materialet borde finnas som nedladdningsbar resurs direkt ifrån kursens uppgifts- "tema". Denna uppgift tog mer tid än förväntat av ett delmoment tycker jag. Uppgiften "char driver" kändes rätt så omfattande. Det borde räcka med att dokumentera huvudfunktionen och kanske någon annan funktion. Men det var inget fel på uppgiften i sig, jag hade dock hellre byggt någon egen kärnmodul enligt någon typ utav kriterier istället. - Det kunde kännas att man hoppade mellan olika ämnen då man gick ifrån ett moment till ett annat. Dvs att det kändes osammanhängande ibland. Man kanske skulle vilja få en bättre uppfattning om hur de olika delarna/momenten i kursen hänger ihop med varandra så man får en bättre helhets bild. - Scheduleringslabbens verktyg kan bli bättre. - - Kan vara bättre med hänvisningar till litteratur i uppgifterna. - Det finns frågor i några uppgifter som jag har jag haft svårt att tolka den exakta innebörden av (i labb 4 exempelvis, med termer som "tredje anropsnivån"). Förklara gärna mer inledande i laborationerna vad syftet är. - Jag har full förståelse för att det är svårt att hålla kursmaterialet aktuellt när det gäller ett rörligt mål som Linux. Det skulle dock underlätta med en lite mer ingående introduktion under exempelvis fliken "General" med information om kursens status. Har varit en del laborerande med

6 gamla distributioner för att få ihop vissa av uppgifterna. - Vissa uppgifter bristfälligt/vagt förklarade och verkar inte uppdateras. Ibland verkar det inte gå att få svar via forumet, väldig variation i hur länge det tar innan man får svar/blir rättad. Kanske bör uppdateras för nyare kärna, mycket material som är inaktuellt för 3.0 men även nyare versioner av Mer praktiska uppgifter. Mer programmering. Hur bedömer du som helhet kursen? ( , där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) -1 (1): 0-2 (2): 1 (5.00 %) -3 (3): 3 (15.00 %) -4 (4): 12 (60.00 %) -5 (5): 4 (20.00 %) Medel: 3.95 Är det ytterligare något du vill framföra om kursen - Nej - Nej, men om en annan kurs. Jag har för några poäng för att gå kursen Embedded Linux vilket känns som ett underligt kriterium för en kurs. *** ****** *** - Stort tack för allt arbete ni lagt ner på att tillhandahålla denna kurs, speciellt för att den är tillgänglig som distanskurs. *** ***** **** - Kursen kändes väldigt "spretig" när man gick den, men det är ju mycket som ska gås igenom, så här efteråt har man fått en viss förståelse om drivrutin och linuxkärnan. - Bra och lärorik kurs!

Hoppa till... Exportera till Excel

Hoppa till... Exportera till Excel Hoppa till... Startsida TFEMoodle Forskning Samverkan Om universitetet TFEMoodle LinSA, del 3 Återkopplingar Återkoppling VT12 Uppdatera Återkoppling Översikt Redigera komponenter Mallar Analys Visa inlägg

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning

Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Sammanställning av kursutvärdering Samlad bedömning Fristående nätkurs Kurs: Webbdesign med JavaScript och Document Object Model, 7. hp Kurskod:

Läs mer

Linux Serveradministration Del3

Linux Serveradministration Del3 You are logged in as Björne A Lindberg (Log out) Linux Serveradministration Del3 Home My courses 212 LinSA3 Topic 5 Utvärdering Linux Serveradministration HT14 Analysis Navigation Administration Feedback

Läs mer

Hoppa till... Exportera till Excel

Hoppa till... Exportera till Excel Hoppa till... Startsida TFEMoodle Forskning Samverkan Om universitetet TFEMoodle LinSA, del 3 Återkopplingar Återkoppling HT11 Uppdatera Återkoppling Översikt Redigera komponenter Mallar Analys Visa inlägg

Läs mer

Kursvärdering Palliativ vård - November

Kursvärdering Palliativ vård - November Kurs: VA632B - Palliativ vård Svarsfrekvens: 17/17 (100,0%) Startdatum: 2013-11-07 Slutdatum: 2013-11-15 Kursvärdering Palliativ vård - November - 2013 Hälsa och samhälles kursvärderingar är ett led i

Läs mer

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1)

Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursrapport för Webbdist13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31ESM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block

Elnät HT av :38. Kursutvärdering. Lägg till ett block http://www.moodle2.tfe.umu.se/mod/feedback/analysis.php?id=47... Elnät HT15 Du är inloggad som JanÅke Olofsson (Logga ut) Hem Mina kurser 215 HT15 Elektronik Elnät HT15 General Kursutvärdering Analys Kursutvärdering

Läs mer

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare

Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Resultat av kursvärdering för kursansvarig och lärare Programmering med JavaScript, HTML och CSS Studietakt: Program: Saknas Fristående kurs, PAGWH, PAGWE Studenter i utskick: 40, 26, 20 Antal svarande

Läs mer

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING

GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING SAMMANSTÄLLNING 1 (9) Inst för informationsteknologi GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING del av 1TD442 ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER DV1/ 1IT022 PROGRAMKONSTRUKTION II Period 3, 2006 DV/IT Sammanfattning: Vad

Läs mer

Uppgifter om kurstillfället Kurskod Kursnamn ISGA06 Prototyping: Att pröva och kommunicera designkoncept. Campuskurs Distanskurs Annan

Uppgifter om kurstillfället Kurskod Kursnamn ISGA06 Prototyping: Att pröva och kommunicera designkoncept. Campuskurs Distanskurs Annan Dnr HS 2013/180 Fakulteten för humaniora och samhällsvetenskap Sammanställning av kursvärdering (blanketten används inte för lärarutbildningskurser) Sammanställning av vårterminens kurser ska vara underskriven,

Läs mer

Linux som utvecklingsmiljö

Linux som utvecklingsmiljö Linux som utvecklingsmiljö You are logged in as Björne A Lindberg (Log out) Home My courses 212 linum Topic 14 Utvärdering Linux som utvecklingsmiljö VT15 Analysis Utvärdering Linux som utvecklingsmiljö

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE206 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Medierätt HT 18. Antal svar: 9

Medierätt HT 18. Antal svar: 9 Medierätt HT 18 : 1. Kursen syftar till att ge en helhetsbild av medierätten genom att beakta såväl civilrättsliga som offentligrättsliga och straffrättsliga frågor. Kursen griper därmed över traditionella

Läs mer

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3.

Allmänna frågor om kursen: Kursutvärderare: IT-kansliet/Christina Waller. 1. Vad är ditt allmänna omdöme om kursen? Antal svar: 30 Medelvärde: 3. 1(5) Kursvärdering - sammanställning Kurs: Grundkurs i C-programmering, 2p (1TD442), 1p (1IT022) Antal reg: 103 Program: ingår i 1TD442 Algoritmer och datastrukturer DV1 6p/ Antal svar: 31 DVP: 11 svar

Läs mer

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1)

WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursrapport Animering och multimedia för webben WEBBDIST12: Animering och multimedia för webben, distans 7,5 hp H13 (31RAN1) Kursansvarig Daniel Birgersson och Jan Buse Medverkande Daniel Birgersson, Stefan

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C

Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Kost hälsokommunikation C Antal registrerade på kursen: 25 Kurskod: 2KN027 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Linux Serveradministration Del3

Linux Serveradministration Del3 Linux Serveradministration Del3 You are logged in as Björne A Lindberg (Log out) Home My courses 212 LinSA3 Topic 5 Utvärdering Linux Serveradministration VT15 Analysis Utvärdering Linux Serveradministration

Läs mer

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning:

Kursutvärdering/1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II Datum för sammanställning: 1(6) Kursvärdering - sammanställning Kurs: 1MD222 Konstruktion av användargränssnitt II 3p Antal reg: 27 Program: Frist, Period: Period 4 V05 Antal svar: 21 IT, DVP Lärare: Erik Borälv, Johan Wikström

Läs mer

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen.

Summary. Vad tyckte du om kursen? Hur mycket arbete har du lagt ner på kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. 19 svar på kursutvärderingarna av ca 31 som tenterade kursen. Kommentarer från kursansvarig: Jämfört med förra årets kursutvärdering har åsikterna om kursen och föreläsningarna tappat något från Mycket

Läs mer

Resultat av kursvärdering

Resultat av kursvärdering Resultat av kursvärdering Kurskod: 5EL137 Kursnamn: Inbyggda System Ing On Line, 7.5hp Kursbeskrivning: Data Kursstart: 20130403 Lärare: Ulf Brydsten Medverkande : Ulf Brydsten (kursansvarig lärare) och

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Landskapsarkitekturens miljöpsykologi - teori och metod LK0203, 10199.1314 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Sarah Andersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-12-18-2014-01-17

Läs mer

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029

Kursutvärdering HT 14. Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Kursutvärdering HT 14 Att arbeta med sjukdomsförebyggande metoder 2XX029, 9XX029 Hur svarade kursen mot kursbeskrivningen? fördelning 0% 0% 0% 10% 25% 65% antal (0) (0) (0) (2) (5) (13) Medelvärde (för

Läs mer

Examination och utvärdering vt 2017

Examination och utvärdering vt 2017 Examination och utvärdering vt 2017 Kursutvärdering sammanställning med lärarkommentarer Fråga Instämmer inte alls Instämmer helt 1 Kursens mål har varit klara för mig 1 1 11 2 Kursen har gett mig möjlighet

Läs mer

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2

CEQ-kommentarer Kurser år 2. CEQ-kommentarer Kurser år 2 CEQ-kommentarer Kurser år 2 Innehåll LP1... 2 Introduktion till mikroekonomisk teori, EXTA40... 2 Logistik, MTTF01... 2 LP2... 3 Matematisk statistik, allmän kurs, FMS012... 3 LP3... 3 Programmeringsteknik,

Läs mer

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II

THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II 1 ( 6) THFR41 - Teknisk kommunikation på franska del II Sändlista Kurskod Examinator Mathias Henningsson Miguel Giménez Johan Holtström THFR41 Miguel Giménez Kursen gavs Årskurs 2 Termin Period 2 Kursens

Läs mer

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48)

MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA (1/48) Kursutvärdering moment 1, IH1200, ht -12 1. Vad tycker du om kursens upplägg? MYCKET BRA (14/48) BRA (30/48) GANSKA BRA (3/48) INTE BRA Enkelt att komma igång och bra tempo Intressant och lärorikt Bra

Läs mer

Sammanställning kursvärdering

Sammanställning kursvärdering Sammanställning kursvärdering Hållfasthetslära (MSGB22), HT08 Lärare: Nils Hallbäck (föreläsningar samt övningsgrupp) Christophe Barbier (övningsgrupp) Examinator: Nils Hallbäck Antal studenter som följt

Läs mer

Mycket tillfredsställande Tillfredsställande. Ej tillfredsställande. Ej deltagit/ingen uppfattning. Tillfredsställande. Ej tillfredsställande

Mycket tillfredsställande Tillfredsställande. Ej tillfredsställande. Ej deltagit/ingen uppfattning. Tillfredsställande. Ej tillfredsställande Läs- och skrivsvårigheter, 6hp, (LO054VT14), kursutvärdering Resultatsammanställning Startade: February 14, 2014 Avslutad: February 21, 2014 Svarsfrekvens: 68% ( 19 / 28 ) 1person motsvarar ca 1. I kursplanen

Läs mer

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck

Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Sammanställning av Kursvärdering Material och Design (CBGB04) Hållfasthetslära Lärare: Nils Hallbäck Antal som följde kursen: ca. 30 Antal svar: 17 Dåligt Måluppfyllelse och helhet 1 2 3 4 5 Överensstämde

Läs mer

H15-1DV433-7,5. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 22. Antal svar. Svarsfrekvens: 59,09 %

H15-1DV433-7,5. Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Antal respondenter: 22. Antal svar. Svarsfrekvens: 59,09 % H15-1DV433-7,5 Antal respondenter: 22 : Svarsfrekvens: 59,09 % Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Vilket sammanfattande omdöme ger du kursen? Mycket bra 12 (92,3%) Ganska bra 1 (7,7%) Ganska dålig

Läs mer

Poäng. Start v. DV1: Datavetenskapens byggstenar 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 38 (38/0)

Poäng. Start v. DV1: Datavetenskapens byggstenar 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 38 (38/0) TEK/NAT Kursrapport Kurs Kurskod Poäng År Start v. DV1: Datavetenskapens byggstenar 5DV160 7.5 2014 44 Institution Institutionen för datavetenskap Antal registrerade (män/kvinnor) 38 (38/0) Antal aktiva

Läs mer

Poäng. Start v. Applikationsprogramm ering i Python 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 50 (34/16)

Poäng. Start v. Applikationsprogramm ering i Python 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 50 (34/16) TEK/NAT Kursrapport Kurs Kurskod Poäng År Start v. Applikationsprogramm ering i Python 5DA 7.5 215 13 Institution Institutionen för datavetenskap Antal registrerade (män/kvinnor) 5 (34/16) Antal aktiva

Läs mer

1. Enkätsvar: Kursinformationen via webben och Bilda fungerade bra. 1=Instämmer inte 2=Knappast 3=Instämmer 4=Instämmer helt Besvarad av 18 personer

1. Enkätsvar: Kursinformationen via webben och Bilda fungerade bra. 1=Instämmer inte 2=Knappast 3=Instämmer 4=Instämmer helt Besvarad av 18 personer Enkätresultat Enkät: Enkät 479896 Status: öppen Datum: 2006-09-12 12:33:05 Grupp: Aktiva deltagare (5C1301 Mekanik, pk) Besvarad av: 19(103) (18%) Sidan besökt av: 19(103) 1. Enkätsvar: Kursinformationen

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Kursrapport för WEBB13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31KSM1)

Kursrapport för WEBB13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31KSM1) Kursrapport för WEBB13: Sociala medier (7,5 hp) HT 2013 (31KSM1) Kursansvariga var David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Claes Lennartsson

Läs mer

1. () Vad tycker Du om kursen som helhet?

1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? Fullgjorda Egna enkäter: 4 Frågor: 21 1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? - Mycke t bra: ) 4 (1. % - Bra: - OK: - Sådär: - Dålig: 2. () Egna kommentarer. - Har redan rekommenderat kursen till några

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

Linux som utvecklingsmiljö

Linux som utvecklingsmiljö Linux som utvecklingsmiljö You are logged in as Björne A Lindberg (Log out) Home My courses 212 linum Topic 14 Utvärdering VT12 Linux som utvecklingsmiljö Analysis Utvärdering VT12 Linux som utvecklingsmiljö

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap

Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Kursanalys, Fakulteten för teknik- och naturvetenskap Bil.4 Kurs Kurskod BMGBI0 Immunologi och transfusionmedicin Program Biovetenskapligt program X programkurs fristående kurs uppdragsutbildning Kursdatum

Läs mer

Kursbeskrivning för kursen

Kursbeskrivning för kursen Institutionen för matematikämnets och naturvetenskapsämnenas didaktik 1(6) 2013 02-20 Kursbeskrivning för kursen Analys, bedömning och betygssättning av matematikkunskaper - ingår i Lärarlyftet 7,5 hp

Läs mer

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande?

5 I vilken utsträckning har kurslitteraturen varit till hjälp för ditt lärande? Kursvärdering Patent, varumärke och design - information som inspiration HT13 ÖVDFR1 10 hp Kursansvariga: Ingrid Johansson Rolf Hasslöw Antal registrerade studenter: 30 Antal besvarade: 7 Antodkända studenter

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE237 Moment 1 Ifall kursen i allt väsentligt samläses

Läs mer

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4

ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 SAMMANSTÄLLNING 1 (6) ANVÄNDARCENTRERAD SYSTEMDESIGN Period 42, 2003 IT4 Sammanfattning: Detta är en mycket intressant, relevant och väl genomförd kurs. Både kursens huvudsakliga föreläsare och de flesta

Läs mer

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007

SAMMANSTÄLLNING 1 (13) Datum för sammanställningen Period 3, 2007 SAMMANSTÄLLNING 1 (13) GRUNDKURS I C-PROGRAMMERING DEL AV (1TD442) ALGORITMER OCH DATASTRUKTURER (DV1) (1IT022) PROGRAMKONSTRUKTION II (IT) Period 3, 2007 Sammanfattning: Bra kurs, bra lärare och bra labbar.

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (6) Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6PE216 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med

Läs mer

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1)

Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursrapport för WEBBDIST13: Textproduktion 1, distans, V14 7,5 hp (31ETP1) Kursansvariga: Charlotte von Essen Anna Vörös Lindén Medverkade på kursen gjorde även: Camilla Hentschel (handledning och rättning)

Läs mer

Kursutvärdering Miljöbalken

Kursutvärdering Miljöbalken Kursutvärdering Miljöbalken Miljöbalken (90HT) Results of survey Startade: den januari 06 Avslutad: den januari 06 Svarsfrekvens: % ( / 98 ) Elektroniskt utvärderingssystem Kursutvärdering Miljöbalken

Läs mer

TDDD38-Avancerad programmering i C++

TDDD38-Avancerad programmering i C++ 1 (5) TDDD38-Avancerad programmering i C++ Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Tommy Olsson Tommy Färnqvist Kurskod TDDD38 Examinator Tommy Olsson Kursen gavs Årskurs

Läs mer

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06

3OM218. Examinator. Monica Christianson. 58% (14 av 24 möjliga personer) Muntlig utvärdering 2013-05 06 Institutionen för omvårdnad Sammanställning [2013-06-13] [OM 218vt13] Sid 1 (1) Kursutvärdering Kursnamn och poäng Kvinno- och familjehälsa I, 7,5 hp Kurs inom program (ange program)/fristående Barnmorskeprogrammet,

Läs mer

Cambros elektroniska utvärderingssystem

Cambros elektroniska utvärderingssystem Cambros elektroniska utvärderingssystem Kursutvärdering Kost vid graviditet och amning 7,5 hp HT12 Tack för att du tar dig tid att fylla i utvärderingen av kursen Kost vid graviditet och amning! projektarbetet

Läs mer

Poäng 7.5. Försök se till att rätta uppgfter snabbare (men det är inte så lätt) Försök göra fler kodexempel och fler filmer.

Poäng 7.5. Försök se till att rätta uppgfter snabbare (men det är inte så lätt) Försök göra fler kodexempel och fler filmer. Datavetenskap Kursutvärdering Kursrapport Sid 1 (5) Kursrapport Information om kurstillfället Kurs Applikationsutveckling för iphone Poäng 7.5 Kurskod 5DV032 Kursdatum VT11 Institution Datavetenskap Antal

Läs mer

TTIT02-Matematisk Grundkurs

TTIT02-Matematisk Grundkurs 1 (6) TTIT02-Matematisk Grundkurs Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Joakim Arnlind Göran Forsling Kurskod TTIT02 Examinator Joakim Arnlind Kursen gavs Årskurs 1 Termin HT Kursens

Läs mer

DA205A Programmering med C# II

DA205A Programmering med C# II DA205A Programmering med C# II Antal svar: 25 (84) 1. Flervalsfråga Andel Allmänt Hur tycker du kursen har varit? 1. Dålig 0% 2. Ganska bra 4% 3. Bra 52% 4. Mycket bra 44% 2. Öppen fråga Nämn någonting

Läs mer

TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen

TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen 1 (5) TGTU43- Kommunikation på arbetsplatsen Sändlista Inger Erlander Klein Tea Nygren Siv Söderlund Fredrik Wiklund Kurskod TGTU43 Examinator Kursen gavs Årskurs 1 Termin VT Kursens delar Ansvarig sektion

Läs mer

Antal studenter VG G U Blank

Antal studenter VG G U Blank Kursledningens sammanfattning Kursen startar med en översiktsföreläsning. De första tre veckorna ägnas åt kursens teoriinnehåll genom totalt 20 föreläsningar (á 2x45 min), vilka efterföljs av motsvarande

Läs mer

Riktlinjer och mallar för betygskriterier inom grundutbildningen i biologi (beslutat av BIG: s styrelse den 13 juni 2007)

Riktlinjer och mallar för betygskriterier inom grundutbildningen i biologi (beslutat av BIG: s styrelse den 13 juni 2007) Riktlinjer och mallar för betygskriterier inom grundutbildningen i biologi (beslutat av BIG: s styrelse den 13 juni 2007) Rektors och fakultetens riktlinjer Rektor utfärdade i juni 2006 riktlinjer för

Läs mer

TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer

TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer 1 (7) TSEA29-Konstruktion med Mikrodatorer Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Tomas Svensson Johan Löfberg Kurskod TSEA29 Examinator Tomas Svensson Kursen gavs Årskurs 3 Termin

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundäggande webbdesign HT06 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundäggande webbdesign HT6 Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 6 Medel:,6

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (10) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN039 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

Kursrapport Dynamiska webbapplikationer 1

Kursrapport Dynamiska webbapplikationer 1 Kursrapport Dynamiska webbapplikationer 1 Detta dokument innehåller kursrapporter för både campus och distansutbildning 1 Kursrapport Dynamiska webbapplikationer 1 7,5 HP VT-17 (31KDW1) Campus Kursansvariga:

Läs mer

1DV434 VT14. I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål?

1DV434 VT14. I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål? DV44 VT4 Antal : I vilken utsträckning har kursens innehåll och uppläggning gett förutsättningar för att du ska ha uppnått respektive lärandemål? Förstå grundläggande begrepp och principer inom objektorienterad

Läs mer

TBMT01- Analys av bioelektriska signaler!

TBMT01- Analys av bioelektriska signaler! TBMT01- Analys av bioelektriska signaler Sändlista Håkan Öhrman Torun Berlind Elin Önstorp 1 ( 5) Sandra Gustavsson Tomas Strömberg Göran Salerud Kurskod Examinator TBMT01 Tomas Strömberg Kursen gavs Årskurs

Läs mer

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån

Instämmer i viss mån. Instämmer i stort sett fördelning 5,9% 47,1% 35,3% 11,8% 0% antal (1) (8) (6) (2) (0) Instämmer i viss mån Enkätresultat Enkät: Status: Kursutvärdering VT2012 stängd Datum: 2012-08-29 11:05:54 Grupp: Aktiverade deltagare (Människa, teknik, organisation (MTO) (7,5hp)) Besvarad av: 17(32) (53%) 1. Det var lätt

Läs mer

Studiehandbok 1FE196 Introduktion till ekonomistyrning, 7,5

Studiehandbok 1FE196 Introduktion till ekonomistyrning, 7,5 Studiehandbok 1FE196 Introduktion till ekonomistyrning, 7,5 högskolepoäng Inledning Introduktion till ekonomistyrning är den första av fyra kurser i ekonomistyrning. Mål och innehåll utgörs av tre områden:

Läs mer

Sammanställning av kursutvärdering

Sammanställning av kursutvärdering Umeå universitet Inst för informatik P O Ågren Annakarin Nyberg Sid 1 (7) Sammanställning av kursutvärdering Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot IT-miljöer Framtidens IT-miljöer, 7,5 hp,

Läs mer

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion

Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Kursrapport Bakgrundsinformation Kursens namn: Biomedicinsk laboratorievetenskap: Introduktion Termin: HT-2014 Termin1 Ladokkod: BA111C Kursansvarig: Ravi Danielsson Antal registrerade studenter: 65 Antal

Läs mer

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin

Evaluation Summary - CT3380 Grundläggande webbdesign HT05 Dan Levin Evaluation Summary - CT8 Grundläggande webbdesign HT Dan Levin Antal kursutvärderingar: Q. Anser du dig ha tillräckligt med förkunskaper för att klara kursen? (=JA =NEJ) Q. a Kurslitteratur? 7 Medel:.

Läs mer

Start v. Programspråk. Poäng. 03 Institution Institutionen för datavetenskap 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 59 (54/5)

Start v. Programspråk. Poäng. 03 Institution Institutionen för datavetenskap 7.5. Antal registrerade (män/kvinnor) 59 (54/5) TEK/NAT Kursrapport Kurs Kurskod Poäng År Start v. Programspråk 5DV086 7.5 2018 03 Institution Institutionen för datavetenskap Antal registrerade (män/kvinnor) 59 (54/5) Antal aktiva studenter (deltagit

Läs mer

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft

- Användbart men kunde kunna breddas lite och mer handla om elkraft Kursutvärdering Datakom Elkraft HT14 1. () Vad tycker Du om kursen som helhet? Mycket bra: 10 (55.56 %) Bra: 8 (44.44 %) OK: 0 Sådär: 0 Dålig: 0 2. () Egna kommentarer. Mycket bra lärare och bra upplägg.

Läs mer

Studieguide till Matematik för F 3, kurs 4 Vt 2016

Studieguide till Matematik för F 3, kurs 4 Vt 2016 Umeå Universitet NMD Naturvetenskapernas och matematikens Didaktik Studieguide till Matematik för F 3, kurs 4 Vt 2016 6MN025 Kursnamn: Matematik för åk F 3, kurs 4, 7,5 hp Termin: V 16 Kurskod: 6MN025

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (7) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6DI020 / 6DI021 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser

Läs mer

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp

Kursutvärdering. Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Institutionen för geografi och ekonomisk historia Kursutvärdering Kurs: IKK: Projektkurs geografiska informationssystem (GIS) 7,5 hp Termin: vår 2016 Kursansvarig lärare: Olof Olsson Våra kursutvärderingar

Läs mer

ÄMNESLÄRARPROGRAMMET MED INRIKTNING MOT ARBETE I GYMNASIESKOLAN

ÄMNESLÄRARPROGRAMMET MED INRIKTNING MOT ARBETE I GYMNASIESKOLAN Institutionen för bild- och slöjdpedagogik (IBIS) ÄMNESLÄRARPROGRAMMET MED INRIKTNING MOT ARBETE I GYMNASIESKOLAN KURSBESKRIVNING för kursen BILD Narration (BIB002) Ht / 2016 V 40 44: 2016-10-03 2016-11-04

Läs mer

Kursrapport UMK803, HT17

Kursrapport UMK803, HT17 Kursrapport UMK803, HT17 KURSENS ORGANISERING OCH STUDENTER Kursen hade tolv campusträffar, varav fyra var uppdelat i en NV- och en teknik-del. Därutöver användes Canvas till diskussioner, inlägg om resultat

Läs mer

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum:

Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN026 Start och slutdatum: Umeå universitet Institutionen för kostvetenskap Samlad bedömning för: Kurs: Dietetik B Kurskod: 2KN02 Start och slutdatum: 020 00 Antal registrerade på kursen: 23 Datum för möte (programsamordnare, lärarrepresentanter

Läs mer

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik

Sammanställning av studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Sid 1 (8) studentutvärdering samt utvärdering kurs vid institutionen för naturvetenskapernas och matematikens didaktik Kurskod ( er): 6MN040 Ifall kursen i allt väsentligt samläses med andra kurser kan

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Fiskodling BI1125, 30035.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Grund Kursledare = Andreas Pettersson Värderingsresultat Värderingsperiod: 2012-05-07-2012-05-20 Antal svar 8 Studentantal 9 Svarsfrekvens

Läs mer

1 av :58

1 av :58 Hoppa till... Startsida TFEMoodle Forskning Samverkan Om universitetet TFEMoodle el2 Återkopplingar Kursutvärdering ellära 2 Uppdatera Återkoppling Översikt Redigera komponenter Mallar Analys Visa inlägg

Läs mer

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3

Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapporter för 31KTX3 och 31ETX3 Kursrapport för 31KTX3 V18-2 Textproduktion 3, 7,5 hp NGWEK16h Kursansvariga: Charlotte von Essen och Sirpa Bark Övriga medverkande lärare och förläsare: Johan Eklund,

Läs mer

Programrådet för sjuksköterskeprogram, PRS Sid 1 (11)

Programrådet för sjuksköterskeprogram, PRS Sid 1 (11) Programrådet för sjuksköterskeprogram, PRS Programutvärdering 2018-06-01 Sid 1 (11) Programutvärdering Röntgensjuksköterskeprogrammet Vt18 Svarsfrekvensen på den skriftliga utvärderingen nedan var 71 procent.

Läs mer

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90

Prima G. Antal besvarade kursvärderingsenkäter 56% 27 (av 48) Kursens namn Introduktion till IT-design. Hp 7.5. Kurskod ISGA90 Reflektion och åtgärder efter genomförd kurs OBS! För kurser inom lärarutbildningen och lärarlyftet används speciellt framtagna enkäter som administreras av lärarutbildningen kansli. Kursens namn Introduktion

Läs mer

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018

Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 Kursrapport för Miljöpolitikens villkor (SK1224), VT 2018 SK1224 Miljöpolitikens villkor, 15 hp Fördjupningskurs i statsvetenskap, grundnivå Kursansvarig lärare: Frida Boräng, frida.borang@pol.gu.se Medverkande

Läs mer

Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? ( ), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg)

Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? ( ), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) Hur bedömer du som helhet det bemötande du fått som student under kursens gång? (1-2-3-4-5), där 1 anger lägsta betyg och 5 anger högsta betyg) - 1: - 2: - 3: 1 (11.11 %) - 4: 4 (44.44 %) - 5: 4 (44.44

Läs mer

Tycker du att kursens uppläggning och innehåll stämmer överens med målbeskrivningen i kursplanen?

Tycker du att kursens uppläggning och innehåll stämmer överens med målbeskrivningen i kursplanen? Page 1 of 9 Enkätresultat Enkät: Kursvärdering Kemi Status: öppen Datum: 14:15:46 Grupp: Aktiverade deltagare (KEM915 V11 Självständigt arbete) Besvarad av: 8(18) (44%) 1.1 Helhetsintryck Vilket är ditt

Läs mer

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod:

KURSRAPPORT. Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: Bakgrundsinformation (Fylls i av studieadministratör): Kursens LADOKkod: DA31A Omfattning (hp): 7,5 Kursens namn: Kursansvarig lärare: KURSRAPPORT Termin som kursen har genomförts: ht 1 Ange om kursen

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 2014-12-04 Kursfakta Kursens namn Inom program / fristående

Läs mer

DD2458-224344 - 2014-12-19

DD2458-224344 - 2014-12-19 KTH / KURSWEBB / PROBLEMLÖSNING OCH PROGRAMMERING UNDER PRESS DD2458-224344 - 2014-12-19 Antal respondenter: 26 Antal svar: 18 Svarsfrekvens: 69,23 % RESPONDENTERNAS PROFIL (Jag är: Man) Det var typ en

Läs mer

TSKS10 - Signaler, information och kommunikation

TSKS10 - Signaler, information och kommunikation 1 (6) TSKS10 - Signaler, information och kommunikation Sändlista Inger Klein Tea Nygren Siv Söderlund Magdalena Smeds Erik G. Larsson Klas Nordberg Kurskod TSKS10 Examinator Erik G. Larsson Kursen gavs

Läs mer

Ange hur svarsfrekvens beräknats, t.ex. om studentantalet inkluderar omregistreringar eller ej

Ange hur svarsfrekvens beräknats, t.ex. om studentantalet inkluderar omregistreringar eller ej Kursrapport Kursens namn: Textproduktion 1 Antal högskolepoäng: 7,5 Inom program alt. fristående kurs: Webbredaktör 180 hp NGWEK17h Ladokkod: 31KTX1 Period (ex P1 2018): P2 2018 Svarsfrekvens i studentvärderingen,

Läs mer

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen

Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Kursrapport NSMFR1 V17-1 Sociala medier och social interaktion, 7,5 hp Kursansvariga: David Gunnarsson Lorentzen & Charlotte von Essen Övriga medverkande lärare: Emma Forsgren Helena Francke Jan Nolin

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Livsvetenskaplig grundkurs BI0960, 30036.1213 30 Hp Studietakt = 100% Nivå och djup = Grund A Kursledare = Torbjörn Lundh Värderingsresultat Värderingsperiod: 2013-05-30-2013-07-26 Antal svar 14 Studentantal

Läs mer

PROTOKOLL

PROTOKOLL PROGRAMRÅD INTERAKTIONSDESIGN Tid: Klockan 11.00 Plats: Kalmar Nyckel i sal NY105 Närvarande: Morgan Rydbrink, Erik Westermark, Lina Lind, Jimmy Berggren, Jan Boman, Dennis Larsson 1. Mötets öppnande a.

Läs mer

Arbetsrapport CEQ, ETS170

Arbetsrapport CEQ, ETS170 Arbetsrapport CEQ, ETS170 Basfakta Kursnamn Kurskod Högskolepoäng Kravhantering ETS170 7.5 hp Läsår 201011 Kursen slutade i läsperiod Program Antal registrerade på kursen 28 HT_LP2 samtliga Antal enkätsvar/svarsfrekvens

Läs mer

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12

kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht12 kursutvärdering Miljöstrategi och miljöledning ht Miljöstrategi och miljöledning - teorikurs (907ht) Results of survey Started: November 7, 0 Ended: November, 0 Reply rate: 7% ( 8 / 7 ) Sakai Online Evaluation

Läs mer

Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen. Ht 15

Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen. Ht 15 150831 Yvonne Hildingsson Riktlinjer för Verksamhetsförlagd utbildning, VFU6, inom förskollärarutbildningen Ht 15 Yvonne P Hildingsson VFU ansvarig Förskola 035 16 75 22 eller 0735 251836 yvhi@hh.se 1

Läs mer

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat

Thomas Padron-Mccarthy. Databasteknik, 7.5 hp (DT105G ) Antal svarande = 13. Svarsfrekvens i procent = 21. Undersökningsresultat Thomas Padron-Mccarthy Databasteknik, 7. hp (DT0G-70-06) Antal svarande = Svarsfrekvens i procent = Undersökningsresultat Teckenförklaring Relativa frekvenser av svar Std. Av. Median Frågetext Vänstra

Läs mer

1/21/13 Redigera formulär [ Kursvärdering för kursen 1DV450 - Webbramverk - VT12 ] Google Dokument

1/21/13 Redigera formulär [ Kursvärdering för kursen 1DV450 - Webbramverk - VT12 ] Google Dokument 13 svar Sammanfattning Se hela svar Läser du kursen på distans eller campus Distans 6 46% Campus 7 54% KURSFRÅGA AV ÖVERGRIPANDE KARAKTÄR - Kursinnehållet har varit intressant och stimulerande I låg grad

Läs mer

Programutvecklingsmetodik, teori

Programutvecklingsmetodik, teori 1 (5) TDDC93- Programutvecklingsmetodik, teori Sändlista Inger Klein Annalena Kindgren Siv Söderlund Magdalena Smeds Kristian Sandahl Tommy Färnqvist Kurskod TDDC93 Examinator Kristian Sandahl Kursen gavs

Läs mer