Läkarassistentstjänster i sommar i Uppsala kommer att utlysas.

Storlek: px
Starta visningen från sidan:

Download "Läkarassistentstjänster i sommar i Uppsala kommer att utlysas."

Transkript

1 Protokoll fört vid Medicinska Studierådets möte Närvarande: Mia Jucovic Emelie Andersson Mattias Schwedin Ann Westermark Sanna Björk Runsvik Katja Adolphson Mikaela Syk Per Skärdin Jens Fälldin Filip Sand Carolina Morén Eva Lundqvist Jesper Hallberg Linnea Signér Love Af Ekenstam Johanna Rahmqvist Maria Sonmark Lars Malmqvist Karolina Nissen Hanna Forsman Martin Kopp Fredrik Nerelius Mattias Perzon Lovisa Wilhelmsson Joel Wilger Mattias Bjärnemalm T1, på besök T1, på besök T1, på besök T2, kursrepresentant T2, kursrepresentant T3, kursrepresentant T3, kursrepresentant T4, kassör T4, kursrepresentant T5, kursrepresentant T5, kursrepresentant T6, styrelsemedlem T6, kursrepresentant T6, sekreterare T6, kursrepresentant T7, kursrepresentant T7, kursrepresentant T7, IT-bevakare T8, kursrepresentant T8, ordförande MF T9, kursrepresentant T9, kursrepresentant T11, kursrepresentant vice ordförande studiebevakare Uppsala studentkår studiebevakare Uppsala studentkår 70. Mötets öppnande Vice ordförande förklarar mötet öppnat. 71. Formalia Vice ordförande Lovisa Wilhelmsson väljs till mötesordförande då ordinarie ordförande idag ej närvarar. Till justerare väljs Karolina Nissen. Protokoll samt dagordning godkänns med tillägg information från valberedning och rapport från studentmottagning som övriga frågor. 72. Information Medicinska studierådets styrelse: Har haft kickoff-helg. Programkommittén (PK): Det har under fokusgruppsintervjuer framkommit att fallen under gynekologi- och obstetrikkurserna inte följer gängse mål. Det har efter förslag från studievägledningen beslutats att omtentamen i Attack och försvar under termin fyra senareläggs från juni till augusti. Läkarassistentstjänster i sommar i Uppsala kommer att utlysas. Grundutbildningskommittén (GRUNK):Har ej haft möte.

2 Ordförandekonventet för medicine studerande i Sverige (OMSiS): Nästa möte hålls i Örebro då bland annat bristen på kliniska placeringar ska diskuteras. Internationella kommittén: Söker ny ordförande. Medicinska föreningen (MF): Meddelar att IFMSA har nationellt möte i Uppsala och i samband med det anordnar föreläsning med Hans Rosling 5/2. Studentkårens studiebevakare: Rapporterar att grupprummen på BMC företrädelsevis är till för grupper och inte enskilda studenter. Det går ej att boka rummen som student. Mattias Bjärnemalm presenterar sig som nytillträdd studiebevakare. Medicine studerandes förbund (MSF): Ej närvarande. Studentstudievägledare: Ej närvarande. 73. Kurserna rapporterar T1. Tre studenter från termin ett närvarar idag för att sedan kunna rapportera till sina kursare vad som händer på ett studierådsmöte och ordna val av kursrepresentanter till nästa rådsmöte. Dessa studenter hälsas varmt välkomna och berättar att de nu läser introduktionskurs. T2. Läser Tillväxt och degeneration och det fungerar bra. T3. Läser Klinisk anatomi och rörelselära. De upplever att det är rörigt att läsa deskriptivanatomi för vissa kroppsdelar alternerat med att ha dissektionsundervisning av andra kroppsdelar. Vissa schematekniska problem har förekommit då alla moment inte är inlagda i Time Edit. Kursrepresentanterna ska prata med Mats Hjortberg angående att alla moment ska finnas i Time Edit. Om situationen inte förbättras uppmanas de att höra av sig till styrelsen. T4. Läser Attack och försvar. Har haft informationsmöte om valbara kurser. Studenterna upplever frustration över den bristfälliga information som då gavs. Poäng för tentamen och obligatoriska moment i termin tre har ej rapporterats in vilket leder till problem med att få ut studiemedel för vissa individer. T5. Läser Klinisk medicin I och denna vecka propedeutik. Det har vid ett tillfälle varit problem med sal på BMC. Webföreläsningen i sekretess lades ut sent och information till dem som är utplacerade under propedeutiken har varit otillräcklig. Det förklaras troligen med att Caroline Olofsson som är kurssekreterare ansvarar för två terminer och därav har mycket att göra samt att propedeutikveckan tidigarelagts en vecka. Längst avstånd för utplacering denna första vecka har de studenter som är i Falun. Studentantalet på respektive avdelning rapporteras vara lagom.

3 T6. Läser Klinisk medicin II. Studenterna har uppmanats att gå till kurssekreterare Britt-Inger Eriksson för att fotograferas under första veckan men det har varit svårt då rasterna har varit korta och Britt-Inger sällan är på sitt rum. Det förekommer även problem med sent utdelade scheman och med att få handouts till föreläsningar. Om problemen fortsätter uppmanas kursrepresentanterna att höra av sig till styrelsen. I t5-tentan ströks ett fall och otydliga frågor ställdes. Detta har även framkommit i Kurt. Vice ordförande bevakar vad som sägs i kommande kursrapport. Kursrepresentanterna rapporterar även att det vid utdelning av placeringar tillämpades principen först-till-kvarn och att de som först kom med önskemål fick de placeringar de önskat. T7. Läser Klinisk medicin III och har haft en bra vecka med anemiundervisning. Det har förekommit att obligatoriska moment ändrats med kort varsel. Många i kursen är upprörda efter att ha fått tillbaka t6-tentan. Detta bland annat beroende på att frågorna ställts på ett otydligt sätt och att ett EKG varit suddigt och svårtolkat. Hur frågan hanteras vidare beror på vad som framkommer i kursutvärderingarna. Vice ordförande och kursrepresentanterna håller kontakt. T8. Läser Klinisk medicin IV och rapporterar att placeringen på infektion är mycket bra. Poängen från termin sju har ej rapporterats in. Om inrapporteringen av poängen dröjer uppmanas kursrepresentanterna kontakta styrelsen. T9. Läser Klinisk medicin V. Det har förekommit problem med sent utdelade jourer på öron men för övrigt fungerar kursen bra. T10. Ej närvarande. Är på internat. T11. Arbetar med självständiga arbeten. Mattias Perzon rapporterar att alla studenter troligen har påbörjat sina arbeten samt att 50% av poängen nu är inrapporterade vilket gör att det inte blir problem att få studiemedel. Många studenter upplever dock att handledningen är bristande och att det är ett problem att det inte finns några riktlinjer för hur arbetet ska utformas. Det har inte kommit någon kallelse till fokusgruppsintervjuer. Gruppen för självständigt arbete anser att det ej är nödvändigt med riktlinjer. Rådet anser att det vore önskvärt med tydliga riktlinjer som gärna får sammanfattas i ett dokument. Ordförande och vice ordförande har pratat med Stellan Sandler som planerar att vid informationstillfälle i termin nio ge klarare riktlinjer angående arbetet. 74. Arbetsgrupper rapporterar Arbetsgrupper tillsatta på uppdrag av Programkommittén Undervisning om alternativmedicin: Har inget nytt att rapportera.

4 Klinisk handledning: KlinikKurt stängde 16/1 och rekordmånga svar har inkommit, 1444 stycken. IT-bevakaren ber alla kursrepresentanter att titta genom sin kurslista och stryka de som av någon anledning ej kunnat fylla i KlinikKurt för att de t.ex. ej gått kursen eller varit iväg på utbyte, för att på så sätt kunna räkna ut en ungefärlig svarsfrekvens. KlinikKurt ska introduceras för PU-placeringarna och kommer även införas för AT-läkare och sjuksköterskor under vidareutbildning i Uppsala samt för läkarprogrammet i Umeå från hösten Frågan tas upp om hur studenterna kan få återkoppling på vilka förändringar som genomförts tack vare deras utvärderingar. Vice ordförande rapporterar att alla kurser nu ska skriva en kursrapport innehållande de åtgärder som utförts i enlighet med studenternas utvärderingar. Vice ordförande tar med sig önskemålet om återkoppling på utvärderingarna vidare. Självständigt arbete, NLP: Vice ordförande rapporterar att hon arbetar för att enhetlig information om och riktlinjer för arbetet ska ges. Utökning av nya läkarprogrammet: Har ej haft möte. En ny studentrepresentant från de prekliniska terminerna sökes. Ann Westermark, termin två, anmäler sitt intresse. Ann Westermark väljs av rådet som ny studentrepresentant till gruppen för utökning av nya läkarprogrammet. Lokaler: Nya bord, bestick och porslin ska införskaffas till uppehållsrummet ingång 70. Maria Sonmark föreslår att en vattenautomat ska kopplas in. Linnea Signér tar med sig förslaget om vattenautomat till gruppen. Internationalisering: En informationskväll om utbyten anordnas. MD-PhD: Inget att rapportera om MD-PhD. Arbetsgrupper tillsatta på uppdrag av MSR Klinisk handledning: Fler personer sökes till gruppen som bland annat arbetar med utvärderingsredskap av kliniska färdigheter och med att besöka avdelningar för att ge information om deras resultat i KlinikKurt. PU: Nu ingår även placeringarna i PU i KlinikKurt. Internationalisering: Inget att rapportera. PR/ Websida: Lansering av websidan närmar sig. Matlådor med MSR:s logga är beställda och på väg. Alla intresserade uppmanas att gå in på facebook och gilla MSR. Valbara kurser: Skrivelsen angående valbara kurser har tagits upp i PK och en arbetsgrupp för dessa har bildats.

5 En fråga som kommer upp under mötet är om det går att flytta valbara kurser högre upp i utbildningen. Detta är troligen svårt då det inte finns utrymme för dem under de kliniska terminerna. 75. Kursvärderingar Höstterminens utvärdering för PU har mycket låga svarsfrekvenser. Vice ordförande lanserar kursutvärdera mera och uppmanar kursrepresentanter och styrelsemedlemmar att arbeta för svarsfrekvenser på minst 75%. Kursrepresentanterna ansvarar också för att när det närmar sig stängning av utvärderingarna hålla kontakt med vice ordförande och fortlöpande rapportera till kursen hur svarsfrekvensen ser ut. Gällande KlinikKurt är det möjligt för alla att se aktuell svarsfrekvens, uppdaterad av IT-bevakare, genom att fylla i sitt CAS-id på KlinikKurts hemsida. Maria Sonmark tipsar om att det är bra att skicka en länk till Kurt och KlinikKurt till sina kursare. 76. IT-bevakning IT-bevakaren frågar hur studenterna upplever att framstegsfunktionen på studentportalen fungerar och får till svar att många tycker att inrapporteringarna dröjer. En manualsida för studentportalen har lagts upp. IT-bevakare tar emot kommentarer och förslag på förbättringar på manualsidan. Det har även lagts upp en internationell sida. Utnyttjandegraden av Korint har varit dålig och det är osäkert om studenterna denna termin får sina kort påfyllda. 77. Studiedagen Äger rum 14/2 på Rudbecklaboratoriet med temat Möjligheternas program. Utlottning av KlinikKurt vinster kommer ske. PK-beslut är fattat att dagen är undervisningsfri så tillvida att studenten deltar på studiedagen. Det innebär i praktiken att om obligatoriskt moment förekommer i studentens kurs har studenten godkänd frånvaro endast om han eller hon närvarar på studiedagen. 78. KUA De som haft sin placering på KUA senast har upplevt att det fungerar bättre än vad som tidigare rapporterats. Under vissa veckor saknas det läkarkandidater på avdelningarna vilket föranlett ett meddelande till fler kurser än ortopedin att det finns möjlighet att placera studenter på KUA. 79. Korintenkät En enkät rörande hur Korint upplevs fungera har utformats av Menaf Al-Basri. Den delas under mötet ut till kursrepresentanterna som ansvarar för att dela ut dem i sina respektive

6 kurser och därefter sammanställa svaren och lämna in dem i MSR:s fack på MedC senast 14/ Pedagogisk ros Inga nomineringar har kommit in. 81. Fikaansvarig termin för nästa möte Termin tre. 82. Vårens mötestider 21/2, 21/3, 26/4 (obs! tisdag!), 23/ Övriga frågor Valberedning: Mattias Perzon meddelar att de som är intresserade av att sitta med i styrelsen nästa verksamhetsår kan kontakta honom: mattias_perzon@hotmail.com. Hälsomottagning: Mattias Perzon rapporterar från ett tvärprofessionellt projekt med hälsomottagning som ägt rum i början av året. Han beskriver att det förekom svårigheter med det då studenterna kommit olika långt i sin utbildning och att det inte fanns utrymme för alla yrkeskategorierna vid patientmötet. 84. Mötets avslutande Mötesordförande Lovisa Wilhelmsson förklarar mötet avslutat. Lovisa Wilhelmsson, mötesordförande Linnea Signér, sekreterare Karolina Nissen, justerare

T6, kursrepresentant, IT-bevakare2. studiebevakare Uppsala studentkår

T6, kursrepresentant, IT-bevakare2. studiebevakare Uppsala studentkår Protokoll fört vid Medicinska Studierådets möte 2011-03-21 Närvarande: Mia Jucovic Ann Westermark Maja Linderoth Katja Adolphson Per Skärdin Jens Fälldin Filippa Boijsen Filip Sand Eva Lundqvist Jesper

Läs mer

57. Formalia Till justerare väljs Eva Lundqvist. Föregående protokoll samt dagordning godkänns.

57. Formalia Till justerare väljs Eva Lundqvist. Föregående protokoll samt dagordning godkänns. Protokoll fört vid Medicinska Studierådets möte 2010-12-13 Närvarande: Ann Westermark Maja Linderoth Katja Adolphson Mikaela Syk Per Skärdin Filippa Boijsen Jens Fälldin Filip Sand Carolina Morén Eva Lundqvist

Läs mer

42. Formalia Till justerare väljs Antonia Papadopoulou. Protokoll från rådsmöte 10-09-20 och 10-10-18 samt dagordning godkänns.

42. Formalia Till justerare väljs Antonia Papadopoulou. Protokoll från rådsmöte 10-09-20 och 10-10-18 samt dagordning godkänns. Protokoll fört vid Medicinska Studierådets möte 2010-11-15 Närvarande: Ann Westermark Maja Linderoth Mikaela Syk Per Skärdin Filippa Boijsen Jens Fälldin Filip Sand Carolina Morén Eva Lundqvist Anna Arvidsson

Läs mer

PROTOKOLL Rådsmöte 2014-12-08

PROTOKOLL Rådsmöte 2014-12-08 PROTOKOLL Rådsmöte 2014-12-08 Närvarolista Sophie Kebede Löfström Anton Ericsson Karl Wärnberg Marcus Ersson Gustav Sobel Lovisa Maxwell Jessica Andersson Sara Wahedoost Sara Török Eeva Mattila Ellen Lundberg

Läs mer

studiebevakare från kåren

studiebevakare från kåren Protokoll fört vid Medicinska Studierådets möte 2010-10-18 Närvarande: Ann Westermark Maja Linderoth Katja Adolphson Mikaela Syk Per Skärdin Filippa Boijsen Jens Fälldin Filip Sand Carolina Morén Eva Lundqvist

Läs mer

Medicinska studierådet

Medicinska studierådet Medicinska studierådet PROTOKOLL Rådsmöte 2015-03-02 Närvarolista Namn Kristina Holm Sara Waheddoost Jessica Anderson Marcus Ersson Clara Atterby Jesper Broqvist Björn Wennlöf Patrik Bengtsson Samuel Henriksson

Läs mer

Stadgar Medicinska studierådet Uppsala universitet Reviderade 140519

Stadgar Medicinska studierådet Uppsala universitet Reviderade 140519 Stadgar Medicinska studierådet Uppsala universitet Reviderade 140519 1. Uppgift Medicinska studierådet är en politiskt och religiöst obunden organisation som skall tillvarata läkarstuderandes intressen

Läs mer

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11.

Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. Medicinska Föreningen Styrelsemöte Onsdagen den 10 september 2014, klockan 19.00. Rappesalen, Akademiska Sjukhuset, ingång 11. 1. Mötets öppnande Ordförande Sarah Galien hälsade välkommen och förklarade

Läs mer

* INLEDANDE PUNKTER * 1. Mötets öppnande Victoria hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. 2. Formalia VJ CSS SB AL

* INLEDANDE PUNKTER * 1. Mötets öppnande Victoria hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. 2. Formalia VJ CSS SB AL PROTOKOLL RÅDSMÖTE 2016-10-10 Närvarolista: Victoria Jansson, ordförande Cechael Sparrfelt, ledamot och supplerande sekreterare Fredrik Junerfält, T2, kursrep Emil Sundberg, T2, kursrep Ruut Lonkila, T6,

Läs mer

Rådsmöte. Närvarolista:

Rådsmöte. Närvarolista: 2018-01-22 Rådsmöte Närvarolista: Erica Aldenbäck, T5, vice ordförande MSR Björn Lindahl, T5, ordförande MSR Andreas Jansson, T2, sekreterare MSR Ida Petäjä, T5, Kassör MSR Joakim Pettersson, T11, styrelseledamot

Läs mer

Mötesformalia. Rapporter (Bilaga 1) Medicinska Föreningen Lund Malmö Typ av sammanträde StyrMUR 1 PROTOKOLL. Sammanträdesdatum 2015-09-15

Mötesformalia. Rapporter (Bilaga 1) Medicinska Föreningen Lund Malmö Typ av sammanträde StyrMUR 1 PROTOKOLL. Sammanträdesdatum 2015-09-15 Medicinska Föreningen Lund Malmö Typ av sammanträde StyrMUR 1 Sammanträdesdatum 2015-09-15 Tid 18.00 21.00 PROTOKOLL Mötessekreterare Linnéa Sandström Justerare Jonathan Wallander Närvarande Johanna Henriksson,

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 6 Oktober, 2015 kl. 18.00 Plats: Rappesalen, Ing 10, UAS 1. Mötets öppnande Adam Edholm förklarar mötet öppnat. 1.1. Närvarande medlemmar Adam

Läs mer

Sammanträdesdatum Justerare Hanna Djerf

Sammanträdesdatum Justerare Hanna Djerf Medicinska Föreningen Lund- Malmö PROTOKOLL StyrMUR Typ av sammanträde StyrMUR 1 Mötessekreterare Antonio Fernandez Sammanträdesdatum 2017-09-21 Justerare Hanna Djerf Tid 18.00 21:00 I. Mötesformalia Närvarande:

Läs mer

Närvarande ledamöter Övriga närvarande Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande 1.2 Godkännande av föredragningslista 1.

Närvarande ledamöter Övriga närvarande Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande 1.2 Godkännande av föredragningslista 1. Protokoll Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 17.00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Jim Collander (SOL) Martin Hellgren (SLUR) Daniel Jaraj (KLUR) Linn Persson (T10)

Läs mer

Närvarolista: UPPDATERA

Närvarolista: UPPDATERA PROTOKOLL RÅDSMÖTE 2015-11-16 Närvarolista: UPPDATERA Frida Blankenau, T6, ordförande Victoria Jansson, T4, vice ordförande Emma Stenbacka, T4, sekreterare James Janani, T4, kassör Oliver Andersson, T6,

Läs mer

Protokoll. 2011/02/07 Läkarsektionen Protokoll

Protokoll. 2011/02/07 Läkarsektionen Protokoll Formalia Datum: Måndagen den 7 feb 2011 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben Närvarande: Matilda Liljedahl Karin Johnsson Matti Eladhari Sihan Wang Anna Höög Ulrika Liliemark

Läs mer

PROTOKOLL Rådsmöte 2015-03-30. Richard Sedin IT-bevakare 2 Tuva Aspelin Adam Edholm. Sophie Kebede Löfström

PROTOKOLL Rådsmöte 2015-03-30. Richard Sedin IT-bevakare 2 Tuva Aspelin Adam Edholm. Sophie Kebede Löfström PROTOKOLL Rådsmöte 2015-03-30 Närvarolista Konrad Nilsson Ordförande Mia Jukovic KlinikKurt-ansvarig Oliver Andersson Kassör Gustav Hall Victoria Jansson Frida Nilsson James Janani Richard Sedin IT-bevakare

Läs mer

Protokoll Styrelsemöte. Sveriges läkarförbund Student Uppsala

Protokoll Styrelsemöte. Sveriges läkarförbund Student Uppsala Protokoll Styrelsemöte Föredragningslista 1 Mötet öppnas Mötet öppnas av Karin Berg. 20/3 2017 kl. 18:00 På MedC 2 Formalia Val av ordförande och sekreterare Ordförande: Karin Berg Sekreterare: Isabella

Läs mer

PROTOKOLL Rådsmöte 2015-04-27. kursrepresentantsuppleant, T8

PROTOKOLL Rådsmöte 2015-04-27. kursrepresentantsuppleant, T8 PROTOKOLL Rådsmöte 2015-04-27 Närvarolista Leo Niskakari kursrepresentant, T1 Hugo Bönke kursrepresentant, T1 Sophie Kebede Löfström kursrepresentant, T2 Anton Ericsson kursrepresentant, T2 Karl Wärnberg

Läs mer

respektive termins kursstart inför varje termin. Detta ska IT-bevakarna ta med och diskutera på administrationsmötet.

respektive termins kursstart inför varje termin. Detta ska IT-bevakarna ta med och diskutera på administrationsmötet. PROTOKOLL RÅDSMÖTE 2016-09-05 Närvarolista: Victoria Jansson, T7, ordförande Ebba Ulfberg, T5, vice ordförande Ann-Marie Ly, T5, sekreterare Cechael Seb Sparrfelt, T9, styrelseledamot Matilda Widerström,

Läs mer

1. Mötets öppnande Björn hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat.

1. Mötets öppnande Björn hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. PROTOKOLL RÅDSMÖTE 2017-09-11 Närvarolista: Erica Aldenbäck, T5, vice ordförande MSR Björn Lindahl, T5, ordförande MSR Andreas Jansson, T2, sekreterare MSR Joakim Pettersson, T11, styrelseledamot MSR Ida

Läs mer

Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande Ordförande Malin Pasanen öppnar mötet kl

Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande Ordförande Malin Pasanen öppnar mötet kl Protokoll LUR-möte 6 Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 17:00 Plats: Biblioteket, Hvilla Medici Närvarande ledamöter AU Malin Pasanen, ordförande Matilda Gottlander, vice ordförande Felicia

Läs mer

Protokoll. 2011/10/11 Läkarsektionen Protokoll

Protokoll. 2011/10/11 Läkarsektionen Protokoll Datum: Tisdag den 11 oktober 2011 Tid: kl. 17.00-19.00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, kårexpeditionen Närvarande: Hritul Karim Matti Eladhari Matilda Liljedahl Amin El-Sabini Malin Ljunggren Martin

Läs mer

Protokoll MSF Uppsala

Protokoll MSF Uppsala 1 Ordförande Bjellerup öppnade mötet. 2 Formalia Protokoll MSF Uppsala Styrelsemöte 2012-12-17 Medicinarcentrum Frans Bjellerup valdes till mötesordförande, Johan Skogö valdes till mötessekreterare. Frans

Läs mer

Protokoll Läkarsektionens sektionsmöte

Protokoll Läkarsektionens sektionsmöte s sektionsmöte Datum: onsdag 30 november 2016 Tid: kl 1730-1930 Plats: s Aula, Solna Närvarande Nessim Al Khalili Davide Attebrant Sbrzesny Maria Belikova Felix Berglund Sandra Carlsson Allan Feili Alexander

Läs mer

Studierådsprotokoll 2015-04-28 Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll 2015-04-28 Farmacevtiska Studentkåren Tid: 17.15 Plats: Stora salen Närvarande: Emelie Smedshammar Ordförande, A7 Maria Röjerdal Vice ordförande, R4 Rebecka Pihl Sekreterare Martin Sjöstrand R2, kursrepresentant Anne Höglund Maria Runngren

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Fullmäktige 2015

Medicinska Föreningen Uppsala Fullmäktige 2015 Medicinska Föreningen Uppsala Fullmäktige 2015 Tid: tisdag den 24 februari 2015, kl. 18.00 Plats: Kjellbergsalen ing. 10, UAS 1. Årsmötets öppnande Sarah Galien förklarar mötet öppnat. 1.1. Närvarande

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 29 mars 2016, kl Plats: MedC, Ing 14, UAS

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöte Tid: Tisdagen den 29 mars 2016, kl Plats: MedC, Ing 14, UAS 1 Årsmötets öppnande Amanda Cheng förklarar mötet öppnat. 1.1 Närvarande Medlemmar Amanda Cheng Ordförande MF Adam Bergman Vice ordförande MF Sarah Båtelsson Kassör MF Ebba Ulfberg Sekreterare MF Sofia

Läs mer

F7. Föregående mötesprotokoll godkänt och lägges till handlingarna.

F7. Föregående mötesprotokoll godkänt och lägges till handlingarna. Läkarsektionen 2009/01/29 Protokoll Årsmöte Tid. 17.00 Plats. Styrelserummet, övervåningen MF Närvarande. Paulina Arntyr, Sofi Asmundsen, Josefine Edner, Matti Eladhari, Mikael Finder, Anna Höög, Karin

Läs mer

Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype

Protokoll SNAPS styrelsemöte kl Skype Protokoll SNAPS styrelsemöte 2015-03-16 kl. 18.30 Skype Närvarolista Mötesordförande: Adam Andrén SNAPS styrelse: Ordförande Adam Andrén (AA), sekreterare Lina Dahlin (LD), kassör Patrik Kagebeck (PK),

Läs mer

Protokoll från Styrelsemöte FLINS

Protokoll från Styrelsemöte FLINS Protokoll från Styrelsemöte FLINS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Plats: Kårallen, Luxor Datum: 2010 05-19 Närvarande: Charles Westerberg, Robert Johansson, Björn Höckerfelt, Therese

Läs mer

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet.

att välja Dunia Al-hashimi till mötessekreterare då ordinarie sekreterare Sihan Wang ej kunde närvara under hela mötet. Datum: Onsdagen den 3 mars 2010 Tid: kl. 17:00-19:00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, styrelserummet Närvarande: Matti A. Eladhari Dunia Al-Hashimi Josefine Edeer Anna Höög Karin Johnsson (kom 17:40)

Läs mer

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren 1 Tid: 17.15 Plats: Stora salen Närvarande: Jakob Rasch Anna Rosén Nikolina Bolander Petra Fält Martin Sjöstrand Sol Skärdin Anna Joo Rebecka Pihl Maria Melinder Oskar Holmér Shireen Kahraman Alva Hultén

Läs mer

Protokoll. 1. Mötet öppnades kl och inleddes med en kort namnrunda och upptagande av närvaro.

Protokoll. 1. Mötet öppnades kl och inleddes med en kort namnrunda och upptagande av närvaro. Protokoll Datum: 2012-11-29 Tid: kl. 9.00 10.45 Lokal: D521 Närvarande: Jennifer Larsén Olivia Schlyter Matias Zoffoli 1. Mötet öppnades kl. 9.15 och inleddes med en kort namnrunda och upptagande av närvaro.

Läs mer

Representant Integrativ Medicinsk Biologi. Studeranderepresentant kv10 Suppleant Idé- och samhällsstudier

Representant Integrativ Medicinsk Biologi. Studeranderepresentant kv10 Suppleant Idé- och samhällsstudier Sid 1 (7) Närvarande Michael Gruber Anngelica Kristofersson Lars-Erik Janlert Johan Eriksson Ulrich Olsson Kirk Sullivan Jens Jansson Pär Sundström Erica Åström Maria Göransdotter Programkoordinator och

Läs mer

Protokoll. 2012/02/02 Läkarsektionen Protokoll. Datum: Torsdag den 2 februari Tid: kl. 17.00-19.00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben

Protokoll. 2012/02/02 Läkarsektionen Protokoll. Datum: Torsdag den 2 februari Tid: kl. 17.00-19.00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben Datum: Torsdag den 2 februari Tid: kl. 17.00-19.00 Plats: Medicinska Föreningens kårhus, puben Närvarande: Hritul Karim Matilda Liljedahl Rebecca Hamilton Matti A. Eladhari Rasmus Eurén Sofia Thulin Johansson

Läs mer

Läkarprogrammet 2015/2016

Läkarprogrammet 2015/2016 Läkarprogrammet 2015/2016 330 HP UPPSALA CAMPUS 100% Förebygga, lindra och läka kraven på läkaren är höga. Du ska behärska vetenskapens senaste landvinningar men även kunna se och möta människan bakom

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 23 oktober 2012, klockan 15.00 17.25 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3

Läs mer

* INLEDANDE PUNKTER * 1. Mötets öppnande Frida hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. FB JJ ES AE

* INLEDANDE PUNKTER * 1. Mötets öppnande Frida hälsar alla välkomna och förklarar mötet öppnat. FB JJ ES AE PROTOKOLL RÅDSMÖTE 2015-12-14 Närvarolista: Frida Blankenau, T6, ordförande Victoria Jansson, T4, vice ordförande Emma Stenbacka, T4, sekreterare (fr.o.m. punkt 3) James Janani, T4, kassör Marcus Ersson,

Läs mer

Verksamhetsplan för Läkarsektionen 2015

Verksamhetsplan för Läkarsektionen 2015 för 2015 Sektionsordförande 2014: Theodor Hjortenhammar Vice sektionsordförande 2014: Awad Smew 1. Sammanfattning Sektionens verksamhet 2015 2. Framtidens läkarutbildning på NKS 3. Examinationer 4. Klinisk

Läs mer

Protokoll LUR-5. Föredragningslista. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Festsalen, Villa Medici

Protokoll LUR-5. Föredragningslista. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Festsalen, Villa Medici Protokoll Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 18.00 Plats: Festsalen, Villa Medici Närvarande ledamöter Jim Collander (SOL) Angela Falk (T11) Amanda Fischer (T4) Per Löfqvist (T4) Malin

Läs mer

Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande Ordförande Malin Pasanen öppnar mötet kl Samtliga närvarande presenterar sig kort.

Preliminärer ( 1) 1.1 Mötets öppnande Ordförande Malin Pasanen öppnar mötet kl Samtliga närvarande presenterar sig kort. Protokoll LUR-möte 1 Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 17:00 Plats: Biblioteket, Hvilla Medici Närvarande ledamöter AU Malin Pasanen, ordförande Matilda Gottlander, vice ordförande Felicia

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH UNIVERSITETET I STATSVETENSKAP LINKÖPING Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-10- 22 Tid: 13:00-16:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen

Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Styrelsemötesprotokoll 2013-10-29 Styrelsemöte, Medicinska Föreningen Måndagen den 21 oktober, kl. 19:00 Kårhus Örat Vid förhinder skriv på premöten på forumet 1. Mötets öppnande a. 19.08 2. Val av justeringsperson

Läs mer

Vice ordförande med ansvar för ekonomi FaS, A5

Vice ordförande med ansvar för ekonomi FaS, A5 Tid: 17.15 Plats: Pharmen Närvarande Alva Hultén Minna Zakrisson Mathilda Kahlqvist Ernst Andersson Märta Lindquist Maria Hartmann Kristin Augustsson Carolina Ravn Moa Brandin Reuana Al-Khameesi Rebecca

Läs mer

Protokoll från möte med Historiska institutionens studentråd

Protokoll från möte med Historiska institutionens studentråd 1 Protokoll från möte med Historiska institutionens studentråd Datum: 2018-10-01 Tid och plats: kl. 17:00, D900, hus D, Södra huset Närvarande: Alexander Åhman Hald, Elis Wibacke, Emil Lilja, Gustaf Nyberg,

Läs mer

Protokoll utbildningsråd /2013

Protokoll utbildningsråd /2013 Protokoll utbildningsråd 4 2012/2013 Fört vid sammanträde med Apotekarutbildningsrådet (AUR) Tid:, kl. 18.00 Plats: Villa Medici Närvarande ledamöter Dilman Shaker Abdullkarim, T1 Umul-Khair Noor, T1 Fredrika

Läs mer

Protokoll utbildningsråd 4 11/12

Protokoll utbildningsråd 4 11/12 Protokoll utbildningsråd 4 11/12 Fört vid sammanträde med Apotekarutbildningsrådet Tid: 18.00 Plats: Biblioteket, Villan Närvarande ledamöter Magdalena Maszkowska, T3 Evelyn Hansson, T5 Mikael Zad, T5

Läs mer

Sahlgrenska akademin PROTOKOLL PROTOKOLL FÖRT VID. Programkommittén för medicinsk utbildning

Sahlgrenska akademin PROTOKOLL PROTOKOLL FÖRT VID. Programkommittén för medicinsk utbildning Sahlgrenska akademin VID GÖTEBORGS UNIVERSITET Annika Alström, Utbildningssekreterare PROTOKOLL PROTOKOLL FÖRT VID Programkommittén för medicinsk utbildning 14 mars 2006 kl 14.30-16.45 Sal: Jörgen Lehmann,

Läs mer

OSIS (studentrådet vid Institutionen för orentaliska språk) Jorunn Nilsson

OSIS (studentrådet vid Institutionen för orentaliska språk) Jorunn Nilsson Protokoll Datum: 2012-05-22 Tid: kl. 9.00 11.00 Lokal: D521 (Södra huset, hus D, plan 5) Närvarande: Alona Anderberg Andreas Bengtsson Jorunn Nilsson Jennifer Larsén Olof Pettersson Anna Wallgren Maria

Läs mer

Medicinska Föreningen Lund-Malmö Logoped- och Audiologistuderandes utbildningsråd.

Medicinska Föreningen Lund-Malmö Logoped- och Audiologistuderandes utbildningsråd. Medicinska Föreningen Lund-Malmö Logoped- och Audiologistuderandes utbildningsråd. Typ av möte: Styr-LAUR Datum: 161214 Tid: 18.00 (..) Plats: Sekreterarens bostad Sekreterare: Ellinor Hjalmarsson Justerare:

Läs mer

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren 1 Tid:17:28 Plats: Stora salen Närvarande: Caroline Alvebratt Ordförande Adam Andrén Vice ordf. Diana Masete Sekreterare Joacim Folkesson A6 Emelie Smedshammar A5-kursrep Johanna Eriksson A8 Gustav Grönberg

Läs mer

Protokoll. Läkarsektionen 2008/10/28

Protokoll. Läkarsektionen 2008/10/28 Läkarsektionen 2008/10/28 Protokoll Tid. 17.00 Plats. Puben, nedervåningen MF Närvarande. Paulina Arntyr, Mikael Finder, Martin Hult, Karin Johnsson, Madeleine Kronblad, Ulrika Liliemark, Astrid Moëll,

Läs mer

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG LÄKARUTBILDNINGSRÅDET PROTOKOLL: LUR Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG LÄKARUTBILDNINGSRÅDET PROTOKOLL: LUR Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet PROTOKOLL: LUR-7 2010-04-15 Protokoll LUR-7 Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid: 2010-04-15, 17:00 Plats: Festsalen, Villa Medici Närvarande ledamöter Ida Håkansson (SOL) Angela Falk (KLUR)

Läs mer

Kursplan för Allmänmedicin

Kursplan för Allmänmedicin Kursplan för Allmänmedicin Family Medicine KURSPLAN 6.5 högskolepoäng Kurskod: 3AM018 Utbildningsnivå: Avancerad nivå Huvudområde(n) och successiv fördjupning: Medicinsk vetenskap A1F Betygskala: Underkänd

Läs mer

Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 26 maj 2009, klockan Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum, Medicinaregatan 3

Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 26 maj 2009, klockan Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum, Medicinaregatan 3 Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 26 maj 2009, klockan 15.00 17.00 Lokal: Jörgen Lehmann, Academicum, Medicinaregatan 3 Närvarande ledamöter Svante Nordgren, ordförande Thomas

Läs mer

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002

GEOS. Protokoll, möte 23:e januari 2002 GEOS Protokoll, möte 23:e januari 2002 Dagordning: 1. Mötets öppnande 2. Godkännande av dagordningen 3. Val av justerare 4. Förra mötets protokoll 5. Meddelanden från institutionsstyrelsen och andra instanser

Läs mer

Protokoll LUR 4. Föredragningslista. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Biblioteket, Villa Medici

Protokoll LUR 4. Föredragningslista. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Biblioteket, Villa Medici Protokoll LUR 4 Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid: 2011 12 06, 17.00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Jim Collander (SOL) Martin Hellgren (SLUR) Daniel Jaraj (KLUR)

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Programkommittén för medicin 15 december 2011, klockan 15.00 17.25 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan

Läs mer

Distriktsstyrelsemötesprotokoll nr 12 21 november 2011

Distriktsstyrelsemötesprotokoll nr 12 21 november 2011 Skånes scoutdistrikt av Nykterhetsrörelsens scoutförbund Distriktsstyrelsemötesprotokoll nr 12 21 november 2011 Närvarande: Caroline Ekblad, Hanna Olin Petersson, Kristina Frisell, Konrad Ekenberg, och

Läs mer

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat

Protokoll från Medicinska Föreningens Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Protokoll Fullmäktige 1 HT07 Protokoll från s Fullmäktige Torsdagen den 18 oktober kl. 18.00 Konferensrummet, Örat Närvarande: Kursrepresentanter s Styrelse Erik Kempe T2 Mikael Edström Informationsansvarig

Läs mer

Medicinska fakulteten Sammanträdesdag Internationella kommittén för läkarprogrammet

Medicinska fakulteten Sammanträdesdag Internationella kommittén för läkarprogrammet LUNDS UNIVERSITET PROTOKOLL Medicinska fakulteten Sammanträdesdag 2018-04-06 Internationella kommittén för läkarprogrammet Närvarande: Jesper Petersson, ordf Lars Hagander Kristina Källén Elisabeth Axell

Läs mer

Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006

Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006 Kursutvärdering av Introduktionskursen, 7 poäng, ht 2006 Nedan följer en sammanställning av kursutvärderingen av Introduktionskursen på 7 poäng som ingår i receptarieutbildningen på 120 poäng vid Umeå

Läs mer

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöteprotokoll Tid: Tisdagen den 16 december, 2014 kl. 17.00 Plats: Konferensrummet ing.

Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöteprotokoll Tid: Tisdagen den 16 december, 2014 kl. 17.00 Plats: Konferensrummet ing. Medicinska Föreningen Uppsala Styrelsemöteprotokoll Tid: Tisdagen den 16 december, 2014 kl. 17.00 Plats: Konferensrummet ing. 30 BV, UAS 1. Mötets öppnande Sarah Galien förklarar mötet öppnat. 1.1. Närvarande

Läs mer

Konstituerande möte BUVs Studentråd

Konstituerande möte BUVs Studentråd Konstituerande möte BUVs Studentråd Datum: 2017-01-31 Tid: 15:00 Lokal: Nobelrummet, Stockholms Universitets Studentkår Närvarande: 1. Mötet öppnas 1.1. Val av mötesordförande 1.2. Val av mötessekreterare

Läs mer

Kursrapport kurs SC131B VT 2018

Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Kursrapport kurs SC131B VT 2018 Delkurs 1: Humanjuridik, 7,5 hp Kursansvarig: Mikael Matteson Antal registrerade studenter: 82 Antal studenter som besvarat den summativa kursvärderingen: 28 Svarsfrekvens:

Läs mer

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE

BIIF BRANDINGENJÖRSSTUDERANDES INTRESSEFÖRENING SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE SAMMANTRÄDESPROTOKOLL STYRELSEMÖTE Datum 2014-04-03 Tid 12:00 Plats Beslutande V-Styret Ordf. Martin Estlund Sekr. Anna Henriksson Linnea Hjelte Karolina Lundh Eleonora Grönlund Dea Ternström Pernilla

Läs mer

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig)

Protokoll. Närvarande: Roller: Underskrifter. Malin Öhlin (Sekreterare) Justerare: Simon Lundmark. (Informationsansvarig) Protokoll fört vid styrelsemöte #14 som ägde rum 2014-04-22 Närvarande: Roller: Underskrifter Andreas Fredmer (Ordförande) Mötesordförande: Andreas Fredmer Marcus Wiking (Vice ordförande) Sekreterare:

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 2014-02-11 Kursfakta Kursens namn Inom program Kursansvarig

Läs mer

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)?

1. Hur många timmar per vecka har du i genomsnitt lagt ner på kursen (inklusive schemalagd tid)? Smådjurskirurgi och -medicin VM0076, 10243.1112 15 Hp Studietakt = 50% Nivå och djup = Avancerad Kursledare = Helene Hamlin Värderingsresultat Värderingsperiod: 2011-09-05-2012-02-14 Antal svar 16 Studentantal

Läs mer

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018

Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Examinerade språkkonsulter i svenska Protokoll från styrelsemöte 11 januari 2018 Plats: Skype Tid: torsdag 11 januari kl. 18.00. Närvarande: Anna Maria Resare, Sara Rösare, Frej Persson (anslöt vid punkt

Läs mer

Protokoll LUR-1. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Biblioteket, Villa Medici

Protokoll LUR-1. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Biblioteket, Villa Medici Protokoll Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 18.00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Jim Collander (SOL) Martin Hellgren (SLUR) Daniel Jaraj (KLUR) Johanna Nyberg

Läs mer

Kårfullmäktigesammanträde

Kårfullmäktigesammanträde Verksamhetsåret 2012/2013 Kårfullmäktigesammanträde den 17 december 2012 - Utskotts- och kommittéförslag a) förslag om ändring i Reglemente för Ekonomiska sektionen 2011-01-18 Reglemente för Ekonomiska

Läs mer

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren Tid: 17.15 Plats: Puben Närvarande: Jakob Rasch Martin Sjöstrand Maria Runngren Emma Jönsson Ordförande, A8 Vice ordförande, R3 Sekreterare, A3 Handläggare Diana Masete A6 Patrik Wigan A6 Johanna Villén

Läs mer

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16

Medicinska Föreningens verksamhetsplan 15-16 Verksamhetsplan 15-16 s verksamhetsplan 15-16 Denna verksamhetsplan beskriver en grundläggande målsättning för föreningens verksamhet. Den antas av fullmäktige och blir därmed en uppdragsbeskrivning från

Läs mer

NALEKONOMI OCH STATSVETENS

NALEKONOMI OCH STATSVETENS NATIONALEKONOMI OCH STATSVETENSKAP LINKÖPINGS UNIVERSITET Protokoll från styrelsemöte FLiNS Föreningen Linköpings Nationalekonomer och Statsvetare Datum: 2009-11- 23 Tid: 13:00-15:00 Plats: Wallenbergrummet,

Läs mer

Protokoll LUR-5. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Jörgen Lehmann, Academicum

Protokoll LUR-5. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Jörgen Lehmann, Academicum Protokoll Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 17.00 Plats: Jörgen Lehmann, Academicum Närvarande ledamöter Amanda Sturm (SOL) Yeu-Jiann Hua (SLUR) Jim Collander (KLUR) Ellen Johansson

Läs mer

Studieutskott: 6:07/08 Sammanträdesdatum: 2008-01-16

Studieutskott: 6:07/08 Sammanträdesdatum: 2008-01-16 1 Uppsala studentkår Sammanträdesprotokoll Studieutskott: 6:07/08 Sammanträdesdatum: 2008-01-16 Tid: 17:15 20:50 Plats: sammanträdesrummet, Uppsala studentkår Närvarande: Anna Tillman, medicinska fakulteten

Läs mer

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren 1 Tid: 17:23 Plats: Puben Närvarande: Caroline Alvebratt Ordförande Adam Andrén Vice ordf. Diana Masete Sekreterare Yasmine Biladama A4 Rebecka Pihl A2 Patrik Kagebeck A7 Gabriella Andersson A8 Elin Andersson

Läs mer

Studiebevakare för Humanistiska fakulteten (från SUS) Påverkanssekreterare för lärarutbildningarna Kandidatprogram i arbetslivskommunikation

Studiebevakare för Humanistiska fakulteten (från SUS) Påverkanssekreterare för lärarutbildningarna Kandidatprogram i arbetslivskommunikation Protokoll Datum 2012-09-27 Tid kl. 16.00 17.45 Lokal D521 (Södra huset, hus D, plan 5) Närvarande Malin Forshällen Jennifer Larsén Olof Pettersson Anna Wallgren Olivia Schlyter Hassan Mohammed Juliana

Läs mer

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat.

Erika Holmér, Vice Ordförande, förklarar mötet öppnat. Sektionsmöte Dag: 1/3-11 Tid: 16.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Linda Hageström, Johanna Malmgren, Anna Lillieros, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter Mähler, Minna

Läs mer

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren

Studierådsprotokoll Farmacevtiska Studentkåren 1 Tid: 17.15 Plats: Apoteket Närvarande: Emelie Smedshammar Ordförande, A6 Adam Andrén Vice ordförande, kursrepresentant A7 Elin Nordström Sekreterare Rebecka Pihl Viola Hassinen Maria Melinder Patrik

Läs mer

Erika Holmér, Vice ordförande, förklarar mötet öppnat.

Erika Holmér, Vice ordförande, förklarar mötet öppnat. Sektionsmöte Dag: 16/2-11 Tid: 16.00 Plats: Konferensrummet, Örat Närvarande: Mårten Berg, Linda Hageström, Johanna Malmgren, Anna Lillieros, Emelie Allenius, Frida Johnson, Therese Björn Johansson, Peter

Läs mer

97 Genomgång av budgetförslag 2012 Ordförande föredrog budgetgruppens förslag för programrådets budget 2012.

97 Genomgång av budgetförslag 2012 Ordförande föredrog budgetgruppens förslag för programrådets budget 2012. Sid 1 (5) Närvarande: Thomas Brännström, ordförande Bo Carlberg Tor Ny Gunnar Tiger Christina Ljungberg Berit Kriström Roger Karlsson Sofia Killander, studentrepresentant Joakim Bunne, studentrepresentant

Läs mer

162 Fastställande av föredragningslistan och utseende av justerare. 163 Anmälan av beslut fattade på rådets vägnar. Ad acta, bilaga p.

162 Fastställande av föredragningslistan och utseende av justerare. 163 Anmälan av beslut fattade på rådets vägnar. Ad acta, bilaga p. Sid 1 (7) Närvarande Christina Ljungberg, ordförande Sven Carlsson Stig Jacobsson Silvana Naredi Magnus Hultin Ellinor Salander Renberg p.162-171 Sven-Arne Silfverdal Karl-Gunnar Westberg Katrine Åhlström

Läs mer

Ewa Melin, utbildningsavdelningen

Ewa Melin, utbildningsavdelningen Ewa Melin, utbildningsavdelningen Protokoll fört vid sammanträde med Läkarprogramkommittén 22 oktober 2014, klockan 15.00 17.10 Lokal: Ingegerd Eriksson, Academicum, plan 3000, Medicinaregatan 3 Närvarande

Läs mer

Protokoll möte 1. Fört vid sammanträde med OUR

Protokoll möte 1. Fört vid sammanträde med OUR Protokoll möte 1 Fört vid sammanträde med OUR Tid:, 17:00 Plats: Jörgen Lehmann Närvarande ledamöter Anna Adolfsson (sekreterare) Christoffer Reijnst (ordförande) Elisa Maleki (kassör) Abtin Bakhtiari-Rad

Läs mer

Jag drar ner till stan för det är så j-la dåligt

Jag drar ner till stan för det är så j-la dåligt Miniprojekt, pedagogisk kurs för universitetslärare III, vt 2002. Matts Olovsson, Marie Johannesson. Institutionen för kvinnors och Barns Hälsa Jag drar ner till stan för det är så j-la dåligt Förslag

Läs mer

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4

Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Protokoll fört vid styrelsemöte med Sölvesborgs Brukshundklubb, MÖTE 4 Datum: 20130618 Tid: 18.30 Plats: Klubbstugan Närvarande: Alf Karlström Bengt Jonsson Ingrid Lundh Ingela Brandt Jerker Jeppsson Ida

Läs mer

Skvalpfonden Påminn om Stimulus skvalpfond i klasserna. Det är fritt fram att söka pengar till psykologstudentprojekt.

Skvalpfonden Påminn om Stimulus skvalpfond i klasserna. Det är fritt fram att söka pengar till psykologstudentprojekt. Stimulus utbildningsbevakning Protokoll från möte 2008-10-21 Dagordning: 1. Val av sekreterare 2. Förra mötet 3. Från möte med programansvarige Per-Olof 4. Från möte med StuFF 5. Från Stimulus styrelse

Läs mer

Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi

Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi SAHLGRENSKA AKADEMIN Minnesanteckningar från sammanträde med utbildningskommittén för audiologi och logopedi Datum: 2016-04-13 Tid: 15:00-16:00 Plats: Tal- och hörsellabb, enheterna för audiologi och logopedi,

Läs mer

Protokoll från institutionsstyrelsens sammanträde

Protokoll från institutionsstyrelsens sammanträde Institutionen för pedagogik, didaktik och utbildningsstudier Protokoll från institutionsstyrelsens sammanträde 2016-12-01 Tid: 09.00 12.00 Plats: Tupprummet, 14:340 Närvarande: Ordinarie Henrik Edgren

Läs mer

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG LÄKARUTBILDNINGSRÅDET PROTOKOLL: LUR Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet

MEDICINSKA FÖRENINGEN I GÖTEBORG LÄKARUTBILDNINGSRÅDET PROTOKOLL: LUR Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet PROTOKOLL: LUR-5 2010-02-04 Protokoll LUR-5 Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid: 2010-02-04, 17:00 Plats: Biblioteket, Villa Medici Närvarande ledamöter Ida Håkansson (SOL) Angela Falk (KLUR)

Läs mer

Kursutvärdering / Kursrapport

Kursutvärdering / Kursrapport Kursutvärdering / Kursrapport Kursrapporten ska genomföras senast tre veckor efter kursens sista tentamens första tentamenstillfälle. Datum: 2014-12-04 Kursfakta Kursens namn Inom program / fristående

Läs mer

Protokoll LUR-1. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Festsalen, Villa Medici

Protokoll LUR-1. Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet. Tid: , Plats: Festsalen, Villa Medici Protokoll Fört vid sammanträde med Läkarutbildningsrådet Tid:, 17.00 Plats: Festsalen, Villa Medici Närvarande ledamöter Amanda Sturm (SOL) Louice Sehlberg (KLUR) Yeu-Jiann Hua (SLUR, MSF rep.) Ellen Johansson

Läs mer

Kursrapport vid Malmö högskola

Kursrapport vid Malmö högskola Kursrapport vid Malmö högskola Bakgrundsinformation Kursens namn: Juridik i socialt arbete, dk 1 Termin: vt 2015 Ladokkod: 20131-SC131 Kursansvarig: Anna Piasecka, Lars Eriksson och Lotta Wendel Antal

Läs mer

4 Uppföljning av tidigare beslut Aron Ambrosiani har uppdaterat ämnesrådets hemsida samt förnyat informationen på ämnesrådets hemsida.

4 Uppföljning av tidigare beslut Aron Ambrosiani har uppdaterat ämnesrådets hemsida samt förnyat informationen på ämnesrådets hemsida. PROTOKOLL För Historiska Ämnesrådets möte Datum: 2008-01-10 Tid: 16.28 17.41 Plats: D900, Historiska institutionen, Stockholms universitet Närvarande: Historia I: Caroline Calemark Peter Isotalo Olle Ohlsén

Läs mer

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet

PROTOKOLL ÅRSMÖTE. Närvarande. Protokoll Årsmöte 14/15. Samsek Pontus Neander Sekreterare. Datum: Tid: 15:15 Plats: Samvetet Samsek Pontus Neander Sekreterare Protokoll Årsmöte 14/15 PROTOKOLL ÅRSMÖTE Datum: 2015-05-27 Tid: 15:15 Plats: Samvetet Närvarande Samsek Filip Åhlander Ordförande Alexandra Eriksson Vice ordförande Pontus

Läs mer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer

Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum. 1 Preliminärer Protokoll fört vid Göteborgs universitets studentkårers styrelsemöte 12 februari Geovetarcentrum Närvarande Styrelsen Martin Persson FFS, t.o.m. 19.20 5.2 Ingemar Svensson FFS, valberedningen Fabian Lundgren

Läs mer

RECEPTARIEPROGRAMMET - TERMIN 2, HT-11, FYSIOLOGI

RECEPTARIEPROGRAMMET - TERMIN 2, HT-11, FYSIOLOGI RECEPTARIEPROGRAMMET - TERMIN 2, HT-11, FYSIOLOGI Allmänt om kursen Schemat, föreläsningsmaterial och meddelanden kan beskådas och hämtas på studentportalen. Besök studentportalen regelbundet för senaste

Läs mer